PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

Burhan Günarslan
28-07-2004, 17:35
Herkese slmlar renkdaşlarım 8) Burada birliğimizle ilgili yeni dönemde neler yapabiliriz onları konuşacaz.Ayrıca fakulte sorumlulukları verilecektir.İlgilenen arkadaşlar duyurulur.

Ben fef matematik bölümünde okuyorum son sınıf düşünenler varsa birlikte daha iyi yerlere getirebiliriz birliğimizi.

Birliğimizle ilgili son dakika haberlerinide buradan yayınlıyacağım.Yeni dönemde topluluk olma aşamasında bıyığı bir yol katettik inşallah dönem başında bu sorunuda halletmiş olacağız hayırlısı ile böylelikle daha sağlam bir şekilde ilerlemiş olacağız.

Saygılarımla

Okul Sorumlusu

Orçun Tezol
06-08-2004, 15:27
Hayırlısı olsun ;)

Burhan Günarslan
07-08-2004, 01:10
eyw. orçun desteğin için teşekkürler

Sercan Matur
19-09-2004, 21:20
selam 18 mart üniversiteli arkadaslarım...

biliyorsunuz 9. hafta gazianteple deplasmanda önemli bir maçımız olacak. ve bu maçada organizasyon düzenlenecek. gaziantep şehir bakımından gidilmesi gereken bir deplasman hemde başkanımız Berkay Erdim'in gaziantepde askerlik görevini yapması bu deplasmanın gidilmesi gerektiğinin en önemli nedenlerinden birisi.

18 mart'dan gelenler muhakkak olacaktır.. değil mi? ;)

Burhan Günarslan
21-09-2004, 14:17
slm sercan

Çanakkalede okul dönemi daha yeni açıldığı için ve gaziantep deplasmanı türkiyenin bir ucu olduğundan(çanakkaleye göre) buradan bir org. ücreti üyelerimizi zor duruma düşürecektir buna göre de org.a kimseler katılamayacaklardır.Bunun farkında olarakta buradan bir org. düzenleyemeyeceğizin üzüntüsü içerisindeyiz.Sizlere hayırlı yolculuklar 3 puanla ve sağlıklı bir şekilde dönmenizi tmenni eder Değerli Berkay Başkanımıza selamlarımızı iletiriz

Saygılarımla

Burhan Günarslan
26-10-2004, 12:39
okuyan arkadaşlara

Fenerbahçemizin fikstürü nedeni ile bu sezon gidilecek maç pek gözükmüyor ancak 2.yarıdaki maçlara gitme olasılığımız var.Ç.kaledeki organizasyonlarımızı da buna göre planladım.Maçlarımızı yine "Halk bahçesi"nde izliyoruz.Hepinizi bekliyoruz eğer bu sayfaları takip ediyorsanız tabiki...

Saygılarımla

Burhan Günarslan
16-03-2005, 15:32
Gelibolu Filmi Söyleşisi

"Hititler" filminin yaratıcıları tarafından hazırlanan "GELİBOLU- Çanakkale Savaşı Gerçeği" isimli film gala gösteriminden önce öğrencilerimizle söyleşi düzenlenecektir. Tolga Örnek tarafından yazılan ve yönetilen, Jeremy Irones tarafından İngilizce Anlatılan film 18 Martta sinemalarda gösterime girecek. Film gösterime girmesinden önce Yönetmen Tolga Örnek, 17 Mart 2005 Perşembe günü, 16.00-17.30 saatleri arasında Terzioğlu Kampüsü Troia Kültür Merkezinde öğrencilerimiz ile buluşarak söyleşiye katılacak. Gerçekleştirilecek programda çok sayıda öğrencimize film için bilet armağan edilecek. Programa tüm öğrencilerimiz ücretsiz katılabilecektir.

Bütün comufeb li üyelerimizi bu anlamlı söyleşiye bekliyorum

Orçun Tezol
06-04-2005, 13:06
tamam burhan krdeş sen hızlandır işleri. bende bu bigalı ark.lar varsa onlarla irtibata geçeyim. bjk macından sonra stand falan acılırsa burda ve orda daha iyi olur. takipteyiz o.k?

Burhan Günarslan
06-04-2005, 13:06
1 mayıs pazar günkü TS maçı için her an org.a başlayabiliriz hazırlıklı olun vizelerinde bitiş günlerine denk geliyor malum bu yüzden bjk maçına org. yapamamıştık ama bu maça sağlam gitmeliyiz

Burhan Günarslan
06-04-2005, 13:17
orçun bigada oluyan mehmet arkadaşımız var sana istersen tel.ini vereyim oradan irtibata geçersin ben buradan org. ücretini tarifesini kesinleştirdiğim zaman sizde oradan başlarsınız org.a

Burhan Günarslan
06-04-2005, 13:27
bak orçun oradaki org.u şöyle yapın isterseniz buraya gelirsiniz topluca buradan ayarladığımız araca bineriz hep beraber gideriz yoksa sizde oradan araç kaldırmayın afişlere ise benim söylediğim fiyat+biga-ç.kale arası üzreti dahil edersiniz yani buradan diyelim 50 ise oradan burası 5 diyelim siz oradan 55 yazarsınız

Burhan Günarslan
06-04-2005, 13:30
ben şimdi mesaj çekiyorum mehmete

Orçun Tezol
06-04-2005, 13:33
ok abi aldım tlfonu. mümkünse bjk macında bi görüşürüz. sonra 2 hafta gibi bir zaman kalıyor zaten ts macına. sende ulasabilirsen bi görüş en azından bi haberi olsun. bjk macı için haber bekliyo olabilirler.

Orçun Tezol
06-04-2005, 13:47
nooldu ulasabildinmi?

