PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Galatasaray 8 Aralık 2007 Cumartesi Saat:19.00

Çağlar Çetin
06-12-2007, 18:34
Fenerbahçemiz,Turkcell Süper Ligi'nin 15.haftasında 8 Aralık 2007 Cumartesi Günü saat:19.00 da Galatasaray ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşıyor.

Bu maç için belirlenen buluşma yerleri ve saatleri aşağıdaki gibidir;

13.00 Fasıl
16.30 Pembe Okul

Ayrıca bu maç için Tribün Komitemiz ile Grup CK çeşitli üniversitelerden arkadaşlarımızın yardımlarıyla kareografi hazırladı.Stadımızda gece yarılarına kadar süren çalışmalardan sonra kareografimiz tamamlandı ve inşallah Cumartesi günü kazasız belasız bir şekilde gerçekleştirilecek.

Oluşturulmak istenen görsel bütünlük açısından herkesin bu maçada 1907 ÜNİFEB ürünleriyle gelmesi önemle rica olunur.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Necati Mete
06-12-2007, 18:41
Maçın öneminden bahsetmemize gerek yok herhalde :)

Yılda sadece bir kez yaşanan bu organizasyonun, geçen yıllarda olduğu gibi fevkalade güzel ve eşsiz olacağından ufacık bir şüphem yok. Ayrıca kareografi için ne kadar uğraşıldığının da farkındayım, güzel olacağından eminim. Açıkçası uyku tutmuyor bu maçın öncesi ve sonrası için. En önemlisi de, tüm bu duyguları 1907 Ünifeb çatısı altında yaşayabiliyor olmamız.

Cumartesi günü Kültür Ünifeb olarak, 55bin kişilik koronun bir üyesi ve Ünifeb ailesinin bir ferdi olarak orada olacağız, sarı polarlarımızla...

Emeği geçen tüm abilerimize,kardeşlerimize teşekkürler...

Emre Karaca
06-12-2007, 19:45
kareografi için pankartlarımızı boyadık
el emeği göz nuru
emeğei geçen herkese teşekkürler
erken gelin derim ben ;)

Bertan Akkan
06-12-2007, 21:44
inş bu maçta çok sağlam oluruz...
ölmek var susmak yok!!!
ayrıca inş bu maç dale bestesini doğru şekilde söyleyebiliriz yetti artık migros oooo diyo bizim tribünde ooo diyo çok kötü oluyor...

Adem Sürek
06-12-2007, 22:08
bütün ateşimizle cehennemi göstermeye geliyoruz.....

Yavuz Eğilli
06-12-2007, 22:26
ya yeni bestenin ikinci kıtasının son dizesi pek anlaşılmıyor

Turhan Çervatoğlu
06-12-2007, 23:02
ya yeni bestenin ikinci kıtasının son dizesi pek anlaşılmıyor
yenı beste dedigin pana macında verilen mi
besıktas cımbom hepsı palavra kurban olsn onlar senın formana dıye baslıyan
bence cok gereksız bı beste bıde bence sozler cok da uyumlu degıl hıç gerek yok abı actıon yaratmaya gerek yok bılındık olsun ama ezıcı olsun
bu macın önemının herkes farkındadır zaten solemeye gerek bıle yok !!bu mac umarım bagırmayan kımse olmaz herkesten beklentımız o yonde bu maçta arkadaslar hep beraber omuz omuza takımımızın arkasında olalım ve şükrü saraçoğlunu 6s ye cehenneme çevirelim!!

Kaan Özdemir
06-12-2007, 23:23
Arkadaşlar Pana. maçında söylenen yeni beste iptal oldu...Nedenini burdan söylemek pek sağlıklı olmaz...Malum ziyaretçilere açığız...:)

Berkcan Kösem
06-12-2007, 23:30
arkadaşlar ellerinize emeğinize sağlık o gün 4e kadar okulda olduğum için gelemedim katılmak istiyordum bu pankart boyama organizasyuonuna ama gelemedim artık kısmetse cska maçı hazırlıklarına

Sercan Okur
06-12-2007, 23:34
Aynı gün saat 14:00'de Erkek Basketbol takımı da Gsaray ile oynuyor o maç Fasıl'da izlenebilir yada Bayan basketbol maçı yine aynı gün saat 14:00'de Caferağa'da Çankaya Üniversitesini konuk ediyor bu maçta tercih edilebilir..

Ahmet İnal
06-12-2007, 23:39
önce parkede sonra çimde görüşmek üzere gassaray

Taylan Kallı
06-12-2007, 23:45
keşke gene abdi ipekçi'de olsaydı basket maçı..geçen sene süperdi abdi'den saraçoğluna :) neyse artık fasıl'da izlenir inşallah 2de 2yapacağız:)

Muhammet Budak
07-12-2007, 00:02
Aynı gün saat 14:00'de Erkek Basketbol takımı da Gsaray ile oynuyor o maç Fasıl'da izlenebilir yada Bayan basketbol maçı yine aynı gün saat 14:00'de Caferağa'da Çankaya Üniversitesini konuk ediyor bu maçta tercih edilebilir..Caferağaya gidilebilir bence.

Faruk Can
07-12-2007, 00:43
Ayrıca bu maç için Tribün Komitemiz ile Grup CK çeşitli üniversitelerden arkadaşlarımızın yardımlarıyla kareografi hazırladı.Stadımızda gece yarılarına kadar süren çalışmalardan sonra kareografimiz tamamlandı ve inşallah Cumartesi günü kazasız belasız bir şekilde gerçekleştirilecek.

Bu iliklerimizi donduran soğuk havada , 3 gün boyunca aralıksız devam eden pankart çalışmalarında fırça sallayan , sınavına çalışması gerektiği halde fedakarlık gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emeklerimiz boşa gitmeyecek inşallah , oluşturacağımız görsellik bizim en büyük hediyemiz olacak.

