PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Kupası'nı Kaldırmak

İlker Aktaş
30-08-2006, 17:14
Herkes çıkıp çıkıp UEFA kupasını kaldırmaktan bahsediyor. Başta yönetimin sergilediği bu davranıştan sonra hepimiz bir beklenti içine girdik. Nedir bizi bu kadar kendimizden emin kılan anlamıyorum!!

UEFA kolay kolay deyip duranlar orada hangi takımların oynadığına da bir baksınlar! Tamam Chelsea'ler Barça'lar yok ama hangi mantık çıkıp da "Çantada Keklik" "Biz bu sene kupayı kaldıracağız." dedirtiyor?!

Tamam yeni transferler yaptık ama zamanında mı?! Tamam Fenerbahçemizin müthiş bir seyircisi var ve her zaman arkasında bu da tamam! Bu kadar kolay mı yani daha önce üst üste 2 tur bile atlayamadığımız bu kupayı kaldırmak?!

100. Yılımız olabilir, taraftar CL kaçırıldığından dolayı üzüntülü olabilir ama onları avutmak için söylenmiş bu sözler beni çileden çıkartıyor! Taraftarı susturmak bu kadar kolay mı?! Kendini affettirmek bu kadar kolay mı?!

Takım süper olabilir ya da öyle zannedilebilir ama çıkıp bu kadar iddialı açıklamalar için henüz çok erken. Futbol kadroyla değil takım olmakla oynanıyor! Bakalım takım olabilecek miyiz?? Daha hiç bir arada oynamamış adamlar için "Bunlar UEFA'yı kaldıracak" demek biraz abes değil mi??...

Erdem Özdamar
30-08-2006, 17:19
zor abi hemde çok zor.imkansız deil ama birazda gerçekçi olmak lazım...

Çağatay Tatar
30-08-2006, 17:22
o kadar da zor deıl arkadaslar karamsar olmayalım cunku bırazda sans ısı bu ısler unutmayın henry ının attıgı top gırseydı sımdı gs nın hıc bıseyı yoktu...

Ozan Karaer
30-08-2006, 17:25
belki zor olmayabilir...son yıllarda kimlerin final oynadığını UEFA Kupasında herkes biliyo...ama ilker'in de belirttiği gibi ÇANTADA KEKLİK görülmemeli...

Çağatay Tatar
30-08-2006, 17:27
walla hocam alamayanı dowuyolar artık yaaa adı sanı duyulmamıs takımlar alıyo artık :)

Çağatay Tatar
30-08-2006, 17:32
fenerbahce.org da mahmut uslu tw lerede dıer yonetıcıler acıklama yaptılar... kezman geldıgı gıbı soledıgı ılk sey uefa yı alıcaz deedı...

Çağatay Tatar
30-08-2006, 18:07
Edu’nun transferi nedeni ile yurtdışında bulunan Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, havaalanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“UEFA’da mutlaka kupa kaldırmak istiyoruz. Taraftarımızın Şampiyonlar Ligi ve Sakaryaspor mağlubiyeti nedeni ile üzüntülü olduğunu da biliyorum. Ancak bu futbol. Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”

kaynak;fenerbahce.org

Çağatay Tatar
30-08-2006, 18:10
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4551 al buda adresı yeter lı mı canım ????

Tamer Akdağ
30-08-2006, 19:02
ya uefa kupasını almak o kadar kolay bi iş deil.elbetteki imkansız deil ama belrtilen kadar kolayda deil...son uefa sampiyonu sevilla yı barcelona karsısında izleynce hiçte kolay olmadıgı ortaya cıkıo zaten...

Arıkan Altay
30-08-2006, 19:24
ya her defasında nice ''6'' ları kacırdıımız,
hatta bizim atmaktan bıktıımız,onların yemekten bıkmadıı,
yuzlerine her takım sohbetinde bunu wurduumuz ancak onlarda artık alıstıkları için utanmadan newar olamazmı ii
ki bi 6nız war gibi cumleleri(son macta 9-0 ı kacıdıımızı unuttular herAldaki) kullanan bi taraftarı olan bi takım su kupayı aldısa;
FENERBAHCEMİZ mi bu kupayı kaldıramayacak???
allahın şabanının forwet oynadıı bitakım bu kupayı kaldırdıda,
KEZMANlı,DE SOUZAlı,ALEXli FENERBAHCEMİZ mi kupayı kaldıramayacak???
yeterki yüreklerini koyup oynasınlar...
(örnk:S.APPİAH...)

Adnan Eker
30-08-2006, 19:26
"Hayal ederseniz gerçekleştirebilirsiniz" Alex de Souza şu müthiş rövaşata golünü açıklarken söylemişti hatırlarsanız.İnanırsak neden olmasın basketbol milli takımımızın yakaladığı gibi bir hava yakalarsak hiçte uzak bir hedef değil bence.

Arıkan Altay
30-08-2006, 19:28
keske FENERBAHCEMİZ her uefa kupası macına kadıkoyde gslilerle oynucakmis gibi cıksa..her macımızda enaz 4 fark olur walla:P:P

Yiğit Arın
30-08-2006, 20:10
Eliminasyonlu sistemde kimse emin konuşamaz. Bir maçta bir kırmızı kart görürsün dağılırsın vs. bir çok değişken var. İşin gerçeği kupayı kazanmaktan öte, kupada iddialıyız diyebilmek bile bu durumda imkansız. Daha "yeni" takımın futbolunu göremedik. Zira eylül ayına geldiğimizde takımın yarısı birden değişti. O kadar kamp dönemi vs. geçmişken. Zaten o kampa da Zico bile katılamamıştı. Bu takım ne zaman gerçek takım olacak, oyun sistemini oturtacak, ne zaman iyi oynamaya başlayacak -arada alınacak muhtemel kötü sonuçlardan sonra da dağılmayacak- da iddialı olabilicez? Uyumu da geçtim, orta sahayı rahibe veren, defansı ikinci plana atan, bu çağdışı futbol anlayışıyla zaten herhangi bir kadroyla Avrupa'da başarılı olmamız mümkün değil.

Tarihinde herhangi bir kupada çeyrek final görmemiş, iki tur üst üste geçememiş bir kulübün de birden kupa iddiasıyla çıkması ne kadar doğru, bu açıdan da tartışılır.

Ufuk Peker
30-08-2006, 20:40
yuzlerine her takım sohbetinde bunu wurduumuz ancak onlarda artık alıstıkları için utanmadan newar olamazmı ii
ki bi 6nız war gibi cumleleri(son macta 9-0 ı kacıdıımızı unuttular herAldaki) kullanan bi taraftarı olan bi takım su kupayı aldısa;
+1907

Tamer Akdağ
30-08-2006, 22:34
bence boyle bi kıyaslama yanlıs olur...cunku ne 2000 yılındayız nede aramızdaki oynanan maclarla bunu kıyaslayabiliriz...bu sene bu kupayı elbette kaldırabilriz ama tabiiki yurekli oynayarak...

