Orijinalini görmek için tıklayınız : Tümer Metin
Baran Kutlu
29-05-2006, 01:25
aziz baskanın acıklama yapacagını duyup telegolü açtım.ve son dakika haberi olarak sunucu herif şuna benzer bir söz söyledi : "FenerbahÇe muhabiri arkadasımız devrim zengi'nin ilettigine göre FENERBAHÇE,bjk'den ayrılması kesinleşen tümer metinle görüsüyor ve bu transferin salı günü netlik kazanacağı söyleniyor."
valla aklım karıstı ::) tümer ve FENERBAHÇE..paylaşiym dedim sizlerle..
Muzaffer Eken
29-05-2006, 01:40
beşiktaş yönetiminde tümerin para için takımını satmayacağı yönünde bi demeci vardı.ayrıca onun askerlik meselesinden dolayı yurt dışında bi takımda oynamak istediğide çok yazılıp çizilmişti...
Erkan Keremoğlu
29-05-2006, 02:22
Deniz Derinsu çok sağlam kaynak olmuş bu arada.
Aycan Yılmaz
29-05-2006, 02:38
Milano’da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la görüşen yıldız futbolcuya yönetimden büyük tepki geldi. 2. Başkan Aksu, "Tümer’in nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu şimdi göreceğiz" dedi.
BEŞİKTAŞ ile sözleşmesi sona eren Tümer Metin’in, Milano’da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmesi siyah beyazlı camiada büyük tepki gördü. Kulüp ikinci başkanı Murat Aksu, milli futbolcu konusunda sert bir çıkış yaparak, "Tümer hem bana, hem de başkanımız Yıldırım Demirören’e, (Türkiye’de Beşiktaş’tan hariç başka bir takımda oynamam) demişti. F.Bahçe’den teklif alması çok normal. Ancak oyuncumuz bu durumda Beşiktaşlılık sınavı verecek. Tümer’in nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Tümer’in Beşiktaş’ta kalması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye’de Beşiktaş’tan başka bir takımda oynamam diyen Tüme’in Aziz Yıldırım ile görüşmesinden rahatsız olduk. Eğer gitmek istiyorsa, yolu açık olsun. Beşiktaş sayesinde prim yapmaya çalışmak büyük futbolcuya yakışmaz" diye konuştu.
Yönetici Süleyman Eren de Tümer’in Aziz Yıldırım’la görüşmesini hoş karşılamadığını söyledi. Eren, "Beşiktaş büyük kulüptür. Burada oynamak istemeyeni biz de istemeyiz. Tümer’in Aziz Yıldırım ile transferi değil, askerlik sorununu konuştuğunu düşünüyorum" dedi. Bu arada, F.Bahçe’nin Tümer’e 3 gün süre verdiği ve çarşamba günü sözleşme imzalayacağı bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin, Beşiktaş’a giden Nobre’nin rövanşını Tümer ile sözleşme imzalayarak almak istediği de öne sürüldü.
kaynak: hurriyet.com.tr
Baran Kutlu
29-05-2006, 02:43
neySe mecburen gene bekLemeye geçiyoruz.artık bişeler acıklasalar da birazcık rahatlasak.
Doruk Boşnakoğlu
29-05-2006, 10:17
nobrenin misillemesi olmaktan öteye geçmez. küçük kardeşlerden birinde sembol olmuş oyuncudan hayır gelmez...
Muzaffer Eken
29-05-2006, 10:48
nobrenin misillemesi olmaktan öteye geçmez. küçük kardeşlerden birinde sembol olmuş oyuncudan hayır gelmez...
::) ;D
Onur Baş
29-05-2006, 13:30
nobre misilleme yapılacak bir hadise değildi. 2-3 senedir biz bırakıyoruz onlar alıyor zaten.
misillemeden ziyade "güç gösterisi" denilebilir. yine de gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Yusuf Ucuz
29-05-2006, 14:09
istemem ben gelmesin ya çok gıcık bir beşiktaşlı o adam
Akif Ahmetoğlu
29-05-2006, 15:04
İstesenizde istemesenizde;
Bügun bazı gazetelerin spor sayfalarında, Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin’in Fenerbahçe’mize transfer edileceği yönünde haberler yer almıştır. Bu haberler gerçekleri yansıtmatığı gibi, adı geçen oyuncu ile ne yurt dışında, ne de yurt içinde transfer konusunda hiçbir görüşme yapılmamıştır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3715
Ozan Avcu
29-05-2006, 15:30
geleceğini sanmıyorum bende
zaten hiçbi işimize yaramaz
Baran Kutlu
29-05-2006, 15:36
yanlısım varsa beni düzeltin lütfen ama daha önce resmi sitede görüsmelerin yalanlandığı oyunculardan transfer ettiklerimiz olmustu diye hatırlıyorum..
Yunusemre Coşan
29-05-2006, 20:13
kim gelecekse gelsin artık.. Bir sürü yalan haber okumaktan bıktım.. :(
Kenan Şen
29-05-2006, 21:18
tümer gelmesin nefret ediyorum o adamdan tümer hariç kim gelirse gelsin
Mesrur Yersel
30-05-2006, 11:36
az önce verilen habere göre tümrle anlaşma saglanmıs ne kadar dogru bilmiorum ama ntv, lig tv söyledi
Ozan Ercan
30-05-2006, 11:38
Gece 01:30da Aziz Yıldırım'ın Kanlıca'daki evinde imza atmış geçen habere göre. Takıma katkı sağlayabilecek bir futbolcu. Hem bir misilleme, hem de alınabilecek kaliteli bir Türk. Umarım faydalı olur. Resmi sitemiz haberi yalanlamış ama o haber pazartesi gününe ait. İmza olayı gece gerçekleşmiş ::)
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 11:38
ya once ben yazacaktım.:)
15 dk dır guvenilir site arıyordum.ayrıntılı yorum için biraz bekleyin
Emre Akgün
30-05-2006, 11:46
tumer ile her hangi bir gorusme yapilmamis dun resmi internet sitesinde yalanlandi bu haber. ayrica bence iyi oldu alinmamasi. bize fayda getirecegini sanmiyorum.
Eray Karabağlı
30-05-2006, 12:21
Tümer Metin ile 3 yıllık sözleşme imzalamışız.Biraz önce FB Tv'de alt yazı olarak geçti.Askerlik sorunu olan bi futbolcuydu.İşallah bizim için hayırlı olur.
Rahmi Kara
30-05-2006, 12:22
Şimdi Fener TV de altyazı geçti. "Tümer Metin 3 yıllığına Fenerbahçe'de" diye. Bence iyi bir transfer. Takıma faydalı olacaktır.
Hayırlı olsun...
Ozan Ercan
30-05-2006, 12:23
Az sonra FenerTv'ye canlı yayında bağlanacakmış Tümer. Durmadan altyazı geçiyor kanal 3 yıllık imza attığına dair ::)
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 12:26
http://www.milliyet.com.tr/2006/05/30/son/sonspo13.asp
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=160218
http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=4352
herhalde bizimkiler ligtv nin sitesini kilitlemiş:)giremiyorum.
hele bi kesinleşsin konuşuruz.ama bir hafta once ruyamda tumeri sahada fb forması ile görmüştüm.
bu arada trabzon da ibrahim akın la anlaşmış.
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 12:27
fb tv izleyenler dakika dakika bizi haberdar etsin.bu görev senin olsun ozan ercan.şimdi istanbulda ozandayız.söz sende.
Canberk Günaydın
30-05-2006, 12:30
3 Yıllık imza atmış biraz sonra canlı yayında hadi hayırlı olsun...
Barış Kaleoğlu
30-05-2006, 12:32
Tümer Metin artık Fenerbahçeli hayırlı olsun...
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 12:34
flaş flaş flaş
:)
askerlik durumu için az sonra yaşar büyükanıt paşaya bağlanacağız.bizden ayrılmayın
Nazım Çevik
30-05-2006, 12:34
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3719
hayırlı olsun
sakalımızı kesenin kolunu keseriz
Muzaffer Eken
30-05-2006, 12:36
herşeye rağmen hayırlı olsun,her ne kadar beşiktaşlı olsada profosyonelliğini ortaya koyacaktır inşallah ...
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 12:41
ya ben izleyemiyorum birisi yazsın.radyo antu frekans ne?
Canberk Günaydın
30-05-2006, 12:42
arkadaşlar fb tv nin internet limiti şu an full,ama Fenerbahçe formasıyla güzel güzel canlı yayında oturuyor tümer...
Muzaffer Eken
30-05-2006, 12:43
arkadaşlar foto koyma imkanı varsa koyabilirmi formalı halini ;-)
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 12:44
kaç numara giysin diye anket başlatalım:)
Ozan Ercan
30-05-2006, 12:46
11 boş zaten ::)
Muzaffer Eken
30-05-2006, 12:46
"bir an önce sahaya çıkıp taraftarı görmek istiyorum" demiş.ee oda biliyo kimin nasıl taraftar olduğunu ;-)
Can Sezici
30-05-2006, 12:47
evet 11 boşş
Selçuk İnce
30-05-2006, 12:47
arkadaslar su an fb tv de tumer var sanli fenerbahce formasiyla 3 yilligina imzayi atti
Şahin Bilir
30-05-2006, 12:48
nobreye karşın tümer misilleme gibi umarım yararlı olur
Serhat Özcan
30-05-2006, 12:55
ne misillemesi abi biz nobreyi istemedik onlar aldılar ama onlar tümerin peşinde koştular biz aldık:)abi yönetim yok teknik adam yok ama yine fener var işte büyük olmak böyle bişe muhahahahah:)umarım yararlı olur zaten fb tvdedediki en çok fenerli olandan daha çok emek sarfedecem kimsenin şüphesi olmasın
Canberk Günaydın
30-05-2006, 12:55
http://img128.imageshack.us/img128/8679/tumer0012ek.jpg
Serhat Özcan
30-05-2006, 12:57
hayırlı olsun
kesinlikle doğru hayırlı uğurlu olsun umarım o formanın kıymetini bilir ve hakkını verr
Muzaffer Eken
30-05-2006, 12:58
ne misillemesi abi biz nobreyi istemedik onlar aldılar ama onlar tümerin peşinde koştular biz aldık:)abi yönetim yok teknik adam yok ama yine fener var işte büyük olmak böyle bişe muhahahahah:)umarım yararlı olur zaten *fb tvdedediki en çok fenerli olandan daha çok emek sarfedecem kimsenin şüphesi olmasın
öyledir söylemesi ayıp :-)
Şahin Bilir
30-05-2006, 12:58
umarım dediğin gibi olur gerçi doğru nobreyi biz bıraktık onlar aldı aurelionun peşinden koştular aldılar! tümeri kaptırdılar fenerbahçeli olmak bu işte fetret devrinde bile açık ara önde ee atalarımızın dediği gibi HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER!
Canberk Günaydın
30-05-2006, 12:59
http://img122.imageshack.us/img122/5628/65465459sk.jpg
Şahin Bilir
30-05-2006, 13:00
CANBERK KARDEŞİM SAĞOLASIN FOTOĞRAFI İLK KEZ GÖRMÜŞ OLDUK
Şabettin Doğan
30-05-2006, 13:03
hayırlısı olsun işallah yararlı olur..
Burak Çankaya
30-05-2006, 13:06
N gerek vardı ama şu dakikadan sonra fenerbahçemizin futbolcusu olduğuna göre hayırlı olsun.. Bu aynı zamanda yıldırayı almadığımız anlamına geliyor bence..
Kemal Aktürk
30-05-2006, 13:07
Ceza almadan yazını küçült bence :)
Timur Pirlioğlu
30-05-2006, 13:08
bız satmazsak kımse alamaz ama bız ıstersek alırız ıste en yenı ornegı ıste bunun ıcın FENERBAHCE lıyız ve bu alemın en buyuguyuz
Kemal Aktürk
30-05-2006, 13:12
Bugün bazı gazetelerin spor sayfalarında, Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin’in Fenerbahçe’mize transfer edileceği yönünde haberler yer almıştır. Bu haberler gerçekleri yansıtmatığı gibi, adı geçen oyuncu ile ne yurt dışında, ne de yurt içinde transfer konusunda hiçbir görüşme yapılmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
.................................................. .................................................. ......
Fenerbahçemiz Tümer Metin ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Ayrıntılar Az Sonra
.................................................. ...............................
http://www.youtube.com/watch?v=-bk5iyxwkLs&search=tumer
Yorumsuz...
Muzaffer Eken
30-05-2006, 13:14
Bugün bazı gazetelerin spor sayfalarında, Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin’in Fenerbahçe’mize transfer edileceği yönünde haberler yer almıştır. Bu haberler gerçekleri yansıtmatığı gibi, adı geçen oyuncu ile ne yurt dışında, ne de yurt içinde transfer konusunda hiçbir görüşme yapılmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yorumsuz...
klüp yöneticilerinin savunduğu,sanırım haber sitede yer aldıktan sonra transfer görüşmeleri başlamış.artık ne derece doğru o da tartışılır tabi ...
Cafer Demirtaş
30-05-2006, 13:15
istediğim bir transferdi .rüyamda görmüştüm.alexin alternatifi olacak.
Forum Yönetimi
30-05-2006, 13:17
hayırlı olsun
Değerli üyemiz Nazım Çevik,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Gökhan Öztürk
hayırlı olsun iyi topçu
http://www.antu.com/images/manset/mayis2006/tumer.jpg
Cafer Demirtaş
işte sözleri
Fenerbahçemize 3 yıllık imza atan Tümer, Fenerbahçe TV'ye çıktı.. "Beşiktaş'a hakkımı helal ettim, onlar da etsin" diyen Tümer en büyük Fenerbahçeliden daha çok mücadele edeceğini söyledi.. İlhan Ekşioğlu ise "Askerlik sorunu çözülmezse seneye Tümer takımdan ayrılacak" dedi.. Başkanı Aziz Yıldırım ile gece yarısı görüşüp anlaştığı öğrenilen Tümer Metin, Beşiktaş ile bağlarını kopardığını açıkladı. Yöneticimiz İlhan Ekşioğlu, görüşmelerin dün başladığını, önce Ali Yıldırım'ın ardından da Başkan Aziz Yıldırım'ın Tümer ile görüştüğünü ve sabaha karşı imzanın atıldığını söyledi.. Kişiliğiyle örnek bir futbolcu olduğunu söyleyen Tümer'in Fenerbahçe'ye hayırlı olduğunu da sözlerine ekledi..
Tümer ise basındaki gibi çok karışık ilişkilerin olmadığını söyledi.. Dün yapılan görüşmelerle tranmsfearin bittiniğini belirtti.. 100. yıl hedeflerini yakalamanın en büyük hedeflerinden biri olduğunu, daha önce bu deneyimi yaşadığını ifade eden Tümer, "Kendimi iyi ifade eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki çok heyecanlıyım" dedi..
