Orijinalini görmek için tıklayınız : Lösev
Kutay Cuneray
16-06-2007, 00:17
Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba
ilk önce bu başlığı aradım olmayinca bende açtım
Arkadaşlar bilmeyen arkadaşlarımız için LÖSEV lösemili çocuklar vakfı
Bu vakıf 0-16 yaş arası losemili çocuklara yardım ediyorlar.Tabi bu yardımlari yardim eden insanlarımız ve gönüllü üyeler sayesinde yapabiliyorlar.
Biz gönüllü üyeler olarak lösemili çocuklar için etrafımızı bilgilendiriyoruz,onlara yardım ediyoruz yardıma ihtiyaçları oldukları konularsa stand açtıklarında standlarında bekliyoruz boş vakitlerimizde daha bunun gibi bir çok faaliyet.Yaptığımız faaliyetler sonraında o çocuklarımızın sevinçlerini paylaşmak o kadar mükemmel bir duyguki kimseye anlatamam bu duyguyu yaşamanız gerekli
www.losev.org.tr adresinden daha fazla bilgiye erisebilirsiniz.Sizden ricam bir 5 dakkanızı ayirip bakarsanız çok sevinirim.UNİFEB'liler olarak burda da varlığımızı hissettirelim.
losemi artik yuzde 91 oranında tedavi edilebilir bir hastalık ama tedavi edilirken lösemili çocukların ve ailelerinin maddi- manevi desteklenmeye ve bizlere ihtiyaçları var. lutfen ilgisiz kalmayalım arkadaşlar
ANKARA'da olan arkadaşların daha sağlıklı bilgi alması açısından losev'e götürebilirim ordaki yetkililerden daha ayrıntılı bilgi alabilirler neler yapabilecekleri konusunda lutfen ilgilenen arkadaşlar en azından ozel msj atabilirlerse cok mutlu etmis olurlar beni
Necati Mete
17-06-2007, 21:14
Önemli bir konu,güzel bir faaliyet.
Araya yazın girmesi nedeniyle okulumun yönetim kurulu için,gündeme alınması biraz zor olacak ama bunu not defterime alıyorum ve ilk toplantıda gündeme getiriyorum.
Teşekkürler paylaşım için,işte Ünifebli olmak...
Kutay Cuneray
17-06-2007, 21:46
Önemli bir konu,güzel bir faaliyet.
Araya yazın girmesi nedeniyle okulumun yönetim kurulu için,gündeme alınması biraz zor olacak ama bunu not defterime alıyorum ve ilk toplantıda gündeme getiriyorum.
Teşekkürler paylaşım için,işte Ünifebli olmak...
Necati ilginden dolayı çok teşekkür ederim çok saol
Murat Karaman
19-06-2007, 00:24
Bu konunun ele alındığı ' Sözün Bittiği Yer ' adlı bir film var,tavsiye ederim.. ;)
www.sozunbittigiyer.net (http://www.sozunbittigiyer.net)
http://www.youtube.com/watch?v=WcSZpZajBrc
Göz atın derim.. ;)
Kutay Cuneray
19-06-2007, 03:59
saol murat paylaşımın için izledim şimdi hatta kendimi tutamadim yine ağlıyorum teşkkur ederim tekrar
Kutay Cuneray
25-06-2007, 14:45
Ankara'lı ve ankarada yaşayan arkadaşların dikatine losev bir kampanya yaptı 1000 losemili çocuğa 1000 bilgisayar kampanyası bunun için her hafta cumartesi ve pazarları bilgisayarı alıcak çocuklara bilgisayrın ana hatıyla kullanılmasını öğretiyoruz.Eğer bize yardım edebilecek arkadaşlar varsa ozel mesajlarını bekliyorum.
Sedat Aydın
29-07-2007, 03:20
Lösemili Çocuklar, G.Saray`dan Daha mı Önemsiz?
