PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombine Sahiplerinin Dikkatine!

İlker Alıcı
16-05-2007, 19:16
2006-2007 sezonu için Telsim Tribünü C Blok'tan almış olduğunuz kombineleri yenileme süresi başlamıştır.

1907ÜNİFEB Tribün Komitesi olarak, birlik ve beraberliğimizi korumak adına gerekli görüşmeleri sürdürmekteyiz. Bizden gerekli açıklamalar gelmeden kombine sahibi arkadaşlarımızın kombinelerini yenilememesini önemle rica ederiz...

Saygılar,

1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Celal Tunalıoğlu
17-05-2007, 23:53
Önemli bir konu arkadaslar,buradan duyurulana kadar lütfen yenilemeyin kombinelerinizi...

Selçuk Önce
23-05-2007, 02:05
yenilememe isteğinizi nedeniyle birlikte neden açıklamıyorsunuz?

benim kombinem yok zaten istanbulda yaşamıyorum..ama merak ettim

Onur Aloğlu
23-05-2007, 02:27
1907ÜNİFEB Tribün Komitesi olarak, birlik ve beraberliğimizi korumak adına gerekli görüşmeleri sürdürmekteyiz.

yenilememe isteğinizi nedeniyle birlikte neden açıklamıyorsunuz?

benim kombinem yok zaten istanbulda yaşamıyorum..ama merak ettim

Tribün komitesindeki arkadaşlar detaylı açıklamayı mutlaka yaparlar ancak beklediğiniz açıklamanın özeti ve önemli kısmı budur sanıyorum.

Onur Akalın
23-05-2007, 23:15
acilen taraftar kartı lazım lütfen bana özel mesaj atınnnn

Erhan Dikmenli
24-05-2007, 17:19
gecen sene kombınesı olanlar bu sene kombınelerı yenılerken taraftar kart gerekıyormu yıne...

Seçkin Çelik
24-05-2007, 22:01
gecen sene kombınesı olanlar bu sene kombınelerı yenılerken taraftar kart gerekıyormu yıne...
Evet gerekiyor.

Safa Arıkan
25-05-2007, 00:04
acilen taraftar kartı lazım lütfen bana özel mesaj atınnnn

Kardeşim bak her sene bu sorun dile getiriliyor, alacağın alt tarafı 35 YTL değerinde Klasik Taraftar Kart...

Ayrıntılı bilgi için....

http://www.fenerbahce.com.tr/FBKart/FBKart.aspx

Erhan Dikmenli
25-05-2007, 10:24
Evet gerekiyor.
tesekkur edrım kardes ne yapalım yıne taraftar kart alcaz :);)

Mert Çubukçu
28-05-2007, 18:40
zaman geldi geciyor hala bir acıklama yapmadınız bizde ona gore yenileme yapalım kombine kartlarımızı.. ne yapacagımıza dair bir acıklama yapmanızı bekliyoruz artık..

Celal Tunalıoğlu
28-05-2007, 18:47
Yönetim Kurulu ve Tribün Komitesi bu konuda çalışmalarını sürdürüyor arkadaşlar,telaşa gerek yok kimse ortada kalmaz merak etmeyin..

Sercan Tuna
04-06-2007, 19:51
kombineler ile ilgili karar açıklandımı?

Güven Yapıcıoğlu
04-06-2007, 20:05
Karar buradan açıklanacaktır, sakin olalım, bekleyelim ;)

Onur Başak
04-06-2007, 21:32
benim ilk kombinem olacak telsim c den mi alıyorum? yeni alacaklar beklemeli mi buradan yapılacak açıklamayı?

Sercan Tuna
04-06-2007, 22:13
bu hafta yenileme doluyo ondan dolayı sormuştum ben . bekleyip görelim bakalım :)

Ozan Çetinkaya
04-06-2007, 22:22
sercan merak etme...tribün komitesi ve yönetim kurulu kombineler hakkında en iyi kararı verecektir

İlker Alıcı
04-06-2007, 22:33
Arkadaşlar yenileme süresinin dolduğunu biliyoruz. Endişeniz olmasın, hiçbir konuda kimse mağdur olmayacaktır. En kısa zamanda alınan kararlar açıklanacaktır.

Saygılar

1907ÜNİFEB Tribün Komitesi

Umut Uludağ
06-06-2007, 22:39
ya valla sabırsızlanıyoruz artık şu karar 11 ine kadar cıkıcakmı o bari söylensin

İlker Alıcı
06-06-2007, 22:45
Bugün yarın açıklanacak arkadaşlar kararlar.

