Orijinalini görmek için tıklayınız : su altı rugby & su altı hockey
Ece Apan
23-06-2007, 21:04
su altı rugby &su altı hockey---Türkiye çapında 2 küme ve her kümede yaklaşık 50klüp olmasına rağmen -halen birçokları 'su altı rugby mi? 'o ne ?' diye sorabiliyor,her neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler -google dan yada youtube dan bilgi edinebilirsiniz -bakalım nasıl bulacaksınız ,hope u enjoy it ;) !
Arkın Çoban
23-06-2007, 21:07
doğa sporu sayılır mı ki bunlar da
Fırat Kocadağ
23-06-2007, 21:09
Bu spor benim hoşuma gitti bunu havaya taşıma şansımız varmı?
Arkın Çoban
23-06-2007, 21:11
o diil de su altında nası duruyolarki
bi ara saadettin teksoyda bi amca namaz kılıyodu su altında öyle bişeydir belki buda
Fırat Kocadağ
23-06-2007, 21:14
Ece biliyorsa bize ders versin :rolleyes: Öğretirmisin bizede Ece?
İlker Kökdemir
23-06-2007, 22:28
Bir konu daha sıkıntı,şimdi ne yapacağız Ömer :(
İlker Kökdemir
23-06-2007, 22:30
Su altındamı iyidir yoksa karadamı ? :???:
Önemli olan Rugby peşinden koşmakmıdır yoksa Su altında olmakmıdır :???:
Sercan Tuna
23-06-2007, 23:54
su altı benim uzmanlık alanım ( su ürünelri öörencisi değiliz boşuna :cool: )
Arkın Çoban
24-06-2007, 00:02
sen yardımcı olabilirsin umarım ilkere
Ece Apan
24-06-2007, 01:46
gazi üniversitesininde takımı var--- u.w. rugbyde erkek takımı 1.kümede kuvvetli,ama her sporda olduğu gibi en iyi takımlar istanbulda :)
Barış Kaleoğlu
24-06-2007, 02:01
Aha bir de bu çıktı. Ömer, Rahmi nerdesiniz?
Arkın Çoban
24-06-2007, 02:14
Aha bir de bu çıktı. Ömer, Rahmi nerdesiniz?
abi onlar raftingdeydi en son
ii oldu gerçi su altı tecrübesi de kazanmışlardır:rolleyes:
Fırat Kocadağ
24-06-2007, 02:16
abi onlar raftingdeydi en son
ii oldu gerçi su altı tecrübesi de kazanmışlardır:rolleyes: Suyun altına giremedik can yeleklerinden batmadık bir türlü:o çok istedim olmadı
Arkın Çoban
24-06-2007, 02:31
nese artık hockey de batarsın biraz
bu hockey de ilginç oyun aslında
buz üstünde oynanıo
su altında oynanıo
bakarsın buharlısını da çıkarırlar:p :D:D
Fırat Kocadağ
24-06-2007, 02:33
Suyun altında okey ve kağıt oyunlarınında oynana bilmesi lazım artık bunun için çalışmalar yapmak gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Canberk Günaydın
25-06-2007, 00:16
Su altındamı iyidir yoksa karadamı ? :???:
Önemli olan Rugby peşinden koşmakmıdır yoksa Su altında olmakmıdır :???:
*Reis bu seri latifeleri yapmayı neye borçlusun,söyle bilelim :o
Mustafa Ünal
25-06-2007, 02:51
*Reis bu seri latifeleri yapmayı neye borçlusun,söyle bilelim :o
Keyfi yerinde reisin. Allah bozmasın. Askere gidecek belki ondandır. :rolleyes:
Bihter İsfendiyar
29-09-2007, 15:09
arkadaşlar sualtı rugby ve hockey guce nefese ve teknıge dayanan sporlardır.Ben eskıden ıstanbul takımlarının cogunda oynadım hatta gazı unı erk takımından da bı cok arkadasım vardı.Gercekten su an turkıyede tanınmayan bı spor.Yurtdısında mıllet bu spordan cok ıı para kazanıo bızım ulkemızde ıse bu oyunun oynanmaması ıcın herkes elınden gelenı yapıyor."su altı hokeyı oynuyorum"dedıgım zaman herkes aaa nasıl tas calısoun gibi abuk ve sabuk sorularla karsımıza gelıo aslında futbol gıbı tv lerde yayınlansa cok zevklı bı spor oldugıu gozukucek 6 yıldır hem hockey hemde rugby oynuyorum umarım ankarada bu spora devam edebılırım.
Amir Özkul
30-09-2007, 19:54
Suyun altında okey ve kağıt oyunlarınında oynana bilmesi lazım artık bunun için çalışmalar yapmak gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Kağıtları buzdolabı poşetlerine sarsak oynanmaz mı sualtında?
Serhan Siyahhan
30-09-2007, 22:27
arkadaşlar sualtı rugby ve hockey guce nefese ve teknıge dayanan sporlardır.Ben eskıden ıstanbul takımlarının cogunda oynadım hatta gazı unı erk takımından da bı cok arkadasım vardı.Gercekten su an turkıyede tanınmayan bı spor.Yurtdısında mıllet bu spordan cok ıı para kazanıo bızım ulkemızde ıse bu oyunun oynanmaması ıcın herkes elınden gelenı yapıyor."su altı hokeyı oynuyorum"dedıgım zaman herkes aaa nasıl tas calısoun gibi abuk ve sabuk sorularla karsımıza gelıo aslında futbol gıbı tv lerde yayınlansa cok zevklı bı spor oldugıu gozukucek 6 yıldır hem hockey hemde rugby oynuyorum umarım ankarada bu spora devam edebılırım.
ilginç bir spor...
geçen asırlar sonra bir ilkokul arkadaşımdan haber aldım.
izmitte sualtı hokeyiyle uğraşıyormuş, şampiyon olmuşlar falan.
ilginç bir şekilde de olsa haberini aldım, mutlu muyum? mutluyum.:)
Amir Özkul
02-10-2007, 12:16
ilginç bir spor...
geçen asırlar sonra bir ilkokul arkadaşımdan haber aldım.
izmitte sualtı hokeyiyle uğraşıyormuş, şampiyon olmuşlar falan.
ilginç bir şekilde de olsa haberini aldım, mutlu muyum? mutluyum.:)
Günümüze dön artık Serhan. :rolleyes:
Halil Yeşildağ
10-06-2008, 16:49
yrn saat 6 7bucuk arası bakırkoyde rugby macım var benı desteklemek ıcın sızlerı davet edıorum arklar ısteyen herkes gelır bu gusel mac bedava:D rugby baslıgı yok nasıl topıc acılıo bılmedgm ıcın buraya yazdım arklar bakırkoyde ferit aysan tesılserınde olucak mac meydandan adlıye dolmuslarına bınebılırsınz:) soru sormak ıstersenız ozel msj atabılırsınz kolay gelsın herkese:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.