Yavuz Eğilli
07-12-2007, 00:44
ellerinize sağlık arkadaşlar :)

Doruk Sarıkaya
07-12-2007, 01:26
Pankart boyamaya sınavlarımın o saatlerde olması nedeniyle gelemedim maalesef... Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık... Gerek salonda,gerek mabedimizde aslan terbiye edeceğimiz bi gün olacak. ve stadda oluşturacağımız görsel bütünlüğü,takımımıza 90dk. destek olarak tamamlıycaz... Cehennemi Yaşatıcaz!

Celal Tunalıoğlu
07-12-2007, 02:50
Bende Faruk gibi soğuk havada saatlerce fedakarlık yaparak gelip fırca sallayan herkese cok tesekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık insallah karsılığını alıcaz bunların cumartesi.

Duygu Kanver
07-12-2007, 13:14
Derbi öncesinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen arkadaşlarımızla her Galatasaray maçında olduğu gibi bir arada kahvaltı edeceğiz.

Kahvaltı için buluşma saati: 09:00

Yer: Balon Cafe (Kadıköy sahildeki balonun altı)

Zengin kahvaltı tabağı + 3 bardak çay = 10 ytl dir.

İsteyen arkadaşlar fix menü dışında da tercihte bulunabilir.

Sevgiler,

1907 ÜNİFEB Organizasyon ve Projeler Komitesi

Murat Kükürtçü
07-12-2007, 14:42
8 Aralıkta kadıköyde Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi olarak 15 arkadaşımızla aranızda olacaktık. biletler için 2 gün gibi kısa süremiz vardı ve bilet paralarını bişekilde bulup yolladık. Heyecanla kadıköye gitmek için beklerken o olumsuz haberi aldık.
BİLET YOK!!!!!!!!!!!!!!!

hepimiz hüsran içindeydik çünkü böyle bi sonuç aklımıza hiç gelmemişti. KSU UNİFEB olarak yapacagımız ilk organizasyon elimizdeki olmayan nedenlerle İPTAL oldu.

Biletler için elinden geleni yapan arkadaşlara uğraşları için çok teşekkür ederiz. kısmet değilmiş diyelim. sizlerin orada takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğinizden şüphemiz yok. Bizde yüreklerimizle yanınızda olacagız.
HERŞEY FENERBAHÇEM İÇİN
HEP DESTEK TAM DESTEK

Tuğba Tülü
07-12-2007, 18:42
Bende kıbrıstan geldim bileti buldum Allaha şükür:) Biletimi temenni eden arkadaşıma burdan teşekkürlerimi sunuyorum;)

Murat Küçükersen
07-12-2007, 19:08
bizde IsPaRtAyFa olarak,bilet madurlarıyız....
19 kişi olarak katılacağımız maç organizasyonunu bilet temin edilememesi üzerine iptal etmek zorunda kaldık...
bu durum IsPaRtAyFa olarak başımıza ikinci kez gelmiştir ve kişisel olarak büyük maddi kayba uğramış bulunmakdayız....
maddi kaybın yanı sıra buradaki FENERBAHÇE taraftarlarına karşı da 1907 UNIFEB olarak güven kaybına uğramış bulunmaktayız...
umarım bir daha aynı durumla karşılaşmayız...

Sercan Okur
07-12-2007, 19:16
Bilet sıkıntısı konusunda kişilere yada kurumlara suç bulmak yada kızmak hakkımız olmamalı. Bilet konusunda arkadaşlarımız ellerinden geleni yapmışlardır, sizler kadar onlarda üzülmüş yada mağdur olmuştur. Öyle ki taraftar kart ile alınabildiği dönemde bir çok Tribün Komitesinden arkadaşı, fazladan taraftar kart bulabilmek ve Anadolu'daki arkadaşlarımıza bilet alabilmek için çabaladığına şahit oldum. Sorunun nereden kaynakladığını bilmesem de güven kaybı ve diğer konularda bu kadar acımasız olunmamalı..

Ali Yıldırım
07-12-2007, 19:31
Bilet sıkıntısı konusunda kişilere yada kurumlara suç bulmak yada kızmak hakkımız olmamalı. Bilet konusunda arkadaşlarımız ellerinden geleni yapmışlardır, sizler kadar onlarda üzülmüş yada mağdur olmuştur. Öyle ki taraftar kart ile alınabildiği dönemde bir çok Tribün Komitesinden arkadaşı, fazladan taraftar kart bulabilmek ve Anadolu'daki arkadaşlarımıza bilet alabilmek için çabaladığına şahit oldum. Sorunun nereden kaynakladığını bilmesem de güven kaybı ve diğer konularda bu kadar acımasız olunmamalı..

Arkadaşlar ben 1907 ÜNİFEB yönetimindeki arkadaşlarımızın gönülden canla başla çalıştıklarına inanıyorum.Onlar ellerinden geleni yapmışlardır buna eminim.bizde maç mağdurlarındanız.Ama kesinlikle ne bir kırgınlık olayı durumu hissetmedim.Bu olay aksine bizi daha yakınlaştıracaktır.Çünkü biz sağlam bir dostluk içinde olan bir grubuz...

Ali Yıldırım
07-12-2007, 21:00
Ayrıca yazmayı unutmuşum bir maça gidemedik diye ÜNİFEB ten soğuyan arkadaşlar ÜNİFEB'İN MİSYONUNU ANLAYAMAMIŞLARDIR.ÜNİFEB SADECE BİR TRİBÜN GRUBU DEĞİLDİR.DOSTLUĞUN,SEVGİNİN,ARKADAŞLIĞIN VE ÖNEMLİSİ BERABERLİĞİN PAYLAŞILDIĞI SICAK SOHBETLELERİN GEÇTİĞİ BİR GRUPTUR....

