Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Andaçı
Onur Aloğlu
30-11-2007, 15:01
Sevgili 1907 ÜNİFEB üyesi arkadaşlarımız, değerli abilerimiz, ablalarımız,
Uzunca bir süredir alt yapısını hazırladığımız 1907 ÜNİFEB Andaçı Projesi' ne resmi olarak başlamış bulunmaktayız.
Fenerbahçe Spor Kulübü' ne kayıtsız şartsız destek olma hedefi etrafında birleşen bizler, aslında bunun yanında yıllar yılı sürecek bir dostluğun, kardeşliğin de temelini hep beraber attık. Aynı şeylere üzüldük, sevindik... Ağladık, güldük sarı lacivert kocaman bir ailenin içerisinde. Ve pek tabii binlerce anı ölümsüzleştirdik. Yıllar sonra önceliklerimiz değiştiğinde, anlatacağımız yüzlerce hikayemiz vardı artık. İşte bizler, bu güzel anları, değeri hiçbir karşılıkla ölçülemeyecek anılarımızı bir arada toplamaya karar verdik. Andaç fikri bu temelde şekillendi.
Sonrasında, 1907 ÜNİFEB' in kuruluşundan bu yana emek vermiş, hala vermekte olan abi, abla ve arkadaşlarımızdan bu projeye yön verecek, nihayetinde ürümüzü ortaya çıkaracak Andaç Çalışma Grubu adı altında bir grup oluşturduk. Bu grup projenin en başından itibaren ürünümüz sizlerin eline geçene kadar, projeye yön verecek, beklentilerinize karşılık vermeye çalışacaktır.
Şimdi siz değerli üniversite sorumluları, yönetim kurulu üyeleri ve birlik üyesi arkadaşlarımızdan isteğimiz, bu anlamlı projenin her aşamasında katılımcı olmanız, biz Andaç Çalışma Grubu' na katkıda bulunmanızdır.
Her üniversitenin 1 sayfada tanıtılacağı ürünümüzde, bizlere ulaştırdığınız resimler çeşitli kategorilerde andaçta yer alacaktır.
Buna göre, isteklerimiz, elinizde olan eski, yeni, 1907 ÜNİFEB ile ilgili resim, video gibi görsellerinizi, hatıralarınızı, hikayelerinizi, tarih , mekan, organizasyon ve hatta bir cümleyi geçmeyen hikayesiyle birlikte 15 gün içerisinde 1907unifebproje@gmail.com adresi aracılığı ile bizimle paylaşmanızdır.
Projeyle ilgili gelişmeleri bu başlıktan takip edebilirsiniz,
Sevgiler.
Onur Aloğlu
30-11-2007, 15:05
1907 ÜNİFEB Andaç Çalışma Grubu :
Güven Yapıcıoğlu
Belgin Bal
Mustafa Kaplan
İlker Kökdemir
Bahriye Tekin
Barış Kaleoğlu
Ozan Uzunkaya
Okan Uzunkaya
Burcu Oy
Doğa Aydın
Şafak Dülger
Mehmet Karakaya
Kemal Aktürk
Berkay Erdim
*Onur Bilgin vatani görevinden dolayı andaç çalışmalarımızda aktif olarak yer alamayacaktır.
Doruk Sarıkaya
30-11-2007, 15:37
Çok güzel bi proje ve sonucunun ne kadar harika olacağı şimdiden belli...:)
Necati Mete
30-11-2007, 15:59
Çok heyecanlı :) Teşekkürler ÜNİFEB...
Onur Ataç
30-11-2007, 17:35
düşünenlerin yüreğine sağlık..çok güzel ve heyecanlı bi çalışma olacak gibi..şimdiden herkese kolay gelsin.
