Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yozgatlı
Serkan Özen
25-11-2004, 02:17
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Clubs/Kits_Back/52692_7.gif
Mehmet bu kadar formsuz Serhat'ın arkasında yedek kalmasına rağmen hiç bir zaman bunu sorun yapmıyor ve gerektiği zaman görev verildiğinde çıkıp takır tukur futbolunu oynuyor. Geçen sene Serhat'ın sakatlığı sırasında Ali Güneş'le çok iyi anlaşıyordu. Ali'nin ilerde olduğu zaman kademeye geliyordu ve hücum sırasında sağ *kanatta Ali ile mükemmel bir uyum içindeydi.
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/mehmetyozgatlirop300.jpg
Sparta Prag maçında gördük ki kendisine çok güzel defansif özellikler de katmış ve 4-4lük bir orta saha oyuncusu olmuş. Hele rakibin kendi kalesine attığı golle değil de mehmet'in zor pozisyonda 5kişinin arasında debelenmeye çalışan Nobre'ye kestiği tamı tamına adrese teslim orta sonunda Nobre'nin kafası ile maçı kazansaydık Mehmet maçın kahramanı olacaktı. Dünkü maçın Kemal Nobre Önder ve Alex'le birlikte bir başka yıldızı da bence Mehmet Yozgatlı'ydı
http://www.fenerbahce.org/images/13MehmetYozgatli.jpg
Şu sıralar formda olmayan Serhat yerine bir müddet Mehmet Yozgatlı'da ısrar edilip ilk 11 başlatılırsa bence çok faydalı olacaktır.
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Players/129X194/45598.jpg
Ayrıca bir çoğunuz göremedi ama sezon başındaki Fenerbahçe - Juventus maçının başındaki ısınmalarda Mehmet Yozgatlı muhteşem frikikler kullanarak seyirciden alkış aldı ve van Hooijdonk ile frikik yarışması yaptılar. Zaten o maçta da mükemmel bir slalomla penaltı yaptırmıştı
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/golsevincigenel300.jpg
A2 Milli takımın da vazgeçilmez oyuncularından biri.Ayrıca hatırlatmak gerekir ki kendisi bir "Gerçek Fenerbahçe'li"
Arda Altuner
25-11-2004, 11:23
eğer 4-4-2 de illede ısrar ediyorsak sağ kanadın bence ilacı ali güneş ayrıldıktan sonra takımda sağ bek kalmadı diyodum kendi kendime ama kemalden de sağ bek oldu ama yozgatlı mutlaka oynamalı
Emre Oruç
25-11-2004, 15:28
Merhaba Arkadaşlar,
Serkan arkadaşımız çok güzel yazmış eline sağlık.Benim hoşuma giden diğer bir nokta ise takımın neredeyse tamamı Mehmet Yozgatlı gibi genç ve istekli oyunculardan oluşuması.Dikkat ettiyseniz Ümit Özat çıktıktan sonra kaptanlık pazubandını Tuncay'a verdi.Sanırım bu yüzden bizimde bu gençlere biraz hoşgörülü yaklaşmamız gerekiyor.Çünkü eğer vereceğimiz destekle bu genç oyunculara kazandıracağımız özgüven sayesinde inanıyorum ki büyük başarıları hepberaber yaşayabiliriz.
Fatih Ekşi
25-11-2004, 20:02
ewet Mehmet bu aralar çok formda fakat Mehmeti överken Serhatı kötülememek lazım ikisi farklı tip oyuncular bence.mehmet oyun kapalı olduğunda serhat ise oyun açıldığında rakip yorulduğunda çok etkili.Mehmet gerçektende formayı haketmeye başladı.benim fikrim daum maça mehmetle başlamalı ve oyun açıldıktan sonra yorulmuş rakibe karşı serhatı sürmeli sahaya.
Serkan Özen
25-11-2004, 20:11
Evet haklısın. Zaten şu sıralar tercih hakkının Serhat yerine Mehmet'te kullanılması gerektiğinin sebebi Serhat'ın normal değil formsuz Mehmet'in de normal değil formda olması. Oyun yapıları olarak Serhat ve Mehmet farklı oyuncular ve önümüzde Serhat'a ihtiyaç duyacağımız, Serhat'ın çevireceği bir çok maç var.
Ersin Demirel
28-11-2004, 22:44
Oynadığı her maçta elinden geleni yapan Mehemet Yozgatlı'nın
ilk onbirde başlamasına ben de katılıyorum. Kanat bindirmeleri ve etkili ortaları var.
Burhan Günarslan
29-11-2004, 02:53
Mehmet oyundayken ben sağ kanadı hiç sorun etmiyorum gerçekten mükemmel oynuyor isabetli ortaları ile takıma pozisyon yaratıyor burası daha önemli bence
Orçun Tezol
29-11-2004, 14:17
belki biraz saçma olucak ama bu kadar iyi bir oyuncu olmasının tüm özelliklerini bir kenara bıraksak bile geçen sezonki i6s macına attıgı golle beni fethetti şahsen. ayrıca daha fazla forma şansı buldugunda neler yapabilecegini görecegiz.