Saygılar
1907ÜNİFEB Tribün Komitesi

İlker Aykut
22-04-2008, 12:37
Kombineler satışa çıkıyor
22 Nisan 2008 Salı

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-13_stadyum288.jpg Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda geçerli 2008-2009 Futbol sezonu kombine kartları perşembe günü satışa çıkıyor. Eski hak sahipleri için (Maraton alt, Maraton sarı tribün, Maraton lacivert tribün, Fenerium lacivert tribün, Maraton üst ve Fenerium üst, Telsim tribünleri) 24 Nisan-13 Mayıs 2008 tarihleri arasında satışa sunulacaktır. Fenerium alt tribünlerinin satışları ise; bu tribündeki yeni düzenleme ve modernizasyon çalışmaları yüzünden 15 Mayıs-23 Mayıs 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.
Eski hak sahiplerimizin, belirtilen tarihler arasında kombine kartlarını kombine kart satış merkezimizden yenilemek için geldiklerinde yanlarında geçerli Fenerbahçe taraftar kartları ile T.C kimlik numaralarını getirmeleri gerekmektedir. Tarihi geçmiş, yenilenmemiş taraftar kartlar ile kombine satışı kesinlikle yapılmayacaktır.
Genel satış 26 Mayıs'da
Eski hak sahiplerinin satışlarının 23 Mayıs akşamı tamamlanmasından sonra, genel satış 26 Mayıs 2008 sabahı başlayacaktır. Genel satışla ilgili bilgi ayrıca internet sitemiz ve FB TV'den açıklanacaktır. Kombine kartlarla ilgili bilgi alacağınız irtibat telefonlarımız ise şöyledir.: 0216 542 17 81 ve 0216 345 16 27
Banka kartlarına 8 taksit uygulanıyor
Gerek eski hak sahiplerinin kartlarının yenilenmesi esnasında, gerekse genel satış esnasında aşağıda isimleri belirtilen bankaların kredi kartlarına 8 taksit uygulayacaklardır:
Yapı Kredi Bankası, Akbank, Finans Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Vakıfbank ve HSBC Bankası

Telsim:600 YTL

kaynak: www.fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org)

Ersan Demirayak
22-04-2008, 12:55
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-04-22_fiyatlistesi.jpg

Ersan Demirayak
22-04-2008, 13:00
maraton ve fenerium tribünde de 600 700 ytlye kombine varken telsim tribünün fiyatlarının bu kadar şişirilmesi biraz insafsızlık değil mi? buraya giren insanların ayıracağı bütçe kısıtlı zaten artık seneye kombinesi olmayıp maça gelecek insanlar için bilet fiyatları ne kadar olucak tahmin edemiyorum...

Kenan Ergün
22-04-2008, 13:24
Maraton 600 700 telsim 600.. bi garip olmuş..

Volkan Matur
22-04-2008, 13:58
Tribün komitesinden haber beklememiz lazım diye düşünüyorum...

Hakan Ateşler
22-04-2008, 14:20
benim kombinem yok ama bu sene almayı düşünüyorum. 13 mayıstan önce alamıyor muyum şimdi?

Onur Aloğlu
22-04-2008, 14:40
Tribün komitesinden haber beklememiz lazım diye düşünüyorum...

.

Kadir Bal
22-04-2008, 14:49
bu senede geçen seneki gibi bir güzellik olacak mı acaba? olursa çok güzel olur açıkçası...

Ecem Güven
22-04-2008, 14:55
bu senede geçen seneki gibi bir güzellik olacak mı acaba? olursa çok güzel olur açıkçası...

ben de kombine almayı düşünüyorum bu sene,aynı destegi bu sene de verirlerse gercekten harika olur :)
tribun komitesinden haber bekliyoruz...

Tolga Aktemur
22-04-2008, 15:18
Takipteyiz

Berk Ulupınar
22-04-2008, 15:29
Bekliyoruz.bu sene kesin alıcam kombine.

Aycan Yılmaz
22-04-2008, 15:32
Muhakkak tüm kombine fiyatlarında ki arttırımlar ince hesaplamalarla yapılmıstır demek istiyorum ancak durum pek de düsünüldügü gibi degil görüldügü kadarıyla. Bu sebepden kombine fiyatlarında yapılan arttırımlarda ki dengesizlik gercekden taktire değer! Bir maraton-fenerium kombine sahibinin fazladan 100-150ytl verebilmesi ile telsim kombine sahibinin fazladan 100ytl verebilmesini aynı kefede düsünmek gercekden taktire deger!

Bu durum o kadar traji-komik ki: bir maraton üst kombinesi ile telsim kombine fiyatı aynı olabiliyor. Sadece burada verilen ve alınan hizmetler düsünülmeden fiyatlarda arttırım yapıldıgı görülüyor.

Örnegin bir maraton kombine sahibine sen bu sene 300ytl fazla ver bakalım denirken bir diger maraton sahibine sen 80ytl fazla versen de olur denebiliyor. Yada maraton alt bu durum bir kimse icin fazladan 750ytl iken bir baska kimse icin 150ytl civarında.

