PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Dinamo Kiev (ŞL Ön Eleme 2.Maç)

Sayfa : [1] 2

Yiğit Arın
08-08-2006, 22:48
Maçımız yarın saat 19.00'da kanal d'de. Çok zor olacak. Puan açısından Uefa'ya kalmak daha mı iyi olur diye düşünenlerdenim ama takımımın elenmesini isteyebilmek de imkansız. :) Hem ŞL'ye kalırsak artık yapılabileceğini umduğum transferler ve alttaki resim beni biraz daha heyecanlandırıyor:

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/ddd1%20(10).jpg

Tümer yedek yeleğini çıkartırken... Sanırım yedek bekleyecek ki Alexle birlikte orta sahanın direncini oldukça düşüreceğini düşündüğümden bence doğru karar olacaktır.

İnşallah 100.yıl için en hayırlı sonuçla döneriz.

Çağlar Çağatay
09-08-2006, 00:34
ZICO'NUN BASIN TOPLANTISI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinin ilk maçında karşı karşıya gelecekleri Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına karşı hazır olduklarını kaydederek, ''Takımımda hiçbir sorun yok. Buraya avantajlı skor almaya geldik'' dedi.

Brezilyalı çalıştırıcı maçın oynanacağı Valery Lobanovskiy Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, futbolcularının moralinin yerinde olduğunu ifade ederek, ''Takımımda hiçbir sorun yok. Futbolcularımın morali yerinde. Kendimize güvenimiz sonsuz. Buraya avantajlı bir skor almaya geldik'' diye konuştu. Zico, 1982 yılında Dinamo Kiev teknik direktörüyle Brezilya-Rusya maçında futbolcu olarak karşı karşıya geldiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Futbolun böyle şanslar vermesi çok güzel. 1982 yılında rakip olmuştuk. Şimdi de teknik direktör olarak rakip oluyoruz. Biz, Brezilya o zaman kazanmıştık. Umarım yarın da yine kazanan taraf biz oluruz'' şeklinde konuştu. -''ANELKA YARINKİ MAÇA HAZIR''- Anelka'nın yarınki maça hazır olduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, ''Maç oynamaya hazır, yarın da oynar'' dedi. Luciano'nun durumuyla ilgili olarak da Zico, ''Luciano ancak 10 gün sonra maç kondisyonuna erişir'' yorumunu yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Dinamo Kiev'de forma giyen Brezilyalı oyuncuları tanıyıp tanımadığı yönündeki soruya, ''Futbolcuları tanıyorum. Japonya'da iken de izleme şansına sahip olmuştum. Maçın kaderini her an değiştirecek oyuncular. Bu futbolculara karşı futbolcularımın dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum'' diye yanıt verdi. Dinamo Kiev'i takip ettiklerini ve değerlendirmelerini maç günü futbolcularına aktaracaklarını kaydeden Zico, ''Amacımız bu bilgiler doğrultusunda kazanmaktır'' dedi. -''BENİM ŞU ANDAKİ RENGİM SARI LACİVERT-'' Ukraynalı bir gazetecinin, Dinamo Kiev'in mavi-beyaz renkleriyle samba renginin aynı olduğunu ifade edilerek, ''Aynı renklere karşı oynamak nasıl bir duygu'' şeklindeki sorusuna Zico, ''Benim şu andaki rengim sarı-lacivert. Sadece bu rengi düşünüyorum'' yanıtını verdi. Hedeflerine adım adım gitmek istediklerini vurgulayan Zico, ''İlerideki hedeflere erişmek için önce önümüze bakmamız gerekiyor. İlk hedef Dinamo Kiev maçı. Geçebilirsek, geçtikten sonra hedeflerimize bakarız. Ama amaç her zaman en iyisine ulaşmak'' diye konuştu. ''Beraberlik işinize yarar mı?'' şeklindeki soruya ise Zico, şöyle yanıt verdi: ''Bu maçı 180 dakika olarak düşünmeliyiz. İçeride oynamak, dışarıda oynamak farketmiyor. Beraberlik belki iki takım içinde veya iki takımdan birisi için iyi olur. Benim için 180 dakikalık bir maç. Yarın bunun ilk yarısına çıkacağız. Tabii ki galip gelmek için oynayacağız.'' Takım kaptanı Ümit Özat ise beklentileri istenilen şekle dönüştürmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, ''Dinamo Kiev maçının taraftarın beklentisi şeklinde olması adına iyi bir başlangıç olmasını istiyoruz'' dedi. Rakiplerinin güçlü olduğunu kaydeden Ümit, şöyle konuştu: ''Biz de yeni bir yapılanma içindeyiz. İki aylık bir hazırlık dönemimiz var. Önümüzde iki çok önemli maç var. Bunları geçecek güç ve kaliteye sahibiz. Eksiklerimiz olsa da gelecek arkadaşla birlikte eksiklerimiz kapanarak, inşallah şampiyonlar liginde 100. yılda taraftarın beklediği yönde neticeler alırız diye düşünüyorum.''

Emre Oruç
09-08-2006, 01:14
Ben temkinliyim açıkçası. Bence en güzeli elemeleri geçip gurubu 3. tamamlamak olacaktır. Guruba kalamadan elenmek Zico'nun kredisini çok azaltır. İnşallah güzel bir sonuç alırız bu akşam...

Onur Aloğlu
09-08-2006, 11:48
Hezimet olmadığı sürece her skorun işimize geleceğini düşünüyorum. Elenirsek UEFA' da başarılı oluruz.

Tabii ki gönlüm Dinamo Kiev' i orada da burada da yenmekten yana.

Kerem Çalkılıç
09-08-2006, 11:53
Gol yemememiz imkansız gibi ama illa ki gol de atarız. 2-2 biter, mutlu mesut evimize döneriz. :)

İlker Aktaş
09-08-2006, 14:46
Gol atmama ihtimalimiz yok diye düşünüyorum. Gollü beraberlik veya tek farklı galibiyet gelecek. Tümer'yerinde bence Mehmet Yozgatlı oynamalı Tuncay da orta sahaya çekilerek tek forvet Anelka oynamalı tabi bence ya da Selçuk olabilir Tümer'in yerine ama henüz hiç oynamadı bu da korkutucu...

Emre Çevik
09-08-2006, 15:56
bence olmaz abi.. anelka tek forvet oynayacak bi futbolcu diil..bence kayseri macındaki gibi olmalı kadro.. semihin yerine anelka gecmeli tabii ;D

Hüseyin Kaya
09-08-2006, 16:14
Bence kadromuz;
Rüştü
serkan-can-önder-ümit
aurelio-appi
mehmet-alex-tuncay
anelka
olacak.
Skor gollü beraberlik diyorum...

Ozan Avcu
09-08-2006, 18:03
bence olmaz abi.. anelka tek forvet oynayacak bi futbolcu diil..bence kayseri macındaki gibi olmalı kadro.. semihin yerine anelka gecmeli tabii ;D

katılıyorum, Anelka tek forvet oynayamıyo...
çok merak ediyorum nasıl bir kadro ile çıkacaz maça.

Serkan Özen
09-08-2006, 18:40
Başarılar Fenerbahçe'm.

İlker Üçer
09-08-2006, 18:49
Zor maç ama içimden güzel bir skor alacağımız geçiyor. Başarılar bütün takıma...

Yiğit Arın
09-08-2006, 18:57
Anelka-Tümer-Alex-Tuncay ilk 11'de. İnşallah korktuğum başımıza gelmez.

Yiğit Arın
09-08-2006, 19:28
Anelka-Tümer-Alex-Tuncay ilk 11'de. İnşallah korktuğum başımıza gelmez.

Şu haliyle 3'e 4'e gitmezse iyidir. Daha 25'te defansımız 3'e 3, 2ye 2 kalıyor. Orta sahada herhangi bir presimiz yok. Yazık...

İnşallah bi şekilde gol atarız da bu kabus biter...

Sercan Okur
09-08-2006, 19:49
İlk yarı bitti. 1-0 gerideyiz. Pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Belki Mehmet Yozgatlı girerse pozisyon sayımız artar. Çok iyi geliyorlar kalemize. İkinci yarıda başarılar.

Yiğit Arın
09-08-2006, 19:51
Dediğim gibi farka gitmezlerse sevinirim. Şimdilik "Aferin Rüştü"lere geri döndük. 5/13 şutlarına karşılık 0/5 şutumuz var.
Genel yorumu da maç bitince yaparız.

Mert Akduman
09-08-2006, 19:52
Zor beyler zor... Ooooff off :(

Yiğit Arman
09-08-2006, 19:55
fark yemessek dediğin gibi yiğit ben de sevinirim.. böyle biterse ziconun şanslı günü diyebiliriz.. gerçi adamın da pek bi seçeneği yok.. luciano sakat.. ki o olsa da böylesine bizi çözmüş bi takıma karşı bişi yapamazdı adamlar sırf yerden ara paslarla darmadağın ettiler bizim defansı .. can a helal olsun bu yaşında bu kadar çabasına.. ilker yasini de kınıyorum.. böylesine negatif bir yorumcu olamaz.. yanındaki adam can iyi koştu aferin diyor.. adam can dan önce kiev forvetine teşekkür edelim diyor.. sürekli negatif olumsuz adamın teki..

Erhan Şişli
09-08-2006, 19:59
işimiz zor görünüyor :( adamlar tüm özelliklerimizi ezbere biliyor.Pres yapıyorlar,adam kovalıyorlar,topla driplinge izin vermiyorlar,fizk olarak bizi genelde eziyorlar...2. yarı herşey daha ii olur inş...

Baran Kutlu
09-08-2006, 19:59
bu ne biçim iş arkadaş yaaa.. >:( resmen yürüyo takım.önde bi tane adam pres yapıyoo,peşinde gelen yok.kievliler elini kolunu sallaya sallaya bizim cezasahasına geliyolar..insallah 2. yarı düzeliriz demekten başka bişe yapamıyoruz malesef.. >:(

Baran Kutlu
09-08-2006, 20:03
tümerle bi pozisyon bulduk onu atsaydı iyiydi yaww..neyse haadi hayırlısı.allah yardımcımız olsun ..

Emre Akgün
09-08-2006, 20:05
ikinci yari butun dengelerin degismesi dilegi ile...
umarim duzeliriz yoksa isimiz cok zor gorunuyor...

Sercan Okur
09-08-2006, 20:08
Goooolll M.Aurelio :)

Dk.47

Mert Akduman
09-08-2006, 20:11
Zor beyler zor... Ooooff off :(

Utandırın beni be!

Mert Akduman
09-08-2006, 20:12
ama su yorumcu beyfendi İlker Yasin'i az önce kanald görüs hattına bidirdim.spor müdürüymüs öyleymiş böyle umrumda bile deil adam inanılmaz sinirlerimi bozuyor. konusmasın yorum yapmasın. yok diomo kiev böle söle. ne biçim bi yorumcudur allahım bu!!! ne yararı war acaba bole konusmasının,sanki Zico onu duyacakta veya soledikleri de uygulanabilecek suanda. sdce sinir bozuyor.

+1907

Sercan Okur
09-08-2006, 20:15
İkinci yarıya iyi başladık. Ancak 3 orta saha oyuncumuz sarı kartla oynuyor. Kırmızı görmezsek iyi bir sonuçla ayrılırız. Şu an avantaj bize geçti.

Sercan Okur
09-08-2006, 20:27
Kornerden gelen toptan golü yedik :(

2-1

Sercan Okur
09-08-2006, 20:36
Dk.74 Serkan Kırmızı Kart gördü :(

Seçkin Özmen
09-08-2006, 20:38
İlker Yasin bidaha maç sunmasın, arayalım, mail atalım *:-X *>:(

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilker+yasin+emekli+olsun+kampanyasi

Sezai Sarıoğlu
09-08-2006, 20:52
artık yeter artık yeter bu takım ne yapacak turu atlasa bile hala bir transfer yapıp takımı güçlendirmeyen yönetim yeter artık yıllardır sizinle bir arpa boyu yol alamadık avrupa da neden gerekli futbolcu takviyeleri yapılmıyor bir kişi alınıyor ve mucize bekliyoruz ondan ne zico yu ne de yönetimi istemiyorum lig başlamış eleme oynuyorsunuz lugano yok ve alınmayan sol kanat bir forvet yok türkiye liginde oynayalım sadece hiç olmazsa sinirimiz bozulmaz yeter artık yaw bize d yazık yeter artık

Sercan Okur
09-08-2006, 20:55
Maç skoru 3-1. Geçmiş olsun. Tur şansını çok zora soktuk. Yine de umudumuzu kaybetmemiz lazım.

Fatih Taşkınsoy
09-08-2006, 20:58
Ne oldugunu bilmedigim bir umudum var hala...

Çağrı Özmen
09-08-2006, 21:01
Hakem berbattı...Kötü oyandığımızı düşünmüyorum ben,gerçi maçın 30. dakikasından itibaren izlemeye başladım ama ikinci yarı gayet iyiydik.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:08
Evet burası kadıköy'de kadro aynı ya ne yapacağız biz bunlarla bilmiyorum. off ooofff!!!

Alper Tunka
09-08-2006, 21:09
Bekle yönetim Allah aşkına beklemeye devam et olurmu..200.yılımızda yaparız transferleri,serkanla tecrübesiz can aratla avrupaya gidicez heee?...yıldız diye biyerlerimizi yırttık burda günlerce..olmaaaaaaz bu takımla avrupa olmaaaaaaz.nolcak kadıköyde sihirli değnek mi değicek bize de turu geçicez,hemde iki fark yapmamız gerekiyor...Ş.L bu senede hayal..çok tebrik ederim Sayın Yönetimimiz bu başarı sizin ayakta alkışlıyorum hepinizi...

Baran Kutlu
iyi falan degildik bence.3-4 dakikalık güzel oyuna iyi demek yanlıs olur sanırım.biz bu turu geçicez ama bu milyon dolarlık futbolcu kardeşlerimiz sayesinde degil ; yüreği milyon dolarlara bedel taraftarımız sayesinde olacak..

Yiğit Arın
Hakem berbattı...Kötü oyandığımızı düşünmüyorum ben,gerçi maçın 30. dakikasından itibaren izlemeye başladım ama ikinci yarı gayet iyiydik.

Yorum yapmayacaktım ama şaka mı ya bu? Şansa bir gol attık da şeref golümüz oldu, rahatlıkla 5,6 sıfır yenileceğimiz maçta 3-1 le kaldığına dua ederken, futbolcuların halini görürken bu rahatlık, yenilgiyi hakeme bağlayabilmeler, helal olsun.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:10
Ümit'in attığı golü ofsayt diye vermedi ve sonra hiç tekrarını vermedi farkedemedik ne oldu ne bitti...

