Orijinalini görmek için tıklayınız : Gürhan Gürsoy
Arif Şahin
27-05-2005, 19:55
Gürhan İsveç'in Norkkoping takımında yetişti. Adanaspor'a transfer oldu. u17 milli takımda başarılı maçlar çıkardı. Hatta antrenörler semineri için bir ara Türkiye'de bulunan Scolari tesadüfen bir maçını izledi ve konuşmasına " sol kanadınızdaki gençten çok etkilendim.Türkiye böyle yetenekli gençler sayesinde daha da ileriye gidecek" cümleleriyle başladı. Fenerbahçe tarafından takibe alındı ve 1milyon dolar gibi yüksek bir bedele takımımıza katıldı. Daum onu ilk kez 6s maçında kadroya alarak ne kadar önem verdiğini gösterdi(bilirsiniz, bir futbolcunun hangi maçta ve hangi antrenör tarafından kadroya alındığı önemlidir) bugün oynarsa onu dikkatle takip edeceğim size de tavsiyemdir
Nuri Çelik
27-05-2005, 22:27
değil gürhan sezon başından beri forma bekleyen Murat Hacıoğlu, Semih bile oynayamadı...
Ozan Özdemiroğlu
29-05-2005, 02:38
Kısa bir sürede olsa Gürhan'ı Uşakspor maçında seyredebildik bence de müthiş yetenekli umut ediyorum Daum önümüzdeki sezon ona forma fırsatı verir de onu izleriz.
Arif Şahin
15-06-2005, 21:32
Dünya Gençler Futbol Şampiyonas'nda dün Gürhan'ı az da olsa izleme fırsatı bulduk. Son 20 dk'da başarılı bir oyun ortaya koydu. Olumsuz bi pası yoktu, bu kısa sürede kaleyi üç kere yokladı. Maçın yorumcusu Venglosch'un Gürhan'ı izledikten sonra "avrupa yeni bi yıldız kazanıyor" sözlerine yer verdi ve kendi övgülerini de ekledi. Zaten ben Gürhan hakkında şimdiye kadar olumsuz bi görüşe rastlamadım. Kendisini doya doya izleyemediğimiz için tam bi fikrimiz yok tabi ama 17 yaşında kendinden bu kadar bahsettiren bi futbolcunun hangi yolda olduğu da belli.
Alper Çakır
15-06-2005, 23:16
Gürhan iyi bir yetenek ama kendini harcamamalı. Eğer Daum oynatmayacaksa mutlaka kiralık olarak verilmeli. Olcan'ı baya iyi gördüm takıma alternatif olabilir.
Emre Bağlı
15-06-2005, 23:23
ewet bende gürhani bayaa begendim
olcanda gerçekten çok akilli oynuyor driblingleri çok basariliydi
emreyi animsatti bana
Özenç Yeşilçiçek
16-06-2005, 13:20
Olcan'ı da Gürhan'ı da yavaştan yavaştan takıma sokabiliriz bence.Önceleri Oyunun son 10 dakikaları olabilir,2 yıldız kazanırız bence.Olcan Geçen sezon B.Gaziantepspor kupa maçında oynamıştı mesela ve az kaldı gol de atıyordu.böyle maçlarda da oynatabiliriz.Bi yerden başlamalılar,hiç oynatmazsak kaybedeceğiz. :(
Arif Şahin
17-06-2005, 14:14
Olcan'ın kiralık olarak verilmesi iyi oldu. Gürhan'da da aynı taktiği uygulamalıyız veya takımda tutup skorun garanti altına alındığı maçlarda oyuna almalıyız. hem takımda genç oyuncu görmek taraftarı da çok mutlu eder bence. şöyle bir slogan geliyo aklıma; GÜRHAN yıldız OLCAN :)
Kadir Özden
19-06-2005, 19:04
emre yi getirene kadar olcana o imkan verilsin emin olun emreden iyi
Onur Erülker
20-06-2005, 10:51
Geçen sene niye oynamadı diye Daumu eleştiremeyiz.Kadro çok zengin ve geçen sene çok önemli bir sezondu.Ama bu sene az da olsa oynayabilir.U2O Milli takımının en iyi 2 futbolcusunu Fb li olmasıda bana ayrı bir zevk veriyor.Ve bu iki genç arkadaşımızda Türkiye de sıkıntısı yaşanan tipik 10 numaralar.İkisinede sahip çıkmalıyız.
Burak Çankaya
20-06-2005, 11:30
Dikkatli olmak lazım bence uzun süreli mukavele yapılıp kiralanmalı o da Fahri gibi kaçmasın..
Adem Sakaoğlu
20-06-2005, 12:12
gençlere daha fazla şans verilmesi kanısındayım bi de preserve lig kurulabiilirmiş kurulursa yedeklerimiz ve gençlerimiz için çok ii olur.
Ali Özakcan
20-06-2005, 18:48
daumla devam edilirse degil gürhan Türk kaleciler dahil hiçbir gençe şans verilmeyecek..
Serkan Özen
20-06-2005, 19:15
Gürhan, Olcan, Semih, Volkan, Mahmut Hanefi, Recep, Pierre oynamasın diye oyuna alınsa da Murat... Christoph Daum varken bu tür oyuncuların forma şansı bulup kendini geliştirmesi bence çok zor.
