Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Üniversitesi olarak Darülaceze'ye gidiyoruz /// 22 Aralık Cumartesi
Hasan Toprak
20-12-2007, 23:39
1907Ünifeb İstanbul Üniversitesi olarak 22 Aralık Cumartesi yani Bayramın 3. günü Trabzon maçı öncesinde büyüklerimize onları hâla hatırlayan birileri olduğunu göstermek , bayramda onları yalnız bırakmamak , yanlarında bi süreliğinede olsa bulunmak için Kayışdağı'nda bulunan Darülaceze'ye gidiyoruz.
Geçmiş senelerde abilerimizinde yapmış olduğu bu organizasyon 1907Ünifeb'in sadece bir tribün grubu olmadığını yaşayarak anlatabilmemiz açısından çok önemli diye düşünüyoruz.
Bu organizasyonu sadece İstanbul Üniversitesi içinde sınırlı tutmayarak , diğer üniversitelerden arkadaşlarımızında bu özel günde bizimle beraber gelmelerini istiyoruz.
Saat : 13:00 - 13:30 arası Darülaceze 'de bulunacağız .
Kadıköyde Buluşma saatimiz : 11 :45
Yer: Haldun Taner'in önü
Cumartesi görüşmek üzere...
Erman Korkmaz
20-12-2007, 23:42
Çok anlamlı bir organizasyon arkadaşlar.İmkanı olan,önemli bir işi bulunmayan herkes bu organizasyona katılmalı diye düşünüyorum.
<!-- / message --><!-- sig -->
Zeynel Turna
20-12-2007, 23:46
Arkadaşlar gelme konusunda imkanı olan herkesi bekliyoruz bu önemli organizasyona.. Ciddi bir sivil toplum örgütü olan 1907 ÜNİFEB'i iyi bir şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz bu vesileyle..
Ercüment Cebeci
20-12-2007, 23:46
Bu önemli organizasyonda diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımızı da yanımızda görmekten mutluluk duyarız.Gerçekten çok anlamlı bir ziyaret olacak,ne kadar fazla kişiyle orada bulunursak büyüklerimizi o kadar mutlu edeceğimizi düşünüyorum.İmkanı olan,önemli bir engeli bulunmayan tüm arkadaşlarımızın gelmeleri gerektigini düşünüyorum.Görüşmek üzere arkadaşlar...
Hakan Sert
20-12-2007, 23:48
Bu önemli günde bu önemli organizasyona herkes katılır umarım. Bizim için de onlar için de çok anlamlı bi gün olacağından eminim. Görüşmek üzere...
Okan Orhan
21-12-2007, 00:24
haldunda görüşmek üzere ;)
Sedat Önal
21-12-2007, 00:25
Bu mübarek günlerde orada bulunan hastalara geçmiş olsun demek,yalnızlıktan sıkılanlar ile sohbet etmek ve herbirine hal,hatır sorabilmek için bende orada olacağım ve maç öncesi işi olmayan herkesin de bizim gibi düşünüp orada olacağından eminim ... Görüşmek üzere...
Cem Demir
21-12-2007, 06:46
Bu organizasyon içn önce teşekkür ederek,büyük bi çogunluk elde edeceğimizi düşünüyorum..
Cumartesi,1907unifeb olarak,orda yol gözleyenlere bir nebze mutluluk verebiirsek ne mutlu bize..
İnanç Gülfidan
21-12-2007, 10:41
Öncelikle bu anlamlı organizasyonu sadece bir üniversite içinde tutmayarak buraya taşıyan ve bütün üyelerimizin katılmasına olanak sağlayan İstanbul Üniversitesi'ne teşekkürler. Bayram günü büyüklerimizi sevindirmek çok anlamlı, duygulu olacaktır. Hakan askerimizi de alarak orada olacağız kısmetse.
Ceren Altun
21-12-2007, 13:29
1907ÜNİFEB'in düzenlemiş olduğu en anlamlı ve önemli organizasyonlardan biri....Özellikle bu mübarek günlerde böyle bir organizasyon gerçkten çok çok değerli. Yanınızda olamasak da çok teşekkürler arkadaşlar...ÜNİFEB'li olduğum için bir kez daha gururlandım....