Şahin Bilir
30-11-2007, 18:30
Çalışmayı yeni öğrendim, çok mutlu oldum. Kolay gelsin:)
Kemal Koç
30-11-2007, 20:48
en kısa zamanda gereklı katkıyı yapacagız ınsallah...gercekten cok guzel bı proje,emegı gecen herkese onculuk eden herkese tesekkurler
Servet Güldeş
30-11-2007, 21:59
çok güzel olacağından şüphem yok...
çalışma grubuna başarılar...
Mustafa Ünal
30-11-2007, 22:03
Güzel , çok güzel :).
Yüksel Sayın
30-11-2007, 22:36
Onur Aloğlu'nu ve Organizasyon ve Projeler Komitesi'ni böylesine anlamlı bir projeye imza atacakları için şimdiden tebrik ediyorum..
1907ÜNİFEB-ODTÜ WEB Komitesi olarak elimizde olan her türlü materyali sizlerle paylaşmaktan büyük zevk duyacağız..
Teşekkürler..
Nadir Arslan
30-11-2007, 22:51
görünce çok sevidim
çok güzel bir proje olacağa benziyor
Ali Yıldırım
30-11-2007, 22:56
Gerçekten güzel bir proje.Projede emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkürler...
Amir Özkul
30-11-2007, 22:57
Andaç' ın elimde olacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladım çalışma grubunu görünce...
Eminim paha biçilemez bir hatıra olacaktır hepimiz için...
En azından benim için öyle olacak.
Tüm çalışma grubuna başarılar dilerim.
Burcu Özkan
30-11-2007, 23:38
süper bi proje..biz de ULudağ olarak bi katkıda bulunucağız;)
Erdem Özdamar
30-11-2007, 23:49
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Fırat Aydın
01-12-2007, 00:07
Yaşar Universitesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Hem bizler için hemde ilerleyen dönemde okulumuzda bu oluşumu devam ettirecek arkadaşlarımız için unutulmaz bir şey olacaktır bu.
Bekir Şahin
01-12-2007, 11:26
yıne guzel bır proje ve yıne unifeb ALLAH kolaylık versın
Rıdvan Polat
01-12-2007, 15:28
Çok güzel düşünülmüş bir proje.Sabırsızlıkla bekliyoruz...Tüm arkadaşlara şimdiden kolay gelsin...
Mustafa Soysal
01-12-2007, 18:30
süper bişe elimizden geleni yapmaya hazırız
Tuğrul Albayrak
02-12-2007, 00:39
herkese başarılar diliyorum eminim yine mükemmel bir şekilde tamamlanacak
Mustafa Kaplan
02-12-2007, 01:21
Arkadaşlar çalışma grubuna ileteceğiniz fotoğrafların baskıya gireceğini göz önüne alarak mümkünse orijinal halleriyle göndermenizi rica ediyoruz. Küçültülmüş hallerine nazaran fotoğraf makinesinden alınmış orijinal görüntüler kağıt üzerinde çok daha net ve güzel çıkıyor.
İlk mesajda Onur arkadaşımızın bahsettiği 15 günlük süre çok önemli, projenin sağlıklı yürümesi açısından zaman planlamasına uymaya azami özen gösteriyoruz. Fotoğraf toplama işlemini son güne bırakmayın lütfen. Hepinize şimdiden teşekkür ederiz.
Andaç Akgül
02-12-2007, 01:34
istanbul üniversitesi olarak bizde o Andaç da olmakdan mutluluk duyacagız. ilk defa ismimden başka bişeye Andaç diye hitap edıyorum:)
Murat Karaman
02-12-2007, 16:02
Harika olacak..
Çalışma grubuna kolay gelsin..
Samet Erden
02-12-2007, 22:03
Andacta yer almak gurur verici olacaktir. Projeyi yapan herkese sonsuz tesekkurler
Onur Aloğlu
03-12-2007, 02:35
Sevgili arkadaşlar,
Facebook' a koyduğunuz 1907 ÜNİFEB resimlerini bizlere de yollayın, olmaz mı? :)
Yasemin Şişman
03-12-2007, 11:20
süper bi düşünce yaaa!
mükemmeL..
