Orijinalini görmek için tıklayınız : Addoya 4 maç
Tuncer Yıldızoğlu
26-10-2007, 16:14
Psv - Fenerbahçe maçında Semihe tüküren Eric Addo'ya Uefa 4 maç ceza verdi
Tuğba Tülü
26-10-2007, 18:26
Uefa Addoya semihden daha güzel cevap vermiş:)
Yasin Tunçel
26-10-2007, 19:09
az bile vermişler...
Aydın Kaleli
26-10-2007, 19:41
kötü oldu ceza vermeleri kadıköyde ona haddini bildirecektik.uefa yı kınıyorum
Ceyhun İskender
26-10-2007, 19:51
bu adama son bir yılda ettiğim küfürün 2 katını ettim, battık günahtan, ceza iyi olmuş da az olmuş....
Orhun Can
26-10-2007, 20:45
Daha güzeli PSV'lilerin Semihin tahriği ettiği yönünde şikayetlerine UEFA'nın "Hadi Len !" tadındaki cevabı. :)
Safa Arıkan
26-10-2007, 22:41
kötü oldu ceza vermeleri kadıköyde ona haddini bildirecektik.uefa yı kınıyorum
Ne yapılacaktı sahaya inip adamı linç mi edecektik...? uefa da seni kınıyor ne yazık ki...
biraz mantıklı mesajlar atın ya...
Tuncer Yıldızoğlu
26-10-2007, 22:56
Ne yapılacaktı sahaya inip adamı linç mi edecektik...? uefa da seni kınıyor ne yazık ki...
;) katılıyorum.
Mustafa Akdoğan
27-10-2007, 00:38
Daha güzeli PSV'lilerin Semihin tahriği ettiği yönünde şikayetlerine UEFA'nın "Hadi Len !" tadındaki cevabı. :)
harbiden cok hoşuma gitti:D ama rezil hakemin hakkımızı yemesine bişi yapamıcz:(
Aydın Kaleli
27-10-2007, 01:10
yapılanlara seyirci kalalım bundan böyle.adamların yaptığı yanına kar kalsın mantıklı msj atan kardeş.
Can Rona
27-10-2007, 01:11
Elbetteki linç edemeyiz ama tepkimizi koyarız.Ya bu maçta koyarız ya da bir dahaki.Nede olsa PSV her sene Türkiye Ligi Şampiyonu ile aynı gruba düşüyor :)
Ege Uysaler
27-10-2007, 02:15
bu arada deivide de 1maç ceza vermişler
Can Rona
27-10-2007, 02:24
bu arada deivide de 1maç ceza vermişler
Onun cezasında indirim olmuş sanırım,normalde 2 maç alması lazımdı .
Burak.Coşkun
27-10-2007, 02:41
semihi suçlu bulanlar hatalarını anlamışlardır umarım..
Abdullah Çalışkan
27-10-2007, 02:44
semihi kimse suçlu bulmuyo sadece semihide suçlu buluyoruz.. tv den gördüümüz kadarıyla addodan önce semih dirsek atıyo ama ne kadar semih dirsek atsa bile cwbı bu iirençlik olmamalı uefa yı tebrik ediyorum tekrar...
Burak.Coşkun
27-10-2007, 02:47
semihi kimse suçlu bulmuyo sadece semihide suçlu buluyoruz..
anlayamadımm :)
ya bide dirsek demeyelim bence şuna..semih dirsek atsaydı ona ayakta duramazdı bence emin ol.. :)
Onur Aloğlu
27-10-2007, 03:19
ya bide dirsek demeyelim bence şuna..semih dirsek atsaydı ona ayakta duramazdı bence emin ol.. :)
Ya herşey iyi güzel de kör değiliz. Semih bildiğin dirsek attı işte. Bir oyuncunun maç içerisinde ceza alması için illa dirseğin rakibi yıkması gerekmiyor. Buna teşebbüs etmek dahi kırmızı karttır. Kameralardan görünen bu. Sen görmediysen bilemem. Ha, maçın başlığında Ozan Ercan arkadaşımız, Semih' in kendisine yapılan hareketi göstermeye çalıştığını söyledi, kameralar bu hareketi göstermedi dedi. Bunu bir şekilde anlayabilirim. Ama bir profesyonel ne için olursa olsun hele hele rakip sahada, hakemin rahatlıkla baskı altına alınabildiği ortamlarda böyle bir hareket yapmamalı.
Addo iğrenç hareketinin karşılığını almış. Semih' e çıkmayan kırmızı karta ve UEFA' nın Semih' i suçsuz bulmasına sevindim.
Hakan Arıduru
27-10-2007, 10:07
Addo iğrenç hareketinin karşılığını almış. Semih' e çıkmayan kırmızı karta ve UEFA' nın Semih' i suçsuz bulmasına sevindim.
Dün gazetede okuduğumda Semih in kesin ceza alacağı yazıyordu..Bence de ceza almaması çok iyi olmuş..
Sedat Aydın
27-10-2007, 13:12
Uefa yaptığı açıklamada , Semih'in yaptığı hareketin provakatif bir fiil olduğu iddialarının kabul edilmediği belirtilmiş.
