Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milli Takım Kadrosu açıklandı!
Göktuğ Güllüce
24-05-2007, 23:59
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 2 Haziranda Bosna-Hersek ve özel maçta 5 Haziranda Brezilya ile karşılaşacak olan (A) Milli Takımın aday kadrosu açıklandı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroya şu futbolcular davet edildi:
Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Tümer Metin, Mehmet Aurelio, Serdar Kulbilge (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Ümit Karan, Arda Turan, Emre Aşık, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz, Umut Bulut (Trabzonspor), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Volkan Yaman, Uğur Kavruk (Antalyaspor), Servet Çetin (Sivasspor), Orkun Usak (Kayseri Erciyesspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Colin Kazım Richards (Sheefield United).
Bu arada, Bosna-Hersek maçı kadrosunda yer almayan Tugay Kerimoğlu'nun, Brezilya maçı öncesi 4 Haziranda kampa katılacağı bildirildi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6576908.asp?gid=71
Volkan yerine Serdar çağırılmış...Milli takım için doğru ama volkan için üzücü bir karar bence... Ama serdar kurtuluştan,hüseyin çimşirden daha iyi oyuncular yokmu türkiyede... Neyse heralde bir bildiği vardır terimin...
Ozan Ercan
25-05-2007, 00:47
Serdar Kurtulus bence son haftalardaki formuyla milli formayi haketti. Besiktas`in hucuma donuk orta sahasinda tek on libero olarak cok mucadele etti ve savunmaya en cok yardim eden isim oldu. Henuz A Milli forma giyecek kapasitede degil belki ama kendisi icin de bu formun bir odulu oldu.
Alp Alper
25-05-2007, 01:11
bızım serdarda hakettı bence..
Erman Akkoca
25-05-2007, 01:33
bızım serdarda hakettı bence..
fatih terim volkan demirel'den vazgeçmem diyordu ama bu sefer çağırmamış kadroya..rüştü uzun zamandır sakat,maçlarda onu oynatacagını pek sanmıyorum..bakalım kalede kim olacak serdar oynarsa digerleri çatlıycak ksıkançlıktan heralde:D 3 kalecimizde milli ne güzel bişi:dans:
Hüseyin Kaya
25-05-2007, 02:45
Valla onu bırakında kadroda nie 4 tane kaleci var??
Rüştü, Serdar, Orkun Uşak ve Hakan Arıkan..
Serkan Özen
25-05-2007, 03:20
Emre ile Basri Sami Yen'de bayrak nöbetinde olacaklar o günlerde. Yakında onların yerine başkaları çağrılır :D
Erman Akkoca
25-05-2007, 03:27
Valla onu bırakında kadroda nie 4 tane kaleci var??
Rüştü, Serdar, Orkun Uşak ve Hakan Arıkan..
toplam niye 29 oyuncu var?:D
Fırat Kocadağ
25-05-2007, 03:29
Serdarın çağrılmasına sevindim. Hak ediyor:)
Kerem Işıldak
25-05-2007, 04:12
Ümit Özat neden hala yok; bunu Fnerbahçeli olarak da soruyorum Trkiye'de son haftaları takip eden herhangi bir futbol izleyicisi olarak da soruyorum. Hakan Şükür formsuz olduğunda bile çağrılmadığı zamanlar Türkiye'de yer yerinden oynuyordu. Son haftaların en formda oyuncusu Ümit Özat,FatihTerim'in kişisel garezinden dolayı hakettiği formayı alamıyor. Bu durum beni üzüyor çünkü son Norveç maçında Sabri milli takımın sol beki olarak sahaya çıkmıştı.
Sercan Tuna
25-05-2007, 14:13
Hakan Şükür, Arda Turan, Emre Aşık, (Galatasaray), İbrahim Üzülmez, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir
kadroya çağırılan en gereksiz oyuncular
Serkan Şahin
25-05-2007, 14:18
kadroya çağırılan en gereksiz oyuncular
+1 milli takım mı huzurevi mi yoksa çocuk parkı mı:D
Gökhan Aytaç
27-05-2007, 18:49
+1 milli takım mı huzurevi mi yoksa çocuk parkı mı:D
+2
Sinan Bıçak
27-05-2007, 19:13
Arda kötü futbolcu mu?
İlker Dere
27-05-2007, 20:38
4 kalecinin olmasının nedeni rüştüyü küstürmemek istememeleridir.ayrıca serdarın inanılmaz yükseliş gösteren form grafiği fatih terimi buna itti.
Kurtuluş Başaran
28-05-2007, 21:25
Şu Hüseyin çimşir neden çağırılır bırı bana açıklasın lütfen..
Göktuğ Güllüce
03-06-2007, 00:02
36 Yaşındaki hakan şükürün tek forvet oynadığı,kalede sakatlıktan yeni çıkan ve ilk maçını oynayan rüştünün olduğu ve kurtarıcı olarak 2. devre başında hüseyin çimşirin oyuna alındığı bir milli takımdan heralde fazla bir şey beklenemezdi... 2 kez öne geçtiğimiz maçı defansta servet ve rüştünün,ileride de hakanın beceriksizlikleri nedeniyle altın tepsi içinde bosnaya hediye ettik... Bakalım önümüzdeki maçlar neyi göstercek,görcez beraber...
Orhun Can
03-06-2007, 00:06
Hemşo hemşo'yu gurbette öpermiş derler ya aynen öyle oldu.Kardeş takım diye verdik 3 puanı 3 golle. Ama 3 maçtır berbat oynayan takımı mükemmel oynuyo gibi gösterenler şimdi yapsınlar aynı yorumları.
Hakan hakan diye diye ersun yanalı yollayanlar nerdesiniz? Milli takım yan gelip yatma yeri değildir.[ :) ]
Ege Uysaler
03-06-2007, 00:24
4 kalecinin olmasının nedeni rüştüyü küstürmemek istememeleridir.ayrıca serdarın inanılmaz yükseliş gösteren form grafiği fatih terimi buna itti.
küsse daha iyi olurdu milli takım için
Hakan Arıduru
03-06-2007, 00:26
yenilmemiz kötü oldu..
Sercan Tuna
03-06-2007, 00:31
küsse daha iyi olurdu milli takım için
rüştü ye kurban ol sen. hiç kaznadırdığı maçalrı hatırlamayın sakat sakat futbol hayatını riske atarak kaç sezon sakat oynayıp neler yaptığını hiç hatırlama.
suç bi rüştüde dimi? sakatlıktan yeni çıkan takımında şans bulamyan bütün youncuları oynatanf atih terimde hiç kabahat yok dimi?
Burak Berkol
03-06-2007, 00:40
rüştü ye kurban ol sen. hiç kaznadırdığı maçalrı hatırlamayın sakat sakat futbol hayatını riske atarak kaç sezon sakat oynayıp neler yaptığını hiç hatırlama.
suç bi rüştüde dimi? sakatlıktan yeni çıkan takımında şans bulamyan bütün youncuları oynatanf atih terimde hiç kabahat yok dimi?
Evet suç kesinlikle Fatih Terim'de.Rüştü için de 2002 Dünya Kupasını hatırlatırım ;)
Baran Kutlu
03-06-2007, 01:01
tek suçlu fatih terimdir!! kaç aydır oynamayan rüştüyü oynattığı için,hakan şükür gibi vasat dönem geçirmiş birini oynattığı için,sabri gibi formsuz bi herifi oynattığı için..illaki bu gruptan çıkarız ama bosnaya yenilmek can sıkıcı..
Kadir Gözütok
03-06-2007, 01:13
rüştü-hakan-hüseyin-arda-ibrahim-sabri-servet:hakem:
rüştü-hakan-ibrahim artık siz milli takımdan affınızı istemelisiniz. tamam hakan gol attıda her maçta hakan gol atsın diye beklenmezki. rüştü senelerdir bu takımın kalecisi. 2002 yılında da yılın kaleceisi seçildi iyi tamam güzel. kimse hakkını yiyemez. ama artık ne gereği var. bu maçlar 2008 avrupa şampiyonasına yükselme maçları, bu oyuncular bi sene daha yaşlanacaklar seneye. artık yeni oyunculara fırsat tanımak lazım değil mi? Rüştüyü kazanmaya gerek yok artık o zaten zirveye çıktı. ve bi yerde bitirmesi lazım. refleks olarak çok zayıfladığı ortada. hüseyin ve ibrahimin milli takıma alınmalarına sanırım birtek Fatih hoca anlam veriyor ben ve konuştuğum arkadaşlarım bi anlam veremedik.
En önemlisi Tümer Metin. Sakattı.bugün çok aradı gözlerim onu. onunda yaşı geçti ama hırsı ve oyunu yetiyor.
Umarım bugünki maçta herkesin gördüğünü Fatih Terim'de görür.
Kayra Nar
03-06-2007, 01:45
Hakan Şükür, Ümit Karan, Arda Turan, Emre Aşık, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray),
Sayın Terim'in yine 6alatasaraylı damarlı tuttu heralde .
Sabriymiş...peeeehhh !
Baran Kutlu
03-06-2007, 03:17
yaw o değil de formda bir serdarı niye kaleye koymassınki onu anlamadım :kizgin: senın kalenı yıllarca serdar,orkun gibi genç adamlar koruyacak;bari onlara şans ver de adapte olsunlar artık Milli Takım'a..