Bütününde belli bir oran tutturularak hesaplanmıstır muhakkak ancak dengesizlik gercekden traji-komik durumda. Alınan ve verilen hizmetler düsünüldügünde bu durum daha da traji-komik hal alıyor. Diger taraftan aynı hizmeti alanlar da durum fazladan daha iyi görüs acısı ile mac keyfi yasamakdan ibaret.

Fiyat arttırımı konusunda ki uygulamalarını neyi ve nasıl baz aldıklarını gercekden ögrenmek isterdim.

Umarız bu sene de gecen sene oldugu gibi bir uygulama yapılır demekden baska iyi görünen baska bir durum yok gibi ne yazık ki.

Serdar Gönül
22-04-2008, 16:08
bende gelecek sezon kombine almayı düşünüyorum

Deniz Özmen
22-04-2008, 16:21
Umarım gecen sendeki fiyatlarda kolaylık sağlanır.Fenerıum ustle Telsm aynı ücret bunu hala anlamış değilim

Cenk Karakaş
22-04-2008, 16:32
geçen sene uygulanan kolaylık bu senede uygulanıcakmı?fenerium ile telsim aynı fiyat buda anlamış değilim.umarım bize bir kolaylık olur bu yılda.

Sercan Ülker
22-04-2008, 17:06
benim kombinem yok ama bu sene almayı düşünüyorum. 13 mayıstan önce alamıyor muyum şimdi?

13 değil 26 mayıstan önce alamıyorsun.

Mete Kahvecioğlu
22-04-2008, 17:43
bu sene bende kombine almayı düşünüyorum geçen sene sunulan imkan bu sene de olur inş. yoksa Fenerium ve Maraton un bazı yerleri 600 ytl... aynı fiyata telsim den almak biraz garip olur...

Hakan Ateşler
22-04-2008, 17:43
açıklama için teşekkürler yazıdan tam anlaşılmıyor çünkü. fenerium alt 26 mayısta bitiyor (eski sahipler için) öbürküler 13 mayıs...13 le 26 mayıs arası eski sahiplerin dahil kombine alma hakkı yok(fenerium alt dışında)... yönetimin bilet fiyatları kombine ve taraftar kart yöntem ve uygulamalarına bayılıyorum gerçekten. mantık yok düşünce yok. hani "mahmuuutt bu sene 600 yapalım, seneye 700" ya da " fiyatları sabah açıklarız kuyrukta öğrenirler geri de dönemezler" şeklinde geçiyor herelde muhabbetler bu konularda.

Çağlar Çetin
22-04-2008, 18:25
Geçen sene 1907 ÜNİFEB üyelerinin Telsim Tribünü'nden kombine alması için 1907 Fenerbahçe Derneği'nin sağladığı bu imkanı "Güzellik,Kolaylık" gibi kelimelerle nitelendirmek yakışık almamaktadır.

Kombine ile ilgili gelişmeler 1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi tarafından ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Yağmur Peker
22-04-2008, 20:11
Sabırsızlıkla bekliyoruz bu sene bende alacam kesinlikle

Fırat Kocadağ
22-04-2008, 20:52
Benimde kombine almak gibi bir niyetim var ama gerçekten rakamlar komik. 1907 ÜNİFEB olarak Maratona veya Feneriuma mı taşınsak herhalde bilet fiyatlarıda aynı olucaktır :)
Umarım 1907 Derneği geçen sene olduğu gibi bu senede destek verir bizlere :)

Ozan Çetinkaya
22-04-2008, 21:55
Bu konuyla ilgili çalışmalarımızın neticesinde gerekli duyuru 1907 Ünifeb-Tribün Komitesi tarafından yapılacaktır.

Yusuf Yavuz
22-04-2008, 23:07
Tribun komitesine şimdiden teşekkürler, ben de bu sene kombinemi alacam inşallah.

Ali Yıldırım
23-04-2008, 00:28
Bende kombine alacağım.Tribün komitesine şimdiden teşekkürler.Bekliyoruz.;)

Mert Taner
23-04-2008, 00:34
o kombineyi bu sene alıcağım 1907 derneği iyi bi imkan sunar umarızki..

Selin Tezel
23-04-2008, 00:44
sonuçta öğrenciyiz hepimiz ailelerimize yüklenmek yanlış olur bu konuda biraz anlayışlı olurlar umarım

Erman Erbay
23-04-2008, 00:50
Kombinelerimizi umarım alırız ...

Levin Susar
23-04-2008, 02:07
Geçen sene 1907 ÜNİFEB üyelerinin Telsim Tribünü'nden kombine alması için 1907 Fenerbahçe Derneği'nin sağladığı bu imkanı "Güzellik,Kolaylık" gibi kelimelerle nitelendirmek yakışık almamaktadır.

Çağlar çok güzel söylemiş...