Kübra Özdemir
29-11-2004, 16:54
ayrıca bir hatırlatma mehmet yozgatlı gs lidir her ne kadar gol attıysada...2000 sezonunda adana dan kiralık olarakta gs ye gitmişti ;) ;)
Mehmet geçmişin kötü izlerini ;D geçen seneki bizim için önemli(liderliği aldık ve bidaha bırakmadık)maçta son dakikalarda attığı müthiş golle sildi.. ve GERÇEK FENERBAHÇELİ oldu.ee herkes tabidoğru yolu buluyo erken ya da geç ;) ;D
Mehmetde bu "joker" diye nitelendirebiliceğimiz oyunculardan (bknz.ts,prag maçları)ve bu aralar gittikçe artan form grafiğine sahip bence bu takımda her zaman yeri var Mehmetin..
Servet Güldeş
29-11-2004, 19:04
şu adam neden milli takımda oynamaz acaba??**
Burhan Günarslan
30-11-2004, 17:10
bence daha erken milli takım için 3 maç iyi oynayıpta milli formayı kapmak biraz saçma olur ersun yanalda bunu düşünüyordur bence 2,3 maç ta da aynı performansı gösterirse o zaman alınır kadroya şimdi denilewcek ki kim iyi oynuyor da milli takıma alınır evet orası doğru ama işin doğrusuda böyle olmalı
Serkan Özen
04-12-2004, 15:00
mehmet bu maçta da yine alex'in kafasına milimetrik kestin ya koçumsun yaa. Gerçi alex o topu kendisine geleceğini beklemediği için atamadı bence ama son golde de sana kendisi affettirdi heralde ;) koçumsun yozgatlı geçmişinde kısa süreli 6sde oynaman falan beni ilgilendirmiyor. zaten kendini bir türlü o camiaya ait hissetmedin. Ben senin şu an gerçekten Fenerbahçe'li olduğuna FB'ye yakışan bir oyuncu olduğuna yürekten inanıyorum. (zaten geçen sene bizi bir daha inmemek üzere liderliğe taşıdığında gerçek FBli olmuştun) Oyununa yansıyan özverin zaten bunun en büyük kanıtı. Devam et koçum bu formaya onu bırakmamacasına sımsıkı sarıl. Böyle gidersen kimse senden kapamaz o formayı
varını yoğunu kanını canını herşeyini ortaya koyuyor 3.golümüze bakarsanız top taca çıkmasın diye insan üstü bir mücadele sergiledikten sonra devamında golü buluyoruz
Ozan Özdemiroğlu
09-12-2004, 06:56
Evet Mehmet gerçekten takımımız için çok yararlı bir futbolcu, ayrıca takım oyununa uyumluluğuda mükemmel. ve bir şey daha bence dribling halinde takımın en iyi orta yapan kanat oyuncusu... tam premier ligde izlediklerimiz gibi vıııııııjt muz orta... sert ve hedefe :)
Serkan Özen
09-12-2004, 22:13
ve bir şey daha bence dribling halinde takımın en iyi orta yapan kanat oyuncusu... tam premier ligde izlediklerimiz gibi vıııııııjt muz orta... sert ve hedefe :)
kesinlikle çok doğru bir nokta bence.
Ümit özat ve diğer oyuncularımıza dikkat ederseniz orta yapmak için önce topu ya durdurup driplinglerini kesiyorlar ya da top çok yavaşlamışken ortalarını yapıyorlar ama Mehmet gerçekten de hareket halindeyken de mükemmel isabetli ortalar yapıyor.
Sparta Prag deplasmanında önünde rakip varken ve hızını almışken içerde 3kişi tarafından kontrol edilmeye çalışılan Nobre'nin tam kafasına kesebildi ortayı. O pozisyon gol olmadı ama devamı gol oldu. Geçen sene de Konyaspor maçında Omar'dan topu kaptıktan sonra son hız ilerlerken Nobre'nin kafasına kesmişti ortayı.
Çınar Şahin
12-12-2004, 12:17
Mehmet Yozgatlı
Metin Tükenmez
mtukenmez@fanatik.com.tr
Birileri bu yazdığıma da bir kulp takacaktır ama konunun önemini vurgulamak için değinmeden geçmek haksızlık olur. Mehmet Yozgatlı Galatasaray’dan ayrıldığı veya gönderildiği zaman, futbol bilgisine ve futbola ilişkin tesbitlerine güvendiğim ender insanlardan biri olan Yıldırım (Tükenmez) şöyle demişti: “Abi, Galatasaray Mehmet Yozgatlı’yı gönderiyor ama bir daha geri almak isterse çuvalla dolar vermesi gerekecek”.