Orçun Tezol
07-04-2005, 14:14
bjk macıyla birlikte veya sonra stand acmak daha iyi olur. ts macına mutlaka gitmeliyiz. bende o zamana kadar izin ayarlayabilirsem aranızda olucam. bu haftadan sonra bigadaki mehmetlede görüşücem

Burhan Günarslan
08-04-2005, 21:26
arkadaşlar 1,5 senedir burada yanlız olmanın zorluklarını fazlasıyla yaşadım ve bunların üstüne sizlerin bu kadar istekli ve gayretli olmanız beni çok sevindiriyor sizlere çok teşekkür ederim

gelelim meselemize ben yarın buluşacağımız için hazırlıkla gelmek istedim ve araba işini hallettim org.u resmen yarın başlatıyoruz afişlerimizi ise ilk defa Halk Bahçesine asıcağız oradan duyuracağız resmi bilgiyi aşşağıdan geçiyorum

Burhan Günarslan
08-04-2005, 21:31
1 Mayıs Pazar günü Saraçoğlundan oynanacak olan FENERBAHÇE-Trabzon maçına 1907UNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği-Çanakkale 18 Mart Üniversitesi olarak Organizasyon düzenliyoruz.

Ücret tarifesi Gidiş+Dönüş+Bilet ücreti 50 YTL

Katılmak isteyen Fenerbahçeli dostlarımızı bekliyoruz.Bizlere buradan ve okullara astığımız afişlerdeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.Yolumuz uzun olacağından gayet konforlu bir araç tercih ettik rahatınız için.

Maç pazar günü olduğundan cumartesi günü gecesi yola çıkılacaktır allah kısmet ederse tabiki

Burhan Günarslan
08-04-2005, 21:36
Bide okulumuz son günlerde bir taklitçilik gözlemliyorum tüm üyelerimizin dikkatle uyarıyorum üniversiteli fenerbahçeliler derneği adına bjk maçına yüksek oranlarla org. yapmaya çalışan taklitçi gruba karşı dikkat etmenizi istiyorum bizlerin 1907UNİFEB yazısını görmediğiniz hiç bir org.u kale almamanızı öneriyorum bunların org. larına kulak asmamanızı önerir teşekkürlerimi sunarım

1907UNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
Okul Sorumlusu
Burhan Günarslan

Orçun Tezol
09-04-2005, 14:13
bu çok güzel bir haber gerçekten. bende bigadaki mehmet ark.ımla irtibata geçtim. kendisiyle özünüzdeki hafta bjk macından önce buluşup önemli konuları görüşücez. büyük ihtimallede buradanda maximum katılımı saglayacagız inşallah. bende izin işlerimi halledebilirsem aranızda olucam.

Burhan Günarslan
09-04-2005, 17:12
İnşallah orçun sende aramızda olursun tüm imkanları zorlarsın sen bilirim gelmek için bugün zaten sizlere orada yapılacak org. için bilgiler vereceğim

çok güzel ir org. olacağına inanıyoruz ve geliyoruz

Burhan Günarslan
09-04-2005, 22:14
ne tür bir bayrak inan

Burhan Günarslan
10-04-2005, 20:11
var tabi olmaz mı hem de 3-4 tane mi ne

Orçun Tezol
12-04-2005, 14:27
hersey güzel olacak... :D

Burhan Günarslan
17-05-2005, 13:24
biletixni sayfasından alabilirsin inan mesela ben öyle yapıcam

Fatih Taşkınsoy
25-05-2005, 07:23
Firat'tan 18 Mart Üni.ne sevgiler.Cuma günü yapacagimiz, Grup zELzELE'nin de yer alacagi sampiyonluk ve dostluk gecemize tüm arkadaslarimizi bekliyoruz.
Sevgilerle...

Melih Geçmez
26-05-2005, 16:18
herkese sevgilerle artık bende varım aranızda... bende çanakkale meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı 1.sınıfta okuyorum daha dogrusu 1.sınıfı bitiriyorum :) artık burayı surekli takip edecegim ve bulusmaları takip etmeye calısacagım... bu arada Fatih.Taşkınsoy kardeşimiz bi bulusmadan bilgi vermiş ama nerde oldugunu soylerse daha iyi olacağını dusunuyorum...

Servet Güldeş
27-05-2005, 00:40
Herkese selam şu anda çanakkale kredi yurtlar kurumundan yazıyorum. gezi için gelmiştik bugün burda kalıyorum...
yarında inş geliboluyu gezeceğiz...
Akşam biraz dur atma fırsatı oldu sokak köpeklerinin çokluğu hariç herşey çok güzel...

Kndinize iyi bakın görüşürüz

Servet Güldeş
28-05-2005, 12:22
bende 208 de kalıyordum...
keşke daha önce geleceğimi yazsaydım ya
tanışmış olurduk...
neyse inş mabedde tanışıırız

Burhan Günarslan
29-05-2005, 14:22
herkese sevgilerle artık bende varım aranızda... bende çanakkale meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı 1.sınıfta okuyorum daha dogrusu 1.sınıfı bitiriyorum :) artık burayı surekli takip edecegim ve bulusmaları takip etmeye calısacagım... bu arada Fatih.Taşkınsoy kardeşimiz bi bulusmadan bilgi vermiş ama nerde oldugunu soylerse daha iyi olacağını dusunuyorum...

Slm melih aramıza hoşgeldin ilk önce bu dönem bitmiş durumda arada sınavlarımız olduğu için seninle buuşmamız bu dönem olamayabilir inşallah seneye seni aramızda daha sık görürüz forumu sıklıkla takip edersen seninle buradan konuşlabiliriz

bende fen edebiyat fakültesinde okuyorum bir dahaki sezon daha sıklıkla görüşebiliriz şuan için meslek yüksek okulunda bir sorumlu arkadaş olmadığı için seni ona yönlendiremiyecem seninle birebir görüşürüz

tekrardan görüşmek üzere

Melih Geçmez
31-05-2005, 13:48
olur dostum... hatta sorumluluk agır gelmezse meslek yuksek okulunda seneye sorumlu kişi olabilirim... tabi sizin de bana bi şekilde destek olmanızı isterim cunku sizin de takdir edeceginiz gibi hem unifeb de hem okulda yeniyim... sizinle seneye haberleşmek buluşup konuşmak isterim..

