PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet (Marco) Aurelio

Sayfa : 1 2 3 [4]

Can Ayyıldız
10-06-2009, 12:01
topuz,aurelio,appiah...ruh döner mi :S 2 tanesi kaçak bir tanesi kaypak :S yanlş hareketler bnlar;)

Eren Karaca
10-06-2009, 13:38
arkadsla sakın mehmetı bız almaya calısaak onlar ayagımıza gelmez :D bız onlara gideriz muhtemelen 2. lige dustuklerı ıçın 5.2 mılyon $ odeyemeıyeckler onun ıcın geldıler belkı turkıyeden talıplerı vardır o para yı dusurmek ıcın gelmislerdır su daha iyi olur josıco yu transfer etmek ıstıyo olabılırler :D yonetım 5.2 mılyon u söke söke alır sakın biraz

Burhan Tektaş
10-06-2009, 15:14
topuz,aurelio,appiah...ruh döner mi :S 2 tanesi kaçak bir tanesi kaypak :S yanlş hareketler bnlar;)

bunlar gelsın sene sonuna hepsı kacarmıs bırde :D:D:D

Eray Şen
10-06-2009, 21:39
5.25 milyon dolar cezayı ödeyecekse ya da 2 sene bedava oynayacaksa buyursun gelsin!!

Eyüp Toktaş
11-06-2009, 02:38
sakat olanlar ve ceza ödeyecekler hepsi geri dönüyor.

Beyler bizi birakip kacarken nerelerdeydiniz?

Faruk Güler
11-06-2009, 02:44
sakat olanlar ve ceza ödeyecekler hepsi geri dönüyor.

Beyler bizi birakip kacarken nerelerdeydiniz?

+1907

Oğuzhan Karakaş
11-06-2009, 02:53
Gelmesin istemiyoruz.

Ufuk Coşkun
11-06-2009, 04:21
Para için veya başka bir sebep için kaçıp sonra geri gelen futbolcu istemiyoruz.

Aybars Aksu
11-06-2009, 16:35
5.25 milyon dolar cezayı ödeyecekse ya da 2 sene bedava oynayacaksa buyursun gelsin!!

kesinliklee!!!!

Eyüp Toktaş
11-06-2009, 19:21

Tabiki eski formundada olacaksa bide.

Burak Yılmaz
11-06-2009, 19:26
Şu an sakat eski formunu bulur mu orası şüpheli bence hiç alınmasın paşa paşa ödesin cezasını .

Çağdaş Turak
12-06-2009, 00:03
sakat yaşlandı düzenli oynaması gereken bi futbolcu bence gerek yok dönmesine poulseni alabilirlerse hiç gelmesin ztn

Murat Ekici
12-06-2009, 01:30
Milli macta senna'yı sahadan siLdi her 2macta da. Ama yok yinede olmaz giden dönecekse ben uche'yi istiom getirelm? Gelemior deil mi? :D:D:D

Can Ayyıldız
12-06-2009, 12:38
Aurelio'nun kalitesini tartışmanın anlamı yok zaten renktaşlar...Sanırsam ödiceği tazminattan kurtulmak amacıyla gelmek istior..ama bn şunu derim : eğer tazminat olayı kesinleşir we biz bu parayı kesin olarak alacak konuma gelirsek Aurelio geri dnmesin...5.25 milyon dolar+aurelionun bonservis parasına çok ii isimler getirilebilir örn: poulsen,viera,maniche...

Emincan Kahveci
12-06-2009, 18:28
5m € u verecekse herşeye rağmen dönsün :D

Cem Demirtaş
20-08-2009, 22:16
Dava sonuçlandı Aurelio lehine..

Mert Çubukçu
21-08-2009, 00:57
davayı kaybettik..

Fuat Rıhtım
21-08-2009, 01:12
Aurelio ile gs haberleri çıkıyor.. Dedikodulara göre federasyon birilerine güzelliğini yaptı yine filan deniyor ama..

Süleyman Köroğlu
21-08-2009, 05:18
Davayı kaybetmemiz kötü oLdu. Zaten kariyeri için ÜLkesinin miLLi formasını satabiLen bir kişiden kariyeri için Fenerbahçemizi satmasına şaşmak anLamsız oLur. Ne haLi varsa görsün.

