Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Dergisi
Yusuf Yavuz
10-06-2007, 16:35
Bu konu basligi gozume carpmadi acayim dedim.
Hatta acma sebebim bir sorum olacak alan arkadaslara. Dergimiz bu sayisinda sampiyonluk posteri verdi, posterin arkasina bakarsak; stadin suslenmesi felan; sanki a.gucu maci baslamadan hemen once cekilmis, zaten kupayi aldigmizdan da belli bu. Fakat aklima takilan 1sey var Alex De Souza saclarini kestirmemismiydi bu mac oncesinde nasil oluyoda o kadar saci var :)
Ayrieyeten ayni seyi appiah ve rustu icinde soyliyebilirim onlar sanki sahaya inmemisti ?
Bu arada su sampiyonluk cdsinde de +18lik goruntu cikmis 1 saniyeligine :)
not:hatta bu konu FB TV, resmi site, FB kart gibi sabitlenirse iyi olacagi kanaatindeyim.
not2: simdi farkettim bu konu varmis ama ta mayis 2006 larda kalmis, oraya kaydirilirsa yazdigim sevinirim.
Göktuğ Güllüce
10-06-2007, 19:18
ya dergiyi biyerde bulamıyorum heryerde tükenmiş...dün stadın altındaki feneriuma bile baktım yok :(
Muzaffer Eken
10-06-2007, 19:21
Ben derginin verdiği dvd yi bir türlü çalıştıramıyorum.Ne mp de ne bs playerda ne de başka oynatıcıda çalıştırabildim.Bende yada bendeki dvd demi bi sorun var yoksa nasıl açıldığını ben mi bulamıyorum acaba?
Tuğba Tülü
10-06-2007, 21:39
Dergimizi her sayısını aldığım gibi son sayısını da hemen çıktığı gün aldım..dvd yi çok beğendim kıraçın 100.yıl şarkısıyla çok güzel bir giriş olmuş,dergi içeriğimizde her zamanki gibi çok güzel,emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederiz;)
Yusuf Yavuz
10-06-2007, 23:34
Ben derginin verdiği dvd yi bir türlü çalıştıramıyorum.Ne mp de ne bs playerda ne de başka oynatıcıda çalıştırabildim.Bende yada bendeki dvd demi bi sorun var yoksa nasıl açıldığını ben mi bulamıyorum acaba?
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/MPlayer-for-Windows-Full-Package.shtml
bende basta acamamistim mplayer for windows acti ama.
ya postere bakanlar dedigim de haklimiyim bi yorum yaparlarmi acaba
Muzaffer Eken
11-06-2007, 00:11
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/MPlayer-for-Windows-Full-Package.shtml
bende basta acamamistim mplayer for windows acti ama.
ya postere bakanlar dedigim de haklimiyim bi yorum yaparlarmi acaba
Saol renktaş.Teşekkürler.
Orhun Can
11-06-2007, 00:36
ya dergiyi biyerde bulamıyorum heryerde tükenmiş...dün stadın altındaki feneriuma bile baktım yok :(
Yok yok yok !!! Kocaelide bildiğim her yere baktım hiç birinde kalmamış. Bir yer yeniden gelicek dedi onu bekliyorum, umarım onlarda bitmez.
Yusuf Yavuz
11-06-2007, 09:42
ben dun astiden aldim ehehueu :)
Kıvanç Müçek
11-06-2007, 20:57
2. baskı da tükenmiş helal olsun
Taylan Kallı
12-06-2007, 19:50
mplayer'ı yükledim cd gene çalışmadı bende:(
Aycan Yılmaz
12-06-2007, 20:01
Fenerbahçe Dergisi bulamayanlara müjde
12 Haziran 2007 Salı
Kulübümüzün aylık resmi dergisi Fenerbahçe Dergisi'nin 52 no'lu son sayısı, taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, 2. baskısıyla çok yakında bayilerdeki yerini alıyor.
Kulübümüz, Fenerbahçe Dergisi'nin Haziran sayısı için, taraftarımızın yoğun ilgisi sayesinde çıktığı ilk günlerde satış patlaması yapması ve bayilerde kalmaması nedeniyle ikinci baskı kararı aldı.
Zengin içeriği ve hiçbir yerde olmayan fotoğraflarla dopdolu olan derginiz, profesyonel futbol takımımızın şampiyonluk yolunda yaşadığı özel anları içeren DVD ve 70x100 dev takım posteri hediyesiyle çok yakında bayilerde.
kaynak: fenerbahce.org
Kenan Ergün
12-06-2007, 20:58
2 kez dergi aldımdı zamanında cd veriyordu. ikisi de çalışmamıştı. dvd nin de çalışmaması dogal :D
Mert Çubukçu
12-06-2007, 23:20
kenan sorun sendedir kardeşim :D
Kenan Ergün
13-06-2007, 00:53
kenan sorun sendedir kardeşim :D
:D :D Bi duş alıp gelem :D
Mert Çubukçu
13-06-2007, 01:52
noldu şimdi calışıyomu :D
Oğuz Çapar
13-06-2007, 08:34
yok abi çalışmaz o sorun kişisel:D
Serkan Şahin
13-06-2007, 12:59
valla benimki makine gibi işliyor:)
Mert Çubukçu
15-06-2007, 04:27
valla benimki makine gibi işliyor:)
sorun kişisel serkan ondan dolayı :D
kenan bi duş alsın gelsin bak nasıl tıkır tıkır calışıyo :D
Orhun Can
15-06-2007, 17:31
:( 2. baskı da tükenmiş. Nasıl yapıcaz o işi ya?
İrem Güngör
15-06-2007, 23:22
:( 2. baskı da tükenmiş. Nasıl yapıcaz o işi ya?
ben aldım bugn hemde biton vardı ama cd imm çalışmıo moralim bozuldu:(:(
İrem Güngör
16-06-2007, 15:04
istanubldan yada ankaradan alsın birileri yollasın size..ben şahsen burda gördüm biton daha dün..cd im de açıldı sonun izledm ağladım resmen:8:( tuncayı şimdiden özledimm off off
İrem Güngör
16-06-2007, 23:07
yalnz 2. baskıların üstünde 2. baskı yazıosaa ben 1. baskı almışmm dün aldm bide ilgnçç..