Melih Geçmez
01-06-2005, 02:24
hoşbulduk kardeş...

Burhan Günarslan
02-06-2005, 14:17
olur dostum... hatta sorumluluk agır gelmezse meslek yuksek okulunda seneye sorumlu kişi olabilirim... tabi sizin de bana bi şekilde destek olmanızı isterim cunku sizin de takdir edeceginiz gibi hem unifeb de hem okulda yeniyim... sizinle seneye haberleşmek buluşup konuşmak isterim..

seneye mutlaka görüşeceğim seninle melih sorumluluk işini ise o gün konuşuruz buradan açık bir şekilde neyan vermek istemem

Melih Geçmez
03-06-2005, 03:45
tamam burhan. inanla konustuk az cok seneye bulusup ne olması gerekiyor neler yapılmalı gorusuruz diye konustuk... seneyi sabırsızlıkla bekliyoruz... eger seneye baslarda bulusursanız ve beni burada bulamazsanız inanla telefon numaralarımızı verdik... ordan ulasabilirsiniz...
kolay gelsin..

Emrah Demircioğlu
12-06-2005, 00:44
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 18 Haziran Cumartesi günü 4. Geleneksel Bahar Şenliğimiz olacaktır.
Bizler için çok önemli olan bugünde sizleride aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.
Çok güzel bir şampiyonluk kutlaması bizleri bekliyor.
Unutamıyacağınız bir gün için sizleri İstanbula bekliyoruz.
Detaylar çok yakında konu başlığında belirtilecektir.

Hep birlikte olmak dileği ile

Emrah Demircioğlu

Burhan Günarslan
12-06-2005, 15:00
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 18 Haziran Cumartesi günü 4. Geleneksel Bahar Şenliğimiz olacaktır.
Bizler için çok önemli olan bugünde sizleride aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.
Çok güzel bir şampiyonluk kutlaması bizleri bekliyor.
Unutamıyacağınız bir gün için sizleri İstanbula bekliyoruz.
Detaylar çok yakında konu başlığında belirtilecektir.

Hep birlikte olmak dileği ile

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Emrah Demircioğlu

İstanbuldaki arkadaşlarımız varsa onlar katılabilirler bu güzel ve anlamlı organizasyona maalesef ben katılamıyorum yaz okuluna kaldığım için katılamayacağım gidecek olan arkadaşlar konu başlığı altında belirtilen yere mail atarak haber verebilirler

Burhan Günarslan
18-06-2005, 15:36
size iyi eğlenceler arkadaşlar

Burak Tuzlu
18-06-2005, 16:56
selma arkadaşlar nasıl gidiyor. Hepinize Keyifli tatiller

Burhan Günarslan
19-06-2005, 18:06
eyw. burak kardeşim okul bitti tatildeyiz şuan gezip tozuyoruz sizler nasılsınız tatil nasıl gidiyor

Orçun Tezol
24-06-2005, 20:26
yaz rehaveti sarmış dört bir yanı be burak krdeş ;)

Burhan Günarslan
04-07-2005, 16:00
helel olsun inan kutlarım sein ;D

Burhan Günarslan
06-07-2005, 14:45
olm sen çanakkaleden mi geldin yoksa o aralar istanbuldamıydın

Bertan Aycan
03-08-2005, 03:48
Burhanım öperim gözlerinden...

Burhan Günarslan
05-08-2005, 02:05
*Burhanım öperim gözlerinden...

eyw. reis şuan ç.kaledeyim beklerim

Burhan Günarslan
08-08-2005, 00:13
sağol bertan..sende hoşgeldin..

olm reis bana diyor sana ne oluyor ;D

Burhan Günarslan
21-08-2005, 14:09
Değerli forum üyelerimiz;

17/08/2005 tarihli 1907ÜNİFEB yönetim kurulu toplantısında, 1907ÜNİFEB forumlarına üyelik alım işlemleri sırasında T.C. Kimlik Numarası bilgisi istenmesine, mevcut tüm üyelerin de T.C. Kimlik Numarası bilgilerini web komitesine iletmesine karar verilmiştir.

Bu sebeple tüm üyelerimizin 11 haneli T.C. Kimlik Numaralarını en geç 15 Ekim 2005 tarihine kadar web komitesine iletmeleri gerekmektedir. Numaraları iletmek için Web Yöneticisi veya Forum Yönetimi'ne özel mesaj atabilir veya web@1907unifeb.org adresine kullanıcı adınızı ve T.C. Kimlik numaranızı içeren bir e-posta gönderebilirsiniz.

T.C. Kimlik Numaraları tarafımıza ulaşan üyelerimizin kimlik bilgileri doğrulandıktan sonra kullanıcı olarak görünen isim ve soyisim arasındaki "." (nokta) işareti kaldırılacaktır. Bu sayede kimlikleri doğrulanmış olan üyelerimiz tüm üyeler tarafından farkedilebilecektir. Fakat, sadece görünen kullanıcı adları değişecektir. Foruma giriş yaparken kullanılan kullanıcı adlarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. (Örnek: Mehmet Türk adındaki kimliği doğrulanmış bir üye foruma giriş yaparken "Mehmet.Turk" kullanıcı adını kullanacak, ancak kullanıcı adı "Mehmet Türk" olarak görünecek. )

15 Ekim 2005 tarihine kadar T.C. Kimlik Numarısını tarafımıza iletmeyen üyelerin üyelik hesapları silinecektir.

Yapılan bu işlemin siz forum üyelerimizin 1907ÜNİFEB forumlarını, daha rahat bir şekilde kullanabilmeleri için olduğunu hatırlatırak, bu konuda bizlere yardımcı olacağınızı umuyoruz.

