Orijinalini görmek için tıklayınız : Zafer Biryol
Burhan Günarslan
25-08-2005, 13:55
Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yerli forvet arayan sarı lacivertliler, Konyaspor’da iki sezon önce gol kralı olan Zafer’le anlaştı. Daum’un raporu doğrultusunda bir transfer daha yapılacağı belirtildi.
Gol yollarında sıkıntı çeken F.Bahçe aradığı oyuncuyu yurtiçinden buldu. Sarı lacivertliler, iki sezon öncesinin gol kralı Konyasporlu Zafer Biryol’la anlaşmaya vardı. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve milli takımın yoğun maç trafği nedeniyle geniş bir kadro oluşturulmasını isteyen Teknik Direktör Christoph Daum, yabancı kontenjanı dolu olduğu için biri forvet 2 yerli oyuncu istedi.
Sarı lacivertliler de bu rapor doğrultusunda Konyaspor’un golcusu Zafer Biryol’a yöneldi. Sezona başlamadan ağır bir ameliyat geçiren ve sakatlığı tam olarak düzelmeyen Zafer’le her konuda anlaşmaya varıldığı, kulübüyle olan pazarlığın da sürdüğü belirtildi. Konyaspor ile yapılan görüşmelerde sadece 250 bin euroluk bir farkın kaldığı, Daum’un istediği bu oyuncunun 1-2 gün içinde transferinin sonuçlandırılacağı belirtildi.
Schalke’den Hamit Altıntop, R.Sociedad’dan Nihat Kahveci, H.Berlin’den Yıldıray Baştürk’ün yanı sıra Türkiye Ligi’nden Ankaragücü’lü Umut da listedeki diğer oyuncular.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~622157,00.asp
http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=196098&c_id=170
Murat Karaman
25-08-2005, 14:02
NTW nin 12.15 spor haberlerinde konya dan bi yönetici ile Murat KOSOVA telefon bağlantısı yaptı.durumu sordu.yetkili bize bi teklif edilen bi fiyat war biz o fiyattan satabiliriz oyuncumuzu dedi.sanırım sorun zaferde!neyse hayırlısı...
Ozan Ercan
25-08-2005, 14:30
Bende 2-3 farklı kaynaktan duydum bu haberi. O yüzden gerçekleşmesi yüksek ihtimal gibi geliyor. Hem 8 numaramız sebepsiz yere boş durmuyodu :D
Burç Kurtoğlu
25-08-2005, 15:34
arkadaşlar transferimiz hayırlı olsun.... FB Tv den alt yazı geçiyor su an---->>>>>>kesin sonuçlanmıstır diye..
Faruk Aksu
25-08-2005, 15:34
FBTV'den geçen alt yazıya göre Zafer Biryol Fenerbahçe'de..
Kerem Çalkılıç
25-08-2005, 15:38
Hayırlı olsun!! :D Başlık adının sonundaki " mi?" kısmını kaldırabiliriz artık. ;D
İlker Üçer
25-08-2005, 15:38
Kesinleşmiş,takımımıza faydalı olur umarım...
Kerem Çalkılıç
25-08-2005, 15:40
Bu da resmi internet sitemizin açıklaması:
Zafer Biryol Fenerbahçe’de
25 Ağustos 2005 Perşembe
Konyaspor’lu oyuncu Zafer Biryol ve kulübü ile kulübümüz yetkilileri bugün bir anlaşma yaparak adı geçen oyuncuyu takımımıza transfer etti. Zafer Biryol’un transferi ile ilgili ayrıntılar az sonra...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=947
Ozan Avcu
25-08-2005, 15:40
hayırlısı bakalım, Forvet zenginliği takıma güç katacaktır.
Gözde Sayılgan
25-08-2005, 15:44
Valla ben önce inanmaşıştım am agerçekmiş cidden acaip sevindim ben yaa hayırlı olsun inşaaallaaah patlamasın bu da
Erdinç Zaman
25-08-2005, 15:49
Hrekese hayırlı uğurlu olsun gercekten sevindim wahu şimdi resmi sitede yayınlandı ,fbtv de şimdi alt yazıda gecti
cok güzel wa
Mert Akduman
25-08-2005, 15:50
Fenerbahçe'de mi deil, Fenerbahçe'de. Sitede yazdılar
Yusuf Sünbül
25-08-2005, 16:08
Zafer'in transfer haberi şimdi geldi,hayırlı olsun;forfetimizi zenginleştirmek açısından çok iyi.Yoğun maç tempoları yorgun düşen as futbolcuların dinlendirilmesi amacıyla forvetteki alternatiflerin çok olması takımı rahatlatacaktır.Umarım sayın DAUM bu transferler den sonra semih vb.gençleri kesmez.
