Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - B36 Torshavn
Yiğit Arın
20-07-2006, 01:20
"Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarındaki rakibi belli oldu. Torshavn ve Birkirkara arasında oynanan rövanş maçında iki takım 2-2 berabere kaldı. Bu sonuç ile ilk maçı 3-0 kazanan Faroe Adaları’ndan B 36 Torshavn Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarındaki rakibi oldu. İlk maç 25-26 Temmuz tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, 1-2 Ağustos’ta ise deplasmanda mücadele edilecek."
fenerbahce.org
Birçok konuda belirsizliğin hakim olduğu şu günlerde Şampiyon Ligi'nde ön elemedeki rakibimiz de belli oldu. Hayırlı olsun. Sitede gözüktüğüne göre en azından bu konunun takip edildiğini bilmek de güzeldi ayrıca.
Kenan Ergün
20-07-2006, 01:42
Hayırlısı olsun ilk maçta elele once fasıl sonra tribüne..
Bahriye Tekin
20-07-2006, 03:16
gelcez gelcez...
burnumda tütüyo mabed... burda bitircez inşallah turu.
Orçun Tezol
20-07-2006, 09:54
bende varım. bugun itibari ile satısta biletler! bitsin bu özlem :D
Orçun Tezol
20-07-2006, 10:19
Arkadaşlar bugun saat 11.00'de biletixten satışa cıkıyor biletler kart sahipleri için. Fiyatlar migros ve telsim 22.5, digerleri 30 - 40 diye devam ediyor.tam hatırlamıyorum digerlerinin fiyatlarını kusuruma bakmayın. Yarından itibaren kart sahibi olmayanlarda gişelerden biletleri temin edebilirler
Orçun Tezol
20-07-2006, 10:30
Bilet Fiyatları
22,50 YTL MIGROS
22,50 YTL TELSIM
30,00 YTL FENERIUM SARI TRIBUN
40,00 YTL FENERIUM ÜST TRIBUN
80,00 YTL FENERIUM ALT G-BLOK
120,00 YTL FENERIUM ALT F-BLOK
140,00 YTL FENERIUM ALT E-BLOK
bunlar tam fiyatlar.
İlker Aktaş
21-07-2006, 16:59
Ben de gaza gelmeyelim küçümsemeyelim diyorum..
Amir Özkul
21-07-2006, 17:57
abi aslında 5-6 atmamız da lazım bunlara içerde-dışarda ama gaza da gelmeyelim hemen...
rehavet iyi değil ;)
Amir Özkul
22-07-2006, 02:26
iyi o zaman bi 5-6 çekelim şunlara ;D
Alper Tunka
22-07-2006, 02:41
mabetde bitmesi lazım turun,küçümsemeden profesyonelce çıkıp 3-4 atarsak yeter..
Aydın Delbesoğlu
22-07-2006, 19:16
vallahi bu takımı küçümsesekte küçümsemesekte orda da burda da 5 lemek lazım
Aycan Yılmaz
22-07-2006, 19:58
B36 Torshavn takımı ve Faroe Adaları hakkında ufak notlar:
Yıllık bütçesi toplam 2 milyon Danimarka kronu olan Faroe Adaları Şampiyonu B36 Torshavn'da tüm futbolcular amatör.
Haftada 4 gün antreman yapan B36'lı futbolcular sivil yaşamda marangoz, garson, sigortacı, öğretmen, otel görevlisi gibi işlerde çalışıyorlar.
Antrenör Clementsen, Foroyer Hotel'de vestiyerci, kaleci Jakup öğretmen, orta saha oyuncusu Bergur Midjord sigortacı, kaptan Matras ve en büyük yıldızı Frodi, marangoz işinde çalışıyorlar.
Fenerbahçe'nin kendileri için dev bir rakip olduğunu belirten B36'lı futbolcuların en büyük üzüntüsü ilk maçın deplasmanda oynamak. Çünkü kötü bir sonuçta rövanşa taraftarın gelmemesinden çekiniyorlar.
Antrenör Clementsen, kaybedecek bir şeyleri olmadığını belirtirken, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüple mücadele etmemiz hem ben hem de takımım için yaşanacak en güzel olay" derken, iki takım arasındaki farkı, "Alın tüm Faroe Adası'nın toplam nüfusunu, Şükrü Saracoğlu Stadı'na doldurun, yine 7 bin kişilik boş yeriniz var" diye yorumladı.
