PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇEMİZ-Gençlerbirliği

Servet Güldeş
12-08-2006, 11:34
Cavcav ın geçen sene ki açıklamalarını oyunculara hatırlatmak sanırım bu maça motive olmak için yeterli...

Anelkanın olmaması da bence bi avantaj takımda huzurlu oyuncu daha önemli sanırım

Muzaffer Eken
12-08-2006, 11:35
akşam gırtlaklarımıza kuvvet versin allah ;-)

İlker Üçer
12-08-2006, 11:46
Zor maç, tek yabancıyla gidiyoruz, başarılar takımımıza...

Burak Yiğit
12-08-2006, 12:41
3-0 kazanırız diyorum.

Arif Şahin
12-08-2006, 18:08
neresinden baksak çok önemli bu maç; Zico'nun yeni sisteminin mabedteki işleyişini gördük, şimdi ligdeki ilk deplasman maçına çıkıyoruz,bu maç deplasmanların nasıl geçeceği hakkında ip uçları verecektir. ayrıca yenilgi sonrası takımın psikolojik olarak nasıl hazırlandığını da görme fırsatımız olucak. inşallah 3puanla döneriz. bu maç Semih'ten çok şey bekliyorum.

Kerem Çalkılıç
12-08-2006, 21:01
İlk yarı sonucu 2-0. Futbolumuz vasat ve top genelde Gençler'de olsa da 2 kere gelip 2 gol atmayı bildik. Ayrıca Kerim Zengin Serkan Balcı'nın yerine görev alıyor. Şu ana kadar sırıtmadı.

Sercan Okur
12-08-2006, 22:15
Zor bir deplasmanı kayıpsız atlatmak güzel. İyi oynamasakda kazanmasını bildik. Temposuz bir maç oldu. Bu dönemi kayıpsız atlatmak güzeldi.

Kerem Çalkılıç
12-08-2006, 22:37
İkinci yarı yine nispeten daha hareketliydik, daha bi pas yaptık. Evet, kayıpsız kapatmak güzel.

Serhat Özcan
13-08-2006, 01:06
abi evet kazandık ama oynadığımız futboldan gerçekten utandım be...ayrıca bu takıma çoka cil olarak bi forvet lazım neydi o son 20 dakka falan...ilertide bi tane adam yok...ama herşeye rağmen kazanmak hoşdu...

Emre Akgün
13-08-2006, 01:59
iyi futbol yoktu ama sunuda dusunmek gerek bu takim carsamba gecesi zor bir mac yapti deplasmanda hemde. o macin moral bozukluguda oldugu kesin. persembe gunu istanbula geldi cuma gunu ankaraya gitti ve ctesi gunu maca cikti. gerci bunlara alismak gerek ama her iki macinda deplasman olmasi futbolcular icinde biras zor bir durum.

acikcasi ben bu mac iyi futboldan cok sonuc bekliyordum ve istedigimde oldu. gollerden sonra cavcavin yuz ifadesi superdi :)

Şükrü Günal
13-08-2006, 02:42
Galibiyet kimseyi kandırmasın..Özellikle yöneticileri.Gençlerbirliğine bile ilk şutu golde atmıştık daha..Bu takıma bir haller oldu anlamıyorum.En sağlam Aurelio bile beni ürkütüyor bazen.Tuncay bir garip geliyor.Anlayamıyorum.Geçen sene ki gibi oturup rahat izleyemiyorum maçı.Ümit defansta fena değil,hücumda karavana.Defans bas bas bağırıyor transfer diye.Hücumda çoğalamıyoruz.Transfer gerekiyor..Her takım G.Birliği kadar kolay dağılmaz.Dinamo maçı örnek.Bu halde CL'ye girersek,0 çektiğimiz seneyi ararız,delik deşik oluruz.Umarım yöneticiler ve Ziconun bildikleri vardır..

Murat Tor
13-08-2006, 04:41
Aslında bir Fenerbahçeli olarak,hakemden değil futboldan bahsetmek isterdim burada ancak,bu akşamki maçın yönetimi hakkında yorum yapmamak mümkün değil,hakemlerin fenerbahçe maçlarında gösterdikleri yönetimin ne kadar aciz olduğunu gözardı etmek mümkün değil. Ligin 2. haftasından belli oldu; bu sezon da oldukça zor geçecek Fenerbahçe açısından.

Muhammet Budak
14-08-2006, 09:05
Ya gençlerbirliği'ni ne zaman kolay yendik ki şimdi bir karamsarlık var anlamıyorum.3 gün içinde 2 tane deplasman maçı,eksik çok,hakem rezalet,aşırı sıcak.Bunları bahane gibi görmemek lazım kötü futbolda hepsi etken bence ve bunlara rağmen takımın mücadelesinden oldukça mutluyum.Gençlerbirliği bizim 2 katımız şut çekmiş ama 30 metreden çekilen şutlar ne zamandan beri net pozisyon oldu.Hücumda iyi değildik ama takım olarak iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum,topu topu 2-3 net pozisyon verildi rakibe.