PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biri Zico ya hangi takımı yönettigini ögretsin

Burçay Tiftikçi
17-09-2006, 21:00
Randers maçından sonraki 2-1 yendik işte demesi ve bugünkü maçta zaten gol atmak gibi bi niyeti olmayan sivas ,sadece 1 forvetle uzun toplarla gol bulmaya çalışan sivas , ve oyunun üstünlügünün bizim elimizde olacagı belli olan maçta Kezmanı çıkarıp Önderi alıyor..Bir Fenerbahçe li olarak bu yaptıklarını hazmedemiyorum..Biri derhal!! Zico ya hangi takımı yönettigini ögretsin..

Ufuk Peker
17-09-2006, 21:01
Randers maçından sonraki 2-1 yendik işte demesi ve bugün sivas maçında zaten gol atmak gibi bi niyeti olmayan sivasa sadece 1 forvetle uzun toplarla gol bulmaya çalışan sivasın ve oyunun üstünlügünün bizim elimizde olacagı belli olan maçta Kezmanı çıkarıp Önderi alıyor..Bir Fenerbahçe li olarak bu yaptıklarını hazmedemiyorum..Biri derhal!! Zico ya hangi takımı yönettigini ögretsin..
+1907

Selçuk İnce
17-09-2006, 21:02
Randers maçından sonraki 2-1 yendik işte demesi ve bugünkü maçta zaten gol atmak gibi bi niyeti olmayan sivas ,sadece 1 forvetle uzun toplarla gol bulmaya çalışan sivas , ve oyunun üstünlügünün bizim elimizde olacagı belli olan maçta Kezmanı çıkarıp Önderi alıyor..Bir Fenerbahçe li olarak bu yaptıklarını hazmedemiyorum..Biri derhal!! Zico ya hangi takımı yönettigini ögretsin..

yeterrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Murat Kalkan
17-09-2006, 21:03
Yazık,Biz gol üstüne kurulu, sürekli atak oynayan bir Fenerbahçe beklerken..

Tamer Akdağ
17-09-2006, 21:04
kezman ın cıktıgını gorunce cıldırdım...eger bu oyun boyle dewam edicekse bi caresine bakılsın artık...3 mactır yan toptan gol yiyoruz we cok basit goller...bunu hala daha goremiosa daha ne diyim...

Emre Akgün
17-09-2006, 21:06
ne diycegimi bilemiyorum... yazik oldu 2 puana... goz gore gore 100. yilimiz gidiyor elden :(

Hakan Ateşler
17-09-2006, 21:07
taktik yok ortada 442 veya 352 diyemez kimse.hiç bişey yok.saçma goller yiyoruz gol pozisyonlarımız yok. aziz başkan naz yapıp dönünceye kadar paramparca olduk.rakiplerimiz zor maçlarını bitirdi bizkolay maçları beceremioruz. bjk gs bizi mahfeder, dağıtır...

Burçay Tiftikçi
17-09-2006, 21:09
Şu oyuncu niye alındı niye oynadı yorumu yapmadım yapmam...Kejman çıksın yerine OLcan girsin bir şey demem ama sen gidip forvet oyuncusunu çıkarıp defansa adam alıyorsan ,bu küçük takım zihniyetidir..Randers maçından sonra yaptıgı açıklamalar küçük takım zihniyetidir..Ben bu zihniyeti hazmedemiyorum..Zico ya biri Fenerbahçe de oldugunu anlatsın hala anlayamamış..

Mesrur Yersel
17-09-2006, 21:11
bence kimse zico'ya bişeyi ogretmesin direk gondermeliler 10 kişi kaldıktan sonra beraberliğe oynayan bir teknik direktor 100.yılımızda napabilir ki bu fikirleriyle?

Şabettin Doğan
17-09-2006, 21:14
1-1 korumaya yönelik bir değişiklik gerçekten büyük bir hata ve FENERBAHÇEMİZE yakışmayan bir durum.bu tip bir maçta böyle birşey bir daha tekrarlanmamalı bence.

Selçuk İnce
17-09-2006, 21:16
yaa biz bu zihniyetle 100. yılımızda nasıl şampiyon olucaz

Ufuk Peker
17-09-2006, 21:16
bu mudur 100.yıl da oynayacağımız oyun?.bumudur yani?
1,2,3......1907'ye kadar sayıcaz sanırım uyumluluk sürecini atlatabilmek için.biri umarım arthur zicoyu durdurur.yoksa 100.yılımız haram olacak.onbirde oynamayan önder son 8 dk kala kezmanın yerine oyuna giriyor daha ne olsun kİ?

Mesrur Yersel
17-09-2006, 21:18
onlar hala maça 100.yıl piyango biletini aldınız mı? pankartıyla çıksınlar aldık biletide aldık, formayıda aldık, kombineyi de aldık... artık taraftarın yapacağı hiç bir şey kalmadı bu takıma zaten desteği veriyor...

Ozan Ercan
17-09-2006, 21:19
Bence Zico sahadaki kotu futbolu gorup bari cepteki 1 puandan da olmayalim diye dusunerek Onderi Luganonun yerine aldi. Gecen sene Daum Kayseri`de mac 0-0ken risk alinca Gokhan golu atip 1-0 maglup olmamizi saglamisti.

Ufuk Peker
17-09-2006, 21:22
Bence Zico sahadaki kotu futbolu gorup bari cepteki 1 puandan da olmayalim diye dusunerek Onderi Luganonun yerine aldi. Gecen sene Daum Kayseri`de mac 0-0ken risk alinca Gokhan golu atip 1-0 maglup olmamizi saglamisti.

bu da güzel beraberlikte mutlu olanları da gördük:) umarım sene sonunda da mutlu oluruz

Burçay Tiftikçi
17-09-2006, 21:24

Ama öyle yaptıgı için hiç eleştirilmedi , çünkü yaptıgı dogruydu...Kezman oyunda kalsa gol atma olasılıgımız daha yüksekti , dakika 90 sivas uzun top atıyor sadece Baliliyi 6 kişi kontrol ediyor..bu sayı 5 olsa ne fark eder...

Fatih Dilber
17-09-2006, 21:25
kusura bakmayın yusuf yusuf derler ya oynanan maçlara, Gürcan Bilgiç'i sevmem ama harbi doğru yazmış "Ya hüsran olmadan karar verecekler ya da yollarına "Zico, Zico" devam edecekler. "

Ozan Ercan
17-09-2006, 21:26
bu da güzel beraberlikte mutlu olanları da gördük:) umarım sene sonunda da mutlu oluruz

Beraberlikte mutlu oldugumu yazmadim ben orda. Ziconun neyi dusunerek Onderi almis olabilecegini yazdim. Daha mantikli bir aciklama varsa sen yapiver.

Sercan Matur
17-09-2006, 21:26
gelen gideni aratıyor mu ne?

Burç Kurtoğlu
17-09-2006, 21:27
bi de utanmadan uefa yı kaldırcaz diyorlar..

Onur Coşkuncan
17-09-2006, 21:28
arkadaşlar yeter ya 100. yılımızda böyle bir teknik adamla yola devam etmek intihar olur . rüştü'ye de yol görünmeli volkan artık kaleye geçmeli .

Ufuk Peker
17-09-2006, 21:28
bi de utanmadan *uefa yı kaldırcaz diyorlar..
onu utanarak söledik :)

Ufuk Peker
17-09-2006, 21:33
arkadaşlar yapmayın 100.yıl teknikdirektörümüzü eleştirmeyelim!o giderse biz napıcaz?kariyerinde sadece japonya milli takımı olan başka bir teknikdirektörü sonra nerden bulcaz?

Övünç Zaman
17-09-2006, 21:34
ne 100. yılı ya. bırakın 100. yılı fenerbahçe tarihinin hiç bi döneminde bu kadar kişiliksiz bi futbol mantalitesiyle oynamadı. yönetim kör mü? teknik direktör denilen adamın misyonu nedir? daha maçın 5. dakikasından sivas'ın nasıl top oynayacağı belli oldu. bir teknik direktör bunu göremeyip buna karşı önlem alamıyorsa o teknik direktör fenerbahçe gibi büyük bi camia'dan gider. burası fenerbahçe. her kişilik bu cami'yı kaldıramaz. kaldıramayan kim olursa olsun yolu açık olsun. bunu aziz başkan göremiosa ona da eyvahlar olsun. bu işin "oyuncularımız yeni geldi takım daha oturmadı" safsatasyıla bir alakası yok. nasıl bi yükün altına girdiğimizin haberi yok heralde zico efendinin. senelerce "hep destek tam destek" diyen taraftarı da en sonunda çıldırtacaklar. az kaldı. bu böyle gitmez. fenerbahçe kulübü böyle ezik futbol oynayamaz, oynatılamaz. yeter artık!!!

Mustafa Akdoğan
17-09-2006, 23:16
bu futbolla randers'ı gecmek mümkün görünmüyor we bu tam bi rezillik...

Ufuk Peker
17-09-2006, 23:38
bu futbolla randers'ı gecmek mümkün görünmüyor we bu tam bi rezillik...
kutlarım bunu gören arkadaşlarda varmış keşke herkes göre bilse

Onur Aloğlu
17-09-2006, 23:51
Keşke yenilseydik de Kezman-Önder değişikliğini görmeseydik. Futbol felsefesi hücuma dayanan bir teknik adamın 10 kişi kaldık diye -Sivas özelinde- bu değişikliği yapmasına anlam veremedim. Şayet son 5 dakika doldur boşalt oynayacaksak Kezman-Tuncay-Semih' in ileride olması gerekirdi. Taktiğinden taviz vermeyen bir hocanın felsefesine saygı duyarım. Ancak geldiği gün bu takım yediğinden fazla atacak derse, bugün bu değişikliği yaparsa kırgınlık duyarım.

Herkesin birbirini yediği haftalarda kaybedilen bu 2 puanı çok aramayız umarım. Eğer böyle özel haftalarda arayı açmazsak ligin ikinci yarısında son 5 hafta çok zorlanırız. Umarım birşeyler yapabiliriz. Kalp ağrıları, mide spazmları, burun kanamaları dolu bir sezon daha hepimizi çok yoracak.

Başka bir başlıkta yazdığım bir yazıydı. Bugün aynı şeyleri hissetmişiz demek ki hepimiz. Fenerbahçe' nin Anadolu' da beraberliğe yattığını daha önce hiç görmemiştim. Bu da ilk oldu.

Burak Yayla
18-09-2006, 00:36
Fenerbahçe' nin Anadolu' da beraberliğe yattığını daha önce hiç görmemiştim. Bu da ilk oldu.

daha neler göreceğiz acaba ???

Çağlar Çağatay
18-09-2006, 05:00
takımın alışma süresi geyiğinden sıkıldığımızı düşünüyorum artık bize somut bişeyler gösterme zamanları geldi tek tutunacak dalımız uefa kaldı onuda randers gibi sadece 4 tane profosyonel futbolcusu bulunan bir mahalle takımına kaybetmeyi hiçbir Fenerbahçe taraftarı kaldıramaz ki zaten kaldırmamalı...bunun adı rakibi küçümsemek değil kendi büyüklüğümüzün farkında olmalarını istemektir...her kötü sonuçtan ve ya biraz kötü giden bir dönemden sonra t.direktör yollanmaz ama 100.yılımızda g.amerikalı zicoyu ve yine g.amerikalı 3 futbolcuyu getirip hadi bekleyin bunların zamana ihtiyacı var uyum sağlayacaklardır demekde 100.yılda yapılcak iş değildi diye düşünüyorum bunu bekleyeceğimize bu kadar adamı alıp getireceğimize biz gidip onların liginde oynasaydık diyesi geliyor insanın ozaman hiç değilse biz onların değil onlar bizim uyum sürecimizi beklerlerdi böylece yorulan kahrolan taraf biz olmazdık...yazık...

Yunusemre Coşan
18-09-2006, 08:42
Zico kendini başka bir kulüpte yetiştirsin..Madem risk alınacaktı keşke yerli bir hoca getirilseydi..