20 yaş altı takımda izledikten sonra Olcan'ın ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gördüm ama malesef bu sene de forma şansı bulamayacağını düşünüyorum. Zaten yanılmıyorsam şu an Fenerbahçe'de değil, kiralanmış durumda.
Onur Aloğlu
21-06-2005, 20:22
kesinlikle çok yetenekli bir çocuk. futbol kültürü aldığı topla ilerleyişinden belli. savruk oynamıyor çok düzenli... fenerbahçemize çok şeyler katacaktır. genç deyip oynatmıyorlar maalesef ama fabregas vieria' yı kesti o da işin başka bir boyutu...
Emre Oruç
24-06-2005, 02:11
Bence Gürhan bir sezon birinci ligde bir takıma kiralındaktan sonra bu takımda şans bulabilir. Olcan'a gelince, Genç Milli Takımda izlediğim kadarıyla Olcan şu haliyle bu takımda oynar. Zaten Emre de İngiltere'ya gitti. Hiç Davids'e falan bir ton para vermeye gerek yok. Geleceğin yıldızı yanıbaşımızda...
Arif Şahin
25-06-2005, 15:03
kesinlikle sana katılıyorum emre. olcan bu takımda oynar, ortada da oynar, solda da oynar. bi kere klasik 10numara gbi davranmıyo,pres yapıyo, rakip oyuncular olcanı kolay geçemiyo. duran toplarda çok etkili bi takım olarak bu kadar yetenekli ve kolay faul alabilen bi oyuncuyu kullanmalıyız. mesela tuncay veya alex yorulduğunda girebilir, sonra performansına göre yavaş yavaş yerini sağlamlaştırabilir.
gürhan için de ön hazırlık olur
Emre Bağlı
25-06-2005, 21:04
milliyette ki bi haberde daum olcani kampa alicakms we bu sene kullanmayi düsünüoms ööle yaziyordu
Göktuğ Güllüce
30-06-2005, 16:49
dahi daum hala kaprisli emre'nin peşinde koşacağına biraz kendi takımına baksa hepsini görecek.gürhan,olcan,volkan babacan,taylan...bizde dolu emre var ama bunları değerlendiremiyoruz.olcan milli takımda adeta döktürdü her golde onun imzası vardı.gürhanda oyuna girdiğinde oyuna hareket getirdi.kaleci volkan babacan'lı milli takım yarı finale yükseldi.bunlar yabana atılmayacak şeyler.ama hala 6s'li emrenin peşinden koşuyor,2. lig takımından 25 yaşında kaleci alıyoruz.sonra ndn bizde altyapıdan oyuncu çıkmıyor diyoruz...
Yiğit Arın
30-06-2005, 18:26
milliyette ki bi haberde daum olcani kampa alicakms we bu sene kullanmayi düsünüoms ööle yaziyordu
Olur da Olcan'ı kampa alırsa, ilk hazırlık maçından sonraki basın toplantısında Olcan'ın performansının kendisini dehşete düşürdüğünü açıklamasın benim için yeterli. Zaten 25 yaşına gelmeden ya da başka takıma satılıp yıldızı parlayıp fiyatı 5 milyon $ı bulup satın almadan bu tür gençlerimizin oynatılacağını zannetmiyorum.
Arif Şahin
02-07-2005, 12:54
taylan ışıldar daum gelmeden önce bikaç maçta oynamıştı. gazeteler "Fenerbahçe altın madeni buldu" diye başlıklar atmıştı. ondan da haber alınamıyo malesef. can aras da var daha. inş bu seneyle birlikte genç oyuncularımızı daha çok izleme fırsatı buluruz( resmi maçlarda ). aslında bu biraz da bizim elimizde, maçlarda hep alex'e anelka'ya tezhürat edeceğimize biraz da onlar için bağırsak, onlar için posterler hazırlasak stada assak, ne bileyim bişeyler yapsak..
Arif Şahin
30-08-2006, 17:03
Gürhan Gürsoy sivasspora kiralık verildi. inşallah gerekli gelişimi göstermiş,tecrübe kazanmış olarak Fenerbahçemize döner.
Erdem Özdamar
30-08-2006, 17:08
genç dediğimiz adamlar yaşlandı iyice...
Çağatay Tatar
30-08-2006, 17:25
bızde yaslandık walla
semıh bı ara genc tı yaaa sımdı yaslı sınıfına gırıyo artık :):):))
Arif Şahin
13-03-2007, 00:05
Gürhan Gürsoy sivasspora kiralık verildi. inşallah gerekli gelişimi göstermiş,tecrübe kazanmış olarak Fenerbahçemize döner.
Gürhan Sivasspor'da forma şansı bulmaya başladı, Fenerbahçemize karşı başarılı bir performans sergiledikten sonra, bu hafta da oldukça iyiydi izlediğim kadarıyla, bir de gol attı. geçen haftaki reportajında gelecek sene Fenerbahçe'de oynayabileceğine inandığını söyledi, "Fenerbahçeliyiz" dedi.
Ozan Ercan
13-03-2007, 03:18
Gurhan Turkcell Super Lig`de bircok takimda ilk 11 oynayacak kapasitede bir oyuncu aslinda. 16 yasinda Adanasporda ilk 11 oynuyordu zaten. Hem de Cenklerin, Altanlarin arasinda.. Orta alanda Olcan ve Gurhan verilen firsatlari iyi degerlendirirse uzunca bir sure sol kanada transfer yapmamiza gerek kalmaz.
