PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SU SPORLARI tutkunları buraya-İLGİLENDİĞİN BRANŞ&YORUMLARINI EKLE(yüzme sutopu surf..

Ece Apan
24-06-2007, 02:03
ben su sporlarından su altı rugby&hockey ve kano branşlarında sporcuyum,bence daha fazla turnuva düzenlenmeli ve daha fazla reklam yapılmalı...

Fırat Kocadağ
24-06-2007, 02:14
Bende iyi dalarım :) Belge almaya bile gerek dumadım o derece:cool:

Barış Kaleoğlu
24-06-2007, 02:22
Belgesiz dalınır mı hiç? Yolda çevirme falan olucak görücen gününü.

Arkın Çoban
24-06-2007, 02:26
daldığı derinliğe göre değişir tabi durumun ciddiyeti

Ece Apan
24-06-2007, 02:29
:)sohbete *dalış* yapiim alemsiniz:)

Fırat Kocadağ
24-06-2007, 02:40
Ben 10 senedir dalıyorum daha yakalanmadım;) Ayrıca önemli belgeyle dalabilmek değil belgesiz dalabilmek
daldığı derinliğe göre değişir tabi durumun ciddiyeti Geceleri dalmak en iyisi tepene takıyosun farları :cool:

İlker Kökdemir
24-06-2007, 11:54
Bu işin Suyu çıkacak gibi

Fırat Kocadağ
24-06-2007, 13:42
Bu işin Suyu çıkacak gibiBu iş zaten suyun içinde:cool:

Arkın Çoban
24-06-2007, 17:29
suyu çıksa da belli olmaz diosun yani

Canberk Günaydın
25-06-2007, 00:14
Bu işin Suyu çıkacak gibi

Sen kah-in misin ?

Bihter İsfendiyar
29-09-2007, 13:40
6 yıldır sualtı rugby ve hokeyi oynuyorum hayatımda yaptığım en güzel spor herkesin hayatında bi kez denemesi gerekli bence türkiye de çok fazla tanınmıyor ama yurtdısında ki takımlarda sporcular bu spordan para kazanıyorlar.Bu sporu herkese tanıtmalıyız

Amir Özkul
30-09-2007, 22:27
Bende iyi dalarım :) Belge almaya bile gerek dumadım o derece:cool:
Ben de çok pis dalarım.

Güzel olan belge değil dalmaktır.

Türkiye' de yaşıyoruz be Barış, yasağı delmeden zevki çıkar mı bu işin?

Bahtiyar Güdürü
01-10-2007, 01:27
Diz dalın trübün yapmaya gelicem ben :)

Amir Özkul
01-10-2007, 01:29

Tadından yenmez olacak desene. :)

Bahtiyar Güdürü
01-10-2007, 01:34
Didim'e bayrak dikmeyen ne olsun :)

Amir Özkul
01-10-2007, 01:36
Didim'e bayrak dikmeyen ne olsun :)

Helal be...

Sen o bayrağı dik, dalmayan ne olsun...

Bahtiyar Güdürü
01-10-2007, 01:43
Sen o formayı ıslat diyorsun yani :)
Amir'im yaparım senin için ...

Amir Özkul
01-10-2007, 01:46
Sen o formayı ıslat diyorsun yani :)
Amir'im yaparım senin için ...

Sağol... :)

Fırat, bak tribünleri de arkamıza aldık, gidip dalalım mı?

Arkın Çoban
01-10-2007, 23:11
amir o derinlikte tezehüratları duyman biraz zor olcaktır
ama kalbimizi sizinle

Amir Özkul
02-10-2007, 12:14
ama kalbimizi sizinle

Güzel olan tezahüratları duymak değil, tezahürat eşliğinde dalış yapmaktır.

Bu arada, sen gelmiyor musun dalmaya?

Fırat Kocadağ
04-10-2007, 20:16
Tamam Amir suyun altına bin kişilik tribün yaptırmış yeriniz hazır :)
Sağol... :)

Fırat, bak tribünleri de arkamıza aldık, gidip dalalım mı?
Tamam Amir'im yer kabuna bile ineriz:rolleyes:
ama kalbimizi sizinle Siz orda olucaksınız zaten biz sonradan katılıcaz :D

Tuğrul Albayrak
06-10-2007, 04:19
aranızda yelken kullanmasını bilen war mı..optimist laser 4,7 yada radial yada standart???

Amir Özkul
07-10-2007, 20:07
aranızda yelken kullanmasını bilen war mı..optimist laser 4,7 yada radial yada standart???

