Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombine Kart Kontrolü Hakkında
Kemal Aktürk
20-08-2007, 15:20
Aziz Yıldırım, 'yerimizde oturamıyoruz' şikayetleri üzerine bilet kontrolü yaptı.
19 Ağustos 2007 05:04Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan yaklaşık bir saat önce tribünde teftişe çıktı! Bazı taraftarların 'Bilet aldığımız tribünde yerimize oturamıyoruz" şikayetleri üzerine yönetici Ömer Temelli ile KFY (Kill For You) Grubu'nun yer aldığı E Blok'a çıkan başkan Yıldırım, kombine kontrolü yapmaya başladı. Yerinde oturmayanları sert bir şekilde uyaran Yıldırım'ın zaman zaman taraftarlarla tartışmaya girdiği de gözlendi. Yaklaşık 20 dakika kadar kontrol yapan ve 'Zabıta' benzetmeleri yapılan başkan daha sonra maçı orada seyredeceğini söyleyerek E Blok numara 1'e oturdu.
UYARDI VE GERİ DÖNDÜ
Başkan tepkilerin artması üzerine "Herkes yerinde oturacak" diyerek bulunduğu tribünü terk etti. Geçtiğimiz sezon yönetime ve teknik kadroya bazı maçlarda tepki gösteren KFY'nin bulunduğu tribüne, Yıldırım'ın ardından çok sayıda güvenlik görevlisi geldi. Yıldırım maç çıkışı da kombinelerin kontrolünü yaptırdı.
Kemal Aktürk
24-08-2007, 10:14
Şu an saat 11:00 (perşembe) stadımızda dün başlayan çalışma devam ediyor ve sadece E Blok çevrelenmiş. Ayrıca cam set değil tamamen demir parmaklık. Bel seviyesinden biraz yüksek. Diğer bloklara da yapılacakmış ama şu an sadece E Blok tamam...
İşine gücüne baksan, ne bileyim transferlerle uğraşsan, alt yapı ile uğraşsan,
otopark süpermarket falan kursan ama şu tribünblerden azıcık uzak dursan ne olur anlamadım ki!
Hakan Ateşler
24-08-2007, 11:54
kulüp başkanlarının seyircilerin kombinelerini kontrol etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. herkes işini yaparsa sorun çıkmaz. orada bilet kontrolü yapıyor ama 3 sene önce bedava biletler gruplara geliyordu. gecen sene alkmaar maçında o 2 grup birbirine girdiğinde bıçaklar silahlar nasıl girdi oraya o zaman? bir anda o tribünde karşıt grup nasıl belirdi? eğer sen kombineleri kontrol ediyorsan orda yaralanan 7 kişiden, o bıçaklardan ve silahlardan da sen sorumlusun.
Muhammet Budak
24-08-2007, 19:06
İşine gücüne baksan, ne bileyim transferlerle uğraşsan, alt yapı ile uğraşsan,
otopark süpermarket falan kursan ama şu tribünblerden azıcık uzak dursan ne olur anlamadım ki!Ya sen de hiçbir şeyden anlamıyorsun ki.Transfer,altyapı,federasyonun istediği gibi at oynatması,kupamızı çalanların hala yerlerinde durması bunlar boş iş.Padişahların daha önemli işleri vardır.Kombine satmak,taraftar kartı dayatmak,fenerium açmak.O kadar satış olmasa Carlos nasıl gelir?Öyle değil mi Kemalcim.
Murat Karaman
24-08-2007, 20:49
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-19_antep3.jpg
Yusuf Yavuz
24-08-2007, 21:28
bence tam yerinde bir hareket.
ha bunu başkanımız mı yapmalı yoksa birinimi görevlendirmeli; o tartışılır fakat tabiki adam almışssa yerinde maçını seyredip rahatsız edilmemesi en doğal hakkı.
bunu ihlal edenlerde kendi renkdaşlarına terbiyesizlikten başka birşey yapmış olmazlar. (Kendi rızalarıyla yer vermemişlerse eğer)
Bahtiyar Güdürü
24-08-2007, 22:05
Efsane maratonun kestane maratona dönüşmesine az kaldı gözümüz aydın...Zaten kemik tayfadan 80-100 kişi var onlara da ket koysun(A.Y)
Amaç klübe(y.k'a) trübünün asıl sahiplerini sokmamak.Doğru yolda ilerliyorsun,soyumuz sopumuz tümden endüstriyelleşiyoruz...