Gerçekten de Mehmet Yozgatlı’nın oyunu, takıma yaptığı katkı ve genel gidişatı Yıldırım’ın tanımlamasıyla örtüşüyor gün geçtikçe. Ne var ki, Yozgatlı’nın yaptığı görevin niteliği, takıma yararlılığı çoğunlukla anlaşılamıyor. Son noktada yapılan vuruşların sahipleri göklere çıkartılırken, Mehmet Yozgatlı’nın rakibin önlem almakta zorlandığı kanat girişimleri ve yaptığı modern ortalar gerektiği kadar takdir edilmiyor. Bu, aslında bizim futbola bakışımızın ve futbolu yorumlama biçimimizin de özeti sanki. Görüntüde olanı övmek, o görüntünün nasıl oluşturulduğunu ise ıskalamak bizim futbola da hayata da bakış tarzımız bir bakıma.
Mehmet Yozgatlı’nın geçen yıl İstanbulspor’dan alınmasına kim öncülük etti bilemiyorum ama onun görev almasıyla Fenerbahçe’nin mesafe katetmesi, takım olma konusunda ilerleme kaydetmesi hız kazandı ve sağ tarafın modern görüntüler vererek işlerlik kazanması da onunla gerçekleşti. Geçen yılın başında Fatih Akyel-Serhat ikilisini gözünüzün önüne getirin bir de Önder Turacı ile Mehmet Yozgalı’yı düşünün. Farkı görmek zor olmaz.
Serhat’tan söz açılmışken, Ankaragücü maçının son dakikasında sol tarafta boş durumdaki Alex’e topu vermemesini, bunun yerine topla birlikte auta çıkmasını düşünün. Bu pozisyon da, Tuncay-Serhat ve Alex-Mehmet Yozgatlı ikililerinin futbola bakış açılarını ortaya koymaktadır. Bakış deyip geçmeyin. Bir bakışın karşınızdakinin kalbinde açtırdığı gülleri düşünün. Bir pas, bir vuruş da futbolda kalbe giden yolun başlangıcıdır belki de. Mehmet Yozgatlı ve Alex bu işi en iyi yapan iki futbolcudur. Ancak bütün dikkatler Alex üzerinde toplanıyor. Çünkü o gol atıyor. Onun yaptığı orta, kullandığı köşe vuruşları ‘asist’ olarak değerlendiriliyor ama Mehmet’in Alex’e verdiği ve gol olan pasın adı yok. Yine Mehmet Yozgatlı’nın yaptığı kusursuz ortanın adı yok, boş kale yerine auta gönderen Alex dillerden düşmüyor.
Mehmet Yozgatlı’nın yaptıklarını, Fenerbahçe’nin futboluna kattıklarını göremeyen, görmekte zorlanan, görüp de yorumlayamayan bir toplumun futbolda daha ileriye gitme olasılığı ne kadardır diye düşünüyorum ama ne yazık ki, iyimser olamıyorum. Alex’e her defasında gül verin vermesine de, ama hiç olmazsa arada bir Mehmet Yozgatlı gibilerine de ısırgan verin. Belki bu gençlerin canı yanar ama en azından var olduklarının farkına varırlar
Serkan Özen
12-12-2004, 14:46
Mükemmel bir yazı. Bir yazı bir insanın düşüncelerini ancak bu kadar iyi yansıtabilir
Bu ısırganı bence Daum veriyor Mehmet'e. Yazıldığı gibi çok da fazla ön planda değil Mehmet ama Daum ondan son haftalarda vazgeçmiyor. Genelde ilk 11 ama oyun kurgusuna göre yedek ama mutlaka oynatıyor Mehmet'i. Mehmet'in şu an ilk düşünmede hatırladığım 5ortası var ki başarılı vuruşlar yapılması durumunda %100lük gol pozisyonu yaratan ortalar. Biri Çaykur Rizespor deplasmanında van Hooijdonk'a pozisyon gol olmadı. Biri Kadıköy'deki Lyon maçındaki golümüzden hemen önce Pierre van Hooijdonk'a. Hooijdonk'a herkesin markajından uzakta uygun pozisyonda bir kafa vuruşu şansı yarattı. Hooijdonk vurdu kaleciden döndü ama pozisyonun devamı gol oldu. 2.si S.Prag deplasmanında tek başına defansın arasında pozisyon bulmaya çalışan Nobre'ye hareketli topta muhteşem bir orta yaptı. Nobre vurdu kaleciden döndü. Pozisyonun devamı gol oldu. Diyarbakır maçında Servet'e bir orta yaptı Servet kafayı çok güzel vurdu top direkten döndü (daha sonra faul çalındı). Bir de Ankaragücü maçında Alex'e kestiği Alex'in bu kdar güzel bir orta beklemediği için boş kalenin üstünden kafayla dışarı yolladığı pozisyonu yarattı.
Defansif yönünü de her geçen gün geliştiriyor ve tıpkı yazıldığı gibi sağ tarafımızı aktif modern bir şekilde kullanıyor. Forvet olupta yer olmadığı için sağ kanatta oynatılan bir oyuncu değil tam bölgesinin adamı.
Kerem Çalkılıç
12-12-2004, 15:18
çok güzel yazmış bence de. M. Yozgatlı sağ kanatı dağıtıyor resmen, ortaları bence kanaryamızın en güzel en isabetli ortaları. Daum da bunun farkına vardı zaten. (ya da Serhat'a biraz daha şans vermek istedi, belki düzelir diye ama olmayınca Mehmet'e hakkını verdi)
Nazar değmesin Mehmet Yozgatlı'ya.
