Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara' nın 4. takımı hayırlı olsun...
Onur Aloğlu
12-05-2007, 19:11
Gençlerbirliği Oftaş ligin bitimine 1 hafta kala Türkiye Süper Ligi' ne katılma hakkını elde etti.
Bu, Fenerbahçe bir sezonda 4 kez Ankara' da demek. Biz Ankaralılar için çok güzel tabii. :)
Hayırlı olsun.
Darısı İzmir' in başına. ;)
Ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz. :)
Servet Güldeş
12-05-2007, 20:26
1907ünifeb Ankaraya hayırlı olsun...
kulübü satma konusunda bi ara fortisbank la anlaşmıştı çıkarsa bankaya satacaktı takımı ama sonradan o anlaşma bozuldu diye hatırlıyorum...
Ama cavcav bu takımı elinde tutmaz... birine mutlaka satar...
İsmail Ayarığ
12-05-2007, 22:01
bence lig kalitesizleşecek çünkü hep aynı şehrin takımları çıkıyor. en azından izmirden 1 ekip bile yok.Bırakın onu,dogudan bir takım bile yok peh...:)
tebrikler g.oftaş ..
Servet Güldeş
12-05-2007, 22:57
boş tribünlere oynayacak yeni takım hayırlı olsun :D
Aycan Yağanoğlu
12-05-2007, 23:05
özellikle şu ankaraspora harcanan paralar yerine adam akıllı bi stad yapılsaydı çok daha akıllıca bir hareket olurdu. Oftaş Kombine fiyatlarını ne kadar yapıcak çok merak ediyorum :D
Adem Sürek
12-05-2007, 23:48
hakikaten cok ilginc,bir sehirde yuksek hedefler beslemyen 4 takım,hayırlısı olsun.
4 lig macı birde kupa filan eklenirse ankaradaki arkadaslar yaşadı.
Zafer Tüzün
12-05-2007, 23:50
Tam süper oldu..........
Ömer Birdal
13-05-2007, 13:25
Güzel mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, takımımızın Ankara ya gelmesi her yönden avantaj, hem taraftar desteği açısından , hemde İstanbul a yakın olması bakımından..
Yalnız İlhan Cavcav ın futbol anlayışı daha çok ticaret üzerine kurulu olduğu için, futbolun bu kadar içinde olmasına rağmen futbola yapması gerekn gerekli katkıyı şuana kadar yapmadı , bundan sonrada yapacağına çok fazla inanmıyorum..
stad konusunda Aycan a katılamayacağım ne yazıkki :), Fenerbahçe maçlarının dışında, ha bide bizim biletlerin 10 da biri fiyatına satılan gs ve bsk maçlarının dışında hiç bi maçta stad % 50 oranında bile dolmuyo, daha büyük olmasının bi manası yok bence, ulaşım vs. imkanlarıda fena değil stadın, Türkiye şartlarında güzel bi stad ..:)
Ankara nın iklim koşullarının İzmir den daha elverişli olması daha çok takım çıkarmasında büyük bi etken.. ama 5-10 sene önce de İzmirin havası aynıydı, desteği vermesi gerekenler vermiyorsa, konuyu tartışmanın manası yok bence..
Oftaş genç bi takım, İlhan Cavcav biraz idealist düşünürse lige renk katacak bi takım..
Ama tabii ki, ne kadar övünsek az Ankara deplasman sayılmaz.. :)
Mert Yamalı
13-05-2007, 17:07
ankara'dan bir takım daha olmasına sevindim ancak yine de 4 ankara takımı yerine iki ama güçlü ankara takımını tercih ederim. tamam şampiyon her daim biziz ancak ikinciliğe oynayan bir başkent takımı olsun ama artık değilmi:) bence gelecek seneye küme düşme olasılıkları yüksek, yerine altay gelsin:)
Arkın Çoban
13-05-2007, 17:47
hepimize hayırlı olsun
önümüzdeki sezon ankarada bir sefer daha fazla görüşmek dileğiyle
Murat Karaman
13-05-2007, 17:49
Bilet fiyatları ile çıldırtır yine sizleri Cavcav.Merak etmeyin arkadaşlar ;)
Hayırlı olsun 1907 UNIFEB-Ankara'ya ..