Ertuğrul Çolak
03-06-2007, 07:55
rüştüye yüklenmiyorum yanlış anlaşılmasın onu herkesten çok seviyorum rüştüyü kaybetmemek adına yapıldı falan deniyor rüştü gelmiş 34 yaşına bu saatten sonra rüştü her türlü zorluğu kaldırır ama serdar için aynı şey geçerli değil bu kadar formda olmama rağmen neden oynatılmıyorum demez mi adam önümüzdeki 10 sene milli takımın kalesini koruyacak birini kaybetmek daha mı mantıklı sizce ???
Göktuğ Güllüce
18-08-2007, 15:39
Romanya ile 22 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda özel maç yapacak (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği aday kadroda, şu oyuncular bulunuyor:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş), Servet Çetin, Volkan Yaman, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür (Galatasaray), Serdar Kulbilge, Mehmet Aurelio, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal).
Milli takım aday kadrosu, Romanya maçı hazırlıkları için de 19 Ağustos Pazar günü İstanbul Polat Renaissance Otel'de toplanacak.Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 20 Ağustos Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, aynı gün saat 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk idmanını gerçekleştirecek.(A) Milli Takım, 21 Ağustos Salı günü ise saat 11.00'de Bükreş'e hareket edecek ve saat 19.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Bu arada Türkiye ile Romanya arasında 22 Ağustos Çarşamba günü yapılacak karşılaşmanın Steaua Stadı'ndan, Lia Manoliu Stadı'na alındığı bildirildi.
Daha önce Steaua Stadı'nda yapılacağı açıklanan karşılaşma yapılan değişiklik sonrası Lia Manoliu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak.
Milli takım, yapacağı karşılaşmanın ardından yurda dönecek.
Burak.Coşkun
18-08-2007, 18:23
volkan yemiş kesiği..
milli takıma 3 oyuncu veriyoruz.en fazla verenden en az verene indik :)
aslında önemli değil fakat en fazla vemekte bir gurur kaynağı.
umarım bizden katılanlar ilk 11 de ellerinden geleni yaparlar.
bu arada nihat geri dönmüş.
Erman Akkoca
31-08-2007, 20:24
Milli takım açıklandı
A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta’Qali National Stadı’nda saat 19:30’da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı’nda saat 20:30’da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi
aday kadroda şu futbolcular bulunuyor: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş),
Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray),
Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel(Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor .),
Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor),
Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Halil Altıntop (Schalke 04),
Emre Belözoğlu (Newcastle United),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough),
Nihat Kahveci (Villarreal),
Nuri Şahin (Feyenoord)
Milli Takım 2 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Riva TFF Özkan Olcay Tesisleri’nde toplanacak. Milli Takım Malta seyahati öncesi antrenmanlarını Riva Özkan Olcay Tesisleri’nde yapacak. Malta’da Radisson SAS Golden Sands Oteli’nde konaklayacak. Malta’daki çalışmalarını maçın oynanacağı statta sürdürecek. Türkiye’ye döndüğünde Swiss Otel’de kalacak. 9 ve 10 Eylül’deki çalışmalar Ali Sami Yen, 11 Eylül’deki çalışma ise İnönü Stadı’nda olacak.
deniz tekrar milli takımda:)ayhan bugün fatih terime ağzına geleni sölemşti şimdi ne diycek bakalım,hangi yüzle bakıcak fatih terim'e?
Baha Şahin
31-08-2007, 21:25
Denız mucadele ve azmıyle hakettıgı yerde tebrıkler denız barıs
Şükrü Günal
31-08-2007, 22:30
Fatih Terim Arda'yı bu formsuz haliyle neden çağırdı anlamış değilim.Ayrıca Trabzonlu Hüseyin'de milli formayı kaldıramıyor.Kapasitesi düşük bir isim.Bunun dışında uzunca bir zamandır kalede oynamayan Rüştü'nün de çağrılması garip.Deniz'e lafım yok.Son maçlardaki oyunuyla takdir topladı.Tümer bir kesintiye uğramış.Lider pozisyonunda önemli bir faktördü ancak Anderlecht maçındaki olumsuz durumu buna yol açtı sanırım..
Ömer Meydancı
01-09-2007, 00:23
Arda Turan, Sabri Sarıoğluve ayhanı neden kadroya aldı cıncona karsı bı sempatısı var hala dıger takımlardan 2 - 3 oyuncu alırken neden cıncondan 5 kisi alıyo dusundurucu gercekten....
Servet Güldeş
01-09-2007, 00:48
Arda Turan, Sabri Sarıoğluve ayhanı neden kadroya aldı cıncona karsı bı sempatısı var hala dıger takımlardan 2 - 3 oyuncu alırken neden cıncondan 5 kisi alıyo dusundurucu gercekten....
öyle olsa volkan ı da alırdı...
hayrettin futbol hayatının en kötü döneminde aday kadroya çağrıldı... federasyonun sivasa yaptığı hakısızlıktan sonra yaranma kampanyası sanırım...
Şükrü Günal
01-09-2007, 11:46
Serdar Özkanı da almış..Yaw çocuk iki maç oynadı diye kadroya mı alınır?Batuhan isimli çocuğu neden almadı acaba Fatih?Kalmasaydı keşke,olmamış böyle..Ayıp olur bejeke ye..
Mert Çubukçu
01-09-2007, 12:41
Fatihten td falan olmaz ..
Erdem Köroğlu
01-09-2007, 12:52
bir de gitti kendisi hakkında ileri geri konusan ayhan ı aldı..olaya bak ya...
İlker Aktaş
01-09-2007, 15:20
Ayhan inanılmaz formda fakat Hüseyin, Serdar Özkan ve Arda eleştirilerine katılmamak elde değil..
Rüştü sadece bir 90 dakika oynamışken o da kadroda. Ama herhalde burda da 3. kaleci olarak..
Volkan Yaman'ın bu formu bence ödüllendirilmeliydi, Hayrettin'den çok daha kaliteli olduğu kesin ve daha formda olduğu. Fatih Terim Romanya maçında düştüğü o saçma sapan sistem hatasına bir daha düşmeyecektir sanırım..
Orta saha Aurelio-Ayhan ikilisiyle oldukça dinamik olacak sağda Hamit, solda Tuncay ileride Gökhan'la Nihat gibi bir şeyler olabilir herhalde ama Hamit'ten ön libero olmayacağını anlamıştır sanırım Fatih Hoca!..
Nur Baykal
01-09-2007, 15:42
"Hakan Arıkan, Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman"
bunları alacağına başkalarını alsaydı ya... :rolleyes:
Muhammet Budak
01-09-2007, 16:11
ancak Anderlecht maçındaki olumsuz durumu buna yol açtı sanırım..Hocam geçeceksin bunları Fatoş performansa göre en fazla 1-2 adam çağırır o da Deniz oldu işte.RÜştü,Hakan Şükür,Arda,Servet,İbrahim Üzülmez,Hüseyin Cİmşir aklım almıyor bu isimlerin milli formayı giymesini.Performansa göre adam alsa bunların ne işi var kadroda.Bu adam milli takımın başında oolduğu sürece Yunanistan maçı dışında hiçbir maç benim umrumda değil.
Şükrü Günal
01-09-2007, 17:45
Hocam geçeceksin bunları Fatoş performansa göre en fazla 1-2 adam çağırır
:D :D Abi kopardın beni akşam akşam..
Taylan Kallı
07-09-2007, 21:14
yarın ki ilk 11imizde Fenerbahçe'den oyuncu yokmuş..
Taylan Kallı
07-09-2007, 21:16
Malta maçında 11'imiz,
Hakan
Sabri
İbrahim Toraman
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Hamit
Emre
Tuncay
Hakan
Halil Altıntop
manisa maçında 1gol 1asist yapan servet ilk 11de...
Mehmet Çevik
07-09-2007, 22:23
Emreyı nassıl ılk11 oynatır.Adam sakatlıktan kurtulup top mu oynadı ıngılterede.Yada Romanya macını ızledıkten sonra Hamıt-Emre-Tuncay-Arda 4lusunden hangısını onlıberoda oynatacak cok merak edıyorum...
Aslı Bayram
07-09-2007, 23:42
Bizden kimsenin ilk 11 de olmaması belkide daha iyi oldu maç kötü giderken mehmet i yada deniz i oyuna alırda bizimkilerde maçın kurtarıcısı olursa o zaman görürüz fatih terimin fb karşıtlığını
Mert Çubukçu
08-09-2007, 00:10
sıktın artık fatih..
yeter git oraya hic yakışmıyosun cagırdıgı adamlara bak ya..
Erman Akkoca
08-09-2007, 14:38
Bizden kimsenin ilk 11 de olmaması belkide daha iyi oldu maç kötü giderken mehmet i yada deniz i oyuna alırda bizimkilerde maçın kurtarıcısı olursa o zaman görürüz fatih terimin fb karşıtlığını
mehmet aurelio sarı kart cezalısı olduğu için oynayamıycakmış,romanya karşısında bu orta saha çok kötüydü ama malta karşısında okdar zorlanmaz sanırım,zorlanmamalı zaten!
Burak.Coşkun
08-09-2007, 15:18
ya milli takım kazansında..
kim oynarsa oynasın..bizden adamlarında başarısı gurur verir tabiki..
sonraki maçlarda gene alırız kadro çoğunluğunu merak etmeyin..yol uzun..