95'de gittiğim efsane maratonumu geri istiyorum Tuncay ruhunu değil...Carlos'u ,Anelkayı Ortega'yı zart zurtu değil...Gersonlar gelsin,arapası Atkinsonlar gelsin ben razıyım...Akşam 7'deki maça 6 ya kadar fasılda içip sıçıp gitmeyi değil öğlen 2 de stada girmeyi istiyorum..
Olur mu?Hayır efendim olmaz olamaz...Geçti bitti artık Dünya markası olduk Dünya klübüyüz...
Kime hitab ediyor artık Fenerbahçe?Paran mı var?Müşterimisin?Taraftar kartın varmı?Bu sene de yeniledinmi kombineni taraftar kartını?Turkuaz formayı aldın mı?
Ama atkımızda da yazıyor sanırım bizim Ömerin lafı imiş..Önemli olan Aşk değil peşinden koşmaktır...Koşuyoruz elimizden geldiğince...
Uğur Kaba
24-08-2007, 22:09
Efsana maratonun kestane maratona dönüşmesine az kaldı gözümüz aydın...Zaten kemik tayfadan 80-100 kişi var onlara da ket koysun(A.Y)
Amaç klübe(y.k'a) trübünün asıl sahiplerini sokmamak.Doğru yolda ilerliyorsun,soyumuz sopumuz tümden endüstriyelleşiyoruz...
95'de gittiğim efsane maratonumu geri istiyorum Tuncay ruhunu değil...Carlos'u ,Anelkayı Ortega'yı zart zurtu değil...Gersonlar gelsin,arapası Atkinsonlar gelsin ben razıyım...Akşam 7'deki maça 6 ya kadar fasılda içip sıçıp gitmeyi değil öğlen 2 de stada girmeyi istiyorum..
Olur mu?Hayır efendim olmaz olamaz...Geçti bitti artık Dünya markası olduk Dünya klübüyüz...
Kime hitab ediyor artık Fenerbahçe?Paran mı var?Müşterimisin?Taraftar kartın varmı?Bu sene de yeniledinmi kombineni taraftar kartını?Turkuaz formayı aldın mı?
Ama atkımızda da yazıyor sanırım bizim Ömerin lafı imiş..Önemli olan Aşk değil peşinden koşmaktır...Koşuyoruz elimizden geldiğince...
hal ve gidişat daha güzel anlatılamaz kii...:agla:
Onur Bilgin
24-08-2007, 22:22
Efsana maratonun kestane maratona dönüşmesine az kaldı gözümüz aydın...Zaten kemik tayfadan 80-100 kişi var onlara da ket koysun(A.Y)
+ 1907 geyiği olucak ama cidden öyle
zaten futbolcuları o ruha sokan da tribünün o coşkulu halidir, tirbünler eski maraton gibi olursa ( tabi ki tamamı olamıyacak ama bir kısmının bu bir kısımda birkaç bin olmalı) futbolcularda hangi takımda oynadıklarının daha da iyi farkına varacaktır
Onur Bilgin
24-08-2007, 22:58
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=8448
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=8447
bu konu ile ilgili bu akşam resmi siteden 2 haber
Muhammet Budak
24-08-2007, 23:28
Ama atkımızda da yazıyor sanırım bizim Ömerin lafı imiş..Önemli olan Aşk değil peşinden koşmaktır...Koşuyoruz elimizden geldiğince...+1907(Babuş bana en sevmediğim işi yaptırıyorsun.)