Baran Kutlu
09-08-2006, 21:12
ümitin pozisyonunda sanırım en son semih kafayı vurdu.ofsayt mıdııır nedir bilemiyoruz tabi.adamlar göstemedi ya helal olsun >:(

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:13
Bende bekledim gösterecek bakacağız diye ama ip onların elinde istedikleri gibi oynattılar...

Alper Tunka
09-08-2006, 21:13
ne hakemi yaa,defans rezalet orta saha top yapamıyor anelka desen evlere şenlik,o kornerden yediğimiz gol o ne rezilliktir yaa sanki amatör bi takımız biz,yönetimde ordan maçı seyrediyor,hesap günü gelicek ama Allah korusun kadıköyde elenirsek kim verecek bunun hesabını heee hangi yönetim kurulu üyemizzzzz ?

İlker Alıcı
09-08-2006, 21:14
takımımız cok yetersiz kaldı oyunun cogu anında... şansımız vardı daha fazla yiyebilirdik.. rövanşa kendimizi hazırlamalıyız..

Yiğit Arman
09-08-2006, 21:14
biraz temkinli olalaım elbet gerekli tepkiler gösterilecektir de hiçbirimiz bilmiyormuyduk.. takımın halini.. yönetimin gözgöre göre bu kararları aldığını .. gerekli açıklamalar yapılsın bi görelim nolcağını şu an ne yönetime ne de kadroya laf etmenin bi faydası yok ; çünkü yukarda yazıldığı gibi aynı kadroyla mücadele edicez.. biraz beyin fırtınası falan yapalım kötülemek yerine.. lugano gelcek diolar 2. maca da direk ona bel bağlamak ne kadar doğru.. bunun uyum sorunu var iletişim kurması var.. biz çok kötü oynadık ama hakem de kötüydü özellikle kart tercihlerinde avantajlarını hep evsahipinden yana kullandı .. ayrıca anelka da gitsin artık gündemi meşgul etmekten başka bir işe yaramıyor.. acaba yönetim transfer yapamadığı için onunla gündemi meşgul etmeye mi çalışıyor anlamış değilim..

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:15
Hakeme gelince bize yapılan sertlikleri es geçti, kiev'e yapılanlara kart verdi. Serkan'ın kartları doğru ama o şekilde verilmiş sarı kartların birleşip kırmızı olması ve oyun dengemizi bozması olmadı maç berabere bitebilirdi.

Alper Tunka
09-08-2006, 21:16
anelka günlerce antrenmana çıkmıyor sonra kurtarıcı diye ilk 11de oynatılıyor bu nasıl bi mantelitedir yaw

Emre Tanrıseven
09-08-2006, 21:17
Bu nası oyun ya bu nası defans şimdi yönetim görsün bakalım bu zamana kadar transfer yapmamanın acılarını.. Neyi beklediler bu kadar.. allah yardım etti yoksa 5 de yiyebilirdik bu takımdan.. zicoyuda unutmamak lazım o anelkaya okadar dayanıpta gidip sonrasında semihi alması ayrı bi ilginc zaten 2-1 hiç deilse farkı koru adamlar geliyo üstüne üstüne al mehmeti oyuna.. işallah geçeriz kadıkoyde yoksa yazık olur

Baran Kutlu
09-08-2006, 21:18
ya anelka fln diyounuz daa bi kaç pozisyon dikkatimi cekti,alex olsun tümer olsun anelkanın koşu yoluna top atmadılar.hani sırf anelkaya baglamayalım bu işi.

Onur Aloğlu
09-08-2006, 21:19
Deplasmanda oynayacağımız futbolun en iyisini oynadığımızı düşünüyorum. Maç 2-1 iken verilmeyen golümüz -ki bence goldü- oyununun kopuş noktasıydı. Geçen seneye oranla Fenerbahçe son derece dirayetli; futbol adına iyi niyetliydi. Bu gün de görüldü ki bu takımın toplayıcı, hırslı, oyunu kurabilen bir defans oyuncusuna ihtiyacı var. Zira bunun haricinde belirttiğim gibi şablon olarak Fenerbahçe iyiydi. Tur şansı için çok ümitli konuşamasak da Kadıköy' de alacağımız galibiyet bence her açıdan önemli. Yetecek skoru yakalarsak Şampiyonlar Ligi; yakalayamazsak da UEFA' ya kalırız. Gönüller her ne kadar Şampiyonlar Ligi dese de, Fenerbahçe bu yeni şablonuyla, oyun karakteri ile UEFA Kupası' nda iş yapabilir, yıllardır yaşayamadığımız bir heyecanı bize bu kulvarda yaşatabilir. Ben bu takıma inanıyorum, çünkü iyi niyetini maçı tv' den izlerken bile görebiliyorum.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:20
İnşallah kadıköy'de geçerizde bu oyunlamı, defans çok kötüydü ya kesin birinin alınması gerekli defansa.
Rüştü ve Ümit'i kutluyorum yürekten onlar olmasa farkı yemiştik.

Baran Kutlu
umut fakirin ekmeğidir,yıllardır olduğu gibiii ;)

Alper Tunka
kiev'de hiç bişey yok yaa bizim orta saha top yapamayınca onlar güzel oynuyor gibi gözüktü..alexle tümer biraz top yapsaydı fark atardık..bomboş bi takım kiev..kadıköyde ancak erken bi golle turu geçebiliriz,çünkü biliyoruzki 90 dk defans yapıcaklar...işimiz çok zorr

Onur Aloğlu
09-08-2006, 21:21
umut fakirin ekmeğidir,yıllardır olduğu gibiii *;)

Yıllardır böyle sevdik, bundan sonra da böyle severiz.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:21
Gerçekten alex çok isteksizdi nedeni bilinmez ama tümer'ide etkiledi alex'in isteksizliği

Baran Kutlu
09-08-2006, 21:24
onur tersini iddaa eden yok zaten dimi kardeşim.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:24
ya anelka fln diyounuz daa bi kaç pozisyon dikkatimi cekti,alex olsun tümer olsun anelkanın koşu yoluna top atmadılar.hani sırf anelkaya baglamayalım bu işi.

Benimde dikkatimi çekti alex'in Anelka'yı boş görüpte pas atmaması başka birini araması iki pozisyon yedik böyle

Onur Aloğlu
09-08-2006, 21:26
Baran tersini iddia eden olduğunu söylemedim. Varsa şayet lafımı rahatlıkla üstüne alabilir.

Aycan Yılmaz
BİZ(!) bu turu burada geceriz!

Atilla Çevik

İnşallah...

Onur Aloğlu
09-08-2006, 21:27

Ağzına sağlık Aycan

Alper Tunka
09-08-2006, 21:28
anelkanın yerine daha vasıflı bi forvetimiz olsaydı,şimdi bunları konuşmuyor olucaktık,top ezmekten başka hiç bişey yapmadı ne pres ne dripling hiçbişey yok adamda zaten antremansız..bide bu adamdan medet umuyor zico...

Mert Çubukçu
09-08-2006, 21:29
yaw sole adam gıbı oynasalardı guzel skorla donerdık sankı hepsı tatılden donmus havasındaydı..

Emre Akgün
09-08-2006, 21:30
berbat bir hakem yonetimi izledik. butun kartlari bize verdi ayrica afsayt diye vermedi bir golumuz var. bunlar bahane deil tabiki ama macin kaderini etkiledi. ben burda yenicegimize inaniyorum. bize cok is dusecek burdaki macta

Bahriye Tekin
09-08-2006, 21:34

Kardeşim ağzına sağlık!

Maç için konuşmak yersiz artık ama birkaç laf etmeden geçemicem.
Bir insan niyetini bu kadar belli eder ya! tamam pozisyonlarda takdir hakkıdır adam penaltı diye aldatır,ne penaltı ne sarı. eyvallah. ama formayı çıkarıyosa verirsin sarıyı, takdir değil kuraldır bu. yazık! bunun ardına sığınmıyorum asla ama olmadı mı olmuyor işte. maça 1-0 yenik başlıyosun, tüm düzenin bozuluyo üzerine de tertemiz golümüzü vermiyolar!

ama biz burda, omuz omuza hepsinin üstesinden geleceğiz inşallah!

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:34
Evet çok iş düşecek ben biletimi aldım maç günü tribünde yerimi alacağım. Biz desteğimiz verelim oyuncularda kendilerine gelip alsınlar artık bu maçı atlayalım turu

Burak Kayatunç
09-08-2006, 21:37
Nedir kardeşim bizim bu hakemlerden çektiğimiz türkiyede hakem den canımız yanar avrupada hakemlerden canımız yanar bıktım artık yaa vallaha..
özelliklemi veriyorlar böyle hakemleri bize anlamıyorum ki bide fifa hakemi !! yani..

Anelkayıda kınıyorum artık o kafasında bitirmiş formanın hakknı vermeyi falan düşünmüyo.. onun kaldığı her dk artık fenere zaradan başka bişey vermez...!

Alper Tunka
Erken bi gol takımıda taraftarıda delirtir..farka gideriz ama ilk 15dk'da sadece ama sadece bir gol lazım,sonrasını düşünmüyorum bile sadece yaşamak istiyorum...

Çağrı Özmen
Yorum yapmayacaktım ama şaka mı ya bu? Şansa bir gol attık da şeref golümüz oldu, rahatlıkla 5,6 sıfır yenileceğimiz maçta 3-1 le kaldığına dua ederken, futbolcuların halini görürken bu rahatlık, yenilgiyi hakeme bağlayabilmeler, helal olsun.

Ya allah aşkına Yiğit,Bu maçta 5-6 yiyeceksek artık...

her girilen pozisyonda gol değeri kazanmıyor ki...o zaman 5-6 gol yiyeceksek, 4-5 te atardık.Appiah'ın şutu , Boş kaleye son dakikalarda atamadığımız, ondan önce bir tane daha kaçırdığımız var kalecinin yine elinden kaçırdığı.Bizim de gayet iyi pozisyonlarımız var.

Ümit'in golünde noldu , ne bitti hiç anlamadım zaten.Hakemin berbatlığı ise gayet ortadaydı.Yaptığı yorumlar çok mu tarafsızdı?

Bende toz pembe bakmıyorum sonuca.sadece iyi oynadığımızı düşünüyorum ve belirtiyorum burada. Kiev'in 3. golunde , Rüştü topu çok güzel tokatladı, ama şans işte dışarı çıkmadı,direğe çarptı içeri girdi.bi kaleci topu ordan 50 kere tokatlasa 1'i girmez.Ama şanssızlık işte.O gol olmasaydı şimdi burda farklı şeyler konuşuyordu insanlar...

Kayhan Özturk
09-08-2006, 21:40
sağlık olsun şansımız yanımızda olursa kadıköyde geçeriz turu. çokta karamsar olmayalım. bakarsınız maçın başında onlar 10 kişi kalır adamları sakatlanır önemli olan şans.

Yiğit Arın
09-08-2006, 21:40
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türk futbolunda uygulanan yabancı oyuncu sınırlamasını eleştirerek, “Önümüzün açılmasını istiyoruz.” dedi.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Aziz Yıldırım, bir an önce bu konunun tartışmaya açılması gerektiğini belirterek, bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde işlerinin giderek zorlaştığını ifade etti.

6.11.2005...

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun seçimli toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Nihat Özdemir, yabancı futbolcu sayısının artırılması konusundaki talepleriyle ilgili, ’’Yeni seçilen Futbol Federasyonu yönetim kurulunun başkanımızın yabancı sayısıyla ilgili isteklerini dikkatli olarak gözden geçirmesini camia olarak istiyoruz’’ diye konuştu.

21 Ocak 2006..

"Başkanvekilimiz Nihat Özdemir Federasyondan çıkan yabancı oyuncularla ilgili kararla ilgili olarak "BizFenerbahçe olarak son bir yıldır Avrupa’daki rakiplerimizle bizi eşit duruma getirmesi için federasyonumuza ve spor kamuoyuna açıklamalarda bulunduk. Biz bu açıklamayı sadece kendimiz için değil, tüm takımlarımız adına istedik. Bu istediğimiz kimi çevreler tarafından da desteklendi. Bugün Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelesi verecek takımlara baktığımızda bu takımların ve ülke puanlarına, milli takımlarına etkilerine bakıldığında yabancı artırımımının ne kadar haklı olduğunu görürsünüz. Bir Schalke’ye bakın, UEFA’da ne kadar iddialı. Artık herkes Türk takımlarından Avrupa’da başarı bekliyor."

9 Nisan 2006...

100.yılın, eğer Avrupa'da bir hedefi varsa yönetimimizin, en önemli maçında kadroda biri gitmesi kesin, biri sakat 4 yabancı var. ŞL'nden felaket bir futbolla elenmek üzereyiz ve hala transfer bekliyoruz. Herkese iyi tatiller.

İlker Üçer
09-08-2006, 21:42
Takımın eksiklerinin giderilememesi,yönetimin hataları konusunda bu maçtan önce çok konuştuk, çok dertliyim ama bu saatten sonra konuşmanın faydası yok. Maça gelince, bu seviyede bir maç için çok kolay 2 gol yedik, kötü oynadık daha da çok yiyebilirdik, 2. yarı toparlandık gibi gözükse de kolay pozisyon vermeye devam ettik. Semih'in sayılmayan golünde ise "el" vardı diye gördüm, yanlış da olabilir.

Rövanşa gelince, burada gol yememek ilk şart, o da zor gibi duruyor...

Yiğit Arman
09-08-2006, 21:42
valla çağrı nerdeyse sadecerüştü 4-5 tane birebir poziyon şut çıkardı 2 tane de ümit.. adamların 22 şutunun 14 kaleyi tutmuş sen düşün bizimse 13te 1 demek ki sadece hakemle olmuyor arkadaşlar hakem şut çekmemizi engelliyor deil ya ..

Kayhan Özturk
09-08-2006, 21:43
zico burda turu geçecez diye net konuşmuş

Emre Tanrıseven
09-08-2006, 21:45
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türk futbolunda uygulanan yabancı oyuncu sınırlamasını eleştirerek, “Önümüzün açılmasını istiyoruz.” dedi.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Aziz Yıldırım, bir an önce bu konunun tartışmaya açılması gerektiğini belirterek, bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde işlerinin giderek zorlaştığını ifade etti.

6.11.2005...

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun seçimli toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan *Nihat Özdemir, yabancı futbolcu sayısının artırılması konusundaki talepleriyle ilgili, ’’Yeni seçilen Futbol Federasyonu yönetim kurulunun başkanımızın yabancı sayısıyla ilgili isteklerini dikkatli olarak gözden geçirmesini camia olarak istiyoruz’’ diye konuştu.

