Orijinalini görmek için tıklayınız : Fabio Luciano
Mustafa Ünal
29-08-2006, 15:21
Fabio Luciano'yu geri istiyoruz!!!!
Çağatay Tatar
29-08-2006, 20:56
100 de 1907 yalandır bence manchester macını (6-2) lık macı ızleyen hıc kımse lucıano yu almaz...
Ozan Ercan
29-08-2006, 22:19
Bir oyuncunun kasetleri hazirlanirken genelde iyi yanlarinin bulundugu yerler alinir montaja :) Misal Luciano`nun Sakarya`daki kafa golu, cizgiden cikardigi toplar vs..
Bahriye Tekin
29-08-2006, 22:41
''Mahmut Uslu'nun ağzından;
Luciano'nun kendileriyle yaptığı görüşmede, ''Sakatlığım dolayısıyla 100. yılda faydalı olamayacağım'' dediğini belirten Uslu, ''Luciano'nun talebi üzerine böyle bir girişimde bulunduk ve Edu'yu transfer ettik. Luciano'nun sözleşmesi henüz feshedilmedi. Kendisi bugün Villarreal ile görüşmeye gitti'' diye konuştu.''
ben hiç istemezdim gitmesini. keşke bi yolu olsaydı :-/ :'(
bu tavrı bi kez daha gururlandırdı beni! helal olsun ona!
keşke gitmeseydi ama yolu açık olsun...
umarım onun gibi Fenerbahçeli olmayı anlayacak adamlar gelir...
Ramazan Keleş
29-08-2006, 23:03
lucıanonun gitmesine en çok galatasaraylılar sevinmiştir herhalde adam her maçta gerçek fenerli oluyodu
Mesrur Yersel
29-08-2006, 23:11
onun gıbı teknık bı defans oyuncusu bır daha gelir mi bilmem attıgı goller bu kadar klas kokan bı defans oyuncusu bılmıyorum ben en azından Turkıye de. defanstan ileri dogru yaptıgı cıkıslarla onu unutmayacagımız kesinumarım yeni oyuncular bu konularda luci'yi aratmaz...
yolun açık olsun luciano..
Ramazan Keleş
29-08-2006, 23:14
lucıanoya hizmetleri için teşekkürler ama kendi düşen ağlamaz hiç bir mazereti yokken sezon başı kampına 10 gün geç katıldı bu yüzdende sakatlandı inş gittiği yerde başarılı olur
Serhat Özcan
30-08-2006, 01:02
verdiği emekler için teşekkürler...fener taraftarı onu unutmayacaktır...
Erhan Dikmenli
30-08-2006, 02:08
ya bu adamı turk yapsak ne olur kı adam benımgızlı forvetımdı ya
;)
Onur Aloğlu
30-08-2006, 02:15
Bir oyuncunun kasetleri hazirlanirken genelde iyi yanlarinin bulundugu yerler alinir montaja :) Misal Luciano`nun Sakarya`daki kafa golu, cizgiden cikardigi toplar vs..
Hatta ve hatta defansif yönü de gelişmiş olan bir forvet gibi kakalanabilir. :)
Şaka bir yana, Luciano geldiği günden beri Fenerbahçe için savaşırken Fenerbahçelilik ruhunu da özümseyen ender yabancılarımız arasına girmiştir. Fenerbahçe taraftarı onu yaptığı saha içi hatalarıyla değil, Fenerbahçeliliği ile anacaktır. Yolun açık olsun Fabio Luciano...
Emre Akgün
30-08-2006, 09:15
fenerbahceye zararindan cok faydasi olmustur. kesinlikle efsaneler arasinda yer alacaktir. 3 sene ne sartlarda olursa olsun o forma icin ter doktugu icin ve elinden gelen butun gayreti gosterdigi icin kendisine tesekkur ederim. yolu acik olsun... umarim sakatligida biran once gecer...
bizden giden her futbolcu gibi beceke alirsa sasmam...
Bahriye Tekin
30-08-2006, 11:36
bugünkü fanatik ve fotomaç a göre bejeke istiyomuş Lucio yu >:( >:(
o da 1,5 ayda sahaya dönerim demiş.... :-/ :'( :'(
olmaz ya, olmaz....
Murat Karaman
30-08-2006, 12:15
Geçen sezon kupa maçında ve ligde 6s'ye attığı goller..Sakarya'da uzatmada gelen gol..Unutulmayacak bir isimdi..FenerBahçe'ye gönül veren herkesin kalbinde ayrı bir yer edindi Luciano,efsanemiz oldu..Teşekkürler!
Burak Kayatunç
30-08-2006, 12:18
bende okudum eee bejeke bizim artıklarımı toplamaya alışık yaparlar ama luci de giderse.... Yorum yok..!
Emre Çevik
30-08-2006, 14:03
verdiği emekler için teşekkürler...fener taraftarı onu unutmayacaktır...
katılıyorum.6s ve bejekeye en cok gol atan defans oyuncusu odur herhalde... ;D ;D
Barış Kaleoğlu
30-08-2006, 14:40
Bugün bazı gazetelerde çıkan haberlerde Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun birkaç gün içinde BJK’ne transfer olacağı yolunda haberler yer almaktadır. Kulübümüzle kendi sözleşmesi ile ilgili görüşmelerini sürdüren Brezilyalı oyuncu yayınlanan haberlerle ilgili olarak " Önce sağlığım. Kasıklarımdaki ağrı şikayetinin bitebilmesi için mutlaka ameliyat olmam gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu ameliyatın nerede ve nasıl olması gerektiğine karar vereceğim.Şimdilik düşündüğüm tek şey sağlığım" dedi.
fenerbahce.org
Çağatay Tatar
31-08-2006, 01:47
bjk sewer bole seylerı alır walla beklerım kuyruk acıları war ya kaptanlarını aldık :)
Ozan Karaer
31-08-2006, 13:56
transfer dönemi yarın bitiyo...Lucıano'dan kaynaklanma durumdan dolayı
Ozan Karaer
31-08-2006, 13:57
transfer dönemi yarın bitiyo...Lucıano'dan kaynaklanan durumdan dolayı daha Deıvıd de souza imza atamadı...Lucıano hakkında bilgisi olan var mı acaba...sözleşmesinin feshi konusunda her konuda anlaşıldı yolunda haberler var ama...
Muhammet Budak
31-08-2006, 16:36
http://img374.imageshack.us/img374/2973/luciei0.jpg
Bu an unutulabilir mi?
Serkan Özen
31-08-2006, 17:21
İnşallah unutturmaz başka takımlara falan gidip de...
Mert Çubukçu
31-08-2006, 17:25
bence baska takima gidicek son adamdır luciano.. formasini bu derecede seven tapan bir oyuncu asla gitmez..
Çağatay Tatar
31-08-2006, 21:18
oyle bı gıder kı... para bu para adama neler yaptırmaz...
Hasan Güler
31-08-2006, 22:46
çok yazık oldu benim luci'me ama ne yapalım ne yıldızlarımızı kaybettik zaman içinde.pier,rebrov,revivo...ama bence unutulmicak fenerbahçelilerin arasına fazlasıyla girdi.başarılar diliyorum.umarım eziktaşın ağına düşmez;zira nobreylede ilgilenmiyoruz deyip imza attırmışlardı..
Onur Aloğlu
01-09-2006, 11:53
Kasıklarındaki sakatlığın uzun sürecek olması nedeniyle Fenerbahçe’den Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Fabio Luciano veda etti. Oğlu Jean Luca ile Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’ne gelerek, teknik heyet, takım arkadaşları, tesis çalışanları ve gazetecilere veda eden Luciano, tedavisi için Brezilya’ya gideceğini söyledi.
Takımımız sabah antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı oyuncu, "Tabiki böyle ayrılmak beni üzüyor. Sakat bir şekilde takımıma yardım edemezken ayrılmak beni üzüyor. Özellikle Zico gibi bir teknik direktörle çalışamamak da beni ayrıca üzüyor. İyileşmek zorundayım. Önümde yeterli zamanım var. Ne kadar erken iyileşirsem o kadar iyiyim. Artık Brezilya’ya dönüyorum. bir daha ne zaman dönerim bu şartlarda bilmiyorum. Burada kaldığım 3 yıl içerisinde çok güzel zamanlar geçirdim. Taraftara ve bütün camiaya çok teşekkür etmek istiyorum. 3 yıl boyunca güzel anlarımız, üzüntülü anlarımız oldu. Sonuçta buradan çok mutlu ayrılıyorum. Güzel arkadaşlıklar edindim, çok güzel anılar yaşadım. Ama şu anda ayrılma zamanı. Buradaki herkesi çok seviyorum. Her zaman Fenerbahçe forması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Herkesin hataları olabilir. Bende hata yapmışımdır. Sahaya çıktığım zaman Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu da benim buradan ayrılırken içimin rahat olduğunun en güzel göstergesi..
Gazetecilere karşı da eğer her hangi bir hatam olduysa buradan özür dilemek istiyorum. Benim yapım böyle bazen sabırsız davranmama neden oluyor, bazen istemediğim davranışlarda bulunabiliyorum. Buradan içim rahat bir şekilde beni sevmeyen kişi olmadan herkesle dost olarak ayrılmak istiyorum. Hatam olduysa hepinizden özür diliyorum.
Önemli Olan sağlığım
Bir gazetecinin başka bir takıma gidip gitmeyeceği konusundaki sorusuna ise Fabio "Herhangi bir takımla anlaşmadım. Benim için önemli olan önce sakatlığımın giderilmesi. Yani sağlığım. Sağlığıma kavuştuktan sonra duruma bakacağım.
Fenerbahçe’de geçirdiğim 3 yıldan sonra Fenerbahçe’den ayrılıp başka bir kulübe gitmek gibi bir düşüncem şu anda yok. BJK’nin teklifine de sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama burada çok güzel günler geçirdim, bu güzel günlerden sonra Fenerbahçe’den başka bir kulüpte oynamaya şu anda niyetim yok.