Ülkemiz gariplikler ülkesi. Plansızlık, adam kayırma, populizm hayat biçimimiz olmuş. Sırf populizm uğruna olmadık saçmalıklar yapılırken, küçücük bir çabayla bütün insanlığın takdirini kazanacağımız şeyleri yapmayabiliyoruz. Örneğin LÖSEV, biliyorsunuz yıllardan beri lösemili çocuklar için, onların tedavileri ve rehabilitasyonları için çaba gösteriyorlar. Müthiş bir projeleri var. İşin finans ve teknik kısmının tamamını kendi çabalarıyla halletmişler. Tek eksikleri lösemili çocuklar için yapacakları tesise gereken arsanın tahsis edilmesi.
Ülkemizde gerekli ilik bulunsa bile yeterli yatak olmadığından gerekli operasyonun yapılamaması yüzünden her yıl onlarca çocuğumuz ölüyor.
Devlet G.Saray`a ulüfe dağıtıp, hem arsa hem üzerine stat yapmak için gösterdiği cömertliği, ülkemizin geleceği olan bu minik yavrularımızdan esirgiyor.
İnternet üzerinden başlattıkları bir kampanya var. Tüm Fenerbahçe taraftarının bu olaya ilgi göstermelerini ve devletin G.Saray`a gösterdiği cömertliği bu yavrularımıza da göstermesini talep edelim.
Üstelik onlar sadece arsa istiyorlar, üzerine yapılacak tesisi kendileri yapacaklar.
Bu çocukların eksiği belki de G.Saray kadar ağlamayı becerememeleri. Onlar onurlarıyla hak ettikleri şeyi talep ediyorlar. Ama madem ülkede geçerli yöntem ağlamak, bu çocukların yerine de biz seve seve ağlarız. Yeter ki bu çocuklara bir faydamız olsun.
http://www.losev.org.tr/kent/olmesinler.asp (http://www.losev.org.tr/kent/olmesinler.asp)
Bekir Şahin
01-08-2007, 15:15
evet arkadaslar bu konu hakında elimizden geldiğince kamuoyu olustrmalıyız...
bu cocuklara ıstedıklerı arsa verılmelı yoksa her bırı gun gectıkce goz gore gore erıyecekler...
Fatma Arslan
03-08-2007, 14:32
bu konuda farklı bi fikre sahip olmak zor. elbette o çocuklara hak ettikleri değer ve iyileşmeleri için gerekli koşullar sağlanmalı.
tüm içtenliğimle söylemek isterim ki yapabileceğim bi şey olursa her zaman hazırım beni yönlendirmeniz yeterli.
Kutay Cuneray
29-08-2007, 21:01
Arkadaşlar bu arsa konusunun içinde olup çok iyi bildiğimden söylüyorum.
Bu arsa için geçen sene başbakanının ziyaretinde başbakan , maliye bakanı ,devlet bakanı ve orman bakanlarımız bu projeyi cok takdir edip kabul ettiklerini bildirdiler ama ne yazikki hala bu arsa verilmedi
Kutay Cuneray
29-08-2007, 21:03
Bu arada arkadaşlar okulların açılmasına az kaldı eger universitelerimizde bu konu hakkında çalışmalar yapabilirsek çok iyi olur.Hatta Ankara ve İstanbuldaki universitelerimiz losevde calışan profesyonel yardımlar alabilir.
Kutay Cuneray
30-09-2007, 02:36
Arkadaşlar bu konuya hiç bir şekilde ilgili olunmadiğından çok üzülüyorum .Bu ciddi bir konu ve cidden o çocukların bizlere o kadar çok ihtiyaçlari var ki anlatamam .
Nolursunuz UNİFEB'liler olarak bu konuyada el atalım en azından universitelerimizde birer grup oluşturursak bu konuyla ilgili çok sevinirim
Yardim veya bilgiye ihtiyaci olanlar için yardimci olabilir.
lütfen FENERBAHÇE TARAFTARLARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ ve YARDIMSEVERLİĞİNİ gösterelim..