Serhat Özcan
31-08-2006, 01:09
o kadar da zor deıl arkadaslar karamsar olmayalım cunku bırazda sans ısı bu ısler unutmayın henry ının attıgı top gırseydı sımdı gs nın hıc bıseyı yoktu...
ya ya halamında şesi olsa dayım olurdu ama yok...hayal kurmak güzel ama bence imkansız gbi bişe...daha yeni bi takımız ve bu takım uyum sağlayana kadar atı alan üsküdarı geçer...ben artık hiç bi beklentim yok çünkü beklenti içine girdikçöe daa çok üzülüoruz...hayal diorum sadece

Çağatay Tatar
31-08-2006, 01:35
serhat haklı olabılırsın napalım umutlar olmassa ınsanlar yasayamaz ama bole seylerde sans faktoru de olmassı lazım bence...

Serhat Özcan
31-08-2006, 01:46
serhat haklı olabılırsın napalım umutlar olmassa ınsanlar yasayamaz ama bole seylerde sans faktoru de olmassı lazım bence...
kardeş o kadar çok umut ettim ki...o kadar çok kendi kendime sordum ki şans bize ne zmöan gülecek die...ama sonuç ortada bea kardeşim...şimdide uefa kupasını alırız dio millet...yine hüsran olmasın ben alamayız diye kendimi alıştıriim...kazanırsak bakarız artık:)

Çağatay Tatar
31-08-2006, 01:49
abı ınanmak basarmagın yarısıdır :p napalım abı ıns. utandırmazlar bu sefer bızı :(

Serhat Özcan
31-08-2006, 02:00
inş...

Hasan Muradoğlu
31-08-2006, 02:25
Alex De Souza: "Hayal ederseniz, gerçekleştirebilirsiniz"

Ben de Alex'in Avrupa kupası maçlarında sazı eline almasını, bizi üst noktalara taşımasını hayal ediyorum ama demek ki her şey hayal etmekle olmuyor. Belirli bir deneyim ve şans faktörü çok önemli.

Tamer Akdağ
31-08-2006, 02:29
Alex De Souza: "Hayal ederseniz, gerçekleştirebilirsiniz"

o zamn alex awrupa maclarında hayal etmiyo sanırım :)...inşallah bu sezon hayal eder..

Serhat Özcan
31-08-2006, 02:34
hayal gücünü geliştirmeli:)

Şükrü Günal
31-08-2006, 02:40
Hedef koymak güzel birşey.Ancak asıl önemli olan koyduğun hedef üzerine atılım yapmaktır.Bu sene yapılan transferlerle gördük bunu.Artık somut bir atılım var.Artık belli hedefimizde var..

Mert Ünsal
31-08-2006, 08:54
uefa kupasını almak.. gerçekten bir hayal olur bence.. umarım gruptan çıkarız.. bu kadar yeni bir takımın ve avrupa tecrrübesi 0 olan bir hocanın uefayı alma ihtimali gerçekten çok zor.. umarım yanılırım... ama bana çeyrek finale çıkmak bile büyük mutluluk verecektir( tarihimizde çıkmadk)

Alper Tunka
31-08-2006, 10:46
Kim derdi yunanistan gibi vasat bi takım avrupa şampiyonu olacak porto şampiyonlar ligini,sevilla uefa ve süper kupayı alacak,hangimizin aklına gelirdi bunlar..bu işler mücadele işi teknik işi ve yürek işi...bu sene teknik açıdan bayağa bi geliştik geriye kaldı sadece YÜREK..hiçbirşey imkansız değildir...yeterki inanalım..

Kerem Çalkılıç
31-08-2006, 13:24
İşin komik yanı, UEFA'yı ismi duyulmamış ya da sıradan takımlar alıyor falan deniliyor. Aslında öyle bir şey yok, o takımlar gerçekten takım olabilmeyi başarmış takımlar. Ama diyelim ki gerçekten sıradan takımlar alıyor, bu bizi başkalarına göre daha favori mi gösterir? Başka sıradan takım mı yok, tek sıradan takım biz miyiz?

Yani burada Fenerbahçe'mizi yüceltmek istiyorsak başka takımlarda olmayan ya da çok az takımda olan bir özelliğini söylememiz gerekmiyor mu?

Arıkan Altay
31-08-2006, 14:05
Kim derdi yunanistan gibi vasat bi takım avrupa şampiyonu olacak porto şampiyonlar ligini,sevilla uefa ve süper kupayı alacak,hangimizin aklına gelirdi bunlar..bu işler mücadele işi teknik işi ve yürek işi...bu sene teknik açıdan bayağa bi geliştik geriye kaldı sadece YÜREK..hiçbirşey imkansız değildir...yeterki inanalım..
+1907....
sonuna kadar katılıorum..yetrki inasnsınlar ya..tabeki futbolda sans cok buyuk bi etken ama sanstan once hepsinin inanması lazım ki bu takımın yapamayacaı sey yok bu kadroyla..sewillayla aramızdaki nitelik farkını gormemek mumkun diil..onların barca macında nası inandıklarını gorduk.e onlar bu işi basardıysa....yeterki FENERBAHCEMİZ de inansın..bize busene bole bi duyguyu yasatsın...yasatmaması için hiçbi engel kalmadı bence..eer tek sorun takım olmaksa,eminimki bikac haftaya uyum sorunu die bişe kalmayack..

Kerem Çalkılıç
31-08-2006, 17:07
Utku ve Çağatay arkadaşım. Hadi lütfen biraz olgunca davranın da daha fazla uzatmayın. Çünkü gerçekten anlamsızlaşıyor. Bunlara gerenk yok. ;)

Arıkan Altay
31-08-2006, 18:36
Ya arkadaşlar Türkçe'mize değer verelim, koruyalım. Lütfen ya!
hocam kusra bakma yaa..aslında haklısın ama el alışkanlığı işte:)..düzgün yazmaya çalışırım bundan sora..

İlker Üçer
31-08-2006, 20:20
Bu iş biraz da şans işi kadro kalitesi ve tecrübe gibi etkenlerin yanında. Güçlü sayılabilecek takımların bizimle eşleşmeden birbirlerini baltalamaları, 3. turdan itibaren Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 takımın dengeleri çok bozmamaları vs... Şu anda bizim Avrupa'da elde edilecek her puana ihtiyacımız var, bu konumda bir takımın hedefi bu kadar büyütüp "Uefa'yı kaldırmak istiyoruz" demesi bana çok abartı geliyor. Alınan oyuncuların takımın kimyasını tamamen değiştireceğini ve bu değişimin normalden 3 ay kadar gecikmeli olacağını, oyuncuların isimleri ne olursa olsun Avrupa kulvarına çıktığımızda elimizi ayağımızı bağlayan stresi göz ardı ederek "Uefa Kupası'nı kazanma" lafını bu kadar rahat ağzımıza almak hakikaten fazla. Bu kupa sanıldığı kadar basit bir kupa değil. Şu anda bile Sevilla, Schalke, Leverkusen, Marseille, Tottenham, Newcastle gibi güçlü takımlar bu kupada, daha ismini saymadığım bir çok İtalya, İngiltere, İspanya, Fransa, Hollanda hatta Balkan temsilcileri de her zaman futbol kültürlerine saygı duyulması gereken ekipler olarak bu kupada yer almakta. Oyuncu kalitesi olarak her sene gösterdiğimiz yükselişi hedeflere biraz daha yavaş ve tutarlı yansıtmalıyız bence. Bugün Tevez ve Mascherano gibi iki inanılmaz ismi kadrosuna katan West Ham United'ın bir yöneticisinin çıkıp "Hedefimiz Uefa Kupası'nı kaldırmak" dediğini sanmıyorum, "İlk hedef Palermo'yu elemek" diye düşünüyorlardır muhtemelen, tıpkı bizim için de ilk hedefin her ne kadar zayıf gözükse de Randers'ı elemek olması gerektiği gibi. Dediğim gibi her puana ihtiyacımız var, bu hedef küçültme falan değil, rakibe saygı ve adım adım ilerleme... Bu hem bizde her takımdan fazla olan baskıyı azaltır hem de olası kötü sonuçlarda yaşanacak hayal kırıklığını engeller.