Tuğba Tülü
09-09-2007, 00:22
Milli takımımız bugün Malta maçında çok önemli 2 puan bıraktı,dünya sıralamasında yeri bile olmayan Malta için kaptırılan 2 puan çok fazla,farklı kazanmamız gereken bir maçtı...Milli takımımızdan aldıkları 1 puan için ne kadar sevindiklerini gördük yediğimiz gollere oturup ağlasak yeriydi,özellikle de kontra ataktan yediğimiz 2.gol..cevabı servetle verince galibiyet için umutlandım ama olmadı:( Takım olarak iyi oynamadık özellikle ilk yarı sadece hamit'in golünden başka birşey yoktu ,Tuncay çok etkisizdi ayrıca ofsayta çok düştük, ilk yarıda Hakan'ın pozisyonu ofsayt değildi ama hakem genel olarak iyi maç yönetti...Sonuç olarak göz göre mutlaka kazanmamız gereken maçta berabere kaldık ...
Muhammet Budak
09-09-2007, 00:54
Maltanın attığı gole üzülemedim,Servetin attığı gole ise sevinemedim.Öylesine izledim sanki maçı.Fatih Terim milli hislerimi söndürdün,yaptığın işlerle.Servet,Arda,Hakan Şükür,İbrahim Üzülmez ve Sabri ne yapıyor da milli takıma giriyorlar anlamıyorum bir türlü.Bazı oyuncuların tapulu malı sanırım bu forma.
Saygın Özkan
09-09-2007, 00:56
Servet yine yiyodu milli takımın başını,
1 attı ama 5 tane yiyecektik onun yüzünden..
Göktuğ Güllüce
09-09-2007, 01:02
Bence tam bir rezalet... Takımla oynaya oynaya terim sonunda içine etti... hamitten ön libero yaratmaya çalışıyor... hakandan gol bekliyor... servet gibi bir dengesizi oynatıyor... deli ibrahimden orta saha adamı yaratmaya çalışıyor... gökdeniz,nihat gibi yetenekler kenarda... Birde artık terimin objektif olduğuna eskisi kadar inanmıyorum... gidip ardanın yerine gökdeniz veya deniz barışı alabilecekken 9. milli maçını oynayan ayhan gibi birini alıyor... üstelik ilk golde ona çarpııp kalemize girdi... insanın aklına takımdaki 6s'li dengesini korumak için mi böyle birşey yapıyor diye soru gelmiyor değil... 2 puan daha kaybettik bakalım ersun yanalı yerden yere vuranlar terim için neler konuşacak?
Serhat Özcan
09-09-2007, 01:29
açıkçası servet ve hakan şükür denen adamlar hala neden bu takımdalar anlamıyorum...bi arkadaşında dediği gbi ersun yanalı yerden yere vuranlar avrupa şampiyonasına fatih terim yüzünden gidemeyince ne yorum yapcaklar çook merak ediyorum...gökdeniz otururken kenarda arda denen adam yürüyodu sahada sonra yerine ayhan girdi neyin peşindesin sayın terim...umarım kaybettiğimiz bu 2 puanı aramayız...
Cem Esmer
09-09-2007, 03:48
Ya arkadaşlar ben maçı açıkcası izleyemedim ne bilim böyle maçları izlemek pek gelmiyor ama benim en çok merak ettiğim yediğimiz gollerde kaleci hatalı mı?(malum uzun süre sonra resmi maçta kaleyi bizden olmayan bir kaleci korudu) ve savunma nasıl oynadı?
Hasan Muradoğlu
09-09-2007, 05:24
"Ruhunu gönder Tuncay"
:???:
Ege Uysaler
09-09-2007, 11:54
fatih terim yine gslılıgını gosterip olmadık adamları oynattı ve kotu oyununa ragmen oyundan da almadı mehmet topuz gibi bir adam dururken neden sabri oynatılır,hakan şükürü 90dk oyunda tuttu belki kafa topu alır diye adamın adım atacak hali yok bırakın hava topunu kaldı ki 1 tane bile adam akıllı kafa topu alamadı
esasında bunlar hep ersun anala yapılan haksızlıklar cıkıyor simdi milli takımdan "alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste"
Tolga Uysal
09-09-2007, 18:11
dün kü malta maçında ewet hepimiz kahrolduk herhalde 400 bin nüfüsu olan ülkede bugün bayram ilan edilmiştir herhalde :P ancak bu f.terim in de açıkladıgı gibi sadece teknik yönetimin suçudur . ayhan gibi ne yaptıgı belirsiz bir adamı oyuna almak neden ?
neden sabit dawranarak sanki hakan hala 25 yasındaymış gibi 90 dk oynatmak neden? milli takımımız da hakan dan baska adam mı yok oynatıcak . adam bütün rekorları kırsın diye sahaya cıkarıyolar sanki inadına. son bi tane kaldı zaten sahalarda oynayan en yaslı oyuncu ünvanı ona da çok kalmadı dimi ? ;)
Murat Karaman
09-09-2007, 18:18
Malta,Malta olalı böyle coşku yaşamamıştır sanırım.Çok yazık oldu..
Erdem Özdamar
09-09-2007, 18:22
eee sen kadroya fenerbahçeli almazsan yok hakan şükürün en fazla bilmemne rekoru diye böbürlenip maçı unutursan yaşar tabi coşku...
Göktuğ Güllüce
10-09-2007, 00:47
Maltalıların maaşı Terim'inkinin yarısı değil
hurriyet.com.tr 9 Eylül 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4046392.jpgMalta maçı sonrası Türkiye çok önemli olan şu soruyu tartışıyor: Nasıl oluyorda toplam maaşları 22 bin Euroyu geçmeyen Malta'ya, yüzbinlerce Euro maaş alan A Milli Futbol Takımımız yeniliyor?
Bir başka sonuç ise şu: Maltalı futbolcuların toplam maaşları Fatih Terim'in 1 aylık maaşının yarısı bile etmiyor. Bu nasıl sonuç?
Malta Milli Takımı’nın dünkü kadrosunda yer alan isimlerden sadece Haber, Dimech, Mifsud, Schemberi, Pace, M.Muscat ve Agius profesyonel olarak futbol oynuyor. Milli takımımıza gol atan Said kimya sektöründe çalışırken, Woods turizmci, Mallia su tesisatçısı, Azzopardi de serbest meslek sahibi. Yedek kulübesinde oturan futbolculardan Pullicino fırıncı, kaleci Muscat ise aşçılık yapıyor. Küçük bir ada ülkesi olan Malta’da milli takım futbolcuları haftanın üç günü bir araya gelerek antrenman yapıyor.
İşte toplam nüfusu 400 bin olan Malta'da milli takımdaki oyuncuların kazandığı ve A Milli Takımımızın kazandığı paralar. İki takım arasındaki 'uçurum' ne yazık ki dün akşam sahada oynanan futbola yansımadı.
(http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/7250381.asp?gid=71&a=941807)
FUTBOLCUDEĞERİ (Euro)
Hakan Arıkan2.000.000
Hamit6.000.000
Servet3.000.000
İbrahim Toraman5.700.000
İbrahim Üzülmez2.000.000
Emre Belözoğlu10.000.000
Arda6.800.000
Ayhan2.600.000
Tuncay11.500.000
Deniz1.400.000
Sabri5.400.000
Gökdeniz6.800.000
Halil5.000.000
Hakan1.300.000
http://www.hurriyet.com.tr/spor/7252788.asp?gid=180&a=458800
Aydın Kaleli
11-09-2007, 19:41
arkadaşlar milli maça org.yapılmicakmi
Muhammet Budak
11-09-2007, 19:48
arkadaşlar milli maça org.yapılmicakmiİnönüde oynanan maça ne güzel giyip gidelim sarı lacivertleri değil mi.Hocam ben şu ana kadar milli maça bir org. hatırlamıyorum.Olacağını da sanmam.Hele hele İnönüde oynanacak maça yukarıda söylediğim nedenden dolayı olanaksız bence.
Kenan Ergün
11-09-2007, 21:08
Fatih Terim hoca ,Ulusoy başkan oldugu sürece milli takım milli -BEN dir :) organizasyonu hakeden oluşum olursa anca..
Aydın Kaleli
12-09-2007, 00:21
İnönüde oynanan maça ne güzel giyip gidelim sarı lacivertleri değil mi.Hocam ben şu ana kadar milli maça bir org. hatırlamıyorum.Olacağını da sanmam.Hele hele İnönüde oynanacak maça yukarıda söylediğim nedenden dolayı olanaksız bence.
gfb yapıo org. biz nie yapmayalım hemde yeni açıkta olucaklar.bizde kapalıya gidip pankartlarımız açsak nede güzel olur.daha önce 150 kişi inönüyü bastığımız gibi :D
Yusuf Yavuz
12-09-2007, 23:25
Durmadan Beşiktaş tezahuratları makamında milli futbolcularımıza tezahurat yapılırken tek isteğim Fenerbahçelilerin bişey yapmasıydı.
Allahtan biri asist yaparken, diğeri de golü çaktı.
Helal olsun Türkiyem,
Helal olsun Tuncayım,
Helal olsun Marko Paşamız...