Kutay Cuneray
05-10-2007, 03:10
Arkadaşlar LOSEV olarak yardımlarımız başlamıştır.
Ankaradaki arkadaşlarımızdan hafta sonu için yardim istiyorum
Eger hafta sonu gelebilecek olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse çok sevinirim ...
Güven Yapıcıoğlu
10-10-2007, 16:51
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=7445
Kutay Cuneray
10-10-2007, 17:39
çok çok geçmiş olsun bu hastalığın nasıl birşey olduğunu çok ii biliorum inşallah en ykın zamanda atlatır bu hastalıgı eski saglıgına biran once kavusması dilegiyle Ankaradan birşeye ihtiyaç olursa ben hazırım yardıma
Adem Gülnar
10-07-2008, 21:48
Büyükçekmece Belediyesi Gençlik Meclisi olarak, Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği düzenledik. Lösev'le birlikte 19 kardeşimizi iki gün misafir ettik, eğlendirdik. Kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluk herşeye değer. Fırsatı olan arkadaşlar bu durumda olan kardeşlerimizi yalnız bırakmasın lütfen. Onlar için en ufak bir moral çok önemli.
Kutay Cuneray
23-09-2008, 18:12
Büyükçekmece Belediyesi Gençlik Meclisi olarak, Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği düzenledik. Lösev'le birlikte 19 kardeşimizi iki gün misafir ettik, eğlendirdik. Kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluk herşeye değer. Fırsatı olan arkadaşlar bu durumda olan kardeşlerimizi yalnız bırakmasın lütfen. Onlar için en ufak bir moral çok önemli.
Adem sana yaptiginiz bu guzel aktivite icin cok tesekkur ederim ben yillarca iclerinde oldugum icin kendimide onlar kadar mutlu oluyorum cok cok tesekkur ederim ...
Buşra Temizel
25-09-2008, 16:32
istanbulda bir üniversitede değilim fakat nasıl bir yardım gerekiyorsa elimden geleni bu kardeşlerim için yaparım.hiç birimizin hiç birimizden bir farkı yok kimse ilerde neler yaşayacağını bilmiyor yardıma,sevgiye ilgiye ihtiyacı olanlara el uzatmalıyız bir gün ihtiyacımız olduğunda o eller bizede uzansın istiyorsak.Çok duyarsız gibi gözüksede aslında bizler (türk gençliği) böle konularda tek yürek olabiliyoruz.elimden gelen herşeyi yapabilirim.
Kutay Cuneray
25-09-2008, 21:16
istanbulda bir üniversitede değilim fakat nasıl bir yardım gerekiyorsa elimden geleni bu kardeşlerim için yaparım.hiç birimizin hiç birimizden bir farkı yok kimse ilerde neler yaşayacağını bilmiyor yardıma,sevgiye ilgiye ihtiyacı olanlara el uzatmalıyız bir gün ihtiyacımız olduğunda o eller bizede uzansın istiyorsak.Çok duyarsız gibi gözüksede aslında bizler (türk gençliği) böle konularda tek yürek olabiliyoruz.elimden gelen herşeyi yapabilirim.
Merhaba büşra illa losevli kardeşlerimize yardım etmek için istanbul ve ya ankara'da yaşamana gerek yok bizim bir projemiz var tabi bu ole hemen olucak bir proje değil biz losev olarak bütün türkiye'de ki üniversitelerde losev standı açık losev hakkımda bilgi verip yardım etmek isteyen arkadaşlarımızı aramıza katmak istiyoruz.Ankara ve istanbul'da losev yetkilileri olduğu içn bu illerdeki universiteler daha aktifler.Bizim amacımız tüm türkiye'deki üniversiteleri böyle aktif duruma getirmektir.