Beşiktaş'ta 5 sene geçirdiğini, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda maçlar oynadığını ve çok güzel bir stat olduğunu ifade eden Tümer "Fenerbahçe forması içinde olmaktan çok mutluyum" dedi..
Ekşioğlu, Tümer'in askerlik sorunuyla ilgili olarak da "Şu anki yasaya göre seneye ya yurt dışına gitmeli ya da askere.. Yasanın değişmesi taraftarıyız.. Ama yasa değişmezse gelecek sene Tümer ile yollarımızı ayıracağız.. Bunu karşılıklı olarak kararlaştırdık.." açıklamasını yaptı.. Ekşioğlu Tümer'in Fenerbahçe'ye gelişiyle askerlik sorunun çözüleceği yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını belirtti..
Tümer ise "Bu konudaki fikrimi daha önce açıkladım.. Ama transferle askerlik konusunun alakası yok.. Bu konuda bana verilmiş bir faranti söz konusu değil.. Yasanın düzenlenmesiyle ilgili bir anlayış bekliyorum.." diye konuştu..
Tümer sahaya çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini ve seyirci profilini çok iyi tanıdığını, bir çok Fenerbahçeli arkadaşı olduğunu söyleyen Tümer Fenerbahçe'de en beğendiği futbolcuların Appiah, Alex ve Anelka olduğunu vurguladı..
Bu transferi eşiyle uzun uzun konuştuğunu belirten Tümer, "Amcam koyu Fenerbahçeli, 3-5 yakın arkadaşım koyu Fenerbahçeli.. Onların etkisi olmuş olabilir.. Aydın Saban'ın da bu transferde büyük etkisi olmuştur.. Benim tercihimdir sonuçta.. Hiçbir tercihimden ötürü pişman olmadım.." diye konuştu..
Ekşioğlu ise sözlerini "Fenerbahçe akılcı transferler yapıyor.. Bunlardan biri de Tümer. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.. Çok beğendiğimiz bir futbolcu aldık.. Bu tür futbolcuları almaya devam edeceğiz.. Şu anda bitme aşamasına gelen başka oyuncular da var.. Tümer Fenerbahçe'nin gücüne güç katacak.." diye tamamladı..
5 sene önce Beşiktaş'a geldiğimde Yıldırım Demirören'in büyük payı vardı.. Hakkını ödeyemem.. Ama ben de 5 sene boyunca Beşiktaş'a hizmet ettim.. Hakkım onlara helal olsun.. Onlar da hakkını helal etsin.. Beşiktaş'a önümüzdeki sezon başarılar dilerim.. Ama ben de en büyük Fenerbahçeli'den daha büyük Fenerbhçeli gibi mücadele edeceğim.." dedi.. Tümer bu sözlerinin ardından duygulandığını belirterek konuşmasını kesti..
Forum Yönetimi
30-05-2006, 13:22
Değerli üyemiz Şahin Bilir,
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Kemal Aktürk
30-05-2006, 13:23
Seneye artık bir taraf "Nobre Nobre" diğer tarafta "orası bjk olsa da ne yazar"ı söyler...
Şahin Bilir
30-05-2006, 13:29
nobreye sahtekar diyenler onu bağırlarına basıyorlar acaba seneye ne diye bağıracaklar?
Şahin Bilir
30-05-2006, 13:32
tümeri ellerinden kaçırdılar baklım şimdi ne söyleyecekler büyük bir keyif ve merakla bekliyorum yoksa çarşı tümere karşı mı :)
Fatih Göğebakan
30-05-2006, 13:34
Bence müthiş bir transfer ,beni çok mutlu etti şayet:) alın işte Bjeke Forumlarından bir yazı:)
ewt arkadaslar az önce kaç senedir takımımızda oynayıp bir kere bile yuzu
gülmeyen " o adam " ı fb tvde izledim sırıta sırıta yarım saat konustu.
Bu transfer benim içime oturdu yönetim bu adamı bırakırken onlar hiçmi
düşünmedi böle bişeyin olacağını çok merak ediyorum. Bu adam gün gelir
İNÖNÜ de iki gol atar üstüne bide bize dönüp hareket yapar. İşte besle
kargayı oysun gözünü dedikleri bu olsa gerek. saygılarımla...
Kaynak: besiktas.com/forum
Serhat Özcan
30-05-2006, 13:36
usta bu yazı süper çok güldüm şimdi girecem çarşı forumuna da biraz neşem yerine gelsin:)tümer o çocuğun dediklerini bir bir yapacak inşallah:)
Onur Aloğlu
30-05-2006, 13:37
Güzel olmuş, forma yakışmış :)
Hayırlı olsun
Şahin Bilir
30-05-2006, 13:37
abi günün sözü ÇARŞI TÜMERE KARŞI
Şahin Bilir
30-05-2006, 13:39
dostlar bjk sitesinde tümerin fenerbahçeli fotoğrafı var!!!!
Serkan Özen
30-05-2006, 13:43
Aramızdaki fark onlar bizim bıraktığımız futbolcuyu alıyor, biz ise onları sürükleyen futbolcuyu.
Ama olayı futbol olarak değerlendirirsek yanlış bir transfer olabilir bence. Tümer'in transferine ihtiyacımız var mıydı bu sorgulanmalı bence. Bir kere bu takımın orkestra şefi Alex de Souza, bu anlamda Tümer Beşiktaş'taki kimliğinden farklı olarak bir rol oyuncusu şeklinde oynamalı. Ortada değil sol tarafa yakın oynamalı bu da Tuncay'ın mevkiini tehdit eder. Fakat yeni transfer Tümer - eğer hala sol bekte oynarsa - Ümit Özat'la Tuncay'ın yakaladığı uyumu yakalar mı? Alex'in takımın yönlendirici rolünü kabullenip bir rol oyuncusu olarak oynamayı kendine problem eder mi? 90 gol ile gol rekoruna yaklaşmışken bu transfere gerek var mıydı? Zaten fazla olan yaşının yanında bir de kanun çıkmaz seneye yurt dışında oynayacak olursa bu transfer etkili bir transfer olur mu? Bunlar önemli sorular bence.
Ama şu andan itibaren takımımızın futbolcusudur ve sonuna kadar destekleriz. Hırçınlığı saha içinde olması gereken seviyede olan, saha dışında efendi denebilecek, kimseyle problem yaşamayan, rakip taraftarı sinir edecek hareketlerde bulunmayan bir oyuncu.
Umarım forma şansı bulduğu sürece takımımıza olumlu katkı yapar.
Onur Baş
30-05-2006, 13:58
valla bence de forma yakışmış. dün o kadar önemsemesem de resmi görünce yüzüme gülümseme geldi. iyi futbolcu. hayırlı olsun.
Ertuğ Aydın
30-05-2006, 14:09
nerde oynayacak?
alex'i mi kesecek?
alex'e yedek olacaksa 1.5 milyon euro az değil mi?
5 falan verseydik...
ooof oooff
Onur Aloğlu
30-05-2006, 14:11
Tuncay sağ kanada ;D hayırlı olsun
Canberk Günaydın
30-05-2006, 14:11
http://img124.imageshack.us/img124/3618/30052006tumerimza0017sm.jpg
Onur Aloğlu
30-05-2006, 14:12
Baksanıza Tümer' e, nasıl da çocuklar gibi şen ;D
Bahtiyar Güdürü
30-05-2006, 14:15
http://i2.tinypic.com/116pfh1.jpg
Serkan Özen
30-05-2006, 14:16
Kolundaki dövmede yanılmıyorsam "Nobody can judge me" / "Kimse beni yargılayamaz" yazıyor.
Canberk Günaydın
30-05-2006, 14:20
http://img124.imageshack.us/img124/1971/tumer70qb.jpg
Burak Yayla
30-05-2006, 14:29
valla hayırlı olsun artık o şanlı formayı giydiğine göre artık desteğimizi her zaman alacaktır lakin benim hala içime sinmeyen bir transfer.
Yeri geldiğinde 5iktaşlıdan 5iktaşlı olan bir arkadaştır kendisi.eğer yaptığı terbiyesizliklere gelirsek (yanlış hatılamıyorumdur umarım) kupa maçından sonra 1 baba hindi çekende kendisidir,taraftarını inönüde takımımıza karşı kışkırtanda,stadımızda bizi çığrından çıkaranda ???
birde yanlış duymadıysam Fbtv'deki konuşmasında 5iktaşa olan transferini anlatırken yıldırım demirören için hala "başkanımız" diye sıfat kullandı :(
Tekrar söylüyorum umarım Fenerbahçemiz (hatta sol kanadımız) için hayırlı olur ama benim hala şüphelerim var ???
Emre Akgün
30-05-2006, 14:33
valla hayırlı olsun artık o şanlı formayı giydiğine göre artık desteğimizi her zaman alacaktır lakin benim hala içime sinmeyen bir transfer.
Yeri geldiğinde 5iktaşlıdan 5iktaşlı olan bir arkadaştır kendisi.eğer yaptığı terbiyesizliklere gelirsek (yanlış hatılamıyorumdur umarım) kupa maçından sonra 1 baba hindi çekende kendisidir,taraftarını inönüde takımımıza karşı kışkırtanda,stadımızda bizi çığrından çıkaranda ???
birde yanlış duymadıysam Fbtv'deki konuşmasında 5iktaşa olan transferini anlatırken yıldırım demirören için hala "başkanımız" diye sıfat kullandı :(
Tekrar söylüyorum umarım Fenerbahçemiz (hatta sol kanadımız) için hayırlı olur ama benim hala şüphelerim var ???
kesinlikle sana katiliyorum. bende bu sekilde dusunuyorum umarim bizi yaniltir, umarim hayirli olur
Sercan Okur
30-05-2006, 14:35
Hayırlı olsun, gelmesini pek istemesemde o formayı giydikten sonra sonuna kadar desteğimizi alacaktır. Taraftar ve stad neymiş görmüş olur hem..
Hakan Altunay
30-05-2006, 14:35
Hiç yakıştıramadım Fenerbahçe formasını.Buna profesyonellik mi denir yoksa başka birşey mi onu bilemiyorum.Ancak istemediğim bir futbolcu.Yazık olmuş.
Ömer Yağanoğlu
30-05-2006, 14:38
Napalım ger mi yollayalım?
Demek ki ihtiyaç varmış ki alınmış.Geçmişte olmuş bir şeyler ama artık kadromuzda.Bizim istememe lüksümüz olmamalı.
Bize yakışan sahip çıkmaktır.
Yusuf Ucuz
30-05-2006, 14:42
ya sahip çıkılır da bi gerçek var ortada hangi fenerbahçeli tümeri seviyor ki. bundan sonra sevillebilir ama
Burak Yayla
30-05-2006, 14:44
birde aklıma takılan şu var daha teknik direktörümüz belli değilken bu şekilde transfer yapmak doğrumu acaba???
Halit Türker
30-05-2006, 14:45
arkadaslar peşin hükümlü olmayalım sonucta artık bizim oyuncumuz. gecmişinde hataları var ama inşallah hepsini düzeltip affettirecek kendisini. inönüde de golünü atıp sus işaretinide yapacak. hem alexede alternatif olur. ben yararlı olacagını düşünüyorum. 100. yıl kadrosuna yakısır.
Burak Kav
30-05-2006, 14:49
birde aklıma takılan şu var daha teknik direktörümüz belli değilken bu şekilde transfer yapmak doğrumu acaba???
bellidir belki ne biliyosun :)
bu arada tümer'in kolunda ki dövme
"only god can judge me" olması lazım
hayırlı olsun solda tümer sagda tuncay ortada appi-marco
alex i nerede oynatıcaz :P
Burak Yayla
30-05-2006, 14:54
bellidir belki ne biliyosun :)
bu arada tümer'in kolunda ki dövme
"only god can judge me" olması lazım
hayırlı olsun solda tümer sagda tuncay ortada appi-marco
alex i nerede oynatıcaz :P
başımızın üstünde yeri var alexin istediği yerde oynatırız :):)
bu arada bazı kanı bozuk arkadaşlar kan ağlıyormuş dolmabahçe civarında :):) İT-e kaka transfer yapılmaz sanırım anlamışlardır :D:D
Funda Meriç
30-05-2006, 15:07
Neyse hiç değilse bir futbolcu olarak klüpler arası farkı yaşar Fenerbahçede...Oynayamama gibi bi lüksü yok..Aldığımız gibi göndermesini de biliriz...
Yusuf Akan
30-05-2006, 15:08
Forma bizim formamız.artık o da bizim bir oyuncumuz alex gibi tuncay gibi...hırsını artık fenerbahçemiz için harcayacağından hiç şüphem yok...Unutmayın ki en son oynanan bjk- gs maçında onuruyla oynayan tek futbolcuyu transfer ettik...hayırlı ve uğurlu olsun
Ozan Avcu
30-05-2006, 15:10
Gs ye gol atıp, maç sonunda benim vicdanım rahat ama diğer arkadaşları bilemem demesi yumşattı beni biraz.
Ama taraftarlarıyşa karşılıklı Fenerbahçeye küfürlü tezahurat söylemesini de unutamam.
Umarım *dediği gibi iyi oynar, aldığımıza pişman olmayız...
Murat Karaman
30-05-2006, 15:10
Hoşgeldi :-/
Servet Güldeş
30-05-2006, 15:11
Bence forma çok yakışmış...
Fenerbahçe faydalı olur inş...
Tuncay sağa tümer sola gibi görünüyor
Burak Kav
30-05-2006, 15:14
arkadaslar bırakın artık bu yok evvelden küfür etti simdi nasıl giyecek o formayı edebiyatlarını...baska bir takımdayken futbolcunun taraftara sirin gozukmesi icin bu tur seyler yapması normal.artık bizim sporcumuzdur ona görede davranmasını bilecektir.
değişmesse kendisi bilir bizim bir kaybımız olmaz zaten bedavaya aldıgımız yerli bir oyuncu yollarız olur biter.ama kendini vererek oynarsa su an en iyi yerli futbolculardan birini aldıgımızı unutmamanızı isterim.
Halit Türker
30-05-2006, 15:16
her mevkide alternatifli bi kadro kurulacak 100. yılda. tümerde yararlı olur inşallah. önyargılı olmayalım. o bizim tümerimiz artık. bağrımıza basalım. oda inönüdeki maçta gerekeni yapar :))))
Halit Türker
30-05-2006, 15:18
tümer fb tvde canlı yayında ''en büyük fenerbahçeliden daha büyük fenerbahçeli gibi mücadele ediceğim'' dedi. bu lafı bile yeter...
Mustafa Akdoğan
30-05-2006, 15:22
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer2.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer10.jpg
bizden zaten ayrılcak olan nobreyi alırlarsa bizde onların KAPTAN larını alırız böööle... ;D
buarada tümerin faydalı olacagı kanısındayım,teknik we mücadeleci bi futbolcu.. ;)formanın hakkını wermessede defolup gider zaten--ama işallah bööle bişi olmaz--
Aycan Yılmaz
30-05-2006, 15:22
bilmiyorum.. kafam cok karısık.. tümer'in karakteri.. bejeke de iken yaptıkları.. şimdi söledikleri.. kendini bize kabul ettirmesi için çok uğraşması lazım.. hayırlısı artık..