EDU iyi bir karaktere sahip
Yeni transferimiz Edu ile ilgili açıklamalar yapar Luciano "Edu’yu 15-16 yaşından bu yana tanıyorum, futbola beraber başladık. Gerçekten iyi bir futbolcu ve profesyonel, iyi bir karaktere sahip. Benim yerime alınabilecek en iyi futbolcuydu bence.
Brezilyalı oyuncumuz oğlu ile birlikte gazetecilere el sallayarak Türkçe "Hoşçakalın" "Sağolun" diyerek veda etti.
kaynak: fenerbahçe.org
Güle güle Fabio Luciano, yolun açık olsun.
Emre Tanrıseven
01-09-2006, 12:12
gerçek fenerbahçeli bu adam... yolun açık olsun luci
Yusuf Akan
01-09-2006, 12:13
http://img432.imageshack.us/img432/9245/luci7ue7.jpg
Yaşattığın herşey için teşekkür ederiz...mert adamdın vesselam...
Muhammet Budak
01-09-2006, 14:13
Beyler şuraya yazı yazmayın ya.Zaten gözlerim dolmuş durumda şu anda.Hayatımda en çok üzüldüğümm gün bugündür sanırım.
Murat Karaman
01-09-2006, 15:06
http://img374.imageshack.us/img374/2973/luciei0.jpg
Bu an unutulabilir mi?
Yolun açık olsun,seni ve 6s'ye attığın golleri,Sakarya'da 9o+3'de astığın o golü asla unutmayacağım :'(
Erdem Özdamar
01-09-2006, 15:18
o anda o gölü ben atsaydım.sarıkartım dahi olsa formayı çıkarır öperdim.fabio yu anlamak zor deil.keşke gitmeseydi.
Emre Çevik
01-09-2006, 15:20
Yolun açık olsun,seni ve 6s'ye attığın golleri,Sakarya'da 9o+3'de astığın o golü asla unutmayacağım *:'(
hiçbir fenerbahçelide unutmaz herhalde.. :-/ :-/
bu arada rövesatalarınıda unutmayalım.. ;D
Murat Karaman
01-09-2006, 15:37
Güle Güle..
http://img47.imageshack.us/img47/7858/luci51wn9.jpg
Ve teşekkürler..
http://img135.imageshack.us/img135/1323/x1pnprgmi5o53x31qyh3nelna9gifovbd41vcjrq0iteazr7zi wmpje2.jpg
Volkan Güler
02-09-2006, 09:59
antu.com veda klibi hazırlamış izleyin derim sabah sabah hüzünlendirdi:(,yalnız denizliye kupa maçında attığı gol ve golün arkasından ki sevincinin klipte yer almaması eksiklik olmuş...
Şabettin Doğan
02-09-2006, 15:50
güle güle lucıano.attığın her gol çizgiden çıkardığın her top akıttığın her damla ter için sonsuz teşekkürler.her zaman gönlümüzdesin ve onu oradan kimse sökemez senin dışında.
yolun açık olsun bir an önce iyileş işallah ve sahalara geri dön..
Sercan Okur
06-09-2006, 09:36
Dün Luciano'yu uğurlamaya giden UNIFEB'li arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Toplam 13 kişi gitmiş sanırım. Az da olsa orda olmak önemliydi.
Güle güle Luciano.
http://img139.imageshack.us/img139/2193/lucii200081sg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/6609/1000154resizeud6pp0.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/5898/1000155resizefw5ag9.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/9646/1000165resizeda8ph7.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/9269/1000167resizerw0jq4.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/5434/1000169resizevy3bu5.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/4453/1000171resizekz1wi5.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/6788/1000151resizeja7vw3.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/5407/1000152resizeqa0uh1.jpg
Serkan Özen
06-09-2006, 11:10
13 kişiden kesinlikle daha fazlaydı.
Ufuk Peker
06-09-2006, 12:46
sen de bizim için unutulmaz oldun fabio.
Ufuk Peker
06-09-2006, 13:09
Kesinlikle Ufuk. Hem mesajına hem imzana +1907.
teşekkür ederim nedemek ;) herşey fenerbahçemiz için.
Serhat Kılıç
06-09-2006, 14:27
lucianonun sözleri ve tavırları nobreye gösterilsin,izletilsin ders olsun kapak olsun:)
Murat Karaman
06-09-2006, 17:39
Uche,Högh..
Hatırladığım dönemin en iyi sawunmasıydı bunlar..Luciano'da unutulmazlar arasında yerini çoktan aldı..Serhat'ın da dediği gibi birilerine kapak olsun..
Teşekkürler Fabio Luciano..
Burhan Günarslan
06-09-2006, 19:09
orada olan 13 kişiden birisiyim ve tek uyuz olduğum şey oraya FB tV 'nin kapparadan zaman bulupta bir kamera göndermemesidir.
o beğenmediğimiz lig tv varya o bile 2 spiker ve 1 kameramanla gelip röportaj bile yaptılar fanatik gazetesiyle beraber.
Muzaffer Eken
06-09-2006, 19:14
teşekkürler fabio luciano
Serhat Kılıç
07-09-2006, 23:53
orada olan 13 kişiden birisiyim ve tek uyuz olduğum şey oraya FB tV 'nin kapparadan zaman bulupta bir kamera göndermemesidir.
o beğenmediğimiz lig tv varya o bile 2 spiker ve 1 kameramanla gelip röportaj bile yaptılar fanatik gazetesiyle beraber.
bu görüşe sonuna kadar katılıyorum.fbtv kappara programı yerine oraya kamera yollayabilir hatta önceden reklamını yapıp taraftar gelmesini sağlamalıydı
Deniz Özmen
08-09-2006, 03:40
werdii emekler için tşk.6s lırn çok hoşuna gitti bu olay.seni hiç unutmıcaz fabio luciano sana bundan sonra başarılar
Onur Kuyumcu
08-09-2006, 09:08
seni hiç unutmicaz luciano
johnson dan sonra en çok üzüldüğüm oyunculardan biriydi.umarım söylentiler doğru çıkar deivid türk olur ve luciano da ara transferde takımda ki yerini hiç gitmemiş gibi alır.
Onur Ferger
12-09-2006, 05:09
luci ve pier unutulmazlar
Onur Bilgin
13-11-2006, 13:33
Luciano geri dönüyor
Sarı-lacivertliler, geçici olarak yollarını ayırdığı Brezilyalı'yı ara transferde geri çağıracak, performanslarına göre, Lugano veya Edu'dan birini gönderecek
Fenerbahçe'nin, sakatlığı nedeniyle sözleşmesini askıya aldığı Luciano ile yeniden anlaşma zemini arayacak.
Sezonun ilk yarısını tedaviyle geçirecek olması nedeniyle Brezilyalı oyuncuyla yollarını geçici olarak ayıran sarı - lacivertliler, lig başlangıcında yapılan Lugano ve Edu takviyesinden yeterince hoşnut kalmadı.
Luciano'ya ocak ayında takıma dönme sözü veren yönetimin, bu oyuncunun gelmesi ile nasıl bir tavır alacakları merak konusu oldu. Brezilyalı futbolcuyu kadroya döndürmek ve oynatmak isteyen sarı -lacivertli yöneticilerin, performanslarına göre Edu ve Lugano hakkında bir karar alacağı ifade edildi. Buna göre ocak ayında takımın savunmasında Luciano ile Edu ya da Lugano arasında bir değişim yapılması olasılığı yükseldi.
Kaynak: Milliyet
Sercan Tuna
13-11-2006, 13:56
nobre ye yapılan kıyak bizede yapılabilir. en uygun isimde Alex şuan 3 yılı doldu sanırsam.
Ozan Ercan
13-11-2006, 16:18
Alex`in milli takimda oynamis olmasi engel sanirim Nobre gibi kiyak yapilmasina :)
Bahriye Tekin
13-11-2006, 17:01
nolur gerçek olsun bu haber
nolur geri dönsün artıkk...
pierre zaten dönecek ama lucio da gelsin noluurr...:agla:
Hakan Güneş
13-11-2006, 18:05
lucıo golll golll golll:)
Erdem Özdamar
13-11-2006, 20:48
lucianooooooooooo
röveşetalarını özledim...sakarya 90+3ü özledim...6ese maçında ileri çıkışlarını özledim...
e daha ne olsun...
Serkan Özen
13-11-2006, 21:19
Ben Luciano'yu çok sevmeme rağmen özellikle Avrupa'daki başarısızlığımızdaki sorumlulardan biri olarak görüyordum ve Fenerbahçe'min çıkarları için değiştirilmesi gerektiğini düşüüyordum. Ancak değiştirilecek isim Edu gibi bir soru işareti olacaksa ben tek handikapı yavaşlığı olan Luciano'yu geri istiyorum. En azından savunmamız hava toplarına %100'e yakın bir hakimiyeti olan, topu oyuna çok iyi sokabilen, oldukça teknik; hücumumuz ise ekstra goller kazandırabilen bir silahı geri kazanmış olur. Uyum vs.. gibi problemler de yaşamayacağını hsaba katarsak Luciano'nun geri dönmesi an itibariyle Fenerbahçe'ye büyük bir katkı olur. Luciano'nun taraftarlarla diyaloğu ve kendisinin ne kadar Fenerbahçe'li olduğu hepimizce malum zaten.
Taylan Kallı
14-11-2006, 21:11
geçen sene her hava topunda heyecanlanırdım tamam şimdi bi kafa gol derdim ama bu seneki kadroda nobre servet luciano yok ve bu bence büyük bir handikap çünkü hava topu alamıyoruz artık heyecanlanmıyorum korner olunca tamm 3ü de yavaştı başta servet ve luciano ama her duran top yarım goldü
Oğulcan Söylemez
18-11-2006, 19:13
luciano kesinlikle edu ve lugano dan kotu degildi... Yazık oldu..
