Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet (Marco) Aurelio
Nuri Çelik
19-09-2004, 01:40
Durmayan en cok top kazanan oyuncu...
Allahtan adam takıma kusmedi yokksa bu halde olmazdık takıma katkısı unutulmaz ve mukemmel eger alexte de boyle bir ozellik olsaydı defansımıza adam koymaya gerek kalmazdı top orta sahadan gecmezdi..
Muhammed Turan
19-09-2004, 19:18
Tapılacak adamsın be Marco...
Vehbi Şirikçi
20-09-2004, 00:05
Sene başında satıldı satılacak haberleri çıktıkça ısrarla çok büyük hata olacağını söyledik. Neyseki son anda kalmasına karar verildi. Ve bu kararın ne kadar doğru olduğunu her hafta ispatlıyor.
Bu maçta 2. yarı Marco'da hakettiği tezahuratı ve ilgiliyi gördüğü için çok sevindim. Taraftar iyi oyununun farkında olduğunu belirtmiş oldu..
Pulat Yılancıoğlu
20-09-2004, 01:11
marco..... 10 numarasınn bee 10.. masallah nazar deymesin....
İlke Serçe
21-09-2004, 22:42
Eskiden herkes fenerbahçe'de çok koşan,mücadele eden,tabiri caizse adamı ısıran bir futbolcu yok diye yakınır dururdu.Fakat o günler geride kaldı bize daha fazlasını marco paşa verdi açıkcası.Marco sen büüyüksün,bu takımın bel kemiğisin!
Onur Bilgin
21-09-2004, 23:57
ya diyecek fazla laf yok adam tek başına koşuyor vallahi bu takımda.geçen sene ki yazılarımda aurelio için yanında teknik,top kullanan iyi bir oyuncu olursa(alex gibi :)) hem kendisi daha iyi olucak hemde yanındaki oyuncuyu daha da iyi yapacak demiştim.aurelio senin gibisine helal olsun.seni artık bu takımdan kesmek takımı satmaktır
Kadir Özden
22-09-2004, 13:46
MARCO SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN İŞ AHLAKI İŞTE BU UMARIM TÜRKİYE'DEKİ TÜM FUTBOLCULAR BAŞTA OLMAK ÜZERE HERKESE ÖRNEK OLUR...
Nuri Çelik
23-09-2004, 14:20
disiplininden kopmayan bence futbola Fenerbahçe ve yeni doğan kızı için dönen Marco umarım uzun süreler aynı şekilde hizmet eder FenerBahçe'ye
OoooOOoo Marco Aurelio
OoooOOoo Marco Aurelio
Faruk Aksu
23-09-2004, 17:23
Brezilya milli takımında banko oynaması lazım Marco'nun.Şu 6 hafta içinde oynadığı istikrarlı futbolu oynayan çok az kişi vardır.Umarım nazarımız değmez,tüm futbol hayatını böyle başarılı geçirir.
Ali Özakcan
23-09-2004, 17:33
miLLi takıma giderse performansı düşer !!!
sadece bizde oynasın...
MARCO sen bizim herşeyimizsin!!
Burak Çankaya
23-09-2004, 18:06
Ona bişey olursa naparız bilmem Allah nazardan korusun ama bence yükü çok ağır Serkanla birlikte oynaması lazım
Nuri Çelik
26-09-2004, 00:19
Dün kü macta da vok iyiydi orta sahayı topladı yine...
Kutay Duman
29-09-2004, 01:55
sen olmazsan herlade bu takımı diri görmemiz çok zor olacaktı sahada yaptırdığın profosyonelce fauller ve zamanındaki müdalelerini hiçbir zaman unutmak mümkün olamaz
Emre Paçarız
29-09-2004, 01:59
alkışlar Aurelioya...gerçekten bugün de çok diri,canlı ve kıvraktı.
Fenerbahçemiz iyiki senin gibi bir futbolcuya sahip, teşekkürler Aurelio...!!!
Onur Kalender
29-09-2004, 02:05
Söylenecek bir şey yok, mükemmel...
Aynur Akman
29-09-2004, 17:35
mükemmel bir maç çıkardın..baştan sona harikaydı...ama işte bir iki adamın varlığı yetmiyor..
Nuri Çelik
29-09-2004, 23:53
Kralsın be Kral
Metin Altın
30-09-2004, 00:14
Marco tek kelimeyle harikaydı.Sezon sonunda göderilmesini düşünenlere en büyük cevabı verdi ve vermeyede devam ediyor..
Ömer Kalburcu
04-10-2004, 13:40
herşeyin dışında marco, yeteneklerinin çoğunu gösterebileceği mevkii yi de buldu gibime geliyor.. defans önünde rakip atakları kesen, rakibe basan, sayısız top çalıp bunları oyuna en yararlı biçimde sokan, gerektiğinde playmaker lik yapan bi oyuncu kimliğinde.. bu yüke rağmen maç boyu koşması, sürekli güleryüzlü olması (dışarda ve maç esnasında), bambaşka bi karakter kazandırıyor aurelio'ya.. ve oyun içinde çok çok çok çok akıllı.. rasgele değil top çalmaları, rakibin bir sonraki adımını tahmin edip sopa gibi ayağını oraya uzatmalarını tekrar tekrar izlemek istiyo insan :) bravo aurelio.. sana da bi şarkı yazcaz dur sen ;)
Ozan Ercan
05-10-2004, 14:41
Sene başında Can Bartu Aurelio hakkında olumsuz bir yazı yazmıştı. Böyle futbolcu olur mu, kazandığı tüm topları geri oynuyor, günümüz futboluna uygun değil diyordu. Şimdilerde tüm basın mensupları Aurelio'nun Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı olduğunu savunuyorlar. Fakat Can Bartu eski açıklamasını yememek için bir türlü sev(e)miyor Marco'yu. Dikkat edin açıklamalarına ve yazılarına, ne demek istediğimi anlayacaksınız :)
Bir de Aurelio konusunda ilginç bir fikrim var. Orta sahada onun yanına yine çok koşup top çalan bir futbolcu arıyoruz Serkan Fabiano Deniz vs. Ben olsam Aurelio'ya "Kardeşim al sana gereken miktarda para, git Brezilya'ya kendinden bir tane daha bul getir :)" Hem anlaşma sorunu olmaz, hem de orta sahada 3 cigerli 2 futbolcumuz olur ;) İşin şakası bir yana Avrupa'nın büyük kulüplerine gidememesinin tek sebebi yaratıcılık konusunda zaafları olması. Tuncay'ı falan izlemeye geldiklerinde bir gün alıp götürmezler inşallah Marco'yu :)
Burçay Tiftikçi
05-10-2004, 15:32
Sene başında Can Bartu Aurelio hakkında olumsuz bir yazı yazmıştı. Böyle futbolcu olur mu, kazandığı tüm topları geri oynuyor, günümüz futboluna uygun değil diyordu. Şimdilerde tüm basın mensupları Aurelio'nun Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı olduğunu savunuyorlar. Fakat Can Bartu eski açıklamasını yememek için bir türlü sev(e)miyor Marco'yu. Dikkat edin açıklamalarına ve yazılarına, ne demek istediğimi anlayacaksınız :)
Ewet sonuna kadar haklısın....Can Bartu bir türlü lafını yutmamak için marco yu övmüyor.....Hoş o bu sene hiç bir şeyi begenmiyorya....
Burhan Günarslan
05-10-2004, 15:35
Aurelio gerçek bi yetenek alex in son bi yazısını okudum aurelio yu brezilya milli takımına övüp duruyormuş yakın zamanda onuda milli takımda görürüz inşallah
sana da bu yakışır Aurelio
Nuri Çelik
20-10-2004, 19:26
DÜn macta Tuncay ve Nobre'den sonra yine o wardı...TEsekkürler ve Tebrikler AURELİO
Emrah Cengiz
23-10-2004, 17:14
bu adamın akciğerini ve kas yapısını incelemek lazım.
Nuri Çelik
01-11-2004, 00:01
Marco pasa bırakmasaydın keske orta sahayı su kargalara be felc olduk yane..
Serkan Özen
01-11-2004, 00:04
marco da zaman zaman 4kişinin yapması gereken görevi tek başına yapamayabiliyor
saygı duymak laazım
insan ne de olsa diyecem ama insan deil o...
Nuri Çelik
01-11-2004, 12:34
savaşa savaşa hem formanı kazandın, hem de yüreklerimizde yerini...
sen bu yolda devam ettikçe, bu milyonlarca taraftarda seninle beraber olacaktır...
Sonuna kadar...
Nuri Çelik
02-11-2004, 18:40
O adama hayranım umarım bırakıp gitmez bizi bu sene....
İnanç Baş
03-11-2004, 17:57
akıttığın her bir damla ter için teşekkürler Marco...
keşke 11 tane Marco'muz olsa...
savaşa savaşa hem formanı kazandın, hem de yüreklerimizde yerini...
ve kendini "yıldız" sanan, ama parlamayanlara inat, sen Fenerbahçe taraftarının gönlündeki "yıldız" oldun...
sen bu yolda devam ettikçe, bu milyonlarca taraftarda seninle beraber olacaktır...
Tamamen katılıyorum
Aynur Akman
03-11-2004, 19:46
marco bu maçtada takımı toparlayan isim olacak eminim...
Ersin Demirel
03-11-2004, 21:11
Bu maçta yine takımı sırtlayacak oyuncumuz olacak Aurelio...Ondan çok şey bekliyorum.Umarım ona da destek çıkacak,yükünü hafifletecek oyuncularımız olacak..
Nuri Çelik
01-12-2004, 01:19
Walla Marco kusura bakma bu hafta suppppeeerr bi gol attın sana msj yazmayı unuttum uzgunum....
Gökhan Taşkan
01-12-2004, 01:59
Tartışmasız şu an Türkiye Liglerindeki en istikrarlı yabancı oyuncu.. Şahsi fikrime göre ise görevini yapma başarısı ve forması için verdiği mücadeleden dolayı Türkiye Liglerinde oynayan en iyi yabancıdır ...