Taylan Kallı
17-06-2007, 02:02
yok ya yazmıyo yani ben 2.baskı aldım fakat öle bi yazı görmedim:)
Taylan Kallı
17-06-2007, 16:02
yok ya yazmıyo yani ben 2.baskı aldım fakat öle bi yazı görmedim:)
benimki de 2.baskı değilmiş valla bütün büyük mağazaşarda kalmamıştı üzülüyodum 2.baskının çıktığı gün bi gazete bayiinden aldım meğer ilk baskıymış:) 2.baskı diye yazıyo yenilerde gördüm bugün:)
İrem Güngör
17-06-2007, 19:08
ozaman bende ilk baskıyı aldım..hemde cuma günü yani demekki bitmemş daha ilk baskılar:)
Oğuz Çapar
18-06-2007, 07:02
çok az kaldığı için,bulunmuo kolay kolay.ben dün aldım ilk baskı:D
Göktuğ Güllüce
20-06-2007, 05:05
sonunda kadıköy iskelesinin orda buldum 5-6 tane daha vardı hatta bilgilerinize :D
İrem Güngör
20-06-2007, 17:27
ankarada olanalr için sölim ankamall da d&r da hala ilk baskı vrr bi 10 tane fln
Mustafa Ünal
21-06-2007, 00:53
Aksaray'da bile zor buldum düşünün :rolleyes:
Zeynel Turna
21-06-2007, 01:43
Ben bugün Kanyon'daki D&R'da gördüm ve aldım hemen.. İyi oldu ya koleksiyon olur
Serkan Özen
22-06-2007, 02:12
2. baskıların üzerinde "2. baskı" yazıyor. Yazmayanlar "yazmıyor" demesin. Demek ki onlara birinci baskı denk gelmiş.
Şahin Bilir
22-06-2007, 20:49
bugün bayağa aradım ama yok dergi :(
Göktuğ Güllüce
22-06-2007, 20:59
Bende dergiyi okurken ve dvd'yi izlerken tüylerim diken diken oldu... Ancak keşke 2. baskı yapılırken rüştü denen paragöz insanın röportajı kaldırılsaydı... Okuyunca sinirim bozuldu,en fazla 15 gün önce öyle konuşan bir insan ne oldu da bu süre içinde bu kadar değişti...eee insanın herşeyden önce ADAM olması gerek değil mi :D dvd'de de öyle eline almış Bayrağımızı koşuyordu...hiç te yakışmamıştı zaten o bayrak sana... şimdi sana kendini değerli hissettirenlerin stadında koşabilcekmisin bakalım değersiz insan :D
Özlem Tuner
22-06-2007, 23:43
dergiyi hala bulamadım..bir arkadaşıma aldırdım ama hala elime geçmedi:(
Elmas Çevik
25-06-2007, 01:37
Ya günlerdir bakmadığım gazete bayi kalmadı Kayseri'de yok hiç biyerde bulamadım.
Admların ikinci baskıdan haberleri bile yok.
artık umudum kalmadı inşallah olan birilerinden bulup okurum!...
Murat Karaman
25-06-2007, 19:03
Arkadaşlar dergiyi bulamadım bende.Bulan arkadaşlardan bi ricam olacak.Minik Kanaryalar bölümüne resim yollamak için mail adresi yazıyor mu dergide?Yazıyorsa paylaşırsanız sevinirim..
Serkan Özen
25-06-2007, 19:58
Tek yapmanız gereken; Fenerbahçe formasıyla çektirdiğiniz resminizi sizi tanıtacak küçük bir yazıyla bizlere ulaştırmanız. Gerisini bize bırakın... Hiç merak etmeyin, sayfanız sizlerin Fenerbahçe'ye duyduğu muhteşem sevgiyi simgeleyecek!!!
İrtibat Adreslerimiz : Fenerbahçe Dergisi - Minik Kanaryalar Bölümü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Kızıltoprak / Kadıköye - İstanbul
fenerbahcedergisi@fenerbahce.org
dergi@fenerbahce.org
Budur...
Murat Karaman
25-06-2007, 22:18
Budur...
Teşekkürler Serkan ;)
Ahmet Sağmen
25-06-2007, 22:56
muğla da da bulamıoom ben fb dergisi adanaya gidecem orda bulurum inş
Hasan Muradoğlu
18-07-2007, 10:53
Resmi sitemizin durumu ne ki.. dergiye laf edelim...
Çok rezil şeyler oluyor. Yazık vallahi.
Selçuk İnce
18-07-2007, 14:38
arkadaşlar bende fb dergisinin haziran sayısından 1 tane fazla var ne olur ne olmaz diye almıştım dvd li felan varsa isteyen benimle irtibata geçsin?
Murat Karaman
01-11-2007, 21:17
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-11-01_kapak1.jpg
Kasım sayısının kapağı..
Detaylar;
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/9185/
Murat Karaman
31-12-2007, 15:40
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/10034/
Kaçırılmayacak bir sayı daha ;)
Onur Aloğlu
31-12-2007, 16:20
Bu sayıyı ben de çok merak ediyordum. Aralık mükemmel bir aydı. :)
Mustafa Ünal
02-01-2008, 23:43
Kaçırılmaması gerek :).
Tuğba Tülü
02-01-2008, 23:55
Bu sayı kaçar mı ya içeriğini görünce heyacan yaptım okumak için :) hem fenerbahçe dergilerimi hem diğer futbol dergilerimi okuduktan sonra atmadığım için kitaplığımda ders notlarından çok dergiler yer kaplıyor :)
Yusuf İnan
03-01-2008, 03:20
Ocak sayısını dün aldım, kaçırmayın derim ;) 2008 takvimi, 100.yıl albümü hediyeli.. :)
Ali Yıldırım
03-01-2008, 10:51
Bu sayı kaçmaz.Çok güzel hatırası olacak.Ben de bu gün alacağım...
