Orijinalini görmek için tıklayınız : Serhat Akın'ı geri ister misiniz?
Seyit Soran
27-08-2006, 02:18
arkadaslar ben bu konuyu acmam gerektigini hissettim serhat geri gelmesini istedigim en önemli oyuncu su anda anderlect le sorunlarıda var sizce alınmasını istermisiniz?
Serhat Özcan
27-08-2006, 02:27
arkadaşım bildiğim kadarıyla serhat sakat...ayrıca her gideni geri çağırırsak ooooo:)ama gitmesine üzüldüğüm bi isimdi...
Mustafa Akdoğan
27-08-2006, 12:43
paramı werin yoksa giderim diyen birisi olarak hatırlıyorum en son...gelmesin istemezz!!
Serhat Kılıç
27-08-2006, 15:29
serhata fenerbahçe daha fazla para verdi ancak o hocayla sorunu olduğu için gitti.ben gidenlerin geri dönmesi taraftarı değilim ama serhat akın sakat olsada gelmesini isterim...
Mert Çubukçu
27-08-2006, 16:45
serhat 11 garantisi istedi.. bunu kimsenin istemeye hakkı yok her ne olursa olsn.. bunu isteyen oyuncuylada isimiz olmaz.. calıssın girsin kapsın formayı ama garanti falan bunlar yalnıs seyler..
Erhan Dikmenli
27-08-2006, 17:09
profosyenellıkte 11 garantısı ıstemek ne kadar dogrudur bılmem ama serhatında boyle seyler soyledıgı dogrumu degılmı acıkcası bılmıyorum ama suan takımda olsaydı zaten sag kanatta kesın banko oynardı orda oynayanları dusunursek
Çağatay Tatar
27-08-2006, 17:54
bence mehmet yozgatlı on kat ıyı serhattan...
Burak Kayatunç
28-08-2006, 00:22
Bende takımımızadan ayrılan oyuncuların tekrar geri gelmesini asla istemem ama bu katı kural okocham için değil keşke geri gelse şu takıma girken ağladığım tek adam okochaydı aaah ahh civcivim benim:(
Serhat Özcan
28-08-2006, 03:01
gereksiz bi konu:)
Erdem Özdamar
28-08-2006, 13:00
ben isterim abi...
Tamer Akdağ
28-08-2006, 13:05
serhat sag kanatta cok rahat forma giyer bu takımda...mehmet yozgatlının performansından hiç memnun deilim...cok istikrarsız bi oyuncu bi mac warsa 3 mac yok...
Mert Çubukçu
28-08-2006, 14:30
serhatta cok farklı degil 10 mac yatar bejeke macında cosar ;D
Tamer Akdağ
28-08-2006, 15:06
serhatta cok farklı degil 10 mac yatar bejeke macında cosar ;D
ewt...oda doru ;D
Akif Ahmetoğlu
28-08-2006, 20:15
serhata fenerbahçe daha fazla para verdi ancak o hocayla sorunu olduğu için gitti.ben gidenlerin geri dönmesi taraftarı değilim ama serhat akın sakat olsada gelmesini isterim...
Sanırım Fenerbahçe daha az para vermişti.Aziz Yıldırım la arası bozuktu zaten. Ama gelmesini isterim
Aycan Yağanoğlu
28-08-2006, 21:35
walla ben de isterim...
Burak Talaz
28-08-2006, 22:39
bu yazılanlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben serhatı cok severdim gitmesine cok üzülmüştüm.Ama tekrar gelmesi etik acıdan pek hoş olmaz bakın 6s ye okanı geri cağırdı ne oldu bence hiç etik değildi.
Fahri Ayçiçek
28-08-2006, 22:41
hemen gelsin bence
Burak Talaz
29-08-2006, 01:03
bende isterdim ama bu saatten sonra takıma girmesi zor ama en azından kulube zenginleşirdi.
Mustafa Ünal
29-08-2006, 14:38
asla!
Mustafa Ünal
29-08-2006, 14:40
serhat 11 garantisi istedi.. bunu kimsenin istemeye hakkı yok her ne olursa olsn.. bunu isteyen oyuncuylada isimiz olmaz.. calıssın girsin kapsın formayı ama garanti falan bunlar yalnıs seyler..
arkadaşı sevmesemde katılıyorum.
Sercan Tuna
29-08-2006, 15:39
Bende takımımızadan ayrılan oyuncuların tekrar geri gelmesini asla istemem ama bu katı kural okocham için değil keşke geri gelse şu takıma girken ağladığım tek adam okochaydı aaah ahh civcivim benim:(
pierri unutmuşsun galiba?
Muhammet Budak
03-09-2007, 06:08
Van Hooijdonk,Luciano,Rapaic ve Serhat.Çok özlüyorum sizi.
Ayşenur Altun
03-09-2007, 08:43
Gelsin Gelsin :D
Şükrü Günal
03-09-2007, 10:36
Serhat'ın bendeki yeri çok ayrı.O gol atmasa da,asist yapmasa da koşuşu,deli gibi presi bile benim için dünyalara değerdi.O benim bir anlamda hislerimin sahadaki tercümanıydı..Ona benim gönlümde her zaman yer var.Yeter ki gelsin..