Seçkin Çelik
08-12-2007, 04:46
19 kişi olarak katılacağımız maç organizasyonunu bilet temin edilememesi üzerine iptal etmek zorunda kaldık...
bu durum IsPaRtAyFa olarak başımıza ikinci kez gelmiştir ve kişisel olarak büyük maddi kayba uğramış bulunmakdayız....
maddi kaybın yanı sıra buradaki FENERBAHÇE taraftarlarına karşı da 1907 UNIFEB olarak güven kaybına uğramış bulunmaktayız...
"Maddi kayıp" bölümünü açar mısn biraz?

Safa Arıkan
08-12-2007, 11:37
Bu KSÜ'den arkadaşımızda 1907 ÜNİFEB'li,

8 Aralıkta kadıköyde Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi olarak 15 arkadaşımızla aranızda olacaktık. biletler için 2 gün gibi kısa süremiz vardı ve bilet paralarını bişekilde bulup yolladık. Heyecanla kadıköye gitmek için beklerken o olumsuz haberi aldık.
BİLET YOK!!!!!!!!!!!!!!!

hepimiz hüsran içindeydik çünkü böyle bi sonuç aklımıza hiç gelmemişti. KSU UNİFEB olarak yapacagımız ilk organizasyon elimizdeki olmayan nedenlerle İPTAL oldu.

Biletler için elinden geleni yapan arkadaşlara uğraşları için çok teşekkür ederiz. kısmet değilmiş diyelim. sizlerin orada takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğinizden şüphemiz yok. Bizde yüreklerimizle yanınızda olacagız.
HERŞEY FENERBAHÇEM İÇİN
HEP DESTEK TAM DESTEK

Aha bu arkadaşımızda 1907 ÜNİFEB'li;
(Her ne kadar ıspartayfa olarak kendilerini belirtselerde)

Aradaki fark ile ilgili yorumu sizlere bırakıyorum artık...

Murat Yazıcıoğlu
08-12-2007, 12:24
bir mça yüzünden bilet bulamadık die güven kaybı die birşeyin olması imkansız.tabi ki de her maça gidemiyoruz ama böle bir maçta da bilet bulamadık die güven kaybı yaşanması bana saçma geliyor.1907 unifeb yürek işidir ne türlü olumsuzluk olsursa olsun biz yine bu oluşum içinde tam destekle gitmesini biliyoruz..

Mustafa Kaplan
08-12-2007, 12:42
Bu yıl gs maçında eski taraftar kartlarına internetten satış yoktu, ama aynı kartlara gişelerden satış yapıldı, biletler bir çıktı dendi bir piyasadan çekildi dendi, bilet sıkıntısı o kadar ciddi yaşandı ki herkes rivayetlere göre hareket eder oldu.

Ankarada biletix olmasına rağmen kendimize yetecek kadar bilet temin edemedik bile. Tribün komitesine en erken para verenlere bilet verebildik. Hatta ben ve birkaç çok samimi arkadaşım geç kaparo yatırdığımız için gidemiyoruz maça. Ayrıca şu da apaçık ortada ki İstanbuldan arkadaşlarımızın elindeki talepler bizimki gibi 20 30 değildir, yüzlerce vardır, bu kadar bileti bulmak kolay değil hepimiz biliyoruz. Kolay diyen varsa da o kişiyle ilgili yapılacak birşey yoktur, seneye gs maçında 10 tane bileti gişeden sıraya girip "kolayca" almasını istemekten başka.

Ben buradan bütün tribün komitesi üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum, kendilerine bilet alacaklarmış gibi günlerce koşuşturdukları için.

Güven kaybı konusuna gelince, bazı yeni üyeler para verdikleri zaman herşey mükemmel olsun isterler, sanki organizasyon şirketiymişiz gibi, birşey yolunda gitmeyince hemen dudak bükerler. Böyleleri nedense uzun süre kalamıyor aramızda. Eski üyelerde güven problemi olacağını sanmıyorum.

Fatih Deniz
08-12-2007, 14:26
Kmaras 1907unifeb olarak bu maça bilet bulamadıysak önümüzdeki maça bakacağız . Stada gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler:dans: :dans: :dans:

Mustafa Ünal
08-12-2007, 14:49
Isparta ÜNİFEB'de ki arkadaşımızın açıklamalarını üzüntü içinde yaptığını düşünüyorum. Kişisel kayıplardan kasıtsa, havale sırasında ödediği birkaç lira olduğunu düşünüyorum. Ama yine de arkadaşımız adına talihsiz bir açıklamadır.

Nadir Arslan
08-12-2007, 15:24
Arkadaşlar ÜNİFEB konseylerinde bahsedilen en önemli konulardan birisine dikkatinizi çekmek isterim

ÜNİFEBin "B" si Biletix değildir.

Bize en başından beri bu öğretildi. Yukarda Ali kardeşimin de bahsettiği gibi ÜNİFEB bir ailedir. Güzel dostlukların, duyguların yaşandığı bir ailedir. Bilet olayı da bu aile içinde oluşna sağlam yapılanma ile ortaya çıkmış bir gereksinim karşılanması için verilen bir çabadır. ÜNİFEB'e katılan, ÜNİFEB için koşturan hiç kimse olayı sadece bilet olayı görmemeledir. Evet şu seneye kadar komitelerimiz bizlere bilet konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Ama bu yıl kulüp politikaları gereği böyle tatsız bi olay yaşandı. Her sene geleneksel olarak gittiğimiz GS maçına maalesef PAMUKKALE olarak bizler de gidemiyoruz. Kendi taraftar kart yapılanmamız maalesef bilet talebimiz karşılamaya yetmedi. Biz burdan da bi ders çıkardık. Ama kimse "güvenimiz sarsıldı, kayba uğradık" gibi söylemlerde bulunmasın.
Kimse sanmasın ki sizlerin bilet olayıyla yeterince ilgilenilmedi.
Aksine gece gündüz çalışıldı. Ama kulübümüzün uyguladığı bu politika gereği maalesef taraftar kartı olmayanlar bilet alamadı.