İlker Aktaş
16-03-2007, 16:51
Sivasspor'da oynadığı futbolu gördükçe heyecanlanıyorum ve korkuyorum bir yandan da.. Onu da Semih'e Olcan'a çevirir kulübeye mahkum ederiz diye..
Serhat Kılıç
17-03-2007, 07:57
bence kıraya daha onceden verılmelıydı 2 sene pısmelıydı daum hem oynatmadı hem yollamadı
Sertaç Günel
26-03-2007, 15:05
kendini kazanmalı fenerbahçe çok zeki bi futbolcu.ülkeye ve fenerbaçemize çok yararı dokunur
Ozan Ercan
26-03-2007, 15:12
Bu tarz genc oyuncularin kiraya verilip pisirilmesi soylenir hep. Ama bir de olaya soyle bakmak lazim. Eger kiraya verilirse Turkiye Ligi`nin standart bir takiminda kalitesi yuksek olmayan oyuncularla haftada 10 antreman yapip 1 maca cikacak. Fenerbahce`de kalmasi durumunda profesyonel, kalitesi yuksek isimlerin arasinda belki kendini daha cok gelistirme sansi bulacak. Mac tecrubesi elbette onemli ama Mehmet Yozgatli bugun etkili ortalar yapip iyi frikikleri atabiliyorsa bunda van Hooijdonk`un buyuk payi vardir.
Orhun Can
14-05-2007, 02:18
sanki kendini ispatlamaya başladı bu gece attığı gol çok şıktı ,hem bu golü 6alatasaraya atarak artık tam bir Fenerbahçeli de oldu :D
Erhan Dikmenli
14-05-2007, 02:47
bencede gese ye gol atarak bercek fblı oldugolden sonrakı sevıncı gorulmeye degerdı bravo gurhan bravo
Meral Kaya
14-05-2007, 02:49
gürhan gürsoyda gerçek bir fenerbahçeli:)
Baran Kutlu
14-05-2007, 03:02
koçum benim , ayağına sağlık !!
Murat Karaman
14-05-2007, 14:20
Gürhan Gürsoy,Sivas'dan bindirdi..
Pardon bildirdi :D
İlker Aykut
14-05-2007, 14:26
Gürhan Gürsoy,Sivas'dan bindirdi..
Pardon bildirdi :D
ilk söylediğin daha mantıklı :D
Aycan Yağanoğlu
14-05-2007, 15:32
Gürhan Gürsoy; gerçek fenerbahçeli. helal olsun
Hakan Arıduru
14-05-2007, 16:57
O da bir Fenerbahçeli olarak gereğini fazlasıyla yaptı..Teşekkürler Gürhan..
Dinçer Hancı
14-05-2007, 17:07
artık seneye takıma geri çağırırlar...
KENDİSİNE CANDAN TEŞEKKÜRLER
GERÇEK BİR FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU ATTIĞI GOLLE BİZLERE GÖSTERDİ
Cem Esmer
14-05-2007, 17:09
Şampiyonluk Kutlamalarına Kendiside Katılsın Yaw :D
Cafer Demirtaş
14-05-2007, 17:46
koçum benim.hallaç pamuğu gibi attı defansı.ayagına sağlık.o an adnan polatın yuzu herseyi anlatıyo zaten...SAAT GGAAÇÇ
Emrah Akdeniz
14-05-2007, 17:48
seneye o solda oynar tuncay forvette takım tamam olur bolece:)
Şenol Bakıcı
14-05-2007, 18:22
helal olsun Gurhan a gercek Fenerlı de oldu kardesım
Sercan.Tuna
14-05-2007, 18:28
maşallahh messi gibi adam yaa. İnşallah seneye bizde sol kanata geçer bölece tuncayda gerçek mewkisine kawuşurr:)
Murat Karaman
14-05-2007, 18:37
Bu renklerin bi antipatisi kesinlikle var..
Devre arası hazırlık kampında önce Hooijdonk,orta sahada salladı golünü 6s'ye.Dün de Gürhan..
Sırada kim var açıkcası merak ediyorum..
Arif Şahin
14-05-2007, 20:27
http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=64120
son haftalarda gerçekten iyiydi, trabzonspor maçında çataldan dönen bir şutu ve asistlik pasları vardı, stadta sivasın gol haberi geldiğinde Gürhan'ın attığı içime doğmuştu :dans:
Tufan Avşar
14-05-2007, 23:56
canım o benim ya :) kardeşim :)
Mert Yamalı
15-05-2007, 00:20
Fenerbahçe kulübüyle hafta içinde 3 yıllık sözleşme imzalamış...
:D daha şimdiden yararlı olmaya başladı, helal olsun.
Akif Ahmetoğlu
15-05-2007, 14:29
Şampiyonluk posterinde görmek isterim kendisini...100.yılda Fenerbahçemize o da katkısını yaptı
Mustafa Çelik
15-05-2007, 14:59
bencede gorunmeli gazzzzsaraya caktı golunu oda yeter
Abdullah Bedir
16-05-2007, 02:16
Gürhan helal olsun ona yüreği FENERBAHÇE'mizle atıyor İzmirde olmayı isterdim dediya içim bi tuhaf oldu... :(
Saygın Özkan
26-05-2007, 14:29
Yeni sezonda Gürhana güvenilmesi gerekir. Gürhan ve olcan bence mükemmel bi ikili oluşturabilir. Umarım Zico görür bu gençleri ..