Burak.Coşkun
03-09-2007, 11:08
o zaman severdim..şuan istemem..eski formundan çok uzak olucağı kanısındayım.
Orhun Can
03-09-2007, 12:32
Serhatı tekrardan -duvarlarımdaki posterler gibi- o forma altında görmek için neler vermezdim ki. Ama tabi ki onunda formayı haketmesi lazım.
Serhatı tekrardan Sarı-Lacivert çubuklu ile tribünlere boğa şeklinde koşmasını düşünmek, güzel bir fantezi. :)
Yasin Karanfil
03-09-2007, 13:38
ben isterim sahsen.sağ kanatta cok faydalı bir isim olacagına inanıyorum ama fenerbahce serhatı almazz
Servet Güldeş
03-09-2007, 17:46
Bende çok seviyorum ama işimizie yarayacağını düşünmüyorum...
Mustafa Ünal
03-09-2007, 18:29
Alacagi parayi bu formadan onde tutan bir adami niye isteyim ki..
Orhun Can
03-09-2007, 19:43
Alacagi parayi bu formadan onde tutan bir adami niye isteyim ki..
O bahsettiğin adam Tuncay Şanlı. Hani bir zamanlar 2. kaptanımız olan. ;)
Tuğba Tülü
03-09-2007, 19:51
Serhat iyi bir futbolcu daha önceki şampiyonluklarımızda büyük payı vardır kendiside bizim tribün tarafından sevilen bir futbolcu ,ancak geri dönmesinden yana değilim ...başka bir takıma gidip dönen futbolcular genelde pek yararlı olmuyor:rolleyes:
Önder Önderoğlu
03-09-2007, 20:06
hatırlarmısın ki para için değil devamlı ilk 11 şansı bulamadığı için gitti gitti diye bu takım için fazla gördüğünüz adam kezmandan tümerden daha iyi işler yapar bu takımda hiç yoktan onlar gibi bu renklere yabancı değil bu renklerin aşığı birisi
yaf arkadaslar adam burdaykende herkes karsı karsıya cok gol pozisyonu harcıyo dıosnz yani senın ıcın konusmuorm gökçe üstüne alınma genel olarak adamı göndermeyi biliyoruz tamam cok hırslıydı cok seviyordu takımı lafım yok...
fakat bu renklerin bu kadar aşığı olan adam geçen sezon eziktaşa az daha transfer oluyordu bonservisi yüzünden olamadı haberiniz olsun...
kimse ben daha cok sevemez o adamı gelsin tabiki isterim ama serhatı öne atıp kezmanı tümeri yiyemezsiniz harcayamazsınız takım şu anda bir dönemden geçiyo biraz sabretmek lazım....
Mustafa Ünal
03-09-2007, 20:10
hatırlarmısın ki para için değil devamlı ilk 11 şansı bulamadığı için gitti gitti diye bu takım için fazla gördüğünüz adam kezmandan tümerden daha iyi işler yapar bu takımda hiç yoktan onlar gibi bu renklere yabancı değil bu renklerin aşığı birisi
Hatirlarim. Ama bilmedigimiz konularda bilen insanlara karsi kim olurlarsa olsunlar biliyormus gibide davranmayalim kardesim.
Orhun seninle msnde konuscam. :)
Fırat Kocadağ
03-09-2007, 20:29
yaf arkadaslar adam burdaykende herkes karsı karsıya cok gol pozisyonu harcıyo dıosnz yani senın ıcın konusmuorm gökçe üstüne alınma genel olarak adamı göndermeyi biliyoruz tamam cok hırslıydı cok seviyordu takımı lafım yok...
fakat bu renklerin bu kadar aşığı olan adam geçen sezon eziktaşa az daha transfer oluyordu bonservisi yüzünden olamadı haberiniz olsun...
kimse ben daha cok sevemez o adamı gelsin tabiki isterim ama serhatı öne atıp kezmanı tümeri yiyemezsiniz harcayamazsınız takım şu anda bir dönemden geçiyo biraz sabretmek lazım.... Öndercim Serhatın kalitesi ve hırsı tartışılmaz bence... Kezman koşuyo ama ayakları kuvvetli değil Tümer desen artık yaşlandı. Transfer konusuna gelincede oyuncular profesyonelleşiyor. Kimse tribündeki adam gibi düşünmez. Rüştü, Yozgatlı bilmem kim demişsiniz ama kimse Tuncay dememiş neden? Bence Rüştüden alacağımızı aldık Bundan sonrası zarar vericekti bize ama Tuncay gençti çıkıpta hepinizden daha Fenerbahçeliyim demesini biliyor. Madem Fenerbahçeli neden bırakıp gitti. Bence giden hiç bir futbolcuyu geri getirmemek lazım. Sehat'ın posteri odamda halen asılı kimse yanlış anlamasın :)
Eray Ağdemir
03-09-2007, 21:34
artık bu takıma bi hayrı olacağını düşünmyorum açıkçası evt ii fenerbahçeliydi hırslıydı güçlüydü ama hepsi mazide benim için geri geldiği zaman faydalı olcağını sanmıyorum...