İlk maçı kendi sahalarında oynamayı çok istediklerinin altını çizen Clementsen, "Bizim gibi minik ülkelere kadrosunda dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe gibi dev takımlar çok seyrek düşer. Bu nedenle seyircinin ilgisi açısından ilk maçı kendi sahamızda oynamak istiyorduk" dedi.
Faroe Adası televizyonlarının Türk Futbolu'nu vermediklerini belirten Clementsen, başka Rüştü olmak üzere Appiah, Aurelio, Tuncay ve Anelka gibi yıldızları çok iyi tanıdığını söyledi. Anelka'nın kendilerine karşı oynayıp oynamayacağını çok merak ettiğine değinen Clementsen, "Anelka çok önemli bir futbolcu, gitmek istediğini duyduk, bize karşı oynamazsa memnun oluruz. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Pes etmeyi düşünmüyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.
B36 Torshavn maçlarını 6500 kişi kapasiteli 'Torsvöllur' Stadı'nda oynuyor. Statta kapalı tribün ve ışıklandırma yok. Çukur bir vadide bulunan stadın hemen yanında suni çimden yapılma ikinci bir stat daha var. Torsvöllur bir ulusal arena. Kasaba sahasına benzeyen stadın zemini iyi. Sürekli yağmur yağdığı için antremanlarda kullanmamaya dikkat ediliyor.
Faroe Adaları, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda, İskoçya'nın Kuzey Batısı ile Norveç ve İzlanda'nın tam ortasında yer alıyor. Mecazi anlamda bir ok ucuna benzetilen Ada 113 km. uzunluğunda ve 75 km. genişliğinde. Toplam bin 399 kilometrekare ve 18 adaya bölünmüş. Bin 100 kilometre sahil çizgisi var. Adada ulaşım dağ ve sahil yolu olmak üzere iki ana yoldan sağlanıyor. 48 bin 290 kişinin yaşadığı minik ülkenin başkenti Torshavn'da 19 bin 200 kişi yaşıyor. Adanın tek havaalanı Vagar'da bulunuyor. Başkent Torshavn'a 49 kilometre uzakta olan "Vaga Floghavn" denilen havalimanında kısa bir iniş ve kalkış pisti var. Yazın hava gece yarısına doğru birkaç saatliğine kararıyor. Yoksa hep gündüz. Ayrıca kafelerde Tarkan'ın Şıkıdım şarkısının İngilizce versiyonunu dinlemek mümkün.
kaynak: milliyet.com
B36 Torshavn'da tüm futbolcular amatör olmasından, Fenerbahçe ile mücadele etmelerini yasanılabilecek en güzel olay olarak görmelerinden, Anelka'nın çok önemli bir futbolcu oldugunu ve kendilerine karşı oynamazsa memnun oluruz seklnde yorumlarını ve tabii ada da yazın havanın gece yarısına doğru birkaç saatliğine kararıyor olması gibi detaylar en hosuma giden ve ilginc gelenler oldu.
Amir Özkul
23-07-2006, 21:13
B36 Torshavn takımı ve Faroe Adaları hakkında ufak notlar:
Yıllık bütçesi toplam 2 milyon Danimarka kronu olan Faroe Adaları Şampiyonu B36 Torshavn'da tüm futbolcular amatör.
Haftada 4 gün antreman yapan B36'lı futbolcular sivil yaşamda marangoz, garson, sigortacı, öğretmen, otel görevlisi gibi işlerde çalışıyorlar.
Antrenör Clementsen, Foroyer Hotel'de vestiyerci, kaleci Jakup öğretmen, orta saha oyuncusu Bergur Midjord sigortacı, kaptan Matras ve en büyük yıldızı Frodi, marangoz işinde çalışıyorlar.
Fenerbahçe'nin kendileri için dev bir rakip olduğunu belirten B36'lı futbolcuların en büyük üzüntüsü ilk maçın deplasmanda oynamak. Çünkü kötü bir sonuçta rövanşa taraftarın gelmemesinden çekiniyorlar.
Antrenör Clementsen, kaybedecek bir şeyleri olmadığını belirtirken, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüple mücadele etmemiz hem ben hem de takımım için yaşanacak en güzel olay" derken, iki takım arasındaki farkı, "Alın tüm Faroe Adası'nın toplam nüfusunu, Şükrü Saracoğlu Stadı'na doldurun, yine 7 bin kişilik boş yeriniz var" diye yorumladı.
