Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Hacıoğlu
Baran Kutlu
28-08-2006, 17:52
Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımının oyuncusu Murat Hacıoğlu ile kulübümüz arasında yapılan sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiş, oyuncu Ankaraspor’a transfer olmuştur. Murat Hacıoğlu’na bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
bence tam bir anadolu takıımı oyuncusu.FB forması ona ağır geldi.yolu açık olsun..
Erdem Özdamar
28-08-2006, 17:56
neden geldi?neden o kadar kaldı?güle güle...
Çağatay Tatar
28-08-2006, 19:09
bence kıralanması lazım dı ıyı bı yedek olabılırdı... cok can yakar ankarasporda...
Serhat Özcan
28-08-2006, 19:27
yolu açık olsun...
Aycan Yağanoğlu
28-08-2006, 21:38
Dünkü maçta kurtarıcıydı bugün ankarasporda?yolu açık olsun...
Fahri Ayçiçek
28-08-2006, 22:09
çok ii olmuş gittiği hayırlı oldu walla..
Burak Talaz
28-08-2006, 22:20
bize cok yararlı olabilecek bir oyuncuydu ama oynama fırsatı bulamadı gecen senelerde
Serkan Özen
29-08-2006, 10:11
Bir gün önce sen maçı kurtaracak adam olarak oyuna gir bir gün sonra ise yönetim seni göndersin. Geçekten ilginç işler yapıyor bizim yönetim. Geçen sene Serhat Akın ve Pierre van Hooijdonk gönderilip Anelka'nın da gitmesi ihtimaline karşı forvetsiz kalmamak için Zafer Biryol'un transferi nasıl yanlış ise Murat Hacıoğlu'nun da transferi o derece yanlış idi. Nasıl ki BJK Youla'yı transfer ettiğinde Youla'nın bir açık alan oyuncusu olduğu ve büyük takımlara karşı kapanan Anadolu takımlarına karşı dahi Youla'nın başarılı olamayacağı iddia edildiyse, Murat Hacıoğlu da aynı tarz bir oyuncu olduğu için Fenerbahçe'de başarılı olması zordu. Nitekim attığı 2 golden biri B 36 Torshavn'a biri de Kadıköy'de 4-0 geride oynayan ve savunma disiplinini yitirmiş Kayseri Erciyesspor'a idi.
Murat Hacıoğlu Türkiye'de üst sıralara oynayacak Anadolu takımlarında rahatlıkla şans bulabilir ama maalesef Fenerbahçe'de değil.
Yolun açık olsun Murat Hacıoğlu. Kapasiten dahilinde Fenerbahçe'ye faydalı olmaya çalıştığın için teşekkürler. Futbol hayatında başarılar dilerim.
Hasan Muradoğlu
29-08-2006, 12:21
Amiyane tabirle "Pır Pır" diye nitelendirdiğimiz oyunculardandı. Takıma katkısı tartışılır ama tribündeki adam için 'efsane"ydin. Yolun açık olsun :)
Onur Aloğlu
29-08-2006, 12:35
Beğendiğim oyuncular arasındaydı. Çok iyi niyetli olduğu kesindi. Elinden geleni iyi niyetiyle sahaya koymak istedi, çalıştı, çabaladı ama yetmedi...
Ben ona "yürü bakayım Pehlivan" diye bağırırdım tv' de veya stadda maç izlerken. Yolu açık olsun, hayatında başarılar. Ankaraspor' un idman sahası oturduğum eve 5 dk. ara sıra gideyim bari. :)
Hüseyin Bahadır
29-08-2006, 13:08
cok iyi bir oyuncuyduu yolu acık olsunn basarılar
Şabettin Doğan
29-08-2006, 13:42
emeği için teşekkürler.. denildiği gibi elinden gelen anca bu kadar galiba.
yolu açık olsun...
Erhan Dikmenli
29-08-2006, 13:47
gecen sezon konya da kıralık olarak oynadıgı FENERBAHÇE macında harıkalar yaratmıstı umarım bu sene yıne hırs yapıp tum gucuyle bıze oynamaz bızden gıdenler nedense gıttıgı takımda çosuyor.
Murat Karaman
29-08-2006, 20:14
Yolu açık olsun..Onu FenerBahçe forması ile izlemek gerçekten güzeldi..
Seyit Soran
29-08-2006, 21:43
arkadaslar gitmesine sevindim ama su acıdan bu kadar forvet var oynayamazdı başarılar diliyorum murat a ama bu adam diyarbakırdayken bize cok gol attı inşallah ankarada atmaz
Ufuk Peker
29-08-2006, 22:17
arkadaslar gitmesine sevindim ama su acıdan bu kadar forvet var oynayamazdı başarılar diliyorum murat a ama bu adam diyarbakırdayken bize cok gol attı inşallah ankarada atmaz
:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.