Bundan sonra ne yapmalıyız. Biz bunun üzerinde düşünmeliyiz.
Biz oturduk ve bir karar aldık. Madem bu camia için bir şeyler yapmayı istiyoruz. O zaman camianın isteğini yerine getirmeye karar verdik ve PAMUKKALE üniversitesi olarak bu sıkıntıyı tekrar çekmemek için bütün üyelerimizden taraftar kart almalarını rica ettik. Bu olayı örgütlü bir şekilde tertipledik ve bu tarz bir sıkıntıyı tekrar çekmek istemiyoruz.

SİZLERDEN RİCAM BU TARZ SÖYLEMLER VE SİTEMLERDEN UZAK DURUN.
KİMSENİN KİMSEYE SİTEM ETME HAKKI YOK BENCE.
BUNU KİMSE UNUTMASIN

BİZ BİR AİLEYİZ...

Melis Varan
08-12-2007, 19:50
Bazen öyle zor durumlarda kalıyoruz ki talihsiz açıklamalar yapıyoruz sinirle. Umarım bu da öyle bir açıklamadır ve arkadaşımız yazdıktan sonra konseylerde anlatılanları hatırlayıp pişman olmuştur.
Başlarına ikinci defa gelmiş olmasını vurgulamasına takıldım ben de ve neden şu anda evde olduğumu anlatmak istiyorum:

1907 Ünifeb'de 4 yılımı doldurdum sayılır. 1,5 yıldır yönetimde çalışıyorum, e komitedeki görevimi de katarsam heralde 3 yıla yakındır 1907 Ünifeb için adı konmuş vaziyette çalışıyorum. Tribün komitesine hiç bir zaman baskı yapmadım bilet bulun bana diye, sağolsunlar komitemiz bazen ihtiyacımız olmadan derdimize derman oldular o ayrı; ama bugün evde izleyeceğim maçı. Asla da kızmadım kızmam çünkü biliyorum ki çalışıyorlar bunun için.

Derse ki e İstanbul'dasın sen zaten... Ünifeb'e daha ilk girdiğim aylardı da kendi biletlerimizi de vermiştik diğer şehirlerden gelen arkadaşlarımız gitsin maça yeter ki diye. Neden hiç gocunmadım? Çünkü o dönem ünivesite sorumlum bana herşeyi çok güzel anlatmıştı nedeni niçiniyle.

Düşünüyorum da, bu kadar çemkirmiş arkadaşımızla kendimi kıyaslayınca, ben enayimiyim acaba...

Örnek olarak kendimi gösterdiysem de 1907 Ünifeb için benden çok emek veren pek çok kişi bundan fazlasını yaptı, yapıyor. Belki arkadaşlarımızın kızmadan önce bir sorması lazım, neden? diye ve sorgulaması lazım acaba kendi başına yapabilirdi de tribün komitesine bıraktı diye mi olmadı diye. Eğer tribün komitesinden istemeden kendisi halledebiliyor idiyse zaten bir 1907 Ünifeb üyesi olarak bileti komiteden istememesi gerektiğini de biliyordur; ama yok zaten öteki türlü de bilet temin edemeyecek idiyse ve yine de kızıyorsa ben burdan şunu anlıyorum. Tribün komitesi kendilerine "kesin değil" demiştir ama onlar üyelerine böyle iletmememiş midir ki şimdi kendilerine duyulan güven sarsılmaktadır? Eğer kendileri üyelerine "çalışıyoruz ama şu sebeplerden kesinleşmedi malesef" dediyse buna rağmen neden güvenlerinin sarsılacağını düşünmektedirler? Üyelerimizin hepsinin üniversite öğrencileri ya da mezun olduğunu düşünürsek bunu anlayacak kapasite ve olgunlukta olmalarını beklemek gerekmez mi?

Yalnız en çok da şuna sevinmekteyim ki böylesine kaba ve düşüncesizce, yüzeysel verilmiş bir tepkiye, gayet olgun yanıt veren, yol gösteren nice 1907 Ünifeb üyesi gayet güzel anlatmış neyin ne olduğunu.

Evet, maça gidemediğim için ben de gerginim ve burda egomu tatmin ettiğimin, içimi boşalttığımın farkındayım. Yine de en azından bunun sorumlusunun tribün komitesi olmadığını çoğu 1907 Ünifeb üyesinin bildiği gibi biliyorum. Elimizi masaya çarptığımızda acımız geçsin diye masayı dövme yaşımızı geçtik, kabaysam kusra bakmayın ama uzun süredir bu iş için emek harcayan, gelen telefon ve mesajlardan sınavlarına çalışamayan ( elbette yapacaklar bunları) ve bu sebeple de asla bir tek kişiyi geri çevirmeyen ya da terslemeyen arkadaşlarımızın emeğine de kendilerine de saygısızlıktır ve bunu üniversite öğrencisi bir adam yaptığında pek kabullenemiyorum.
Kendisi üyelerine bilet temin edemediği için komiteye kızmaktadır da komitemiz de üyelere bilet temin edemediğinden gidip kulübe mi kızsındır şimdi?

Bu tepkiyi forumdan verdiğim için de ayrıca özür dilerim arkadaşlardan, bu konular birazcık da alem duysun havasında geçmeli bence ki bilen zaten gocunmaz, bilmeyen başka varsa da öğrensin en incesinden.

Saygılarımla

Fatih Deniz
09-12-2007, 00:44
bizler bugun orda olamadık, ama biliyorduk ki bizim yerimize orda olacak kardeşlerimiz var, ve fenerbahçemizi en iyi şekilde destekleyecekler,
bizi mahçup bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkürler
tvden izlediğimiz kadarıyla mabed her zamanki gibi muhteşemdi, taraftar muhteşemdi, sizler mabedde takımı desteklediniz, bizler buluşma mekanımızda
herkese saygılarla
zaferimiz kutlu olsun

Seçkin Çelik
09-12-2007, 00:57
http://img258.imageshack.us/my.php?image=fbgs13ex1.jpg

Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.. Grup CK'ya da ayrıca teşekkürler.