Saygılarımızla.
1907ÜNİFEB - Web Komitesi

Orçun Tezol
26-08-2005, 15:08
evet zor grup ama yüreklerini ortaya koyarlarsa milanla beraber çıkarız abi bu gruptan.çok zor değil

Burhan Günarslan
27-08-2005, 15:25
samsun maçına 5 buçuk saat kaldı heyecan dorukta

Burhan Günarslan
27-08-2005, 23:48
saolasın inan :P

Burhan Günarslan
06-09-2005, 14:25
inan yanlış yazmışsın herhalde volkan ballının sağındaki ile senin yanındaki kişi aynı oluyor bize göre desen daha doğru olurdu sanırım ;D

Bünyamin Demir
06-09-2005, 16:36
İnan kardeşim umarım 18 Mart'ı en yakın zamanda çok iyibir duruma getirirsin..

Mehmet Karakaya
08-09-2005, 00:56
yolunuz açık olsun dostum.gerçekten sizleri tanımak kadar güzel bişey yoktur bu dünyada eminim

Bünyamin Demir
09-09-2005, 11:49
oo inan fotoları burayada taşımışın süper olmuş :)

Bünyamin Demir
09-09-2005, 19:49
Öneml değil kardeşi o artık kalplerde yaşıyo.

Muhammed Turan
10-09-2005, 02:19
Hey gidi günler heeyy!

Muhammed Turan
11-09-2005, 20:22
Kafalara bozuk para yağıyordu ;D

Erdem Aktaş
12-09-2005, 17:37
şşşşşşşt burda buldum sizi . ksk maçlarını sevmem nedense :P içmde kötü bir his beliriyo o maçlarda Fenerbahçe taraftarı için gidilebilecek en zor deplasmanlardan birisi

Burhan Günarslan
13-09-2005, 00:45
şş geyikler 18. CaDDe'de

LÜTFEN!

Bünyamin Demir
14-09-2005, 16:11
ii bakalım bundan sonra 18.caddede buluşalım

Hakan Güneş
20-09-2005, 20:47
çanakkale ,uludagdan selamlar.arkadaslar sızden bı rıcam olcaktı.edebıyat bolumunde okuyan ve sınıfı tercıhen 3.sınıf olan arkadaslar varsa bana ozelden mesaj atarlarsa sevınıırm...bol fenerbahcelı gunler

Burhan Günarslan
21-09-2005, 15:36
Üniversitemizden ilgisi çeken arkadaşlar - sanmıyorum ama :( maçı Halkbahçesinde izleyeceğiz..katılımlarını bekliyoruz..

Halk bahçesinin bize göstermiş olduğu ilgisizlik yüzünden şu an ben şahsi olarak oraya gitmeme kararı aldım bireysel olarak izleyecek arkadaşlar gidebilir

Yaklaşık 2 sene önce in cin top oynadığı mekanda bizlerin katılımıyla bu sayı 500 lere çıkmıştır ve paraya para dememe başlanmış üstelik bizleri es geçme durumuna bile getirme yoluna gitmişlerdir.Maç ücretinin bile fahiş fiyattan sunulması (5 YTL) bizleri çok üzmüştür.Bunun üzerine orya gidipte şahsım adına para kazandırmaya devam etmiyeceğim

Hakan Güneş
25-09-2005, 20:34
ınan senden haber beklıcem..selamlar..

Burhan Günarslan
18-10-2005, 11:47
Mübarek Ramazan ayı bittikten sonra bir toplantı yapmayı düşünüyorum,bu sene çok sağlam bir alt yapı oluşturmak istiyorum geride zor ve çaresiz bir grup bırakmak istemiyorum çünkü.Ne yapacaksak bu sene yapmalıyız.İlimizin içinde bulunduğu konum nedeni ile her maça gitmek biraz zor olduğu için sınırlı sayıda maç organizasyonu yapabiliyoruz.Onun için burada unifeb için faydalı şeyler yapmayı planlıyorum bu sene hep birlikte tabiki

Burhan Günarslan
20-10-2005, 12:47
alt yapısız olmaz

Emrah Korucu
25-10-2005, 14:31
Üniversitemizde Ünifeb faaliyetlerinde bulunduğunuz için teşekkürler....
Birgün tüm BİGA Fenerbahçeli olacak!!!
Ç.O.M.Ü. B.İ.İ.B.F

Burhan Günarslan
26-10-2005, 13:08
Esas biz teşekkür ederiz Emrah aramıza hoşgeldiniz sizleri bir hafta sonu bizim buralarda görmek isteriz Ünifebi sizlerle paylaşmak için

Mahmut Kaymaz
02-11-2005, 22:48
selam millet

Burhan Günarslan
02-11-2005, 23:19
selam mahmut'um hoşgeldin forumumuza

Burhan Günarslan
04-11-2005, 20:02
Üniversitemi temsilen sivas deplasmanına gidiyorum kalın sağlıcakla

Sivas maçı dönüşü istanbula gelir gelmez çanakkaleye döneceğim.Daha önce de dediğim gibi toplantı için hazırlıklara başlanmalı.Benim cuma günü dershanem yok izinliyim o gün yani 11 inde yapabiliriz.Her türlü düşüncelerinizi bekliyorum.Kafalarda soru işareti kalmasın.Toplantının yeri ve saati konusunda hafta içi size buradan bildireceğim.