Yiğit Babacan
03-09-2007, 22:00
Sag kanat için guzel bir alternatif olabilir tekrar.Ve ruhuyla oynayan bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.KADIKÖY BOĞASI! bence tekrar eski formuna kavuşabilir..
Ceyhun İskender
04-09-2007, 01:45
bencede bu takıma ruhuyla oynayan futbolcu lazım ve forvet lazım(tabi sistemin değişmesi lazım)..
ve serhat tam bu tarife uyuyor...
Önder Önderoğlu
04-09-2007, 02:54
Öndercim Serhatın kalitesi ve hırsı tartışılmaz bence... Kezman koşuyo ama ayakları kuvvetli değil Tümer desen artık yaşlandı. Transfer konusuna gelincede oyuncular profesyonelleşiyor. Kimse tribündeki adam gibi düşünmez. Rüştü, Yozgatlı bilmem kim demişsiniz ama kimse Tuncay dememiş neden? Bence Rüştüden alacağımızı aldık Bundan sonrası zarar vericekti bize ama Tuncay gençti çıkıpta hepinizden daha Fenerbahçeliyim demesini biliyor. Madem Fenerbahçeli neden bırakıp gitti. Bence giden hiç bir futbolcuyu geri getirmemek lazım. Sehat'ın posteri odamda halen asılı kimse yanlış anlamasın :)
evet dogru haklisin futbolcular profesyonel fakat zamaninda ridvan da prosyeneldi daha nicelerini sayabilirim en basit ornegi luciano adama yapilmayan teklif kalmadi fakat gitmedi futbolcu bazi seyleri para icin yapmamali biraz ruhunuda katmali ki basarili olsun profesyonel olmak kotu olabiliyor bazen :rolleyes:
tuncayin gitme sebebi baskaydi bir hevesti hatasini anlicak ama gecti her zaman o bizim tuncayimiz ole kalcak gencti menejerler aklina girdi 1 2 sene daha oynamaliydi erken gitmek istedi olabilir kizmiyormuyum kiziyorum ama idealleri icin gitti otekiler ise para icin fark bu bence;)
arkadaşlar serhatı tanımıyorsunuz gazetelerin uydurmalarına inanmayın serhat ne bir nobre ne bir mehmet yozgatlı ne bir baliç - boliç ne bir rüştü ne bir ali güneş mustafa doğan dır ki ilk aklıma gelenler bunlar eğer ezikler istese serhatı alırlardı ki serhatın o kontrata imza atacağı aklımın ucundan bile geçmez
ne yalan söyliyim mehmet yozgatlı zaten geyseliydi rüştü desen onda bir şüpheli hareketler vardı her eziklerle olan maçımızda gol yemeden geçmiyordu nobre de eziklere gol atmıyordu bunlarda bir şaibeli hareketler vardı zaten :D:D:D
serhati tanimiyorsun diosun bu kadar eminsin yane:D :D
evet haklisin serhati tanimiyorum ama bir zamanlar yildirim demirorenin baskan olacagi zaman karsisindaki rakibi ve gecen sene cogu transferde yardimi dokunana bir eziktas yoneticisi benim yakin arkadaslarimdan birinin amcasiydi serhat konusunu ordan duymustum :rolleyes:
serhat futbolu seven bir insan hirsli bir futbolcu oynamak isteyen biri ama bonservis yuzunden gidemedi eziktasa :rolleyes:
ztn su saatten soora klubun ozelliklede aziz yildirim warken serhat transfer edilmez diorm...
Fırat Kocadağ
04-09-2007, 16:53
evet dogru haklisin futbolcular profesyonel fakat zamaninda ridvan da prosyeneldi daha nicelerini sayabilirim en basit ornegi luciano adama yapilmayan teklif kalmadi fakat gitmedi futbolcu bazi seyleri para icin yapmamali biraz ruhunuda katmali ki basarili olsun profesyonel olmak kotu olabiliyor bazen :rolleyes:
tuncayin gitme sebebi baskaydi bir hevesti hatasini anlicak ama gecti her zaman o bizim tuncayimiz ole kalcak gencti menejerler aklina girdi 1 2 sene daha oynamaliydi erken gitmek istedi olabilir kizmiyormuyum kiziyorum ama idealleri icin gitti otekiler ise para icin fark bu bence;)
Ne fark eder ki ideallerini karşılıyamicak bir takım mı Fenerbahçe?