şimdiden emei geçen herrrkeşe çok teşekkr edioruum
=)
(emei) düzeLtiyorum.. (EMEĞİ)web komitemm kusura bakma kendimi kaybediyorum ondan..:D;)
Onur Aloğlu
06-12-2007, 01:55
Sevgili arkadaşlar,
Resim ve diğer görsellerinizi CD haline getirip dernek merkezimize de gönderebilirsiniz. İnternete tek tek resim yüklemekten daha kolay olacaktır.
Resimleri toplama süreci açısından zamanımız daralıyor. Bu güzel projenin bir an önce ürüne dönüşmesi biraz da sizlerin elinde. En yakın zamanda resimlerinizi gerek birebir görüştüğünüz Andaç Çalışma Grubu üyeleriyle, gerek internet üzerinden gerekse de kargo yoluyla dernek merkezimize göndereceğinizi umut ediyoruz. Unutmayalım, bu anlamlı ürün, hepimiz için.
Kargo ile yollayacağınız cd'ler için adres:
1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği
Konaklar Mah. Selvili Sok. 13/B Blok 10 D:6 4.Levent / İstanbul
Sevgiler.
Barış Kaleoğlu
06-12-2007, 02:00
Arkadaşlar daha önce Mustafa'nın ve Onur'un da belirtmiş oldukları gibi bizim için şu aşamada en önemli şey sizlerin göndereceği materyaller. Bu materyalleri ne kadar kısa sürede gönderirseniz 1907 ÜNİFEB Andaç'ını karıştırmaya o kadar çabuk başlayacağız.
İnternet üzerinden zorlanmakta olan arkadaşlarımız cd yapıp gönderirlerse hem onlar için hem bizim için daha iyi olacak özellikle de vakit açısından.
Onur Aloğlu
06-12-2007, 02:06
Not: CD' leri kargo ile yollayacak arkadaşların, yolladıktan hemen sonra Andaç Çalışma Grubu üyelerimizden Barış Kaleoğlu' nu özel mesaj yoluyla bilgilendirmeleri gerekmektedir.
Can Turgut
07-12-2007, 13:52
Şu an yurtdışında olduğum için yüklü resim arşivim İstanbul'da, eğer bi 15 gün daha beklerseniz deplasman yollarından, otobüslerinden, şehirlerden onlarca fotoğrafı andaç için verebilirim bir cd halinde :=) Madem albüm gibi bir şey yapılıyor, eksik gedik kalmasın.
Onur Aloğlu
07-12-2007, 14:09
Şu an yurtdışında olduğum için yüklü resim arşivim İstanbul'da, eğer bi 15 gün daha beklerseniz deplasman yollarından, otobüslerinden, şehirlerden onlarca fotoğrafı andaç için verebilirim bir cd halinde :=) Madem albüm gibi bir şey yapılıyor, eksik gedik kalmasın.
O hazine için beklemeye değer sanırım. :)
Onur Aloğlu
13-12-2007, 14:54
Sevgili arkadaşlar, fotoğraflar konusunda zamanımız daralıyor, sizler ne kadar hassasiyet gösterirseniz bu anlamlı ürün o kadar çabuk elimize ulaşacak.
Lüttfen cdlerinizi en kısa zaman içerisinde derneğimize ulaştırınız.
Adres: Konaklar Mahallesi Selvili Sokak No:13/B Blok Kat:3 No:6
4. Levent - İstanbul
Not: CD' leri yolladıktan hemen sonra Barış Kaleoğlu' nu özel mesaj yoluyla bilgilendirmeyi unutmayınız.
Sevgiler.
Burcu Özkan
13-12-2007, 16:15
Sevgili arkadaşlar, fotoğraflar konusunda zamanımız daralıyor, sizler ne kadar hassasiyet gösterirseniz bu anlamlı ürün o kadar çabuk elimize ulaşacak.
