PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerrard'ın açıklamaları, çok gururlandım

Erdem Köroğlu
14-11-2007, 01:48
"Aklıma ilk F.Bahçe geliyor"

Dünyaca ünlü spor ürünleri üreticisi Adidas, yeni kramponu Predator'u Fransa'nın başkenti Paris'te dev bir organizasyonla tanıttı. Tanıtıma dünyaca ünlü futbol yıldızları da katıldı. Bunların arasında geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 8- 0 yenerek Şampiyonlar Ligi tarihine geçen Liverpool'un oyuncuları da vardı. Organizasyonu, Türkiye'den Sabah Spor'la birlikte CNN Türk (Alp Özgen) ve FourFourTwo (Yakir Mizrahi) izledi. Bu ikili bu röportajların yapılmasında bize önemli destek sağladı. Sabah Spor, Paris'te Türk basınında bir ilke imza attı ve İngiliz ekibinin yıldızlarıyla röportajlar yaptı. Paris'e özel uçağıyla gelen Liverpool'un yıldızı Steven Gerrard, gazetecilerin röportaj için peşinden koştukları bir isimdi.

'UMARIM EŞLEŞMEYİZ'

Ancak tüm görüşme tekliflerini geri çeviren Gerrard, yazılı basından sadece Sabah'a röportaj vermeyi kabul etti. 'Türk futbolu' denildiğinde aklına ilk gelen takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen İngiliz yıldız, "Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaçırmıyorum. Gerçekten de ortaya koydukları futbola ve aldıkları sonuçlara saygı duyuyorum. Grupta ilk ikiyi, dolayısıyla turu geçmeyi büyük ölçüde garantilediler. Doğrusu Inter ve PSV gibi iki takımı yenerek ve 4 maçta mağlup olmayarak bunu hak ettiler. Bir sonraki turdaki rakibimiz olmalarını istemiyorum. Eşleşirsek işimiz gerçekten çok zor" yorumunda bulundu.

Kaynak: Sabah

Hasan Muradoğlu
14-11-2007, 10:18
Hastasıydık, daha bir sever olduk :)
Yürü lan Stevie G.

http://www.double-whammy.com/photos/StevenGerard.jpg

Serkan Şahin
14-11-2007, 12:49
önümüzdeki yıllarda seni de Fenerbahçemizde görmek isteriz:)

Samet Koşar
14-11-2007, 15:53
bazılarıyla bişey geçen takımın kaptanı FENERBAHÇE'mizden çekinio.. daa noolsun;) gururum okşandı valla:D

Hakan Ateşler
14-11-2007, 17:49
ben böyle bir yazıya inanmıyorum. tamamen yalan haber bence. her sene aynı haberler dönüyor. bütün herkesten kaçmış da bir tek sabaha konuşmuş. nası oluyor anlamıyorum. sabahı nerden bilsin adam neden bir çok gazeteciden kaçarken sabah'ı "seçsin". çok gördük brezilya kampında ronaldinhoyla adrianoyla veya arjantin kampında crespoyla yapılan röpörtajları. fotoshopla tabii...

Erdem Köroğlu
14-11-2007, 19:26
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/11/13/haber,4C58784494974EFE969BBFDF83ED4B14.html

Cem Demirtaş
14-11-2007, 19:54
o röportaj aslında sabaha deil four four two ya verilmiş sabahta araklamış işte

Burcu Akkaş
14-11-2007, 21:24
olsun nereye verildiği değil de ne dediği daha önemli sanki :) evet öyledir bizim takımımız :D

Hakan Ateşler
14-11-2007, 23:15
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/11/13/haber,4C58784494974EFE969BBFDF83ED4B14.html

sabah sallıodur diorum bana sabahın arşivini yolluyorsun. ne diim. umarım doğru haberdir.

Erdem Köroğlu
14-11-2007, 23:39
sabah sallıodur diorum bana sabahın arşivini yolluyorsun. ne diim. umarım doğru haberdir.

ben zaten kimseyi inandırma cabasında degilim,isteyen inanır isteyen inanmaz...orda fotografı falan var,ayriyetten voroninle de röportaj var,onun icin yolladım,her neyse...

Mustafa Ünal
15-11-2007, 16:43
Hakan'a katılıyorum.

Böyle kaynağı sağlam olmayan haberleri foruma taşımanın çok yerinde olduğunu düşünmüyorum. Neden o kadar spor basını veya Uefa sitesine haber vermeyen futbolcu gelip neden Sabah veya 4,4,2 ye röportaj versin.