Bence Tuncayında diğerlerinden farkı yok... Evet Rıdvan ve niceleri onlar da profesyoneldi ama aynı zamanda Fenerbahçe formasına aşıktı. Tuncay gitmese bir Lefter olabilirdi. O gitmeyi tercih etti. Ben kabul edemiyorum böyle birşeyi ha para ha ideal ki Fenerbaheçiyi ilerletmekten büyük daha ne ideali olablir ki dünyada ses getiren bir takım olduğunda herkes oynar önemli olan bu durumlarda takımda kalmak. Neden Leftere, Rındava, Selçuk'a efsana diyolar? işte bu yüzden...
Erdem Köroğlu
04-09-2007, 17:46
tuncay da boro da türkiye den gidip de premier ligde kulübe de oturan banko oyuncu ünvanını alıcak..keske o bentte oturacagına 25 milyonun kalbinin tahtında öylece kurulu durabilseydi..insallah gittigine deger de,bizi orada hakkıyla temsil eder..buruklugumuzu bi kat daha arttırmaz...
Mustafa Ünal
04-09-2007, 18:00
Sag kanat icin forvet oyuncusu almayi dusunen mantigi ben anlamiyorum. Genc oyuncu alinsa oynatilir, kotu oynarsa "yuhlanir" , tecrubeli alinsa yasli denir. Nasil olacak bu is anlamiyorum hic..
Saygın Özkan
05-09-2007, 01:30
Kadıköy boğası geri dönerse çok sevinirim..
Burcu Akkaş
05-09-2007, 01:34
gittiği yerde kalsın bence,o da simdi belki pişmandır ama bence gelmesin
Yusuf İnan
14-09-2007, 02:23
Serhat geri gelmeli. sağ kanada ve forvete çok büyük katkı sağlar.
Oğuzhan Demir
14-09-2007, 04:16
bencede geri gelsin kadıköy boğası
Göktuğ Güllüce
14-09-2007, 04:35
koca bir evet (nokta) :D
Taylan Kallı
14-09-2007, 04:47
gelirse eskisi gibi olur mu bilinmez ama eski serhat'ın bu takıma katabileceği şeylerin olduğu aşikar..
Alper Tunka
14-09-2007, 04:50
öyle bi katarki takıma neler neler,kimler oynuyo bu takımda serhat BANKO oynar hemde
Mert Yamalı
14-09-2007, 14:28
serhat'ın ismi hariç eskisi ile ortak bi yanı kaldı mı ki?
bende tuncay ı istiyorum :p
Emre Özçakır
14-09-2007, 14:52
bonservis bedeli ödemeden gelebilir ama şu da var forvet oynamayacağı için(ziko kezman ve akrabasından vazgeçmeyeceği için) sağ kanat içinde alınmayabilir çünkü kazım orada da oynayabilen joker niteliğinde biri........
!!!!TUNCAY ruhunu gönder!!!!
Beyza Hüşlü
14-09-2007, 14:59
Adriano isterim ne yapacam Serhat Akın'ı.
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı
en güsel bi yorum bence :D
Bayram Çeliktaş
14-09-2007, 15:05
serhatın hırsı bu takımı canlandırır bıraz ruh getırır bence gelmelı
Mustafa Akdoğan
15-09-2007, 21:29
bu saatten sonra anderlechtte bile dogru dürüst forma giyemeyen bi futbolcu bu kadroda gerksiz..
Emre Berkol
15-09-2007, 23:20
Gelirse iyi olur.Onun gibi hırslı bir adama ihtiyacımız var.Ama önce brezilya vatandaşı olsun öle gelsin,yoksa 11 i geçtim 18 e bile giremez...
Ege Uysaler
16-09-2007, 00:13
ne serhatı biz koch u geri istiyoruz.
Fatih Göğebakan
17-09-2007, 01:20
Kesinlikle evet..Serhat akın , o bir ruh, o bir idol , sağ açıkta veya forvette serhattan ii futbolcu söyleyin şuankilerden .....
Mert Çubukçu
17-09-2007, 01:30
serhat mı ??
adam ilk 11 e giremiyor 3 senedir siz hala serhat diyosunuz güldürmeyin beni allah aşkına ...
Evren Akbeniz
17-09-2007, 01:31
serhatı değilde tuncay ve van hooijdonku geri isterdim takıma van hooijdonktan sonra takıma lider olcak bi kişi gelmedi bence..
Doruk Sarıkaya
17-09-2007, 01:36
1000tane takım kursam 1tanesine almam serhat'ı... Bizdeykende istemiodum zaten
İlhan Gül
17-09-2007, 04:40
serhatı değilde tuncay ve van hooijdonku geri isterdim takıma van hooijdonktan sonra takıma lider olcak bi kişi gelmedi bence..
aynen katılıyorum kardesıms sana :kanka:
Cem Demir
17-09-2007, 17:10
gitmesine en cok sevınenlerden biri olarak..kesinlikle geri gelmesinn..
Salih Akman
17-09-2007, 21:07
gerek yok kalsın ama ali bilginle karşılaştırırsan dakika durmasın gelsin çaykur maçında iyi bi küfür yedi milletten
Aycan Yağanoğlu
17-09-2007, 21:50
ne serhatı biz koch u geri istiyoruz.