21 Ocak 2006..

"Başkanvekilimiz Nihat Özdemir Federasyondan çıkan yabancı oyuncularla ilgili kararla ilgili olarak "BizFenerbahçe olarak son bir yıldır Avrupa’daki rakiplerimizle bizi eşit duruma getirmesi için federasyonumuza ve spor kamuoyuna açıklamalarda bulunduk. Biz bu açıklamayı sadece kendimiz için değil, tüm takımlarımız adına istedik. Bu istediğimiz kimi çevreler tarafından da desteklendi. Bugün Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelesi verecek takımlara baktığımızda bu takımların ve ülke puanlarına, milli takımlarına etkilerine bakıldığında yabancı artırımımının ne kadar haklı olduğunu görürsünüz. Bir Schalke’ye bakın, UEFA’da ne kadar iddialı. Artık herkes Türk takımlarından Avrupa’da başarı bekliyor."

9 Nisan 2006...

100.yılın, eğer Avrupa'da bir hedefi varsa yönetimimizin, en önemli maçında kadroda biri gitmesi kesin, biri sakat 4 yabancı var. ŞL'nden felaket bir futbolla elenmek üzereyiz ve hala transfer bekliyoruz. Herkese iyi tatiller.

Kesinlikle katılıyorum ağzına saglık cok güzel yazmıssın anlatmıssın olayı.. daha kendi yabancı hakkımızı dolduramıyoruz biz fb tv de onlar 8 yabancıyla biz 3 yabancıyla oynuyoruz diye yazı geçiyo surekli.. elenirsek bence yönetimin sucu ama dünyanında sonu deil uefa var ki ben daha elencegimize inanbmıyorum biz kadkoyde bu adamları bogarız koşmayan alexide kosturururz taraftar destegimizle hiçkimsenin şüphesi olmasın.

Atilla Çevik
09-08-2006, 21:47
100. yılda bizde beklemedeyiz ama ne zamana kadar. Bu sıkıntıyla tatil yapacağımız falanda yok yiğit...

Kayhan Özturk
09-08-2006, 21:49
bizler 3-0 dan 4-3 maç almış takımız. inançlı ve yürekle oynarsak onları yenebiliriz. ama yönetimin hatalarını da kimse örtbas edemez .

Yiğit Arın
09-08-2006, 21:50
Tamam Çağrı'cım, madem oyundan memnunsan senin adına sevindiğimi belirtmek isterim. Ha benim sayabildiğim adamların attığı ve kaçırdığı 10 pozisyon vardı, direği sıyıranlar, Rüştü'nün direk dibinden çıkardıkları vs...

70 dakika sergilenen kişiliksiz futbol, arada tesadüf bir golle rakibin paniklemesi dışında oyuna hakim olamadığımız, rakibin her gelişinin pozisyon olduğu bir maçtan sonra umutlu konuşabilenleri tebrik ediyorum. 2.maçta benim yerime de umut besleminizi istiyorum.

Bu arada biz Anelka'ya minnet ederken, şimdi biraz izliyorum, Gerets problem çıkaran Hasan'la Necati'yi kesmiş, kadroda Arda var ve takır takır oynuyorlar, skor da 3-0 oldu. Bari ülke puanımız yükseliyor..

Çağrı Özmen
09-08-2006, 21:50
valla çağrı nerdeyse sadecerüştü 4-5 tane birebir poziyon şut çıkardı 2 tane de ümit.. adamların 22 şutunun 14 kaleyi tutmuş sen düşün bizimse 13te 1 demek ki sadece hakemle olmuyor arkadaşlar hakem şut çekmemizi engelliyor deil ya ..

Ya Yiğit'çim benim bir 3. sayfadaki yorumuma bakın isterseniz yahu,
Ben 30. dakikadan itibaren izlemeye başladım,o kadar da kötü değildik,ikinci yarı iyiydik bence diyorum.Bence kötü oynamadık ikinci yarı.ya ikinci yarıda çok mu kötü oynadık? hayır...bence hayır.Hem hakem berbattı dedim,hakem yüzünden yenildik demedim ki..

Aycan Yılmaz
09-08-2006, 22:02
Bir mac yaptık ve yenildik.. Belki bizim kötü oldugumuz belki de onların iyi oyunundan ötürü kendi futbolumuzu oynayamadıgımız bir mac oldu aynı zamanda. Fakat su unutulmasın bu takımın kadrosu kazanırkende aynı kaybederkende. Yani takım kazanırken iyi, kaybederken kötü degil. Her takımın iyi ve kötü macları olur önemli olan iyi oynadıgı macların fazla olması. Umut edelim ki rövans macında takım oyununu oynasın ve hep birlikte tur sevincini yasayalım. Transferler de gercekten gec kalındı fakat su an yapabilecegimiz bir sey yok. Bu takım bunları su an ki kadro ile de yener yada varsa yapılan transfer onlarla da yener. Yeter ki takım o macı istesin. Konu bu kadar basit.

İsmail Kelebek
09-08-2006, 22:08
biz kazanırken de tabiki bu takımla kazanıyoruz fakat bana elle tutulur gözle görülür bir başarı göstersene.bizim takım bu ağırlıkta top oynadığı sürece, bu kadar fizik olarak geride kaldığı sürece avrupa hayal bence.her zaman arkasında olduğumuz bu takımın, taraftarı bu kadar umutlandırıp avrupada söz sahibi bile olmayan dinamo kieve rezil olması kesinlikle kabul edilemez

Atilla Çevik
09-08-2006, 22:11
servet ve anelka doping kontrolüne kalmıslar.
niyeki?

Her maç sonrası oyunculardan iki kişi tesadüfen seçilip kontrol yapılır. Normal bir uygulama yani sorun yok

Bahriye Tekin
09-08-2006, 22:11
maç ve takım ile ilgili yorum yapmayım, ağır olacak dedim ama sanırım bunları konuşmak lazım.
hepimiz gördük, maç 6 da olurdu 7 de! ben ter akıtan, tur için istekli birini hatırlamıyorum sahada. bu takım nasıl ve neden böyle isteksiz bilmiyorum, bilen varsa sölesin lütfen.
ve açıkça gördük hepimiz aklımızdakini ve bazem söylemeye korktuğumuzu, bu kadro Avrupa ya yetmez, lig belki ama Avrupa ya yetmez işte...
100. yıl... keşke birileri de bizim kadar önemsese bunu!

Çağlar Çağatay
09-08-2006, 22:14
biri bişe yapmalı 100.yıl güme gidiyor...umudumuz hala var ama bu şansa bırakılacak bi yıl değil...

İsmail Kelebek
09-08-2006, 22:17
ben bazı maçlarda da alexle ilgili ciddi şüphelere kapılıyorum.her ne kadar ligde bir süperstar olsa da avrupada sıradan bir *futbolcu bile olamıyor ne diyosunuz bu konuda.gerçekten takım sevgimiz bazı kötü yorumları yapmamızı engelliyor bizi durduruyor fakat gerçekler bal gibi ortada.tekrar haftanın alay konusu olduk yine.bu arada sadece alex değil gerçekten appiah falan vasatı bile geçemediler.bu oyuncuları yıldız sınıfına sokarken biraz daha dikkat etmemiz gerekecek sanırım

Atilla Çevik
09-08-2006, 22:17
Önceleri öyle düşünmesemde şimdileri artık aklıma geliyor. Ve üzülerek söylüyorum :(. Ş.L. çok zor uefa belki ama Türkiye'de süper ligde iş yapar bu takım

Aycan Yılmaz
09-08-2006, 22:19
biri bişe yapmalı 100.yıl güme gidiyor...umudumuz hala var ama bu şansa bırakılacak bi yıl değil...

kesinlikle.

Atilla Çevik
09-08-2006, 22:24
gerçekten takım sevgimiz bazı kötü yorumları yapmamızı engelliyor bizi

Evet engelliyor engellemelide, bazı şeyleri içimize atmalıyız, söylemeyip yutkunmalıyız, 100. yıl bunu gerektiriyor bence.
Yola çıktığımız bu kişilerle devam edip, yanlarında durmalıyız, destek vermeliyiz derim.
Alex konusuna gelince benimde şüphelerim gitgide artıyor... !!!

Bahriye Tekin
09-08-2006, 22:29
* *
* * birde ukrayna takımının maçına slovak hakem vermenin mantığını anlayamadım.bu saatten sonra birde fifaya coğrafya ve tarih dersi mi vereceğiz.biz azeri hakem istesek rövanş için verirlermi acaba...

eminim verirler *>:( * >:( *:-X
ne zaman adil olacak bu işler acaba?

Baran Kutlu
09-08-2006, 22:30
biz bu turu geçicez ama bu milyon dolarlık futbolcu kardeşlerimiz sayesinde degil ; yüreği milyon dolarlara bedel taraftarımız sayesinde olacak..

İlker Kökdemir
09-08-2006, 22:30
İnşallah Turu Geçeceğiz

Merve Ocak
09-08-2006, 22:32
iyi falan degildik bence.3-4 dakikalık güzel oyuna iyi demek yanlıs olur sanırım.biz bu turu geçicez ama bu milyon dolarlık futbolcu kardeşlerimiz sayesinde degil ; yüreği milyon dolarlara bedel taraftarımız sayesinde olacak..
+1907

Serkan Özen
09-08-2006, 22:33
Zico bana savunma yapmamız gereken maçları kaldıramayacak gibi geliyor. Zaten bu sürekli golü düşünme, en iyi savunma hücumdur anlayışı Şampiyonlar Ligi'nde işe yaramayacak gibi. Neyse bekleyip görelim. Kadıköy'de bu kez gerçekten sürekli golü düşünmemiz gerekecek. Neyse ki gol atarak 2 farklı yenildik. Değilse Kiev gibi kontraya çok iyi çıkan bir takıma gol atmaya çalışırken 1 gol yememiz durumunda 4 atmamız gerekecekti.

Serkan Özen
09-08-2006, 22:36
Bu "ben demiştim"ciliğin sebebi nedir?

Baran Kutlu
09-08-2006, 22:37
çözülememiş bir vaka..

İsmail Kelebek
09-08-2006, 22:42
arkadaşlar klübümüzün hakettiği başarıları ne zaman göreceğiz artık merak konusu.ben şu gelecek 2 transferle gruptan kesin çıkarız diyordum.çünkü takım bizi o kadar güzel yanıltıyor ki ya da ben aptalım bilmiyorum.şu kievin futbolcuları bizim elimizde olsa aynı başarıyı elde edemezler.bu işte war bi iş ya anlamadım doğrusu.umutlanmak bile suç oldu açıkçası.bu şekilde bile başarı yakalanmıyorsa nasıl yakalanır bilmiyorum.bir de mali durumumuz zayıf olsaydı diye düşünüyorum da, içimden vay halimize o zaman diye geçiriyorum.sorunu ne bu futbolcuların ya.anelkayı gönderin gitsin artık ya.appiahta da biraz havalanma söz konusu sanırım.istemeyen kalmasın hatta onlar gitmeden klüp göndermeli bu tip oyuncuları.ne desem boş ya.tuncay sen misin bu??be ne gereksiz bu ne aptalca bu ne zekadan yoksun bir futbol.takım iyi olduğunda arasında gizlenmek kolay ama takım kötü olduğunda gerçekten inanılmaz sırıtanlar war.neyse futbolcu futbolcu eleştiriye girmek şu konumdayken gereksiz ve zararlı ama zamanı geldiğinde bu oyuncular fenerbahçede oynayamayacaklar umarım.yakışmıyorlar bu taraftara.ben bu klübün takımını layık olduğu futbolu oynamadığı sürece izlemeyi reddediyorum.hala bizi allahın köy takımlarıyla polemiğe sokuyorlar.bu durumu da yediremiyorum artık

Burak Yayla
09-08-2006, 22:43
herkese iyi akşamlar diliyorum (her ne kadar iyiyse).Bir de nerden başlayacağımı bilsem.Bu akşam tv başına çok fazla bir umutla oturdum ama daha 25sn'de yutkunmaya başladık maalesef.Eleştirilecek belki çok yön var ama 1-2 meseleyi dostlarımla paylaşabileceğimi düşündüm.
Başta bu bitkin kardeşimiz Anelka ile başlamak ne derece doğruydu? bazı arkadaşların fikirlerini okudum hemen hemen bütün eleştiriler bu yönde. bu adam tek maç içinmi tutuluyor??Kaldı ki o maçtada müspet bir hareket yapsa içim yanmayacak.
Tuncay'a gelince.Çoğunuz kızacaksanız ama bence maçın devresini bile tamamlamasına göz yumulmayacaktı.Gerçekten belkide takımın en kötüsüydü (benim görüşüm).Topları ezdi,zamansız ve gereksiz hareketler yaptı..vs.
Oyuncularımızın kondisyonunda mı birşey var yoksa adamlarmı bizden hızlılardı onuda çözemedim??? Maçı seyrederken sanki bizimkiler "slow-motion" hareket ederken adamlara motor takmış gibilerdi.Etrafında dönemeyen zamanında ayak koyamayan bir takım görünümündeydik.Tam sahayı kullanamamız da ayrı bir dezavantajımız.
Bir mesele şu Rebrov insanı. Yaa şurda oynadığın topu bizde oynasaydın eskirmiydin bea kardeşim.Ben ilk defa bu kadar hırslı gördüm. (Belkide sana burda oynamana fırsat tanımadılar)
Hakemin slovak olması zaten yeterince şüphelendiriyordu yanılmadık maalesef.Umarım FIFA biraz daha dikkatli olur atamalarında.
Ama bu gece canımı en çok sıkan şey ise ne bir görüntü ne bir hareket. Sadece bir ses : İLKER YASİN. Sanada bir cümle sarfedeyim.Umarım UEFA'ya kalmayıpta senin şu kahrolası sesinden kurtulmuş oluruz.Bırak artık GİT!!!
Kadıköy için umutluyum en azından iyi bir takım karşısında eksiklerini gördüler teknik direktörümüz ve takımımız.Kendi kendilerine eleştiri yaparlarsa bu işi zaten RUHLARI halleder ;)
sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.
İyi akşamlar...

Baran Kutlu
09-08-2006, 22:45
appi'ye de laf söylendi yaa ne diyim artık..

Barış Kaleoğlu
09-08-2006, 22:47
ben bu maçtan sonra şunu düşünmeye başladım belki fazla iyimserlik olacak ama biz eğer şampiyonlar ligine gidersek üst tura çıkarız belki ama ondan sonrasını pek göremiyorum ben fakat eğer uefa ya gidersek en az yarı finale kadar yükseleceğimizi düşünüyorum açıkçası ki bu bence 100. yılda şampiyonlar liginde 1 tur atlamaktan daha iyi olur...
bu arada ben turu geçemeyeceğimizi de pek düşünmüyorum biz bu takımı burada 2-0 yenecek güçteyiz bence...

Muzaffer Eken
09-08-2006, 22:48
benim hala ümidim var ...

Baran Kutlu
09-08-2006, 22:51
2. maçta bence (taraftarın da destegiyle) bu kadar kötü bir FB olmayacak sahada..

İlker Kökdemir
benim hala ümidim var ...

