Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası 2007
Cem Esmer
26-07-2007, 01:52
Milli takımımızın C grubunda mücadele edeceği Şampiyonada maç porgramı ise 3 Eylül Türkiye-Litvanya; 4 Eylül Almanya-Türkiye; 5 Eylül Türkiye-Çek Cumhuriyeti.Grubumuzda ilk üç sırayı alan takımlar D grubunda ilk üç sırayı alan takımla yeni bir grup oluşturup takımlar 3er maç yaptıktan sonra ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecekler.Şampiyonada ilk 3 sırayı alan takımların Olimpiyat vizesi alacağı organizasyonda milli takımımızın hedefi de ilk 3 sırada yer alıp Olimpiyat vizesini kapmak.:cool:
Önümüzdeki günlerde 18den 12ye indirilecek kadromuzda şu an Fenerbahçemizden Hakan Demirel,Oğuz Savaş,Semih Erden,Ömer Onan İbrahim Kutluay ve 2.takımımız sayılabilecek Alpellada oynayan Ömer Aşık mevcut.
Organizasyonla ilgili her şeyi buradan beraber tartışabileceğimizi düşünerek bu konuyu açtım.Umarım milli takımız için başarılı bir turnuva olur!
Ezgi Özer
26-07-2007, 02:10
10-11 ağustos tarihlerinde A milli basketbol takımımızın abdi ipekçi spor salonunda Avustralya ile hazırlık maçları olacaktır. maçlar 8 de başlıyacak.
Cem Esmer
26-07-2007, 13:23
Ayrıca maçların yayınıda SKY Türk kanalından olacaktır.
Cem Esmer
26-07-2007, 14:12
Psikoloji testi!
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/psikoo2800.jpg
12 Dev Adam'ı, Avrupa Şampiyonası'na zihinsel olarak da hazırlamak isteyen Tanjeviç, sert hareketleri görmezden gelip, oyuncuların sinirlerini ölçüyor
26.07.2007
Sinirler geriliyor
A Milli Basketbol Takımımız, 2007 Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarını İtalya’da sürdürürken, coach Bogdan Tanjeviç, oyuncuları fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da resmen teste tabi tutuyor. Kampın bir günü hariç her gün ağır tempoda çift idman yaptıran tecrübeli teknik adam, özellikle çift pota maçlarda sertliğe inanılmaz derece göz yumarak, oyuncuların nasıl tepki vereceklerini sınıyor. Kıran kırana geçen maçlarda hakemlik yapan kurt hoca, hemen hemen hiç faul çalmayınca doğal olarak yorgun vücutlardaki sinirler geriliyor.
Sınavı geçiyorlar
Kampın ilk gününden itibaren aynı taktiği izleyen Tanjeviç’in bu tutumuna ise oyuncular sessiz kalmakla yetiniyor. Tanjeviç düdük çalmayınca bir çok pozisyonda çok sert fauller yapılıp, ufak tefek sakatlıklar yaşanmasına rağmen, şu an için birbirlerine en ufak bir tepki vermeyen 12 Dev Adam oyuncuları da, psikolojik sınavı da geçmiş durumdalar. Geçmiş yıllarda, bu tip hareketler sonrası kavgaya varacak hareketlerde bulunan Milli Takım oyuncuları, disiplini bir an olsun elden bırakmadan sinirlerine de hakim olmayı başarıyorlar.
Tanjeviç umutlu
Coach Bogdan Tanjeviç ise durumu şöyle özetliyor: “Sonuçta Avrupa Şampiyonası’nda öyle kolay kolay düdük çalınmıyor. Burada biraz daha sert oynamalarına göz yumuyorum. Hem fizik olarak, hem de psikolojik olarak turnuvaya hazırlanmalıyız. Geçtiğimiz yıllarda böyle sert fauller sonrası kavga çıkıyordu. Ama hem bireysel, hem de takım olarak büyük gelişme sağladık. Ne bana, ne birbirlerine itiraz ediyorlar. Her yıl bu takımın üstüne yüzde 10 birşeyler katıyoruz. Bu da beni çok mutlu ediyor. Kesinlikle oyuncularımın çalışmasından ve tutumundan tatmin olmuş durumdayım.”
Ezgi Özer
11-08-2007, 03:17
maça iyi başlayınca nedense maçı alacağımızı düşünemiyorum bi kaç yıldır.. böyle bi kadroya sahibiz, artık bişeyler değişsin.. lütfen!
Ezgi Özer
12-08-2007, 03:12
fark attığımz halde oyunu bırakmadılar. alttan gelenler kendilerini çok geliştirmişler.. performanslar çok iyi. ama cenk oynamadı..
Cem Esmer
27-08-2007, 00:58
http://www.ntvspor.net/i/blank.gifMilliler Hırvatistan'ı aşamadı: 69-77Türkiye, Efes Pilsen World Cup 6'nın finalinde Hırvatistan'a 77-69 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Türkiye Basketbol Fedeasyonu'nun İzmir'de düzenlediği Efes Pilsen World Cup 6'ın finalinde Türkiye ile Hırvatistan karşılaştı.
Son iki turnuvanın şampiyonu Türkiye, daha önce A Grubu maçında yenildiği rakibine finalde de 77-69 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
Maçın ilk çeyreğini Serkan Erdoğan ve Hidayet'in sayılarıyla 18-14 önde geçen milliler, ikinci çeyrekte sayı üretmekte zorlandı. Popoviç'in sayılarıyla üstünlüğü ele geçiren Hırvatistan, devreyi 39-31 önde kapadı.
İkinci yarıda kazanılan serbest atışları sayıya çevirmekte zorlana milliler karşısında dış şutlarla etkili olan Hırvatistan, farkı açmaya başladı. Fakat çeyreğin sonlarında Engin ve Kaya ile toparlanan Türkiye, farkı 4 sayıya indirdi: 54-58
Son çeyrekte, Popoviç, Banic ve Planiciç'in sayılarıyla farkı yeniden açan Hırvatistan karşısında etkili olamayan milliler, salondan 77-69 yenik ayrıldı.
Hırvatistan, bu sonuçla Efes Pilsen World Cup 6'nın şampiyonu olurken Türkiye, ikincilikte kaldı.
HIRVATİSTAN: 77 - TÜRKİYE: 69
Salon: Halkapınar
Hakemler: Sami Bachar xxx (İsrail), Sreten Radovic xxx (Hırvatistan), Serkan Emlek xxx (Türkiye)
Hırvatistan: Kus x 5, Planinic xx 10, Stojic x 2, Banic xx 12 Kasun xx 8, Tomas x 2, Rozic xx 8, Prkacin x 4, Markota x 2, Popovic xxx 15, Ukic x 3, Barac 6
Türkiye: Engin x 6, Semih x 4, Serkan x 5, Mehmet xxx 18, Hidayet xx 12, Ender x 3, Kerem xx 8, Ersan x 2, İbrahim x, Kaya xx 9, Ermal x 2
1. Periyot: 14-18
Devre: 39-31 (Hırvatistan’ın lehine)
3. Periyot: 58-54
Mehmet Okur 18 sayı - 9 ribaunt ile millilerin en etkili ismi olurken Hidayet Türkoğlu 12 sayı - 4 asistle mücadele etti.
Hırvatistan'da 15 sayılık bir performans sergileyen Popoviç ile 10 sayı - 6 asistle oynayan Planiniç galibiyette önemli rol oynadı.
İlker Aktaş
27-08-2007, 04:15
Bu turnuvada yapmamız gereken en önemli şey bence Yardımlaşma ve Takım olma..
Mehmet ve Hidayet "Topun el yaktığı anlar" olarak tabir edilen anlarda sorumluluk alıp, normal zamanda ise "Takım oyuncusu" gibi oynarlarsa neler olabileceğini - Tabi Engin'in muheteşem performansını da unutmamak lazım - Sırbistan maçında gördük ve Sırp'ları tam anlamıyla EZDİK..
