PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serkan Balcı'dan veda

Burak.Coşkun
25-05-2007, 21:55
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/28775_1_070525152138.jpg

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, klübümüzle

yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı..

Yönetiminin Serkan'a 600 bin YTL teklif ettiği ve Serkan'ın bu teklifi çok düşük bulması üzerine Trabzonspor'un bu teklifin iki katı tutarındaki ücretle önerdiği sözleşme teklifini kabul etti..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Bordo Mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.. Serkan bu transferle senelik 1,2 milyon YTL alacak..

Açıkçası normal buldum..Serkanın yerinde uzun boylu oyunculara ihtiyacımız var.Yedek kalmak zor iş tabi ki..Emeklerinden dolayı teşekkürler serkan'a..

Erkut Yeğen
25-05-2007, 22:45
Serkan'ın belki yeri dolabilir fakat onun gibi formasını ıslatan biri için üzüldüm:(
ortasahada oynayamadan gidiyor ona yanıyorum

Orhun Can
25-05-2007, 22:49
Serkan'ın belki yeri dolabilir fakat onun gibi formasını ıslatan biri için üzüldüm:(
ortasahada oynayamadan gidiyor ona yanıyorum
Şu transferde tek üzüldüğüm nokta varsa o da mevkisinde oynatılmadan yollanması. Ancak bekte serkanın berbat olduğu su götürmez bir gerçek. Trabzonda hüseyin ve ayman karşısında fazla zorlanacağını sanmam. Umarım verdiği karardan dolayı pişman olmaz.

Onur Aloğlu
25-05-2007, 22:51
Yaprak dökümü devam ediyor...

Ümit Özat gitti, Serkan gitti, Tuncay 2 hafta önceden gideceğini söyledi, Alex ile anlaşılamadı, Tümer belirsiz, Mehmet Yozgatlı huzursuz...

İlginç...

Servet Güldeş
25-05-2007, 22:52
Bu kadar fiyat olarak farkta hiç bi oyuncu kalmazdı...

yönetim git dememiş ama resmen senle devam etmek istemiyoruza getirmiş...

hayırlısı olur inş...

Anıl Buldak
25-05-2007, 22:53
bu gidişle takım sil baştan olcak galiba

Serhat Özcan
25-05-2007, 22:57
abartmayın arkadaşlar yaa.tümer zaten belli askerlik problemi var,serkan çok hırslı ama olmasa yokluğu çok da farkedilmez,tuncay gitmeyecek göreceksiniz,açıkçası artık alex yerinede koşan ve takımın önünde fren görevi görmeyen daha hırslı ve lider özellikli birinin alınması gerektiğini düşünüyorum özellikle şampiyonlar ligi için...yani abartılcak silbaştanlık bi olay yok...bize gidenlere emeklerinden dolayı teşekkür etmek kalıyor...

Onur Aloğlu
25-05-2007, 23:02
Yedek oyuncuların gitmesinin problem olmadığı yönündeki eleştiriye çok katılamıyorum. Çünkü bu tip futbolcular her an formayı kapma şansı olan oyunculardır. Antremanlarda mevkiisinde yer alan oyuncuları daima zorlarlar.

Yedek kulübesinin yetenekli ve hırslı isimlerden oluşmasının takıma bu anlamda çok büyük bir katkısı vardır.

Çuvalla para verildi bu oyunculara, bedavaya gitmeleri de üzücü netice itibariyle.

Erman Akkoca
25-05-2007, 23:03
serkan gittyse bence kesinlikle mehmet topuz alınmalı..

Baran Kutlu
25-05-2007, 23:06
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/28775_1_070525152138.jpg

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, klübümüzle

yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı..

Yönetiminin Serkan'a 600 bin YTL teklif ettiği ve Serkan'ın bu teklifi çok düşük bulması üzerine Trabzonspor'un bu teklifin iki katı tutarındaki ücretle önerdiği sözleşme teklifini kabul etti..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Bordo Mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.. Serkan bu transferle senelik 1,2 milyon YTL alacak..

Açıkçası normal buldum..Serkanın yerinde uzun boylu oyunculara ihtiyacımız var.Yedek kalmak zor iş tabi ki..Emeklerinden dolayı teşekkürler serkan'a..

kaynak..??

Orhun Can
26-05-2007, 00:07
Kaynak www.maraton.com.tr galiba! resim ordan alınmış çünkü.

Baran Kutlu
26-05-2007, 00:43
şimdi ntv sporda "serkan balcı trabzonla prensipte anlaştı,serkan FB yönetimiyle görüşmek için ts'den süre istedi" diye haber geçti ama beklemedeyiz bakalım..

Mustafa Kaplan
26-05-2007, 01:58
serkan gittyse bence kesinlikle mehmet topuz alınmalı..

Mehmet Topuz 600bin dolara imza atacak mı acaba. Beşiktaş ve Galatasaray güle oynaya 1 milyon dolar verir Mehmet Topuza..

Erman Akkoca
26-05-2007, 02:26
herkes hakettigi degeri görür,mehmet topuz serkanın aldıgı paradan daha fazla para alacak futbolcu bence..yönetimde görüyodur sanırm bunu ve gereğini yapar inşallah...

Subhi Şavkılıoğlu
26-05-2007, 02:49
Gelenler gidenleri aratmadığı sürece sorun olmayacağı düşüncesindeyim...Fenerbahçede top koşturmak isteyen ve bunun hayalini kuran ligimizde birsürü futbolcu var.Önemli olan takım ruhunu bozmadan yeni takviyeler yapabilmekte, yönetimimize büyük görev düşüyüyor.

Mesrur Yersel
26-05-2007, 03:31
valla ne yalan söyiliyim şu anda takımımızda forma giyen futbolculardan çoğunun türkiyede başka bir takıma gitmesini istemem ben. serkan hem 6s de hemde bejeke de rahat ilk 11 oynar ve başarılı olur ts içinde bu geçerli bana bu silahımızı vermek gibi geliyo he deniz gitsin ama kime giderse ya da kemal ama serkanın hızından enerjisinden faydalanabiliriz gibime geliyor.

Saygın Özkan
26-05-2007, 14:34
Eğer doğruysa fener 600bin dolar, trabzon 1.2 milyon dolar veriyormuş senelik, bu fiyatlara göre trabzonu seçmesi normal... yapıcak bişey yoq.

Ozan Ercan
26-05-2007, 14:49
Hurriyet gazetesinin haberine gore Aziz Yildirim ucreti 900bin dolara cikarmayi teklif etmis, Serkan`in da 300bin dolar icin Trabzon`a gitmemesi ve haftaicinde Fenerbahce`yle sozlesme yenilemesi bekleniyormus.

Serkan Şahin
26-05-2007, 15:03
Hurriyet gazetesinin haberine gore Aziz Yildirim ucreti 900bin dolara cikarmayi teklif etmis, Serkan`in da 300bin dolar icin Trabzon`a gitmemesi ve haftaicinde Fenerbahce`yle sozlesme yenilemesi bekleniyormus.
yani 450 milyar canım ne ki yani babamın 450 aylık maaşı bunun için mi trabzona gidilir:D

Yasin Çıkrıkçı
26-05-2007, 15:17
serkan balcı gibi hırslı,azimli,ruhunu ortaya koyan, her oynadığı maçta kötü performansda sergilese formasını ıslatan bir futbolcnun takımdan ayrılmasına üzülürüm..hem serkan gerçek bir fenerbahçeli,taraftar yani.geçen yıl denizlide kaybettiğimiz maçda 80nnci dakakalrda ağlmaya başlamıştı,yedek kulubesinde ziconun tercumanı sametle birlikte en heyecanlı,hoplaya zıplaya maçı izleyen kişilerin başına geliyo.tribündeki taraftar gibi heyecanla duruyo yedek klubesinde.böle şeyler benim için çok önemli,demekki oda bizim gibi FENERBAHÇELİ.böle bi adamın takımdan ayrılmasını hiç istmem.umarım ayrılmaz:cool:

Cem Esmer
26-05-2007, 15:36
Ne yani sil baştan kadro mu kuracağız herkes gidiyor ya?

Cem Esmer
26-05-2007, 15:47
Emekleri için teşekkür ederiz. Ama Fenerbahçe'nin yapmış olduğu yanlış transferlerden birisidir Serkan Balcı. Kalmış olduğu süre zarfında kayda değer hiçbir performansı yoktur. Ne asist ne gol ne de top kapma vs. Gözleri boyayan hırsı ve mücadelesi dışında balon transfer olarak nitelendiriyorum.
Bence dönem dönem üst üste birkaç adet iyi oynadığı maçlar olmuştu

Muhammet Budak
26-05-2007, 16:05
Serkan çok da iyi bir futbolcu değildi yeteneği kısıtlıydı ama yüreği ile oynadığı Fenerbahçeli olduğu şüphesizdi.Son haftalarda mevkisinde oynayınca başarılı da olabildiğini gördük.O da gidiyor şimdi.Takım bayağı değişecek sanırım gelecek sene.Uzun süredir hareketli transfer dönemi yaşamamıştık ama bu defa bayağı hareketli geçecek transfer dönemi.

