Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007-2008 Futbol Kombineleri Hakkında Önemli Duyuru
1907 ÜNİFEB
07-06-2007, 01:21
Sevgili 1907 ÜNİFEB Üyeleri,
Bildiğiniz gibi 1907 ÜNİVERSİTELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ olarak 2007 - 2008 futbol kombineleri için gerekli girişimlerde olduğumuzu ve Telsim C Bloktan kombine sahibi olan arkadaşlarımızın kombinelerini yenilememesini rica ettiğimizi açtığımız başlıktan duyurmuştuk.
Yapılan görüşmeler neticesinde 2007 - 2008 Sezonunda yine Telsim C Blokta Futbol Takımımıza destek olmak için yerimizi alacağız.
1907 Fenerbahçe Derneği’ nin sponsorluğunda, 1907 ÜNİFEB Üyeleri Telsim C Bloktan kombinelerini 350 YTL den alabileceklerdir.
Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün kombine yenileme tarihinden bağımsız olarak kombine yenileme ve yeni kombine alma işlemleri Derneğimiz tarafından yürütülecektir.
Bunun için Tribün Komitemizin bu başlık altında daha sonradan bildireceği tarihler arasında üniversitenizden aldığınız öğrenci belgesi veya mezunsanız diplomanızın fotokopisi ile dernek merkezimize başvurmanız gerekmektedir. Bu başvuru sonrasında dernek merkezindeki görevli arkadaşlarımızdan alacağınız belgeyle Şükrü Saraçoğlu Stadındaki kombine merkezinden kombinenizi temin edebilirsiniz.
Yukarıda belirtilen fiyat sadece kombine bedeli olup kombine yenilemek veya yeni almak için gerekli olan Fenerbahçe Taraftar Kart bedeli bu ücretin içine dahil değildir.
Kombine alabilmek için hangi kredi kartlarının geçerli olduğu ve taksitlendirme bilgisi ilerleyen günlerde bu başlık altından bildirilecektir.
Bunun dışında yine bu başlık altında ve anasayfamızdan girilecek olan haberin içinde bulunacak olan Bilgi Formunu dernek merkezimize başvurmadan önce mutlaka doldurmanız gerekmektedir.
Bilgi formu için tıklayınız. (http://www.1907unifeb.org/kombine/form.htm)
Bu başlık altında ilerleyen günlerde gerekli açıklamalar yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
Bahriye Tekin
07-06-2007, 01:24
çok güzel bir haber oldu bu
çok uğraştınız eminim
ama değmiş
sağolun
Taylan Kallı
07-06-2007, 01:29
hayırlı uğurlu olsun:)
Selçuk Gerger
07-06-2007, 01:53
aylardır bu konu üzerinde çalışmalar yapan, birçok engele rağmen biz üniversite öğrencilerine böyle uygun bir fiyatta Fenerbahçemizi izleme fırsatı sunan Tribün Komitemize ne kadar teşekkür etsek az...
eminim bu güzel atılımla, gelecek sene çok daha güzel bir tribün sağlanacak C blokta...
Barış Kaleoğlu
07-06-2007, 01:59
Tüm Yönetim Kurulumuza ve Tribün Komitemize teşekkürler.
Mehmet Atlı
07-06-2007, 02:01
:dans: saolun saolun saolun :dans:
Hüseyin Güler
07-06-2007, 02:07
iki gece iki bomba haber bir carlos bir bu indirim teşekkürler trkom teşekkürler 1907 ÜNifeb Yönetim kurulu...
Emre Kıyak
07-06-2007, 02:20
Çok teşekkür ederim ve tebrik ederim......
Kıvanç Müçek
07-06-2007, 03:30
teşekkürler tribün komitesi, öğrencinin halinden öğrenci anlar:)
Mustafa Kaplan
07-06-2007, 03:32
Teşekkürler arkadaşlar, her zaman gelemesek de biz de kombinemizi alacağız.
Zeynel Turna
07-06-2007, 04:44
Çok teşekkürler.. Yönetimimiz sağolsun dinlemiyor öğrenci möğrenci yapıyor bileti 44 ytl.. Baya uğraştınız herhalde çok sağolun..