Gökhan Aytaç
13-05-2007, 18:31
ankaralılar sevinir tabi son derece normal.onlara kalsa ligde 17 ankara takımı bi de fb olsun yeter.ama oftaşın lige yükselmesi,ligin kalitesinin yerlerde sürünmesine büyük katkı saglar.hele cavcavın nasıl bir fenerbahçe düşmanı oldugunu herkes bilir.hele bu bahsedilen satış işlerinden nefret ederim.seneye g.birligi ve oftaş arasındaki maçlar hep şaibe altında geçecek.tabi oftaş ligde yer alacaksa!!!ankaralı arkadaşlar fenerbaheyi izleyecekleri için mutlular ama,seneye inşallah geldigi yere döner oftaş denen takım.yoksa türk futbolunu kirleten cavcav artık iki koldan saldırı yapacak...
Tuğba Tülü
14-05-2007, 01:14
Ankara için hayırlı olsun ama oftaşın çıkması taraftarı değildim tabiki, bu demektir gelecek yıl seyirci sayısı azalacaktır..bir şehire iki takım fazlayken 4 takım extra L,olan oldu çıktılar yapacak birşey yok:rolleyes:
Cafer Demirtaş
14-05-2007, 16:24
takım artık fortisin.daha cıkmadan anlaşmışlardı..ayrıca hayırlı olsun.inşallah altay da cıkar da.izmir in bir takımı olur..
Tuğba Tülü
14-05-2007, 16:42
takım artık fortisin.daha cıkmadan anlaşmışlardı..ayrıca hayırlı olsun.inşallah altay da cıkar da.izmir in bir takımı olur..
İnşallah çıkar İzmir takımı o kadar çok istiyorum ki çıkmasını,dün bir kez daha görüldü İzmir şehrinin süperlige çok yakıştığı;) İzmirde tribünleri bir kez daha görünce üzüldüm bir takımının olmamasına :( çünkü şehir ve taraftar bunu fazlasıyla hakediyor;) ;)
Sercan Okur
14-05-2007, 17:23
takım artık fortisin.daha cıkmadan anlaşmışlardı..
Verdiğin haberin kaynağını da verebilirmisin? Misal Anadolu Ajansı (AA) şöyle bir haber geçmiş, senin kaynağını da merak ediyorum, çok emin yazmışsın.
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR'UN SATIŞI-
Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Cavcav, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un satılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
İlhan Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü:
''OFTAŞ'ın, Fortis Bank'a satıldığı yönünde haberler üretiliyor. Ben bu kulübün hami başkanı olarak, böyle bir konuyu ne kimseyle konuştum, ne teklif aldım, ne de kulübü satışa çıkardım. Gayemiz Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, OFTAŞ Spor'u satmak değil, altyapıdan gelen oyuncularla kurulan bir takımın nasıl şampiyon olduğunu tüm futbol kamuoyuna göstermektir. 25 ila 75 bin YTL arasında değişen futbolcu kapasitesiyle yakalanan bu başarıdan sonra, rahatlıkla diyebilirim ki, Türkiye'nin en iyi takımı Gençlerbirliği'dir.''
-''GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TRANSFER HİÇ BİTMEZ''-
Gençlerbirliği'nde transferin hiçbir zaman bitmediğini dile getiren Cavcav, ''Biz yılın 12 ayında futbolcu arayışımızı hep sürdürürüz. Gençlerbirliği yapısına uygun topçu bulduk mu, onu sezon bitene kadar takibe alır ve zamanı gelince de sözleşmeyi imzalatırız. Yine bu amaçla uzun süreden beri izlediğimiz 1-2 Sırp futbolcu için yardımcı antrenörümüz Mustafa Kaplan'ı Sırbistan'a gönderdik'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Cafer Demirtaş
14-05-2007, 17:37
Verdiğin haberin kaynağını da verebilirmisin? Misal Anadolu Ajansı (AA) şöyle bir haber geçmiş, senin kaynağını da merak ediyorum, çok emin yazmışsın.
emin değilim de öyle duymuştum yani..