Şükrü Günal
01-09-2006, 16:25
Başlığa bakıyorum,yazılan yazılara bakıyorum,anlam bağı kuramıyorum.Sevgili arkadaşlarım,neden burada futbol,transfer,Fenerbahçe konuşmak yerine,şahsi egoizm dürtülerimizi,yazılı tartışma boyutuna getiriyoruz?Ufak tefek üslup yanlışları herkesin olabilir ama günlerdir hep aynı atışma devam ediyor.Ben ikinizi de seviyorum,çünkü hepimizin ortak yönümüz var,pek çok..Hepimiz öğrenciyiz,hepimiz Fenerbahçeli öğrenciyiz.Güzellikleri konuşmak varken??Geçmişte yazılanları sildiğinizi varsayıyorum.Biliriz ki bazen özür dilemekte erdemdir.İşte bu nedenle ilk özrü ben diliyorum..UEFA kupası başlığında bunları yazdığım için hepinizden özür dilerim...

Taha Ünal
01-09-2006, 17:17
Bence yönetim ve basın bizimle oyun oynuyor boş vaatlerle bizi kandırmaya çalışıyorlar. Kabul edelim gruptan çıktıktan sonraki hiç bir takım d.kiev den güçsüz olmayacak....

Muzaffer Eken
01-09-2006, 17:35
Bence Çağatay ve Utku tüm yazdıkları mesajları kendileri silmeli. Bu da yeterli olacaktır zaten. (Yönetim silmeden)

UEFA'yı kaldıracağız:)

+ 1907

Şükrü Günal
01-09-2006, 18:13
Yapılan son transferlerle sanırım artık yeterli kadro zenginliğine ulaştık sayılır.Şimdi sıra geldi takım olmaya.Eğer taşlar yerine oturursa,her UEFA maçına final maçı gibi hazırlanırsak,bu olay gerçekleşir.UEFA kupasını kaldırırız..

Çağatay Tatar
01-09-2006, 21:12
ben sıldım abı tum yazdıkları mı forumdakı butun renkdaslarımdan ozur dılerım gereksız bır tartısmayı dınledıklerı ıcın !

Arıkan Altay
01-09-2006, 22:02
Eyvallah kardeşim. Çok önemli bir konu. Herkesi bu konuda çok daha hassas olmaya davet ediyorum.
Eyvallah..:)..söz daha dikkatli olacağım..

Çağatay Tatar
01-09-2006, 22:44
saol turgut...

Seyit Soran
01-09-2006, 23:35
arkadaslar su anda konusmak cok yanlıs olur bi maclar gelsin bakalım uyuma futbola ondan sonra. uefa kupası almak kolay degil ama imkansızda degil bizden önce takımın inanması lazım

Onur Coşkuncan
02-09-2006, 00:13
arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım uefa kupası hadi bizde bu sene kupa kaldıralım demekle alınmıyor .

kadro tamam ama ya takım içindeki uyum ne olacak ?

fenerbahçe ne zaman takım halinde atak yapıp aynı şekilde dönmeyi becerir ve rakibe alan bırakmazsa o zaman kupayı alır . 8) 8) 8)

Alper Tunka
02-09-2006, 10:14
''Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar''

Fazla söze Gerek YOK

Ufuk Peker
02-09-2006, 13:34

Fazla söze Gerek YOK
+1907 ;)

Arıkan Altay
02-09-2006, 15:23

Fazla söze Gerek YOK
+1907 :D

Şükrü Günal
02-09-2006, 16:18
ben sıldım abı tum yazdıkları mı forumdakı butun renkdaslarımdan ozur dılerım gereksız bır tartısmayı dınledıklerı ıcın !
Budur abi..Sana da bu yakışır zaten..Şimdi sıra geldi UEFA'yı kaldırmaya..Bu sene daha bir yakınız gibi geliyo bana.Ne bileyim kadro olarakta,taraftar olarakta..Şu grup işi olmasaydı.UEFA'da grup olayına alışamadım ya.Grup takıntısı var bende.Ne olurdur tur atlamalı olsa..;D

Mustafa Akdoğan
02-09-2006, 17:04
uefa yı kaldırmak cok önemli ama final yada yarı finalde başarısızlık sayılmamalı bence çünkü şartlar artık 6s nin kupayı aldıgı yıllardaki gbi değil artık işler daha zor...

Çağatay Tatar
02-09-2006, 17:05
eywalla sukru tesekur ederım... bence grup olması daha ıyı bız tur maclarında daha kotuyuz bence... bence champıonlar lıgınden dusecek takımlara bakar ama alma sansımı war bence...

Sercan Tuna
02-09-2006, 18:26
uefa yı kaldırmak cok önemli ama final yada yarı finalde başarısızlık sayılmamalı bence çünkü şartlar artık 6s nin kupayı aldıgı yıllardaki gbi değil artık işler daha zor...
katılıyorum sana. bi abkalım 6s nin kupayı aldığı zamana mallorca leeds küme düştü dortmund ta o zamnlar bile düşüşteydi hala istikrarı yakalayamadılar arsenal en iyi zamanında oynamadı aynı şuanki arsenal gibi sayılabilir... Aziz yıldırım doğru demiş aslında tesadüf biraz