Onur Aloğlu
12-09-2007, 23:34
Maçın kırılma anı Zoltan Gera' nın atılması oldu şüphesiz...
Öyle ilginçti ki
1- Faul pozisyonunda Hamit 2. sarıyı görüp atılabilirdi. Zaten sıkışık oyun hepten zora girerdi.
2- Hemen kullanılan faul pozisyonunda Zoltan Gera kaleciye çalım atmaya kalkmasa golü yiyebilirdik, herşey bitebilirdi.
3- Hakem çaldığı düdükten sonra penaltıya yürüse ( ki böyle yapsa hiçbirimiz itiraz edemezdik ) Hakan' ı oyundan atacaktı, yine herşey bitebilirdi.
Bunlar 10 saniye içindeki olasılıklar.
Kırılma anına derslik pozisyonundu. :)
Göktuğ Güllüce
13-09-2007, 01:03
Gerçektende futbol çok ilginç bir oyun bu gece bir kez daha ortaya çıktı... spikerin dediği gibi bu kadar stresli bir maçın son 15 dakikası adeta antreman gibi geçti... Ama sonunda kazanmayı bildi takımımız... Tebrikler milli takım,tebrikler (herşeye rağmen) fatih hoca ve ekibi...
Ege Uysaler
13-09-2007, 01:05
hakeme duacıyız
Taylan Kallı
13-09-2007, 01:10
hakeme duacıyız
+1
Tuğba Tülü
13-09-2007, 01:52
Milli takımımız Macaristan 10 kişi kalınca son dakikalarda daha rahat oynadı 3 golüde son 20 dakikada attık,Mehmet'in golüne çok sevindim Gökhan Ünal herzaman beğendiğim futbolcu yine kendisine verilen görevi en iyi şekilde yaptı Tuncay her zaman Tuncay...Kazanan her zaman haklıdır,herşey çok güzel oldu bide Yunanistan Norveçle berabere kalmayıp yenseydi daha güzel olacaktı...
Saygın Özkan
13-09-2007, 01:54
Bu akşamki maçla, malta maçı arasında hiçbi fark görmedim..
pardon gördüm hakem bizdendi :D
Doğruyu söylemek gerekirse bu takımın oturması için futbolcuların zamana ihtiyacı war. Bi de servetin oynamaması lazım.
Serhat Özcan
13-09-2007, 02:47
takım kazanmayı bildi ama açıkçası malta maçından daha iyi mi oynadık bence hayırr...eğer o adam atılmasa maç yine çok zor bitebilirdi...tuncay faha derli topluydu...son olarak da artık lütfen servet denen adam bu takımda oynamasın yakışmıyor...
Şehmus Karadeniz
13-09-2007, 09:59
hakeme duacıyız
+2
Bayram Çeliktaş
13-09-2007, 13:33
takım bu kadar kötü olurdu adam atıldı,ayhan çıktı takım galip geldi ayhan yoksa takım hep kazanır
Cem Esmer
13-09-2007, 18:52
Maçın en güzel olayı Aurelio'nun gol atmasıydı!
Burak.Coşkun
13-09-2007, 18:55
ayhan'a fena kapak olmuştur aurelio'nun gol atması :)
Ozan Ercan
06-10-2007, 00:20
Moldova ile 13 Ekim Cumartesi ve Yunanistan ile 17 Ekim Çarşamba günü karşılaşacak milli takımın, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadrosunda şu sporcular bulunuyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray),
Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş),
Mehmet Aurelio, Volkan Demirel, Tümer Metin (Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Necati Ateş, Emre Aşık (Ankaraspor),
Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Serkan Kırıntılı (Ankaragücü),
Selçuk İnan (Vestel Manisaspor),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough).
Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Serhat Akın ve Rüştü Reçber’in, sakatlıkları ve tedavi süreçlerinin sürmesi nedeniyle aday kadroya dahil edilmedikleri bildirildi.
Kaynak : http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=8913&CatId=91
Nihat ve Serhat kendi takimlarinda OYNAYIP gol atarken sakatlik sebebiyle kadroya alinmadiklarinin aciklanmasi bir garip. Bir de formda bir Vederson neden oynamayan ve birkac haftadir sakat olan Tumer`in yerine bu kadroya cagrilmaz, anlamak guc..
Insallah 6 puani alir Fatih hoca, yoksa isi zor..
Servet Güldeş
06-10-2007, 00:52
necati emre ne alaka anlamadım...
ankarasporda da bişey yapamadılar ki
bu sefer ümit karanı alması iyi bişey... hakandan daha fazla katkı sağlayacağı kesin tabi oynatılırsa... hakanın kaptanlık muahbbetine onla zor etme ihtimalide bi hayli fazla
Tuğba Tülü
11-10-2007, 00:09
Terim emre aşık ve necatide neden bu kadar ısrar ediyor çok merak ediyorum,bunların yararlı olmayacağını görmesi lazım..ayrıca hüseyin cimşir ne alaka anlamadım..oynayacağımız 2 maçta da kesinlikle mehmet topuza şans verilmesi lazım adam çok güzel top oynuyor...
Tuğba Tülü
14-10-2007, 02:31
Milli takımımız malta maçında olduğu gibi bugün yine moldova gibi sıradan bir takıma karşı altın değerinde 2 puan bıraktı,yazık oldu bu maçlar banko 3 puan alıncak maçlar,bu maçları alsak şimdi liderdik:( Milli takımımız iyi oynayamadı başta emrenin emrenin iyi oynaması lazım bugün sahada yoktu,mehmet topuz çabaladı ama tek başına ne yapsın,golümüzde ümit karana ortayı yapan adamdı..yunanistanda bosnayı yenince fark 4 oldu,nefret ediyorum çok sinir oluyorum şu yunanlılara,futbolcularımızın kendilerini yunanistan maçına sakladığını temenni ediyorum inşallah onlara çarşamba günü güzel bir ders vererek evlerine göndeririz...
Göktuğ Güllüce
14-10-2007, 03:23
Gerçekten yeter ama fatih terim yine senin hatalarından 2 puan daha kaybettik... Kaleye uluslararası maçlarda tecrübesi olmayan hakanı koyuyorsun,defansa kaplumbağa hızındaki serveti koyuyorsun orta sahayada adı 6s ile anılan selçuk inanı... kenarda ise tümer,gökdeniz,nihat gibi yetenekler yedek bekliyor... Her oynadığında takır takır gol atan ümit karan yine yedeklerde... Artık kendi egolarını şu takımın önüne geçirmeyi bırak ve bu takımı finallere taşımaya bak terim... Bu milli takım sırf senin değil koskoca Türk milletinin takımı bunu da unutma ! ! !
Hakan Ateşler
14-10-2007, 13:02
malta'yla moldova'yı yenemeyeceksek kimi yeneceğiz çok merak ediyorum.
Adem Sürek
14-10-2007, 16:59
moldova maçı kadrosu:
kalecimiz:?
evlere şenlik defans: mehmet-gökhan-servet-ibrahim
orta:tuncay-marco-büyük kaptanımız emre-selçuk-arda
ve süper forvet gökhan???
zaten bu takımdan fazla birşey beklersek ayıp etmiş oluruz.arda ve marcoyu çıkarırsak inanılmaz derecede vasat ve kalitesiz bir kadro ortaya çıkıyor.
Şükrü Günal
09-11-2007, 17:07
Milli takımın Norveç kadrosu bugün açıklanacak galiba.Beklentilere göre Fenerbahçemizden 7 futbolcunun çağırılacağı yönünde.Aurelio ve Volkan kesin.Tümer'in iyileşeceği ve Terim'in vazgeçilmezi olduğunu varsayarsak,Deniz'in yine terim tarafından takip edilmesi,Vederson ve Gökhan'ın da üstün formu nedeniyle çağırılması bekleniyor.Birde Yasin ve Semih'te kadroda olabilecek isimler.
Terim,Gökhan Zan'ın sakatlığı ve Servetin 6S savunmasında yaptığı amatör hatalara rağmen hala Yasin'i almazsa,yazık olur.Norveç forvetleri ağır vasıta Serveti yer bitirir.Servet nasıl milli takımda oynar onu anlamış değilim..
Cengiz İzmitli
09-11-2007, 18:22
zaten gökhan gönül ve yasin'i oynadıkları güzel futbola rağmen almayıp yine sabri ve servet tercihi yaparsa kendi ipini çekmiş olur..
Tuğba Tülü
09-11-2007, 19:02
zaten gökhan gönül ve yasin'i oynadıkları güzel futbola rağmen almayıp yine sabri ve servet tercihi yaparsa kendi ipini çekmiş olur..
İnşallah böyle bir yanlış yapmaz,yapacağını düşünmüyorum,yaparsa bu konuda art niyet vardır demektir..
Abdullah Alkır
09-11-2007, 19:17
volkan-gökhan gönül-yasin çakmak -ibrahim toraman-vederson-deniz-m.aurello-hamit-ALEX-nihat-semih sentürk
Yasin Bağcı
09-11-2007, 19:28
bence terim en büyük hatayı Üzülmez i oynatırsa yapar. milli takımın en zayıf halkası yaw. böle amatör bir futbolcu nasıl milli takımda oynar anlamıyorum yaa..