Bu arada yardım demişken arkadaşlar yardım illa para vermek değildir.Bizler öğrenciyiz bizim'de ole yardım yapabilecek bir bütçemiz yok haliyle bizler genelde onlara eğitim konularında yardımcı oluyoruzz yada losev dergileri yardım paketlerini ,hediyelikleri ve bunun gibi bir çok şeyi paketleyerek yardım ediyoruz.Daha fazla bilgi isteyen arkadaşlarımız www.losev.org adresine girerek bilgi edinebilirler.ANKARA'Da olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirlerse onları losev'e goturebilirim orda daha iyi bilgi alabilirler.Ankara dışındaki arkadaşlarımda daha fazla bilgi almak istiyorlarsa bana ulaşırlarsa losev'den yetkililerle gorusturebilirim .
Buşra Temizel
25-09-2008, 22:43
Merhaba büşra illa losevli kardeşlerimize yardım etmek için istanbul ve ya ankara'da yaşamana gerek yok bizim bir projemiz var tabi bu ole hemen olucak bir proje değil biz losev olarak bütün türkiye'de ki üniversitelerde losev standı açık losev hakkımda bilgi verip yardım etmek isteyen arkadaşlarımızı aramıza katmak istiyoruz.Ankara ve istanbul'da losev yetkilileri olduğu içn bu illerdeki universiteler daha aktifler.Bizim amacımız tüm türkiye'deki üniversiteleri böyle aktif duruma getirmektir.
Bu arada yardım demişken arkadaşlar yardım illa para vermek değildir.Bizler öğrenciyiz bizim'de ole yardım yapabilecek bir bütçemiz yok haliyle bizler genelde onlara eğitim konularında yardımcı oluyoruzz yada losev dergileri yardım paketlerini ,hediyelikleri ve bunun gibi bir çok şeyi paketleyerek yardım ediyoruz.Daha fazla bilgi isteyen arkadaşlarımız www.losev.org (http://www.losev.org) adresine girerek bilgi edinebilirler.ANKARA'Da olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirlerse onları losev'e goturebilirim orda daha iyi bilgi alabilirler.Ankara dışındaki arkadaşlarımda daha fazla bilgi almak istiyorlarsa bana ulaşırlarsa losev'den yetkililerle gorusturebilirim .
bütün üniversitelerimizde tanıtıma ve bizim dışımızdaki gençlerinde bu gerçekle yüzleşmesine ihtiyaç var kesinlikle katılıyorum paradan daha önemli vermemiz gereken sevgi ve ilgi var en önemlisi..bütün üniversitelerimizde bu tür etkinlikler yapılmalı mutlaka..düşüncelerinin çok güzel olduğunu düşünüyorum.buarada gerçekten ilgiye ihtiyacı olan kardeşlerimiz sadece lösemili kardeşlerimiz değiller bununda altını çizmek istiyorum kimsesiz kardeşlerimiz engelli kardeşlerimiz ve rehabilitasyon merkezlerimizdeki kardeşlerimizde aynı ilgiye ihtiyaç duymaktalar.
Kutay sana böle bi konuyu gündeme getirdiğin ve bizimde yardımlarda katkımız olmasına sebep olduğun için çok teşekkür ederim.
Adem Gülnar
25-09-2008, 22:47
Adem sana yaptiginiz bu guzel aktivite icin cok tesekkur ederim ben yillarca iclerinde oldugum icin kendimide onlar kadar mutlu oluyorum cok cok tesekkur ederim ...
Teşekkür ederim Kutay, gerçekten onların yüzlerinin gülmesi bizi çok mutlu etti. Umarım en kısa zamanda böyle bir aktivite yapmak nasip olur.
Tuğçe Manav
26-09-2008, 00:37
Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba
ilk önce bu başlığı aradım olmayinca bende açtım
Arkadaşlar bilmeyen arkadaşlarımız için LÖSEV lösemili çocuklar vakfı
Bu vakıf 0-16 yaş arası losemili çocuklara yardım ediyorlar.Tabi bu yardımlari yardim eden insanlarımız ve gönüllü üyeler sayesinde yapabiliyorlar.