Abdullah Çalışkan
27-10-2007, 14:38
sanki olaya tek taraflı bakıyosun gibi geldi maçı izlediine eminmisin.. hepimiz gördükki ilk dirseği semih attı.. sen ne kadar dirsek atmış olduuna inanmasanda..:rolleyes: :rolleyes:
Kerem Çalkılıç
27-10-2007, 15:05
Dirsek atmakla, dirseğiyle ittirmek arasında bir fark var. Tamam ikisi de hoş değil ama bir futbolcuya vurmakla onu ittirmek aynı cezaları gerektirmez elbette. Vurunca kırmızı, itince sarı verilir genelde.
Burak.Coşkun
27-10-2007, 15:44
ya dirsek atmayı mı öğretim sizlere afedersiniz de..
iki kolun birşeştiği nokta varya..sivrii..
alırsınız kolunu kırarsın dirsek denen kısmı sivrileştirirsin..
sonra kolunu gerip en iyi kısımı yüz kısmıdır..alırsın geçirirsin 5 saat kendine gelemez..yada alırsın göğsüne vurursun nefesini kesersin..
ama sen gelip ucuyla ittirirsen adamı hiçbir halt olmaz.. ki uefa da bunu dirsek olmadığını cezalarıyla bildirmiştir..
bunu anlatmak istedim..örnekler size daha iç açıcı gelmiştir umarım..
Abdullah Çalışkan
27-10-2007, 15:52
ya dirsek atmayı mı öğretim sizlere afedersiniz de..
iki kolun birşeştiği nokta varya..sivrii..
alırsınız kolunu kırarsın dirsek denen kısmı sivrileştirirsin..
sonra kolunu gerip en iyi kısımı yüz kısmıdır..alırsın geçirirsin 5 saat kendine gelemez..yada alırsın göğsüne vurursun nefesini kesersin..
ama sen gelip ucuyla ittirirsen adamı hiçbir halt olmaz.. ki uefa da bunu dirsek olmadığını cezalarıyla bildirmiştir..
bunu anlatmak istedim..örnekler size daha iç açıcı gelmiştir umarım..
futbolda önemli olan niyettir.. deivid sert bi hareket yapmadı ama kötü niyetli olduunu düşündü hakem tıpkı kezmanın kırmızı kartı gibi.. yapması önemli diil sonuçta kötü niyetli bi dawraış bu we cezası bence hafif oldu.. iikide öyle oldu..
Burak.Coşkun
27-10-2007, 16:05
ya abdullah kardeşim..böyle küçük şeylere takılırsan oo oo..bu senin dirsek dediğinden korner kullanılırken ceza sahasında o kadar çok oluyor ki :)
senin görüşün gene saygı duyuyorum tabi..
ama uefa bile bunu gördü diyorum :) eğer bunun adı dirsek olsaydı semih ceza alırdı.
Mehmet Turutoğlu
27-10-2007, 16:13
İyi olmuş Addo'ya
Şehmus Karadeniz
27-10-2007, 16:24
Haddini bildirmek illahi linç etmek demek değildir top ayağına geldiği zaman ıslıklarsın 50,000 kişi ile zaten mesaj yerine ulaşır o zaman...
yine de oynamaması daha iyi tabiki...
Sercan Tuna
27-10-2007, 17:07
arkadaşlara semihin hareketinden önce de ( dirsek veya itmek ne derseniz deyin ;)) tükürüyor addo. kameralar pek yakalayamamış ama semih o hareketten öncede yüzünü siliyordu.iyice bi izleyin. ayrıca addo ve semih arasındaki tartılma maçın başında semih, addo nun kontrolünde auta giden topu çevirmek isterken addoya hafif dokundu.s onra özür dilemek için elini uzatan semih e addo ters tepki gösterdi. ilk kıvılcım orada oldu.
Burak.Coşkun
27-10-2007, 20:54
sercan ha gözünü seveyim..
şu olayın sebebinide anlattığın için..
hiç kimse öncesini konuşmuyor ya..
Kayhan Türk
28-10-2007, 00:58
Tukurdu ve kufur etti uefanin tutumunu begendim. Deivide ise 1 mac ceza verdiler, bence dogru bir karar. kadikoyde tukurmeye karsilik olarak efendiligi ve hezimeti tekrar tattiririz psvye umarim.
Samet Koşar
28-10-2007, 03:44
addo ya 4 maç ceza veren zihniyet deivid in cezanı nie kaldırmadı anlamadım... heralde kırmızı kartı kaldırıp sarı verdiler sora 2. sarıdan kırmızı oldu die ceza verdiler, ceza deişmeyince de ceza kalkmamış gibi oldu, ya da bunları anlatmak zor geldi..öle bişi işte :D (nacizane fikrim:D)
Yasin Çıkrıkçı
28-10-2007, 17:19
katılıyorum sana samet
Mert Çubukçu
28-10-2007, 17:27
durum ne şimdi deivid bidahaki macta oynamıyo dimi ??
Özlem Göktürk
28-10-2007, 20:40
Deivid 7 Kasımdaki PSV maçında oynamayarak cezasını tamamlamış olacak.Ondan sonraki grup maçlarında da Zico onu ilk 11de oynatır zaten.
Mustafa Ünal
28-10-2007, 20:44
Lugano , Deivid ve Kezman yok.
Ege Uysaler
28-10-2007, 22:03
deividle kezmanın yeri fazlasıyla doldurulur da luganonunki biraz zor hos yasin cok iyi oynuyor ama yinede yasin-luganoyu tercih ederim yasin-edu ikilisine
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.