Saygı ve Sevgilerimle

Burhan Günarslan
07-11-2005, 18:19
Toplantıya sadece fakulte sorumluları katılacaktır.Okul çapındaki üyelerimle yapılmayacaktır

Burhan Günarslan
10-11-2005, 13:40
Okulumuzun sınav haftası olduğu için toplantıyı vizelerden sonraya ertelemek zorunda kaldım.

2 aralık Cuma günü Şükrü Saraçoğlu Stadında Trabzonspor ile maçımız var şimdiden lobi çalışmalarına başlamanızı istiyorum.En az 16 kişi olmalıyız aksi halde araç kaldıramayız.Şimdiden kolay gelsin.Organizasyon ile sormak istediğiniz bilgileri buradan veya msn den benimle paylaşabilirsiniz

burhangunarslan@hotmail.com

Emrah Korucu
10-11-2005, 22:39
Burhan trabzon maçına sadece çanakkale merkezden mi araç kaldırıyosunuz??? Diğer ilçelerden gelmek isteyenler ne yapacaklar???

Burhan Günarslan
11-11-2005, 01:15
çanakkale merkeze gelecekler bu organizasyonu şimdilik vize haftası olduğu için kendi aramızda yayalım vizelerimiz bittikten sonra afiş çalışmalarına geçeriz

emrah sana ben bir örnek yollarım afiş çalışması için

Kadir Fidan
11-11-2005, 03:51
abi geçerken beni de tekirdagdan alırsınız heralde bensiz maça mı gidilir :))

Burhan Günarslan
11-11-2005, 11:13
alırız tabii kadircim sensiz olur mu 8)

Melih Geçmez
11-11-2005, 13:07
burhan dostum fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?

Burhan Günarslan
11-11-2005, 17:38
burhan dostum fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?

en fazla 75 olur melih, kişi sayısına göre de fazlalaşır da azalırda

bugün bir araştırma yaptım 2 aralık vize hafasına denk geliyor bazı fakultelerde aceleye gerek yok

Burhan Günarslan
22-12-2005, 01:07
Bu sezon sınav tarihlerimizin ve lig fikstürünün lehimize olmasından dolayı bu sezon okulda oek aktiflik sağlayamadık, bunun farkındayım ve toplantımızısa ona göre ayarlıyacam.Şimdi bizim okulun aktiflik düzeyi belli ya maç org.u olacak yada kendi aramızda birleşip sosyal aktivite faaliyetlerine katılacaz Allah kısmet ederse bu sezon bunları yapmak istiyorum.Bu sezon birliğime bigadan çok ciddi bir katılım var ve sizlerinde katılıyla bunları yapacağız.

Sizlere göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum.Bunlar hep birliğimiz için artı (+) şeylerdir.

Görüşmek üzere 8)

Burhan Günarslan
23-12-2005, 19:16
öğlen saat 1 ile 2 arasında orada olmaya çalışacağım

Ercan Baki
26-12-2005, 06:23
merhaba arkadaşlar sizin forumada ilk ugrayışım ...
lefke avrupa dan selamlarr...

bu arada burhan arkadaşımın bizim açılış topigimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürler...
biraz geç oldu ama..
saygılar

Burhan Günarslan
26-12-2005, 15:25
avrupaya saygı bizden ;)

Burhan Günarslan
26-12-2005, 17:09
Bu hafta sonu ilimizde açılan Fenerbahçeleliler Derneği ile olan görüşmelerimiz olumlu gelişmeler doğurmuştur. 2. Dönem için üniversitemizle ortak çalışma kararı aldık. Maçlarımızı büyük olasılıkla derneğin altındaki "Pier Harbor" da seyredeceğiz.Üyelerimizin dikkatine

Ercan Baki
31-12-2005, 16:38
arkadaşlar yeni yılınızı kutlarım ..sağlık mutluluk başarı sizlerle olsun ..

Uğur Sonay
31-12-2005, 19:18
Bu hafta sonu ilimizde açılan Fenerbahçeleliler Derneği ile olan görüşmelerimiz olumlu gelişmeler doğurmuştur. 2. Dönem için üniversitemizle ortak çalışma kararı aldık. Maçlarımızı büyük olasılıkla derneğin altındaki "Pier Harbor" da seyredeceğiz.Üyelerimizin dikkatine

oooo burhan bu güzel bi haber ;)

Burhan Günarslan
31-12-2005, 20:16
oooo burhan bu güzel bi haber *;)

bırak güzel haberi sen nerdesin olm hiç gözükmüyon okulda filan

Burak Tuzlu
31-12-2005, 23:56
yeni yılınız hayırlara vesile olsun arkadaşlar:)

Mehmet Özkarslı
01-01-2006, 22:55
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar. bu yeni yılın hepinize sağlık başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle iyi seneler...

Tahsin Aktaş
10-01-2006, 01:27
Sevmenin-sevilmenin,
gülmenin-güldürmenin,
paylaşmanın-güvenmenin,
hayata mutluluk katan herşeyin değerini yeniden keşfedeceğimiz sevinç dolu nice bayramlara...
Hepimizin kurban bayramı mübarek olsun.
Kendinize çoook iyi bakın.Görüşmek dileğiye,hoşçakalın...

Erşah Yılmaz
10-01-2006, 22:54
Hepinizim mübarek bayramı kutlu olsun arkadaşlar...

Burak Tuzlu
11-01-2006, 00:15
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar... ;)

Burak Kav
11-01-2006, 02:13
tum 1907UNIFEB ailesinin bayramını kutlarız...saglıklı ve mutlu nice bayramlar gormek dilegi ile...

Burhan Günarslan
17-02-2006, 19:27
Sevgili ComuFEB li kardeşlerim malum herkesin beklentisi *gs maçı yaklaşıyor kulübümüzün karaborsa açtığı haklı savaşta bizlerde mağdur olmamak için Taraftar Kartlarımızı almalıyız aksi halde derbilere giremeyeceğiz.

