PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçemiz tüm branşlardaki sporcuları ve yönetimimizle Marmara Üniversitesi'nde

Uğur Yedikardeş
15-05-2007, 02:22
Şampiyonluk ve 100. Yıl Kutlamaları kapsamında,
Fenerbahçemiz tüm branşlardaki sporcularımız ve yönetimimizle kalabalık bir şekilde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde taraftarlarıyla buluşuyor!!!

Rektörlük tarafından bugün tarafımıza verilen bilgi doğrultusunda hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir. Futbol,basketbol ve voleybol takımlarımızdan ve yönetimimizden katılımcıların listesi yarın tarafımızla paylaşılacaktır.

Aldığımız özel izin neticesinde 1907Ünifeb üyesi diğer üniversitelerden temsilcilerimize de talep etmeleri durumunda şenlik alanında stand için masa ve yer temin edilecektir.

Katılım için tek şartın Fenerbahçe ürünü giymek olduğu bu büyük organizasyonda tüm kardeşlerimizi yanımızda görmek,coşkumuzu paylaşmak hepimize gurur verecektir.

16 Mayıs Çarşamba günü 14:00 - 17:00 saatleri arası Göztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak organizasyona katılımlarınızı bekliyoruz. Tüm salonun Fenerbahçe ve 1907Ünifeb bayraklarıyla donatacağımız bu günde eğer mevcut ise ellerinizde bulunan anlamlı ;) pankartlar da Spor Salonu'ndaki yerini alacaktır. Fakat pankartların tarafımıza en geç Salı akşamı tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız..

Sevgi ve Saygılarımızla

1907Ünifeb-Marmara Üniversitesi adına
Uğur Yedikardeş

Ozan Çetinkaya
15-05-2007, 02:26
Bu anlamlı organizasyonu daha da manidar kılan ayrıntı ise Fenerbahçemizin şampiyonlugunun kutlanacağı ilk organizasyon olması.Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.

Levin Susar
15-05-2007, 03:09
Böyle bir kadroyu görmek kolay kolay herkese nasip olmaz.

Fırsatını yakalayanlar mutlaka ama mutlaka gitmeye çalışsınlar.

Bahriye Tekin
15-05-2007, 03:39
orda sizinle olabilmeyi çok isterim.
eminim harika bir gün olacaktır.
ama çok merak ettim, kadroda kimler var? ;)

Uğur Yedikardeş
15-05-2007, 03:41
kadroda kimler var? ;)

Futbol takımımız, erkek ve bayan basketbol takımımız, erkek ve bayan voleybol takımımız + yönetim kurulumuz..

;)

Onur Aloğlu
15-05-2007, 03:45
Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkesi kutlarım. İnsanın bir kez daha şimdi İstanbul' da olmak vardı... diyesi geliyor. Fakat malum biz Ankara' daki arkadaşlarınız olarak hafta sonu sizleri ağırlamak için çalışıyoruz.

Sevgili Levin özetlemiş zaten "nasip olmaz" diyerek...

Kıymetini bilmek lazım.

Bahriye Tekin
15-05-2007, 03:46
Futbol takımımız, erkek ve bayan basketbol takımımız, erkek ve bayan voleybol takımımız + yönetim kurulumuz..

;)

tamamı dersen burda düşer bayılırım.
yalan olur gelmek de :D
tam kadro mu yani?

Bahriye Tekin
15-05-2007, 03:52
orda olabilecek durumdaki herkese sesleniyorum arkadaşlar....

tanıyan bilir, kaynaklarım kuvvetlidir :D hatta derin bağlantılarım olduğunu düşünenler bile var aranızda :D

şaka bir yana kaçırırsanız en büyük pişmanlığınız olabilcek bir organizasyon olacak, demedi demeyin ;)

Celal Tunalıoğlu
15-05-2007, 10:38
Herkesi bekliyoruz,kampüsü sarı-laciverte boyamak adına her türlü fikre de açığız :)

Funda Meriç
15-05-2007, 10:54
Pek inanasım gelmese de öğrenci yıllarımın hayaliydi. :D Bizi hep kandırdılar okurken, son anda sınavlarımız yandı gelen giden olmayınca. Şimdi okudukça, gelmişler gibi oldum, ama çalışıyorum yanınızda olamicam.. Malesef..

