PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet Çetin

Barış Kaleoğlu
30-08-2006, 14:37
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi Sivasspor’a transfer yapılmıştır.
Oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz.

belki çok iyi bir defans değildi ama en azından bu takımın başarısı için mücadele etti emekleri için teşekkürler...

Tamer Akdağ
30-08-2006, 14:51
bnce serwet bizim futbolumuza uygun bi defans oyuncusu deildi...gtmesi ii oldu...pozisyonlarda cok agır kalıodu..buyuk takım defansında oynayacak kalitede bi oyuncu deil...hayrlı olsun...

Şükrü Günal
30-08-2006, 14:58
Hayırlı olsun.Bu haliyle takımda forma bulamayacağını o da biliyordu,hem kendisi için hem de bizim için iyi oldu.Bonservisi ile verilmesi daha iyi oldu.Yolu açık olsun..

Onur Aloğlu
30-08-2006, 15:24
Sıranın Kemal' e gelmesinden korkuyorum.

Murat Karaman
30-08-2006, 15:54
Sırada kim olacak merak ediyorum..

Servet'e SivasSpor'da başarılar!

Barış Kaleoğlu
30-08-2006, 16:33
Kemal'i göndereceklerini sanmıyorum ya da umuyorum diyeyim :)

İlker Aktaş
30-08-2006, 16:56
Kemal takımımızın müzmin sakatı ne faydasını gördük de insanlar gitmesin diyor anlamıyorum. Yıldız diye aldık hiç bir fayda sağlamadı bu sistemde belki orta sahanın üçüncüsü olabilirdi ama zamanında şans verilmedi ona da. Belki rotasyonda forma şansı bulabilirse bir şeyler yapabilir bu sene de elde tutacaklardır. Ama seneye belli olmaz..

Servet içinse Türkiye'nin en iyi defanslarından biri demek bence biraz hatta baya abes olur. Servet hangi ağır maçı kaldırabildi hangi yıldız forvet oyuncusunu marke edebildi ki Servet'i gördüğümüz yer hep rakibin arkası ve hep yetişmeye çalışırken! Madem Türkiye'nin en iyi defanslarından birisi niye Sivasspor'lar Sakaryaspor'lar istedi Servet'i?? Yapmayın arkadaşlar...

Onur Aloğlu
30-08-2006, 16:58
Kemal kadro derinliği açısından gereklidir. Servet de gerekliydi.

Çağatay Tatar
30-08-2006, 17:00
bana serwert demeyın!!!! shewcenko gelıyo aklıma...

Yusuf Akan
30-08-2006, 17:29
Kemal takımımızın müzmin sakatı ne faydasını gördük de insanlar gitmesin diyor anlamıyorum. Yıldız diye aldık hiç bir fayda sağlamadı bu sistemde belki orta sahanın üçüncüsü olabilirdi ama zamanında şans verilmedi ona da. Belki rotasyonda forma şansı bulabilirse bir şeyler yapabilir bu sene de elde tutacaklardır. Ama seneye belli olmaz..

Servet içinse Türkiye'nin en iyi defanslarından biri demek bence biraz hatta baya abes olur. Servet hangi ağır maçı kaldırabildi hangi yıldız forvet oyuncusunu marke edebildi ki Servet'i gördüğümüz yer hep rakibin arkası ve hep yetişmeye çalışırken! Madem Türkiye'nin en iyi defanslarından birisi niye Sivasspor'lar Sakaryaspor'lar istedi Servet'i?? Yapmayın arkadaşlar...

Aynen katılıyorum...

Serhat Kılıç
30-08-2006, 18:43
bence kesinlikle yanlış bir karar verildi.en azından kiralık verilebilirdi.

Şabettin Doğan
30-08-2006, 20:03
hayırlısı olsun emeği için sağolsun sivassporda başarılar...

Mesrur Yersel
30-08-2006, 21:08
darısı selçuk ve denize :D

Ozan Ercan
30-08-2006, 21:14
Kiralik verilemezdi cunku sozlesmesi bu yilin sonunda bitiyordu.

Serhat Özcan
31-08-2006, 01:15
üzülmedim walla bide selçukla denizi gönderseler takım tam olacak...

Tamer Akdağ
31-08-2006, 01:48

;D ewt kesnlkle katılıyorum...