Şükrü Günal
09-11-2007, 20:02
bence terim en büyük hatayı Üzülmez i oynatırsa yapar. milli takımın en zayıf halkası yaw. böle amatör bir futbolcu nasıl milli takımda oynar anlamıyorum yaa..
En kötü Vederson bile ondan daha verimli olur.Üzülmez,Sabri,Servet,Selçuk İnan...Bunların ne işi var takımda ya..Hayır Tuncay'ın bile şu aşamada alınması,diğer futbolcular için haksızlık.Çok formsuz..
Şükrü Günal
09-11-2007, 20:50
A Milli Takım'ın Norveç maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Emre Aşık (Ankaraspor),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Fatih Tekke (Zenit),
Serhat Niyazi Akın (Anderlecht).
Servet Çetin,Sedat Bayrak,Hayrettin,İbrahim Kaş,Emre Aşık....Bunlarla mı devireceğiz milli takımı?Yoksa kendi takımlarında bile oynamayan Tuncay,Rüştü gibi isimlerle mi..Bence oldukça zor ve soğuk bir maç bizi bekliyor...
Allah aşkına bunlardan hangisi sol bek oyuncusu.Bilmiyorsam düzeltin..8JK'lı İbrahim Kaş mı???Yaw adam aylardır E.sağlam tarafından oynatılmıyor.Daha bebe yaw nasıl alınır..Yoksa ilk defa duyduğum Sedat Bayrak mı?Gül gibi Vederson dururken ne alaka Kaş Maş yaw...Of ki ne Off..
Böyle kadro olmaz...Böyle takım yapılmaz...Böyle Servet gibi kazmalar takıma alınıp yenilgi beklenmez..yazık...çok yazık..
Göktuğ Güllüce
09-11-2007, 20:54
Bu adam hala milli takımı babasının malı zannediyor heralde...Bu nası bir kadro seçimidir... 80 model kamyon gibi yavaş serveti alıyor yasin kadroda yok... Sırf 6s'ye geldi diye hakan balta(!) diye birini alıyor wederson yok... bckde oynamayan ibrahim kaşı alıyor... 5 tane forvet alıyor maçlara tek forvet çıkıyor... Yeter artık terim ya adam gibi yap şu işi ya da italyaya mı gidiyosun ispanyayamı gidiyosun çek git... Ersun Yanal'ı yerden yere vuran tarafsız(!) medyamız bakalım bu sefer napıcak,nası koruyacak terimi...
Orhun Can
09-11-2007, 21:39
Milli takım uçacak gibi geliyor bana. Her ne kadar defans göbeği tam bir mayın tarlası bile olsa forvetlerin yüksek form durumları umut veriyor. Semih-Serhat-Nihat-Mehmet Yıldız-Tekke. Seçim çok zor olacak. Keza ortasahada Yıldıray-Topuz-Deniz-Aurelio-Hamit oldukça iyi. Kalede kendini bulmuş bir volkan. Defans göbeğinde sanki Sivas-cillin olacak gibi :) Sağ bek Gökhan olduğunu düşünürsek tek sorun sol bek orada da heralde hamit'i oynatıp yeni birşeyler deneyecek gibi geliyor.
Kenan Ergün
09-11-2007, 22:05
Emre Aşık & Servet Çetin :S
Hakan Ateşler
10-11-2007, 00:07
yasin neden yok ya çok iyi oynadı, nasıl iştir yaa?
Muhammet Budak
10-11-2007, 00:16
suç bi rüştüde dimi? sakatlıktan yeni çıkan takımında şans bulamyan bütün youncuları oynatanf atih terimde hiç kabahat yok dimi?Sercan sadece merak ettim düşüncelerinde değişiklik var mı;)
A Milli Takım'ın Norveç maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Emre Aşık (Ankaraspor),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Fatih Tekke (Zenit),
Serhat Niyazi Akın (Anderlecht).
Servet Çetin,Sedat Bayrak,Hayrettin,İbrahim Kaş,Emre Aşık....Bunlarla mı devireceğiz milli takımı?Yoksa kendi takımlarında bile oynamayan Tuncay,Rüştü gibi isimlerle mi..Bence oldukça zor ve soğuk bir maç bizi bekliyor...
Allah aşkına bunlardan hangisi sol bek oyuncusu.Bilmiyorsam düzeltin..8JK'lı İbrahim Kaş mı???Yaw adam aylardır E.sağlam tarafından oynatılmıyor.Daha bebe yaw nasıl alınır..Yoksa ilk defa duyduğum Sedat Bayrak mı?Gül gibi Vederson dururken ne alaka Kaş Maş yaw...Of ki ne Off..
Böyle kadro olmaz...Böyle takım yapılmaz...Böyle Servet gibi kazmalar takıma alınıp yenilgi beklenmez..yazık...çok yazık.. Sanırım her maçta kazma kontenjanımız var.Servet oradan giriyor herhalde kadroya.Servet ve Emre Aşık milli takıma girebiliyorsa Yasin Çakmak'ın günahı ne Fatih Terim söyler misin?
Fenerbahçeden 5'ten fazla oyuncu alınmaz diye bir kaide mi var?Vederson,Colin Kazım,Yasin günahı ne bu adamların?Tuncay dibe çökmüş durumda ne bekliyorsun da bu adamı kadroya alıyorsun.Hiçbir faydası olamayacak yine Tuncay'ın.Emre Belözoğlu???
Anladım ki her maçta Fatih Terim'in kazma&formsuz kontenjanları var.Onlar dolacak önce.Sonra Fenerbahçe'den çok formda olan maximum 3 oyuncu alınır.Zorunluluktan da bir adet kaleci.Tamam işte gerisini de bir şekilde doldurursun nasıl olsa di mi Fatih Terim.
Ama herşeye rağmen bu defa milli takımı tutmak için 5 sebep var.
*Hakan Şükür yok,gözlerimde problem yok defalarca baktım göremedim kadroda.
*İbrahim Üzülmez de yok.Sabri de.
*Semih oynayacak.
*Hakan Arıkan yok,asist olmayacak bu defa rakibe kaleciden.
*Gökhan Gönül var eğer oynatırsa.
Son olarak merak ediyorum sol bek kim olacak?Ümit Özat,Vederson oynamaz mı orada.Anlamıyorum ben bu adamı.
Muhammet Budak
10-11-2007, 00:17
yasin neden yok ya çok iyi oynadı, nasıl iştir yaa?Forma renginden desem ve birileri gibi kazma olmadığından(bkz.gs 76 nolu varlık)
Abdullah Çalışkan
10-11-2007, 00:27
ya anlamıyorum yada kafam basmıyor.. CKR yasin vederson nası olmaz yaa.. şakamı yapıyo bu adam.. hakan balta kim serwet kim.. sol bek kim oynar diye soruyosunuz adım gibi eminim kendi takımında oynayamayan hakan balta oynicak... çünkü tshirtünü giydii takım 6s.. yeter artık yaa s...r olup gitsin artık nereye gitcekse yaa.. ümit özat oynasa wallaha daha iyi yaa...
Özlem Göktürk
10-11-2007, 00:28
Cidden çok merak ediyorum bizim Servette göremediğimiz ama Terim'in gördüğü ne var acaba?Her maç kadroya giriyor..Bu futbolla milli takımın önünden geçmemesi gereken bi insan kadroya çağrılıyor ve büyük ihtimal ilk 11 de olacaktır.Allah herkese Servet şansı versin
Abdullah Çalışkan
10-11-2007, 00:29
allahım sana yalwarıyorum serwet ilk antremanda sakatlansında yerine yasin çağırılsın...
Tuncer Yıldızoğlu
10-11-2007, 01:03
Forma renginden desem ve birileri gibi kazma olmadığından(bkz.gs 76 nolu varlık)
76 nolu varlık :yaril: süpersin adamım ya :yaril:
Samet Koşar
10-11-2007, 02:12
gürcan bilgiç,,3 yabancıyla psv yi rezzil eden fenerbahcemizin 3 yabancısının değiştirilmesiyle norvec e karsı oynatılması gerektiğini soylemiş + bi de kazım-hamit deiğikliği.. bnce hakkını teslim etmek lazım cok dğru bişi solediği.. Turkiye nin dunya 3. lugu de bu tarz bi yapılanma sonucunda olmamıs mıydı??
Yavuz Çıkrıkçı
10-11-2007, 06:50
Wederson'u almamış büyük hata.
Arif Kocamanoğlu
10-11-2007, 12:28
Wederson, Kazım Kazım, Yasin eğer 6s forması giyselerdi hemen çağrılırlardı milli takım kadrosuna. Yazık ki ne yazık.
Şükrü Günal
10-11-2007, 14:43
Hakan Ateşler´isimli üyeden Alıntı http://www.1907unifeb.org/forums/images/buttons/viewpost.gif (http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=586825#post586825)
yasin neden yok ya çok iyi oynadı, nasıl iştir yaa?
Forma renginden desem ve birileri gibi kazma olmadığından(bkz.gs 76 nolu varlık)
Yasin eğer hala Çaykur Rize'de oynuyor olsaydı bugün Servet ve Gökhan Zan'ın yerine kadroya alınacak ilk adamdı.Bilmiyorum bu ne anlatıyor...
Abdullah Alkır
11-11-2007, 14:35
colin...vederson...yasin bu futbollarıyla bu millitakıma çağırılmadılarsa hem terim hemde takımın sonu olur
Onur Aloğlu
12-11-2007, 19:33
Rüştü, İbrahim Kaş, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta...