Serkan Özen
12-12-2004, 23:53
nazar değdi galiba
bugun mehmet de hiç kendisinden bekleneni veremedi.
inşallah en kısa zamanda eski mehmet'i geri getirirsin
Eray Karabağlı
15-12-2004, 21:41
Belki milli takımda oynuyamaz ama bizim sistemimizde kesinlikle oynamalı.Arkasındada Önder
Serkan Özen
22-12-2004, 03:34
son maçlarda biraz formu düşük de olsa mehmet sağ kanadın ilacı gibi görünüyor şuanda en kısa zamanda kendini toparlayacağına inanıyorum
dediğin gibi onun gibi bir sol kanat oyuncusu olsa çok daha iyi olurdu
Serkan Özen
02-01-2005, 23:14
walla benim hatırladığım kadarıyla daum istedi ve hiç de zorlanmadan almıştık mehmet'i iyi ki de almışız
Serkan Özen
03-04-2005, 14:39
Gaziantepspor maçının etkili isimlerinden biriydi. Maç boyu çok çalıştı. Rakip defansı delmek zor olsa da çabası alkışı hakediyordu. 2.golümüzde Anelka'nın pası çok iyi olsa da top yere sektikten sonra gerektiğinden fazla havalandı ve kontrol edilmesi zor bir top oldu ama mehmet o topu çok iyi kontrol ederek pozisyonu öldürmedi. Topu kale çizgisine paralel bir şekilde ortalasaydı muhtemelen pozisyon heba olacaktı ama bir çok oyuncunun yapması gerektiği ama yapmadığı şekilde topu geriye yani doğru yere çıkardı. Alex markajsız bomboş kalmıştı ve zaten defans da kale çizgisine paralel gelecek olan ortaya konsantre olduğu için Alex'e çok rahat bir vuruş yapma imkanı sundu. Alex de bunu çok başarılı bir vuruşla gole çevirdi. Forma verildiği sürece başarılı olacağını ve istikrarlı yakalayacağının sinyallerini verdi Mehmet. Bu şekilde devam etmesini diliyorum. Tebrikler Mehmet
Şeyma Akdaş
03-04-2005, 15:37
herşeyi ile süper de bi de şu saçlarını kesse:)acaba Mehmet Yozgatlı,gerçekten Yozgatlı mı?:)
Baran Bildirim
05-04-2005, 04:35
Mehmet Yozgatlı bence Fenerbahçe'nin değil türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu...
ama benim anlayamadığım bir nokta ;
hala ne Daum bu çocuğu görüyor nede Ersun Yanal ,
kesinlikle ve kesinlikle türkiyede onun kadar süratlı ve isabetli orta yapan sağ kanat yok ,
ben derim ki Fenerbahçe'de ve milli takımda uzun yıllar görev yapacak bir oyuncu...
üstelik kişiliğine diyecek birşey yok...
Yozgatlı gibi oyunculara herzaman kapımız açık...
ve desteğimizi ondan esirgemiyeceğiz...
ayağına sağlık Yozgatlı:)
Göktuğ Güllüce
07-04-2005, 21:24
mehmet yozgatlı çok yetenekli bir oyuncu ve de bu yeteneklerinide geliştirmeye çalışırsa dört dörtlük bir kanat oyuncusu olur.özellikle oyuna sonradan girdiği maçlarda takımımızı ateşleyip,galip gelmemizde önemli rol oynayan bir futbolcu.ancak mehmetin serhat ile karşılaştırılması çok saçma.çünkü Serhat AKIN bir forvet oyuncusu,kanat oyuncusu değil.buyüzden serhat ile performans açısından karşılaştırılmamalı diye düşünüyorum...
Arif Şahin
10-04-2005, 13:14
Sezon başındaki juve maçında serkan'ın da dediği gibi mehmet harikaydı. pierre'le frikik çalışıyolarmış,o gün farkettim müthiş bi katkısı olmuş. o maç bir de penaltı yaptırdı ki yaptırırken defansı delik deşik etti. inş daha da iyi olcak
Serkan Özen
10-04-2005, 18:29
Katılıyorum Mehmet düşseydi o pozisyon muhtemelen penaltı olurdu. Bazen Tuncay da aynı şekilde düşse penaltı verilecek pozisyonlarda düşmüyor hatta ben düş artık diye bağırıyorum penaltı olsun diye ;)
Fatih Göğebakan
27-10-2005, 02:43
Bu adamı kim çıldırttı bilmiyorum ama iyi yapmış:):) durdurabilene brova bu füzeleri..Bence Schalke maçında kesibnlikle ilk 11'de şans verilmeli gerekirse Mehmet Yozgatlıya göre bir diziliş, muhakkak schalke maçında da sürdürecek bu formunu ben inanıyorum..NE dersiniz.........