Aziz Yıldırım(A.Y.) felsefesi daha iyi ifade edilemezdi.
Mert Çubukçu
25-08-2007, 00:15
kendimizi kandırıyoruz..
Dünya takımı falan olmadık biz.. kendi kendimizi gaza getirmekten başka bişey yapmıyoruz..
ben efsane maratona cok gitmedim ama o ruhu unutmak mümkün degil bana 1 mac efsane maratonmu 1 sezon şimdi mi deseler kesinlikle o zamana geri dönmek isterdim..
sanıyoruzki biz cok büyük bir takımız ama öyle degiliz.. bilmem kac bin taraftar kart satınca büyük kulüp olunmuyo malesef.. büyük kulüp olmak kalıcı başarılarla olur.. bizde lig şampiyonlugundan başka kalıcı bir başarı yok malesef.. ne zaman kupalar kaldırmaya başlarız işte ozaman biz büyük olduk demeye hak kazanırız..
Safa Arıkan
25-08-2007, 03:12
Yarın sivas maçına gelcekler tırnaklarını, sakallarını, saçlarını ve kılık kıyafetini düzleyip gelsinler malum kontrol falan yapılır güme gitmiyelim sonra...töbe töbe daha ne günlere kaldık...
Celal Tunalıoğlu
25-08-2007, 03:18
Yarın sivas maçına gelcekler tırnaklarını, sakallarını, saçlarını ve kılık kıyafetini düzleyip gelsinler malum kontrol falan yapılır güme gitmiyelim sonra...töbe töbe daha ne günlere kaldık...
Valla olmıyıcak seyler değil, alkol muayenesi baslıyormus zaten..
Barış Kaleoğlu
25-08-2007, 03:40
Limit kaç promil olacakmış?
Celal Tunalıoğlu
25-08-2007, 03:40
Limit kaç promil olacakmış?
Paşa gönül kriterleri :)
Alper Tunka
25-08-2007, 03:43
yarın herkesi başkan oturtcakmış yerine, turnikeden itibaren refakat edicek biletinle kombinenle:D:D:D
Muhammet Budak
25-08-2007, 04:03
yarın herkesi başkan oturtcakmış yerine, turnikeden itibaren refakat edicek biletinle kombinenle:D:D:DO yüzden saat 2 den itibaren stada girmek gerek.hani diyordun ya geçen hafta millet niye bu kadar erken giriyor stada diye:DDemek ki padişah eşliğinde oturuyormuş seyircilerimiz yerlerine.
Aydın Kaleli
25-08-2007, 14:03
Taraftarımıza Önemli Duyuru24 Ağustos 2007 Cuma Son dönemde bazı kombine kart sahiplerimizden kendilerinin yerlerine başkalarının oturduğu, bu kişileri kaldıramadıkları ve sorunlar yaşadıklarına dair şikayetler almaktayız. Ayrıca ucuz yerlerden kombine kartı alan bazı kişilerin daha pahalı olan yerlerdeki arkadaşlarının yanına giderek oradaki kombine sahiplerini mağdur durumda bıraktıklarını duymaktayız. Bu durum hem tribünde sorunlar yaratmakta hem kulübümüz için önemli gelir kaynağı olan kombine satışlarını olumsuz yönde etkilemektedir. Türkiye'nin en modern stadı ve camiamızın gurur kaynağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bilet ve kombine kart düzenlemesi yönetimimizce son derece büyük bir hassasiyetle yapılmaktadır ve bundan sonra da yapılacaktır. Bu noktada aldığı biletin üzerinde yazılı olan ya da kombine kartında yazan koltuktan başka yere oturan kişilerin tespit edilmesi durumunda bu kişilerin kombine kart ve biletleri yönetimimiz tarafından iptal edilecek ve bu kişilerin bir daha stadyuma girmelerine izin verilmeyecektir.Tüm taraftarlarımızı satın aldıkları koltuklarda oturmaya, çevresini rahatsız edecek