Orijinalini görmek için tıklayınız : Roberto Carlos
İlker Aktaş
11-08-2006, 20:21
http://www.hurriyet.com.tr/spor/4904047.asp?gid=53
Aziz Yıldırım'ın bugün Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalar. Belki bazılarımız okumuştur ama ne kadar da gerçekçi!..
Ama çok geç kalmış bir gerçekçilik. Sanırım başkan artık anladı bu defansla Ümit'le olmayacağını ve buna karar verdi. Peki herkes sezon başından beri bas bas bağırırken nerdeydi acaba kendisi?! İstifa etmekle mi meşguldü yoksa geri dönmekle mi?!
Kim ne derse desin Aziz Yıldırım'ın istifası ve geri dönmesi bunun üzerine bir de yönetimin sorumsuz ve aşırı yavaş hareketleri bizi bugüne getirdi!
Peki bu saatten sonra o Roberto Carlos Fenerbahçe'yi CL'ne taşıyabilir mi?!
Sanırım İMKANSIZ.. Çünkü listeler verileli tam 8 gün oldu ve ilk maçımızı kaybedeli de iki gün..
Mert Çubukçu
11-08-2006, 20:23
artık bundan sonra carlos gelsede bisey degistirmez.. ama bize gelmek istemeyen adamı transfer etmek ne kadar dogru onuda tartısmak gerekır..
Alper Tunka
11-08-2006, 20:39
bu defansın avrupada ümitle olmayacağını daha yeni anladıysa başkan zaten bugün bıraksın bu işi...bu saatten sonra transfer yapsan nolur..aklın nerdeydi şimdiye kadar..
Aycan Yılmaz
12-08-2006, 01:01
Söyle bir sey duymustum gecenlerde ama pek önemsememistim: "Fener turu atlar Carlos öyle gelir" ..olabilir.
Erşah Yılmaz
12-08-2006, 01:29
Fenerbahçe turu alamazsaa ne olcakk....carlos efendı gelmıycekmıı
Alper Tunka
12-08-2006, 01:49
ne carlosu yaww hala istemiyo adam Türkiyede oynamayı ağzından duyduk televizyonda daha ne koşuyoruz peşinden hala anlamıyorum..şimdi mi aklı başına geldi bu yönetimin..ne kadar akıllılar yaa turu atlarsak alıcaklar carlosu öylemi...işte bu zihniyet yüzünden dev kulüpler arasında yer alamıyoruz malesef..bunlar küçük takımların uyguladığı politikalar..
Aycan Yılmaz
12-08-2006, 02:01
tur atlanırsa yönetim alır degil.. tur atlanırsa carlos gelir.
Şükrü Günal
12-08-2006, 03:12
Burada çok yazdık..Ümiti sevip saydığımızı ancak Avrupa'da başarılı olamayacağımızı.Serkanla,Servetle,Semihle çok zorlanacağımızı söyledik..Dinamoyu elesekte aynı kanıdayım.Roberto gelir mi gelmez mi bilmem ama acilenn takviye yapılması lazım.Oliveira dendi adamdan ses yok..Medya bizi Roberto Carlosla oyalıyor.Ne olacak,sonuç ne,nereye gidiyoruz??
Burak Yiğit
12-08-2006, 12:45
carlos gelirse bize ilaç olur. o gelmezse bile bize onun ayarında çok iyi bir sol bek lazım..
İlker Aktaş
12-08-2006, 12:58
Neden transfer yok cunku hedef sene basindan UEFA olarak aciklandi!!
Yonetimimiz buna coktan karar vermis...
Mete Eker
12-08-2006, 13:05
Diger başlıklarda da yazdım.Bizim yönetimde savunma almama komplexi var.Zamanında en iyi halindeki Alpayı da iki kuruş para vermeyip almamışlardı.Aldıkları son stoper Servet.Sol bek için de garip bir karar vermek üzereler.Dünya kupasında gördük bu adam doymuş.Bi ton para verecegiz 1 maç oynayacak 3 maç yatacak.Hele hele bi de hucuma çıktıgında geri dönme sorunları yaşıyor artık.Bu kadro yapısıyla sol kanat koridor olur.
Şöyle 25-26 yaşlarında Avrupada oynamak isteyen bi hızlı sol ayaklı bi solbek gelirse Carlostan çok daha faydalı olur
İlker Aktaş
12-08-2006, 13:11
Ben de ayni gorusteyim ve karsiyim hala Carlos`a - olusu bile Umit`ten iyi olsa da - ama mesele Carlos ya da baskasi degil mesele yonetimin sorumsuzlugudur bence taraftari aldatmasidir..
Alper Tunka
12-08-2006, 23:01
az önce Nihat Özdemir maç sonrası yaptığı röpörtajda transfer yapmak için transfer yapmıycaz ve fenerbahçemize en iyi katkı yapacak oyuncuyu bulmak için arayışlarımız devam ediyor dedi..iki aydır arıyolar bakalım ne zaman bulcaklar ama merak etmeyin önümüzdeki on yıl içinde yetişiyomuş yıldızlar,gelicekler yani ;D ;D...
Mert Çubukçu
12-08-2006, 23:04
bulmuslar bitane 8 yasında dıye okulundan alıkoymak ıstememısler o yuzden 10 sene beklıcekler alper ;D
Kerem Çalkılıç
13-08-2006, 11:38
Diğer takımların yönetimleriyle dalga geçerken böyle ifadeler kullanıldığını görmüştüm de kendi yönetimiyle böyle dalga geçmek bana pek hoş gelmedi. Eleştirme demiyorum ama dalga da geçme.
Emre Uygun
13-08-2006, 12:17
volkan ballı ile dünkü görüşmemiz sonucu r.carlos transferi hakkında aldığımız görüş aziz yıldırımın bu transfer ile bizzat ilgilendiği yönünde ama alıp alamayacağımızı zaman gösterecek.
Fatih Taşkınsoy
13-08-2006, 14:26
carlosun gelmesine bende karsıyım bir servet önerildigi halde nazlanıp istemeyen bir oyuncunun takıma yarardan cok zarar getirebilecegini düşünüyorum.eger bir de istenilen performansı saglayamazsa su anki anelkanın durumundan pekte farklı olacagını sanmıyorum
Servet Güldeş
21-03-2007, 20:29
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif Roberto Carlos'un ilk tercihi Fenerbahçe
Roberto Carlos'un ilk tercihi Fenerbahçe Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılması kesinleşen Roberto Carlos'un ilk tercihi teklif gelmesi halinde Fenerbahçe olacak. Yıldız futbolcunun menajeri Dino Pasaliç, Roberto Carlos için kendisine birçok teklif geldiğini ancak Brezilyalı futbolcunun öncelikli tercihinin Fenerbahçe olacağını söyledi. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/Images/11717.jpg http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif NTVSPOR Güncelleme: 16:05 TSİ 21 Mart 2007 Çarşamba
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi AS, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak olan Roberto Carlos'un gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebileceğini yazdı.
Konu ile ilgili NTV'ye açıklamalarda bulunan Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasaliç, transfer hakkında olumlu sinyaller verdi.
Roberto Carlos için İspanya, Brezilya ve Katar başta olmak üzere birçok ülkeden ciddi teklifler aldıklarını vurgulayan Pasaliç, deneyimli futbolcunun önceliğinin Fenerbahçe olduğu kaydetti.
Boşnak menajer, "Carlos ile Fenerbahçe hakkında sık sık konuşuyoruz. Kendisine sarı-lacivertli kulübün Türkiye'nin Real Madrid'i ya da Barcelonası olduğunu ve imkanlarının çok geniş olduğunu söyledim. O da Fenerbahçe'nin uzun zamandır ısrarla kendisini transfer etmek istemesinden etkilenmiş durumda. Fenerbahçeli yöneticilerden teklif gelmesi halinde görüşebiliriz. Çünkü Roberto Carlos ülkesi Brezilya'ya dönmeden 2 sezon daha Avrupa'da oynamak istiyor" dedi.
Arif Kocamanoğlu
21-03-2007, 21:30
Tabiiki ilk tercihi Fenerbahçe olur... Bu yaşında o kadar parayı anca bizden alabilir...
Ozan Ercan
21-03-2007, 23:27
Turkiye`de bugune kadar kac tane Ingiliz top kosturdu? Benim hatirladigim genclik donemlerinde birkac mac oynayip giden Ferdinand haric yok. Yine Milne doneminde bjk formasi giyen bir arkadas vardi ama ismi aklima gelmiyor su anda.
Onu biraktim, Ingiltere disinda oynayan kac yabanci sayabilirsiniz bana :) Hargreaves, Beckham, 3. var mi? Kalitenin ust duzeyde oldugu liglerin yerli oyuncularini koparmak neredeyse imkansiz.
Ayni ornegi Ispanyol ve Italyanlar icin de genisletebiliriz. Giunti`den baska Italyan gelmedi ligimize yanilmiyorsam.
Hakan Arıduru
21-03-2007, 23:34
roberto carlos un alınmasının hiçbir mantığı yok 2 sene oynaması için 34 yaşındaki bir oyucunun getirilmesi çok yanlış olur zaten bu yaşından sonra bizim takımımıza birşey katabileceğini sanmıyorum
Mustafa Ünal
21-03-2007, 23:37
Chelsea'de azda olsa forma şansı bulan bir futbolcu bize gelmez!! Bunu alıp yorum yapmazsan sevinirim !!
Onur Aloğlu
21-03-2007, 23:49
Turkiye`de bugune kadar kac tane Ingiliz top kosturdu? Benim hatirladigim genclik donemlerinde birkac mac oynayip giden Ferdinand haric yok. Yine Milne doneminde bjk formasi giyen bir arkadas vardi ama ismi aklima gelmiyor su anda.
Onu biraktim, Ingiltere disinda oynayan kac yabanci sayabilirsiniz bana :) Hargreaves, Beckham, 3. var mi? Kalitenin ust duzeyde oldugu liglerin yerli oyuncularini koparmak neredeyse imkansiz.
Ayni ornegi Ispanyol ve Italyanlar icin de genisletebiliriz. Giunti`den baska Italyan gelmedi ligimize yanilmiyorsam.
Yalnızca bilgi olması açısından yazıyorum. Benim hatırladığım Ferdinand haricinde İngiliz, Campbell vardı...
Bir de Atkinson :)
Serkan Özen
21-03-2007, 23:59
Yine Milne doneminde bjk formasi giyen bir arkadas vardi ama ismi aklima gelmiyor su anda.
O elemanın adı Walsh'tu sanırım.
Serkan Özen
22-03-2007, 00:01
Türkiye'ye Kaç tane Hollandalı geldi sayalım bakalım
1 Hoijdonk
2 - Ulrich van Gobbel
3 - Frank de Boer (I know this bank from Holland ;))
Onur Aloğlu
22-03-2007, 00:02
4- Kiki Musampa
Aycan Yılmaz
22-03-2007, 00:32
roberto carlos un alınmasının hiçbir mantığı yok 2 sene oynaması için 34 yaşındaki bir oyucunun getirilmesi çok yanlış olur zaten bu yaşından sonra bizim takımımıza birşey katabileceğini sanmıyorum
Bana kalırsa hic bir mantıgı yok demek biraz agır olur. 34 yasında ki Roberto Carlos'u her hangi bir 34 yasında ki futbolcu ile birlikde düsünmemek gerekir. Kondüsyonunun hala yeterince iyi oldugunu düsünmekle birlikde teknik üstünlügü ile bize cok seyler katacagı da tartısmasızdır. Tüm bunların yanında bu transfer haberinin dünya da ki yankıları, forma satıslarımız da ki artıs, kıskananların catlama durumu ve tabii ki stadımızda mac öncesi R.Carlos buraya sesleri de isin diger güzel tarafları bana kalırsa.