Takımın bir sistemi bulunduğu ve futbolcuların bu sistemde ön plana çıktığını belirten Turgay Kalemci, sözlerini şöyle tamamladı:
''Lig A'da kalalım, cümlesini hiçbir zaman telaffuz etmedik. Biz bu işi ekiple başardık. Onursal başkanımız İlhan abi bu kulübü benden daha fazla seviyor. Farklılıklar bizi buralara getirdi. Futbol bir sektör. Ticarette her şey olabilir. 150 milyon dolar versinler kulübü satalım.'' Şampiyonluğa ulaşan futbolcuların primi, yönetim kurulunun yapacağı toplantıdan sonra belirlenecek..
http://www.milliyet.com.tr/2007/05/14/son/sonspo34.asp(AA):p
Serhan Siyahhan
14-05-2007, 23:37
ne kadar övünsek az ankara deplasman sayılmaz.
ama...
gönül ister ki süper lige çıkan takım taraftarıyla lige renk katacak bir takım olsun.
eses, gözgöz, karşıyaka, adanademir, çanakkale gibi.
Ömer Yağanoğlu
15-05-2007, 02:54
ne kadar deplasman azalsa iyidir
seneye de bekliyoruz :rolleyes:
Ömer Birdal
15-05-2007, 02:57
Bencede 4 az:).. bidahaki sene Telekom u da süper lig e istiyoruz..:)
Onur Aloğlu
15-05-2007, 03:00
Bencede 4 az:).. bidahaki sene Telekom u da süper lig e istiyoruz..:)
Telekom, B' ye düştü...
Ömer Birdal
15-05-2007, 03:02
Telekom, B' ye düştü...
Telekom derken, kabloculardan bahsediyorum, bazı stadlarda tel. çekmiyo .. :( ankesörlü tel. koysunlar mümkünse jetonlu..:(
Tuğba Tülü
15-05-2007, 04:21
ne kadar övünsek az ankara deplasman sayılmaz.
ama...
gönül ister ki süper lige çıkan takım taraftarıyla lige renk katacak bir takım olsun.
eses, gözgöz, karşıyaka, adanademir, çanakkale gibi.
Sonuna kadar katılıyorum;) ;) eses ve karşıyaka gelse ligin tadından yenmezdi:p olmadı umduğumuzu değil bulduğumuzu yiyeceğiz:rolleyes:
Onur Aloğlu
15-05-2007, 04:38
Peşin hükümlü olmamak lazım...
Şu durumda ismi geçmeyen, köklü, taraftarı ateşli olan, eskilerin kafaya oynayan takımların yöneticileri ve onları bu hallere getirenler otursun düşünsünler...
Hepinizi en az 4 kez Ankara' ya bekliyoruz.
Erdem Özdamar
15-05-2007, 17:59
izmir'den bir tane bile takımın olmayışı,dördüncü ankara takımını gelmesi ve bir istanbul takımının daha zirveye oynaması.......
kendi adıma iyi ama futbol adına kötü
Onur Aloğlu
15-05-2007, 23:34
izmir'den bir tane bile takımın olmayışı,dördüncü ankara takımını gelmesi ve bir istanbul takımının daha zirveye oynaması.......
kendi adıma iyi ama futbol adına kötü
Altay' ın play-off şansı sürüyor. Bu kez iyi değerlendirsin bu şansı. ;)
Serhan Siyahhan
17-05-2007, 02:47
Altay' ın play-off şansı sürüyor. Bu kez iyi değerlendirsin bu şansı. ;)
mesajı aldı onlar aloğlu sen dert etme.;)
Ömer Yağanoğlu
17-05-2007, 03:34
ist belediye ve kasımpaşa çıksın
deplasman azalsın :rolleyes:
İlker Aykut
17-05-2007, 08:28
ankaralı renkdaşlarımız için sevindirici bi durum tabi... onlara da hayırlı olsun
Murat Karaman
17-05-2007, 13:37
İç Anadolu merkezli bir lig bizleri bekliyor gelecek sezon.Erciyes'in ligde kalacağını da düşünürsek 8 takım İç Anadolu'dan olacak..
Kayhan Bayazıt
17-05-2007, 17:45
yaw bu nasıl iş böyle ankara ve civarından birinci ligde 8 takım oluo koca trakyadan ikinci lig hatta üçüncü ligde bile takım yok....