Kredi kartı ve taksit bilgilerini de dört gözle bekliyorum :)
Tuğfan Aslan
07-06-2007, 04:59
daha güzel bir haber olamazdı heralde :) tribün komitemize teşekkür ediyoruz...
bir de kredi kartı hususunda;hsbc campus card öğrencilerin çoğunda bulunan kart ve limit anlamında en elverişli kart,kredi kartı tercihinde bunun göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünmekteyim..
Adem Sürek
07-06-2007, 06:06
bu kombine olayı hakikaten muhteşem olmuş,bedava desek yeri var.
bence bu fiyatla sağlam bir organizayon ile tüm bloğu kapatabiliriz bile.
ayrıca kredi kartı olayı biraz geniş tutulabilirse bizler için daha iyi olur,zira izmirde olmama rağmen bende ciddi bir şekilde düşünmeye başladım.
TEŞEKKÜRLER 1907ÜNİFEB YÖNETİM KURULU
İlker Kökdemir
07-06-2007, 08:34
Başkanımıza Yönetim kuruluna,tribün komitemize ve 1907 Fenerbahçe Derneğine teşekkürler.
Koray Karaoğlu
07-06-2007, 11:09
süpersiniz.
kredi kartı ile taksit bilgilerini de öğrenirsek daha da süpersiniz :)
Onur Akalın
07-06-2007, 12:40
şekip mosturoğlu üniversiteli öğrencilerle ilgli projelerimiz var demişti marmara üni.sinde düzenelenen kutlama şöleninde.inşallah bunun devamı gelir..kombine için sonsuz teşekkürler tabiki
Taylan Kallı
07-06-2007, 12:43
ya para konusunda sıkıntılı düşüncelerim vardı ama bu haber mükemmel oldu ya emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler umarım tüm renkdaşlarım da bu fırsatı kaçırmaz ve telsim C bu yılın efsanesi olur:)
Onur Başak
07-06-2007, 13:33
harika bi haber, emeği geçen herkese teşekkürler
Orkun Göker
07-06-2007, 14:00
Şimdi bir şey öğrenmek istiyorum arkadaşlar;bizde kongre üyesi kartı var ve ben üniversiteden mezun oldum diplomamı alarak dernek merkezine gelicem ve ordan bir kağıt doldurup daha sonra Stattaki kombine merkezine gidip alabilirmiyim.
Erdi Öztürk
07-06-2007, 14:12
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" width="100%" UNSELECTABLE="on"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">son günlerde çok güzel haberler almaya başladık inş bu haberlerin devamı gelir (: emeği geçen herkese teşekkürler..
</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
Burak Berkol
07-06-2007, 14:15
Teşşekkürler Tribün komitesi,teşekkürler Fenerbahçe yönetim kurulu :)
Sercan Tuna
07-06-2007, 14:41
Sevgili 1907 ÜNİFEB Üyeleri,
Bildiğiniz gibi 1907 ÜNİVERSİTELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ olarak 2007 - 2008 futbol kombineleri için gerekli girişimlerde olduğumuzu ve Telsim C Bloktan kombine sahibi olan arkadaşlarımızın kombinelerini yenilememesini rica ettiğimizi açtığımız başlıktan duyurmuştuk.
Yapılan görüşmeler neticesinde 2007 - 2008 Sezonunda yine Telsim C Blokta Futbol Takımımıza destek olmak için yerimizi alacağız.
1907 Fenerbahçe Derneği’ nin sponsorluğunda, 1907 ÜNİFEB Üyeleri Telsim C Bloktan kombinelerini 350 YTL den alabileceklerdir.
Bunun dışında yine bu başlık altında ve anasayfamızdan girilecek olan haberin içinde bulunacak olan Bilgi Formunu dernek merkezimize başvurmadan önce mutlaka doldurmanız gerekmektedir.
Bu başlık altında ilerleyen günlerde gerekli açıklamalar yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.
süper birşey işte bir mucize olması gerekiyordu benim için ve oldu :) Şekip Mosturoğlu söylemişti bize Marmar' daki şampiyonluk kutlamamızda bekleyin siz öğrenciler için Ali Koç önderliğinde çok güzel projelerimiz var diye.Helal olsun :) TRİBÜN KOMİTESİ TEŞEKKÜRLER:)
Sercan Okur
07-06-2007, 14:44
Haftalardır bu işin çaba harcayan Yönetim'deki arkadaşlara teşekkür ederim. Gerçekten büyük iş başardılar. Kombine alacak arkadaşlar sene boyunca tribünde, o kombinenin hakkını vereceklerinden şüphem yok.