Turnuvada başarılı olmamız içten bile değil yeter ki 12 Dev Adam DEV ADAMLAR GİBİ oynasın..
Cem Esmer
31-08-2007, 13:52
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_1205__serkanerdogan3108.jpg
Serkan Erdoğan, sakatlığı nedeniyle, Basketbol Milli Takımı'ndan çıkartıldı.
35. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı kadrosundan, sakatlığı nedeniyle Serkan Erdoğan çıkartıldı. İspanya’da 3-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek şampiyona için hazırlıkları Abdi İpekçi Spor Salonu’nda sürdüren milli takımda yer alan, ancak Efes Pilsen World Cup Turnuvası sırasında dizindeki ağrılarının nüksetmesi nedeniyle son 2 gündür dinlendirilen Serkan’ın dün kontrolleri yapıldı. 1 ay dinlendirilmesi gereken Serkan Erdoğan, sağlık kurulunun verdiği rapor doğrultusunda aday kadrodan çıkarıldı.
Şükrü Günal
31-08-2007, 15:43
2 numara pozisyonunda zaten sıkıntılarımız vardı,iyi bir Serkan'ın orada çok iş yapacağı aşikardı,üzüldüm açıkçası.Şimdi oranın tüm yükü İbo ile Cenk Akyol'a kaldı.Belki bazen Hidayeti bile 2 numara pozisyonunda oynatacaktır.Keşke Ömer Onan'ı kadrodan çıkarmasaydı.Sonuçta Avrupa Şampiyonası uzun bir maraton ve bu maratonda hem iyi hem alternatifi bol kadro gerekli.Yine de mücadeleye devam.Rotasyonda pek değişiklik olacağını sanmıyorum.Bu arada Engin Atsür'ün de yükselen formu hem hücumda hem de savunma da inanılmaz işimize yarayacak.Özellikle geliştirdiği dış şutları ve asistleriyle iyi bir guard haline geldi...
Cem Esmer
31-08-2007, 15:56
Ömer Onan'ın çıkarmasının tek nedeni kadronun 12 ile sınırlandırılacak olması ve Tanjeviç uzun süredir birlikte oynayan takımı tercih etmesinden dolayı olabilir.
Özgür Gülsoy
31-08-2007, 16:11
çeyrek finalde eleniriz,5. oluruz.Yine herkes çok büyük bir başarı gibi Tanjevic'i alkışlar.
Ah ah :(
Ezgi Özer
01-09-2007, 16:24
Serkan'ın sakatlanması çok kötü oldu. Ömer'in kadrodan çıkarılması kararıda garip.. seçim çok zor kadroyu 12 ye indirmek kolay değil ama Ömer Onan'ın çıkarılması büyük risk..
Şükrü Günal
03-09-2007, 12:39
Avrupa Şampiyonası nihayet bugün başlıyor..12 Dev Adamımız ilk maçını saat 21.30'da Litvanya ile oynuyor..Her zaman zor gelen bir ekip.Eski güçlerinden uzaktalar ama sonuçta bir ekolün temsilcileri..Zor ve zevkli bir maç olacak..
Maçı NTV veriyor.Kaliteli,zevkli bir anlatım olacağı kesin.Takımımıza sonsuz başarılar diliyorum..
Tuğba Tülü
03-09-2007, 20:13
Bugün A Milli Basketbol takımımıza Lİtvanya karşısında yürekten başarılar ,saat 21.30 da NTV de zevkli bir maç bizleri bekliyor inşallah 12 dev adam iyi bir mücadele gösterir ve sahadan istediğimiz sonucu alırız...
Eray Ağdemir
03-09-2007, 22:15
ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum çok iyi mücedele edip formalarının hakkını sonuna kadar vericekler sonsuz başarılar takımımıza...
Ezgi Özer
04-09-2007, 00:40
türkiye: 69 litvanya :86 yorumsz..
Servet Güldeş
04-09-2007, 01:06
Bu kadar smaç yiyeceğimiz bir maç olmasını beklemiyordum...
İçeriiyi ne zorladık ne de içeriyi iyi savunduk...
4 numaralardan da yeterli ribaund katkısı gelmedi... Maç koptuktan sonra Kerem biraz çırpındı ama geç kaldı biraz...
:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:CENK AKYOL'UN BU KADRODA OLUPTA , ÖMER ONAN'I GÖREMEMEK ÇOK ACI BENCE...:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
Cem Esmer
04-09-2007, 01:23
İnanılmaz kötü oynadık,Tanjeviç bizide milli takımı oynattığı gibi oldukça sistemli dış şutlara dayalı bir hücumla oynatırsa işimiz allahlık!!!!
Tuğba Tülü
04-09-2007, 01:38
Litvanyaya karşı maçtan önce iyi bir mücadele ortaya koyarız diye ummuştum malasef kötü oynadık 69-86 kaybettik..inşallah Almanya maçında bu hataları tekrarlamaz ve umduğumuz sonucu alırız..
Aytek Öztürk
04-09-2007, 01:42
valla geçen sene onları 2 kez yendik ama bu sefer bir fark vardı sahada bizimkileri yazık yazık denicek hale getiren yazikevicius vardı.nbaliler gelmesin bizim lpgli çocuklar daha iyi oynuorlar
Barış Kaleoğlu
04-09-2007, 01:46
Memo pek sorumluluk almadı ama bence Litvanya gerçekten çok iyi savuma yaptı farkı açana kadar.
İlker Aktaş
04-09-2007, 02:21
Tanjevic'i anlamak mümkün değil açıkçası..
Önce Keram'i kadroya almadı, şimdi Hücumda etkili oyuncuların ısınmasına izin vermeden oyundan çıkartarak gerekli hücum etkinliğini sağlamamıza engel oluyor adeta.
Mehmet okur dışarıdan çok etkiliyken biz onu içeriye hapsediyoruz adeta bunun yanında hiçbir hücum organizasyonu kuramadık bunda tabi Litvanya'nın mükemmel savunması da belirleyici bir faktördü ama bu kadar dış şutla yaşayan bir takım olmamalıyız hadi madem yaşıyoruz o şutları doğru kişiler kullansın Keram Gönlüm, Kaya Peker bile üçlük deniyor bir ara maç 9 aylık oyununa döndü..
Basketbolda bir tabir vardır. " Üçlükle yaşayanlar, üçlükle ölür. " diye biz bugün öldük fakat yaşayadabilirdik. Önemli olan oyunumuzun bu kadar üçlük sokmaya dayalı olmaması gerektiği ve organize hücumlar yapmamız gerektiği..
Ve tabi ki şu da bir gerçek bu dümenin çok çok iyi bir kaptana, Guarda , ihtiyacı var ama ne yazık ki ne Ender, ne Engin, ne de Hakan o kapasitede oyuncular. Jasikevicius kadar yıldız olmasa da en azından oyunu okuyup yönlendirmeli gerektiğinde sorumluluk almalı.. Engin gününde olduğunda ama kesik kesik yapabiliyor, Ender de aynı şekilde.. Ama Kerem Tunçeri gibi bir Guard'ınız varken şu takımda olmayışı içler acısı bence..
Fatih Dilber
04-09-2007, 17:25
Maç içerisinde dediğim gibi, eski günleri özlemişim. Ruhsuzluk devam ettikçe izlememek maçları en güzeli...
Muhammet Budak
04-09-2007, 17:36
Maç içerisinde dediğim gibi, eski günleri özlemişim. Ruhsuzluk devam ettikçe izlememek maçları en güzeli...
Sen izledin mi dün akşam maçı bir de.Sonuna kadar anti Tanjevic umrumda değil milli takım.
Tanjevic yine hep eleştirdiğimiz yönünü gösterdi dün akşam,gençlerle gayet iyi işler yapıyor,isimsiz oyuncularla iyi mücadele ediyor ama işin içine yıldız oyuncularla takım kurmak girince Tanjevic yok ortada.Ben hiç umutlu değilim bu şampiyonada.