Arda Altuner
01-12-2004, 10:20
marco bizim paşamız takımın imparatoru alex gibi görünse de marco bu takımın her şeyi bu hafta galiba daum onu oynatmayacak derbiye saklayacak
Servet Güldeş
01-12-2004, 12:30
bence de bu haftaoynamasın ne olur ne olmaz hem maç kolay gibi selçukta zaten şu sıralar iyi onu aratmaz...
Uğur Yedikardeş
03-12-2004, 23:43
:( Kahretsin ya!
Serkan Özen
04-12-2004, 00:22
Kemal'İn de sakatlanması kötü oldu. ama çal kuddusi çaldı yine aleyhimize hazmedemiyorummm >:(
Serkan Özen
04-12-2004, 14:53
Marco Paşa'mız sensiz de kazanacağız inşallah
Büyük Fenerbahçe'lim benim beee
marco
marco
marco aurelio
aurelio
aurelio
marco aurelio
Servet Güldeş
04-12-2004, 14:58
marco çok önemli bi oyuncumuz ama selçukta çok formda kesinlikle aratmayacak marco abisini
Nuri Çelik
12-12-2004, 22:35
Neden yoksun be Paşam neden :( :( :(
Serkan Özen
12-12-2004, 23:57
FBmiz için çok önemli bir oyuncu ama onun bile yokluğunda FBnin bu kadar kötü oynamaya hakkı ve oynama ihtimali olabileceğini düşünmüyorum.
Berk Aymete
13-12-2004, 01:19
marco aurelio gerçekten bizim için çok önemli bir futbolcu ama yokluğu bu kadar fazla hissedilmemeliydi...
İsmail Sümer
13-12-2004, 01:21
ahh aurelio ahh nerelerdeydin??
Ahmet Mirzaloğlu
13-12-2004, 03:38
Bu maçta gerçekten görüldü ki,Marco Fenerbahçenin en önemli futbolcusu..Nasıl olsa her maçta atıyoruz da savunmayla hücumun arasında Marco olmayınca,bütün oyun planımız bozuluyor..Bu böyle olmamalı tabiki,koskoca Fenerbahçe bir oyuncuya bağlı kalmamalı..İyiki Rüştü gelmiş te yabancı kaleci için Aurello gönderilmemiş..Şükretmemeiz lazım..
Murat Toktaş
14-12-2004, 22:51
Arkadaslar Parreira onumuzdekı aylarda yapılacak bır mac ıcın Marco'yu Brezılya mıllı takımının kadrosuna cagırmayı dusunuyormus...tabıkı Alex ıle bırlıkte.Marconun mıllı takıma gıtmesı Uefa kupası macları dusunuldugunce bızım ıcın ne derecede olumlu olur bılemıyorum...Fakat Marconun bunu sonuna kadar hakkettıgıde bır gercek...
Kaynak:ATV haber...
Salim İrken
14-12-2004, 23:13
Morkoyu Brezilya Milli Takıma na çağıracağını açıklamışlar Bir an önce sözleşmesini yenilememiz lazım
Serkan Özen
14-12-2004, 23:56
ahh aurelio ahh nerelerdeydin??
kuddusiye sormak laazım
OoOoOoO gerizekalı
Nuri Çelik
24-12-2004, 02:04
http://img151.exs.cx/img151/7897/10014296xx.th.jpg
sonunda isteğim oldu cektirdim usak macında marcoyla fotomu ;)
İnanç Baş
19-02-2005, 10:51
Zaragoza maçından sonra bu topice birkaç mesaj gelir diye düşünmüştüm. Ama hayalkırıklığına uğradım. Ben bu forumda genellikle Daum'a ve bazı futbolculara çoğunlukla muhalefet etmiş biriyim. Fikir çatışmasına düştüğümüz ( herşeyi çok bilen ) arkadaşlarımın savundukları teknik heyet ve futbolcuları bir anda nasıl unuttuklarına bu sayfalarda şahit oldum. Daha düne kadar Marco'yu överek unutulmamasını sağlayanların , Zaragoza maçında Fenerbahçe gerçeğinin ayyuka çıkmasına hiçbirşey yazmamalarını yadırgadım. Aurelio'suz Fenerbahçe oyun kuramıyor, pas yapamıyor, Marco oynamadığı zaman ne defans, ne orta saha, ne de forvet; o istediğimiz, beklediğimiz, göze hoş gelen futbolu oynayabiliyor.Tabiri yerindeyse sistem olarak iflas etmiş bir Fenerbahçe izledim Perşembe akşamı. Bir zamanlar Oğuz Çetin için söylenenler şimdi de Marco Aurelio için geçerli. Bu yazdıklarıma nasıl bir cevap alacağımı çok merak ediyorum. Böyle şeyler yazmak istemezdim. Ama görünen köy kılavuz istemez, Marco'suz bir Fenerbahçe düşünülemez.ACI AMA GERÇEK.
Faruk Can
19-02-2005, 11:43
marco olmasa ne olucak...Fenerbahçemiz yok mu olacak...tepkini anlayamıyorum , tabi ki aurello daha iyi oynardı ama bence selçuk'tan çok çok üstün olduğu için değil taraftardan yuhalama almadığı için , onun yapacağı bi hatada taraftar sabırlıdır (taraftar kelimesi yanlış oldu, seyirci diyelim)... + aurello nun olduğu bi man.utd maçı var hatırla yine ortada selçuk gibi aurello tek ve 6 gol...bence birazda sistemden dolayı...Belki de Marco bu takımın en iyi futbolcusu ancak her zaman bir B planı da olmalı...
Marco Marco Marco Aurello , Aurello Aurello Marco Aurello
Nuri Çelik
19-02-2005, 17:04
ya bi köprü olusturdugundan es gecmemek lazım eger marso yoksa Faruk'un da söledigi gibi B planı olmalı bu da bence aurelio yerine 2 adam we tek forwet olmalı...
Erman Gören
20-02-2005, 02:39
marco yu satalım bence .. selçuğu koyarız oraya mis gibi .. hem parada kazanırz dimi ??
Serkan Özen
20-02-2005, 03:57
marco yu satalım bence .. selçuğu koyarız oraya mis gibi .. hem parada kazanırz dimi ??
bu dalga geçmek için yazılan bi msj mıydı anlayamadım ben
hayır eer doruysa şampiyonluğumuzu da Galatasaray'a satalım
onlar da para verir diye bi önerim olcak bnm
Nuri Çelik
20-02-2005, 04:12
neden olaylar böle sacmasapan şeylere dooru ilerliuo anlamıyorum...
Serkan Özen
21-02-2005, 07:54
Zaragoza'ya Aurelio yok diye yenilmedik bence ama Aurelio'lu Fenerbahçe çok daha güzel bir takım oluyor...
Kayseri maçı olmasına rağmen bugün buna rahatlıkla şahit olduk
Faruk Can
21-02-2005, 18:37
bu dalga geçmek için yazılan bi msj mıydı anlayamadım ben
hayır eer doruysa şampiyonluğumuzu da Galatasaray'a satalım
onlar da para verir diye bi önerim olcak bnm
abi sen ne diyon nasıl alsınlar , adamlar uefa kupasını bize satıp borçlarını kapatmaya çalışıyo bi de utanmadan açmışlar;
''satılık uefa kupası'' diye amma rezil oldular bide alay ediyoz zannediyolar...ezik X 4
neyse topici dağıtmamak adına marco yada bişeyler yazalım
Aurello süpersin ;D ;D ;D
Nuri Çelik
22-02-2005, 12:21
Kayseri macında bitis dudugunle birlikte Marco'nun sakatlanması we kalkamamaı cok korkuttu beni ama sanırım bi sorun yok Allah sakatlık wermesin....Lig Tv yayını kesti ama bekledim bidaha göstermedi adiler...
Anıl Ekinci
22-02-2005, 17:39
marcosuz fenerbahcemiz iddiali maçlari çok zor kazaniyor hatta kazanamiyor..marco çok çok önemli bizim için..selçuk gelismekte olan bir futbolcu..marco ise kariyerinin zirvesinde gibi ve selcuktan cok daha teknik..ee ne de olsa sambaci..
Serkan Özen
25-02-2005, 00:56
Herşey için teşekkür ederim
Seçkin Özmen
25-02-2005, 00:57
marco bir tane ya, takımın işçisi, takımın tüm yükünü o çekiyor nerdeyse... iyi ki var...
Nuri Çelik
25-02-2005, 02:41
iyi ki Daum'a inat oynadın İyi ki seni gondermelerine izin wermedin iyi ki sivrildin ilk 11in hem wazgecilmezi hem de en iyilerinden birisi oldun....HELAL OLSUN ALDIGIN PARA SON KURUŞUNA KADAR...
Alper Çakır
27-02-2005, 05:07
Geçen sezon takımdaki en önemli oyuncuydu halen Alex'le birlikte takımın en önemli silahlarında biri Marco Paşa . Marco Fenerbahçemize geldiği günden beri kendini müthiş geliştirdi ve tam bir ön libero adamı olduğunu herkese gösterdi. Tek kelimeyle müthiş bir oyuncu .Allah onu korusun ve ortasahamızdan eksik etmesin. DAHİ DAUM!!! sene başında neredeyse gönderecekti Marco'yu ama Allaha şükür Marco kaldı ve takımı sırtlamaya devam ediyor.
Marco böyle devam. ;)
Saygılar
Tanalp Kaptan
02-03-2005, 19:56
marco paşa sen olmasan ne olurdu bu orta sahanın hali?
allah sakatlık vermezde inşallah böyle devam edersin!!!
Volkan Peri
29-09-2005, 15:50
Marco yu dün seyrederken hafta içinde çıkan transfer haberleri aklıma geldi.Milan başta olmak üzere birçok takım onu istiyor. Gerçekten çok yaralı bir futbolcu tam bir takım oyuncusu umarım biran önce sözleşmesini uzatırız
Ufuk Peker
29-09-2005, 15:56
marco nun dün hakemin kırmı kart çıkarmasıyla yaptığı alkış olayı çok hoşuma giti:)çok komikti:) hem sempatik hemde akıllı ve çağın futbolunu gereklerini en iyi şekilde yerine getiren bir oyuncu umarım fenerbahçeye uzun yıllar hizmt vermeye devam eder.marco marco marco aurelıo aureılo aurelıo marco aurelıo.