Deniz Özmen
07-06-2007, 15:32
gercekten cok iyi oldu cabalarıız icin cok tesekkür ederiz.peki şimdi kombineleri yenilemek icin başka bi islem yapmamız gerekiyormu yani ünifeb e ait bişey doldurmamız gerekiyormu:dans: :dans: :dans: :dans:
Necati Mete
07-06-2007, 15:35
Bu iş için nekadar çabaladığınızı tahmin edebiliyorum.
Teşekkürler Tribün Komitesi.
Burcu Oy
07-06-2007, 15:36
süper birşey işte bir mucize olması gerekiyordu benim için ve oldu :) Şekip Mosturoğlu söylemişti bize Marmar' daki şampiyonluk kutlamamızda bekleyin siz öğrenciler için Ali Koç önderliğinde çok güzel projelerimiz var diye.Helal olsun :) TRİBÜN KOMİTESİ TEŞEKKÜRLER:)
Ulaşımdan, sosyal-kültürel aktivitelere ,sosyal yaşamın birçok alanında öğrencilere sunulan indirimli hizmet olanağının spor gibi gençlikle bu kadar özdeşleşmiş olan bir alanı kapsamıyor olması sorgulanması gereken bir durum, alınması gereken bir haktır bence.
Tarihinde 'Halkın takımı' olmak gibi gurur duyulacak bir niteliği, geleneği barındıran Fenerbahçemizin bu alanda da bir ilke imza atarak kombine ve bilet fiyatlarında en azından öğrenciler özelinde bir indirim uygulamasına gitmesi son derece gurur verici bir gelişme olacaktır.
Şekip Mosturoğlu'nun bu yönde düşünce bazında bile olsa ilk girişimlerin sinyallerini vermesi beni de çok mutlu etti ve umuyorum ki bu düşünce ve planlamalar tüm öğrencileri kapsayan özel bir fiyatlandırma uygulamasıyla sonuçlanabilir önümüzdeki senelerde. Unutmayalım ki bu yöndeki çalışmalar ancak bizim fikirlerimiz ve girişimlerimizle şekillenebilir.
Bizler elbetti ki Fenerbahçemiz için maddi-manevi her türlü fedakarlığı yapmaya hazır insanlarız ancak eğer 'Halkın takımı' olma niteliğimizin korunmasını istiyorsak,özellikle bilet-kombine ve bir takım ürünlerin fiyatlandırma politikaları belirlenirken, kulübümüzün kurumsal ve sürdürülebilir mali kaynaklarının arttırılması ve maddi anlamda büyümesinin yanında, halkın genelinin içinde bulunduğu ekonomik zorlukların da göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum. Hatta işi biraz daha ileri götürerek bu yönde savunuculuk yapılması gerekir diyorum.
Haberini aldığımız 350 YTL müjdesine gelince; sorumlu olduğu 1907 ÜNİFEB üyelerinin öğrenci statüsüne bağlı olarak bulundukları ekonomik durumu dikkate alarak, üyeleri için en iyi opsiyonu sağlamak için haftalarca düşünen ve çalışmalarda bulunan 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu'na ve sunduğu destekle bu düşüncenin gerçekleşmesini sağlayan 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu'na kocaman teşekkürler diyorum...İyi ki varsınız...Artık bizlere, yani üniversite sorumluları nezdinde tüm 1907 ÜNİFEB üyelerine düşen 1907 Fenerbahçe Derneği'nin sunduğu bu imkanı en iyi şekilde değerlendirerek, kombinelerin en kısa zamanda ve olabilecek en organize şekilde tüketilmesini ve gelecek sezonun maksimum sayıda 1907 ÜNİFEB üyesiyle açılmasını sağlamak!
Hikmet Ergün
07-06-2007, 16:58
Tebrikler ve Teşekkürler 1907Ünifeb Yönetimi,
Teşekkürler Fenerbahçe Yönetimi...
Yiğit Arın
07-06-2007, 17:08
1907 Fenerbahçe Derneği’ nin sponsorluğunda,
Sponsorumuz 1907 Derneği'ne ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, umarım böylelikle önümüzdeki sezon tribünümüz adına çok olumlu olur.