Yasin Çıkrıkçı
26-05-2007, 15:03
Yeni sezonda Gürhana güvenilmesi gerekir. Gürhan ve olcan bence mükemmel bi ikili oluşturabilir. Umarım Zico görür bu gençleri ..
bencede ama ziconun göreceğini hiç sanmıorum.umarım harcanıp gimtmez ikiside..:cool:
Göktuğ Güllüce
26-05-2007, 17:18
Tuncay Şanlı'yı elde tutamayacaksak kadroda yer alabilir ve yedek olarak kendisini göstereceği zamanı bekler.
Peki tuncayın yerine (tuncay gittiği takdirde) banko oynayabilir mi? Ben ısrar edilirse olabileceğini düşünüyorum... Sizlerin fikirleri nedir?
Ege Uysaler
26-05-2007, 17:20
bence kadroda olmalı ama tuncayın yerine hafif kalır diye dusunuyorum
Miray Esen
16-09-2007, 10:48
açıkçası rize maçının yorumlarında gürhan'a yer verilmemesi beni üzdü!
maçın en iyilerindendi (bence)!!
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 01:39
gazetelerde gönderileceği hakkında bazı yazılar okudum inş. gönderilmez. gönderilecekse bile kiralık verilsin. gürhan ve olcan bu takıma yarar sağlayabilecek adamlar. Daha şans bile verilmeden yollanması yazık olur. bu sene sakatlıklar peşini bırakmadı. Eğer şans verilirse iyi kullanacağını düşünüyorum
Ferdi Yüksel
01-05-2008, 01:40
ya bizde olcan vardı , o nerelere kayboldu ya..
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 01:42
karşıyakada kiralık oynuyor. ama galiba sözleşmesi bu sene son.
Ferdi Yüksel
01-05-2008, 01:43
hımm eyvallah , gencti ama cok iyiyda ben begeniyordum inş Gürhanda boyle olmaz..
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 01:47
olcan karşıyakada bayağa iyi oynuyor. bence gürhanı ve olcanı süper ligde bir takıma vermek mantıklı. en azından maç tecrübesi kazanırlar. Adamlar kulübede otur otur çürüyorlar. maç kondisyonu kazanırlarsa çok iyi olabilirler kanımca
Samet Koşar
01-05-2008, 01:51
Olcan'a da Gürhan'a da İlhan'a da "bu takımda" daha çok görev verilmeli bence...
Ferdi Yüksel
01-05-2008, 01:58
Olcan'a da Gürhan'a da İlhan'a da "bu takımda" daha çok görev verilmeli bence...
+1907*1907 :)
Mehmet Sabırlı
01-05-2008, 20:30
katılıyorum. bizden neden senelerdir bir arda veua bir serdar çıkmıyor. Bu çok düşündürücü..
Mustafa Ünal
01-05-2008, 20:53
Bursaspor maçından sonra İlhan'a yapılan yorumları ve bunu oynatan adamın aklından şüphe edenleri de biliyoruz.
Olcan'ın nereye kiralandığını da bilmemek biraz üzücü.
Mehmet Sabırlı
11-05-2008, 01:42
bugün pek iyi görünmedi ama daha sakatlıktan çıkmış bir adam için yorum yapılmaz. ki yinede ilhanla beraber 2. yarı takımın kıpırdanmasını sağladı
Cemil Dağlı
16-05-2008, 17:50
fenerbahçe onunla ii işler yapacaktır eminim
Erdem Özdamar
10-07-2008, 02:39
aragones gürhana şans versin bu sene.ispanyada gençleri oynatıyordu buradada yapsın aynı şeyi.
Mehmet Sabırlı
10-07-2008, 23:08
aragones gürhana şans versin bu sene.ispanyada gençleri oynatıyordu buradada yapsın aynı şeyi.
+1907
Erdem Özdamar
13-07-2008, 22:01
gürhan gürsoy adamım benim.ilk hazırlık maçımızda oynama şansı bulmuş ve bunu gayet iyi değerlendirmiş okuduğum yazılardan ve yorumlardan anladığım kadarıyla.menejerlik oyunlarında bile alıyorum adam devamlı gelişim halinde.umarım bu yıl aragones ile daha çok şans bulur.üzüldüğüm şey olcanın gitmesi oldu.
Mehmet Sabırlı
13-07-2008, 22:34
galiba bu sene birşeyler olacak aragonesle. Gürhan dan bu sene daha fazla ümitliyim...
Mehmet Sabırlı
19-07-2008, 23:34
Gürhan bu takımda bende varım dedi adeta bugün. uğur boral rakipsizim diyemez. çok iyi oldu bu
Umut Ören
19-07-2008, 23:56
Gürhan bu takımda bende varım dedi adeta bugün. uğur boral rakipsizim diyemez. çok iyi oldu bu
Katılıyorum..Gürhan kabuğundan çıkmaya başladı..!!!
Tuğrul Erdem
20-07-2008, 00:10
Elde ettiği şansı iyi kullanırsa belki bizim Silva'mız Gürhan olur.
