Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilkent Üniversitesi
Web Yöneticisi
18-06-2007, 07:02
Bilkent Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.
Nur Baykal
27-08-2007, 16:54
Yani buradan çıkacak sonuç: Bilkent hala aday üniversite...
adaylıktan kurtulmak için ne yapmamız gerekiyor ki?
Ömer Yağanoğlu
27-08-2007, 18:27
Yani buradan çıkacak sonuç: Bilkent hala aday üniversite...
adaylıktan kurtulmak için ne yapmamız gerekiyor ki?
Evet hala aday üniversite.
Özel mesaj olarak detayları yolladım.Şimdiden kolay gelsin.
Nur Baykal
28-08-2007, 15:56
şu adaylıktan kurtulalım derim ben...
hep aday olmayalım ;)
Hep aday tam aday :)
omer oryantasyona bekleriz:D
Nur Baykal
28-08-2007, 17:06
yeniyim evet...
bu sene ilk olacak...
Ömer Yağanoğlu
29-08-2007, 01:34
yeniyim evet...
bu sene ilk olacak...
bilkentde de 1907ünifeb adım adım geliyor :)
Fırat Kocadağ
29-08-2007, 02:16
Efe senide bekleriz :)
hoşgeldiniz :) çalışmalarınızda başarılar...
Belgin Bal
29-08-2007, 03:17
Hep aday tam aday :)
efecim vakti gelmişti artık;)
Belgin Bal
29-08-2007, 15:48
son kale hesabı;)
Ömer Yağanoğlu
29-08-2007, 16:07
Efe'ciğim çalışmalarında başarılar.
Yeni sezonda görüşmek üzere :)
Hakan Arıduru
29-08-2007, 16:09
Aramıza hoş geldin Efe..:rolleyes::D:D
Ömer Yağanoğlu
29-08-2007, 16:16
tamam oryantasyonda da başarılar kardeşim.
bu sene hayırlı olur inşallah.
Nur Baykal
06-09-2007, 18:19
iyi o zaman oryantasyonda standımıza ugra 10 eylul bilkent odeon da acılıs konusmasından sonra gorusuruz ;)
standı nereye kuracaksınız tam olarak ???
bir de unutmayın tamam mı şimdiden birkaç kişi buldum sayılır :rolleyes:
Serhan Siyahhan
12-09-2007, 03:04
bilkent de zaptoldu galiba.buna kimse dur demeyecek mi?:)
Serhat Taşkın
16-09-2007, 05:10
ee hyrlı olsun dielim ozaman bilkentli kardeşlerimize... :D arifde bu topiği görebilseydi keşke anlardı ozmn gerçektende son kale çankaya... :p
Fırat Kocadağ
27-09-2007, 14:54
eee nerde bu bilkent?
Kayra Nar
01-10-2007, 15:26
Bilkent gibi Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olarak bahsedilen bir Üniversitede 1907UNIFEB'in şu ana kadar kurulmamış ya da kurulamamış olmasını bir Ankaralı olarak çok büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Bilkentli arkadaşlarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapıp aday Üniversite statüsünden kurtulacaklarına ve tam anlamıyla aramıza katılacaklarına yürekten inanıyorum.
Çalışmalarınızda başarılar:)
Arkın Çoban
01-10-2007, 22:31
şimdiden hayırlı olsun efe
tanışma toplantınıza çağırırsınız artık
Serhan Siyahhan
01-10-2007, 22:56
Bilkent gibi Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olarak bahsedilen bir Üniversitede 1907UNIFEB'in şu ana kadar kurulmamış ya da kurulamamış olmasını bir Ankaralı olarak çok büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Bilkentli arkadaşlarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapıp aday Üniversite statüsünden kurtulacaklarına ve tam anlamıyla aramıza katılacaklarına yürekten inanıyorum.
Çalışmalarınızda başarılar:)
sözlerinden yanlış anlaşılmasın bilkentte bunca yıldır bilkentli fenerbahçeliler grubu var.oldukça da etkin bir gruptur.
ama ünifeb sesleri gümbür gümbür geliyor... : durumarım ::)
Nur Baykal
01-10-2007, 23:38
sözlerinden yanlış anlaşılmasın bilkentte bunca yıldır bilkentli fenerbahçeliler grubu var.oldukça da etkin bir gruptur.
ama ünifeb sesleri gümbür gümbür geliyor... : durumarım ::)
bence aktif olduğumuz tartışılır...
gslilerle bjk liler afiş doldurdu üniversiteyi bizden tık yok nerde toplanacağız onu bile bilmiyoruz...
Serhat Taşkın
02-10-2007, 04:01
:???:
Ömer Yağanoğlu
02-10-2007, 12:19
1907ÜNİFEB Ankara örgütlenmemizde Bilkenti de görmek bize güç katacaktır.Geçen sene ki bazı durumlardan dolayı gelen talepleri değerlendirmedik ama bu sene yapılanmaya gideceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Bilkent de bizle iletişim kurmak isteyen arkadaşlarla bu hafta görüşeceğim.Ankara'da ki diğer üniversitelerde olduğumuz gibi burda da örgütlenmemizi kısa sürede kuracağız inşallah.
