PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bölücü Örgüte Tel'in

Engin Yüksel
12-06-2007, 00:54
Şehitler ölmez vatan bölünmez...

Son dönemlerde artan terör faaliyetlerini, vatanın bölünmez bütünlüğüne nifak tohumlari atmaya çalısanları, Fenerbahçe taraftarı olarak lanetliyoruz. Şunu iyi bilinki asla amacınıza ulaşamayacaksınız.

antu.com

Nadir Arslan
13-06-2007, 03:13

Son dönemlerde artan terör faaliyetlerini, vatanın bölünmez bütünlüğüne nifak tohumlari atmaya çalısanları, Fenerbahçe taraftarı olarak lanetliyoruz. Şunu iyi bilinki asla amacınıza ulaşamayacaksınız.

antu.com
+1907

Engin Yüksel
14-06-2007, 02:11
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü yolunda terör örgütü PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı plastik patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 1 binbaşı şehit oldu, 2 er yaralandı

daha kaç kişi ölmeli? yetmedi mi bunca şehit? her son dakika haberlerini açtığımda şehit haberi okumaktan bıktım. inceldiği yerden kopsun artık

Engin Yüksel
14-06-2007, 02:28
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Köyü yolunda bir binbaşının şehit olduğu, 2 erin de yaralandığı saldırıyla ilgili olarak,
''Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, gerçekleştiren soysuzların, arkasındaki güçler kim olursa olsun hakettikleri karşılığı en güçlü ve sert biçimde alacaklarını bir kez daha vurgulamak istiyorum'' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Sezer yaptığı açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü yoluna teröristlerce döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucunda, 1 Binbaşının şehit olması, 2 erin de yaralanmasından ''büyük üzüntü duyduğunu'' ifade etti.
TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLIĞIMIZ SÜRECEK

Cumhurbaşkanı Sezer açıklamasında şunları kaydetti: ''Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, gerçekleştiren soysuzların, arkasındaki güçler kim olursa olsun hakettikleri karşılığı en güçlü ve sert biçimde alacaklarını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Alçakça eylemlerini sürdürenler bilmelidirler ki bu hain saldırılar, terörle savaşımdaki kararlılığımızı pekiştirmekte, birlik ve dayanışmamızı daha da güçlendirmektedir."

ÖNLEMLER NE OLURSA OLSUN ALINACAK

"Türkiye Cumhuriyeti, acıları derinleşse de terörle savaşımda asla yılgınlığa kapılmayacak, bu savaşımın gerektirdiği ulusal ve uluslararası düzeydeki tüm önlemleri, koşullar ne olursa olsun kararlılıkla almaktan kaçınmayacaktır. Ulusumuzun gururu Türk Silâhlı Kuvvetlerimiz, terörle savaşımı erinden en üst rütbeli subayına kadar büyük özveriyle yürütmekte, bölünmez bütünlüğümüzün, Cumhuriyet'in değer ve kazanımlarının korunması için canını seve seve vermektedir."
ŞEHİTE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

"Kahraman Ordumuzu ve O'nun değerli askerlerini Ulusumuzun gönlünde yücelten, taçlandıran, bayrak ve yurt sevgisidir. Şehit Binbaşımıza Tanrı'dan rahmet, ailesine, Ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifa dileklerimi iletiyorum.''

Cumhurbaşkanı Sezer'in, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a bir telgraf göndererek, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileklerini ilettiği de bildirildi.

Fırat Aydın
14-06-2007, 03:14
Bir çağrı:

Türkiye’nin her yerindeyim...Hava kurşun gibi ağır...
Anadolu mahzun,Rumeli mahzun, ben mahzun, biz mahzunuz...
Hallacı Mansur gibi çekilmişiz emperyalist mengenede, dardayız.Yüzseler derimizi sırtlanıp koşarız, ama çaresiziz evlatlarımızı öldürüyorlar...
Vatan, namus ve ahde vefa için,aslanlarımız can veriyorlar...
Musalla taşlarında hep bir bayrak yatıyor...
Al mı al...
Gözler kan çanağı...
Bir vatan ağlıyor.
Al mı al...
Analar suskun, babalar suskun...
Acı böyle mi gömülür yüreğe...
Aşkolsun sizi doğuran anaya aşkolsun...
Hepsi aynı sesle, aynı sözle nasıl seslenilir böyle:
”Vatan sağolsun”...
Acılarını içlerine gömüp, siperden sipere can yetiştirenler....
Aşkolsun sizelere aşkolsun....
Halamın kızı Mehtap, kocasını Hakkari’de teröre kurban verdiğinde yetimleri kucağında:
” Ağlamayacağım, ağlamayacağım” dediğinde, göz yaşlarımdan utanmıştım...
Levent’de camide o ana ,baba ağlayanları susturup:
” Ağlamayacağız, ağlamayacağız, teröristler yenilene kadar ağlamayacağız” dediğinde, kendimi tutamadım, bağışlasınlar beni...
Çaresizlikten değil asla, yanlış anlamayın , öfkemden. Böyle çaresiz değiliz biz, olamayız. Böyle sahipsiz değiliz...
Asla...
Aslaaa...
Musalla taşında hep bir bayrak yatıyor: Al...
Bir hilal uğruna yarab
Ne güneşler batıyor...
Al giyiyor kayalar al...
Hava kurşun gibi ağır,içimdeki adama bar bar bağırıyorum...
Nazım ustanın şiirini ,mırıl mırıl mırıldanıyorum.
Herkes bağırıyor, ama o bayrak sesiz,vakur, öylece, kimsenin erişemeyeceği bir yerde...
Bir oglen namazi vakti…
Musalla taşında yatıyor...
Hava kurşun gibi ağır!!
Bağır, bağır, bağır bağırıyorum.
Koşun koşun bayrağı kaldırmaya çağırıyorum
O diyor ki bana :
- Sen kendi sesinle kül olursun ey!
Kerem gibi yana yana...
Deeeert çok, hemdert yok
Yüreklerin, kulakları sağır...
Hava kurşun gibi ağır...
Ben diyorum ki ona :
- Kül olayım Kerem gibi yana yana.
Ben yanmasam sen yanmasan, biz yanmasak,
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...
Hava toprak gibi gebe.
Hava kurşun gibi ağır.
Bağır bağır bağır bağırıyorum.
Koşun koşun koşun
Musalla taşlarında bir bayrak al mı al,
Yanyana dizilmiş yatıyor
Her biri bir şehidi sarmış,yürekler kanıyor…
Koşun dostlar koşun …
Siz dost gel deyince gelmez misiniz…
Gelirsiniz bilirim hep hoş geldiniz…
Sizi Temmuz ayının 14’ünde teröre verecek bir tek canımızın dahi olmadığını bağırmaya,Ankara’ya, yine Tandoğan meydanına çağırıyorum…
Sizi teröre karşı omuz omuza
Yanyana, sırt sırta mücadeleye çağırıyorum
Eyy sessiz duranlar, acımızı acınıza eklemeye, göz yaşlarınızı göz yaşlarınıza katmaya,can verenlere can olmaya çağırıyorum sizi...
Sizi bir kez daha vatana, namusumuz olan bayrağa ve ahdevefaya çağırıyorum...
Hangi siyasi görüşten, hangi etnik kökenden, hangi dinden olursanız olun, hangi dilden konuşursanız konuşun...Gelin. Sizi terör denilen insanlık suçuna karşı durmaya,tek yürek olmaya çağırıyorum. Bayrağınızı, komşunuzu, dostunuzu, eşinizi, çocuğunuzu alın ve gelin...
Gelincik gelincik...
Bayrak bayrak...
Sizi ...
Türkiye’nin bütün gelinciklerini...
Ankara’ya bir olmaya, birlik olmaya,barışı ve kardeşliği yüceltmeye,teröre karşı durmaya...
Korkunun krallığını yıkmaya çağırıyorum...

Tuncay Özkan

İsmail Ayarığ
15-06-2007, 15:50
elazığda da dün bir şehit verildi karakocan ilçesinde..

Allah rahmet eğlesin.

Şahin Bilir
15-06-2007, 16:01
her gün şehit haberleri alırken başımızdaki muhteremlerin tutarsız ve cıvık açıklamaları bu haberleri ne yazık ki gölgede bırakıyor başımızda kim olursa olsun kim kimin sifonuna girecekse girsin bu ülke sahipsiz değil bizler MUSTAFA KEMAL!in torunlarıyız canımızı verriz vatanımızı asla!!!!!!