Kerem Çalkılıç
27-10-2005, 11:18
Bu formunu sürdürebilirse çok iyi olur. Helal olsun. Yedek medek dinlemedi, çalıştı ve aldı formayı.
Burhan Günarslan
27-10-2005, 11:31
gerçekten yeni sezona çok iyi başladı hele hele türkiye kupası+CL+lig maratonunda böyle çıkış yapacak olan oyuncular olmalı ona kim vur emrini verdiyse helal olsun onun da tebrik etmek lazım
Kadir Fidan
27-10-2005, 14:01
gerçekten yeni sezona çok iyi başladı hele hele türkiye kupası+CL+lig maratonunda böyle çıkış yapacak olan oyuncular olmalı ona kim vur emrini verdiyse helal olsun onu da tebrik etmek lazım
+1907 ;)
Ersin Demirel
28-10-2005, 17:37
Gurur duydum... Gurur duyuyorum....
Emre Çevik
28-10-2005, 22:13
mehmet yozgatlının 2 sene önceki galatasaray macı sonrası benim için özel bi yeri olmustur.zaten "7" numara giyen oyunculara her zaman bi sempatim war!!mehmet bölyle oynadıkca bizim sag kanat oyuncusuna ihtiyacımız olmicak insallah!! ;D
Güzide Ören
28-10-2005, 23:06
ewt önce selçuk kendini gösterdi şimdi yozgatlı
inşallah diğerleri de kendini gösterme fırsatını bulur mesela kemal.....
Ufuk Peker
29-10-2005, 13:44
ŞİMDİ MODA YOZGATLI :D
Forum Yönetimi
29-10-2005, 15:01
ŞİMDİ MODA YOZGATLI :D
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Sercan Okur
30-10-2005, 01:31
Bugünde çok istekliydi. 3 defa şut girişiminde bulunda 2sinde belki zeminin ıslak olmasından dolayı top ayağına oturmadı vuramadı, diğerinde de çok yakın mesafeden top rakipten döndü. İstekliydi ama yine de Daum, Mehmet-Selçuk değişikliği için 83. dakikayı beklememeliydi. Gollerinin devamını bekliyoruz.
Gaye Sülün
30-10-2005, 06:28
Fenerbahçemde yükselişte Mehmet Yozgatlı herkes yavaş yavaş havasını bulacak öyle olmuyor mu zaten:) Toplara çok iyi vuruyor maşallah. İnşallah herşey daha güzel olacak...
Şafak Dülger
30-10-2005, 11:11
Çifter çifter Yozgatlı yalele yalele Çifter çifter Yozgatlı :)
Yedek kulubesinden yada sakatlanan her oyuncunun dönüşü işallah hep böyle olur.!
Ufuk Peker
31-10-2005, 13:51
toplara iyi vuruyorda antep maçında işi biraz laubaliliğe vurmuş gibime geldi.2 hafta iyi oyun ve attığı gollerden sonra antep maçında sanki biraz yeri garantimiş gibi oynadı bana göre pek etkili değildi bu yüzden umarım bunu üzerinden atar bir an önce
Kerem Çalkılıç
31-10-2005, 14:01
Sürekli de iyi oynanmaz zaten abi...
Ufuk Peker
31-10-2005, 14:16
Sürekli de iyi oynanmaz zaten abi...ben sürekli iyi oyundan bahsetmiyorum sadece yaptığı işin hakkını vermesi gerekiyor.tabiiki herhafta gol atılmaz ama sen fener bahçede oynuyorsan eğer şımarmamalısın.
Şahin Bilir
15-06-2007, 18:19
daha önce yozgatlı ile ilgili konu açıldı mı bilmiyorum ama yozgatlının zico tarafından istenmemesi ve büyük ihtimalle önümüzdeki sezon formamızı giyemeyecek olması beni çok üzüyor yozgatlının tarzında ve hızında bir oyuncu bulmak çok zor umarım güzel gelişmeler olur ve yozgatlı takımda kalır sizce?
Mert Çubukçu
15-06-2007, 18:23
bence geniş kadro bakımından kesinlikle elde bulundurulması gereken bir oyuncu..
Muhammet Budak
15-06-2007, 18:35
Türkiyedeki en iyi 3-4 futbolcudan birisi olan Mehmet Yozgatlı ile acil olarak tekrar anlaşılmalı.Hem çok iyi orta yapan,şutları mermi gibi olan,mücadele gücü yüksek,hızlı,yetenekli kısaca eksiği olmayan üstelik yaşı da hala genç sayılabilecek takım ruhuna sahip kısacası çok iyi bir futbolcuyla niye anlaşmak için bu kadar beklenir ve göz göre göre Mahmet Yozgatlı gidiyor ama yönetim uyuyor.
Baran Kutlu
15-06-2007, 20:12
bende kadro genişliği açısından kadroda kalmasını isterim ama ali bilgin transferi gerçekleşecekse yozgatlının gitmesi bizi çok etkilemez..
Yeliz Özdemir
16-06-2007, 01:36
bence kalmalıydı! yetenekli futbolcularımızdandı. umarım yeni klübünde başarılı olur.