Burcu Özkan
21-12-2007, 13:38
biz de orda olucağız inş..
Andaç Akgül
21-12-2007, 14:17
Bayramın 3. günü büyüklerimizi ziyaret edip az da olsa onları sevindirmek bizi de mutlu edicek ama bu organizasyonu 1907unifeb bayragı altında yapmak daha da anlamalı yapıyo. İmkanı olan herkes gelsin arkadaşlar. lütfen hasas olalım bu konuda. kendimiz için önemsiz gözüken yarım saatimizi onlara ayırmak onlar için gercekten çok önemli... görüşmek üzere...
Berkcan Kösem
21-12-2007, 14:57
arkadaşlar acaba sizinle katılabilirmiyim bu organizasyona mümkünse
Andaç Akgül
21-12-2007, 14:59
tabiki katılabilirsin berkcan zaten ana foruma acmamızın nedeni de bütün unıfeb olarak gitmek. saatle buluşulcak yer belirtildi yukarda
Ercüment Cebeci
21-12-2007, 15:01
arkadaşlar acaba sizinle katılabilirmiyim bu organizasyona mümkünse
Tabiki katılabilirsin.Diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımızı yanımızda görmek istediğimizi belirtmiştik zaten.Katılımının artması bizleri de mutlu edecektir...
Berkcan Kösem
21-12-2007, 15:04
çok teşekkürler arkadaşlar nasıl gidilcek ve yeri nerde
Necati Mete
21-12-2007, 15:04
Tebrikler arkadaşlar, harikasınız...
Berkcan Kösem
21-12-2007, 15:36
teşekkürler arkadaşlar yarın haldun tanerin önünde olmaya çalışacağım
Ömer Yağanoğlu
21-12-2007, 15:50
Çok güzel bir organizasyon. Düzenleyen ve katılanların yüreğine sağlık.
Ayçin Biran
21-12-2007, 21:29
Bende orada olacağım ...
Melis Varan
22-12-2007, 11:27
Ben de orada olacağım, görüşmek üzere :)
Nadir Arslan
22-12-2007, 13:03
gidecek olan herkese yürekten teşekkürler
böylesine anlamlı bir günde o insanları yalnız bırakmamak çok anlamlı bir davranış.
yüreğinize sağlık arkadaşlar
Volkan Matur
23-12-2007, 14:02
Gerçekten çok güzel bir ziyaret oldu. Bizi gerçekten çok güzel bir şekilde karşılayan ve bu organizsyonda büyük emeği olan Andaç'a ve diğer tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. en kısa zamanda görüşmek üzere arkadaşlar ;)
Zeynel Turna
23-12-2007, 18:07
Vaktini ayırıp bu güzel organizasyonda bizlerle olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Anlamlı ve güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum.. Umarım bunu geleneksel hale getirebiliriz..
Fotoların birkaçı şöyle;
http://img84.imageshack.us/img84/1907/darlbi8.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/4681/darl02ot8.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/7866/darl03vl5.jpg (http://imageshack.us)
Fotoğrafların tamamını aşağıdaki linkten indirebilirsiz.. Linkteki fotoğraflar daha yüksek çözünürlüktedir..
http://rapidshare.com/files/78545456/2007_12_22.rar.html
(http://rapidshare.com/files/78545456/2007_12_22.rar.html)
(http://rapidshare.com/files/78545456/2007_12_22.rar.html)
Ayçin Biran
23-12-2007, 20:11
Eline sağlık Zeynel ,fotolar süper olmus :) ziyaret de süperdi ya zaten ;nice nice ziyaretlere diyorum...