Lüttfen cdlerinizi en kısa zaman içerisinde derneğimize ulaştırınız.
Adres: Konaklar Mahallesi Selvili Sokak No:13/B Blok Kat:3 No:6
4. Levent - İstanbul
Not: CD' leri yolladıktan hemen sonra Barış Kaleoğlu' nu özel mesaj yoluyla bilgilendirmeyi unutmayınız.
Sevgiler.
yanlız bi sorun var ben 3 gün önce cdmizi yolladım ve Barışa haber verdim..bugün kargodan beni aradılar dernekte kimse olmadığından cd kargo şubesine götürmüşler bugün biri şubeden almazsa bana geri gelicekmiş..diğer üniler içinde aynı sorun olabilir ve sürekli şubeye gitmek zorunda kalabilirsiniz:rolleyes:
Güven Yapıcıoğlu
13-12-2007, 16:39
Burcu gerekli iletişimi kurduk, bi sıkıntı yok şimdilik :)
Burcu Özkan
13-12-2007, 20:53
Burcu gerekli iletişimi kurduk, bi sıkıntı yok şimdilik :)
teşekkür ederim Güven;) ama bu işle ilgilenen arkadaşlar için sıkıntı olmasın diye söledim..
Şafak Dülger
14-12-2007, 14:38
1907ÜNİFEB-Andaç'ı siz üyelerin sayesinde adım adım ilerliyor;
Bu proje'nin gerek alt yapısında, gerek ilerlemesinde çok sağlam kardeşlerimin büyük özverilerle çalıştığını görüyorum.
Ben dahil Çoğu Mezun arkadaşımın yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda bazı konuları , ekiple paylaşması çok sevindirici..
Arkadaşlar şunu unutmayalım ki, Bu Andaç bizim için İLK olacak ve ilklerin tadı hiç bir zaman unutulmaz..
6-7 yılın bir birikimi olan bu 1907ÜNİFEB Andaç'ının, 16-17 yıl sonraki hazırlanacak ve şu sıralar İlköğretim'deki olupta daha sonra aramıza katılacak Kanaryaların Andaç'ına ışık tutacaktır şüphesiz.
Sevgi ve Saygılarımla
Onur Aloğlu
14-12-2007, 17:11
Sevgili arkadaşlar, şu ana kadar sadece 8 üniversite resimlerini bir şekilde bizlere ulaştırdı. Zaman daralıyor, forumu aktif olan 70 tane üniversite var. Sizlerden ricamız, bu güzel projede yer alabilmek için elinizi çabuk tutmanızdır.
Hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.
Sevgiler.
Onur Aloğlu
14-12-2007, 17:20
5 dakika içinde 13 oldu sayı. Süper. :)
Burcu Özkan
14-12-2007, 17:30
Sevgili arkadaşlar, şu ana kadar sadece 8 üniversite resimlerini bir şekilde bizlere ulaştırdı. Zaman daralıyor, forumu aktif olan 70 tane üniversite var. Sizlerden ricamız, bu güzel projede yer alabilmek için elinizi çabuk tutmanızdır.
Hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.
Sevgiler.
alıntı yaptım belki 5 dk sonra biraz daha artar diyeee:D
Onur Aloğlu
18-12-2007, 16:03
Arkadaşlar,
Normal şartlarda andaç için fotoğraf toplama sürecini bitirmiş olmamız gerekiyordu. Ancak sizlerden elimize ulaşan fotoğraf sayısı maalesef çok az bir kitleye hitap ediyor. Bu yüzden fotoğraf toplama tarihini Aralık sonuna kadar uzattık. Bu tarihten sonra elimize geçecek fotoğrafları üzülerek ifade etmeliyim ki değerlendirmeye alamayacağız. Takdir edersiniz ki zaman açısından planlı-programlı davranmak zorundayız.