Onur Baş
18-09-2006, 08:50
hiçbi başarının (TSL'de de olsa) kolay veya tesadüf olmadığını herkes bu sezon görüyordur umarım. başarılı bir takımdık mis gibi. son dkda gol kaçtı diye antrenörümüz gitti. az kalsın yönetim de gidiyordu. neyse buna da şükür.

Doruk Boşnakoğlu
18-09-2006, 10:16
hala şoktayım; kaçan puanlar yüzünden değil, oynanan oyun yüzünden... Geleneği hücum olan bir takımın, maçın tamamında bir tane bile net pozisyonu yok, net pozisyonu geçtim, kanatlara inen bir tane bile topu yok. Randers maçını bile uyum sorununa bağlayan ben, bunun uyum sorunu olmadığının farkına vardım. Sağolsun Zico'nun Kezman-Önder değişikliği beni uyandırdı. Sıradan bir Anadolu takımını biz bu kadromuzla yenemiyorsak, birilerinin şapkalarını önlerine koyup iyice düşünmesi gerekir. Çok geç kalınmadan gereken yapılmalıdır. Ya Zico ile devam edilir, sezon ortasını bulmadan kopulur ya da Türkiye'de iyi işler yapan, Avrupa'da kendini ispatlamanın hesabını yapan yerli bir hocayla anlaşılıp takıma en azından ruh kazandırılır (kimi kastettiğimi anladınız siz, anladınızzzz)
Başkalarının ruhlarıyla alay ederken, biz ruhsuzlaştık. Hiç iç açıcı bir durum değil bu; zaten bu durumun yansımalarını Randers maçında da gördük: Tribünler sahadakilere tepki göstermemeye özen gösterirken kendi kendilerine kavga dövüşe başladılar. Bu ne kadar kopuk bir durum olduğunun en güzel kanıtı..

SİLKİN EY FENERBAHÇE'M, UYAN ARTIK!!!

Yusuf Akan
18-09-2006, 10:23
Ali Şen de geçen röportajda şöyle diyodu:"Bu takım ilk deplasman maçında patlar çok gol atar,vay geldi rakibin haline". Bende heralde bir ışık görmüştür büyük başkan demiştim, boşuna söylememiştir diyerek zoraki de olsa güvenip bu hafta sonunu bekledim gol haberlerini duymak için :( :(
Umarım Randers maçından sonra bunu yazmak zorunda kalmam
*Hayal kırklığı serüvenimiz devam ediyo*
Teşekkürler Yönetim Yaşattığın herşey için...

Recep Mahmutoğlu
18-09-2006, 11:05
evet yine aynı kötü futbol ve kötü sonuç bundan sonra kimse bana zamana ihtiyacımız var demesin. bu nasıl futbol son iki senedir aynı futbolu oynuyoruz yeterrr yaaa daha ne kadar zaman. asıl anlamağım antrönör değiştirdik futbol yine aynı bir değişiklik yok. ne zaman biz sahada tam anlamıyla savaşan bir takım görücez ne zaman yaa. şampiyonluğu kaçırdığımız denizli maçıda aynıydı ruh yok ruhh o macı yabancı birine izletsek derki fener takımı galip ounuyor herşeyi garantilemiş. gel bu zamana randers maçı aynı bu maç aynı çıkaralım paf takım oynaısn onlardan daha iyi oynar. aziz başkana çok kızıyorum çok zaman kaybettirdi bize bunu nasıl tekafi ettirecek bilmiyorum. tehsis olarak yaptıklarını hiç kimse inkar edemez bu kulübü daha büyüttüğü için teşekkür ediyorum. şunu gördümkii para hiç bir şey değil yürekli oyuncuların olması gerekiyor en önemlisi onlara giyindikleri formanın hangi takıma ait olduğunu biri hatırlatsın bu şerefli formanın ve kulübün hakkını versin.. daha fazla konuşurdum ama çok snirliyim umarım düzelir bu takımın halii umarım umarım.....

Hakan Ateşler
18-09-2006, 11:35
ziconun yanına bazı şeyleri anlatacak bir türk yardımcı lazım. bu böyle olmaz zico tanıyana kadar ligi 9. oluruz biz.

Mete Eker
18-09-2006, 12:10
Çok komik çook.Maçtan sonra Baliliyi övüyor.Hemen devre arasında deivid gönderilsin balili gelsin o zaman.
Başarı için kadro lazım.Avrupa ayarına ulaşmak lazım.Takımdan Appiah ve Kezman ı çıkar ne kadro ne hoca ne de yönetim avrupa standartlarının yanından geçmiyorlar.Kadroda kim avrupada bişeyler yaptı.Alex parmadan kovulmadı mı edu yunansitandan brezilyaya iade edilmedi mi.

Şu trasnfer politikasına bakın.Defans oyuncularını Brezilyadan alıyoruz.Bu kadar komik bişey olur mu.Alexe arkadaş gelsin diye.
domatesi nasıl manavdan alırsan defansa yönelik oyuncular da İtalyadan hadi bulamadın orada İngiltereden alınır.
Tamam eger bulamadıysan ortaya çok üretken olmasa da savaşan bi yapı çıkar.Ama yönetimimiz kendi üzreindeki garip ukelalıgı kadroya da sirayet ettirmiş durumdalar.Sahadakiler takım degil sanki züccaciye dükkanı.
Avrupada büyük takımların bi kendini begenmişligi olur.Rakipleri hep küçümserler.Milan kendisinden başka bir markayı tanımaz.Ama bizde bu oyuncularda var.Savaşan yok başarıya iman eden yok yardımlaşan yok.ama 50 metreden gelen topa müdahele için 3 opsiyonu varken rakip forvete arkadan tekme atan defans oyuncuları var.

Murat Karaman
18-09-2006, 22:01
Biz bu puanları kaybettikçe daha çok son hafta Denizli üzüntüleri yaşayacağız..

Hoşgeldin 100.Yıl!

Onur Kuyumcu
18-09-2006, 22:16
arkadaşlar lütfen sakin olalım zico alyhinde basında çıkan yazıları biizmde destekler nitelikte konuşmalar yapmamız FENERBAHÇE S.K. ihanetten başka bişey değildir. transferlerimiz geleli daha 2 hafta olmuş sahada birbirinin oyun tarzını bilmeyen değişik mevkilerde oynayan oyuncularımız var ve bu oyuncularımıza 100. yılımızda herşeyi bi kenara bırakıp hiç olmadığı kadar destek vermemiz gerek çünkü bir daha 100. yıl olmayacak.

Hasan Muradoğlu
18-09-2006, 22:20
Zico'yu eleştiremem çünkü Zico'nun eleştirebileceğim bir geçmişi yok (hani şu meşhur sözcükle background'u yok gözümde). Avrupa arenasına ilk defa Fenerbahçemizle çıkıyor(deneme tahtasıyız ya biz).

Bence asıl birileri, 100.yılda takımın başına Zico gibi kafalarda soru işareti bırakan bir hocayı getiren, Saraçoğlu'nu cennete çeviren, Endüstriyelleşme adına klüp değerlerini ve taraftar profilini hiçe sayan Aziz Yıldırım yönetimini uyarsın, hangi takımı yönettiklerini öğretsin...

Onur Baş
18-09-2006, 22:26
Şu trasnfer politikasına bakın.Defans oyuncularını Brezilyadan alıyoruz.Bu kadar komik bişey olur mu.Alexe arkadaş gelsin diye.
domatesi nasıl manavdan alırsan defansa yönelik oyuncular da İtalyadan hadi bulamadın orada İngiltereden alınır.

buna katılıyorum. aslında aldığımız adamlar kötü değil kesinlikle. belli bir defans kültürü olan takımların, ülkelerin brezilyadan defansif yönlü oyuncu (geri 4lü veya ortasaha) transferine birşey diyemeyiz ama bizim gibi "defans kültürü" kurması gereken takımların bu işin kültürüne sahip isimleri getirmesi gerekir. avrupalı herhangi iki stoperi getirmek yeterli olurdu. türkiyeye gelen avrupalı (ab vatandaşı olması şart değil oranın eğitimini almış olması yeterli) stoperlerin nasıl belli bir başarı çizgisi tutturduklarını görüyoruz (risp, stepanov, song, tomas, högh, vs). bu biraz Osmanlı'nın son dönemlerinde yaptıkları ıslahatlarda Avrupadan işin erbaplarını getirmesine benzior. en azından mantık aynı olmalı.

Alex in komutasındaki brezilyalı bir hücum takımının türkiye ligini her türlü götüreceği düşünüldü. Daum'un takımı fazlaca küçümsendiği için bu hataya düşüldü sanıyorum.

Onur Baş
18-09-2006, 22:33
arkadaşlar lütfen sakin olalım zico alyhinde basında çıkan yazıları biizmde destekler nitelikte konuşmalar yapmamız FENERBAHÇE S.K. ihanetten başka bişey değildir. transferlerimiz geleli daha 2 hafta olmuş sahada birbirinin oyun tarzını bilmeyen değişik mevkilerde oynayan oyuncularımız var ve bu oyuncularımıza 100. yılımızda herşeyi bi kenara bırakıp hiç olmadığı kadar destek vermemiz gerek çünkü bir daha 100. yıl olmayacak.

buna da +1907
sakin olmakta fazlasıyla fayda var.

Burçay Tiftikçi
18-09-2006, 23:12
arkadaşlar lütfen sakin olalım zico alyhinde *basında çıkan yazıları biizmde destekler nitelikte konuşmalar yapmamız FENERBAHÇE S.K. ihanetten başka bişey değildir. transferlerimiz geleli daha 2 hafta olmuş sahada birbirinin oyun tarzını bilmeyen değişik mevkilerde oynayan oyuncularımız var ve bu oyuncularımıza 100. yılımızda herşeyi bi kenara bırakıp hiç olmadığı kadar destek vermemiz gerek çünkü bir daha 100. yıl olmayacak.

Gazete okumam , gazetelerde ne yazıyor onuda hiç bilmem burada ne takımı ne transferleri nede zico nun taktik anlayışını eleştirdim ben burada zico nun zihniyetini eleştirdim , çünkü zico hala Fenerbahçe yi tam kavrayamamış nler yapması gerektigini , türk ve avrupa futbolunu anlayamamışş.Birileri tam anlatamamış...

Şükrü Günal
18-09-2006, 23:30
Yetre artık sıkıldım yaa.Bunaldım yaa.Ben Fenebahçemi izlerken zevk almak istiyorum,sadist olarak maçtan ayrılıyorum..Bu kadroya da iyi futbol oynatamıyorsan bırakacaksın arkadaş...

Sinan Bıçak
18-09-2006, 23:31
Sorunun teknik direktörde olmadığı fikri yerleşiyor yavaş yavaş kafama.

Hayriye Çam
18-09-2006, 23:50
sanırsın ki takım hafta arasında hiç antreman yapmamıs paslaşmayı bilmiorlar,orta çalışması yapmıyorlar. bu takım ne calısıyor meraktayım dogrusu...bir bilen varsa bana anlatsın...

Timur Pirlioğlu
18-09-2006, 23:58
sana katılıyorum burçay hocamız maalesef kımı calıstırdıgının farkında degıl fenerbahce hıc bır sartta mac berabere ıken forvet cıkarıp defans almaz eger alıyorsa tek suc hocanındır ama neyse her zmn yanlarında olucaz ama gorulen o ki bu futbolla kotu gunler bızı beklıyo

Reşat Özdemir
19-09-2006, 02:34
Mesele Zico filan değil arkadaş... Sen Avrupa futbolu hakkında hiçbir tecrübesi olmayan adamı gelir 100. yılında Avrupa'da fırtınalar estireceğiz kelamları arasında tkaımın başına koyarsan, Randers gibi 4. sınıf takımları zar zor 2-1 yener, sonra da skor önemli demeçlerini dinlersin...

