PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sami Yen'deki VAHŞETin arka planı

Gökhan Aytaç
20-05-2007, 17:53
dün ali samiyendeki maçı eziklerin arasında izlemek zorunda kaldım.türkiyenin göbegindeki bu vahşetin,bu ülkenin ne hale geldiginin apaçık örnegini orada gördüm.hayatımda asla unutamayacagım bu deneyimimde gördügüm şeyler beni hayretlere düşürdü,sizi de düşürecektir...

stadin giriş kapısına gittigimde,binlerce salatasaraylının kapıları yumrukladıgını,güvenlik görevlilerine hakaretler yagdırdıgını gördüm.samiyen oralama 20 bin kişi alabiliyor ortalama.bunların yaklaşık 2000i FB liydi zaten...ve FENERBAHÇEMİZ küme düşen takımla oynarken stadını en az 40 bin kişiyle doldururken,dün samiyene,hem de FB maçında en az 5000 kişi içeri alındı.bu ülkede bu yasak adlediliyor biliyorsunuz.bu yüzden fenerbahçenin sahasını bile kapattılar...ben kartımla kapıya gittim.maçı salatalıların arasında izlemek zorunda oldugumu bile bile gittm.çünkü benim için farklı bir tecrübe olacaktı bu.ama kapıda bana ve benim çevremde stada giren kimseye ne kart ne bilet sorulmadı.daha acısı en ufak bir aramaya bile maruz kalmadım.birbirlerin ezerek balık istifi şeklinde stada doldular.hem de maraton tribüne...

DAHA ACISI ŞU:salatasaraylılar sakınola 3-5 bin kişi yaptı bunu falan demesin.zaten polat denen ..... emniyeti suçluyor hala...dün koltukların arkasına daha önceden saklanmış halde olan meşaleler maytaplar ile o vahşet ortaya çıktı.dünkü olaylar tamamen salatasaray yönetiminin planlaması sonucu çıkan olaylardır.dahası koridorla asılan pankartlar taraftarları kışkırtmak için bir araç teşkil ediyordu...kaldı ki dün antu.com da, stada her türlü patlayıcı maddenin taşın bıçagın saklandıgı ihbar edildi ve emniyet göreve çagrıldı.ama nerdeee.tık yok.yazıklar olsun bu ülkeye...

daha polat denen adi basını suçluyor.basın ne dedi.6s feneri alkışlasın dedi.tüm çirkefliginizi gösterin demedi.biz istemiyoruz zaten alkış falan.adam gibi oturup ezikliklerini kabul etsinler o da yeter.bu ülkeyi dünyaya rezil etmekten vazgeçsinler.zaten fazla söze gerek yok.avrupa fatihiyiz diyorlar ama bakın uefanın resmi sitesi dünkü maç için ne diyor:

FENERBAHÇE salatasaray için ÇOK FAZLA BÜYÜK!!!!

Güzide Ören
20-05-2007, 23:20
http://img.resimupload.com/r7/thumb_479956735.jpg (http://www.resimupload.com/ds479956735_2007-05-20_10.html)

Serkan Şahin
21-05-2007, 00:31
http://img.resimupload.com/r7/thumb_479956735.jpg (http://www.resimupload.com/ds479956735_2007-05-20_10.html)
artık her sezon halı samiyene sadece bronzlaşmaya gidelim:D :D

Kenan Ergün
21-05-2007, 16:58
resimde sorun var sanırım tıklayınca acılıyor sadece :S

Necati Mete
21-05-2007, 18:37
Adnan Bolatın istediği olacak yakında,başkan olunca susar.

Tuğba Tülü
22-05-2007, 04:51
Futbolcularımız şampuanlarını unutmuşlar yanlarında getirselerdi atılan sularla duşlarını alır samiyenden öyle çıkarlardı:kizgin: :kizgin:

Tuğba Tülü
22-05-2007, 04:52
Zaten bunların hepsi Adnan polat tarafından planlı yapılmış giibi su şişeleri yağarken adam kadar rahattı ki herhalde içinden taraftarlarına verilen görevi en iyi şekilde yapıyorsunuz diyordu:rolleyes: :kizgin:

Baran Kutlu
22-05-2007, 14:39
tabi yaaa illaki haberi vardır o meymenetsiz herifin.hiç umrunda olmadan rahatça izliyodu yaptıkları pisliği.maç sonunda da yalandan çıkıp iki laf söyledi "bize yakışmadı" gibisinden,oohh tamam oldu bitti..:kizgin:

Ertuğrul Çolak
22-05-2007, 16:43
ya yöneticileri de ezik bunların o yüzden müdahale edemedi basket maçını hatırlayan fatih gökşen taraftarları sakinleştireyim derken kendi taraftarından dayak yiyordu