Hakan Arıduru
22-03-2007, 01:06
Bana kalırsa hic bir mantıgı yok demek biraz agır olur. 34 yasında ki Roberto Carlos'u her hangi bir 34 yasında ki futbolcu ile birlikde düsünmemek gerekir. Kondüsyonunun hala yeterince iyi oldugunu düsünmekle birlikde teknik üstünlügü ile bize cok seyler katacagı da tartısmasızdır. Tüm bunların yanında bu transfer haberinin dünya da ki yankıları, forma satıslarımız da ki artıs, kıskananların catlama durumu ve tabii ki stadımızda mac öncesi R.Carlos buraya sesleri de isin diger güzel tarafları bana kalırsa.
bizimde kaybımız bence bu tür transferlerden dolayı kaynaklanıyor sadece yıldız oyuncu olduğu için transfer edilen ve sonrada gönderilen şimdiye kadar bir çok oyuncu var önemli olan takım sistemine uyum sağlayıp verimli olabilecek bir oyuncu bulmaları gerekiyor bu arada benim 34 yaşında derken kastettiğim yaşlılığı değil o yaştan sonra bir oyuncunun takımımıza faydalı olabileceği maksimum 2 sene ve bu oyuncu başarılara doymuş biri artık real madrid den sonra buraya ne hedefle gelebilir ki? bana göre o kadar maliyetli bir transfer yapılırsa yazık olur tabi herkesin yorumu farklı olabilir saygı duyarım
Aytek Öztürk
22-03-2007, 01:11
Bence yönetimin R.Carlosu getirme konusundaki vizyonu taraftarı gaza getirip transfer yaptık şampiyonlar ligini alcaz diye bir gaz yerine.Ne bileyim genç oyunculara hocalık yapacak(örn: pier,hagi gibi)gelişimlerine katkıda bulunacak tecrübeli bir oyuncuyu almak olsa bence 45 yaşında olsa da gelsin ama ilk söylediğim sebep bu transfer teşebbüsünde daha baskın bence.Ayrıca benimde adayım arthur boka dünya kupasında hiç de fena oynamadı bence ama tabi problem popülaritesi şu an kendisi fransa 2.liginde oynuyor çünkü
Aycan Yılmaz
22-03-2007, 01:45
bizimde kaybımız bence bu tür transferlerden dolayı kaynaklanıyor sadece yıldız oyuncu olduğu için transfer edilen ve sonrada gönderilen şimdiye kadar bir çok oyuncu var önemli olan takım sistemine uyum sağlayıp verimli olabilecek bir oyuncu bulmaları gerekiyor bu arada benim 34 yaşında derken kastettiğim yaşlılığı değil o yaştan sonra bir oyuncunun takımımıza faydalı olabileceği maksimum 2 sene ve bu oyuncu başarılara doymuş biri artık real madrid den sonra buraya ne hedefle gelebilir ki? bana göre o kadar maliyetli bir transfer yapılırsa yazık olur tabi herkesin yorumu farklı olabilir saygı duyarım
Roberto Carlos'un sahip oldugu kariyere sahip bir yıldız oyuncu trasnferimiz olmadı bilindigi gibi. Ayrıca takım sistemimize uyum saglayacak bir oyuncu transferi, her ne kadar takım sistemize uygun yapılıyor olsa da yarar saglayıp saglamayacagı takım ile birlikde oynamadan bilinemez. Ve ayrıca başarılara doymus olması heyecanını kaybetmis olması anlamına gelmez bana kalırsa. Tartısmaya cok acık bir konu fakat bu transferin bize yararlarlarının daha cok olacagını düsünüyorum.
Serhat Arabacı
22-03-2007, 11:18
bence Fenerbahçe'nin yıllardır Roberto Carlosa ihtiyacı var...
Ahmet Gülbahar
22-03-2007, 21:57
gelmeden kesin bi yargıya kesinlikle varamayız,yok böle oynar yok şöle verimsiz olur fln fln.....
cafu 37 yaşında ve oynadıı takım milan!!!!
ki aynı ekolün oyuncusu olduklarını dşünürsek bence iyi bi transfer olablrr!
Ceyhun İskender
22-03-2007, 22:20
yaş tabiki önemli ama bazı oyuncular aynı performansları olmasada iyi oynuyolar 30undan sonrada....
cafu,
hooijdonk (aklıma gsye attığı gol geldi...) :)
carlos,
larson.....
ayrıca bence şuanki sol back'imizden kat kat daha iyi...
Ege Uysaler
22-03-2007, 22:44
gelmesin ya fenerbahce katar mı alsın 35 inden sonra zengin etsin adamı bundan sonra fenere genc yıldızlar gelmeli tabi buyuk klup olunmak isteniyorsa
Ceyhun İskender
22-03-2007, 22:46
hooijdonk geldiğinde de aynı tartışmalar olmuştu...
sonuç ortada....
Serhat Kılıç
22-03-2007, 23:17
genc olan fabıanoyu almıstık d noldu genc dıye bence bu satten sonra yonetım ona okadar para vermez
Göktuğ Güllüce
22-03-2007, 23:52
ve beklenen açıklama geldi;roberto carlos ile ilgilenmiyoruz...tam metin şöyle;
Bir süredir basınımızda Roberto Carlos'un kulübümüze transfer olacağına ilişkin haberler yer almaktadır. Bugün de yine bir çok gazete söz konusu oyuncunun Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaştığı şeklinde haberler yayınlamıştır. Bu durumda ilk olarak şunun bilinmesi gerekir ki mevcut kurallar gereği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şu an itibari ile kadrosuna bir yabancı oyuncu daha katma hakkı bulunmamaktadır. Öte yandan kulübümüzün bir dönem Roberto Carlos ile görüştüğü doğrudur ancak geçen yıl yapılan görüşmede konuşulan şartlar şu an için geçerli değildir. Dolayısıyla hiçbir açıdan Roberto Carlos'un transferi gündemimizde yoktur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
ilgili link; http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=6858
Ceyhun İskender
22-03-2007, 23:54
yazık oldu...
kurtulamıyacaz herhalde ümit özattan...
bence tabi...
Ali Bayram
23-03-2007, 01:41
şahsen istemiyorum carlos'u..34yaşında gelecek ve kezmandan daha yüksek ücret alcak,onun yerine daha hırslı,aç futbolcular alabiliriz..zaten açıklamada geldi kulübümüzden.
Tolgahan Duralı
23-03-2007, 06:17
Bence gelirse 1 yıl oynar anca , ki gelmesinide isteyenlerden deilim.
Saygın Özkan
23-03-2007, 14:39
Carlos'un gelmesi bence çok iyi olur.. Yaşlı diyenlere cevap vermek gerekir :
Valencia'dan Carboni ( Sol Bek ) geçen seneye kadar başarıyla oynadı. Sakatlık ve cezalılar dışında her maç ilk 11di. 40 yaşında futbolu bıraktı
Maldini - Milan (Sol Bek) Hala oynakmakta ve şu an 38 yaşında...
Serhat Özcan
23-03-2007, 18:51
ya ne işi var kardeşim 34 yaşında adamın fenerbahçede bırakalım artık...
Burçay Tiftikçi
23-03-2007, 20:02
Gereksiz bir transfer olur.Başarılı olabileceğine inanmıyorum..
Selim Peker
23-03-2007, 20:30
Şuandakinden daha iyi bir sol kanata sahip olacağımız kesin eğer gelirse.
Muhammet Budak
23-03-2007, 22:26
yazık oldu...
kurtulamıyacaz herhalde ümit özattan...
bence tabi...
Bu anlayıştan ve Ümit Özat kompleksinden ne zaman kurtulacaz peki???
Çağrı Özmen
23-03-2007, 23:54
Ümit Özat dururken,çok gereksiz bir transfer olur.
Alp Hacıoğlu
24-03-2007, 00:23
bu adamın haberleri yine çıkmaya başladı,
türkiye liginde ölüsü yeter. avrupa'da da çok yararlı olur.
roberto carlos olmasa bile artık bu takıma bir sol bek alınmalıdır
Taylan Kallı
24-03-2007, 00:46
roberto carlos olmasa bile artık bu takıma bir sol bek alınmalıdır
aynen...
Ozan Ercan
24-03-2007, 02:07
Umit Ozat`i Daum gozune kestirmis gelecek sezon icin :) O yuzden heralde arayislar..
Alp Hacıoğlu
24-03-2007, 11:17
bende aynı fikirdeyim Deivid'in yerine bu sene Carlos gelmiş olsaydı çok farklı bir Fenerbahçe izlerdik. Eğri oturup doğru konuşalım Roberto Carlos hala dünyanın en iyi 3 sol bekinden birisi. Yaşı itibari ile transferine karşı olsak ta alınırsa çok kötü eleştiri yapmamız yersiz olur. Zira Roberto Carlos gelirse faydalı olacaktır.
solu öldürür sağı süründürür :)
Ceyhun İskender
24-03-2007, 17:10
Bu anlayıştan ve Ümit Özat kompleksinden ne zaman kurtulacaz peki???
ümit özat orta açmaya başladığı veya gittiği zaman....
(bir maçta iki orta açıp 10 ortayı dışarı atmadığı zaman da olabilir....)
Muhammet Budak
24-03-2007, 17:15
Peki o 2 orta gollük pozisyon doğuruyor mu doğuruyor mu?Adam elinden gelen mücadeleyi yapıyor mu yapmıyor mu?Türkiyede en fazla orta ve asist yapan isimi de söylersen sevinirim.
Ceyhun İskender
24-03-2007, 17:17
araştır görürsün ümit özat olmadığını ayrıca benim görüşüm bu ok?....
Ege Uysaler
24-03-2007, 20:19
genc olan fabıanoyu almıstık d noldu genc dıye bence bu satten sonra yonetım ona okadar para vermez
genc olan fabiano sol bekte degil orta da oynatılınca bişey olmadı haliyle
Çağrı Özmen
24-03-2007, 21:39
2003-2004 ve 2004-2005 sezonları en iyi orta istatiğine sahip oyuncu Ümit Özat. Geçen sezon için de emin değilim ama yine Ümit Özat'tı sanırım.
Recep Yüce
24-03-2007, 23:01
Son yıllarda Türkiye Süper ligi istatistiklerine göz atmanızı rica ediyorum, acaba en isabetli ortayı kim yapmış geçtiğimiz yıllarda? Orada yazan Ümit Özat sizin bu şekilde eleştirdiğiniz Ümit Özat.
Sinan Bıçak
25-03-2007, 01:01
Dünyanın birçok ülkesine göre "İstatistikler en büyük yalancılardır!" derler..
daha açıklayıcı yazarmısın...
Yiğit Arın
25-03-2007, 01:22
daha açıklayıcı yazarmısın...
Ben de "gerçekler vardır, yalanlar vardır, bir de istatistikler vardır" diye bir söz duymuştum. Var böyle şeyler yani. Katılırsın katılmazsın kişiye kalmış.
Ozan Ercan
25-03-2007, 01:26
Umit`in yaptigi ortalarla istatistiklerde lider olmasi tek gozlunun korler ulkesinde kral olmasi gibi birsey. Ulkede adam akilli bek mi var ki Umit`le kiyaslayalim? Avrupa`daki takimlarin sol ve sag beklerinin asistleriyle karsilastirmak lazim ki daha gercekci sonuclar elde edelim.