Çağrılanlara bak hizaya gel.
Göbekte Emre' yle Servet Çetin oynayacak sanırım.
Cumali Fulkar
12-11-2007, 21:43
bugün yine antuda okuduğum bir yazı çok doğru yerlere temmas etmiş arkadaşlar benimde korkum 6s-8jk karmaları puanları dağıttı dağıttı, son iki maça geldi, bizim çocukların yaptığı bir hatadan kaynaklanan bir durum olupta milli takım katılamazsa şampiyonaya o baskıyı direk biz hissedeceğiz, inşallah ülkemiz için ve futbolcularımız için herşey yolunda gider...
Abdullah Alkır
12-11-2007, 22:47
bugün yine antuda okuduğum bir yazı çok doğru yerlere temmas etmiş arkadaşlar benimde korkum 6s-8jk karmaları puanları dağıttı dağıttı, son iki maça geldi, bizim çocukların yaptığı bir hatadan kaynaklanan bir durum olupta milli takım katılamazsa şampiyonaya o baskıyı direk biz hissedeceğiz, inşallah ülkemiz için ve futbolcularımız için herşey yolunda gider...
ewet antu com çok iyi bir noktaya temas etmiş dün kayseride yaşanan rezillikten sonra ben bu federasyondan ve medyadan hersey beklerim
Muhammet Budak
12-11-2007, 23:36
bugün yine antuda okuduğum bir yazı çok doğru yerlere temmas etmiş arkadaşlar benimde korkum 6s-8jk karmaları puanları dağıttı dağıttı, son iki maça geldi, bizim çocukların yaptığı bir hatadan kaynaklanan bir durum olupta milli takım katılamazsa şampiyonaya o baskıyı direk biz hissedeceğiz, inşallah ülkemiz için ve futbolcularımız için herşey yolunda gider...Paranoyak olmaya başladık bence.Hakemler,federasyon,birçok kulüp ve medya toptan karşımızda ve başarısızlığımızı istiyor,çifte standart evet ama artık çok abarttık gibi geliyor.Hele antu toptan paranoyak olmuş zaten.
Şükrü Günal
13-11-2007, 12:16
Paranoyak olmaya başladık bence.Hakemler,federasyon,birçok kulüp ve medya toptan karşımızda ve başarısızlığımızı istiyor,çifte standart evet ama artık çok abarttık gibi geliyor.Hele antu toptan paranoyak olmuş zaten.
Şampiyonluğu getirecek bir maçta yapılan kart hatasıyla kaybedeceğim şampiyonluk için paranoya yapacağıma,ligin ortasında önlem almak için şüphe ve elem duymak bana daha mantıklı geliyor.
Bence hiç bir şey abartılmıyor.Her şey yerli yerinde.Eğer 6.S 11 maçta 5-6 penaltı kazanıyorsa,dokunulan Ümit düşünce penaltılar çalınıyorsa,Lugano'nun poziysonu penaltı değilse,daha sayamayacağım onlarca pozisyon....
Şu an rahatız çünkü CL'de ilerliyoruz,kupa zaten hedefimiz değil,ligde de nasıl olsa 20 civarı hafta var değil mi..Çifte standart olayı ayan beyan ortada.Yani bunun daha açığı olamaz.Bu durumda sanırım çifte standartın katsayısı büyüdükçe,verilen tepki de dolayısıyla artacaktır...
Mustafa Ünal
13-11-2007, 16:14
Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Mehmet Topaz sakatlanmış. Yerine Denizlisporlu Yusuf çağrılmış.
Benim düşüncem bu adam 32 değil 42de de oynasa yine böyle oynar. Ama Fener'de yaptı birkaç hata kendini yaktı. Kendide pişman olduğunu söyledi her seferinde.
Abdullah Çalışkan
13-11-2007, 17:41
Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Mehmet Topaz sakatlanmış. Yerine Denizlisporlu Yusuf çağrılmış.
Benim düşüncem bu adam 32 değil 42de de oynasa yine böyle oynar. Ama Fener'de yaptı birkaç hata kendini yaktı. Kendide pişman olduğunu söyledi her seferinde.
sana katılıyorum musti.. keşke fener de kendini yakmasaydı.. türkiye de sergen le beraber bileklerine en sahip 2 oyuncudan birisi.. yusuf için bi laf wardır bilmem bilrmisinz.. o telefon kulubesinde bile adam çalımlayabilir.. umarım terim yine inat yapmazda yusufu bu maçlarda oynatır we yusuf da kendini ispatlar..
Yusuf Yavuz
13-11-2007, 19:19
Yusuf haketti, umarım başarılı olur.
Berker Çırak
14-11-2007, 05:04
Paranoyak olmaya başladık bence.Hakemler,federasyon,birçok kulüp ve medya toptan karşımızda ve başarısızlığımızı istiyor,çifte standart evet ama artık çok abarttık gibi geliyor.Hele antu toptan paranoyak olmuş zaten.
Hangi konularda paranoyak olmuşuz ?
adamlar 1 sezonda atamadığımız penaltıyı 4 haftada atıyor...
servetin açık ara ofsayt golü şöyle bir geçiştirilirken Semihin golü bilmem kaç cm ofsayt diye saatlerce tartışılıyor..
Geçen yıl içerdeki sakarya maçında martinezin Semihi biçmesine penaltı vermeyen ,Cappuroya itiraz ettiği için kart verip devamında birşey yapmayan hakem aynı pozisyonda bu yıl gs*konya maçında Konyalı oyuncuyu atıyor..
Rüştü haksız atıldı diye cezası kaldırılıyor ,Eduya gelince tık yok
Bunlardan şüphe duymak paranoyaklıksa evet antu olarak toptan paranoyak olmuşuz..
Bu arada ben bunları antuda yazıyorum ,orda söylersen bana paranoya geliyor diye oradada cevap verir insanlar ,orda yazılanları başka yerlerde tartışmaya gerek yok dimi ;)
Tuğba Tülü
15-11-2007, 14:18
Yusuf kendine biraz dikkat etse çok iyi bir futbolcu,fatih terim cumartesi inşallah 11 de sahaya çıkarır...
Abdullah Çalışkan
15-11-2007, 16:25
kale de terimin favorisi rüştüymüş.. şakamı bu yaa kafayı yicem şimdi..:kizgin:
Özlem Göktürk
15-11-2007, 18:25
kale de terimin favorisi rüştüymüş.. şakamı bu yaa kafayı yicem şimdi..:kizgin:
Ben de öyle duydum .Elinde Volkan gibi bir kaleci varken Rüştü'yü tercih etmek te Terime özgü bir şey olsa gerek.Gerçi bu karara çok da fazla şaşırmamak gerek çağırdığı bazı futbolculara bakmak bile yeterli oluyor zaten.Şaka gibisin Terim şaka gibi...Bu tarz espri anlayışın umarım bize pahalıya patlamaz
Çağlar Çağatay
15-11-2007, 21:43
Mantıklı düşünürsek bizim Norveç maçını almamız gerçekten çok zor.Zor olmasının bir sürü sebebi var örneğin; Norveç lobisinin bizimkinden güçlü olması,kendi sahalarında oynamaları,Avrupa Şampiyonasına gitmesi için Türkiye yerine Norveç'i tercih edecek delegelerin çok olması gibi...Fatih Terim'in biz böyle maçları çok oynadık gibi bir sözü var ki ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum ama biz ne zaman böyle maçlar oynadık oynadıysakda çok mu oynadık?Milli duygularla maç kazanmaya gitmek iyi hoş ama tutacak bir taktik değil,kendi milliyetinden adamların sayılı olduğu ülkelerin başarısı gözönüne alınırsa(bknz:Almanya,Fransa,İtalya...vs) şansımız düşük.Umarım Norveç'i yener gideriz şampiyonaya ama bu takım ya üstüne birşeyler koyar ya da değişir ...umarım...
Tuğba Tülü
17-11-2007, 20:00
Haydi TÜRKİYEM
VuR KıR PaRçALa Bu MaÇı KaZaN !!!
Bizler İnandık Sizde İnanın Bizim İçin Bu Maçı Alın...
Şükrü Günal
17-11-2007, 20:32
Gökhan Gönül yedek İbrahim Kaş oynuyor,11'de...:):):)
Hakan Balta oynuyor :):)
Ne de garip..Kendi takımında oynamayan İbrahim oynuyor,kendi takımında yıldızlaşan Gökhan Gönül yedek..Nedir bu kompleks..Nedir bu seçim..Anlamadım..Umarız bir kaza olmaz yoksa Terim'in sonu demektir..Herşeye rağmen seninleyiz Türkiyem..
Onur Bilgin
17-11-2007, 20:33
ya çıldıracam ya inanılmaz sinirliyim, kendimi zor tutuyorum
ibrahim kaş mıdır göz müdür nedir bu adam ya. tarihimizin en önemli maçında 8 yiyen bir defansın takımının gayet tecrübesiz bir adamı nasıl 11 çıkabilir ya
fatoş sana sevgi ve saygılarımı iletiyorum daha fazla yazmıcam zararlı olabilir :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
Onur Aloğlu
17-11-2007, 20:36
ya çıldıracam ya inanılmaz sinirliyim, kendimi zor tutuyorum
ibrahim kaş mıdır göz müdür nedir bu adam ya. tarihimizin en önemli maçında 8 yiyen bir defansın takımının gayet tecrübesiz bir adamı nasıl 11 çıkabilir ya
fatoş sana sevgi ve saygılarımı iletiyorum daha fazla yazmıcam zararlı olabilir :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
Çıldırmak üzereyim ben de. Gökhan Gönül daha ne yapacaktı İbrahim Kaş' tan formayı alabilmek için merak ediyorum.