Aytek Öztürk
20-07-2008, 00:41
geçenlerde becekeli serdar özkanın bir açıklaması vardı bizim alt yaş gruplarında yenip yolladığımız oyuncular(milli takım bazında konuşuyor) 2 3 sene sonra gelip bizi yeniyorlar diye her zaman eleştirmişimdir örneğin ilhan parlağın büyük bir klüpte oynamak uğruna kariyerini mahvettiği gerekçesiyle ki size buna benzer onlarca örnek sayabilirim gürhan bunun biraz dışında kalmıştı hatta 100.yılda cincona 90da attığı golle şamp.luğu erkenden ilan ettirmişti lakin geçen sene geldi oynamadı maçı izlemedim ama bu kadar heyecanlı yorumlar yapıldığına göre u-19 takımlarında gösterdiği performansı izlemeye az kaldı sanırım
Mehmet Sabırlı
20-07-2008, 01:00
geçenlerde becekeli serdar özkanın bir açıklaması vardı bizim alt yaş gruplarında yenip yolladığımız oyuncular(milli takım bazında konuşuyor) 2 3 sene sonra gelip bizi yeniyorlar diye her zaman eleştirmişimdir örneğin ilhan parlağın büyük bir klüpte oynamak uğruna kariyerini mahvettiği gerekçesiyle ki size buna benzer onlarca örnek sayabilirim gürhan bunun biraz dışında kalmıştı hatta 100.yılda cincona 90da attığı golle şamp.luğu erkenden ilan ettirmişti lakin geçen sene geldi oynamadı maçı izlemedim ama bu kadar heyecanlı yorumlar yapıldığına göre u-19 takımlarında gösterdiği performansı izlemeye az kaldı sanırım
bugün 3-4-3 e yakın birşey oynadık. sol kanatta gidip geldi sürekli. hem ileri hem geri oynayabildi.Bende Gürhanı ilhanı u-17 u-19 dan beri takip ederim az çok. Bencede güzel günler yakında. Aragones anladığım kadarıyla her futbolcudan faydalanacak fazlasıyla.
Özgün Doğan
20-07-2008, 01:16
Gürhan , kampın yıldızı . İnşallah bu sene takıma girer . Girmese bile Uğur u çok zorlayacağı kesin ..
Mete Eker
20-07-2008, 01:23
aman ikinci bir murat hacıoglu vakası olmasın da.
o da sezon başı kampının yıldızıydı sezona da iyi girdi ama olmadı.
geçen sezon da ugur boral kampın yıldızıydı,son hazırlık maçında acaip bi gol atmıştı ama sezon başlayınca fena tökezledi.
benim fenerbahcemizde bugune kadar en çok güvendigim genç futbolcu oldu hep.
uşakspor kupa maçında sonradan oyun girip yaptıkları hala gözümün önünde.hele kalecinin üzerinden aşırttıgı bi şut vardı gol derken top zeminde tümseğe (bildigin tümsek) çarpıp çıkmıştı.
iyi olacak inşallah.bu sene 10 maç oynasa bile yeter bana.
en azından kesin bi yargıya varırız.
Mehmet Sabırlı
20-07-2008, 01:30
geçen sezon da ugur boral kampın yıldızıydı,son hazırlık maçında acaip bi gol atmıştı ama sezon başlayınca fena tökezledi.
uşakspor kupa maçında sonradan oyun girip yaptıkları hala gözümün önünde.hele kalecinin üzerinden aşırttıgı bi şut vardı gol derken top zeminde tümseğe (bildigin tümsek) çarpıp çıkmıştı.
ben daha fazlasını bekliyorum. Gürhan benim bildiğim izlediğim takip ettiğim kadarıyla daha sürekliliği olan bir adam. Uğur g.birliğindede inişli çıkışlıydı. Murat vakaası ayrı bir vakaa. Adam doğru dürüst şans bulamadı e bulduğu zamanlardada kendini gösteremedi. Gürhandan daha ümitliyim. Çok daha iyi olacak.
Mete Eker
20-07-2008, 01:32
ben daha fazlasını bekliyorum. Gürhan benim bildiğim izlediğim takip ettiğim kadarıyla daha sürekliliği olan bir adam. Uğur g.birliğindede inişli çıkışlıydı. Murat vakaası ayrı bir vakaa. Adam doğru dürüst şans bulamadı e bulduğu zamanlardada kendini gösteremedi. Gürhandan daha ümitliyim. Çok daha iyi olacak.
inşallah benim de tek temennim o ama gürhanın sürekliligine tam not verecek kadar süreklilikte izleyemedik ne yazık ki şimdiye kadar.
ayrıca eger olcan gibi sönüp gitmek istemiyorsa fizik gücünü hep daha daha yüksege tşıması gerekiyor bence.