Aklıma şu geliyor. Eğer böyle birşeyin gerçekliği varsa ;

1) fenerbahce.org bunu siteye haber yapar. Sonuçta adam Fenerbahçe'yi övüyor.

2) FB TV bununla ilgili kesinlikle klip şeklinde Liverpool'un 8 golünden oluşan bir haber yapıp çoktan sunardı.

3) Fenerbahçe gazetesinde veya Aralık ayınca çıkacak Fenerbahçe dergisinde bununla ilgili bir köşe olur.

Bekleyelim.

Erdem Köroğlu
15-11-2007, 22:23
Hakan'a katılıyorum.

Böyle kaynağı sağlam olmayan haberleri foruma taşımanın çok yerinde olduğunu düşünmüyorum. Neden o kadar spor basını veya Uefa sitesine haber vermeyen futbolcu gelip neden Sabah veya 4,4,2 ye röportaj versin.

Aklıma şu geliyor. Eğer böyle birşeyin gerçekliği varsa ;

1) fenerbahce.org bunu siteye haber yapar. Sonuçta adam Fenerbahçe'yi övüyor.

2) FB TV bununla ilgili kesinlikle klip şeklinde Liverpool'un 8 golünden oluşan bir haber yapıp çoktan sunardı.

3) Fenerbahçe gazetesinde veya Aralık ayınca çıkacak Fenerbahçe dergisinde bununla ilgili bir köşe olur.

Bekleyelim.

aslında haksız sayılmazsın,örnekleri olmadı degil,iste ne yazık ki koskoca,günlük 400bin satan gazeteye bile tam manasıyla güvenemiyoruz,bu da basınımızın icler acısı hali...

Erdem Köroğlu
15-11-2007, 22:24
arsen wengerde şampiyonlar ligi kalitesi için slavia prag ve besiktas gibi takımların sampiyonlar ligine katılmaması gerektiğini söylemiş :D

o tam bomba zaten,sekiztaslı arkadaslara her gün birer posta anlatıyorum,kuduruyorlar:) yazık adamlara be,küfretse daha iyi yani...:)

Abdullah Çalışkan
15-11-2007, 23:02
önümüzdeki yıllarda seni de Fenerbahçemizde görmek isteriz:)
sen KOPu bilionmu onlar önce liverpool klubunu basar sonra gerardın ewini..:D we liverpool bıraksa bize gelene kadar ooooo..:D

Burcu Akkaş
16-11-2007, 00:06
sen KOPu bilionmu onlar önce liverpool klubunu basar sonra gerardın ewini..:D we liverpool bıraksa bize gelene kadar ooooo..:D
:)

Tuğba Tülü
16-11-2007, 02:12
Avrupada LİONEL MESSİ ve STEVAN GERRAD en sevdiğim tek geçtiğim futbolculardır...Gerradın söylediklerini okuyunca o kadar mutlu oldum ki anlatılmaz yaşanır:)

Mustafa Ünal
16-11-2007, 21:00
Haksız sayılmadığımı düşünüp, aynı zamanda habere inanıyorsun ve birde gururlanıyorsun. Anlayamadım açıkcası.

İçler acısı durumda olan tek şey keşke basın olsaydı.

Erdem Köroğlu
16-11-2007, 22:53
Haksız sayılmadığımı düşünüp, aynı zamanda habere inanıyorsun ve birde gururlanıyorsun. Anlayamadım açıkcası.

İçler acısı durumda olan tek şey keşke basın olsaydı.

ya senin derdin ne ALLAH ASKINA...senin sınıfın ne,ne hakla bana durumun icler acısı dersin:)yani orada tam manasıyla güvenemedigimizden bahsediyorum,fotografları var ayriyetten voroninle-ki liverpooldan takım arkadası bi bilgin var sanırım,dogru olma ihtimali cok yüksek yani haberin----senin hayatında okudugun,yazdıgın,konustugun,birebir iliskiye girdigin hicbirseyde süpheye yer yok mu,hayatın ayet hükmünde mi bastan asagı..ayriyetten,ne yani burda tartıssalım mı,sana laf mı söyleyeyim,asıl ben sana acıyorum falan mı diyeyim,bunu mu bekliyorsun..benim seninle bir derdim yok..ama yok,illa benimle ugrasacaksın...galiba bi problemin var benimle,siyasi düsüncelerim mi etkiliyor seni anlamıyorum,böyle mesajlarıma kapsamlı serhler koyma ihtiyacı falan duyuyorsun(SEKİL A,YUKARIDA MADDE MADDE SIRALAMISSIN)kacıncı defa...acıgımı arıyorsun türlü arayıslar icine giriyorsun,laf sokmaya calısıyorsun..ama söyle bir sey var,ben kendime hayat prensibi edinmisimdir...'MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN AYIBINI ÖRTER,ACIGINI ARAMAZ'...ama kusra bakma,seninle ugrasacak vaktim yok...hayırlı traslar...

