Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Antalyaspor
Onur Kuyumcu
01-09-2006, 11:59
yeni transferleri ilk kez büyülü formamız altında izleyecek olduğumuz bu müthiş maçta yapacaklarımız birkez daha bizim nasıl taraftar olduğumuzu gözler önüne serecektir. BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI 9 eylül de tribünlerdeki yerlerimizde buluşmak dileğiyle.
Hüseyin Atik
01-09-2006, 12:41
Yeni transferlerimizi 12 numaraya aşık etme tarihi : 09.09.2006
Onur Kuyumcu
01-09-2006, 12:44
olum üsiiiin hoşgeldin yaaa kardeşim yaaa
Ahmet İnal
01-09-2006, 13:04
Arkadaşlar konuyu futbol bölümüne açsaydınız daha güzel olmazmıydı
Onur Kuyumcu
01-09-2006, 13:12
1907 unifeblileri sadece hedef alarak açtığım için buraya yazmayı uygun gördüm.
Forum Yönetimi
01-09-2006, 13:42
yeni transferleri ilk kez büyülü formamız altında izleyecek olduğumuz bu müthiş maçta yapacaklarımız birkez daha bizim nasıl taraftar olduğumuzu gözler önüne serecektir. BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI 9 eylül de tribünlerdeki yerlerimizde buluşmak dileğiyle.
Değerli üyemiz Onur Kuyumcu,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Değerli üyemiz Onur Kuyumcu,
Forum kurallarımız gereğince;
''Forumlarımızın rahat ve kolay takip edilmesi için konular ilgili bölümlerde açılmalıdır. Yanlış yerde açılan konu başlıkları Forum Yönetimi tarafından taşınır.''
Bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Mustafa Ünal
01-09-2006, 15:25
Fenerbahçe-Antalyaspor denmiş ama ne amaçla açılmış bu konu bende anlayamadım.
Skor tahmini isteniyorsa yapalım diyecem ama benden önce yapan yok.Stada gitme organizasyonu mu diye bakıyorum o da değil.
Sadece stada gelmenin önemini vurgulayan bir konu açılmış..Keşke diğer açılan konulara devam edilseydi..Yani yeni bir topiğe gerek olmadığını düşünüyorum..Bu benim fikrim!
Skor tahmini yapmak geldi içimden.. 4-1
Mustafa Ünal
01-09-2006, 15:38
BİLET FİYATLARI ANTALYASPOR RANDERS
Telsim- Migros Tribünleri 27,5 YTL 35 YTL
Fenerıum Üst 60 YTL 75 YTL
Fenerıum Alt G Blok 100 YTL 125 YTL
Fenerıum Alt F Blok 150 YTL 175 YTL
Fenerıum Alt E Blok 175 YTL 200 YTL
Fenerıum Alt-Maraton Alt Çocuk Bileti 75 YTL 100 YTL
Stada çağırıyosun insanları ama diğer tarafta bilet fiyatlarından şikayet eden insanlar var..
Ozan Ercan
01-09-2006, 16:07
Boyle basliklar faydali oluyor, herkes mactan once beklentilerini ve mactan sonra yorumlarini bu baslik altindan paylasabiliyor. Skor tahmini basligi Kantin bolumunde, organizasyon basligi ise genelde 1907UNIFEB bolumunde yer aliyor zaten. Burasi futbolun konusuldugu bir baslik oluyor sadece..
Çağatay Tatar
01-09-2006, 21:08
bence antalya zor gol yıyyo zor gol atıyo pek golu gecmez bence...
Tamer Akdağ
01-09-2006, 23:49
bu macta yeni transferler uyumlu bi oyun oynarlarsa 3-0 alırız...ama takıma daha alısamamıslarsa biraz zorlanacagımızı dusunuorum cunku antalya katı defans yapan bi takım gozuksede pozisyona girende bi takım cok kacırıolar...umarım yeni transferler bu macla birlikte takıma uyum saglarlar...
Alper Akay
02-09-2006, 02:11
Hımmmm Antalya bizi zorlicak gibi görünüyo bu maçta...
ama bu maçta gerçek 12. adam olcak... sadece ucuz maça gelipte futbolcu yuhalayanlar olmicak... :)
Sesimizle, bileğimizin hakkıyla alırız bu maçı... inşallah...
Alper Tunka
02-09-2006, 10:12
bu maç çok farklı olucak yepyeni bir kadroyla sahaya çıkıcaz,inşallah uyum sorunu kısa zamanda giderilir ve şov başlar..