Alper Çakır
25-11-2005, 22:48
Marco'dan i6s maçında çok üst düzey bir performans bekliyorum. Son iki yıldaki şampiyonlukların görünmez kahramanı, takımda en sevdiğim futbolcu Marco Aurelio.
i6s maçının kilit isimlerinden biri olacak. Geçen sene çöplükte oynanan maçta yoktu ama bu hafta Marco orada olacak. Takımın emniyet sübabı görevini yerine getirecek.
Alper Çakır
29-11-2005, 01:48
Derbinin gizli kahramanıydı. Ortayı çok iyi kapattı. Takımın değişilmezi. Yine çok iyi oynadı.
Servet Güldeş
25-05-2006, 23:56
Türk statüsü için başvurup...
Fatih Terimde Milli takıma çağırırsa 5 sene beklemeden türk statüsünde oynayabilecekmiş...
Konuya tam hakim değilim ama sanırım böyle bir durum oluşuyor
Hüseyin Kaya
26-05-2006, 00:41
Ya yine ellerinden geleni yaptılar Bizim önümüzü kesebilmek için....
DENEBİLECEK TEK ŞEY VAR.........
ULUSOY İSTİFA!!!!!!!!!!
Onur Baş
26-05-2006, 17:56
Milli Takım'a çağrıldığı takdirde yerli sayılabilir sanırım 5 seneyi doldurmasa da.
Burak Tuzlu
26-05-2006, 17:57
bugunkü gazetelerde oynayabilir diyordu ama :-/
İlker Aktaş
26-05-2006, 19:31
Marco'ya iyi haber
Türk Milli Takımı'na çağrılabilecek yabancı futbolcuların vatandaşlığa geçişlerinde süre kısıtlaması aranmayacak.
Futbol Federasyonu, dün Beylerbeyi Tesisleri'nde yaptığı toplantıda 2005-06 sezonunu tescil etti. Toplantıda, Türk vatandaşlığına geçen yabancı futbolcuların durumunun masaya yatırıldığı açıklandı. Buna göre Türk vatandaşlığına geçmek isteyen yabancı futbolcular, ilk vatandaşlık başvurularından 5 yıl sonra yerli sıfatıyla ligde ter dökebilecek. Fakat Türk Milli Takımı'na çağrılan yabancıların, Türk vatandaşlığına geçişlerinde süre kısıtlaması aranmayacak, Bakanlar Kurulu'ndan onay çıkması beklenecek. Örneğin Brezilya Milli Takımı'nda oynamayan
F.Bahçeli Aurelio, Türk vatandaşlığına başvurur, Bakanlar Kurulu'ndan onay çıkar, Milli Takım'a da çağrılırsa ligde yerli sayılacak. Daha önce kendi milli takımlarında oynayanlar -mesela Mondragon- başvurudan 5 yıl sonra yerli sayılacak ama milli formayı giyemeyecek.
http://www.sabah.com.tr/spo131.html
Sabah gazetesinde bugün de yazdığı gibi başvuru yapıldıktan sonra Fatih Terim kendisini çağırırsa- ki bence türkiyenin en çok ihtiyacı olan oyuncu tipi- hemen türk vatandaşı olabilecek.. Merakla bekliyoruz..
Uğur Dalbudak
26-05-2006, 20:38
Ulusoy İSTİFA
Murat Sezgin
27-05-2006, 03:59
Önderi milli takımda oynatamıyoruz. Aurelio nasıl oynayacak acaba diye düşünüyorum.
Ozan Ercan
27-05-2006, 04:33
Önder'in oynayamama sebebi daha önce Belçika Milli takım formasını giymiş olması. Aurelio daha önce Brezilya forması giymedi.
Murat Sezgin
27-05-2006, 05:13
Önder belçika a milli takmında değil belçika 21 yaş altı takımda oynamış A takım da oynamamış diye biliyorum.
Onur Aloğlu
27-05-2006, 13:22
Benim korkum bambaşka...
Olur ya Fatih Terim Aurelio' yu takıma çağırır, Türkiye medyası inceden inceye mesajlar vermeye, kamuoyunu yoklamaya başlar. İnşallah Aurelio ten renginden ötürü yıpratılıp küstürülmez... Ne elim, ne de dilim varmıyor, açık açık yazamıyorum...
Onur Baş
28-05-2006, 13:11
son 2 mesaja +1
Önder belçika a milli takmında değil belçika 21 yaş altı takımda oynamış A takım da oynamamış diye biliyorum.
sadece u21 oynamış sanırım o da 1 maçta 20küsür dakika mı ne
Murat Sezgin
30-05-2006, 17:37
Bu durumda istediği ülkenin a takımında oynayabilir.
Erdem Oğuz
01-06-2006, 16:44
TAM BİR GİZLİ KAHRAMAN TAKIMI SIRTLAYAN (APPIAHLA BERABER)EMEKTAR OYUNCU BI DE MILLI TAKIMDA OYNASA :) :)
Forum Yönetimi
01-06-2006, 19:03
TAM *BİR GİZLİ KAHRAMAN TAKIMI SIRTLAYAN (APPIAHLA BERABER)EMEKTAR OYUNCU BI DE MILLI TAKIMDA OYNASA :) :)
Değerli üyemiz Erdem Oğuz ,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Çağlar Çağatay
06-06-2006, 07:14
'Aurelio'yu aratmazlar'
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçeli Aurelio'nun, Türk vatandaşlığına geçerek bu statüde oynaması konusunda ilginç değerlendirmeler yaptı. Ulusoy, "Bu konu geçmişten beri var. Türk vatandaşlığına başvuran futbolcu, ancak 5 yıldan sonra Türk statüsünde oynayabilir. Bu konuda fuzuli bir gündem yaratıldı, yanlış anlaşılmalar oldu" diye konuştu.
Ulusoy, "Aurelio'nun, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde A Milli Takım'da oynamasını nasıl değerlendirirsiniz" şeklindeki soruya ise, "Türkiye'de mükemmel futbolcularımız var. Benim düşüncem, ülkemizdeki futbolcular onu aratmaz" yanıtını verdi.
ulusoysuz icraatlarına devam ediyor...
Akif Ahmetoğlu
27-06-2006, 11:01
O şimdi Marco paşa
Fenerbahçe'ye, Marco Aurelio için Futbol Federasyonu'ndan sevindirici haber geldi. Brezilyalı yıldızın, Türk statüsünde oynaması için A Milli Takım'a çağrılma koşulu bulunmadığı, Bakanlar Kurulu'nun vatandaşlık başvurusunu onayladığı günden itibaren sarı-lacivertli formayı Türk olarak giymesinin önünde engel kalmadığı ortaya çıktı.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 1 Haziran tarihli toplantısında, Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'nın 26. maddesinin (d) bendinde yaptığı değişikliğin şimdiye kadar yanlış yorumlandığı, Aurelio'nun Türk sayılması için A Milli Takım'da oynama uygunluğuna sahip olmasının yeterli kabul edileceği bildirildi.
Terim'e bağlı değil
Türk vatandaşlığına geçecek yabancılarda aranan "5 yıl aralıksız ikamet etmek ve çalışmak" koşulunu yerine getiren Aurelio'nun vatandaşlık başvurusunun Bakanlar Kurulu'nda kabul edilmesi durumunda bu sezondan itibaren yerli statüsünde olacağı ifade edildi.
Bu durumdaki oyuncuların A Milli Takıma davet edilmesi zorunluluğu bulunduğu şeklindeki yorumların doğru olmadığını belirten federasyon yetkilileri, "Marco Aurelio'nun oynama uygunluğunu kazanması yeterli. 23 yaşını geçmiş ve kendi ülkesi milli takımlarının herhangi birinde forma giymemiş oyuncuların FIFA talimatları doğrultusunda dilediği ülke takımı için oynama hakkı var. Yani Fatih Terim'in, Aurelio'yu milli takıma çağırması gibi bir zorunluluk yok. Aurelio, Bakanlar Kurulu tarafından vatandaşlığa kabul edildiği andan itibaren Türk statüsünde oynar" açıklamasını yaptı.
11 yabancı mümkün
Federasyon yetkilileri, "Aurelio'nun konumundaki beş yabancı Türk vatandaşlığına geçerse, o takım 11'i de Türk orjinli olmayan futbolculardan kurulabilir mi?" sorusuna ise "Talimat açık. Elbette oynayabilir. Federasyonun bu durumu engellemesi söz konusu olamaz" yanıtını verdi.
TALİMAT NE DİYOR?
Transfer Talimatı'nın 26. maddesinin (d) fıkrası, "Bakanlar Kurulu kararı ile Türk vatandaşlığına geçen yabancıların, vatandaşlığa kabul için yapmış olduğu ilk müracaat tarihinden itibaren ancak 5 yıl sonra Türk sıfatı ile oynayabilmelerine, A milli takımımızda oynama uygunluğu kazanan futbolcuların ise bu şart dışında tutulmasına" hükmü içeriyor. FIFA'nın uygunluk koşulu, 23 yaşını doldurmamış oyuncuların kendi milli takımında oynamış bile olsa uzlaşma sağlarak tercih yapmasını öngörüyor. 29 yaşındaki Aurelio'nun ise Brezilya milli takımlarında forma giymemiş olması Türkiye'yi tercih etmesi için avantaj oluşturuyor.
http://www.milliyet.com.tr/2006/06/27/spor/spo05.html
----------------------------------------------------------------------------------
Böylece 2 yabancı hakkımız mı oluyor? ??? Peki bundan bizim yönetimimizin haberi var mı? Varsa neden her yerde "tek yabancı alma hakkımız var deniliyor"
Ufuk Peker
27-06-2006, 11:40
bu yazıyı için en iyisi copy paste yapıp resmi siteye göndermek olur;) eğer gerçekten böle birşey varsa tabiiki:)araştırman için teşekkür ederiz.
Serhat Kılıç
27-06-2006, 13:19
çok önemli bir konu bence
yönetim de bunu elbette biliyordur.ama yönetimin tek yabancı alma hakkımız var demesi politik bence.çünkü luciano ve anelka yeni hoca gelmeden gönderilemez.herşey yeni hocaya bağlı.birde anelka gönderilecek denilse hem uynucunun çalışmalara kendini vermesi engellenir,kafası karışır,hemde piyasası düşer.akif çok ince bir konuda gerçekten çok ince detaylar bu haber.gerçekten sağol araştırman için.