Sahi, gerçek mi yau.. :???:

Sercan Okur
15-05-2007, 11:44
Güzel bir organizasyon olacak, tüm sene boyunca başarıları için yanında olduğumuz sporcumlarımız, yöneticilerimiz, sorumlularımız bu sefer bizim yanımızda olacaklar. Bu şölene mümkün olduğunca katılımı arttırarak salonu doldurmalıyız. Organizasyonda emeği geçenlere şimdiden teşekkürler..

Sinem Arıkan
15-05-2007, 11:47
Ben heycandan ölmek üzereyim.Emeği geçen herkese teşekkürler=) Gelin de bi izdiham yaratalım şu göztepede=)

Serkan Şahin
15-05-2007, 12:11
Ben heycandan ölmek üzereyim.Emeği geçen herkese teşekkürler=) Gelin de bi izdiham yaratalım şu göztepede=)
yeter ki sen iste :D

Seçkin Çelik
15-05-2007, 12:42
Demek bu sefer Göztepeye akıyoruz :cool:

Burçay Tiftikçi
15-05-2007, 13:09
Asla kaçırılmayacak bir organizasyon , Bütün branşlardaki oyuncularımızla aynı anda birlikte olmak çok güzel olacak.Böyle bir organizasyonu belki hayatımızda bir kez daha göremeyebiliriz...

Mustafa Kaplan
15-05-2007, 13:13
Biz de mi gelsek. Çok şanslısınız arkadaşlar.

Serkan Şahin
15-05-2007, 13:14
Biz de mi gelsek. Çok şanslısınız arkadaşlar.
herkesi bekliyoruz arkadaşlar...

Ozan Çetinkaya
15-05-2007, 13:55
Bu organizasyonu sadece Marmara Üniversitesi'nin organizasyonu olarak düşünmek yanlış olur.Tüm 1907Ünifeb ailesinin organizasyonudur.Katılımın yüksek olması hepimiz için hayırlı olacaktır.İnanıyorum ki yarın orada büyük bir izdiham yaşanacak.

Barış Kaleoğlu
15-05-2007, 14:05
Arkadaşlar şampiyonluğu takımla birlikte kutlayacağımız ilk yer olacak burası tabi ki Cadde'den sonra. :) Bütün 1907 Ünifeb ailesini yanımızda görmeyi çok isteriz.

Muhammet Budak
15-05-2007, 15:00
İnşallah ordayız.

Ertuğrul Çolak
15-05-2007, 15:18
gerçekten mükemmel bir organizasyon keşke istanbulda olabilseydim

Emre Kıyak
15-05-2007, 17:32
Arkadaşlar Marmaranın göztepe kampüsü tam olarak nerede hangi vasıtalarla gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Yusuf Yavuz
15-05-2007, 18:33
nerden odtuye yatay gecis yaptiysak !

Yılmaz Horuz
15-05-2007, 19:42
Arkadaşlar Marmaranın göztepe kampüsü tam olarak nerede hangi vasıtalarla gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim..
sen nerden geleceksin kadıköye gelirsen ziverbeyden geçen otobüslerin hepsi geçer

Kıvanç Müçek
15-05-2007, 20:26
masa tenisi ve yüzme takımlarını da istiyorum:)

Alp Alper
15-05-2007, 22:33
guzel bır organızasyon..emegı gecenlere tesekkurler...orda olacağızz..