Servet Güldeş
20-11-2006, 14:05
Maçı kazandıran Bu resimdir...
Sahada beraberliği içine 5 dk da sindirebilecek çok futbolcu var...
http://img175.imageshack.us/img175/9779/kupayarifinalz20bq7dp5.jpg
Erdem Özdamar
06-12-2006, 19:07
Luciano süprizi
Fenerbahçe, sakatlığını tamamen atlatan eski oyuncusuna teklif götürdü. Brezilyalı yıldızın dönmeye sıcak baktığı bildirildi. Lugano ise büyük olasılıkla gönderilecek.
Geçtiğimiz sezonun sonunda sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ile yolları ayrılan Fabio Luciano, İstanbul'a geri dönüş için hazırlıklara başladı. Sarı-lacivertli yöneticilerin eski futbolcuları ile temasa geçtiği kaydedildi. Fenerbahçe'de güzel ve başarılı günler geçiren Brezilyalı savunma oyuncusunun da geri dönme fikrine oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Luciano'ya "Geri dön" çağrısı yapılmasının bir kaç sebebi var.
Fenerliler seviyor
Bunlardan birincisi, Luciano'nun ayrılırken ortaya koyduğu olumlu tavır. Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ilk yarısında forma giyemeyeceği bilinen Brezilyalı oyuncunun, kendi isteğiyle takımdan ayrıldığı hatta yerine alınacak transferler için dekulübe yardımcı olduğu açıklanmıştı. Bu hareketiyle yöneticilerin, sahadaki futboluyla da taraftarların gönlünde taht kuran sambacının en önemli özelliği de 'altyapıdan yetişmiş' bir futbolcu kadar Fenerbahçe için mücadele etmesi.
Lugano yolcu
Fenerbahçe'nin Luciano'yu geri getirmesi için kadrodaki yabancılardan birini göndermesi gerekiyor. Bunun için en büyük aday Lugano... Uruguaylı oyuncunun hem beklenen düzeyde verim sağlayamaması hem de futbol ve hakem kamuoyunda 'kasap futbolcu' diye anılması, onu çıkış kapısına yaklaştırdı. Bu oyuncunun kritik dönemlerde kartlar nedeniyle takımı eksik bırakmasından korkuluyor.
kaynak sabah
www.fenerbahce.com (http://www.fenerbahce.com) dan alıntı
Serkan Özen
06-12-2006, 19:51
Allah çarpar adamı Lugano'ya kötü denilirse. Luciano hepimizin gönlünde taht kurdu, derin izler bıraktı ama şu anda birbirine neredeyse alıştı diyebileceğimiz ve çoğu maçı 0 hata ile oynayan Edu-Lugano ikilisinden birini göndererek, takımdan ayrılıp uzun süre futbol oynamayan Luciano ile değiştirme riskini almak bence pek akıl kârı bir iş değil. En mantıklısı Luciano'nun Türk olup kadromuza katılması ve hem rotasyonu kuvvetlendirip hemde rekabeti arttırması olur ama millî olduğu için 5 sene Türkiye'de oynaması gerekiyor. Luciano ise bu sene hariç 3 sene oynadı Türkiye'de. Bu seneyi sayarlar mı bilmiyorum.
Ufuk Peker
06-12-2006, 20:32
Keşke geri dönse keşke:(
Arıkan Altay
06-12-2006, 20:33
Allah çarpar adamı Lugano'ya kötü denilirse. Luciano hepimizin gönlünde taht kurdu, derin izler bıraktı ama şu anda birbirine neredeyse alıştı diyebileceğimiz ve çoğu maçı 0 hata ile oynayan Edu-Lugano ikilisinden birini göndererek, takımdan ayrılıp uzun süre futbol oynamayan Luciano ile değiştirme riskini almak bence pek akıl kârı bir iş değil. En mantıklısı Luciano'nun Türk olup kadromuza katılması ve hem rotasyonu kuvvetlendirip hemde rekabeti arttırması olur ama millî olduğu için 5 sene Türkiye'de oynaması gerekiyor. Luciano ise bu sene hariç 3 sene oynadı Türkiye'de. Bu seneyi sayarlar mı bilmiyorum.
+1907
Ufuk Peker
06-12-2006, 20:39
ya edu luganodan sa LUCİANO YU ben fenerbahçede görmek istiyorum! edu ve luganoya çoğu fb'linin tahamülü kalmadı artık!!!
Onur Aloğlu
06-12-2006, 21:16
Luciano, Brezilya Milli Takımı' nda oynadı. Türk statüsünde oynaması neredeyse imkansız.
Gidecek listesinin başına Lugano' yu kimin koyduğunu bilemem ama, bunu yapanın futboldan bi' haber olduğu aşikar. Lugano uyum sürecini tamamen atlatıp, takıma katkı yapmaya başladı bile. İlla bir yabancı gönderilecek ise Deivid de Souza belki düşünülebilir. Kaldı ki onun yerine de stoper değil; solbek veya sağbek veya sol açık alınması benim şahsi düşüncemdir.
Luciano' nun gelmesini ben de çok isterim. Ancak mevcut görüntü bunun pek sağlıklı olmayacağını gösteriyor. Umarım Fenerbahçe için hayırlı bir formül bulunur.
Servet Güldeş
06-12-2006, 22:53
Luciano, Brezilya Milli Takımı' nda oynadı. Türk statüsünde oynaması neredeyse imkansız.
Gidecek listesinin başına Lugano' yu kimin koyduğunu bilemem ama, bunu yapanın futboldan bi' haber olduğu aşikar. Lugano uyum sürecini tamamen atlatıp, takıma katkı yapmaya başladı bile. İlla bir yabancı gönderilecek ise Deivid de Souza belki düşünülebilir. Kaldı ki onun yerine de stoper değil; solbek veya sağbek veya sol açık alınması benim şahsi düşüncemdir.
Luciano' nun gelmesini ben de çok isterim. Ancak mevcut görüntü bunun pek sağlıklı olmayacağını gösteriyor. Umarım Fenerbahçe için hayırlı bir formül bulunur.
sol beki anlarımda...
şu önderin yerine adam aramak ayıp :D
Cenk Yüceltekin
06-12-2006, 23:15
ya luganoyu göndermek saçma olur belki ama edu düşünülebilir bi kere edunun ben pek katkısını göremiyorum takıma varsa bile lugano kadar diil gönlümden geçen luciano lugano defansta birlikte oynaması ama nolur bilmem hatta hedefi genişletim serhat akının da takıma geri dönmesi ve hooijdonk unda futbolu bırakıp ziconun yardımcılığına getirilmesi dicem ama yuh ohaa çüş dersiniz diğe korkuyorum :P
Bahriye Tekin
06-12-2006, 23:30
ya luganoyu göndermek saçma olur belki ama edu düşünülebilir bi kere edunun ben pek katkısını göremiyorum takıma varsa bile lugano kadar diil gönlümden geçen luciano lugano defansta birlikte oynaması ama nolur bilmem hatta hedefi genişletim serhat akının da takıma geri dönmesi ve hooijdonk unda futbolu bırakıp ziconun yardımcılığına getirilmesi dicem ama yuh ohaa çüş dersiniz diğe korkuyorum :P
yok kimse demez de pierre olmaz başkasının altında be ;)
benim dileğim ikisi de gelsin...
ama nasıl bilmiyorum? defans iyi oturdu bence... aman yaa...
gitsin dievid, gelsin luciom... ondan iyi forvet nasılsa :D düşünsenize ilerde kezman-lucio :D
Göktuğ Güllüce
07-12-2006, 01:05
bencede lugano şu an savaşçı fenerbahçenin örneği gibi oldu.eskiden bu görevi luciano üstleniyordu şimdi ise lugano birde ikisinin bir arada olduğunu düşünürsek bence çok güzel bir ikili oluştururlar.defansta sonuna kadar savaşan 2 oyuncu olması çok önemli.zaten oyunlarına bakarsakta eduyu şahsen ben beğenmiyorum.ama kötü futbolcu tabiki değil ancak benim söylemek istediğim lucianodan fazlası yok.ozaman takımı tanıyan,yıllardır bu forma için ter döken,gol atma yeteneği daha fazla olan lucianonun eduun yerine tercih edilmesi daha mantıklı gibi geliyor.bir de serhat akının bu takıma geri dönmesi konusunda bir fikir ortaya atıldıysa en büyük destekçisi ben olurum :)
Mustafa Ünal
07-12-2006, 01:59
Takıma geri gelmesini isteyebileceğim en son adam Serhat.
Bence de Luciano geri gelmeli.Can Arat ile mükemmel bir ikili oluşturacakları kanısındayım.Lugano hata yapmaya çok meğilli bir oyuncu.Defans oyuncusu her pozisyonda rakibin ayaklarına yatmamalı.Yatarsa Celta maçında olanları görürüz sürekli.Ama savaşçı ve hırslı bir oyuncu.
Pierre'de bir şekilde gelsinde nasıl gelirse gelsin :)
Fatih Göztok
07-12-2006, 10:05
edu ve luganoya çoğu fb'linin tahamülü kalmadı artık!!!
Tahammulu kalmayan cogu fb! lı kımler..once genelleme yapmadan kendı fıkrını soyleyerek basla..Edu-Lugano ıkılısı ne kdr ıyı defans oyuncusu olduklarını gs macında 45 dk kral gıbı defans yaparak gosterdıler..ozellıkle lugano..kasap masap ama bı sekılde durduruyo rakıbı..rakıpten topu alıp gol atmasını beklemıyosunuz herlde play statıon degıl bu...
Lucıano gerı geleceksede Lucıano - Lugano mukemmel olur..