Benimde

Hep inandık Yıklmadık En Kötü Gününde Dimdik Ayaktaydık

İsmail Kelebek
hiçbir futbolcu dokunulmaz değildir appiaha da lafımı esirgemem.sadece bu maçta değil dikkat edersen bazı pozisyonların perde arkasında appiahın disiplinsiz ve ilginç davranışlarını görebilirsin.bu tavırlar şımarık oyunculara yakışır sadece.tabiki ben yanılmış olmayı tercih ederim appiahı da genelde çok severim.ama şu da bir gerçek ki bazı oyuncuların gözü avrupanın üst düzey klüplerinde olabilir.fenerbahçeyi basamak atlama aracı olarak kullanabilirler buna da göz yummamalıyız.appiah bunları yapıyor demiyorum ama böyle bir şey olursa da şaşırmayın derim ben.zaten kötü sonuçlarda tek kişiye yüklenmek hem çok yanlış hem de o futbolcuya karşı düşüncesizlik olur.

Baran Kutlu
09-08-2006, 22:53
msjı aldım renkdaş ama yanii ona gelene kadar cok adam var eleştirilecek onu demek istedim.neyse ya dediğim gibi 2.maç bence cok farklı olacak.onlar cıksın bakalım 55bin kişi önüne nasıl oynayacaklar..

Muzaffer Eken
09-08-2006, 22:56
herşey bitmiş gibi bi hava var sanki herkeste daha bir 90 dakikamız daha var biz gerekeni yapalımda olmazsa yine olmasın bizim görevimiz desteklemek bağırmak her seferinde bu gibi sonuçlarda acımasız eleştiriler yapıyoruz...hepimiz biliyoruzki bu takım tur atlayamayacak bi takım değil sıra kadıköyde !

Baran Kutlu
09-08-2006, 23:00
muzaffer kardeş herkeste öyle bi hava yok merak etme :) bak 3.sayfadan beri 3.kez bu msjı yolluyorum

biz bu turu geçicez ama bu milyon dolarlık futbolcu kardeşlerimiz sayesinde degil ; yüreği milyon dolarlara bedel taraftarımız sayesinde olacak..

Forum Yönetimi
09-08-2006, 23:00
arkadaşlar klübümüzün hakettiği başarıları ne zaman göreceğiz artık merak konusu.ben şu gelecek 2 transferle gruptan kesin çıkarız diyordum.çünkü takım bizi o kadar güzel yanıltıyor ki ya da ben aptalım bilmiyorum.şu kievin futbolcuları bizim elimizde olsa aynı başarıyı elde edemezler.bu işte war bi iş ya anlamadım doğrusu.umutlanmak bile suç oldu açıkçası.bu şekilde bile başarı yakalanmıyorsa nasıl yakalanır bilmiyorum.bir de mali durumumuz zayıf olsaydı diye düşünüyorum da, içimden vay halimize o zaman diye geçiriyorum.sorunu ne bu futbolcuların ya.anelkayı gönderin gitsin artık ya.appiahta da biraz havalanma söz konusu sanırım.istemeyen kalmasın hatta onlar gitmeden klüp göndermeli bu tip oyuncuları.ne desem boş ya.tuncay sen misin bu??be ne gereksiz bu ne aptalca bu ne zekadan yoksun bir futbol.takım iyi olduğunda arasında gizlenmek kolay ama takım kötü olduğunda gerçekten inanılmaz sırıtanlar war.neyse futbolcu futbolcu eleştiriye girmek şu konumdayken gereksiz ve zararlı ama zamanı geldiğinde bu oyuncular fenerbahçede oynayamayacaklar umarım.yakışmıyorlar bu taraftara.ben bu klübün takımını layık olduğu futbolu oynamadığı sürece izlemeyi reddediyorum.hala bizi allahın köy takımlarıyla polemiğe sokuyorlar.bu durumu da yediremiyorum artık
Değerli üyemiz İsmail Kelebek ,

Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda Fenerbahçe Spor Klubü’ne ve camiasına mal olmuş kişiler hakkında saygısızlık, hakaret ve küfür içeren yazılar yazmak yasaktır."

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Aldığınız Ceza Puanı: 50

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Muzaffer Eken
09-08-2006, 23:01
muzaffer kardeş herkeste öyle bi hava yok merak etme :) bak 3.sayfadan beri 3.kez bu msjı yolluyorum

eyvallah baran kardeş mesaj gereken yere gitmiştir sanırım ;)taraftarlık sadece forumdan ahkam kesmek ben dememişmiydim demek bu sayede nerdeyse haklı çıkmasına sevinmek olmasa gerek.bizler bu takımı karşılıksız seviyoruz...

İsmail Kelebek
09-08-2006, 23:04
bu aldığım ceza puanının haklı tarafı war fakat gerçekleri oyunculara biraz hakaret etmeden söyleyemedim.eğer gerçekler söylendi diye ceza alınıyorsa da nerede düşünce özgürlüğü derim fakat tuncaya hakaret edercesine yüklenmemeliydim o konuda hatalıyıım özür diilerim.ama bu klüp bizi artık geri zekalı yerine koymasın lütfen.layık olduğu başarılara ulaşmalı artık bu klüp ve engeller bir bir ortadan kalkmalı.hangi klübün taraftarları böyle bir fedakarlık yapıyor sorarım

Alper Tunka
09-08-2006, 23:05
O biri dediğin yönetimin ta kendisi ve kendileri hala ortada yoklar ve sessizliklerini koruyolar..kadıköydeki maçta istenmeyen şeyler olursa bizdende istenmeyen davranışlar doğacak..bir tane transfer yapmadılar,dua etsinler kievi eleyelim..

Mert Salgın
09-08-2006, 23:11
Maçı geç geldiğimden 10dakkadan sonra izlemeye başladım skoru gördüm bıyık altından bi gülümseme anı yaşadım"yine mi?" dedim kaybettiğim 10dakkada anladım ki pek bir şey kaybetmemişim...neyse

Kayseri maçı B36 maçları bizim gözümü boyamakla yetinilinen maçlardır biçok böyle maç yapacaz zaten...ama işte farkımız burda ortaya çıkmalı artık ya..nerden başlanması gerekir bilinmiyor...Burak ın dediği gibi Tuncay sahada mı belli değil Anelka efendi böyle hani koşsam mı n'apsam tavrında "hadi diyorum kap şunu geç şunu" bi bakıyorum mecali yok...ilk yarı adamlar Rebrov un gazıyla öyle hızlı geldilerki ne olduğumuzu anlamadık...eh zaten pozusyona da giremiyoruz derken allahtan ilk yarıyı atlattık....Marco Paşa nın golüyle ümidim biraz arttı ama bizim takımın avrupadaki en büyük özelliği gol attıktan sonra gol yeme yönümüz bayılıyoruz bu duruma...dedim "bu sefer olmasın ya bu sefer de olmayıversin" 2tane daha yedik....
hakeme gelince ota pisliği faul çalmayı bildi kartları bize kullandı falan ama e be güzel kardeşim sen de fırsat verme ya Kiev se Kiev allah değil ya ne korkuyorsun...saldır....
hücum organizasyonu çalışmıyor musunuz siz idmanlarda "kapanan savunmayı nasıl aşarsın-adam kaçırmayı-çoğaltmayı-eksiltmeyi nasıl yaparsın?" öğretmediler mi sana yıllardır? Asıl öğretilmeyen ruh heralde...
adamlarda oyunda olan 2-3(giren-çıkan olarak) Ukranyalı vardı ama takır takır oynamayı biliyorlar gersi yabancı...ee be kardeşim allhın adı sanı duyulmamış Özbek'i Anelka fdan Alex den Tuncay dan çok mu iyi?(çok iyimiş demek bu bile kaletyi yokladı)

İkinci maç, yer Kadıköy, avantaj 1-3le Kiev de umut var mı? onlar 3 atabiliyorsa bizimde bolca zamanımız var demektir maç 90 dakka hem kızmayın gs bunlardan daha mı kötü hayır gs bunlardan kat kat üstün biz gs ye 4-6 atıyoruz yahu ne var karşınız da farzedin gs var ona göre oynayın ya allah aşkına....yeter artık gs galibiyetleriyle övünen avrupaya uzak şampiyonluğu son maçta kaçırmış bir takım olmak istemiyorum...varsın şampiyonluk gelmesin avrupada şanımız olsun....!!!!!

saygılar

Muzaffer Eken
09-08-2006, 23:13
Maçı geç geldiğimden 10dakkadan sonra izlemeye başladım skoru gördüm bıyık altından bi gülümseme anı yaşadım"yine mi?" dedim kaybettiğim 10dakkada anladım ki pek bir şey kaybetmemişim...neyse

Kayseri maçı B36 maçları bizim gözümü boyamakla yetinilinen maçlardır biçok böyle maç yapacaz zaten...ama işte farkımız burda ortaya çıkmalı artık ya..nerden başlanması gerekir bilinmiyor...Burak ın dediği gibi Tuncay sahada mı belli değil Anelka efendi böyle hani koşsam mı n'apsam tavrında "hadi diyorum kap şunu geç şunu" bi bakıyorum mecali yok...ilk yarı adamlar Rebrov un gazıyla öyle hızlı geldilerki ne olduğumuzu anlamadık...eh zaten pozusyona da giremiyoruz derken allahtan ilk yarıyı atlattık....Marco Paşa nın golüyle ümidim biraz arttı ama bizim takımın avrupadaki en büyük özelliği gol attıktan sonra gol yeme yönümüz bayılıyoruz bu duruma...dedim "bu sefer olmasın ya bu sefer de olmayıversin" 2tane daha yedik....
hakeme gelince ota pisliği faul çalmayı bildi kartları bize kullandı falan ama e be güzel kardeşim sen de fırsat verme ya Kiev se Kiev allah değil ya ne korkuyorsun...saldır....
hücum organizasyonu çalışmıyor musunuz siz idmanlarda "kapanan savunmayı nasıl aşarsın-adam kaçırmayı-çoğaltmayı-eksiltmeyi nasıl yaparsın?" öğretmediler mi sana yıllardır? Asıl öğretilmeyen ruh heralde...
adamlarda oyunda olan 2-3(giren-çıkan olarak) Ukranyalı vardı ama takır takır oynamayı biliyorlar gersi yabancı...ee be kardeşim allhın adı sanı duyulmamış Özbek'i Anelka fdan Alex den Tuncay dan çok mu iyi?(çok iyimiş demek bu bile kaletyi yokladı)

İkinci maç, yer Kadıköy, avantaj 1-3le Kiev de umut var mı? onlar 3 atabiliyorsa bizimde bolca zamanımız var demektir maç 90 dakka hem kızmayın gs bunlardan daha mı kötü hayır gs bunlardan kat kat üstün biz gs ye 4-6 atıyoruz yahu ne var karşınız da farzedin gs var ona göre oynayın ya allah aşkına....yeter artık gs galibiyetleriyle övünen avrupaya uzak şampiyonluğu son maçta kaçırmış bir takım olmak istemiyorum...varsın şampiyonluk gelmesin avrupada şanımız olsun....!!!!!

saygılar

bu zaten fazlasıyla yeterli olacaktır sanırım ;)

İsmail Kelebek
09-08-2006, 23:14
bence şampiyonlar ligine kalamama gibi bir şeyle karşılaşırsak ki şansımızı %30dan fazla görmüyorum, bu yüzyılın faciası olacak ve taraftar ne derse haklı olacak.hep destek tam destek felsefesi birileri tarafından suistimal edilemez.az önce başka bir forumda yazıyorum diğer klüplerle düzgün bir ilişkinin kavgadan gürültüden uzak bir ortamın yaratılmasını isteyenler de war.bizimle sorununuz ne diye sorduğumda tek yanıt alamadım.ama bence biz de bir özeleştirimizi yapalım.diğer takımlara tepeden bakmayı kesip ayaklarımızın yere basmasına izin verelim.büyüklük kendini başkalarından üstün görrmekte değil, sen ne kadar üstün olursan ol o üstünlüğe rağmen herkesle eşit seviyede olabilmektir.

Baran Kutlu
09-08-2006, 23:16
yeter artık gs galibiyetleriyle övünen avrupaya uzak bir takım olmak istemiyorum...varsın şampiyonluk gelmesin avrupada şanımız olsun....!!!!!

çok doğru tebrikler..

Hüseyin Atik
09-08-2006, 23:20
Bu mu 100. yıl Fenerbahçesi! Bir yanda geçen yılın sözde lig şampiyonu! 6S tek yabancı transferi Kapuska'dan da yoksun çıktığı maçta Hasan ve Necati'nin de olmadığı maçta çoluk çocuk rakibini 5-2 yenerek şligine adım atıyor, biz de izliyoruz...

aaaaaa tabi elenirsek UEFA ligine doğrudan katılıcaz burda bizim dengimiz takımlar var, orda gidebildiğimiz yere kadar gideriz mantığı da yok diil!

Transfer yok sözde bi Lugano'yu aldık o da ortalarda yok,final maçı varmış...Noldu defansımız allaç pamuğu mu gibi atıldı Rüştü 10 tane net pozisyon çıkarmasa az da olsa Kadıköy'e bıraktığımız umudumuz da olmayacaktı :(

Transfer var : Mirsad,Ömer Onan,İbrahim Kutluay,Solomon,Ira Clark çok iyi transferler rövanştaki D.Kiev maçında oynayacaklar mı, bilen varsa bana da sölesin :)

Birileri bizi çok kötü kandırıp, dolduruşa getiriyor hanımlar,beyler geçen sene 4 maçın üçünde eze eze yendiğimiz bi takım Ş.liginde biz ise kapıdan dönme tehlikesi ile karşı karşıyayız, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!

23 Ağustos'ya 12. Adam olarak elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi yok,bekleyip göreceğiz, hadi eyvallah!

İsmail Kelebek
09-08-2006, 23:26
fenerbahçe avtupada hızlı oynamayamadığı sürece ve en önemlisi savunmayı yapamadığı sürece başarısız olacaktır bu kadar basit.bazı arkadaşlar war ne bu kötümser hava hemen bir maçta böle mi oldu gibisinden seslenmişler.bir maç mı der ve gülerim bu takım bizi avrupada başarıya ne zaman taşıdı ki.belli ki bir yerde büyük bir hata war.bu aziz yıldırımın yetersizliğinden bile kaynaklanabilir.her şey olabilir.yönetimimizin bir vizyonu olduğuna inanıyorum ama bu gördüklerimiz bizi gerçekten şaşkına çeviriyor.eğer beceremiyorlarsa bıraksınlar ne olur.20 milyon taraftar onların bu başarısızlığını izlemek ve çekmek zorunda da değil açıkçası.avrupada bu kadar ümitli olduğum bir sezon hatırlamıyorum belki ileride çok daha iyi olacağız ama bu tarz başarısızlıklar insanın hevesini kırıyor resmen

İbrahim Öksüz
09-08-2006, 23:42
Şimdi gelelim bu acı skorun gerçeklerini..
Bir klubun ana öğeleri.
1,dereceden taraftar
2,dereceden yönetim
ve de son olarak da 3,dereceden futbolculardır.