Şükrü Günal
04-09-2007, 18:48
Açıkçası 45 günlük bir hazırlık aşamasından sonra dün savaşan,iyi savunma yapan ve kontrollü hücum eden bir Türkiye bekliyordum.Maçın ilk dakikaları eşit şekilde geçti.Fakat zaman ilerledikçe dışardan sallama yapılan atışlar ve Jasikevicius'un üstün oyunu sonumuzu getirdi.Nedense yapılan her hücumda oyuncularımız dışarıya hilal gibi diziliyor.Girmeyen üçlüğü ribaund yapacak bir oyuncumuz bile olmuyor.
İçeriye drive ettiğimiz zamanda,oyun kurucularımızın oyunu okuyamadığı ve Litvanya'nın devamlı ikili yardım yapması duvara çarpma etkisi yaptı.Bu takımdan açıkçası daha da umutluydum.Hücum dengesiz,savunma da bire birde hep geçildik.Litvanya tamam güçlü,turnuvanın favorilerinden ama biz de Türkiye'yiz..Umudum şu ki bu akşam ki Almanya maçı daha farklı olur..Nowitzki bir delilik yapmazsa..
Aytek Öztürk
04-09-2007, 23:35
valla almanya maçı da gitti inş çekler de yener de bizi hemen eve dönüp kıyametle karşılaşır ahmaklar ve sayın koçumuz tanjeviç
Cem Esmer
04-09-2007, 23:59
Son on yıl içinde izlediğim milli takımlar arasında belki kağıt üzerindeki en iyi takım(Genel olarak oyuncular aynı ama kariyerleri çok ilerledi) ama oyun olarak ta en kötü milli takım!
Cem Esmer
05-09-2007, 00:00
Bu arada spikerler çok doğru diyor,doğru düzgün bir beş yok 45gündür bir arada olan bu takımın ki hoca bizim takımla çok kısa süre hazırlancak lige!Ayrıcı zırt pırt oyuncu değiştiriyor insanlar ısınana kadar çıkıyor serbest atışlarda kaçıyor!!!
Onur Akalın
05-09-2007, 00:17
tanjeviçi istemiyorum fenerbahçede....... zaten bütün sloven ve rusları topluyo.herhalde rus kızların önünde oynayacaz maçları...tamamen rezalett. hele mehmet okur .bi nowitzkiye bak bi okura. yazık valla bence yarın da yenilsinler hemn dönsünler tatillerini devam etsinler
Şükrü Günal
05-09-2007, 00:28
Yazık çok yazık..Takımda bir iki kişi kötü oynasa tesadüf belki ama hepsi kötü olunca bu takımın çalışmadığı çok açık.Geriye koşamıyorlar,planı hücum edemiyorlar,ikiye birde perdeye takılıyorlar,savunma yok,üçlük yüzdesi 22'de 3..Hakikaten yazık..Şampiyonluk umuduyla başladığımız turvunada takımdan utandım resmen...Ve o Tanjevic Fenerbahçe'nin coach'u olacak!!..
Tuğba Tülü
05-09-2007, 00:29
Maç bitti 69-49 ,Almanya karşısında ezildik,son yıllarda A Milli basketçilerimizi hiç böyle izlemedim:???:
Şükrü Günal
05-09-2007, 00:31
Maç bitti 69-49 ,Almanya karşısında ezildik,son yıllarda A Milli basketçilerimizi hiç böyle izlemedim:???:
Çok haklısın Tuğba..Sanki biri çıkmış adamları tehdit etmiş sakın iyi oynamayın diye..Yani NBA'de % 80'lerde serbest atış yüzdesi yapan M.Okur bile çok çok kötü şut yüzdesiyle oynadı..İbo desen çok kötüydü.Yani dedim ya sanki Katar takımı gibiydik...
Cem Esmer
05-09-2007, 00:36
Çeşke 69-49 olsa utanç gibi skor 79-49
İlker Aktaş
05-09-2007, 00:58
Yazık tek kelimeyle yazık..
Biz bu moral bozukluğuyla Çekler'e de yeniliriz!..
Tek bir organize hücum yok, 20 tane serbest atış kaçırıyoruz, 3/22 üçlük atıyoruz vs vs..
YAZIK...
Muhammet Budak
05-09-2007, 00:58
Hedef final değil miydi ya?İki günde 50 sayı fark yedik ama.Tanjevic bunu nasıl açıklayacak merak ediyorum.Fenerbahçeyi de aynı sonun beklemesinden korkuyorum.Fenerbahçe ile milli takımda hazırlandığından daha az bir süre hazırlanacak.Çok merak ediyorum ne olacak.Fenerbahçenin veya milli takımın kaybetmesini asla istemem ama bu adamdan nefret ediyorum.
Barış Kaleoğlu
05-09-2007, 01:11
Hiçbir oyuncunun büyük payı yok bence bu yenilgilerdeki en büyük pay Tanjevic, sonumuz hayır olsun hem Milli Takım olarak hem Fenerbahçe olarak.
Ezgi Özer
05-09-2007, 01:14
işkence gibi maçtı ! :kizgin: ben tanjevici anlamıom anlıyamıcam yaa! fenerbahçede nasıl bi oyun taktiği olcak merak ediorm. artık basketbol maçlarınıda saç yolarak mı izliyeceğiz ya ! :kirbac:
İlker Aktaş
05-09-2007, 01:21
12 DEV adamınız da olsa "1 KÜÇÜK TEKNİK DİREKTÖR" sizi böyle yapabiliyor işte..
Yıldızların olduğu takımları neden yönetemiyor anlamıyorum burada bir problem var ama..
Ezgi Özer
05-09-2007, 01:25
Yıldızların olduğu takımları neden yönetemiyor anlamıyorum burada bir problem var ama..
yıldızları yönetmek çok zor çünkü. önce onların egolarını söndürmesi lazım, ondan sonra takım olur, oyun olur..
İlker Aktaş
05-09-2007, 01:32
yıldızları yönetmek çok zor çünkü. önce onların egolarını söndürmesi lazım, ondan sonra takım olur, oyun olur..
Hangi YILDIZ' ımız bugün EGO'suyla oynuyor ki..
Tanjeviç sağolsun adamlar ritim tutturamadan kenara alıveriyor.. Basketbolda "Eli Sıcak Olmak" deyimini hepimiz biliyoruz ama bu rotasyonla malesef herkes SOĞUK kalıyor..
Gerçi hoş sıcak olsalar bu sefer de varyasyon olmadığından topu eline alan saçmalıyor.. Dikkat edelim Guard topu getirip 2 numara ya da 3 numaraya verip sonra kayboluyor.. Ne bir hücum kurgumuz var ne de bir oturmuş ilk beşimiz..
Yazık..
Burçay Tiftikçi
05-09-2007, 01:37
Sahada süre almak istiyorsanız kötü oynayacaksınız.Biraz iyi oynamaya başladınızmı tanjeviç kenara alıyor.Bence tanjeviç rakip takımlardan para alıyor.Bunun başka bir açıklaması yok çünkü.
Burçay Tiftikçi
05-09-2007, 02:10
Türkiyeye dönünce istifamı vereceğim demiş.Adam resmen üstümüzde kaldı , elimizde patladı.
Muhammet Budak
05-09-2007, 05:18
Fenerbahçe 2006-2007: Damir Mrsic,İbo,Solomon,Mirsad
Türkiye 2007:İbo,Hidayet,Mehmet Okur
Bir takımda 4 tane topla oynamayı seven oyuncu,4 yıldız.Diğer takımda 3 tane yıldız var.
Sonuç:Fenerbahçe şampiyon Coach:Aydın Örs,
Türkiye 2 maçta Litvanya ve Almanyadan toplam 50 sayı fark yedi.Coach:Bogdan Tanjevic.