İlk maçı kendi sahalarında oynamayı çok istediklerinin altını çizen Clementsen, "Bizim gibi minik ülkelere kadrosunda dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe gibi dev takımlar çok seyrek düşer. Bu nedenle seyircinin ilgisi açısından ilk maçı kendi sahamızda oynamak istiyorduk" dedi.
Faroe Adası televizyonlarının Türk Futbolu'nu vermediklerini belirten Clementsen, başka Rüştü olmak üzere Appiah, Aurelio, Tuncay ve Anelka gibi yıldızları çok iyi tanıdığını söyledi. Anelka'nın kendilerine karşı oynayıp oynamayacağını çok merak ettiğine değinen Clementsen, "Anelka çok önemli bir futbolcu, gitmek istediğini duyduk, bize karşı oynamazsa memnun oluruz. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Pes etmeyi düşünmüyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.
B36 Torshavn maçlarını 6500 kişi kapasiteli 'Torsvöllur' Stadı'nda oynuyor. Statta kapalı tribün ve ışıklandırma yok. Çukur bir vadide bulunan stadın hemen yanında suni çimden yapılma ikinci bir stat daha var. Torsvöllur bir ulusal arena. Kasaba sahasına benzeyen stadın zemini iyi. Sürekli yağmur yağdığı için antremanlarda kullanmamaya dikkat ediliyor.
Faroe Adaları, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda, İskoçya'nın Kuzey Batısı ile Norveç ve İzlanda'nın tam ortasında yer alıyor. Mecazi anlamda bir ok ucuna benzetilen Ada 113 km. uzunluğunda ve 75 km. genişliğinde. Toplam bin 399 kilometrekare ve 18 adaya bölünmüş. Bin 100 kilometre sahil çizgisi var. Adada ulaşım dağ ve sahil yolu olmak üzere iki ana yoldan sağlanıyor. 48 bin 290 kişinin yaşadığı minik ülkenin başkenti Torshavn'da 19 bin 200 kişi yaşıyor. Adanın tek havaalanı Vagar'da bulunuyor. Başkent Torshavn'a 49 kilometre uzakta olan "Vaga Floghavn" denilen havalimanında kısa bir iniş ve kalkış pisti var. Yazın hava gece yarısına doğru birkaç saatliğine kararıyor. Yoksa hep gündüz. Ayrıca kafelerde Tarkan'ın Şıkıdım şarkısının İngilizce versiyonunu dinlemek mümkün.
kaynak: milliyet.com
B36 Torshavn'da tüm futbolcular amatör olmasından, Fenerbahçe ile mücadele etmelerini yasanılabilecek en güzel olay olarak görmelerinden, Anelka'nın çok önemli bir futbolcu oldugunu ve kendilerine karşı oynamazsa memnun oluruz seklnde yorumlarını ve tabii ada da yazın havanın gece yarısına doğru birkaç saatliğine kararıyor olması gibi detaylar en hosuma giden ve ilginc gelenler oldu.
emeğine sağlık...
Sercan Okur
24-07-2006, 01:18
Anelka'dan iyice umut kesilmiş sanırım. Kadroya alınmamış çarşamba günkü maç için.
Özledim Mabed'i. Çarşamba görüşmek üzere.
Murat Sezgin
24-07-2006, 05:06
Anelka'dan iyice umut kesilmiş sanırım. Kadroya alınmamış çarşamba günkü maç için.
Özledim Mabed'i. Çarşamba görüşmek üzere.
Sercan Okur
24-07-2006, 10:10
Milliyet gazetesi Anelka'nın ismi UEFA ya bildirilmedi diyor,Akşam gazetesi Anelka'nın ismi esame listesine yazıldı diyor. Birileri yalan söylüyor ama kim?
Servet Güldeş
24-07-2006, 10:33
Ülkerlerinin 48,000 kişilik bizim stadın 52,500 kapasiteli ve damların istanbulu gezmek için 3 gün önce gelecek kadar futboldan uzak olduklarını düşünerek çok gol maçları almalıyız...
Hasan Muradoğlu
24-07-2006, 12:20
Temmuz ayında millet tatildeyken,B36 Torshavn gibi vasat bir takımla yapacağımız maçın biletlerinin en ucuzunu 20 ytl yapan yönetime teşekkürlerimi sunuyorum. Zico yönetimindeki ilk resmi maçımız,şöyle yap biletleri 5-10 kağıt,tribünler dolsun,millet coşsun. Şimdi denebilir ki kombinesi olan kişiler ve bu kombinenin cazip kılınma durumu vb. Evet doğrudur ama gerek ilk resmi maç olması,gerekse tarihi itibariyle tribünlerin fazla dolmayacak olması ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım. Bu yönetim çok yanlış şeyler yapıyor,Allah sonumuzu hayır etsin.