Berkcan Kösem
09-12-2007, 01:06
süper olmuş hepimiz görevimizi yerine getirmenin hazzını yaşabiliriz artık herkesin eline emeğine sağlık artık çarşambayada böyle güzel olur kısmetse herşey

Taylan Kallı
09-12-2007, 01:21
http://img258.imageshack.us/my.php?image=fbgs13ex1.jpg

Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.. Grup CK'ya da ayrıca teşekkürler.
gerçekten süper olmuş :)

Nevriye Sever
09-12-2007, 01:24
Mutlaka stada gitmek midir takımını yürekten desteklemek?İnsan kalbinin attığı her yerde destekliyordur takımını bence.Nerede,ne şekilde olduğu önemli değil.Yeter ki içimizden eksik olmasın bu sevgi.Bugün tek başıma izledim maçı bir kahve köşesinde tek bayan olarak.Tanımadığım insanların içindeydim.Ama bir saniye bile tereddüt etmedim.Takımımı yürekten destekledim bulunduğum yerden.
Sitem ederken ne dediğimizi iyice bilmeliyiz bence.Farkına varmalıyız kızdığımız şeyin aslında ne olduğunun?Gereksiz ve de üzücü sözlerden de kaçınmalıyız sanırım.Eğer bir aileysek burada eminim üyelerimizin hepsi, işleri yoğun ama sevgisi sürekli artan bir aile olduğumuzu biliyordur.Anlayışını da eksik etmiyordur.;)
Takımımızı statta,evde,herhagi bir mekanda ya da sadece gönlünde destekleyen herkese kendi adıma teşekkür ederim.Hep birlikte daha nice galibiyetlere.;) :)

Tolgahan Duralı
09-12-2007, 01:30
Her yıl ki gibi Fenerbahçe -gs maçlarnda olan olaylar bence cok fazla üzerinde durmaya gerek yok 1907 UNIFEB ' i bilen biliyor bilmeynde elbet bir gün öğrenir ;)

Yasin Çıkrıkçı
09-12-2007, 02:31
1907Unifeb Uludağ Üniversitesi olarak bizde bu maçı sabırsızlıkla ve heyecan içinde bekliyorduk.biletlerle ilgili duyuru bize gelirgelmez çok kısa süre içerisinde gelmek isteyen ve o an için bilet ücretlerini verebilen arkadaşlarımızla birlikte trübün komitesine ulaştık.biletlerin durumu meçhul olduğu için trübün komitesindeki arkadaşlarımızı çok ısrarla olmasada rahatsız edip durduk,onlarda sağolsunlar bizim kendilerini sürekli aramamıza rağmen sıkılmadan sürekli bize tabiri caizse laf anlatmaya çalıştılar..bu yüzden de tübün komitsindeki arkadaşlardan özürdileriz kusurumuza bakmasınlar.onca uğraşları için trübün komitesindeki arkadaşların emeğine sağlık çok uğraştınız bizler için çok teşekkür ederiz.. maça gitmek kısmet olmadı ama kalplerimiz maça gidebilen ünifebli arkadaşlarımızla birlikte C Bloktaydı. inşlh başka organizasyonlarda birlikte oluruz.Maçda olup takımıza canı gönülden destek veren, muhteşem trübün şovunda emeği gecen herkezin emeğine sağlık.
UFB SEVGİMİZİN ADI KONAMAZ.NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK CK

Mustafa Tokgöz
09-12-2007, 04:05
gaziantep üniversitesi olarak ben maça gidemedim arkadaşlarım da kendi fb kartları olmasına rağmen karaborsaya düştüler.ben ilk başta çok sinirliydim ve bazı konulara talihsiz açıklamalar yaptım ama o açıklamaları yaparken tribün komitesindeki arkadaşlarımın ellerinden geleni yaptıklarını biliyordum şu anda galibiyete sevinmeli ve csk maçına yoğunlaşmalıyız umarım gruptan çıkar ve 1. tur maçında kadıköyde hep beraber coşarız herkese iyi günler...

Onur Coşkuncan
09-12-2007, 12:53
ben maçtaydım. süper bir geceydi. 8. geleneksel terbiye festivalimizi dün gece sonlandırdık. 8 aralıkta maç 8-0 olacaktı ama 2-0 bitti çünkü hakem faktörü yine bizim ensemizdeydi. bu skoru haluk ulusoysuzuna ithaf ediyorum 7 senedir olduğu gibi.
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:

adnan polat saat kaç ?????????? :cool: :cool: :cool:

bütün renkdaşlarıma selamlar ;)

Kemal Koç
09-12-2007, 13:06
emeği geçen herkese teşekkürler,gercekten guzel bır aksamdı gene kadıkoyde...

Serhat Bahar
09-12-2007, 14:01
arkadaslar emegı gecen butun unifeb ve ck lı arkadaslara tesekkurler...atmosfer harıkaydı inanıyorum ki cska macındada aynı atmosferı yasayıp 2.tura cıkarak bı kez daha sevıncez...

İlker Kökdemir
09-12-2007, 14:02
Maçın önemine ve strese göre değerlendirme yaptığımızda olması gereken bir tribün oldu,hepimizin sesine sağlık.

Burcu Akkaş
09-12-2007, 14:10
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,ellerinize ve yüreğinize sağlık,cska maçında da aynı şekilde bir şov olur şüphesiz bu sefer ben de bu güzelliği mabette yaşamak istiyorum:)

Cem Çilekçiler
09-12-2007, 14:30
Arkadaşlar ellerinize sağlık farkımızı herkese en güzel şekilde gösterdiğiniz için teşekkürler..