Bu adamı istemiyorum,isterseniz felaket tellalı diyin,Fenerbahçe seneye aynı kadro ile olursa Fenerbahçeyi kötü günler bekliyor.Aziz Yıldırım gör eserini.Olur da şans yardım eder Fenerbahçe Euroleague'de çeyrek final oynasa bile ben bu adamı istemiyorum.
Anti Tanjevic...
Şükrü Günal
05-09-2007, 09:03
Tanjevic vs Zico :agla: :kizgin:
Acaba bizde mi birşey var???
Futbol,basketbol..Artık isyankar yorumlardan usandım iyi şeyler hakkında güzel yorumlar yapmak istiyorum..Artık 22 Ekimden sonra Beyonca hakkında güzel beyanatlar veririz :)
Hafta sonu Malta maçı var
Burçay Tiftikçi
05-09-2007, 09:19
Daum u yolla Zico yu getir.Aydın Örs ü yolla Tanjeviçi getir.Çok başarılı tercihler.Yönetimimizi bu akıllı tercihler için kutluyorum.
Doğa Aydın
05-09-2007, 09:32
OooooOOooo Bogdan Tanjevic!
Hahahahaha!
İlker Üçer
05-09-2007, 10:56
Kurt hoca Tanjevic...
Burçay Tiftikçi
05-09-2007, 11:33
Kurt hoca Tanjevic...
Saha kenarındaki hareketleriyle , bakışlarıyla filan daha çok maymunu andırıyor. :D :D
İlker Üçer
05-09-2007, 12:03
Saha kenarındaki hareketleriyle , bakışlarıyla filan daha çok maymunu andırıyor. :D :D
O hareketleri yapmak için harcadığı enerjiyi rakip seri yakalamışken masaya dönüp mola almaya harcasa hem dışarıdan bu kadar antipatik görünmez hem de takıma olumlu bir katkısı olur. Pek bağlayamadım gerçi ama olsun. :)
Cem Esmer
05-09-2007, 12:14
Türkiyeye dönünce istifamı vereceğim demiş.Adam resmen üstümüzde kaldı , elimizde patladı.
Hay ben böyle işin...
Bide bu adam sözde uzun vadede bizi 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasına hazırlıyordu.
Celal Tunalıoğlu
05-09-2007, 14:37
Turgay Demirelde istifayı kabul etmeyeceğini söylemis.
Zaten Tanjevicin milli takımı bırakması demek bizle imzaladığı sözlesmeyede itiraz etmesi demek cunku adamın maası yarıya düsecek bir anda..İste o zaman tam olarak elimizde patlamıs olucak.
Serhat Özcan
05-09-2007, 15:12
wallahi milli takımı son 2-3 şampiyonadan beri hiç bu halde görmemiştim...izlerken heyecandan yerimde duramadığım bi genç takım vardı geçen şampiyonada hido mehmet nie gelmedi diye tartışılan,al işte hido mehmet gelince o takım ruhu tamamen kaybolmuş...hucum yaparken bile koşmazmı bi takım? tek kelimeyle YAZIK!!!
Sercan Tuna
05-09-2007, 15:16
Bence tek suçu tanjevic e yüklememek lazım.o kadroda bulunupta iyi performans sergilediğini söyleyebileceğimiz bi oyuncu görmüyorum ben... oyuncularda da avr suç ama en büyük suç tanjevicte. Aydın Hoca için çağ dışı basket oynatıyo 3 lüklere dayalı 2lükler girmezse maç kazanamaz demişlerdi. dünkü maça bakıyorum 22 üçlük 3 isabet.enterasan değil mi? çekelri yenip gruptan çıkarız ama ya sonrası? burdaki puanlar oraya da taşınıyo btüün amçlarımız almamız lazım geriye kalan. Peki sizce bu mümkünmü?
Cem Esmer
05-09-2007, 21:58
Bence tek suçu tanjevic e yüklememek lazım.
Ama sonuçta en büyük suçlu çünkü hiç bir oyuncu oyuna ısınacak kadar bile sahada kalmıyor.Rotasyon delisine döndük!
Ezgi Özer
05-09-2007, 23:09
sevinsek mi:dans: erken mi:???:
Cem Esmer
05-09-2007, 23:52
Çekleri 100 sayı farkla yensekte sevinilmez artık!
Mert Salgın
05-09-2007, 23:56
Ama sonuçta en büyük suçlu çünkü hiç bir oyuncu oyuna ısınacak kadar bile sahada kalmıyor.Rotasyon delisine döndük!
tamamen katılıyorum...bu ne rotasyonmuş...hazırlık maçında bile bu kadar oyuncu değiştirilmez...maç gol ata kale tarzında sürüyor...İbrahim ısınmış 5üçlük atmış çıkarıyor 1 sayıyla oynayan Ersan'ı sokuyor Kaya iyi gidiyor oturuyor...ikinci gruplar öncesi yormuyor desem tek galibiyet yetecek diye yapıyor desem de aklım almıyor yarın milliler isyan bayrağı açsa hakları olacak...millilerde suç yok mu elbette var onlarda Japonya daki ruhu görmüş değilim hele hele İstanbul'da yapılan avrupa şampiyonasındaki o azimden eser yok...en tekrar ediyorum en büyük suç kurt hoca dediğimiz Tanjevic'tedir...
Ezgi Özer
06-09-2007, 00:20
türkiye:80 çekcumhuriyeti:72 zorla çıktık sanki.. bakalım nereye kadar böle gitcek..:(
antitanjevic..
Burak Baltacı
06-09-2007, 00:20
bir üst turda şansımız çok az. . .:(
Barış Kaleoğlu
06-09-2007, 00:47
Takım da farkında maç içinde çok fazla oyuncu değiştiğinin. Kaya açık ve net şekilde söyledi. :)
Muhammet Budak
06-09-2007, 00:49
bir üst turda şansımız çok az. . .:(Az mı öyle bir ihtimal var mı ki.
Ezgi Özer
06-09-2007, 00:54
Az mı öyle bir ihtimal var mı ki.
öyle bi ihtimal varda başarımız sonucu olacak bişey deil sanki..
başkalarının başarısızlığı sonuucu olur belki..
antitanjevic :kizgin:
Muhammet Budak
06-09-2007, 01:08
öyle bi ihtimal varda başarımız sonucu olacak bişey deil sanki..
başkalarının başarısızlığı sonuucu olur belki..
antitanjevic :kizgin:
Slovenya,Fransa,İtalya.Öncelikle bizim kazanmamız gerekiyor hem de en az 2 galibiyet.Benim bir gram umudum yok.
Onur Akalın
06-09-2007, 01:20
keşke öbür tura geçmeseydik.şimdi daha da rezil olabilriiz. haydi çocuklar daha kötüsünü yapabilirsiniz mesela 40 sayı fark yiyerekkk...keşke süper oynasak da hepsi bizi mosmor etse ama ne diyelim hayırlısı olsun
Cem Esmer
06-09-2007, 19:54
keşke öbür tura geçmeseydik.şimdi daha da rezil olabilriiz. haydi çocuklar daha kötüsünü yapabilirsiniz mesela 40 sayı fark yiyerekkk...keşke süper oynasak da hepsi bizi mosmor etse ama ne diyelim hayırlısı olsun
Mor ve ötesi olmaya razıyım!:D
Ozan Çetinkaya
07-09-2007, 00:17
çek cumhuriyeti maçı sırasında yiğiter uluğ çok güzel birşey söyledi..."burdaki bütün yorumcular yunanistanla beraber en yavaş oynayan ülkenin türkiye oldugunu söylüyorlar...yunanistanın oyun stili bu...peki biz madem koşmayacaktık neden 45 gün agır antremanlar yaptık"...
iyi analiz valla :)
Samet Taşlı
07-09-2007, 03:23
çek cumhuriyeti maçı sırasında yiğiter uluğ çok güzel birşey söyledi..."burdaki bütün yorumcular yunanistanla beraber en yavaş oynayan ülkenin türkiye oldugunu söylüyorlar...yunanistanın oyun stili bu...peki biz madem koşmayacaktık neden 45 gün agır antremanlar yaptık"...
iyi analiz valla :)
takımın durumunu açıklayan en güzel yorum...niye yoruldunuz o kadar be 12 dev adam?:kizgin:
Şükrü Günal
07-09-2007, 23:55
Arkadaşlar size birşey söyleyeyim.Yarınki Slovenya var ya..Bizi darmadağın edebilir.Zira hayatımda gördüğüm en kötü milli takım.Umarım öyle birşey olmaz ama zaten karambolden geldiğimiz 2.tur gruplardaki takımları herkes biliyor değil mi :)
Cem Esmer
09-09-2007, 00:16
İlk yarı iyi oyun 31-29 gerideyiz ama en azından daha derli topluyuz savunmada!