Erman Gören
31-08-2006, 10:57

ben bunu antu'da yazdığım için 6 ay ceza yedim fenerli futbolcu/yöneticiye hakaret fln derken :) dün ntv'de servet vardı spiker ona 2 hafta sonra fener - sivas maçı var ne düşünüyorsun diye sorunca servet'te evet icerde sivas'La oynayacağız dedi hala fenerden gittiğine inanamamış .. gerçi o an biraz üzüldüm ama iyi oldu gittiği :)

Mustafa Ünal
31-08-2006, 11:01
Servet Fenerbahçe gibi büyük bir takımın ağırlığını kaldıracak tipte bir oyuncu değildi..Profesyonellik anlayışı yoktu..

Ama Sivas'ta başarılı olacağına inanıyorum.Kendi adına da en doğru seçimi yaptı bence..Başarılar..

Muhammet Budak
31-08-2006, 16:45
Servet'in zaten bu sene forma giymesi imkansız gibiydi ve her oynadıığı maçta yüreğimizi ağzımıza getiriyordu.Ben açıkçası hiç sevmiyordum serveti.Üstelik de potansiyeli olan bir Can da artık forma giymeye başlamışken,saatli bomba Servet'in elde tutulması çok mantıksızdı.Yolu açık olsun yeni takımında başarılar dilerim ona.

Onur Ferger
01-09-2006, 17:10
her düşünceye saygılıyım ama kalması gereken bir futbolcuydu ve kalsada sorun çıkarmazdı çünkü yedek kalmanın nasıl bir şey olduğunu biliyordu çünkü servet nerden geldiğini biliyordu bence kişilik olarakta fenere yakışan bir futbolcuydu tamam kendisini dahada geliştirmesi gerekiyordu ama kalsada sorun olmazdı. servet sivasspor ayarında bir futbolcu değil hak etmediği bir yerde

Taha Ünal
01-09-2006, 17:15
madem gönderilecekti sene başında neden sözleşme imzalandı ki? tamam hiç kimse f.bahçemizden büyük deil de bu kadar da insabnların hayatlarını hiçe saymak bize yakışmadı bence. belki sene başında daha ii bir takmda oynayabilirdi....

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SERVET ÇETİN....

Aycan Yağanoğlu
02-09-2006, 12:29
Bence yazık oldu. Servet bu ülkenin en iyi defans oyuncularından biridir. Sadece sürekli oynamak zorunda olan bir vücut yapısı var. Yani oynayamadığı zamanlarda (sakatlık, sezon arası, hoca tercihi vs..) direncinde ve formunda çok çok ciddi kayıplar olan bir oyuncu. Dolayısıyla sürekliliği yok. E bu durum da gerçekten ciddi bir problem! Hayırlısı olsun, ne diyelim.
kesinlikle doğru bi yorum.Özellikle türkiyedeki stopper eksikliğini düşünürsek devamlı oynadığında çok yararlı olabilirdi.Umarım sivasta başarılı olur...

Alper Akay
02-09-2006, 13:04
Sivas ta başarılar servet... :)

Ufuk Peker
02-09-2006, 13:25
serveti eleştiriyoruz ama kiev maçında canın yerine o oynasa idi belki biz şuanda cl de olcaktık neyse sağlık olsun ve hayırlı olsun.

Tamer Akdağ
02-09-2006, 13:31
serwetin awrupa maclarında cok sans buldugunu dusunuorum ama werilen sansı degerlendiremedi...kadıkoyde prag macında atıldı..dısarda lyon macında atıldı içerde milan macında cok kotu oynadı...awrupayı kaldırıcak bi oyuncu deil...

Serhat Kılıç
02-09-2006, 16:27
bence kadro zengnliği açısından kalması gereken bir oyuncuydu.çok başarılı maçlarda çıkarıyordu fakat lucianoyla oynaması yanlıştı.keşke kalsaydı.ayrıca selçuğu denizi serkanı herkesi gönderelim diyoruzda yerine onlardan kaliteli Türk oyuncusu bulabilirmiyiz acaba?

Şükrü Günal
02-09-2006, 19:20
Ağzına sağlık..Nerede o günler ;D

Şükrü Günal
02-09-2006, 19:22
serwetin awrupa maclarında cok sans buldugunu dusunuorum ama werilen sansı degerlendiremedi...kadıkoyde prag macında atıldı..dısarda lyon macında atıldı içerde milan macında cok kotu oynadı...awrupayı kaldırıcak bi oyuncu deil...Kesinlikle katılıyorum.Servet için en iyisi orta sırada bir anadolu takımıydı,nitekim de oldu..Belki bu takımda milli takıma seçilir,olabilir..