Berker Kavşi
25-03-2007, 15:32
Arkadaşlar ben şu sambacı Ümitten bıktım artık adam tamam yüreği ile oynuyor ama yetenek yok onun yerine artık çok ii bir sol bek almalıyız tabi bu carlos olursa tadı başka olur
Göktuğ Güllüce
25-03-2007, 20:17
ne derece doğru bilemiyorum ama carlosun menajeri Pasaliçin yaptığı açıklamaya göre roberto carlos önümüzdeki ay istanbula ev bakmaya gelecekmiş ve bu da anlaşmanın tamam olduğunu gösteriyormuş...açıkçası ben pek inanmadım ama inşallah doğrudur...
http://www.fenerliyim.com/haber_oku.asp?ID=3396
Sertaç Günel
25-03-2007, 21:23
ümitin özverisinden kimsenin şüphesi yok ama artık hedefler büyüyor.ayrıca mesele bence ümitin ileri gidip orta açması değil isterse 100 tane isabetli orta yapsın mesele bence ümitin geri dönüşlerinin oldukça yavaş olması ve karşısına iyi bir futbolcu geldiğinde karşısında iyice ağır davranması.üst düzey maçlara çıktıça daha iyi futbolcular oluyor ve ümit çok hırpalanıyor orda.
Kerem Çalkılıç
25-03-2007, 22:27
Bek ileri gidip orta açtığı zaman onun boşluğunu kapatacak kişi sol açık ya da sol stoperdir.
Sedat Yılmaz
26-03-2007, 15:45
ne roberto carlosu ya bide onun tribini mi çekicez Türkiyeye gelen bu tip futbolcular mutsuz oluyor örnegini bir çok takımda yaşadık haksızmıyım .....?
Erkan Bozkurt
26-03-2007, 16:22
gerçekten kalitesi tartışılmaz bi futbolcu ancak 34 yaşında ama yinede gelirse bize kesinlikle faydalı olur
Koray Arslan
26-03-2007, 16:39
iyi futbolcu olmasına katılıyorum ama alınmasına pek te iyi gozle bakmıyorum degıl bakamıyorum acıkcası.pek bel baglanacak bırı gıbı gelmıo bana.ne bıleyım ıcım sınmıyo yaw...
Ertunga Gündüz
26-03-2007, 19:02
Bedava geliyorsa buyursun gelsin, yoksa 35,36 yaşına gelmiş herife o kadar para vermenin manası yok...
Tuğba Tülü
26-03-2007, 19:50
Carlosun ucuz bir miktara Türkiyede oynamayacağı kesin,35 yaşındaki bir adama da etek dolusu para dökmekte saçmalık olur
Levent Mamur
27-03-2007, 02:09
kimin yerine gelceğide önemli bir unsur bence???
Gül Semet
27-03-2007, 10:15
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir üyeyim böyle güzel bir yeri bu kadar geç farkettiğim için çok üzgünüm. Bence carlos çok iyi ve tecrübeli bir futbolcu. Bize katkısı olacağı gibi zararınında olacağını düşünüyorum ben. Umarım takıma uyum sağlar ve yeni sorunlar yaratmaz. Çünkü bundan tek zarar görecek FENERBAHÇEMDİR...Umarım yararlı olur.
Berke Çetin
27-03-2007, 13:17
kaliteli bir futbolcu olduğu kesin ama onun yerine genç ve daha yetenekli isimleri getirmek daha yararlı olur diye düşünüyorum. Real Madrid gibi bir takım Roberto Carlos yerine 18 yaşında Marcelo adlı bir ismi kadrolarına kattılar mesela..
Ali Süngü
27-03-2007, 14:23
bence gereksiz o mevkide daha iyi bir bek bulunamaz mı.bence carlosun ne kadar fayda verecegi süpheli degil mi arkadaşlar
Alp Hacıoğlu
27-03-2007, 16:46
carlosun ölüsü türkiye ligine yeter,
ama benim görüşüm,
antalyada ki volkan alınmalıdır
Tuğba Tülü
27-03-2007, 17:34
Sanki 35 yaşında belediye otobüsü şöförü alacakmışız gibi konuşuyorsunuz..
Ne farkı kalmış Carlosun,eskide kaldı artık,futbolu bırakma zamanı gelmiş bastonla mı sahaya çıkaracağız
Göktuğ Güllüce
27-03-2007, 18:35
zamanında pierre geldiğinde aynı konuşmalar dönmüştü ama giderken herkes ayakta alkışlamıştı aziz pierre'i...son 15 yılda dünyanın en iyi sol kanadı olarak kabul edilen birinin fenerbahçeye gelmesi gündemde ama yinede mutlu olamıyor ve daha iyisni isteriz diyoruz...18-19 yaşındaki gelecek vaadeden oyuncu neden türkiyeye gelsin?dikkat edin FENERBAHÇE demiyorum türkiye diyorum...buradaki futbol kalitesi belli,şartlar belli,avrupaya ne kadar yakın olmamıza rağmen ne kadarda uzakta olduğumuz belli...anelka neden burda mutlu olduğu halde ayrıldı?ingilterede 5 maç oynadı ve milli takıma seçildi...son maçlarındada fransayı taşıyan isim oldu...sonuçta bazı yorumlarda bulunurken ezbere değilde oturup düşündükten sonra yorumlarda bulunulmalı...bence FENERBAHÇE alırsa carlosu çok büyük bir işe imza atmış olur ve alabileceğinin en iyisinide kadrosuna katar...
Ahmet Gülbahar
27-03-2007, 19:46
ya neden herkes yaşa takmış anlamıyorum!
kimse milan da cafu diye bir oyuncunun varlıından haberdar değilmi ya?
ve de 37 yaşında olduundan?gelmeden verimsiz nası diyebliosunuz ya?
Kerem Çalkılıç
27-03-2007, 23:36
O kalitede oyuncunun daha genci sanki bize gelebilecek de biz Carlos'u yaşlı(!) diye reddediyoruz...
Taylan Kallı
28-03-2007, 00:27
bizde yabancı hayranlığı varken kimse carlos'u kesemez Fener'e gelirse..ve eğer ki kötü oynarsa ve zico yine ısrarla oynatırsa ümit özatla uğur boral'a yazık olmaz mı??
Tuğfan Aslan
28-03-2007, 02:40
r. carlosun ölüsü en azından uğur boraldan çok çok daha iyidir diye iddia edebilirim..
Eren Aytaç
28-03-2007, 03:17
ümit özattan daha faydalı olacağı kesin.Ama ancak 1 sezon sürer uzun vadeli sağlam bi oyuncu gerek...
Aycan Yağanoğlu
28-03-2007, 12:03
geleceği bilmem ama şu anda hala dünyanın en iyi sol beki bence...
Koray Arslan
28-03-2007, 13:43
Bedava geliyorsa buyursun gelsin, yoksa 35,36 yaşına gelmiş herife o kadar para vermenin manası yok...
Carlosun ucuz bir miktara Türkiyede oynamayacağı kesin,35 yaşındaki bir adama da etek dolusu para dökmekte saçmalık olur
bencede.........
Tuğba Tülü
28-03-2007, 19:39
Senin yorumlarına birşey eklemek veya eleştirmek gerçekten mümkün değil. Çünkü nasıl bir açıdan baktığını çözmek olanaksız. Kişisel fikrim Roberto Carlos'tan daha genç bir oyuncunun Fenerbahçe'ye kazandırılmasıdır. Ama Roberto Carlos transfer edilirse büyük katkı sağlayacaktır bundan kimsenin şüphesi olamaz zaten.
Şu an Dünyanın en zengin klubü Real Madrid ve sol kanadında ilk 11 de Roberto Carlos oynuyor. üstelik 1 sene daha kontratını uzatmak istiyorlar. Maçlardaki performansına bakacak olursak zaten takımın en çok koşan mücadele veren oyuncusu Carlos. Sahaya bastonla çıkacak oyuncu değil kaldı ki bastonla değil tek bacakla da çıksa emin olun Fenerbahçe'nin en çok koşan oyuncusu olacaktır ve sağımız süründürecek ama sol kanadımız Tuncay ve Carlos la öldürecektir...
Ben de senin yorumlarına birşey eklemem yada eleştirmem saygı duyuyorum ama benim fikrim carlosun kötü bir oyuncu olduğu değil tabiki,yaşının ilerlemiş olması bir başka faktör de bu tür oyuncuların Türkiyeye gelince performanslarının düşmesi,bazı arkadaşlar piier den bahsetmiş haklılar ama geçmişimizde ortega vakası da var ve orteganın da yaşı 35 değildi..bence Türkiyye gelen en iyi oyucular hooijdonk ve hagi bunlar da hollandalı ve romanyalı yani avrupalı..güney amerikadan gelen futbolcular türkiyeye çabuk alışıyolar ama sonunu erken getiriyolar bu faktörde var carlosda brezilyalı olduğuna göre aynı sorunları yaşayacağımızdan eminim arjantinli ortegada yaşadığımız gibi!!!
Erhan Şişli
28-03-2007, 22:53
sol bek ihtiyacımız kesinlikle var, ancak bu 34 yaşındaki roberto carlos olmamalıdır. bizim türkiye liginde zaten bir sıkıntımız yok, avrupada başarılı olmak istiyorsak genç ve yetenekli yıldızlara ihtiyacımız var.
+1907
Çağrı Özmen
29-03-2007, 00:02
Ümit Özat dururken,çok gereksiz bir transfer olur..
Saygın Özkan
29-03-2007, 03:20
Ne farkı kalmış Carlosun,eskide kaldı artık,futbolu bırakma zamanı gelmiş bastonla mı sahaya çıkaracağız
Hooijdonk da geldiği zaman 34 yaşındaydı .. ama bizi 2 sene şampiyon yapıp gitti .. her futbolcu için baston kelimesini kullanmak yanlış özellikle carlos için. Milanda maldini de bastonla oynuyo adam 38 yaşında ...
Saygın Özkan
29-03-2007, 03:23
Milanda maldini de Mİ bastonla oynuyo adam 38 yaşında ...
'''Mi''' çıkmamış bi önceki msj'da özür ..
Mehmet Çevik
29-03-2007, 15:23
Arkadaslar bılmıyorum ama farkında mısınız ama tartıstıgınız kısı ROBERTO CARLOS. yanı dunyanın en ıyı solbekınden bahsedıyoruz.Kafanızda dunya karması kurun desem ılk akla gelecek ısımdır.Yapmayın arkadaslar
Mehmet Çevik
29-03-2007, 15:27
Tamam yası ılerlemıs olabılır ama cagımız futbolunda artık yasa degıl takıma yaptıgı katkıya bakılıyor.Herkes tutturmus genc gelecek vaadeden tecrubelı futbolcu alınsın dıyo.ıyı hos guzel de daha once KAKA vardı gundemde ne oldu.Mılan'a gıttı.Azız YILDIRIM da acıkladı: bu futbolcular FENERE gelmek ıcın can atmıyor.Onlar Mılan,Barca,Realmadrıd gıbı takımlardan teklıf beklıyorlar.
Mehmet Çevik
29-03-2007, 15:30
Umıt ozat Turkıye'nın en ıyı sol bekıymıs.Sag ayaklı bırı en ıyı sol bek secılıyor ıse:
Turkıye'de kı sol beklerı bı gozunuzun onune getırın kım gelıyo aklınıza ?
benım gelmıyo.
Mıllı takıma geselı ferhat oztorun secılıyor ıse benım soyluyecek sozum yoktur arkadaslar
Ertuğrul Çolak
06-04-2007, 12:19
Röportaj: Mehmet ARSLAN 6 Nisan 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3156417.jpg
Takımım Fenerbahçe
"Geçen yıl konuştuk, her şey tamamdı. Hatta benim medyaya tanıtılma programım bile hazırlanmıştı ama son anda olmadı. F.Bahçe ile konuştuk ve ligin bitiminde bir kez daha görüşmek için karara vardık."
FENERBAHÇELİLERİN en çok merak ettiği soruya yanıt bulmak için Madrid’deyim. Çok sevgili bir "Dostumun" aracılığıyla Roberto Carlos için Real Madrid Kulübü’nden röportaj izni alabildim. Sabah saat 10.30’da Real Madrid’in idmanı vardı. Tam 11.00’de tesislerde olmamı istemişlerdi. Tam saatinde oradaydık. İspanyol gazetecilerle birlikte Real Madrid’in basın merkezi olarak kullandığı dev binaya girdik.
İdman 15 dakika açık. İdmanı da izlersiniz.
Dünyanın en büyük yıldızları, Capello yönetiminde antrenman yapıyorlardı. Carlos ve Beckham ise düz koşu... Birlikte şakalaşıyorlar, gülüyorlardı. 15 dakika çabuk geçti. Bizi içeri aldılar. Ve bir oda gösterdiler...
Formayı burada giyemem
Carlos idmandan sonra sizinle bu odada görüşecek.
Odada 10’a yakın sandalye vardı. Ve odanın duvarları siyah renge boyanmıştı. Burada konuşacak, burada fotoğraf çekecektik. Roberto Carlos’u beklemeye başladım. Asansörün kapısı her açıldığında karşımda başka bir yıldız görüyordum. Önce Guti çıktı asansörle basın merkezine... Ve kendisini bekleyen AS Gazetesi muhabirlerinin bulunduğu yere yöneldi. Az sonra da Robinho göründü.. Güler yüzlü Brezilyalı nazikçe gülümsedi. Kendisinden kızımın Brezilya forması için imza istedim. Ancak görevliler araya girdi.
Önce Real Madrid TV’ye konuşacak. İmzayı sonra isteyin lütfen...
Birkaç dakika sonra konuğum geldi; Roberto Carlos... O sahadaki sert adamdan eser yoktu. Sıcacık bir gülümsemesi vardı. Çantama yöneldim ve Fenerium’dan alarak arkasına 3 numara Roberto Carlos yazdırdığım formayı uzattım. Şaşırdı ve gülmeye başladı. Çok hoşuna gitmişti. ’Giyer misin formayı?’ dediğim de, "Evet ama şimdi ve burada değil" dedi. Fotoğraf çektirirken Roberto Carlos yazısının görünmemesini rica etti.
Chelsea’ye gitmeyeceğim
Ama ben ikinci sürprizi sona sakladım. Çantamdan, "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak" sloganlı bir şapka çıkardım.
Formayı giymedin o zaman bunu başına tak?
(Yine gülmeye başladı.)
Tamam takarım. Ama fotoğraf çektirmem. Hem hep sen benden bir şey istiyorsun. Bu kez ben istiyorum. Sen şapkayı tak birlikte fotoğraf çektirelim...
Roberto Carlos ile sohbetimiz böyle başladı. Sonra ben sordum, o yanıtladı...
Tüm Türkiye ve Fenerbahçeliler merak ediyor, gerçekten F.Bahçe’ye geliyor musun, yoksa Chelsea’ye mi gideceksin?
Chelsea ihtimali yok, hayır Chelsea’ye gitmeyeceğim.
O zaman Fenerbahçe’ye geleceksin?
Fenerbahçe’nin lig maçları devam ediyor. Ve onlar şampiyonluk için oldukça şanslılar. Bu bakımdan çok fazla konuşmak istemiyorum bu konuyu. Çünkü futbolcu arkadaşlarım etkilensin istemem. Ama şunu söyleyebilirim, evet, F.Bahçe ile konuştuk ve ligin bitiminde bir kez daha görüşmek için karara vardık.
Geçen yıl da F.Bahçe’ye geleceğin söyleniyordu. Ne oldu da tıkandı o görüşmeler?
Geçen yıl konuştuk, her şey tamamdı. Hatta benim medyaya tanıtılma programım bile hazırlanmıştı. O dönemde Real Madrid ile birlikte Avusturya’da kamptaydık. Predrag Mijatovic (Real Madrid Kulübü Sportif Direktörü) durdurdu beni. Avusturya’daki otelden ayrılıp İstanbul’a geliyordum. Antrenörümün bana takımda ihtiyacı olduğunu söyledi. Böylece kaldım Real Madrid’de. Yoksa İstanbul’daydım...
Sokaktaki Roberto Carlos nelerle karşılaşıyor?
İnsanlar fotoğraf çektirmek istiyorlar, imza istiyorlar. İspanyollar beni çok seviyor ve İspanya’dan ayrılmamı istemiyorlar. Fakat ben kararımı verdim. Gidiyorum...
Türkler de gelmeni istiyor...
(Kahkahalarla) Evet... Ben de istiyorum...
Doğum günümü seneye İstanbul’da kutlarız
10 Nisan senin doğum günün... Pasta getirmeyi düşündüm ama erken olur diye vazgeçtim?
(Gülümseyerek) Önemli değil, gelecek seneye birlikte kutlarız, İstanbul’da hem de...
Türkiye ve Türkler deyince aklına ne geliyor?
Türklerin çok eğitimli insanlar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Brezilya’daki taraftarlar ile Türk taraftarlarını çok benzetiyorum birbirine...
Ya spor medyası... Türkiye’de hakemler, yöneticiler, futbolcular hep medyadan şikayet eder...
Türk basını hakkında ne derlerse desinler, Brezilya’dan kötü olamaz. Asla olamaz. Ayrıca benim medyayla sorunum olmaz.
Yıldırım’ı çok konuşuyoruz
Brezilya Milli Takım kampında hiç Fenerbahçe, Türkiye gibi konular geçer mi?
Çok konuşulur hem de sizin sandığınızdan çok daha fazla. Ama özellikle Fenerbahçe ve onun başkanı... Başkan çok konuşulur, ondan hep övgüyle söz ederler. Fenerbahçe de Avrupa’nın en iyi kulüplerinden biri... Yapısında var bu iyilik. Tek eksiği Avrupa Kupası... İnşallah onu da kazanacak. Çünkü F.Bahçe, Avrupa’nın en iyi futbol yapılarından birine sahip. Bunu biliyorum. Ayrıca İstanbul da çok hoş bir şehir... Çok sevdim... Tamam tamam... Daha fazla konuşmayacağım... (Gülerek)
F.Bahçe-G.Saray rekabetini duydun mu? Örneğin R.Madrid-Barcelona maçı... Ne hissediyorsunuz bu tür maçlarda?..
Corinthians-Palmerias, Inter-Milan daha sayılacak çok derbi var. Havası hep aynı. Ayrı bir heyecan ve müthiş bir motivasyon...
G.Saray ile Süper Kupa finalini oynadınız.
Biz daha iyi oynamıştık ama kaybettik. G.Saray da iyi bir takım. Ama benim takımım F.Bahçe kadar değil...
Türkiye’ye karşı 2002 Dünya Kupası’nda oynamıştın. Hatırlıyor musun?..
Güçlü bir ekipti ve büyük futbolcuları vardı. Yarı finalde de karşılaşmıştık. Ciddi bir takım Türkiye. Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne katılırlarsa, ki katılacak gibi görünüyorlar, aynı başarıyı yeniden yakalamalarını dilerim.
2005’te seni silahlı iki kişi soydu? Carlos’u karşılarında görünce ne yaptı hırsızlar?
Ben arka koltukta oturuyordum. Ve telefonla bir radyo kanalıyla konuşuyordum. Bu iki hırsız bir anda belirince şaşırdım. Onlar da şaşırdı. Telefonumu ve saatimi aldılar. "Senin olduğunu bilseydik arabayı durdurmazdık. Brezilyalılar seninle gurur duyuyor" dediler.
Ama saati ve telefonu götürdüler?.. Evet götürdüler...
Derbiye gelirim
Hürriyet adına seni G.Saray-Fenerbahçe maçına davet etsek, gelir misin?
Elbette gelirim, hem de
seve seve...
O zaman telefon numaranı ver...
Seni arayacağım?..
Yaz... 649... gelirim dedim ya...
Tamam anlaştık. Başka bir soru, maça çıkarken bir uğurun var mı?
Var, formamı hep soyunma odasından çıkarırken, yürürken giyerim.
Ya hobilerin...
Play-station oynarım
kızımla birlikte...
Alex’in kalitesini dünya kabul ediyor
Fenerbahçe’de pek çok Brezilyalı oyuncu var. Ve teknik direktör de Zico... Zico’dan başlasak...
Futbolculuğunu anlatmaya gerek yok... Müthiş bir golcüydü ve sanki hep kazanmaya programlanmıştı... Teknik adam olarak da öyle, hep kazanmayı istiyor.. Alex’e gelince... Kaka döneminden bir oyuncu Alex ve Zico’ya çok benziyor. Onunla tek farkı sol ayakla oynaması... Ama ikisinin de kalitesini dünya kabul ediyor.
Barcelona’da oynayan Ronaldinho’yu anlatabilir misin desem?..
Harikulade...
Bu kadar mı?
(Gülerek) Daha ne olsun ki...
Vuruşum saatte 140 km hıza ulaşıyor
Futbol senin için nedir?
Her şey..
Brezilya için?
Yatarken, yerken, içerken ve nefes alırken yaşanan tek şey...
İspanya için?
Değişik...
* Topa çok sert vuruyorsun. Hızını ölçtüler mi hiç?
Şutun hızı uzaklığıyla da ilintili. Ama bana 120 ile 140 kilometre arasında gittiğini söylemişlerdi.
Roberto Carlos için gecelerin adamı, çok çapkın diyorlar... Çapkın mısın?
Evet. Eskiden öyleydim. Şimdi de hayır çapkınım diyemem. En iyi yanıt galiba az çapkınım olacak. Çünkü benim sevgilim Brezilya güzeli, Dünya Güzellik Kraliçesi... Eh bu durumda çapkınlık yavaş yavaş gidiyor... (gülerek)
Bizde antrenör bile soyunma odasına inmez
Real Madrid’de yöneticiler soyunma odasına girer mi?
Bizim özelimize girmezler. Bırakın yöneticiyi bazen antrenör bile gelmez. Ama bazen tebrik için indikleri oluyor.
Futbolda başarıya doymuşluk diye bir kavram var mı?
Ben takım değiştirdiğim zaman lig, kupa, Avrupa Kupası, hepsine sıfırdan başlarım. Futbolu 24 saat yaşayan biri olarak bu sorunun yanıtına rahatlıkla ’hayır’ diyebilirim.
Beckham’ın farklı bir imajı var
Beckham yakın arkadaşın... Ve 250 milyon dolara transfere oldu. İnsanın arkadaşının 250 milyon dolara transfer olması nasıl bir şey. Soyunma odasında ona hiç espri yapıyor musunuz?
Beckham’ın güçlü bir yanı var. Her şeyden önce karizmatik ve bunu gösteriyor. İktidar sahibi bir imajı olduğunu görüyorsunuz. Onun 250 milyon dolara transfer olduğunu duyunca kucakladım ve tebrik ettim. Ve elbette şakalaştık.
Neler söyledin?