Burak.Coşkun
09-09-2007, 00:43
vallahi billahi basketboldan soğudum şu milli takımın oyunu yüzünden..
streetball takımı gibi kafaya göre hücumlar var..
isteyen istediği zaman şut atıyor saçma sapan hücular yapıyoruz..
sakın önceki maçlara göre iyiyz falan demeyin..kötünün iyisi bu..
Muhammet Budak
09-09-2007, 00:52
Son 4:30 Türkiye:40 Slovenya:56 Maç bitmiştir artık.Maç başından beri Slovenya her hücumda sürekli set oyunu oynarken,bizde ise sallama hücumlar var.Maçın hakkı buydu zaten.Tanjevic de gerçekten en gerekli zamanlarda en gerekli müdahaleleri yaptı,büyük coach!!!
Ezgi Özer
09-09-2007, 00:58
:kizgin: :kizgin: :kizgin: bu ne yaaa pff kabus gibi şampiyona :akis:
Göktuğ Güllüce
09-09-2007, 01:04
Yine hezimet... 2002'deki ruhu geri istiyorum ben milli takımda... 3 sayı öne geçtiğimiz maçı ellerimizle hediye paketi yapıp geri verdik... Yazık çok yazık...
Burak.Coşkun
09-09-2007, 01:13
sen önde devam edebiliceğimizi mi zannediyordun..hediye falan değil adamlar emaneti geri aldılar sadece...
sen 11 dakika boyunca normal sayı atama (2 sayı serbest atış saymıyorum) sonra gel bunları yenmeye çalış..yada iddiamız var de..rezalet fiyasko!
ben şu coach ın yerinde olsam istifa ederim turnuva sonunda..
Ezgi Özer
09-09-2007, 01:16
tanjevic asıl gösteriyi fenerbahçeye saklıyo snkii .. :rolleyes:
Serhat Özcan
09-09-2007, 01:33
yaa bi takım nasıl 11 dakikada sadece 1 basket atabilir aklım almıyor,ve bi hoca bu sürede nasıl bi mola almaz...takım hucum yapamıyo ben seyrediyorum ama tanjevicte seyredio...sanırım elimizde pis patladı...
Barış Kaleoğlu
09-09-2007, 01:34
Milli takımda tribün yok, taraftar yok eğer Fenerbahçe'de de böyle oynatırsa bu adama tribün de taraftar da tepkisini koyar bir süre sonra da istifa eder kaçar o kadar tepkiye.
Pek olacağını sanmam ama umarım Fenerbahçe'de böyle oynatmaz, 11 dakika sayı atamayan takımı izlemek yerine müdahale eder.
Ezgi Özer
09-09-2007, 02:18
tanjevic böle olursa playoff finalinde efesle telekomu görürüs sanki..
mümkün deil anlamak :@
Samet Taşlı
09-09-2007, 02:47
Tanjevic şuan istifa etsin ve ülkesine dönsün(Fenerbahçe lafı bile etmiyorum!)...koçsuz bu takım bundan daha kotü oynamaz heralde...ucu ucuna şansında yardımıyla we olağanüstü(!) mücadeleyle dünya 6.sı olduk..hemen kral oldu tanjevic...ya bi takım 45 gün çok iyi çalışırsa nasıl hızlı hücüma bile çıkamaz...nasıl all star olmuş bi oyuncusuna ozel hazırlanmış seti olmaz!akıl almaz!kimse sorunun oyuncularda yok memo da yok hedo da aramasın..bi takım 11 dakıka sayı atamıosa bundan sorumlu mr.tanjevic tir...
Tanjeviç İSTİFA!!! Fenerbahçe'mizin de başını yakma aman diim!!!
Cem Esmer
09-09-2007, 03:42
Oyuncular resmen oynamak istemiyor,Tanjeviçte onları resmen zorlamak istemiyor!
İlker Üçer
09-09-2007, 11:07
Turnuvaya en erken hazırlanmaya başlayan takımsın belki de ama organizasyonun felaket, maça müdahale zamanlaman ve değişikliklerin felaket. Bir hoca, bir teknik heyet daha ne kadar kötü olabilir ki? 2010 deyip duruyor, yahu 2010 için en önemli isimleri öldürdün. Bizim bilmem kaç sene sonraki bir turnuvayı hedef göstermemiz kadar mantıksız bir şey olamaz. Sen elindeki en iyi kadroyu çağırıp, hazırlayıp, o kadronun içinde geleceğe dönük oyuncuları değerlendireceksin. Şu turnuvanın açık ara en kötü takımıyız, böyle bir potansiyeli harcamak gerçekten büyük başarı ister. Tanjevic'in çok ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum, bir koçun bu kadar saçmalamasının başka bahanesi olamaz çünkü; bunları halledene kadar basketbola ara versin, halledemiyorsa ya da böyle bir bahanesi yoksa hiç geri gelmesin.
Şükrü Günal
09-09-2007, 11:15
Bu adam böyle değildi..İtalya Avrupa Şampiyonu olduğu sene başlarında Tanjevic vardı.Öyle bir savunma yaparları ki..İçeriye penetre eden adam duvara çarpardı.Anında alan savunmasından adam adamaya geçecek kadar çabuk bir rotasyonları vardı.Hatırlayın..2001 yılında ülkemizdeki şampiyonada da biz öyleydik.Aydın Örs sayesinde inanılmaz savunma yaptık.Dejan Bodiroga,Predrag Stojakovic,Vlade Divac,Gurovic,Drobnjak'lı kadroya zaten daha fazlası yetmezdi..Fakat bu zamanda ne değişti.Sonuç şu: Tanjevic artık doydu....Artık geri ülkeye geri dönme zamanı..
Burçay Tiftikçi
09-09-2007, 15:23
9.9.2007
Kimse bu çocuklara “Mücadele etmiyorlar, ruhsuzlar, takım havasını kaybetmişler” demesin.. İnsan ne zaman mücadele eder? Başında güvendiği bir lider olunca! Bir askerin cephede ölüme gidebilmesi için komutanına sonuna kadar inanması gerekmez mi?
Maçın 24. dakikası.. İlk yarısında iyi mücadele verdiğimiz, bir top için yerden yere atladığımız ama hücumda berbat yüzdeyle top kullandığımız oyunda, rakibi yakalayıp, 3 sayı öne geçmeyi başarmışız. Sloven koç Pipan, o anda molasını alıyor, sahaya müdahale ediyor ve her şey bir anda değişiveriyor. Sonraki 10 dakika içinde yalnızca 1 sayı üretiyor, 21 sayı yiyor ve maçtan kopuyoruz. Takımımız nakavtın eşiğine gelmiş bir boksör misali sallanırken, Bogdan hocamızın aldığı mola sayısı sadece 1. Diğer iki molasını maçın sonlarına bırakıyor, takımı yönetemediği apaçık görülen Ender’i ve felaket bir günündeki Ermal’i sahada tutuyor ve bizim için Avrupa Şampiyonası o 10 dakikada bitiyor. Siz bu takımda oyuncu olsanız, başınızdaki bu komutana güvenebilir misiniz? Bogdan hocam! Dün gece kullanmadığın o son molayı Fransa maçına mı saklıyorsun? “2010’a hazırlanıyoruz” masalları iyi hoş da, o turnuvada muhtemelen en çok bel bağlayacağımız Cenk ve Hakan bitmiş durumda. Semih de 3 dakika sahada.. Neden giriyor, neden çıkıyor, anlamak mümkün değil.