Biz gönüllü üyeler olarak lösemili çocuklar için etrafımızı bilgilendiriyoruz,onlara yardım ediyoruz yardıma ihtiyaçları oldukları konularsa stand açtıklarında standlarında bekliyoruz boş vakitlerimizde daha bunun gibi bir çok faaliyet.Yaptığımız faaliyetler sonraında o çocuklarımızın sevinçlerini paylaşmak o kadar mükemmel bir duyguki kimseye anlatamam bu duyguyu yaşamanız gerekli
www.losev.org.tr adresinden daha fazla bilgiye erisebilirsiniz.Sizden ricam bir 5 dakkanızı ayirip bakarsanız çok sevinirim.UNİFEB'liler olarak burda da varlığımızı hissettirelim.
losemi artik yuzde 91 oranında tedavi edilebilir bir hastalık ama tedavi edilirken lösemili çocukların ve ailelerinin maddi- manevi desteklenmeye ve bizlere ihtiyaçları var. lutfen ilgisiz kalmayalım arkadaşlar
ANKARA'da olan arkadaşların daha sağlıklı bilgi alması açısından losev'e götürebilirim ordaki yetkililerden daha ayrıntılı bilgi alabilirler neler yapabilecekleri konusunda lutfen ilgilenen arkadaşlar en azından ozel msj atabilirlerse cok mutlu etmis olurlar beni
siteye baktım..
gerçekten çok önemli bir konu bu deyindiğiniz,unutmadığınız ve paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim..
siteye bakınca ilk olarak nasıl bağış yaparım başlığına girdim biz ünifeb ailesi olarak hepimiz kendi üniversite sorumlularımızla görüşüp okullarımızda topladığımız yardımları birleştirip ulaştırabilirmiyiz diye düşündüm..yani ziyaretten öte bunuda yapabiliriz dualarımızın yanında onları mutlu edecek moral sağlayacak birşeyler..onların en çok ihtiyacı olan maddiyetın yanında moral ..
maddi yardım konusuna gelincede standlarımıza bi kumbara gibi birşey koysak belirli zaman aralıklarında bağışlasak..
bence bişeyler yapmalıyız topluca.. ben her türlü hazırım. her zaman aktivitelere topluca ziyeretlere katılamam belki ama üniversitemdeki sorumlularla muhakkak ulaştırırım yardımlarımı inşallah..
Kutay Cuneray
26-09-2008, 00:42
Teşekkür ederim Kutay, gerçekten onların yüzlerinin gülmesi bizi çok mutlu etti. Umarım en kısa zamanda böyle bir aktivite yapmak nasip olur.
bütün üniversitelerimizde tanıtıma ve bizim dışımızdaki gençlerinde bu gerçekle yüzleşmesine ihtiyaç var kesinlikle katılıyorum paradan daha önemli vermemiz gereken sevgi ve ilgi var en önemlisi..bütün üniversitelerimizde bu tür etkinlikler yapılmalı mutlaka..düşüncelerinin çok güzel olduğunu düşünüyorum.buarada gerçekten ilgiye ihtiyacı olan kardeşlerimiz sadece lösemili kardeşlerimiz değiller bununda altını çizmek istiyorum kimsesiz kardeşlerimiz engelli kardeşlerimiz ve rehabilitasyon merkezlerimizdeki kardeşlerimizde aynı ilgiye ihtiyaç duymaktalar.
Kutay sana böle bi konuyu gündeme getirdiğin ve bizimde yardımlarda katkımız olmasına sebep olduğun için çok teşekkür ederim.
Esas ben size ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi ilgili arkadaşlarımız sayesinde o küçük kardeşlerimizin yuzu guluo eski saglıklarına tekrar kavuşuyorlar .