Dedim ya çok iyi arkadaşım. Onları anlatmayayım aramızda kalsın. Ama normal şakalardı.FORMAYI DA ALDI ŞAPKAYI DA
Roberto Carlos, Real Madrid Kulübü’nde arkadaşımız Mehmet Arslan ile yaptığı röportaj sırasında hem Fenerbahçe forması hem de şapkasını fotoğraf çekilirken giymedi. Ancak röportaj sonrası ’Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’ yazılı şapkayı kafasına geçirip, "Bunları bana hediye eder misin?" diyen Roberto Carlos, Mehmet Arslan’ın hazırladığı arkasında Roberto Carlos’un isminin yazıldığı 3 numaralı 100. yıl formasını da alıp gitti...
Gültekin Kaymaz
06-04-2007, 13:38
Fenerbahçe carlosu spl kanat sorununu çözmekten ziyade yıldız oyuncu transfer etmek için alıyo gibi geliyo bana artık takım geleceğe yatırım yapmalı carlos bu takımda ne kadar oynayabilir bize geldikten sonra jübilesini yapar böyle giderse ülkemiz futbolda son demini yaşayan yıldızlar çöplüğüne dönecek... bence bu takıam yıldız oyuncu değil takım oyunu oynayacak oyuncular lazım
Ceyhun İskender
06-04-2007, 16:10
inşallah sonunda bir sol back e kavuşuyoruz.....
Başar Kantar
06-04-2007, 19:35
Fenerbahçe carlosu spl kanat sorununu çözmekten ziyade yıldız oyuncu transfer etmek için alıyo gibi geliyo bana artık takım geleceğe yatırım yapmalı carlos bu takımda ne kadar oynayabilir bize geldikten sonra jübilesini yapar böyle giderse ülkemiz futbolda son demini yaşayan yıldızlar çöplüğüne dönecek... bence bu takıam yıldız oyuncu değil takım oyunu oynayacak oyuncular lazım
dostum belki haklısın ama Van Hooijdonk gelmedende bunları dediğini tahmin edebiliyorum...sonuçlar gayet ortada...işallah hayırlı olur..ki bence çok gzl olacak...
Göktuğ Güllüce
06-04-2007, 19:45
bu röportajla artık iyice belli oldu seneye carlos FENERBAHÇEMİZDE...gidip hala dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olan roberto carlosu transfer ediyoruz ancak yinede bunu beğenmeyenler var...yaşı problem oluyor nedense...üstelik önümüzde bir pierre örneği,bir milanda oynayan cafu ve maldini örneği bunun gibi bir çok örnekler dururken...merak ediyorum acaba carlos yerine siz olsaydınız kimi alırdınız?
Bekir Şahin
06-04-2007, 19:54
katılıyorum goktuga yası problem edıolarsa umıt ozat cok ta genc deıl roberto carlos ıı transfer olur ve pıerre orneıde cok acık
Sadi Yıldırım
06-04-2007, 20:04
Arkadaşlar evet yaşı ileride ama bir ümit özat la carlos u karşılaştırdığımız zaman hangisini tercih ederdiniz???
Baran Kutlu
06-04-2007, 20:12
tabiki ugur boral :p ya gelme gitme işleri sürekli gündemde.hele bi gelsin sonra bakarız bu işlere..
Sadi Yıldırım
06-04-2007, 20:14
tabiki ugur boral :p ya gelme gitme işleri sürekli gündemde.hele bi gelsin sonra bakarız bu işlere..
:D hah bir de ugur var doğru al birini vur ötekisine:D
Hakan Ateşler
07-04-2007, 01:07
carlos gelmiş 33 34 yaşına bize gelecek senede 3 4 milyon alacak konya da sivas'ta kayseri'de bu adam isteyerek yüreğiyle oynar mı? hiç zannetmiyorum...genç yetenek alınıp yetiştirilmeli bence...
Sadi Yıldırım
07-04-2007, 05:22
Elbette onu da yapmak şart sürekli dışarıdan oyunca almak nerde altyapıyı kuvvetlendirip kendi gençlerinle oynamak nerde ama senin dediğin renktaş en az 5 6 sene gerektiren birşey şu an için..
Hakan Ateşler
07-04-2007, 14:02
Elbette onu da yapmak şart sürekli dışarıdan oyunca almak nerde altyapıyı kuvvetlendirip kendi gençlerinle oynamak nerde ama senin dediğin renktaş en az 5 6 sene gerektiren birşey şu an için..
ya işin orası riskli tabii onu yapmasalar bile ne biliim carlosun yaşına bak alacağı paraya bak, değer mi? formayı terletecek adam lazım bence genç olur 27 yaşında olur bilmiyorum artık ama carlos'un bize 34 maçın 3 5 maçı dışiında hiç faydası olmaz bence, ama reklam açısından ii olur :=))
Gültekin Kaymaz
07-04-2007, 16:55
arkadaşlar bir milan veya madrid yaşlı bir futbolcuyu kaldırabilir çünkü oyuncalarının çoğu teknik carlosu almak sadece sol kanat için geçici bir çözümdür ya 1-2 sene sonra nolacak aynı problem yine başlayacak bence genç ve yetenekli bir sol bek alıp uzun vadeli kullanmalıyız kısa vadeli çözümler fazla başarı getirmez bence
Mehmet Atlı
07-04-2007, 21:42
carlos gibi bir oyuncu yaşı kaç olursa olsun takımımıza faydası olacaktır tecrubeleriyle takımımıza yardımcı olurken futbolcularada örnek olabilir
Talha Dulman
08-04-2007, 14:58
ugur we ümitten kurtulalım da isterse 60 yasındaki oyuncu gelsin :)
Hakan Ateşler
08-04-2007, 15:13
2 sene sonra bi daha alırız arkadaşım lafmı yani
tabii kaç senedir alıoruz zaten, onun için senelerdir ümit solda
Sadi Yıldırım
08-04-2007, 16:55
ya öyle birşey olamaz zaten geçici çözümlerle olacak işte değil fakat uzun vadeli bir genç oyuncunun yetişebilmesi için biraz süre gerekiyor bırakın bu süreyi carlos doldursun kimse size süper oynacak sol kanat artık güvende demiyor ki?
Sadece eğer olacaksa bir yapılanma bu süre içinde bırakılın sol back imiz carlos olsun..Reklam ve ticaret açısındanda takıma faydalı olağını düşünüyorum :)
Furkan Demir
27-04-2007, 16:56
NTV'de altyazı geçti.Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını açıklamış.
Hayırlı olur inşallah.Hoşgedin Roberto Carlos.
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 16:57
gerçek miiii
Övünç Zaman
27-04-2007, 16:58
evet bende gördüm. hayırlı uğurlu olsun fenerbahçemize.
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 16:58
evet bende şimdi gördüm ntv de altyazı geçiyo hala
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 16:59
ama ne kadar faydalı olur onu bilmiyorum işte
Sercan Tuna
27-04-2007, 17:02
NTV'de altyazı geçti.Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını açıklamış.
Hayırlı olur inşallah.Hoşgedin Roberto Carlos.
+1907 bu şekilde de belki ümit özat ı olması gerekn mevkide izleriz...
Hoşgeldin CARLOS...
Ozan Ercan
27-04-2007, 17:05
Imza gormeden inanmayin..
Övünç Zaman
27-04-2007, 17:06
kişisel görüşüm gerçekten de önemli ve yararlı bir transfer olduğu. fenerbahçe de artık savunmayı düzenliycek ve onlara önderlik edebilecek bir tecrübeye ihtiyaç vardı. dünyanın bütün sol kanatlarının idolu olan bir oyuncuyu transfer ettik. tekrar taelrar hayırlı uğurlu olsun
Sercan Tuna
27-04-2007, 17:07
Roberto Carlos transferi yalan
27 Nisan 2007 Cuma
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Roberto Carlos ile sözleşme imzaladığı haberler doğru değildir. Kulübümüz daha önce de belirttiği gibi Roberto Carlos ile ilgilenmemektedir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Faruk Aksu
Peki bu ne? (http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7233)
(http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7233)
Furkan Demir
Roberto Carlos imzaladığını açıklamış.Resmi site yalan demiş.Ben de şaşırdım :o
Tümer transferi gibi olmasın :)
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 17:08
ya adam kendi açıklamış
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 17:09
hatta cumhurbaşlığı seçimi var şu anda ama ntv ısrarla alt yazı geçiyo carlos imzaladığını açıkladı diye
Aycan Yılmaz
27-04-2007, 17:09
Cok üzgün oldugum icin mac ile ilgili hic bir haber yada yorumu takip edemeyecek kadar üzgünüm. Ancak forumda bu haberi gürünce detayları var mı diye bakıyım istedim. İste haberin ulasabildigim detayları;
FOX Sports'un Latin Amerika'da Ispanyolca yayin yapan kanalında ki R.C röportajı;
Roberto Carlos, Bayern Munich macinda yaptigi hatadan sonra haketmedigi agir elestirilere ugradigini, 11 yildir hizmet ettigi ve bircok basari kazandigi camiada tek bir hatadan dolayi kendisine yapilan bu muamelenin onu cok uzdugunu ve sezon sonunda Real Madrid'den kesin olarak ayrilacagini soyledi. Buraya kadar bizim icin cok onemli birsey yok.
Fakat spikerin ''Peki Neden Turk Futbolu?'' sorusunu duyunca pur dikkat kesildim; Iste Roberto Carlos'un cevaplari:
Cunku,
*3 yillik bir anlasma,
*Teknik direktor daha once de milli takimda beraber calistigimiz Zico,
*Takimda 4-5 Brezilyali, 1 Uruguayli futbolcu var,
*Fenerbahce'nin Sampiyonlar Ligi'nde hedefleri var ve benim de 10 yillik Sampiyonlar Ligi tecrubemin takima bu yonde bir katkisi olacagini dusunuyorum.
Ayrica Carlos kendisini fiziksel olarak cok iyi hissettigini ve rahatlikla birkac yil daha ust duzey futbol oynayabilecegini soyledi.
röportajın linki;
http://latino.video.msn.com /v/es-u...&f=&fg=e mail (http://latino.video.msn.com /v/es-u...&f=&fg=e mail)
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 17:13
ben birsürü siteye baktım şimdi ama ntv den başkada somut bi haber veren yok
Furkan Demir
27-04-2007, 17:14
Bence resmi site takımda bulunan yabancıların kafasını karıştırmamak için şu an bu haberi yalanlıyor olabilir.Ama Roberto Carlos imzaladığını açıklıyorsa doğrudur sanırım.Kendi kafasından uyduramaz herhalde böyle bir şey :???:
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 17:15
Real Madrid'in yıldız futbolcusu Roberto Carlos Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını açıkladı. Amerikan Fox TV kanalına konuşan Brezilyalı yıldız, Sarı-Lacivertli kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
Roberto Carlos yaptığı açıklamada ''Fenerbahçe'den ilk teklif sezon başında geldi. Ancak sözleşmem sürdüğü için kabul edemedim. Mijatoviç'le konuştum ve beni kalmaya ikna etti. Fakat önümüzdeki sezon için Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim. Fenerbahçe'ye gitmemdeki en büyük etken sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması. Yarı final oynama gibi hedefleri var ben de onlara katkıda bulunmak istiyorum. En az 5 yıl profesyonel olarak futbol oynayabileceğimi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
millyetten son dakika haberi
Ertuğrul Çolak
27-04-2007, 17:17
evet heryerde bu haberler var gerçekten imzalamış bence takımda huzursuzluk olmasın diye de resmi siteden yalanlama geldi
Selçuk İnce
27-04-2007, 17:19
hayırlısı arkadaşlar kime inanacağımı şaştım walla
Fahri Ayçiçek
27-04-2007, 17:23
ve şimdide resmi siteden yalanlama haberi geldi...walla bende şaşırdım
Ozan Ercan
27-04-2007, 17:43
Ispanya´nin bu konuda lider gazetesi Marca´da en ufak bir haber yok boyle bir aciklamaya dair.