Neyse şu takımı eleyelim de,Tromsö benzeri bir rezalet yaşanmasın. Fazla da küçümsememek gerek tabii bu arada...
Emre Akgün
24-07-2006, 12:30
macta gorusmek uzere...
kaldi 2 gun ama gecmiyor zaman..
Başar Kantar
24-07-2006, 14:22
Gel B36 geeeeeeel yeter artık....Bugün itibariyle 3 ay 2 günden beri mabedden uzağız...yaklaşık 94 gün sora kavuşuyoruz oh beeee...işallah gzl maç olcak Semih te maçın yıldızı olursa güzel olur;)
Ozan Karaer
24-07-2006, 14:57
istanbulda oturmuyorum ama mabede 1-2 kere gittim,tek kelime ile mükemmel...keşke çarşamba günü ben de yanınızda olabilsem ama inanın kalbim be bütün FENERBAHÇELİLERİN kalbi mabedde atacak...FENERBAHÇEMİZİN bu takımı içeride dışarıda farklı yenmesi lazım ve turu riske atmaması gerekir...hadi hayırlısı bakalım...
Ozan Karaer
24-07-2006, 15:27
üzülme turgut üzülme...ne yapalım kader işte...biz de televizyon başında destekleyeceğiz artık...kalbimiz statta sizinle,gözümüz televizyonda...PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ olarak statta olacak bütün FENERBAHÇELİLERE sonsuz desteklerimizi sunuyoruz...
Kenan Ergün
24-07-2006, 16:57
Gelmiyor ya çarşamba..
Amir Özkul
24-07-2006, 18:47
Gelmiyor ya çarşamba..
hiç sorma,zaten her şey belirsiz...
Hasan Muradoğlu
24-07-2006, 20:37
Anelka'nın çok önemli bir futbolcu oldugunu ve kendilerine karşı oynamazsa memnun oluruz seklnde yorumlarını ve tabii ada da yazın havanın gece yarısına doğru birkaç saatliğine kararıyor olması gibi detaylar en hosuma giden ve ilginc gelenler oldu.
Bunu görünce aklıma Lorant'ın Feyenoord maçında Ariel Ortega'yı oynatmayışı geldi . Maçı kaybetmiştik . Maç sonunda yapılan röportajlarda o zaman Feyenoord'da forma giyen Van Hooijdonk "Biz bütün önlemlerimizi Ariel Ortega için almıştık.Tüm oyun planımız onu durdurmak üzerineydi ama oyantılmadığı için işimizi kolaylaştırdılar,sağolsunlar" gibi laflar etmişti. Hey gidi günler!Nereden aklıma geldiyse artık...
Sercan Okur
25-07-2006, 08:42
Anelka yarınki maç kadrosuna dahil edildi büyük ihtimalle 11'de başlayacakmış.
Kemal Aktürk
25-07-2006, 09:50
Az kaldı. Tribün de görüşmek dileğiyle.
Atilla Çevik
25-07-2006, 11:26
Anelka yarınki maç kadrosuna dahil edildi büyük ihtimalle 11'de başlayacakmış.
İnşallah dediğin gibi olur anelka'nın tekniğine ve tecrübesine ihtyiyacımız var.
Kerem Gürsel
25-07-2006, 11:40
Dün akşam stadta yapılan idmanda gözlemleyebildiğimiz kadarıyla as takım olarak çift kalede oynayan ilk 11 ;
Rüştü - Serkan,Can,Önder,Ümit Özat - Appiah,Aurelio,Uğur Boral - Alex - Tuncay ,Anelka
ilk devresi yedeklerin hem futbol hem skor olarak 1-0 üstünlüğüyle bitti. Devre arası yedekler topla şut çekerek ısınmaya devam ederken,teknik direktörümüz Zico as takımla uzun bir konuşma yaptı. Bundan sonra as takım ikinci devre daha derli toplu oynayıp skoru 2-1'e getirdi. ikinci devrede Uğur Boral'ın yerine Tümer ; Serkan'ın yerine de Kerim Zengin as takımda oynadı. