PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zerafetin Er Meydanı

Murat Dural
30-05-2007, 12:45
En iyi ve en kolay yapabildiğiniz şeyin insanları bölerek yönetmek olduğunu yine kendiniz takdir ederek,
bu yöntemi "gelecek nesillere aktarmak istercesine" göklere çıkararak,
ve "başarı" olarak gördüğünüz kabalığı inanç ile evlatlarımıza yaymaya çalışarak geçirdiğiniz dönem sizin üstün karakterinizin imzasını mı taşıyor?

Bu ülkenin spor sorumluları olarak, bu mozayiğin her bir değerli bireyine,
camiaların geçirdiği ortak tarihe, öğrendiği yaşamsal öğretilere,
geçmişte yaşadığı tüm trajedilere karşı SORUMLU OLDUĞUNUZU anlatmak için insanlar sahaları, camia profillerini mı yıkmalı?

Dalga geçercesine aldığınız tüm kararlar "SAYGIN BİRER İCRAAT" ise neden herkes huzursuz?

Saygı beklentiniz yaptığınız yıkım ile mi orantılı?

Siz ki, "başarı" adını verdiğiniz kendi yıkıntınızın tepesinde vakit geçirirken,
halen yaşamakta olan zorlukların içinden çıkan BEYEFENDİ karakterli ülke evlatları,
gerekirse, YIKICILIĞA SONUNA KADAR DİRENMEK İÇİN KENDİ ZERAFETLERİNİN ER MEYDANINI İNŞA EDİYORLAR.

İşte Cumartesi gecesi BİR ER MEYDANINDA, O er meydanında sırtı yere gelen SİZ ve SİZİN ÜSTÜN SAYDIĞINIZ KARAKTERİNİZDİ!

Kazanmak icin SamiYen'de kirilip yerlere atılan sizin koltuklarınız, Fenerbahçe tribünlerinde kazanmak için Zerafetin Er Meydanına uyacak şekilde protesto edildi.

Korkmayın, BİZ SADECE SAHA DA KAZANMAK İÇİN ARZULU VE İSTEKLİYİZ. Sizin tüm cehalete örneklik teşkil edecek sorumluluğunuza rağmen yine biz, kupalı yada kupasız ZERAFETte galip geleceğiz.

Tribünlerden kaçırdığınız beyefendi Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Trabzonlu, Altaylı, Eskişehirli ve diğer taraftarları, futbolcuları, yöneticileri, BAŞKANLARI kurban etmekten yılmayan SİZLER, hiç durmadan,
programlarınızda, yazılarınızda, iki lafınızın arasında eskinin ihtişamlı ve zarif efendilerini başkalarına masal kitabı gibi okuyorsunuz.

Efendiler! Siz bu uğurda son yıllarda GÜÇ KULLANIR BİLE OLDUNUZ, bu iki dakika evvel verdiğiniz beyefendi sözlere uyuyor ise, yaşınızdan utanırcasına tarihte sizi halı altı edecektir.

Okumayınız beyzadeler! Benim kulübüm futbolcusuna pirim verirken SİZ TRİBÜNDEKİ TERÖRÜ ÖVDÜNÜZ!

Bu mirasçılara, bu ülkenin zihni açık, yüreğinde severken risk alabilen, dirençli ve inançlı evlatlarına artık aynı masalları anlatmayınız.
"Size ait olmadığını söylediğiniz problem, aslen sizin sonradan PAZARLADIĞINIZ MALın içindedir ve inanıyorum ve RENK FARK ETMEDEN BAĞIRIYORUM; "SUÇLU SİZSİNİZ!"
Bugün Brezilya maçını SATMANIZI HAKLI ÇIKARMAK İÇİN biz özerkiz dediniz. Peki ya milyonlarca, sizi besleyen, sizin aldığınız kararların doğruluğu ile yaşayan insanlar?

Siz bizi UNUTTUNUZ. Biz artık sadece BİLEĞİMİZE, SAHADAKİ MÜCADELEMİZE GÜVENİYORUZ...

Fenerbahçeli olarak rekabet edemiyorum, çünkü ben sevda da yürümek isterken, kulübüm için yaratıcı, yapıcı olmak isterken, siz ER MEYDANI yerine öfkeyi ve ŞAİBEyi koymaktasınız.

Birliğe hizmet için ve toplumu kaynaştırma adına sevda sektörüne yatırım yapanlar bile artık kaçıyor Anadolu kulüblerimizden. Siz kime hizmet ettiğinizi sanıyorsunuz?
Sponsorlar giderken el sallamayı bile bilmeyen sizler, benim kulübüm için siraya giren şirketleri anamiyorsunuz.

Artık sporda yaşananlar, BEYEFENDİLİKten uzak, DARP sayılabilecek bir terbiye, anlam taşımaktadır.

Zerafetin eski hatiraları arasında sizler, Zerafete anlam katan olumsuz ve karanlık harflersiniz. Size kötü bir haberim var. Bu harfler bir araya geldiğinde, sizin hakkınızda tarih "KÖTÜ ÖRNEK" demektedir.

Murat Dural