çok doğru bir tespit...Serhat da gelse de olur gelmese de...
Emre Berkol
18-09-2007, 17:34
Bencede bize en gereken şey kondisyon.Takımımız sahada piknik yapıcak utanmasa...
Tolga Uysal
19-09-2007, 03:07
4-2-4 oynasak daha çok gol yer ancak bir o kadar da atardık . ben 4 lü defansın arasında tek başına kezman top alamıyor diye yakınmaz , ataga cıkarken çökmüş kanatlardan birileri kaçsın diye beklemezdim. ben özlediğim kontra atak gollerini izlerdim ben hiç olmassa lig maçlarında canavar gibi karşı defansı yoran fenerbahçeyi izlerdim skor nasıl olursa olsun yerimde rahat otururdum . aynı daum zamanında oldugum gibi gol yediğimizde bile o golün çıkacagına güvenirdim ..
Ege Uysaler
19-09-2007, 10:12
Lafı çok uzattım galiba, uzun lafın kısası sezon sonuna kadar lütfen destek olalım. O zamanki durumumuza göre yönetim karar verecektir zaten.
inşallah sezon sonuna kadar gerek kalmaz :)
Tolga Uysal
19-09-2007, 18:54
inşallah sezon sonuna kadar gerek kalmaz :)
amin!..:D:D
Burak.Coşkun
24-09-2007, 03:30
ya konuyu açan arkadaşa saygısızlık etmek istemem ama bu topic çok gereksiz..
Tolga Uysal
24-09-2007, 19:47
ya konuyu açan arkadaşa saygısızlık etmek istemem ama bu topic çok gereksiz..
aynı şeyleri yazmak için topic e girdim .. aynen katılıyorum ..
Emre Berkol
25-09-2007, 14:00
Abi serhat gideli ne kadar oldu.Adam geri gelse bile artık o eski serhat olmaz bende arkadaşlara katılıyorum gereksiz bir başlık tabi açan arkadaşın affına sığınarak...
Burcu Erenler
26-09-2007, 12:58
serhatın neden gittigini hiç anlamadım.ama gelmesin birincisi sakat ikincisi anderlet istemezse biz hiç istemeyiz
Orhun Can
26-09-2007, 16:13
anderlecht istemiyor mu ? sakatlıktan kurtulduğu gibi 2 golü var.
Selçuk Özler
26-09-2007, 20:51
serhata bizim takımızda çok ihtiyaç var ama eski serhata onun için serhatın geri gelmesi ?
Serkan Çınar
26-09-2007, 21:59
yapmayın yaw arkadaşlar kenarda baba semih varken serhat'a ne hacet?!
Ertuğrul Çolak
01-10-2007, 21:19
ya saçma saçma konuşmayın ya has ve has türk yokmuş almanyada doğdu diye has türk olmuyor mu şimdi bu adamlar bu lafları gidip öndere veya serhata söyleyin sen has türk değilsin diye küfür olarak algılayabilirler ve başınız çok ağrıyabilir artık bu saçma sapan konuşmaları bırakalım ayıptır bu adamlara yapılanlar
Sinan Bıçak
01-10-2007, 21:54
istemezük...
Hasan Tunçel
01-10-2007, 23:20
Serhatın degil de pierre van hooijdonkun olmasını cok isterdım.
O olsaydı teknık dırektorün kim olduğu umrumda olmazdı!
Kerim Chatbi
03-10-2007, 14:11
serhat ı hep sevmişimdir. eski formunu yakalayabilse şu an ki fenerde çok iyi işler yapabilir. anelka serhat hooijdonk alex ...böyle bi ofans gücü olsa şu takımın :D
Orhun Can
05-10-2007, 15:31
"Standard Liege ve Club Brugge'un elenmesinin ardından Belçika'nın Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olan Anderlecht'i UEFA gruplarına Serhat Akın taşıdı."
Deha Akad
15-10-2007, 17:06
Arkadaşlar Serhat ın bu Takımda Artık İşi ne ? Serhat a Yeter ki Bir Takım Gel Desin Atlıyıp Gelir...SAten... Ama bu Takım Fenerbahcemiz Olmamalıdır...
Yasin Çıkrıkçı
15-10-2007, 21:04
Serhatı seviyoruz ama hakketen şu anda takımda işi yok..kimin yerine oynıcak ki? kimi kesebilir?
Abdullah Çalışkan
16-10-2007, 00:40
her zaman iyi bir alternatif olmuştur.. serhat kadıköy boğasıdır we öyle kalıcaktır.. umarım döner..
Emre Demirci
16-10-2007, 00:46
kadıköy'ün boğası SeRhAt AkInnnnnnnnnnnnnnnnnnn .....
Ahmet Öztürk
29-10-2007, 12:46
serhat Fenerbahce ile özleşmiş futbolculardan birisi idi ve gittiğine cok üzülmüştüm bencede suanda geri gelse eski performansını sergilese ilk 11 çıkabilir bence.