Serkan yolun açık olsun.Teşekkürler bu formaya hizmetlerin için...

Ege Uysaler
26-05-2007, 17:25
durun bi dogrulugu acıklansın ondan sonra baslık acın ya her gazete haberi için baslık mı acılacak bence kalmalı ve kalacakta

Tuğba Tülü
26-05-2007, 18:32
Bencede her çıkan tranfer haberine inanmayalım sekan bence gitmez geçen yılda aynı haberler çıkmıştı serkan için ama belli de olmaz tabi:rolleyes:

Serhat Kılıç
26-05-2007, 20:43
önce fenerbahçeyle görüşecek sonra belli olacakmış ama 800bin dolardan fazla alırsa bir yılda çok yanlış olur hatta 600 bin normal.bence çok şey kaybetmeyiz ama gs maçında sağ açıkta iyiydi gayet kadro derinliği ve joker oyuncu olma özelliğinden dolayı tutulursa iyi olur olmazsa çok şey kaybetmeyiz sağlık olsun

Burak.Coşkun
28-05-2007, 01:49
arkadaşlar ben haberi "maraton.com.tr" den aldım..
Bunu arayan bulmuştur zaten.Heryerde konuşuluyor.

Dün stattaki şampiyonluk kutlamasından sonra Serkan'ın "umarım Fenerbahçe takımı seneyede başarılı olur" cümlesi ayrılmasına yönelik olarak beni biraz daha ikna etti.
Önümüzdeki günlerde göreceğiz dediğiniz gibi.

Yusuf Yavuz
28-05-2007, 02:51
eger giderse;

Serkan çok da iyi bir futbolcu değildi yeteneği kısıtlıydı ama yüreği ile oynadığı Fenerbahçeli olduğu şüphesizdi.Son haftalarda mevkisinde oynayınca başarılı da olabildiğini gördük.O da gidiyor şimdi.Takım bayağı değişecek sanırım gelecek sene.Uzun süredir hareketli transfer dönemi yaşamamıştık ama bu defa bayağı hareketli geçecek transfer dönemi.

Serkan yolun açık olsun.Teşekkürler bu formaya hizmetlerin için...

+1907

Aycan Yağanoğlu
28-05-2007, 10:37
serkan balcı gibi hırslı,azimli,ruhunu ortaya koyan, her oynadığı maçta kötü performansda sergilese formasını ıslatan bir futbolcnun takımdan ayrılmasına üzülürüm..hem serkan gerçek bir fenerbahçeli,taraftar yani.geçen yıl denizlide kaybettiğimiz maçda 80nnci dakakalrda ağlmaya başlamıştı,yedek kulubesinde ziconun tercumanı sametle birlikte en heyecanlı,hoplaya zıplaya maçı izleyen kişilerin başına geliyo.tribündeki taraftar gibi heyecanla duruyo yedek klubesinde.böle şeyler benim için çok önemli,demekki oda bizim gibi FENERBAHÇELİ.böle bi adamın takımdan ayrılmasını hiç istmem.umarım ayrılmaz:cool:
umarım ayrılmaz. Formasını ıslatan elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapan bir futbolcu Serkan her zaman böyle futbolculara ihtiyaç vardır.

Mustafa Akdoğan
28-05-2007, 21:41
deniz barış ın banko oynadıgı takımda serkanın gönderilmesi ancak bu zihniyete yakışır zaten...

Taylan Kallı
28-05-2007, 23:47
gitmesin yaaa:(

Kayra Nar
29-05-2007, 06:58
Önümüzdeki sezon takımda yeni bi' yapılanma olacağı belli artık...Bakalım n'olacak...

Saygın Özkan
30-05-2007, 17:23
deniz barış ın banko oynadıgı takımda serkanın gönderilmesi ancak bu zihniyete yakışır zaten...

Kesinlikle katılıyorum, denizin yerine serkanı koysaydı zico bence çok daha iyi olurdu, zaten Gençlerbirliğindeyken ortasaha oynuyordu. Trabzona sözüm var demiş, büyük ihtimalle anlaştı ! :(

Baran Kutlu
31-05-2007, 15:37
biraz önce ntv spor haberlerinde izledim.trabzon başkanı "serkanla her konuda anlaştık.5am5unsporlu Adnan Güngör'den sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı da önümüzdeki sezon trabzonspor formasını giyecek." demiş.bize karşı kötü maçlar çıkarmasını + hayatında da başarılar dilerim..