Bu arada busra arkadaşımıza cidden katılıyorum kimsesiz ,engelli ve rehabilitasyon merkezindeki kardeşlerimizinde bizlere bizim sevgimize ihtiyaclari var o kardeşlerimiz bu ulkenin geleceği ...
Kutay Cuneray
26-09-2008, 00:47
siteye baktım..
gerçekten çok önemli bir konu bu deyindiğiniz,unutmadığınız ve paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim..
siteye bakınca ilk olarak nasıl bağış yaparım başlığına girdim biz ünifeb ailesi olarak hepimiz kendi üniversite sorumlularımızla görüşüp okullarımızda topladığımız yardımları birleştirip ulaştırabilirmiyiz diye düşündüm..yani ziyaretten öte bunuda yapabiliriz dualarımızın yanında onları mutlu edecek moral sağlayacak birşeyler..onların en çok ihtiyacı olan maddiyetın yanında moral ..
maddi yardım konusuna gelincede standlarımıza bi kumbara gibi birşey koysak belirli zaman aralıklarında bağışlasak..
bence bişeyler yapmalıyız topluca.. ben her türlü hazırım. her zaman aktivitelere topluca ziyeretlere katılamam belki ama üniversitemdeki sorumlularla muhakkak ulaştırırım yardımlarımı inşallah..
Supersin valla tugce :) haklısın universite sorumlulularımıza iletelim bunları
Ben gecen sene kendi universitemle gorustum sagolsun universitemden cogu arkadas gecen sene losev standı acmamıza yardimci oldu ve bu standtlarsda gun boyunca durdular.Hatta ANKARA UNİFEB olarak gidip losevle görüşüldü umarim guzel projelere imza atacagımıza inanıyorum.
Buşra Temizel
26-09-2008, 00:58
Supersin valla tugce :) haklısın universite sorumlulularımıza iletelim bunları
Ben gecen sene kendi universitemle gorustum sagolsun universitemden cogu arkadas gecen sene losev standı acmamıza yardimci oldu ve bu standtlarsda gun boyunca durdular.Hatta ANKARA UNİFEB olarak gidip losevle görüşüldü umarim guzel projelere imza atacagımıza inanıyorum.
evet tuğçe bende sana katılıyorum bireyselden öte toplu bişiler yapılabilirsek daha etkili olur.
kutayın da dediğin gibi bu kardeşlerimiz de bizim, ülkemizin ve dünyamızın geleceği onların ufacık mutluluklarına katkı olabilirsek ne mutlu bizlere.
Adem Gülnar
27-09-2008, 01:20
Evet kesinlikle toplu bir şekilde birşeyler yapılması daha güzel olur. En azından elimizden geldiğince o kardeşlerimizi ziyaret etsek onlarla ilgilensek o bile çok önemli
Tuğçe Manav
27-09-2008, 17:48
burda yazdığımızla kalmayalım..
harekete geçildiği gün haber bekliyorum:)
Buşra Temizel
28-09-2008, 17:49
burda yazdığımızla kalmayalım..
harekete geçildiği gün haber bekliyorum:)
en kısa zamanda (okul açıldığında) sana bu güzel haberi vereceğim tuğçecim inşallah :)
Kutay Cuneray
29-09-2008, 01:18
en kısa zamanda (okul açıldığında) sana bu güzel haberi vereceğim tuğçecim inşallah :)
Arkadaslar valla icimde bir ses sizlerin cok guzel organizasyonlar yapicagini soyluyor ve ben buna sonuna kadar inaniyorum.Bu guzel haberlerinizi 4 gozle bekliyorum.Eger yardima ihtiyaciniz olursa elimden geleni yapmaya calisirim hatta eger yapabilirsem yaptiginiz orrganizyonlara katilmak isterim.