Mustafa Ünal
03-01-2008, 23:12
Ben bugün aldım ama daha açıp inceleme fırsatı bulamadım.
Tuğba Tülü
04-01-2008, 21:58
Ocak sayısı harika gerçekten,emeği geçen herkesin ellerine sağlık....
Mustafa Ünal
05-01-2008, 03:22
100.yıl albümünde Ortega'nın altında Brezilya yazıyor :).
Murat Karaman
09-01-2008, 20:07
Dergiyi bende bugün aldım.Harika olmuş.Almanızı öneririm ;)
Tuğba Tülü
16-01-2008, 18:56
Dergimizin bu sayısında sayın Onur Tuncerin gs derbisini anlattıktan sonra sorduğu 2 soruya bayıldım..:)
1- Bu 8 maçın tamamını 'bu sefer kıracağız şeytanın bacağını kolunu'düşüncesiyle Kadıköye gelip canlı seyretmiş galatasaraylı var mıdır?
2-Fenerbahçenin üst üste 8 sezon Kadıköy'de sürekli yendiği bir takım daha var mıdır? :cool:
Göktürk Daşoluk
18-01-2008, 12:07
Hahaha MukemmeLmis....Ayrica Dergi Harika Bu ay Herkese Tavsiye ederim !!!
Yusuf İnan
03-02-2008, 16:10
Şubat sayısı yine bomba gibi arkadaşlar + 50 x 70 cm ebatında Kezman posteri hediyeli, tükenmeden alalım :)
http://img112.imageshack.us/img112/9541/20080201kapak400os0.jpghttp://img112.imageshack.us/img112/6387/20080201poster400yg5.jpg
Murat Karaman
31-03-2008, 16:40
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11241/
Ferdi Yüksel
31-03-2008, 16:55
Migrosa gidersem alacam ...
Kemal Koç
02-05-2008, 02:42
eksiksiz 63 sayı,ne mutlu bana :D
bu ay poster nasıl bakalım...
Ersin Demirel
25-07-2008, 03:58
Olmuyor gençlik, yazarlarımız, yazılarımız hakkında eleştiride bulunalım, yardımcı olalım:)))) Tanıyanlara selamlar, hürmetler...
Ersin Demirel
25-07-2008, 14:59
Temmuz sayısında Sunay Akın hocamla yaptığım röportaj var arkadaşlar. Ağustos sayısında da Fanatik gazetesi yazarı ve Fb Tv futbol yorumcusu Ebru Köksaldı röportajım yer alacak.
Ersin Demirel
27-07-2008, 23:00
http://www.facebook.com/group.php?gid=22777891184&ref=mf
fenerbahçe dergisi grubu.. beklerim..
Gizem İnanç
28-07-2008, 15:32
http://www.facebook.com/group.php?gid=22777891184&ref=mf
fenerbahçe dergisi grubu.. beklerim..
Ekim ayında belki özel bişeyler düşünürsün. Hatırlatmak istedim... ;)
Ersin Demirel
05-08-2008, 22:14
Gereken yapılacaktır Gizemciğim:))))
Bu arada Fenerbahçe Dergisi eylül sayısı için iki röportaj düşünüyorum. Röportaj için isim alternatifleri facebook'taki Fenerbahçe Dergisi Grubunda görebilirsiniz.
Bahtiyar Güdürü
02-09-2008, 17:23
Eylül sayısı; Nurlanmış Emre Posterini kaçırmayın derim,arşivinizde en olması gereken resimdir diye düşünüyorum.İlerde bak bu bile olmuştu demek için bire bir.. Kaçırmayın alın,aldırın..
Biraz da alınmayın.. Aldırmayın,aldırış etmeyin.. Ekim ayında da bunların yanında bileklik hediye ederler diye düşünüyorum.. Evet kulübe fax çekiyim bi işe yarar belki..
Alttaki fotoğraf mutluluğun resmidir :) Un dos traşşş..
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-09-01_fbdergi002.jpg
Yusuf İnan
02-09-2008, 17:36
Emre'nin posteri harika eylül sayısı da harika :)
tavsiye ederim ;)
Cem Demirtaş
02-09-2008, 17:39
zaten sadece poster için bile alınır:rolleyes:
Can Demir
02-09-2008, 17:39
İşte beklediğim poster.Teşekkürler Emeği geçenlere ...
Tuğçe Manav
02-09-2008, 18:29
Kaptanlar konuştu!
Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, takımın durumunu, yeni yapısını, Avrupa ve Türkiye'deki hedeflerini, takımdan ayrılan ve yeni gelen oyuncuları değerlendirdi.
Fenerbahçe'nin kaptanları Alex ve Semih, Fenerbahçe Dergisi'nin Eylül sayısındaki açıklamlarından göze çarpanlar şöyle:
Bu yıl Fenerbahçe'nin geçen yıllara göre farklı olacağını ifade eden Alex, takımdan ayrılan futbolcuların yerinin bir şekilde mutlaka doldurulacağını söyledi.
Bu konuda "Futbolcular gelir ve gider, ama kalıcı olan ve daima kalıcı olacak olan Fenerbahçe'dir" şeklinde bir cümle de kuran Alex, Fenerbahçe'yi ne kadar benimsediği ve ne kadar iyi anladığını da bu sözleriyle belli etti.
Avrupa'da geçen yıl kazanılan başarıların üstüne çıkmayı hedeflediklerini belirten Alex, ligde geçen yıl yaşanan beklenmedik puan kayıplarının da bu yıl yaşanmayacağını söyledi.
Aragones'le iyi anlaştığını ve takım hakkında sürekli görüştüklerini söyleyen Alex, taraftarlara da güzel mesajlar verdi.
Kaptanlardan Semih Şentürk ise artık Fenerbahçe'nin bir iç meselesi olmaktan çıkan, onca başarısına ve attığı gollere rağmen hala yedek kalması konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı.