Sen hoca bulman gereken, birbirinden kaliteli oyuncular alman için gerekli olan koskoca sezon arasını "Gittim, bu kez dönmem, belki de dönerim emin değilim, ehh döniim en iyisi ya, hadi döndüm bakalım"larla geçirip transfer döneminin son anında apar topar 4 adam getirirsen Sakarya'ya da puan verirsin, Sivas'a da... Yarın da Manisa'dan fark yersin...

Sorun Zico filan değil arkadaş, sorun başka, bambaşka...
100.yıl piyangomuzu aldık ama amorti bile çıkmadı... Hay ben o Kadıköy 13. noterinin uğursuz eline...

Hasan Muradoğlu
19-09-2006, 02:51
İlk 9 takım arasından sadece Sakaryaspor'la oynadık ve yenildik malum. Daha zorlu maçlar olacak ama öyle bir S.O.S veriyor ki takım...Kelimeler yetmez izah etmeye . Yarın bir gün bu oyunla Manisaspor gibi ciddi bir ekiple karşılaşırsak, geçen seneden daha kötü bir skor olabilir.

Emre Çevik
19-09-2006, 11:27
Gelen gideni aratıyomu ne?!

Onur Baş
19-09-2006, 12:45
oha millet coşmuş :D

abarttığınız kadar değil arkadaşlar. medyanın gazına gelmişsiniz; başka birşey değil. yeni takım daha birlikte çalışmaya başlayalı 1 hafta ya oldu ya olmadı. bahsettiğiniz defans oyuncuları avrupanın dikkatini çekmiş oyuncular. ben de avrupalı defans oyuncularını tercih ederdim sonuç itibariyle. ama böle alelacele "nolcak bu takımın hali" moduna girerseniz sorun her zaman sizde olacaktır. üniversiteliler grubu diye daha yüksek bi seviye ve vizyon beklenir ama varoşlardaki bi kahvehaneden farkı kalmıycak yakında buranın.

kısacası boşuna sinir yapıosunuz. yapılacak en son şeyi yapıorsunuz. konunun Zico'nun futbol mantalitesinden Aziz Yıldırım'ı suçlamalara kadar gelmesi zaten olaya nasıl bakıldığını gösterior. herkeste bi sinir bi öfke; kimin neyi tartıştığı belli değil.

3 senede kazandığımız taraftar bilincini kaybettiğimizi görüyor ve üzülüyorum.

Hasan Muradoğlu
19-09-2006, 14:25
"Gerçek taraftardan" bahsediyorsak, 3 yıllık bilinç derken yanlış yapmış oluruz. Gören de, Fenerbahçe tribünleri daha yeni doğdu zannedecek :)

Onur Aloğlu
19-09-2006, 14:28
Yeni doğmak değil de yeniden doğmak lazım.

Hakan Altunay
19-09-2006, 15:09
oha millet coşmuş :D

üniversiteliler grubu diye daha yüksek bi seviye ve vizyon beklenir ama varoşlardaki bi kahvehaneden farkı kalmıycak yakında buranın.

Bu yorumlara biraz dikkat edersek olay kişiselleşmez ve son derece Seviyeli!!! bir şekilde devam eden eleştiri kavgaya dönüşmez ;)

Serhat Kılıç
19-09-2006, 17:53
bu topiğin açılmasını özellikle bu isim altında açılmasını pek hoş bulmadım açıkçası.zico topiğinde eleştiri biçiminde görüşler yazılabilirdi.ama bu topiği açan arkadaş ona saygısızlık ettiğimi düşünmesin yanlış anlayıp

Samet Yılmaz
19-09-2006, 19:50
insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur bu adam 82 dünya kupasında hep bole oyun oynuyodu fakat o zaman brezilya başarısız olmuştu bi fenrli olarak korkarak solüyom ki eğer bu adam gitmesse yine aynısı gitcek

Onur Ferger
20-09-2006, 15:36
bence bu konunun başlığı bile herşeyi açıklamaya yeter...

Bahtiyar Güdürü
20-09-2006, 16:09
Ortada başarı veya başarısızlık varsa bunun nedeni veya sebebi YÖNETİM KURULUDUR.Fenerbahçemizde Yönetim kurulu diye birşeyin olduğuna inanmıyorum AzizYıldırım ve diğerli olarak görüyorum.Başarının sahibi de Aziz Yıldırımdır başarısızlığın mimarıda kendisidir...Başarılı ve başarısız olduğu tartışılabilir...
Zico ve diğer yabancıları yönetim(Aziz Yıldırım)getirmiştir...Ben 4-5 hafta daha bekleyelim derim.Belki uyum sorunu,belki diğer etkenler ne dersek diyelim şuanda gözümüze hoş gelmeyen görüntüler var ama biraz daha sabredelim.

Övünç Zaman
22-09-2006, 23:37
bu haftada kötü futbol ve yıldız bir ayağın kişisel becerileriyle kazanılmış bir maç. hala aklım almıyo. bu takım nasıl bu kadar kötü yönetilir. benim bekliycek sabrım kalmadı. durum ortada. kaç haftadır istikrarasız bir grafik ve kötü futbol oynatan bir hocanın dikkatlice analiz edilip sorgulanması gerek. burası sadece bir futbol klübü değil zico amca. burası bi hayat biçiminin simgesi. burası türkiyenin en büyük klübü. ekmek parasını bilete verip maça gelen insanlar sizden biraz olsun güzel futbol görmek istiyo. berbat ve kişiliksiz bir futbol oynayıp galip gelmek senin için yeterli. ama ben ezici baskı kuran, rakibini boğan, bol pozisyon bulan bi takım istiyorum. bunun için elde oyuncu var. para var. taraftar var. stad var. teknik direktör???????

İlker Aktaş
23-09-2006, 01:02
Kişiliksiz futbol oynuyoruz, takım olamıyoruz, hala yıldızlarımızın ya da YILDIZCIK'larımızın ayağına bakıp formayı sırtlarına geçirmelerine izin veriyoruz!!

Otorite yok!
Oyun okuma yok!
İşin kötüsü bunları yapabilecek biri de YOK!!

Şükrü Günal
23-09-2006, 20:56
Kişiliksiz futbol oynuyoruz, takım olamıyoruz, hala yıldızlarımızın ya da YILDIZCIK'larımızın ayağına bakıp formayı sırtlarına geçirmelerine izin veriyoruz!!

Otorite yok!
Oyun okuma yok!
İşin kötüsü bunları yapabilecek biri de YOK!!
Evet herşeyi açıklamışsın,çok güzel...
Teknik Direktör demek,takımın teknik-taktik tertibini,fizik kondüsyon ayarlarını ve maç anında analizlerini tamamiyle kapsar..Ancak görüyorum ki Zico'nun izleyici olarak bizden hiç bir farkı yok..Biz onu madem Daum'dan daha iyi diye aldıysak,biri bana desin ki şu yönümüz geçen seneden iyi diye..Bakmayın,biz bu sene iyi değiliz rakiplerimiz kötü.Takım iyi olacağı yerde çok dengesiz oynuyor.Ancak kişisel yetenekler sayesinde pozisyon buluyoruz.Ben geçen sene dakika 80'de olsa maçtan umudumu asla kesmezdim.Bu sene ise 1-0'ken maç bitse de kurtulsak dedim..Böyle nereye kadar..Mutlaka çözüm bulunmalı..

Mete Eker
24-09-2006, 02:00
Arkadaşlar Zicodan ne bekliyodunuz zaten adamcagızın suçu ne.Kariyeri ne eti ne budu ne.Gayet iyi niyetli.Yönetim hucum oyna diyor o garibim de sürüyo Allah ne verdiyse.Zaten başa geçme sebebi o.Yönetim yüzüncü yılda kendi istedikleri gibi yönetebilecekleri,üzerinde baskı kurabilecekleri bi hoca arıyordu.Scolari ya da Cuper gelseydi de sen transferi lig başladıktan 5 hafta sonra yapsaydın.Bi gör neler oluyordu.Alaşagı olurdu yönetim.

Zico bu başarısızlık pastasında en küçük payı alır benim gözümde.Taktik teknik diye yok 4-3-3 müş yok 4-3-2-1 miş.Peki futbolcular.Tamam bence de takımımız daha iyi bir sistemle oynayabilir de.Orta saha daha kalabalık olabilir.Ama senelerdir birbirleriyle oynayan Alex Tuncay Aurellio Appiah v.b. daha birbirleriyle anlaşmayı beceremiyorlarsa ve bunca takıma oturmuş oyuncu varken bizi 3 maçtır Kezman kurtarıyorsa Zicoya çok hasızlık ediyoruz demektir.Lyon Realmadride karşı nasıl bir taktikle oynadı 4 defans önde 2 önlibero solda Maluda sagda Govou ortada Juninho ileride Fred.Yani iki(2) ön libero.4 hucumcu.Bizim taktigi biraz andırıyor.Bizde de 2 önlibero var.Peki fark ne??Fark şu biz Sivasa Konyaya Antalyaya karşı zar zor pozisyon bulup su gibi pozisyon verirken Lyon Real Madride pozisyon vermedi ve bi ton pozisyon buldu.Fred Juninho Maluda takımaları için savaşırken ,takımdaki herkes görevini müthiş yaparken, herkes top rakipteyken en az bizim Appiah kadar koşarken bizde süperstar dedigimiz adamlar maçtan sonra duş almayı gerektirecek kadar bile terlemiyorlar.Bizim çift önliberoyla verdigimiz boşlugu 6s tek önliberoyla bile vermiyorsa bu topicin başlıgı şöyle olmalıdır.

Peki bizler??Hep destek tam destek kabul.Biz Fenerbahcemizi körü körüne seviyoruz.Ama Fenerbahcemizi demokratik ortamlarda yönetimi sevmek zorunda degiliz.Yok ittifakmış yok ulusoymuş.Tamam bu faktörlerin varlıgı yadsınamaz ama bunlar da bahane mi?Denizli maçında bizim futbolcularımızın ayagına demirören prangalar mı taktı.o maçta 5 tane penaltımız mı yendi.Ama biz kimleri suçlayacagımızı iyi bulduk.Fenerbahcemizin takım ruhunu ortadan kaldırıp bir firma bir dükkan hüviyetine sokmayı başaran esnaf ruhlu yönetimi hep alkışladık.Yönetim akıllı ol diyemedik.Rezalet bir Antalya maçında 30 ytl lik bilet parası olur mu diye yürüyüşler yapamadık.Pankartlar açamadık.Hep büyük başkan dedik.Biraz kenidimizi begenmemiz dogal çünkü biz tarihi en şanlı takımız.Ama takımda inanılmaz bir ukelalık peydah oldu.Büyük takımlarda buna benzer şeyler olur mesela Mialnlılar Milandan başka markaların degersiz oldugunu düşünürler ama bizde bu ukelalık futbolcularda var.Başkan zaten arkamda hoca beni kesemez piskolojisi.Daum orta çalışmalaırını isterken bunlar altyapı antremanı hocam diye itiraz eden oyuncular çıktı ortaya.Evet Aziz Yıldırım bu takımı Kemalettinlerle Benhurlarla devraldı ama savaşan formasının hakkını fazlasıyla veren ruhu olan oyuncularla.Verdiginiz her kuruş bilet parası için helal olsun dedirten oyuncular vardı.

Birileri bu yönetime hangi takımın başında olduklarını hatırlatsın!!

Birileri bu futbolculara hangi takımda oynadıklarını hatrlatsın!!

Birileri bu taraftara bu rezalet tabloda en az suçlunun Zico oldugunu hatırlatsın!!

Serhat Özcan
24-09-2006, 15:34
bence zicoya hangi takımı çalıştırdığını bu başlığı açan arkadaş öğretsin...hey allahım ya...ne zaman ki biz sabretmeyi öğreniriz o zman bu takımdan bişeler olur işte...

