Orijinalini görmek için tıklayınız : Minik Bir Yüreği Sevindirebilmek...
Mustafa Potuk
17-12-2007, 23:22
Arkadaşlar ben Amasya Gümüşhacıköy'de bir ilköğretim okulunda görev yapmaktayım. Okulumda 1. sınıfa giden minicik bir yürek var. Bu çocuk adeta Fenerbahçe'yle yatıp Fenerbahçe'yle kalkmaktadır. Bu kadar da mı fanatik olunur denilen tarzdan bir yumurcak bu. Küçücük yaşına rağmen Fenerbahçe sevgisi onu bizlerle eşdeğer bilgilere eriştirmiş. Bu aşk onda öyle bir yer etmiş ki ismini bile Colin Kazım olarak değiştirmek istediğini her yerde söylüyor.
Her Pazartesi günü okula geldiğimde Tv'den seyredemeyip radyodan dinlediği Fenerbahçe maçının nerdeyse tamamını bana anlatmaktadır.
Ve bu genç yürek bu ateşle yanıp tutuşmaktadır. Bu yavrucak için, bu minik kardeşimiz, bu yavrumuz için bir şeyler yapmak istiyorum. Onu en azından mutlu edebilecek bir faaliyette bulunmak istiyorum. Çünkü o minik yüreğinde daha o küçücük halinde büyük acıları yaşadı. Onu mutlu etmek hepimizin görevi olmalı. Çünkü o bunu hakediyor.
Sizden bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Onun için elimizden birşey gelebilir mi?
Özlem Göktürk
18-12-2007, 15:52
Ben de Amasya-Merzifon doğumluyum böyle kanım daha çok ısındı o küçük renktaşa.Belki bir İstanbul ya da daha yakın olan Ankara da bir FB maçına götürebilirsin tabii ailesi bu konuda izin verir mi bilemeyiz.Ya da bir FB forması alınabilir kardeşimize.Aklıma şimdilik bunlar geldi.
Tayip Arpacı
18-12-2007, 16:47
Bence GüzeL bİ aNkaragücü Macına Yanında Getirebilrisin Hocam :)
Yada Kazım Kazım Forması....
Hatice Zobu
19-12-2007, 02:12
colin kazımın forması alınabilir nası sevinir :o
Mustafa Potuk
19-12-2007, 10:59
Arkadaşlar benim düşüncem onu hayalleriyle bir araya getirmek. Yani en azından Samandıra'da bir görüşme yapılabilir futbolcularla. Bu konunun olabilme ihtimali hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. O yüzden forumda bu başlığı açma gereği hissettim.
Berkcan Kösem
20-12-2007, 16:19
neden olmasın gerekli bağlantılar kurulursa klüpte olabildiğince yardımcı olacaktır ayrıca güzel bir maçada götürebilir kardeşimiz aynı gün hem samandıra hem maç onda çok güzel bir anı olarak kalacaktır organizasyon komitesinden arkadaşlarla bu konu hakkında bilgi alabiliriz
Murat Karaman
20-12-2007, 20:44
Adına imzalanmış bir Kazım forması,hoş olmaz mı?
;)
Mustafa Potuk
21-12-2007, 00:28
neden olmasın gerekli bağlantılar kurulursa klüpte olabildiğince yardımcı olacaktır ayrıca güzel bir maçada götürebilir kardeşimiz aynı gün hem samandıra hem maç onda çok güzel bir anı olarak kalacaktır organizasyon komitesinden arkadaşlarla bu konu hakkında bilgi alabiliriz
İşte bu etkinliğin nasıl gerçekleştirilebileceğimiz konusunda bir bilgiye sahip değilim. Nasıl ve ne şekilde olabilir bilemiyorum. Yardım istediğim konu bu...
Mustafa Potuk
31-12-2007, 14:13
Arkadaşlar bu konu gözden kaçtı galiba :(
İnanç Gülfidan
05-01-2008, 11:56
Arkadaşlar bu konu gözden kaçmış değil, açıldığından beri Yönetim Kurulu takip ediyor bu başlığı. Mustafa bizimle iletişime geçersen daha somut adımlar atabiliriz.
Bora Özçil
22-01-2008, 18:35
bencede bi kazım forması ayrıca bi maça goturmek gusel olur
Zuhal Gecü
30-01-2008, 17:55
Bence güzel bir maça davet edilebilir bilet parasını ve konaklamayı biz sağlarız Kadıköyde güzel bir maç izletebiliriz benim de küçük kardeşlerim var seve seve evimde ağırlayabilirim ayrıca hafta sonu İstanbulu gezdiririz bir de Feneriumdan forma aldıkmı gönlü olur sanırım :)
Orhun Can
30-01-2008, 18:09
Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
Göktürk Daşoluk
30-01-2008, 20:00
Herkesin bukadar duyarLı oLmasi cok güzeL !!! ;)
Mustafa Potuk
01-02-2008, 00:03
Arkadaşlar hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederim...
Göktürk Daşoluk
04-02-2008, 22:33
Bence bu organizasyonu boşlamamak çok önemLi üstünde duralım arkadaşlar.
Fatma Arslan
22-02-2008, 15:30
yapabileceğimiz her şey için hazırız. bence sadece dinleyebildiği maçlardan birini stadımızda seyretmeli..
Esra Manavoğulları
06-08-2008, 15:08
sadece bu ufaklık için değil elimizden geldiğince okulundaki öğrencilere yardımda bulunmak isterim.maddi manevi..belkide şuan bişeyler yapılmıştır tabi çok zmn gecmiş çünkü üzerinden
Tuğberk Ay
09-08-2008, 14:28
eğer bir maça götürülecekse unutamayacağı bir atmosferdeki bir maç olsa daha güzel olabilir ayrıca Kazım'ın forması güzel bir hediye olur dediğiniz gibi
Mustafa Potuk
11-08-2008, 03:49
sadece bu ufaklık için değil elimizden geldiğince okulundaki öğrencilere yardımda bulunmak isterim.maddi manevi..belkide şuan bişeyler yapılmıştır tabi çok zmn gecmiş çünkü üzerinden
Esra bu güzel dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. Düşünmen bile yeter. Maç konusunda herhangi bir ilerleme kaydedemedik. Ama onu mutlu edebilecek birtakım faaliyetlerde bulunduk geçen süre içerisinde. Her şey için çok teşekkür ederim...
Esra Manavoğulları
11-08-2008, 19:27
ya aslında sadece bu minik FB'li için deil bütün minik FBliler için bişeyler yapalım.mesela ben tegv de gönüllüyüm..ama ordada ayrım yapamıyosun işte FBli GSli diye
Mustafa Potuk
12-08-2008, 00:39
Bence biraz seçici olmalıyız. Bütün minik Fenerbahçelilerden ziyade önceliğimiz, gerçekten yardıma ihtiyacı olanları seçmek olmalı. Bir eğitimci olarak önerini sonuna kadar destekliyorum. Elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.