Şimdilik bekleyip görelim,düşüncelerimizi gelişmeler doğrultusunda paylaşırız.
Erhan Şişli
25-08-2005, 16:11
hayırlı uğurlu olsun çok ii bi seçim bnce
Burhan Günarslan
25-08-2005, 16:15
zaferimiz kutlu olsun arkadaşlar...
Ersin İleri
25-08-2005, 16:23
hayırlı olsun da semihe yine yazık oldu...
Ahmet İnal
25-08-2005, 16:29
ya ben bu adama deli oluyorum hakan şükür gibi kolay pozisyonda gol atamıyor kalkıyor en zor pozisyonda fileleri havalandırıyor
bu arada 6.hafta yaklaşıyor zafer beşiktaşı çoooook sever =)
Akın Pervaz
25-08-2005, 16:33
camimiza hayirli olsun. ikinci aykut olacagina inaniyorum..
Akın Pervaz
25-08-2005, 16:35
camimiza ( camiamiza) hehe
Ersin İleri
25-08-2005, 16:36
camimiza hayirli olsun. ikinci aykut olacagina inaniyorum..
arkadaşlar bence bu düşünce ile fenerbahçenin en büyük golcülerinden biri olan aykut kocamana ayıp edioruz.zafer gibi bi adam anca bizde ydek olur 2. aykut falan olamaz.
Fatih.Celik
25-08-2005, 16:40
zafer bu takımda yedek kalır anelka kesilmez nobre işe yer deigsebilr ama...hayırlı olsun..
Volkan Yavaş
25-08-2005, 16:43
ne olursa olsun yedek kulübesi sağlam olcak kardeşim.
gerekirse bir yıldızı oturtup birini oynatacksın.
büyük kulüp olmak böyle bişey
Akın Pervaz
25-08-2005, 16:44
gorus belirtmek neden ayip olsun ya:) hakaret yok sadece fikir alisverisi bu:)
Hasan Muradoğlu
25-08-2005, 16:55
benim gönlüm umut bulut'tan yanaydı ama napalım....(genç oluşu+ fenerli olmasından dolayı)
zafer iyi bir yedek olur tahminimce...
hayırlı olsun...
Hüseyin Kaplan
25-08-2005, 17:01
Hayırlı olsun camiamıza..
Şükrü Günal
25-08-2005, 17:08
hayirli olsun,emegi gecenlere tesekkurler.Bos adam degil,gol krali.
Yasir Yılmaz
25-08-2005, 17:10
Hayırlı Olsun.Kadro zenginliği açısından iyi oldu derim.Ama Semih ve diğer gençlerin unutulmasından korkarım.
Şabettin Doğan
25-08-2005, 17:22
hayırlı uğurlu olsun forvete katkı bizim için çok iyi oldu.
layy lara lay lara lay lara lay lay lay lara lay lara lay lara lay lay lay lara lay lara lay lara lay lay ZAFER BİRYOL...
Bestami Gezer
25-08-2005, 17:47
hayırlı,uğurlu olsun kafa golleri bol olsun.
Yiğit Arın
25-08-2005, 23:57
Bu seneki transfer politikasını anlayamadım gerçekten. 76 doğumlu Zafer Biryol alınacaktı, niye Serhat gönderildi? Yabancı kontenjanı problemse Nobre niye tutuldu? Semih neden 2 sene oynamayıp ilk maçında boş kaleye bi tane kaçırınca tukaka edildi? Bu adama Nobre kadar şans verilmiş midir veya Serhat'a? Z.Biryol veya Nobre'den kötü adam mıdır? Bu takımda sol bek mi daha büyük problemdir yoksa forvet mi? Hadi hepsini geçtim Z.Biryol'a yazık olacak, 1 senesi boşa geçecek. Serhat, Semih, Tuncay Nobre'yi kesememiş, Zafer bence hiç kesemez. Bu kadar olumsuz yazmak istemezdim ama yine de herhalde bir bilinen vardır. Ne diyeyim, hayırlı olur inşallah.