1907ÜNİFEB forumunda Bilkent ile gelen her aday başvurusu diğer üniersitelerde olduğu gibi değerlendirelecektir,bilginize.
Sevgiler.
Ömer.
Bulut Akışık
12-10-2007, 01:44
bence aktif olduğumuz tartışılır...
gslilerle bjk liler afiş doldurdu üniversiteyi bizden tık yok nerde toplanacağız onu bile bilmiyoruz...
Lafı ağzımdan aldın ...
Bulut Akışık
12-10-2007, 01:52
elimizden geleni yapmak istiyoruz .. nerden başlamalıyız ?
Nur Baykal
15-10-2007, 15:28
elimizden geleni yapmak istiyoruz .. nerden başlamalıyız ?
aslinda başladık sayılır iftar falan düzenledi arkadaşlar sağolsunlar da ben memleketteydim gidemedim.
başkanlık seçimlerine bizim başkan katılsın derim. fenerlilerin oyunu alsın
bilkentin yönetimini ele geçirelim :)))
sonra ne yapabiliriz Allah kerim...;)
Ömer Yağanoğlu
17-10-2007, 14:45
Nur önce durumu düzeltiyim.Anlattığın gurup biz değiliz başka bir oluşum o.Biz 1907ÜNİFEB olarak Bilkent üniversitesinde yeniden yapılanma ve örgütlenme sürecindeyiz.
Bayram araya girdiği için sizlerle görüşemedik.Bu haftasonu umarım görüşebiliriz.Bu arada Bulut mailini okudum sende hoşgeldin aramıza.İkinizide arayacam haftasonuna kadar.
Sevgiler.
Nur Baykal
18-10-2007, 12:49
bi saniye bi saniye yani şimdi bilkentli fenerbahçelilerle unifeb tamamen bağımsız mı demek istiyorsun???? :???:
Ömer Yağanoğlu
18-10-2007, 13:01
Sana attığım özel mesaı dikkatli okursan öyle olduğunu daha net anlarsın.
Burası 1907ÜNİFEB forumları ve bu oluşumda 1907ÜNİFEB-Bilkent Üniversitesi oalcaktır.Diğer grup bizden bağımsız başka bir oluşumdur.,
Dediğim gibi sen ve diğer arkadaşlar müsait olursa umarım haftasonu görüşme imkanımız olacak daha net anlatırım ozaman.
Safa Yazıcıoğlu
20-10-2007, 17:48
koskoca bilkent adaylığa yakışmıyo bizzat içinde olmalı...bilkent için hep destek tam destek :)
Ayşegül Demirel
18-04-2008, 13:35
Eski bir Bilkentli olarak Bilkent Üniversitesini aday üniversitelerde görmek beni şaşırttı renkdaşlarım niye bu kadar durgunsunuz sizi üye üniversiteler arasında ne zaman görücez?
Metecan Çarklı
02-01-2009, 06:19
2oo9'un ilk gününde yaşanan talihsiz(!) bir olayla pırlanta gibi 7 arkadaşlarını toprağa veren Bilkentli arkadaşlara baş sağlığı diliyorum.. Gerçekten çok acı bir durum.. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..
Acınız acımızdır! Acınızı paylaşıyoruz!
Ertuğrul Yiğit
02-01-2009, 07:08
2oo9'un ilk gününde yaşanan talihsiz(!) bir olayla pırlanta gibi 7 arkadaşlarını toprağa veren Bilkentli arkadaşlara baş sağlığı diliyorum.. Gerçekten çok acı bir durum.. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..
Acınız acımızdır! Acınızı paylaşıyoruz!
gerçekten cok üzücü bir olay.
bilkent konusuna gelince bilkent ua cok aktif cok fazla aktif üyesi var daha doğrusu(10 15 tanesi arkadasım malesef:))aktifliklerinin sebebi birazda maddi.para olunca cogu maca gidebiliyolar.insallah unifeb bilkent tekrardan güzel bir şekilde yapılanır ve su milan kırması cakma taraftar grubu ua yı bastırır:cool:
Hande Gölgeli
14-01-2009, 17:43
sevgili bilkent web sayfanızdan bulamadım ama kapalı spor salonunuzun resimlerini rica etcektim.. :)
Ekrem Ersöz
02-09-2009, 03:46
selam millet ben çaylaklardanım bu sene geldim izmitten görünüşe göre buraya ocaktan beri uğrayan yok ama bu işlere hevesli başka arkadaşlar varsa umarım bu sene güzel bi şeyler yapıp "aday üniversite" kategorisinden çıkarız sizi bilmem ama bu durum benim biraz canımı sıktı. Umarım insanları unifeb bilkent in varlığından haberdar edebiliriz...
Asena Koç
17-05-2010, 21:15
Kıvanç Gül bir başka deyişle ''Kuzen'' mutlu yıllar ;)
Anıl Korkmaz
26-08-2010, 20:46
bende bu sene bilkenti kazandim istanbuldan geliyorum arkadaslar aday konumda olmasina uzuldum suan var mi hala universitede okuyanlar en son mayis ayinda mesaj yazilmis ama ?