Bu turnuvaya en ağır antrenman programıyla hazırlanan takım bizdik sözümona.. Ama takım sahada yürüyor. Serbest atışta, üçlük yüzdelerinde en kötü takım biziz. Bu kadar kötü, sistemsiz, düzensiz oynayacaksak onca antrenmana ne gerek var? Daha da önemlisi, Bogdan hocaya ne gerek var?
Yiğiter Uluğ ("")
Göktuğ Güllüce
09-09-2007, 16:32
Bunu okuyorum önce Türk Milli takımını düşünüyorum sonra aklıma geliyor bu bogdan hoca FENERBAHÇEmizinde başında diyorum... O an efkarlanıyorum dert kaplıyor dört bir yanımı :D
Tolga Uysal
09-09-2007, 18:30
Milli takımın üstünde değişik bir hava var . istek , hırs , maça asılma yok . agzım acık izliyorum kaçan sutları . nba de %80 serbest atış yzdesi olan mehmet okur bile inanılmaz kötü . bomboş pozisyonda şutlar kaçırıyorlar . değişik olaylar war milli takımda revizyona gidilmesi gerekiyor sanırım .
Cem Esmer
09-09-2007, 22:38
Diğer maçları izliyor musunuz bilmiyorum ama öz önce Yunanistan Hırvatistanı Spanoulis'in oldukça uzaktan ve zor bir üçlük basketiyle yendi,Aslında bizim maçlar dışında keyifli bir kupa oluyor.Bide sizcede artık Athena'nın 12 dev adam şarkısı sizi de sıkmadı mı ya,2001'den beri hep aynı şarkı!
Burak.Coşkun
09-09-2007, 23:19
öyle aynen öyle..
basketbolun ne olduğunu hatırlıyorum şu maçlarda..ne güzel maçtı vallahi..
Cem Esmer
09-09-2007, 23:35
Şu an Ntvde Rusya-İspanya maçı oynanıyor eğer takımımız mucizeye imza atıp gruptan çıkabilirse büyük ihtimal bu maçın galibiyle oynayacak Rusya 12-9 önde şu an maç güzel tavsiye ederim
Şükrü Günal
10-09-2007, 10:53
Ülkemiz için turnuva artık bitti sayılır.Kalkıpta İtalya ve Fransa'yı üstüste yenemeyeceğimiz için..Hadi yendik diyelim ya sonra İspanya?Önceki yıllardaki ruh olsa umudum her daim olacaktı.Ama şimdiye kadar izlediğim en amatör takım bizdik.
Daha yarı sahayı geçemiyoruz.Daha topu oyuna sokamıyoruz.Kimin ne zaman ne yapacağı belli değil.Düzenimiz,kurgumuz yok.Maç başlıyor 2 dk sonra oyuncu değişikliği.Bu Bogdan hocayla frekanslarımız uyuşmuyor kanımca.Aynen Zico gibi.İyi insan,iyi hoca olabilirler ama biz uyuşmuyoruz.Daha durun.Fenerbahçe Ülker'in başına geçince neler olacak kimbilir.Aha bee harcadık Aydın hocayı yaa......Bazen yönetimi anlamıyorum.Cidden anlamıyorum....
Mustafa Ünal
10-09-2007, 16:45
Slovenya - Turkiye macini izlerken hem oyunun son kismina sinir oldum hemde sanki bana inatmis gibi son ceyrekteki oynanan mi desek oynanmayan mi desek oyuna?
Italya'yi yenebiliriz Fransa'yida. Hatta abartmiyorum Ispanya'yida. Ama bu oyun anlayisiyla degil.
Hucumun bitmesine 15 sn varken Ermal'in attigi gereksiz uclukleri de hicbir zaman anlamis degilim.
Celal Tunalıoğlu
10-09-2007, 20:33
Kurt Hoca Tanjevic'in emekliliği gelmis..
Burçay Tiftikçi
10-09-2007, 20:58
İtalya da üst düzey kaç tane oyuncu sayabilirsiniz , bizim takımımızda kaç tane.Sadece Hidayet in gayretleriyle maçı bu duruma getirebildik.Yazık çok yazık..
Barış Kaleoğlu
10-09-2007, 21:07
Bu kadroyu daha kötü kullanamazdık sanırım. Üstelik de 45 günlük bir kamp sonrası.
Cem Esmer
10-09-2007, 21:29
İtalya bir ara 14-0 seri yakaladı,profesyonel bir antrenor bu serinin basinda mola ama Tanjeviç inatla mola almadı.Hoş İtalya hocasıda bir garip 14-0'in üstüne biz 10-0lık bir seri yakaladık o da bana mısın demedi mola almadı!Ayrıca Engin Atsür normal sürenin sonunda çok gereksiz bir faul yaptı, ve hakemler yönetiminide açıkcası pek beğenmedim!
Yiğit Arın
10-09-2007, 22:36
Maçtan sonra öğrendik ki meğersem bi Rusya da bi bizde yabancı koç varmış. O kadar adam arasında bulamadılar herhalde. Gerçi bizde bulanlar da şampiyonluğa rağmen kovuyo ya neyse. Basketbol yönetiminde bi sorun olduğu açık. Sadece tanjevicin istifasıyla pek bişey çözülmez bence.
Burak.Coşkun
10-09-2007, 22:43
çözülür emin ol çözülür..
yüzsüz bu adam sözleşmem var istifa etmiyorum demiş..
Samet Taşlı
10-09-2007, 23:12
mr.tanjevici acilen evine yollamak lazım...bize genç oyuncudan önce başarı lazım...halende istifa etmezse kendi bilir...bizim medya nasıl olsa adamı perişan eder:D
Kerem Işıldak
11-09-2007, 01:49
tanjeviçin yıldız oyuncuyla oynamak yerine yıldız yaratma işinde iyi olduğunu çalıştırdığı takımlarda ve geçen turnuvada çok yakından gördük.şimdi bu sene bizim takımda hidayet ve mehmet eklenince kağıt üstünde iyi gözüktük ama aynı sistemle oynamaya çalışınca başarısızlık kaçınılmaz oldu. ayrıca gerçekten formsuz ersan cenk hakan ermal kaya ibo engin yani geçen seneki takımın yarısı takıma yük olmuş gibi gözüktüler sanki. sürekli oyuncu değiştirmeyi seven koç, kimseden belki de istediği verimi alamayınca, işin içinden çıkamadı. ama sonuçta nasıl oynamamız gerektiği ilk defa bu kadar açık ortaya çıktı. tempoyu yakalarsak varız biz.şimdi beni bundan sonra endişelendiren nokta, kulüp takımında ibo, solomon, mirsad ,mrsiç gibi tecrübeli,yıldız sayılabilicek ve egoları da yüksek olan oyuncular varken tanjeviç ne yapacak? sorunlara çok açık bir kadro gibi gözüküyoruz; tıpkı geçen senenin başında olduğu gibi ,ama aydın örsün belki de en iyi yaptığı iş takımı bir arada tutmaktı, özellikle playoffta. tanjeviç milli takımdan gitsin demek zor,çünkü bu turnuvaya kadar hep pozitif bir basketbol anlayışı var gibi gözüküyordu benim açımdan;ancak kendini yenilemeyişi hatta kendi alan savunmasının bile uygulanaması(bir örnek olarak) gözümü korkuttu açıkçası. aydın örsün gönderiliş tarzını bir yana koyduğumda sanırım artık yönetim de kendi kararını sorgulamaya başlamıştır.tanjeviç bu sene bence hakan,serhat,semih,oğuz,pledziç,vidmar kadroda olurlarsa ömer aşık,birkan batuk ve maxim can mutaf gibi gençleri çok iyi kullanabilir ancak bunun yanında yıldızlarla da bir denge kurmalı. milli takımda oyuncular arasında göze batan bir sorun yok gibiydi, ancak takım olamadığımızı da açıkça gördük sanırım.