Baran Kutlu
02-09-2006, 21:47
en iyisini yapabilmek icin ter döktü bence,yolu acık olsun

Bihter Balkuvar
10-11-2008, 12:05
eduyla girdiği mücadele sonucunda elmacık kemiği kırılmış!! dün gece ameliyat olmuş.. anında şekil değişikliği olmuş zaten ama yinede kırık değildir diye umuyodum.. geçmiş olsun..

Mert Çubukçu
10-11-2008, 12:07
geçmiş olmasın hiç olmasın hemde
geçen sene semihe çifte dalarken dün gece millete yumruk atarken hicte acımıyodu..
kimseye böyle düşünmüyodum ama şu servet futbolcu olacak adam değil..
o yüzden geçmiş falan olmasın..

Eyüp Toktaş
10-11-2008, 13:05
gecen sene semih'i sakatladi.2 hafta oynamamisti Semih.simdide kendisi biraz otursun.

Fırat Boztepe
10-11-2008, 13:07
eduyla girdiği mücadele sonucunda elmacık kemiği kırılmış!! dün gece ameliyat olmuş.. anında şekil değişikliği olmuş zaten ama yinede kırık değildir diye umuyodum.. geçmiş olsun..

beter olsun insan görünümlü damızlık sığır :D:D

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır"

Emre Eracar
10-11-2008, 15:04
az bile olmş kafası kopsun
ya arkadaslar biz futbolu oynarken topla oynuooruz dimi bu insan evladı dün gece topa değmiş gibi gözüktü ya arkadas insan her toptamı yanındaki rakibine dalarcasına vuurur ya ellerini kollarını acarak koşarsın,rakibinin omzuna basarsın ee baska öne atılan ara toplarda topa yetişmek yerine direk adamı hedef alıp onu taça atarsın eeeeeeeeee baska ne kaldı ayıptır ayıp,mel gibson filmlerindn cıkmşş gibi kimi görse saldırıoo ya,kenarda sakat sakar otururken bu yaptıklarını düşünür birazcık umarım

Orhun Can
10-11-2008, 15:14
az bile olmş kafası kopsun
ya arkadaslar biz futbolu oynarken topla oynuooruz dimi bu insan evladı dün gece topa değmiş gibi gözüktü ya arkadas insan her toptamı yanındaki rakibine dalarcasına vuurur ya ellerini kollarını acarak koşarsın,rakibinin omzuna basarsın ee baska öne atılan ara toplarda topa yetişmek yerine direk adamı hedef alıp onu taça atarsın eeeeeeeeee baska ne kaldı ayıptır ayıp,mel gibson filmlerindn cıkmşş gibi kimi görse saldırıoo ya,kenarda sakat sakar otururken bu yaptıklarını düşünür birazcık umarım
Düşünebilme yetisi olsaydı 6s forması giymezdi. ;)

Emre Diler
10-11-2008, 16:27
Ne geçmiş olsun diyecem ya Semih'imiz sakatlarken acıyomuydu onlar ben mi acıyacam

Gültekin Kaymaz
10-11-2008, 17:32
kalıbının adamı değilmiş demekki :D

Serhat Bahar
10-11-2008, 19:08
kesinlikle geçmiş olmasın.kime neden geçmiş olsun diyoruz dikkat edelim lütfen.beter olsun...

Çağrı.Çınar
12-11-2008, 14:38
kesinlikle geçmiş olmasın.kime neden geçmiş olsun diyoruz dikkat edelim lütfen.beter olsun...
BETERKİ NE BETER OLSUN ...GECEN SENE SEMIHE YAPTIGNI UNUTMADIK UNUTMUCAZ

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."

Mustafa Ünal
12-11-2008, 14:43
İnsan olsa acırdım.

Yusuf Yavuz
12-11-2008, 14:50
Abi o da insandır, önceden yapmıştır hata; ama bu işten para kazanıyor, evine para götürüyor, yinede geçmiş olsun....

diyeceğimi düşünmeyinnnnnnn

beter olsun, sürünsün !!!!!