Bayram Ayhan
29-10-2007, 13:37
serhat akın bize 10 numara küçük gelir bize hiç bir fayda vermez
ayrıca burası kürtçü dükkanı değil
Tuncer Yıldızoğlu
29-10-2007, 21:26
Allah'ım yine mi bu topic ???
:yaril:
sadece serhat aşkı renkdaş korkma, serhat bize 3-4 beden küçük gelir artık :D
Ege Uysaler
29-10-2007, 21:29
serhat akın bize 10 numara küçük gelir bize hiç bir fayda vermez
ayrıca burası kürtçü dükkanı değil
kürtçü ne alaka yaw kürkçü yazmak istedin herhalde
Mehmet Turutoğlu
29-10-2007, 22:38
Şahsen isterim.Zamanında gençliğin verdiği gazla bir iki hata yaptı ama ben onun Fenerbahçeliliğine güveniyorum.Ayrıca bence Colin Kazım'ın asıl yeri santrafor olduğundan dolayı Deivid'e yedek olacak bir adam lazım.
Can Yıldan
30-10-2007, 15:13
0o0o geçti o devirler ;)
Yasin Bağcı
30-10-2007, 22:32
ya niye geçsin serhat harika bi topcu ve tuncaydan bile daha iyi ateşler tribünleri.. şuan gelmesine en çok sevineceğim oyuncudur serhat.
Can Rona
30-10-2007, 23:02
ya niye geçsin serhat harika bi topcu ve tuncaydan bile daha iyi ateşler tribünleri.. şuan gelmesine en çok sevineceğim oyuncudur serhat.
Gelse oynayamaz (normal olarak,önünde CKR,Deivid var),oynayamazsa mazaallah gene yatar Galatasaray'ın kapısında,o tesislerde kalır,sonra bir tane daha kriz yaratır.Eğer sorun çıkarmayacaksa iyi bir yedek olarak gelebilir.
Serhat Bahar
30-10-2007, 23:05
serhat akın varoldugu donemde trübünleri atşleyen bir isimdi.ayrıca ayrılış sebebinin hocayla yasadıgı problemler oldugu biliniyor daha fazlasının oldugunu dusunmuyorum.6 0 lık macın sonunda verdiği röportajı ve spikerin 3. golden sonra 'serhat attı 3 oldu' diye hissederek macı anlatmasını unutamam...kısacası serhatın geri gelmesini belki biraz duygusal da olsa isterim...
Abdullah Çalışkan
31-10-2007, 00:00
serhat akın varoldugu donemde trübünleri atşleyen bir isimdi.ayrıca ayrılış sebebinin hocayla yasadıgı problemler oldugu biliniyor daha fazlasının oldugunu dusunmuyorum.6 0 lık macın sonunda verdiği röportajı ve spikerin 3. golden sonra 'serhat attı 3 oldu' diye hissederek macı anlatmasını unutamam...kısacası serhatın geri gelmesini belki biraz duygusal da olsa isterim...
yaa orda bi söz wardı taraftar 5istedi yaptık 10 istedi zaman yetmedi gibisinden... offfff o sözleri söylemesi zaten onu geri istememiz için yeterli bence.. dediin gibi serhat attı 3oldu...:D
Tuncer Yıldızoğlu
31-10-2007, 00:09
yaa orda bi söz wardı taraftar 5istedi yaptık 10 istedi zaman yetmedi gibisinden... offfff o sözleri söylemesi zaten onu geri istememiz için yeterli bence.. dediin gibi serhat attı 3oldu...:D
serthat akııııııın oleeeeeeeeeeey. Adam yürekten fenerbahçeli arkadaş yav
Alp Hacıoğlu
31-10-2007, 00:42
Adam yürekten fenerbahçeli arkadaş yav
bizden ayrıldığı sene yaptığı ayakları herkes biliyor
lig bitiyor, aziz reis imzaya çağırıyor serhatı
başkanım tatilden sonra imzalıycam diye söz veriyor ama belçikayla anlaşıyor...
nasıl fenerbahçelilik bu?
Can Rona
31-10-2007, 01:11
bizden ayrıldığı sene yaptığı ayakları herkes biliyor
lig bitiyor, aziz reis imzaya çağırıyor serhatı
başkanım tatilden sonra imzalıycam diye söz veriyor ama belçikayla anlaşıyor...
nasıl fenerbahçelilik bu?
Adanaspor maçından sonra kaçıp Galatasaray'ın tesislerinde kaldığını da unutmadık.
Alp Hacıoğlu
31-10-2007, 01:14
Adanaspor maçından sonra kaçıp Galatasaray'ın tesislerinde kaldığını da unutmadık.
fatih terim ayartmıştı :)
hoş... bizden kimi ayartmadı ki
Orhun Can
31-10-2007, 01:22
Kim ne derse desin serhatın topu öpüp korner kullandığı, bjk'ya 2 tane çaktıktan sonra "kadıköy boğası" yaptığı, 6-0 maç sonrası röportajında "taraftar 5 istedi attık, 10 istediler zaman yetmedi" dediği, ercan tanerin "serhat kaleciyle karşı karşıya!" dediği anları tekrar yaşamak istiyorum.