Aycan Yılmaz
27-04-2007, 17:49
Ispanya´nin bu konuda lider gazetesi Marca´da en ufak bir haber yok boyle bir aciklamaya dair.
Röportaj bugüne ait degil. Neredeyse bir haftalık.
Furkan Demir
27-04-2007, 17:50
O zaman "geldiyse hayırlı olsun" demekten başka yapacak bir şeyimiz yok :)
Hakan Bozkurt
27-04-2007, 19:08
valla benimde basım dondu arkadaslar.kısmet buguneymiş:P ben faydalı olacagını dusunuyorum,sampiyonluk için mucadele eden bir takımdaki oyuncuların kafalarının karısmaması için haberin yalanlanması cok dogal.Umarım solda carlosu izleriz seneye:)
Uğur Erat
27-04-2007, 23:02
adam kendisi sölemiş. şimdi gelceğini söleyip bizim yönetim yalanlamazsa haberi, sezon sonu bizden ayrılcak olan oyuncu sezon sonuna kadar futbol oynamaz ki...
Baha Şahin
27-04-2007, 23:15
adam kendisi sölemiş. şimdi gelceğini söleyip bizim yönetim yalanlamazsa haberi, sezon sonu bizden ayrılcak olan oyuncu sezon sonuna kadar futbol oynamaz ki...
eger carlos gelırse yabancılar bırısı gıdecek muhtemelen deıved olcak ve umıtın moralı bozulcak eger yonetm kabul etseydı sasırırdım helal olsun cok guzel bı polıtıka sergıledıler bu sayede kımsenın moralı bozulmaz sezon sonundada hersey bellı olcak
Cafer Demirtaş
27-04-2007, 23:23
yaw bu arkadaslar ne zaman transfer yapmayı ogrencek.niye alıyon 35 yasındaki adamı ki alacaksan.yanlış mıyım..bence ya wederson yada volkan yaman alınsın.en azından turkiyeyi tanıyolar... bi de kesinlikle m.topuz alınmalı..
Saygın Özkan
28-04-2007, 18:18
http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=46516
Roberto Carlos'un yaptığı açıklamayı görmek isteyenler için bu linke basmanız yeterli. Yönetimin yalanlamasının sebebi çok açık, futbolcularımızın motivasyonunu bozmamak. Hayırlı uğurlu olsun :)
Halil Çolakoğlu
28-04-2007, 19:14
hoşgeldin ROBERTO en sonunda hasret bitecek,sevenler kavuşacak,solda Carlos Deniz'in yerinde de büyük kaptan oynar Deivide de hayatta başarılar:dans:
Tuğba Tülü
28-04-2007, 19:36
Hoşgeldin diyelim ne diyelim hayırlı olur inşallah:cool:
Baran Kutlu
28-04-2007, 21:08
durun canım adam bi gelsin de..
Necati Mete
28-04-2007, 21:15
Yani...
Meral Kaya
28-04-2007, 22:41
bende gazetede okudum bugün ama biizmkiler hhaberin asılsız oldugunu ilgilenmediklerini söylüyorlar, dediginiz gibi kafa karıştırmamak için olabilir ama yabancı kontenjanımız dolu degilmi kimin yerine almış olabilirler:???:
Ümüt Işık
28-04-2007, 22:59
hayırlı uğurlu olsun fenerbahçemize
Burak.Coşkun
05-06-2007, 23:19
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/29325_9_070605203918.jpg
Carlos`un Menajeri İstanbul`da
Uzun bir süredir ismi Fenerbahçemizle anılan dünyaca ünlü solbek Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasalic, bugün akşam saatlerinde İstanbul`a geldi. Kulübümüzün Dış İlişkiler sorumlusu Turgut Acar tarafından havalimanında karşılanan Pasalic, Swissotel`e yerleşti. Carlos transferinde olumlu yada olumsuz sona yaklaşıldığı izlenimi veren bu ziyaretin sonucu merakla beklenmekte.
millet olumlu bulmuyorum açıkçası carlos un gelmesini..
son kullanma tarihi geçmiş bomba transfer denir buna..
kim bilir ne kadar para gidicek..:???:
Saygın Özkan
05-06-2007, 23:45
Zaten carlos veya onun seviyesindeki bi futbolcuyu 26-27 yaşında alamazsın ki, ancak yaşlanacak ve öyle türkiyeye gelecek. Çok para gidecek ama daha fazlası gelecek, kombineyle, formasıyla, ürünleriye...
Burak.Coşkun
06-06-2007, 00:10
Zaten carlos veya onun seviyesindeki bi futbolcuyu 26-27 yaşında alamazsın ki, ancak yaşlanacak ve öyle türkiyeye gelecek. Çok para gidecek ama daha fazlası gelecek, kombineyle, formasıyla, ürünleriye...
saygın ben işin para kısmından bahsederken şu açıdan söylemiştim..
yani bu paraya daha iyi birileri elbet alınır..
serkan kısa boylu diye defansta söyleniyorduk..al şimdi sana kısa boylu sol..
ve de bunun avrupası var..
tamam carlosun adı var..ama 5-10 sene önceki carlos u almıyoruz..
Göktuğ Güllüce
06-06-2007, 00:47
Yok roberto carlosu alsakta bu taraftara yaranamayız efsanesi gerçek oluyo hemde tamamen... Roberto carlosu almamıza rağmen o paraya daha genç birilerini alamazmıyız? Maddi değer olarak alabiliriz ancak o genç futbolcu gelirmi okadar değerliyse ve peşinde barcelona arsenal real madrid gibi kulüpler varken...Mantıklı olmanın yanında birazda realist olmak gerek bence çeşitli yorumlar yaparken...
Sedat Önal
06-06-2007, 00:50
bazı şeyleri gerçekten aştık artık roberto carlos u eskiden brezilyada bile izlemek heyecan veriyordu.. bizim türk futbolcular carlos u gördüğünde çalım atmak istiyorlardı şimdi Fenerbahçemizle ismi geçiyor bırakın heyecan vermesini tartışma konusu oluyor :).. Büyüklük bu olsa gerek...Bazıları da gazetelerde bir yıldızın ismi geçtiği zaman gazete küpürünü kesip müzesine koyuyolar bu adamın bizim kulüp ile ismi geçti diye :D...
Barış Kaleoğlu
06-06-2007, 00:54
Çok geçmez yarın sabah görürüz fenerbahce.org da yalanlama haberini.
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 01:14
valla ben hiç bişey anlamadım bu roberto carlos olayında.geldimi gelmedimi abi:???:
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 01:21
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007haber/kisiler/dino_pasalic%20[yOoykmZE].jpg?0.4482203
Carlos`un Menajeri İstanbul`da
Uzun bir süredir ismi Fenerbahçemizle anılan dünyaca ünlü solbek Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasalic, bugün akşam saatlerinde İstanbul`a geldi. Kulübümüzün Dış İlişkiler sorumlusu Turgut Acar tarafından havalimanında karşılanan Pasalic, Swissotel`e yerleşti. Carlos transferinde olumlu yada olumsuz sona yaklaşıldığı izlenimi veren bu ziyaretin sonucu merakla beklenmekte.
arkadaşlar burda haberi duyunca fenerbahçe org.'a,antu.com' a falan girdim.antu.com da bu şekilde bir bilgi var...:cool: tam yılan hikayesine döndü,R.Carlos imzaladım demiş,ispanyol basını haber yapmış,ntv'De altyazı geçiş,resmi sitede yalanlanmış ne ayak analamdım yahu:cool: :cool:
Göktuğ Güllüce
06-06-2007, 01:56
arkadaşlar burda haberi duyunca fenerbahçe org.'a,antu.com' a falan girdim.antu.com da bu şekilde bir bilgi var...:cool: tam yılan hikayesine döndü,R.Carlos imzaladım demiş,ispanyol basını haber yapmış,ntv'De altyazı geçiş,resmi sitede yalanlanmış ne ayak analamdım yahu:cool: :cool:
şimdi şöyle açıklayayım önce carlos fb ile imzalamış sora antu alt yazı geçmiş ardından ntv ye imza atmış sora resmi site demiş ki biz niye yalanlamıyoruz demiş ardından ispanyol basını bizim takıma transfer olmuş... galiba biraz bende karıştırdım :bilmem: :bilmem: :intihar: :???:
Kadir Gözütok
06-06-2007, 02:24
Bence yarın öğlen Roberto Carlos Fenerbahçemizde diye resmi açıklama yapacaklar. 17 Haziran'da resmi imzayı atacağını söleyecek. ve öğlen haberlerinden sonra FB TV Roberto Carlos'un birbirinden güzel gollerinden oluşan bir klip gösterecek... şimdiden yazayımda dediğim olursa ben demiştim derim.
Mustafa Boztopraklı
06-06-2007, 02:28
Altyazı geçiyo FB TV. Bomba diyor. Aklıma Carlos geldi. Haydi hayırlısı..
Baran Kutlu
06-06-2007, 02:34
Altyazı geçiyo FB TV. Bomba diyor. Aklıma Carlos geldi. Haydi hayırlısı..
sen diyince açtım baktım harbiden "transferde 1oo.yıl bombası" diye alt yazı geçiyor :) hadi bakalım hayırlısı. oooooo Roberto carloss oooo roberto carrlooss :dans:
Baran Kutlu
06-06-2007, 02:35
HAYIRLI ugurlu olsun.Carlos FenerbahÇedeeeeeeeeeee kaynak
fb tv
Mert Yamalı
06-06-2007, 02:36
tam olarak nedir geçen alt yazı? hatta durun ya ne oluyoruz :D:D
Sercan.Tuna
06-06-2007, 02:37
Carlossss FENERBAHCE de :dans: :dans: :dans: :dans:
Sercan Tuna
06-06-2007, 02:37
hayırlı olsun. banada sağlam bi yerden haber geldi. fb tv yi izleyemiyorum şuan :( gelmi ş diyoalr
Mert Yamalı
06-06-2007, 02:38
Evvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Baran Kutlu
06-06-2007, 02:38
HAYIRLI ugurlu olsun.Carlos FenerbahÇedeeeeeeeeeee kaynak
fb tv
sağlamı falan yok kardeşim ilk ben yazdım :) fb tv.de şimdi yöneticilerimiz falan.geldi adam hadi hayırlı olsun..
Mustafa Boztopraklı
06-06-2007, 02:39
tam olarak nedir geçen alt yazı? hatta durun ya ne oluyoruz :D:D
Tam olarak şu: ROBERTO CARLOS FENERBAHÇE'DE ! :)
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 02:41
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: heeeeeeeeeyyyyyyyyyyy yaşasın beeee sonunda ALDIK R.CARLOSU!!!! vAlla acaip sevindim,DÜNYALAR BENİM OLDU SANKİ... bütün fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun...
ROBERTO CARLOS ULAN!!!
Kadir Gözütok
06-06-2007, 02:42
Bence yarın öğlen Roberto Carlos Fenerbahçemizde diye resmi açıklama yapacaklar. 17 Haziran'da resmi imzayı atacağını söleyecek. ve öğlen haberlerinden sonra FB TV Roberto Carlos'un birbirinden güzel gollerinden oluşan bir klip gösterecek... şimdiden yazayımda dediğim olursa ben demiştim derim.
ben demiştim. ama yarım gün erken oldu Teşekkürler sayın yöneticim beni yanıltmadığınız için.:dans: yarın hemen forma siparişi verelim.:dans:
Sercan.Tuna
06-06-2007, 02:43
Ro-ber-to Car-los , Ro-ber-to Car-los , Ro-ber-to Car-los
Mert Yamalı
06-06-2007, 02:44
Dunya Devİ Oyuncu. Transfer Dİye Buna Denİr!!!