Mustafa Ünal
12-11-2008, 15:09
Abi o da insandır, önceden yapmıştır hata; ama bu işten para kazanıyor, evine para götürüyor, yinede geçmiş olsun....

diyeceğimi düşünmeyinnnnnnn

beter olsun, sürünsün !!!!!

Mesajını okurken ki yüz halimi düşündüm bir an :).

Ercan Karakaya
13-11-2008, 19:06
serveti görünce biz mi insanız yoksa o mu diyorum :D

Göktuğ Güllüce
13-11-2008, 19:20
serveti görünce biz mi insanız yoksa o mu diyorum :D
aklıma direk recep ivedikin sözü geliyor :D

Ercan Karakaya
13-11-2008, 19:27
aklıma direk recep ivedikin sözü geliyor :D
o nediyordu aklıma gelmedi :???:

Kenan Ergün
13-11-2008, 20:41
o nediyordu aklıma gelmedi :???:
"Vay vay vay vay. Bunlar insansa, ben hayvanım" :D

Ercan Karakaya
13-11-2008, 20:46
hıııı tamam hatırladım hakkaten öyle :D

Fuat Rıhtım
15-11-2008, 01:42
Servet yüreğiyle oynuyormuş.. Peeeeh..

Lugano Türkiye'de savunmanın gereği olarak bir müdahale yapınca kırmızı kart çıkar ve Lugano çirkef olur.

Ama Servet rakiplerinin ağzını burnunu dağıtır laf olmaz.

Edu'nun elleri dert görmesin.

Şu yaptığından sonra ekstra prim verilmesi lazım ona.

Çağdaş Ercan
19-11-2008, 19:08
milan macında adamın karikatürlerini cizenler (shevchenko muhabbeti) simdi ellerinden gelse adamı dünyanın en iyi stoperi göstercekler.servet hala bildigimiz mal 6s macındaki luganonun golünden bunu rahatlıkla anlayabiliriz.servet 8milyon euroymus:) neremle gülcegimi bilemedim bırak allah askına arda 15milyon euro yok daha neler o zaman gökhan gönül alex bunlar 50 milyon euro

Selim Kul
19-11-2008, 20:12
servet sivassporda anca oynayabilir.

Fuat Rıhtım
19-11-2008, 22:28
milan macında adamın karikatürlerini cizenler (shevchenko muhabbeti) simdi ellerinden gelse adamı dünyanın en iyi stoperi göstercekler.servet hala bildigimiz mal 6s macındaki luganonun golünden bunu rahatlıkla anlayabiliriz.servet 8milyon euroymus:) neremle gülcegimi bilemedim bırak allah askına arda 15milyon euro yok daha neler o zaman gökhan gönül alex bunlar 50 milyon euro

Servet'in açıklaması var.

"O gün Sheva'yı ben tutmuyordum, ismini vermek istemiyorum ama takımdaki başka arkadaşım tutuyordu diye.

Ama Sheva şimdi gelse onunla karşılaşmak ve kendimi göstermek isterim."

gibisinden birşeyler zırvalamıştı.

O gün kolum bayağı ağrımıştı. Neden mi?

Sandalyeden düşmüştüm gülmekten :D:D:D:D:D

Selim Kul
19-11-2008, 23:40
O gün kolum bayağı ağrımıştı. Neden mi?

Sandalyeden düşmüştüm gülmekten :D:D:D:D:D

senin bu lafına bende koptum açıkcası:D:D:D

Emre Dursun
20-11-2008, 15:26
servetin bu sertliğinin nedeni şuan bu güzelim stada bakıp burda oynayamaması aklınca siz beni gönderdiniz ama bakın ben şimdi size karşı sonuna kadar oynuyorum servetten futbolcu filan olmaz,günümüz futbolunda artık böyle kişilere ihtiyaç kalmadı

İsmail Önal
22-02-2009, 23:56
2 ay sahalardan uzak kalıcakmış.. 3 ay uçtu de sen ona :D

Can Çetinkaya
23-02-2009, 00:29
Sen o kadar maç sakatlanma aylarca tatil yapmadan oynamaya devam et, uyduruk bi kafa topuna çıkıp 2 ay sakatlan. Garip.. :P

Erdal Futtu
23-02-2009, 00:38
3 maç sonra döner bu adam sahalara..

Göktuğ Güllüce
23-02-2009, 00:39
Mümkünse sezon sonuna kadar oynamasın :)