Profesyonelliği içine iyice sindirmiş bir futbolcu olarak, yedek kalmayı çok da fazla problem etmediğini bir kez daha ifade eden Semih, ilk on birde veya yedekte kalmasının çok fazla sorun yaratmadığını, önemli olanın Fenerbahçe'nin başarısı olduğunu söyledi.
Semih, yedekte bekleyerek de takım içindeki rekabet ortamına katkılar yaptığını dile getirdi.
Golcü futbolcu, Avrupa'da futbol oynama hayalinin bulunduğu, ancak eğer ileride Fenerbahçe'den ayrılırsa, bunun kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşeceğini de ifade etti.
Ali Yıldırım
02-09-2008, 20:08
Sadece bu poster için bile alınır bu dergi! Poster etrafa nur saçıyor.Maşallah. Emeğinize sağlık!...
Edit: Bahtiyar dediğin doğru. Ben de kulübe bir mail atayım bileklikler için...
Çağlar Derin
03-09-2008, 13:18
o nur olmadan albenisi yok herhalde para etmıo ki o yuzden yapmışlar
Güven Yapıcıoğlu
03-09-2008, 17:46
Aslanım benim bee !
Bahtiyar Güdürü
03-09-2008, 18:00
2 sene sonra sol kolunda pazu bandlı posterini de görmek isteriz padişahım (:
Yapılır,hoş da durur hani.. Oouuff hayali bile mükemmel büyük kaptan şıkşıkşık..
Muhammet Budak
03-09-2008, 19:31
Aslanım benim bee !+1907:kizgin:
Cem Demirtaş
03-09-2008, 23:25
Kaptan takımı buraya getir!!
allahım müthiş olurdu...
Alper Tunka
04-09-2008, 03:07
Kaptan takımı buraya getir!!
allahım müthiş olurdu...
ciddimisiniz ?:???:
Tuğçe Manav
04-09-2008, 03:39
emre geldi işi hoş da kaptan falanda olmasın yahu :S kaptanlarımızdan ne şikayetiniz var;)
Can Demir
04-09-2008, 04:42
Şimdiki kaptan koşmuyor :)
Parası neyse verelim kaptanı değiştirelim,hem gs lilere de kapak olur.
Cem Demirtaş
04-09-2008, 10:51
ciddimisiniz ?:???:
sence:rolleyes:
Tuğçe Manav
04-09-2008, 11:35
emre geldi işi hoş da kaptan falanda olmasın yahu :S kaptanlarımızdan ne şikayetiniz var;)
genetiksel bi yanlış anlamadan ötürü herkesten özür dilerim :D
Cem Demirtaş
04-09-2008, 12:00
Şimdiki kaptan koşmuyor :)
Parası neyse verelim kaptanı değiştirelim,hem gs lilere de kapak olur.
bence de öyle...sakat yatsın en azından sahada 11 kişi oluruz dimi çıkıp da koşmamasından daha iyidir
Emre Diler
01-10-2008, 18:13
Arkadaşlar Fenerbahçe Dergisi'nin Ekim ayındaki sayısında Ünifebimizin Başkanı Yiğit Arman'ının röportajı var.İnşallah forumumuz daha sonra bu röportajın tamamını yayınlarlar.Zaten kendini yeterince tanıtan Ünifeb'imiz ününe ün kattı.Ben şimdiden Başkanımız Yiğit Arman'a Ünifebin ve bizim duygularımızı en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkürlerimi bir borç biliyorum.
Tuğçe Manav
01-10-2008, 20:53
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_kkapak446.jpg
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi'nin son sayısı, dopdolu içeriği, hiçbir yerde görmediğiniz fotoğrafları, dev posteri ve Fenerli Çocuk ilavesiyle bayilerde... Fenerbahçe Dergisi'nin 68 no'lu sayısı, futbol takımımızın başarıya ne kadar inandıklarını gösteren bir sevinç görseli ve "Kötü başladık. İyi bitiririz" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı
Derginiz bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. 27 Ağustos'ta stadımızda yapılan Partizan maçı Fenerbahçe kadrosunun dev posteri sizlerin oluyor…
Fenerbahçe Dergisi'nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleri ve hediyeleriyle birlikte tükenmeden alın.
• "Aragones'i sorgulamak vakit kaybıdır" Yarım asrı futbolla geçirmiş, yüzlerce oyuncu karakterini çözüp oyuna dahil etmiş, futbol şablonlarının kitabını yazmış, Avrupa'nın dev takımlarını dize getirmiş bir üstadı, teknik direktörümüz Aragones'i, yaş haddinden dolayı yargılayan ve verimliliğini sorguya çekenleri, dergimizde bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz.
• Kaptan dümene geçti… Kritik anlarda attığı birbirinden güzel goller, verdiği müthiş asistlerle bu yıl da Fenerbahçe'yi sırtlayacak isimlerden biri olarak görülen takım kaptanımız Alex de Souza, doğum gününü geçtiğimiz ay içerisinde ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Boğaz'da demir alan bir teknede kutladı. Kutlamadan çok özel görüntüler derginizde…
• "Bomba gibi dönüyorum" Sezon başında yeniden Fenerbahçe'ye dönen Tümer Metin, uzun süren sakatlığının ardından futbola susamış bir halde dergimizin sorularını cevaplandırdı. Sakatlığının tamamen geçtiğini, kondisyon açığını kapatıp gerekli gücü topladıktan sonra bomba gibi sahalara döneceğini söyleyen Tümer Metin, uzun zaman önce uzatmaya başladığı sakallarını ne zaman keseceğini de açıkladı. Tümer, futbola duyduğu özlemi dile getirircesine, 1 dakika da olsa resmi bir maçta yeniden forma giydiği gün sakallarını da keseceğini söyledi.
• Başkanımızın Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz ay gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısı ve Futbol Zirvesi programında Türk futbolu için yaptığı çok önemli açıklamalarından derlediğimiz konuşmaları derginizde… Tekrarlanmasında çok büyük yarar gördük.