"Eğer bi güzellik olmazsa" Telsim yerine Maraton alırım diyen arkadaşlar bence bi zahmet o güzelliği beklemeden Maraton kombinelerini alsınlar...

Tuğberk Ay
23-04-2008, 10:14
geçen seneki desteği gösterirler inş tekrardan ama göztermezlerse bile kombinemizi alıcaz telsimden nolursa olsun...

Sefa Avcı
23-04-2008, 11:17
Telsim tribünü biraz daha ucuz olabilirdi ama diğer koltuklar normal gibi.. Benimde diğer arkadaşlar gibi aklımda kombine almak var umarım takımımız yeni sezona her kulvarda en uç noktaya kadar gider..

Emre Konan
23-04-2008, 13:18
bende bu sene kombine alıcam ve herkesin dediği gibi rakamlar inanılmaz komik.fenerium ve maratonla aramızda 100 ytl fark var ya.çok ilginç

1907 UNİFEB - İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
TRİBÜN SORUMLUSU

Servet Güldeş
23-04-2008, 13:26
maratona geçelim fikri bence çok garip olmuş... sanırım şaka olsun diye sölendi... 1907ÜNİFEB sadece kombineli kişilerden oluşmuyor... Anadoludan gelip biletle girende bir çok insan var...

Bide bu destek olayı için fazla konuşulmuş bence böyle bişeyi konuşmak yersiz...

Kayhan Türk
23-04-2008, 13:43
bende bu sene kombine alıcam ve herkesin dediği gibi rakamlar inanılmaz komik.fenerium ve maratonla aramızda 100 ytl fark var ya.çok ilginç

Ben o 100 ytl fark olan yerden cok mac izledim , kesinlikle telsim tribunundeki hava yok orda. Bizim gibi kendini fenerbahcemizin basarisina adamis olan , mac boyunca destegini tam anlamiyla sergileyen taraftarlarin cokda begenmiyecegi bir yer orasi. Tribun komitesi bu konuda aciklamayi yapicaktir kimse maraton fiyatina bakmasin yaptiklari fiyat sacma filan degil oranin fiyatlari bizimkiyle herzaman ayni gibiydi zaten . Gecen yil yurt disina cikicam diye almadim kombine , almadigimada bin pisman oldum . Umarim bu sene kismet olur . Almaya kararliyim :)

Mert Çubukçu
23-04-2008, 15:43
3 senedir telsimdeyim umarım bu devam eder telsimde olup takıma destek vermek bir başka kesinlikle ne fenerium nede maraton aynı şekilde..

Aycan Yılmaz
23-04-2008, 16:11
forum.antu' da bir renkdas transferlere dair başkana isim soruyor: :D :D

Çalıştığım şirketin yönetim kurulu başkanı Fenerbahçe'ye ve sayın başkana çok yakın bir isim ve dolayısıyla Aziz Başkan'ı arada sırada şirketimizde ağırlama şerefine nail oluyoruz. Ben kendisine hem devre arası ziyaretinde hemde sevilla zaferinden sonraki ziyaretinde isim sordum ‚ bana otomatiğe bağlamış gibi aynı cevapları verdi ;

Başkan : taraftar kartın varmı ?
Ben : Var başkanım.
Başkan : Kombinen varmı ?
Ben : Var başkanım.
Başkan : Tamam sizin işiniz bu‚ gerisine kafa yorma‚ öbürleride bizim işimiz‚ en iyisini yapıcaz‚ hadi bakalım.. http://forum.antu.com/images/icon/biggrin.gif

O zaman bu senede mümkün olduğunca taraftar kart ve kombine alıyoruz. :) :)

Samet Erden
23-04-2008, 18:18
kendisine duseni yillarca yerine getirdi zaten:) iyi bir isim getireceginden hic suphem yok

Tuğfan Aslan
23-04-2008, 20:42
uzun vadede yaşayacağımızı düşündüğüm bir sorun var.şöyle ki; bu sezonki başarılar neticesinde kombine alacak taraftar sayısı artacağı aşikar.bu noktada telsim tribününün tek kale arkası kombine satılan tribün olması münasebetiyle bu tribünün biletleri full kombine olarak satılacak gibi duruyor.yani demem o ki gelecek sezon kombinesi olmayanlar için anadoludaki üniversitelerden organizasyon yapılması durumunda ünifeble özdeşleşmiş telsim c blok da takımımızı destekleme şansı pek de mümkün olmayabilir.
tribün komitesinin bu hususta da titizlik göstermesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Sarp Çağlar
23-04-2008, 21:33
tribün komitesi açıklama yapana kadar buraya daha fazla birşey yazmak çok anlamsız, ayrıca arkadaşların üzerinde baskı kurmaya gerek yok, bundan önceki yıllarda nasıl hallettilerse yine halledecekler.