İrem Güngör
15-05-2007, 22:38
gerçekten güzel bi organizasyon keşke devamsızlık sorunumuz olmasaydı ya da haftasonu olsaydıda gelebilseydik..başka organizasyonda inş..hepinize iyi eğlenceler..emeği geçen herkese de teşekkürler

Uğur Yedikardeş
15-05-2007, 22:58
Şu anda arkadaşlarımızın büyük bir kısmı Spor Salonu'nu yarına uygun hale getiriyorlar... Üniversitemiz Genel Sekreteri, Rektör Yardımcımız ve Kulüp Danışman hocalarımız sağolsunlar her konuda bize yardımcı oluyorlar. Marmara Üniversitesi gibi antisosyal bir okulda, birgün hazırlıklar nasıl gidiyor diye arkadaşlarımı aradığımda, rektör yardımcısıyla beraber pankart asıyoruz cevabını alacağım ölsem aklıma gelmezdi...
Ey Fenerbahçem sen nelere kadirsin :)
Yarın çok kalabalık ve coşkulu birgün olacağa benzer. Diğer üniversitelerden gelecek arkadaşların kapıda sorun yaşamamaları adına erken gelmeleri hepimizin yararına olacaktır. Biz güvenliğe gerekli bilginin verilmesini sağlayacağız. Misafir kapısından girerken 1907ÜNİFEB üyesi olduğunuzu belirtmeniz yeterli olacaktır.
O telaş içinde ana kapıda sizleri karşılayamıyor olmamızı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Spor Salonu'nda sizleri bekliyor olacağız..

Kimlerin katılacağını merak edenler vardır eminim. Asbaşkanlarımız Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay yarın her branştan 3er sporcumuzla bizlerle birlikte olacaklar... Son anda bir değişiklik yaşanması durumunda tepki görmemek adına sporcularımızın isimleri özellikle bildirilmedi.

Kampüsü bilmeyen arkadaşlar için hatırlatmakta fayda var.Kadıköy'den Ziverbey istikametine giden tüm otobüsler, Taksim'den 112, Mecidiyeköy'den 128, Üsküdar'dan 2 numaralı otobüsler tam okulun önünde duruyor. Ondan sonra tek yapmanız gereken kapıdan girdikten sonra sol çaprazınıza doğru yürümek.

Yarın görüşmek ve şampiyonluğu bir kez daha omuz omuza kutlamak dileğiyle..

Sevgi ve Saygılarımızla

1907ÜNİFEB-Marmara Üniversitesi adına
Uğur Yedikardeş

Ergun Sözen
15-05-2007, 23:45
çok güzel bir organizasyon olacak ordayım :D

Doruk Sarıkaya
16-05-2007, 00:23
Nur içinde yatsın rahmetli İSLAM ÇUPİ'nin büyük ve özlü sözü olan;

"Fenerbahçe'nin büyüklüğü başka bir büyüklüktür,adı Konamaz"
cümlesi şu anda bu büyük şöleni yaşayacağımız spor salonu için geçerli bence... kişisel düşüncem olan spor salonunun ruhsuzluğu, yarınki şölen için hazırlanırken,her pankart başka bir RUH,her bayrak farklı bir Renk verdi!
Yarınki büyük günü hep birlikte yaşamamız da ordaki Fenerbahçelilik ruhunu tamamlayacaktır! Yarın görüşmek üzere... (içimi döktüm tüm yorgunluğumu attım ohh :) )

Ayşe Tekin
16-05-2007, 00:24
Hepimiz tüm heyecanımızla elimizden gelen herşeyi yapıyoruz yarın için.Böyle bir ortamda,böyle bir kutlamayı hep beraber yaşamayı çok isterim...imkanı olan tüm arkadaşlar mutlaka katılsın :)

Barış Kaleoğlu
16-05-2007, 00:55
Arkadaşlar Göztepe Kampüsü'ne uzak ve Bahçelievler tarafında oturan arkadaşlarımız için Bahçelievler Kampüsü önünden saat 11:00 de servis kalkacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlarımızın bana özelden mesaj atmaları yeterli olacaktır.