şekilde alkollü bir biçimde stadyuma gelmemeye ve diğer kişilere rahatsızlık verecek davranış ve tutumlar içerisinde bulunmamaya davet ediyoruz. Kulübümüz bu konuda kendisine ulaşan her türlü şikayeti hassasiyetle değerlendirecek ve gereken cezai işlemleri yapmak konusunda da her türlü kararlılığı sonuna kadar gösterecektir. Bu konuda Türkiye'nin en centilmen taraftar topluluğu ve kulübüne desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Fenerbahçe taraftarının da hem birbirlerine hem de kulüplerine karşı bu önemli konuda anlayışla yaklaşacaklarından ve tatsızlıklara mahal vermeden el birliği ve sağduyu ile konuyu çözeceklerinden de endişemiz yoktur.Fenerbahçe Spor Kulübü
Aydın Kaleli
25-08-2007, 14:05
Telsİmde Kontrol Olmaz Heralde
Muhammet Budak
25-08-2007, 14:35
Telsİmde Kontrol Olmaz HeraldeBen yerimde oturmak istiyorum kardeşim.Arayacağım hatta Aziz Babayı.Gelsin kaldırsın yerimde oturanları:rolleyes: pardon orada ayakta duranları.
Mert Çubukçu
25-08-2007, 14:46
bende yerimde oturmak istiyorum sıra 5 koltuk 21 :D kalkın arkadaşım ordan bu böyle olmaz Aziz babayı bende arayacagım..
Safa Arıkan
25-08-2007, 15:44
:agla: :agla: :agla: Aziz baba benim yerime bu çocuk oturmuş kalkmıyor..hıngaaaa:agla: :agla: :agla:
Mert Çubukçu
25-08-2007, 15:48
la de get ben oturmadım vala yalan söylüyo aziz baba..
Seçkin Özmen
25-08-2007, 21:45
Uzun süre sonra Kadıköy'deki bir maçı tv'den izledim ve şuna şahit oldum bugün. 80. dakika civarları, Kezman kaleciyle baş başa bir gol kaçırdı.
Staddan benim bile moralimi bozan, büyük bir yuhalama sesi geldi uzun süre Kezman'a. En pahalı kombinelerden alıp, sayın başkanımızın tam da istediği gibi maç boyu kendi koltuklarına oturup ayağa bile kalkmadan maç izleyen ''seyirciler'' ısrarla ve öfkeyle yuhaladılar Kezman'ı.
Tam bu sırada maça alkollü gelip seyirci kısmını rahatsız eden(!), kendi koltuğuna oturmayıp maçı ayakta izleyen maraton üst bloktan gür ve sert bir haykırış yükseldi, oleeey Mateja Kezman... Tv'den izleyince çok net fark ettim, bu desteğin üzerine Kezman önce tribünleri selamladı ve sonra büyük bir hırsla deparlar attı, oyunu bırakmadı.
Ben sadece bu gözlemimi paylaşmak istedim, olan budur, yorum yapmicam.
Onur Aloğlu
25-08-2007, 21:50
Uzun süre sonra Kadıköy'deki bir maçı tv'den izledim ve şuna şahit oldum bugün. 80. dakika civarları, Kezman kaleciyle baş başa bir gol kaçırdı.
Staddan benim bile moralimi bozan, büyük bir yuhalama sesi geldi uzun süre Kezman'a. En pahalı kombinelerden alıp, sayın başkanımızın tam da istediği gibi maç boyu kendi koltuklarına oturup ayağa bile kalkmadan maç izleyen ''seyirciler'' ısrarla ve öfkeyle yuhaladılar Kezman'ı.
Tam bu sırada maça alkollü gelip seyirci kısmını rahatsız eden(!), kendi koltuğuna oturmayıp maçı ayakta izleyen maraton üst bloktan gür ve sert bir haykırış yükseldi, oleeey Mateja Kezman... Tv'den izleyince çok net fark ettim, bu desteğin üzerine Kezman önce tribünleri selamladı ve sonra büyük bir hırsla deparlar attı, oyunu bırakmadı.