Cumali Fulkar
31-10-2007, 13:15
arkadaşlar şimdi uzun lafın kısası Fenerbahçemizden ayrılan oyuncuların durumları malumunuz.. fenerbahçeden ayrılan bir oyuncu ümit gibi ayrılmalı aykut gibi ayrılmalı rıdvan gibi ayrılmalı, yoksa serhat efendinin nasıl ayrıldığı malum keza tuncay efendinin boroya imzayı atar atmaz fenerbahçe beni çok arar, yok laktak teslerimiz %40 daha kötü (sant ana iyi çalıştırmamış 1 yıl demeye getirmek) etik değil, az çok artık başkanımızı tanıdıysak eğer bunları mutlaka aklının bir köşesine yazmıştır ve açıkçası gelmesini şahsen bende istemem...
sevgiler....
Metecan Çarklı
31-10-2007, 15:46
serhaaaatt 4-0.... serhaaaatt 4-0.... ben de bunu unutamam... :D:D:D:D
Tuğba Tülü
31-10-2007, 16:46
Ligde çektiğimiz gol sıkıntılarını düşünürsek Serhat ve Tuncayı çok özlüyorum..10.hafta sonunda attığımız 15 gol sayısına takmış durumdayım
Yasin Bağcı
31-10-2007, 20:02
ben serhat ne gs ye nede bjk ye gitmeyi düşündüğüne inanmam.. her transfer dönemi gazeteler özellikle bjk nin serhatla ilgilendiğini yazıyor ama olumlu olumsuz hiçbir haber çıkmıyor sonunda. hepsi medyanın uydurması bence. serhat iyi bir fenerbahçelidir.
Can Rona
01-11-2007, 02:35
ben serhat ne gs ye nede bjk ye gitmeyi düşündüğüne inanmam.. her transfer dönemi gazeteler özellikle bjk nin serhatla ilgilendiğini yazıyor ama olumlu olumsuz hiçbir haber çıkmıyor sonunda. hepsi medyanın uydurması bence. serhat iyi bir fenerbahçelidir.
Galatasaray tesislerin kalmıştı bir gün.Görüntülenmişti.Bu transfer döneminde de menaceri Beşiktaş ile konuşmaya geldiklerini açıklamıştı.
Burak.Coşkun
01-11-2007, 12:04
valla öyle cenk..
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:03
Galatasaray tesislerin kalmıştı bir gün.Görüntülenmişti.Bu transfer döneminde de menaceri Beşiktaş ile konuşmaya geldiklerini açıklamıştı.
sonuçta o da profesyonel ve transfer döneminde menajeri görüşmüştür ama serhat yine istememiştir..aslında belkide hayranı olduğum için toz konduramıyoru, ve yine gelse işimize yaramayabilir ama bu forma ona çok yakışıyor.. kadıköy boğası lakabını boşa takmadı heralde tribünler..
Alp Hacıoğlu
01-11-2007, 21:15
sonuçta o da profesyonel ve transfer döneminde menajeri görüşmüştür ama serhat yine istememiştir..aslında belkide hayranı olduğum için toz konduramıyoru, ve yine gelse işimize yaramayabilir ama bu forma ona çok yakışıyor.. kadıköy boğası lakabını boşa takmadı heralde tribünler..
şimdi,
rüştü de profesyonel değil mi? yaptığı da karaktersizlik değil mi?
serhatın bize yaptığıda karaktersizliktir. Bize söz verip, belçika kulübüyle anlaşması ne derece doğrudur?
Tamam serhatın dayısı veya amcası onun menajeri,
tuncayın menajeri de erdinç şehit...
Yahu bu adamların hiç mi beyni yok da kanıyorlar bunlara
bizim kulübümüz hiç mi para vermedi serhata tuncaya
bugün onlar bu ünlerini bize borçlu değiller mi?
profesyonellik bir yere kadar
biraz vefa ister Fenerbahçelilik...
Tayfun Korkut,
beşiktaşın imza töreninde, beşiktaşın başkanının olduğu yerde gazetecilere şöyle bir cevap verir,
bana beşiktaş bayrağının önünde veya beşiktaş bayrağını öperken poz istemeyin böyle bişey yapmam
ben buraya para kazanmaya geldim der...
bence asıl profesyonellik ve fenerbahçeliliğin karışımı budur...
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:18
doru söylüyorsun alp, ama serhatın gitmesinde daum la ve dolayısıylada aziz başklanla olan kişisel problemleri var. ve şuan fenerbahçe istese biçok fedakarlık yapar gelir ..
Alp Hacıoğlu
01-11-2007, 21:22
yasin birader,
Aziz Başkan arıyor serhatı imzaya oturalım diye,
sonrasında serhat diyor ki tatile çıkacağım,dönüşte imzalarız diyor ama,
artık dayısı mı amcası mı eniştesi mi her kimse belçika kulübüyle anlaşıyor ve serhat ses seda etmeden çekip gidiyor.