Anıl Şeker
08-12-2006, 02:19
Ben Lugano-Luciano ikilisinin Lugano-Edu ikilisninden daha iyi olacağını düşünmüyorum.Çünkü ikiside çok kart gören oyuncular ve ikiside coğu zaman (kabul etmek gerekir ki) haklı kartlar gören oyuncular.Üstelik Edu 26-27 yaşında Luciano ise 31-32 yaşlarında.Tabiki Luciano gibi bir değeri takımda görmek güzel olur ama bu kesinlikle brinin gönderilmesi şeklinde olmamalıdır kanatimce.Serhat'la ilgilide bir kardeşimiz karşıyım demiş ama açıkçası nedenini pek anlamadım.Eğer başka bir takıma gitmesiyse suçu kalp ve iş ayrı şeylerdir hangimiz profesyonellik içinde sirket değiştirmeyiz ve bunu gayet normal karşılamayız ki.Serhat'ta bu hakkını kullanmış daha mutlu olabileceğini ve daha çok oynayabileceğini düşündüğü bir klübe transfer olmuştur(ne kadar işe yaramıştır o ayrı konu ama)
Talha Dulman
08-12-2006, 13:56
bence edu gitsin luciano gelsin edu çok sewiimsiz bri luci çok sempatikti ya hem de cimbomun belalısıydı...serhat gelsin de takımı yine karıstıracaksa diil...
İlker Aktaş
08-12-2006, 15:00
Abi bence Serhat bu takıma şart ama huzuru bozar mı bozmaz mı bilmem..
Ben sağ kanatta harikalar yaratan rakibi sürekli bozan Serhat'ı özledim..
Ve tabi ki Luci'yi..
Edu çok düz bir oyuncu. Defansta sırıtmıyor belki ama Luciano gelsin bence de Edu gitsin..
Fabiooooooo Lucianooooooo..
Onur Aloğlu
08-12-2006, 16:09
Ben Lugano-Luciano ikilisinin Lugano-Edu ikilisninden daha iyi olacağını düşünmüyorum.Çünkü ikiside çok kart gören oyuncular ve ikiside coğu zaman (kabul etmek gerekir ki) haklı kartlar gören oyuncular.Üstelik Edu 26-27 yaşında Luciano ise 31-32 yaşlarında.Tabiki Luciano gibi bir değeri takımda görmek güzel olur ama bu kesinlikle brinin gönderilmesi şeklinde olmamalıdır kanatimce.Serhat'la ilgilide bir kardeşimiz karşıyım demiş ama açıkçası nedenini pek anlamadım.Eğer başka bir takıma gitmesiyse suçu kalp ve iş ayrı şeylerdir hangimiz profesyonellik içinde sirket değiştirmeyiz ve bunu gayet normal karşılamayız ki.Serhat'ta bu hakkını kullanmış daha mutlu olabileceğini ve daha çok oynayabileceğini düşündüğü bir klübe transfer olmuştur(ne kadar işe yaramıştır o ayrı konu ama)
Başlık Luciano ama ben dayanamadım, yazmak istedim. Serhat' ın kalitesine hiçbir şey söylemem, her fırsatta Fenerbahçeli olduğunu da söylüyor, çok da saygı duyuyorum. Kendisini severdim de. Ancak Fenerbahçe formasını giyerken Galatasaray ile görüşmesi, Fenerbahçeliyim dedikçe Beşiktaşla anlaşma zemini araması hoşuma gitmiyor.
Fanatik gazetesinin Beşiktaş sayfasında röportaj niye verirsin ki Fenerbahçeli Serhat?
İlker Kökdemir
08-12-2006, 16:23
Oyuncuları Tribüne Çağırırken en çok mutlu olduğum zaman Lucianonun çağrılışıdır
LUCİANOOOOOOOOO
İlker Aktaş
08-12-2006, 16:27
Bence Luciano gelirse gitmesi gereken tek oyuncu Edu'dur. Luciano'nun toparlanmış hali kesinlikle bize hem yan toplarda hem de savunmada çok şey katar. Gol yollarında çok daha etkili oluruz..
Ama bir açıdan da defansın göbeği şu anda çok sağlam bir görüntü çiziyor. Kim Lugano'yu gönderileceklerin başına koymuş anlamak elde değil. Lugano olmasa emin olun ne bu kadar puan alabilirdik ne de UEFA'da o Palermo maçını alabilirdik..
El insaf..
Uğur Erat
08-12-2006, 17:19
ne lugano gelir ne de edu gider. defansı bırakın takım genel olarak iyi bir görüntü çiziyor. bu haldeyken kimse bu takımdan oyuncu göndermez
Mustafa Ünal
08-12-2006, 17:31
Serhat değil miydi arkadaşlar verin paramı diyen yönetime? Ben böyle Fenerbahçeli futbolcu istemiyorum! (Nedenini bilmeyen arkadaşa)
Turhan Çervatoğlu
08-12-2006, 17:35
abi serhat ın naptıı bellı mı ya kendı kendını bıtırdı sımdı tekstılcı oldu işte
Muhammet Budak
08-12-2006, 18:02
Luciano şu anda en sevdiğim futbolcudur.Gelmesini elbette isterim hatta Luciano-Lugano ikilisi bence şu anki defans ikilisinden daha fazla iş yapar çünkü defans oyuncularının özellikleri benzer olmamalı ama hazır Lugano-Edu artık uyum sağlamışken bu işlerle uğraşmak artık yanlıştır.
Aycan Yağanoğlu
08-12-2006, 18:45
taşlar yerine oturmaya başlamışken artık oynanmaması çok yerinde olur...
Turhan Çervatoğlu
08-12-2006, 18:46
kanka ole dıonda bence 2 sıde aynı ozellıkte bence bızım adam gbı bı lıbero almamıs lazm luganonun acıklarını kapatcak adam yoq edu ya asırı uyuz olmaya başladım adamın tıpte futbolcu tıpı yoq nsl oynıcak onun yerıne can daha ii oynamazmı yaaa:kahve:
Muhammet Budak
08-12-2006, 18:57
kanka ole dıonda bence 2 sıde aynı ozellıkte bence bızım adam gbı bı lıbero almamıs lazm luganonun acıklarını kapatcak adam yoq edu ya asırı uyuz olmaya başladım adamın tıpte futbolcu tıpı yoq nsl oynıcak onun yerıne can daha ii oynamazmı yaaa:kahve:Ronaldinho'da çok mu var futbolcu tipi.Ne zamandır tipe göre oyuncunun kalitesi anlaşılmaya başlandı?
Turhan Çervatoğlu
08-12-2006, 19:16
Ronaldinho'da çok mu var futbolcu tipi.Ne zamandır tipe göre oyuncunun kalitesi anlaşılmaya başlandı?
ya hıç olmassa ronaldınhoda fızık war bu adam AGIR abı ben sewmıom ya edu hıç bızım tarzımızda dııl lugano iide edu dııl yane sen can arat dıe bı oyuncu bılıon mu onun gelecegını bıtırıoz farkındaysan o adam gelecekte turkıenın en ii defanslarından bırı olur be :belge: :dans:
Uğur Erat
08-12-2006, 19:35
ya abi tipe göre futbolcumu alınıyor alla alla. defans geçen sene tıkır tıkır top geçirirken bu sene nerdeyse top geçirmiyo hala luciano diyorsunuz. tamam adamı seviyoruz ama işi daha çok duygusallığa vuruyorsunuz. celta vigo maçında adamlar pozisyon bile bulamadılar. yediğimiz gol de şanssız bi frikik golüydü
Övünç Zaman
08-12-2006, 22:39
edu-lugano ikilisi fenerbahçemizin son yıllarda gördüğü en sağlam ve en iyi savunma ikilisidir. 6saray maçlarında üstün performanslarına gerçekten hayrandık luciano'nun ancak şu bir gerçekki takımımızın savunması geçen seneye oranla kat kat daha iyi. Bu arada Luciano'nun eziktaş'la anlaşacağı yönünde haberler çıkıyo medya'da. Umarım luci böyle bi hata yapmaz.
Mustafa Ünal
08-12-2006, 23:17
Arkadaşlar topic Edu'nun tipini nasıl buluyorsunuz topiği değil..Fabio Luciano..
Tipe göre derken heralde oyun stilini kastettiğini düşünüyorum.Doğaldır kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir.Ama bunu söylemenin daha düzgün yolları vardır.
Uğur Erat
09-12-2006, 00:36
edu-lugano ikilisi fenerbahçemizin son yıllarda gördüğü en sağlam ve en iyi savunma ikilisidir. 6saray maçlarında üstün performanslarına gerçekten hayrandık luciano'nun ancak şu bir gerçekki takımımızın savunması geçen seneye oranla kat kat daha iyi. Bu arada Luciano'nun eziktaş'la anlaşacağı yönünde haberler çıkıyo medya'da. Umarım luci böyle bi hata yapmaz.
becekeye gitmek gibi bi hata yapmaz o kardeş ;)
Turhan Çervatoğlu
09-12-2006, 17:05
ya dun edu hakında oyle bısydemek ıstememıstım yanlıs anlasılmıs edu yu kotulemek ıcın soylememıstım sadece ben edunun stılını fazla beyenmıyorum yoksa fener in her oyuncusu herzaman iyidır yanlıs anlasılmıs kusura bakmayın:( onumuzdekı maclara bakıcaz:dans:
Bahriye Tekin
09-12-2006, 17:14
luciom bejekeyle görüşüyomuş :agla:
Mustafa Ünal
09-12-2006, 18:05
inşallah yapmaz öyle bir hata.
Muhammet Budak
09-12-2006, 19:00
luciom bejekeyle görüşüyomuş :agla:Rahat ol o karakterli bir futbolcu.Gitmez Türkiyede başka bir takıma.Ben kendisiyle konuştum.