Nasıl mı alacağız? :

www.fenerium.com.tr adresinden ilk önce kart için başvuracaksın ve kart numaranı ve şifreni unutmayacaksın.
sonra bilet için
www.biletix.com adresine girip,üye olduktan sonra biletini alacaksın ki burada kart numarasını soruyorlar ve biletini rahatlıkla alıyorsun.Aman dikkat yanlış tribüne almayın TELSİM tribününden alacaksınız

Saygılarımla

irtibatı koparmayalım ;)

Burhan Günarslan
10-03-2006, 17:38
Bu sene 18 mart gezisi yalan oldu herhalde, dernekten ses seda yok

Burhan Günarslan
14-03-2006, 15:40
olmayacakmış

Burhan Günarslan
14-03-2006, 17:12
forumda yazdım bakalım ne düşünülüyor

Burhan Günarslan
20-03-2006, 17:28
Bu müberek günüde kazasız belasız atlattık çok şükür

Melis Varan
04-04-2006, 21:51
1907 ÜNİFEB-Ürün Komitesi'nin hazırlayacağı bir mail grubu için her üniversitenin üniversite sorumluları ve ürün sorumlularının iletişim bilgileri toplanmaktadır.
Üniversite sorumlunuzun ürün komitesine gerekli telefon ve e-mail bilgilerini acilen iletmesini rica ediyoruz.
Teşekkürler

ÜRÜN KOMİTESİ

Burhan Günarslan
06-04-2006, 13:35
Ne tarz bişeyler yapabiliriz inan

Burhan Günarslan
07-04-2006, 15:11
toplantıyı ancak kendi aramızda yapabiliriz,fb derneğinde de yapabiliriz izin işini ayarlayabilirsek ama biga da ki arkadaşlarında katılımı gerekli bu konuda

Burhan Günarslan
07-04-2006, 16:31
şu toplantıyı yapalımda benimde bu sezon allah izin verirse okulum biticek bir dahaki sene için sorumlu arkadaşı belirleriz hemde toplanmış oluruz

Murat Karaman
10-04-2006, 00:09
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar..

Orçun Tezol
13-04-2006, 11:38
slm arkadaslar naslısınız, tüm caddeye ve çkaleye slmlar

malum istdaym artık ;) warmı bkalım 22 nisanda buraya gelen???

Burak Tuzlu
13-04-2006, 20:40
selam orcn naasılsın nasıl gidiyo. Forum özlüyor senı haberin olsn

Burhan Günarslan
14-04-2006, 16:17
slm arkadaslar naslısınız, tüm caddeye ve çkaleye slmlar

malum istdaym artık *;) warmı bkalım 22 nisanda buraya gelen???

slm lar orçun bizler iyiyiz seni sormalı işler nasıl

kaçar mı olm gs maçı 2 ay önceden aldım bileti ;)

Melis Varan
15-04-2006, 15:12
1907 ÜNİFEB-Ürün Komitesi'nin hazırlayacağı bir mail grubu için her üniversitenin üniversite sorumluları ve ürün sorumlularının iletişim bilgileri toplanmaktadır. *
Üniversite sorumlunuzun ürün komitesine gerekli telefon ve e-mail bilgilerini acilen iletmesini rica ediyoruz. *
Teşekkürler *

ÜRÜN KOMİTESİ

Orçun Tezol
15-04-2006, 19:18
özledim be ckaleyi.... :P ;)

Osman Yaren
16-04-2006, 18:21
Selam Çanakkale kardeşim burhan nasılsın Malatya dan hepinize selam

Burhan Günarslan
17-04-2006, 00:46
özledim be ckaleyi.... :P ;)

bırak şimdi orçun :D

Burhan Günarslan
17-04-2006, 00:50
Selam Çanakkale kardeşim burhan nasılsın Malatya dan hepinize selam

OOoo osman aga iidir ya senden nbr sen gelirmiydin buralara ;D

Burhan Günarslan
21-04-2006, 15:23
ben kadıköydeyim ;D

Tahsin Aktaş
23-04-2006, 20:42
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler ve sınavlarınızda başarılar.
Kısmen yakın olduğumuzdan katılmak isteyen arkadaşlar olursa diye haber vermek istedim.
1907UNİFEB-BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/İSMET BADEM-BASKETBOL PANELİ *
Tarih:12.05.2006 saat:14.00 Yer :N.E.F KONFERANS SALONU *
*
Kendinize çok iyi bakın.görüşmek dileğiyle,hoşçakalın.

Orçun Tezol
24-04-2006, 00:31
vaay tahsin kardesim nasılsın... 6s macı yol arkadasım (2-1) bel gelirdim be tahsin ama istanbuldayız artık ;)

Tahsin Aktaş
25-04-2006, 16:08
Hepinize teşekkürler.Orçun seni tabii ki unutmadım,sen neler yapıyosun?
görüşmek üzere,hoşçakalın.

Osman Yaren
25-04-2006, 16:35
Hesap Sorulacak ... *;D

http://img93.imageshack.us/img93/3319/6al4t4s4r4ym4c7i200661nc.jpg

Burhan Günarslan
28-04-2006, 19:45
Hesap Sorulacak ... *;D

http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=67599&d=1145892255

osman alırım aklını antu da copy paste ile olmaz stadda gördük herşeyi küpeli gop lu istemiyoruz antuda ;D

Osman Yaren
29-04-2006, 00:31
Al kardeşim düzelttim küpeme karışmayın :)

Burhan Günarslan
29-04-2006, 04:23
Al kardeşim düzelttim küpeme karışmayın :)

aman al küpen senin olsun ;D

formam delik deşik oldu zaten meşale tutmaktan >:(

Orçun Tezol
30-04-2006, 14:59
burhan olm hala aynı formaylasın be :D

kendiliginden delik deşik olcak zaten yakında merak etme :D:D:D

Orçun Tezol
30-04-2006, 19:50
izmire akmak lazım... ;)