Mustafa Ünal
17-11-2007, 02:44
Neyse.

Ali Yıldırım
17-11-2007, 13:40
Arkadaşlar dün kampüste konuşuyorduk Gerrard'ın açıklamalarını.gercekten bir tek bizi değil herkesi gururlandırmış.beşiktaşlılar bile helal oldun dediler:D :D

Murat Karaman
18-11-2007, 00:36
ya senin derdin ne ALLAH ASKINA...senin sınıfın ne,ne hakla bana durumun icler acısı dersin:)yani orada tam manasıyla güvenemedigimizden bahsediyorum,fotografları var ayriyetten voroninle-ki liverpooldan takım arkadası bi bilgin var sanırım,dogru olma ihtimali cok yüksek yani haberin----senin hayatında okudugun,yazdıgın,konustugun,birebir iliskiye girdigin hicbirseyde süpheye yer yok mu,hayatın ayet hükmünde mi bastan asagı..ayriyetten,ne yani burda tartıssalım mı,sana laf mı söyleyeyim,asıl ben sana acıyorum falan mı diyeyim,bunu mu bekliyorsun..benim seninle bir derdim yok..ama yok,illa benimle ugrasacaksın...galiba bi problemin var benimle,siyasi düsüncelerim mi etkiliyor seni anlamıyorum,böyle mesajlarıma kapsamlı serhler koyma ihtiyacı falan duyuyorsun(SEKİL A,YUKARIDA MADDE MADDE SIRALAMISSIN)kacıncı defa...acıgımı arıyorsun türlü arayıslar icine giriyorsun,laf sokmaya calısıyorsun..ama söyle bir sey var,ben kendime hayat prensibi edinmisimdir...'MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN AYIBINI ÖRTER,ACIGINI ARAMAZ'...ama kusra bakma,seninle ugrasacak vaktim yok...hayırlı traslar...

Ağır ol..

Sağa sola fetva vereceğine,bi çeki düzen ver yazdıklarına..

Erdem Köroğlu
18-11-2007, 01:27
tamam,veririm...

Tolgahan Duralı
18-11-2007, 05:21

Arkds sen ilk önce uslubunu düzelt, her ne olursa olsn böyle seyler yazman kendini zararına haklı olsan bile haksız duruma düşersn büyük kück harfler yazmak fln olmuyor yani.Hem belki orda arkds seni kast etmedi olamaz mı ? Seninde bişeyin varki üzerine alınıyorsn.Olmaması gereken tartışmalar bunlar..

Hasan Muradoğlu
18-11-2007, 12:01
2 tür futbolcu vardır; tribüne oynayan (yetenek bab'ında olabilir bu ya da yalandan şirin gözükme çabalarında olan) ve diğeri de tribünü yaşayan, bilen...

İlk türden topçuları hepimiz biliyoruz.. İkinci kısımdan olan ise dünya'da artık çok kalmadı.. Totti ve Gerard bu isimlere örnek verilebilir belki.

İstanbul'daki finalin ardından, Gerard taraftar hakkında şu açıklamayı yapmıştı: "Onlar gunlerdir, aylardir buraya gelebilmek icin para biriktiriyorlardi". Bu cümle kendini "scouser" diye tanımlayan tüm kırmızıları kendinden geçirdi tabii..

Bu da ekşiden...

kızım olsa bu adamla evlendirirdim.

süper kaptan, efendi insan. agzı var dili yok. büyüklerine saygılı kücüklerine sevgili. lan hic mi cirkefle$mezsin, cüneyt tanman gibi.
sahada i$ler kötü gider devreye girer gol atar, asist yapar oyunu kurtarır, saha dı$ında i$ler kötü gider devreye girer kavga edenleri ayırır, karakola dü$enleri cikartir.

hani üst katınızda eve bilgisayar oynamaya cagırdıgınız kücük cocuk vardı ya, saygılı sessiz, sensible'de devamlı yendiginizde bile güleryüzünü bozmayan fena halde gerard o i$te.