Mehmet Ekiz
07-06-2007, 18:00
emeği geçen herkese minntarız teşekkürler herkese...
Erdal Futtu
07-06-2007, 18:01
emeği geçen herkese teşekkürler....
Bilal Mızrak
07-06-2007, 18:38
herşey için eyvallahh
bu yaz karpuz sergisini kurarsam almak istiyorum kombineyii:D
kurmasam da farketmez aslındaa:D
Mert Çubukçu
07-06-2007, 18:50
haber işte budur işte 1907unifeb budur :)
Burak Erarslan
07-06-2007, 19:17
festivaller yüzünden parasız kaldığım şu günlerde çok güzel bi haber oldu bu kombine işi.teşekkürler
İlker Kökdemir
07-06-2007, 19:21
Artık bizlere, yani üniversite sorumluları nezdinde tüm 1907 ÜNİFEB üyelerine düşen 1907 Fenerbahçe Derneği'nin sunduğu bu imkanı en iyi şekilde değerlendirerek, kombinelerin en kısa zamanda ve olabilecek en organize şekilde tüketilmesini ve gelecek sezonun maksimum sayıda 1907 ÜNİFEB üyesiyle açılmasını sağlamak!
Burcu ablaya katılmamak elde değil kesinlikle kombine alımına sağlam olarak yönelmeliyiz.
1907 ÜNİFEB
07-06-2007, 19:34
Dernek merkezimizin adresini ve telefonunu ana sayfamızın alt kısmında bulabilirsiniz. http://www.1907unifeb.org (http://www.1907unifeb.org/forums/../)
1907 Fenerbahçe Derneğinin sponsorluğunda 1907 ÜNİFEB üyeleri için sağlanan kombine imkanından yararlanmak için üniversitenizden aldığınız öğrenci belgesi veya mezun iseniz diplomanızın fotokopisiyle dernek merkezimize başvurmadan önce lütfen aşağıda linki verilen bilgi formunu doldurunuz.
Bunun yanında kombine imkanından sadece 1907 ÜNİFEB üyeleri yararlanabilmektedir. Komitemizin dernek merkezinden belge alabilmek için bu başlık altından açıklayacağı tarihleri lütfen dikkatle takip ediniz.
Bilgi formu için lütfen tıklayınız. (http://www.1907unifeb.org/kombine/form.htm)
Saygılarımızla
Arif Akdemir
07-06-2007, 21:48
emeği geçen herkese ve
100. yılda bize bu armağanı weren herkese teşekkürler..
Emre Akgün
07-06-2007, 22:17
bu büyük başarıda emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Tebrikler 1907 ÜNİFEB
Burak Erarslan
08-06-2007, 00:02
benim şöyle bi sorum var;ben açıkçası bu sene taraftar kartımı yeniletmek istemiyorum(yeniletmedim de zaten).beraber kombine alacağım kongre üyesi bi arkadaşım var.onunla beraber ben de alabilirim di mi kombine?yani taraftar kart olmadan?
Murat Bıçakçı
08-06-2007, 01:39
çok çok güzel bir haber emeği geçen herkeze teşekkürler.
Sedat Önal
08-06-2007, 04:17
Bu sezon müthiş bir sezon olacak daha şimdiden mükemmellikler ile başladığına göre..
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Sercan Okur
08-06-2007, 11:01
benim şöyle bi sorum var;ben açıkçası bu sene taraftar kartımı yeniletmek istemiyorum(yeniletmedim de zaten).beraber kombine alacağım kongre üyesi bi arkadaşım var.onunla beraber ben de alabilirim di mi kombine?yani taraftar kart olmadan?
Neden yeniletmek istemiyorsun, maddiyat mı yoksa bir işe yaramadığını mı düşünüyorsun. Taraftar kart projesinde yanlış giden birşeyler olduğu gerçek, herkes taraftar kartı kombine alabilmek için bir basamak olarak görüyor. Keşke bunun üzerinde daha fazla çalışılsaydı. Neyse konu dağılmasın soruna gelince, kongre üyelerine 5 kombine alabiliyor dolayısı ile alabilirsin taraftar kart olmadan.