1.dereceden Taraftar..?

Kıeve bakalım..
Pepe Metin abimiz kolu bandajlı gitmiş sevdasının peşinde.
Sefa Abi ve tayfası Gfb..Onca yıldırılmışlığa rağmen hala sevdalarının peşinde.Her türlü grupları belli kesim tarafından bitirlmek istensede hala kovalıyorlar.
Kıll for oyu-grup izmir ve daha niceleri.Hepsi ordalar.
sAdece birer örnek verdm.
Bir çoğumuz zor konomik şartlarda okudğumuz öğrenci yaşamımızda sevdamızın peşinde olduk.Hem manevi olarak hemde maddi olarak.Biletimizi aldık.Fenerıumdan alışveriş yaptık..Kısaca bir çok şeyden fedakarlık yaptık..
Sadece semtimizde bulundan hatta bir arkadaşımızın(grubunu belirtmiyeyim) Maçlara gelmek için evindeki kiremitleri sattığını size analtsam içindeki fenerbahçe sevgisini düşünü..

Peki ya yönetim ne yaptı..?
Hocası daha belli olalı 2 hafta oldu..100 yıl dediler..Hala p havaya bizi bile sokamadılar.
Benm en büyük hayalimdi..Hayallerimi yıktılar..

Peki suçlu kim acaba?
Biz taraftar mı?Yoksa hocasını bile yeni tanıyabilmiş futbolcularmı yoksa yönetim mi?

Saygı ve sevgilerle..İnşallah yanılırım...

Alper Tunka
09-08-2006, 23:43
Her yıl avrupa maçlarında hep aynı defans hatalarından yanıyoruz ve hala bi önlem alınmadan aynı kafayla devam ediyoruz,olmuyo işte yaa olmuyo görmüyomu bunu yönetimimiz neden hiç bir önlem almadan çıkıyoruz hala böylesine önemli maçlara,her yıl aynı palavrayla uyutuyolar bizi;hatalarımızdan ders çıkartıp önümüzdeki yıl aynı şeyleri yapmıycaz...ben bu sözleri duymaktan bıktım artık bana sonuca gidicek işler yapın sayın yönetim,tümer dışında 100.yılımız için bir tane daha doğru ve yararlı bi iş yapmadınız,bizim gibi sadece seyrediyosunuz..bizki fenerbahçemiz için hiç bir maddi manevi destekten kaçınmıyoruz..bumudur yani milyonlarca Fenerbahçelinin hakettiği..

İsmail Kelebek
09-08-2006, 23:57
evet zaten sorunumuz hakkettiğimizin bunlar olmaması.

Fatih Göğebakan
10-08-2006, 00:11
Sadece şunu söyleyebilirim..Bu takım avrupada daha uzun yıllar başarılı olamayacak...Yok abi ya yok, o ruh yok..yazıklar olsun...serkan can ümit, defansa bak ya birileri bizle resmen dalga geçiyo....

İsmail Kelebek
10-08-2006, 00:17
dost acı söyler gerçekten.haklısın fatih herkes haklı yönetim de kendine göre haklı başkan da futbolcu da teknik direktör de ama haklılık bir işe yaramıyor.başarıyı kucaklamak bu kadar zor olmamalı.aslında stad yapıldı birçok yenilik oldu klüpte fakat taraftar bunların yanında başarıyı daha fazla istiyor.aziz yıldırım yönetimi sadece bunları yaptı diye görevde duruyorsa bu yanlış olur bence.başarıyı yakalayabileceğine inanan insanlar bu görevleri devralmalılar belki de.bu saatten sonra herkeste stres olur korku olur o da ayrı.bu yönetimin yapamadığını yapmaya yola çıkacak bir yönetimin oraya çıkması da zor tabi.her şey ii gidiyor gibi görünüyordu halbuki ama işin iç yüzüyle karşı karşıyayız tekrar

Kenan Şen
10-08-2006, 00:37
biz bu turu atlarız burda ama açıkcası tur falan atlansın istemiyorum hatta uefa'yı da istemiyorum. acaba avrupa kapısı kapanınca yönetim nasıl bir bahanenin arkasına saklanacak onu çok merak ediyorum çünkü. yabancı sınırlamasını mı öne atacaklar yoksa bu sefer daha yaratıcı bahaneler üretebilecekler mi. açıkcası bu yönetimin Futboldan falan anladığı yok tek anladığı şey kurumsallaşma başka birşey değil.

İsmail Kelebek
10-08-2006, 00:40
hak veriyorum

Aycan Yılmaz
10-08-2006, 00:44
"Dünyada yenilmeyen kimse, yenilmeyen ordu, yenilmeyen takım, yenilmeyen kumandan yoktur. Yenildikten sonra üzülmek de tabiidir. Ancak bu üzüntü insanın maneviyatını yokedecek, onu çökertecek seviyeye varmamalıdır. Yenilen hemen toparlanmalı, kendini yeneni yenmek için olanca gücüyle, azimle daha çok çalışmalıdır"

M.K.ATATÜRK

Serhat Özcan
10-08-2006, 00:48
abi artık yediremiyorum,hazmedemiyorum,yeter artık ya yeter...biz hiç gülmeyecekmiyiz?artık ne zaman bi avrupa maçından sora ''ulen ne oynadık ama'' diyeceğiz...abi artık bıktım bea wallahi ömrümü yedi yaşlandım bea abi...artık her avrupa maçından sora üzülmek istemiyorum be...kahroldum ...

Serhat Özcan
10-08-2006, 00:56
abi maalesef inanamıyorum ...umarım utanırım...

İsmail Kelebek
10-08-2006, 01:25
bizim takımdan neden bir şey olmuyor bilmiyorum ama çözmek bu kadar zor olmamalı

Caner İnaltay
10-08-2006, 01:48
kesinlikle defans a öenmli transferler gerekio göbek we sol tarafa!
özellikle 3.golde deli oldum 3kere korner kullanildi 3üde arka direge atildi ama hala bi ders yok adamlar üçüncüde atti golu anlamiyorum çok basit gol yiyoruz... :(

Muhammet Budak
10-08-2006, 09:29
Ya noluyor böyle anlamıyorum.Bu ne umutsuzluktur???Ben dün akşam ne çok kötü bir Fener ne de muhteşem bir Kiev gördüm.Onların kaçan pozisyonları varsa en az 3-4 tane net pozisyonumuz ve ofsayt(?) diye verilmeyen bir golümüz var ve pozisyonun tekrarını göremedik.

Ben bu sonucu sadece şanssızlık diye görüyorum.30.saniyede yenen gol(ki bence Rüştü'nün büyük hatası var) bütün planlarımızı alt üst etti.Sonra hakem de gerçekten sinirlerimi alt üst etti.Bize rahat rahat çıkan kartlar niye ev sahibine hiç çıkmadı?

Rüştü'ye de ayrı bir paragraf açmak istiyorum.Rakip 30 metreden şut atsa benim yine yüreğim ağzıma geliyor çünkü Rüştü topu ancak 5-6 metre kala görebiliyor ve yan toplarda felaket.Ki 2.golde daha ne kadar bekleyecek topu çıkıp almak için.Kale sahasına gelmiş bir topu çıkıp almayacak ise hangi topu çıkıp alacak?

Ben Rüştü'den ve tabii İlker Yasin denen beyinsizden başka kimseye sinir olmadım akşam.

Biz bu Kiev'i parçalarız 15 gün sonra yeter ki erken bir gol bulalım çünkü Kiev abartılacak kadar iyi bir takım *değil.

Bilal Aktan
10-08-2006, 09:38
keske biktigimiz usandigimiz daum bu macligina su takımın basinda olsaydi inanın bu sonucu almazdık.d.kiev kesinlikle bizden ii bir takım deil.resmen ümiti yem etti kievlilere ziko.
daum döneminde 10 kişi kaldığımız kaç avrupa kupası maçında son dakikalara kadar gol atmak için şansımızı zorladık. ziconun tek hatası uğurun yerine yozgatlıyı alacaktı veya eğer yozgatlının sağlık durumu iyiyse anelka yerine orta sahada onunla başlayıp direncimizi arttırcaktı. bence bu maç hücum olarak özellikle ikinci yarı iyi top çevirdik, ii ataklar yaptık. bu alınan sonucun suçlusuda bence yönetimdir. transferde bu kadar ağırdan alırsan olacağı buydu. kadıköyde en az 2 gol atarız bu adamlara ama yer miyiz işte onu bilemem:( bir fark daha zico maçtan sonra bu takımı yenecek ve tur atlayacak güçteyiz dedi daum olsa uefada fenere başarılar derdi. sonuçta uefayada kalabiliriz. orda takım puanımızıda arttırabiliriz ama umudu şimdiden kaybetmek olmaz

Emre Tanrıseven
10-08-2006, 10:11
Ya noluyor böyle anlamıyorum.Bu ne umutsuzluktur???Ben dün akşam ne çok kötü bir Fener ne de muhteşem bir Kiev gördüm.Onların kaçan pozisyonları varsa en az 3-4 tane net pozisyonumuz ve ofsayt(?) diye verilmeyen bir golümüz var ve pozisyonun tekrarını göremedik.

Ben bu sonucu sadece şanssızlık diye görüyorum.30.saniyede yenen gol(ki bence Rüştü'nün büyük hatası var) bütün planlarımızı alt üst etti.Sonra hakem de gerçekten sinirlerimi alt üst etti.Bize rahat rahat çıkan kartlar niye ev sahibine hiç çıkmadı?

Rüştü'ye de ayrı bir paragraf açmak istiyorum.Rakip 30 metreden şut atsa benim yine yüreğim ağzıma geliyor çünkü Rüştü topu ancak 5-6 metre kala görebiliyor ve yan toplarda felaket.Ki 2.golde daha ne kadar bekleyecek topu çıkıp almak için.Kale sahasına gelmiş bir topu çıkıp almayacak ise hangi topu çıkıp alacak?

Ben Rüştü'den ve tabii İlker Yasin denen beyinsizden başka kimseye sinir olmadım akşam.

Biz bu Kiev'i parçalarız 15 gün sonra yeter ki erken bir gol bulalım çünkü Kiev abartılacak kadar iyi bir takım *değil.

Abi hiç değilse Rüştüye yüklenmeyin ya Rüştü olmasa bu 2 farkın kaçlara kadar çıkacağını herkes biliyor.. takımda öne cıkanlar rüştüyle ikinci yarı ümit oldu ayrıca ilk goldede bişe yapamazdı adam bomboş gelip şu cekti dısardan bizimkiler pozisyon bile alamadılar

Sercan Okur
10-08-2006, 10:13
Muhammet yorumlarına katılmıyorum. Maçta az da olsa iyi oynayan 2 isimden birisiydi Rüştü. Çıkardığı toplar olmasa bugün 2.maç için umudumuz bile olmayacaktı. İlk golde rakibe o kadar rahat 2 şut imkanı verirsen golü yersin. İlk yarıda maç 1-0 bittiyse hem şans hemde Rüştü sayesinde. Ancak 2.golde hatası büyük, ama genel olarak ona yıkmak yanlış.

Hakemin skora tesir ettiğini düşünmüyorum, gördüğümüz bütün kartlar doğruydu, Semih'in attığı gol de ofsayttı, maç sonu FB TV'de enine boyuna gösterdiler. Ama onlara kart göstermekte pasif kaldı dersen ev sahibi ekibe her hakem tolerans gösteriyor. Bariz bir hata görmedim açıkcası.

Daha yerimize bile oturamadan ilk 30 saniyede golü yedik, hem moralmen çöktü takım hemde Kiev'in futboluna uygun ortam doğdu. Hem orta sahada iyi pres yaptılar hemde alan savunmasıyla defasta açık vermediler.

İkinci yarıya iyi başladık golü de bulduk, takım iyi oynamaya başlamışken kornerden gol yedik, ardından kırmızı kart, Can'ın sakatlanması ve 3.golü yedik. Tur şansı imkansız değil ama zora girmiş görünüyor. İnşallah Kadıköyde şansda bizden yana olur.

Hasan Ruşanoğlu
10-08-2006, 10:39
benim icin cok buyuk bir sok oldu 1-0 oldugunu bilmiyordum eve gittim tv yi actim hmn bi baktim bir sifir sonra golun 27. saniyede geldigini ogrendim cok buyk sanssizlik birasda defans hatasi ama cok berbat bi durum du neyseonumzdeki maca bakicaz artik

Yusuf Akan
10-08-2006, 11:12
Kiev i burada yeneriz benimde bundan hiç şüphem yok.Gitmeyi kafasına koymuş bir anelka nın takımı ne hale getirdiğini gördük,bence oytılması için baskı yapılması gereksizdi derhal bileti eline verilmeli...olmuyo abi zorla güzellik olmaz.Serkan ve tuncaya da bir iki lafım olacak. serkan topa girmesini ne zaman öğrenecek merakla bekliyorum 2 senedir birşey göremedim bu yönde,her girdiği pozisyonda yüreğim ağzıma geliyo şimdi kartı yiyecek diye..yeter artık serkan...ve tuncay fenere geldiğinden beri tekniğine maalesef bir şey katamadı ve hala da eski usulde gidiyo...hadi geçtiğimiz senelerde sol da oynuyodn yerin değildi...ee şimdi istediğin yerdesin...artık rövanş maçında kendinizi affettirin...bizi aleme madara etmeyin...

Ahmet Mumcuoğlu
10-08-2006, 11:31
özellikle 3.golde deli oldum 3kere korner kullanildi 3üde arka direge atildi ama hala bi ders yok adamlar üçüncüde atti golu anlamiyorum çok basit gol yiyoruz... :(

tamamen katılıyorum, hala acaip basit goller yiyoruz. defansa 2 takviyeyle de bu işin tamamen çözüleceğini sanmıyorum. takım halinde defans yapmayı öğrenemeden avrupa'da attığımızdan daha fazlasını yemeye devam edicez gibi bu gidişle.

Mete Eker
10-08-2006, 11:53
2 senedir hayretle izliyorum spor camiasını.Fenerbahcenin defansında Öndere bir övgü bir övgü.Onların da Önderin stoper olmadıgını anlamaları bu maça kısmetmiş.Bence 3 oyuncuya ihtiyaç olan defansa hiç kimseyi almazsan olacagı budur.Tutulduk bi Lugano rüzgarına gidiyoruz bakalım.Artık bizi uefada biyerlere taşır.Eger bi stoper alınsaydı ne olurdu size kısaca açıklayım.Gelen stoper göbege geçerdi Önder sag beke giderdi Serkan da klübeye.Sonuç ta ne bu kadar pozisyon verirdik ne de o 1. ve 2. golleri yerdik.
Gelelim Zico ya.Tamam Zico çok ofansif bi kadro çıkardı bilmem ne yaptı ama Zico kesinlikle Tuncayın Alexin Anelkanın Serkanın ve de yönetimin yarısı kadar bile suçlu degil.Şimdi linç edecekler Zicoyu sahip çıkalım en az suçlu odur.Transferleri yapılmamış bi kadrosu var.Öndere Serkana Anelka ya Semih e muhtaç bi kadro yapısı var elinde.Kötü oynayan olsa bile klübede oyuna sürebilecegi kozlar çok çok kısıtlı.