Yasir Yılmaz
26-08-2005, 00:21
Bu seneki transfer politikasını anlayamadım gerçekten. 76 doğumlu Zafer Biryol alınacaktı, niye Serhat gönderildi? Yabancı kontenjanı problemse Nobre niye tutuldu? Semih neden 2 sene oynamayıp ilk maçında boş kaleye bi tane kaçırınca tukaka edildi? Bu adama Nobre kadar şans verilmiş midir veya Serhat'a? Z.Biryol veya Nobre'den kötü adam mıdır? Bu takımda sol bek mi daha büyük problemdir yoksa forvet mi? Hadi hepsini geçtim Z.Biryol'a yazık olacak, 1 senesi boşa geçecek. Serhat, Semih, Tuncay Nobre'yi kesememiş, Zafer bence hiç kesemez. Bu kadar olumsuz yazmak istemezdim ama yine de herhalde bir bilinen vardır. Ne diyeyim, hayırlı olur inşallah.
Kafan ciddi şekilde karışık anlaşılan(ben gibi) ;)
Bence taraftarın büyük kısmı buna benzer soruları soruyo kendi kendine...
Türkiye neyse de ben bu kadroyla Avrupa'da korkuyorum.
Ama yapcak bişey yok.DESTEKLEYİP Göreceğiz...
Vehbi Şirikçi
26-08-2005, 00:55
Camiamıza hayırlı olsun. Kulübemiz çok zayıftı, ben uygun bir tansfer olarak görüyorum.
Tufan Bora
26-08-2005, 11:16
bence son derece gereksiz oldu bu imza...29 yaşındaki bi adam büyük bir kulübe imza atıp yedek kalmayı kaldıramaz. daha genç biri alınmalıydı. ayrıca neden transfer yapılırken savunmayı atladığımızıda anlamış değilim.
Servet Güldeş
26-08-2005, 11:23
tufan iyi diyosun genç diyosunda...
kim var ki alınabilecek...
bence sonuçta dam geleceğini ve birazda egosunu tatmin etmek için yedek beklemeyi sorun etmez
Serkan Özen
26-08-2005, 17:15
Anelka'nın formsuzluğu, satılması, huzursuzluk çıkarması ihtimaline karşılık Nihat'tan sonra alınabilecek en iyi Türk önlem herhalde Zafer Biryol'dur. Camiamıza hayırlı olsun. Fakat Nobre gibi dribling özelliğinin olmaması biraz düşündürücü. O eksiği Alex'in veya Anelka'nın çok iyi kapaması gerekecek.
Burhan Günarslan
26-08-2005, 18:32
sonu inşallah murat hacıoğluna benzemez...
Hasan Muradoğlu
26-08-2005, 19:00
sonu inşallah murat hacıoğluna benzemez...
inşallah...
Eyüp Toktaş
26-08-2005, 19:11
Hayirlisi olsun.Insallah FB icin yararli olur.
Ömer Birdal
26-08-2005, 21:00
malum yabanci kontenjanii sikintisindan dolayi yönetim böyle birtransfere gitti.. zaten suan için yapilabilecek en iyi transferi yaptilar bence.. çünkü almak istedigimiz hiç bi türk oyuncuyu (fatih, gökdeniz, hamit, nihat) takimlari birakmadikleri için yerli transferinde de bosluklari dolduramamistik..
kulübemiz serhat, pvh, murat in ayrilmasiyla biraz fakirlesmisti.. zafer özellikle kafa toplarindaki hakimiyetimizi artirir diye düsünüyorm ..ama serhat gönderilirken biraz daha dsnlemez miydi, bilmiyorum yönetimin bilecegi is.. olmus bitmis artik..
hayirli olur insallah ...
Savaş Özmen
27-08-2005, 15:44
iyi bir transfer.hayırlı olsun.
ben zafer in oynayacagı maçlarda faydalı olacagına inanıyorum.
en azından maçlarda sonradan oyuna sokabilecegimiz bir adam.
İlker Üçer
27-08-2005, 16:44
Zafer iyi transfer ama ilginç birşey var,Konya'ya bir futbolcu sözü verilmiş,Olcan,Can,Kerim ve Gürhan dışında 21 kişilik bir kadromuz var,eğer verilecek oyuncu bu 21 kişi içinden ise o zaman kadro zenginliği konusunda Zafer Biryol transferinin bir anlamı kalmıyor,eğer bu 4 genç oyuncudan biriyse onların da Konya'da oynama şansı olacağını zannetmiyorum,uzun lafın kısası,Zafer için +1 futbolcu niye?
Yiğit Arın
27-08-2005, 17:43
birde şu serhata şans verilmedi lafına takıldım aşkolsun yiğit serhata da şans verilmediyse bu takımda kime verilmiştir bilmem yani son 3 4 sezon takımda neredeyse banko oynadı
Daum'un Zafer Biryol'u sağ açıkta oynatması içine sinecek ve bunun Zafer'e verilecek bir şans olduğunu düşüneceksen, haklısın, Serhat'a şans verildi ve kullanamadı. ::)
Fenerbahçe as takımı futbolcu yetiştirme yeri değil.