Turhan Çervatoğlu
09-12-2006, 19:55
LUCİANO gitmez ya o büyük fenerli 6s ye de golü var hayatta gıtmez
Mustafa Ünal
09-12-2006, 23:44
Nobre'nin de vardı golü geseye..ama luci yapmaz..yapmaması lazım :(
Turhan Çervatoğlu
10-12-2006, 00:16
Nobre'nin de vardı golü geseye..ama luci yapmaz..yapmaması lazım :(
ya doru sölüosun aslında ya ama gitms yaa
Onur Aloğlu
10-12-2006, 02:35
Ben Beşiktaş taraftarının bizimkilerden birini ilah yapacağı günü bekliyorum. :)
Servet Güldeş
10-12-2006, 02:38
Luciano da yaparsa futbolun çivisi çıkmıştır...
O formayı serip öpen adamı onurun dediği gibi çarşının ilah yapmasından da korkuyorum
Bahriye Tekin
10-12-2006, 11:24
inşallah yapmaz öyle bir hata.
öle bişey olursa deli raporu almam gerekecek:( :agla: :intihar:
Murat Karaman
10-12-2006, 17:17
Ben Beşiktaş taraftarının bizimkilerden birini ilah yapacağı günü bekliyorum. :)
Geçen sene "Sahtekar Nobre" tezarühat yapanlar Nobre'yi bu sene Kadıöy'e kaptan çıkartmadı mı?Ben Nobre'nin teknik adam hatta başkan olabileceği günleri de göreceğiz diyorum :)
Ozan Ercan
10-12-2006, 18:41
Babasinin takimi degil ya Fenerbahce, parayi kim verirse gider orda oynar, profesyonelligin geregi budur. O asamaya gelince duygular daima bir arka planda yer alir.
Erdem Özdamar
10-12-2006, 18:51
nobrenin becekeye gitmesi kötü oldu ama bu yıl kayserinin kalecisiyle aynı sayıda gol attı.
alma mazlumun ahını.....
Yusuf Yavuz
10-12-2006, 19:22
bence buyutuyoruz onlar profosyonel futbolcu olmasi gereken sekildeler yani. hicbiri bir aykut oguz yada hakansukur ergun hami metin feyyaz olamaz. bence bunu gormemiz lazim, benm hakkiyla oynayan her futbolcuya saygim fenerbahcedeyse arti sevgim vardir. bu nobre icinde luciano icinde ayni ikisinide seviyom kardesim bjk ye gs ye de gitseler alin teri akitmis oyuncular formamiz icin simdi de profosyonelligin geregi bjk yada gs olur. ama bazilari var ki onla gitse uzulmem arkasindan kufur bile ederim ornegin gs li olsaydim fatih akyelin arkasindan duz giderdim istedigi kadar alin teri akitsin. bu luci ve nobre icinde gerekli ama bildigim kadriyla onla boyle bi saygisizlik terbiysizlik daha yapmadilar.
ama yinede gitmesin ya :)
Arıkan Altay
10-12-2006, 22:14
ya bence eger buyuk we profesyonel futbolcuysa turkiye ye gelip fenerbahce gibi buyuk bi klupte oynadıysa bu takımlar arasında ki rekabeti de goruyodur heralde..ki luciano muz denizli macında o formayı yere serip egilip open bi futbolcudur bole bi aşk la baglı futbolcudur fb'ye..
gideceini sanmıyorum o yusten..
bakınız rap rap rapajic..giderken bi basın toplantısı duzenlemişti we bi cumlesini cok ii hatırlıorum..
basın mensuplerından biri boole bi soru sormustu we rapajic in cewabı kendisine cok yakıstı:
''Fenerbahce Taraftarına bunu yapmam''....
luciano da boylesine kaliteli bi futbolcu olduuna gore gitmeyecektir bence..
Hüseyin Güler
14-12-2006, 22:28
ah luci ah sen olsan bu goller yenirmi..
luganonun yanında luciyi hayal ediyorum aman Allahım
eduda iyi ama luci olmadan olmuyor
Yiğit Arın
14-12-2006, 22:38
eduda iyi ama luci olmadan olmuyor
Yapmayın allahaşkına, Luciano varken de böyle basit goller yemiyor muyduk, herkes Luciano iyi seviyoruz ama defansta o varken hep risk altındayız, tomasla oynarken tomas kadar, servetle oynarken servet kadar neden müdaheleli oynamıyor, hep mücadeleden kaçıyor demiyor muyduk? Şu anki ikilimiz hakkında ben de tam bi fikre sahip değilim ama Luciano'yu aramanın mantığını anlayamıyorum. Resmen kel ölür sırma saçlı olur durumu...
Muhammet Budak
16-12-2006, 05:49
eduda iyi ama luci olmadan olmuyorBence Frankfurt maçında Luciano'yu aradık ama senn dediğin gibi defansta değil.Luciano'mun defansı aşırı arızalıydı bu çok açık ve net.Ama hücumda sürpriz çıkışları,duran toplardaki hakimiyeti,tekniği onu çok farklı kılıyordu ve Frankfurt maçında da savunmadan top çıkarmada,duran toplarda ve o sürpriz oyunculuğunu çok aradık.Ve bundan sonra da bu alanlarda onu çok arayacağız.Çünkü o kadar teknik ve hücuma yatkın başka bir defans oyuncusu yok.Ancak defansımız şu anda kesinlikle daha iyi geçen seneye göre.
Ozan Ercan
16-12-2006, 14:19
Tek forvetle oynarken ister istemez hucum gucunde dusus yasaniyor. Luciano beklenmeyen anlarda ileri cikarak bu acigi kapatip golle bulusabiliyordu. Ama olaya 2 tarafli bakmak lazim.
Goturusu kadar getirisi var miydi Luciano`nun? Savunmada yedigimiz basit golleri karsi kaleye atarak telafi edebiliyor muydu? Bana sorarsaniz ben su anki savunma ikilisini tercih ederim Luciano`ya. Varsin kornerden gol atarken zorlanalim, varsin gol atamadigimiz maclar da olsun ama basit gol yemeyelim. Edu-Lugano ikilisi de basit hatalar yapiyor zaman zaman ama Luciano kadar degil, ve zaman gectikce bu hatalar minimum`a inecek.
O yuzden Luciano gelecekse forvet olarak gelsin :) Savunmamiza guveniyorum ben.
Ali Erker
16-12-2006, 14:36
Luciano suan defansımızda bulunan, Edu ve Lugano'dan daha verimsizdir, defans yönünden.
Yıllar sonra Fenerbahce'nin sağlam, ayakta durabilen bir defansı vardır. Yaptıgı emekler için teşekkürler ama ne Edu ile, Nede Lugano ile değiştiririm.
Ozan Ercan
16-12-2006, 15:28
Edu ve Lugano`nun uzun top oynamalari biraz da disiplin azalmasindan oturu sanirim. Daum zamaninda ne Servet, ne Luciano uzun top oynamiyorlardi. Hatta Servet birkac tane uzun top yuzunden yedek kulubesinin yolunu dahi tutmustu birkac mac.
Ayni durum attigimiz kornerler icin de gecerli. Daum zamaninda Alex oyunda oldugu surede her korneri atmaya giderken simdi Mehmet Yozgatli, Ugur Boral da korner kullaniyor. Alex gibi gol yuzdesi yuksek korner atan bir oyuncumuz varken baskalarinin korner atmasi beni sasirtiyor. Korner atmaya giderek yorulmaz heralde Alex.
Bahriye Tekin
16-12-2006, 22:18
ben diyorum ki, dievid gitsin yerine Luciom gelsin ;)
şimdikinden iyi olacağına da eminim ;)
Onur Ferger
23-12-2006, 15:32
ben diyorum ki, dievid gitsin yerine Luciom gelsin ;)
şimdikinden iyi olacağına da eminim ;)
bahriyecim üzülerek söylüyorum sanırım luci köhn le anlaşmış
Serkan Özen
23-12-2006, 15:42
Bu haberin kaynağı nedir?
Arıkan Altay
23-12-2006, 17:22
Bu haberin kaynağı nedir?
?????:kahve:
Erhan Şişli
23-12-2006, 23:24
Lugano & Luciano süper olur bence ;)
Bahriye Tekin
24-12-2006, 00:11
yalan diyosundur mutlaka
olmazzzz... olmamalııı......
:agla:
Servet Güldeş
24-12-2006, 02:32
deivid in yerine düşünülebilirdi...
onun gibi golcüyü savunmada harcamak dünya futbolunun yaptığı bir hatadır :)
Soner Saygılı
24-12-2006, 14:07
lucıano harbıden super bı oyuncu bencede luganoyla berbaer cok ıs yaparlar ben sase tekrar getırılmesını ısterım hem o gercek bı fenerlı unutmaylımkı besıktasın teklıfını fenerden baska takımda oyanamam dıye gerı cevırmıstı
Serhat Özcan
24-12-2006, 14:53
ya anlamıyorum kardeşim ben luciano defans oyuncusu herkes gol atıyo gelsiğn diyo...bu nası bi mantıktır...luciano varken ne maçlar yaşadık bi hatırlayın bakiyim...gese ye gol attı diye yada goller atıyo diye defans oyuncusu alınmaz diye düşünüyorum...iyi ki de gitmiş fenerbahçe için hayırlı olan neyse o olmuştur bence...herkes seviodu lucianoyu ama abartmayalım...
Mustafa Ünal
24-12-2006, 19:38
Topa tutulursun bu mesajınla Serhat!
Formasını çıkarıp öpen bir futbolcu oynamasa bile bu takımda kalmalıydı.Bize çok iyi oyunculardan ziyade Fenerbahçe ruhunu benimseyen oyuncu gerekiyor.Luciano'da ÜMİT,Rüştü,Tuncay ve Appiah gibi Fenerbahçe ruhuyla oynayan futbolculardan biriydi.Gitmemesi gerekiyordu ama gitti..