Buna ek olarak sarhoşlar, çapulcular ve ne idüğü belirsizler olarak görülen bir grup, takım futbolcusunu saha içerisinde yuhalayan gerçek taraftara özel bir çalışmayı da seslendirdiler...
Haydi haydi haydi
Allah aşkına...
Hasan Muradoğlu
25-08-2007, 22:51
Ortega hariç :) yazdıklarının hepsinin altına imzamı atıyorum..
Ahanda imza...
Okan Uzunkaya
26-08-2007, 13:06
350 ytl verip 1350 ytl'lik yerden maç izleyenler var aramızda. Başkan bi duyarsa mazallah kalp krizi geçirir :) Yapmayalım böyle şeyler, ayıp :rolleyes:
Necati Mete
26-08-2007, 13:34
Kezmanı yuhalamak...Ne çabuk öğrendik futbolu...kezmanı bile beğenmiyoruz artık. bu durum artık her kimin eseriyse,hiç iyi görmüyorum bu durumu ben...
Babam çok güzel bir tespit yaptı: "Kezman'a Oğuz gibi bir adam pas atması lazım. Adam tek forvet oynuyor,istediği topları alamıyor. Biz Kezman'dan çok şey istiyoruz"...
Adem Sürek
27-08-2007, 14:24
kardeşim 4- 5 bin ytl vermişim yerimi kimseye vermem;grupların hiç bir önemi yok,göbekte olmalarının hiçbir önemi yok... o kadar para vermişim birde bağıracakmıyım...gol atamayan olursa ıslıklarım,yanlış pas verirlerse küfür ederim parasıyla değilmi...canımı sıkarlarsa formada almam kombinede...kardeşim ben elit taraftarım,taraftarlık ruhunun stad ruhunun hiçbir önemi yok.....
herhalde böyle düşünüyorlar.gerçekten yazık
Alper Tunka
27-08-2007, 15:33
kardeşim 4- 5 bin ytl vermişim yerimi kimseye vermem;grupların hiç bir önemi yok,göbekte olmalarının hiçbir önemi yok... o kadar para vermişim birde bağıracakmıyım...gol atamayan olursa ıslıklarım,yanlış pas verirlerse küfür ederim parasıyla değilmi...canımı sıkarlarsa formada almam kombinede...kardeşim ben elit taraftarım,taraftarlık ruhunun stad ruhunun hiçbir önemi yok.....
herhalde böyle düşünüyorlar.gerçekten yazık
işte başkan şuanki gruplarımızı yok ederek bu taraftar profilini oluşturmaya çalışıyor...böyle giderse 10 sene sonra tribünde yazar Fenerbahçe Ticarethanesine hoşgeldiniz...
Sercan Tuna
27-08-2007, 17:29
Madem raahtsız oluyor herkes yeridne oturamamaktan o zaman gruplara özel ayrılsın yerler (zaten grupların belli yerleri var) ve buraya o gruplardan olmayan kimse sokulmasın. Liverpool yeni yapacağı stadda kemik taraftar grubuna özel 20.000 kişilik bi tribün yaptırıyor yanlış bilmiyorsam.Grupların olduğu bloklara o gruptan olmayanlara kombine satılmasın.Ben zannetmiyorum Unifebte olupta burası benim yerim kalk diyecek birini ama diğer trbinüleri bilemem
Levin Susar
27-08-2007, 18:01
350 ytl verip 1350 ytl'lik yerden maç izleyenler var aramızda. Başkan bi duyarsa mazallah kalp krizi geçirir :) Yapmayalım böyle şeyler, ayıp :rolleyes:
Kim bu terbiyesizler yahu.
Böyle ortaya laf atıp kaçmayalım isimverelim :)
Mert Çubukçu
27-08-2007, 19:39
iftiracılık cok ayıptır okan ayıp oluyo :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.