Şükrü Günal
24-09-2006, 17:18
bence zicoya hangi takımı çalıştırdığını bu başlığı açan arkadaş öğretsin...hey allahım ya...ne zaman ki biz sabretmeyi öğreniriz o zman bu takımdan bişeler olur işte...
Arkadaşım,Fenerbahçe taraftarı hep en iyiyi ister.Yıllardan beri bu böyle olmuştur.Özellikle 100. yılda bu istekler doruğa ulaşmıştır.Sabır,sabır diyorsun..Teknik Direktörde umut olsa,dediğin doğru sabrederiz.Teknik adam dediğin otoriter olacak,oyunu okuyacak,gerektiği yerde oyuna müdahele edecek.Yaklaşık 3 aydır takımın başında bana takıma ne kattığını söylesene.Geçen seneden farkını söyle ya..Daum'dan farkını anlat ki,neden Daum'u gönderdiğimizi anlayayım.Bunları lütfen söyle.Bana bir de şunu anlat.Hep soruyorum cevap yok.Biz Zico'yu çok başarılı olduğu için mi aldık,yoksa nispeten Scolari'den daha ucuz olduğu için mi?Bunun cevabını bana ver,ben dediklerimi unutacağım.Daha dün gelen birisi olsa dediklerin doğru ama 3 aydır takımda olan birisinin farkı,en azından kondüsyon açısından farkı ortaya çıkardı.Keşke ben haksız çıksam,keşke Zico takır takır topunu oynatsa,keşke finale çıksak...Ancak taraftarın hissi kuvvetlidir.Maç izlerken takımına güvenmek ister..Son dakika da olsa gol atacağına sonuna kadar güvenirsin.Şimdi ise geriye yaslanan bir Fenerbahçenin,gol yememesi için dua ediyorum..Bu yeteri kadar açık mı??

Serhat Özcan
26-09-2006, 17:01
Arkadaşım,Fenerbahçe taraftarı hep en iyiyi ister.Yıllardan beri bu böyle olmuştur.Özellikle 100. yılda bu istekler doruğa ulaşmıştır.Sabır,sabır diyorsun..Teknik Direktörde umut olsa,dediğin doğru sabrederiz.Teknik adam dediğin otoriter olacak,oyunu okuyacak,gerektiği yerde oyuna müdahele edecek.Yaklaşık 3 aydır takımın başında bana takıma ne kattığını söylesene.Geçen seneden farkını söyle ya..Daum'dan farkını anlat ki,neden Daum'u gönderdiğimizi anlayayım.Bunları lütfen söyle.Bana bir de şunu anlat.Hep soruyorum cevap yok.Biz Zico'yu çok başarılı olduğu için mi aldık,yoksa nispeten Scolari'den daha ucuz olduğu için mi?Bunun cevabını bana ver,ben dediklerimi unutacağım.Daha dün gelen birisi olsa dediklerin doğru ama 3 aydır takımda olan birisinin farkı,en azından kondüsyon açısından farkı ortaya çıkardı.Keşke ben haksız çıksam,keşke Zico takır takır topunu oynatsa,keşke finale çıksak...Ancak taraftarın hissi kuvvetlidir.Maç izlerken takımına güvenmek ister..Son dakika da olsa gol atacağına sonuna kadar güvenirsin.Şimdi ise geriye yaslanan bir Fenerbahçenin,gol yememesi için dua ediyorum..Bu yeteri kadar açık mı??
kardeşim bi takmışınız umut yok umut yok...ne bekliyodunuz ki...bu takıma gökten düşer gbi bi gün yönetim 4 transfer yapacak sora zico çıkarıp bunlara takır takır top oynatcak ha...çok şey istiosunuz...zicoya kızacağınıza d.kiev maçını unutturmak için transfer yapan yönetime ve o zmnan teşekkürler yönetim diye buraya başlık açanları eleştirin...
dediğim gbi ne zman ki sabretmeyi öğreniriz o zman çok şey olur...medyaya kalsa ligde teknik adam kalmıcak ve ligin daha 7.haftası...neyi gördünüz ki daha fenerbahçe tam takım 3 haftadır oynuo....bekleyin bakalım neler olur daha sora asılması gereken biri varsa asarız...

Mete Eker
26-09-2006, 17:45
Daum 3 yılda top oynatamadı Zicodan nasıl 3 ayda oynatmasını beklersiniz.Ayrıyetten Zico kim?

Ufuk Peker
15-10-2006, 17:34
Ya şu biri zicoya hangi takımı yönettiğini öğretsin artık lig bitecek sonra:D

Burçay Tiftikçi
15-10-2006, 17:55

Bu sabır işini ,hep destek tam destek işini abartıyoruz.Takımın başına bizim kapıcı geçse onadamı destek verecegiz..

İlker Aktaş
15-10-2006, 17:56
REİS nerdesin?!

El koy artık bu olaya da.. Tribünlere el koydun ya indirdin ya Sefa'yı bu duruma da el koy be REİS..

Aycan Yağanoğlu
15-10-2006, 18:22
Bu sabır işini ,hep destek tam destek işini abartıyoruz.Takımın başına bizim kapıcı geçse onadamı destek verecegiz..
bugün duyduğum en güzel söz...

Özgür Yücel
15-10-2006, 22:55
Zico kim ya!!!Kimdir Zico ne basarısı vardır?? Fenerbahce bir japon takımımıdır?? Benim gecen sene sampiyonlugu kaybeden takımıma inancım su ankinden 1000 kat daha fazlaydı! O takıma sabrım cok daha fazlaydı! Anelkanın yerinde sadece Kezman gelseydi hersey cok daha iyi olurdu. Aziz Yıldırım gündemi degistiricem diye takımımıza zarar verdi keske bırakmasaydı keske degistirmeseydi gündemide 100. yılımızda fırtına gibi olsaydık esseydik su anki durumumuza sölicek söz bulamıorm üzülmekten baska bisey gelmio elimden delirmekten baska >:(

Şükrü Günal
19-10-2006, 13:07
Kimse kusura bakmasın ben sabredemem arkadaş..Bu ne ya mahalle takımı gibi..Karar aldım bu adam yüzünden Fenerbahçemin maçlarını izlemiyorum.Radyodan dinliyorum sadece.Teknik adam dediğin insan akıllı olmalı,her zaman ikinci bir planı olmalı ve devamlı oyuna hükmetmeli..Bizimkisi öylece maçı izliyor,böylelikle futbolculara bizden daha yakın olması dışında farkı kalmıyor...Lütfen yönetim lütfen..En azından ocakta yol verin...

Hasan Muradoğlu
19-10-2006, 17:00
Vay anasını, herkes Zico'ya sallıyor.
Japon halkı gibi yürüyüş mü yapsak bizde?

Uğur Ketancı
19-10-2006, 20:58
Newcastle maç öncesi röportajına'da uyuz oldum.. Bu akşam çok merak ediyorum zico'yu... Buraya yazan insanları bugün yanılt, bende dahilim bunun içine... Yanıltta görelim senin şu hocalığını, Merakla bekliyorum!

Cihan Mendi
19-10-2006, 21:18
arkadaslar, bu arada fb tv'yi izliosaniz eger, newcastle maciinin kadrosu galiba belli. serkan,m.yozgatli ve önder ilk 11'de. deivid yok. insallah dogrudur.

Kerem Çalkılıç
20-10-2006, 15:17
Sonunda olumlu bir değişiklik yaptı. :)

Barış Güzelsoy
22-10-2006, 15:13
Yeni yeni farkına varıyor Fenerbahçe'nin büyüklüğünün.

Ufuk Peker
23-10-2006, 09:38
sanırım biri zicoya hangi takımı yönettiğini öğretmiş:)

İlker Aktaş
24-10-2006, 15:51
Bu Daum'un sistemi..

Doğruyu, çağdaş futbolu buldu sonunda..

Erkan Ergün
24-10-2006, 20:31
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=935

Mustafa Akdoğan
27-10-2006, 20:39
birileri göstermiş sanırım bu takımın nasıl oynması gerektiğini......

Uğur Ketancı
27-10-2006, 21:12
birileri göstermiş sanırım bu takımın nasıl oynması gerektiğini......

Göstermişki Adam akıllı sisteme geçilmiş ;)

Kerem Çalkılıç
28-10-2006, 12:03
E tabi, kendi kendine düşünüp bulmuş olamayacağına göre... :-X

İlker Aktaş
28-10-2006, 12:12
Bi de Deivid'ten vazgeçse ve Tümer'i hatırlasa..

Serkan Ege
07-11-2006, 10:39
ögrenmiştir herhalde!!!

Tuğba Sarıkaya
07-11-2006, 11:50
sanırım öğrendi

Kerem Çalkılıç
07-11-2006, 11:54
Kim öğretti? :P

Tuğba Sarıkaya
08-11-2006, 00:00
kendi kendine öğrendi :p

Burçay Tiftikçi
10-11-2006, 21:55
Hala hangi takımı yönettiginin farkında değil..Beraberligin üstüne yattık resmen..

Servet Güldeş
10-11-2006, 22:55
Alex çıkınca neler olduğunu gördük...

Zico ben alex i bile çıkarırım demek için oyundan aldı...

Gittiği yol yanlış yol , Sonradan girip 3 asist yapan oyuncu kim olursa olsun ödüllendirilmeliydi...

İbrahim Öz
11-11-2006, 03:37
bu zicoyla ne olacak sonumuz..avrupada yine hüsran gözüküyor galiba :S

Tuğfan Aslan
11-11-2006, 04:12
Bi de Deivid'ten vazgeçse ve Tümer'i hatırlasa..

tümeri hatırladı da noldu,,tümer tam bir hayal kırıklığıdır oynaması yönünde ısrar edilmeside çok yanlış bir düşüncedir :kizgin:

Doğanşah Genç
11-11-2006, 04:47
bence de ümit özat ın oynamaması kesinlikle yanlıştı yeter artık newcastle maçını seyrettikten soraa kesin bu böyle devam eder dedim ama zico bunu saglamamak için elinden geleni yapıyo:kizgin:

Oğulcan Söylemez
11-11-2006, 13:30
Zico o kadar kotu bi kadroyla cıktı ki sahaya,allahtan yenilmedik! Ben Aurelio'yu kesen bi adamın zeka seviyesinden suphe ederim. Sadece o da degil,ümit özat türkiye'nin en iyi sol beki ama o da yedek. Onu da gectim Kezman gibi super bi forvetin var ama o da yedek. Dahası da var, butun macı katleden tumer sahadaydı,halbuki kenarda son haftaların yıldızı mehmet yozgatlı varken.. Ugur boral,deniz,tumer bu takımda ancak yedeğin yedegi olabilirler. Yazıklar olsun zicoya,koskoca fenerbahce denizliye karsı tum mac boyunca bir tane dogru durust pozisyon bulabildi o da 88. dakkada! Yuh artık diyorum!!!

Ozan Ercan
11-11-2006, 14:43
her maça birbirinden farklı kadrolarla çıkıyor.sonu nereye gidecek bunun?

Cok degil 1,5 sene oncesinin sampiyonlar ligi sampiyonu Liverpool`un teknik direktoru Rafa Benitez`in felsefesini benimsedi belki de :) Ya onun rekorunda gozu varsa?

Bilmeyenler veya unutanlar icin belirteyim. Yaklasik 100 mactir ayni 11le sahaya cikmiyor Liverpool :rolleyes:

Kerem Çalkılıç
14-11-2006, 09:51
Daum da hep aynı kadroyla çıkıyor diye eleştiriliyordu. :rolleyes:

Serkan Özen
20-11-2006, 02:53
Tekniğine, taktiğine hiçbirşey demiyorum zaten diyeni Fenerbahçe düşmanıymış gibi algılayıp sanki Fenerbahçe'nin kötülüğünü istiyormuşçasına dediğine bin pişman ediyorlar ama Fenerbahçe Kadıköy'de 10 kişi kalmadıysa son 5-10 dakikasına 0-0 girdiği hiçbir maçta (0-0'ın işimize yaradığı herhangi bir çift maçlı eliminasyonun 2.maçı değilse) skoru korumaya yönelik bir taktiksel değişiklik içine gidemez.

