PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rooney Futbol'a Hazır

Tufan Avşar
24-09-2004, 18:38
kaynak : http://www.manutd.com/news/fullstory.sps?iNewsid=107700&itype=466&icategoryid =122

http://picsrv.manutd.com/fif=/manu/img_10_7688.fpx&obj=iip,1.0&wid=230&hei=159&rgn=0, 0,0,0&cvt=jpeg

Wayne Rooney could make his United debut in the next seven days, according to Sir Alex Ferguson.

Fergie told ManUtd.com the teenager has worked hard at Carrington, saying: "He's available to play now.

"Obviously we have to assess when he plays. Fitness comes into it. But he's doing very well in training."

Rooney hasn't played since breaking a bone in his foot during England's Euro 2004 campaign in Portugal. However, the £27million signing is back in full training and Ferguson is waiting for the right time to hand him his debut.

The Reds boss confirmed later that Rooney will not be in his squad that travels to White Hart Lane to take on Tottenham on Saturday.

Therefore, the 18-year-old is likely to make his first appearance for United on home turf. The Champions League clash with Fenerbahce at Old Trafford on Tuesday seems a likely date to pencil him in for his first appearance.

United then face Middlesbrough on the following Sunday in Manchester before a two-week international break.

Fergie also had some good news regarding another striker, Louis Saha, and defensive stalwart Gary Neville.

"I'll have Rooney, Neville and Saha available in the next seven days. I'm certain of that," he reported. "They all trained today [Friday]."

Arkadaşlar Rooney uzun süren sakatlık döneminden sonra bizim maç için hazırmış.Kaliteli bir topçu, umarım sonucu çok etkileyecek bir performans göstermez uzun süren futbol açlığının ardından.

Birol Cengiz
26-09-2004, 02:04
her türlü puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum rooney'li yada rooney'siz.sakatlıktan yeni kurtulmuş bi rooney fazla etkili olamaz diye düşünüyorum..zaten abartıldığı kadar ii bi adam değil bence.onların rooney'si varsa bizimde tuncayımız var.daha kaliteli ama ii gününde olursa(paslı oynarsa).adamın reklama ihtiyacı var işte.

Erkan.Ergun
26-09-2004, 03:14
Rooney yeteneksiz iyi adam değil demek haksızlık ancak bir Nistelrooy kadar bir adam değil bence de gereksiz bir transferdi Saha ve Smith varken.Rooney oynayacak olursa ancak ki bizim saldırdığımız zaman kontra atağa çıkarsa Manchester tehlikeli olur.Hızlı bir oyuncu ve birebirde etkili.İngiltere Euro2004'teyken Rooney'in attığı gollerde söylediğim tip gol vardı.Ancak Kadıköy'deki maçta etkili olur açıkçası o zaman çekiniyorum.Ama bizim için gerçek tehlike Nistelrooy'dur.

Burçay Tiftikçi
26-09-2004, 11:12
Saha veya smith oynayacagına sakatlıktan çıkmış bir rooney in oynamasını tercih ederim....

Tufan Avşar
26-09-2004, 16:17
bu haberi gazetelerden ve tv lerden bir gün önce duyurmuş olmakla mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.forumdan mı çaldılar nedir ;) e araştırmacı forum yazarlığı böyle oluyor sanırım.

Muhammed Turan
26-09-2004, 18:13
Ya neeee yazar kardeşiiiimm! Allah Allah! Biz de artık Alex hazır. Adam maçta golleri attıktan sonra nasıl gazlandı ama. Ne hırstı be...Bu hırsla adam Manc.United' i de dağıtır...

Levent.Okmen
27-09-2004, 11:48
rooney ve yeni gelen çömezi de bu maça hazırlıyormuş Alex ferguson.. bu statta II. büyük galibiyetimizi alacağız.herkes hazırlansın.salı gece yarısı yurtta şölen olacak. ;D ;D

Murat Karataş
29-09-2004, 12:06
Gerçektende gördükki rooney futbola hazırmış. Moralinide biz düzelttik adama 3 gol hediye ederek.

Erkan.Ergun
29-09-2004, 15:11
Kendi stiline uygun pozisyonlar buldu ve golünü attı.Frikik golü Rüştü'nün bir hatasıdır ama yine de güzel goldü.Balon erken şişti bana göre.Owen gibi olur tahminim.O takımın tek lokomotifi Nistelrooydur.Ama bize karşı hazır olması üzücüydü..

Tufan Avşar
02-10-2004, 22:14
yazmıştım ama, sakatlık döneminden sonra içindeki futbol açlığıyla bize patlayabilir diye.. ( ilk msg da ). ama bi kere patlar, ikinci maça hayırlısı.. saraçoğlu oralara benzemez..