Yavuz Eğilli
23-12-2007, 20:16
Zeynel e ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinesine teşekkür ediyorum :) başarılarının devamını diliyorum Zeynel :)
Okan Orhan
23-12-2007, 20:17
çok güzel bi organizasyondu emeği geçen herkese çok teşekkürler...
tabiki fotolar için zeynele de ayrıca teşekkürker :D
Ali Yıldırım
23-12-2007, 21:01
Çok güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz arkadaşlar aranızda olmayı çok isterdim.Onları böyle güzel günlerde hatırlamak lazım.Organizasyona katılan arkadaşlara teşekkürler....
Andaç Akgül
23-12-2007, 21:48
Bizimle birlikte bu onemli ve hasas organizasyonda yanımızda olan diger üniversitelerdeki arkadaşlarımızın hepsine tek tek cok teşekkür ediyorum. Sizlerin de sayesınde cok guzel bır gün gecirdik...
Melis Varan
23-12-2007, 22:17
Bu organizasyona ön ayak olduğu için İstanbul Üniversitesi'nde bu organizasyonda emeği geçen herkese, bu organizasyona sahip çıkan diğer tüm üniversitelere ve katılım gösterip sabah Kadıköy'de buluşmaya gelen sonrasında da organizasyonun layığıyla sürmesine yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Bayram ziyaretimiz sanıyorum ki büyüklerimizi çok memnun etti; bununla birlikte onları memnun ettiği kadar bizlere de çok önemli değerleri hatırlattı. Ziyaret edeceğimiz büyüklerimiz için gitmiştik ve sanıyorum ki en kazançlılar bizlerdik gün sonunda.
Düşününce duygusal anlar yaşacağınız aklınıza geliyor ilk başta, oysa kapıdan çıktığımızda çoğumuzun yüzü gülüyordu, huzurdan olsa gerek. Sevgi paylaştıkça artar derler ya hani... Onun huzuru olsa gerek...
Çıktığımızda dokunaklı bir konuşma yapıldı bize. Ailenin öneminden, bizler için yapılan fedakarlılardan bahsedildi. Bu kişilerin okumaya verdiği önem vurgulandı ve bizlere "okuyun" denildi. Bunların yanında konuşmanın en can alıcı yeri benim için şu çıkarımın yapılmış olmasıydı.
Denildi ki: "burda kalan kişilerin ortak özellikleri sevgilerini paylaşamamaları"...
Ziyaretlerimizin süreklilik kazanması dileğiyle
Sedat Önal
23-12-2007, 22:25
Oradaki insanların sıcak bir hoşgeldiniz demelerinden ve yüzlerindeki tebessümlerinden sonra ne kadar güzel bir ziyaret yaptığımızı daha iyi anladık ve gerçekten ünifeb'e yakışır bir organizasyonu geride bıraktık.
Maneviyatı büyük bu organizasyona katılan, katılamayan, emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Ayçin Biran
23-12-2007, 23:17
Bizimle birlikte bu onemli ve hasas organizasyonda yanımızda olan diger üniversitelerdeki arkadaşlarımızın hepsine tek tek cok teşekkür ediyorum. Sizlerin de sayesınde cok guzel bır gün gecirdik...
Asıl organizasyonunuza bizide dahil ettiğiniz için biz tesekkür ederiz Andaç :serefe: yeni en azından ben kendi adıma ederim(tesekkür) :D
Hasan Toprak
23-12-2007, 23:24
Çok değerli zamanlarını bu ziyarete ayıran herkese teşekkürler...
Gelen herkesin ayaklarına , yüreklerine sağlık...
Zeynel Turna
24-12-2007, 00:08
Eline sağlık Zeynel ,fotolar süper olmus :) ziyaret de süperdi ya zaten ;nice nice ziyaretlere diyorum...
Zeynel e ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinesine teşekkür ediyorum :) başarılarının devamını diliyorum Zeynel :)
çok güzel bi organizasyondu emeği geçen herkese çok teşekkürler...
tabiki fotolar için zeynele de ayrıca teşekkürker :D
Rica ederim arkadaşlar.. Makinama bazı kişiler tarafından özellikle zarar verilmediği sürece daha çok fotoğraflarınızı çekicem :)..