Cem Esmer
16-06-2007, 03:38
Açıkcası tutulması gereken bi oyuncu ama nedense Semih ile Mehmet Yozgatlı,bilmiyorum yoksa bana mı öyle geliyor,ama genelde oyuna sonradan dahil olunca fayda sağlayan oyuncular ilk 11 oynayınca pek etkili olamıyorlar.Ama tabiki kadroda muhakkak bulunması gereken bir oyuncu
Baran Kutlu
16-06-2007, 04:30
bence kalmalıydı! yetenekli futbolcularımızdandı. umarım yeni klübünde başarılı olur.
nereye gitti ki
daha takımdan ayrılmadıki..
İlker Aktaş
17-06-2007, 03:35
Ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta!!
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...92.asp?gid=211 (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6724092.asp?gid=211)
Uğur Erat
17-06-2007, 03:50
doğruysa yuh yanii
İlker Aktaş
17-06-2007, 03:54
doğruysa yuh yanii
Yine Antu'da bununla ilgili yoğun bir tartışma hakim ama herkes kabullenmiş görünüyor..
Haberin kaynağı da baya sağlam.. BJK sitesinde henüz böyle bir açıklama yok..
Serkan Özen
17-06-2007, 04:02
Adam Zico'nun gözüne girmek için ağzıyla sadece 2-3 kuş tuttu. Zico da almadı tabii ki kadoya. Kadronun en teknik ve orta yapabilen tek Türk oyuncusunu kaybediyoruz sanırım.
Serkan Balcı - Ümit Özat - Serhat Akın - Tuncay Şanlı - Mehmet Yozgatlı
şu oyunculardan 2 tanesini transfer eden şampiyonluğun en ciddi adayı olur bence ve biz 5'inden tek kuruş para kazanamadık. Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine basketbolda şampiyon olmuş takımı yeniden yapılandırmaya :rolleyes: götürmek daha akılcı sanırım yönetimimiz için...
Orhun Can
17-06-2007, 04:04
doğruysa yuh yanii
Çok içten yuh çekmişsin ama bence biraz düşün; adam mevkisinin en iyilerinden(Türkiye'de) ama sen formda olduğu zaman kesiyorsun ve yerine ön libero oynatmaya çalışıyorsun. Bunun üzerine Ali Bilgin ile cidden ilgileniyorsun, Mehmet Topuz'un peşinden koşuyorsun resmen seni düşünmüyoruz mesajını veriyorsun. Gs alt yapısından çıkan (yanılmıyorsam) bir oyuncu için daha ne kadar vefa beklersin ki, herkes Semih değil ömrünü yedek klübesinde geçirsin.
Fenerbahçeliyim deyip kaçanları da gördük, şimdi gs'nin uefa kadrosundaki biri bjk forması giymek istese şahsen bana hiç koymaz.
İlker Aktaş
17-06-2007, 04:04
Adam Zico'nun gözüne girmek için ağzıyla sadece 2-3 kuş tuttu. Zico da almadı tabii ki kadoya. Kadronun en teknik ve orta yapabilen tek Türk oyuncusunu kaybediyoruz sanırım.
Serkan Balcı - Ümit Özat - Serhat Akın - Tuncay Şanlı - Mehmet Yozgatlı
şu oyunculardan 2 tanesini transfer eden şampiyonluğun en ciddi adayı olur bence ve biz 5'inden tek kuruş para kazanamadık. Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine basketbolda şampiyon olmuş takımı yeniden yapılandırmaya :rolleyes: götürmek daha akılcı sanırım yönetimimiz için...
Kesinlikle kadroda kalmalıydı ama bir yandan da düşünüyorum ne zaman ilk 11 oynasın diye bu forumlarda yırttıysam kendimi oynadı ve ilk 11 oyuncusu olmadığını ispatladı..
İyi bir yedek olmaktan ileri gidemedi bir türlü..
Üzülsem mi sevinsem mi..
Ümüt Işık
17-06-2007, 04:23
Bazı yazıları okuyunca gülmekten kırılıyorum. Yozgatlı Zico'nun gözüne girmek için şunu yapmış bunu yapmış:D Yozgatlı bebeliğinden beri hiçbir idmanda çalışmaz efor sarfetmez ve deyim yerindeyse en artist futbolculardandır. Yetenekleri Allah tarafından verilmiş ama kendisi üstüne gitmemiştir. Fatih Terim bile bu yüzden Yozgatlı ile birlikte çalışmadı. Nerde Fatih hoca nerde Zico. Fatih Terim o zaman Emre Belezoğlunu bile tokatlayarak ite kaka oyundan alıyordu ama Yozgatlı onu bile takmadı.
Kalsınmı Fenerde e tabiki kalsın ama hikaye yazmayın. Mehmet Yozgatlı 7 sinde neyse 70nde de o olacak
Erman Akkoca
17-06-2007, 05:10
ali bilgin alınırsa yozgatlıdan daha faydalı olur belki???
Oğuz Çapar
17-06-2007, 05:44
mehmet yozgatlı yı ali bilgin e deişmem ,Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncuydu..