Evren Özcan
03-09-2006, 03:45
SEVGİLİ FENERBAHÇE TARAFTARLARI...GÜN KENETLENME GÜNÜ...DAHA NE KADAR DESTEK OLACAĞIZ,KENETLENECEĞİZ DİYECEKSİNİZ.SEVGİLİ DOSTLARIM,SEVİLLA TAKIMI BARÇAYA 3 TANE TEMİZ GOL ATTI.KADROSUNDA MARESCA,KANOUTE DIŞINDA ÇOK DA TANIDIK FUTBOLCU YOK..HOCALARININ GEÇMİŞTE HİÇBİR BAŞARISI YOK...YAPTIKLARI TEK ŞEY SAVAŞMAK,YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYMAK...SALDIRMAK...BİZ DE BUNU YAPACAĞIZ..TARAFTAR OLARAK KENETLENELİM..BEYLER BU İŞİ MADEM FUTBOLCULAR YAPAMIYOR,İŞ BAŞA DÜŞTÜ.. SONUNA KADAR ÖLÜMÜNE SAVAŞACAĞIZ...ÜMİT KAPTAN LÜTFEN SAVAŞMAYI TAKIMINA AŞILA...ARKADAŞLAR NEREDE OYNADIĞINIZ DEĞİL NASIL OYNADIĞINIZ ÖNEMLİ OLAN...YÜREĞİNİZİ SAHAYA KOYUN..ZATEN PARALARINIZI ALIYORSUNUZ..HAYDİ ARKADAŞLAR YETER ARTIK KARAMSARLIK,KARA GÜN ŞARKILARI SÖYLEYİŞİMİZ.DEĞİŞMİYOR İŞTE DEĞİŞTİREMİYORUZ..KENETLENMEMİZ GEREK..ÇÜNKÜ BİZ NE ZAMAN KENETLENİRSEK EN BASİTİNDEN YENİ TEZAHURATLAR YAPILMAYA BAŞLANACAK..HANİ NERDE FBNİN 100.YIL TEZAHURATI HALA..SANKİ 5-0 ÖNDE GİBİ "FENERBAHÇEMMM BENİMMM...." DİYE EN YAVAŞ EN KÖTÜ TEZAHURATI YAPIYORUZ...OYSA SKOR 0-0..TAKIMI ATEŞLEMEMİZ GEREK...ATMOSFER YOK,COŞKU YOK..HATIRLAYIN 2000 YILINDAKİ ŞAMPİYONLUKTA NASIL DA KENETLENMİŞTİK.BU TARAFTAR KAÇ TANE MAÇ KAZANDIRDI TAKIMA..OYSA ŞİMDİ SADECE PARA VERİP MAÇA GELMEKLE TRİBÜNLERİ DOLDURUP BAYRAK AÇMAKLA OLMUYOR..BU BİR YILSONU GÖSTERİSİ DEĞİL.İLKOKUL MÜSAMERESİ HİÇ DEĞİL..BU FENERBAHÇELİNİN COŞKUSU..HAYDİ FENERBAHÇELİLER TÜM CAMİA UEFA KUPASINI ALMAYA YEMİN EDİN..YEMİN EDİN...YEMİN EDİN...YETER ARTIK YÜZÜMÜZ GÜLSÜN DİYORSANIZ..YETER ARTIK GSYİ İZLEMEK İSTEMİYORUZ DİYORSANIZ...NE OLACAK BU FENERİN HALİ DİYE DALGA GEÇİLMESİNİ İSTEMİYORSANIZ..YEMİN EDİN...İNANIN...İNANIN...İNANIN...HIRS,AZİM,DAYANI ŞMA, SOSYALLEŞME...TAKIM OLMAK,EKİP OLMAK...BU İŞ YÜREK İŞİ... UEFAYI ALACAĞIZ İNANALIM SONUNA KADAR..HAYDİ BEYLER BEN AZINDAN YARI FİNAL BEKLİYORUM..HAYDİ BEYLER...

http://www.evrenozcan1985.com.tc

Ramazan Keleş
03-09-2006, 12:39
hepimizin rüyası avrupada bir kupa kazanmak ama bu kolay bir iş deyil medya her sene olduğu gibi bizi büyük beklentiler içine sokuyo başarılı olamyınca takımımızı yıpratma kampanyasına başlıyorlar. bu sene olmasada birgün o kupayı mutlaka alacağız

Onur Ferger
03-09-2006, 15:53
hepimizin rüyası avrupada bir kupa kazanmak ama *bu kolay bir iş deyil medya her sene olduğu gibi bizi büyük beklentiler içine sokuyo başarılı olamyınca takımımızı yıpratma kampanyasına başlıyorlar. bu sene olmasada birgün o kupayı mutlaka *alacağız

medyayala ilgili yorumun çoook doğru her sene bize kurdukları bir tuzak azslında ismi lazım değil bazı gs yöneticileri fenerbahçenin kadrosu çoook iyiy vazını verip ağlamaya yine başladı

Alper Tunka
03-09-2006, 23:08
Niye diğer eziklerle bu kadar ilgilenmiyor basın..çünkü en büyükle uğraşmak en büyük işleri yanında getirir...17 takım+Ulusoysuz neden bizimle bu kadar uğraşıyor ? En büyüğü biz oldumuz için..Küçüklerin en büyük hayali büyüğün sarsıldığını görmektir ama bilmiyorlarki Fenerbahçeyle uğraşmak Güven Özveri ve Tecrübe ister..

Forum Yönetimi
04-09-2006, 00:04
SEVGİLİ FENERBAHÇE TARAFTARLARI...GÜN KENETLENME GÜNÜ...DAHA NE KADAR DESTEK OLACAĞIZ,KENETLENECEĞİZ DİYECEKSİNİZ.SEVGİLİ DOSTLARIM,SEVİLLA TAKIMI BARÇAYA 3 TANE TEMİZ GOL ATTI.KADROSUNDA MARESCA,KANOUTE DIŞINDA ÇOK DA TANIDIK FUTBOLCU YOK..HOCALARININ GEÇMİŞTE HİÇBİR BAŞARISI YOK...YAPTIKLARI TEK ŞEY SAVAŞMAK,YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYMAK...SALDIRMAK...BİZ DE BUNU YAPACAĞIZ..TARAFTAR OLARAK KENETLENELİM..BEYLER BU İŞİ MADEM FUTBOLCULAR YAPAMIYOR,İŞ BAŞA DÜŞTÜ.. SONUNA KADAR ÖLÜMÜNE SAVAŞACAĞIZ...ÜMİT KAPTAN LÜTFEN SAVAŞMAYI TAKIMINA AŞILA...ARKADAŞLAR NEREDE OYNADIĞINIZ DEĞİL NASIL OYNADIĞINIZ ÖNEMLİ OLAN...YÜREĞİNİZİ SAHAYA KOYUN..ZATEN PARALARINIZI ALIYORSUNUZ..HAYDİ ARKADAŞLAR YETER ARTIK KARAMSARLIK,KARA GÜN ŞARKILARI SÖYLEYİŞİMİZ.DEĞİŞMİYOR İŞTE DEĞİŞTİREMİYORUZ..KENETLENMEMİZ GEREK..ÇÜNKÜ BİZ NE ZAMAN KENETLENİRSEK EN BASİTİNDEN YENİ TEZAHURATLAR YAPILMAYA BAŞLANACAK..HANİ NERDE FBNİN 100.YIL TEZAHURATI HALA..SANKİ 5-0 ÖNDE GİBİ "FENERBAHÇEMMM BENİMMM...." DİYE EN YAVAŞ EN KÖTÜ TEZAHURATI YAPIYORUZ...OYSA SKOR 0-0..TAKIMI ATEŞLEMEMİZ GEREK...ATMOSFER YOK,COŞKU YOK..HATIRLAYIN 2000 YILINDAKİ ŞAMPİYONLUKTA NASIL DA KENETLENMİŞTİK.BU TARAFTAR KAÇ TANE MAÇ KAZANDIRDI TAKIMA..OYSA ŞİMDİ SADECE PARA VERİP MAÇA GELMEKLE TRİBÜNLERİ DOLDURUP BAYRAK AÇMAKLA OLMUYOR..BU BİR YILSONU GÖSTERİSİ DEĞİL.İLKOKUL MÜSAMERESİ HİÇ DEĞİL..BU FENERBAHÇELİNİN COŞKUSU..HAYDİ FENERBAHÇELİLER TÜM CAMİA UEFA KUPASINI ALMAYA YEMİN EDİN..YEMİN EDİN...YEMİN EDİN...YETER ARTIK YÜZÜMÜZ GÜLSÜN DİYORSANIZ..YETER ARTIK GSYİ İZLEMEK İSTEMİYORUZ DİYORSANIZ...NE OLACAK BU FENERİN HALİ DİYE DALGA GEÇİLMESİNİ İSTEMİYORSANIZ..YEMİN EDİN...İNANIN...İNANIN...İNANIN...HIRS,AZİM,DAYANI ŞMA, SOSYALLEŞME...TAKIM OLMAK,EKİP OLMAK...BU İŞ YÜREK İŞİ... UEFAYI ALACAĞIZ İNANALIM SONUNA KADAR..HAYDİ BEYLER BEN AZINDAN YARI FİNAL BEKLİYORUM..HAYDİ BEYLER...