Uğur Kaba
09-12-2007, 14:52
bu atmosferin oluşmasında emeği geçen tüm kardeşlerime yürekten teşekkür etmek istiyorum.gerçekten çok güzel görüntüler vardı mabedde.

Kemal Koç
09-12-2007, 15:55
Arkadaşlar ellerinize sağlık farkımızı herkese en güzel şekilde gösterdiğiniz için teşekkürler..
eee baskanım ben sadece bagırdım trıbun org. gorev alamadım benım de elıme saglık mı sımdı :) ne zaman gelıyorsun ıspartaya yaaaaaaa :hakem:

Onur Kahya
09-12-2007, 16:16
Dakika 56....
http://www.youtube.com/watch?v=c450ttBD8Pk

Kürşat Filiz
10-12-2007, 22:49
Arkadaşlar öncelikle merhaba,sevincine doyamadığımız ama cska maçı ile bu sevinci taçlandıracağımız bir gs maçından sonra bunları asla yazmak istemezdim.
Ispartayfada hem okul sorumluluğu yaptığım zaman hemde arkadaşlarıma yol gösterirken asla ama asla UNIFEB in bir çıkar amaçlı değil misyon amaçlı bir teşkilatlanma olduğunu , bu birliğe girmenin bir gece 90 dk bağırmaktan boğaz patlatmaktan oluşmadığını , UNIFEB in misyon ve vizyonunun ve o kimliği korumanın herşeyden daha önemli olduğunu arkadaşlarıma kardeşlerime üstüne basa basa belirtimişimdir.
Isparta Uni olarak potansiyelimizi güzel kullanarak yönetimdeki ve diğer üni lerdeki arkadaşlarımın destğiyle çok güzel organizasyonlarına imza atmış olup UNIFEB in güzelliğini tüm ıspartaya yaymaya çalıştık ve başardık.

Şuan gerek yönetimdeki gerek yönetimde olmayan üye arkadaşlarım benimle bir zamanlar bu yükün altına girmiş kişilerdir.Biliyorumki asla kötü niyetleri olmadan belkide çevreye karşı boyunlarının büküldüğünü zannederek bazı açıklamalar yapmışlardır.Ve biliyoumki bu kardeşlerim Fenerbahçemizin Unifebin asla ama asla bir maçla sınırla kalmayacağının görevlerinin sonuna kadar yılmadan bıkmadan canla başla bu görevlerini devam ettireceklerdir.
Lütfen kimseyi kınamayalım.Çünkü abilik ablalık yapma zamanı.Amacımız Unifeb ise UNIFEB e yakışır davranalım.Biz yolumuzu gösterelim bırakalım onlarda bu yolda düşe kalka yürümesini öğrensinler....

Teşekkürler.....

Murat Küçükersen
11-12-2007, 01:41
"Maddi kayıp" bölümünü açar mısn biraz?

maça gitmek için araç sahibi ile anlaşmıştık ve kaparo vermiştik...
yeterlimi???

Murat Küçükersen
11-12-2007, 01:43
Ayrıca yazmayı unutmuşum bir maça gidemedik diye ÜNİFEB ten soğuyan arkadaşlar ÜNİFEB'İN MİSYONUNU ANLAYAMAMIŞLARDIR.ÜNİFEB SADECE BİR TRİBÜN GRUBU DEĞİLDİR.DOSTLUĞUN,SEVGİNİN,ARKADAŞLIĞIN VE ÖNEMLİSİ BERABERLİĞİN PAYLAŞILDIĞI SICAK SOHBETLELERİN GEÇTİĞİ BİR GRUPTUR....

bahsettiğin ortamı koruyabilmek için 3 senedir elimden gelen her şeyi yaptım....
üstelik bilet konusunda reddedilmemiz 2. kez olmuştur...

Ali Yıldırım
11-12-2007, 02:06
bahsettiğin ortamı koruyabilmek için 3 senedir elimden gelen her şeyi yaptım....
üstelik bilet konusunda reddedilmemiz 2. kez olmuştur...

3 Sene güzel işler için çalışmışsın ve elinden geleni yapmışsın seni kutlarım bu çalışmaların için güzel kardeşim.Murat hiç kimse seni bilet konusunda reddetmedi.Sen sanki bilet vardı da size gönderilmedi gibi konuşuyorsun.İstanbuldaki arkadaşlarımız can başla bizim için çalıştılar ben yanlarında değildim ama çalıştıklarına çok eminim.Çünkü biz bir AİLEYİZ.Aile fertleri birbirine güvenirler.Sizin gibi bizde Pamukkale olarak bilet sıkıntısı yaşadık.Ama bilet bulamadık diyerek kesinlikle bir soğuma bir kırgınlık yaşamadık.Yaşamamalıyız.Aksine bu durumu bir daha yaşamamak için çözüm yolu aradık.

Arkadaşlar ÜNİFEB konseylerinde bahsedilen en önemli konulardan birisine dikkatinizi çekmek isterim

ÜNİFEBin "B" si Biletix değildir.

Bize en başından beri bu öğretildi. Yukarda Ali kardeşimin de bahsettiği gibi ÜNİFEB bir ailedir. Güzel dostlukların, duyguların yaşandığı bir ailedir. Bilet olayı da bu aile içinde oluşna sağlam yapılanma ile ortaya çıkmış bir gereksinim karşılanması için verilen bir çabadır. ÜNİFEB'e katılan, ÜNİFEB için koşturan hiç kimse olayı sadece bilet olayı görmemeledir. Evet şu seneye kadar komitelerimiz bizlere bilet konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Ama bu yıl kulüp politikaları gereği böyle tatsız bi olay yaşandı. Her sene geleneksel olarak gittiğimiz GS maçına maalesef PAMUKKALE olarak bizler de gidemiyoruz. Kendi taraftar kart yapılanmamız maalesef bilet talebimiz karşılamaya yetmedi. Biz burdan da bi ders çıkardık. Ama kimse "güvenimiz sarsıldı, kayba uğradık" gibi söylemlerde bulunmasın.
Kimse sanmasın ki sizlerin bilet olayıyla yeterince ilgilenilmedi.
Aksine gece gündüz çalışıldı. Ama kulübümüzün uyguladığı bu politika gereği maalesef taraftar kartı olmayanlar bilet alamadı.