• Yıl sonunda Ankaralıların hayatına farklı bir soluk kazandıracak proje, hayata geçmiş olacak. İncek'te 32 dönümlük bir alan üzerine kurulu Ankaralı taraftarlarımızın her isteği karşılayacak yüksek standartlı bir tesis olan Fenerbahçe Ankara Tesisleri kapılarını açıyor. Arsa payı dahil, yaklaşık 10 milyon dolara mal olan tesis, başkentte maç yapacak her şubemizin kafilesini de ağırlayacak. Yatırımlar-Projelerden Sorumlu Asbaşkanımız Nihat Özbağı tesislerle ilgili detaylı bilgiler verirken Fenerbahçe'nin baş koyacağı diğer projeleri de aktardı.
• Yazarımız Sibel Kurt'un "Sibel'in Sahası" köşesinde konuk: Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen.
• "Aragones'i sorgulamak vakit kaybıdır" Yarım asrı futbolla geçirmiş, yüzlerce oyuncu karakterini çözüp oyuna dahil etmiş, futbol şablonlarının kitabını yazmış, Avrupa'nın dev takımlarını dize getirmiş bir üstadı, teknik direktörümüz Aragones'i, yaş haddinden dolayı yargılayan ve verimliliğini sorguya çekenleri, dergimizde bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz.
• Kaptan dümene geçti… Kritik anlarda attığı birbirinden güzel goller, verdiği müthiş asistlerle bu yıl da Fenerbahçe'yi sırtlayacak isimlerden biri olarak görülen takım kaptanımız Alex de Souza, doğum gününü geçtiğimiz ay içerisinde ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Boğaz'da demir alan bir teknede kutladı. Kutlamadan çok özel görüntüler derginizde…
• "Bomba gibi dönüyorum" Sezon başında yeniden Fenerbahçe'ye dönen Tümer Metin, uzun süren sakatlığının ardından futbola susamış bir halde dergimizin sorularını cevaplandırdı. Sakatlığının tamamen geçtiğini, kondisyon açığını kapatıp gerekli gücü topladıktan sonra bomba gibi sahalara döneceğini söyleyen Tümer Metin, uzun zaman önce uzatmaya başladığı sakallarını ne zaman keseceğini de açıkladı. Tümer, futbola duyduğu özlemi dile getirircesine, 1 dakika da olsa resmi bir maçta yeniden forma giydiği gün sakallarını da keseceğini söyledi.
• Başkanımızın Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz ay gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısı ve Futbol Zirvesi programında Türk futbolu için yaptığı çok önemli açıklamalarından derlediğimiz konuşmaları derginizde… Tekrarlanmasında çok büyük yarar gördük.
• Yıl sonunda Ankaralıların hayatına farklı bir soluk kazandıracak proje, hayata geçmiş olacak. İncek'te 32 dönümlük bir alan üzerine kurulu Ankaralı taraftarlarımızın her isteği karşılayacak yüksek standartlı bir tesis olan Fenerbahçe Ankara Tesisleri kapılarını açıyor. Arsa payı dahil, yaklaşık 10 milyon dolara mal olan tesis, başkentte maç yapacak her şubemizin kafilesini de ağırlayacak. Yatırımlar-Projelerden Sorumlu Asbaşkanımız Nihat Özbağı tesislerle ilgili detaylı bilgiler verirken Fenerbahçe'nin baş koyacağı diğer projeleri de aktardı.
• Yazarımız Sibel Kurt'un "Sibel'in Sahası" köşesinde konuk: Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen.
• "Yeterince ısınıyorlar" Sezon başında takımın başına getirilen teknik direktörümüz Luis Aragones, idmanlara farklı teknikler kattığı gibi, maç öncesi kısa süreli yapılan ısınma idmanlarında da bir yeniliğe gitti. Teknik direktörümüz, şimdiye kadar kendi sahamızda ve deplasmanda yapılan tüm maçlarda saha ısınmasından önce takımına bir de salon ısınması yaptırıyor.
• Cascallana'nın İstanbul kondisyonu müthişti! Takımımızın kondisyoneri Carlos Cascallana, İstanbul'un önemli tarihi mekanlarını hakkını vererek gezdi. 10 km.lik bir İstanbul parkuru boyunca yorulmak nedir bilmeden yürüyen hocamızın kondisyonuna ayak uydurmak her turistin harcı değildi. Cascallana, gezisi boyunca Türkçe konuşmaya ve yeni kelimeler öğrenmeye de özen gösterdi.
• Strese yeni bir çözüm! Teknik direktörümüz Luis Aragones'in sezon başı takımımızın başına geçmesiyle birlikte ekibe dahil olan kaleci antrenörümüz Angel Ferez Crespo'yu, Samandıra Tesisleri'ndeki idmanlarda soğukkanlı tavrıyla tanıdık. Ancak sezon başından bu yana yapılan tüm resmi karşılaşmalarda Angel Ferez'in değişik bir huyuna da tanıklık ettik. Detaylar derginizde…
• Sakatlık başa dert! İlhan, sakatlık korkusunu bilimsel bir yönle yenmeye çalışıyor. Takımımızda yaşanan sakatlıklardan etkilenen oyuncumuz, tesislerimizin revir bölümünde iskelet ve kas yapısını inceliyor.
• Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımımızın kadrosunda yeni bir oyuncu vardı. Kalecilerimizden Volkan Demirel A Milli, Volkan Babacan da Ümit Milli Takım kamplarına katıldığı için takımımızda kaleci sıkıntısı baş gösterince, PAF Takımı'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran, A Takım'la antrenmanlara çıkmaya başladı. 2 hafta boyunca A Takım'la antrenmanlara çıkan 18 yaşındaki Ertuğrul, takımın tüm üyeleriyle inanılmaz derecede kısa sürede kaynaştı. Detaylar derginizde…
• Fenerbahçemizin Hacettepe ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada topun ayağına değmesi nedeniyle takımımızın yediği ikinci golde etkisi bulunan oyuncumuz Can Arat'a yaşadığı bu zor günleri atlatmasında tüm takım arkadaşları destek verdi.