Bu anlamlı ürün tek başına ne İstanbul' un, ne Ankara' nın, ne İzmir' in ne de andaç çalışma grubunda bulunan arkadaşlarımızın bulunduğu diğer illere ait. Bu hepimizin içinde olacağı anlamlı bir 1907 ÜNİFEB projesi. En azından bu şekilde tasarlandı, planlandı.
31 Aralık tarihine kadar gerekli hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum.
Sevgiler.
Barış Kaleoğlu
18-12-2007, 16:06
Arkadaşlar resimlerinizi bir an önce bizlere bir şekilde ulaştırmaya çalışın çünkü emin olun ki andaç çıktığında burada bizim üniversitemizden resimler niye yok diye çok üzüleceksiniz eğer göndermezseniz.
Ek olarak size vermiş olduğumuz 2 hafta süre içerisinde resimlerinizi göndereceğinizi umuyoruz.
Onur Aloğlu
18-12-2007, 16:07
Not: Fotoğraflarınızı 31 Aralık 2007 tarihine kadar, elden, kargo yoluyla derneğimize, 1907unifebproje@gmail.com adresine mail ile ulaştırabilirsiniz.
Onur Aloğlu
18-12-2007, 16:10
Arkadaşlar,
Normal şartlarda andaç için fotoğraf toplama sürecini bitirmiş olmamız gerekiyordu. Ancak sizlerden elimize ulaşan fotoğraf sayısı maalesef çok az bir kitleye hitap ediyor. Bu yüzden fotoğraf toplama tarihini Aralık sonuna kadar uzattık. Bu tarihten sonra elimize geçecek fotoğrafları üzülerek ifade etmeliyim ki değerlendirmeye alamayacağız. Takdir edersiniz ki zaman açısından planlı-programlı davranmak zorundayız.
Bu anlamlı ürün tek başına ne İstanbul' un, ne Ankara' nın, ne İzmir' in ne de andaç çalışma grubunda bulunan arkadaşlarımızın bulunduğu diğer illere ait. Bu hepimizin içinde olacağı anlamlı bir 1907 ÜNİFEB projesi. En azından bu şekilde tasarlandı, planlandı.
31 Aralık tarihine kadar gerekli hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum.
Sevgiler.
.
İlker Kökdemir
18-12-2007, 18:02
Arkadaşlar fotoğraflar elimize ulaştığında büyük bir aşamayı atlatmış olacağız,arkasıda hızlı bir şekilde gelecek,okul sorumlusu arkadaşlarımızın önderliğinde bütün örgütlenmelerinin bu önemli projeye yönelmelerini rica ediyoruz.
İsmail Ayarığ
19-12-2007, 14:30
Umarım herkes elinden gelen katkıyı yapar bu calısmaya..
Bizlerde Okul Sorumluları olarak ve diger arkadaslarımız ile beraber,bu önemli projede gerekli destegi istenilen ve en iyi bicimde verecegiz insallah.. Eminim cok güzel bir calısma olucak..
Bütün arkadaslarıma iyi calısmalar..
Güven Yapıcıoğlu
24-12-2007, 02:16
Arkadaşlar üniversitelerimizin cd'lerini ulaştırması için 1 hafta süresi kaldı. Umarım göndermeyen üniversiteler elini çabuk tutar ve Andaç'ta yerini alır. Biraz daha duyarlı olalım, bu güzel ürüne ve emeğe katkıda bulunalım!
Serpil Erki
29-12-2007, 03:17
Not: Fotoğraflarınızı 31 Aralık 2007 tarihine kadar, elden, kargo yoluyla derneğimize, 1907unifebproje@gmail.com adresine mail ile ulaştırabilirsiniz.
48 Ocak 2008 'e kadar uzatın bence daha mantıklı anca yollarlar
Bahtiyar Güdürü
Kemal Aktürk
29-12-2007, 10:15
48 Ocak 2008 'e kadar uzatın bence daha mantıklı anca yollarlar
Bahtiyar Güdürü
Gönderen azıcık ilgi gösteren gönderdi. Göndermeyenler pişman olacak ama yapacak bir şey yok.