Onur Coşkuncan
21-08-2007, 21:52
Oğul

Alların içinde gelirken bana
Al kanlar içinde doğmuştun oğul
Unuttum sanmıştım doğum acını
Ölümün yanında o neymiş oğul
Elimi tutup da yürüdüğün gün
Canlandı gözümde okul dönüşün
Hani ilk sakalın çıktığı o gün
Çatal çatal sesinle canımdın oğul
Bıyıkların terlerken on altı mıydın?
Halaylar çekerken komşu düğünde
Ne tez büyüdün de yoklaman geldi
Gözümde nur idin sevgili oğul
Halayları senin için çektiler
Yeni yetişen arkadaşların
Eller üzerinde hoplatılırken
Düşeceksin diye korkmuştum oğul
İlk üç ay sofrada yerin boş iken
Koyardım tabağı gelirsin diye
Sen yoktun, kalbime saplanır diken
Şafağı sayardım gelirsin diye
Yemin törenine gelememiştim
Ağladım, töreyi yenememiştim
Oğlumu gidip de görememiştim
Savruldun sılaya yanarım oğul
Şafaklar sayılıp, gün beklenirken
Mektubun gelirdi okurdum oğul
Günlere yeni bir gün eklenirken
Yolladığın resmini koklardım oğul
Sesini duyduğum ender anlarda
Yüreğim titrerdi sanki bir anda
Helallik dilerdin her telefonda
Haklarım helaldi sana hep oğul
İzine geleceğim dediğin günde
Evime gün doğdu işittiğimde
Hani sarma dolma istediğinde
Canımı sarasım geldi be oğul
Günleri sayarken bir telaş ile
Haberin tez geldi asker eliyle
Çatışma yapılmış dağ itleriyle
Göğsünden vurulmuş ölmüşsün oğul
Şimdi al bayraklar sarmış bedeni
Yavrumun yanına götürün beni,
Allara boyanmış kutsal kefeni
Rabbime yürüdün ey güzel oğul,
Şahadet şerbetin içtin be oğul.
Yanıyor içimde sana ait şey
Kefenin ıslanır, gozümdeki ney?
Ey şehidim, Mehmedim ey gonca gülüm
Bu vatan satılmaz, yerde kalmaz kan
Titre kahpe düşman, eğ başını eğ
Yanar anaların garip yüreği
Eğilir mi sandın Türk’ün bileği
Fedadır vatana oğullarımız
Yollarız savaşa, takıp tüfeği
Evlatlar biterse biz buradayız
Yürek yangınımız yakacak sizi
Elif’iz, Ayşe’yiz ,Kezban, Zöhre’yiz
Ezecek nasırlı topuklar sizi
Sanmayın bölünür bu aziz vatan
Çelik göğsü bulur kurşunlar atan
Hükümet sormazsa size bunları
Hesabı soracak kabirde yatan
Vurulup öylece yatıyor yerde
Bir hasretli bakış, kan var o serde
Nerdesin Allahsız nerdesin nerde ?
Çık karşıma er isen göster kendini
Cesaretin var ise vur düşüncemi
Bizler önce vatan diyenlerdeniz
Allah’a hamd edip gidenlerdeniz
Sadece secdede eğilir başlar
Ölümü Zemzem gibi içenlerdeniz
Korkmayız versek de cankuşumuzu
Ağlayarak gömsek de son yavrumuzu
İmanlı sinemiz en sağlam siper
Vermeyiz kimseye can yurdumuzu

İstanbul -1988
Düzenleme : Çiğdem Altınöz Afyonkarahisar/ 2006

Yusuf Yavuz
01-10-2007, 15:50
Yandı yine yüreklerimiz yandı yine :(

Şükrü Günal
03-10-2007, 17:06
Şehit olan tüm askerlerimize,sivillerimize Allah rahmet eylesin.İzlerken tüyleri ürperiyor insanın.Ancak herkes bilmeli ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez...

Muhammed Turan
03-10-2007, 17:34
Doğu'da istediğimiz kadar savaşalım. Terörü Doğu'da silahla bitiremeyiz. Terör bitse bitse, önce siyasetle Ankara'da sonra idamla İstanbul'da biter.

Çağlar Çağatay
03-10-2007, 23:46
Kan karışan hiç bir düşüncenin hiç bir hareketin doğruluk payı yoktur.

Ceren Altun
04-10-2007, 02:15
İsterse insan haklarına sığmasın, gerekirse idamı kullanıcaksın bunlara ki akılları başlarına gelsin. Onlar binlerce masumumuzun canına kıydı, kendi başları kopacak ki ozaman görsünler günlerini. Kendilerine gelince insan hakları var da bizim masumlarımızın insan hakları yok mu??? Kusura bakmayın arkadaşlar ağzıma geleni saydım ama sözkonusu bunlar olunca kendimi tutamıyorum. Daha çok şey söylemek isterdim ama ceza almak istemiyorum. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez, hiçbir zaman yetmeyecek de.....

Emre Uygun
04-10-2007, 22:20
;) ;) ;)

Tuğrul Albayrak
05-10-2007, 01:24
birde bu soysuzlara şehitlik yaptıran,devlete kafa tutan pkk bizim kardeşimizdir kan dökeriz diyen soysuzlar var bide bu soysuza destek olan soysuzlar var
http://img48.imageshack.us/img48/1203/utanctablosu2ru8.jpg (http://imageshack.us)

Yusuf Yavuz
07-10-2007, 22:04
http://www.milliyet.com.tr/2007/10/07/son/sontur37.asp

13 şehit daha ...