Kerem Işıldak
17-06-2007, 05:48
yazık olmuş gittiyse, değerini bir türlü bilemedik. bence ali bilginden bir kaç gömlek üstte bir futbolcu. milli takımda oynamasını istedim hep çünkü ancak o zaman farkına varıcaktık heralde böyle bir yıldızın. dileriz pişman olmaz gönderenler. ayrıca mart sayısında galiba fenerbahçe dergisine fenerbahçeli mehmet olarak anılmak istediğini söylemişti. keşke öyle olsa
Oğuz Çapar
17-06-2007, 05:51
yazık olmuş gittiyse, değerini bir türlü bilemedik. bence ali bilginden bir kaç gömlek üstte bir futbolcu. milli takımda oynamasını istedim hep çünkü ancak o zaman farkına varıcaktık heralde böyle bir yıldızın. dileriz pişman olmaz gönderenler. ayrıca mart sayısında galiba fenerbahçe dergisine fenerbahçeli mehmet olarak anılmak istediğini söylemişti. keşke öyle olsa
FC schalke ye gitti..
Kerem Işıldak
17-06-2007, 05:52
FC schalke ye gitti..
beşiktaş'a gitti deniyor saatlerdir. emin misin şalkeye gittiğinden?
Oğuz Çapar
17-06-2007, 06:04
biliorum ama daha kesin bişey yok schalke ile anlaştığını yazdı gazeteler o kadar.belli deil daha.umarım gitmez.
Ozan Ercan
17-06-2007, 06:20
Saniyorum Mehmet`in gitmesine engel olmadi yonetim. Ayni Serkan`da oldugu gibi. Yuksek paralar alip kulubede oturan oyuncu istemiyorlar artik..
Mert Yamalı
17-06-2007, 12:02
bugun ki hürriyet gazetesinde beşiktaşa gittiği yazılmış, ayrıca mehmetin ağzından mutluyum falan gibi bir açıklamaya yer verilmiş.. açıkçası beşiktaşa gitmesini istemezdim, muthiş bir futbolcu değildi ama severdim bu yuzden biraz olsun uzuldum.. herneyse. hayırlı olsun.
Cem Esmer
17-06-2007, 12:31
Kartal rövanşı aldı!
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_yozgatli1706.jpg
Colin Kazım'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağladı ve ezeli rakibine yanıt verdi.
17.06.2007
Ve Beşiktaş, transferdeki suskunluğuna son verdi... İngiltere seferinden eli boş dönen Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin yıldızı Mehmet Yozgatlı’yla 1 senesi opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma yaptı. İmzalanan sözleşmeye göre, tecrübeli oyuncu, yüzde 30’u garanti olmak üzere yıllık 1 milyon YTL’ye Kartal oldu. Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ve yönetici Mario Berk ile yaklaşık
3 saat süren bir toplantı yapan Yozgatlı’nın, Beşiktaş’ta oynamaya istekli oluşunun anlaşmada önemli rol oynadığı bildirildi. Bilindiği gibi sağ kanat için daha önce Serhat Akın ile görüşen Beşiktaşlı idarecilerin, gurbetçi oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçtiği ve rotayı Mehmet Yozgatlı’ya çevirdiği ifade edildi.
Eğer bu oyunuyu gerçekten Beşiktaş'a kaptırdıysak yazıklar olsun ne olursa olsun kadroda tutulması gereken bir oyuncuydu!
Şahin Bilir
17-06-2007, 13:25
yazıklar olsun
Serkan Özen
17-06-2007, 13:51
Bazı yazıları okuyunca gülmekten kırılıyorum. Yozgatlı Zico'nun gözüne girmek için şunu yapmış bunu yapmış:D Yozgatlı bebeliğinden beri hiçbir idmanda çalışmaz efor sarfetmez ve deyim yerindeyse en artist futbolculardandır. Yetenekleri Allah tarafından verilmiş ama kendisi üstüne gitmemiştir. Fatih Terim bile bu yüzden Yozgatlı ile birlikte çalışmadı. Nerde Fatih hoca nerde Zico. Fatih Terim o zaman Emre Belezoğlunu bile tokatlayarak ite kaka oyundan alıyordu ama Yozgatlı onu bile takmadı.
Kalsınmı Fenerde e tabiki kalsın ama hikaye yazmayın. Mehmet Yozgatlı 7 sinde neyse 70nde de o olacak
Herhalde beraber yaptınız o idmanları. Zico bu adamı sağ kanada koymamak için orta sahanın ortasındaki yerine cuk diye oturmuş Appiah'ı sağ kanada koydu hem orta göbekteki hemde sağ kanattaki dengelerimiz bozuldu. Sivas maçı, Rize maçı adamın sonradan girip yaptığı katkılar ortada.
İlk 11'de devamlı oynaması için adamın ilk 11 oynadığı her maç gol ya da asist mi yapması lazım?
Artı eğer Yozgatlı öyle bir adamsa onu düzeltmek de teknik direktörün işidir.