İlker Kökdemir
16-05-2007, 08:42
Güzel birgün olacağı kesin imkânı olan arkadaşlar mutlaka gitmeli

Funda Meriç
16-05-2007, 09:46
Sanırsam geliyorum :dans: Dünkü maçtan sonra sarı lacivert oldu her günüm. Annem eve almıyor artık. Eski günlerine mi dönüyorsun diyo.. :D İşten nasıl kaçıp da geliceksem.. Telefonlarınızı açık tutun ;)

Bahtiyar Güdürü
16-05-2007, 13:01
Ordayız kısmetse

Funda Meriç
16-05-2007, 16:21
Sıcağı sıcağına fotograf koymak isterdim ama iş yerinde ekipmanlar sınırlı..

Yıllar önce bizlerin de okulumuza birilerini (ki o zamanlar futbolcular hayaldi) getirebilme çabalarımız olmuştu. Her seferinde yüzümüze kapandı kapılar. Marmaraya vardığımda herşeyin çok değişmiş olduğunu kurulan kocaman kocaman taraftar standlarından anladım. Biz afiş bile asamazdık mesela.. El altından kontür harcaya harcaya bahçe köşelerinde buluşur, organizasyonlar düzenlemeye çalışırdık. Belki abarttığımı düşünüyo olabilirsiniz ama bugün ben Marmara Üniversitesinde çok şeyin değiştiğini gördüm. Spor salonu tıklım tıklım Fenerbahçeli doluydu. ( Beni Vip gibi karşılayanlara da ayrıca tşk ederim ;) )

Gelenlerden bahsedersek;
Olcan Adın
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD class=j>Can Arat</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD class=j>Kerim Zengin</TD></TR></TBODY></TABLE>
Şekip Mosturoğlu
Vedat Olcay
ve diğerlerini sayamazsam kızmazsınız di mi, heyecandan :D
Güzeldi, coşkuluydu ve üniversite adına ses getireceğini düşünüyorum. 1907Unifeb' i öven konuşmalar da oldu, e devamını da işe geç kalma derdi olmayanlar anlatsın :)

Necati Mete
16-05-2007, 17:45
Okulumuzda önceden kararlaştırılan ve duyrulan Şampiyonluk kutlamamız nedeniyle organizasyonunuza katılamadık,affınıza sığınırız.

Öte yandan emeği geçenlere teşekürler,güzel bir organizasyon olduğu kesin.

Elif Tüfekçioğlu
16-05-2007, 18:14
gerçekten çok güzel bi organizasyon oldu emeği geçen herkese çook teşekkürler...

Funda Meriç
16-05-2007, 18:32
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-16_panel12.jpg

Funda Meriç
16-05-2007, 18:33
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-16_panel6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-16_panel3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-16_panel11.jpg

Resmi siteden :)

Kıvanç Müçek
16-05-2007, 20:14
çok güzel bir organizasyon oldu elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık...

bize de bekleriz;)

Ergun Sözen
16-05-2007, 20:35
çok güzel organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler

Ayşenur Dokuzlu
16-05-2007, 20:46
Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar :)

Ahmet Gülbahar
16-05-2007, 21:42
çok güzel bi org.tu!marmaraya ve emei geçenlere teşekkrler

Alp Alper
16-05-2007, 22:05
guzel bir organızasyondu..emege gecen herkese sonsuz tesekkurler..

Serkan Şahin
16-05-2007, 22:08
baştan sona herşeyiyle çok güzel bir organizasyondu...hepimizin emeğine sağlık...

İnanç Gülfidan
16-05-2007, 22:14
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Gerçekten hepimizi gururlandıran, katılanların güzel vakit geçirmesini sağlayan bir organizasyon oldu.