Orçun Tezol
01-05-2006, 15:06
ah be keske.. ama maalesef inan kardes...

biz burda karsılıcaz inş. şampiyonumuzu ;) sana şimdiden hayırlı yolculuk

Burhan Günarslan
01-05-2006, 19:14
burhan olm hala aynı formaylasın be :D

kendiliginden delik deşik olcak zaten yakında merak etme :D:D:D

hadi lenn ümit kaptan imzalı bi kere 8) ;D

alıcaz alıcaz biraz sabr seneye maratonda görürsünüz üzerimde yeni formayla ha bu arada seneye maratondayım (kombine) ;) beklerim

Burhan Günarslan
01-05-2006, 19:19
inancım iyi yolcular kupayı tutmadan gelme ;D

Orçun Tezol
02-05-2006, 16:29
güzel izmir....

ama dahada güzel olacak ;)

Burhan Günarslan
05-05-2006, 01:08
ne oldu aldın mı kupayı inan ;D

Burhan Günarslan
29-06-2006, 17:35
Çanakkale'de bayrak teslimi zamanı geldi.Okulum yarım dönem uzadı maalesef ilk dönem yararlı olamayacağım unifeb için derslerimin yoğunluğu yüzünden varsa bir arkadaşımız talip görüşelim.

Yanlışlarımızla doğrularımızla 2 yıl geçivermiş çabukcak.

Orçun Tezol
03-07-2006, 11:13
:(

umarım hayırlısı olur burhan... forumdan cok sanırım yeni dönemin başlamasını beklemek lazım!

Burhan Günarslan
18-07-2006, 14:32
biraz zor geçecek bu sene ç.kale için,GFB de kuruldu herkes oraya meyillenir.

Doğuş Kaya
16-08-2006, 19:16
Arakadaslar bundan 7 yıl önce ülkemiz büyük bir felaket yasadı.16 agustosu 17 agustosa baglayan gece yasadıgımız buyuk deprem,binlerce ocak söndürdü.onbinlerce can aldı...var oldugumuz sürece yasayacagımız bu buyuk felaketlerden dersler cıkaralım..bir dahaki sefere aglayanlar bizim cocuklarımız olmasın..lütfen 17 Agustos'u unutmayalım..unutturmayalım...

Fatma Subaşı
22-08-2006, 10:14
17 ağustos felaketi'ni birebir yaşadığım ve o saatte uyanık olmamın werdiği korkuyla; aklımda kalan ve ömrüm boyunca gitmeyecek şey

SESİMİ DUYAN WAR MI?
kelimesi tabi bunun yanında
umutsuz bekleyişler
ve hala enkaz altında olan binlerce canlının havaya yaydığı koku...

Orçun Tezol
21-09-2006, 12:41
Sesimi duyan varmı?? Çanakkale?? :(

Selçuk Gerger
23-10-2006, 02:43
merhaba arkadaşlar...
galatasaray üniversitesi unifeb olarak bayramınızı kutluyoruz...
iyi bayramlar...

Burhan Günarslan
23-10-2006, 04:11
Tüm islam aleminin ve camiamızın Mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun

Semih Moğulkoç
23-10-2006, 10:09
Başkent üniversitesi olarak mubarek ramazan bayramınızı kutluyoruz.

Erhan Şişli
23-10-2006, 10:30
Gaziantep ünv. olarak Ramazan Bayramınızı kutlarız...

Önder Önderoğlu
23-10-2006, 17:09
Merhaba arkadaşlar KIRIKKALE üniversitesi olarak bayraminizi kutluyoruz...

Emrah Gücük
23-10-2006, 18:51
Merhaba arkadaşlar.
Niğde Unifeb olarak nice mutlu bayramlar dileriz, bayramınız kutlu olsun.

Melih İşgör
23-10-2006, 20:52
uludağ üniversitesi olarak bütün herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar..:)

Muzaffer Eken
23-10-2006, 22:27
arkadaşlar Erciyes Üni. olarak bayramınızı kutlarız,iyi bayramlar...

Berke Keklikoğlu
24-10-2006, 17:08
1907ünifeb-İst.Ticaret Üni. olarak Ramazan Bayramınızı Kutlarız..İyi Bayramlar..

İlker Ustaoğlu
25-10-2006, 18:41
merhaba arkadaşlar 1907unifeb_Gaziosmanpaşa üniversitesi olarak bayramınızı kutlarız. Hayırlı Ramazanlar

Emre Özcan
04-11-2006, 00:48
slm arkadaşlar ben y.emre özcan süleyman demirel universitesi end.elektronik bölümünden mezun oldum.ancak açıkçası unifeb e doyamadım inş hep beraber güzel işlere imzamızı atarız..

Web Yöneticisi
18-06-2007, 06:55
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.

Eren Keser
08-10-2007, 06:09
tüm FENERBAHÇELİ LERİN ramazan bayramı mübarek olsun

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi,
Bırakın üzerimizde çubuklu forma,yüreğimizde sevdası kalsın.

Hüseyin Boztepe
05-11-2007, 20:42
inŞaLLah Daha FaaL ßi Duruma Gelirsiniz ve Sizleride Aktif Üniversiteler arasında Görürüz..Çanakkale'ye de ßu Yakısır..Kolay Gelsin..

Esra Dirican
12-04-2008, 13:24
neredeyse okul bitiyo okulum hala aday üniversiteler içinde:( duyduğumda çok şaşırdım ama hala forumdan haberi olmayan ünili fanatik taraftarlarımız var hala aday kalmamızın sebebi belkide bu:agla:

Can Öztaş
17-04-2008, 04:25
Arkadaşlar gayret azim ve calısmalar sonucu ortaya cıkacak olan canakkale unifebi de bu sekılde gormekten mutluluk duyarız
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 1907 UNİFEB DEN SEVGİLERRRRRRRR

Doğan Taş
24-04-2008, 15:20
başarılar arkadaşlar...