Bundan sonra ne yapmalıyız. Biz bunun üzerinde düşünmeliyiz.
Biz oturduk ve bir karar aldık. Madem bu camia için bir şeyler yapmayı istiyoruz. O zaman camianın isteğini yerine getirmeye karar verdik ve PAMUKKALE üniversitesi olarak bu sıkıntıyı tekrar çekmemek için bütün üyelerimizden taraftar kart almalarını rica ettik. Bu olayı örgütlü bir şekilde tertipledik ve bu tarz bir sıkıntıyı tekrar çekmek istemiyoruz.

SİZLERDEN RİCAM BU TARZ SÖYLEMLER VE SİTEMLERDEN UZAK DURUN.
KİMSENİN KİMSEYE SİTEM ETME HAKKI YOK BENCE.
BUNU KİMSE UNUTMASIN

BİZ BİR AİLEYİZ...

5-12-2007 Çarşamba akşamı toplantımız vardı.Toplantı da Nadir kardeşimin güzel fikri sayesinde çözüm yolu bulduk...

ŞİMDİ OTURUP DÜŞÜN MURAT KARDEŞİM.BİLET SIKINTISI YAŞANDI.AMA SEN ÇÖZÜM ARAMAK YERİNE CAN BAŞLA BİZİM İÇİN ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI KARDEŞLERİMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKTIN.BEN BİR ÜNİFEB AİLESİNİN BİREYİ OLARAK BUNA İZİN VERMEM.BU AİLEYE YENİ KATILMAMA RAĞMEN BU AİLENİN MİSYONUNUDA MİZYONUNUDA ÖĞRENDİĞİME İNANIYORUM.SENİ DE SORUNU ÇÖZMEYE DAVET EDİYORUM.ISPARTA TAYFA OLARAK SİZDE TARAFTAR KARTI ALIN VE BİR DAHA BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMAYIN....

Tuğba Tülü
11-12-2007, 15:12
ORADAYDIM ....:cool:

Tuğba Tülü
11-12-2007, 15:45
Bu maç için bana bilet ayarlayan yardımcı olan isim vermesem de arkadaşıma burdan da teşekkür ederim;)

Burak Kav
13-12-2007, 02:15
5-12-2007 Çarşamba akşamı toplantımız vardı.Toplantı da Nadir kardeşimin güzel fikri sayesinde çözüm yolu bulduk...

ŞİMDİ OTURUP DÜŞÜN MURAT KARDEŞİM.BİLET SIKINTISI YAŞANDI.AMA SEN ÇÖZÜM ARAMAK YERİNE CAN BAŞLA BİZİM İÇİN ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI KARDEŞLERİMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKTIN.BEN BİR ÜNİFEB AİLESİNİN BİREYİ OLARAK BUNA İZİN VERMEM.BU AİLEYE YaniENİ KATILMAMA RAĞMEN BU AİLENİN MİSYONUNUDA MİZYONUNUDA ÖĞRENDİĞİME İNANIYORUM.SENİ DE SORUNU ÇÖZMEYE DAVET EDİYORUM.ISPARTA TAYFA OLARAK SİZDE TARAFTAR KARTI ALIN VE BİR DAHA BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMAYIN...
------------------------------

sizin 5 aralık carsamba aksamı cozmus oldugunuz olayı biz 2 sene evvel bir bjk macı icin organizasyon paralarının yanı sıra taraftar kart icinde ekstra para toplayarak ve 10 tane kart alarak çözmüstük o sene hic bilet sıkıntısı yasamadık hatta yonetimi 1 kere bile bu konu icin aramadık(gs maclarında bile hatta bir tanesinde fenerium üst tribundeydik).ama 2 sene icinde mezun olan,okulu bırakan vs kart sahipleri oldugu icin bu durum yenilenememis ayrıca klasik karta bilet sayısı düsürülmüs oldugundan artık durum değişmiştir.
benim zamanımda her okul sadece bjk-gs maçları gibi büyük maclara yogunlasırken biz icerde ki antep maçına bile giderdik.konyada taslandık denizlide elimizden sampiyonluk calındı,baska bir sehirde 3-4 gunluk fuarlara bile gidip unifeb'in adını iyi yada kötü bir sekilde duyurduk merak etmeyin unifeb in b sinin biletix olmadıgını cogu kişiden iyi bu insanlar bilir.
size tavsiyem bir gs macından önce okulunuzdan 20 küsür kişiden maç org. icin para toplayıp sonrada "kusura bakmayın gidemiyoruz alın paralarınızı geri" demeyi bir deneyin bakalım neler hissedeceksiniz.

Murat Şener
13-12-2007, 02:46

ŞİMDİ OTURUP DÜŞÜN MURAT KARDEŞİM.BİLET SIKINTISI YAŞANDI.AMA SEN ÇÖZÜM ARAMAK YERİNE CAN BAŞLA BİZİM İÇİN ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI KARDEŞLERİMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKTIN.BEN BİR ÜNİFEB AİLESİNİN BİREYİ OLARAK BUNA İZİN VERMEM.BU AİLEYE YaniENİ KATILMAMA RAĞMEN BU AİLENİN MİSYONUNUDA MİZYONUNUDA ÖĞRENDİĞİME İNANIYORUM.SENİ DE SORUNU ÇÖZMEYE DAVET EDİYORUM.ISPARTA TAYFA OLARAK SİZDE TARAFTAR KARTI ALIN VE BİR DAHA BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMAYIN...