Kabahat İbrahim' de değil tabii... Riise' nin karşısına İbrahim' i, Carew' in karşısına canlı bomba Servet ve Emre' yi koyanda.
Hakan Ateşler
17-11-2007, 20:37
ibrahim kaş ne alaka yaa
emre aşık, servet çetin ne alaka ya olacak iş değil. kendinden böle söz ettirmek için mi yapıyor nedir? aklım almıyor...
Recep Kala
17-11-2007, 20:37
fatih terimi anlamak güc ibrahim kas kendi takımında oynamıo milli takımda oynuo yedegi türkiyenin en formda sagbeki ilginc
Onur Bilgin
17-11-2007, 20:44
ya defansa bak ya
şaka gibi ya
balta emre aşık servet i.kaş
fark yemezsek iyidir
Murat Karaman
17-11-2007, 20:45
Liverpool'da Benayoun coştu,sıra Carew'de..
Onur Bilgin
17-11-2007, 20:48
rıdvana kadroyu sordular,şeytan zaten son sözü söledi
maçı kazanmamız için en az 3 tane atmamız lazım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şükrü Günal
17-11-2007, 20:53
Nasıl bir marş söyleyişti o süperr...iyi moral olmuştur çocuklara...Defans berbat..Kaş,Servet,Emre...Bana sorsalar ki oluştur bir kazma defans..Hiç çekinmedem yazarım bunların hepsini...Yazık ki ne yazık....
Aurelio,Nihat,Hamit,Semih....Size kaldı takımın kaderi...
Onur Bilgin
17-11-2007, 21:11
kaş sakatladı bence ii oldu bu
umarım sakatlığıda sadece bu maçlıktır....gönül oyunda
Cem Demirtaş
17-11-2007, 21:29
gooooooooooll
Cem Demirtaş
17-11-2007, 21:30
gökhan öttürüyo riise yi koçum benm
Şükrü Günal
17-11-2007, 21:52
Allahım sana şükürler olsun...Terim nasıl Gökhan gibi bir adamı yedeğe alır...Artık yavaş yavaş Terimden şüphe etmeye başladım..ilginç..İbrahim Kaş'ta sakatlandı zaten ve Gökhan bir anda takımın en iyi oyuncusu haline geldi..Takım hareketlendi..Yanlış terim yanlış...Aldığın her karar doğruluk mahiyeti taşımaz!!
Yalnız Semih çok statik oynuyor..Yanında 1.95'lik iki adam var,topları ona şişiriyoruz..Nihat pek Semih'i göremiyor.Yalnız onu yerden ve derinlemesine toplarla beslememiz gerekiyor..Topu yere indirmeliyiz..
Bu Norveç yenilmeyecek bir ekip değil...Servet'e top geldikçe deli gibi korkuyorum.Balta yine fena değil..Emre Aşık hakkında bilgi sahibi değilim..Orta sahada laubali şekilde kaybettiğimiz topların başımıza ne açacağını biliyorlardır sanırım....İkinci yarı umudum var....
Cem Demirtaş
17-11-2007, 22:12
yine gökhan müthiş oynuo terim ne düşünüo acaba
Burcu Akkaş
17-11-2007, 22:17
2-1 maç cok güzel gidiyo,çok gol kaçırdık ama
Özlem Göktürk
17-11-2007, 22:18
Terimin Gökhanı yedek başlatması hatayken şimdi bu iyi oyununu görebiliyor mu acaba Gökhanın?Ya ibrahim Kaş sakatlanmasaydı...
Neyse şu an öndeyiz böyle devam milli takım.İpler bizim elimizdeyken galibiyetle bitireceğiz bu maçı inşallah
Onur Bilgin
17-11-2007, 22:42
markus merk hayatımda bildiğim bütün küfürleri sana yolluyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onur Bilgin
17-11-2007, 22:45
budur ya budur
şu mal takımı yenemeseydik kafayı yerdim ya
bekle bizi bosna !!!!!!!!!!!!!!!
Şükrü Güney
17-11-2007, 22:47
maçın başında yediğimiz gole rağmen iyi oynadık oyundan kopmadık hakettiğimiz bir galibiyet aldık umarım bundan sonra büyük bir süpriz yaşamayız..
Cem Demirtaş
17-11-2007, 22:48
koyduk çocuğu viking bozuntularına şişir kafa vur kıçına falan çarparsa bu ne la böyle top mu oynanır ders verdik özellikle gökhan tecavüz etti resmen riise ye :D
Murat Karaman
17-11-2007, 22:49
Gökhan Gönül girdi böyle oldu.. :)
Şükrü Günal
17-11-2007, 23:01
Takıma Terim'in katkıları tartışılır.Tamamen futbolcuların kişisel özverileriyle kazanılmış bir maç.İbrahim kaş denen çocuk sakatlanmasaydı belki de galibiyetin mimarlarından Gökhan Gönül oyuna hiç giremeyecekti..
Emre'nin büyük özverisi,Aurelio'nun özverisi,Nihat'ın mücadelesi,Gökhan'ın inanılmaz özgüveni ve katkısı.Diyecek birşey yok.Madem mental olarak bu maçı Terim kazandırdı,daha önce neredeydi?Neredeydi???
Uzun lafın kısası güzel galibiyet..Ancak daha bitmedi.İlk maçta yenildiğimiz Bosna Hersek'le oynayacağız...Başarılar çocuklar....
Abdullah Alkır
17-11-2007, 23:06
yasinide almış olsaydı emre aşıkın yerine golde yemezdik butakımdan...fatih terimistia etmeli...:D :D
Cem Demirtaş
17-11-2007, 23:12
sanırım artık önder sağ bekte oynayamaz bence edu kesilmeli yerine önder oynatılmalı
Servet Gürbüz
17-11-2007, 23:18
ibrahim kaş ne alaka yaa
emre aşık, servet çetin ne alaka ya olacak iş değil. kendinden böle söz ettirmek için mi yapıyor nedir? aklım almıyor...
ilahi adelet arkadaşlar,kaş yapayım derken terim az kala göz çıkarıyodu:D allahtan sakatlandıda gökhan girdi we herşey ortada sonrası.
Onur Aloğlu
17-11-2007, 23:20
Bosna-Hersek maçı Eurovision tadında geçmeyecektir.
Volkan Matur
17-11-2007, 23:21
çok güzel oldu bu galibiyet Gökhan Gönül bir kez daha kalitesini ortaya çıkardı ilahi adalet ne diyelim kaş ın sakatlanması :)
İsmail Ayarığ
17-11-2007, 23:29
Helal olsun cocukara ama Gökhan'ı basta almalıydı neyse hayrlısı oldu yendik en azından..
2008'de bari kendimizi izlicez insallah.
Abdullah Çalışkan
18-11-2007, 00:33
herkes iyi hoş yorumlar yazmış da.. wolkanın o kornerdeki hatası neydi yaa... riise kornerden gol atıyodu aurelio da olmasa walla..:( ama golde serwetle emrenin yapcaı şeyi neden aurelio yapmaya çalışıo hala anlamış diilim.. şu 6s lilerden de nedir çektiimiz yaa.. 3 oyuncuları war 11de arda serwet balta hepsi birbiirnden balta.. bide arkadaşın biri inşallah ibrahim kaşın sakatlıı 1maçtr dedi ya inşallah 2maçlıktır.. bosna maçında bi oynayacak duruma gelirse direk oynatır bu fatoş...
Hakan Ateşler
18-11-2007, 01:45
Affan Keçeci final oynarız falan yazmış, saçmalıyoruz yine bir galibiyetten sonra bu kadar şımarılır ancak. ne finali nerenin finali? sen bir maltayı moldovayı yenmeyi öğren ondan sonra konuş. norveç'i yendik ama Allah aşkına söleyin Norveç çok mu güçlü yani. evet zordu psikolojik olarak ama o psikoloji buralara maltadan moldovadan bosnadan geldi. servetle emre aşıkla üzülmez rüştü şükür ile bu işler artık olmaz. bi de final oynarız dio. keşke ama bu takımla mı? koskoca adamlar bi norveç'i yendik diye nasıl konuşuyolar yaw.
Çağlar Çağatay
18-11-2007, 01:51
Aldığımız galibiyete sevindiğim kadar Fatih Terim'in ve Terimcilerin egolarının oyuncağı olmaya devam edecek bir Milli Takım izlemeye devam edeceğimize üzüldüm...sağlık olsun...
Onur Aloğlu
18-11-2007, 02:09
Polonya
Portekiz
İtalya
Fransa
Yunanistan
Almanya
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan
İngiltere
İsveç
İspanya
Romanya
Hollanda
İsviçre
Avusturya
Garantileyen veya çok yaklaşan ekipler.