Fuat Rıhtım
21-08-2009, 05:43
Davayı kaybetmemiz kötü oLdu. Zaten kariyeri için ÜLkesinin miLLi formasını satabiLen bir kişiden kariyeri için Fenerbahçemizi satmasına şaşmak anLamsız oLur. Ne haLi varsa görsün.

Her ne olursa olsun bu konuda katılmıyorum size. Aurelio çok yanlışlar yaptı bize eyvallah ama Atatürk, "Ne mutlu Türk'üm diyene! " demiştir. Aurelio'da Türk olduğunu iddia ediyorsa ve Türkiye için birşeyler yapıyorsa, ne ala. Bu topraklara zerre kadar hakkı geçmemişler, burada herkesten çok nefes almaya devam ederken, Aurelio'nun bize yaptıkları, onun Türkiye'ye katkılarını değiştirmez.

Ayrıca onun Türkiye Milli Takımı'nı seçmesi ve bizim o mevkiden bir oyuncu bile çıkaramayışımız aslında onu değil bizi utandırmalı.

Süleyman Köroğlu
21-08-2009, 13:05
Her ne olursa olsun bu konuda katılmıyorum size. Aurelio çok yanlışlar yaptı bize eyvallah ama Atatürk, "Ne mutlu Türk'üm diyene! " demiştir. Aurelio'da Türk olduğunu iddia ediyorsa ve Türkiye için birşeyler yapıyorsa, ne ala. Bu topraklara zerre kadar hakkı geçmemişler, burada herkesten çok nefes almaya devam ederken, Aurelio'nun bize yaptıkları, onun Türkiye'ye katkılarını değiştirmez.

Ayrıca onun Türkiye Milli Takımı'nı seçmesi ve bizim o mevkiden bir oyuncu bile çıkaramayışımız aslında onu değil bizi utandırmalı.

AureLLo'nun MiLLi takımımız için ve Fenerbahçemiz için yaptıkLarı tartışıLmaz zaten ama zamanında üLkesini biLe kariyeri için değiştirmişse Fenerbahçemizi sırf kariyer yapmak için gözden çıkarmamasına şaşmıyorum.

Alp Hacıoğlu
22-08-2009, 01:58
Madde 13 – Kurul, kararlarında bağımsızdır.

Karar, Başkanın görevlendireceği ve çoğunluğa mensup üye tarafından yazılır ve karara katılan üyeler tarafından imzalanır; var ise muhalefet şerhleri de eklenir. Kararlar ve muhalefet şerhleri gerekçeli olur.

Kararın hüküm fıkrası, tebliğ ve infaza esas olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliğine derhal bildirilir.Gerekçeli karar daha sonra tebliğ edilir.

Tahkim Kurulu, gerekçeli kararını başvuru tarihinden itibaren en geç üç ay içerisinde vermek zorundadır.

Futbol Disiplin Kurullarının kararlarına karşı yapılan itirazlar, itiraz tarihinden itibaren en geç bir ay içinde karara bağlanır.

(Kaynak: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...20Talimati.pdf (http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/talimatlar/Tahkim%20Kurulu%20Talimati.pdf) )

bunun avukatı olacak adam,Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun kararına 6 Mayıs 2009da itiraz ediyor. Aradan basitçe bir hesapla 3 ay 14 gün geçtiği görülür. Yani bu bakımdan da geçersiz bir sonuç olduğu görülüyor.

giderse sanırım bjk'ye gidecek ve c.ronaldo gölgede kalacak :)

Fuat Rıhtım
22-08-2009, 20:19
Bugün Habertürk Gazetesi'nde Mehmet Aurelio ile ilgili kulüp olarak hafta içinde Yargıtay'a gideceğimiz hakkında bir haber yayınlanmıştır. TFF nezdindeki süreç daha tamamlanmamış olup, yönetim kurulumuz da henüz konuyu değerlendirmemiştir. Yargıtay'a başvurmak dahil konu ile ilgili olarak yapılacak tüm hukuki olasılıklar tarafımızca değerlendirilecek ve gerekli tüm girişimler yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Faruk Güler
23-08-2009, 01:37

:yaril::yaril:

Orhun Can
23-08-2009, 03:12

:yaril: Karnıma ağrılar girdi.