Tuğba Tülü
11-09-2007, 02:41
mr.tanjevici acilen evine yollamak lazım...bize genç oyuncudan önce başarı lazım...halende istifa etmezse kendi bilir...bizim medya nasıl olsa adamı perişan eder:D
+1907
Burak.Coşkun
11-09-2007, 13:27
http://www.turkbasket.com/img/h/formalar_kerem.jpg
İki resim arasındaki farkı bulunuz?
Sercan Tuna
11-09-2007, 16:07
hırs istek arzu 2006 da daha fazla
Ezgi Özer
11-09-2007, 16:10
ispanyol spor gazetesi marca formsuz antrenörlerin kralı olarak tanjevic'i göstermiş..
oyuncularla kontak kurmayı başaramadığını bi tek federasyon mu fark et(e)miyo:S
Kazımcan Yılanlıdağ
11-09-2007, 16:44
Bazı Hocalar Mourinho gibi sahaya yeni giren oyuncuya bir kagıt verir git bunu Lamparda ilet ne yapacagını bilir der,bazı hocalar vardır Tanjevic gibi izlemekle yetinir...Anti-Tanjevic....
Burçay Tiftikçi
11-09-2007, 20:38
Bir formada Ay-Yıldız var diğer formada yok.Milli takımın formasında Ay-Yıldız yok..
Burak.Coşkun
11-09-2007, 21:13
burçay...adamım biliosun bu işi :)
Cem Esmer
13-09-2007, 00:01
Heyooo Fransaya da yenildik maşallah herkesi sevindiriyoruz!!!
Ege Uysaler
13-09-2007, 00:03
Bazı Hocalar Mourinho gibi sahaya yeni giren oyuncuya bir kagıt verir git bunu Lamparda ilet ne yapacagını bilir der,bazı hocalar vardır Tanjevic gibi izlemekle yetinir...Anti-Tanjevic....
hakkatende süper örnek mourinho-tanjeviç kıyaslaması.:???:
Burak.Coşkun
13-09-2007, 01:27
herkes yenilmeye doydumu arkadaşlar..gelen vurdu giden vurdu..
tanjeviç dedi zaten hep yenmek olmuyor biraz da başka takımlara şans verelim..
biz 2010' da konuşucaz ya !
Ege Uysaler
13-09-2007, 01:29
Bir formada Ay-Yıldız var diğer formada yok.Milli takımın formasında Ay-Yıldız yok..
2006 nın formasında da türkiye yazmıyor ona bakılırsa.
Burak.Coşkun
13-09-2007, 01:51
konu yazıp yazmaması değil..konu bayrağın olmayışı..
Eray Ağdemir
13-09-2007, 08:27
konu yazıp yazmaması değil..konu bayrağın olmayışı..
kesinlikle katılıyorum hırs, inanç, mücadele, hatta takımın patronu ve oyuncular olmak üzere hiç bir şey yoktu sahada kayıptı herşey ama en önemli eksiklerden biri tartışmasız bayraktı...
Samet Taşlı
13-09-2007, 13:13
Acı olan kadrosu bizim kadar iyi olmayan takımların çeyrek finale çıkması...bu kadar iyi kadromuz var ama olmuor işte...artık 2009 Litvanya da ümdimiz....:(
Aytek Öztürk
13-09-2007, 13:53
arkadaşlar geçen seneki oyundan sonra nbalilere çok laf etmiştik ama hido cidden çok iyi geldi takıma ama kaya ve biraz da kerem gönlüm dışındaki oyuncularımızdan hiçbiri hazır değildi sanki madem nbalisiniz alın siz kurtarın havası vardı memoya da bir sitem jazzda oynadığının yarısını oynamadı duncana yaoya yaptığı savunmanın 20de 1ini yapamadı bütün şampiyona boyunca ayrıca guardımızın olmayışı takımı fena baltaladı çeyrek finale kalan 8takımdan almanya hariç hepsinin süper guardları var
ispanya-calderon
yunanistan-diamantis
litvanya-jasikevicius-kaukenas
fransa-parker
slovenya-lakoviç
rusya-holden
hırvatistan-popovic acaba tanjeviç de fatoşa özenip solomonu türk yaparmı ama kışın federasyon kabul etmemişti bu durumu ama bence yazıkki bu tarz bişi olması lazım kerem alınmıcaksa ki bence o bile yeterli bir guard değil
Cem Esmer
13-09-2007, 18:48
Bugün 20:00 Rusya-Fransa 22:30'da da İspanya-Almanya çeyrek Final müsabakaları var oldukça zevkli geçmeye aday maçlar.Rusya ile İspanya'nın kazanacaklarını düşünüyorum.
Cem Esmer
13-09-2007, 22:24
Çok zevkli başa baş bir Rusya-Fransa maçı oynanıyor.Rusya 67-64 önde
Cem Esmer
13-09-2007, 22:25
Bu arada Rusya'nın antrenörü kaliteli bir isim ve Efes Pilsen yeni sezondaki antrenörü!David Platt
Rusya75-71 Fransayı maglup etti.
Taylan Kallı
14-09-2007, 02:56
ispanya da almanya'yı farka boğdu bu gece istediğim takımlar kazandı:)
Ege Uysaler
14-09-2007, 11:13
ispanya her ne kadar favori olsada bence ve inşallah litvanya alcak.
Cem Esmer
14-09-2007, 12:10
İspanya oldukça itici bir takım dün maçın sonlarında Gasol'un rakibiyle dalga geçmeye çalışması oldukça aptalcaydı!
Ege Uysaler
14-09-2007, 16:42
İspanya oldukça itici bir takım dün maçın sonlarında Gasol'un rakibiyle dalga geçmeye çalışması oldukça aptalcaydı!
aptalca olmasının yanında sportmenliğe de yakısmayan bir goruntuydu sampiyona ispanya da olmasa bunları yapamazlardı zaten
Samet Taşlı
14-09-2007, 18:31
gasolun yaptığı gercekten terbiyesizlikti...
Cem Esmer
14-09-2007, 22:10
Gene zevkli bir maç var;Hırvatistan-Litvanya arasında.Basit güçsüzü tutma mantığıyla Hırvatistan'ı tutuyorum ama Litvanya maçı alır!
Cem Esmer
14-09-2007, 22:30
Litvanya 72-65 önde yuzde 80 maçı aldılar
Cem Esmer
15-09-2007, 01:09
Yunanistan hayatımda izlediğim en ilginç maçı kazandı!!!Son 6 dakikaya 58-42 geri girdiği maçı mucizeye imza atarak 63-62 kazandı!!!Bu arada Slovenyanın hocası bu süre zarfında bir tane bile mola almayarak kupadaki tek kötü koç TAnjeviç değil,burada bende varım mesajı verdi!
Onur Bilgin
15-09-2007, 01:23
yunanistan olayı abarttı , tarihi bir maç oldu
Kerem Işıldak
15-09-2007, 03:14
sloven koçu pota arkasındaki yunan periye takıldı bence, nasıl bir şeydi o öyle=)
Sercan Matur
15-09-2007, 10:45
yazık oldu slovenlere... ama hak etmediler desem yeridir..
21-4 nasıl bir seridir..
Cem Esmer
15-09-2007, 11:25
21-4 YA DA 17-1 diyelim ne dersek diyelim tarifsiz bir seriydi açıkcası biraz kıskandım Yunanlıları tuttuğum takımında böyle bir maç kazanmasıı isterdim!!!
Muhammet Budak
15-09-2007, 13:46
21-4 YA DA 17-1 diyelim ne dersek diyelim tarifsiz bir seriydi açıkcası biraz kıskandım Yunanlıları tuttuğum takımında böyle bir maç kazanmasıı isterdim!!!