Getirilip oynatılmak istendiğinde de Luciano gibi bir futbolcunun hayır yanıtını vereceğini düşünmüyorum.Türk statüsüne geçirilebilir.İş tamamen yönetime kalıyor.
Köln ile anlaşmış haberini de ben Alman spor ajanslarında göremedim.
Serhat Özcan
25-12-2006, 19:34
Topa tutulursun bu mesajınla Serhat!
Formasını çıkarıp öpen bir futbolcu oynamasa bile bu takımda kalmalıydı.Bize çok iyi oyunculardan ziyade Fenerbahçe ruhunu benimseyen oyuncu gerekiyor.Luciano'da ÜMİT,Rüştü,Tuncay ve Appiah gibi Fenerbahçe ruhuyla oynayan futbolculardan biriydi.Gitmemesi gerekiyordu ama gitti..
Getirilip oynatılmak istendiğinde de Luciano gibi bir futbolcunun hayır yanıtını vereceğini düşünmüyorum.Türk statüsüne geçirilebilir.İş tamamen yönetime kalıyor.
Köln ile anlaşmış haberini de ben Alman spor ajanslarında göremedim.
wallahi açıkçası çok umrumda deil insanların ne dediği bunlar benim düşüncelerim...feneri sevio olabilir ama benim kadar sevdiğini sanmıyorum açıkçası...ayrıca geçen seneler o rezil maçlardan sora benim ağladığım kadar da ağlamamıştır...şimdi birileri çıkmış luci gelsin dio...transfer dönemi de sölemiştim bu takımdan ilk önce luci gitmeli diye....maalesef futbol iyi futbolcularla oynanıo...anelkayıda çoık seviodum ama oynamıodu,yada ne biliyim zamanında jay jay,yada pierre...bunların hepsi gitti ama...
Açıkçası halaen abartıldığını düşünüyorum ...giden gitmiştir yolu açık olsun...
Alp Alper
25-12-2006, 20:57
yuregıyle oynayan bır futbolcuydu..ayrıca edu dan daha ıyı bence..luganonun yanında ıyı oynar dıye dusunuyorumm..cunku gecen senekı partnerı agır bır servet wardı ve guven wermıoodu..dolayısıyla lucıanoyu etkılıyordu..bence gerı gelmelı...
Mustafa Ünal
26-12-2006, 02:51
wallahi açıkçası çok umrumda deil insanların ne dediği bunlar benim düşüncelerim...feneri sevio olabilir ama benim kadar sevdiğini sanmıyorum açıkçası...ayrıca geçen seneler o rezil maçlardan sora benim ağladığım kadar da ağlamamıştır...şimdi birileri çıkmış luci gelsin dio...transfer dönemi de sölemiştim bu takımdan ilk önce luci gitmeli diye....maalesef futbol iyi futbolcularla oynanıo...anelkayıda çoık seviodum ama oynamıodu,yada ne biliyim zamanında jay jay,yada pierre...bunların hepsi gitti ama...
Açıkçası halaen abartıldığını düşünüyorum ...giden gitmiştir yolu açık olsun...
Senin fikrin saygı duymak lazım..Başkalarının söyledikleri de senin umrunda olsa daha iyi olacağı kanaatindeyim..
Bir futbolcu sevgisi ile bir taraftar sevgisini zaten kıyaslamak yanlış.Sen 20 senedir bu takımı düşünüyosun o 2 senedir.Arada illa ki fark olmalı.
Neyse konu dağılmasın bence.Sen fikirlere saygılı olduğunu hissettirirsen emin ol senin fikirlerine de aynı tarzda cevaplar alırsın..
2 numaralı formasıyla Fabioooo Lucianoooooooooooo demek güzel değil mi :)
Serkan Özen
26-12-2006, 03:39
Luciano'nun yetenekleri, yeterliliği 100.yıl kadrosunda olup olamayacağı sabaha kadar tartışılabilir belki (gerçi saat de gece 03.30 :rolleyes: ) ama tartışma götürmeyecek bazı konular var ki onlar da Luciano'nun yetenekleri ve kapasitesi ölçüsünde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışması, forma aşkı, Fenerbahçe'liliği ve meslek ahlâkıdır.
Bu takım elinden geleni yapmayan, yetenekli oyuncu sıfatına ve bu sıfatın getirdiği sonsuza çok yakın olan krediye dayanarak futbolunu sahaya yansıtmayan, yansıtmaya çalışmayan ve kişisel çıkarlarını takım çıkarlarının önüne geçiren ve alacağı paranın derdine düşen ne yabancılar gördü ki bence asıl yabancılar bunlardır. Değilse Luciano ve Luciano gibi ruhunu sahaya yansıtan oyuncular her zaman bizdendir
Soner Saygılı
26-12-2006, 14:41
bence o tam bır fenerbahcelıydı ustelık oynadıgı oyundanda ben cok memnundum herkes hatalar yapar bana hatasız bır defans oyuncusu gosterebılrımısınız bence luganoyla super bır ıkılı olurlardı
Mustafa Ünal
31-12-2006, 01:03
http://www.youtube.com/watch?v=kE6qON-B8sM&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=icPGHcyoPzM&mode=related&search=
videolar kısmına eklemem gerekiyordu ama içimden buraya eklemek geldii....
kafaaaaa veee goooll lucianooooo attı :)
ayrıca iki videoda da fonda ki müzikler yıktı beni :(
Ozan Ercan
31-12-2006, 01:10
Herkesin cok sevdigi bir oyuncu olabilir ancak Luciano basligi artik Dunyadan futbol kismina tasinmali diye dusunuyorum. Anelka, Nobre ve digerleri gibi..
Arıkan Altay
31-12-2006, 03:43
bence luciano anelka we nobre den cok farklı yere sahip:rolleyes:
Arıkan Altay
31-12-2006, 04:43
http://www.youtube.com/watch?v=kE6qON-B8sM&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=icPGHcyoPzM&mode=related&search=
videolar kısmına eklemem gerekiyordu ama içimden buraya eklemek geldii....
kafaaaaa veee goooll lucianooooo attı :)
ayrıca iki videoda da fonda ki müzikler yıktı beni :(
ya gercekten izlerken cok içim kotu oldu bee...cok özlemişim luci omu:(...
geri gelse yaa...:(:(..
Arıkan Altay
31-12-2006, 04:44
yaa buarada denizli macında luciano nun formayı yere serip öptüü wideosu elinde olan arkadaslar war mı??warsa lütfen paylasırmısınız??
Muhammet Budak
15-01-2007, 15:51
Luciano Köln ile çıktığı ilk maçta 2 gol birden atmış ve Köln'ün 2-0'lık galibiyetinde başrolü oynamış.
Yusuf Dinçarslan
15-01-2007, 15:57
yazık çok yazık devre arasında alamadık barı sezon sonunda tekrar takımda görebilsek onu.....
Onur Ferger
15-01-2007, 21:23
haftalar önce ilk duyduğumda çok üzülmüştüm şimdi gollerini izledikçe kahroluyorum...luci nin köhn de olması gerçekten çok acı
Emre Aslaner
15-01-2007, 21:45
h.şükür ümit karan necati gibi oyunculara göre daha çok ofsayta düşen bi oyuncu:D bu durum onun beckenbauer tarzını ortaya koyuyor bence
Taylan Kallı
15-01-2007, 23:57
kölnde başarılar fabio!!
Can Demir
16-01-2007, 00:11
Kölnde de şovlarına dewam etsinde Türkiyede sırf Fenerbahçemizde oynuyo diye karalayan adamlar şimdi tükürdüklerini yalasınlar...
Mustafa Ünal
16-01-2007, 02:21
Formaya tapması bile benim için bu takımda kalmasına yeterdi.
Hüseyin Kaya
16-01-2007, 02:39
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=211568
Gayet ii başlamaış Luciano..
Eskisinden bi farkı yok..Bıraktığı yerden devam ediyo:D
Orhun Can
16-01-2007, 05:40
Kaldığı yerden devam ediyor Luciano. Aslında edu alınacağına Luciano kalabilirdi :(
Arıkan Altay
16-01-2007, 13:18
daha çok özleriz gibime gelio lucio'muzu..100.yıl kadrosna çok yakışırdı bence..:(:(
Hakan Arıduru
16-01-2007, 23:53
daha çok özleriz gibime gelio lucio'muzu..100.yıl kadrosna çok yakışırdı bence..:(:(
sana katılmamak elde değil kardeşim çok haklısın:rolleyes:
Atillahan Erdağ
17-01-2007, 10:28
adam 2 tane gol attı yine köln de
Serhat Özcan
17-01-2007, 18:45
ya arkadaşlar hala abartıyosunuz bea...yeter daaa
Necmettin Alkan
22-01-2007, 16:11
lucıano bnce fenerbahcenın en degerlı oyuncularından bırı gol attıgında gozlerındekı hırs ve fenerbahce askı herseyı acıklıyor
senı gerı ıstıyoruz fabıo lucıano:(
Ozan Ercan
22-01-2007, 21:52
Okan Yilmaz da gol atinca gozlerinden ates cikacakmis gibi bakiyor. Ozellikle Sakaryaspor formasiyla bu sezon 4. haftada bize attigi golu tekrar izleyin firsat bulursaniz.
Gozlerindeki hirsa gore adam alinacaksa bosa bekliyoruz biz, Okan Yilmaz alinmasi gereken ilk adam.