Burak Yayla
30-05-2006, 15:23
eğer oturup adam akıllı düşünürsek bir çok arkadaşımın dediği gibi en iyi yerli oyunculardan (hatta sol ayaklardan) birini kadromuza dahil ettik.Oyununa,kalitesine birşey söyleyemem her zaman Fenerbahçemize yararlı olacaktır.Bizi mutlu ettiği takdirde kendisine hiçbiryerde gösterilmeyen mutluluk gösterilcektir kendisine,o da bunun bilincinde.Umarım milli takımda göstermiş olduğu istekli futbolunu Fenerbahçede oynadığı dakikalar içersinde sonuna kadar oynar.
Biraz sorunlu olan sol kanadımızı da biraz daha toplayack gibi geliyor bana...
Ozan Avcu
30-05-2006, 15:28
arkadaslar bırakın artık bu yok evvelden küfür etti simdi nasıl giyecek o formayı *edebiyatlarını...baska bir takımdayken futbolcunun taraftara sirin gozukmesi icin bu tur seyler yapması normal.artık bizim sporcumuzdur ona görede davranmasını bilecektir.
değişmesse kendisi bilir bizim bir kaybımız olmaz zaten bedavaya aldıgımız yerli bir oyuncu yollarız olur biter.ama kendini vererek oynarsa su an en iyi yerli futbolculardan birini aldıgımızı unutmamanızı isterim.
bu edebiyat değil gerçektir, bu konuyu tartışacak değilim..
her ne sebeple olursa olsun bu insan Fenerbahçeye küfür etmiştir. Ha iyi futbolcudur orası ayrı, ve sonuçta en az 1 sene takımımızda futbol oynayacak. Ona küfür edecek değiliz fakat ne kadar çok sevebiliriz orası muallak. Herkesin görüşü farklıdır, seven sever sevmeyen sevmez...
Daha önce de söylediğim gibi umarım dediği gibi oynarda, pişman olmayız.
Ozan Ercan
30-05-2006, 15:36
Bu taraftar Fatih Akyel'i tribünlere çağırdıysa Tümer'i çok rahat çağırır.
Celal Tunalıoğlu
30-05-2006, 15:38
bilmiyorum.. kafam cok karısık.. tümer'in karakteri.. bejeke de iken yaptıkları.. şimdi söledikleri.. kendini bize kabul ettirmesi için çok uğraşması lazım.. hayırlısı artık..
Tümer hırslı bir futbolcudur,aynı Tuncay gibi işte maçlardaki hareketleri fanatik Besiktaslı olduğundan değil hırsından kaynaklanır.Üstündeki forma ne olursa olsun aynı sekilde hırslı oynar bu tip futbolcular.
Tuncay da mesela,bizdeki hareketlerinden ötürü rakip takımlar nefret ediyor,ama Sakaryadan Galatasaraya gitseydide yine şu anki Tuncaydan bir farkı olmayacaktı..
Onun dısında Tümerin ne kadar dürüst bir futbolcu olduğunu görmüstük son Beşiktaş-Galatasaray maçında.Beşiktaşta canla başla oynayan tek futbolcuydu,maçtan sonra da cok güzel konustu Lig Tv kameralarına ;
''Ben vicdanen rahatım,ama arkadaşlarımı bilemem''
Beni çok mutlu etti bu transfer kim ne derse desin Tümer Metin en kaliteli yerli futbolcuların başında gelir,tamda ihtiyacımız olan bir mevkiye geldi çok faydalı olacağına inancım tam umarım askerlik problemide çözülür.
Hoşgeldin Tümer Metin.
Mert Yamalı
30-05-2006, 15:50
bence çok ii oldu.. dusunun bjk-gs macını.... adam gibi adam bi o vardı.. bizde aldık.. cok da ii oldu.. hosgeldin tumer.
Erhan Şişli
30-05-2006, 15:54
Tümer transferi harika bi transfer bence ;)
Kenan Şen
30-05-2006, 16:07
tümer gelmesin nefret ediyorum o adamdan tümer hariç kim gelirse gelsin
:'( :'( :'( :'( ya valla ağlıyorum ya ilk defa bi transfere bu kadar karşıyım >:( >:( ya nie geldin ya
Serpil Erki
30-05-2006, 16:09
Bu zamana kadar beni heyecanlandırmayan tek transfer diyebilirim.. Bu arada 11 numaramı giymiş Tümer??? :oMisilleme seziyorum sanki ama...Neyse hayırlı olsun...
Sertaç Banko
30-05-2006, 16:14
Adam geldikten sonra geçmişini eleştirmek takıma zarar verir.Tümer Fenerbahçelilerin olduğu her maçta harika oynamış bir oyuncu.Bakalım bize karşı oynarkenki hırsı ve mücadelesi bizdeykende olacak mı?Ondan tek isteğim bize karşı oynadığı gibi oynaması.......
Yusuf Ucuz
30-05-2006, 16:14
Kaos’un içinde yeni kaos
30.05.2006
Fenerbahçe taraftarının ve camiasının istifasını geri aldırmak için uğraştığı Aziz Yıldırım, senede 1,5 milyon avro karşılığında Tümer Metin ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Tümer’in kötü futbolcu olduğunu, Fenerbahçe’de oynayamayacağını falan kimse söyleyemez. Ama bu transfer bir çok yönü ile tartışılır ve bu kararın altındaki vizyon aranır.
32 yaşındaki bir oyuncuya senede 1,5 milyon avro verirseniz, bunu “Yatırım yaparken borçlanmak doğaldır. Bu yatırımlar sonra size gelirler getirirler” açıklamasını yapamazsınız. Yaparsanız, gülünç olursunuz.
Tümer, Nobre’nin rövanşı olarak Beşiktaş’tan alındıysa diyeceksiniz ki, bu da imkansız. Aylar önce ayrılacağını açıklamış bir oyuncuyu siz nasıl rahatlıkla alırsanız, sizin bırakmaya karar verdiğiniz Nobre’yi Beşiktaş’ın alması da bir transfer hamlesi değildir.
Tümer bu kararında tamamen profesyonel düşünmüştür ve haklıdır. Ama internet sitelerinde dolaşan, Beşiktaş taraftarıyla birlikte Fenerbahçe için yaptığı tezahürat, o zaman da profesyonel olarak oynayan tümler’in karşısına konur.
Gönülden Fenerbahçeliyim diyerek kimseyi yemesin. Sen iyi bir profesyonelsin ve bunu gittiğin takımlarda gösterdin. Öncelikle para kazanmak zorundasın ve bunu giydiğin formanın rengine bakmadan yapıyorsun. Doğrusunu da yapıyorsun.
Ama taraftar gibi tezahürat yaparken o zaman bu bilincini sorgulayacak, “Beni yalnızca Tanrı yargılar” diye orana – burana yazdırmayacaksın.
Fenerbahçe’nin paralarının nerelere harcandığı, ne şartlarda ulufe gibi dağıtıldığı, kulübün borcunun neden sabit bile kalmayıp, çığ gibi büyüdüğünü en net şekilde sergileyen örnektir bu transfer kararı.
Elbette bunun başka bir yönü daha var.
Dün Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi Tümer’in transferi konusundaki haberleri yalanladı. Bir görüşme olmadı açıklamasını yaptı.
Bugün ise aynı sitede Tümer ile üç yıllık anlaşma imzalandığı yazıyor.
Kim doğru yazıyor, kim yalan yazıyor böylece herkes anlıyor.
Fenerbahçe taraftarıyla oyun oynanıyor. Bu oyun kulüp vizyonu için değil, kulübü yönetenlerin vizyonuyla sınırlı kararları kapsıyor.
Siz bir başkan adayını, işinden dolayı Galatasaray ile yaptığı anlaşma nedeniyle eleştirip, Fenerbahçe’ye “g.oğlanı” diye tezahürata katılmış oyuncuyu transfer ederseniz, o zaman bu oyunu sorgularlar.
Hem de fena sorgularlar.
100. yılı öncesinde Fenerbahçe’nin nasıl yönetildiğini, balon bilançolarla üyelerin ve taraftarın gözünün nasıl boyandığı, 67 milyon dolarlık resmi borcun, bir ay sonra nasıl 116 milyon dolarlık resmi rakama ulaştığını, daha sonra Hürriyet Gazetesi’ndeki incelemede bu rakamın 130 milyon dolar olarak yer aldığını görüyoruz.
Bunları ortaya çıkaran, yöneticilerin ve taraftarın sabah kalkarken; akşam yatarken küfür edip, yerin dibine soktuğu medya.
Bakın bakalım sizin hakkınız kim koruyor.
İnternet sitesindeki haberler mi, gazete sayfalarındaki haberler mi?
Fenerbahçe ile oyun oynanmaz. Fenerbahçeliler de bu oyuna gelmez.
Gerçekler acıdır, bazen de acıtır…
kaynak:superspor.com gürcan bilgiç
arkadaşlar bu yazıda özellikle tümerin yaptığı tezahürat hakkındaki yazıyı okursanız sevinirim
Murat Sezgin
30-05-2006, 16:19
İnşallah faydalı olur...
Serpil Erki
30-05-2006, 16:26
Gürcan Bilgiç de taktı bizim borçlarımıza.
Yunusemre Coşan
30-05-2006, 16:36
gürcan sonra gel tadımızı bozma şimdi..
Akif Ahmetoğlu
30-05-2006, 16:37
Ne diyelim hayırlısı olur inşallah
Bazı renkdaşları bu videoyu unutmuş heralde ;
http://www.youtube.com/watch?v=rHJhtN88TXE&search=tumer
Hasan Muradoğlu
30-05-2006, 16:38
tümer kadar gereksiz bi transfer olamaz bence...
Yusuf Ucuz
30-05-2006, 16:41
Fenerbahçe’ye “*** oğlanı” diye tezahürata katılmış oyuncuyu transfer ederseniz...
BENi üzen nokta burası
Hasan Muradoğlu
30-05-2006, 16:42
Siz bir başkan adayını, işinden dolayı Galatasaray ile yaptığı anlaşma nedeniyle eleştirip, Fenerbahçe’ye “g.oğlanı” diye tezahürata katılmış oyuncuyu transfer ederseniz, o zaman bu oyunu sorgularlar.
Onur Aloğlu
30-05-2006, 16:42
İyi de Fenerbahçe resmi sitede "Tümer ile görüşmedik" dedi. Görüşmeyeceğiz demedi.
Borçlara gelince özellikle son 2 aydır yavaş yavaş, ince ince gazetelerin satır aralarından, köşe yazılarına oradan da manşetlere taşınmaya başlandı. Bilinçli bir politika yürütüldüğünü düşünüyorum. Kombine rakamı 27 bini bulan, hedefi 35 bin olan bir kulüp, taraftar kart sayısı her geçen gün büyüyen bir kulüp, resmi ürünlerinin satıldığı mağazalar akıllara sığmayacak cirolar yapan bir kulüp borçlanmasın mı? Borç yiğidin kamçısıdır. Ah biraz da sizler Fenerbahçe taraftarı kadar yiğit olsanız da ona göre yazsanız şu yazılar kaliteli medyamın kaliteli yazarları...
Murat Karaman
30-05-2006, 16:45
Revivo'nun bizden 6alatasaray'a geçtiği dönemde neler hissettiysem Tümer transferi içinde aynı şeyleri hissediyorum..
Umarım faydalı olur (bu konuda endişelerim umarım boş çıkar)
Yusuf Ucuz
30-05-2006, 16:45
Fenerbahçe resmi sitede "Tümer ile görüşmedik" dedi.
evet ya bu ne iştir biz resmi siteye de inanamayacaksak kime inancaz fotomaça mı gidip inanacağız
Onur Aloğlu
30-05-2006, 16:46
Tümer' in zamanında yaptığı yakışıksız tezahüratı gündeme getirmek bundan böyle Tümer' e değil Fenerbahçe' ye zarar verecektir.
Fatih Akyel ile çok mesaj yolladık Galatasaray' a. Öyle ki en son yıllarca "kaptanım" dediği insanın üstüne yürüdü kendisi.
Aycan Yılmaz
30-05-2006, 16:48
32 yaşındaki bir oyuncuya senede 1,5 milyon avro verirseniz, “Yatırım yaparken borçlanmak doğaldır. Bu yatırımlar sonra size gelirler getirirler” açıklamasını yapamazsınız.
-şimdi bi dakka ne demek bunun getirisi yok..!? bi oyuncu neden transfer edilir..!? konusmaya gerek yok sanırım.
Tümer bu kararında tamamen profesyonel düşünmüştür ve haklıdır. Ama internet sitelerinde dolaşan, Beşiktaş taraftarıyla birlikte Fenerbahçe için yaptığı tezahürat, o zaman da profesyonel olarak oynayan tümler’in karşısına konur.
Gönülden Fenerbahçeliyim diyerek kimseyi yemesin. Sen iyi bir profesyonelsin ve bunu gittiğin takımlarda gösterdin. Öncelikle para kazanmak zorundasın ve bunu giydiğin formanın rengine bakmadan yapıyorsun. Doğrusunu da yapıyorsun.
Ama taraftar gibi tezahürat yaparken o zaman bu bilincini sorgulayacak, “Beni yalnızca Tanrı yargılar” diye orana – burana yazdırmayacaksın.
-bu konuda kesinlikle haklı.. bu konuda benimde büyük süphelerim var.. tümer cok iyi bi prof. yapmıstır.. ancak umarım karakteri sadece bejeke de karakterli olmayı gerektirmiyordur.. yani bakalım aynı özveri ve hırs yine olucak mı..
Fenerbahçe’nin paralarının nerelere harcandığı, ne şartlarda ulufe gibi dağıtıldığı, kulübün borcunun neden sabit bile kalmayıp, çığ gibi büyüdüğünü en net şekilde sergileyen örnektir bu transfer kararı.
-iyi yani para gidicek diye hiç harcamayalım.. böle bişi olmaz.. ayrıca hiç katılmıyorum sadece borcun cıg gibi büyüdüğüne.. borc cığ gibi büyürken gelirlede aynı oranda hatta dafa fazla artıs gösteriyor..
Elbette bunun başka bir yönü daha var.
Dün Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi Tümer’in transferi konusundaki haberleri yalanladı. Bir görüşme olmadı açıklamasını yaptı.
Bugün ise aynı sitede Tümer ile üç yıllık anlaşma imzalandığı yazıyor.
Kim doğru yazıyor, kim yalan yazıyor böylece herkes anlıyor.
-ilhan ekşioglu dedi: dün gece konusuldu diye.. ki zaten bu haber dün gün içinde cıkmıstı.. ayrıca cok hassas olunan bu konuda bi yada iki haber doğruluk payını yitirdi diye de kim dogru yazıyor, kim yalan yazıyor gibi bi itham da da bulunulmaz.