Amir Özkul
27-06-2006, 15:00
serhat kardeşim haklı.şu anda hoca belli olmadığı için kim kalacxak kim gönderilecek henüz kesinleşmedi.bu yüzden kalacak ya da gönderilecek futbolcuları açıklama mantıksızlık olur.
Kerem Çalkılıç
03-07-2006, 16:30
Mehmet Aurelio. :D
Amir Özkul
03-07-2006, 17:09
Mehmet Aurelio. :D
;D
Onur Aloğlu
03-07-2006, 17:55
Mehmet Turco Aurelio ;D
Alper Tunka
10-07-2006, 14:58
Ulusoy, "Aurelio'nun, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde A Milli Takım'da oynamasını nasıl değerlendirirsiniz" şeklindeki soruya ise, "Türkiye'de mükemmel futbolcularımız var. Benim düşüncem, ülkemizdeki futbolcular onu aratmaz" yanıtını verdi.evet gördük ülkemizdeki futbolcular aurelio'yu aratmıyo..peki ulusoysuz Tük milli takımı nerdeydi 2006 Dünya Kupasında..Aurelio gibi bi değeri milli takıma kazandımaya çalışacağına hala böyle demeçler veriyor..senin şu anki ön liberonla bırak dünya kupasını kapıkuleden çıkamayız
Serkan Özen
10-07-2006, 17:19
evet gördük ülkemizdeki futbolcular aurelio'yu aratmıyo..peki ulusoysuz Tük milli takımı nerdeydi 2006 Dünya Kupasında..Aurelio gibi bi değeri milli takıma kazandımaya çalışacağına hala böyle demeçler veriyor..senin şu anki ön liberonla bırak dünya kupasını kapıkuleden çıkamayız
Olur mu canım Hüseyin Çimşir'imiz var bizim. Bizi hedeflerimize ulaştıracak yegâne oyuncu... :)
Ozan Avcu
10-07-2006, 17:29
olmadı çıkıp kendi oynar.. her bi tarafı ayrı oynuyo zaten, gördük...
Amir Özkul
11-07-2006, 22:05
abi hüseyin midir nedir o eleman bizim Selçuk Şahin'i kesemez ki normalde Marco Paşa'mızla kıyaslayalım...ulusoysuza bi önerim warr;kendi bizimle uuraşmasın biz de zicoyu milli takıma oyuncu olarak verelim,hazır capello da istifa etmişken ;D
Nuri Çelik
19-07-2006, 12:21
ya şu olay kesinleşse artık yönetim yabancı transferi için yoksa marco'nun türk olmasını mı bekliyo??? 2 kişiyi aynı anda getirecekse ya da transfer yapılacaksa bu gelen oyuncular nasıl adapte olacak takıma???
Onur Kalender
19-07-2006, 15:18
Aurelio`nun Vatandaşlığı İçin Son Bir İmza Kaldı
Fenerbahçemiz`in Brezilyalı oyuncusu Marco Aurelio’nun Türk statüsüne geçmesi, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in imzasına kaldı. Türk vatandaşlığına geçince Mehmet ismini alacak olan Aurelio’nun başvurusunun yasal prosedürleri tamamlandı. İçişleri Bakanlığı’nın onayının ardından başvuru Bakanlar Kurulu’na gönderildi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun şehit cenazesine katılması nedeniyle imzalayamadığı başvuru, önceki akşam saatlerinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından elden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a imzalatılarak Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne gönderildi.
Cumhurbaşkanımız`ın da onaylamasının ardından Aurelio, Resmi Gazete’de yayınlanacak Bakanlar Kurulu kararı ile Türk vatandaşlığına geçecek. Brezilyalı futbolcumuzun Türk vatandaşlığına kabulu ile ilgili dosyanın yasal süresi olan 15 gün içinde imzalanması bekleniyor. Ancak Cumhurbaşkanlığı tarafından Aurelio’nun Türk vatandaşlığı kimliğinin en geç iki gün içerisinde onaylanabileceği belirtildi. Böylece futbolcumuzun Türk Milli Takımı’nda oynamasının önü de açılacak. Bakan Şahin, Elvan Abeylegesse örneğini vererek, Aurelio’nun Ay-Yıldızlı formayı giymesi için kararı Teknik Direktör Fatih Terim’in alacağını açıklamıştı.
Kaynak: Antu.com
Amir Özkul
20-07-2006, 00:00
Abi o zaman 2 güne kalmaz bir yabancı hakkımız daha doğuyor.
Lugano+Trezeguet
hehe.. süper..
aaah ahhh nerde o günler...
Övünç Zaman
20-07-2006, 00:14
Belki birçoğunuz bana fikirlerimden dolayı kızıcak ama ben marco aurelio nun bu takımda oynamasından yana değilim. Dünyadaki tüm başarılı takımların en önemli özelliği elbetteki savunmaları ve ön libero daki oyuncularının çok başarılı olması. Peki bir ön liberonun asıl özelliği nedir. Aurelio bir ön liberoda olması gereken en önemli özellikleri taşıyomu. Elbette ön liberonun en önemli özelliği top kesmek, rakip ataklarını önceden sezip durdurmak. ancak dünyadaki başarılı ön libero oyuncuları (vieira, makalele, gattuso) sadece bu görevi üstlenmio. daha doğrusu ön libero oyuncularının tek görevi top kesmek değil. bi ön libero oyuncusu aynı zamanda takımın atak organizasyonlarını başlatır, orta sahada pas alışverişi(öncelikle ileriye) yapar. aurelio oyun kuran, takımı atağa kaldıran bi oyuncu değil. dikkat edin aldığı her topta öncelikli işi geriye dönmek. bu oyuncuyla türkiye de çok işler yaparız. zaten istatistiki olarak türkiye de çok başarılı. ancak avrupa da aurelio ile başarılı olmamız mümkün değil. avrupa maçlarında aurelio nun adını duyan varmı.
Sinan Bıçak
20-07-2006, 01:02
Brezilyalı oyuncumuz Marco Aurelio’nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandı.
Türkiye’de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Türk vatandaşlığına geçmek için başvuran oyuncumuz Aurelio’nun bu konuda yaptığı başvurunun Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandığı açıklandı.
Brezilyalı oyuncumuz Aurelio’nun Türk vatandaşlağına geçmek için yaptığı başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı’na gönderilmiş ve Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek Cumhurbaşkanlığı makamına gönderilmişti.
Bu arada Aurelio, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde "Mehmet" ismini kullanacağını açıklamıştı.
Amir Özkul
20-07-2006, 01:07
hayırlı,uğurlu olsun...
Yiğit Arın
20-07-2006, 01:13
Belki birçoğunuz bana fikirlerimden dolayı kızıcak ama ben marco aurelio nun bu takımda oynamasından yana değilim. Dünyadaki tüm başarılı takımların en önemli özelliği elbetteki savunmaları ve ön libero daki oyuncularının çok başarılı olması. Peki bir ön liberonun asıl özelliği nedir. Aurelio bir ön liberoda olması gereken en önemli özellikleri taşıyomu. Elbette ön liberonun en önemli özelliği top kesmek, rakip ataklarını önceden sezip durdurmak. ancak dünyadaki başarılı ön libero oyuncuları (vieira, makalele, gattuso) sadece bu görevi üstlenmio. daha doğrusu ön libero oyuncularının tek görevi top kesmek değil. bi ön libero oyuncusu aynı zamanda takımın atak organizasyonlarını başlatır, orta sahada pas alışverişi(öncelikle ileriye) yapar. aurelio oyun kuran, takımı atağa kaldıran bi oyuncu değil. dikkat edin aldığı her topta öncelikli işi geriye dönmek. bu oyuncuyla türkiye de çok işler yaparız. zaten istatistiki olarak türkiye de çok başarılı. ancak avrupa da aurelio ile başarılı olmamız mümkün değil. avrupa maçlarında aurelio nun adını duyan varmı.
Dediklerinde haklısın ben de genelde heyecanın dorukta olduğu maç anlarında böyle düşünür, etrafa bağınırım. Ama şimdi sakin kafayla geriya baktığımda bunda suçun pek Aurelio'da olmadığını görüyorum. Çünkü zaman zaman ileriye ne kadar etkili çıkışlar yapabildiğini, ne kadar iyi paslar şutlar çıkarabildiğini görmüştük ama bunlar bir elin parmağını geçmeyecek kadardı.
Burada sorun bence kafada, mantalitede. Daum'un sistemi, top bizde olsun, yavaş yavaş top çevirelim, geriye dönelim, ileri hızlı çıkamayalım ama top bizde olsun üzerineydi. Kimine göre doğru, bana göre felaket, neyse. Bu yüzden Aurelio, sağdan gelen her pası sağının dışıyla, soldan gelen her pası sağının içiyle kontrol ediyor, ilk iş olarak geriye dönüyordu. İleriye vereceği zaman da baya bi düşünüyor, etrafında bi tur atmadan vermiyordu. Çoğumuzu da çıldırtıyordu.
Bence bu, kafasına hızlı oyna, topu aldığın gibi hücumu düşün, ileriye oynamaya çalış mantalitesinin yerleştirilmesiyle aşılabilecek bi konu. Eğer Zico da söylediği gibi hücumu düşünecek ve Aurelio'dan faydalanacaksa bunun yapacaktır, yapmalıdır. Yoksa bu haliyle bence de Aurelio hücum anlamında yetersiz.
Samet Arı
20-07-2006, 10:26
Türk oyuncu statüsünde olacakmı o zaman 2 yabancı hatta anelka da satılırsa yabancı daha alırız
Ufuk Peker
20-07-2006, 17:38
tezahurat şekli nasıl olcak şimdi ya:D
Oğuzhan Terzi
21-07-2006, 11:21
asıl yıldız oo
Sercan Tuna
21-07-2006, 12:37
http://img137.imageshack.us/img137/1653/aurelionufuscuzdanbxz9.jpg (http://imageshack.us)
şimdi biz nasıl tezahürat yapıcaz Aurelio ya ;D ;D ;D Mehmet Mehmet Mehmet Aurelio
Aurelio Aurelio Mehmet Aurelio diyemi yoksa?