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 02:50
ben demiştim. ama yarım gün erken oldu Teşekkürler sayın yöneticim beni yanıltmadığınız için.:dans: yarın hemen forma siparişi verelim.:dans:
6 numara giyer herahalde:)
6 R.CARLOS:) ( ammada yakışır ha )
Mustafa Boztopraklı
06-06-2007, 02:51
http://fbtv.mail2web.com
Carlos Canlı Yayında..
Mert Yamalı
06-06-2007, 02:52
Ve Şu An Fb Tv Ye Telefonla Katildi R.carlos
en büyük fenerbahçe şampiyon fenerbahçe dedi:D
Cem Çilekçiler
yakışır şu an izliyorum inanılmaz bi olay tüm FENERBAHÇELİLERE hayırlı ugurlu olsun...
Kadir Gözütok
adamın ilk lafı türkçe oldu ve Şampiyon Fenerbahçe dedi. şimdide yine türkçe En BÜyük Fenerbahçe dedi.
Saygın Özkan
06-06-2007, 02:53
yaw kesin dimi??? mükemmel bi haber yaa
Hüseyin Güler
06-06-2007, 02:54
hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur
acaba daha kimle gelecek bu transfer meraklandırıyor insanı...
Hüseyin Güler
06-06-2007, 02:55
yaw kesin dimi??? mükemmel bi haber yaa
fb tv de yöneticilerimizle konuşuyor telefonda...
Emrah Temiz
06-06-2007, 02:58
yabancı kontenjanı yükselmeyecek gibi, kim yolcu olur dersiniz?
Mert Yamalı
06-06-2007, 02:59
fenerbahce.org da bir milyon yalanlamadan sonra verdi ya bu haberi... ne günler görüyoruz..
Baran Kutlu
06-06-2007, 03:01
"go home deivid" o zaman ;)
Kadir Gözütok
06-06-2007, 03:01
www.fenerbahce.org dan alınmıştır.
Roberto Carlos Fenerbahçe'de
06 Haziran 2007 Çarşamba
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_RobertoCarlos288.jpg Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u renklerine bağladı.Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığı açıklandı.
AYRINTILAR AZ SONRA
Kaynak çok sağlam :D:D dimi.
Mesrur Yersel
06-06-2007, 03:02
onu bunu bilmem "Allahu Allah..." melodisiyle çok güzel çağırılır tribüne
roberto carlos, roberto carlos..... :D
Baran Kutlu
06-06-2007, 03:02
www.fenerbahce.org dan alınmıştır.
06 Haziran 2007 Çarşamba
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_RobertoCarlos288.jpg Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u renklerine bağladı.Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığı açıklandı.
AYRINTILAR AZ SONRA
Kaynak çok sağlam :D:D dimi.
yeterince :D
Hakan Arıduru
06-06-2007, 03:05
hayırlı olsun..
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 03:05
Valla abi okadar mutluyum ki anlatamam.şuraya 1000tane msj yazsam sanki mutluluğumu anlatamayacakmışım gibi geliyor.bu büyük transferde emeği geçen herkezden Allah razı olsun.
Baran Kutlu
06-06-2007, 03:06
gel de şimdi yarınki makro sınavına çalış..vay bee kim ne derse desin büyük transfer haa
helal olsun yöneticilere.
Kıvanç Müçek
06-06-2007, 03:06
samet'e iş düştü yine:)
şaka gibi ya, okulda bendim roberto carlos adam şimdi fenerde:D
Mert Yamalı
06-06-2007, 03:07
bu sene sol kanadıyla uçacak kanarya:D tello mu ne öyle bişe vardı bide:D:D:D:D
Sercan Tuna
06-06-2007, 03:07
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7686
Onur Aloğlu
06-06-2007, 03:08
Bunca yalanlamanın ardından alınması garip... Hadi diyelim ki yabancı kontenjanından ötürü yalanladılar bu zamana kadar, kontenjan boşalmadan neden açıklandı? Kontenjan yükselecek belki ama resmi açıklama gelmeden böyle bir işe girilmiş olması da garip...
Roberto Carlos' un kalitesine, ismine, markasına diyecek sözüm yok. Hayırlı olsun. Ancak bu gece sözleşmeli 6 yabancı futbolcumuzdan biri olmak istemezdim.
Yalanlama haberleri yalan çıkıyorsa biz nereye güveneceğiz?
Burak Yayla
06-06-2007, 03:08
Hayırlı uğurlu olsun Fenerbahçe'mize
Kadir Gözütok
06-06-2007, 03:09
hayır kaynak sağlam değilse eğer:p bide böle bi kaynak var elimizde FB TV'den çekim.:D:D
76
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 03:11
gel de şimdi yarınki makro sınavına çalış..vay bee kim ne derse desin büyük transfer haa
helal olsun yöneticilere.
baran daha iyi çalışırsın şimdi bu moralle ;)
tabii büyük transfer ya,bazı arkadaşlar istemiyo ama bana göre hem tecrübesi ile hemde oynadığı futbol ile takımımıza büyük katkı sağlayacaktır gerçekten helal olsun bize bu mutluluğu yaşatan yöneticilerimize başkanamıza ve emeği geçenlere...çok teşekkürler
Saygın Özkan
06-06-2007, 03:13
Ya ağlamak istiyorum ya bağırmak istiyorum çılgınca,, Carloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2007, 03:17
beraber bağıralım saygıncımm carloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooossss sssssss!!!!!!!!! rROBERTO CARLOOOOOOOSSSSS!!!!!!!! İŞTE BU BEEEEEE...
KISKANANLAR & ÇATLASIN
Adem Sürek
06-06-2007, 03:19
http://www.youtube.com/watch?v=XGzaNVeiGtI
http://www.youtube.com/watch?v=cCMpopTfA0g&mode
ya şu kariyerde ki adamın gelmesinde daha güzel ne olabilirki ya:):):)
Göktuğ Güllüce
06-06-2007, 03:21
Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun FENERBAHÇEmizin büyüklüğü bir kez daha kanıtlandı... Murat ÖZAYDINLI'nın dediğine göre görüşme 15 dk'yı geçmemiş bile...Ve geçen sene carlos FB'ye söz verdiği için bu sene gelen diğer teklifleri direk reddetmiş...Çok mutluyum...:agla: :agla: :agla:
Mert Yamalı
06-06-2007, 03:25
http://www.youtube.com/watch?v=XGzaNVeiGtI
http://www.youtube.com/watch?v=cCMpopTfA0g&mode
ya şu kariyerde ki adamın gelmesinde daha güzel ne olabilirki ya:):):)
ikinci linkteki 1. golü herkes bilir ama benim favorim ısrarla 2. gol.. abi varmı sıfırdan, hemde o uzaklıktan gol atmak.. başka kim atabilir!!!
Saygın Özkan
06-06-2007, 03:30
beraber bağıralım saygıncımm carloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooossss sssssss!!!!!!!!! rROBERTO CARLOOOOOOOSSSSS!!!!!!!! İŞTE BU BEEEEEE...
KISKANANLAR & ÇATLASIN
Bağıralım walla .. carloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooos.. Dünyanın en büüyük yıldızdarından birini aldık, inanamıyorum.. Hemen kombine almam lazım :D
Fahri Ayçiçek
06-06-2007, 03:30
bizede bu yakışırdı...hoşgeldin carlos
Tolgahan Duralı
06-06-2007, 03:31
Hayırlı ugurlu olsn... Umarm faydalı olur Fenerbahçe'mize.
Göktuğ Güllüce
06-06-2007, 03:33
http://img529.imageshack.us/img529/2081/1000761on2.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000761on2.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/6212/1000768of8.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=1000768of8.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/4589/1000765gl5.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=1000765gl5.jpg)
http://img529.imageshack.us/img529/3884/1000757hc2.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000757hc2.jpg) http://img529.imageshack.us/img529/8971/1000756nb9.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000756nb9.jpg)
Kadir Gözütok
06-06-2007, 03:35
Adnan Polat saat kaç demekte haklı arkadaşlar. saate bi bakın ya:D gecenin bi vakti dünyanın en önemli yıldızlarından biri olan Roberto Carlos'u Fenerbahçemiz transfer ediyor. yarın bu adam çıkıp saat kaç beyler dese haklı değil mi yani:D
Emrah Temiz
06-06-2007, 03:41
http://img529.imageshack.us/img529/2081/1000761on2.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000761on2.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/6212/1000768of8.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=1000768of8.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/4589/1000765gl5.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=1000765gl5.jpg)
http://img529.imageshack.us/img529/3884/1000757hc2.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000757hc2.jpg) http://img529.imageshack.us/img529/8971/1000756nb9.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=1000756nb9.jpg)
saolasın göktuğcum şuan için televizyon izlemeyenlere görüntü sağlamışsın, yok muydu Carlos' umun Fenerbahçe formalı bi görüntüsü :)
Saygın Özkan
06-06-2007, 03:42
Yok abi daha erken :D 2 maçı var realin.. şampiyon olup da gelse bari ..
Kenan Ergün
06-06-2007, 03:52
hayırlı olsun camiamıza
Çağrı Özmen
06-06-2007, 04:02
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=164717
Saygın Özkan
06-06-2007, 04:08
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=164717
Ben Dejavu oldum yaw, daha önce aynı sözleri Fatih Altaylı söylemişti. (Alex gelmez, gelemezz diye) Şimdi de polat mors oldu:D
İbrahim.Tataroğlu
06-06-2007, 04:15
abı ortamı germeyelim bence ben fbtv den gördüm demin.
transfer tamamiyle gercek ama ne kadar dogru orası tartısılır bence..
Kadir Gözütok
06-06-2007, 04:16
Kariyeri Brezilya Milli Futbol Takımı Şubat 1992
Palmeiras 1992-1995
Inter Milan 1995-1996
Real Madrid 1996-2007
Fenerbahçe 2007- (-/-)
Başarıları
1993 Brezilya Ligi Palmeiras ile
1996 Olimpiyat Oyunları Bronz Madalya Brezilya ile
1997 İspanya Ligi Real Madrid ile
1997 Copa América Brezilya ile
1998 UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid ile
1998 Kıtalararası Kupa Real Madrid ile
1998 FIFA Dünya Kupası İkinciliği Brezilya ile
1999 Copa América Brezilya ile
2000 UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid ile
2001 İspanya Ligi Real Madrid ile
2002 UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid ile
2002 UEFA Süper Kupa Real Madrid ile
2002 Kıtalararası Kupa Real Madrid ile
2002 FIFA Dünya Kupası Şampiyonluğu Brezilya ile
2003 İspanya Ligi Real Madrid ile
2008 Uefa Kupası Fenerbahçe ile..(Carlosun kariyerinde bir tek uefa kupası yok. Neden olmasın)
Sercan Tuna
06-06-2007, 04:26
http://www.ajansspor.com/resim/carlos_fbforma_montaj.jpgROBERTO CARLOS ARTIK KANARYA!
ROBERTO CARLOS RESMEN FENERBAHÇE'DE
Orhun Can
06-06-2007, 04:29
Oh beee içimde bir sıkıntı vardı artık mutluyum huzurluyum :)
Helal olsun yönetime. Kendi açımdan artık şunu alalım diyebileceğim bir futbolcu yok. O kadar mutluyum ki, o kadar olur :)
Serkan Özen
06-06-2007, 04:44
Roberto Carlos hep söylenti olarak dolaşmıştı ama şimdi gerçekleşti. Gerçekten inanası gelmiyor insanın. Umarım adı ve kariyeri gibi oynar. Camiamıza hayırlı olsun.