Can Atalay
30-07-2008, 22:02
Çanakkale'de bütün üniversite ortamı gfb içinde olduğu için unifeb oluşumunun Çanakkale'de olması şuan için oldukça zor görünüyor.

Serhat Gürleyen
18-08-2008, 06:00
+1 yazın,kardeşim bu yıl maliyeyi kazandı,gerçi okul bigadaymış!

Mehmet Emir
13-09-2008, 02:15
arkadaşlar uzun süredir çalışmalarınız devam ediyo ama bu zorlu adaylık süreci biraz fazla uzamış.sizin için büyük bi engel gfb olması.ama yinede yapabilirsiniz insallah.başarılar diliyorum

Sezgin Karagül
30-10-2008, 22:59
slm kardeşim çanakkale 1907 ünifeb bizde katkı da bulunmak istiyoruz bi iletişime gecebilirmiyiz

Sezgin Karagül
30-10-2008, 23:05
slm kardeşim bende çomü de okuyorum ve fenerbahçe hastasıyım ben de çok ilgileniyom 1907 ünifeb ile üniversitemizde büyütelim bu birliği

Eyüp Zengin
10-12-2008, 04:08
arkadaşalar bayramınız mübarek olsun..
benm sizlerden bir istegim olucak askerligim geliboluya çıktı dolayısıyla pazar günü birliğime teslim olucam aklımda bikaç soru var aranızdan bi arkadaşınızla iletişime geçersem çok ii olucak herkese kolay gelsin teşekkürler...
telefonu özelden atabilirseniz ii olur

İsmail Dinç
23-01-2009, 18:20
slm arkadaslar ben ismail bayramiçte pazarlama okuyorum organisazyonlarda görüsmk üzerediyorum:D

Gültekin Kaymaz
27-02-2009, 19:06
memleketime selam olsun renkdaşlar bizde sakaryada uğraşıyoruz inşallah ailemiz hepberaber dahada büyüycek kolay gelsin hepinize...

Hüseyin Boztepe
30-05-2009, 15:59
3 ay aydır tek kelime yazılmamış :( Haydi Çanakkaleee

Burhan Günarslan
27-06-2009, 17:29
Selamlar herkeslere,
325.Dönemde asker olduğum için foruma filan girip ilgilenemedim haliyle.Ben mezunum ama bir ayağım hala Ç.kale'de, organizson düzenleyecek arkadaşlara (önceki senelerdekiler bilirler) yardımcı olurum.

çomü'de okuyan arkadaşlar için ise oradan artık Gfb olduğu sürece tek başına organizasyon yapmak gerçekten çok zor.Ancak onlarla birlikte bişiyler yapılabilir.

Saygılarımla

Mesut Çolak
12-09-2009, 09:20
Merhaba arkadaşlar bende aranıza bu yeni dönemde katıldım.Bu kurulum çok güzel olmuş gerçekten beğendim.Aranızda olmaktan mutluyum :) Tek kelime ile
I Love You UFB :)

Burhan Günarslan
27-09-2009, 18:16
Merhaba arkadaşlar
Çanakkale'ye gezi düzenlemeyi düşünen üniversiteler için daha önceki yıllarda olduğu gibi elimden geldiğince yardımda bulunmaya devam ediyorum. Bilginize..

Salih Çakır
15-10-2009, 02:51
Merhaba Arkadaşlar!..
Bende bugün üniversiteli oldum ve ilk işim unifeb e katılmak oldu :) Çanakkale 18 Mart Üniv. Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Pazarlama bölümünü kazandım (Ek Kontenjan İle) Çanakkaledeki her türlü organizasyonlara elimden geldiğince katılacağım. Şimdilik bu kadar :)

Çağatay Ateş
29-12-2009, 20:58
evet bende biga iibf temsilciliğini alabilirim işletme 1.sınıfım

Can Kuleli
18-02-2010, 12:42
Merhaba Burhan.Sevgili renkdaşım unifeb ürünlerine nasıl ulaşabiliriz,bilgi verebilirmisiniz...

Burhan Günarslan
08-03-2010, 15:17
Merhaba Can, Çanakkale'de bildiğim kadarıyla şuan için bir unifeb oluşumu yok. ürünler hakkında bilgi almak için ise urun@1907unifeb.org 'a mail atıp öğrenebilirsin.

Can Kuleli
08-03-2010, 16:38
Ben a.ö.f liyim ama aynı zamanda çanakkaleliyim.Açıkçası çömü de unifeb oluşumunun olmaması çok hazin...bilgi için teşekkür ederim.

Anıl Othan
10-03-2010, 15:55
Nüfüsüna oranla çok sayıda fenerbahçelinin olduğu bir şehirde bir türlü örgütlenemiyosunuz yaa hadi birz gayret

Kubilay Gülmez
07-04-2011, 03:41
çanakkale için örgütlenelim o zaman arkadaşlar neler yapabiliriz bi bakalım

Anıl Othan
10-04-2011, 02:18
Kardeşim Çanakkale için örgütlenmen biraz zor gibi şu aralar Çanakkale li biri olarak sana şunu söyleyebilirim şehirde ki Gfb grubunun üstünlüğü okulda da hüküm sürüyor...işin zor o yüzden

Sönmez Gömeç
15-06-2011, 20:22
arkadaslar çomü ünifeb kurmak için bişeyler yapalım.bı tek bızım yok neredeyse.ugraşanlar varsa irtibata gecelim..

Kubilay Gülmez
17-06-2011, 15:07
arkadaşlar artık çok çalışmak vaktidir iletişim halinde olalım