8jk'ya giderse 5 defansif ortasahayla çıkarlar artık.
tello-Ernst-at Fink'e:)-Uğur-Aurelio

Sonra da M.Denizli çıkar rakip bizi oynatmamaya yönelik oynadı der. :rolleyes:

Erdal Futtu
23-08-2009, 14:45
Deco'da bu haberden sonra forma savaşı yüzünden kaçak davranarak transferden vazgeçmiş...

Gökhan Yalçınkaya
20-05-2010, 16:14
http://www.sporxtv.com/futbol/ispanya/aurelio-da-jeneriklere-gecti-iste-o-atamadigi-komikSXTVQ16289SXQ

yuh...

Serkan Ege
20-05-2010, 16:44
yuh...

kaleciyi ters köşeye yatırmış ama :D

Murat Karaman
20-05-2010, 16:46
yuh...

Bilica'nın parmağı vardır bu olayda :cool:

Ufuk Coşkun
20-05-2010, 17:41
Ne yapmış ya öyle :D

Naciye Türkmenli
22-05-2010, 17:19
Onun emeği unutulmaz şimdi hala duruyor olsaydı çok daha iyi yerlere gelirdik.
Göbek gitti dağıldık resmen..Aurelio gibileri lazım takımımıza.

Kürşat Pak
24-08-2010, 01:01
bjk la anlaşmış

Emre Diler
24-08-2010, 01:08
defolsun gitsin terbiyesiz herif bizden yediğin ekmek haram olsun

Çağrı Erdoğan
24-08-2010, 01:10
Bana göre nokta transferin allahı...İşlerini genc necibe bırakmadılar kesici orta sahayı aldılar....O değilde klebersonu dövmemişmiydi aurelio tüm bjklılarda sövmemişmiydi ...Başkanı karakteriyle alakalı sakat şeyler söylememiş miydi....Hadi bakalm al bir de burdan yak.....

Kürşat Pak
24-08-2010, 01:14
Bana göre nokta transferin allahı...İşlerini genc necibe bırakmadılar kesici orta sahayı aldılar....O değilde klebersonu dövmemişmiydi aurelio tüm bjklılarda sövmemişmiydi ...Başkanı karakteriyle alakalı sakat şeyler söylememiş miydi....Hadi bakalm al bir de burdan yak.....
bize borcunu vermişmiydi ?? :)

İsmail Önal
24-08-2010, 01:25

ricardinho diye hatırlıyorum.

Fatih Demirel
24-08-2010, 01:29

ricardinho diye hatırlıyorum.

Evet Ricardinho.
Beşiktaşlı duruşunu hiç duymadın mı Çağrı kardeşim. İşte böyle bir şey :rolleyes:

Ufuk Coşkun
24-08-2010, 01:37
Bizde Baroni'yle devam. Ah yönetim ah...

Beşiktaş'a hiçbirşey demiyorum, gayet güzel transfer oldu onlar için.

Ayşenur Altun
24-08-2010, 01:56
İnanamadım :/

Emre Diler
24-08-2010, 03:56
Çok net söylüyorum eğer Aulerioyla Rüştü futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçeye herhangi bir görev amacıyla gelsin o Fenerbahçeyi takip edersem şerefsizim adiyim.:kizgin::kizgin:

Nurullah Şakir
24-08-2010, 04:09
Örnek Beşiktaşlı duruşu sen kalk karaktersiz dediğin adamı takımına al helal olsun...

Çağrı Erdoğan
24-08-2010, 08:51
Evet Ricardinho.
Beşiktaşlı duruşunu hiç duymadın mı Çağrı kardeşim. İşte böyle bir şey :rolleyes:

Çok iyi bilirim...Sergen yalçın ntvsporda sergiler mesela her hafta ....Sonra kadıköyde inönüde adamları ne zaman yensek her zaman hakem suçludur feneri kollamıştır ama gökhan gönülün verilmeyen penaltısı kazımın yalan yanlış kırmızısıyla maç kazanırlar o zaman onlar iyidir=)) Ayrıca kleberson diye kalmış aklımda ricardinho haklısınız...Aurelio 2 hafta sonra gelsin baroniden dayağını yesin baroni seneye bjk'ye gitsin:D:D

Alp Hacıoğlu
24-08-2010, 12:16
Bir Türk asla arkadan vurmaz pankartını açan çarşı, o pankartı şimdi rulo yapar sonra ne yapar bilemem

Murat Karaman
24-08-2010, 22:16
Para, para ve yine para ..