• Porto karşılaşma öncesi soyunma odası görüntüleri derginizde…
• Transferin son günlerinde Fenerbahçe'nin kadrosuna Villareal'den katılan İspanyol oyuncumuz Josico, Kurtköy Milennium Evleri'ndeki yeni yuvasına yerleşti. Yeni evinin çok kullanışlı olduğunu ve evini çok sevdiğini söyleyen Josico, Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye de alışmaya başladığını söyledi. Detaylar derginizde…
• Top oynamaya aç bir Edu geliyor. Fenerbahçe profesyonel futbol takımımızın Brezilyalı oyuncularından Edu Dracena sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Gaziantepspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında sahalardan bir süre uzak kalan oyuncumuz iyileşme sürecinin sonuna geldi.
• Gençlerbirliği ile kendi evimizde oynadığımız maçta Güiza, savaşçılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Maçın ilk yarısında koluna ve kaburgasına aldığı darbeler o kadar sarsıcıydı ki devre arasında sağlık ekibi ve teknik heyet oyuncumuza karşılaşmaya devam etmemesini söyledi. Ancak Güiza bunu istemedi. Detaylar derginizde…
• Semih hazır kıta! Milli Takımımızın Belçika ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı ve 1-1 sona eren maçta ayak bileğinden sakatlanan Semih Şentürk, yeniden takıma döndü.
• Sakatlık geçiren diğer futbolcularımız Vederson ve Önder Turacı da dergimize özel açıklamalarda bulundular.
• Bunları biliyor muydunuz? Kısa kısa Burak Yılmaz.
• Altın Ayak Roberto Carlos! Kariyeri başarılarla dolu Brezilyalı yıldızımız Roberto Carlos, dünyanın en prestijli futbol ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Golden Foot"un bu yılki sahibi oldu. Ödülünü Monaco Prensi II. Albert'in elinden alan Roberto Carlos, Monte Carlo'daki Şampiyon Geçidi'ne ayak izlerini de bıraktı.
• Gümüş ayakkabılı kral. Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'de attığı 17 golle Türkiye'nin gol kralı olan 2. kaptanımız Semih Şentürk, Euro 2008'de Milli Takım formasıyla attığı 3 gol ile gümüş ayakkabı ödülünü de kazandı.
• "Felsefeleri Fenerbahçelilik ruhu olan üniversiteli taraftarlar" Temelleri 1998 yılında atılan, adını 2001 yılında alan ve son 5 yıldır da dernek statüsünde faaliyet gösteren 1907 ÜNİFEB'in Başkanı Yiğit Arman'la ÜNİFEB'in nasıl ortaya çıktığını ve neyi amaçladığını konuştuk. Yiğit Arman, dünyada bir benzeri olmayan bu taraftar oluşumunun Fenerbahçe'nin ve Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu söyledi. Türkiye genelindeki 68 üniversitede örgütlenmiş 11 binden fazla aktif üyesi bulunan ÜNİFEB'i, önceliği tribün olan sosyal bir oluşum şeklinde tanımlayan Yiğit Arman, felsefelerini Fenerbahçe'nin kuruluş ruhu ve felsefesinden aldıklarını, bu felsefeyi de sadece tribünlerde değil, hayatın her anında yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti. ÜNİFEB'in tüzüğünde de yazan ve asla taviz vermeyecekleri özelliğinin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılık olduğunu belirten Yiğit Arman, tribünlerde gerçekleştirdikleri organizasyonlardan, Anadolu'da yaptıkları etkinliklere kadar bir çok şeyi de bize anlattı.
• Takımına gösterdiğin aşkı ve sadakati bir kadına gösterebilir misin? Murat Şeker'den Aşk Tutulması… Umut dolu, hayallerinin peşinden koşan, iyi analiz eden, tutarlı ve gerçekçi bir Fenerbahçeli ile söyleşi yaptık bu ay; Murat Şeker ile… Yönetmeni ve yapımcısı olduğu "Aşk Tutulması" adlı uzun metrajlı sinema filmi, 24 Ekim'de gösterime giriyor. "Fenerbahçeli" olmanın hayatımıza kattıklarıyla ilgili olarak, yeri gelince güleceğimiz, yeri gelince burnumuzun direğini sızlatacak bir senaryo. Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen ve Fenerbahçe'nin başrolü paylaştıkları sinema filminde, hepimiz kendimizden bir parça bulacağız. Röportajımız size film hakkında ipuçları verecek, ardından gişeye giderek filmin tadını çıkarın mutlaka…
• Türkiye Futbol Federasyonu'nun; Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Milli Gurur Milli Forma" sergisi, Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde açıldı. Hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın anısına düzenlenen sergide, TFF'nin kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar (A) Milli Futbol Takımı'nın giydiği formalardan örnekler sergileniyor. Sergi İstanbul'dan sonra, 2009 yılının Mart ayına kadar toplam 30 ili dolaşacak.
• Büyük şampiyon güle güle! Türk tenis tarihinin duayeni, uluslararası birçok tenis turnuvasındaki başarılarıyla ülkemizin adını dünyaya duyuran, koyu Atatürkçü ve Kulübümüzün 2990 sicil numaralı Yüksek Divan Genel Kurul üyesi ve eski milli tenisçimiz Nazmi Bari, yaşama veda etti. O azim abidesi bir tenisçiydi. 1951 – 1965 yılları arasında aralıksız Türkiye Şampiyonu oldu. Beyrut Burmana'da ve Viyana Enternasyonal Turnuvası'nda, İsrail ve Yugoslavya Enternasyonal'de final oynadı.
• Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4. kez gerçekleştirilen Antu.com&Fenerlist ödülleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ligin ikinci maçında Fenerbahçemiz ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde ve devre arasında sahiplerini buldu. Ödül alanların tam listesi derginizde…
• Onur Tuncer'in kaleminden Fenerbahçemizin geçen ay içinde yaptığı tüm maçlar…
• Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin, bu ayki köşesinde, geçtiğimiz ay içinde Şampiyonlar Ligi Porto maçı için konuk olduğumuz Portekiz ülkesinin tüm karakteristik özelliklerini aktarıyor.