Gökhan Aytaç
24-05-2007, 13:51
ben geç uyandım yaw.orda saf saf maç izliyodum provakasyon yapmak hiç aklıma gelmedi:Dama onlar getirdi şükür:) bi baktım sahaya koltuk yagıyor.ben de koltugun birini kırmaya ugrasıyorum...yok olmuyor.ordan elemanın biri dedi:bak burda kırılmışı var boşa zahmet etme::D:D:D:D:Dondan sonra onlar kırdı ben bol bol koltuk attım sahaya:D bi yandan da bagırıyordum:ulan ......... takım biz bu FENERBAHÇEye hep ezilmek zorundamıyız?herkes eziktaş mı maç satsın diye:Dtabi orda yalancıktan salatasaraylıydım takıma nefret gösteriyordum,bagırıyordum yönetim istifa diye:D:D:Dsalatalı futbolcuların birinin kafasına isabet ettiremedim ama koltukları:D

Fatih Baştan
24-05-2007, 20:34
dün ali samiyendeki maçı eziklerin arasında izlemek zorunda kaldım.türkiyenin göbegindeki bu vahşetin,bu ülkenin ne hale geldiginin apaçık örnegini orada gördüm.hayatımda asla unutamayacagım bu deneyimimde gördügüm şeyler beni hayretlere düşürdü,sizi de düşürecektir...

stadin giriş kapısına gittigimde,binlerce salatasaraylının kapıları yumrukladıgını,güvenlik görevlilerine hakaretler yagdırdıgını gördüm.samiyen oralama 20 bin kişi alabiliyor ortalama.bunların yaklaşık 2000i FB liydi zaten...ve FENERBAHÇEMİZ küme düşen takımla oynarken stadını en az 40 bin kişiyle doldururken,dün samiyene,hem de FB maçında en az 5000 kişi içeri alındı.bu ülkede bu yasak adlediliyor biliyorsunuz.bu yüzden fenerbahçenin sahasını bile kapattılar...ben kartımla kapıya gittim.maçı salatalıların arasında izlemek zorunda oldugumu bile bile gittm.çünkü benim için farklı bir tecrübe olacaktı bu.ama kapıda bana ve benim çevremde stada giren kimseye ne kart ne bilet sorulmadı.daha acısı en ufak bir aramaya bile maruz kalmadım.birbirlerin ezerek balık istifi şeklinde stada doldular.hem de maraton tribüne...

DAHA ACISI ŞU:salatasaraylılar sakınola 3-5 bin kişi yaptı bunu falan demesin.zaten polat denen ..... emniyeti suçluyor hala...dün koltukların arkasına daha önceden saklanmış halde olan meşaleler maytaplar ile o vahşet ortaya çıktı.dünkü olaylar tamamen salatasaray yönetiminin planlaması sonucu çıkan olaylardır.dahası koridorla asılan pankartlar taraftarları kışkırtmak için bir araç teşkil ediyordu...kaldı ki dün antu.com da, stada her türlü patlayıcı maddenin taşın bıçagın saklandıgı ihbar edildi ve emniyet göreve çagrıldı.ama nerdeee.tık yok.yazıklar olsun bu ülkeye...

daha polat denen adi basını suçluyor.basın ne dedi.6s feneri alkışlasın dedi.tüm çirkefliginizi gösterin demedi.biz istemiyoruz zaten alkış falan.adam gibi oturup ezikliklerini kabul etsinler o da yeter.bu ülkeyi dünyaya rezil etmekten vazgeçsinler.zaten fazla söze gerek yok.avrupa fatihiyiz diyorlar ama bakın uefanın resmi sitesi dünkü maç için ne diyor:

FENERBAHÇE salatasaray için ÇOK FAZLA BÜYÜK!!!!

Yüregine saglik +1907

Burcu Erenler
24-05-2007, 22:35
bunca yıldır maç izliyorum hiç bu kadar utanmamıştım.resmen fanatiklik kimligimden utandım.yapanada yaptıranada yazıklar olsun

Burcu Akkaş
24-05-2007, 22:53
futbolcularımız atılan şişelere vb. maddelere rağmen çok güzel oyun çıkardılar ve hakkımız olan galibiyeti aldık onlara çok teşekkür ediyorum,takımıma aşığım en büyük fener

Özlem Tuner
25-05-2007, 01:58
günlerdir konuşuluyo..nassıl oluyoda dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen bir maçta böyle akıl almaz olaylar yaşanıyo..kaldıki futbol adına hiç bişey olmayan bir maçta..çok yazık..gerçekten çok endişelendirdi bu olaylar beni..bu mu rekabet?..bu mu taraftarlık?herşeye rağmen büyüklüğümüzü gösterdik.. stresli ortamda çok akıllı oynadık.. Tribünlere kafayı takmadık...ve hak eden kazandı..heyyy gidi avrupa fatihi(!)
kralını eze eze getirdik işte dize en büyük FENERBAHÇE ne gerek var başka söze...!!!

Fırat Kocadağ
25-05-2007, 03:22
çok üzücü bir görüntüydü yeni stad yaparlar diye yıkmaya çalışıyolardı sanırım:)

Serkan Şahin
25-05-2007, 11:36
çok üzücü bir görüntüydü yeni stad yaparlar diye yıkmaya çalışıyolardı sanırım:)
gs yönetiminin yerinde olsam yaptırmazdım stadı onlarda koltuk yerine otururdu taşlara ishal olurlardı...bundan büyük ceza olamaz:D :D