sizin 5 aralık carsamba aksamı cozmus oldugunuz olayı biz 2 sene evvel bir bjk macı icin organizasyon paralarının yanı sıra taraftar kart icinde ekstra para toplayarak ve 10 tane kart alarak çözmüstük o sene hic bilet sıkıntısı yasamadık hatta yonetimi 1 kere bile bu konu icin aramadık(gs maclarında bile hatta bir tanesinde fenerium üst tribundeydik).ama 2 sene icinde mezun olan,okulu bırakan vs kart sahipleri oldugu icin bu durum yenilenememis ayrıca klasik karta bilet sayısı düsürülmüs oldugundan artık durum değişmiştir.
benim zamanımda her okul sadece bjk-gs maçları gibi büyük maclara yogunlasırken biz icerde ki antep maçına bile giderdik.konyada taslandık denizlide elimizden sampiyonluk calındı,baska bir sehirde 3-4 gunluk fuarlara bile gidip unifeb'in adını iyi yada kötü bir sekilde duyurduk merak etmeyin unifeb in b sinin biletix olmadıgını cogu kişiden iyi bu insanlar bilir.
size tavsiyem bir gs macından önce okulunuzdan 20 küsür kişiden maç org. icin para toplayıp sonrada "kusura bakmayın gidemiyoruz alın paralarınızı geri" demeyi bir deneyin bakalım neler hissedeceksiniz.

bence bu olay çok fazla uzadı ama bende bir şey söylemek istiyorum afyon kocatepe üniversitesi olarak her ne kadar aday bir üniversite olsak da eylül ayının başında 15 arkadaşımız ile birlikte herkese biraz zorunlu biraz da kendi istekleri ile taraftar kart almalarını sağladık çünkü biliyorduk ne yönetim ne ünifeb nede başka bir taraftar derneği bize bilet temininde bulunacaktı bu maç için klasik kartlara 2 bilet alınabilme imkanı sağlanınca taraftar kartı olan arkadaşlarımız ilk olarak kendilerine sonra da maça beraber geldiğimiz kız arkadaşlarımıza bilet temin ettik ve yaklaşık 25 kişi olarak telsim tribününde yerlerimizi aldık maç gününden bir gün önce de arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir haftasonu geçirmek için içimizdeki futbol ateşini tam olarak canlandırabilmek için cuma günü ilk olarak bursaspor-beşiktaş maçına cumartesi günü de istanbulda fenerbahçemizi desteklemeye geldik ve çok güzel bir haftasonu çıkarttık

belki biraz yanlış bir olaydı biraz zorla taraftar kartı aldırmamız diğer üyelere ama maç biletleri satışa çıktığı vakit herkesden önce arkadaşlarımız biletlerini ellerine alınca böyle birşeyi iyiki yaptıklarını kendileri de farkına vardılar ve şu anda afyon kocatepe üniversitesi olarak düşüncemiz 2. devre başladıktan sonra en az bir kişi ile kadıköydeki her maçta afyon kocatepe üniversitesini temsil etmek düşüncesi içerisindeyiz

Ali Yıldırım
13-12-2007, 03:52

Sayın Burak Kav kardeşim dostluk acı,kötü,umutsuz günlerde belli olur.Biz de maça gidecektik İstanbula.Bize de bilet paraları iade edildi.Bizde yanlış hatırlamıyorsam 24 bilet istemiştik.Yani senin dediğin olayı birebir yaşadım.Zaten yaşamamış olsaydı bunları söylemezdim.Ne hissettiğimize gelince maça gidemediğimiz için üzüldük.Cska maçına gidelim dedik 7-8 kişi memlekete gideceğiz dedi o iş de yattı.Bir daha bu tür sıkıntı yaşamayalım diye çözüm arandı ve bulundu.Biz maça gidemedik diye bu tür sözleri söylemedik çünkü biz biliyorduk ÜNİFEB SADECE BİR TRİBÜN GRUBU DEĞİLDİR.ÜNİFEB BİR AİLEDİR.

Mehmet Özkarslı
13-12-2007, 19:09

burak kardeşim bu söylediğini bizde yaşadık sizde yaşadınız en az bizimle birlikte 10 üniversite daha bunu yaşadı yapacak çok fazla bişey yok bizlere bilet temin edebilmek için çalışan uğraşan arkadaşların iyi niyetinden de aynı şekilde. kimse yoktan bilet yaratamıyor işte.
herkes kadıköye gitmek ister hele gs maçına elbette ama bu işler sende tecrübeli bir ünifeb üyesi olarak en az benim kadar iyi biliyorsun bu bilet temin etme olayları hiç bi zaman kolay olmaz hele birde gs maçıysa bu.
bu yüzden kimseyi suçlayamayız.

berkay abinin bi sözü vardı 2. istanbul konseyinde söylemişti kadıköye gidemiyosan bulunduğun yeri kadıköye çevir bizde böyle yaptık yaklaşık 2-30 meşaleyle çoşkulu bi şekilde topluca maçı seyrettik elbette bizde orda olmayı isterdik ama olmadı kendimizi bu şekilde teselli ettik çünkü önemli olan bi şekilde fenerbahçeye destek vermek.

eminimki sen biraz duygusal davranıyorsun ve kendi üniversitenden olan arkadaşını savunuyorsun ama inan bana sende düşününce bu yüzden kimseyi suçlayamıyacağımızı anlayacaksın.

sürçü lisan ettiysek affola umarım anlıosundur beni.

Burak Kav
14-12-2007, 02:33
eminimki sen biraz duygusal davranıyorsun ve kendi üniversitenden olan arkadaşını savunuyorsun ama inan bana sende düşününce bu yüzden kimseyi suçlayamıyacağımızı anlayacaksın.

sürçü lisan ettiysek affola umarım anlıosundur beni.

eyvallah kardesim olay bundan ibaret.olayın sıcaklıgı ve moral bozuklugu ile yazılar yazılıyor bizimkilerde insallah dogruyu bulacaktır bir sekilde küsmek kimseye birsey kazandırmadı kazandırmazda...