Celal Tunalıoğlu
16-05-2007, 22:26
Emeği geçen,gelip orada bir pankart bağlamaya yardım edenden tutup,okul dısından misafirimiz olan herkese sonsuz tesekkürler,en çokta Uğur Yedikardese :)

Emre Kıyak
16-05-2007, 23:07
Arkadaşlar tebrik ederim organizasyon için...

Kenan Şen
16-05-2007, 23:11
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Emeğimize yüreğimize sağlık. Bizlerden manevi desteğini esirgemeyen sizlere çok teşekkürler.

Mehmet Ekiz
16-05-2007, 23:21
Kısa sürede yapılan bunca şey ve güzelden öte mükemmel geçen bi gün
herkesin eline yüreğine ayağına sağlık...

Canberk Günaydın
16-05-2007, 23:28
Fb Tv de haberlerde izledim arkadaşlar,ne kadar başarılı bir organizasyon olduğu görülüyor.Emeğinize sağlık.

Mehmet Atlı
16-05-2007, 23:38
çok güzeldi süperdi kendimi maçta hissettim bi ara :dans:

Barış Kaleoğlu
17-05-2007, 01:30
Gelen herkesin ayağına sağlık. Günlerce yaptığımız hazırlıkların boşa gitmediğini sizlerin ve oraya gelen herkesin sayesinde anladık. :)

Tuğba Tülü
17-05-2007, 02:00
Arkadaşlar bende izlemek istiyorum marmaradaki organizasyonu yurtta kaldığım için fb tvden izleyemedim youtube a unifeb marmara yazsam çıkar mı organizasyon?

Bahriye Tekin
17-05-2007, 07:14
izleyemedim ama sizlerden dinledim. tabi ki yetmedi orda olmayı çok isterdik ama olmadı...
ellerinize sağlık arkadaşlar...

Sinem Arıkan
17-05-2007, 10:24
Herşey süperdi çok coşkuluydu emeklerimiz boşa gitmedi.Gelen herkesin ayağına, yüreğine sağlık.

Doruk Sarıkaya
17-05-2007, 10:30
Dün kü organizasyon diğer üniversiteden gelen 1907UNİFEB'li arkadaşlarımızın katılımıyla bizim için daha da anlamlı oldu ve ordaki coşkuyu görünce eminim hepimizin yorgunluğu,uykusuzluğu,devamsızlıktan kalmaları :) unutuldu! Gelen herkese ve bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum!

Emre Paçarız
17-05-2007, 11:49
Tebrikler arkadaşlar...

Sercan Okur
17-05-2007, 12:35
Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler, gurur verici gerçekten, ayrıca yeni atkılarımızda çok şık görünüyor resimlerde.

Ozan Çetinkaya
17-05-2007, 13:47
Bizlere çok geç haber gelmesine karşın uykumuzdan fedakarlık ederek büyük bir enerjiyle çalıştık ve gerçekten güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.Pankart asmaktan tutun sökük bayrakları dikene kadar tüm 1907Ünifeb-Marmara Üniversitesi ailesine ve bizleri yalnız bırakmayan tüm 1907Ünifeb ailesine sonsuz teşekkürler.

Sercan Okur
17-05-2007, 14:28
Sabah Gazetesinde de Şenliğe değinilmiş.http://img.sabah.com.tr/im/2007/05/17/67F67B4A1887014792EC90CEr.jpg

Marmara Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin dün 'şampiyon' konukları vardı. Göztepe kampüsünde yapılan panele yöneticiler Vedat Olcay, Şekip Mosturoğlu, Tahir Perek ile oyunculardan Can, Kerim ve Olcan katıldı. Mosturoğlu, bir taraftarın 'Tuncay gidecek mi' sorusuna, "Rahat olun, Tuncay en az sizin kadar Fenerbahçeli. Kaptanlığa yükselmiş bir oyuncu. Fenerbahçe'ye zarar verebilecek davranış içinde olacağını sanmam. Tuncay'ın kalacağını düşünüyorum" cevabını verdi. Vedat Olcay ise geçen sezon için, "Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık, kaçırmadık, kaçırıldı" ifadesiyle dikkat çekti.

http://www.sabah.com.tr/haber,E542AB91E01E492BA12B086D0B3E2706.html

Serkan Şahin
17-05-2007, 16:25
atkılarda şekil çıkmış:)

Merve Sezen
17-05-2007, 19:27
marmara olarak şampiyonları ağırlamanın gururunu yaşadık. emeği geçen herkese yürekten teşekkürler...