Marco ile uyumlu olsun diye
Memo Memo Aurelio
Aurelio Aurelio Mameo Aurelio ;D ;D ;D
ilki daha güzel gibi geldi bana ;D ;D ;D
Amir Özkul
21-07-2006, 18:27
oooo...
haydi bastır memo haydi bastır
topu kap da bizi atağa kaldır
haydi bastır memo haydi bastır
topu aldı mı sahayı ağlatır...
(bestesini de biri yapıversin,gerçi ben melodik söyledim ama o melodi hangi bestenin melodisiydi unuttum ;D)
İlker Aktaş
21-07-2006, 18:49
Ne zaman türk statüsünde oynayacak resmi olarak ne kaldı işlem?
Amir Özkul
21-07-2006, 18:51
Ne zaman türk statüsünde oynayacak resmi olarak ne kaldı işlem?
işlem bitti bile,cumhurbaşkanı imzaladı...
yani artık o bir Türk...
Sercan Tuna
21-07-2006, 18:53
işleme yok galiba daha öle bişi :D Şuan itibariyle TC vatandaşı :)
yalnız bişiyde dikkatinizi cezbederim .Herkes normal kıyafetle gömlekle v.s. nüfus cüzdanına foto koydurur marco'nun pardon MEMO'nun ( ;D ;D ;D ) FENERBAHÇE forması var :)
Amir Özkul
21-07-2006, 19:13
işleme yok galiba daha öle bişi :D Şuan itibariyle TC vatandaşı :)
yalnız bişiyde dikkatinizi cezbederim .Herkes normal kıyafetle gömlekle v.s. nüfus cüzdanına foto koydurur marco'nun pardon MEMO'nun ( ;D ;D ;D ) FENERBAHÇE forması var :)
ben de sen yazınca farkettim :)
bence montajdır bu yaa ;)
Mustafa Potuk
22-07-2006, 00:46
cok sevndım kesın yerlı satutusnde oynıcak ben aurelıonun t.c kımlık numarasını merak edıorum yaa
İşte Aurelio'nun gizli tutulan diğer nüfus bilgileri :)
T.C. Kimlik No: 25907684900
İl: İSTANBUL
İlçe: KADIKÖY
Mahalle / Köy: FENERBAHÇE MAH.
Cilt No: 8
Aile Sıra No: 2294
Birey Sıra No: 1
Amir Özkul
22-07-2006, 01:23
vay bee koca marco paşa artık memo ağa mı oldu şimdi ??? :D
bu arada eğer gerçekten federasyonun bişiler yapması gerekiyorsa ellerinden geldiği kadar yavaş yapacaklarından hiç şüphem yok...
Amir Özkul
25-07-2006, 21:49
Hayırlısı olsun arkadaşlar.
Lakin anlayamadığım bir şey var; nasıl yani " Mehmet Aurelio’ya da Türk vatandaşlığı vermesi ile bir kontenjanımız daha olacağını düşünüyorum!" ?!?!
:D
Yaşar Çalık
28-07-2006, 00:06
arkadaslar lugano sanırım alındı aurelıo da turk olarakj acıklanırsa hemen dıger anlasılan yabancı gelıcekmıs gıbıme gelıyor siz ne dusunuyorsunuz...
Mete Eker
29-07-2006, 00:35
Daha Mehmedin durumu kesin degil.Federasyon inşallah bi ali cengiz yapamaz işe engel olamaz.gerçi bu federasyondan herşey beklenir.adamın sırtında mehmet yazıp cebinde tc kimligi taşıyıp yabancı statusundede oynatabilirler.
Baran Kutlu
02-08-2006, 03:14
lütfen topiğin başlıgını MEHMET AURELİO yapın ;)
Serhat Özcan
02-08-2006, 03:41
lütfen topiğin başlıgını MEHMET AURELİO yapın ;)
yine son noktayı koymuşun kardeşim...
Çağlar Çağatay
04-08-2006, 18:48
Milli Takımlar Sorumlumuz Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılacağımıza inandığını, sonradan Türk vatandaşı olsa da hak eden her oyuncunun A Milli Takımın formasını giyebileceğini söyledi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin düzenlediği geceye katılan Milli takımlar Baş Antrenörü Fatih Terim oyuncumuz Mehmet Aurelio’ya Milli Takım formasını verebileceğini söyledi ve ekledi: "Yabancı oyuncuların, Türk tabiatına geçmesini saygıyla karşılıyorum. Hak eden ve benim oyuncumdan iyi olan herkes Milli formayı giyebilir. Çarşamba günü Milli Takım kadrosunu açıkladığımızda Aurelio’nun kadroda olup olmadığını göreceğiz. Ben şu anda genel açıdan bakıyorum" dedi.
bence almamak için yolunu yapıyor yavaş yavaş sayın! terim...benim oyuncumdan iyi olan ne demektir ya senin oyuncun kim hakan-ergün-hasan falanmı...
Volkan Güler
11-08-2006, 15:37
Mehmet Aurelio Milli Takım Kadrosunda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile 16 Ağustosta yapılacak özel maçın aday kadrosuna, Türk vatandaşlığına geçerek Mehmet ismini alan Fenerbahçemizin Brezilya asıllı oyuncusu Aurelio’yu da davet etti.
milli takımımıza ve oyuncumuza hayırlı olsun...
Bahriye Tekin
11-08-2006, 15:40
bak son günlerdeki en iyi haber bu
hayırlı olsun...
Sercan Okur
11-08-2006, 16:08
Çok sevindirici bir gelişme.
İşte aday kadro
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür (Galatasaray) Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Fahri Tatan (Beşiktaş A.Ş.), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hüseyin Cimşir (Trabzonspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Nihat Kahveci (Villarreal), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altıntop, Hamit Altıntop (Schalke 04).
Volkan Güler
11-08-2006, 16:17
hakan şükür yeniden çağrılmış yazıklar olsun...hamit,nihat,tuncay,fatih,gökhan,necati yetmedi mi terim...
Alper Tunka
11-08-2006, 16:23
yaa vazgeç artık şu hakandan,ölene kadar milli mi olucak bu adam ya,gençlere şans tanı artık,bu arada Mehmet Aureliomuz milli takıma hayırlı olsun orta sahaya çok büyük güç katacağından eminim...
Birol Uslu
11-08-2006, 16:38
tugay kerimoğlundan sonra boşlan ortasahadaki boşluğu hüseyin cimşir dolduramamıştı. inşallah bunu mehmet Aurelio'muz en iyi şekilde kapatır ve mili takımımıza faydalı olur... hayırlı uğurlu olsun...
Ozan Karaer
11-08-2006, 16:45
yaa vazgeç artık şu hakandan,ölene kadar milli mi olucak bu adam ya,gençlere şans tanı artık,bu arada Mehmet Aureliomuz milli takıma hayırlı olsun orta sahaya çok büyük güç katacağından eminim...
Türk Milli Takımı Hakan Şükür'den kurtulduğu gün milli takım için bence milat olur ya...o kadar forvet adamının arasından Hakan'ın da seçilmesi garip ya...bitti artık Hakan'ın devri...anlamıyo mu Fatih Terim bunu...ayrıca Mehmet Auerlıo milli takıma hayırlı,uğurlu olsun...çok şey katacağından hiç şüphem yok...
Tamer Akdağ
16-08-2006, 03:18
mehmet aurelio milli takımımızın ortasahası için cok yararlı olur...su huseyin cimsir i kadroda gordukce kafayı yiyorum yaa.nasıl olurda milli takımın ortasahası ole bi futbolcuya emanet edilio anlamıorum..hakan sukur u yeniden cagrmasıda anlamsız. yeter artık bıraksın milli takımı su torinolu...bide luksemburgtan baska takımmı yoktu hazrlık macı yapıcak..
Çağlar Çağatay
16-08-2006, 22:12
helal olsun sana çatır çatır başladın maça kazıma ona buna inat...
Alper Tunka
17-08-2006, 17:02
o kadar çok karşı çıkan varki mehmetin milli olmasına hatta olayı abartan geri kafalılar bile var...Türk spor basınının DEĞERSİZ yazarı kazım kanat söylediği şu sözlerle beni hayrete düşürdü ''Aurelio maçtan önce İstiklal Marşımızı Okursa ben ayağa kalkmam'' böyle bişey varmı yaa söyleyecek söz dahi bulamıyorum..bu geri kalmış kafalar yüzünden milli takımımız biyerlere gelemiyor işte...
orta sahada o kadar belli ettiki kendini mehmet her top onda toplandı her topa bastı kazandı inanılmaz top yüzdesiyle oynadı ve inanıyorumki çok çok daha iyi olacak..Helal olsun MEHMETİM sana..
Eyüp Toktaş
20-08-2006, 20:44
kendileri didie sixi bir günde Türk vatandasi yaptilar.o zaman ki icisleri bakani gsli ali tanriyar gsyi semiyen ölsün diyordu.o zaman bu abiler nerelerdeydi?sanki cok büyük is yapmis gibide tüm gsli gazetelerde mansetti bu haber.eee o zaman bu gsli arkadaslar neredeydi?dündar six bizden birimiydide birsey yazmadilar veya söylemediler?adam takima bile giremeden defolup gitti buradan.mehmet milli takim icin ter döktü 10 üzerinde 8 aldi.
nobreye yalanci sahtekar diyen bjkliler simdi nerede?simdi bjkda oynayinca dürüst mü oldu birden bire nobre?
Şahin Bilir
26-08-2006, 13:58
marco mehmet oldu ayyıldızı taşıdı ama çıkarken yaptığı dini hareketleri müslüman bir toplumda rahatsızlık verir ki bende fazlasıyla oluştu bu rahatsızlık
Mesrur Yersel
26-08-2006, 14:38
olabilir arkadaşım bunları normal karşılamak. o futbolcu işini çok iyi yapıyor ve inandığı tanrıya duasını yapıyor burda bizi ilgilendiren yani futbolu ... ama bende isterimki müslüman olsun :D
Kerem Çalkılıç
26-08-2006, 15:21
marco mehmet oldu ayyıldızı taşıdı ama çıkarken yaptığı dini hareketleri müslüman bir toplumda rahatsızlık verir ki bende fazlasıyla oluştu bu rahatsızlık
Ne yaptı ki? Ben görmedim ama İslam'a hakaret edici bir şey mi yaptı? (sanmıyorum ama rahatsız olduğuna göre aklıma böyle bir şey geldi ancak.)