Ayçin Biran
24-12-2007, 00:12
ee sayet kapağın kısa süreliğine kaybolması yada makinanın biraz kurcalanması ise bahsettiğimiz durum :D valla bi daha yapmıcaz ,baska bişiyse bilmem ama ben o etkinliği kaçırdım euehuehu:D
Kıvanç Müçek
24-12-2007, 00:44
Yüreğinize sağlık.....
Cem Demir
24-12-2007, 01:40
meyve veren agaç taşlanır zeynel,sen bütün dahili ve harici düşmanlara karşı makinanı koru :D:D:D:D:D he bide kapagını da kime verdiğini untma :)
Sedat Önal
24-12-2007, 18:24
Arkadaşlar Darülaceze ziyaretimiz yarın fotomaç gazetesinde ufak bir kısımda olsa yayınlanacak bilginize :)...
Burcu Özkan
24-12-2007, 19:37
Asıl organizasyonunuza bizide dahil ettiğiniz için biz tesekkür ederiz Andaç :serefe: yeni en azından ben kendi adıma ederim(tesekkür) :D
bizim adımıza da edebilirdin Ayçin:D olmadı ben ediyim teşekkürler arkadaşlar!!
Yavuz Eğilli
24-12-2007, 19:47
Arkadaşlar Darülaceze ziyaretimiz yarın fotomaç gazetesinde ufak bir kısımda olsa yayınlanacak bilginize :)...
böyle güzel bir organizasyonun bir medya kuruluşunda haber olarak duyurulması bizim açımızdan gurur verici cidden:)
Ayçin Biran
24-12-2007, 20:13
bizim adımıza da edebilirdin Ayçin:D olmadı ben ediyim teşekkürler arkadaşlar!!
:D aşkolsun farkettiysen 'biz' dedim zaten ayrıca da kendi adıma tesekkür ettim :) sonra basıma gelip ,ben kendi tesekkürümü kendim ederim deme,diye öle yazdım :D :D
Cem Demir
24-12-2007, 20:16
tamam arkadaşlar teşekkur yuzunden bu kadr gerginliğe gerek yok:D:D:D:p :p
Ayçin Biran
24-12-2007, 20:22
:D bencede herkesin tesekkürü kendine bundan sonra hadee :D
Burcu Özkan
24-12-2007, 21:31
ne gerginliği canım yok öle bişey:rolleyes:
Yavuz Eğilli
24-12-2007, 21:58
hep birlikte güzel bir organizasyona katıldık işte arkadaşlar hepimize teşekkürler:)
Zeynel Turna
24-12-2007, 23:30
Çok teşekkürler Sedat.. Bunun için ne kadar uğraştığını ben biliyorum yaptığımız telefon trafiğinden.. Umarım Fanatik'te de yayınlanıcaktır bu anlamlı ziyaretimiz..
Esra Çetin
24-12-2007, 23:35
arkadaşlar hepinizi tek tek tebrik ederim:) yüreğinize sağlık ;)
İnanç Gülfidan
25-12-2007, 01:02
Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Hepimize duygu dolu anlar yaşattınız. Gerçekten koca bayramda en mutlu olduğum, huzur bulduğum dakikaları yaşattınız bana. Bizi gördüklerinde birçok yaşlı amcamızın, teyzemizin gözlerindeki parıltıyı, bize sevgi dolu bakışlarını gördüm ya, bu mutluluk bana yeter.
Melis'in dediği gibi günün sonunda en kazançlı bizler olduk.
Göktuğ Güllüce
25-12-2007, 20:37
Fotomaç gazetesinin bugünkü sayısında yer alan bir haber...Görünce çok gururlandım...Emeği geçen herkesin eline sağlık....
Anlamlı ziyaret
Üniversiteli Fenerbahçeliler oluşumu UNIFEB, geçtiğimiz günlerde düzenlediği organizasyonla alkış aldı. Sarı-lacivertli üyeler, Darülaceze Kayışdağı Tesisleri'ndeki yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek, örnek bir davranışa imza atmış oldular.
http://www.fotomac.com.tr/fen114.html
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.