Hem de fena sorgularlar.
-futbolcu almakla baskan almak yada olmak baska seylerdir! biri patron diğeri işci! o kadar! biri sadece sahada konusur digeri her yerde!
100. yılı öncesinde Fenerbahçe’nin nasıl yönetildiğini, balon bilançolarla üyelerin ve taraftarın gözünün nasıl boyandığı, 67 milyon dolarlık resmi borcun, bir ay sonra nasıl 116 milyon dolarlık resmi rakama ulaştığını, daha sonra Hürriyet Gazetesi’ndeki incelemede bu rakamın 130 milyon dolar olarak yer aldığını görüyoruz.
kaynak:superspor.com gürcan bilgiç
-bu borc konusunda ki rakamlar tek kafa karıstıran mevzu.. bunun tartısılması gerekir.
Halit Türker
30-05-2006, 16:57
tümere yatırım yapılmadki. normal senelik ücretini alıcak. bonservis ücreti verilse neyse. bu takıma p.van.hoj. geldi. senelik tümerin aldıgından cok daha fazlasını aldı ve bedavaya gitti. tümere önyargıyla bakmayalım artık.
Çağrı Özmen
30-05-2006, 16:59
Ne diyelim hayırlısı olur inşallah
Bazı renkdaşları bu videoyu unutmuş heralde ;
http://www.youtube.com/watch?v=rHJhtN88TXE&search=tumer
bu video da unutlmuş herhalde,Hani bilmemne oğlanı fener tezahuratı,
Transfer konusuna gelince,Hayırlısı olsun.
Ertuğ Aydın
30-05-2006, 17:02
Bu taraftar Fatih Akyel'i tribünlere çağırdıysa Tümer'i çok rahat çağırır.
ya kusturdunuz be hep aynı edebiyat!!!
fatih'i alan da hata yapmıstı,onu bagrına basan genis mideli fenerli de!
tümer alex'i kesip mi oynatıcaz?sol acık mı oynatıcaz,ki o zaman ugur'u niye aldık?
bir bucuk milyon euro'yu hak ediyor mu?
bu formayı hak ediyor mu?
gol atınca o yaptıgı salak saçma henry özentisi triplerinden,kolunda ki dövmeye kadar bir sürü şeyinden alenen nefret ediyorum.
umarım saha da birşeyler yapar da,göz görmez de gönül katlanır.
Kenan Şen
30-05-2006, 17:04
kişiliğinden, futbolculuğundan, tipinden, yürüyüşünden, koşuşundan herşeyinden nefret ettiğim bir futbolcu vardı onu da transfer ettiler ne diyim. zorla güzellik olmaz desteklemeyeceğim tek futbolcudur ve öyle kalacaktır istediği gibi oynasın isterse bi maçta 10 gol atsın o adam için sevinmem kadrolar sayılırken tümer diye bağırmam. ya biraz fazla abartıyorum gibi düşünebilirsiniz ama inanın bu adamdan nefret ediyorum ya bi türlü ısınamadım adama.
ve bu nefret etme olayı inanın beşiktaşlılığından yada sadece bize karşı oynayıp gol atmasından hatta küfürlü tezahurat yaptırmasından da kaynaklanmıyor nefret ediyorum işte o kadar. :( :( :(
Kenan Şen
30-05-2006, 17:06
* * tümere yatırım yapılmadki. normal senelik ücretini alıcak. bonservis ücreti verilse neyse. bu takıma p.van.hoj. geldi. senelik tümerin aldıgından cok daha fazlasını aldı ve bedavaya gitti. tümere önyargıyla bakmayalım artık.
van hooijdonk tek başına şampiyon yaptı ama. bunu kimse inkar edemez pierre e harcadığımız paranın her kuruşu helal olsun
Yiğit Arın
30-05-2006, 17:07
Neresinden tutsan elinde kalan cinsten bi transfer. Beni derin kaygılara itti.. Şöyle ki:
Masumane, sadece futbol konusunda yaklaşalım. Kaç tane beşiktaşlı arkadaşım varsa hepsi sadece Fenerbahçe maçlarında oynadığı için az laf etmiyordu kendisine. Biz de gördük milli maçlarda. terimin yıldızı olduğunda dahi sadece gol atan sahada gözükmeyen bir futbolcuydu. Belki yetenekli ama hiç mi hiç ihtiyacımız olayan bir yetenek. Alex ve belki Anelkanın varlığında mücadele gücü yüksek orta sahaya ihtiyacımız varken, bu yönde çok doğru bulduğum Uğur Boral transferinden sonra, Alex kadar dahi koşmayan, 30 yaşını aşmış bir futbolcu nasıl transfer edilir anlayamadım.
Yönetim boyutunda da çok endişe verici. Bugüne kadar belirli bir politika izlerken şu transfer en fazla Nobre'ye misilleme olsun diye yapıldığını kaçımız düşünmüyoruz? Planlı programlı ilerlerken Tümer isimi nereden çıkabilir? 30 küsür yaşında üstelik. İnsan o cehennem yıllarımızdaki gibi ona buna saldıran bir politikaya mı dönüyoruz tekrar diye korkmadan edemiyor.
Üçüncüsü de Tümer'in kişiliği, geçmişi, kimliği. İlhan Mansız varken sadece onla arkadaş olan, o gittikten sonra da takımda kimseyle görüşmeyen, burnu havada, sorunlu, en önemlisi beşiktaşla bütünleşmiş, zamanında Fenerbahçe'ye küfür dahi etmiş bir futbolcu olduğunu biliyorum. Şu ligte takımımızdaki havayı kim gelse bozabilir dense, söyleyeceğim 2-3 isimden biri olurdu herhalde.
Dördüncüsü de resmi siteyle alakalı. Daha dün yalanlanan bir transfer haberi bugün gerçekleşirse, transfer konusunda tek güvendiğimiz kaynağımız da yok olmuş demektir.
Neresinden bakılsa yanlış, artık o formayı giydiğine göre bize desteklemek düşer diyerek geçiştirilemeyecek bir transfer. Umarım yanılırım.
Muzaffer Eken
30-05-2006, 17:08
kişiliğinden, futbolculuğundan, tipinden, yürüyüşünden, koşuşundan herşeyinden nefret ettiğim bir futbolcu vardı onu da transfer ettiler ne diyim. zorla güzellik olmaz desteklemeyeceğim tek futbolcudur ve öyle kalacaktır istediği gibi oynasın isterse bi maçta 10 gol atsın o adam için sevinmem kadrolar sayılırken tümer diye bağırmam. ya biraz fazla abartıyorum gibi düşünebilirsiniz ama inanın bu adamdan nefret ediyorum ya bi türlü ısınamadım adama.
ve bu nefret etme olayı inanın beşiktaşlılığından yada sadece bize karşı oynayıp gol atmasından hatta küfürlü tezahurat yaptırmasından da kaynaklanmıyor nefret ediyorum işte o kadar. :( :( :(
renktaş umarım sen ve senin gibi düşünenlerin fikirlerini değiştirebilecek kadar yararlı olur takıma bakalım bekleyip göreceğiz ...
Forum Yönetimi
30-05-2006, 17:11
Fenerbahçe’ye “g.oğlanı” diye tezahürata katılmış oyuncuyu transfer ederseniz...
BENi üzen nokta burası
Değerli üyemiz Yusuf Ucuz,
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Aldığınız Ceza Puanı: 50
Onur Baş
30-05-2006, 17:14
bekleyelim görelim derim ben. hemen bir yorum yapmak yanlış olur. nerede oynayacağı da yeni teknik direktörümüzün sistemine bağlı.
Onur Aloğlu
30-05-2006, 17:23
ya kusturdunuz be hep aynı edebiyat!!!
fatih'i alan da hata yapmıstı,onu bagrına basan genis mideli fenerli de!
İfadelerimize dikkat etsek fena olmayacak.
Halit Türker
van hooijdonk tek başına şampiyon yaptı ama. bunu kimse inkar edemez pierre e harcadığımız paranın her kuruşu helal olsun
tabiki helal olsun. ama ben baska bi sey ifade etmek istemiştim.
Şükrü Günal
umarım hayırlı uğurlu olur.kötü futbolcu olmadığı kesin.sadece nerede ve kimin yerinde oynayacak sorusu aklıma geliyor.tuncayı mı kesecek,yoksa alexi mi?ama iyi transfer..
Emre Benlier
30-05-2006, 17:24
Sadece beşiktaşa çok güzel bir kapak olduğu için sevinçliyim! Beşiktaş jimnastik kulübünün en ii futbolcusunu aldık kim ne derse desin! Tümer kendisini nasıl affettirir bunu bilemiyorum :-X Ben yinede yönetimin arkasındayım inşallah faydalı olur.
Mustafa Kaplan
30-05-2006, 17:24
Tümeri sevmedim 30 yasına kadar türk futbolunda önemli bir yer edinemedi kendisine. bunda futbol bilgisi konusunda özürlü beşiktaş yönetiminin yıllardır takımın kimyasıyla oynamasının elbette etkisi vardır.
Artık bizim futbolcumuz olsa da onu alkışlarken profesyonelce alkışlayacağım, aynı onun profesyonelce bize gelmesi gibi..
Bırakalım bejekeleri işimize bakalım. İki gün önce canım deyip bağrına bastıkları futbolcuya kimseye etmedikleri küfürleri ediyorlar. Onların seviyesi bu. Sevgileri de geçici destekleri de. tutun yoldan gecen bi beşiktaşlıyı herhangi bir futbolcusunun transferini söyleyin sinkaflı küfürlere başlar. Saçmalıyorlar, saçmaladıkça batıyorlar.
Yusuf Akan
30-05-2006, 17:25
Neleri sindirmedik ki... tümer de eminim çıkar bir gün Fenerbahçe taraftarından özrünü diler.Sinirli olan kardeşlerimde bu kadar ön yargılı olmaktan kurtulurlar....
Hatayı affetmek en büyük erdemdir.
Servet Güldeş
30-05-2006, 17:27
Fatih Akyel'de Bir taraftarımızı dövmüştü diye hatırlıyorum...
Ama fb-gs maçında bülent korkmazın üstüne yürüdüğü anda helal olsun be dediğimiz biri olmuştu...
Tümer'de tezahüratı yapmuştır... Ama ben inanıyorum ki oynayacağı futbolla bize helal olsun be dedirtecek...
Yönetimin 32 yaşındaki bir oyuncuyu transfer etmesi konusunda... Yapacakları başka bişey yok bence... kaliteli & türk arıyorsak malasef şu dönemlerde yeteri kadar oyuncu çeşitliliği yok...
Alacağı parayada bu takımda katkı sağlamayıp 1 milyon avro alan oyuncularımızda var... bence alacağı parayı hakedecek futbolu oynyacaktır...
Yunusemre Coşan
30-05-2006, 17:30
O formayı giydikten sonra ne deseniz boş .. Giymek istemeseydi zaten istemezdi..Geniş mideli Fenerliler formasını o kişilerin üstünde gördükleri içindir ki bağırlarına bastılar..Adı Fatih akyel ya da bilmem kim olduğu için değil..
Çağlar Çağatay
30-05-2006, 17:32
oynayacağı futbola bağlı herşey çünkü o sahada ne yaparsa yapsın ''işte gönülden Fenerbahçeli'' diyemeyeceğimiz bi futbolcu...yaptıkları hep aklımızda işallah yapacaklarıylada aklımızda kalır ve umarım bu işin sonunda teşekkür edip gönderebiliriz normal bi şekilde ama nerden bakarsak bakalım çok riskli bi transfer...
Onur Baş
30-05-2006, 17:37
biraz önce düşündüm de appiah-tümerli kadro ne savaşçı olur bea! :)
Yusuf Demirci
30-05-2006, 17:39
Fatih Akyel'de Bir taraftarımızı dövmüştü diye hatırlıyorum...
Ama fb-gs maçında bülent korkmazın üstüne yürüdüğü anda helal olsun be dediğimiz biri olmuştu...
Tümer'de tezahüratı yapmuştır... Ama ben inanıyorum ki oynayacağı futbolla bize helal olsun be dedirtecek...
Yönetimin 32 yaşındaki bir oyuncuyu transfer etmesi konusunda... Yapacakları başka bişey yok bence... kaliteli & türk arıyorsak malasef şu dönemlerde yeteri kadar oyuncu çeşitliliği yok...
Alacağı parayada bu takımda katkı sağlamayıp 1 milyon avro alan oyuncularımızda var... bence alacağı parayı hakedecek futbolu oynyacaktır...
Katılıyorum. Kim ne derse desin bugün Tümer'in sırtındaki forma Fenerbahçe formasıdır. Hayırlı olsun...
Çağlar Çağatay
30-05-2006, 17:43
sırtındaki forma ayrı içindeki adam ayrı olursa işte bizim lafımız ozaman değişiyor ama sonuçta ne desek boş işallah yararlı olacak ve unutturamasada eskiyi gözümüzün önüne getirmeyecek...
Mesrur Yersel
30-05-2006, 17:54
11 nobre gitti 11 tümer geldi hoşgeldi...arkadaşalr yapmayın kimse gerçekten Fener'li degil ben tuncay'ın bile Fenerli olduguna inanmıyom Aykut-Rıdvan bunlar eskide kaldı adam valla ne olursa olsun tümeri bende kişilik olarak sevmem ama kalitesi belli hırslı bi kere, son maçta takımdaki Fenerliler niye oynamadı madem? bejekeden avrupaya gitcem diye ayrıldı ama o orda oynamak istemediginden inş bize yararlı olur bu arada bejeke en iyi oyuncusunu kaptırdı guc kaybı bi de böyle düşünün ;)
Berat Elinç
30-05-2006, 18:26
Fenerbahçe Spor Kulübü
.................................................. .................................................. ......
Fenerbahçemiz Tümer Metin ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Ayrıntılar Az Sonra
.................................................. ...............................
Yorumsuz...
bunun üstüne artık sitemize ne kadar güvenebilirim bilemiyorum!!!
ama yinede olsun tümer iyi bir oyuncu aynı zamanda formada çok yakışmış :)
Arif Akdemir
30-05-2006, 18:29
iii bir futbolcu bu transfer umarım FENERBAHÇEmize hayırlı olur..
eski takımında bize karşı olan tavırlarına sölinicek tabi bişey yok ama sonuçta SARI-LACİVERT formayı giydiği zaman benim tam desteğimi alacağı kesin.. we sadece benim deil inanıyorumki bi çok FENERBAHÇElininde desteğini görecektir tümer..
camiamıza hayırlı olsun.!!
Ayşenur Dokuzlu
30-05-2006, 18:39
Bence gayet iyi bir transfer, Fenerbahçe'mize hayırlı olsun. Misilleme veya değil fark etmez. Sonuçta Tümer artık Fenerbahçe için ter dökecek.