Ufuk Peker
02-09-2006, 13:32
antalya maçında şov başlıyor;) başka söze gerek varmı?;)
Hakan Temiz
02-09-2006, 22:52
Harika bi kadroyla harika bi maç olacak,Kadıköy de golshow izlicez...yeni golcülerimizle bol gol atılacağı kesin..!!!
Serhat Özcan
03-09-2006, 00:15
bugün antalya bejeke ye 15 dakikada 3 gol attı:)umarım bu hafta güel bi maç olur...hade bakalım hayırlısı
Seyit Soran
03-09-2006, 01:22
arkadaslar biz antalya dan gol yemeyiz ama skor tahmini yaparsam 2-0 veya 3-0 golleri de yazıyım 1 kezman 1 deivid 1 alex :D
Alper Akay
03-09-2006, 01:32
işte sezon şimdi başlıyor... :D
Şükrü Günal
03-09-2006, 03:08
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz maçı..İçimiz kıpır kıpır..Acayip bir forvet ve defans hattı oldu ya..Orta saha da Tuncay'la daha da aktifleşecek..Bu hafta Antalya çok çekecek :)
Ramazan Keleş
03-09-2006, 12:49
bjk ant maçını izledim ant güzel top oynuyo ama şükrü saraçoğlunda şansları yok 100. yıl show başlıyo hadi hayırlısı
Ozan Karaer
03-09-2006, 16:12
antalyanın bundan fazla bi oyun oynayacağını tahmin etmiyorum...zaten neticede 15 dakikada 3 gol buldular ama bu yanıltıcı olabilir...bana göre de antalyasporun Kadıköy'de hiç ama hiç şansı yok...
Erman Gören
04-09-2006, 14:48
Kadıköyde yenerz kesin .. ayrıca bu hafta hakemlerde daha dikkatli olur sakarya maçında olan olaylardan dolayı ters bi durum yaşanmaz umarım ..
Hakan Temiz
04-09-2006, 22:44
6s li h.ulusoy gelen tepkiler üzerine açıklama yapmış;Fenerbahçe ile hiçbir problemim yok die!! ??? ewet bu hafta hakemler daha dikkatli olur ;D
Onur Kuyumcu
07-09-2006, 09:41
bence antalya zor gol yıyyo zor gol atıyo pek golu gecmez bence...
arkadaşım senin zor gol atıyo dediğin takım bjk ye 15 dakikada 3 gol atıı
muhaha :) ;D :D 8)
Kürşat Filiz
07-09-2006, 09:53
Arkadaşlar takımın başında Yılmaz vural var.bi zamanlar bu topiclerde yılmaz vural ile Cem Yılmaz diye dalga geçiyorlardı ama adam tek başına takımı lige çıkardı.Bu takım o gelmeden önce kayyum sesleri ile inliyordu.
Yılmaz hoca Saraçoğlunda bizi yenmek için hertürlü taktiği uygulayacaktır.çünkü hem kendisi için hem a.s için sükse olur bu galibiyet.
Hafife almamak lazım.Taner ve coşkun faktörü var.Antalya lı olarak geçen senede izliyordum bu senede izliyorum.bir kazaya kurban gitmemek için asla hafife almamak lazım a.s 'u.
İsmail Kelebek
07-09-2006, 12:12
gerçekten bekleyiş heyecan verici ama bu maçtan sonra yazılacaklar da belli.eğer bi aksilik olmaz da farklı skorla kazanırsak fener tutulmaz tarzı haberler falan.daha dur ya 1 maç izledin kesin karar verebilmek için 5 fikir sahibi olabilmek içinse 2-3 maç yeterli ama 1 maç asla.tek isteğim yeni alınan oyuncularımızn appiahımızn transferinde gördğümüz derecede takıma faydalı olabilmeleri
Yunusemre Coşan
08-09-2006, 00:21
skordan çok oyun daha önemli... Umarım çok sarılırlar birbirlerine
Alper Tunka
08-09-2006, 10:27
evet yeni transferlerin hepsinden antalya maçında aynı anda yüksek performans görtermesini beklememiz garip olur...takıma adapte olarak zamanla sağlıklı bi şeklide takıma uyum sağlamalarını tercih ederim...bu maç çok kötüde oynayabilirler muhteşemde oynayabilirler ama bu oyunları onların nasıl futbolcu olduğunu bu maçta göstermez..sabredicez 3 maç 5 maç,sonrası zaten takıma adapte olduklarında gerçek yüzlerini görücez inşallah..
Serhat Kılıç
08-09-2006, 12:38
bu hafta fenerbahçe için milattır bu sezon için bence.bu yuzden taraftarlar desteğiyle futbolcularda iyi futbol ve galibiyetle görevini tam anlamıyla yerine getirmeli bu hafta...hadi rasgele inş...