U. Ö. Y. sana sesleniyorlar bak... :D

Fırat Kocadağ
08-10-2007, 02:33
aranızda yelken kullanmasını bilen war mı..optimist laser 4,7 yada radial yada standart??? Ben bi kere kullanmıştım ama modelini markasını bilmiyorum:o Ama baya hız yapmıştım radara filan girdiniz diye geldiler :kizgin:

Arkın Çoban
08-10-2007, 20:21
ters yöne de girmişsindir sen

Amir Özkul
08-10-2007, 21:46
Ben bir keresinde Çağla Kubat' ın kullandığı yelkeni tutmuştum karada, o sayılır mı? :o

Fırat Kocadağ
09-10-2007, 03:00
ters yöne de girmişsindir sen He ya yollar çok karışık insan bi işaret koyar pffff kaza bile yaptım:o

Mustafa Ünal
09-10-2007, 16:35
Tamam Amir'im yer kabuna bile ineriz:rolleyes:

Mohoroviçiç'i geçin gerisi kolay zaten. Lavlara takılır gidersiniz.:rolleyes:

Fırat Kocadağ
09-10-2007, 17:56
Mohoroviçiç'i geçin gerisi kolay zaten. Lavlara takılır gidersiniz.:rolleyes: Biz orayı geçeli bir yıl olmuştu birisi salladı seni jeton düştü herhalde :D:D:D:D

Mustafa Ünal
09-10-2007, 18:00
Biz orayı geçeli bir yıl olmuştu birisi salladı seni jeton düştü herhalde :D:D:D:D

Bugünlerde böyleyim kusura bakma. Yerin dibine girebildiğini unutmuşum. :cool:

Fırat Kocadağ
09-10-2007, 18:02
Bugünlerde böyleyim kusura bakma. Yerin dibine girebildiğini unutmuşum. :cool:
birşey anladıysam senin gibi olayım :D

neyse sağlık olsun...

Amir Özkul
10-10-2007, 17:52
Mohoroviçiç'i geçin gerisi kolay zaten. Lavlara takılır gidersiniz.:rolleyes:

Türkçe konuş da anlayalım ne dediğini ama sen iyi bir şey demişsindir herhalde... :rolleyes:

Fırat Kocadağ
10-10-2007, 18:59
Mustafa ve iyi birşey demek :rolleyes:

Hakan Arıduru
11-10-2007, 02:35
birbirine yakın kelimeler:rolleyes:

Amir Özkul
11-10-2007, 18:29

birbirine yakın kelimeler:rolleyes:

Cidden, birbirine ne kadar da yakın kelimeler, değil mi? :rolleyes:

Mustafa Ünal
13-10-2007, 02:25
Türkçe konuş da anlayalım ne dediğini ama sen iyi bir şey demişsindir herhalde... :rolleyes:

Yerin dibine girip çekirdeğe doğru giderkene genellikle 23-34.kmler arasında bir süreksizlik olduğu saptanmış. 1906 yılında Rus Mohoroviçiç tarafından. Süreksizliğe takılmazsanız gerisi kolay :). 6371 km'yi delerek gidersiniz. Fırat tecrübeli bu tip konularda :rolleyes: .

Yerin dibinde yüksek basınçlara maruz kalasın inşallah :rolleyes: .

Amir Özkul
16-10-2007, 18:11
Yerin dibine girmeye alışkınsın sen herhalde, iyi biliyorsun bu işleri gibi geldi bana... :rolleyes:

Fırat Kocadağ
17-10-2007, 07:17
yok Amircim sadece deve kuşu gibi başını saklıyo :D :D

Hakan Arıduru
17-10-2007, 13:57
:d

Mustafa Ünal
19-10-2007, 15:49
Yerin dibine girmeye alışkınsın sen herhalde, iyi biliyorsun bu işleri gibi geldi bana... :rolleyes:

Sizler kadar olamasakta denemelerde bulunduk. Okyanus tabanları ısınıyor ama. Bu aralar zor girmeniz.:rolleyes:

yok Amircim sadece deve kuşu gibi başını saklıyo :D :D

İnsanın saklayacak bir yerlerinin olamaması ne kötü değil mi Fıratcım :) ?

Fırat Kocadağ
20-10-2007, 17:57
İnsanın saklayacak bir yerlerinin olamaması ne kötü değil mi Fıratcım :) ? Bence de kolay değil o bünyeyi bir yere sığdırmak. :rolleyes: ama neyse ki kafan vücuduna oranla biraz küçük. Böyle olduğu için olsa gerek diye düşünüyorum:o:D:D:D

Mustafa Ünal
28-10-2007, 21:36
Bence de kolay değil o bünyeyi bir yere sığdırmak. :rolleyes: ama neyse ki kafan vücuduna oranla biraz küçük. Böyle olduğu için olsa gerek diye düşünüyorum:o:D:D:D

Aman yarabbi ben bunu görmedim.

Haklısın benim kafam vücuda oranla biraz küçük dalışta faydası olur. Seninki biraz engel gibi dalmaya :). Bana sorarsan kalkan görevi üstlenir seninki.

Fatih Çelen
19-08-2008, 17:28
Koskoca unifebde yüzücü arkadaşlar yok mu... yüzme sporu ile uğraşmış , halen bir kulüpte ya da bireysel olarak yüzmeyi devam ettiren arkadaşlar yokmu... eski bir yüzücü olarak bende yüzme sporuna çok ciddi bakılmasını temenni ediyorum....