Beşiktaşlılar da şimdi çırpınsın dursun zeytinyağı gibi üste çıkmak için ;D
Ufuk Peker
30-05-2006, 18:41
tümerin babasının fanatik fenerlimiş.kupa maçında bize attığı golden sonra babasını çok üzmüş olacakki gönlünü almak içn fenere geldi:)inanıyorum ki çok hırslı bir performans çizecek 100.yılımızda.tüm fenerbahçe camiasına hayırlı omasını diliyorum...lalalalalalalalalalalalala tü-mer me-tin
Doğukan Girginer
30-05-2006, 18:54
Tümer resmen FENERBAHÇE'li ...100.yılda takıma katkı saglayacagını düşünüyorum..alex durdugu maclarda türkiyeyi ve fenerbahçeyi iyi bilen bir oyuncu olarak cok yararlı olucaktır..hayırlı olsun
İlker Kökdemir
30-05-2006, 19:05
Farklı duygulardayım şaşırdım öğrenince adamların eziklerin Kaptanını aldık.Kaptanlık yapan herkesin umut bağladığı bir Oyuncu kendi kulüp içindeki sorunlarından dolayı geldiyse eyvallah ama Para Durumundan dolayı geldiyse Düşünmek lazım.Geleceğimi düşünerek hedefi olan bir kulübe geldim dedi Hayırlısı olur İnşallah Kadıköydeki Ve İzmirdeki Attığı golü Unutmadım Unutmam
Haldun Gündüz
30-05-2006, 19:08
işte tümer
Doruk Boşnakoğlu
30-05-2006, 19:09
kadro derinliği açısından olumlu bir transfer. sarı-lacivert çubuklu formanın içinde gördüğümde çok yadırgadım.
umarım takımımız ve kulübümüz için hayırlı olur..
(belki de takım içinde rakibi olmayan alexi daha da ateşleyecek bir transfer olur)
Hüseyin Kaya
30-05-2006, 19:16
Valla Tümer i pek sevmezdim....Ama bize düşen Futbolcuyu sevip sevmemek değil O formayı giyen herkese köstek değil destek olmak....
Ayrıca takıma katkı sağlayacagını da düsünüyorum...
Özellikletakımda alternatifi olmayan Alex ve Kötü oynasa da her maçaas başlayan Tuncay birazaklını başına toplar artık....
Hepimize hayırlı olsun.....
(eeeee hazır mı bestesi Tümer in...Nasıl çağırıyoruz maçlardan önce ;D)
Burak Kayatunç
30-05-2006, 19:20
umarım hayırlısı olur... ama bjk maçlarında kesinlikle oynayamıycak buna eminim... inşallah faydalı olur..
Fenerbahçe Kulübüne hoşgeldin Tümer Metin...
Bence crespodan çok daha ii bir transfer o futbolcuyu asla istemiyorum takıma, parmadayken bize elle attığı golü hiç unutmadım ve unutmıycam Asla istemiyorum crespoyu...!
Başar Kantar
30-05-2006, 19:23
Arkadaşlar ilk sayfadan beri okuyorum bişeye takıldım...
tamam Tümer konusunda belli tereddütleriniz olabilir...
Ama O artık bizim futbolcumuz ve üzerinde Fenerbahçe forması taşıyacak yani unutmayınki o forma Tümer in üzerinde bir zırh ne kadar sevmesenizde o formayı giydiği zaman destek vermek zorundayız...Galiba bu konuda hemfikiriz...
Gelelim şu site olayına dün sitemizde Tümerle anlaşmadık diye bir haber çıktı...Dikkat edin ANLAŞMADIK dediler yani bu anlaşamıyacağımız anlamına gelmez.Bizim sitemiz bu kelime oyunlarını çok yapıyor...
Biraz düşünün yaklaşık iki hafta önce Sol Campell transferi için de aynı şeyi sölediler yani ANLAŞMADIK dediler bende arkadaşıma bu konuyu dile getirmiştim ve Campell'ın geleceğini o zaman düşünmeye başlamıştım ve bence bu transfer olacak ne kadar saklansada...
Kısaca resmi sitemizde ANLAŞMADIK dediği zaman herşey bitti sanmayın.Ama eğeeer İLGİLENMİYORUZ derlerse o zaman haklısınız derim ben...
Bu arada Tümer Metin takımımıza tekrar hayılırlı olsun...
Onur Aloğlu
30-05-2006, 20:08
Tümer' in zamanında yaptığı yakışıksız tezahüratı gündeme getirmek bundan böyle Tümer' e değil Fenerbahçe' ye zarar verecektir.
Bu vurguyu sık sık yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Uğur Dalbudak
30-05-2006, 20:13
MURAT AKSU hani anlaşmışdın TÜMER METİNLE noldu baktımki aglıyorsun bizim NOBRE Yİ aldınız bir şey demedik bunada siz bir şey deme hakkına sahip degilsiniz 100.yılda en az 2 kupa alacagız DARISI FATİH TEKKEYE EN BÜYÜK FENERBAHCE BJK LİLER *GS DE BİZİM ANELKAYI ALMASIN* (HAHAHHHAHAHA)
BÜTÜN OYUNCULARINI SATMASI LAZIM** ŞAMPİYON***
Baran Kutlu
30-05-2006, 20:26
Arkadaşlar ilk sayfadan beri okuyorum bişeye takıldım...
tamam Tümer konusunda belli tereddütleriniz olabilir...
Ama O artık bizim futbolcumuz ve üzerinde Fenerbahçe forması taşıyacak yani unutmayınki o forma Tümer in üzerinde bir zırh ne kadar sevmesenizde o formayı giydiği zaman destek vermek zorundayız...Galiba bu konuda hemfikiriz...
Gelelim şu site olayına dün sitemizde Tümerle anlaşmadık diye bir haber çıktı...Dikkat edin ANLAŞMADIK dediler yani bu anlaşamıyacağımız anlamına gelmez.Bizim sitemiz bu kelime oyunlarını çok yapıyor...
Biraz düşünün yaklaşık iki hafta önce Sol Campell transferi için de aynı şeyi sölediler yani ANLAŞMADIK dediler bende arkadaşıma bu konuyu dile getirmiştim ve Campell'ın geleceğini o zaman düşünmeye başlamıştım ve bence bu transfer olacak ne kadar saklansada...
Kısaca resmi sitemizde ANLAŞMADIK dediği zaman herşey bitti sanmayın.Ama eğeeer İLGİLENMİYORUZ derlerse o zaman haklısınız derim ben...
Bu arada Tümer Metin takımımıza tekrar hayılırlı olsun...
sana katılıyorum başar.ilk sayfaya bakarsan ben de "yanlısım varsa beni düzeltin lütfen ama daha önce resmi sitede görüsmelerin yalanlandığı oyunculardan transfer ettiklerimiz olmustu diye hatırlıyorum.. " diye bir yazı yazmıstım.
tümer bu formanın hakkını vermek için elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum,yapmak da zorunda zaten!SARI-LACi formayı giymek herkese nasip olmaz.
FENERBAHÇEme hayırlı ugurlu olsun..
Baran Kutlu
30-05-2006, 20:41
yok yani bundan sonrası için hayırlı olsun demek istemiştim ;)
yaw bu tümer KARDEŞimizin askerlik sorunu ne olacak bilgisi olan var mı..?
Ufuk Peker
30-05-2006, 20:43
herkes o tezahurattan bahsediyor! tamam haklı olabilirsiniz ama bunu süperlig de yapan tek oyuncu tümer değil.tuncayı aklınıza getirin aynı şeyleri oda yapıyor kim diyebilirki tuncay bizden dahada çok fenerbahçeli? ve fenerbahçede ömrünün sonuna kadar kalıp bizi eziklere tercih etmeyecek?bu yüzden bunlar acı birer gerçektir herkesin kabullendiği gibi bizim de kabullenmemiz gerekir ve ölede olacak umarım.unutmayın ki nobreye sahtekar diyenler şimdi onu baş üstünde tutuyorlar!.inşallah bu trübünler ilk maçta tümeri bağrına basarken ses umarım eziktaştan duyulur.herşey fenerbahçe için.fenerbahçeye hoşgeldin tümer metin
Arif Şahin
30-05-2006, 20:57
müthiş bi transfer yaptık bence. yıllardan beri ilk kez iyi bi kanat oyuncumuz oldu, dikine katedebiliyo, Alex'in de performansını yükselteceği inancındayım. tuncay da böylece ordan kurtulmuş oldu. artık biçok kişinin de istediği gibi forvette oynayabilir. milli takımda ne kadar iyi işler yaptığını görüyoruz, orta sahaya bi canlılık getirdi, artık Alex topu aldığında 30 metre ötesinde bekleyen bi nobre değil, 5m yanında bi tuncay bulacak
Baran Kutlu
30-05-2006, 20:58
aynen katılıyorum.son derece yararlı olacagı düşüncesindeyim
Uğur Dalbudak
30-05-2006, 21:08
ÇARŞI TÜMERE KARŞI OLEYY OLEYYYYYY OLEYYYYYY
CANEY CANEY CANEY ...............................
DELİKANLI KARTAL NERDESİN HANEY NERDESİN HANEY
OOOO OOOOOO
TEK BÜYÜK FENERBAHCE
Muzaffer Eken
30-05-2006, 21:10
ÇARŞI TÜMERE KARŞI *OLEYY OLEYYYYYY *OLEYYYYYY
*CANEY CANEY CANEY ...............................
DELİKANLI KARTAL NERDESİN HANEY *NERDESİN HANEY
OOOO *OOOOOO *
TEK BÜYÜK FENERBAHCE
bi ceza puanı kokusu aldım sanki ;)
Yasir Yılmaz
30-05-2006, 21:14
Tümer Metin bu lig de Fenerbahçe'ye yakıştaramadığım- istemeyeceğim ender futbolculardan biridir.
Ancak baktığımız zaman bu takımda sol açıkta ciddi bi eksik vardı.Tuncay'ın yerine oynatabilecek futbulcumuz yoktu.Hatta Tuncay o bölgenin oyuncusu bile değil. ikinci olarak sol ayaklı futbolcumuz yoktu. üçüncüsü 100. yılda kadro genişliği istiyoruz. Ancak yabancı futbolcu sınırlaması ve kaliteli Türk oyuncularının alınamayışı ve azlığı nedeniyle bu transfer düşünülmüştür diye düşünmek istiyorum.
Diğer taraftan baştan da dediğim gibi Tümer'i bu takıma hiç yakıştıramıyorum. İkincisi daha hoca belli olmadan bu transferleri kimin isteğine göre yapıyorlar. Bunlar kafamdaki soru işaretleri.
Tümer'in nasıl geldiğini soran arkadaşar var da çevremde. Bu işler paraya bakar.Bugün çok sevdiğimiz Tuncay'a dahi çok iyi bir teklif yapılsa anında gider diye düşünüyorum. Ne kadar çok sevsek de o da Fenerbahçe'yi sevse de bu iş böyle diye düşünüyorum.
Tümer'in oynayıp oynamayacağına gelince. Bence sonuna kadar oynayacaktır. Çünkü bu takıma kendini kabul ettirmek zorunda.
Aldığı paranın çok olduğunu düşünüyorum bende. Ama bu takımda aldığı paranın onda birini dahi haketmeyen o kadar çok futbolcu var ki...Onları hiç saymayayım...(Son Denizli maçını düşününce gerçek Fenerbahçeli diyebileceğim bi Appiah kalıyor ama yorum böyle yapılmaz.)
Sonuş olarak Hayırlı olsun demekten ve Tümer'i küstürmemekten başka çare yok.Evet bi Alex'e bi Tuncay'a gösterilen sevgi belki gösterilmez ama küstürmemek lazım ki kalitesini ortaya koysun.
Çağlar Çağatay
30-05-2006, 21:23
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/30052006tumerimza001.jpg
ürünler önceden hazırlanmış bile...resmi sitenin anlaşmadık dediği herkes Fenerbahçeli olmaya devam ediyor ilginç bir politika...
Hasan Güler
30-05-2006, 21:28
tümer beşiktaşa ve cimcona gol atsın o zama fenerli olucaktır..
Onur Aloğlu
30-05-2006, 21:30
Forma sırtlarına seri bir şekilde isim ve numara basmak Tümer' in Fenerbahçe' ye transfer olabilecek kadar endüstrileşmesi paralelinde kolay bir iş Çağlar arkadaşım :)
Makinalar basıyor isimleri, numaraları; makinalar sayıyor paraları... Kalmadı o eski el emeği göz nuru dokuyan terziler, amatör ruhlu futbolcular vs. Uzar gider...
Baran Kutlu
30-05-2006, 21:34
bjk'de tümer yok artık.maçların hepsi bizim.içerde dısarda banko FENER ;)
Çağlar Çağatay
30-05-2006, 21:44
Forma sırtlarına seri bir şekilde isim ve numara basmak Tümer' in Fenerbahçe' ye transfer olabilecek kadar endüstrileşmesi paralelinde kolay bir iş Çağlar arkadaşım :)
Makinalar basıyor isimleri, numaraları; makinalar sayıyor paraları... Kalmadı o eski el emeği göz nuru dokuyan terziler, amatör ruhlu futbolcular vs. Uzar gider...
ben ürünleri değilde resmi sitenin yaptığını vurgulamak istedim ama ;)makinelerin isim bastığını biliyorum tabiki ki biz de o makinelere bastırıoruz kendi ismimizi dimi:)
Fahri Ayçiçek
30-05-2006, 21:44
walla kimse tümer şöle tümer böle diye tartışmasın bu adamın nasıl olduğunu tüm türkiye biliyor...bizi beşiktaş değil tümer metin yeniyordu zaten:)tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun bence çok yerinde bi transfer...çatlasın şimdi eziktaş jk:)
Forum Yönetimi
30-05-2006, 21:46
ÇARŞI TÜMERE KARŞI OLEYY OLEYYYYYY OLEYYYYYY
CANEY CANEY CANEY ...............................
DELİKANLI KARTAL NERDESİN HANEY NERDESİN HANEY
OOOO OOOOOO
TEK BÜYÜK FENERBAHCE
Değerli üyemiz Uğur Dalbudak,
Onur Aloğlu
30-05-2006, 21:49
makinelerin isim bastığını biliyorum tabiki ki biz de o makinelere bastırıoruz kendi ismimizi dimi:)
Tabii ki öyle ;D Ukalalık değil yaptığım.. Sadece hepimiz gibi benim de kafamda soru işaretleri var bu kadar endüstrileşen futbola karşı. Onu dile getirmek istedim. :)
Çağlar Çağatay
30-05-2006, 21:51
Tabii ki öyle ;D Ukalalık değil yaptığım.. Sadece hepimiz gibi benim de kafamda soru işaretleri var bu kadar endüstrileşen futbola karşı. Onu dile getirmek istedim. :)
yok be niye ukalalık yapasınki bende öle bişe demek istemedim öle anladıysan kusura bakma:)ayrıca endüstrileşen futbol düşüncene katılıyorum artık bu endüstrileşmenin futbolu basitleştirdiini düşünüyorum yani...