Şafak Dülger
30-12-2007, 23:17
Sayısız karelerden oluşacak, Tarihimizi anlatan 1907ÜNİFEB Andaç'ını elimize aldığımızda o zaman neler düşüneceğiz neler:)
Emek harcanan herşey kutsaldır..
Volkan Matur
30-12-2007, 23:24
Sayısız karelerden oluşacak, Tarihimizi anlatan 1907ÜNİFEB Andaç'ını elimize aldığımızda o zaman neler düşüneceğiz neler:)
Emek harcanan herşey kutsaldır..
+1907 :)
Bahriye Tekin
02-01-2008, 23:58
andaç bitip elinize aldığınızda görecekleriniz eşsiz olacak...
her parçasında kendinizden bişeyler bulacaksınız....
az kaldı...
Mustafa Ünal
03-01-2008, 00:02
Sadece resimler mi olacak andaçta yoksa üniversiteler hakkında bir paragraflık yazılarda mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :).
Kolay gelsin abilerim ablalarım :).
İlker Kökdemir
03-01-2008, 00:04
Sadece resimler mi olacak andaçta yoksa üniversiteler hakkında bir paragraflık yazılarda mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :).
Üniversiteleri anlatan metinlerde olacak kardeşim,bu konu hakkındaki gerekli bilgileri ilerleyen günlerde forumdan duyuracağız.
Bahriye Tekin
03-01-2008, 20:03
aklınızdan geçen her şey olacak diyelim ;)
ama farklı fikirleriniz varsa mesela şu da yapılsa, şöyle bir şey de yer alsa iyi olurdu diye düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşın bizimle ;)
Onur Aloğlu
16-03-2008, 00:00
peki andaçlar ne zaman hazır olur ?
Önümüzdeki hafta Andaç Çalışma Grubu olarak bir toplantı yapacağız İstanbul' da. Bu toplantının ardından gerekli bilgileri bu forumda görebilirsiniz.
Sevgiler.
Onurcan Çetin
28-03-2008, 04:10
Çok güzel ve anlamlı bir proje..En yakın zamanda gereken katkı bizden de gelicektir..
Erdi Tok
09-05-2008, 14:03
ee noldu andaçlar?
Birol Kösem
09-05-2008, 21:22
en kısa sürede tamamlanır umarım...
biz de sabırsızlıkla bekliyoruz andaçlarımıza kavuşacağımız günü...
emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.
Erdem Özdamar
09-05-2008, 22:08
geç olsun güç olmasın bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz.çalışmalarınızda başarılar.
Onur Aloğlu
09-05-2008, 22:56
Beklediğinize değecek arkadaşlar.
Erdi Tok
11-05-2008, 00:38
hadi bakalım:serefe:
Yusuf Yalım
21-08-2008, 16:58
Yeni dönem üyesi olarak bende çok merak ediyorum..
Feyzi Çakmak
24-08-2008, 11:19
sabırsızlıkla beklıyos umarım harıka olur
Erhan Aslan
28-12-2008, 20:23
Sanırım biraz geç kaldık ama yeni üye universite olarak biz de gönderebilir miyiz..???
Can Demir
25-11-2009, 02:28
Öncelikle çalışmalar halen devam ediyorsa kolay gelsin.
Bugün aklıma geldi böyle bir andaç olacaktı çıktı mı diye, acaba andaç çalışmaları ne durumda?
Selçuk Gerger
25-11-2009, 03:19
1907 ÜNİFEB Andaçı şu anda tüm bölümleri, yazıları, içeriği, sayfasına kadar taslaklar halinde elimizde. Ancak bildiğiniz üzere projenin başında hedeflediğimiz her şeyiyle dört dörtlük bir çalışma için şu an için derneğimizin altından kalkamayacağı yüksek ücretlerden ötürü bekletiyoruz. Sponsor veya bağış yolu ile bu projemize alacağımız destek sonrası 1907 ÜNİFEB Andaçını hayata geçirmemiz çok çok kısa bir süre alacak. Ancak ne zaman öyle bir destek alabiliriz, tahmin etmek çok zor tabi, yarın da olabilir yıllar sonra da.