Hakan Temiz
08-09-2006, 13:28
inş..eminim bu hafta çok güzel olcak..
İsmail Kelebek
08-09-2006, 14:28
yarınki maçın önemi ve heyecanı çok ayrı ve güzel.her şeyin muhteşem olmasını diliyorum.
Muzaffer Eken
08-09-2006, 14:46
bence kaptan yine solda uğurun yerinde oynarken önderde sağ bek oynar bu hafta
Arif Şahin
08-09-2006, 14:49
Zico'nun hücum futbolu oynattığını biliyoruz. bu sistemde top taşıyan beklere ihtiyaç var. önder çok iyi bi defans oyuncusu ama sağdan çizgiye inip etkili ortalar yapabilecek bi tarzı yok. bu yüzden kaptan sağ bekte, uğur da sol bekte oynayabilir. bence denenmesi iyi olur, kaptan sağda daha da başarılı olur bence
İsmail Kelebek
08-09-2006, 14:49
şu ikinci kadronda eğer uğur savunma görevini iyi yapabilirse (ki bilmiyorum hiç görmedim daha önce) daha güzel olur gibi geliyor bana ama tabi böyle devam edilmez gibi.ben uğur boralı çok beğeniyorum.diğer takımlarda kesinlikle ilk 11de çıkar ama tabi bizim takımımızla onları kıyaslamak en büyük yanlış olur.fakat ben yine de uğur boralı topla birlikte çabuk süratlenen ve top tekniği iyi olan bi oyuncu olarak görüyorum.oldukça kaliteli bi oyuncu.oynamaya ihtiyacı war.oynarsa biz de daha sağlıklı görüş belirtebiliriz
İlker Üçer
08-09-2006, 14:54
Uğur'dan pek bek olmaz gibi, özellikle defansa sadece 1,5 oyuncuyla destek verebilen bir takıma bu kadar ofansif bir bek lüks olur. Orta saha için de bu takıma Kemal lazım 3. olarak, eski, formda Kemal, tabi şu anda o halinden çok uzak.
Onur Erülker
09-09-2006, 14:43
Evet çok heycanlıyız.Bence geçte olsa çok iyi transferler yaptık .İdda ediyorum Kezman-Deivid ikilisi 103 golü çok rahat geçecektir.Yanımda bjkli bi arkadaşım var, o bile transferlerin iyi olduğunu ve takımı izlemek için sabırsızlandığını söylüyor.
Hakan Temiz
09-09-2006, 15:24
Kezman-Deivid ikilisi harika bi ikili olcak;eminim ;) umarım bu akşam muhteşem bi karşılaşma izlicez;hadi Fenerbahçe!! ;) :D
Katife Keskin
09-09-2006, 20:56
alex yine iş başında ;D
Murat Karaman
09-09-2006, 21:28
Hoşgeldin Diego Alfredo Lugano..
İsmail Kelebek
09-09-2006, 22:07
ilk maç için konuşmak henüz erken ama antalyaspor mu çok dişli çıktı biz mi etkisiz kaldık bilmiyorum.ama ortada olan bir şey war ki istediğimiz oyunu oynayamadık.yan toplarda pek ii deildi savunma.defansımızın yan toplarında bir zaafı olabilir mi acaba diyorum fakat 3-5 maç izlemek lazım bunu görmek için.pek etkili değildik açıkçası ama savunmada gördüğüm önemli artı artık yeni transferlerle birlikte savunma oyuncularımız rakibin ileri uç elemanlarına yakın oynuyor ve defansın arkasına sarkmalarına pek izin vermiyorlar.inşallah bu hep böyle devam eder.ilk maç için herkeste bir heyecan wardı ilk maç olsa dahi beklentiler ister istemez yüksek tutuldu o yüzden bütün taraftarlarda bir sabırsızlık wardı fakat bu oyun kesinlikle ölçü olamaz.ya da umarım olamaz.çok daha iyi olacaktır bu takım.bu arada ileri deivid ve kezman fizik olarak diri kaldıkları sürece fazla sorunumuz kalmaz.deivid bence fazla kendini göstermemesine rağmen oldukça olumlu oynadı.çok süratli ve teknik olması çok önemli.gerektiğinde orta saha görevine büründü dolaşan bi santrfor.kezman da ii mücadele etti.ii ya her şey daha ii olur:>
Onur Aloğlu
09-09-2006, 22:09
Antalyaspor önde basan, alan daraltan, orta sahada gerçekten iyi kapanan bir takım kurmuş. Geriye yaslanmadan oynadılar üstelik. İçerde ve dışarda çok can yakacağı belli. Yalnız Souza -yanlış yazmış olabilirim- isimli futbolcularına karşı her hakem bu kadar müsama göstermeyebilir.