Burak Çankaya
30-05-2006, 22:49
Ben bazı şeylerin değişeceğine inanmıyorum sindirmeye çalıştığımız bu adam
Onur Aloğlu
30-05-2006, 22:53
12 sayfada 4. kez veriliyor yanılmıyorsam... Lütfen artık bunun Tümer' e değil, Fenerbahçe' ye zarar vereceğini anlayın...
Burak Çankaya
30-05-2006, 22:59
Ben böyle bi adamı içime sindiremem sindirebilenede lafım olmaz..
Mehmet Bakkaloğlu
30-05-2006, 23:11
vallahi hicbirzamn sempatik gozle bakamam tumer e gelmesinide istemezdim
Akif Ahmetoğlu
30-05-2006, 23:28
Bence yararlı olacak
Tümeri hemen yargılamayın bu medyaya büyük koz olur
Bence birde şu videoyu izleyin ;
http://www.youtube.com/watch?v=rHJhtN88TXE
O artık bir KANARYA
Baran Kutlu
30-05-2006, 23:35
FENERBAHÇEmize fayda saglayacagına inanılmasaydı transfer edilmezdi..lütfen bize yakışanı yapıp DESTEK OLALIM.zaten zor günler geçiriyoruz.
Fatih Göğebakan
30-05-2006, 23:46
Arkadaşlar yarın bir gün inşallah Fatih tekkeyide alırsak yine böle videolar çıkarmayın..Tartışacağınıza tadını çıkarın..
Tümer Metin Fenerbahçe'de:)..................bombaaaa
Baran Kutlu
30-05-2006, 23:55
harbiden öyle ama fatihin böyle bir olayını hatırlamıyorum.haa bu arada fatih sultan tekke gelirse de fena olmaz hani ;)
Aycan Yağanoğlu
31-05-2006, 00:31
bence de şu an tadını çıkarmak en iyisi.Ama merak ediyorum şimdi de alex tümer yan yana oynar mı ne zaman başlıcak?
Ozan Ercan
31-05-2006, 00:35
Ben Tümer'in gelişine farklı bir açıdan bakıyorum. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin kadrosunda 25 tane futbolcu yer alacak. Bunların 6 tanesi yabancı olduğuna göre kalan 19 tanesi Türk olmak durumunda. Şu anda milli takımda olan futbolcular hemen hepsi yüksek bonservis bedeli ödenmeden alınamayacak oyuncular. Örnegin Fatih Tekke, Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Yıldıray, Emre Belözoğlu vs. Bu takıma 5 tane oyuncumuzu yolladık. Kalan 14 oyuncumuzun 3-4 tanesi de daha önceden çağrılıyordu Ümit, Serkan vs. Kalanlar milli takım düzeyinde değiller henüz.
Tümer gibi milli takıma son dönemde kritik maçlar kazandırmış, kalitesini ortaya koymuş ve bonservis bedeli olmayan bir yıldızı kadromuza katmışız, biz hala acaba diyoruz. Tümer bonservisiyle Avrupa'da satılacak olsa 3-4 milyon euro edecek bir futbolcu bence.
Modern futbolun en çok görülen taktiklerinden biri olan 4-2-3-1 sisteminde 3lünün solunda oynayan Tümer çok iş yapacak bence. O bölgede bugüne kadar Tuncay oynuyordu. Tümer'in savunması Tuncay'a göre daha zayıf olabilir ama alınacak kaliteli bir sol bekle bu açık giderilebilir.
Bir sözüm de Tümer'in 5 kere yayınlanan videosuna. Futbolcular kulüplerinde kendini taraftardan biri olarak göstermek için anın gerektiği gibi hareket ederler. Tümer de çarşı'ya yaranmak için böyle bir çaba içine girmiş vakti zamanında. Madem Fenerbahçe'yi sevmeyen bir insandı, neden en kritik maçta canla başla mücadele edip az kalsın 6s'yi yıkan adam oluyordu? Profesyonel futbolculara dikkat edin, sözleşme imzalandıktan sonra kendini taraftara kabul ettirme adına çeşitli demeçler verirler. Küçükken Fenerliydim, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim gibi.. Ben Tümer'in yürekten bir Fenerbahçeli gibi oynayacağına inanıyorum ve önümüzdeki sezon bize çok maç kazandıracağını hissediyorum. Dilerim hayallerim gerçek olur ve 100.yılda kupa kaldıran kadromuzun starlarından biri 11 numaralı formasıyla Tümer Metin olur..
İlker Aktaş
31-05-2006, 00:36
Yararlı olabilir ama paramızla transfer yaparken bir şeyleri atlıyor muyuz?!Tribün ruhu takım tuhu FENERBAHÇELİLİK ruhu gibi.. Hangimiz içten Metin Tümer diye bağıracağız ki?!
Bence çok yetenekli çok iyi bir futbolcu ama....
Çağrı Özmen
31-05-2006, 00:56
Öncelikle yazılanların çoğunu okumadım,
Bir yandan içime sinmezken bir yandan da o kadar takmıyorum.Artık futbolda öyle takımlarıyla sembolleşecek isimler pek kalmadı.Fenerbahçe'nin Rıdvan'ı,Aykut'u; Beşiktaş'ın Metin-Ali 'si gibi.
Artık profesyonellik diye bir kavram var.Bunun için bizde futbolculara değil formaya bakıyoruz.Emin olun yarın bir Tuncay'da Galatasaray'a gidebilir ya da Beşiktaş'a.Gitse ne mi olur? Fenerbahçe'de yaptığı hareketlerin aynısını orda da yapar.
İşin futbol yanına değinecek olursak.Yetenekli bir futbolcu Tümer.Umarım Fenerbahçe'de başarılı olur.Şu illet Yabancı sınırlaması yüzünden Türkiye'de ki iyilere yönelmek zorunda kalıyoruz.Tümer geldi,başka bir topicte Fatih Tekke deniyor.
Yiğit çok güzel bir şey yazmış,hani bu en karanlık yıllarımızda da Abdullah'ı olsun,Ogün,Sergen,Alpay'ı olsun bütün milli takımı toplamıştık ya,Milli takım İrlanda maçına neredeyse tamamı Fenerbahçe'den kurulu olarak çıkmıştı, herkes yıldız takım kasıp kavurur Fenerbahçe bu sene diyordu.Ama en berbat sezonlarımızdan biriydi.Hep aklıma o geliyor da kötü hissetmeden geçemiyorum.
Mesrur Yersel
31-05-2006, 01:07
ben tümeri sırf 6s maçından sonra benim içim rahat diğerleri düşünsün dediği için bile kabul ederim adam bejekeli falanda deil bence tam bir profesyonel oyununu oynuyo fatih akyeli aldıgımızda o da ilk 6s maçında bülentin üstüne yürümüştü o zaman herkes bagrına basmıştı ( 4 kırmızının çıktığı maç)
Burak Kayatunç
31-05-2006, 01:46
Bence devamlı tümerin şu tezahuratını lanse eden arkadaşlar başlarını ellerinin arasına alsın ve bir düşünsün Elvir Baliç bize gelmeden önce oynadığımız Fenerbahçe Bursaspor maçında bize penaltı attıktan sonra biz taraftarlara koşarak anlamını söyleyemiyceğim el hareketleri yaptığını ve sonra Fenerbahçemize transfer olduğunda attığı gollerle bizi ateşleyip tüm taraftarların sevgilisi olduğu günleri hatırlatırım..
Bu olaylar futbol içinde olan şeyler eğer biz tümeri bağırımıza basarsak gaza getirirsek eminim ki Balıçteki hırs onda katbe kat var ve bize kendini çok rahat affettirir... Bence herkesin içi rahat olsun ve Fenerbahçe aşkını ona gösterelim nekadar büyük bir camiaya ve takıma geldiğini gösterelim de eziktaşta oynadığına lanet etsin..;)
Murat Sezgin
31-05-2006, 03:37
Bence devamlı tümerin şu tezahuratını lanse eden arkadaşlar başlarını ellerinin arasına alsın ve bir düşünsün Elvir Baliç bize gelmeden önce oynadığımız Fenerbahçe Bursaspor maçında bize penaltı attıktan sonra biz taraftarlara koşarak anlamını söyleyemiyceğim el hareketleri yaptığını ve sonra Fenerbahçemize transfer olduğunda attığı gollerle bizi ateşleyip tüm taraftarların sevgilisi olduğu günleri hatırlatırım..
*
* Bu olaylar futbol içinde olan şeyler eğer biz tümeri bağırımıza basarsak gaza getirirsek eminim ki Balıçteki hırs onda katbe kat var ve bize kendini çok rahat affettirir... Bence herkesin içi rahat olsun ve Fenerbahçe aşkını ona gösterelim nekadar büyük bir camiaya ve takıma geldiğini gösterelim de eziktaşta oynadığına lanet etsin..;)
Alkış ifadesi hangi tuşlarla yazılıyor...
Halil Kapan
31-05-2006, 04:51
Şu durumdan sonra destek oLmak dışında yapacağımız herşey maaLesef takımımıza zarar verir...
futboLcu oLarakta hırsLı,oLdukça yetenekLi,gerektiğinde ALex in yükünü hafifLetebiLecek bir oyuncu...Türkiye de aLınabiLecek iyi oyuncuLardan biri bence...HayırLı oLsun...
Murat Sezgin
31-05-2006, 05:12
BEJEKE sitesinde Nobreyi transfer edince Şok şok şok flaş flaş flaş Fenerbahçeye asrın çalımı diye haber başlığı açmışlar. Bir Nobreye bak bir Tümere. Kır belini ali dayı hesabı.
Haber buradahttp://www.besiktas.org/haberci.php?id=2345
Uğur Dalbudak
31-05-2006, 08:42
Aziz Yıldırım, çıkışta “Arzum, benden sonra bir arkadaşın gelip 100. yılda vizyonu değiştirmesi. Ama benim olmam gerekiyorsa onu da düşünürüz” deyip, camianın beklentileri doğrultusunda görüş bildirdi.
Fırat Atabay
31-05-2006, 12:02
Bence herkesin içi rahat olsun ve Fenerbahçe aşkını ona gösterelim nekadar büyük bir camiaya ve takıma geldiğini gösterelim de eziktaşta oynadığına lanet etsin..;)
Budur...
İlker Üçer
31-05-2006, 12:30
Yapılan sözleşmenin detayları dışında bir sıkıntı yok bence. 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1,5 milyon Euro deniyor bence tek sorun bu şartların biraz ağır olması,daha doğrusu 3 yıllık olması biraz fazla gibi duruyor. Fenerbahçe aleyhine bağırdğı videoyu da burada gördüm ilk defa,elbette rahatsız edici fakat bunu çok büyütüp "Tümer'i nasıl kabulleneceğiz" endişesine kapılmamalıyız.
Teknik kısıma gelince,Tümer'in nasıl bir katkı yapabilecegini kestirebilmek için öncelikle teknik direktör işinin kesinleşmesi gerekecek. Hocanın sistemi,beklentileri vs. etkileyecek Tümer'in şansını ve katkısını. Yabancı sınırlaması varken böyle oyunculara ihtiyacımız olacak kanaatindeyim. Her ne kadar oynadığı mevkiide takımımızda oyuncu var gibi gözükse ve devamlılık sorunu yaşadığı bilinse de bence başarılı bir transfer...
Onur Aloğlu
31-05-2006, 12:34
Küçük ve sürekli ıskalanan bir not: Seneye asker olursa gider
Akif Ahmetoğlu
31-05-2006, 13:52
İşte Rıdvan Dilmenin Milliyette Tümer için yazdığı yazı;
Yönetimi kutlamalı
Bana göre Fenerbahçe'de son 10 yılın en iyi transferi yapıldı. Hakikaten günümüz futbolunda nadir yetişen oyunculardan biri. Tabii ki, Tümer için yaşlı, istikrarlı değil gibi konuşmalar yapılacaktır. Ama benim için en az Alex kadar iyi bir oyuncu. Bir defa çok yönlü. Tek forvet oynayan takımlarda yardımcı santrfor rolünü üstlenebilir. Fenerbahçe'nin sisteminde Tuncay'ın olduğu bölgede oynayabilir. Fenerbahçe artık Alex'in olmadığı maçlarda duran top sıkıntısı yaşamayacak. Yönetimi kutlamak lazım.
Milliyet-31.05.2006
------------------------------------------------
Biraz abartsada görüşlerine katılıyorum
O ARTIK KANARYA ve DÜNYAYA RENKLİ BAKIYOR
Katife Keskin
31-05-2006, 14:05
ben fener formasıyla ilk gördüğümde şok oldum ve yadırgadım.ama fbtvde söyledikleri beni çok mutlu etti ve fenerimize yakışacağını düşünüyorum.zaten milli takımda olması onun için en büyük artı.fbtvde öyle düşünmüş olmalı ki transferi belitirken sürekli milli takım forması altında attığı golleri gösteriyordu.
hoşgeldin tümer,forma yakışmış... :)
Cafer Demirtaş
31-05-2006, 14:27
uyuyanlar uyanmış.
forumda yazanların sayısı son 1 haftaya göre %300 artmış.neden arkadaşlar?finaller mi moraller mi bozuk?
neyse;
hayırlı olsun tümer.bjk li arkadaslarım kufur ediyo .demek ki güzel birşey yaptık.ibrahim akın trabzon da.sergen zaten bodrumda:)
inşallah fatih tekke de gelir.bir an öne hoca-başkan da belli olsun.
iyi sınavlar.
Fatih Özpınar
31-05-2006, 15:09
Bence de Tümer transferi isabetli bir transfer oldu. Şimdi ki düşüncem Fatih Tekke denilen oyuncunun Fenerbahçe ye transfer olması ihtimali. İnanın böyle birşeyi düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Fenerbahçe'ye yakıştıramadığım bir oyuncu. Takımdaki iç huzuru bozma potansiyeli yüksek bir oyuncu. Hatta biraz abartayım Anelka ile falan geçinemeyebilir.
Tüm bunları düşününce Tümer transferi bence olumlu bir transfer. Geçmişte takımımız aleyhine bazı davranışlarda bulunmuş olabilir ama bir arkadaşımızında dediği gibi zaman Tümer'e Fener seyircisinin ve Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu gösterme zamanıdır. Ne diyeyim yeni sezon başlasın herşeyi göreceğiz. En büyük korkularımdan birisi Fenerbahçe'nin yakın geçmişte yaşamış olduğu bol yıldızlı kadrolardaki başarısızlık hallerini tekrar yaşama olasılığı. Böyle bir şey olmaması için bu yükü kaldırabilecek iyi bir hoca gerekli.
Serkan Özen
31-05-2006, 15:14
Açık ara alanında Türkiye'nin en iyisi olan Fatih Tekke takımı karıştırabilir ama Fenerbahçe'ye uluorta küfür eden Tümer, kendi mevkiinde alternatifleri olmasına rağmen isabetli transfer öyle mi?