Mesrur Yersel
26-08-2006, 15:37
yok yaa bişey yapmadı sadece ıstavroz (umarım dogru yazıyorumdur) cıkardı bence bundan rahatsızlık duymamak gerek
Kerem Çalkılıç
26-08-2006, 15:40
Amaaan... Adamın kendi dini neyse ona göre davransın artık yani. Türk oldu diye dininden mi vazgeçecek... :D
Onur Aloğlu
26-08-2006, 15:43
Tanıdık cümleler...
Mesrur Yersel
26-08-2006, 15:50
tabiki saygı duyacaz, herşeyden önce islamiyet hoşgörü dini yanii
Erhan Dikmenli
26-08-2006, 15:53
arkadaşlar fransa çogunlugu musluman olmayan bı mıllı takım degılmı orda da zıdan olsun rıbery ve ya anelka bunlarda orda oynadı hepsıde maça çıkarken bızım gıbı dua ederek çıkıyor adamlar ona takmıyorlar bak rıberıye yada zıdana adam çatır çatır oynuyor hıç de gocunmuyorlar bence bu kamuoyunun fenerbahçe rahatsızlıgının sonucu dıle getırılen sozler lutfen barı sızler destek vermeyın
Servet Güldeş
12-04-2007, 01:59
bence bugün sahanın en iyisiydi... Yediğimiz golde nobreyi hissedebilmiş olsaydı o topuda vermezdi...
Güzide Ören
12-04-2007, 02:00
Kesnlikle katılıyorum,marco paşa bugün yerinde müdahaleler yaptı.
Aycan Yağanoğlu
12-04-2007, 02:01
bence bugün sahanın en iyisiydi... Yediğimiz golde nobreyi hissedebilmiş olsaydı o topuda vermezdi...
katılıyorum her yerde o vardı bir bakıyorsunuz top kapıyor bir bakıyorsunuz çok şık bi pasla oyunun yönünü değiştiriyor.İyi ki varsın marco
Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 02:17
en istikrarlı oyuncumuz
Mesrur Yersel
12-04-2007, 02:44
tek kelimeyle mükemmeldi... defanstan butun topları aldı oyunu kurdu iyi top dagıttı ortada savasan bi api ile oynayabilse keşke...
Murat Bıçakçı
12-04-2007, 03:03
FENERBAHÇE formasının yükünü bu maçta taşıyabilen tek kişi vardı oda marco teşekkürler marco
Akif Ahmetoğlu
12-04-2007, 03:21
Bugün tartışmasız sahanın en iyisiydi...Bu kadar istikrarlı ve kaliteli bir oyuncuyu nasıl olurda (bir dönem) Deniz i oynatmak uğruna yedek bırakır anlamak mümkün değil.Şimdide Appiah sağ kanada mahkum kaldı
Kerem Çalkılıç
12-04-2007, 13:09
Marco Paşa ya... Sen bi tanesin...
Serkan Özen
12-04-2007, 16:55
Senin aldığın para her kuruşuna kadar helal olsun Mehmet Aurelio. Sen hem Fenerbahçe'nin hem de Millî Takım'ın kadrosu kurulurken düşünülmeden ve alternatifi olmadan takıma gözü kapalı yerleştirilecek 2-3 oyuncudan bir tanesisin. Seni çok seviyoruz.
Muhammet Budak
12-04-2007, 17:51
Dün akşam imkanım olsa 10 üzerinden 10.5-11 veririm.
Tunay Aygün
12-04-2007, 19:03
bir zamanlar aurello'yu yedek bırakıp denizi oynatan zihniyeti anlayamıyorum.Marco paşa sen bizim herşeyimizsin yaa :) Gerçek bir türk gibi, fenerbahçeli gibi oynuyor.. bir gün bu adam giderse orta sahamız ne hale düşecek şimdiden düşünüyorum
İlker Aykut
13-04-2007, 10:07
iyiki varsın marco paşa :)
Saygın Özkan
14-04-2007, 00:38
Büyüksün be Mehmet, sen de olmasan bu takımı kim toparlardı bilmiyorum...
Mert Yamalı
17-04-2007, 18:57
son üç senedir kuşkusuz en çok çalışan bizi en çok mutlu eden formasının hakkını en çok veren marco paşamızı yedek bırakan, sezon sonunda onu yeni keşfeden zihniyete buradan en içten dileklerimle(!)(!)(!) teşekkür ederim. acaba bunu ne düşünerek yaptı merak ediyor insan..
Ege Uysaler
17-04-2007, 19:03
takımda yüregiyle oynayan tek futbolcu diyebilirim
Erkut Yeğen
21-04-2007, 00:17
Marco Aurelio
Top hırsızı,takımın askeri
gözbebeğimizsin
Servet Güldeş
21-04-2007, 00:33
süper iş çıkarıyo helal olsun ...
Efkan Kazak
21-04-2007, 00:36
bu adamı satmaya tenezzül bile eden terk etsin kulübümüzü
Yeliz Özdemir
21-04-2007, 00:41
yine harikaydı.
Tuğfan Aslan
21-04-2007, 14:16
sezon başında ve ortalarında marcoyu ilk 11 oynatmayan zico kendi içinde pişmalığı yaşıyordur öyle zannediyorum..özellikle orta saha oyuncuları oynadıkça tempo kazanan oyunculardır ki marconun da bu yapıda olduğu aşikar..birkaç hafta ısrarla oynatıldı ve formunun zirvesine ulaştı.gerek milli takımda gerekse takımımızda son haftalarda görevini mükemmel bir şekilde yerine getiriyor..aldığı paralar helal olsun ;)
Abdullah Bedir
26-04-2007, 20:23
Mehmet gerçekten muhteşem....
Baran Kutlu
27-04-2007, 01:25
son 10 yıLın en iyi transferi.helal olsun mehmet aurelio..!
Tümer Erişen
27-04-2007, 01:39
Orta sahanın belkemiği. Türkiye milli takımında oynamayı sonuna kadar hakediyor.
Mert Çubukçu
27-04-2007, 01:57
süpersin sen süper senin aldıgın paranın ustune ben para vericem hepsi helal olsun sana..
Erkut Yeğen
27-04-2007, 01:57
M.Aurelio
aldığın paralar helal olsun
döktüğün ter,emek verdiğin mücadele
sen bu takımın kalbisin
Aycan Yağanoğlu
27-04-2007, 03:44
M.Aurelio
sen bu takımın kalbisin
helal olsun...
Fatih Baştan
27-04-2007, 03:57
+ 1907
Maçtan sora ricardinho ya iki tane cakmıs galiba :D helal olsun paşama
Saygın Özkan
27-04-2007, 04:34
Terbiyesiz Ricardinho, maç içinde vatandaşı Mehmet Aurelioya küfür etmiş arkadaşlar. ortada bi provokasyon var. Ama harikaydı aurelio, saha dışında da gerekli cevabı vermiş ztn.
Alper Akay
27-04-2007, 04:45
takımın dinamosu...
Sertaç Günel
27-04-2007, 11:54
eee bizden çaldılar paşa lafını.kimmiş paşa gördük
MARKO PAŞA
MÜTHİŞSİN HARİKASIN BİTANESİN
İlker Aykut
27-04-2007, 12:17
sahanın heryerinde olan sen...
gönlümüze taht kuran sen...
helal olsun sana marco paşa
Baha Şahin
27-04-2007, 13:25
efsaneler arasında yerını aldı bence takıma yuregıyle kanın son damlasına kadar destek ıcın oynuyor aldıgı para son kurusu kadar helal olsun
Aycan Yağanoğlu
27-04-2007, 14:34
ellerin dert görmesin MARCOM, MEHMEDİM
Onur Aloğlu
27-04-2007, 14:41
Façayı bozmuş Mehmet' im...
Hakedene hakettiğini vereceksin, ellerin dert görmesin.
Muhammet Budak
27-04-2007, 15:03
Dün akşamın en güzel haberi ellerine sağlık Marco.Lugano da Selçuka bir dalsaydı Lucianonun iki sene önce yarım bıraktığı işi tamamlasaydı süper olacaktı.Selçuk Dereli senden nefret ediyorum...
Murat Karaman
27-04-2007, 15:41
Ellerin dert görmesin Mehmet'im..
Otopark'ta köşeye sıkışmıştı riko :D
Tuğba Tülü
27-04-2007, 15:57
Ellerine sağlık marco lugano da sarı karttan sonra selçuk derelinin boğazına yapışsaydı keşke ne mutlu olurduk
Tunay Aygün
27-04-2007, 21:10
marco paşa bizim bitanemiz yaa..
tam bir fenerbahçeli..
top ona geldiğinde rahat bi nefes alıyorum, çünkü adam yapacağı şeyi çok iyi biliyor, tam bi profesör..
Meral Kaya
27-04-2007, 21:58
kurban olurum o ellerine gebertseydi keşke..
Çağlar Çağatay
27-04-2007, 22:00
Her ne kadar tasvip edilmeyen bir olay olsada eğer hakem bazı şeyleri cezasını sahada vermekten acizse futbolcularımızda insan sonuçta sabır sahada kalıyor böyle durumlarda...
Murat Karaman
27-04-2007, 22:01
Atv haberlerinde izledim görüntüleri..
Mehmet'in ve koyu tişörtlü o şahısı tebrik ediyorum.Elleri,kolları,ayakları dert görmesin !
Meral Kaya
27-04-2007, 22:04
Atv haberlerinde izledim görüntüleri..
Mehmet'in ve koyu tişörtlü o şahısı tebrik ediyorum.Elleri,kolları,ayakları dert görmesin !
o haberleri bende izledim ama taraflı yayın..
Mehmet Karakaya
27-04-2007, 22:55
paşamızın bu görüntüleri (youtube hariç) internette var mı pekiyi arkadaşlar?