Fenerbahçe için 3-4 hafta yorum yapmak yersiz olur. Takımın yarısı değişti. Ve bütün halinde sadece 1 haftadır birlikte idman yapıyorlar. Önemli olan deplasmanlardan kayıpsız dönerek, içeride maçları de atmosferimiz ile kazanmak. 3-4 hafta olabilecek en az kayıpla geçerse, bu takımın önünde durabilen olacağını sanmıyorum.
İsmail Kelebek
09-09-2006, 22:14
haklısın şu geçiş dönemini kayıpsız atlatmak çok önemli.
Onur Aloğlu
09-09-2006, 22:29
Ümit Özat' ın yaptığı kötü orta sonrası Lig Tv' nin uzun bir süre "BÜYÜK KAPTAN ÜMİT ÖZAT" pankartını ekranlara getirmesi yarayı kaşımaya yönelik, tamamen şark kurnazlığı içeren bir hareketti. Fenerbahçe taraftarının sinirleri bozulmaya başladığı anda ekranlara getirilen bu görüntü Lig Tv' nin rengini iyice belli etmeye başlamasıyla açıklanabilir.
Bunu ıskalamamak lazım...
Aycan Yılmaz
09-09-2006, 22:41
takımın neredeyse %40 degisti.. oyunumuzu oynayamadıksa sebebi budur.. ancak iyi ki kazanıldı yoksa yorumları düsünemiyorum. mac adına bence en güzel üc sey: bizim türk bayrakları (zamanlama ve görselliği cok iyiydi) - lugano nun 2. golünün seyri (lugano nun 2.golünde lugano yu tam havada ucarken gördüm öncesi yok yani.. top gelio lugano havada ucuyo mütis bi görüntüydü..) - 2.golden sonra cordoba ya seslenis: sst! sst! cordoba!!! ;D ;D ;D
Ufuk Peker
09-09-2006, 23:20
bu maçın böle geçmesi son derece normaldir.çünkü taraftar bile oyuncular anons edilirken yeni transferlere karşı biraz suskun kaldı alışamamaktan dolayı,onlar alışamadıysa yeni transferlerin takıma alışmasını ilk resmi maçta beklemek olmaz.zamanla iyi olcağımızı düşnüyorum ;)
Arif Akdemir
09-09-2006, 23:37
Hoşgeldin Diego Alfredo Lugano..
hoşgeldi :D
Barış Kaleoğlu
10-09-2006, 00:42
açıkçası oynanan oyun göze hoş gelen bi oyundu bana göre gayet hoşuma gitti yani oynanan oyun 3-4 hafta sonrasını düşününce içimde garip bi his doğuyo biz uefa da baya bi gideriz bu ligin de tozunu atarız gibi...
ayrıca lugano cidden süper top oynadı attığı goller olsun defanstan çıkardığı toplar olsun yine defanstan attığı uzun paslar olsun...
Fatih Çalışkan
10-09-2006, 00:48
lugano bence de çok iiydi... takım bu kadar uyumsuzken bile 4 gol atabiliosak uyum sağlandıında düşünemiyorum...:D::D
Tamer Akdağ
10-09-2006, 01:05
lugano cok iyi oynadı...edu pasif kaldı bana gore zaman lazım ona...kezman ilk yarı cok top kaybı yaptı ama pres yapması cok iyi...deivid te fazla top alamadı bu mac...ben bu macta yeni transferleri boyle yorumluyorum...daha zaman lazım tabiiki..
Serhat Özcan
10-09-2006, 01:07
walla kazanmak güzel ama iyi bi maçmıydı hayır...tabi ki eleştirmenin hiç bi anlamı yok çünkü takım yeni ama gördüğüm şu 70.dakikaya kadar tek bi organize atak yok...gerçi ondan sorada yok goller duran toptan...dediğim gbi kazanmak güzeldi ama bakalım ilrleyen günler ne getirir...
bide sanırım randers maçı da zor olacak gbi ama hayırlısı...
Ufuk Peker
10-09-2006, 10:38
Kesinlikle zaman lazım. Bir dk. bile organize bir oyun oynayamadık. Oyunda hakimiyetimiz yoktu. Yaklaşık 3 senedir rakip kim olursa olsun, kendinden emin, oyunu yönlendiren, istediğinde domine eden, istediğinde pas yaparak rakibi yoran bir takım vardı ama şu an bu yok! Umuyorum zamanla düzelecektir.