Neyse ne geçen seneki kadronun orta yapmasını bilen tek oyuncusunu satıyoruz, yine bedelsiz gidiyor ona yanıtor herkes.
Canberk Günaydın
17-06-2007, 14:08
Takımdaki tek kanat oyuncusu gitti,hem de bedelsiz.Yönetim herhalde birşeyler düşünüyordur.Serkanın,Ümitin gitmesine takım açısından pek üzülmedim ama Yozgatlının gitmesi pek iyi olmadı.Fenerbahçeye yakışın bir futbolcuyu bıraktık.
Tabi gittiyse...
Şahin Bilir
17-06-2007, 14:17
yozgatlı serkan rüştü ve tuncay dört oyuncu dört yıldız ortak özellikleri ne biliyor msusunuz? hepsi bedavaya gitti 2si şiketaşa 1i hamsiye diğeride sıradan bi ingiliz kulübüne !!!!!!!
Serkan Özen
17-06-2007, 14:34
yozgatlı serkan rüştü ve tuncay dört oyuncu dört yıldız ortak özellikleri ne biliyor msusunuz? hepsi bedavaya gitti 2si şiketaşa 1i hamsiye diğeride sıradan bi ingiliz kulübüne !!!!!!!
Ümit Özat'ı da ekleyelim bu kadroya.
Şahin Bilir
17-06-2007, 14:40
evet sinirden gelmedi aklıma verilen bonservisler ücretsiz giden yıldızlar ve ytl bazında değerlendirilen sarı lacivert gönüller!!!!!!!
Yasin Çıkrıkçı
17-06-2007, 16:16
zico yüzünden gitti mehmet yozgatlı.kim ne derse desin onun yüzünden gitti.YETER VALLA BİLLA YETER ZİCO.BIKTIRDIN ARTIK!!!! eleştirmicem diyorum ama bu adamı eleştirmemek mümkün değil.nerden geldi başımıza hoca diye ya!!!! sen git yeter yaaa!!!!:kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
Akif Ahmetoğlu
17-06-2007, 16:21
Bu topicinde "Türkiye'den Futbol" konusu adı altına taşınma sırası gelmiştir...
Şahin Bilir
17-06-2007, 16:30
yaprak dökümü mü desek satış mı desek ne desek bilmiyorum ama yazık sana yozgatlı gitseydin schalkeye formanı alırdım hele rüştü sen 2. kez yaptın bunu valdesin sakatlanması için ettiğimiz dualar pişmanlığa dönüştü yok mu başka takım gittiğiniz takım kim siz formaya değil paraya aşıksınız bizse son paramızı fenere harcayacak kadar sarıyla laciverde aşığız farkımız bu üzüntümüzde sizi yanlış tanımak umarım mutlt olursunuz hak ettiğiniz yerde
Hakan Ateşler
17-06-2007, 19:52
bence yozgatlı çok da iyi kaliteli bir futbolcu değildi. zico adam edemedi ok. daum da mı adam edemedi. daum zamanında da sürekli kadroda değildi yozgatlı. onu da geçtim milli takıma nie almadı fatih terim. 6 7 ay oynamayan rüştü'yü bile bi anda ilk 11'e koyuyor ama yozgatlı kadroda bile yok( hiç bi zaman). yozgatlıya üzülmek yersiz hainlik falan da yapmadı bence. zaten çok fırsat bulamadı kaç senedir, o da serkan balcı gibi ilk 11de oynayabileceği bir kulübe gitti. ama rüştü'nünki büyük hainlik, ayıp bjk sana teklif yapıyorsa o bile fenerbahçe sayesinde.100 küsur kere milli olduysan fenerbahçe sayesinde, barça'ya gittiysen fenerbahçe sayesinde orda yapamadıysan da kendi beceriksizliğin...
Oğuz Çapar
17-06-2007, 20:20
Yazık oldu. Kendisini çok severdim...
+1907
Akif Ahmetoğlu
17-06-2007, 20:32
Diğer topictede söylemiştim buraya da kopyalıyorum.
Ayrılıkların Zico ya bağlı olduğuna inanmıyorum. Biraz para birazda ilk 11 garantisi istedikleri için gittiler. Zico, "Kalın takımda sizin ilk onbirde yeriniz hazır mı diyecekti?" "Ey yönetim bu futbolculara istedikleri parayı verin, muhakkak kalsın mı demesi gerekiyordu."
Göktuğ Güllüce
17-06-2007, 20:44
Güle güle mehmet emeklerin için teşekkürler...
Göktuğ Güllüce
17-06-2007, 20:46
zicoyla ne alaka ya.yönetim 2 gün önce rüştüyle konsutu anlastı,o kendi gitti.zico olmasa roberto carlosun gercektende posterini alırdık anca
heralde yanlış anladın arkadaşım... yasin arkadaşımız mehmetin transferinden bahsediyor zicodan kaynaklanıyor diye... rüştü konusunda sana katılıyorum ama mehmet bencede ziconun yüzünden gitmiştir... böylesine iyi bir sağ kanat oyunucusunu kaybettiğimiz için üzgünüm...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.