Ayrıca Andaç projesini duyurduktan sonra onaylanan üniversitelerimizdeki arkadaşlarımız merak etmesinler; olası bir çalışma durumunda kendilerine de ulaşıp sayfalar ayıracağız.
Onur Aloğlu
25-11-2009, 09:45
İlgine teşekkürler Can.
Çalışmalar, çok uzadı, o konuda haklısınız. Zaten planlanan da bu kadar uzun sürelere yayılan bir çalışma programı değildi. Ancak maddi öğeler tahminlerin çok üzerinde etkiledi, etkiliyor.
Her ne kadar maddi sebeplerle istenen zamanda, istenildiği gibi elinize ulaşmasa da bilmenizi istediğimiz güzel tarafları da oldu projenin. Üniversitelerimizin ellerindeki bilgi, belge ve fotoğraflara az veya çok ulaşmanın yanında -ki bu anlamda fotoğraf dışında pek bir belge ulaşmadı- proje yan öğeleriyle 1907 ÜNİFEB'e ciddi şekilde bir arşiv kültürü kattı. Kuruluş aşamasında yaşananlar, belgeler tek elde toplandı. Fenerbahçe Dergileri, 1907 Dergileri içerisinde yer alan 1907 ÜNİFEB söyleşilerinden, Siyaset Meydanı'na katılan 20 bayan arkadaşımıza dek bir çok bilgi tek elde toplandı. Bunun dışında eksikliklerimizi de gördük. Örneğin, bu denli büyük bir örgüt, fıkır fıkır kaynayan bir topluluk ancak görüntü kaydı tüm bunlar düşünüldünde çok çok az. Bu konuda yetersizmişiz. Onunla ilgili de çalışmalar yaptık daha sonra.
Demek istediğim elbette tam anlamıyla, proje olmadı, olmayacak ancak bize çok şey kattı demek değil.
Ortada atılan adımlar, katedilen mesafeler var. Kimi zaman heyecanlı, kimi zaman durağan ilerleyen... Ancak yukarıda yazılanlar da Andaç projesini ortaya çıkarırken tetiklemesini istediğimiz yan etkenlerdi.
Velhasıl çalışmalar, çalışma sisteminde de yapılacak değişikliklerle devam edecek. Sponsor arayacağız, maddi imkanlar yaratmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
İstediğimiz gibi sonuçlandırmayı, en az projeyi merak eden, takip eden, gerek forumdan gerekse bireysel olarak soran arkadaşlarımız, üyelerimiz kadar istiyoruz.
Umarım istediğimiz gibi olur.
Sefa Baş
25-11-2009, 22:31
1907 ÜNİFEB Andaçı şu anda tüm bölümleri, yazıları, içeriği, sayfasına kadar taslaklar halinde elimizde. Ancak bildiğiniz üzere projenin başında hedeflediğimiz her şeyiyle dört dörtlük bir çalışma için şu an için derneğimizin altından kalkamayacağı yüksek ücretlerden ötürü bekletiyoruz. Sponsor veya bağış yolu ile bu projemize alacağımız destek sonrası 1907 ÜNİFEB Andaçını hayata geçirmemiz çok çok kısa bir süre alacak. Ancak ne zaman öyle bir destek alabiliriz, tahmin etmek çok zor tabi, yarın da olabilir yıllar sonra da.
Ayrıca Andaç projesini duyurduktan sonra onaylanan üniversitelerimizdeki arkadaşlarımız merak etmesinler; olası bir çalışma durumunda kendilerine de ulaşıp sayfalar ayıracağız.
bu haberinizi sabırsızlıkla bekliyoruz selçuk.. çorbada bizimde tuzumuz bulunsun..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.