:)

Fatih Çalışkan
23-04-2008, 21:52
tribün komitesi açıklama yapana kadar buraya daha fazla birşey yazmak çok anlamsız, ayrıca arkadaşların üzerinde baskı kurmaya gerek yok, bundan önceki yıllarda nasıl hallettilerse yine halledecekler.

kesınlikle :)

Murat Şener
24-04-2008, 02:01

.

Fırat Kocadağ
24-04-2008, 11:48
maratona geçelim fikri bence çok garip olmuş... sanırım şaka olsun diye sölendi... 1907ÜNİFEB sadece kombineli kişilerden oluşmuyor... Anadoludan gelip biletle girende bir çok insan var...

Bide bu destek olayı için fazla konuşulmuş bence böyle bişeyi konuşmak yersiz...Benim söylediğim geyikten ibaretti zaten:) Ama kombine fiyatları aynı olduktan sonra bilet fiyatlarıda aynı olabilirmi diye bir soruda oluşmadı değil:):p

Mert Akduman
24-04-2008, 16:21

Ancak şunu da göz önünde bulundurmamız gerek ki bu ne Tribün Komitemizin nede Yönetim Kurulumuzun insiyatifinde olan bir durum, eğer öyle olsa hepimiz gönül rahatlığıyla bir indirim olabileceğini düşünebilirdik, çünkü herkes elinden geleni yapardı, tabiki geçen sene olan durumda da komitenin ve yk'nın çabalarının önemli payı vardır ancak sonuçta ortada "para" olduğu için ve 1907Ünifeb'in ticari bir kurum olmadığını göz önünde bulundurursak 1907Ünifeblilere bir indirim uygulanabilmesi için bir kaynağa ihtiyaç duyulmaktadır ve bu insiyatife sahip olan kurumun bu seneki tutumu geçen seneki gibi olursa kombine fiyatlarında farklılık olabilir. Biz yine de kendimizi olmayacak gibi hazırlayıp, seyrettiğimiz takımın CL'de çeyrek final oynamış, bir çok oyuncusu bir çok kulüp tarafından istenen, her sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olan bir takım olduğunu unutmadan tribündeki yerimizi almalıyız.

Tamer Tahsin
24-04-2008, 17:57
bende bu sene ilk defa kombine alıcam kısmetse almak isteyipte alamamak bi garip olur heralde taraftar kartım var parayı hazırladım beklemedeyimm:)

Sarp Çağlar
24-04-2008, 18:59
Ancak şunu da göz önünde bulundurmamız gerek ki bu ne Tribün Komitemizin nede Yönetim Kurulumuzun insiyatifinde olan bir durum, eğer öyle olsa hepimiz gönül rahatlığıyla bir indirim olabileceğini düşünebilirdik, çünkü herkes elinden geleni yapardı, tabiki geçen sene olan durumda da komitenin ve yk'nın çabalarının önemli payı vardır ancak sonuçta ortada "para" olduğu için ve 1907Ünifeb'in ticari bir kurum olmadığını göz önünde bulundurursak 1907Ünifeblilere bir indirim uygulanabilmesi için bir kaynağa ihtiyaç duyulmaktadır ve bu insiyatife sahip olan kurumun bu seneki tutumu geçen seneki gibi olursa kombine fiyatlarında farklılık olabilir. Biz yine de kendimizi olmayacak gibi hazırlayıp, seyrettiğimiz takımın CL'de çeyrek final oynamış, bir çok oyuncusu bir çok kulüp tarafından istenen, her sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olan bir takım olduğunu unutmadan tribündeki yerimizi almalıyız.

Bir yanlış anlaşma var sanırım. Benim bahsettiğim "geçen sene indirim oldu, bu yılda indirim yapılacak eminim" değildi. Hatta indirim olmasada olur biz o kombinleri yine alırız. Benim bahsettiğim arkadaşların kafasında bir düşünce vardır, ne bileyim c blokta açıkta kalacak yerleride bize tahsis edeceklerdir, kombine düzenlemesinde farklı bir yol izlenebilir. Emin olduğum tek şey eğerki içimizde kombine sahibi olmak isteyen birileri varsa açıkta kalmayacaktır kombinesini alır ve eminimli yönetim kurulu böyle bir sorunu çözer. Bu sebepten ötürü hadi alıomuyuz kombineleri, yazsanıza falan gibi çıkışlara karşı çıktım. İndirim konusuna gelince 600 kağıtları ( veya Kredi kartlarını) hazırlar bekleriz, kötü olursa allahtan iyi olursa yk'dan geldi deriz.. bu :)

Mert Akduman
25-04-2008, 02:21
Aynen, indirim söz konusu olursa fazlasıyla fazladan bi kaç deplasmana akarız :)

Emre Kıyak
27-04-2008, 02:49
Seneye migrosa kombine çıkmadığı için gfbnin de telsime geçme durumu var..