Rıdvan Polat
06-06-2007, 05:03
Helal olsun yönetime daha ne olsun RoBERTO CARLOS bee!
Abdullah Çalışkan
06-06-2007, 05:51
umarım aradııımız adam odur.. gerçi carlos bu 50sinde bile oynar ama..:D:D hayırlı olsn bütün camiaya...
Sedat Önal
06-06-2007, 06:16
nasıl çağıracağız tribünlere ??? :)...
Göktuğ Güllüce
06-06-2007, 06:47
nasıl çağıracağız tribünlere ??? :)...
roberto carlos lay la lay lay laaay :D
İlker Kökdemir
06-06-2007, 08:19
Dün akşam saatlerinde menejeri İstanbul Swiss otele geldi yöneticilerimizle anlaştılar.Gecede resmi site açıkladı.
Hayırlı olsun diyelim
İlker Kökdemir
06-06-2007, 08:33
İşte Carlos
http://www.youtube.com/watch?v=QOcLc--1ALc&NR=1
İlker Kökdemir
06-06-2007, 08:42
http://www.youtube.com/watch?v=52gsdSbuPBg
Fatih Baştan
06-06-2007, 09:09
Elestirilere ragmen bence cok cok iyi transfer hayirli olsun :dans:
Esra Kendi
06-06-2007, 09:36
Hoş geldin Carlos.Çook şükür ya sonunda :dans:
Onur Karaaslan
06-06-2007, 09:49
tüm camiaya hayırlı olsun ne olursa olsun çooookk büyük bir transfere imza attı fenerbahçe
Ufuk Kesici
06-06-2007, 09:57
Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u renklerine bağladı. Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklayan asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı " Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" dedi. FBTV'den yapılan canlı yayınla açıklanan transferde Asbaşkanımız Murat Özaydınlı, yöneticimiz Neşet Yalçın, Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasalic daha sonra efsane oyuncu Carlos'a telefonla canlı bağlanarak onun görüşlerini aldı. Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos`un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe`ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.
Resmi sitemizde açıklanmıstır..Güne büyük bir müjdeyle başlamak bu olsa gerek tüm camiamıza hayırlı olsun..Yönetimi tebrik edeerim büyük bir iş R.Carlos'u getirmek..Devamı da eminim bu ayarda olacaktır bekliyoruz:)
Murat Kükürtçü
06-06-2007, 10:33
walla kim gelirse gelsin kaptanımız ÜMİT ÖZATın yerini kimse dolduramaz.
o başkaydı yaa. kızardık sinirlenirdik ama fenerbahçeli olarak ondan bir türlü vazgecemezdik.
Onu hep arayacagız.
Roberto Carlos için zaten konuşmaya gerek oldugunu düşünmüyorum ismi bile kulağa hoş geliyor.
Kerem Çalkılıç
06-06-2007, 11:12
Hayırlı olsun. Gerçekten inanılmaz bir transfer. Yönetime de helal olsun. :dans:
Not: Yönetimin önceden transferi yalanlamasının sebebi muhtemelen o sıralarda kesin anlaşmaya varılmamasıdır ya da lig devam ederken oyuncuların etkilenmemesidir.
Aycan Yılmaz
06-06-2007, 11:25
Peki, simdi Carlos'u tribüne nasıl cagırıcaz..? :) :)
Ufuk Kesici
06-06-2007, 11:42
Bir dost sohbetinde söz diğer takımlardan konuşulurken lafın dönüp dolaşıp Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından Adnan BOLAT'ın Sarı Lacivertliler'e ağır ithamlarda bulunduğu belirtiliyor...
İddialara göre söz Fenerbahçe'den açılıyor ve Bolat Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunuyor...Real Madrid'in Brezilya'lı yıldızı Roberto Carlos'un Galatasaray'a burun kıvırdığını belirten Adnan Bolat, Fenerbahçe Roberto Carlos'un ancak posterini alır diyor..İdodialara göre dost sohbetinde Bolat Fenerbahçe konuşuldukça coşuyor ve göndermelerini sürdürüyor...
Adnancım FENERBAHÇE YÖNETİMİYLE BAŞA ÇIKAMAYACAĞINI ANLAMAN LAZIM ARTIK..!
Efendi olmalısın sus bence battıkça batıyorsun!
Kadir Gözütok
06-06-2007, 11:55
allahu allah melodisi ile.. roberto carlosss robertooo carlooss robertooo carlosss:dans:
Mehmet Uzunurgan
06-06-2007, 11:58
ROBERTO CARLOS RESMEN FENERBAHÇE`DE
Fenerbahçemiz sonunda transfer bombasını patlattı. Aylarca konuşulan Roberto Carlos artık resmen Fenerbahçe`de.
Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç`i dün akşam İstanbul`a getiren Fenerbahçemiz, oyuncunun menajeriyle son görüşmeleri de yaparak oyuncuyla resmen anlaşıldığını açıkladı.
FB TV`de gece yarısı SON DAKİKA olarak verilen haberde canlı yayına katılan yöneticilerimiz Murat Özaydınlı ve Neşet Yalçın müjdeyi taraftarlarımıza verdi.
Telefonla canlı yayına bağlanarak görüşlerini bildiren Roberto Carlos şunları söyledi. "En büyük Fenerbahçe şampiyon Fenerbahçe. Fenerbahçe`ye geldiğim için çok mutluyum. Fenerbahçe`de bir çok başarıya imza atacağız. Ve Fenerbahçe`de bir çok gole imza atacağım. Şampiyon Fenerbahçe"
Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos`un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe`ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.
ROBERTO CARLOS FENERBAHÇEMİZ`E HAYIRLI OLSUN!
Ferhat Kurt
06-06-2007, 12:03
ROBERTO CARLOS FENERBAHÇEMİZ`E HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN
Kıvanç Müçek
06-06-2007, 12:08
carlos carlos carlos roberto carlos
fener'e hoşgeldin roberto carlos:D
ya da daha evrensel bi dille:
carlos carlos carlos roberto carlos
put your hands up in the air roberto carlos:D
telli turna melodisiyle:D
Murat Bıçakçı
06-06-2007, 12:12
hayırlı olsun hepimize çok iyi bir transfer oldu bu:dans: :serefe:
Meral Kaya
06-06-2007, 12:31
hayırlı olsun:dans:
Necati Mete
06-06-2007, 12:34
Gece tv izlerken bir baktım Roberto fb de yazıyor :) gel de uyu o saatten sonra :)
Aycan Yağanoğlu
06-06-2007, 12:35
hayırlı olsun.Hoşgeldin R.CARLOS. Frikikleri kim atıcak?
Akif Ahmetoğlu
06-06-2007, 13:02
hayırlı olsun.Hoşgeldin R.CARLOS. Frikikleri kim atıcak?
Dur bakalım Frikik verilince konuşuruz bunları.Mesela 30. Haftadan sonra:cool:
Sevcan Ataç
06-06-2007, 13:09
hayırlı olsun....
Bahriye Tekin
06-06-2007, 13:21
şükürler olsun artık geldiii
efsanemize yakışır efsane geldi :D :dans: :dans: :dans:
Erdi Öztürk
06-06-2007, 13:30
hayırlı olsun tüm caimaya.. umarım çabuk uyum sağlar ve gücümüze güç katar..
Haldun Alpdeniz
06-06-2007, 13:34
ooOOooOOOoo roberto carlos!!!
Burak Baltacı
06-06-2007, 13:36
bütün camiamıza hayırlı olsun. . .100.yıla yakışır bi transfer oldu. . .
flaş transferi bize duyuran Baran Kutlu kardeşimide kutluyorum. . .
Murat Karaman
06-06-2007, 13:56
Tam uyumaya hazırlanırken FB Tv'de Carlos Fenerbahçe'de alt yazısını gördüm.Gerçekten büyük ve harika bir transfer,bize de yakışan bu idi zaten.
Hayırlı olsun,hoşgeldin Carlos..
Hüseyin Güler
06-06-2007, 14:00
deivid gibi görünüyor ama bişey daha var matheus bursadan dönecek yani şu anda deivid, carlos, edu, lugano, alex, kezman, Appiah ve Matheus var 8 yabancı oyuncumuz var :cool:
Hakan Arıduru
06-06-2007, 14:01
tüm camiamıza hayırlı olsun..
Hüseyin Güler
06-06-2007, 14:02
videonun 1.50 saniyesinde başlıyor
http://www.youtube.com/watch?v=-_pbAo-n4PE (http://www.youtube.com/watch?v=-_pbAo-n4PE)
"Can't take my eyes" şarkısında olduğu gibi
"I love you baby, if it's quite all right" kısmını
Roberto Carlos
Lal lal lal lal lal laaa
Roberto Carlos
Lal lal lal lal lal laaa
Roberto Carlos
Lal lal lal la la laaaa
forumlarda böyle bişey dolaşıyorgüzel gibide...
Emre Aslaner
06-06-2007, 14:07
hayırlı olsun her şeyden önce takımın harika bi reklamı oldu forma satışları bu sefer patlar diye tahmin ediyorum
Orhun Can
06-06-2007, 14:09
Attığı imza bile birilerini kudurtmaya yetti :) ortalık eziklerle doluymuş yahu :)
Sabit Badem
06-06-2007, 14:26
carlos bize sadece saha içinde değil saha dışında da buyuk şeyler katar oncelikle forma satışı sonra fenerbahçemizin tüm dünyada isminin daha bir anılması ve tabi tecrübesi oynamadan bile yapacaklarını düşündükçe insan çıldırıyor. hoşgeldin :reis:3 RoBErtO 3:reis:
Onur Aloğlu
06-06-2007, 14:34
deivid gibi görünüyor ama bişey daha var matheus bursadan dönecek yani şu anda deivid, carlos, edu, lugano, alex, kezman, Appiah ve Matheus var 8 yabancı oyuncumuz var :cool:
Wederson ve Aurelio' yu da sayarsak 10 oluyor. :)
Onur Aloğlu
06-06-2007, 14:35
Roberto Carlos Üniversitesi' ni kısa sürede aramızda görmek istiyoruz. :D
Bahriye Tekin
06-06-2007, 14:56
Attığı imza bile birilerini kudurtmaya yetti :) ortalık eziklerle doluymuş yahu :)
posterini alırsınız diyodu ya polat :D
anladın sen onuuuu :D :D :D
Zeynel Turna
06-06-2007, 14:59
videonun 1.50 saniyesinde başlıyor
http://www.youtube.com/watch?v=-_pbAo-n4PE (http://www.youtube.com/watch?v=-_pbAo-n4PE)
"Can't take my eyes" şarkısında olduğu gibi
"I love you baby, if it's quite all right" kısmını
Roberto Carlos
Lal lal lal lal lal laaa
Roberto Carlos
Lal lal lal lal lal laaa
Roberto Carlos
Lal lal lal la la laaaa
forumlarda böyle bişey dolaşıyorgüzel gibide...
Ben çok beğendim bunu kullanabiliriz ama baksanıza Madrid taraftarları söylüyormuş bunu.. Kendimiz bişey üretebilsek daha iyi olmaz mıydı :rolleyes:
Murat Karaman
06-06-2007, 14:59
Yarın ki gazeteler bence verir posterini.Adnan alsın bence :)
Sertaç Banko
06-06-2007, 15:03
Roberto Carlos Üniversitesi' ni kısa sürede aramızda görmek istiyoruz. :D
Rektörü kim olur ki Onur :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.