Ceren Özbal
26-09-2008, 01:08
olmaz olurmu? :) yüzücü değilim ama uğraştım şu an hakemlik yapıyorum vede küçük çocuklar, engelli çocuklar için antrenörlük yapıyorum. sana katılıyorum.:rolleyes:

Berk Ulupınar
29-09-2008, 22:02
Bir ara rüzgar surfu yapmıştım ama uzun zamandır uğraşmıyorum.

Kıvanç Kanarya
08-10-2008, 03:25
ARKADAŞLAR BEN 13 YILDIR SPOR YAPIORU8M BUNUN 9 YILI YÜZME BRANŞIYLA GEÇTİ...ŞUAN MODERN PENTATLON(atış,eskrim,yüzme,binicilik ve koşu) YAPIORUM...AYRICA MİLLİ TAKIMDAYIM...YÜZME BRANŞIYLA İLGİLİ Bİ SORUNUZ VEYA İSTEĞİNİZ OLURSA SEVE SEVE YARDIM EDERİM...

Fatih Çelen
09-10-2008, 21:31
olmaz olurmu? :) yüzücü değilim ama uğraştım şu an hakemlik yapıyorum vede küçük çocuklar, engelli çocuklar için antrenörlük yapıyorum. sana katılıyorum.:rolleyes:

teşekkür ediyorum
Ankara'ya ilk geldiğimde yüzmeye Ankarada devam etmek istedim ama yüzmeye gereken ilgi pek yoktu artık çok daha iyi surumda olduğunu biliyorum;)

Evren Tüfekçi
13-10-2009, 00:05
Arkadaşlar Merhaba,

Büyükçekmece Yelken ve Su Sporları Kulübünden Haberi Olan Varmı?.Arkadaşlar Böyle Bir Kulüp Var Fakat Eksiğimiz Bu İşe Gönül Verebilecek Sporcular.Gayet Benimsemiş Bir Haldeyim Fakat Yaklaşık 1 Haftadır Üyeyim.Maddi Anlamda Hiç Bir Şartları Yok.Eğer Biraz İlginiz Ve Zamanınız Var İse Çok Güzel Vakit Geçireceğinize İnanıyorum.Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Bu İşi Hertürlü Fedakarlıkla Yapmaktadırlar.Tek İstedikleri Denizi Seven İnsanları Bir Araya Toplamak.
İlgili Arkadaşlar Bana Özelden Mesaj Atabilirler...
Herkesin Bir Şişe İçinde Yelkeni Olmuştur :):)

Tuğrul Albayrak
17-10-2009, 02:05
Arkadaşlar Merhaba,

Büyükçekmece Yelken ve Su Sporları Kulübünden Haberi Olan Varmı?.Arkadaşlar Böyle Bir Kulüp Var Fakat Eksiğimiz Bu İşe Gönül Verebilecek Sporcular.Gayet Benimsemiş Bir Haldeyim Fakat Yaklaşık 1 Haftadır Üyeyim.Maddi Anlamda Hiç Bir Şartları Yok.Eğer Biraz İlginiz Ve Zamanınız Var İse Çok Güzel Vakit Geçireceğinize İnanıyorum.Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Bu İşi Hertürlü Fedakarlıkla Yapmaktadırlar.Tek İstedikleri Denizi Seven İnsanları Bir Araya Toplamak.
İlgili Arkadaşlar Bana Özelden Mesaj Atabilirler...
Herkesin Bir Şişe İçinde Yelkeni Olmuştur :):)

milli yelkenciyim 2 hafta önce sörf yarışı olacaktı ama ertelendi haberim war büyükçekmece yelken kulübünden ama caddebostan warken yada bi fenerbahçe koyu çekmece pek iç açıcı gelmiyo açıkçası rüzgar durumu da çok iyi değil windgurudan takip ettiğime göre

Evren Tüfekçi
18-10-2009, 06:33
milli yelkenciyim 2 hafta önce sörf yarışı olacaktı ama ertelendi haberim war büyükçekmece yelken kulübünden ama caddebostan warken yada bi fenerbahçe koyu çekmece pek iç açıcı gelmiyo açıkçası rüzgar durumu da çok iyi değil windgurudan takip ettiğime göre
çok güzel.dediğin yerler var fakat ben k.çekmecede okuyorum iş yerimde gürpınarda benim için rahat tabi.Fenerbahçe ve caddebostan diyosun tabiki oraların güzelliği tartışılmaz.Sirkeciden Silivriye kadar başka bir yer yok.Ataköy de Kapanmış herhalde.Neyse Güzel Bir Spor İlgi ve Alakanın Artmasını Dilediğim Bir Spor.Büyükçekmece ve etrafındaki arkadaşlar için bilgilendirme olsun ozaman .en son lodos günü bişiler yapmaya çalıştık ama sadece tecrübe amaçlı heycanlıydı:)
Sen Bize Hoca Olursun Gelip:)

Tuğrul Albayrak
19-10-2009, 02:07
ben davet edeyim seni hatta tanışmaktan çok memnun olurum..gerçekten deniz kültürü pek fazla yok ve büyük fırsatı tepiyoruz adamların ülkelerınde dediz yok ve gelip yarışmalarda derece yapıyolar