Eğer öle olursa telsim tribünü çok çok daha iyi ve vazgeçilmez bir konuma gelir..

Ozaman 600ü değil 1000i bile vermeye razıyım...

Yasin Çıkrıkçı
27-04-2008, 16:26
Seneye migrosa kombine çıkmadığı için gfbnin de telsime geçme durumu var..

Eğer öle olursa telsim tribünü çok çok daha iyi ve vazgeçilmez bir konuma gelir..

Ozaman 600ü değil 1000i bile vermeye razıyım...
GFB nin telsime geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.GFB nin yeri migros kale arkası üst kattır,ne olursa olsun her türlü zorluğa hertürlü sıkıntıya rağmen GFB ile bütünleşmiş migros üst tribünü bırakmayacaklardır.Hatta bu daha öncede konuşulmuştu ( GFB nin mevcut yerinden başka bir bölüme taşınması ) ama GFB tarafından çok net bi şekilde bu düşünceye karşı çıkılmış ve tavır konulmuştu.

Çağdaş Aydemir
27-04-2008, 17:08
GFB nin telsime geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.GFB nin yeri migros kale arkası üst kattır,ne olursa olsun her türlü zorluğa hertürlü sıkıntıya rağmen GFB ile bütünleşmiş migros üst tribünü bırakmayacaklardır.Hatta bu daha öncede konuşulmuştu ( GFB nin mevcut yerinden başka bir bölüme taşınması ) ama GFB tarafından çok net bi şekilde bu düşünceye karşı çıkılmış ve tavır konulmuştu.
gfb nin forumunu okursan ne kadar ciddi olduklarını anlarsın

bence gfb telsime kombine alırsa harika bir tribün olur fakat biz andoludan gelenler olarak bilet bulma ihtimalimiz düşer diye düşünüyorum en mantıklısı yine kombine almak kararın verilmesini bekliyoruz ne desek boş;)

Yasin Çıkrıkçı
27-04-2008, 17:37
gfb nin forumunu okursan ne kadar ciddi olduklarını anlarsın

bence gfb telsime kombine alırsa harika bir tribün olur fakat biz andoludan gelenler olarak bilet bulma ihtimalimiz düşer diye düşünüyorum en mantıklısı yine kombine almak kararın verilmesini bekliyoruz ne desek boş;)
gfb nin forumunuda takip ediyorum,bu konu ilk defa konuşulmuyo defalarca konuşuldu çok ciddi mağnada tartışıldı anca net bir tavır var GFB nin içinde.. bu yuzden her seferinde tartışıldı konuşuldu bölünmeler oldu ama sonuçsuz kaldı. bu sadece bnm fikrim GFB Migros tribününden başka bir yere taşınmaz.

Berker Çırak
28-04-2008, 02:01
GFB migrosu bırakmaz,keşke migrosada kombine çıksaydı

Berker Çırak
28-04-2008, 14:17
Sanırım telsim a ve b bloğu istemiş GFB yönetimden,izin verilirse yıllardır özlediğimiz tek tribün olayı için ilk adım atılmış olur ..

Bertan Akkan
28-04-2008, 15:08
GFB'nin telsime taşınması harika olmaz bence... Migrosta kim duracak o zaman? Herkesin kendi yerinde durması en güzeli.
ille her tribünde birinin durmasına gerek yok...zira son yıllarda her tribünde 1-2 grup duruyor tribünlerimizin hali ortada...

Anıl Öztürk
28-04-2008, 21:07
arkadaşlar GFB %90 telsim A ve B bloğa geçiyor. GFB forumlarında, yetkili ağızlardan açıklama gelmiş durumda. özlenen tribünlerin geri geleceği beni heycanlandırıyor. ayrıca grupların farklı tribünlerde olması kadar da saçma bir olay yoktur zaten. tribünlerin tek ses olmasının koşulu tek bir tribünde toplanmaktır bana göre. işalla geçerlerde cümle alem tribün neymiş görür.

Ahmet Soydan
28-04-2008, 22:30
GFB büyük ihtimalle geçicek telsime önümüzdeki günlerde açıklama yapıcaklar...

Saygın Özkan
29-04-2008, 01:03
Bence çok iyi olur...

Turhan Çervatoğlu
29-04-2008, 02:36
gfb nin telsime geçmesiyle bizden bilet almak isteyen kombinesiz arkadaşlar baya bi zorlancak fakat iyide olcak tabi bagıran adamlar telsime bagırmayanlar migrosa gitmiş olcak sarı lacivert şampiyon fenerde sarı sesi az çıkacak belkide ama maç boyunca telsim hiç susmadan takımı ateşlicek bence ama zannetmiyorum gfb nin migrosu bırakcağını..