Mehmet Sabırlı
20-07-2008, 01:36
inşallah benim de tek temennim o ama gürhanın sürekliligine tam not verecek kadar süreklilikte izleyemedik ne yazık ki şimdiye kadar.
ayrıca eger olcan gibi sönüp gitmek istemiyorsa fizik gücünü hep daha daha yüksege tşıması gerekiyor bence.
ben sivastaki oyunundan, milli takımdaki oyunundan söylüyorum
Eray Sezginer
20-07-2008, 01:38
Sana katılıyorum fakat bana göre Gürhan diğerleri gibi olmayacak.daha genç tabiki şuan çok fazla şans bulamayabilir ama ilerleyen yıllarda vazgeçimez bir futbolcu olacağından eminim.Hakkında neredeyse hiç kötü yorum duymadım.Umarım hakkında yanılmayız.Tuğrul arkadaşımızın dediği gibi bizim Silva'mız olur :)
Tuğfan Aslan
20-07-2008, 01:48
gürhan aslında geçen sezon bile parlayabilirdi ama talihsiz sakatlık yaşadı ve kondüsyon olarak yeterli düzeye ulaşamadığı için zicodan şans bulamadı.
gürhan geçtiğimiz yıl özellikle takip ettiğim bir oyuncuydu.carlostan çok şey öğreniyorum:topa pas verirken şöyle vur orta yaparken böyle vur gibi önermeleri oluyor ve verim alıyorum diyordu fbtvdeki röpörtajlarında.yeni hocasına kendisini kabul ettirme yolunda ise sağlam bir duruşta gördüm bu kamp döneminde kendisini.umarım bir yıldız doğar ve uzun yıllar takımımıza hizmet eder.
Buse Balkan
20-07-2008, 03:05
2 ayağını da kullanıyo di mi gürhan ?
Erdem Özdamar
31-07-2008, 00:26
gürhanı bugün sahada görmek çok güzeldi.oldukçada güzel oynadı kanımca.kendine güveni tam,isabetli hamleler yaptı.gol bile atabilirdi şanslı olsaydı.umarım 11de çıkar zamanla.
Mustafa Ünal
31-07-2008, 00:41
gürhanı bugün sahada görmek çok güzeldi.oldukçada güzel oynadı kanımca.kendine güveni tam,isabetli hamleler yaptı.gol bile atabilirdi şanslı olsaydı.umarım 11de çıkar zamanla.
Böyle depar atan bir Uğur'u kesmesi zor ama Uğur'un yedeği olması çok iyi olur.
Mehmet Sabırlı
31-07-2008, 01:55
ya bugün uğur çok istikrarsız ve savruktu. bazen öyle işler yaptıki aman aman. ama mesela bir ara bir top kaptırdı az kalsın gol yiyecektik allahtan defans çabuk döndü. Çok top kaptırıyor uğur. Ama gürhan daha istikrarlı.her zaman 5 üzerinden 3.5-4 lük bir oyun sergiler. Uğura kimi gün 5 bile az gelir ama bazen 2 bile çok gelir. 2side iş yapacak. kim yedek kalır kim kalmazı da performansları belirler. Depar atmakla iş bitmiyor yani topuda iyi saklamayı bilmek lazım.
Erdem Özdamar
31-07-2008, 02:00
gürhan biraz daha sağlam oynuyor.zaten yeni yeni kadroya giriyor illaki şu anda ondan mükemmeli beklemek akıllıca olmaz.gürhan yetenekli bir oyuncu.aragoneste bunun farkında ve özellikle gürhanın üzerine düşüyor.ayrıca gürhanın her iki ayağını kullanmasında bir avantaj.
Baran Kutlu
31-07-2008, 03:47
bu takımda yer aLmak iStiyorSa veriLen şansLarı çok iyi değerLendirmesi lazım.çünkü bu FENERBAHÇE'de iLk 11de sahaya çıkmak gerçekten çok zor,heLe de getiriLen yeni hocayLa. .
Mustafa Ünal
31-07-2008, 12:13
Takım bu sistemle oynayacaksa Uğur oynamalı 11'de. Ama aynen bu maçta olduğu gibi yerine Gürhan girmeli. 2-0'dan sonra biraz dağılan rakip karşısında Gürhan sırıtmadı. Ama Uğur'un yaptıklarını Gürhan'dan beklemek için biraz erken. Top kaptırma konusunda dikkat etmeli tabii ki Uğur.
Hakan Ateşler
31-07-2008, 13:25
gürhan zaten sol açık değil, uğur gibi oynayamaz o yüzden ama ilerde belki alex'in yerine geçer:) belli mi olur. oynasın oynasın yetişsin pişsin...
Mehmet Sabırlı
31-07-2008, 14:47
Ben hala Gürhanı oynatmanın Uğur'u oynatmaktan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. En azından her maç Uğur oynamamalı. Dönüşümlü oynamalılar. Uğur bir maça konsantre olamadı mı bizim için tehlikeli oluyor..
Sercan Ülker
31-07-2008, 16:00
uğur boral gibi ne yapacağı iyi ya da kötü belli olmayan bir oyuncu varken gürhan'ın forma şansı bulacağına inanıyorum.geçen sene sakatlanmasaydı geçen senede oynardı ama kısmet bu seneyeymiş.
Emre Berkol
31-07-2008, 18:50
bu takımda yer aLmak iStiyorSa veriLen şansLarı çok iyi değerLendirmesi lazım.çünkü bu FENERBAHÇE'de iLk 11de sahaya çıkmak gerçekten çok zor,heLe de getiriLen yeni hocayLa. .
Başkanım bence bu hocayla oynaması kolay çünkü gençlerin arkasında ve dediğim dedik bir şahıs o yüzden herhangi bir olay karşısında onu kanatları altına alaabilecek daum gibi yok oynamadılar demeyecek biri...