Murat Karaman
17-05-2007, 19:01
yaw bu nasıl iş böyle ankara ve civarından birinci ligde 8 takım oluo koca trakyadan ikinci lig hatta üçüncü ligde bile takım yok....
En son Çorlu'nun amatöre düşmesi ile Trakya'dan sanıyorsam profesyonel liglerde takım kalmadı.Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim ;)
Tuğba Tülü
17-05-2007, 21:51
İç Anadolu merkezli bir lig bizleri bekliyor gelecek sezon.Erciyes'in ligde kalacağını da düşünürsek 8 takım İç Anadolu'dan olacak..
İç Anadoludan olanlar ne şanslı:cool: Ama bir şehire 2 takım fazla bence;)
Murat Karaman
21-05-2007, 13:27
Ankara'dan sonra,İstanbul'un da 4.takımı hayırlı olsun..
Ülkü Selvi
22-05-2007, 17:42
:kizgin: amaan bee ben ordan taşındım 4 takımı oldu angara'nın üffff izmir'in siftahı yok
Bahtiyar Güdürü
22-05-2007, 19:54
İstanbul BB de çıktı Kasımpaşa da çıksın,İstanbul-Ankara hegomanyası başlasın...4+4 ne ala memeleket yarı yarıya yazık ya....Ankaraya 2 takım yeter...Ankara BB,Oftaş mış da neymiş.Bilmiyorum da ama bi sarıyer zeytinburnu karagümrük kasımpaşa bolu eskişehir altay göztepe karşıyaka hepsi 1.ligde olsa süper olur :) 22-24 takımlı lig hah o zaman Turkcell süper lig hiç bitmesin gerçek olurdu :)
Mustafa Kaplan
22-05-2007, 20:47
Ankaraya sadece ankaragücü yeter, gencler oftas ve ankarasporun tarafarını toplasan ortalama bir 2.lig takımı etmez.
Ömer Birdal
22-05-2007, 23:42
Ankaraya sadece ankaragücü yeter, gencler oftas ve ankarasporun tarafarını toplasan ortalama bir 2.lig takımı etmez.
abi sen gitmessen ben gitmessem nası dolucak o stadlar .. :(
Tuğba Tülü
23-05-2007, 00:38
Yeni sezon maçlarda desteklenmeyen takımlar geldiği için seyirci kapasitesi düşecek üzücü bir durum:(
Arif Kocamanoğlu
24-05-2007, 05:36
Oftaşı satın almak için Çorumsporla İlhan CavCav arasında görüşmeler varmış okuduğum haberlere göre. Belli mi olur belki seneye memleketimin takımı süperligde olur :)
Kayra Nar
30-05-2007, 08:32
Aslında Ankara'nın takımı Ankaragücü'dür.Ama çok takım olması Biz Ankaralılar için daha iyi olur tabiikide.
Hayırlı olsun :)
Güzel memleketim Ankara'da +1 maç daha :rolleyes:
:serefe:
Burak Çankaya
30-05-2007, 16:12
Önemli olan Fenerbahçe Ankaraya bir kez daha gelicek çıkan ister Oftaş olsun ister Botaş beni ilgilendirmiyor.
Tuğba Tülü
02-05-2008, 02:23
Hayırlısıyla bu hafta bizim de yardımımızla bu sezon birini düşüreceğiz(gençlerbirliği) darısı ankaraspor ve oftaşa,ankaragücü yeterli..
Kutay Soylu
02-05-2008, 02:38
bencede taraftarı olmayan klüplerin süper ligde yer almaması gerekiyor
oftas ankaraspor ibb bunlar kesn düşmeli
adana ve izmir gibi 2 büyük sehrimizden en az 1 takım yer almalı süper ligde ayrıca taraftarı ve tarihiylede eskisehir(es-es) bence süper ligde olmalı
Cem Demirtaş
02-05-2008, 08:07
gençler düşmez ben diyim...
Tuğba Tülü
05-05-2008, 02:01
gençler düşmez ben diyim...
Düşmediler ya ,1 i bari düşseydi..Ankaralılar kusura bakmasın ama ben bu takımları hem seyirci açısından hem bizim karşımızdaki oyun açısından hiç sevmiyorum..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.