2001 Hırvatistan maçı;) 19 sayıdan gelmedik mi.
Erdem Özdamar
15-09-2007, 13:53
Favorim Yunanistan beni yanıltmadı. Son dünya şampiyonasındada böyle bir maç oynamışlardı son saniyelerde iki üçlükle maçı kazanmışlardı.
Cem Esmer
15-09-2007, 14:57
Ama biz uzun bi devre kapadık o farkı yunanlılar maşallah 6dakikada yedi bitirdi slovenleri,ama o maçta çok güzel bir maçtı hakikaten!
Murat Karaman
15-09-2007, 20:39
Her ne kadar dün gece Yunanistan o kadar geriden gelip maç almış olsa da bu akşam ki maçta favorim İspanya..
İspanya - Litvanya finali olur umarım.. ;)
Ezgi Özer
15-09-2007, 22:45
ispnya:82 yunanistn:77 ispnya finaldee =)
Cem Esmer
15-09-2007, 22:56
Umarım kupayı Litvanya alır İspanya kupada en çok antipati duyduğum takımdı!
Ezgi Özer
16-09-2007, 01:27
rusya : 86 litvnya: 74 ..
Cem Esmer
16-09-2007, 03:55
Allahım futbol takımı o kadar kötü gidiyor ki futbol forumuna giremiyorum bile anca burada dolaşıyorum :(
Umarım Rusya İspanya'yı devirir ama çok zor görünüyor!Ama finallerin havası başka olur
Erdem Özdamar
16-09-2007, 21:50
İspanya favori ama adı üstünde final herşey olabilir.
Aytek Öztürk
16-09-2007, 22:16
inş rusya yener cidden çok antipatikleşti ispanya son yunan maçında sürekli hakemi aldatmaya uğraşmaları gasolun herkesi bir mahlukat gibi görmesi bu gece ak47 den bol bol blok beklioruz gazola
Cem Esmer
16-09-2007, 22:48
inş rusya yener cidden çok antipatikleşti ispanya son yunan maçında sürekli hakemi aldatmaya uğraşmaları gasolun herkesi bir mahlukat gibi görmesi bu gece ak47 den bol bol blok beklioruz gazola
+1907
Kerem Işıldak
17-09-2007, 00:42
saldır rusya, kirilenkolu kirilenkosuz çok iyi direniyorlar.
Cem Esmer
17-09-2007, 00:44
Rusya son çeyreğe 3 sayı geride giriyor inşallah kazanırlar!
Cem Esmer
17-09-2007, 01:15
Rusya ŞAmpiyoooooooooooooonnnn!!!!!
Kerem Işıldak
17-09-2007, 01:16
inanılmaz basketbol tanrıları holden'ın topunu soktular gasol'unkini çıkardılar muhteşem oynadılar ve hakettiler helal olsun. david blatt gerçekten korkuttu bu maç beni=)
Onur Akalın
17-09-2007, 01:18
bugün bu maçı izledim yaa. daha başka bi şey istemiyorum.ben hayatımda basketbol maçı olarak.fener-bjk fiba maçı ve kobenin 81 sayı attığı maç hariç böyle bi maç izlemedimm.. helal olsun rusya....tebrikler efes...adamlar kimi alacakarını ii biliyolarmışş.bide biz kimi aldık ilk sekize girmeyen turnuvada sadece bi maç kazanabilen takımın koçu bogdan tanjeviçi aldık.hayırılsı diyelimm.tekrar tebrikler rusya.
Ege Uysaler
17-09-2007, 01:24
valla ne maçtı öyle ya holden tam maçı sattı derken galibiyet sayısını attı izlemeye değer bir maçtı.
Kerem Işıldak
17-09-2007, 01:37
yine hücumun maç kazandıracağını ama savunmanın şampiyon yapacağını gösteren maç oldu.
Ezgi Özer
17-09-2007, 02:01
maçı izlememek hakkaten kayıptı.. efes kendine sağlam bi koç seçmiş.
Onur Bilgin
17-09-2007, 02:30
nazvdrovyaaaaaaaaaa ;)
Fikret Özalp
17-09-2007, 09:52
cok guzel mactı en azında izlemeye degerdi basketbol oynakmak boyle bısey Rusyayı tebrık etmemek elde degıl her ne kadar ispanyanın kazanmasını istesem bıle
Aytek Öztürk
17-09-2007, 09:59
valla rus milletini hiç sevmesem de açıkçası bir basketbolsever olarak o antipatik ispanyolların morarmasına çok sevindim calderon ve gazolina nın maçtan sonra yüzleri görülmeye değerdi san antonionun ve rusyanın şampiyonluklarından sonra bir kez daha görüldü ki savunma yapmanız size her kapıyı açıyor
Şükrü Günal
17-09-2007, 13:44
valla rus milletini hiç sevmesem de açıkçası bir basketbolsever olarak o antipatik ispanyolların morarmasına çok sevindim calderon ve gazolina nın maçtan sonra yüzleri görülmeye değerdi san antonionun ve rusyanın şampiyonluklarından sonra bir kez daha görüldü ki savunma yapmanız size her kapıyı açıyor
Kesinlikle katılıyorum renkdaş.Rusları da pek sevmezdim.Oynadıkları basketbol zevk vermezdi.Ancak antipatik İspanyollar sayesinde dün onları deli gibi destekledim tv başında.O Pao Gasol,hele Garbajosa ve Reyes epey hışmıma uğradı dün gece.Basketbolun sadece lobi faaliyetleri ile de kazanılamayacağını gösterdi bize Rusya.Murat Murathanoğlu'na sonuna kadar katılıyorum.İyi bir takıma,tiyatro yapmak yakışmıyor..Tebrikler Rusya..
Güven Yapıcıoğlu
17-09-2007, 13:58
Avrupa şampiyonasında sadece iki ülkenin yabancı koçu vardı;
Rusya, Koc: David Blatt 2007-Avrupa Sampiyonu
digeri Türkiye, Koc: Tanjevic 2007-Avrupa ...
Efes Pilsen David Blatt'le anlaştı , Allah sonumuzu hayır etsin.
Kenan Ergün
17-09-2007, 14:00
Efes Yürolig i de alır he şimdi :)
Şükrü Günal
17-09-2007, 14:15
Valla David Blat durgun Kirilenko'dan inanılmaz bir dev yaratmayı başardı.Tanjevic'te kariyeri tartışılmaz Memo ve İbo'yu kullanmayı beceremedi.Hayır,oyuncular,Kaya Peker,Serkan Erdoğan bile bu adamı eleştiriyor.Ben ne diyeyim daha.İşin kötüsü Aydın Örs gibi bir dehadan sonra çekilir mi...İkinici bir Zico faciası..
Mustafa Ünal
17-09-2007, 18:19
Avrupa şampiyonasında sadece iki ülkenin yabancı koçu vardı;
Rusya, Koc: David Blatt 2007-Avrupa Sampiyonu
digeri Türkiye, Koc: Tanjevic 2007-Avrupa ...
Efes Pilsen David Blatt'le anlaştı , Allah sonumuzu hayır etsin.
Efes Pilsen gecen haftasonu Serkan Erdogan'la da anlasti.
Ege Uysaler
17-09-2007, 19:51
koç dediğin böyle olur dimi kupasıyla beraber geliyor :)
Cem Esmer
17-09-2007, 21:30
o antipatik ispanyolların morarmasına çok sevindim calderon ve gazolina nın maçtan sonra yüzleri görülmeye değerdi
+1907
JR Holden'ın girmeyecek şutunu içeri alan pota Gasol'un iyi yüzdeyle attığı panyalı şutunun girmemesi çok garipti ama olsun güzel bir maçtı!
Aytek Öztürk
25-04-2008, 14:40
Sanane
Cem Esmer
25-04-2008, 16:44
Sanane
?
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.