Hasan Muradoğlu
31-05-2006, 16:07
oturduğu yerden para alacak tümer (maç başına anlaşmadı) isabetli bi transfer,iç huzuru bozmaz diyorsanız,ben de oha diyorum izninizle... tümer'in geçmişte yaptıklarını bir kez daha inceleyin.32 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz. daha fazla yorum yapmak istemiyorum,malum artık o da fenerbahçemizin bir oyuncusu...
Utku Yeni
31-05-2006, 17:18
bence de 32 yasında bır futbolcuya gore fazla para alacak.
Halit Türker
31-05-2006, 17:27
aldığı paradan cok yapacağı katkı önemli. daha öncede 30 unu geçmiş oyuncular geldi ama aldıkları para hiç konuşulmadı. çünkü takımı şampiyonluğa taşıdılar. ör: pieer baba.
Murat Karaman
31-05-2006, 17:37
Geçen sene küfrettiğim Tümer Metin'i bu sene alkışlamak bana mantıklı gelmiyor..Şimdi bir de Fatih Tekke çıktı..Umarım asparagastır..Transferi gerçekleşmez!
Mustafa Kuşsan
31-05-2006, 17:49
fener e yararlı olur inşallah he bi de bjk artık bizi yenemez sergen de yok tümer de rahatız arkadaşlar :))))
Mesrur Yersel
31-05-2006, 18:23
arkadaşlar bu saatten sonra tümerin geçmişte yaptıklarını konuşmak çok yanlış bence istesek de istemesek de o artık Fenerbahçenin futbolcusu artık bize yapacagı katkıları düşünmemiz gerk ben şu anda takımımızda oynayan futbolculardan bile var sevmediğim ama sonuçta destek luyoruz ne de olsa bizim futbolcumuz
Yiğit Arman
31-05-2006, 18:39
vala tümer hep imrendiğim karizma ve cok da yetenekli bir futbolcu.. hem aile yaşantısıyla ki düzenli bir hayatı hoş bir eşi aile yaşamı var .. gönülden fenerli olmasını isterdim ama mümkün olamayacak gibi gözüküyor içini bi kendi bi de allah bilir.
bugün lig tv de gollerini izledim samsunda da beşiktaşta da milli takımda da aynı hırs aynı kalitede futbol bizi de bundan mahrum edeceğini sanmam. biraz iyi oynasa taraftar onu bağrına basar o daha da çok gaza gelir mutlu olur..
bence bu arada beşiktaşlılar "biz nasıl nobre ye fazla yükleniyorsak" fazla yükleniyorlar tümere.. adam en son kupayı kaldırmalarına neden olmuş demirörenin paçasını kurtarmış bir yanda galatasaraya bize gol atmış kadıköyde bize yenilmeyen tek takım onlar seyircisiz diyarbakır maçından başka..
artık gerçek fenerlilik ya da beşiktaşlılık ya da gs lilik diye birşey yok sporcular için olamaz da milyon dolarların döndüğü bir ortamda yalan bi hayal bu.
bugün fenerbahçe kürek takımı parayı basıp galatasarayın en iyi kürekçilerini almış birkaç sene öncesinde şimdi milli takımda da 10 kişinin 7si fenerli.biz daha 16-17 yaşındaki sporcuların aklına sokuyoruz profesyonelliği. tuncaya 19 yaşında 1 milyon dolar civarı para verir önüne sınırsız imkanları sunarsak adam ben işime bakarım der.
bunu hepimizin kabul etmesi gerekir. bugün emin olun ki aynı tuncay 2 sene sonra başka takıma gitsin biraz zaman geçtikten sonra o takımda da aynı tezahuratları yapar emin olun. bunun tamamen o anın psikolojisi ve taraftar ile bir olabilme, sevimli gözükebilme isteği ile alakası var . hatırlarsanız bende hala kayıtları var aynı tuncay 04-05 şampiyonluğunda da koridorda butun gazetecilerin onunde aziz yıldırım ile bence "utanmadan" para, 100 bin dolar muhabbeti yapmıştı ki ne yeri ne zamanıydı..
rıdvan ile aykuta diyecek lafım yok rıdvan benm için en özel futbolcudur ama bu zamanda yaşasalar nolur du bilmiyorum.. gerçek fenerli bir rıdvan ile aykut birde ibrahim kutluay kalmıştır. o yuzden kimseyi bence zorla fenerli yapma ya da işte gerçek fenerliymiş değilmiş kılığına sokmaya çalışmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.. ha içimize siner sinmez orası ayrı bence.. tümer çok faydalı olacak buna emin olun bu arada ben beşiktaşta güldüğünü görmemiştim.. gülümsedi mutluydu da kafası rahatlamış gözüküyordu.
konuyu biraz saptırdım kafamdakileri bi arada böyle dökebildim ama okuyan herkese teşekkürler..
Yiğit Arın
31-05-2006, 19:03
Esas koyan bu profesyonellik, futbolun endüstriyelleşmesi değil de her zaman gerçek Fenerbahçeliyim, üzerimdeki forma için oynarım diyenlerin, taraftara kendini sevdirebilmek için türlü numaralara girenlerin, zamanı gelince başkanla para pazarlığı yapması, zamanında "o bizim babamız" diye konuştuğu başkanının ayrılmasından sonra ne düşünüyorsunuz sorusuna "bizi etkilemez, ben profesyonel futbolcuyum, işime bakarım" diyebilmesi...
Taraftar da en çok bu tip futbolcuları seviyor işin garibi.
Umarım Tümer de "Fenerbahçeliyim" numaraları yapmadan, dürüstçe ve profesyonelce futbolunu oynar.
İlker Aktaş
31-05-2006, 19:19
İnşallah yararlı olur yeteneğine ve hırsına diyecek bir şeyim yok zaten.. Fenerbahçelilik'ten kastım da biraz yanlış anlaşılmış sanırım ama önemli değil sözlerinin yarısını uygulasın çok işler yapacak inşallah..
Tekrar hayırlı olsun hepimize bize bundan sonra desteklemek düşer..
Faruk Can
31-05-2006, 19:21
Bir büyük kulüpten başka bir büyük kulübe transfer olan her futbolcu 'sonuçta bizler profesyoneliz' diyerek işin içinden çıkıveriyorlar. Profesyonellik yeri gelince bir takıma sövüp daha sonra da daha çok para veriyor diye oraya gitmek midir acaba? Ya da verdiğin bir demeçte söylediğin sözleri yutup şartlar öyle gerektirdi demek midir? Bir de benim anlamadığım insanlar aldıkları milyon dolarlarla yetinemeyip neden daha fazlasını isterler. İnsanlar sadece para için mi yaşar , hayatta savunacakları başka birşeyleri yok mudur? Kaldı ki büyük kulüpler de oynayan her futbolcu belli bir maddi imkana sahip ve hatta geleceğini bile sağlama almış durumda. Bu açıdan bakıldığında Beşiktaşlıların tepkisini anlamak zor olmasa gerek. Bir de benim gibi düşünenlerin Tümer bu formayı giyerken istemeden , içinden gelmeden ona mecburen destek verirken hissettiklerimizi.
Serhat Kılıç
31-05-2006, 20:14
tümer iyi kadro genişliğini derinletecek bir futbolcu.yaşı biraz fazla ama ruhu genç bence.ama çok abartılacak sansasyonel bir transfer olarak görmüyorum.umarım çok faydalı olur hayırlısı artık
Alper Tunka
31-05-2006, 21:36
Tümer en beğendiğim Türk orta saha oyuncularından biriydi ve artık kendisi sözleşmeli oyuncumuz.şu saatten sonra Tümeri kötü anlamda eleştirme hakkına sahip değiliz,imzasını atmıştır ve artık Fenerbahçemizin başarısı için ter dökecektir,kişilerin kim olduğu değil sadece bu takıma verdikleri hizmet önemlidir..
Serkan Özen
31-05-2006, 22:23
Tümer kendini sevdirmek istiyorsa rakip klüp ve taraftarları, özellikle Beşiktaş ve taraftarını, kızdıracak veya aşağılayacak şeyler yapmak yerine çıkıp elinden geldiğince iyi futbol oynamalıdır. Bir camia ile özdeşleştikten sonra ezeli rakibine gidip de taraftara kendini sevdirmek için şekilden şekile giren futbolcular hiçbir zaman iki takımın taraftarlarından birinden bile tam anlamıyla bırakın sevgiyi saygı bile görmemiştir. Ayhan, Fatih Akyel, Ali Güneş, ... Ondan tek beklediğim Okan Buruk gibi davranıp sadece ve sadece futbolunu oynaması.
Fahri Ayçiçek
31-05-2006, 22:31
walla bence bu adam çıkacak topunu oynayacak,kimse tümer şöle tümer böle demesin...zaten beşiktaştayken bizi yıkan tek adam tümerdi:)ama artık bizde,kimsenin korkusu olmasın bu sene tümer rüzgarı esecek:)
Şahin Bilir
01-06-2006, 12:12
adam oynuyor hırslı bjk ile kanlı bıçaklı oldu motive sorunu da olmayacak tek sorunu askerlik
Doğa Aydın
01-06-2006, 14:28
Bugün Altaylı ve Hıncal Tümer'le ilgili yazı yazmışlar. İkisi de askerlik konusundan dem vurmuş ve akıllarınca belaltı çalışmışlar.
Öyle ya da böyle, bu transferin diğerlerinin canını acıttığı muhakkak...
Şabettin Doğan
01-06-2006, 15:24
artık gerçek fenerlilik ya da beşiktaşlılık ya da gs lilik diye birşey yok sporcular için olamaz da milyon dolarların döndüğü bir ortamda yalan bi hayal bu.rıdvan benm için en özel futbolcudur.
rıdvanın da zamanında önce 6s ile anlaştığını ve son anda FENERBAHÇE YE geldiğini hatırlatayım dedim.
yiğitin söyledikleri ne yazık ki gerçek.futbolcuların bizleri ve FENERBAHÇE sevgisini anlamasını istiyoruz ama azınlık olarak kalıyor böyle futbolcular.
bu yüzden denmiyor mu zaten tek *gerçek FENERBAHÇE herkes geçici diye...
imza attığı andan bizden ayrılana kadar herkes FENERBAHÇEDİR.bu da en önemli nokta sanırım.sonrasında sevgimizi *anlayıp anlamadığını vefasızlık yapıp yapmadığını zaten bu büyük camia çok iyi belirlemiştir bugüne kadar..
Erdem Oğuz
01-06-2006, 15:33
TÜMER HAYIRLI OLSU DUYDUGUMA GORE FATİH DE GELIO ODA SIMDIDEN HAYRLI OLSUN :)
BU SEZON HAYRLI OLSUN BIZE
Arif Şahin
01-06-2006, 17:18
Tümer Metin alışılmış Türk futbolcu profilinden çok uzak arkadaşlar. ntv'de katıldığı bir programda, ispanya ligi maç özetlerinden sonra, "tipik urzaiz golü" yorumunda bulundu. bu yorumu yapabilcek kaç oyuncu var ligimizde? dört üç yenildiğimiz maçtan sonra "bu güzel atmosferde futbol oynamanın keyfini yaşadım" açıklamasını ben bizzat dinledim. her aklı başında insanın yapacağı bir davranış yaptı; Türkiye'nin en güzel stadında, arkasında en vefakar seyircinin desteğiyle oynamak için Fenerbahçemize geldi. hoş geldi sefa geldi.. takımımıza büyük güç katacağına inanıyorum. Rıdvan Dilmen de Tümerin, son on yılın en iyi transferlerinden biri olduğunu söyledi. hayırlı olsun
Hasan Muradoğlu
01-06-2006, 19:40
tümer'in futbolcu yeteneklerine ya da rıdvan'ın deyimiyle son 10 yılın en iyi transferlerinden birisi olmasına kimsenin bişey dediği yok.bizim takıldığımız ve içinde bulunduğumuz dönem itibariyle artık dinazor gibi görüldüğümüz husus, tümer'in bize daha 1 ay önce küfür etmiş olmasıdır.endüstrileşen futbola ve sözüm ona profesyonel futbolculara kucak açan birisi değilim...bir müddet daha olmak istemiyorum izninizle...
İlker Aktaş
01-06-2006, 20:48
Ben futbolun endüstrileşmesine kızmıyorum kızamam da çünkü endüstrileşen futbol sayesinde buralardayız ve daha da ileride olacağız. Bugün kulüpler sadece forma satışı için futbolcu alabiliyorsa buna kızmamak gerekir. Birçok Fenerbahçeli Tümer'i sevmiyor olabilir belki birçoğumuz Tuncayı Anelkayı ya da bir başkasını da sevmiyoruz. Bizim aşkımız o renkler, bizim aşkımız Fenerbahçe! Kimse Alex geldi diye ya da Tümer geldi diye Fenerbahçeli olmaz onlar da Fenerbahçeli değildir. Biz bu renklere doğuştan aşığız..
Bir sözüm de futbolda etik etik diye ortada dolaşanlara. Futbolda etik Nobre'nin attığı golden sonra İTTİFAK olup sahaya 'El değmemiş temiz bir lig istiyoruz pankartıyla çıkıp sonra o kapı önüne konulur konulmaz transfer etmek midir ya da etik çıkıp da Galatasaray şampiyon alsın Beşiktaş kupayı deyip bir şeyleri tayin etmek midir ya da etik Aziz Yıldırım'a istisnasız her maç küfür eden taraftarı susturamamak SUSTURMAMAK mıdır??!!
Futbol artık endüstrileşti. Fatih Tekke de gelir, Tümer Metin de gelir gideceğine inanmasam da bakarsınız Tuncay da gider Galatasaray forması giyer.. Artık çıkıp da şu etik bu etik polemikleri yapmasın kimse!!
Şahin Bilir
01-06-2006, 20:54
arkadaşlar maalesef doğru söylüyorsunuz biz milyonlara (ytl:)) değişmeyiz sevgimizi ama futbolcu renkleri değil bol sıfırlı çekleri sever
Şükrü Günal
01-06-2006, 21:24
Biliyoruz ki hepimiz sadece bu kutsal renkleri ve formamızı seviyoruz.Biliyoruz ki 55 bin kişinin arasında o kutsal forma için mücadele eden her oyuncunun bizim başımızın üzerinde yeri var.Bu takım, o kutsal formayı yere atan oyuncuları bile göndermiştir.Biraz bekleyelim.Daha Tümer'in bize neler kattığını ya da katacağını görmedik.Belki en sevdiğimiz futbolcu olacak,belki şampiyonlar liginde gururumuz olacak..Yönetim onca parayı verip aldığına göre,beşiktaş bu oyuncuyu gönderdiği için bin pişman,bitap düştüğüne göre sanırım bu Tümer kötü bir oyuncu değil.Evet,bizim aleyhimize sözler söylemiş olabilir.Ancak Fatih Akyelinde bize neler yaptığını biliyoruz.Sonra çıktı takır takır topunu oynadı.Onun ismini stadta haykırarak söylemedik mi..Bence en güzeli beklemek..Amaç Avrupa'da başarı ise,başarıya giden yolda iyi oyunculara ihtiyaç var :)
Forum Yönetimi
01-06-2006, 21:40
TÜMER HAYIRLI OLSU DUYDUGUMA GORE FATİH DE GELIO *ODA SIMDIDEN HAYRLI OLSUN *:)
BU SEZON HAYRLI OLSUN BIZE
Değerli üyemiz Erdem Oğuz,
Hasan Muradoğlu
01-06-2006, 22:39
bu bünye fatih akyel'i de kaldıramamıştı. stadda adını haykırmadım hiç. "fatih cimbomun ....... ..." tezahüratını bile söyleyemedim misal.kolay kabullenemiyorum böyle şeyleri. neyse fazla uzatmaya gerek yok,siz ne demek istediğimi anladınız...futbol istemesek te endüstrileşiyo,iş iyice paralı taraftar olayına dönüyor.taraftar kart adı altında fişlenmekte cabası.ha,böyle deyip kart almadım mı...hayır tabii ki bende de var.para vermemiş olsam da benim de kartım var...