Eren Aytaç
28-01-2007, 13:48
luciiiiiiiiiiiiiiiiiii gerii gell:(
Mehmet Çevik
28-01-2007, 14:37
evet arkadaslar ben de lucıano yu cok sevıyorum tabı kı oynarkenkı hırsı da bunda etkılı ama gıdısı cok normaldı.sakat bır futbolcuyu kadroda tutamazsınız ama bıze unutulmaz anlar yasatmadı da degıl.sakarya deplasmanında 90.dakıkadakı golu ve denızlı kupa macında kaptanlık bandı kolundayken sarı kartını unutup attıgı gol sonrası formasını cıkarıp cımlerın uzerıne serıp opmesı de unutulmazdı. o bızden bırıydı arkadaslar umarım bır gun (cok gec olmadan)gerı gelır
Onur Ferger
20-02-2007, 14:23
luci ve alpay bu hafta arkayı beşlemişler köln tam 5-0 yenildiii
Servet Güldeş
20-02-2007, 14:25
luci yi arkadada oynatmak yanlış bence koy tek forvete gol kralı olsun
İbrahim Öztürk
20-02-2007, 22:35
luci yi arkadada oynatmak yanlış bence koy tek forvete gol kralı olsun
:agla:
Ege Uysaler
20-02-2007, 23:31
luci ve alpay bu hafta arkayı beşlemişler köln tam 5-0 yenildiii
luci den defans olmaz zaten fenerde de gorduk 5gol atıyosa 10gol yedirtiyodu
Onur Ferger
22-02-2007, 01:12
luci den defans olmaz zaten fenerde de gorduk 5gol atıyosa 10gol yedirtiyodu
demekki hiç değişmemiş luciii:D
Serkan Özen
22-02-2007, 15:36
demekki hiç değişmemiş luciii:D
Degismeyen sadece Luciano degil ama...
Serkan Şahin
08-03-2007, 01:17
nerdesin luciano:(
Emre Aslaner
13-03-2007, 01:09
luciano samandıraya sürpriz ziyaret yapmış vefalı adam ne de olsa özledik seni ya
Bahriye Tekin
13-03-2007, 01:27
luciano samandıraya sürpriz ziyaret yapmış vefalı adam ne de olsa özledik seni ya
canım benim o :(
aklı burda hala onun, bizim de onda...
vefalı insan :(
Murat Karaman
13-03-2007, 14:34
Dün antreman öncesi Fb Tv'ye konuştu.Özlemişiz Luciano'yu.Teşekkürler Fabio!
Sercan Tuna
13-03-2007, 16:55
süperdi ya özlemişim valla
Burcu Aycan
13-03-2007, 18:55
Evet ya iyi olmuş ziyaret ettiği seviyoduk keratayı :agla:
Çağdaş Çamlıoğlu
13-03-2007, 20:11
youtube deki veda klibini enaz 10 defa izlemişimdirrr...seni unutmıcaz fabio luciano...
Bahriye Tekin
15-03-2007, 01:20
youtube deki veda klibini enaz 10 defa izlemişimdirrr...seni unutmıcaz fabio luciano...
izlemekle yetinmek olur mu bölümdaş?
ben topladım ona dair nerde ne bulduysam...
hala duvarımda posteri asılıdır.
yolu açık olsun demekten başka yapcak bir şey yok ama maalesef...
ama bu kadar sevgiye layık davranıyo o da, sağolsun...
Orhun Can
15-03-2007, 07:55
Az önce tekrar izledim Türkiye Kupasında 6s'ye attığı golü :D
Turhan Çervatoğlu
11-04-2007, 01:46
abı lucı ztn bı roportajında bız koln de 3 turkuz demıs ya helal olsn yane
Serkan Özen
19-04-2007, 21:02
Luciano Köln'den ayrılmış.
Sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörünün çalıştırdığı Köln’e transfer olan Fabio Luciano, Alman ekibinden ayrıldı. Fenerbahçe’nin eski defans oyuncusu hedeflerine ulaşamadığını söyledi.
19 Nisan 2007, 15:48(Haber: Fatih Demireli – Ajansspor.com Almanya Temsilcisi)
Gecen sezonun sonunda Fenerbahce ile yollarını ayıran Fabio Luciano, şimdi de yeni kulübü FC Köln’den ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Brezilyalı futbolcunun isteği üzerine sezon sonuna kadar olan sözleşmesi feshedildi.
1.lige çıkma Polyannacılığına inanıp hiç gitmeseydi keşke. Bir yolunu bulup takıma kazandırabilseydik santrafor oynamasını bile isterdim doğrusu. Umarım seneye bu topiğ tekrar Fenerbahçefutbol forumunda görürüz.
Mesrur Yersel
19-04-2007, 21:40
forvette oynasın kesinlikle deivid den daha fazla gol atar.
Serkan Özen
19-04-2007, 22:01
forvette oynasın kesinlikle deivid den daha fazla gol atar.
O zaman Kezman'dan da daha fazla gol atmış oluyor ama :rolleyes:
Servet Güldeş
20-04-2007, 03:15
Savunmada oynarken kezman ve deivid den daha fazla gol attığını ve kritik maçlarda maçı çevirdiğini düşünürsek... Forvette oynasa min 15 atardı bence...
Anıl Şeker
12-05-2007, 19:45
Bunu daha once nbir röportajda sormuslardı...Gol atmayı bu kadar seviyorken neden defansta oynamayı tercih ediyorsunuz diye...Cünkü defans oynarken gol atmak takım adına dha faydalı cunku hem gol kurtarıyorsunuz hemde gol atıyorsunuz dıger turlu sadece gol atıyorsunuz kı buda bence yeterlı degıl demıstı...
Fahri Ayçiçek
12-05-2007, 20:39
Lucianomuz geri gelsin,edu iii olabilir ama luciano'nun yeri bi başkaydı
Arıkan Altay
12-05-2007, 21:03
100.yıl kadrosunda en çok görmek istedğim futbolculardan birisiydi ama kısmet değilmiş:(
bigün geri dönmesi dilekleriyle...
İlker Aykut
12-05-2007, 22:38
luci geri dön!
Erhan Şişli
12-05-2007, 23:46
Luci çok özledik seni :(
Servet Güldeş
14-05-2007, 09:29
şampiyonluk kutlamalarına gel luciiiiiiiiiiiiii
Bahriye Tekin
16-05-2007, 03:32
caddeye gelsin bizimleeee :)
Recep Yüce
16-05-2007, 18:55
caddeye gelsin bizimleeee :)
Hiç unutmayacakmısın bu adamı;)
Bahriye Tekin
16-05-2007, 21:32
Hiç unutmayacakmısın bu adamı;)
tabi ki hayıırrrrr ;) :D
mümkün mü ki onu unutmak ;)
Fahri Ayçiçek
17-05-2007, 02:16
gelse çok ii olur(bence)
İlker Aykut
17-05-2007, 08:37
sezon başında lugona ilk maçına antalyaspor karsısında çıktı ve 2 gol attı.. düşündüm acaba attığı gollerde lucianoyu geçer mi diyee.. lugonaya canım feda kalsın ama luciano da geri gelsin.. 2si iyi bi ikili olabilir... hem her sezon geseye ve eziktaşa boş geçmeyen bi defans oyuncusu da bulunamaz... O; gerçekten FENERBAHÇELİ!
Yusuf Yavuz
08-07-2007, 20:27
Luciano: Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldım ancak...
Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklif aldığını açıklayan Luciano, “Ancak Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam'' dedi.
‘Fener’e dönerim’
Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sözleşmesi feshedilen, iyileşince eski teknik direktörü Daum’un çalıştırdığı Köln takımına transfer olan ancak sezonu tamamlamadan ayrılan Luciano’dan mesaj var. Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklif aldığını ifade eden Brezilyalı oyuncu, “Ancak daha önce de söylediğim gibi Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımın formasını giymem. Döneceksem sadece Fenerbahçe’de oynamak için dönerim'' diye konuştu.
Patronluğa soyundu
Köln takımından sezonu tamamlamadan ayrıldığı için ağustos ayının sonuna dek hiçbir takımın formasını giyemeyecek olan Luciano, bu aydan sonra Cruzerio’da oynayacak. Bu arada küçüklüğünden beri kurduğu hayali gerçekleştirip, bir Mc Donalds dükkanı açan Sambacı, şu günlerde zamanının büyük bölümünü işyerinde geçiriyor. Sarı-Lacivertli taraftarların unutamadığı futbolculardan biri olan Brezilyalı savunma oyuncusu, taraftarlara ülkesinden selam gönderdi.
Fanatik
Anıl Buldak
08-07-2007, 21:01
yaw ben bu adama hayrandım ,, keşke geri gelse takıma =)
Timur Pirlioğlu
08-07-2007, 23:09
ah lucıano gerı glsende gs yee yazmaya devam etsen
Burak.Coşkun
08-07-2007, 23:12
türkiyede oynamış yabancı statüsüne geçmesi gereken 1 numaralı yabancı.
Bahriye Tekin
08-07-2007, 23:57
canım benim o yaaa
neden sevdiğimi bikez daha anladım şimdi
bitane o bitane
geri gelcek inşallah
Hakan Arıduru
09-07-2007, 00:12
onun kalbimizdeki yeri hiçbir zaman silinmeyecek..
Serkan Şahin
09-07-2007, 14:25
van hooijdonk la luciano mu geri istiyorum..:)
Mehmet Sabırlı
16-09-2008, 02:52
C.tesi günkü defansı gördükten sonra Luciano nun neden sakatlık sonrası takıma geri çağırılmadığını düşündüm. Ki gelse TC vatandaşı olmasıda kolaydı. Keşke,keşke...
Kerem Işıldak
02-11-2008, 14:05
Flamengoda kaptan olmuş şimdi. Son maçta da süper bir vole golü atmış. Bildiğimiz gibi yani:)
Mustafa Arıcı
02-11-2008, 14:22
defans görünümlü bir forvet FABİO LUCİANO =)
Orhun Can
04-11-2008, 12:51
Hakikaten son maçta yine efsane bir golü var.