Servet Güldeş
08-06-2007, 11:17
Taraftar kartın yenilenmemesini maddi olarak olduğunu sanmıyorum... Sadece 35 ytl... Ama bildiğimiz bişey var ki bu 35 ytl ler bize Roberto Carlos olarak geri dönüyor... Sebep ne olursa olsun yönetime kızgınlık takıma kızgınlık işe yaramadığını düşünmek Roberto Carlos gibi isimleri takımda görebilmek için bu olayın daha da büyümesi gerekir...
İlker Kökdemir
08-06-2007, 12:36
Ne paralar harcadık,maddi ve manevi neler verdik.Hiç önemli değil 35 ytl yine verilir yeniletilir.
Burçay Tiftikçi
08-06-2007, 17:12
Önemli olan fiyatı değil bunun insana dayatılması..Bunu önümüze dayatmadan sunsalar alırım ama dayatılınca insan almak istemiyor..
Yusuf Ucuz
08-06-2007, 17:58
Arkadaslar yenilemenin son gunu yarinmis. bu kombineyi yenilemiyoruz simdi. o zaman bulamama gibi bir ihitmalimiz yok degil mi? insanin icinde bir korku olmuyor degil yani
Hakan Altunay
08-06-2007, 19:57
Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün kombine yenileme tarihinden bağımsız olarak kombine yenileme ve yeni kombine alma işlemleri Derneğimiz tarafından yürütülecektir.
Sorunun cevabı konunun ilk mesajında açık şekilde yazlmış.
Arkadaşlar genel olarak fazlasıyla sorunuz olduğu görülüyor. Ancak Tribün Komitesinin yazdığı yazıda bütün sorularınızın cevapları var. Biraz daha dikkatli okursak sorularınız da böylece kendiliğinden cevaplanmış olur.
Hakan Altunay
08-06-2007, 19:58
.Sevgili 1907 ÜNİFEB Üyeleri,
Bunun için Tribün Komitemizin bu başlık altında daha sonradan bildireceği tarihler arasında üniversitenizden aldığınız öğrenci belgesi veya mezunsanız diplomanızın fotokopisi ile dernek merkezimize başvurmanız gerekmektedir. Bu başvuru sonrasında dernek merkezindeki görevli arkadaşlarımızdan alacağınız belgeyle Şükrü Saraçoğlu Stadındaki kombine merkezinden kombinenizi temin edebilirsiniz.
Yukarıda belirtilen fiyat sadece kombine bedeli olup kombine yenilemek veya yeni almak için gerekli olan Fenerbahçe Taraftar Kart bedeli bu ücretin içine dahil değildir.
Kombine alabilmek için hangi kredi kartlarının geçerli olduğu ve taksitlendirme bilgisi ilerleyen günlerde bu başlık altından bildirilecektir.
Bilgi formu için tıklayınız. (http://www.1907unifeb.org/kombine/form.htm)
Bahtiyar Güdürü
08-06-2007, 22:51
Teşekkürler YK :)
Oya Küçük
08-06-2007, 23:13
Herkese çok teşekkürler,gerçekten süper birşey yapmışsınız.Emeğinize sağlık.
Pulat Yılancıoğlu
08-06-2007, 23:21
ya ben bazı nedenlerden dolayi kombinemi yenileyemedim.. salı günü alabilecegim anca..
C-3-17 yi satmayiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.. :):)
Saygın Özkan
09-06-2007, 01:29
Ya bu form tarihleri biraz erken açıklansa, memlekete gideceğim için baya telaşlıyım bu konuda ...
Yiğit Babacan
09-06-2007, 02:45
+ okul kapandı.Öğrenci belgelerini nasıL aLacağız? Ama sanıyorum bir tarihler var ve ona göre ayarlanacak takip etmeye devam.Yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar.Boş mesajlarla doldurmayalım ki bir duyuru yapıldığımda sayfa aramak zorunda kalmayalım..
Hüseyin Güler
09-06-2007, 02:49
+ okul kapandı.Öğrenci belgelerini nasıL aLacağız? Ama sanıyorum bir tarihler var ve ona göre ayarlanacak takip etmeye devam.Yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar.Boş mesajlarla doldurmayalım ki bir duyuru yapıldığımda sayfa aramak zorunda kalmayalım..
okul kapalı olsa bile öğrenci işleri açık oluyor ve veriyor öğrenci belgesini bizim üniversitede öyle yani..