http://www.evrenozcan1985.com.tc

Değerli üyemiz Evren Özcan,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Erman Gören
04-09-2006, 14:54
2 gün sonra UEFA kupasida yalan olur bu seferde hedefimiz türkiye ligi derler ..

Mert Akduman
04-09-2006, 23:05
Arkadaşlar bazılarımız takıma inanmasa da dünyanın en yaygın bahis sitelerinden biri FENERBAHÇEMİZİ uefa kupasının en büyük 2. favorisi olarak göstermiş, eloğlu bile inanmış bu takıma, biz de inansak bişey kaybetmeyiz, hatta belki sonunda olabilir bişeyler, denemeye değmezmi?

Çağatay Tatar
04-09-2006, 23:13
Arkadaşlar bazılarımız takıma inanmasa da dünyanın en yaygın bahis sitelerinden biri FENERBAHÇEMİZİ uefa kupasının en büyük 2. favorisi olarak göstermiş, eloğlu bile inanmış bu takıma, biz de inansak bişey kaybetmeyiz, hatta belki sonunda olabilir bişeyler, denemeye değmezmi?
artı 1907

Gökhan Öztürk
09-09-2006, 01:04
Dünyada hiç bir takım GERÇEK ve de sağlam SAĞ ve SOL bek i olmadan Önemli Kupaları Kaldıramaz....

Onur Baş
09-09-2006, 20:52
UEFA Kupası prestijini yitirmiş bir kupa denebilir esasında. Herşeyden önce "UEFA takımı" diye bir tabir yoktur Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi. Zaten her sene ilk 4e (hatta 8e, belki 16ya da) giren takımlar da sabit olmaz. UEFA'da süpriz yapan takımlar ilerler. Başarıları temelliyse, Şampyonlar Ligi'nde bu başarılarını devam ettirirler. Temelini maddi açıdan oturtamamışsa bazıları kısa solukludur. UEFA'da başarılı olmak da bunun için önemlidir, prestij için değil. Çıkış yapmak için bir şanstır. Avrupa Futbolu'nun stajı gibi düşünmek gerekir. Her sene kazananının değiştiği bu kupayı almak veya bu kupada final oynamak tek başına Avrupa'da başarı sayılmaz. Temeliniz ve planınız varsa kendinize güveniniz gelir. Bu birikiminizle yürürsünüz.

Bu sene UEFA'yı alır mıyız? Bana kalırsa "Köy takımı" tabirini sportif içerikli kelime dağarcığımızdan çıkardığımız vakte kadar beklememiz gerekir. Fenerbahçe'mizin önündeki tek engel, aşması gereken bu mantalite. Ülkemizin diğer güzide takımlarında bu mantalite yok mu? Var; ama onlar bizim kadar takımlarını sevip takip etmekten, taraftar kültüründen uzak oldukları için baskı konusunda zerre sıkıntı çekmiyorlar. Dolayısıyla medya tarafından da tırtıklanacak bir tarafları yok. Ülke kendileri için "Xtakım taraftarı olanlar veya olmayanlar" diye ikiye bölünmüyor. Bu yüzden yine iş bize düşüyor. Kendimizi yine kendi gözümüzü açıp geliştirmemiz gerek. Çünkü bizi başkasının düşünecek hali yok.

Samet Turan
14-09-2006, 13:12
Ben inanıyorum inşallah alacaz bu kupayı ve galatasarayın övünecek tek bi hakkı bile kalmayacak

İlker Aktaş
14-09-2006, 14:03
Bu konuyu açtım açalı okuyorum da yazılanları bugüneymiş tekrar yazma fırsatı..

Öncelikle ben şunu demiştim susturuluyoruz! Hala bu sözümün arkasındayım ki susturulduk! Şampiyonluk kaçtı Avrupa'da başarı 100. Yıl hikayeleri anlatıldı. Avrupa kaçtı şimdi UEFA hikayeleri, aynı gün yapılan 4 transfer, açıklamalar... Biz susturuluyoruz arkadaşlar! Takım başarılı olabilir bunu ben de çok istiyorum tabi ki ama hak etmediğimiz şeyleri yaşadık bu sene de devam etmez inşallah!!

Takıma inanmaya gelince.. Emin olun ben de takıma inanıyorum! Ama çıkıp da Fenerbahçe Asbaşkanı'nın " Müthiş bir takım kurduk. Hiç bu kadar iddialı konuşmamıştım. Bu sene UEFA kupasını kaldıracağız." demesine anlam veremiyorum. Peki alamazsak ne olacak kim olacak bunun suçlusu kim çekecek cefasını?! "Taraftarız biz çekeriz cefa!" Herkes bence ne olduğunu bilerek konuşmalı. Fenerbahçe çok büyüktür, Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurmuştur ama hiç bir arada oynamamış bir kadro için bu kadar iddialı cümleler bana saçma geliyor hepsi bu! Bugün futbolda isimler kazansaydı Brezilya oynamadan şampiyon olurdu Dünya Kupası'nda! Ya da dün Real Madrid ezerdi Lyon'u ama hiçbirisi olmadı! Brezilya çeyrek finalde elendi Real Madrid ise bir tane net pozisyona bile giremedi! Futbol sahada oynanıyor bunu artık anlamak lazım!! Ne isminizi tanırlar ne de 52000 kişilik stadınızı!

Takımımıza inanalım, her zaman destekelyelim, UEFA Kupası'nı isteyelim ama hayalperest olmayalım! Önce takım olalım sonra futbol konuşalım..

Serhat Özcan
15-09-2006, 00:40
Bu konuyu açtım açalı okuyorum da yazılanları bugüneymiş tekrar yazma fırsatı..

Öncelikle ben şunu demiştim susturuluyoruz! Hala bu sözümün arkasındayım ki susturulduk! Şampiyonluk kaçtı Avrupa'da başarı 100. Yıl hikayeleri anlatıldı. Avrupa kaçtı şimdi UEFA hikayeleri, aynı gün yapılan 4 transfer, açıklamalar... Biz susturuluyoruz arkadaşlar! Takım başarılı olabilir bunu ben de çok istiyorum tabi ki ama hak etmediğimiz şeyleri yaşadık bu sene de devam etmez inşallah!!