Evet değil. Yetenekleri bir bir harcama yeri de değil.
Erkut Günel
28-08-2005, 00:40
Bence Fenerbahçe nin aradığı golcü yada nobre nin alternatifi kesinlikle zafer değil..sevmediğim bi oyuncu..konya da okuduğum dönem "bana göre" oldukça kötü ve çirkin davranışlarını görmüştüm..ama madem artık fenerbahçemizin oyuncusu ve o formayı giyiyo desteklenmesi taraftarıyım..her ne kadar sevmesemde umarım hayırlı olur..(Fatih Akyel'i de sevmiyodum ama fenerbahçe formasıyla gördüğüm zaman destekledim)
Şabettin Doğan
28-08-2005, 01:39
ama madem artık fenerbahçemizin oyuncusu ve o formayı giyiyo desteklenmesi taraftarıyım..her ne kadar sevmesemde umarım hayırlı olur..(Fatih Akyel'i de sevmiyodum ama fenerbahçe formasıyla gördüğüm zaman destekledim)
olay budur *;)
Burhan Günarslan
29-08-2005, 18:22
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zaferbiryolimza%20(2).jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zaferbiryolimza%20(1).jpg
Arif Şahin
29-08-2005, 19:01
Bence çok iyi bi transfer oldu. Biryol'un vuruşları çok düzgün,kaleye sırtı dönükken top alıyo ve kaybetmiyo.
bide faul alma konusunda kendini geliştirirse(Nobre'den
yardım almalı) :) başarılı olacağına inanıyorum.sanılandan
daha üstdüzey bi futbolcu
Şükrü Günal
29-08-2005, 21:04
Sonucta isminden bahsettigimiz adam Konya gibi bir takimda,Nobreli,hakan sukurlu,Fatih Tekkeli bir lige gol krali olmus bir sahsiyet.Demek ki gol atma becerisine sahip bir oyuncu.Kafa toplarinda,defanstan seken toplarda,yandan gelen ortalarda ve Nobrenin kafayla indirecegi paslarda son vuruslari iyi yapabilecek,mevcut alternatifler arasindan en iyisi.Takimda bir de Alex gibi ultra super bir maestronun varligini da hesap edersek basarili olacagini umuyorum.ha su soru sorulabilir,Zafer kimi kesecek?Boyle bir topic olusturmak isteyen mutlaka olacaktir :)
Bahriye Tekin
29-08-2005, 22:24
hayırlı olur inşallah
Erman Gören
30-08-2005, 14:44
bence yeterince forvet var .. hem şu an oynadığımız sistemle oynamaya devam edeceksek tuncay açıkta kalıyor .. eğer tuncay nobrenin yerine oynarsa ki oynamalı o zaman kulubede nobre zafer semih oturacaklar .. boşuna gidiyor gene paralar onun yerine iyi bir sol bek alsak daha iyi olurdu .. ama napalım hayırlısı belki zafer biryol anelkayı tuncay ı fln yedek bırakır dimi ??? ne dersiniz ??
Ali Yılmaz
30-08-2005, 14:49
ii bi transfer oldu...
Hasan Muradoğlu
30-08-2005, 15:32
3 kulvarda mücadele edeceğimiz için faydalı bir transfer olduğu kanısındayım...şu an için oynayacağını pek sanmıyorum...gerçi zafer iddialı ama daum,nobre yi kesmeyecektir bence...
Nuri Çelik
30-08-2005, 15:58
3 kulvarda mücadele edeceğimiz için faydalı bir transfer olduğu kanısındayım...şu an için oynayacağını pek sanmıyorum...gerçi zafer iddialı ama daum,nobre yi kesmeyecektir bence...
Allah göstermesin ama Anelka'nın sakatlığı nuksederse bence ideal bi oyuncu ya da nobrenin cezası veya sakatlıgında uzaktan gusel sutlar atabilen ve gol yolarında basarılı gayet hayırlı olsun....
Servet Güldeş
31-08-2005, 13:31
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/3202zafer.jpg
kral ilk idmanına çıktı
Gökhan Özalp
04-09-2005, 20:39
cahampions league de olası bır yoklukta semıhle oynayacagımıza zaferle oynarız ne bıım zafer anelkayı da kesebılır??
Bahtiyar Güdürü
04-09-2005, 22:03
herşeyi zaman gösterecek fenerbahçemiz için insallah hayirli olur...