Bu skorla yönetimimiz gurur duymalı 5lik olmadıgımıza da şükür etmeliler.Bu skor onların eseri.Oyuncu almayı geçtim oyuncu satmayı bile başaramadılar.

Hakan Ateşler
10-08-2006, 12:20
yönetim bu mağlubiyetin sorumlusudur.ne zico ne bişey.daum gencleri oynatmadı yıllardır 89 da oyuna soktu 5 0 öndeki maçlarda bile oyuna almadı gençleri şimdi o gencler oynamaya çalışıyor can olsun kerim olsun(oynamadı dün ama ..)sonuç olarak daumun 3 yıldır ve aziz yıldırımın istifa kararı ve gerii dönüşünden kaybettiğimiz zaman bize böle bir mağlubiyet olarak geri döndü. ş. ligine katılırsak transfer yapılacak büyük transferler ama katılamassak başkaları gelir.böle bi mantıkla anca bu kadar, defanstaki can a helal olsun semihe helal olsun.taraftar kartla birilikte yönetim zırvalamaya başladı, hala devam...

Muhammet Budak
10-08-2006, 13:13
Abi hiç değilse Rüştüye yüklenmeyin ya Rüştü olmasa bu 2 farkın kaçlara kadar çıkacağını herkes biliyor.. takımda öne cıkanlar rüştüyle ikinci yarı ümit oldu ayrıca ilk goldede bişe yapamazdı adam bomboş gelip şu cekti dısardan bizimkiler pozisyon bile alamadılar

Rüştü olmasaydı 30.saniyede gol olmazdı topu rakibin önüne yumrukladı her zaman olduğu gibi uzaktan çekilen bir şutta yine kötü bir iş çıkardı.2.golde topa çıkmak için daha neyi bekliyor?Rüştü olmasaydı dün kesinlikle 3 gol yemezdik.

Mete Eker
10-08-2006, 13:26
Aziz Yıldırımın stoper takıntısı var.Adam stopere verilen paraya resmen acıyor.5-6 sene önce Alpay bi sene bizde kiralık oynamıştı ve altın çagını yaşamıştı.Alpay yurt dışından gelen tekliflere ragmen Fenerbahcede kalmak istemişti.Ama yönetim jetpanın belirledigi fiyatı çok bulmuşu.Dün gibi aklımda Aziz başkanın açıklaması.''Bir defans oyuncusuna 8 milyon dolar vermem''8 milyon doları çok görmüştü ama iki sene içinde takıma Revivo Rapajic Baliç Yusuf Ceyhun Ortega gibi aynı mevkinin adamlarına milyon dolarlarrı dökmüştü.Defansa sadece mirkovici almıştı.

Uzattım ama Daum ilk sene her dedigim yapıldı ama daha sonra yönetim beni dinlemez oldu demişti.İlk sene Luciano Tomas ve Servet gelmiş onlardan beri de takıma stopergelmedi.

Hakan Ateşler
10-08-2006, 15:26
Rüştü olmasaydı dün kesinlikle 3 gol yemezdik.[/quote]

bence de 5 6 yerdik kesin çıkardıklarını hatrlayın , böle defansa rüştü naapsın, bula bula rüştüyü mü buldunuz hatalı, kaç şut çıkardı adam

Yusuf Akan
10-08-2006, 15:42
Fenerbahçemizin sayılmayan golünü yayıncı kuruluş bir daha ekrana taşımadı, bunu heralde tüm türkiye akşam maçı izlerken çok büyük bir nefretle karşıladı.Bu durum bizim için pek de yabancı olmadığımız bir tavırdı. Sağolsun dıgıturk...yaşa dıgıturk senin sayende antremanlıyız bu tür oyunlara...ne alakası var demeyin...(bkz:en son k.erciyes maçında alex in pozisyonu)
bizim ki türk yayıncı kuruluşu 1 defa gösterir yada hiç göstermez,öteki elin gavuru hiç göstemedi...bence gavur daha insaflı, en azından gavur dersin...ya bizimkine ne demeli?

Alper Tunka
10-08-2006, 15:43
evet erciyes maçındaki alexin vuruşu kesinlikle goldü çizgiyi geçtiğini hepimiz gördük..kiev maçındada sayılmayan gölümüzde semih ofsayt değildi o yüzden ikinci kez göstermediler..yaa ne istiyolar bizden anlamıyorum,dediğin gibi hadi onlar gavur...ama bizim yayıncı kuruluşumuz hepsinden gavur..

Ah yaa o son dakikalardaki tuncayın vuruşu nasıl direğin yanından dışarı çıktı,yerlere vurdum kendimi yaa,bi kerede şans bizden yana olsun ne var yaniii

Recep Mahmutoğlu
10-08-2006, 15:46
yine hüsran oldu sonuç bundan önceki yıllar gibi yine.ben bu futbolcularıda anlamıyorum yönetimide.yazık çok yazık oldu

Emre Tanrıseven
10-08-2006, 16:31
Rüştü olmasaydı 30.saniyede gol olmazdı topu rakibin önüne yumrukladı her zaman olduğu gibi uzaktan çekilen bir şutta yine kötü bir iş çıkardı.2.golde topa çıkmak için daha neyi bekliyor?Rüştü olmasaydı dün kesinlikle 3 gol yemezdik.

rüştü olmasa fark yerdik şimdi uefanın hesaplarını yapıyo olurduk.. ben dün rüştüye suc bulmuyorum sucu zikoda aramak lazım orta saha bombostu adamlar duvar pası yapa yapa rustunun karsısına geciyolardı.. anelka yerine mehmeti oynatsaydı 24. saniyede golu yemezdik bundan emin ol

Ozan Avcu
10-08-2006, 17:15
Tümer-Alex-Anelka 3 ü bi arada fazla geldi sanırım bu maç için... bazı rakipler vardır taktiğini onlara göre kurarsın. tümer yerine orta alanda koşan bi adamla başlanabilirdi bence. ayrıca ilk yarı sonunda anelka da da çıkabilirdi.
olan oldu artık, umarım zico gerekli dersleri çıkamrıştır bu yenilgiden...

Burak Talaz
10-08-2006, 17:48
artık anelka nın bileti kesilmeli.Yeter artık.Ne için ugrasıyolar anlamıyorum adam zaten gitmek istiyo bırakın gitsin.Anelkaya benim kanaatimce ihtiyac yok.daha iyisini alacak gücteyiz.bu anelka ısrarı nedir anlamıyorum ayrıca kimse rustu ye laf söylemesin bence tamam 2. golde hatası olabilir ama genel olarak cok iyiydi.o olmasa mac daha farklı bitebilirdi.

İlker Aktaş
10-08-2006, 19:08
Maçı canlı izleyemedim ama benim gördüğüm Ümit sahada yoktu yaptığı iki tane "Sağ Ayağının Dışıyla" yaptığı ortaysa yaptıkları BRAVO! Ama o bir bek adamı böyle bir maçta bile onun kanadından bu kadar Tehlike geliyorsa gerisini düşünmek istemiyorum. Keşke Ümit konusunda "Ümit'li" olabilsem ama geçen senelerdeki performansı gibi olması bile yetmez bence..

ozaman bence bir izle ondan sonra yorum yap dostum..!
ümit bugün nasıldı biliyormusun serkan yaşında gibi deparlar yaptı o yaşına ramen..!

Ümit Özat.. Bakınız hayatının maçını çıkardı diyenlere ben ne diyordum ErciyesSpor maçından sonra ama nasıl savunuyorlardı "Büyük Kaptan"ı! İlk yarı bu maç 5-0 olmadıysa sadece ŞANS'tandır. Fenerbahçe'nin bu takımla bu oyuncularla yapamayacağını söylerken sevinç gösterileri gözümüzü kör etmişti oysa ki.. Allah bilir şimdi de "Ama Ümit 2. yarı ne toplar kesti sen ne diyorsun" diyecekler. Varsın desinler..!!

Demek ki gerçekleri görmek için böyle acı tecrübeler gerekiyormuş. Yönetimin yanlışlarını nasıl kapatacağını, tek oyuncuya hem de gitmek için yalvaran istemiyorum diyen bir oyuncuya bel bağlanmaması gerektiğini ne zaman anlayacağını, 100.yıl beklentilerini nasıl karşılayacağını merakla bekliyorum!

Şampiyonlar Ligi mi?! O da ne yönetimimiz bizim hedefimizi sezon başından UEFA olarak belirlemedi mi zaten?!!!

Çağrı Özmen
10-08-2006, 19:18
Ya Başka birşey diyemiyorum,Kaptan ne yapsa yaranamıyor.Yuh artık...

Servet Güldeş
10-08-2006, 19:58
http://img212.imageshack.us/img212/6355/9900fcbchelsea0312rj.jpg

99-00 yılında chelsea ye ilk maçta yenilen barca taraftarı yapmış ve sanırım maçıda 2-0 almış

Atilla Çevik
10-08-2006, 20:01
Çok güzel yapmışlar ya, bizde denesekmi acaba

Kayhan Özturk
10-08-2006, 21:32
süper olur çok iyi motive olur oyuncularımız taraftarın maçı olacak bu maç

Alper Tunka
10-08-2006, 22:50
bu videodaki açıdan ofsayt değil gibi görünüyor ama görüntü yanıltıyorda olabilir bilemeyiz..tam yan hakemin açısından görmek lazım..

Hakan Ateşler
11-08-2006, 00:33
barça o maçı 5 0 mı ne kazanmıştı die hatrlıorum, yani inanılmaz bi motivasyon olmuştu onlar için, ancak o zamanlar barca chelsea den çok daha güçlüydü, dinamo ise nerdeyse bizim kadar güçlü hatta bizde bi sürü yıldız olmasına rağmen bizi yendiler ama dediğim gibi biraz destek ve motivasyon takımı ateşler, bakarsınız psv maçı gibi güle oynaya 3 0 bile kazanırız ama destek çok önemlii

Baran Kutlu
11-08-2006, 01:44
http://rapidshare.de/files/28821922/golmuacaba_fenerliyim.net.rar.html
bilmiorum verildi ama verilmeyen golumuzun videosu

bu pozisyon ofsaytsa ben de FENERBAHÇEli degilm arkadaş!! semihe en yakın olan adam tabiki semihin gerisinde ama altıpas çizgilerinin kesiştigi yerdeki adam semihle aynı hizzada.yuh diyorum yaa.hakem zaten sürekli kartlrı bize gösteriyodu,golümüzü de vermemiş.daha yapacagı bişe kalmadı hakem üçlüsünün..çok net konusuyorum ama iki saattir izliyorum pozisyonu tekrar tekrar.ben böyle gördüm.

Bahriye Tekin
11-08-2006, 01:48
buz gibi gol işte! >:(
yeter artık ya! kim dur diyecek bunlara!
içerde başka eziyet, dışarda başka! ama kendi federasyon başkanın, kendi hakemlerin sana bunları yaparken çok görülmemeli belki de! :-X
deplasmandan dönen takımın deplasmandaki maçını ve cmt.ye koy, appi nin kartına 3 maç ceza ver!
süper hızla başladılar(!) valla lige! hatta en iyi onlar başladı!
nedir bu nefret, bu düşmanlık anlayamıyorum ben!
ama yeter!
birileri (!) bu işe bi çare bulmalı artık!!!

Baran Kutlu
11-08-2006, 01:50
aynen öyle yaa >:(

Kemal Aktürk
11-08-2006, 02:01
Defans çok sırıttı bu maç. Rüştü kurtardıklarıyla kahraman olabilirdi ama yedikleriyle acemi kalecileri aratmadı. Zaten bence en büyük sorunu bu!
Orta saha gerekli direnci göstermeye çalıştı ama Api sarıyı yiyince etkisini kaybetti. Hakem takdir haklarını çoğu zaman kiev den yana kullandı. Herkes defansdan yakınıyor ama bizim orta saha ve forvet hattımız arası hala kopuk. Ne ileride uyumlu bir pres var ne geriye yardım.
Sayılmayan gol ofsayt kamerası olmadığından anlaşılamıyor. Bu açıdan Semih geride gibi gözüküyor. Ama ofsayt kamerası olmadan sittin sene anlaşılmaz.
İkinci maç çok zor geçecek belli. İlk yarı gol yemeden bir gol bulmak lazım yoksa Uefa da başarıdan başarıya koşacağız yine :)

Bahriye Tekin
11-08-2006, 02:24
http://img212.imageshack.us/img212/6355/9900fcbchelsea0312rj.jpg

99-00 yılında chelsea ye ilk maçta yenilen barca taraftarı yapmış ve sanırım maçıda 2-0 almış

bununla birlikte süper bi tezahüratla bitiririz bu işi inşallah...

Baran Kutlu
11-08-2006, 03:27
mesela : Çocuklar inanın , inanın çocuklar guzel günler gorecegiz gunesli gunler.dinamoyu kadıköyde devirecegiiiz şampiyonluk sarkıları söyleyecegizz ..

İlker Aktaş
11-08-2006, 04:00
Şampiyonluk şarkıları mı??

Biz ancak gruptan çıkma şarkıları söyleyebiliriz bu takımla ya anlamıyorum ben.. Ya futboldan anlamıyorum ya da biz çok duygusalız. Kaptanımızı sonuna kadar savunmalar - iyi değilse kabul edelim ne var bunda anlamıyorum - CL'de başarı hedefleri.. Arkadaşlar bu takımla çok zor transfer şart. Transfersiz UEFA bile zor!..

Biz bu takımı yenebilmek için bu şablondan da kesinlikle ödün vermeliyiz. Bu taktikle bu anlayışla yenebilirsek CL de de başarı gelir düşünün yani o kadar. Bu maçı kazansa kazansa taraftar kazanabilir.. Başka türlü imkansız..

Baran Kutlu
11-08-2006, 04:02
şampiyonluk derken cL şampiyonlugu demiyorum tabiki..

Hakan Ateşler
11-08-2006, 08:50
bence maraton alta veya fenerium alta büyük 2 0 yapılmalı, sarı lacivert herkesin elinde.süper motivasyon olur.bunu kulübe iletmek lazım.

Alper Tunka
11-08-2006, 20:43
maraton alt olursa çok daha iyi olur hem Tv'dende görülür..kesinlikle yapılmalı çok iyi motive eder oyuncularımızı

İlker Aktaş
12-08-2006, 13:05
Peki biraz daha genis dusunelim..