Bir milli takım kampında florya'da Fatih terim tarafından ayartılıyor serhat,
işte daum dönemine denk geliyor o da.
işte bizden bedavaya giden adama Aziz Başkan para vermez,
Aziz Başkan bize atılan kazığı unutmaz
işte bu yüzden ki tuncay ve serhat bize ancak bedava'ya gelecekse samandıradan içeri girer:)
daum'un kimle problemi yoktu ki,
p.h.v'yi yedi adam
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:33
doru bak. daumun bize verdiği en büyük zarardı van hoojdonk u yemesi.. o adam şimdi bile bize ilaç olurdu. serhat konusundada haklısındır, o kadar detaylı bilmiyorum o mevzuları ama bende bonservisine para verilip geri alınmasını istemem zaten. sonuçta fenerbahçeden daha büyük ve önemli deil...
Alp Hacıoğlu
01-11-2007, 21:35
şampiyonlar liginde bir yerlere gelirsek,
benim kazandırdığım tecrübeler sayesinde diyecek daum :)
roland koch olmasa kendisinin bir hiç olduğunu kendiside biliyor,
bir de iyi hoca demiyorlar mı dauma:)
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:38
haklısın kardeş yaa.. allah aşkına 2 senedir köln ün başında köln hala düşmemeye oynuyor.. büyük hoca büyk ve köklü bir klübü 2.senesinde bile başa oynatamıyor. gerçekten çok büyük.
Alp Hacıoğlu
01-11-2007, 21:50
p.h.v,alex,anelka,appiah büyük artıydı daum için,
daumun ilk senesinde ikinci yarıda yaptığı 2 değişiklik gözümüze çarpıyor,
tam diğer takımların oyundan düştüğünde
roland koch elindeki not defterini dauma veriyor ve
yusuf-rebrov ikilisi oyuna girerek
koch'un muhteşem kondisyonu sayesinde öyle yada böyle maç kopartıyorduk.
ama avrupada aman onu yapmayın şu büyük oyuncu
aman bunu yapmayın karşınızda bu var diyordu
takım çok korkak oynuyordu.
şampiyonluk maçında anelkayı yedek bırakarak sakat nobreyi oynatması da ayrı bir vakaydı.
konu serhattan dauma geldi,
hadi hayırlısı:D
Can Rona
01-11-2007, 21:54
p.h.v,alex,anelka,appiah büyük artıydı daum için,
daumun ilk senesinde ikinci yarıda yaptığı 2 değişiklik gözümüze çarpıyor,
tam diğer takımların oyundan düştüğünde
roland koch elindeki not defterini dauma veriyor ve
yusuf-rebrov ikilisi oyuna girerek
koch'un muhteşem kondisyonu sayesinde öyle yada böyle maç kopartıyorduk.
ama avrupada aman onu yapmayın şu büyük oyuncu
aman bunu yapmayın karşınızda bu var diyordu
takım çok korkak oynuyordu.
şampiyonluk maçında anelkayı yedek bırakarak sakat nobreyi oynatması da ayrı bir vakaydı.
konu serhattan dauma geldi,
hadi hayırlısı:D
Daum'a karşı çok doluyum eğer konu oraya dönerse sayfalarca yazı yazabilirim,aman diyim :)
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:57
daum oyuncular ve koch2un sayesinde başarılı oldu zaten ama son denizli maçında kaçan şampiyonluk onun zaafıydı ve o zman herkes gördüü.. elinde harika bi kadro vardı. öyle bi kadroyu bidaha hiç bi takımda göremez.. o adamın menejerleri falan iyi heralde, o yüzden iş buluo.. konu konuyu açıyor kardeş:D
Abdullah Çalışkan
01-11-2007, 22:00
arkadaşlar bide daum topic.i açalım isterseniz...
Alp Hacıoğlu
01-11-2007, 22:01
o adamın menejerleri falan iyi heralde, o yüzden iş buluo.. konu konuyu açıyor kardeş:D
bizden sonra tek büyük alternatifi vardı o da almanya milli takımıydı,
löw çok iyi işler yapıyor dolayısı ile orası ona kapalı,
bırakalım daum köln'e tecrübe kazandırsın :)
sen aç biz geliyoruz;)
Yasin Bağcı
02-11-2007, 19:46
dauma yazacak çok şeyimiz olur kardeş.. ama iyi niyetli olmaz benimkilerr...:D
Orhun Can
04-11-2007, 16:10
Belçika Birinci Futbol Ligi’nde RSC Anderlecht, KVC Westerlo’yu, Serhat Akın’ın 2 gol kaydettiği maçta 3-1 yendi.
:rolleyes: Kaynak:Milliyet
Yasin Bağcı
04-11-2007, 20:51
eet dündü bu maç.. serhat çok formda ya bu aralar... hatta tüyover gazetesindede yazıo, gol atarım demişti..:D aferin serhata yaw..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.