Eren Karaca
15-09-2010, 11:50
bende bu sene bilkenti kazandim istanbuldan geliyorum arkadaslar aday konumda olmasina uzuldum suan var mi hala universitede okuyanlar en son mayis ayinda mesaj yazilmis ama ?
okul acılınca arkadsları bulursunuz :) en gec 6s macında:D
bılkente adaylık yakısmıyor bır an once örgütlenınde sızlerıde aramızda gorelım::)
Onur Yıldırım
15-09-2010, 12:32
Hoşgeldin Anıl, örgütlenme ve üyelik komitesindeki arkadaşlarımız sana ulaşmışlardır ya da ulaşacaklardır. En yakın zamanda görüşmek üzere. :)
Erdi Türk
27-09-2010, 12:24
Bilkentli Fenerbahçeliler tüzüğü gereği hiç bir taraftar grubunun ve topluluğunun himayesi altına giremez, Bilkentli Fenerbahçeliler Bilkent Üniversitesi'ne bağlı özgün bir kulüptür. Dolayısıyla Ünifeb'e adaylık gibi bir olay söz konusu değildir.
Mehmet Özkarslı
28-09-2010, 02:37
Zaten Bilkentli Fenerbahçeliler'i kimse himayesi altına almaya çalışmıyor bu kanıya nereden vardın bilmiyorum. 1907 ÜNİFEB istediği okulda klüplerden bağımsız bir şekilde örgütlenebilir aynı ODTÜFEB ve 1907 ÜNİFEB ODTÜ Üniversitesi örneğinde olduğu gibi.
Size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz, biz ilgili arkadaşlarla gereken çalışmaları Türkiye'nin bir çok üniversitesinde olduğu gibi Bilkent'de de yürütmeye devam edeceğiz.
Erdi Türk
28-09-2010, 03:20
Zaten Bilkentli Fenerbahçeliler'i kimse himayesi altına almaya çalışmıyor bu kanıya nereden vardın bilmiyorum. 1907 ÜNİFEB istediği okulda klüplerden bağımsız bir şekilde örgütlenebilir aynı ODTÜFEB ve 1907 ÜNİFEB ODTÜ Üniversitesi örneğinde olduğu gibi.
Size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz, biz ilgili arkadaşlarla gereken çalışmaları Türkiye'nin bir çok üniversitesinde olduğu gibi Bilkent'de de yürütmeye devam edeceğiz.
İlk öncelikle amaç Fenerbahçe ise bölünmeyi gerektirecek bir sebep yok. 1907 Unifeb istediği her okulda kulüplerden bağımsız bir şekilde örgütlenir derken bu istediği kısmında Bilkent'i ayırmanı rica ediyorum.Çünkü Bilkent diğer üniversiteler gibi izinsiz bir şekilde örgütlenmeye izin vermez. İzin'in gerektiği yerde de kulüpler devreye girer.Tüm kulüpler öğrencei konseyine bağlıdır.Öğrenci konseyinden habersiz yapılanan bütün toplulukların üyeleri disiplin cezası alabilecek duruma kadar gelebilir. Bilginize sunarım. Bilkent'i bilmediğiniz için öyle söylediğinizi zannediyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, merak etmeyin ki Bilkent'te Fenerbahçe en iyi şekilde temsil ediliyor ve edilecek.
Benim tek demek istediğim bu topikteki arkadaşlar Bilkent gibi bir üniversite hala aday mı diye hayıflanmasıdır, dolayısıyla bizim tarafımızdan adaylık söz konusu değildir, zaten bizim Bilkentli Fenerbahçeliler adında bir kulübümüz var ve tüm Fenerbahçe gönüllüleri bu çatı altında...
Eğer ki mümkünse Bilkent Üniversitesinin topiğinin kapatılmasını talep ediyorum...
Mehmet Özkarslı
28-09-2010, 03:39
''Amaç Fenerbahçe ise bölünmeyi gerektirecek bir sebep yok'' klişesini artık bir kenara bırakmak gerekiyor kaldı ki bizim kimseyi bölmek gibi bir niyetimiz yok ama sen de takdir edersin ki amaç aynı olsa da çizgilerimiz çok farklı, bu birliğe inanan insanların bu çatı altında olmak isteme hakkını ne sen nede başka birisi elinden alamaz.
Ben de uyarıların için teşekkür ederim, ama bırak istersen de bu süreci yaşayıp görelim.
Burada ki arkadaşların hayıflanmalarına takılmak yerine kendi işinle ilgilensen daha güzel olmaz mı? Geçen gün verdiğin linklere tıklayan arkadaşlar 6 aydır güncellenmediğini fark etmişler mesela, işe oradan başlayabilirsin ;)
http://www.bilkentlifenerbahceliler.org/
http://www.facebook.com/bfb06?v=info&ref=ts
Ayrıca isteğinin mümkün olmadığını belirtmek isterim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.