Stadin tamaminda 2-0`i asilayan pankartlar bu tip gosteriler yapilsin.

Ve bir oneri daha.. Tum yonetim maca 100. YIL formalari ile gelip takima inancini gostersin. Biz bu maci taraftarligimizla inancimizla kazanabiliriz..Baska turlu cok cok cok zor!!

Alper Tunka
14-08-2006, 15:33
Gol yemeden bir gol attığımız taktirde tur mutlaka bizimdir,ikinci golü bizler taraftar olarak atacağız...taraftar olarak maça ağırlığımızı öyle bi koymalıyızki rakip top ayağına geldiğinde yapacak bişey bulamasın çaresiz kalsın,,,,bunu zaten hep yapıyoruz diyceksiniz belki ama her zamankinden çok çok farklı olmalıyız...maratonu,migrosu,feneriumu,telsimi tek yürek tek ağız olmalıyız,mabedimizin bu maçta inlemesi yetmez yıkmalıyız ortalığı geçen sezon mabeddeki sivas maçında 15dk yapılan şov gibi herkes delirmeli ve eminimki zafer bu şekilde kesinlikle bizim olacaktır...

Şükrü Günal
14-08-2006, 15:40
O kadar güzel yazmışsınız ki arkadaşlarım..Bizler,mabedde kimleri eli boş göndermişiz,Dinamo mu çıkamayacak??Herkesle hemfikirim,biz bunlara mabedde 2 tane hatta fazlasını atarız ama yemeden bitirebilir miyiz?2-0 pankart olayı süper fikir..Olmadı maçtan önce futbolcular ısınırken 4-3'lük antep maçının özeti yayınlanabilir..Futbolcu-taraftar-yönetim ne motive olur düşünsenize..Eğer bir de basılması düşünülen pankart açılırsa ben düşünemiyorum.Zaten Rebrov başına gelecekleri biliyor,o yüzden Kievde çabaladı yoruldu..Biz bu maçı alacağız,eleyeceğiz..Transferde olmasa,yönetim adam da almasa,Zico yeni de olsa ruhumuz yeter..

Alper Tunka
14-08-2006, 16:00
Hayal Ederseniz Gerçekleşir
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Alex De Souza

Merve Ocak
14-08-2006, 18:25
gol yeriz ama yine de eleriz

Doğuş Kaya
14-08-2006, 19:37
cok zor mac arkadaslar..3ncu golu yememız bizim için cok kotu oldu..ancak fenerbahcemiz bizim de destegımızle turu gececektır..hepberaber maca gıdelım..stadda takımızı destekleyelım..

Çağlar Çağatay
14-08-2006, 19:46
bencede gol yeriz ama 3-1 ya da 4-1 gibi bi sonuç alırız...en azından uzatırız bu maçı diye düşünüyorum...

Akif Ahmetoğlu
14-08-2006, 20:50
İNANIYORUM http://img159.imageshack.us/img159/8512/20el4.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=20el4.jpg)

İlker Üçer
14-08-2006, 20:52
Şimdi bunca umut dolu yazının içinde rahatsız edici kaçacak bu ama bence çok çok zor. Karşımızdaki takım da bizim kadar aç, uzun süredir başarısızlar Avrupa'da, en azından istedikleri kadar başarılı değiller, üstelik geçen sene Thun'a elendiler hem de 2. ön elemede yanlış hatırlamıyorsam, yani Uefa'ya dahi gidemeden elendiler geçen sene. Tecrübeleri bizden fazla, tek tek oyuncular olarak değil, kulüp olarak, futbol kültürü olarak... Evlerinde 3-1 gibi bir skor avantajı yakaladılar, şimdi ise en etkili oldukları, oynamayı en çok sevdikleri "kontra" oyununu oynamaya geliyorlar. Rakiplerinin 100. yıl ve Avrupa baskısı altında olduğunu da gayet iyi bilerek geliyorlar üstelik, her şey onların lehine gibi duruyor. Yenilmeyecek bir takım asla değiller ama ilk maçın skoru çok zora sokuyor işi. Biraz da "şans" faktörüne bakar iş, erken gol, kartlar vs... Ama zor dediğim gibi, umarım beceririz...

Alper Tunka
15-08-2006, 00:02
Hiç bişey yok kiev'de yaa vasat bi takım..korkmazsak orta sahada top yapabilirsek perişan ederiz gerçekten,ilk maçta gördük defansta yapılan basit hatalarımızdan bir sürü pozisyon yedik,alex ve tümer süper ikili olduklarını bu maçta göstersin fark olur maç başka hiç bişey değil sadece YÜREK gerekiyor..yüreğimizle mücadele edelim ne takım oyunumuza ne de bu muhteşem taraftarımıza dayanabilirler...Bu tur mutlaka bizim olacak...

Tamer Akdağ
15-08-2006, 00:59
bnce kiev iyi bi takım ozellkle rincon we correa cok iyi oyuncular...ama biz onlardan daha iyiyiz we turu kadıkoyde geceriz...

Bahriye Tekin
15-08-2006, 01:23
ben yiyeceğimiz muhtemel golden korkuyorum. yoksa bizim gol için mabedde o destekle bi sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. ama işte gol yersek sarpa sarar iş. oooffff...

Tamer Akdağ
15-08-2006, 01:48
bnce maca sakin baslamamız lazm...sabretmek cok onemli kontrollu oynamamız lazm..we macın 90 dakika oldugunu unutmamak gerekir.

Ozan Karaer
15-08-2006, 01:55
bnce maca sakin baslamamız lazm...sabretmek cok onemli kontrollu oynamamız lazm..we macın 90 dakika oldugunu unutmamak gerekir.

bence de ...panik olmaması gerekir...eğer ilk yirmi dakika kontrollü oyanyıp gol bulursak,tur atlarız...herkesin içinde bi karamsarlık hakim...bu ne yaaa...ne takımlar geldi Kadıköy'e de boylarının ölçüsünü aldılar...FENERBAHÇE istediği zaman Kadıköy'de alır skoru...bana göre de eze eze alacak...

Onur Erülker
15-08-2006, 14:11
Bencede onlar gibi ilk dakikada gol atmak zorunda değiliz.En önemlisi sabır.90 dakikada gol yemeden atmamız gereken 2 gol yeterli arkadaşlar.Biz bu cehennemde kimleri 6 lık, 3 lük yaptık.Yeterki biraz sabır ve birazda sahadaki çubukluların Fener gibi oynaması başka hiçbirşey değil...

Hasan Güler
15-08-2006, 14:47
atak yönönden korkum yok ama defans.inşallah lugano'yu yetiştirirler..

Tamer Akdağ
15-08-2006, 16:29
ewet luganonun yetişmesi iyi olur cunku ordan hazır gelmiş olucak bu cok onemli...

Kemal Aktürk
16-08-2006, 00:00
http://img227.imageshack.us/img227/3977/32020168ir8oj2.jpg

Kimin astığı meçhul ama üzerinde düşünülmesi gereken bir pankart.

ANLAMI: Kürtler evlerinizi havaya uçururken (bombalarken) ,biz de sizi stadyumda havaya uçuracağız..

Aycan Yılmaz
16-08-2006, 01:00
Macın gelmesini öyle yada böyle bekliyordum. Ama simdi isin öyle yada böylesi kalmadı!

Alper Tunka
16-08-2006, 01:43
Kimin astığı meçhul ama üzerinde düşünülmesi gereken bir pankart.

ANLAMI: Kürtler evlerinizi havaya uçururken (bombalarken) ,biz de sizi stadyumda havaya uçuracağız..

Bizi Uçurcaklar Öylemi...DİKKAT Et De Ters Tepmesin Allah muhafaza karnın falan şişer ;D ;D

Tamer Akdağ
16-08-2006, 01:55
kiev daha once gormedigi cehennemi gorucek..ole yada bole tur bizim..ama mutlaka sabırlı oynamamız lazm bu cok onemli..

Şükrü Günal
16-08-2006, 07:09
Bu pankart ne yaw.Bunlar kendisini ne sanıyor..Havaya uçurmakmış..Sabrım mabrım kalmadı.Deli oldum bunu görünce..Teknik,taktik falan kalmadı artık ya..

Emre Akgün
16-08-2006, 09:17
D.kiev macina tam bir hafta kaldi... hayatlarinda gormedikleri bir cehennem gorecekler. rize macinda cok guzel bir atmosfer olusturmaliyiz. unutulmamasi gereken bisey var, gecen sene 6S maci oncesi h.ici oynanan denizli macinda yakalanan cok guzel bir hava vardi ayni havayi bu hafta rize macinda yakalamaliyiz. biz taraftar olarak elimizden geleni yapmaliyiz.

Sercan Okur
16-08-2006, 10:32
Telsim tribünü için bilet bitmiş diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama gelecek olan arkadaşlar şimdiden temin etmeli biletlerini.

Yiğit Arın
16-08-2006, 10:56
Evet Telsim biletleri tükenmiş.

Biletix'ten:

Bilet Fiyatları
Migros 22,50 YTL
Telsim 22,50 YTL - TÜKENDİ
Fenerium Üst Tribun 40 YTL
Fenerium Alt G – Blok 80 YTL
Fenerium Alt F – Blok 120 YTL
Fenerium Alt E – Blok 140 YTL

Hakan Ateşler
16-08-2006, 15:11
telsim de migrosa da tükendi ben dün anca migros alabildim ama telsime gelmek istiorum. değişmek isteyen varsa değişelim. nerden bulacam telsim bileti yaa, arkadaşlar varsa migros bileti arayan tanıdığınız gfb den falan ben de var karşılığında telsim bileti istiorum. yardımcı olursanız sevinirim...

Olcaytuğ Şenses
16-08-2006, 17:33
İlk önce nasıl olursa olsun kazanalım da şampionlar liginde oynayalım.Bence takım kuvvetli ve de gerçek bi fenerbahçeli gibi oynarlarsa yenemeyeceğimiz takım da yok arkadaşlar.Hepimiz gördük denizli de şampionluğu kaybettiğimiz zaman appiah bile ağladı.Bu çocuklar ruhunu koyor ortaya takım için birlik beraberlik için ve de en önemlisi FENERBAHÇE için.takımdan tek istediğim turu geçeriz 3-0 olusun bizim olsun düz olarak sadece bu.kayseri maçına çıktığımız kadro ile oynarsak bance kazanırız fakat bu anelkanın yazılı basından takip ettiğim kadarı ile söylenenlere göre anelkada bi isteksizlik varmıs sadece tek istediğim onun da bir an önce takıma karılması beşiktaşa inönü de saraçoğlunda 4-0 lık maçta galatasaraya attığı golu hepimiz gördük dimi herkesssss atamaz ööle ona göre iliç miliç bahane fenerin forwet şahane :) ;) :D

Muhammet Budak
16-08-2006, 18:05
Ben o gs maçının haftasındaki havayı bir türlü göremiyorum, takım o zaman manisa maçında çok mu iyiydi de herkes gs'yi yeneceğimize bu kadar inanmıştı şimdi niye yok taraftarda o motivasyon???Ben inanıyorum turu geçeceğimize ve herkesin da inanmasını rica ediyorum.Önce taraftar olarak bizlerin motive olması lazım.

2-0'a yani tura inanıyorum ve turu geçeceğiz...

Bahriye Tekin
16-08-2006, 20:11
maç ile ilgili hiçbir heyecan yok!
bizim tarafsız(!) basınımız 6s maçından önce ya da onların bi avrupa maçından önce oluşturdukları havayı yaratmaktan uzak nedense? :-X >:(
sanki oynanacak maç hazırlık maçıymış gibi bi tavır içindeler...
burda iş yine başa düşüyo.
orda olup takımı destekleyebilecek olan herkes kendi mutivasyonunu kendisi yapacak! yok başka çaresi!

Yiğit Arın
16-08-2006, 21:04
Sadece Fenerium Alt F Blok bileti kalmış.

Maça ise daha bir hafta var. Milli maçlar var. Kiev'den önce bir lig maçımız var. Kiev maçının henüz konuşulmuyor olması gayet doğal ve doğru.
Haftasonu geçsin, basınımızın en iyi yaptığı iş olan tansiyon yükseltmeyi yine gayet iyi şekilde yapacaktır. Bu işimize şimdiye kadar yaramış mıdır tartışılır tabi.

Mustafa Akdoğan
17-08-2006, 00:11
taraftar görewini tam yapacak ama takım konusunda süpheliyim....cok zor bir mac olacak yemeden 2 gol atmak inanılmaz zor çünkü d.kiew mükemmel bir kontra atak takımı we bizde onalrın sewdigi gbi oynama zorundayız umarım hayırlısı olur.....

Bahriye Tekin
17-08-2006, 00:16
Sadece Fenerium Alt F Blok bileti kalmış.

Maça ise daha bir hafta var. Milli maçlar var. Kiev'den önce bir lig maçımız var. Kiev maçının henüz konuşulmuyor olması gayet doğal ve doğru.
Haftasonu geçsin, basınımızın en iyi yaptığı iş olan tansiyon yükseltmeyi yine gayet iyi şekilde yapacaktır. Bu işimize şimdiye kadar yaramış mıdır tartışılır tabi.

bu konuda sana katılıyorum, kesinlikle haklısın; sırası, zamanı var ama benim sindiremediğim bu kadar önemsiz gibi davranmaları...
tansiyonu yükseltmemeleri takımın morali motivasyonu açısından iyi olabilir elbette.

Tamer Akdağ
17-08-2006, 00:18
ben takım konusunda supheli deilim kiev iyi bi takım olabilir hatta deplasmanlarda daha ii olabilir bizde KADIKOY de daha iyiyiz bide bole dusunmek lazm...ama kontrollu oynamalıyız mac 90 dakika 85 dakika atamayız son 5 dakkada atarız hiç belli olmaz...o yuzden sawunmayı kesnlkle bosaltmamamız lazm..

Tamer Akdağ
17-08-2006, 00:53
ewt her turlu sonucta takımımızın arkasında olamalıyız renkdas..cunku daha sezonun bası..ben takımıma guveniyorum ama allah gostermesin olası bi kotu sonucta olsa takımımıza sonuna kadar destek olmalıyız bu cok onemli...ama kiev i eleyecegimize yurekten inanıyorum...

Tamer Akdağ
17-08-2006, 00:58
ewet bende sonuna kadar guveniyorum takımıma ... kesinlikle eleyecegiz..

Alper Tunka
17-08-2006, 15:52
ilk 30 dk'da sadece bir gol maçı farka götürür...hiçbişey yok Dinamo kiev'de vasat bi takım...orta sahamız biraz top yapsın bu büyülü atmosferse perişan olurlar...yani elersekte elenirsekte kendi marifetimiz olacak yeterki İNANALIM !