Baran Kutlu
31-07-2008, 21:00
yeni hocayla oynamasının zor oldugunu şu acıdan söyledım emrecım.aragones as-yedek dınlemez.savaşana forma verir.antremanlarda kendını gösterene forma verir.ee bunu isteyen bissürü adam var gurhandan baska.işinin zor olacagını düşünmem bu sebeptendir.
Ege Uysaler
31-07-2008, 21:24
ben bu sene ugur boralın istikrarsızlığını çok iyi değerlendireceği kanaatindeyim
Utku Cenikli
31-07-2008, 21:35
her mac 20 dk gorev alsa yine yeter ona
Umut Ören
05-08-2008, 00:44
Uğur'u keserse büyük iş yapar ;)
Samet Koşar
05-08-2008, 01:01
Oynamaya başlaması kendisine ve paralelinde Fenerbahç'mize katkı sağlayacaktır ancak her şeyden önce Uğur'u rahatsız etmesi takımın başarısı adına çok önemli bir gelişmedir.
Utku Cenikli
05-08-2008, 06:31
Uğur'u keserse büyük iş yapar ;)
ugurun istikrarsiz oldugu zamanda form tutarsa formayi kolay kolay geri vermez.... yetenegine cok guvendigim bi oyuncu... bi kere antremanini izlemisdim inanilmaz topa vuruyo sol ayagiyla
Umut Ören
05-08-2008, 10:07
İşallah 2 oyuncumuzun da performansı bu rekabetten dolayı artar..
Mehmet Sabırlı
14-08-2008, 03:01
gürhanın sakatlığı ne durumda? Allah verede rövanşta bizi uğura muhtaç etmese
Ege Uysaler
24-08-2008, 00:41
su ugur boral ve emreyi gördükten sonra bu takımda sol acıkta cok rahat oynar.
Mehmet Sabırlı
24-08-2008, 01:07
su ugur boral ve emreyi gördükten sonra bu takımda sol acıkta cok rahat oynar.
ben boşuna demiyorum. Bu takımda oynayabilecek tek sol açık.
Tuğfan Aslan
24-08-2008, 02:47
bana göre partizan maçında direk ilk 11 oynamalı,
Sercan Ülker
24-08-2008, 02:49
bana göre partizan maçında direk ilk 11 oynamalı,
İstanbuldaki MTK maçıydı yanlış hatırlamıyorsam.Aşırı heyecanlı olduğu yüzünden okunuyordu.Daha kaldıracak durumda değil bence.Bende oyun tarzını beğeniyorum.Ama bence önde olduğumuz maçlarda sonradan 20-30 dk kadar süre ala ala ısındırılıp sonra 11 başlatılmalı.
Ege Uysaler
24-08-2008, 09:55
hiçbirşey yapamasa en azından mucadele eder
Emincan Kahveci
24-08-2008, 18:29
forma için savaşır, rakibi yıpratır ve tecrübesiz olsa da yeteneğiyle formayı alır ... ki önünde Uğur Boral gibi bi oyuncu var ... gülmek geliyor içimden nedense...
Mehmet Sabırlı
27-08-2008, 17:45
Lütfen Aragones artık Uğur out Gürhan in olsun.
Çağdaş Turak
27-08-2008, 17:50
olcannnn tek geçerim keşke gürhanın yerinde olcan olsa
Mehmet Sabırlı
27-08-2008, 17:52
olcannnn tek geçerim keşke gürhanın yerinde olcan olsa
olcanı bende çok seviyorumda gitti artık. Gürhan bu takımda oynamayı hakkediyor. Bu uğurdansa 100 kere Gürhan, 1000 kere Gürhan.
Hakan Ateşler
27-08-2008, 18:37
evet ben de gürhan oynasın derim. keşke oynatsa. çünkü saçbaş birbirine girip garip çalımlar atıp orta yapamayacak falan filan. kabak tadı verdi. bir uyarı da almassa nasıl olsa oynuyorum diye böyle oynamaya devam edecek.
Çağdaş Turak
30-11-2008, 07:31
bu gürhan aşkı nedir anlamıyorum oynadığı maçlarda hiç bişe ortaya koymuyo bu gürhan yüzünden olcanı harcadılar olcan 10 arda 50 gürhan eder be
Başar Deniz
01-12-2008, 18:43
ben gürhana güveniyorum...
Fuat Rıhtım
01-12-2008, 18:58
bu gürhan aşkı nedir anlamıyorum oynadığı maçlarda hiç bişe ortaya koymuyo bu gürhan yüzünden olcanı harcadılar olcan 10 arda 50 gürhan eder be
Sen kalkıpta kurtarıcı olarak son 10 dk da alırsan oyunu Arda'da bu yaştayken adam olmazdı, başka oyuncudanda bir cacık olmaz.
Sen bu tür adamlara rahat maçlarında şans vereceksin ya da ilk 11 başlatıp sonradan çıkaracaksın falan filan..
Ama her seferinde kurtarıcı olarak alırsan bu tür adamları oyuna hemde son dakikalarda, ne İlhan'ın geleceği olur ne de bu adamın.