Murat Sezgin
02-06-2006, 13:49
Oynayacağı 1, enfazla 2 sene zaten. Transfer ücreti olarak bedel ödenmedi. Ve bu futbolcu Türkiyenin en iyi sol ayaklı futbolcusu. Fenere tabiiki para için geldi. İnşallah bunun karşılığını güzel futbol olarak sahada ortaya koyar.
Şahin Bilir
02-06-2006, 14:36
ümit karan tümere hak vermiş öyle teklif gelse bende değerlendiririm demiş!
Hasan Muradoğlu
02-06-2006, 16:15
iyi o da gelsin öyleyse. fatih tekke'ye o kadar para bayılacağımıza,avrupa kupalarında daha etkin bir performans sergileyen karan daha iyi olur...
Baran Kutlu
03-06-2006, 10:00
yaAaw yapmayın ALLAH aşkına ümit karanı yakıştırıyo musunuz hakkaten takımımıza..
Şahin Bilir
03-06-2006, 13:04
ümit karan iyi topçu ama İTtifak takımlarından başka futbolcu almayalım tekke de dahil buna
Arif Şahin
03-06-2006, 13:14
sahada bizim istediğimiz gibi bir takımın yani, hepsi gerçek Fenerbahçeli oyuncuların olmasını istiyorsak, altyapıdan gelen futbolculara önem vermeliyiz. bi tezahürat da olcan'a gürhan'a kerim'e yapsak ya.
Şahin Bilir
03-06-2006, 13:34
aslında doğru söylüyorsun fahri bilal bunlarda alt yapıdın çıktı ama bizde değil şu anda ya da 79semih alt yapıdan o da:)
İlker Aktaş
03-06-2006, 15:37
Bence öyle vir hoca aınmalı ki takıma başarıya öyle aç olmalı ki TÜM futbolcularımızdan verim alabilmeli Fenerbahçemizi daha ileriye taşıyabilmeli bizim alt yapımızda olup da takımda bir kez forma giymemiş insanlar bile milli takıma çağırılabiliyorsa (bkz. Can ARAT ) şunla oynayalım bunla oynayalım tartışmaları yapmak anlamsız bence. Formanın hakkını veren herkese o forma helal olsun. Her transferi bu mantıkla kucaklayalım. Yeter ki formanın hakkını versin...
Devrim Kılınçel
03-06-2006, 16:27
alt yapımızdan can,fahri,bilal üçüde a milli takımda şuan sağlam hoca lazım
Faruk Can
03-06-2006, 16:43
oldu olacak paflarla oynayalım 100. yılımızda
Tümerlerle oynamaktan daha iyi olurdu.
Katife Keskin
03-06-2006, 18:23
oldu olacak paflarla oynayalım 100. yılımızda
söylediğin biraz ağır kaçmış.bu oyuncuları değerlendirmek gerekli.ki bence tam sırasıdır.bu sene çok hırslı oynarlar;çünkü 100. yılın değerini bilirler ve kazanmak,kendilerini göstermek için oynarlar.
Şahin Bilir
03-06-2006, 18:38
denizli döneminden sonra gençlere dönülmedi hepsi yuvadan uçtu hep gençlerle olmaz ama gençler olmadan da olmaz!
Ömer Bilici
03-06-2006, 21:32
arkadaşlarrr tümer 3 sene biter ama gençler bi hava tuttumu bu takımı en az 10 sene sırtlarlar benceee.biz bu kadar küçük vadeli düşünemeyizz..
Mesrur Yersel
04-06-2006, 20:46
ya arkadaslar fazla uzulmeyin tumer geldi diye devre arsında bile gidebilir tartısmaya bile gerek yok bence inş uzulmeyız ama gıderse performasını gormedik daha mabedte
Arif Şahin
06-06-2006, 13:24
tamam işte ne güzel birçok insan hemfikir o zaman 100 yılda paflar sahaya...
bukadar büyük takımların genç oyuncularını bulup çıkarıp,onda ısrar edip yetişmelerini sağladıkları çok görülen bişey değildir,haklısın. benim anlatmak istediğim, taraftar olarak görüşümüzü belli etmekti. biz gençlerin farkında olduğumuz göstermeliyiz ki, o futbolcu bizden kopmasın. sahadaki yıldızların yanısıra, kadrosundaki gençleri yüreklendiren bi taraftar profiline sahip olmak güzel olurdu
Mustafa Akdoğan
06-06-2006, 14:32
sanki dejawu yasıyor gibiyim..yazılan son 5-6 cewap antu'da ki tartısmanın resmen kopyası...öyle böyle değil direk cümle cümle aynısı???ilginç geldi baya..antuda yazı yazanlar gelip bi postada burda mı yazıo acaba die düşündüm...
Akif Ahmetoğlu
07-06-2006, 13:54
Türk Futbolunun Güneşine HOŞGELDİN....TÜMER METİN
Zaten videodanda ne kadar heyecanlı olduğu belli oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=vtdLproWtms
Bence 1 kere olsun izlemelisiniz
Arif Şahin
07-06-2006, 16:55
sanki dejawu yasıyor gibiyim..yazılan son 5-6 cewap antu'da ki tartısmanın resmen kopyası...öyle böyle değil direk cümle cümle aynısı???ilginç geldi baya..antuda yazı yazanlar gelip bi postada burda mı yazıo acaba die düşündüm...
benim antu hesabım yok.forumlarını okumuyorum.
Şahin Bilir
07-06-2006, 20:06
videoyu indiren arkadaşa yürekten teşekkürler gençler konusunda fikirlerim aynı ama:)
Amir Özkul
11-07-2006, 17:56
Bakalım Tümer ne yapacak Fenerbahçe'mizde?
Aslında ben Tümer'i sevmem ama hırsıyla ve tecrübesiyle birşeyler yapacağını tahmin ediyorum.
katılıyorum...
Yaşar Çalık
27-07-2006, 23:08
arkadaslar tumer dun gosterdıkı alexle cok guzel bı ıkılı olusturucaklar... valla acıkcası benım gonlumde hemen yer ettı tumer hıc bu kadar kısa surede tumere alısacagımı zannetmıyordum nede olsa eskıden fenere az cektırmedi :D
tumer artık fenerbahceli tumer bi de 6s ye gol attımı tamam demektır
Serkan Özen
27-07-2006, 23:35
Bir Torshavn maçına çok çabuk aldanıyoruz...
Burak Yayla
27-07-2006, 23:40
Serkan'a katılıyorum.Hala takımdan farklı bir oyun oynuyormuş gibi geliyor bana. Benim gözlerimin tümer'e alışması için sanırım daha 2-3 maç geçmesi lazım. Nedense hala topu ayağına aldığında diğer oyuncularda olduğu gibi heyecanım artmıyor.Sanki bunları "alın ben Fenerbahçeliyim zaten" demek için yapıyormuş gibi geliyor.bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama napıyım kabullenememek bu olsa gerek sanırım ???
Yaşar Çalık
28-07-2006, 00:26
yaa bu kadar on yargılı olmayalım arkadaslar bence alexle pslasma olayları adam kacırma bunları azar da olsa gorduk kı tumerın takımla daha ne kadardır bır arada oldugunu dusunelım
takıma adapte oldukca cok daha ıyı olucaktır
Burak Yayla
28-07-2006, 02:38
KFY verdi cevabını : Bu forma KUTSALDIR, nasip olmaz herkese... ;)
Alper Tunka
28-07-2006, 11:47
tümerle alex yan yana oynayabilirmiymiş...yan yana olmazsa üst üste oynarlar...bu kadar saçma fikirlerin tek sebebi takımdaki huzuru kaçırmak,tümerle alexin muhteşem uyumunu en kısa sürede hepimiz görücez,harika bi ikili olucaklar...
Serkan Özen
28-07-2006, 12:20
Tümer'le Alex yanyana oynayabilir ama çift forvet oynarken yanyana oynayabilmeleri için bence rakibin oldukça zayıf olması gerekiyor. Dirençli ortasahalara sahip takımlar karşısında sadece Appiah ve Aurelio zorlanabilir. Ortasahasını kalabalık tutup kaptıkları toplarla hızlı çıkan takımlar canımızı yakabilir. Çünkü mesela bence hala takımımızda Balili tarzı hızlı forvetleri durdurabilecek tarz bir stoper yok. Ancak kademe yaparsa Serkan belki yetişip pozisyonunu bozabilir ama Serkan da pozisyon gereği atak yapmak için ileri çıkmışsa bence Önder de Luciano da Servet de Can da hızlarıyla ön planda olan oyuncular değiller. Kastettiğim oyuncu türü Tomas veya Fatih Akyel gibi oyuncular.
Çağlar Çağatay
28-07-2006, 15:36
turgut biraz karamsar bakmışsın bence olaya çünkü tümerin orta sahada alexle beraber oynaması alexi rahatlatır diye düşünüyorum çünkü geçtiğimiz sezonları ve maçları hatırlarsan alex en iyi istatistiklere sahip olmasına rağmen hep eleştirildi ve rakipler alexi oynatmadıklarında takım adeta tutuldu kaldı şimdi 2si beraber oynarsa rakiplerin tutması gereken 2 adam olacak ve sanmıyorumki hiçbi takım böyle bi riske girip 2 adamını oyundan çekip adam markajı yaptırsın hemde ortasahada...2sinden en az biri oynayacağımız maçlarda daha rahat olacak diye düşünüyorum alexinde bu durumdan memnuniyetsiz olacağına inanmıorum...
Mete Eker
28-07-2006, 23:30
Oynarlar.Alex te öyle kaprisler yapacagını sanmıyorum.İkşsşde zekalarıyla oynayan oyuncular veçok iyi anlaşacaklar.Amaaa sadece 2 tane koşan oyuncuyla ortalama TSL takımlarına karşı bile zorlanırız.Bence Zico zaten bunun farkındaır.
Arif Şahin
29-07-2006, 15:57
Tümer'le Alex yanyana oynayabilir ama çift forvet oynarken yanyana oynayabilmeleri için bence rakibin oldukça zayıf olması gerekiyor. Dirençli ortasahalara sahip takımlar karşısında sadece Appiah ve Aurelio zorlanabilir. Ortasahasını kalabalık tutup kaptıkları toplarla hızlı çıkan takımlar canımızı yakabilir. Çünkü mesela bence hala takımımızda Balili tarzı hızlı forvetleri durdurabilecek tarz bir stoper yok. Ancak kademe yaparsa Serkan belki yetişip pozisyonunu bozabilir ama Serkan da pozisyon gereği atak yapmak için ileri çıkmışsa bence Önder de Luciano da Servet de Can da hızlarıyla ön planda olan oyuncular değiller. Kastettiğim oyuncu türü Tomas veya Fatih Akyel gibi oyuncular.
evet Serkan benim de üzüldüğüm nokta bu. Tümer çok beğendiğim bi oyuncu. ama iyi kapanan ve kontratağa iyi çıkan(örneğin dinamo kiev) takımlara karşı çift forvet ve arkalarında Alex'le oynamak bile büyük bi risk iken, buna bir de Tümer'in ekleneceğini düşünmüyorum. Tümer bence mabedte küçük takımlara karşı oynadığımız maçlarda takımda olur, bir de Alex'in sakat yada cezalı olduğu durumlarda onun yerinde oynar. yani aslında olay, Alex'le Tümer değil; takımda defansif özelliği olmayan maksimum kaç kişinin oynayabileceği bence.
Çağlar Çağatay
29-07-2006, 16:01
Kesinlikle Çağatay. Yorumlarına %1907 katılıyorum:)
Aynı şeyleri düşünüyorum zaten ama işte bizim bu düşüncelerimize Alex'in iştirak etmediğini düşünüyorum. Yani Alex ikinci bir oyun kurucuyu kabullenemiyor bence. O tek olmalı, başkası olmamalı. Bak lider demiyorum, oyun kurucu diyorum. Örneğin Hooijdonk da liderdi ama süper anlaşıyorlardı. Çünkü Hooijdonk oyun kurucu değildi. Alex liderlik özelliği pek iyi olmayan ama çok iyi bir oyun kurucu. Bu yüzden diğer bir oyun kurucuya baskın gelemiyor. Yani takım içi rekabette hemen pes eden bir özelliği var Alex'in. İşte bu yüzden olmaz bence diyorum. Umarım anlatabilmişimdir...
aynı şeyi düşünüyoruz:)açıkçası alexin ne yapması gerektiğinden bizden çok haberi vardır yani en azından öyle umuyorum turgut:)kapris yapacak bi oyuncu değil bence...
Yaşar Çalık
30-07-2006, 07:02
yaaa arkadaşlar bizde diğer takımlar gibi şu şununla oynar mı muhabbetine girmeyelim bence... herkes herkesle oynar bu böyle.. taktiğe göre değişir bu defansif oynucaksan oynatmayabilirsin ofansif oynaticaksan oynatabilirsin.. kimi mac 4-3-1-2 cıkarsın kimi mac 4-3-2-1 cıkarsın yada 4-2-2-2 cıkarsın bunlar olabilecek seyler macına gore degısır tabi.. her ne olursa olsun tümer yönetimimizin çok çok iyi yaptığı bir transferdir.. hem tuncay sol bölgeden kurtulmuş oldu koy tümeri oraya çek tümeri forvete ooooh bak rahatına :D
Şükrü Günal
03-08-2006, 13:03
Adam profesyonel..Çıktı,mücadele etti,bejdaj daki gibi topta beklemedi gitti kendi aldı..Golünü de attı.Hareketini de yaptı..Çoğu şeyleri aştığımıza göre bu sene keyifle Alex-Tümer imizi seyredelim.Kendisi de zaten sol bekin önündeki koridorda oynamak istediğini söyledi.Orada da oynuyor.Bu sene büyük işler yapacak..Hem Alex rahatladı.Bakın bakalım değerli basın mensupları Alex-Tümer ikilisi beraber oynar mı???
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.