Uğur Yedikardeş
18-05-2007, 00:12
Herkesten çok çok farklı şeyler yazamayacağım elbette, sadece 2 gün içinde hazırlanmamız gereken, daha once sadece hayalini kurduğumuz birşey yaşandı Marmara'da... Yıllar önce bir konseyde okul yönetimi bizlere çok antipatik bakıyor stand dahi açamıyoruz derken, bugün Rektör Yardımcısıyla,Genel Sekreteriyle,Dekanıyla bir organizasyonun hazırlanmasında elele veriyoruz... 1907Ünifeb'in insanların zihninde oluşturduğu profilin meyvaları bunlar.. Bizler sadece meyva dolu ağaçtan payımıza düşeni topladık.

İsim yazmak, yazarken birilerini unutmak (ki muhtemeldir çünkü organizasyonun hazırlık aşamasında min 50 kişi görev aldı) bana pek mantıklı gelmiyor. Bu nedenle bu organizasyonun hazırlık aşamasında, organizasyon sırasında ve sonrasında ipin bi ucundan tutan herkese teşekkür ediyorum.

Hep derdik ya 1907Ünifeb'in o sondaki B harfidir bizi biz yapan... Şu anda 1907Ünifeb-Marmara Üniversitesi içinde yer alan arkadaşlara göre tecrübeli biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirimki dün herkes BİRLİK olmanın ne demek olduğunu çok çok iyi anladı. Günün en büyük kazancı da budur...

Değinmeden geçemicem; dün sabah 10'da dahi aradığımızda bayan basket ve voleybol takımımız + futbol takımından 3 kişi geliyor demesine rağmen sadece 3 futbolcuyla gelerek bizleri yalancı konumuna düşüren yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum! Neyseki insanların coşkusu bu olayı örtbas edebildi yoksa inanın daha çok şey yazıyor olacaktım.

Tekrardan herkese çok çok teşekkür ediyorum, mezuniyetime 1 ay kala bana böyle bir olay yaşatıkları için...

Ayşe Tekin
18-05-2007, 02:24
En başından bu yana anlatılanlar,izlediklerimiz,örnek aldıklarımız...tüm bunları yaşama fırsatı bulduk.Uğur Abimin her zaman dediği gibi bu bir bayrak yarışı ve en büyük endişemiz aldığımız bayrağı hak ettiği yere ulaştıramamak...Bu organizasyonun hazırlıkları sırasında öğrendiklerim,hissettiklerim...bana çok şey kazandırdı...
herkesin eline,koluna,emeğine sağlık...
Organizasyona katılan,bizimle ev sahipliği yapan tüm 1907unifebli arkadaşlarıma çok teşekkür edrim.

Uğur Kaba
18-05-2007, 21:46
birkez daha 1907 unifeb uyesi olmanın ne demek oldugunu anladım

bu org. emeği geçen herkesesin yureğine sağlık..

Murat Bıçakçı
19-05-2007, 01:30
çok çalıştık çok çabaladık ve emeğimizin karşılığı o gün salondan çıkan FENERBAHÇE'li kardeşlerimizin yüzündeki gülümseme ile emeğimizin karşılığını aldığımıza inanıyorum. emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum ve bizi bu güzel bir günde yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımada teşekkür ediyorum ayaklarınıza yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Nadir Arslan
19-05-2007, 01:33
emeği geçen herekese çook teşekkürler