Çağlar Derin
27-04-2007, 23:02
boşuna dememişler dayak cennetten çıkmadır diye
şimdi akıllı uslu otursun rico denen zat
marcomu maçtaki inanılmaza performansı ve maç sonrasındaki konusturdugu yumruklar için alnından öpüyorum:D
elin ayağın dert gormesin marcom:D
Dilek Ademoğlu
27-04-2007, 23:11
M.Aurelio
sen bu takımın kalbisin
dün bejeke maçında sahanın her yerinde olduğu için formanın hakkını verdiği için ;gerek maç çıkışı ricardinho'ya haddini bildirdiği için unutulmayacağına emin olduğum insan..ellerin dert görmesinn..eline ayağına sağlık:D
Efkan Kazak
27-04-2007, 23:12
Mehmet Aurelio'yu kessen böyle di durumda göremezsin adama kim bilir neler yaptılarki çıldırdı ama ne çaktı ricoya bee HELAAAAAL mehmetim sana
Aycan Yağanoğlu
27-04-2007, 23:54
göremedim ben video yok mu kimsede
Ege Uysaler
27-04-2007, 23:57
tedbirsiz pfdk ya sevkedilmiş rico ile birlikte
İsmail Ayarığ
28-04-2007, 00:10
MEHMET AURELLO paşanın Eziktaş maçına Kaptan (C) olarak çıkmasını istiyorum..Lütfen gündemde tutalım bu konuyu.İşte Efsane olan Mehmet paşlamızın Rikardenyoyu vurdugu görüntüler
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=27216
Mesrur Yersel
28-04-2007, 00:22
ceza almaz inşallah, tam da kritik haftalarda api de yok zaten ...
Mert Çubukçu
28-04-2007, 00:30
mehmet gibi 10 oyuncum olsun dünyada kaldıramayacagım kupa yoktur.. boks dahil :D
Furkan Demir
28-04-2007, 00:35
Saha -hatta stat- dışında yaşanan bir olay için bir insan nasıl PFDK'ya sevk edilebilir?
Ben şimdi futbolcu olsam yolda birisi küfür etti diye dövsem beni de PFDK'ya sevkedebilirler mi?
Bu sorularıma cevap arıyorum.Bilen birileri yanıtlarsa bahtiyar olacağım.
İlker Aykut
28-04-2007, 00:38
MEHMET AURELLO paşanın Eziktaş maçına Kaptan (C) olarak çıkmasını istiyorum..Lütfen gündemde tutalım bu konuyu.İşte Efsane olan Mehmet paşlamızın Rikardenyoyu vurdugu görüntüler
canı gönülden destekliyorum... video mükemmel :cool:
İlker Aykut
28-04-2007, 00:40
Saha -hatta stat- dışında yaşanan bir olay için bir insan nasıl PFDK'ya sevk edilebilir?
Ben şimdi futbolcu olsam yolda birisi küfür etti diye dövsem beni de PFDK'ya sevkedebilirler mi?
Bu sorularıma cevap arıyorum.Bilen birileri yanıtlarsa bahtiyar olacağım.
bildiğim kadarıyla otopark stadın altında, zaten stad dışında olsa da farketmez ulusoy yapacağını heryerde yapar... olumsuz tek tarafı kameraların görüntüyü yakalamış olması :kizgin:
Cafer Demirtaş
28-04-2007, 00:43
normalde ellerine sağlık da....lugano ve onun yaptıgı 5 hafat kala profesyonellikle örtüşmüyo..işte sevkedilmiş hepsi pfdk ya..onlar da zaten meraklı..runje ye verip indirirler cezayı ama.bize acımazlar..
Murat Bıçakçı
28-04-2007, 00:43
ulusoy(suz) FENERBAHÇE'ye her seferinde ceza vermek için fırsat kolluyor zaten o adam maç sonrası bile olsa yönetmelikteki maddeleri değiştirir bize ceza vermesi için:kizgin: :kizgin: :kizgin:
Kenan Ergün
28-04-2007, 01:07
Ellerin dert görmesin.. Rico paşaları elbet maçta bişiler demiştir melek gibi adamı da cıldırttınız ya..
Mehmet Karakaya
28-04-2007, 02:27
Kesinlikle kaptan çıkmalı eziktaş maçına.İzlerken göğsüm kabardı desem yeridir.
Profesyonel bir futbolcu bunu yapmamalı değil mi?Bunu savunan arkadaşlar hiç düşünmüş mü 6 senelik TSL geçmişinde rakip oyuncuyla sözlü tartışmaya bile girmemiş Mehmet'imiz bunu yapacak kadar niye sinirlendi acaba?6 senede ilk defa maç kaybetmiyo bu adam.Bu tartışmanın altında yatan tek gerçek şu;bu bejeke o kadar veled-i zina topluluğu ki;o formayı kırk yıl giyen de aynı 40 dk. giyen de aynı olduğu için Mehmet'imizi bile çileden çıkarabiliyorlar.
Meral Kaya
28-04-2007, 02:31
Kesinlikle kaptan çıkmalı eziktaş maçına.İzlerken göğsüm kabardı desem yeridir.
Profesyonel bir futbolcu bunu yapmamalı değil mi?Bunu savunan arkadaşlar hiç düşünmüş mü 6 senelik TSL geçmişinde rakip oyuncuyla sözlü tartışmaya bile girmemiş Mehmet'imiz bunu yapacak kadar niye sinirlendi acaba?6 senede ilk defa maç kaybetmiyo bu adam.Bu tartışmanın altında yatan tek gerçek şu;bu bejeke o kadar veled-i zina topluluğu ki;o formayı kırk yıl giyen de aynı 40 dk. giyen de aynı olduğu için Mehmet'imizi bile çileden çıkarabiliyorlar.
sanki sinirleri alınmış bir insandı..
Kenan Ergün
28-04-2007, 22:22
Sana da kara Türk köpeği derlerse sen de saldırırsın.. Kendi vatandaşına ırkçılık yapan bi futbolcu.. yazık..
Ümüt Işık
29-04-2007, 00:00
evt türk köpeği demiş şerefsiz ricardinyo marconun yerinde olsam döner bi posta daa döverdim
Cafer Demirtaş
29-04-2007, 00:20
wayy adi..pis brezilaylı..
Erdem Özdamar
29-04-2007, 01:11
bide ırkçılık yok diyoalr.dünyada ırkçılığa karşı radikal kararlar alınması gündemde.bunların en büyüğüde küme düşürme.geçen yıl ispanyada etoo'ya yapılanlardan sonra ispanya ilk ırkçı eylemde hükmen yenilgi ve para cezası ikincisinde puan silme ve üçüncüde küme düşürmeyi düşünüyordu.
bizim federasyonumuz işe büyük bir ihtimalle marco'ya ceza verecek.
Özgür Bayer
29-04-2007, 01:39
Türkiyede bu federasyonla bırak puan silmeyi fenere karşı ırkçılık yapan takımlara + puan bile verirler:kizgin:
Baran Kutlu
29-04-2007, 02:12
Sana da kara Türk köpeği derlerse sen de saldırırsın.. Kendi vatandaşına ırkçılık yapan bi futbolcu.. yazık..
gerçekten öyle mi demiş.vay pis(!) herif..mehmet gibi bir adamı bu denli çıldırtırsan kafana da yersin osmanlı tokadını.
Talha Dulman
29-04-2007, 03:35
hakeme itiraz bile etmeyen mehmet bunları yapabiliosa o rico daha fazlasını demiştir eminim tabiki bunlar bile çok büyük suc ve hakaretler bence bjknin bu oyuncuyu türkiyeden yollaması gerek eger içlerinde en ufak bi türklük warsa
Onur Aloğlu
29-04-2007, 06:07
wayy adi..pis brezilaylı..
İki yanlış bir doğru etmez...
Sedat Aydın
29-04-2007, 13:34
Şimdi öğrendim.Elim ayağım titriyor sinirden.Resmen delirdim şu an.Küfürü saydırdım o bjkliye.Zor tutuyorum şu an kendimi küfür yazmamak için.Denizli maçına gelicem bugün "Mehmet Aurelio!!!" diye boğazımı yırtıcam!
Ne güzel açıklamış antu bjkli duruşu bu olsa gerek diye...
Doğa Aydın
29-04-2007, 13:56
Türk gibi güçlü Mehmet'im Aurelio'm. Eline sağlık, bize hırslı futbolcu lazım, yüreğini ortaya koyacak futbolcu lazım. Tokat yiyince öbür yanağını dönmeyecek futbolcu lazım.
Geldiğinden beri çok seviyordum, şimdi daha çok seviyorum.
Arif Şahin
29-04-2007, 14:21
http://www.youtube.com/watch?v=vxtsp39kDXQ
Tuncer Yıldızoğlu
29-04-2007, 14:54
VAlla helal olsun Aurelio ya içim soğudu. Hem haksız kazanıp hem laf atarsan böyle olur. Sonuna kadar yanındayım Aurelio
Cafer Demirtaş
29-04-2007, 16:35
İki yanlış bir doğru etmez...
ben zaten bugun girip ozur dileyecektim.tttüm brezilyalılardan ozur diliyorumm..;)
Erhan Şişli
29-04-2007, 16:42
Helal olsun senin aldığın her kuruşa,
Helal olsun alın terinin her damlasına,
Helal olsun Ricardinhoyu yumruklamana
Helal olsun yerde sürüklenmesine
Helal olsun adam gibi adama Marco Paşama ;)
Tunay Aygün
29-04-2007, 18:16
50 kere yazdım 51. kez yine yazıyorum.Marco paşa bizim herşeyimiz.. tam bir türk tam bir fenerbahçeli.. sahada oynayan birçok türk oyuncumuzdan bile daha türk.. bu takımda aurelio en son gidecek kişi olmalı !!!
Tuğba Tülü
29-04-2007, 20:31
Helal olsun senin aldığın her kuruşa,
Helal olsun alın terinin her damlasına,
Helal olsun Ricardinhoyu yumruklamana
Helal olsun yerde sürüklenmesine
Helal olsun adam gibi adama Marco Paşama ;)
+1907;) ;)
İlker Aykut
07-08-2007, 17:34
marco paşam yine formundasın..
süper kupa maçında son dakikada toramanı çıldırtma sahnen süperdi...:D
İlker Aktaş
07-08-2007, 17:39
Türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en istiktarlı yabancı - türk - olma yolunda emin adımlarla ilerleyen oyuncu..