Takıma inanmaya gelince.. Emin olun ben de takıma inanıyorum! Ama çıkıp da Fenerbahçe Asbaşkanı'nın " Müthiş bir takım kurduk. Hiç bu kadar iddialı konuşmamıştım. Bu sene UEFA kupasını kaldıracağız." demesine anlam veremiyorum. Peki alamazsak ne olacak kim olacak bunun suçlusu kim çekecek cefasını?! "Taraftarız biz çekeriz cefa!" Herkes bence ne olduğunu bilerek konuşmalı. Fenerbahçe çok büyüktür, Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurmuştur ama hiç bir arada oynamamış bir kadro için bu kadar iddialı cümleler bana saçma geliyor hepsi bu! Bugün futbolda isimler kazansaydı Brezilya oynamadan şampiyon olurdu Dünya Kupası'nda! Ya da dün Real Madrid ezerdi Lyon'u ama hiçbirisi olmadı! Brezilya çeyrek finalde elendi Real Madrid ise bir tane net pozisyona bile giremedi! Futbol sahada oynanıyor bunu artık anlamak lazım!! Ne isminizi tanırlar ne de 52000 kişilik stadınızı!

Takımımıza inanalım, her zaman destekelyelim, UEFA Kupası'nı isteyelim ama hayalperest olmayalım! Önce takım olalım sonra futbol konuşalım..

walla söyleyecek söz bırakmamışsın...bu 4 transfer yapıldığı gün bede aynı şeyi sölemiştim bu bi susturma operasyonudur die...ama herkes şamp.liginden elenmemizi unutmuş abi ne transferler diodu hatta teşekkürler yönetim die konu açan bile vardı...
sadece şunu sölemek istiyorum bugün oynanan futboldan ve ziconun anlayışından sora gördüm ki bu rüyada fazla sürmez...üç gün sora burdan da eleniriz ve yine buluruz kendimizi avutacak bişe...şu anki görüntüde kupayı kaldırmak hayalden başka bişe olmaz...

Ufuk Peker
15-09-2006, 01:38
ya bu konuyu artık forum yönetimi kaldırsa iyi olcak.eziklerin alay konusu oluruz yoksa!.sen daha yarı profosenel bir takımdan kendi sahanda gol yiyip 1-0 geriye düşüyorsan eğer bırak uefa kupasını kaldırmayı bu lige girmen bile muamma!zico efendinin mantalitesi değişmedikçe biz daha çok kupaları kaldırırız!

Şabettin Doğan
15-09-2006, 01:47
zico efendinin

teknik direktörlerimiz değişiyo ama şu alaycı laflar hiç değişmiyor.bence taraftar mantalitesinde sorunlar var.

Ufuk Peker
15-09-2006, 01:54
teknik direktörlerimiz değişiyo ama şu alaycı laflar hiç değişmiyor.bence taraftar mantalitesinde de sorunlar var.

değişenler sadece birer isim hiç bir ism fenerbahçemizin önüne geçemez!geçmemeli.eğer biz halen aynı futbolu oynuyorsak ki daha kötüsünü oynadığımız maçlar oluyor!ozaman mantalite falan aranmaz dostum,teknik direktör ararım bana adam gibi top oynatacak anladın mı şimdi?

Şabettin Doğan
15-09-2006, 02:01
değişenler sadece birer isim hiç bir ism fenerbahçemizin önüne geçemez!geçmemeli.eğer biz halen aynı futbolu oynuyorsak ki daha kötüsünü oynadığımız maçlar oluyor!ozaman mantalite falan aranmaz dostum,teknik direktör ararım bana adam gibi top oynatacak anladın mı şimdi?

önce saygı duy ki arayasın saygı duymadıktan sonra teknik direktör değil hiç bişey bulamazsın.FENERBAHÇEMİZİN teknik direktörü arthur zico ''zico efendi'' değil.

Çağatay Tatar
15-09-2006, 02:01
sabır...

Onur Aloğlu
15-09-2006, 03:08
Şu takım şu kadroyla daha 2. maçına çıktı. Biraz elinizi vicdanınıza koyun yorum yaparken.

Yiğit Arın
15-09-2006, 03:19
Şu takım şu kadroyla daha 2. maçına çıktı.

Sorunun kaynağı da bu zaten. ::)

Onur Aloğlu
15-09-2006, 03:27
Bu Zico' nun hatası değil.

Yiğit Arın
15-09-2006, 03:34
Bu Zico' nun hatası değil.

O sorunun kaynağı zaten. Zico'nun hataları da ayrı. Bence şu maçtaki hatasından dolayı eleştirmek için takımın oturması filan gerekli değil, zira teknik direktör mantalitesiyle ilgili bir problem var.

Onur Aloğlu
15-09-2006, 03:44
Ben ciddi anlamda artık Fenerbahçe teknik direktörüne sahip çıkmak istemiyorum. Kim geldiyse aynı şeyler yazılıp çiziliyor... Bu anlamda ne bizim savunmamızın bir anlamı kalıyor ne de karşı tarafın eleştirmesinin.

Dün Lyon, Madrid' i paçavraya çevirdi, onların başında da Capello vardı.

Şabettin Doğan
15-09-2006, 11:24
ne de karşı tarafın eleştirmesinin.

eleştiri olsa amenna onurcum.senin benim eleştiriye tepki vereceğimizi zannetmiyorum.bizim tepkimiz yapılan saygısızlığa.

''bence zico nun mantalitesini değiştirmesi lazım'' dense biz tutupta bişey demeyiz.ama ''zico efendi'' denince insan sinir oluyo.

her türlü eleştiri yapılabilir kimsede laf edemez tabi ki uslüba dikkat edilerek.

Ufuk Peker
15-09-2006, 11:54
eleştiri olsa amenna onurcum.senin benim eleştiriye tepki vereceğimizi zannetmiyorum.bizim tepkimiz yapılan saygısızlığa.

''bence zico nun mantalitesini değiştirmesi lazım'' dense biz tutupta bişey demeyiz.ama ''zico efendi'' denince insan sinir oluyo.

her türlü eleştiri yapılabilir kimsede laf edemez tabi ki uslüba dikkat edilerek.

burda yapılan bir sözü alıntı yapınca elinize ne geçiyor?! kendinizi büyük adam mı zannediyorsunuz?!ben son derece saygılı bir şey yazdım!

Onur Aloğlu
15-09-2006, 12:31
Şabettin gayet büyük bir adam, iyi bir Fenerbahçelidir. Ünlemli cümlelerle tartışma yaratacağımıza olayın özünde birbirimizin ne demek istediğini kavrayalım. Teknik direktörüne daha besmeleyi henüz çekmişken "efendi" gibi yakıştırmalar yapmak hakikaten hoş durmuyor.