Mert Çubukçu
24-08-2010, 22:59
Cocuklarını ispanyada ispanyolca yetiştirmek için gitmemişmiydi bu arkadaş yurt dışına ??

Ufuk Coşkun
07-09-2010, 23:04
Berbat bir oyun.

Onur Yıldırım
07-09-2010, 23:21
Koşmaya, topa girmeye hali kalmamış.

Emre Diler
07-09-2010, 23:26
eğer necip kesilip bu adam oynatılacaksa beşiktaşta;devam demirören devammm:D:D

Ege Uysaler
07-09-2010, 23:32
emekli gibi oynamaya başlamış

Süleyman Köroğlu
09-09-2010, 01:17
Artık miLLi formayı giymesinde bir anLam göremiyorm.

Kayhan Türk
09-09-2010, 01:42
Arkadaşlar Aurelio'nun oyunu gayet normaldi, dün akşam iyi değildi ancak kötü bir oyunda sergilemedi. Romanya ile oynanan hazırlık maçında da takımın en iyisiydi. Baroni ve Selçuk'u izleyeceğime futbolu bırakana kadar Aurelio'yu izlemeyi tercih ederim takımımda...

Ufuk Coşkun
20-09-2010, 10:35
Dünki Volkan'ı sakatlamaya yönelik yaptığın hareketi hiçbir Fenerbahçeli unutmayacak! ! Ekmek yediğin yere ... Neyse birşey yazmayacağım.

İlkay Şener
20-09-2010, 11:17
Sen adamı 3 kuruş için yollarsan o da rakibine gider takımı içinde elinden geleni yapar ben Aurelio'da suç bulmuyorum bizdeyken de elinden geleni yapıyordu...

Ufuk Coşkun
20-09-2010, 12:17
Elinden geleni yapmak derken? Maçın başını bir daha izle istersen, Volkan'a tabanıyla daldığı görüntüyü. Volkan'ın göğüs seviyesine kadar ayağını kaldırıp girmek art niyet göstergesidir. Sonrada aman Volkan diyip özür diliyor. Yürüsün gitsin ağzımızı bozacak.

Bu mu elinden geleni yapmak? 3 kuruş 5 kuruş hiç o mevzu önemli değil, gitti ve bitti artık. Her ikiside futboldan para kazanıyor, o hareketi Volkan'ı sakatlasa ne olacak? Hiçbirşey bu konuda bahane değildir.

Selim Kul
20-09-2010, 12:50
Arkadaşlar Aurelio'nun oyunu gayet normaldi, dün akşam iyi değildi ancak kötü bir oyunda sergilemedi. Romanya ile oynanan hazırlık maçında da takımın en iyisiydi. Baroni ve Selçuk'u izleyeceğime futbolu bırakana kadar Aurelio'yu izlemeyi tercih ederim takımımda...

İstersen gidelim Fenerbahçeliler tarafından maçın en iyi adamı ödülünüde verelim. Hatta son cümlenden bundan sonra Fenerbahçe değil Bjk maçlarını izleyeceğin ortaya çıkıyor.

Sabır ya!

İlkay Şener
20-09-2010, 12:50
Elinden geleni yapmak derken? Maçın başını bir daha izle istersen, Volkan'a tabanıyla daldığı görüntüyü. Volkan'ın göğüs seviyesine kadar ayağını kaldırıp girmek art niyet göstergesidir. Sonrada aman Volkan diyip özür diliyor. Yürüsün gitsin ağzımızı bozacak.

Bu mu elinden geleni yapmak? 3 kuruş 5 kuruş hiç o mevzu önemli değil, gitti ve bitti artık. Her ikiside futboldan para kazanıyor, o hareketi Volkan'ı sakatlasa ne olacak? Hiçbirşey bu konuda bahane değildir.

Pozisyonu tekrar izledim de haklısın ben stadda o kadar net görmemiştim.

Alkan Sancak
09-10-2010, 14:43
1 ay sahalardan uzak kalıcağı açıklandı