Ertuğrul Bayındır
04-11-2008, 14:54
Hakikaten son maçta yine efsane bir golü var.
http://www.tumspor.com/haber/20081104/Lucianodan-rovesata-golu--VIDEO.php ;)
Ozan Ercan
04-11-2008, 19:58
Ama savunma gobeginde 2 kritik hata yaparak takimin berabere kalmasinda sorumlu oldugunu da eklemeyi unutmayalim :)
Onur Aloğlu
04-11-2008, 20:54
Daum da sıkışınca ileri yollardı ya :D DC / ST diye bir mevkii olabilir mi? :reis:
Adamın verkaç yaparak attığı gol bile var ya bizdeyken...
Cem Demirtaş
04-11-2008, 21:03
Daum da sıkışınca ileri yollardı ya :D DC / ST diye bir mevkii olabilir mi?
Adamın verkaç yaparak attığı gol bile var ya bizdeyken...
Galatasaray'a attığı da aşağıda kalır değildi hani :rolleyes::reis:
Emincan Kahveci
05-11-2008, 00:35
Song un önünden alıp verkaç tan sonra vurup gol olan pozisyon, unutulmazlar arasında ...
Selim Kul
05-11-2008, 15:55
gene bir rovesata vole karısımı bir gol atmış.harikaydı gene.bir cok forvetin atamayacagı sekilde:) o bir efsane
Sena Öztürk
07-11-2008, 23:06
fenerbahçenin son iki 2 numarası süper yaa:) luciano ve lugano..
Sercan Tuna
08-11-2008, 11:52
fenerbahçenin son iki 2 numarası süper yaa:) luciano ve lugano..
2sini bi arada izleyebilseydik keşke :(
Fuat Rıhtım
11-11-2008, 23:20
2sini bi arada izleyebilseydik keşke :(
İkisi bir araya geldi ama malesef Luciano uzun süreli bir sakatlık geçirince birlikte oynama fırsatı bulamadılar :(
Mehmet Evleksiz
12-11-2008, 02:18
luciano ile lugano nun ortak özelliği 6S ya her maç takmalarıdır heralde:D harbiden luciano ve lugano ikilisi süper olurdu ama 6S ye de yazık olurdu,her ay garibanlara kasım olurdu...
Mehmet Turutoğlu
12-11-2008, 12:35
Özledik seni be Luci
Gültekin Kaymaz
12-11-2008, 15:38
luci özledik seni hasret kaldık gollerine attığın gollerden sonra tribünlerde hep eraber fabio luciano diye bağırmayı ne güzel olurdu pazar akşamı sende o sahada olsaydın
Rıza Arık
14-11-2008, 18:33
Efsane!
Hakan Turan
14-11-2008, 20:22
kolay kolay kimseye efsane demem ama bu adam gercekten giydigi cubuklunun hakkını vermiştir...
hele bi denizli(emin deilim) macında olcanı kollarının arasına alıp rakip takıma karsı kendisini siper etmesini unutamam tabi geseye attıgı golde unutulmazlarım arasına girmiştir...
UNUTULMAZSIN...
Fuat Rıhtım
14-11-2008, 23:04
Luciano bu sezon futbolu bırakıyor sanırım.
Jübilesini Fenerbahçe'de yapsa :(
Son maçına çubuklumuzla çıksa :(
Onu biz uğurlasak :(
Servet Güldeş
15-11-2008, 14:11
Luciano bu sezon futbolu bırakıyor sanırım.
Jübilesini Fenerbahçe'de yapsa :(
Son maçına çubuklumuzla çıksa :(
Onu biz uğurlasak :(
Nerde bizde o vefa...
Fuat Rıhtım
15-11-2008, 14:17
Nerde bizde o vefa...
Bizde o vefa varda.
Şu PROFESYONELLİK denen olayı bazı şeylerde kenara bırakamıyoruz işte.
Servet Güldeş
15-11-2008, 14:53
Bizde o vefa varda.
Şu PROFESYONELLİK denen olayı bazı şeylerde kenara bırakamıyoruz işte.
Taraftarda demiyorum zaten kurumsal yapıdan bahsediyorum...
Servet Güldeş
22-02-2009, 00:01
Geriii dön Luciano...
Kazanma hırsın yeter... Bıktım malubiyeti sallamayan gevşek oyunculardan
Servet Güldeş
04-04-2009, 14:17
03 NISAN 2009 CUMA
Fabio Luciano Bırakıyor...
Bir aralar ligimizde Lugano'nun şimdi yaptığı "golcü-defans" görevini yapmıştı Fabio Luciano. Kadıköy'de en sevilen yabancılardan biriydi. Şu anda ülkesinde Flamengo'da forma giyiyor. Dün yaptığı basın açıklamasında Carioca Şampiyonası'ndan sonra futbol oynamayı bırakacağını açıklamış. Aslında bu kararı daha önce aldığını ama Flamengo yönetiminin kendisini o dönem ikna ettiğini söyledi. Emekliliğini açıklarken "Amerika'dan bir teklif gelirse bunu düşünebilirim" diyerek gider ayak son bir vole vurma ihtimaline de kapıyı açık bırakmış. Enteresan bir futbolcuydu Luciano. Fenerbahçe rakip sahada hücum yaparken ceza sahasında gol arar ama takım savunma yaparken pek ortalıklarda gözükmezdi.
Yusuf Yavuz
08-05-2009, 01:21
Olcanı nasıl da korumuştu.
Formamızı nasıl da öpmüştü.
Dereliyi de az daha öldürecekti.
Buğra Aykan
08-05-2009, 01:35
Luciano bıraktı taraftar kahroldu
Savunma oyuncusu olmasına karşın attığı gollerle Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Fabio Luciano, futbolu bıraktı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_253610_Fabio-Luciano.jpg
Son olarak Brezilya’nın Flamengo takımında forma giyen ve kaptanlık görevini üstlenen 34 yaşındaki oyuncu, ailevi sorunlar nedeniyle futbol yaşantısını noktaladığını belirterek, “Artık kendime daha fazla zaman ayırmak istiyorum” dedi. Bu karara çok üzülen Flamengo taraftarları, Luciano’dan devam etmesini istedi.
‘Aynı futbolu oynayacağız’
Derbide ortaya koydukları futbolla övgüleri toplayan Fenerbahçeli futbolcular, ligin sonuna kadar aynı oyunu ortaya koymak zorunda olduklarını söyledi. Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizdiklerini dile getiren Sarı-Lacivertliler, “Ancak kalan haftalarda buna izin vermeyeceğiz. Taraftarımız bizden aynı futbolu bekliyor ve biz de oynayacağız. Denizlispor’un ligde kalma mücadelesi vermesi bizi ilgilendirmiyor. Biz, kendi işimize bakıyoruz. Çıkıp oyunumuzu oynamak ve taraftarımızı mutlu etmek tek düşüncemiz” dedi
Genç Gürhan vefalı çıktı
Kanarya’nın genç oyuncusu Gürhan Gürsoy, bir süredir Bakırköy Devlet Hastanesi’nde yatan Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nu ziyaret etti. Yoğun bakımdan normal odaya çıkarılan Naim’le bir süre sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini ileten Gürhan, “Naim ağabeyle dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. İkimiz de Bulgaristan’ın Mestanlı kentinden Türkiye’ye göç ettik. Naim ağabeyin futbolcu olmamda da büyük katkısı var. Adanaspor’a transferimde büyük yardımları olmuştu. Rahatsızlığına çok üzüldüm ve ilk fırsatta ziyaretine geldim” dedi
Arthur Zico mesaj yolladı
Fenerbahçe’nin eski, CSKA Moskova’nın yeni teknik direktörü Zico’dan Sarı-Lacivertli oyunculara derbi kutlaması. Vatandaşlarını telefonla arayan Brezilyalı hocanın, “Beşiktaş galibiyeti için tebrik ediyorum. Benim zamanımda bildiğiniz gibi Türkiye Kupası’nı elimizden kaçırdık. Ancak bu kez camianın özlemini bitireceğinize inanıyorum. Rusya’da ligler devam ettiği için şu anda gelemiyorum ama ligler bitince İstanbul’da olacağım” dediği belirlendi.
Fuat Rıhtım
08-05-2009, 01:55
Hooijdonk, Luciano..
Bu adamlarla çok geç tanıştık, çok erken ayrıldık..
O hırsın, o azmin, mücadelenin tadı damağımızda kaldı tabir-i caizse..
Bundan sonraki hayatında yolunun açık olması, en büyük dileğim :)
Serkan Özkaynak
14-05-2009, 03:27
sen giderken o havaalanındakı goruntulerınde ne kadar goz yası doktugumu hatırlamıyorum... formasını sewen takımımızı dogustan fenerlıymıs gıbı savundugun ıcın cok tesekkurler lucıano
Onur Bilgin
25-07-2009, 11:10
Luciano hakkında Allah'tan tek dileğim en kısa sürede Fenerbahçe'mizde yardımcı antrenör olup ömür boyu bizde kalması, kendisine fahri vatandaşlık verilip heykelinin dikilmesidir.
Çok şey istediğimin farkındayım :D ama bu adam Fenerbahçe tarihinin en önemli birkaç yabancısından biridir.
Mert Uzun
27-07-2009, 22:26
Luciano Defansif manager oslun FB'de :D
Ertuğ Asırcı
03-05-2010, 01:56
Çok özledik...
Tolga Gümüs
19-03-2011, 12:43
Dün gece oynanan derbiden sonra Fabio Luciano twitter sayfasından;
Congratulations to Fener!! Fener 2 X 1 Galatasaray!! EN BUYUK FENER!! yazdı. Kalbinin hala bizimle olduğunun en iyi göstergesi değilmidir bu?
Ufuk Coşkun
17-09-2011, 18:08
http://twitter.com/#!/fabioluciano3/status/115064531637637120
Luciano bir başka :)
Burak İbar
21-09-2011, 16:28
Sakarya'da 90+3'te attığı gol untulur mu ? antu'nun yaptığı veda klibini her izlediğimde gözlerim doluyor :(
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.