Onur Bilgin
15-09-2006, 14:33
burda yapılan bir sözü alıntı yapınca elinize ne geçiyor?! kendinizi büyük adam mı zannediyorsunuz?!ben son derece * *saygılı bir şey yazdım!

bunun neresinde saygı var? ya okuduğunu anlamıyon yada göremiyon ne yazdığını.sana yorum yapma diyen yok.sadece saygılı ol deniliyor.zico efendi ne demek .sokaktaki adama mı sesleniyon sanki.insanları saygılı bir şekilde istersen sabaha kadar eleştir o na laf ı olmaz kimsenin.ama illaha ki birşeyler yazacaksan kişilerin karakterleri ile ilgili değil işleriyle ilgili yaz!!!!

Sercan Tuna
15-09-2006, 14:56
kim ne derse desin en büyük suçlu yönetimdir bu kadar transeferleri geç yaparsan takımın oturmasını beklersin kimbilir ne zamana lig başlayalı 2 ay oldu yaklaşık ama bu kadroyla 2. maçımıza çıktık henüz

Onur Ferger
15-09-2006, 15:06
uefa kupsı bizim futbolcular için hayal ama bizim için aslaaa...

Şabettin Doğan
15-09-2006, 18:02
burda yapılan bir sözü alıntı yapınca elinize ne geçiyor?! kendinizi büyük adam mı zannediyorsunuz?!ben son derece * *saygılı bir şey yazdım!

iki adaş sana gereken cevabı vermişler sağolsunlar var olsunlar.ben başka bişey söyleyemeyeceğim işallah denilmek isteneni anlayabilirsin ;)

Mete Eker
24-09-2006, 15:33
Wah be ne günlere kaldık.Yüzüncü yılımızda benim için danone cup kadar prestiji olan uefa kupasını hedef diye koyduk.Yüzüncü yılımızda biz degil de şampiyonlar liginde 6s oynuyor ve hedef uefa ha.Yazık çok yazık.
Hadi hedef bu tamam hedefimiz olmalı ama yürüyen züccaciyelerle mi olacak bu iş.

İlker Aktaş
24-09-2006, 15:48
Wah be ne günlere kaldık.Yüzüncü yılımızda benim için danone cup kadar prestiji olan uefa kupasını hedef diye koyduk.Yüzüncü yılımızda biz degil de şampiyonlar liginde 6s oynuyor *ve hedef uefa ha.Yazık çok yazık.
Hadi hedef bu tamam hedefimiz olmalı ama yürüyen züccaciyelerle mi olacak bu iş.

UEFA kupasının prestiji konusunda fikirlerine çok katılmamakla birlikte Avrupa'da ben de varım diyebilmek için bir basamak olduğuna inanıyorum. Ayrıca 6alatasaray'ın CL'de oynaması ya da oynamaması değil önemli olan onların orada başarılı olamayacağına ben kalbımı basarım ve bakın görün Liverpool karşısında alınacak bir farklı yenilgi Gerets'in sonu olacak ve onlar da bizim yaptığımız gibi "Eline vur, ekmeğini al." bir TD bulup onunla devam edecekler yollarına.

Yürüyen Züccaciyeler deyimini de çok anlayabilmiş değilim fakat şu anda sahada "11 ayrı YILDIZCIK" var. Ben bunun yerine "1 SAĞLAM takımı" tercih ederim ve daha çooooook yolumuz var..

Baran Kutlu
24-09-2006, 16:35
randersi bile geçip geçemeyecigimizin belli olmadığı dönemde bu sene uefa kupası malesef hayal bence..

Mete Eker
24-09-2006, 16:49
UEFA kupasının prestiji konusunda fikirlerine çok katılmamakla birlikte Avrupa'da ben de varım diyebilmek için bir basamak olduğuna inanıyorum. Ayrıca 6alatasaray'ın CL'de oynaması ya da oynamaması değil önemli olan onların orada başarılı olamayacağına ben kalbımı basarım ve bakın görün Liverpool karşısında alınacak bir farklı yenilgi Gerets'in sonu olacak ve onlar da bizim yaptığımız gibi "Eline vur, ekmeğini al." bir TD bulup onunla devam edecekler yollarına.

Yürüyen Züccaciyeler deyimini de çok anlayabilmiş değilim fakat şu anda sahada "11 ayrı YILDIZCIK" var. Ben bunun yerine "1 SAĞLAM takımı" tercih ederim ve daha çooooook yolumuz var..

Arkadaşım bir tartışma havasına sokmak istemem ama uefa kupası kesinlikle Avrupaya bende varım mesajı vermiyor.Cska Moskova Sporting final oynadılar iki sene önce bu kupada ondan beri ikisinin de adı duyulmadı.Daha önce alaves oynamıştı finali bugün ikinci ligdeler.
Bizim yüzüncü yılımızda bizim degil de 6s lilerin şampiyonlar liginde olmasıdır beni üzen.Orada bulunamayışımızdır.Başarılı olamayacakları gayet net ama bizde şampiyonlar liginde çok da üst düzey bir takım degiliz.Orada neden bulunmadıgımızı düşününce o rezalet denizli maçı geliyor aklıma ve o maçtaki ruhsuz futbolcular.

Onur Ferger
24-09-2006, 17:51
sakın uefa kupasının önemini tartıştığınızı söylemeyin

Mete Eker
25-09-2006, 17:20
tartışmam bile

İlker Aktaş
25-09-2006, 20:31
Ben kesinlikle tartışmalara girmedim bugüne kadar bundan sonra da inşallah girmem fakat "Benim ŞAHSİ görüşüm" şudur ki UEFA Kupası özgüven ve Avrupa'ya Bir Adım için kesinlikle önemlidir..

Ben de tartışmam bile..

Mete Eker
26-09-2006, 11:52
Hakkaten arkadaşlar Alaves final oynadıktan sonra dünyayı sarstı degil mi?Cska ve Sporting bugün Avrupanın develerinden oldular degil mi?Middlesborough bugün nerede?

Kendinizi kandırmayın Avrupanın devleri Şampiyonlar liginde oynar uefa da 2. hatta 3. sınıf takımlar kapışır.Hem Randers la falan oynayarak tecrübe kazanılmaz ,Avrupaya adım atılmaz.Avrupada özgüven şampiyonlar liginde elde edilir.
Tamam haklısınız diyelim ki Uefa kupası Avrupaya bir adım için önemlidir veya takıma özgüven kazandırır.Türkiyenin en büyük takımının 100. yılındaki hedefi Uefa kupası mı olmalıdır.10 senedir takıma çeki düzen veremeyen Aziz Yıldırımın bizim önümüze koydugu Züğürt tesellisidir.Uefa hamallıktır.Eger şampiyonlar liginden gruplardan elenip gelseydik hadi neyse diyebilirdik.Çünkü o zamana kadar tırışka takımlar elenip gider ama şimdi bizim ligimizde bile kümede kalamayacak takımlarla yüzüncü yılımızda muhatap oluyoruz.Güya avrupa.

Yönetimin planını söyleyim mi.Biz 9-10 senedir baştayız.Geldigimizden beri devamlı 6s şampiyon oluyor avrupada zaten bi cacık yapamadık 100.yılda şamp.lige gidersek rezil olur geliriz bari uefa da kalalım da şöyle şubata kadar falan avrupada kalalım tırışkadan 1-2 takımı yenip yüzüncü yıl kadromuzla gurur duyalım.
Siz gurur duyun ama ben uefa kupası hedefini asla içime sindiremeyecegim.Bizi randersla falan muhatap eden yönetime veryansın edecegimize,stadta protesto edecegimize uefa gazına gelelim bakalım.