Şabettin Doğan
20-11-2006, 09:41
''derbi maçı için beraberlik iyi bir sonuç''

zıco nun bu sözlerine katılmak mümkün değil derbilerin şampiyonluk yarışındaki önemi ortadayken.özellikle kendi sahamızda ki derbilerin.işallah bu 2 puanı aramayız ligin ilerleyen kısımlarında.

Göktuğ Güllüce
21-11-2006, 00:47
''derbi maçı için beraberlik iyi bir sonuç''

zıco nun bu sözlerine katılmak mümkün değil derbilerin şampiyonluk yarışındaki önemi ortadayken.özellikle kendi sahamızda ki derbilerin.işallah bu 2 puanı aramayız ligin ilerleyen kısımlarında.
yüzde yüz katılıyorum ki aynı zico geçen sene kaybedilen şampiyonluk için şu ifadeleri kullanmıştı;'bana göre geçen sene şampiyonluk son maçta değil,sene içinde kaybedilen puanlar sonucu kaçmıştır.' ister istemez insanın aklına bu nasıl bir çelişki diye bir soru takılıyor ama yinede elbet bir bildiği vardır ziconun diyorum ve çokta fazla üstüne gidilmemesini -fenerbahçemizin menfaati için- yararlı olduğunu düşünüyorum...

Orhun Can
21-11-2006, 00:50
Kezman-Aurelio-Mehmet gibi oyuncuları yeek bırakabilecek kadar cesur mu cahil mi bilemem ama biri bu saygıdeğer insana yanlış yaptığını anlatsın :(

Mehmet Bakkaloğlu
21-11-2006, 01:42
aslında baslık herseyi anlatiyor.

Hanife Özdoğan
21-11-2006, 02:22
eskiden aynı kadroyu sahaya sürer,aynı oyuncu değişikliğini yapardı.şimdi alın size sürpriz kadro diyip,takımın as oyuncularını yedek bırakıyo,eleştiriler çok dokundu galiba.bişey değil olan olacak oluyor da,hadi hayırlısı...

Oğulcan Söylemez
21-11-2006, 18:55
Lütfen! Lütfen daha fazla rezillik çıkmadan gonderin su adamı!!

Servet Güldeş
04-03-2007, 23:28

Bu yazıyı İlk yarıda ki Sivas Maçından sonra yazdı Burçay...

Üzerinden 4-5 ay geçti ama Zico yine Sivas maçında...

2-2 den daha kötü ne olabilirki diye düşündüğümüz bir anda belkide sezonun en istekli maçlarından birini oynayan Alex i çıkarıp , aylarca sakatlıklar geçiren son 2-3 yılda Fenerbahçe 11 de 10 u geçmeyecek kadar maça çıkan Kemal'i sahaya sürmesi Burçay'ın 4-5 ay önce söylediği söze getirdi bizi...

BİRİ ZİCO'YA HANGİ TAKIMDA OLDUĞUNU ÖĞRETSİN

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:01
-Awrupa deneyimi oLmayan bi teknik direktörü, lale dewrimize yaşamak istediğimiz 100. yıLımızda neden takımın başına getirirsinizki ..:???: :???:
-yani zorLa insana, stajını FEnerbahçemizde yapıyor dedirttiriyorlar insana...

Burçay Tiftikçi
05-03-2007, 00:17
Maçtan sonra çıkmış basın toplantısında mağlup olabileceğimiz bir maçta berabere kaldığımız için sevinmeliyiz dedi.O an zicoya tkme tokat dalasım geldi..

Onur Aloğlu
05-03-2007, 00:24
İlk maçtan sonra da Balili' nin meziyetlerini dinlemiştik... Ayıp oluyor artık.

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:27
Maçtan sonra çıkmış basın toplantısında mağlup olabileceğimiz bir maçta berabere kaldığımız için sevinmeliyiz dedi.O an zicoya tkme tokat dalasım geldi..

nerden geLdi bu adam başımıza yaa.. :(

Serkan Şahin
05-03-2007, 00:29
sezon öncesi umarım dandik bi teknik direktör başımıza gelmez die umut ediodum aklımıza gelen BAŞIMIZA GELDİ!

Hakan Arıduru
05-03-2007, 00:31
bu saatten sonra zico ya kızsakta bence bir anlamı yok adamın kapasitesi bu kadar ona bunun üstüne çık ya da adam akıllı takımı oynat desende anlamıyor futbolcu olarak çok iyiydi ama teknik direktör olarak futbol bilgisinin sıfır olduğu ortada baştan getirmek çok yanlıştı:rolleyes:

Berk Akgünlü
05-03-2007, 00:33
neyseki renkLere aşığız :D

Baran Kutlu
05-03-2007, 02:50
resmen stajerlik yapıyo adam yaw.yazık gunah degil mi bize 1oo.yılımızda :( bunu mu hak ettık yanı..baskan git-gel oyunu oynayacagına hocalık bilgileri daha iyi olan birini getirseydi yaa.gerçekten cok yazık yaa.

Serkan Şahin
05-03-2007, 11:45
resmen stajerlik yapıyo adam yaw.yazık gunah degil mi bize 1oo.yılımızda :( bunu mu hak ettık yanı..baskan git-gel oyunu oynayacagına hocalık bilgileri daha iyi olan birini getirseydi yaa.gerçekten cok yazık yaa.
katılıyorum arkadaşa...insan hersene kutlamıyor 100.yılını. 100 yılda bir kutluyoruz ve başımızdaki de 100 yılda bir bulunabilecek cinsten...:???: :(

Akif Ahmetoğlu
11-04-2007, 23:45
Fenerbahçe kimsenin sıradışı futbol denemelerini gerçekleştireceği bir kulüp değildir...

Orhun Can
11-04-2007, 23:48
Yahu yönetimden kimse görmedi mi bu şeyin(adam mı, insan mı ne derseniz, ben bu sıfatları layık görmüyorum) çıkardığı kadroyu! Ayıptır be yazıklar olsun sana! Resmen dalga geçiyo adam bizimle.

Erdem Özdamar
11-04-2007, 23:48
kimse yüzme takımını şampiyonluğuyla ilgilenmiyor.varsa yoksa futbol.buna rağmen zico her geçen hafta yeni bir süprizle karşımıza çıkıyor.biri zicoya zamanında öğretseydi şimdi..............

Ozan Ercan
11-04-2007, 23:50
27 Mayis itibariyle Zico`yu takimin basinda gormek istemiyorum.

Mesrur Yersel
11-04-2007, 23:52
yüzme takımının FB tvdeki programını izletmek gerek futbolculara...
17-18 yaşındaki onlara göre çocukların, sırf 100. yıl için( hepsinin ağzında bu kelimeler vardı ), nasıl çalıştıklarını, sosyal hayatlarını görmeleri lazım...

Murat Karaman
11-04-2007, 23:54
Neredesin Otto Bariç?

Bahriye Tekin
11-04-2007, 23:56
yazık...
çubuklunun hakkı bu değil, 100. yılda bu yapılmaz...
elimiz kolumuz bağlı ağlıyoruz işte göz göre göre rezil olurken 100. yılda...

Arıkan Altay
11-04-2007, 23:58
offff offfffffffffffffff bıktım her maç sorası zico yu eleştirmekten yeter artık ya yeter!!!görmüyormu bu adamın! yaptıklarını hiç kimse..

Selim Peker
12-04-2007, 00:06
zico seni de seni seveni de sevmiyorummmmmmmm!!!

Hakan Arıduru
12-04-2007, 00:13
Zico biletini kendi eliyle çoktan kesmişti bence bu saatten sonra başında olmasının hiç bir anlamı yok aylar öncesinden söylediğim gibi...

İlker Aktaş
12-04-2007, 00:18
Defol git artık Zico!

Seni kimler getirdi bu takımın başına anlamıyorum!!

Baros yerine Deivid'i getirdin, Dinamo Kiev'e senin yüzünden elendik, Alkmaar'a maçı ellerimizle verdik!!

Şimdi de şampiyonluk bir yandan kupa bir yandan tehlikede!!

Defol git artık Zico!!

Bitsin artık şu sezon...

Güzide Ören
12-04-2007, 00:48
arkadaşlar teker teker kupalar gidiyor elimizden.rövanşta akıllansın bu zico ya:(
ben tr kupası görmek istiyorum artık,şampiyon olmak istiyorum

İlker Üçer
12-04-2007, 00:51
Zico gözümde, kendisini getiren ve yanlıştan dönme fırsatı varken bunu yapmayanlardan daha fazla suçlu değil eğer gelinen noktada bir suç varsa. İsmi geçen hoca eğer Bjk ve Gs bu kadar çok kayıp yaşamasaydı şimdi çoktan Brezilya veya Japonya'nın yolunu tutmuştu. Bursaspor maçından beri ilk defa buraya yazıyorum galiba, bu sene çok hevesimi kırdı bu takım hele ki amatör branşlarda verilen mücadeleyi gördükten sonra... Birinin Zico'ya hangi takımı yönettiğini öğretmesine gerek yok, havaalanına kadar yolu göstersin yeter...

Servet Güldeş
12-04-2007, 00:51
Arsene Wenger cilik oynadı ve kaybetti...

Kıvanç Müçek
12-04-2007, 01:11
şampiyon olursak yine kalır takımda ama hiçbir pozitif etkisi yok... kesinlikle teknik direktörlüğün nasıl yapıldığından haberi yok bence

Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 01:22
ya bugünkü bejeke maçında sağ kanatta mehmet yozgatlı yerine deividi oynatmak hangi aklın ürünüdür anlayamıyorum :kizgin: :kizgin: :kizgin: ayrıca maçta çok pasif kalan semihi oyundan bir türlü almaması da cabası

Hakan Ateşler
12-04-2007, 01:59
konuştuğumuz adam da Fenerbahçe'nin yani sizin tuttuğunuz takımın teknik direktörü. sevmessin beğenmessin, gitsin dersin de, bu kadar dalga geçmek, güleryüzler koymak sanki mutlu oluomuşunuz gibi... bilmiyorum ya, dalga geçtiğiniz nefret ettiğiniz adam Fenerbahçe'nin teknik direktörü, hiç mi sahip çıkılmaz hiç mi? tabii bunu yapanlar Fnerli mi bilmiyorum...

Aycan Yılmaz
12-04-2007, 03:54
Zico, tamamiyle daha hangi ülke de oldugunu ve bu ülke de önceliklerin ve degerlerin neler oldugunu bununla birlikde hangi takımı yönettigini gecen hatrı sayılır sürede halen ögrenememis durumda!!.. Zico, takımı tanımanın takımı yönetmek icin yeter tek kosul olmadıgını anlayacak ancak o zaman da is isden gecmis olacak!!.. Umarım o birisi Zico'ya hangi takımı yönettigini ögretir yada o yada bu sekilde Zico bunu anlar!!.. Yoksa 100. yılımızda sac-bas yoldugumuzla kalırız!!..

Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 10:00
konuştuğumuz adam da Fenerbahçe'nin yani sizin tuttuğunuz takımın teknik direktörü. sevmessin beğenmessin, gitsin dersin de, bu kadar dalga geçmek, güleryüzler koymak sanki mutlu oluomuşunuz gibi... bilmiyorum ya, dalga geçtiğiniz nefret ettiğiniz adam Fenerbahçe'nin teknik direktörü, hiç mi sahip çıkılmaz hiç mi? tabii bunu yapanlar Fnerli mi bilmiyorum...

takımı uçuruma sürükleyen adamın nesine sahip çıkalım

Birol Cengiz
12-04-2007, 14:14
Dünkü yenilgi de en büyük pay Zico'nundur.Hala anlamıyorum 1 tane as oyuncu kesilirde 3,4 oyuncu hele böyle bir maçta nasıl kesilir...Hade kestin oyuncu niye değiştirmessin...Devied'i sağda oynatmanın mantığı nedir?sezon başında gerekli mevkilere transfer yapmadın şimdi oyuncuları orda burda deniyosun...Elleriyle verdi maçı...Rakiplermizin hali de ortada.Her şeye rağmen(zicoya ragmen) bu takım kat kat iyi onlardan.Ben hala su anki konumumuzu hazmedemiyorum.Normal bir teknik direktörümüz olsa ligde de fark yapmıstık kadıköyde ki kupa rövanş maçına da rahat cıkmıştık...Ligde sampiyon oluruz kupayıda alırız sorun değil ama zico'nun teknik direktörlük bazında bi sınırı var.Onun üstüne cıkamaz!!!Ve bu sadece ligde ve kupada başarı saglar...Onun nedeni de rakilerimizin durumudur(bu sene için).Kaldi ki şampiyonlukta garanti değil kupada...Kalırsa Avrupa'da başarı zaten hayal bana göre.Benim tek korkum şampiyon olunca zico'nun gitmemesidir...