Abdullah Çalışkan
18-11-2007, 02:42
Polonya
Portekiz
İtalya
Fransa
Yunanistan
Almanya
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan
İngiltere
İsveç
İspanya
Romanya
Hollanda
İsviçre
Avusturya
burdan yenersek isviçreyle avusturyayı yeneriz gerisi bizi......
Abdullah Çalışkan
18-11-2007, 02:49
sakatlanan ibrahim kaşın yerine cinconlu sabri çağırılıcakmış.. gökhan umarım forma rengi yüzünden yedek kalmaz..bide wolkan cezalı duruma düşmüş sanırım. kaleye kim geçecek acaba..:(
Hakan Ateşler
18-11-2007, 10:14
rüştü'yü alır. yüzde 500.
Onur Aloğlu
18-11-2007, 13:45
burdan yenersek isviçreyle avusturyayı yeneriz gerisi bizi......
Onlar da ev sahibi olduğu için her turnuvada olduğu gibi takdir hakları onlardan yana kullanılacaktır.
Şükrü Günal
18-11-2007, 14:42
rüştü'yü alır. yüzde 500.
Yok yok Hakan Arıkan'ı alır kesin...Sonra Bosna averaj şampiyonu olur..Ah be Volkan madem profesyonellik yapacaksın tam yap :)
Elinde Rüştü'den başka alternatif maalesef yok..:???:
Yusuf Yavuz
18-11-2007, 14:51
emre ve servet kötü diyen arkadaşlara bi sorum olacak.
kimi almalı kim var o mevkide iyi ?
merak ettigimden.
Murat Karaman
18-11-2007, 15:36
Polonya
Portekiz
İtalya
Fransa
Yunanistan
Almanya
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan
İngiltere
İsveç
İspanya
Romanya
Hollanda
İsviçre
Avusturya
Şu listede İskoçya'nın adının olmaması üzdü beni.O kadar yaklaşıp,dün gece İtalya'ya son saniye golüyle kaybetmeleri kötü oldu..
Şükrü Günal
18-11-2007, 15:45
merak ettigimden.,
Yasin Çakmak isimli futbolcumuz,saatli bomba Servet'ten çok mu daha ağır ve kazma,yoksa İbrahim Kaş'tan çok mu daha tecrübesiz?
Artık futbolun emekliliğine gelen Emre Aşık,aslanlar gibi oynayan Sivaslı Hayrettin'den daha mı fazla haketti Ankaraspor'daki performansıyla?
Allah var dün defans aman aman bir hata yapmadı ancak bu Bosna maçında da yapmayacakları manasına gelmez.Terim onları Norveç'in hava toplarındaki üstünlüğünü hesap ederek oynattı..
Ancak taktik her zaman tutmaz...
Onur Aloğlu
18-11-2007, 15:47
merak ettigimden.
Yasin Çakmak ikisinden de daha iyi ve formda...
Can Arat? Servet' ten daha mı kötü?
Yusuf Yavuz
18-11-2007, 16:12
daha iyi olabilir ama.
ibrahim kaşı aldı diye kızmıyozmu onur?
neden kendi takımında oynamayanı alıyosun diye...
yasin ve can da biz de oynamıyor hatırlatırım.
oynuyanlar arasında servet ve emre 2sinden de ne kadar nefret etsemde oyunlarından da nefret etsemde takımında oynuyan oyuncular.
ve dun iyiydiler.
anlatmak istedigim kendimizle çelişkiye düşmeyelim.
+ ben de isterim tabi yasin oynasın. hatta yasin ve toraman, yada yasin ve gökhan zan göbekte çok saglam olur.
hayrettin de olablir tabi.
Onur Aloğlu
18-11-2007, 16:43
İbrahim Kaş' ı oynatmasına kızmam bu nedenle değil... Ortada bir Gökhan Gönül gerçeği olmasındandı.
Yoksa daha evvel Selçuk da oynadı orta sahada bizde yedekken, gayet de başarılı bir performans koydu ortaya. Rüştü geçen senelerde aynı şekilde. Can Arat' ı da bu şekilde denemişti. Kaldı ki şu anda yedek-as futbolcu olayı yok Fenerbahçe' de. Yasin Çakmak PSV maçında oynadı, ondan evvel birkaç lig maçında oynadı. 40 yıllık Fenerbahçeli gibi oynadı üstelik.
Yusuf Yavuz
18-11-2007, 17:07
gökhan konusunda tamamen katılıyorum onur.
katılmayan varsa aklından şüphe ederim zaten :D
neyse yendik mi yendik eee :)
Barış Kaleoğlu
18-11-2007, 17:13
Skor hakkında yorum yapmıyoruz ki sadece yenildiğimiz zaman eleştirelim. Di mi ama? :)
Yusuf Yavuz
18-11-2007, 20:22
valla bu maç ölüm-kalım maçıydı, o yuzden genelde skora bagli yorum yapmadigimi çogu kişi bilir.
sen de salla barış:D
varsın bosna bizi elege cevirsin ama 1-0 yenelim.
Yavuz Eğilli
19-11-2007, 00:23
gökhan gönül bosna maçında mutlaka oynar diyorum :) ama sakatlık olayı olmasa da ikinci yarı fln girerdi oyuna mutlaka.
Aytek Öztürk
19-11-2007, 01:39
o değilde arkadaşlar bosna maçını neden yine halı samiyene verdiler alla allaa her tarafı açık stad versinler saracoluna da bak o bosnalılar top oynayabiliyorlarmı?
Onur Aloğlu
19-11-2007, 01:54
o değilde arkadaşlar bosna maçını neden yine halı samiyene verdiler alla allaa her tarafı açık stad versinler saracoluna da bak o bosnalılar top oynayabiliyorlarmı?
Norveç' e yenilseydik, Ulusoy İstifa, Fatih Terim İstifa sesleri Saraçoğlu' ndan daha güçlü duyulacağı için Ali Sami Yen' e verildi...
Türk Futbolu' nu işte bu küçük hesaplara kafası çalışan, bu küçük hesapları insanların anlayamayacağını düşünen zihniyet yönetiyor.
Türk Milli Takımı ile özdeşleşmiş, dört ayrı yöne yolu olan, Dolmabahçe' nin boğazın dibinde oynamazsın...
Görenin hayran kaldığı, duyanan görmeye geldiği 1. sınıf bir futbol mabedi 55.000 kişilik futbol mabedinde oynamazsın...
Antu' da da yazdım, buraya da yazayım.
Oynayın Ali Sami Yen' de. Kuklacı da sizsiniz, kukla da sizin, sahne de.
Abdullah Çalışkan
19-11-2007, 02:51
gökhan gönül bosna maçında mutlaka oynar diyorum :) ama sakatlık olayı olmasa da ikinci yarı fln girerdi oyuna mutlaka.
kadroya ibrahim kaş yerine sabri çağırılmış.. bence bu kadar emin olma diyorum.. allan sadrisi gelio belli olmas bu fatoşun işi..:kizgin:
Orhun Can
19-11-2007, 03:42
Maçtan sonra gazla yapılan açılamada Sayın Terim diyor ki"Bu takımın seyirciye değil taraftara ihtiyacı var. Şimdi Bosna maçında bunu bekliyoruz.".
Baştan beri buna inansanız, bu duruşu sergileseniz maçı gerçekten samiyende mi oynatırdınız ?
Bu takımın taraftarı var ama yönetimi yok Sayın Terim !
Mustafa Ünal
19-11-2007, 14:42
Maçtan sonra gazla yapılan açılamada Sayın Terim diyor ki"Bu takımın seyirciye değil taraftara ihtiyacı var. Şimdi Bosna maçında bunu bekliyoruz.".
Baştan beri buna inansanız, bu duruşu sergileseniz maçı gerçekten samiyende mi oynatırdınız ?
Bu takımın taraftarı var ama yönetimi yok Sayın Terim !
Maç için Saraçoğlu ismi geçerken neden Sami Yen'e alındı. Bir yerde okumuştum. Eğer milli takım Norveç'ten istediği skoru alamazsa Saraçoğlu'nda çoğunluğunu Fenerbahçeli taraftarların dolduracağı stadda maç boyunca Terim'e ve Ulusoy'a "istifa" diye bağırılacaktı. Ama bu maç Sami Yen'de oynanırsa , zamanında "imparator" diye bağırdıkları adama şimdi "istifa" diye bağırmazlardı.
Bencede Bosna maçını Saraçoğlu'nda oynatmak şey ister. O şeyde Ulusoy'da olmadığı için maç Sami Yen'de.
Tuğba Tülü
19-11-2007, 22:16
Norveçi kendi evlerinde yenmek çok güzel oldu be:) golü yiyince olmayacak dedim ama sonra benliğimizi bulduk..fatih hocam ibrahim kaş yerine gökhan gönülle başlasa daha iiyi olurdu ,gökhan girince maç daha zevkli oldu...maçtan önce özellikle emre ve hamit ağırlığını koyması lazım dedim,nitekim hamit biraz daha iyi olsa daha farklı olurdu..gollerimizin ikiside muhteşemdi,emrenin attığı gol ayakta alkışlacak cinstendi..nihatın golünüde unutmamak lazım tabi..maçta carewe sinir oldum,orda volkanın yerinde olmak istedim iki tane geçirmek için:kizgin:
Ne olursa olsun kazanan her zaman haklıdır ,darısı çarşamba bosna maçına:serefe:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.