Onur Ferger
27-09-2006, 11:22
arkadaşlar bazı gerçekleri göz ardı ediyoruz uefa kupası çoook önemli bir kupa hem prewstij hemde mali açıdan. en düz mantıkla düşünün avr5upanın en büyük kupası süper kupa değil mi onu almak için bile uefa kupasını almak gerekir

İlker Üçer
27-09-2006, 11:58
Bu takım daha önce Avrupa kupalarında 123 maç yapmış, 38 kez kazanmış, 17 kez berabere kalmış, 68 kez yenilmiş. 139 gol atıp 218 gol görmüş kalesinde, kadro kalitesini yükseltse de Avrupa'da yeni sayılabilecek ve üstelik her Avrupa maçına takım olarak taraftar olarak üzerinde bir stresle çıkan ve maalesef bu kulvarda başarısız bir takım. Böyle bir takımın ne UEFA Kupası'nı yetersiz görmesini ne de kupaya bu kadar çabuk ulaşmayı beklemesini anlayamıyorum. Bu takımın hedefi kulvar ne olursa olsun toplayabildiği kadar puan toplamak olmalı. Sene başında geciken transferler ve kaçırılan Şampiyonlar Ligi ayrı konu, şu anda UEFA Kupası'ndayız ve hedef burada maksimum puanı toplayarak ilerlemek olmalı.

Şahin Bilir
27-09-2006, 14:32
disiplin yoksunu bir takım başarılı olmaz real madrid her imkanı var ama durumu ortada disiplin ve inanç bizi başarılı kılar

Yunusemre Coşan
27-09-2006, 15:19
Aldık da beyenmeyenler var Allahım ya

Mete Eker
28-09-2006, 00:33
Ya arkadaşlar.Ben zaten randers maçına çıkmayalım çekilelim kupadan falan demiyorum.Tabiki ülke puanı açısından gidebilecegimiz yere kadar gitmek gerekiyor.Benim anlatmak istedigim bu kupa adına başlıklar açılacak,en büyük hedefimiz denecek,kazanmalıyız falan diye gösterilecek kadar büyük bir kupa büyük bir hedef degil.Oyalanmadır.Benim için degeri ülke puanından daha büyük bir degeri yoktur.Bizi randersla muhatap eden yönetimi protesto edeceginize'' olsun abi uefa da iyidir diye kandırın kendinizi.Benim için Avrupada başarı sponsoru vodofone olan salı ve çarşamba akşamları takımların boy ölçüştügü bir turnuva var.Ona katılmaktır.Katılamıyorsan yerel başarılara daha çok konsantre olmakgerekir.Bari bir sonraki sene ona tek öneleme oynayarak katılmaya çalışmak gerekir.Bahsettiginigiz kupanın finali benim bahsettigim kupanın alalade bir mücadelesinden bile az reyting alır.Öyle gözünüzde büyütüp çok da konsantre olmayın bence.Avrupanın en büyük en prestijli kupası şampiyonlar ligi kupasıdır.Süper kupa öylesine çok da büyük olmayan bir hedeftir.Öyle olmasa şampiyonlar ligi şampiyonlarının o kupayı her sene kazanması gerekir adamlar o maçlara asılmıyorlar bile.Uefa avrupada tecrübe falan da getirmez.Avrupada tecrübeye o kadar fazla gerek te yoktur.Zamanında Basel ve Panatinaikos iyi hazırlanıp çeyrek final oynamışlardı o tecrübesiz halleriyle.Tecrübesizlik iyi yönetilmeyen hatta beceriksizce yönetilen takımların yalanıdır.

Velhasıl kelam uefa uefa diye takımı çok yıpratmayalım.Uefaya çok konsantre olup ligi unutmayalım.Unutmayalım ki demirörenin 100 yılında şampiyon olan tek takım bizolacagız lafını agzına tıkayıp ligimizde şampiyon olalım ve Şampiyonlar liginde oynayalım.

İlker Aktaş
16-03-2007, 16:49
UEFA kupası'nı kaldırmak..

Ne kadar da zormuş, neleri tartışmışız, neler demişiz!

Serhan Kuştutan
16-03-2007, 18:07
biz daha cok tartısır, kupayı alacagız diye cok bekleriz.
bu oyun mantıgıyla rüyamızda alırız diyecegim ama rüyamızda bile alamayız uefa kupasını.

Serhat Kılıç
17-03-2007, 07:56
avrupalı olan avrupa futbolunu bılen ıyı bır hoca gelsın bak nsıl takır takır aoynar ve kupayı alır bu takım.van gaal bızım hocamız olsaydı bu sene keske

Arıkan Altay
01-04-2007, 03:41
avrupalı olan avrupa futbolunu bılen ıyı bır hoca gelsın bak nsıl takır takır aoynar ve kupayı alır bu takım.van gaal bızım hocamız olsaydı bu sene keske

keşke seneye PİERRE VAN HOOİJDONK gelse yaa:)imkansız gibi gelmesi ama onunla büyük umutlar içine girebilirim şahsımca.

ozaman umutlanabilirim kupalar için Avrupa da..

Ege Uysaler
01-04-2007, 12:33
daum avrupa futbolunu biliyordu da ne oldu avrupa da her mac kotu oynadık daumla ama zicoyla avrupa da yenildigimiz maclarda bile iyi oynuyorduk
cünkü daum türk futbolculara ve futboluna güvenmiyordu.;)

Tuğba Tülü
01-04-2007, 15:10
Uefa kupası bu sene de hayallerde kaldı bu sene çok umutluydum hatta Alkmar maçı ilk yarı 2-0 olunca çok umutlanmıştım ama maçın bitiş düdüğüyle umutlarım da bitti:( :(

Gültekin Kaymaz
02-04-2007, 11:52
fener yıldız futbolcudan önce takım ruhunu transfer etmeli 2-0 dan maçı koruyamadık bu gidişle avrupa hayal olcak gibi geliyo bana

Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 01:19
imkansız değil tabii ki de osasuna trabzonspor gibi amele bir takıma eleniyordu az kalsın yoluna devam ediyor şu anda

İlker Aykut
13-04-2007, 09:09
Bizim elendiğimiz takım Fenerbahçe'den iyi değil.Tabiki almamız her takımın şansı kadar var.Ama bizim kulübümüz amatörce yönetiliyor ve bu yönetim anlayışıyla Avrupa'nın 2. hatta 3. sınıf takımlarıyla bile baş edemeyiz.Bu yüzden hayal diyorum...

bi yerde bi eksik var ama nerede :(

Ertuğrul Çolak
13-04-2007, 09:29
Bizim elendiğimiz takım Fenerbahçe'den iyi değil.Tabiki almamız her takımın şansı kadar var.Ama bizim kulübümüz amatörce yönetiliyor ve bu yönetim anlayışıyla Avrupa'nın 2. hatta 3. sınıf takımlarıyla bile baş edemeyiz.Bu yüzden hayal diyorum...

yönetim derken teknik yönetimden bahsediyorsun dimi