Muhammet Budak
12-04-2007, 14:21
Zico'ya saygı duymakmı:)Önce o bu camiaya saygı duysun.Nerde olduğunun farkına varsın...Zicoya saygı duy demiyoruz zaten FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNE saygı duysan yeterli.

Ömer Şahin
12-04-2007, 15:05
Zicoya saygı duy demiyoruz zaten FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNE saygı duysan yeterli.

Zico saygı kazanmak istiyorsa yapacağı tek şey wardır...

O da lig bitince defolup gitmek...

O benim hislerime saygı duyuyor mu ki ben ona duyayım...

Kupa maçında dalga geçer gibi Alex'i ws kesmek saygı duyulacak birşey mi?
Hele bu 25 senedir kazanamadığın bir kupaysa...

Kimse kusura bakmasın...Burada yorum yazan renkdaşlarımdan birine Fb td'liği werilsin...%70'i bu adamdan daha iyi yönetmezse boynumu wursunlar...

Muhammet Budak
12-04-2007, 16:43
Zicoya saygı duy demiyoruz zaten FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNE saygı duysan yeterli.Anlatabildim sanırım

Katife Keskin
12-04-2007, 17:27
ne daumu sevdim ne de ilk geldiği günden beri zicoyu seviyorum maçları kaybetmek değil sevmememin nedeni başarılı olacağına hiçbir zaman inanmadım hala inanmıyorum zaten dünkü oyunu izledikten sonra buna inanmak da zor olur umarım 100. yılın değerini bir an önce anlar da bjkyi bari kadıköyde yenebiliriz ezik olduğuna inandığım bu takımın sevinmesinden bıktım yaa

Hakan Ateşler
12-04-2007, 17:34
Gülen surat ifadesini Sevet in yaptığı güzel benzetme için koydum bu bir..
İki ben Zico yu Fenerbahçe teknik direktörü olduğu için beğenmiyorum zaten yoksa kendisini tanımam kişisel bir problemim yok...Üç inanmadığım bir kişiye hele ki Fenerbahçe taraftarlarının olduğu bir platformda savunma ihtiyacı duymuyorum ve savunmamda...Dört Fenerbahçeli olup olmadığımın yada ne kadar Fenerbahçeli olduğumun başkası tarafından sogulanmasından hoşlanmam....

ben genel konuştum. Zico'yu sev sevme istersen kişisel olarak sevme beni bağlamaz. benim sölemek istediğim zico mico şu veya bu, adam Fenerbahçe'nin teknik direktörü, biraz daha saygılı olalım dedim ben sadece, sana Fenerli değilsin de demedim sen fenerlisindir senin gibi zico yu her kaybedilen maç sonrası(kazanılan maç sonrası değil) yerden yere vuran kişiler var onlar da fb li olmayabilir bu kadar...

Hakan Ateşler
12-04-2007, 17:44
Senin bu teknik direktör yerine koyduğun adam tüm Fenerbahçe Taraftarı'yla dalga geçer gibi kadrolarla sahaya çıkıp,maçın tamamını bi seyirci gibi izleyen bunun üstüne milyon dolarları cebe indirip sonrada defolup ülkesine gidecek bi adamdır.
Zico'ya saygı duymakmı:)Önce o bu camiaya saygı duysun.Nerde olduğunun farkına varsın...

yani adam bilerek yapıyor bunları öyle mi? adam türkiye'ye eğlenmeye gelmiş hatta fenerbahçe'yle dalga geçmeye gelmiş, çünkü dalga geçmek istem dışı olmaz, hepsini bilerek yapıyor, saygısızlık ediyor yani... bana göre yenilgilerden sonra futbolcusunu suçlayan daum daha çok saygısızlık etmiştir bu adam en azından suçu kendinde arıyor ve bunu söylüyor zico hatalar yapabilir büyük hatalar da yapabilir ve daha da yapacak ama adamlığından hiç şüphem yok ki bunu zico'yu en ağır eleştiren spor yazarları da söylüyor! ne bekliyordunuz ilk senesinde bilmem kaç oyuncu gelmiş ki kezman dışında avrupalı yok, ülke değiştirmeyi bırak kıta değiştirmişler dini, yaşam biçimi futbola bakış açısı futbolun oynanma biçimi tamamen değişik bi ülkeye gelmiş bu adamlar teknik direktör de bunların başında geliyor. 100. yıl olması bu adamların ülkeye alışmalarını daha mı kolay yapacak? ne bekliyordunuz yani 15 puan farkla şamp. mu olacaktık 5 yeni adam, yabancı hepsi, ilk sezon...

Hakan Ateşler
12-04-2007, 17:47
zicoyla bu sezon kupayı da ligi de alamasak -ki 2 kupayı alacağımıza da inanıyorum- seneye yine zicoyla devam derim ben, istikrar istikrar sonuna kadar istikrar
Bütün Fenerbahçeli kardeşlerime saygılar...

Tunay Aygün
12-04-2007, 17:59
birisi bu zicoya çıkıp fenerbahçe'nin türkiye'deki yerini anlatsın.
-Fenerbahçenin sivasspor maçına beraberlik için çıkma gibi bi lüksü olmayacağını anlatsın
-Fenerbahçenin 20 küsür yıldır kazanamadığı türkiye kupasını kazanmanın ne kadar önemli olduğunu anlatsın ve kupa maçlarına önemli aslarımızı yedek bırakıp, diğer oyuncuların mevkilerini de çorba gibi karıştırıp sahaya sürmemesi gerektiğini anlatsın
-beşiktaş ve galatasaray bu sene bu kadar kötü olmasaydı kendisinin kaçıncı haftada kovulacağı biri zicoya sölesin.
-Biri appiahla aurello'nun oynadığı mevkiye deniz barışı neden koyduğunu sorsun.deniz barışın neden torpilli olduğunu sorsun.
bu liste uzayıp gider ama
-BİRİ ZİCO'YA 100. YIL HEVESİMİZİ KAÇIRDIĞINI SÖLESİN.

Ceyhun İskender
12-04-2007, 20:59
adam teknik direktör değil ki anlasada bişey yapamaz....

Başar Kantar
12-04-2007, 21:27
adam teknik direktör değil ki anlasada bişey yapamaz....

dostum sen harikasın galiba bu t.d lik işinde keşke sen gelsen başımıza da bi görsek...her yerde acımasızca eleştiriyosun zico yu anlamıyorum...diceksinki bu bnm hakkım diye ama sana şunu sölim ligin ortasında ve kupada yarı finaldeyiz çok kritik bi dönm bu...bu yüzden lig bitene kadar saygı duymalıyız...

Muhammet Budak
12-04-2007, 21:33
dostum sen harikasın galiba bu t.d lik işinde keşke sen gelsen başımıza da bi görsek...her yerde acımasızca eleştiriyosun zico yu anlamıyorum...diceksinki bu bnm hakkım diye ama sana şunu sölim ligin ortasında ve kupada yarı finaldeyiz çok kritik bi dönm bu...bu yüzden lig bitene kadar saygı duymalıyız...
Sen de bir şey bilmiyorsun ya bu forum teknik direktör dolu.Hem de oldukça eğitimliler...

Ceyhun İskender
12-04-2007, 21:54
Sen de bir şey bilmiyorsun ya bu forum teknik direktör dolu.Hem de oldukça eğitimliler...

:serefe: :serefe: :serefe:

Muhammet Budak
12-04-2007, 21:59
:serefe: :serefe: :serefe:???

Ceyhun İskender
12-04-2007, 22:01
çok eğitimliyim t.d. lik konusunda o bakımdan.... :) :) :)

Kayhan Merkit
12-04-2007, 22:13
yaa arkadaşlar sizi anlamıyorum. ziconun neyini savunuyorsunuz. 2.ligden bir teknik d. olsa bile başımızda herşey çok farklı olurdu. Adam anlamıyor bu işten ap açık belli.Sahada oynanan oyuna bakmaktan başka bişi yapmıyor. gole kadar bekliyo 86 da Alexi oyuna alıyor ki bu Alexsin bu sene attıgı goller yaptıgı asistleri FENERBAHÇEYE kazandırdıgı puanların haddi hesabı yok.peki o dakikaya kadar neden bekliyo. Neymiş api sakatmış. ne sakatı aklı sıra ceza veriyo.Yaa mehmete ne demeli.Adam fenerbahçe için canını koyuyo oraya.Bi ton para alıp da yatan adamlarıda görüyoruz.Sonuç mehmette yok.eee nedir bu peki yapın açıklamasınıda bizde bilelim

Başar Kantar
12-04-2007, 22:42
yaa arkadaşlar sizi anlamıyorum. ziconun neyini savunuyorsunuz. 2.ligden bir teknik d. olsa bile başımızda herşey çok farklı olurdu. Adam anlamıyor bu işten ap açık belli.Sahada oynanan oyuna bakmaktan başka bişi yapmıyor. gole kadar bekliyo 86 da Alexi oyuna alıyor ki bu Alexsin bu sene attıgı goller yaptıgı asistleri FENERBAHÇEYE kazandırdıgı puanların haddi hesabı yok.peki o dakikaya kadar neden bekliyo. Neymiş api sakatmış. ne sakatı aklı sıra ceza veriyo.Yaa mehmete ne demeli.Adam fenerbahçe için canını koyuyo oraya.Bi ton para alıp da yatan adamlarıda görüyoruz.Sonuç mehmette yok.eee nedir bu peki yapın açıklamasınıda bizde bilelim

eee napalım şimdi...bu kadar kritik dönemde kovalım mı Zico yu??? zaten düz mantık bu ''giderse herşey düzelecek'' dimi...valla bravo yani...

İlker Aktaş
14-04-2007, 22:57
Zico'nun şu anda kovulmayacağını sokaktaki çocuk dahi bilir ama mesele kovulması değil!

Sezon sonu SONUÇ NE OLURSA OLSUN gönderilmesi..

Büyük hedeflere, küçük insanlarla ulaşamazsınız!

Başar Kantar
14-04-2007, 23:00
diğer konudada söledim sezon sonu konuşalım bunu o zaman ;)

Kerem Çalkılıç
15-04-2007, 00:50
Sokaktaki çocuk da her şeyi biliyor zaten...

Mehmet İş
15-04-2007, 02:10
Bu adam tam bir mal yahuu yaf allah aşkına yok mu senin sabır taşın falan çatlamıyor mu ya.. o deniz dallamasını sahada görünce ben deliriyorum nasıl bir tahamüldür bu kardeşim ya nasıl dayanıyorsun bu devide denize menize... Akıllı ol zico yoksa daumun peşinden gidersin...

Başar Kantar
15-04-2007, 10:32
Bu adam tam bir mal yahuu yaf allah aşkına yok mu senin sabır taşın falan çatlamıyor mu ya.. o deniz dallamasını sahada görünce ben deliriyorum nasıl bir tahamüldür bu kardeşim ya nasıl dayanıyorsun bu devide denize menize... Akıllı ol zico yoksa daumun peşinden gidersin...

sen kimsin beeeee??? kim veriyor sana böle konuşma hakkını?? asıl sen akıllı ol...Fenerbahçenin hocasına ve futbolcusuna böle konuşamassın!!!