Emre Bağlı
05-09-2005, 00:47
bence en iyi türk forwetlerden birini aldik.insallah hayirli olur.bakarsiniz zafer formayi kapar we basarili olur.sonuçta bu oyuncunn transferinden karli çikacak olan biziz.belki nobre belki anelka yada zafer kaybedecek ama biz kazanacagiz(çok egoist oldu yaw böyle :) )
Ozan Ercan
05-09-2005, 02:04
6 yabancımız olduğuna göre sadece Türk oyuncu transfer etme hakkımız vardı. Bana sorsalar "Kimi Fenerbahçe'nin forvetine transfer etmek istersin?" diye sıralamam
1-Fatih Tekke
2-Nihat Kahveci
3-Halil Altıntop
4-Zafer Biryol
derdim sanırım. Fatih'in sözleşmesi devam ediyor. Nihat için Daum çok ısrarcı oldu fakat anlaşamadılar(ki bana göre ocak ayında kadromuza katılacak Nihat), Halil'de bir anda yıldızı parlayınca bonservisi ikiye katladı. Bu üç oyuncudan sonra gelen seçenek Zafer'di.
Zafer tipinde bir santraforumuz yoktu bence. Nobre bitiriciliğiyle, Anelka sürati ve çalımlarıyla, Tuncay hırsı ve çalışkanlığıyla Semih ise gençliğiyle ön plana çıkıyordu. Zafer uzaktan şut atabilen, gerektiğinde dripling ile adam eksiltebilen, ceza sahası içinde etkili tek vuruşları ve hava hakimiyeti olan bir forvet. Eğer şansı yardım ederse bu sene Zafer-Anelka ikilisini izleyebiliriz forvet hattında. Çok ta başarılı bir ikili olur kanımca.
Bence kesinlikle faydalı bir transfer oldu Zafer. Zamanında Konyaspor ile anlaşıp Zafer'e imza attıramayan beştaş parmaklarını ısırır artık pişmanlıktan Zafer'in attığı golleri gördükçe. Umuyorum ve inanıyorum ki Fenerbahçe'nin bu seneki formuna olumlu katkıları olacak.
Yiğit Arın
15-08-2006, 22:28
"Zafer Biryol Bursaspor’da
15 Ağustos 2006 Salı
Zafer Biryol ile kulübümüz arasında karşılıklı anlaşma sağlanarak, oyuncunun Bursaspor’a transferi gerçekleşmiştir.
Spor Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü"
Yanlış bir transferdi zaten. Forma şansı bulamadı ve 1 senesine yazık oldu.
Hadi hepsini geçtim Z.Biryol'a yazık olacak, 1 senesi boşa geçecek.
Umarım Bursaspor'da başarılı olur.
Tamer Akdağ
15-08-2006, 22:35
ewet zafer biryol un bir senesi bosa gitti ama onun sansızlıgı ilk geldiginde yasadıgı sakatlık we daum gibi bi teknik direktorle calısması...gecen sezon hiç faydalanmadı bu oyunculardan daum...ama zico kerim zengin,can arat,murat hacıoğlu,olcan adın gibi futbolcuları oynatabilio..
Ozan Ercan
16-08-2006, 01:06
Daum ayrıldıktan sonra Zafer'le yapılan bir röportajı izledim. Daum'un kendisine haksızlık yapıp yapmadığı soruldu. Zafer Daum'un kendisine gereken şansı verdiğini fakat kendisinin bu şansı sakatlıkların etkisiyle olumlu kullanamadığını söyledi. Benzer şansları hazırlık döneminde Zico da verdi ama Zafer'in formu yine çok düşüktü. Her futbolcu büyük kulüpte oynayacak kapasitede olmuyo demek ki. Neyse hayırlı olsun Zafer'e ve Bursaspor'a...
Sertaç Banko
16-08-2006, 01:27
Zafer sana bol gollü bir sezon diliyorum.Bizede at ama galip gelelim ;)
Aycan Yılmaz
16-08-2006, 01:31
Bence Zafer icin en iyisi oldu..
Serhat Özcan
17-08-2006, 01:10
ben zafere yazık olduğu harcandığı düşüncesindeyim daum efendi tarafından...yolu açık olsun zafr biryolun da...
Şahin Bilir
26-08-2006, 12:50
zafer biryol kalite bi isimdi ama attığı gol kadar dakika bile alamadı zico bile daha fazla süre verdi umarım başarılı olur bahtsız kral
Baran Kutlu
26-08-2006, 14:01
yolu açık olsun..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.