En büyük güvencem Alex ve Tümer ikilisi

Hakan Ateşler
17-08-2006, 17:05
şu anda telsim tribününün de dahil olduğu bir kaç tribünde ek kontejan açıldı. benm arka 2 telsim bileti aldırdım. bileti olmayanlar biletixten alabilir...
TELSİM BİLETİ SATIŞI VAR

Hakan Ateşler
17-08-2006, 17:42
heycan yaptım haa:=)) ama maçı yenmek boynumuzn borcu takım oynası oynaması taraftar kazanacak maçıı

İlker Yiğit
18-08-2006, 19:32
arkadaşlar maçın saati hakkında bilgisi olan var mı?
21,00 da. kesinlikle eleyeceğiz

Doğuş Kaya
18-08-2006, 19:41
luganomuz da gelıo..umarım kıev macnda oynar..arkadaslar copa libertadoresın hemen hemen her macını ızledim..lugano cok ii bi defans..hırcın hırslı vahşi cırkef..bıze de bence tam oyle bı adam lazim..

Serhat Özcan
19-08-2006, 00:27
Hehehe. 6s maçında vericeksin Hasan Şaş'a bunu yiyecekler birbirlerini :)

yapma bea abi luganoma yazık değilmi bırak hasan zaten hersene kadıköyde kendi kendini yiyo,zaten necatide var o işi yapmak için bulaştırma bizimkileri:)biz böle küçük şeylere takılmayalım ama demi:)herşey güzel olacak...

Kerem Çalkılıç
19-08-2006, 12:45
Dinamo Kiev maçından bahsediyoruz sanıyordum ama? :)

Muzaffer Eken
19-08-2006, 12:50
Dinamo Kiev maçından bahsediyoruz sanıyordum ama? :)
;D :P

Kayhan Özturk
19-08-2006, 13:40
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/4944522.asp?yazarid=162
altan tanrıkulunun bugünkü yazısı biraz güsel yazmış.
futbolcular inanırsa imkansız değil.

Bahriye Tekin
19-08-2006, 19:06
http://img291.imageshack.us/img291/7227/fbkievzh5.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=fbkievzh5.jpg)

nolur inansınlar bizim kadar ve şans da bizimle olsun, alalım şu maçı, tur bizim olsun...

İlker Aktaş
20-08-2006, 16:49
Ben maçtan sonra Tuncay'ın açıklamalarına dikkat çekmek istiyorum. "Biz inanmadığımız hiçbir maça çıkmayız." dedi..

Bizler inandık siz de inanın..
Bizim için şu turu alın..

Mustafa Akdoğan
20-08-2006, 19:07
atlayın turu dökün bizi sokaklara!!! psw ye 3 atan bu takım kiew'e neden atmasın??işallah kazaya ugramayız...

Kerem Çalkılıç
21-08-2006, 00:35
Doğrudur Kerem. Ben önümüzdeki ilk maçı zannederek söyledim saati. Bazen iyilik yapmakta hata olabiliyor. Pardon.
Yok yanlış anlama. Sadece fark etmen için söyledim. Kötülemek için değil. ;)

Maça 3 gün kaldı millet, heyecan var mı, heyecan? :)

Ozan Karaer
21-08-2006, 15:07
BİZLER İNANDIK,SİZ DE İNANIN
BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIN...

Volkan Güler
21-08-2006, 15:57
milyonlarca taraftarın seninle
inanıyor turu geçeceğine
yüreğinle oynarsan gideceğiz
şampiyonlar ligine...

Yusuf Akan
22-08-2006, 10:50
Lugano bu maçta oynayacak mı? bilen var mı?

Sercan Okur
22-08-2006, 11:19
Lugano oynamayacak izin çıkmadı.

Yusuf Akan
22-08-2006, 12:26
Lugano oynamayacak izin çıkmadı. :-/ :-/

Emre Akgün
22-08-2006, 12:29
lugano olmasada bu turu gecicegimize inaniyorum. umarim yanilmam

Ufuk Kesici
22-08-2006, 14:02
HERKESE SELAM
YARIN ALLAHIN İZNİYLE BENDE KADIKÖYDEYİM..
MERSİNDEN Bİ İSTEĞİ OLAN LÜFTEN YAZSIN..!
STADTA GÖRÜSÜRÜZ..

Selçuk İnce
22-08-2006, 14:17
arkadaşlar sizlerle beraber olamasakda sizlerin orda bizi aratmayacağınıza inanıyoruzzz

Serkan Özen
22-08-2006, 16:52
Lugano bu maçta oynayacak mı? bilen var mı?
İzin çıktı Lugano'ya.
Zico'nun izin vermesi halinde yarın oynayabilecek.

Kaynak : Fenerbahce.org

Burak Talaz
22-08-2006, 17:00
walla çok hayırlı bi hber.Çok sewindim ;D ;D ;D ;D ;D

Yusuf Akan
22-08-2006, 17:04
İzin çıktı Lugano'ya.
Zico'nun izin vermesi halinde yarın oynayabilecek.

Kaynak : Fenerbahce.org
;) ;)

Hasan Güler
22-08-2006, 17:49
Resmi sitede izin çıktığına dair bir haber yok. Sadece lisansının çıktığını belirtiyor. UEFA'da oynayabilir demek değil bu. Sanırım yanlış anladın renktaşım.

bence sen yanlış anladın renktaş.fenerbahçe uefa'ya lugano'nun kupa maçları için özel durum bildirmişti.düne kadar izin yoktu ama bu sabah izin çıktı.yani lugano ilk on birde..:D

Sercan Okur
22-08-2006, 18:19
Lugano şoku!..
UEFA ilk önce Lugano'nun Dinamo Kiev karşısında oynayacağını belirtti. UEFA sonra gönderdiği ikinci resmi yazıda Lugano'nun oynayamayacağını bildirdi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lugano'nun, Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA'dan onay çıkmadı. Yaklaşık bir saat önce sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden "müjdeli bir haber olarak" duyurulan, Lugano'nun Dinamo Kiev maçında oynayabileceği yönündeki haber, UEFA'dan gelen yeni bir açıklamayla geri çekildi. Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir de kararı doğrulayarak, Lugano'nun yarınki maçta oynayamayacağı açıkladı.

Resmi sitede haberi geri çekti.

Serkan Özen
22-08-2006, 18:22
Resmi sitede izin çıktığına dair bir haber yok. Sadece lisansının çıktığını belirtiyor. UEFA'da oynayabilir demek değil bu. Sanırım yanlış anladın renktaşım.
Haber yayınlanmıştı. Ama yeni karar gelince haberi geri çekmiş olmalılar. Muhtemelen sen de geri çekildikten sonra baktın.

Sercan Tuna
22-08-2006, 19:15
uluSOYSUZ burayada el atmış olmasın :P yaparmı yapar valla :P

Ufuk Peker
22-08-2006, 19:38
napalım.lugano yerine biz görev alacaz ozaman.

Hasan Muradoğlu
22-08-2006, 19:54
İlk 10 dk. da gol yemezsek,sabırlı oynarsak, geçeriz bu turu ama paldır-küldür rakibin üstüne saldırırsak 100. yılımıza kötü bir Avrupa deneyimiyle başlamış oluruz..

Tamer Akdağ
22-08-2006, 20:18
yarn dinamoyuda KADIKOY ün çimlerine gomucez inşallah... bekle bzi samp. ligi....

Emre Akgün
22-08-2006, 20:25
Yalnız ben hakemden ciddi ciddi korkuyorum. Vermişler yine bir ingiliz hakem!!!!!

İddia ediyorum; bu hakem bizim maçta berbat bir yönetim gösterecek! Gerçekten çok endişeliyim! :( Bu hakemi bizim yenmemiz lazım arkadaşlar. Fenerbahçe'm Kiev'i yenerken bizim de bu hakemi devirmemiz lazım.

valla ben alistim artik ingiliz, rus, fransiz, turk farketmez hakem hakemdir iste hepsi ayni :)

Emre Tanrıseven
22-08-2006, 20:50
biletixte baktımda biletler bitmiş sadece 165 ytl olan fenerium biletleri satışta

Şükrü Günal
22-08-2006, 20:57
Bu nasıl iş ya?Önce Lugano'nun oynayacağına dair belge gelmişmiş,sonra yanlış olmuş,UEFA bu sefer oynamayacağına dair belgeyi kulübe göndermiş.Ya uefa bizimle dalga geçiyor,ya da bizim yönetim olayı önemsemiyor.Maça gelince,fırtına öncesi bir sessizlik hakim.Aklıma GS maçları geliyor.Şimdi yapılacak şey maç anını beklemek,sonra da Dinamoyu çimlere gömmek..O maçta açtıkları pankart hala aklımda...

Aycan Yılmaz
22-08-2006, 21:04
Lugano'nun oynaması icin verilen kararın tekrar degistirilmesi bana pek iyi gelmiyo!!.. Ne oldu da degistirme geregi duyuldu!?

Yalçın Ateş
22-08-2006, 22:02
lugano nun oynatılmaması doğru her ne kadar biz önceden sözleşme imzalasakta adamın adı uefa ya bildirilmedi ama o olmasada olur sahaya yine 11 kişi çıkacağız elimizden geleni yine yapacağız . taraftar görevini yine en iyi şekilde yaparak bu maçı şova dönüştüreceğiz . bu maçta kerim gol atacak :)

Akif Ahmetoğlu
22-08-2006, 22:04
İNANIYORUM http://img159.imageshack.us/img159/8512/20el4.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=20el4.jpg)

Tuncay maç sonunda dediki ;İNANMADIĞIMIZ MAÇA ÇIKMAYIZ

Hadi hayırlısı

İlker Üçer
22-08-2006, 22:11
Lugano'nun oynayamayacağını tahmin ediyorduk ama Uefa'nın yaptığı hata da affedilecek gibi değil. Ben hakemden yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum, S.Bennett Ada'nın en iyi hakemlerinden biri. Maça gelince, şansa çok ihtiyacımız var, aksi halde yeterli skoru almak çok zor.

Sercan Okur
23-08-2006, 08:30
UEFA kıvırdı Lugano yok

F.Bahçe'nin yeni transferi Diego Lugano konusunda UEFA skandal bir karara imza attı. Pazartesi günü, kulübün gönderdiği uluslararası transfer sertifikasına ulaşan UEFA, dün önce Uruguaylı futbolcunun Kiev maçında oynamasında bir sakınca olmadığını açıkladı. Ancak UEFA yetkilileri bir süre sonra karar değiştirip Lugano'nun bu akşam oynayamayacağını deklare etti. Bu sabah UEFA Acil Komitesi'ne başvuracak F.Bahçe sonuç alamazsa CAS'a giderek tazminat isteyecek.

Serhat Özcan
23-08-2006, 14:55
allah yardımcımız olsun arkadaşlar...

Serpil Erki
23-08-2006, 17:03
Saatler ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Mesai bitsede kendimi mabede atsam. ::)

Şükrü Günal
23-08-2006, 20:16
Maça çok az kaldı arkadaşlar..Heyecandan elim ayağım titriyor.Ben inanıyorum turu geçeceğiz..Ne olursa olsun geçeceğiz.Kalbimiz tur için çarpıyor.2-3 saat sonra burada zaferi kutlamak dileğiyle...

Şükrü Günal
23-08-2006, 20:31
Tribündeki 2-0'ı gördüm..Süper ya..Ağlayacağım neredeyse.Süpersiniz,süpersiniz...

İsmail Kelebek
23-08-2006, 21:55
abi ben bu önder can ikilisini tebrik ediyorum.şampiyonluk maçında denizliden yedirdiği golün aynısını bu maçta yediren öndere söyleyecek söz bulamıyorum.allah onu bildiği gibi yapsın.taraftara bu yapılmaz kalp krizi geçirceğiz onlar yüzünden.

Emrah Temiz
23-08-2006, 21:56
her zmn desteğim bu takıma ama inanç ve takım ruhu olmadığı sürece zor maalesef :(

İsmail Kelebek
23-08-2006, 21:58
abi savunmada pres yapmıyoruz adamlara saldırmıyoruz.hadi kontrollü oynuyoruz diyelim ama defanstaki verdiğimiz pozisyonlara bakın.orta sahadan başka bir bölümü çalışmayan takımın yapabileceği bu kadardır.hadi 5 golü bulalım artık da alnından öpülsün o futbolcular.bu halsizlik bitkinlik şaşkınlık ve mallıkla bunlar bu maçta hiçbir şey yapamazlar.4 gol dile kolay:<offfff offfff

İsmail Kelebek
23-08-2006, 22:00
nedir bu tarfatarın suçu da kendinden daha güçsüz bir takım karşısında 5 dakika gol yemeden duramayan bir takımı desteklemek zorunda kalıyorlar.isyan ediyorum artık ya bu şanssızlıktan değil artık ileri zekalılıktan ileri geliyor

Tamer Akdağ
23-08-2006, 22:02
abi bu defansla olmaz...4 atarız ama yine yeriz..atsak nolur..

Tamer Akdağ
23-08-2006, 22:04
abi hakem kotu olabilir hatta rezalette olabilir ama suda bi gercek defansımız hakemden daha kotu ...

İsmail Kelebek
23-08-2006, 22:04
Bence Önder-Luciano(Servet)-Lugano-Ümit olmalı defans bloğumuz.

bence şampiyonlar ligi ve bizim beklentilerimiz için bu da yetersiz.ümit özat bu takımın kaptanı olamaz kesinllikle.şampiyonlar liginde final bile oynasan bu takım bikaç oyuncu yüzünden yine bu durumlara düşer.abi üzüntüden ve sinirden ne yapacağımı bilemez hadleyim..gerçi alıştık artık.maç sonunda kesinlikle alkışı haketmiyor takımın büyük çoğunluğu.appiah tümer aurelio kerim ve tuncay a lafım yok

İsmail Kelebek
23-08-2006, 22:05
bence tuncay o pozisyonda son oyuncu değildi sarı kart doğru ama hakem değil gerçekten bizim defansımız hepsinden kötü.ya da takım savunmamız diyeyim

Tamer Akdağ
23-08-2006, 22:07
2.yarı baslıo umudum yok en azından macı kazanalım....

Şükrü Günal
23-08-2006, 23:09
Herkese geçmiş olsun..Allahtan elendik yoksa bu kadro ve oyunla CL'de kepaze olurduk..Ümit,Semih..Lütfen ve lütfen denginize göre takımda oynayın!!Appiah ve Kerim'i alınlarından kocaman öpüyorum..Yönetime de sonsuz teşekkürler.100.yıl heyecanını sonsuz,doyasıya ve kalpten yaşattıkları için!!!!

İlker Kökdemir
23-08-2006, 23:12
Yine OLMADI OLMUYOR Bir Gün Olacak

Canımız Sağolsun

HEP DESTEK TAM DESTEK

Tamer Akdağ
23-08-2006, 23:16
artık uefa da bişiler beklioruz...bu arada umit ozat ı ıslıklayanları kesnlkle kınıyorum umit e gelene kadar kimler war allah askına yaaa...