Çağatay Arslan
15-04-2007, 11:54
sevgılı 1907unifeb tayfası hiç gerek yok böyle tartısmalara bizim derdimiz bize yeter zaten...ama futbolcular ve teknık heyet bizim amblemızı tasıyorlar laf etmeyelım ve ettırtmeyelım.önumuzde cok zorlu maclar var,suanda onlara guvenıp desteklemekten baska bişey yapamayız...ama bende kahroluyorum cok buyuk hatalar yapılıyor.birde en son karakarga macında ıh dedık tumer oynuyo.semıh oynuyo bu sefer zıco abartdı kardesım tumer 6odklık oyuncu sen napıyon alex o macta bıkac dakıka oynayacak adam mı ya kezman.

Sertaç Günel
15-04-2007, 13:18
yaa hiçbir futbolcuda değilim de sadece ama sadece bir değişiklik yeterdi.al deividi kenara sok mehmeti bu kadar mı zor be kardeşim.bakiyi milli yaptı deivid resmen.bir kere de mi gecemedin yaa.tribünde kafayı yedik hep beraber.gecen sene orda anelka oynuodu şimdi deivid işte fenerbahcenin gecen sene ile farkı tamamen bu

Ege Uysaler
15-04-2007, 15:53
hangi takımı yönettiginden ziyade takım nasıl yonetilir onu ogretmek lazım

Erdem Özdamar
15-04-2007, 15:56
bi film daha yapalım takım böyle yönetilir oılsun adı...

Sertaç Günel
15-04-2007, 23:20
bence sene sonu havalanının yolunu öğretelim.tazminatı da taraftar toplar kendi arasında

Burçay Tiftikçi
16-04-2007, 10:58
Manisa nın tek yaptığı geriye yaslanıp alan daraltmaktı , başka düşünceleri yoktu.Karşında böyle takım varken hala tek forvet oynamaya çalışmak çok büyük bir hatadır.En zında 55 gibi semihi alıp çift forvete dönmeliydi ama zico ne yaptı mehmet i çıkardı deividi sağ kanada aldı , kejmanı çıkardı semihi aldı.Tek forvet düzenni bozmadı.

Kerem Çalkılıç
16-04-2007, 11:22
Zico'dan umudum kalmadı benim de. :(

Salim İrken
16-04-2007, 14:19
Bu ziko ile Fener Şampiyon olursa çok büyük bir iş yapmış olur arkadaşlar..

Mert Yamalı
16-04-2007, 18:16
zico, 50 yıl sonra, 100. yılımızda dunyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından birinin teknik direktörlüğünde şampiyon olduk denmesi için getirilmiştir. ben başka mantık bulamıyorum, 100. yılında şampiyon olan beşiktaşın teknik direktörü ve futbolcuları tecrübeli isimlerden seçmesi bir tesadüfmüydü yoksa doğru olan mı buydu sizce??

Saygın Özkan
16-04-2007, 20:36
Abi Fenerbahçenin büyüklüğünü bilmiyo ki. Berabere kaldığımız maçtan sonra bile ''bu bizim için iyi bir sonuç aradaki farkı koruduk'' diyor. Sanki Fener her sene 4. , 5. oluyo , o gelince birden liderliğe çıkmışız gibi konuşuyo . Anlayamıyorum !!

Hakan Ateşler
16-04-2007, 21:12
o zaman yönetim birini bulacak bu adama anlattıracak Fener'in böyle olmadığını ne kadar büyük olduğunu...bilmemesi onun suçu değil, ona öğretmeyenler suçlu...koyacaksın rıdvan'ı ya da başka birini anlatacak bilgi verecek, kaç ay zaman kazanmış olurduk...

Bekir Şahin
16-04-2007, 21:47
rıdvana da zamanında yabncılara tanıdıkları kadar tolerans tanısalardı sımdı sır alex ferguson gıubı uzun yıllar takımda kalrdı fenerde basarılar elde eedrdı

Hakan Ateşler
16-04-2007, 21:55
aynen ööle ama kimse o güzel yıllar için 1 veya 2 yıl şampiyon olamama riskini almıyor. fenerbahçe'de her şey günü kurtarmak için, daum ve ondan önceki teknik di,rektörlerde olduğu gibi

Tunay Aygün
16-04-2007, 23:40
maç içinde taktik üretemeyen adama teknik direktörmü denir ya.. sadece zico değil, ekibinde de iş yok! volkan 2 ay aynı golü yiyosa bu takımın kaleci antrenörü nerde? zaten zico'nun yardımcısıda çok pasif birisi.. Daum'un ekibindeki o roland koch neydi öle yaaaa.. futbolcularla inanılmaz bi ilişkisi vardı.Sürekli espriler yapardı, bazen antremana kucağında hediyelerle gelip şut çalışmasında en iyi golü atana verirdi.daumun ekibini mumla arıyorum ya.o ekibi bırakıpda nasıl seyirci gibi fb'nin maçlarını izleyen bir ekip getirilir anlamıyorum..

Şükrü Günal
17-04-2007, 12:40
Zico geldiğinde bas bas bağırdık ama kimse çıkıpta kaale almadı ki.Bir şans verelim bakalım ne olacak dedik sadece.Avrupa'da hiç takım çalıştırmamış,stresli ve çılgınca bir lig yarışı hiç yaşamamış,kondüsyon ve teknik koordinasyon baabında hiç deneyimi olmamış bir adamı getirdiler.Sırf ismi Zico olduğu için..Sırf Scolariye paramız yetmeyip,daha başarılı olduğu için değil daha ucuz olduğu için getirdiler Zico efendiyi.Sonuç şu an ortada.Şampiyonda olsak,kupayı da alsak ben Zico'yu is-te-mi-yo-rum..

Mert Yamalı
17-04-2007, 17:43
maç içinde taktik üretemeyen adama teknik direktörmü denir ya.. sadece zico değil, ekibinde de iş yok! volkan 2 ay aynı golü yiyosa bu takımın kaleci antrenörü nerde? zaten zico'nun yardımcısıda çok pasif birisi.. Daum'un ekibindeki o roland koch neydi öle yaaaa.. futbolcularla inanılmaz bi ilişkisi vardı.Sürekli espriler yapardı, bazen antremana kucağında hediyelerle gelip şut çalışmasında en iyi golü atana verirdi.daumun ekibini mumla arıyorum ya.o ekibi bırakıpda nasıl seyirci gibi fb'nin maçlarını izleyen bir ekip getirilir anlamıyorum..
kesinlikle katılıyorum, daum ve ekibi olsa şimdi 14 puanla liderdik... geçen senenin sonlarında bunları deme ihtimalimiz oluğunu bile hayal etmezdik. ne acı...

Muhammet Budak
18-04-2007, 01:02
kesinlikle katılıyorum, daum ve ekibi olsa şimdi 14 puanla liderdik... geçen senenin sonlarında bunları deme ihtimalimiz oluğunu bile hayal etmezdik. ne acı...Geçen sene de aynı şeyler Daum için söyleniyordu sanki şimdi Le Guen olsa 15 puan farkla liderdik bu Daum bize yakışmıyor diye.Zico gitsin yerine başkası gelsin aynı şeyler yine söylenecek.Nedense Fenerbahçe her zaman 20puan farkla bitirmeli sezonu.Nerede var böyle bir durum Allah aşkına açıklasın birisi bana?

Muhammet Budak
18-04-2007, 12:47
Hangi 15 puan acaba çok merak ettim doğrusu???
2004-2005 sezonunda 80 puanla şampiyon olduk
2005-2006 sezonunda 81 puanla ikinci olduk ve attığımız 90 gol yediğimiz 34 golle averajımız +56 ile şampiyon olup puan rekoru kıran 6s ye +8 gol averaj fark yaptık.
Bu sezon kalan 6 maçı da kazansak ki bu bence çok büyük bir ütopya yine 81 puan edemiyoruz.
Daum Fenerbahçe'nin başına gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktördür. Artık hala adamın arkasından konuşmayalım lütfen.
Ben Daumu eleştirmiyorum.Zico giderse yerine gelecek teknik direktörü de eleştirmeyeceğim.Benim bağlılığım Fenerbahçeye.Ben Fenerbahçe teknik direktörünü eleştirmem asla.Benim anlatmak istediğim geçen sene de Dauma binbir türlü laf söyleniyordu.Löwe de yapıldı aynı hareketler,Loranta da hatta Parreira'ya da.Fenerbahçeye gelen her teknik direktör kötüdür bazılarına göre.Yarın bir gün olur da Capello,Cuper,Mourinho,Lippi gelirse onlara da takacak bir kulp illaki bulursunuz,bulurlar.

Koray Arslan
18-04-2007, 15:37
acıkcası yakın zaman kadar zico yu destekleme taraftarıydım ama güvenimi bosa cıkardıgını dusunmeye basladım.yaw anlamıorum nasıl boyle bır oyunce secımı yapıo bu adam???????????????????

Şükrü Günal
19-04-2007, 09:40
acıkcası yakın zaman kadar zico yu destekleme taraftarıydım ama güvenimi bosa cıkardıgını dusunmeye basladım.yaw anlamıorum nasıl boyle bır oyunce secımı yapıo bu adam???????????????????
Sana Sonuna kadar katılıyorum Koray..Açıkçası ön libero Appiah'tan sağ açık, Deniz gibi kapasitesi sınırlı bir adamla orta saha ve Kezman gibi ikinci forvet adamıyla tek santrafor yaratmak isteyen bir zihniyetle bu işler zor.Dikkat edelim ki şu an bulunduğumuz konum bizim üstün başarımız nedeniyle değil,Bejeke ve 6S'nin beceriksizliği yüzündendir.Eğer Zico'yu başarılı bulan varsa lütfen söylesin.Japonya milli takımı 1 puanla Dünya Kupasında sonuncu olurken,hiç kulüp takımı çalıştırmamışken,sırf ismi Zico olduğu için bize geliyorsa ne denmesi gerekiyor bilmiyorum.Şampiyon da olsak,Fortis TR kupasını da alsak içime sinmiyor Zico..

Mustafa Akdoğan
19-04-2007, 12:30
daumun fenerbahçesini de biliyoruz...daum avrupa standartlarına takımı cıkaramadıgı için eleştirildi yada eleştirdik...bence dogruydu eleştiriler..fenerbahce gbi takım avrupada ceyrek-yarı final oynamalı uefada..bu yapılamıyorsa durup düşünmek lazım..daumdan sonra gelen kişi zico mu olmalıydı?koca bi hayır!....bu sorumlusu TAMAMEN YÖNETİMDİR..1oo.yıl nutukları atılırken teknik direktörün kim olduguna bakmadan konustular...ehli keyf transfer politikasıyla bu işlerin olmayacagını hala anlamadılar...başarılı takımların yönetimleri herzaman eski futbolcularını veya sportif işlerden sorumlu kişileri yönetimde tutar..en azından söz sahibi olurlar..örneğin real mdrd de mijatovic--bayern de beckanbauer vs....ama bizde ben yaptım oldu-ben ne dersem o politikaları hala devam ediyor..
sayın başkanımızın agzından cıkan teknik adam konusunda sunlardır..''zico başarıya aç oldugunu,iyi şeyler yapmak için hırsı olduğunu söyledi,bizde düşündük karar verdik''___ana fikri buydu cümlelerinin___
bu nasıl mantıktır?yılmaz vural da hırslı bende hırslıyım ama kimse bizi getirmiyo:D
böyle politiklar devam ettiği sürece capello da gelse lippi de gelse mentalite bu şekilde devam ederse biyere varılmaz...sen deivid i kasetten izleyip milan baros yerine alırsan bu hallere düşeriz..ondan sonra tarftar destek versin bilmemne...taraftar mı cıkıp oynasın!1oo.yıl nutukları atılırken saglam temellere dayanmak lazımdı..