Cemil Dağlı
01-12-2008, 21:17
bu çocuk fenerbahçede forma giyemez
Emre Semerci
01-12-2008, 22:26
sen fenerbahçede yenilerden genç olup yada alınacaklardan forma giyeceğine inanıyormusun.Sen inansan hoca-yönetim inanmaz.Ayrıca tribündekilerin o homurdanmaları altında nasıl oynarlar düşün.Yazık oluyor bu gençlereHer takımda 2-3 tane genç yetenek oynarken bizgençlerimiz köreltiyoruz.Yazık...
Ege Uysaler
01-12-2008, 23:52
bu çocuk fenerbahçede forma giyemez
tabi ya once bir satalım sonra ustune para verip alırız ne kadar kesin yargılarınız var ya
Başar Deniz
02-01-2009, 18:06
GÜRHAN'I VERİYORUZ
02 Ocak 2009 Cuma * 16:46
Ankaragücü ile ekibimiz, Gökhan Emreciksin'in transferi karşılığında Gürhan Gürsoy'un bonservisiyle birlikte Ankaragücü'ne geçmesi konusunda anlaşmaya vardı.
http://www.fenerbahce.com/_img/haber/haber_alt_image.gif
Alınan bilgilere göre Gökhan Emreciksin'in Fenerbahçe'ye transferi konusunda pürüzler ortadan kalkmaya başladı. Gökhan Emreciksin ile ön protokol imzalayan Fenerbahçe, Ankaragücü ile anlaşmanın yollarını arıyor. Tarafların bugün yaptığı görüşme sonunda ufak bazı pürüzler dışında anlaşma sağlandı. Varılan anlaşmaya göre, Fenerbahçe orta saha oyuncusu Gürhan Gürsoy'u bonservisiyle birlikte Ankaragücü'ne vermeyi kabul etti. Yapılan görüşmeler sonunda Fenerbahçe'nin Gökhan Emreciksin'in bonservisine karşılık, Ankaragücü'ne bir miktar para ile bir kiralık futbolcu daha vereceği ifade edildi.
21 yaşındaki Gürhan Gürsoy, geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra, bu sezon 3 maçta toplam 69 dakika Fenerbahçe forması giydi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
işte genç yeteneklerden biri daha gidecek gibi, forma şansı bulamadan gidecek, iyi lobi yapamadığı için gidecek, ispanyalı olmadığı için gidecek. eğer doğruysa bu haber, yönetimi ayakta alkışlıyorum, helal olsun size sizin futboldan, yeteneklerden anlayan zihniyetinize, 2-3 sene sonra yeniden alamaya çalışırsınız, daha fazla para vererk. nasıl olsa bu değirmenin suyu taraftardan geliyor..:kizgin:
Mustafa Ünal
02-01-2009, 18:14
Doğruysa üzülürüm.
Berk Ulupınar
02-01-2009, 18:22
Yönetim iyice şaşırdı...
Gökhan emreciksin kim ya? Ne özelliği var bu adamın Fenerbahçede oynayacak kapasitede bile değil.
Gürhanı bu adam için feda ediyoruz ya bravo..
Fuat Rıhtım
02-01-2009, 19:28
Yönetim iyice şaşırdı...
Gökhan emreciksin kim ya? Ne özelliği var bu adamın Fenerbahçede oynayacak kapasitede bile değil.
Gürhanı bu adam için feda ediyoruz ya bravo..
Gürhan ile Gökhan'ın bir alakası yok.
Gürhan sol açık, Gökhan sağ açık oyuncusu.
Emrah İlkbahar
02-01-2009, 19:39
Gürhan ile Gökhan'ın bir alakası yok.
Gürhan sol açık, Gökhan sağ açık oyuncusu.
gökhan emreciksini cok ii tanımıyorum umarım ii bir futbolcudur...ama gürhan takasıyla alıncaksa gürhana yazık olcak..işallah sadece bonservis ödenerek alınır...
Fuat Rıhtım
02-01-2009, 19:49
gökhan emreciksini cok ii tanımıyorum umarım ii bir futbolcudur...ama gürhan takasıyla alıncaksa gürhana yazık olcak..işallah sadece bonservis ödenerek alınır...
Kısa vadede genç oyunculara şans tanımayacağımız için ben malesef bu işe kötü gözle bakmıyorum. Bonservisiyle verilsinde çocuk kendi kariyerini yapsın bari. Günü gelirse zaten geriye alınır.
Ne zamanki gençleri kullanmaya başladık, böyle oyuncuları ancak o zaman takımda barındırmalıyız.
Ozan Ercan
20-03-2009, 22:34
Aferin macin en iyi adamina.. Oyuna girip takimin puan kaybetmesine sebep olacak hareketi harika yaptin. Ertugrul bile cozum bulamiyorken sen o kadar gereksiz bir faul yaptin ki Fenerbahce'nin gelecegi falan olamayacigini gosterdin. Aferin Gurhan, hakikaten buyuk bir aferin..
Fuat Rıhtım
20-03-2009, 22:38
Kiev'de gol umudu olarak İlhan oyuna giriyor.
Maçın en kritik anlarında Semih'in yerine Gürhan alınıyor.
Ondan sonra alttan neden oyuncu gelmiyor.
İbrahim Saraç
21-03-2009, 01:18
Gürhanda sanırım en son deplasmanda ki kocaeli maçında oyuna girmişti hangi akla hizmete aldı anlayamıyorum aragonesi...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.