PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun 6+1 yabancı... İstediğiniz gibi Sayın Demirören

Onur Aloğlu
07-11-2007, 02:44
Tepe tepe kullanın sırf Fenerbahçe´ ye inat olsun diye savunduğunuz sınırlamayı... 7 tane yabancı‚ koyun koyun oynatın..

Sakın ha sakın kalkıp yabancı sınırlamasıyla bu iş olmuyor demeyin...

Ertuğrul´ un deyimiyle "2 sene sonra Avrupa´ nın peşinden koşacağı" 32! yaşındaki Diatta size çok bile...

Sol kanadınızda dünya yıldızı Tello var‚ neyinize yetmiyor...

Taş gibi Cisse‚ tamam Djribril Cisse değil‚ ama CL finali görmüş...

Ricardinho sonra‚ 10 Alex edeninden...

Delgado var...

16 milyon Euro´ ya satmam dediğiniz Bobo...

Sakın sakın ağzınızı açmayın...

Çünkü bu yukarıda saydığım isimler‚ Türk Futbolu´ nun içine eden sizlere çok bile...

Bugün 6 Kasım‚ sizlere de kutlu olsun.
http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://forum.antu.com/images/bos.gif

Çağlar Çağatay
07-11-2007, 04:35
Resmi sitelerinde maça dair 8-0'lık skordan başka birşey yokmaça dair neden?çünkü hazmetmeyi bilmek gibi bir erdemleri yok.Sinan Engin cl maçından sonra bile çıkıp ben Fenerbahçe maçı ertelensin demiştim falan gibi 8-0'ı dahi kapatma çabaları içinde.Ya bırakın Allah aşkına da işinize bakın 8-0'ı tarihinizden silemeyeceksiniz bunu bile bile bu maçın sonunda çıkıpta işi Fenerbahçe'ye getirmeyin.Tarih birkez daha 6 Kasım'ı Fenerbahçeliler için özel bir gün yaptı...

Eline sağlık Onur çok güzel özetlemişsin...

Orhun Can
07-11-2007, 04:42
Ya bunlar neye neden karşı çıktıklarını biliyorlar mı Allah aşkına ? Sadece muhalefet olsun diye gündeme gelmeye çalışıyorlar. 8-0'ı bizim maça bağlamaları yine iyi ben samsun maçına dönmelerinden korkuyordum. (Çok ciddi söylüyorum)
Hiç meyve vereyim yok hep taşlıyım mantığı ama şunu unuttular dinsizin hakkından imansız gelir !

Abdullah Çalışkan
09-11-2007, 00:16
Resmi sitelerinde maça dair 8-0'lık skordan başka birşey yokmaça dair neden?çünkü hazmetmeyi bilmek gibi bir erdemleri yok.Sinan Engin cl maçından sonra bile çıkıp ben Fenerbahçe maçı ertelensin demiştim falan gibi 8-0'ı dahi kapatma çabaları içinde.Ya bırakın Allah aşkına da işinize bakın 8-0'ı tarihinizden silemeyeceksiniz bunu bile bile bu maçın sonunda çıkıpta işi Fenerbahçe'ye getirmeyin.Tarih birkez daha 6 Kasım'ı Fenerbahçeliler için özel bir gün yaptı...

Eline sağlık Onur çok güzel özetlemişsin...
yaa o gün sahaya biz paf takımla falanmı çıktık.. yani anlayamıyorum.. bizde 3gün sonra maç yaptık ama psv yi eze eze yendik.. oyuncuları demekki o kadar yoğun maç temposuna alışkın diiller.. minikleri yollasınlar onlar alışkındır belki..:D

Mehmet Turutoğlu
09-11-2007, 22:37
:D :p :p Biz 8 yabancı olsun diyoruz