Turhan Yalçın
29-04-2008, 02:46
gfb nin telsime geçmesiyle bizden bilet almak isteyen kombinesiz arkadaşlar baya bi zorlancak fakat iyide olcak tabi bagıran adamlar telsime bagırmayanlar migrosa gitmiş olcak sarı lacivert şampiyon fenerde sarı sesi az çıkacak belkide ama maç boyunca telsim hiç susmadan takımı ateşlicek bence ama zannetmiyorum gfb nin migrosu bırakcağını..
Bencede bilet almak istiyenlere çok zor olucak tabi güzel tribün olması ayrı bir konu.Buarada büyük ihtimal seneye migros ''şampiyon'' dicek Çervat kardeşim:):cool:

Mustafa Kaplan
29-04-2008, 13:56
Telsim tribünündeki kombineli taraftar sayısı giderek artıyor, maçlara sık gelen arkadaşlar kombine alırlarsa seneye çok doğru bir hareket yapmış olduklarını görecekler.

Sedat Önal
29-04-2008, 18:21
sarı lacivert şampiyon fenerde sarı sesi az çıkacak belkide
Yanlışın var arkadaşım en çok sarı sesi çıkacak çünkü tezahürat Telsim tribünde başlayacak ;)...Şampiyon sesi azalır eğer öyle bir durum söz konusu olursa...

Giray Kartal
29-04-2008, 18:28
Tokmakların havada uçtuğu ve ailelerin terkedeceği bir tribün haline gelecektir telsim.Açıkçası hiç sevinmedim bu habere
Herkes işin iyi tarafından bakıyor. Gfb telsime geçtiğinde kemik tayfası tribünde istediklerini yapmaya çalışacaklar. Ayrıca kombine sahiplerinin %70-80 i bence tekrar alacaklardır. Bundan dolayı gfb istedikleri yerleri alamayacak ve bir arada toplanmak için bu sene sıkça yaşadıgımız yer kavgalarına neden olacaklardır diye düşünüyorum.

Yavuz Eğilli
29-04-2008, 18:32
haklısın ben o amaçla yazmıştım zaten ama kendimden önce bayan arkadaşlarımızı düşündüm yani şu halde bile büyük maçlarda çok zorluk çekiyorlar ve hepsi de vücut geliştirme şampiyonu olmak zorunda değil sonuçta gol olunca yıkılıyoruz öne doğru az da olsa tehlike var ve bu olay olursa artık iyice yer bulamayacaklar aramızda, tribünde artık haremlik selamlık şeklinde oturmak zorunda kalacağımızı da düşündüm yani telsim için pek sağlıklı değil benim fikrim tabi bu

Selçuk İnce
29-04-2008, 18:45
zaten gfb telsime gelirse kombinenin pek artısı olmaz onlar istedikleri yere oturmak isteyecekler ve her maçta bayağı bi tarışma çıkacak ben pek taraf değilim gfb nin telsime gelmesine her grup tribününde güzeldir :D

Turhan Çervatoğlu
29-04-2008, 18:45
Bencede bilet almak istiyenlere çok zor olucak tabi güzel tribün olması ayrı bir konu.Buarada büyük ihtimal seneye migros ''şampiyon'' dicek Çervat kardeşim:):cool:
Yanlışın var arkadaşım en çok sarı sesi çıkacak çünkü tezahürat Telsim tribünde başlayacak ;)...Şampiyon sesi azalır eğer öyle bir durum söz konusu olursa...

2nizde doru söylüyorsunuz benim o gün dalgınlığıma gelmiş sarıyı bizim söyliceğimiz aklıma gelmemiş bi an pardon :rolleyes:

haklısın ben o amaçla yazmıştım zaten ama kendimden önce bayan arkadaşlarımızı düşündüm yani şu halde bile büyük maçlarda çok zorluk çekiyorlar ve hepsi de vücut geliştirme şampiyonu olmak zorunda değil sonuçta gol olunca yıkılıyoruz öne doğru az da olsa tehlike var ve bu olay olursa artık iyice yer bulamayacaklar aramızda, tribünde artık haremlik selamlık şeklinde oturmak zorunda kalacağımızı da düşündüm yani telsim için pek sağlıklı değil benim fikrim tabi bu

bide hertürlü iyi olacaktır tokmaklarında pek uçuşcağını sanmıyorum kız arkadaşların rahatsız olcağı durumlar belki olabilir ama çok nadir olur haremlik selamlıkta olmaz bence herkes birbirini bulup yine iççice durur zaten oturmadığımız için bişi farketmez eğer gfb telsime geçerse cümle alem tribün görür telsim susmaz yıkılır ortalık süperde olur bence

Bertan Akkan
29-04-2008, 19:06
gfb telsime geçerse cümle alem tribün görür telsim susmaz yıkılır ortalık süperde olur bence

bencede tribünlerimiz eski havasını yakalayabilir gfb gelirse...aynı blokta olmayacağımız için de çok büyük sorun olacağını zannetmiyorum...