Muhammed Çakmak
09-06-2007, 10:45
bu foruma üye olmuş olunca derneğe de üye olmuş oluyor muyuz? :D
Berke Keklikoğlu
09-06-2007, 10:48
1907 Fenerbahçe Derneğine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Öğrenciye verilebilecek en güzel haberdi bu..<!-- / message --><!-- sig -->
Mert Çubukçu
09-06-2007, 12:32
bizim okulda eger okul kapandıysa ögrenci işleride kapanıyo :( nasıl alıcaz bilmiyorum :(
Alper Tunka
09-06-2007, 13:07
bizim okulda eger okul kapandıysa ögrenci işleride kapanıyo :( nasıl alıcaz bilmiyorum :(öğrenci işleri açık bu hafta mert gider alırız
İlker Alıcı
09-06-2007, 15:03
Ya bu form tarihleri biraz erken açıklansa, memlekete gideceğim için baya telaşlıyım bu konuda ...
Keyiften bu kadar geç açılmadığını belirtmek isterim. Olabilecek en erken zamanda açıkladık.
Can Özcan
09-06-2007, 15:25
kombine almamaya kararlıydım bu sene. hem derslerime ağırlık verecektim, hem de 500ytl bağlayacağıma sadece avrupa maçlarına ve bazı deplasmanlara gidecektim. basket kombinesi çıkarsa onla yetinecektim. ama şimdi bu haberi görünce şok oldum. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler!
Muhammet Budak
09-06-2007, 16:00
bu foruma üye olmuş olunca derneğe de üye olmuş oluyor muyuz? :DHayır.Dernek üyeliğinin prosedürleri farklı ayrıca kombine için de dernek üyeliğinizin belgelenmesi istenmiyor.
Saygın Özkan
09-06-2007, 16:02
Keyiften bu kadar geç açılmadığını belirtmek isterim. Olabilecek en erken zamanda açıkladık.
Yok, benim şikayetim yok bu konuda, yanlış anlaşıldım herhalde:???: . Ben geçen sene kombine almadım, bu sene alıcağım için derneğe gidip form doldurmak gerekiyomuş, onun tarihleri erken açıklanırsa sevinirim dedim.. çünkü memlekete gideceğiz ve kombine işini bir an önce halletmek istiyorum.
İlker Alıcı
09-06-2007, 16:17
Yok, benim şikayetim yok bu konuda, yanlış anlaşıldım herhalde:???: . Ben geçen sene kombine almadım, bu sene alıcağım için derneğe gidip form doldurmak gerekiyomuş, onun tarihleri erken açıklanırsa sevinirim dedim.. çünkü memlekete gideceğiz ve kombine işini bir an önce halletmek istiyorum.
Klübümüzün kombine yenileme süresiyle oynaması nedeniyle bu konuda kesin tarih veremiyoruz şu an için. Cuma son olması gerekirken bu tarih pazartesi son deniliyor. Kısa zamanda netleştireceğiz.
Muhammed Çakmak
09-06-2007, 17:55
Hayır.Dernek üyeliğinin prosedürleri farklı ayrıca kombine için de dernek üyeliğinizin belgelenmesi istenmiyor.
anladım. peki derneğe üye olma prosedürü nasıl. belgelenmesine gerek yok dedin ama, o zman dernekten bahsedilen belgeyi alabilecekmiyim üye olmadan. hani şu kombine almaya giderken yanımızda bulunması gereken belge.
Çağlar Çetin
09-06-2007, 18:17
1. sayfadaki bilgi formunu doldurman ve okuldan öğrenci belgeni alman yeterli.
Muhammet Budak
09-06-2007, 18:40
anladım. peki derneğe üye olma prosedürü nasıl. belgelenmesine gerek yok dedin ama, o zman dernekten bahsedilen belgeyi alabilecekmiyim üye olmadan. hani şu kombine almaya giderken yanımızda bulunması gereken belge.Dedim ya iki belge farklı diye.Daha yetkili arkadaşlarımız var ben fazla konuşmayayım da.Kombine için istenen belgeyi alman için sen formu doldur gerisini boşver.
Hakan Altunay
10-06-2007, 01:04
anladım. peki derneğe üye olma prosedürü nasıl. belgelenmesine gerek yok dedin ama, o zman dernekten bahsedilen belgeyi alabilecekmiyim üye olmadan. hani şu kombine almaya giderken yanımızda bulunması gereken belge.