Buşra Temizel
29-09-2008, 01:23
Arkadaslar valla icimde bir ses sizlerin cok guzel organizasyonlar yapicagini soyluyor ve ben buna sonuna kadar inaniyorum.Bu guzel haberlerinizi 4 gozle bekliyorum.Eger yardima ihtiyaciniz olursa elimden geleni yapmaya calisirim hatta eger yapabilirsem yaptiginiz orrganizyonlara katilmak isterim.
inşallah kutay ii haberler verebiliriz sana organizasyon içinde haberleşiriz burdan maddi olrak en fazla bnm yapabilceğim yardım yemeği yapabiliriz biletli başka senn aklına gelen varsa bana söle bn uygularım
Kutay Cuneray
29-09-2008, 01:48
inşallah kutay ii haberler verebiliriz sana organizasyon içinde haberleşiriz burdan maddi olrak en fazla bnm yapabilceğim yardım yemeği yapabiliriz biletli başka senn aklına gelen varsa bana söle bn uygularım
Busracim www.ispanak.com.tr 'e ye girip bakarsan sevinirim ordaki malzemelerin buyuk bir genelini losemili cocuklarin aileleri yapiyor.Bunlardan kazanilan paranin bir kismi dire losev'in hatanesi(losenta'ya) aktariliyor bir kismida bunlari yapan losemili cocuklarimizin yakinlarina maas olarak aktariliyor.Bu sayede hem losemili cocuklara yardim toplaniyor hemde issiz ve yardima ihtiyaci olan losemili ailelerine is olanagi saglaniyor.
Bu arada illa maddi yardim yapilmak zorunda deil universitelerimizde losev standlari kurarak insanlari bilgilendirmemiz bile cok yardimci oluyor.Biz gaazi olrak okulumuzun bahar senlikleri zamanlarinda losev ve ispanak standlari acioruz bu stantlarda hem losevi anlatiyoruz hemde ispanak mallarini satarak losemili kardeslerimize yardim etmeye calisioruz.
Eger stant kurmak isterseniz tum gerekli malzemeleri ankaradan kargolayabiliriz.Stant konusunda daha fazla bilgi edinmek isteyenler olursa losev'in halkla iliskiler yetkilisiyle gorusturup aklinizdaki tum sorulara cevap bulabilir ve daha guzel bilgi almanizi saglayabilirim .
Sizlere ilginizden dolayi ne kadar tesekkur etsem azdir cok saolun ...
Buşra Temizel
29-09-2008, 17:21
Busracim www.ispanak.com.tr 'e ye girip bakarsan sevinirim ordaki malzemelerin buyuk bir genelini losemili cocuklarin aileleri yapiyor.Bunlardan kazanilan paranin bir kismi dire losev'in hatanesi(losenta'ya) aktariliyor bir kismida bunlari yapan losemili cocuklarimizin yakinlarina maas olarak aktariliyor.Bu sayede hem losemili cocuklara yardim toplaniyor hemde issiz ve yardima ihtiyaci olan losemili ailelerine is olanagi saglaniyor.
Bu arada illa maddi yardim yapilmak zorunda deil universitelerimizde losev standlari kurarak insanlari bilgilendirmemiz bile cok yardimci oluyor.Biz gaazi olrak okulumuzun bahar senlikleri zamanlarinda losev ve ispanak standlari acioruz bu stantlarda hem losevi anlatiyoruz hemde ispanak mallarini satarak losemili kardeslerimize yardim etmeye calisioruz.
Eger stant kurmak isterseniz tum gerekli malzemeleri ankaradan kargolayabiliriz.Stant konusunda daha fazla bilgi edinmek isteyenler olursa losev'in halkla iliskiler yetkilisiyle gorusturup aklinizdaki tum sorulara cevap bulabilir ve daha guzel bilgi almanizi saglayabilirim .