Hakan Ateşler
18-11-2007, 13:34
gerçekten ettiği laf, böle bir futbolcu için çok güzel. bu lafa inanırım. kendi taraftarı için şamp. ligi finalinde konuşmuş. ama sabah gazetesine hem de sadece sabah gazetesine fenerbahçe'yi öven sözler sölemiş derseniz kimse inanmaz. konuyu açan arkadaş ben kimseye inandırmak zorunda değilim diyor ama ben sabaha veya Türk basınına inanmıyorum seninle bir ilgisi yok.

Hakan Ateşler
18-11-2007, 13:37
bu arada kimse kimseye müslüman olmayı da öğretmesin. Grardın açıklamalarından çıkan gereksiz bir tartışmadan Müslümanlığa nasıl gelinir onu da anlamıyorum. Konu ne olursa olsun oraya bir türlü geliniyor nedense.

Erdem Köroğlu
18-11-2007, 14:32
bu arada kimse kimseye müslüman olmayı da öğretmesin. Grardın açıklamalarından çıkan gereksiz bir tartışmadan Müslümanlığa nasıl gelinir onu da anlamıyorum. Konu ne olursa olsun oraya bir türlü geliniyor nedense.

abi lütfen yapma ya,benim ne haddime burada vaaz vermek,kimim ki yani..orda yazılan,müslüman degil insan da olabilirdi..amacım dine dayandırmak tabii ki degil,imam hatipli degilim,edebiyatcıyım ben,haddimi de bilirim...orad bahsettigim bir düstur,kendime hayat prensibi edindigim bi husus...sen de diyorsun iste,gereksiz bi tartısma...actıgım baslık zati futbolla alakalı...ama gidip de bi kisi bana acıdıgını söylüyorsa,ona da nezaketle cevabını verme hakkım var herhalde....hakkaniyetli konusmak ise amac,herkese aynı zaviyeden bakmak gerekir...

Erdem Köroğlu
18-11-2007, 14:35
Arkds sen ilk önce uslubunu düzelt, her ne olursa olsn böyle seyler yazman kendini zararına haklı olsan bile haksız duruma düşersn büyük kück harfler yazmak fln olmuyor yani.Hem belki orda arkds seni kast etmedi olamaz mı ? Seninde bişeyin varki üzerine alınıyorsn.Olmaması gereken tartışmalar bunlar..

orda beni kastetmiyorsa,en büyügünden özrümü dilerim...ama orada gecen bi gercek de var...her neyse ben haksızım,kusra bakmayın....

Hakan Ateşler
18-11-2007, 14:39
abi lütfen yapma ya,benim ne haddime burada vaaz vermek,kimim ki yani..orda yazılan,müslüman degil insan da olabilirdi..amacım dine dayandırmak tabii ki degil,imam hatipli degilim,edebiyatcıyım ben,haddimi de bilirim...orad bahsettigim bir düstur,kendime hayat prensibi edindigim bi husus...sen de diyorsun iste,gereksiz bi tartısma...actıgım baslık zati futbolla alakalı...ama gidip de bi kisi bana acıdıgını söylüyorsa,ona da nezaketle cevabını verme hakkım var herhalde....hakkaniyetli konusmak ise amac,herkese aynı zaviyeden bakmak gerekir...

tamam o zaman sorun yok. öyle büyük harfle yazdığını görünce yanlış anladım. bu aralar zaten herkes bir sinir her konuda en küçük şeylerden tartışma çıkıyor. sadece senin için söylemiyorum. Son dönemde yaşananlar hepimizin sinirlerini bozdu. Bu sinir birbirimizden çıkmasın, ülkeyi getirmek istedikleri durum bu.

Erdem Köroğlu
18-11-2007, 14:46
tamam o zaman sorun yok. öyle büyük harfle yazdığını görünce yanlış anladım. bu aralar zaten herkes bir sinir her konuda en küçük şeylerden tartışma çıkıyor. sadece senin için söylemiyorum. Son dönemde yaşananlar hepimizin sinirlerini bozdu. Bu sinir birbirimizden çıkmasın, ülkeyi getirmek istedikleri durum bu.

eyvallah abi,sen de hak verirsin ki biz de insanız,yukarda bana tatsız bi laf söyledigi icin öyle yazdık...mustafa yla da görüscez insallah,böyle buz gibi yazılarla yanlıs anlıyoruz birbirimizi...dediklerine ben de katılıyorum,gercekten zor bir dönemden geciyoruz,insallah bu cetin dönemi omuz omuza dimdik geciririz...zaman kalp kırma zamanı degil,birlik olma zamanı...