Mert Yamalı
22-04-2007, 16:56
Geçen sene de aynı şeyler Daum için söyleniyordu sanki şimdi Le Guen olsa 15 puan farkla liderdik bu Daum bize yakışmıyor diye.Zico gitsin yerine başkası gelsin aynı şeyler yine söylenecek.Nedense Fenerbahçe her zaman 20puan farkla bitirmeli sezonu.Nerede var böyle bir durum Allah aşkına açıklasın birisi bana?
daum zamanında 8o kusur puan topladık zaten, hiç bir zaman 15 puan onde olurduk gibi bi muhabbet olmadı, kaldı ki daum mukemmeldi, çok iyiydi de demedim, ancak daum kuşkusuz zico dan daha iyi takımı hazırlamak ve yonetmek konusunda. neden fenerbahçe 20 puan onde bitirmeli ligi biliyormusun, çunku gerek kadro kalitesi, gerek tesisler gerekse taraftarı ile diğer kluplere gore bariz şekilde ustun. bana herhangi ligde buna benzer bir ornek gosterebilirmisin? ayrıca zico yerine gelenide eleştirmem mentalitesi 'bana gore' yanlış, başarı alkışlandığı kadar, başarısızlık eleştirilmeli, başarısız olan ikaz edilmelidir bence. sonuç olarak fenerbahçelilik teknik direktorun sonuna kadar arkasında durmak değil, fenerbahçenin iyiliğini istemektir. ve biri fenerbahçeye zarar veriyorsa ki mevzubahis kişi teknik direktorse birde, mutlaka tepki gerektiği zaman, makul ölçülerde verilmelidir.

Muhammet Budak
22-04-2007, 16:59
daum zamanında 8o kusur puan topladık zaten, hiç bir zaman 15 puan onde olurduk gibi bi muhabbet olmadı, kaldı ki daum mukemmeldi, çok iyiydi de demedim, ancak daum kuşkusuz zico dan daha iyi takımı hazırlamak ve yonetmek konusunda. neden fenerbahçe 20 puan onde bitirmeli ligi biliyormusun, çunku gerek kadro kalitesi, gerek tesisler gerekse taraftarı ile diğer kluplere gore bariz şekilde ustun. bana herhangi ligde buna benzer bir ornek gosterebilirmisin? ayrıca zico yerine gelenide eleştirmem mentalitesi 'bana gore' yanlış, başarı alkışlandığı kadar, başarısızlık eleştirilmeli, başarısız olan ikaz edilmelidir bence. sonuç olarak fenerbahçelilik teknik direktorun sonuna kadar arkasında durmak değil, fenerbahçenin iyiliğini istemektir. ve biri fenerbahçeye zarar veriyorsa ki mevzubahis kişi teknik direktorse birde, mutlaka tepki gerektiği zaman, makul ölçülerde verilmelidir.İstersen bir Daum topicini dolaş.
bak link de burada
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=821
Birde 59 puanın üstüne bir 15 puan daha eklersen 74puan yapar,onu alacak dünya üzerinde takım yok 29haftada 74puan.Sadece 13puan kayıp.Buna bir defa yaklaştık tarihte o da rekorlarla dolu 88-89 sezonu zaten.Her maçtan 3 puan alınamaz.

Mert Yamalı
22-04-2007, 17:27
İstersen bir Daum topicini dolaş.
bak link de burada
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=821
Birde 59 puanın üstüne bir 15 puan daha eklersen 74puan yapar,onu alacak dünya üzerinde takım yok 29haftada 74puan.Sadece 13puan kayıp.Buna bir defa yaklaştık tarihte o da rekorlarla dolu 88-89 sezonu zaten.Her maçtan 3 puan alınamaz.
bir de bu sene ki pun kayıplarını düşün istersen, kaç maçı öndeyken verdiğimizi, hangi maçları ziconun taktiksel hatalarından ve yanlış kadro seçimlerinden dolayı hüsranla bitirdiğimizi. işte o zaman o inanılmaz sadece 13 puanlık kayıptan fazlasını bile yapar takım. tabiki her takım donem donem şansızlık yaşar, bazı hatalar yapar ama bu kronik ve tedavi bekleyen hastalıksa istatiksel bi yaklaşımla şu kadar puanımız var hadi yine iyiyiz demek yanlış. zico da boyle düşünüyor. kendi evinde manisa ya karşı berbat bi oyunla puan kaybettikten sonra rakibimizle puan farkını koruduk demek nasıl bir anlayıştır!? ingiltere gibi zor bir ligde, şampiyonluk mücadelesindeki ekipler bile haftalar oncesinden puan farkını açıp şampiyonluğunu ilan edebiliyorsa, ispanya ligindeki takım baharın başında şampiyonluk turu atabiliyorsa, türkiyenin en pahalı futbolcularından, en buyuk camiasından bunu bekleyerek çok şey mi istiyoruz? lig sonuncusuna yeilmek, ankaraspor un 2-0 dan beraberliği yakalaması, kendi evinde maçın 50 dakikası lugano ve onderin paslaşmasını izlemek telafi edilmesi imkansız şeyler mi?

Onur Aloğlu
29-04-2007, 23:14
Dk. 78

"Birkaç dakika içinde golü yiyeceğiz ve Zico oyuna Deivid' i alacak"

Onur Aloğlu

Hiçbir vasfı olmayan ben, benim gibi belki binlerce insanın gördüğünü bizim teknik direktörümüz nasıl göremez?

Fenerbahçe Kadıköy' de skora nasıl yatar? Ne hakla yatar?

Bizim kalbimiz ağrıyor, ciğerimiz yanıyor. 2 sezondur aynı hikaye...

Artık yeter.

Mustafa Akdoğan
29-04-2007, 23:17
koca sezon çöpe gidiyor artık nedesek boş.........artık yorulduk...hangi futbolcu hangi teknik adam bizim kadar üzülcek..yine olan bize oldu.
yönetim sezon sonu zicoyla gitmeli..

Sibel Şarman
29-04-2007, 23:19
koca sezon çöpe gidiyor artık nedesek boş.........artık yorulduk...hangi futbolcu hangi teknik adam bizim kadar üzülcek..yine olan bize oldu.
yönetim sezon sonu zicoyla gitmeli..
Daha önümüzde 4 hafta war ben FENERBAHÇEMİZE güweniorum ne yapıp edip bu maçları alıp şampiyon olucaktır...

Mustafa Akdoğan
29-04-2007, 23:23
bence mucize olur şampiyon olmamız çünkü kalan maclar belli rakipler belli ruhsuz futbolcularımız belli...benim ümidim kalmadı...

Halil Çolakoğlu
29-04-2007, 23:23
bence de zico da,100.yılında onu takımın başına getirenlerde sezon sonunda gitmeli,hepsine şimdiden hayatta başarılar diliyorum,bakalım herşeye rağmen takımını bir an bile olsun yalnız bırakmayan bunca tarafatarın ahının altından kalkabilecekler mi,ne anlamı kaldı ki bu kadar stresten sonra şampiyonluğun.....

Sibel Şarman
29-04-2007, 23:25
bence mucize olur şampiyon olmamız çünkü kalan maclar belli rakipler belli ruhsuz futbolcularımız belli...benim ümidim kalmadı...
Bence yine sölüyorum FENERBAHÇEMİZ kalan maçları alıp şampiyon olucaktır..

Mert Yamalı
29-04-2007, 23:38
Bence yine sölüyorum FENERBAHÇEMİZ kalan maçları alıp şampiyon olucaktır..
yapma sibel, ,izlemiyomusun maçları. hele ki geçen sene son maçta verdiğimiz şampiyonluğu düşününce, ben galatasaraya geçilmeyiz umarım diyorum. pesimistik bi adam değildimi hiçbirimiz değildik, bjk den 11 puan gerideyken şampiyon olacağımıza inanırdık gönülden. ne hale getirdiler... tebrik ederiz... yine kupayı şaampiyonluğu verdiniz.. tebrikler

Sibel Şarman
29-04-2007, 23:42
yapma sibel, ,izlemiyomusun maçları. hele ki geçen sene son maçta verdiğimiz şampiyonluğu düşününce, ben galatasaraya geçilmeyiz umarım diyorum. pesimistik bi adam değildimi hiçbirimiz değildik, bjk den 11 puan gerideyken şampiyon olacağımıza inanırdık gönülden. ne hale getirdiler... tebrik ederiz... yine kupayı şaampiyonluğu verdiniz.. tebrikler
Ya tüm maçlarını izliyorum merak etme..Tamam işte 11 puan geriden gelip şampiyon olan takım şimdi neden şampiyon olmasın ki..Bence ne yapıp edip bjk maçını alıp kendine gelicek takımımız zaten zaten 6S maçı kesin her daim yenioz trabzonda bence ölee:D:D ..Bu kadar stres yapmayın inanın yeter..

Halil Çolakoğlu
29-04-2007, 23:49
bence bu kadar pozitif düşünemeyiz,hele geçen sene bize yaşattıklarından sonra,bi de üstüne üstlük geçen sene ki olayı yaşamamıza sebebiyet veren takımlardan birine kendi ewinde 2-0 dan maç werdikten sonra,olumlu düşünmek gerçekçi değil.olsa olsa pollyannacılık olur...

Tuğfan Aslan
29-04-2007, 23:50
takımın başına teknik direktör diye bakırköyden bir deliyi koysanız herhalde bu maçta denizlinin gollerinden önce en az 1 değişiklik yapardı :S

Caner İnaltay
30-04-2007, 00:06
bilmiom zico için hala iyi bişeyler soyleyebilmek için polianna olmak gerekio gibi gelio bana :(

Erman Akkoca
30-04-2007, 00:08
maçı izlemeye gitmedim artık umudumu da kestim ben bu takımdan..ama yinede inşallah yanılan ben olurumda şampiyon oluruz..en azından şu ezikleri konuşturmayalım daha fazla..

Selim Türk
30-04-2007, 00:11
:( İnsan kahroluyo ya.. Neye güvenecez daha ? İnönüde yeneriz dedik olmadı , neyse rövanşı alırız turu geçeriz dedik olmadı , denizli geçen sene bizim canımızı yakan takım intikamımız fena olcak dedik o da olmadı... artık şampiyonluğa da inanmıyorum ben :(

Arıkan Altay
30-04-2007, 00:13
Ya tüm maçlarını izliyorum merak etme..Tamam işte 11 puan geriden gelip şampiyon olan takım şimdi neden şampiyon olmasın ki..Bence ne yapıp edip bjk maçını alıp kendine gelicek takımımız zaten zaten 6S maçı kesin her daim yenioz trabzonda bence ölee:D:D ..Bu kadar stres yapmayın inanın yeter..

sadece sakin olup inanmak..herşey burada bitiyor..
sabır..sadece sabır..haftaya patlatırız.

Caner İnaltay
30-04-2007, 00:17

patlama içimizde olmaz umarim :(

Arıkan Altay
30-04-2007, 00:18
patlama içimizde olmaz umarim :(

zaten bu olması lazım bence amacımızın..patlamayı içimizde yaşamamamız için kenetlenmeliyiz..bunu için sabretmeliyiz

Hakan Arıduru
30-04-2007, 00:19

inşallah kardeşim hiç umudum olmasada kazanmalarını beklemkten başka yapacağımız birşey yok..

Sibel Şarman
30-04-2007, 00:47
Bende senin gibi düşünüyorum sabırlı olup takımızı en iyi şekilde desteklemeliyiz..12numara olarak yanında olduğumuzu hissetirmeliyiz yüzümüzü kara çıkarmıycaklardır..

Mert Yamalı
06-05-2007, 15:45

bu soylediklerime o kadar pişman oldumki dünkü maçta helal olsun çocuklar, helal olsun. keşke başından beri sıkı tutsaydınız.. ama ali samiyende, galatasaray maçıyla 3 yılda gelen ikinci şampiyonluk olabilme ihtimalini düşününce:D . 100. yılda muthiş bir final olur. az kaldı. +17

edit: zico yinede bu takımın teknik direktörü olmak için yetersizdir, daha önce futbolculara da çok sövmüştüm, bu maçı kesin vereceğimizi yazmıştım.. bu konuda yanılmışım.. iyiki de yanılmışım.

Erdem Özdamar
06-05-2007, 17:07
dün kazanmış olmak zico hakkındaki düşüncelerimi değiştirmedi.şimdi sırada kupayı kaldırmak var.