Sizlere ilginizden dolayi ne kadar tesekkur etsem azdir cok saolun ...
stant için rektörle görüşürüp senden gerekli malzemekeri isterim hatta sen onları kargolamak yerine gelip stantın başında olursan çok daha ii olur gibi geliyo bana çünkü sen daha bi işin içindesin ... ıspanak mallarını satabiliriz ozmn bu yardım yemeğinde evet çok ii olur maddiyatta onlar için çok önemli bi gerçek ne yazıkki :(
Buşra Temizel
29-09-2008, 17:25
kutay ıspanağın sitesine baktım çok şeker şeyler var bunlardan kesinlikle ve kesinlikle satabilirim diye düşünüyorum en azından ben bu sene doğum günlerinde ve yıl başında ıspanak ürünleri hediye edeceğim :D paylaşımın için çok teşekkür ederim .
Kutay Cuneray
29-09-2008, 18:13
kutay ıspanağın sitesine baktım çok şeker şeyler var bunlardan kesinlikle ve kesinlikle satabilirim diye düşünüyorum en azından ben bu sene doğum günlerinde ve yıl başında ıspanak ürünleri hediye edeceğim :D paylaşımın için çok teşekkür ederim .
Evet ya çok şirin şeyler var valla :) bende çok seviyorum :) rica ederim ne demek
Bu ara valla yapabilirsem bende ole gelmk istiyorum zati eger stand filan kuracagınız zamanalarda yine konusup haberlesiriz.İlginizden dolayı tekrardan teseskkur ederim.Guzel haberlerinizi 4 gozle bekliyorum.
Buşra Temizel
29-09-2008, 18:16
Evet ya çok şirin şeyler var valla :) bende çok seviyorum :) rica ederim ne demek
Bu ara valla yapabilirsem bende ole gelmk istiyorum zati eger stand filan kuracagınız zamanalarda yine konusup haberlesiriz.İlginizden dolayı tekrardan teseskkur ederim.Guzel haberlerinizi 4 gozle bekliyorum.
ozmn konuşuruz sennde müsait olduğun zmnda kururız stantı bişiler yaparız işte hadi görüşürüz.
Atilla Çevik
19-12-2008, 04:14
Bizlerin en büyük hazinesi olan çocuklarımızın sağlıklı olmalarının yanında kişisel ve sosyal gelişimleri de son derece önemli. İyi bir bireyin özgüveni gelişmiş, kendini ifade edebilen, yaratıcı, duyarlı, düşünen, harekete geçen ve çağdaş olması gerektiğinin bilincinde olarak toplumun gelişime en açık parçası olan çocuklarımızı geleceğe mutlu ve sağlıklı bir nesil olarak yetiştirebilmek en önemli hedeflerimizden birisidir.
Sosyal etkinliklerin lösemili çocuklarımızın duygusal motivasyonlarını olumlu etkilediği, yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağladığı ve tedavi sürecini hızlandırdığı artık modern tıbbın geldiği son noktada kabul gören bir gerçektir. Tüm lösemili çocuklarımıza destek vermek, onları motive etmek, bu hastalığı yenebileceklerini göstermek amacımız.
1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi olarak bir nevi görev olarak benimsediğimiz Yardım Melkeleri sıfatıyla Lösemili Çocuklar'ın ziyaretine gidiyoruz.
20 Aralık 2008 Cumartesi günü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Onkoloji bölümü'nde yatan Lösemili Kardeşlerimize desteğe ve motivasyona gidiyoruz.
Kendi aramızda topladığımız paralarla kardeşlerimize boya, kitap, yap-boz, eğlencelik şeyler aldık. Günümüzü Palyaço eşliğinde orada geçirip zamanımızı paylaşmak, onlarla oyunlar oynamak ve onları motive etmek istiyoruz.
Fırsat bulan herkesin aramızda olması dileğiyle.
Tarih: 20 Aralık 2008-Cumartesi (Bu haftasonu)
Saat: 13:30'da
Yer: Balcalı Hastanesi durağı
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=11563
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.