Tümer'in pas hatalarından baygınlık geldi.(Kesinlikle Tuncay ilk 11'de olmalı)
Deivid bu maç sahada mıydı, değil miydi bilmiyorum.
Kezman'ın ileri uçta pres yapması sevindirici ama ilk dakikalardaki yakaladığı fırsat gerçekten kaçırılmaması gereken bir fırsattı. Bence o pozisyonda zor olan golü yapamamaktı, başardı.:)
Edu iyiydi.
Lugano tek kelimeyle harikaydı.
Kerim genç olduğu için belki elinden geleni yapıyor, bazen güzel hareketleriyle bizi memnun eden bir görüntü çiziyor ama bence o noktanın adamı tartışmasız Önder. Forvetten sağ bek olmaz.
Aurelio ve tabii ki APPİAH. Medarı iftiharlarımız.
Zico artık kaleyi Volkan'a vermesi gerektiğini sanıyorum bu maçta anlamıştır.
+1907 her sözüne ;)
Gökhan Öztürk
10-09-2006, 13:45
Evet Kesinlikle erken daha takımın uyumu lazım ....
Ve kesinlikle TAKIM SAVUNMASI.....
Lugano iyi demişler ama bence gol atmaktan çok görevi olan SAVUNMA yı ii yapmalı....2.maçı alıscak iyi topcu ama Antalya her duran topta tehlike yarattı...
Eu ile uyum lazım duran toplarda çok tehlike yiyoruz AVRUPADA tehlike buyuk..
Kaptan yine Kötüydü...
Kerim çok şeyler yapmaya çalıstı ama hepimiz biliyoruz ki Kerimin Hücumu iyi defansı idare eder düzeyde genede çok genç helal olsun...
Appiah asri görevi olan savunmayı çok unutuyor kesinlikle...tamam güzel hücum ama Aurelio ile birlikte ortasahayı alması lazım....
Kezman ısınacak daha benim için önemli olan hosuma giden kezmanın press yapması çok güzel...ama kendini fazla atmaya başlamasın hemen yere...beleş penaltıdan gol istemiorum...
Deivid çok teknik bi topcu ....Kezman dan daha yararlı olacak bence ilerde.....
HEP DESTEK TAM DESTEK....
Alper Akay
10-09-2006, 14:55
en güzeli omuz omuza yaparken futbolcularında sahada zıplamalarıydı...
hele kezman ın şaşkınlıkla tribünlere bakması çok güzeldi... :D
Ege Uysaler
14-12-2008, 22:07
ilk yarı iyi oynadık ikinci yarı 10 kiş kalan antalya karşısında gereksiz sutlar ve ustunu gidilmeyen sıkıcı bir ikinci yarı vardı buna rağmen yendik ilk defa bu seozn 3 maç üst üste kazandık
takım hücum oynarsa güizanında iş yapabilecegini gördük alexin hala formsuz oldugunu kazımın bu formayı haketmedigini böyle bir maçta bile defansımızdaki iki stoperin sarı kart görmesi düşündürücü olan taraftı
bi de aragonesin dolaylı yoldan oyuncu degiştirmesi komiğime gidendi
Hakan Ateşler
14-12-2008, 23:02
bu maç ööle takıldırlar işte, oyun da yoktu futbol da...
Göktuğ Güllüce
14-12-2008, 23:03
İlk yarı istekli ve mücadeleci bir oyun vardı bence... Fakat tamamen kiev fiyaskosunun üstünü örtmeye dayalı bir oyundu...
Hakan Ateşler
14-12-2008, 23:04
bu arada forum yönetimi maç başlığı açanlara sene başında "artık biz açacağız, görsel güzellik için" falan diyordu saat 4 5 gibi baktım böle bir başlık yoktu, sora evden çıktım... maç yorumu da yazamadım tabii.
siz mi açın biz mi açalım karar verseniz?
Tuğba Tülü
16-12-2008, 01:16
Ben de Antalyaspor maçı için konu açılmamasına şaşırdım doğrusu ,vardır bir hikmet herhalde ..Maça gelince ,ne yapıp ne edip kazanmamız gereken bir maçtı ,istediğimiz pozisyonları bulup 2 de gol attık,bunda Antalyasporun gücü ve ikinci yarıyı 10 kişi oynamış olması etkendi,tek önlibero ile oynarak daha sık pozisyona girdik artı ilerde emrenin de iyi futbolu eklenince istediğimizi aldık..İnşallah haftaya Konya maçında Lugano ve Edunun yokluğunda müthiş ikilimiz ! Can ve Yasin sayesinde bir kayıp yaşamayız ...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.