Akıllarınca acaba bayramı zehir mi etmek istiyorlar !

Hala öğrenemediniz mi bu VATANIN bölünmeyeceğini !

Değil 13, 13 milyon kişi ölsek yine avucunuzu yalayacaksınız !

Allah topunuzun belanısını versin !

Erdem Köroğlu
08-10-2007, 01:02
Bu Vatanin Ekmegİnİ Yİyİp De İhanet Edenler,elbette Bİr GÜn O Ekmegİ Yedİklerİ Yerden Kursunu Da Yİyeceklerdİr...kahrolsun Pkk...

Feyzi Çakmak
09-10-2007, 01:29
allah rahmet eylesın mekanları cenet olun
kahrolsun terorızm
şehıtler olmes vatan bolunmes

Bilsay Avcı
13-10-2007, 21:47
Resme konu olan mezarlık Diyarbakır' da değil, Almanya Berlin' de idi Resme göre hemen sağ tarafta ise Berlin hayvanat bahçesi vardır. Mezarlık gecekondu misali bir gecede yapılmış, ikinci gün Almanya büyükelçimiz tarafından yıktırılmıştır.

Bilginize.

birde bu soysuzlara şehitlik yaptıran,devlete kafa tutan pkk bizim kardeşimizdir kan dökeriz diyen soysuzlar var bide bu soysuza destek olan soysuzlar var
http://img48.imageshack.us/img48/1203/utanctablosu2ru8.jpg (http://imageshack.us)

Erdem Köroğlu
13-10-2007, 22:35
Resme konu olan mezarlık Diyarbakır' da değil, Almanya Berlin' de idi Resme göre hemen sağ tarafta ise Berlin hayvanat bahçesi vardır. Mezarlık gecekondu misali bir gecede yapılmış, ikinci gün Almanya büyükelçimiz tarafından yıktırılmıştır.

Bilginize.

hayvanat bahcesinin yerini karıstırmıslar galiba..

Can Demir
14-10-2007, 13:06
Hayvan mezarlığı demek daha doğru olur heralde....İşte vatansızlık böyle birşey anan nerde baban nerde mezarın nerede bilemiyorsun,bunlardan bunu hazmedemiyor zaten...

Fatih Baştan
14-10-2007, 22:01

+1907

Erdi Tok
11-05-2008, 03:57
başbağlar katliamını asla unutmadım unutmam da,unutamam da,ve ölen hiç bir şehidimizi aklımdan çıkaramadım,Allah hepsine rahmet eylesin ve tüm bölcüler,Allah'tan bulun...tek dileğim sonunuzun gelmesi...

Serkan Seyhan
12-05-2008, 14:14
başbağlar katliamını asla unutmadım unutmam da,unutamam da,ve ölen hiç bir şehidimizi aklımdan çıkaramadım,Allah hepsine rahmet eylesin ve tüm bölcüler,Allah'tan bulun...tek dileğim sonunuzun gelmesi...

Başbağlar katliamını PKK-KONTGER yapmamıştır.

Erdi Tok
12-05-2008, 15:08
amaç ne olursa olsun tüm bölücülerin daima karşısındayız...

İsmail Ayarığ
13-05-2008, 02:04
Allah bütün terör örgütünün belasını versin..

Görkem Demir
13-05-2008, 21:47
Başbağlar katliamını PKK-KONTGER yapmamıştır.

kim yapmıştır ?

Serkan Seyhan
14-05-2008, 01:19
kim yapmıştır ?

Başbağlar katliamı birkaç gün öncesinde gelişen olayların patlak verdiği bir katliamdır.
Başbağlar katliamını yapan bir başka örgüttür ve belirtmek istememekle beraber araştırmanızı tavsiye etmekle yetinmek istiyorum.

Erman Akgüngör
17-05-2008, 17:07
şu bölücülerin kökünü kazıyamadık gitti yaw:(

Fatih Çelen
18-05-2008, 02:52
Çanakkale şahittir , Malazgirt şahittir , Akdeniz şahittir bu vatan asla ve asla bölünmez yer ve gök şahittir........

Erdi Tok
24-06-2008, 03:35
Allah'ından bulsunlar başka bir şey demiyorum...

Erdi Tok
24-06-2008, 03:36
özellikle de hemşehrilerimi katledenler nasıl vereceklero günahları bilmiyorum ama iki elim yakalarındadır ahirette...