Aldığı her kuruş helaldir ve her maç aynı istikrarını sürdürmesini diliyorum!
Utku Cenikli
07-08-2007, 19:33
bana kadroyu kur deseler ılk yazacagım kısı once mehmet sonra digerleri
İlker Aykut
18-10-2007, 09:57
marco paşa Türk olunca dedilerki:'Böyle şey olur mu kardeşim?'
milli takıma çağrıldı, herkes isyan etti: 'Türk oyuncu mu kalmadı? Milli marşımızı söyleyemeyen bir kişinin milli takımda ne işi var?'
cüzdanında T.C. kimliğini taşıyan ama istiklal marşını dahi söyleyemeyen aciz insanların varlığından haberleri yoktu sanırım...
aurelio istiklal marşını öğrendi, birçok kişiden daha iyi telaffuz etti... ama yok bunu da hazmedemediler...
dün akşam maçta gördükki kim daha onurlu,mücadeleci ve Türk! seyircimizin bunu farketmesine çok sevindim ve 'Mehmet olunmaz Mehmet Doğulur' diyen zihniyete tokat gibi cevap veren MEHMET AURELİO'ya binlerce kez teşekkürler...
Oğuzhan Demir
18-10-2007, 13:57
helal olsun sana mehmet aurelio işte gerçek bir türk gibi oynadı savaştı bazılarına inat mehmet aurelio
Gokhan Dinar
18-10-2007, 14:45
MEHMET aurelio gerçekten bi mehmet gibi türk gibi oynadı keşke takımda ondaki hırsın yarısı olsaydı...
Taylan Kallı
18-10-2007, 19:47
Konya maçında Mehmet'imize gereken desteği verelim..
Feyza Uğurlu
18-10-2007, 21:34
Bir fenerbahçeli olarak gurur duydum dün ki maçta ancak Mehmet Aurelıo kadar savaşmayan sözde, özde Türk oyunculardan utandım:kizgin:
Helal Olsun Mehmet Aurelıo...
utanacaklar varsa onlar da giydikleri kırmızı-beyaz formayı, üzerinde taşıdığı ay yıldızı haketmeyen oyunculardır.
Neşet Bülbül
18-10-2007, 21:41
artık ismi MEHMETÇİK....helal olsun
Abdullah Çalışkan
19-10-2007, 01:49
Bence Haluk Ulusoy ve Fatih Terim beraberce görevi bırakırlar ve milli takımda devşirme futbolcu dönemide kapanmış olur. Milli Takım Ruhu dün ki maçta görüldü ki kaybolmuş. Bu duruma gelmemizdeki sorumlular teker teker istifa edeceklerdir. 31 antrenörden 28 i Trabzonlu, Ümit Davala ümit milli takımın başına getiriliyor, eğitimsiz ve deneyimsiz futbolcu eskileri yardımcı seçiliyor ve bu iğrenç tabloya kimse sesini çıkarmıyor. Milli Takım hepimizin takımı ve istifaya davet edeceksek Ulusoy'u şimdi davet edelim. Hakem hataları vb saçmalıklardan dolayı senelerce istifaya davet ettik, asıl şimdi maç başladıktan sonra 5 dakika boyunca hiç susmadan "Ulusoy İstifa!" diye tezahurat yapıp tepkimizi göstermeli milli takımın sahipsiz olmadığını ispat etmeliyiz.
aminnnnn
Yasin Çıkrıkçı
19-10-2007, 01:54
helal olsun sana Mehmet
Erdem Köroğlu
19-10-2007, 02:24
dün herkesin ıslıklanıp sadece onun alkıslanması cok harikaydı...kazım kanat ne düsündü cok merak ediyorum...zico bile acıklamasında milli takımdan dönüste en üzgün futbolcusunun o oldugunu söylüyor..helal olsun aurelıo'muza...
Tuğba Tülü
19-10-2007, 02:28
Marco paşaya güzel oyunundan dolayı helal olsun diyorum..takımda en çok mücade veren futbolcuydu,bence alisamiyende onun alkışlanıp diğer futbolcuların ıslıklanması tarihe geçti...
Baran Kutlu
19-10-2007, 02:40
marco paşa eSkidendi ; artık onun adı SOKULLU MEHMET PAŞA ;) forması ve üLkeSi için eLinden geLenin en iyisini yapmaya çaLıştı ve yaptı da.heLaL oLsun..
İlker Aykut
19-10-2007, 09:21
marco paşa eSkidendi ; artık onun adı SOKULLU MEHMET PAŞA ;) forması ve üLkeSi için eLinden geLenin en iyisini yapmaya çaLıştı ve yaptı da.heLaL oLsun..
paşalıkta son nokta :D
Emre Berkol
19-10-2007, 16:58
Ya esas türk MEHMET mi yoksa takımın geri kalanı mı anlamış değilim.Sahanın iyilerindendi Allahtan komu baskısı var yoksa FENERBAHÇE'li diye yedek olurdu.Formsuz oyuncular 11 de formda olanlar (FENERBAHÇELİLER) yok!!! Neyse konu dışına çıkmayayım,
HELAL OLSUN SOKULLU MEHMET PAŞA !!!
Turhan Çervatoğlu
20-10-2007, 01:00
MEHMETÇİK AURELİO
VOLKAN da çok ııydı umarım bole dewam ederde serdarla 2 sı yıllarca fenerbahçemızın ve türkiyemızın geçılmez kalecısı olurlar
fatıh terım bı ara yapmıodu ama yıne bı gençlesme dıerek antıfb ye dogru gıdısı var bı yandan ulusoy bı yandan terım bakalım gorııcıız nolcak
Abdullah Çalışkan
20-10-2007, 13:41
sol beke de olmadı wedersonu çağırsın yaa adam yok nasılsa... allahın delisiyle olmuyo bu iş..
Kenan Ergün
20-10-2007, 16:12
bence Terim oldugu sürece kimseyi cagırmasınlar takımımızdan başlarına birşey gelir orada sonra bize patlar oynatamayız. artık "milli" bir takım değiliz Ulusoy ve Terim ikilisi yüzünden.
İsmail Çetinkaya
21-10-2007, 12:12
orta sahanın dinomosu ,bitmeyen enerjisi takımın beyni her şeyi ,iyi ki satılmamış yerine gelecek oyuncu ne kadar faydalı olacaktı ...
Tuncer Yıldızoğlu
21-10-2007, 15:48
nazar değmesin, bu adam istikrar abidesi yav
Orhun Can
04-11-2007, 16:59
Ne 1 maçlık gaz ne de bir dönem süren yüksek performans. Geldiği günden bu yana formayı en çok hakeden futbolcu. Avrupanın gözünden kaçmayacağına eminim. Umarım bizi Aurelio'suzluğa mahkum etmezler.
Mert Çubukçu
04-11-2007, 17:00
25 milyon euro getiren alır :) yoksa vermeyiz boylesini birdaha nerden buluruz biz :)
Cumali Fulkar
08-11-2007, 13:47
marcus aurelius' tan öğretiler;
"Bir şeyi yapmak yalnızca sana zor geliyor diye bunun bir insan için olanaksız olduğunu düşünme. Eğer bir şey insan için olanaklıysa ve insan doğasına uygunsa, senin tarafından da yapılabileceğine inan." :rolleyes:
"İNAN"
Abdurrahman Gülmez
08-11-2007, 14:17
psv maçında sahanın yıldızıydı...83. dakikaya kadar pozisyon vermememizde en büyük rolü o oynadı....
Tuğba Tülü
08-11-2007, 19:32
Geldiği günden beri performansında hiç düşüklüklük olmadı...tahtalara vuruyorum:) hep böyle marco paşa,Allah seni başımızdan eksik etmesin...
Seda Toykar
08-11-2007, 20:02
Fenerbahçe için yabancı oyuncu olarak en iyi transfer bana göre mehmet aurelio harika bir futbolcu sahada her yerde yılmadan bravo ;)
Abdullah Çalışkan
09-11-2007, 01:05
aurelio nun sözleşmesi bu sezon bitiyo.. sadece opsiyonu kalıyo.. onda da 6milyon avro getiren aurelio yu alır diyo..:( :(
Can Rona
09-11-2007, 01:33
aurelio nun sözleşmesi bu sezon bitiyo.. sadece opsiyonu kalıyo.. onda da 6milyon avro getiren aurelio yu alır diyo..:( :(
Sezon ortasında yenilenecek merak etmeyin arkadaşlar :)
Yavuz Eğilli
09-11-2007, 01:36
ins ya çoğu kulüp peşindeymiş :(
Tuncer Yıldızoğlu
09-11-2007, 12:45
mehnetcik :D helal olsun valla ya, yüreğiyle oynuyo adam
Hasan Tunçel
09-11-2007, 15:14
PSV maçında onu her gördüğümde nazar değmesin dedim.Takımda en fazla maç yapan o.Ligde oynuyo,kupada oynuyo,şampiyonlar liginde oynuyo,milli takımda oynuyo.Yoruldum,yorgunum demiyo hiç.Maçlar 180 dakika olsa onun için yine farketmez.2003-2004 sezonu şampiyonluğu sonrası daum Aurelioyu göndermeyi düşünmüştü.Ama iyiki gitmemiş.Ayrıca milli takımda da denizle birlikte oynamalılar.Cok iyi anlaşıyorlar.
Ercan Tetik
09-11-2007, 17:27
bu alemde tek paşa marco paşa
Mustafa Çelik
09-11-2007, 18:01
ya valencia talip olacakmis gitmes insallah arkadaslar adam harbi turk gibi oynuyor
Yasin Bağcı
09-11-2007, 20:14
gitmez gitmez merak etme.
Abdullah Alkır
09-11-2007, 20:18
gitmez gitmez merak etme.
inşallah...
Yasin Bağcı
09-11-2007, 20:21
ya valenciada oynayamayabilir, türk futbolunada alıştı. yaşıda baya var. fenerbahçemizde bırakır futbolu, bizde ona dillere destan bir jübile yaparız inşaallah..
Mustafa Çelik
09-11-2007, 22:44
insallah
Eyşan Gurallar
13-11-2007, 22:09
evet arkadaslarım ben koyu bir mehmet aurello hastasıyım ve onunla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
sizce mehmet aurello diyince aklınız ne geliyor?:o
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.