Muhammet Budak
31-05-2007, 16:55

Kesinlikle katılıyorum, denizin yerine serkanı koysaydı zico bence çok daha iyi olurdu, zaten Gençlerbirliğindeyken ortasaha oynuyordu. Trabzona sözüm var demiş, büyük ihtimalle anlaştı ! :(Çok önyargılısınız Denize karşı en azından Fenerbahçe forması taşıdığı için biraz saygı göstermelisiniz!!!
Ayrıca Serkan Balcı için açılmış bir konuda Deniz Barışın ne işi var?Serkanın da çok iyi olduğu söylenemez son olarak.

Ozan Ercan
31-05-2007, 17:25
Sag bekte aradigimiz isim olmadigi bir gercek Serkan Balci`nin. Yedek oturacak bir insana da cok para dokmek akil kari bir is degil. Kaldi ki sagbekte gerektiginde forma giyebilecek Onder, Kerim ve hatta Deniz var. Saydigim uc ismin yerine bir de sagbek transferi yapilacak ustelik.

Serkan Şahin
31-05-2007, 18:05
Sag bekte aradigimiz isim olmadigi bir gercek Serkan Balci`nin. Yedek oturacak bir insana da cok para dokmek akil kari bir is degil. Kaldi ki sagbekte gerektiginde forma giyebilecek Onder, Kerim ve hatta Deniz var. Saydigim uc ismin yerine bir de sagbek transferi yapilacak ustelik.
bencede hızlı ve takımın gücünü artıracak bir sağ kanada ihtiyaç var.

Rahmi Kara
31-05-2007, 20:01
Yaprak dökümü devam ediyor...

Ümit Özat gitti, Serkan gitti, Tuncay 2 hafta önceden gideceğini söyledi, Alex ile anlaşılamadı, Tümer belirsiz, Mehmet Yozgatlı huzursuz...

İlginç...

Sürekli üzerinde durduğumuz "istikrar" kavramının sadece teknik direktörü sabit tutarak devam etmek olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki bazı oyuncular gidecektir yenileri gelecektir ancak takımın iskeleti bozulmasa istikrar açısından iyi olurdu.

Sadece Serkan'ın gitmesi işleri çok değiştirmeyecektir ancak Onur'un da dediği gibi yaprak dökümü devam ederse o zaman demeyin halimize.

Cem Esmer
31-05-2007, 21:49
Serkan anlaşılşan bu genç yaşında başarıya doymuş olacak ki başarı yerine parayı tercih ederek Trabzonspor'a gitmeyi reva gördü kendine,Neyse kendisine başarılar diliyorum(Fener'e karşı Hariç!!!)

İbrahim.Tataroğlu
06-06-2007, 04:32
kendine yazık etti.
burda sampıyonlar lıgı sampıyonlugu gorecektı oysa:)

Saygın Özkan
07-06-2007, 16:57
http://spor.mynet.com/sporhaber/detail_news/home.asp?mainPage=0&which=&type=&id=O1181219694694&ref=mynethome&date=07Haziran2007

Serkan kesin olarak trabzonla anlaştığını açıklamış.. Ne diyelim güle güle serkan bey..

Kayra Nar
07-06-2007, 17:04
Herkesin kendi hayatı, kendi kariyeri sonuçta arkadaşlar.Gitmek istiyomuşki gitti.Girmek isteyipte gidemeseydi takıma yarar sağlayacağınıda sanmıyordum ben.
Ne diyelim.Başarılar Serkan Balcı...

Hakan Arıduru
08-06-2007, 19:11
oynamak istiyordu kadroda yer bulamayacağı için gitme kararı aldı..bence yedek olarak bile oynaması zordu zaten kiev maçında yaptığı hareketten sonra bence hiçbir değeri kalmamıştı..gitmekle en iyisini yaptı onun deyimiyle trabzon da şampiyon olmayı düşünüyormuş görücez bakalım bunu nasıl yapacak..

Önder Önderoğlu
08-06-2007, 19:49
güle güle...

benim hırsına bayıldığımmm deli gibi koşmasına çıldırdığım tribünde onu görünce maça daha bir hevesli sarıldığım bir futbolcuydu. tuncay gibiydi sürekli koşuodu yanlış yerde oynatıldı bir sezon idare etti ama bu sezon büyük hatalar yaptı . Keşke gitmesedi...kariyerini dewam ettirmek zorundaydı ve gitti canın saolsun verdiği emekler için çok teşekürler dinamo serkan

Seçkin Özel
08-06-2007, 19:59
sürati ve mücadelesi gerçekten üst düzey bir oyuncu. fakat yetersiz tekniği ve gereksiz faulleri yüzünden gitmesine çok üzüldüğümü söyleyemiyeceğim. Kendisine yeni takımında başarılar.