• Genel sekreterimiz Vedat Olcay'ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe'mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Fenerbahçe'den eğitime büyük destek! "101. yılda 101 bin kitap" kampanyası eğitime katkı sağlamayı sürdürüyor. Kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri, belirlenen ansiklopedi, roman – hikaye, ders kitapları, kırtasiye malzemeleri ve kıyafet gibi yardım malzemelerinden oluşan koliler, Aras Kargo vasıtası ile bu illerimizde bulunan Fenerbahçe Derneklerine gönderildi. Bu gönderimlerin ardından kulübümüzün tayin ettiği yetkililer, illere giderek okul müdürlerine malzemeleri teslim etti. Dağıtım, ilerleyen haftalarda da devam edecek.
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, "Zaman Tüneli" köşesinde bu ay, Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz ve ülkelerindeki öteki takımlarla yaptığımız tüm maçları değerlendiriyor.
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ayki "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de Cahit Berkay'ı konuk etti.
• Köşe yazarlarımız Jak Benzonana ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Altyapımız da milli gururumuz olma yolunda… Danone Uluslar Kupası geçtiğimiz ay içinde Fransa'da gerçekleştirildi. Türk Milli Takımımız kupada en atak takım unvanını alarak 11. sırada yer aldı. 10-12 yaş grubu futbolcuların mücadele ettiği bu yılki turnuvaya, beş kıtadan 40 ulusal takım ve 600'a yakın genç sporcu katıldı. Milli Takımı'nda bu yıl Fenerbahçemizden 6 oyuncu yer aldı. Ayrıca Milli Takımımızın antrenörlüğünü de Fenerbahçe Futbol Altyapı U-14 Akademik Lig ve Minik Takım sorumluluğunu da üstlenen Semih Özü yaptı. Özü ve Fenerbahçeli millilerimiz Melih Okutan, Caner Koca, Mirkamil Haşimli, Anıl Demir, İbrahim Serdar Aydın, Melih Gönenç ile turnuva hakkında konuştuk.
• "Şampiyonluğa yüreğimi koydum" Adım adım kariyer merdivenlerini çıkan genç bir voleybolcu Seda Tokatlıoğlu. Voleybola tutkuyla bağlı olmasının yanı sıra başarılı olabilmek için gösterdiği hırs ve performans ile takdir edilmeyi gerçekten hak ediyor. Fenerbahçeliliği kalbinin derinliklerinde yaşayıp, Fenerbahçe'ye katkı sağlamak için uğraşan kısacası Fenerbahçeliliğin hakkını veren bir sporcu. Seda aynı zamanda Milli Takımımızın ilk kez Dünya Grand Prix'inde final oynamasının ardından birçok rakibini geride bırakarak 134 smaç, 14 blok ve 3 blok sayısıyla 152 puan toplayıp en skorer oyuncu unvanına da sahip oldu.
Kişiliği, hırsı, yaptığı işe olan sevgisi ve saygısı onu birçok insandan ayırmaya yetiyor.
Seda'yla voleybolu, Fenerbahçe'yi, hedeflerini ve hırslarını konuştuk. Kız Kulesi'nde yapılan fotoğraf çekimlerinde de voleybolda olduğu kadar başarılı olduğuna tanıklık ettik.
• Basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi'nde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde geçtiğimiz ay yaşanan her etkinliği ve organizasyonu
"Kısa Haber Turları"mızla kaçıranlar veya duymamış olanlar için dergimizde tekrar sunuyoruz.
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler ve Fenerbahçe Kart etkinlikleri derginizde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları'na dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Spor Okulları ve Yaz Okulları'na dair tüm haberler derginizde.
• "12. ADAM" köşesinde sizlerin görüş ve duygularınıza birebir yer vererek 12. adamı biraz daha yakından tanıma fırsatı bulacağımıza inanıyor, sarı ve laciverdin sevgisi ile atan kalplerimizin hep bir arada ve bir yolda buluşmasını diliyoruz.
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi, sinema, albüm, kitap, teknoloji, play station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi'nin Ekim 2008 sayısı gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden posteriniz ve Fenerli Çocuk ilaveniz birlikte istemeyi unutmayın.
fenerbahce.org
Tuğçe Manav
01-10-2008, 20:56
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_ekimkapakposter446.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_14.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_16.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_19.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-01_15.jpg
fenerbahce.org
Ersin Demirel
03-10-2008, 19:47
Arkadaşlar, bu ay Anadolu Rock müziğinin ve Türk filmleri müziklerinin büyük ismi Cahit Berkay ile ropörtajım var dergimizde.. Beğeneceğinizi umuyorum..
Göktuğ Güllüce
03-10-2008, 19:51
Dün aldım dergiyi... Oldukça güzel bir röportaj olmuş ellerine sağlık Ersin abi..
Fulya Karakoç
03-10-2008, 20:17
bende yarın alacağm..güzel ve dopdolu bi sayı daha bizleri bekliyor anlaşılan....
:)
Ersin Demirel
06-10-2008, 17:28
Dün aldım dergiyi... Oldukça güzel bir röportaj olmuş ellerine sağlık Ersin abi..
Teşekkür ederim Göktuğcuğum.. Takımımız iyi gitmiyor, hiç değilse ben de bomba ropörtajlar yapayım dedim. kasım sayısında çok sevdiğinizi umduğum bir isimle ropörtajım olacak yine...
Kemal Koç
02-02-2009, 13:15
bu ay ki sayı ile tam 6 yıl bitmiş oluyor fenerbahçe dergisinde...
emeği geçen herkese teşekkürler,nice 6 yıllara
Engin Kaşkaya
28-06-2010, 14:51
Fenerbahçe Dergisi Bugün Beni Aradı.Yıllık Abonelik İşlemleri İçin.Yenilemeyeceğimi Söyledim.İlk Söyledikleri "Biliyorsunuz Daum'u Gönderdik!"Yeterli mi Diye Sordum?Başka Sebepler Mi Var Diye Sorduklarında Yönetimden Kaya Pekerden Girdim,Grup Ck Vamos dan Çıktım.Yönetimin Taraftarına Sahip Çıkmadığına İnandığımı Yapılan Haksızlıkları Oturup İzlediklerini Söyledim.Bu Sene Hiç Bİr Ürünü Almayacağımı Kulube Kombineden Başka Destek Vermeyeceğimi Belirttim.Gerekli Yerlere İletilecektir Sanırım.Eğer Sizi De Ararlarsa Lütfen Sorunları Paylaşın.Tek Derdiğimizin Daum un Gitmesi Olduğunu Mu Düşünüyorlar Acaba?