Onur Akalın
29-04-2008, 21:29
bence hiç ii olmazünifeb bilgi versinde hangi tribünden alacağımıza karar verbilsek

Mert Taner
29-04-2008, 22:02
bence hiç ii olmazünifeb bilgi versinde hangi tribünden alacağımıza karar verbilsek

unifeb'in tribün değiştireceğinin söz konusu olacağını zannetmiyorum , niye iyi olmayacağını da anlamış değilim belki maçı izleyeceğimiz yer konusunda sıkıntılar yaşanabilir; fakat unifeb gene birlik halinde olacağından yaşanan coşku ve eğlencenin azalacağına ihtimal vermiyorum.

tek tribün olması halinde tezahüratlar daha sağlam olacaktır fakat migrosla yapılan karşılıklı tezahüratlar azalabilir hatta yapılmayabilir.Bekleyeceğiz ve göreceğiz bununla birlikte rahatsız edici bir olayın yaşanacağını zannetmiyorum..

Hande Müyesser
30-04-2008, 02:01
gfb nin telsime gecisi yuzunden hiçbir kız arkadasımızın telsimden soguyacagını zannnetmiyorum,vücut sampiyonu olmak zorunda da diiliz tabi ama gol sevinci sonrasında alınacak olası bi darbede erkek arkadaslarla eşit sansımızın oldugunu dusunuorum.. ama soolemeden de gecemicem telsime ihtiyacı olan sesi getrecek olmalarına ragmen onları karsıdan izlemek daha bi guseldi sanki..:rolleyes:

Onur Aloğlu
30-04-2008, 02:09
Değerli arkadaşlar,

Kombine fiyatlarının konuşulduğu başlıkta, yanlış anlaşılmalara mahal verecek türden yorum yapmak, bizlere ve tribünlerin içinde bulunduğu duruma hiçbir katkı yapmayacaktır. Forum üzerinden yapılan bu tartışmalar, hiçbir zaman sonuca bağlanamadığı gibi, varolan sorunların da büyümesine yol açabilmektedir.

Lütfen bu tür hassas konulardaki fikirlerimiz kendimize kalsın.

Sevgiler.

Muharrem Omak
30-04-2008, 12:21
Herkes işin iyi tarafından bakıyor. Gfb telsime geçtiğinde kemik tayfası tribünde istediklerini yapmaya çalışacaklar. Ayrıca kombine sahiplerinin %70-80 i bence tekrar alacaklardır. Bundan dolayı gfb istedikleri yerleri alamayacak ve bir arada toplanmak için bu sene sıkça yaşadıgımız yer kavgalarına neden olacaklardır diye düşünüyorum.

Arkadaşım GFB ile ilgili doğru dürüst bilgi sahibi olmadan, kulaktan duyma bilgilerle burada yargılama yapmasanız daha iyi olur. Eğer ki bu konuda endişelerin varsa da biraz araştırıp öğrenmeyi denersen kafandaki soru işaretleri gidecektir.. GFB ile Unifeb arasında bir sorun olsa deplasmanda olur. Biz deplasmanlarda omuz omuza, kol kolayız. GFB Telsime geçtiği takdirde Maraton'a yakın olan A ve B bloklara geçecektir. Zaten UNİGFB de Maraton'da Telsim'e yakın bloğa geçecektir.Yani C blokla ve Unifeb'le herhangi bir yer konusu,tartışması yaşanmayacaktır. GFB nin Unifeb ve CK ya olan tutumu bellidir. Biz oraya Telsim'i bölmeye değil, tribün yapmaya geliyoruz. GFB nin kemik tayfası istediğini yapacak vs gibi yanlış cümleler kullanmaya gerek yok. GFB-Unifeb kardeştir. Bunu büyükler, tribüncüler! çok iyi bilirler. Bundan yana endişeleriniz olmasın. GFB oraya gerçek Curva'yı yaratmak için gelecek, inşallah güzel bir tribün olacaktır. GFB forumlarında Unifeb ve CK ile ilgili çok güzel şeyler söylenmekte, ve bunlar laf olsun diye söylenmemektedir.Burada da böyle olmasını diliyoruz. Çünkü herkesin Tribündeki misyonu bellidir. GFB zaten son çare artık Telsim'e geçecek. Migros'da kalınması için verilen mücadeleleri çoğumuz biliyoruz. En son Migros'a Kombine kampanyasına da cevap alınamadığı için bu fikir var. Herşeyin hakkımıza hayırlı olması dileğiyle. Konuya fazla hakim olamayan kardeşlerimizi bilgilendirmek istedim. Gün birlik, beraberlik günüdür. Herkes üzerine düşeni yaptığı takdirde, güzel güneşli günler bizleri bekliyor;)