Muhammedcim kombine alman için dernek üyesi olman gerekmiyor. Sadece bu başlığın ilk mesajında 1907 ÜNİFEB Tribün Komitesinin yazdığı yazıdakibilgi formunu doldurman ve üniversitenin öğrenci işlerinden öğrenci belgesi alman veya mezunsan diploma fotokopinle gelmen yeterli. Tabi bunun için bu başlıkta Tribün Komitemizin ilerleyen günlerde yapacağı açıklamaları da dikkatle takip etmen gerekiyor.
Anıl Aksaç
10-06-2007, 01:33
Selam ben yeni üye oldum.. Gerekli formu da doldurmuş durumdayım.. Mezunum ben.. Haliyle mezuniyet belgem de elimde.. Yapmam gereken şey sadece buradan açıklanacak tarihi beklemek değil mi..
Bi de kalmazsa kombine.. Korkmuyor da değil hani insan.. Çünkü ben bu sene yeni alıcam geçen sene yoktu bende kombine..
Ayrıca kardeşim de lise öğrencisi.. Ona nasıl alma imkanımız var?? Ben alabiliyor muyum ona da.. Extra üye olmadan siteye sadece formu doldurup öğrenci belgesini alsa okuldan.. Uyar mı??
Muhammed Çakmak
10-06-2007, 08:58
Selam ben yeni üye oldum.. Gerekli formu da doldurmuş durumdayım.. Mezunum ben.. Haliyle mezuniyet belgem de elimde.. Yapmam gereken şey sadece buradan açıklanacak tarihi beklemek değil mi..
Bi de kalmazsa kombine.. Korkmuyor da değil hani insan.. Çünkü ben bu sene yeni alıcam geçen sene yoktu bende kombine..
Ayrıca kardeşim de lise öğrencisi.. Ona nasıl alma imkanımız var?? Ben alabiliyor muyum ona da.. Extra üye olmadan siteye sadece formu doldurup öğrenci belgesini alsa okuldan.. Uyar mı??
evet öyleymiş anıl. ben de sordum. son gün diye bi şey de yokmuş açıklanacak tarihi bekliyeceksin :) bu arada bana mali diyin nolur bu forum beni muhammet diye kaydetti ama aslında muhammet ali ismim. herkes mali diyo. muhammet denilince kafam karışıyo:D
Muhammed Çakmak
10-06-2007, 08:59
Muhammedcim kombine alman için dernek üyesi olman gerekmiyor. Sadece bu başlığın ilk mesajında 1907 ÜNİFEB Tribün Komitesinin yazdığı yazıdakibilgi formunu doldurman ve üniversitenin öğrenci işlerinden öğrenci belgesi alman veya mezunsan diploma fotokopinle gelmen yeterli. Tabi bunun için bu başlıkta Tribün Komitemizin ilerleyen günlerde yapacağı açıklamaları da dikkatle takip etmen gerekiyor.
anladım..
Çok teşekkürler yardımlarınız için
Can Rona
10-06-2007, 11:04
Ya ben göremedim,ya da bulamadım ama başvuru için son gün belli mi ?
Çağlar Çetin
10-06-2007, 11:08
Ya ben göremedim,ya da bulamadım ama başvuru için son gün belli mi ?
İlk gün veya son gün diye birşey yok şu anda..Sadece ilk sayfadaki bilgi formunu doldurman okuldanda öğrenci belgeni alman yeterli.Kombine alımına ne zaman başlanacağı da en kısa zamanda açıklanacaktır.
Alper Tunka
10-06-2007, 13:16
bilal http://www.1907unifeb.org/kombine/form.htm tıkla bu linki doldur formu yeterli...