Kürşat Pak
29-06-2010, 00:51
Fenerbahçe Dergisi Bugün Beni Aradı.Yıllık Abonelik İşlemleri İçin.Yenilemeyeceğimi Söyledim.İlk Söyledikleri "Biliyorsunuz Daum'u Gönderdik!"Yeterli mi Diye Sordum?Başka Sebepler Mi Var Diye Sorduklarında Yönetimden Kaya Pekerden Girdim,Grup Ck Vamos dan Çıktım.Yönetimin Taraftarına Sahip Çıkmadığına İnandığımı Yapılan Haksızlıkları Oturup İzlediklerini Söyledim.Bu Sene Hiç Bİr Ürünü Almayacağımı Kulube Kombineden Başka Destek Vermeyeceğimi Belirttim.Gerekli Yerlere İletilecektir Sanırım.Eğer Sizi De Ararlarsa Lütfen Sorunları Paylaşın.Tek Derdiğimizin Daum un Gitmesi Olduğunu Mu Düşünüyorlar Acaba?
derdini dınlemeleri güzel bişey :)
Ersin Demirel
29-06-2010, 06:17
Fenerbahçe Dergisi'nde altı yıldır yazarlık yapıyorum. Dergiyi takip edenler bilir sanırım "hayatın İçinden Fenerbahçe" köşesi.... Kişileri ve kurumu ayırt etmek gerekir diye düşünüyorum Engin kardeşim...
Engin Kaşkaya
29-06-2010, 08:45
Fenerbahçe Dergisi'nde altı yıldır yazarlık yapıyorum. Dergiyi takip edenler bilir sanırım "hayatın İçinden Fenerbahçe" köşesi.... Kişileri ve kurumu ayırt etmek gerekir diye düşünüyorum Engin kardeşim...
Yazar Olman Çok Güzel Birşey Belki Bizler İçinde Bişiler Yazabilirsin Ersin Abicim.Mesela Gruplarımız Hakkında.Mesela Yapılan Transferler Hakkında.Çıkacak Yeni Sayıda Kaya Peker'in Resmi Mi Olacak Şimdi Başında Herkes Fenerbahçeli Olacak Yazılı Şapkasıyla.
Sana İzin Verirler Mi Abi?Hangi Kurumdan Bahsediyoruz.Ben Aşırı Rahatsızım Fenerbahçe Taraftarı Olarak.Bir Kurum Varsa Oda Aziz Yıldırım Yaşatma Ve Sevenler Derneğidir.Senin Kalemine İzin Verecekler Mi Bi Deneyelim Derim.
Gözde Karataş
29-06-2010, 17:34
yaptığım dergi tasarımlarını dergiye nasıl gönderebilirim?
Can Demir
30-06-2010, 15:18
Beni aradıklarında da "aziz yıldırım gidene kadar kulübe maddi hiç bir desteğim olmayacak" dedim, şirret bi ses tonuyla, "peki teşekkür ederim!" dedi kadın kapattı. :) ben rahatladım açıkcası.
güzel uygulamaymış, keşke her gün arasalar, konuşsak.
Tuğba Tülü
01-07-2010, 06:14
Beni de aradılar hatta arayan bayanla baya sohbet ettik ,ben de son kaçan şampiyonluğa değindim biz bunu haketmiyoruz dedim ,anlıyorum sizi dedi anlayan biri çıktı saolsun !
Ersin Demirel
07-07-2010, 04:16
yaptığım dergi tasarımlarını dergiye nasıl gönderebilirim?
Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çatay ile bağlantıya geçebilirsiniz... İstanbul'daysanısz, müsait bir zamanda stada gelmenizi beklesek ?
Ersin Demirel
07-07-2010, 04:18
Yazar Olman Çok Güzel Birşey Belki Bizler İçinde Bişiler Yazabilirsin Ersin Abicim.Mesela Gruplarımız Hakkında.Mesela Yapılan Transferler Hakkında.Çıkacak Yeni Sayıda Kaya Peker'in Resmi Mi Olacak Şimdi Başında Herkes Fenerbahçeli Olacak Yazılı Şapkasıyla.
Sana İzin Verirler Mi Abi?Hangi Kurumdan Bahsediyoruz.Ben Aşırı Rahatsızım Fenerbahçe Taraftarı Olarak.Bir Kurum Varsa Oda Aziz Yıldırım Yaşatma Ve Sevenler Derneğidir.Senin Kalemine İzin Verecekler Mi Bi Deneyelim Derim.
Ben köşemde Unifeb ile ilgili çok haber yaptım. Genelde ünlüler ile röportajlar yapsam da UNİFEB kökenli bir taraftar olarak, gerektiğinde lafı gediğe koymasını da bilmişimdir. Kurumdaki bazı aksaklıkları Fenerbahçe Dergisine yüklemek veya acısını dergiden çıkartmak çok da doğru gelmiyor bana açıkçası..
Şahin Bilir
09-12-2011, 12:50
Dergimiz son sayısındaki bir habere göre 40 bin abone sayısını aşmış ki dergiciliğin hak ettiği değeri gördüğüne inanmadığım ülkemizde ulaşılması kolay olmayan bir sayı bu. Fenerbahçe büyüklüğü kendisini bu alanda da gösteriyor. Öncelikle yüz binlere dayanmak sonra da asıl hedeflenen sayıya ulaşabilmek dileğiyle. Bir sonraki sayının da Başkan ve yöneticilerimizin stadımızda izlediği maçlardan görseller sunması çok hoş olacaktır :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.