Ozan Çetinkaya
10-06-2007, 16:43
arkadaşım bildigin gibi bu birligin adı 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği..Kardeşin üniversiteyi kazandığı zaman eğer böytle bir imkan sağlanırsa ozaman faydalanır.Bir kişini birden fazla kombine alma gibi bir lüksü yok
Oğuz Çapar
10-06-2007, 21:52
finalleri bitmeyen varsa,okullarından öğrenci belgelerini almayı unutmasınlar..:D
Gökhan Tor
11-06-2007, 02:24
ya pazartesi alabiliyormuyuz yane bugun
yoksa başka bir gun mu alabileceğiz
yane eve gidelim mi yoksa kalalım mı? :D
Alper Tunka
11-06-2007, 10:09
al kardeşim al hemen öğrenci belgeni al derneğe git
Saygın Özkan
11-06-2007, 12:50
al kardeşim al hemen öğrenci belgeni al derneğe git
Dernek daha tarih vermedi ki:???:
Pulat Yılancıoğlu
11-06-2007, 14:48
birsey soracam.. simdi ben yarin dernege gidip yazimi alacam.. 2 sene once dernege gelip aldigimda c bloktan yerim işaretlenmişti.. suanda da yarin alacagim bu yer benim olarak ayrilmis oluyormu? yarin belgemi almis olsam bile cumartesi gunu alabilirim ancak kombinemi staddan... (sinavlarim dolayisiyla) o zmzna kadar benm aldigim yerin satilma durumu soz konusu olamaz dimi?
Orkun Göker
11-06-2007, 16:00
Tarih ne zaman belli olur,ona göre ayarlayalım kendimizi yoksa ben yarın derneğe gidip te belgemizi alıpta hazırda mı bekleyeyim.
Alper Tunka
11-06-2007, 16:50
belgeler daha çıkmadı diyo bazı arkadaşlar,bilmiyorumki napcaz
Hüseyin Güler
11-06-2007, 17:23
öğrenci belgesi hazır bekleyelim arkadaşlar
tribün komitesi en kısa sürede gerekli açıklamayı yapacaktır. biraz sabır
Çağlar Çetin
11-06-2007, 17:50
Arkadaşlar süreler açıklandıktan sonra derneğe gelip belge alma işlemi başlayacaktır.Bundan dolayı süreler açıklanmadan önce derneğe gelmenize gerek yok.
Saygın Özkan
11-06-2007, 19:12
Ya arkadaşlar benim sorum olacak. Kombine alma süresi ne kadar devam eder? Ben Ağustosta buraya gelsem yine C bloktan kombine alabilir miyim? Yani derneğin kayıt süresi devam eder mi ..
Umut Uludağ
11-06-2007, 19:17
arkadaşlar şuna inanıyorum ki isteyen herkes alıcak kombinelerini stres yapmamıza gerek yok bence
seneye c bloktan carlos u cağırırız hepimiz merak etmeyin :)
Hüseyin Güler
11-06-2007, 19:44
Ya arkadaşlar benim sorum olacak. Kombine alma süresi ne kadar devam eder? Ben Ağustosta buraya gelsem yine C bloktan kombine alabilir miyim? Yani derneğin kayıt süresi devam eder mi ..
en kısa sürede açıklanır tarih az sabır lütfenn
Faruk Can
11-06-2007, 20:06
Herkesin kafasındaki soru işaretlerini kaldıracak bir açıklama yakın zamanda yapılacak. Tribün Komitesi ve Yönetim Kurulu bu konu ile ilgili gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Kimse mağdur olmayacak , bu sezon yine omuz omuza tribünlerde hep beraber olacağız.
Ayşenur Dokuzlu
11-06-2007, 20:46
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Orkun Göker
11-06-2007, 22:19
Dernek merkezi nerde acaba?Nereye gitmemiz gerekiyor.
Faruk Can
11-06-2007, 22:23
Derneğimizin adresi , 1907unifeb.org anasayfasında da yazdığı üzere ;
Konaklar Mah. Selvili Sok. 13/B Blok 10 D:6 4.Levent / İstanbul
Tel: 0212 283 55 50 - Fax: 0212 283 58 85
Eren Aytaç
11-06-2007, 22:58
emeği geçen herkese teşekkürler
Deniz Özmen
12-06-2007, 00:16
arkadaşlar benm okulum bitti şuanda da istanbulda değilim öğrenci kimliği olurmu
Barış Kaleoğlu
12-06-2007, 00:34
Tribün komitemiz özellikle öğrenci belgesi dediğine göre sanmıyorum öğrenci kimliğiyle hallolacağını ama komitedeki arkadaşlarımız daha kesin bir bilgi verirler.
1907 ÜNİFEB
12-06-2007, 03:29
Kombinelerle ilgili tüm ayrıntılar belli olmuştur. Ayrıntılar birazdan açılacak başlıkta açıklanacak, sonra da bu başlık kilitlenecektir.
ekleme: yeni açılan başlığın linki; http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=6607
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.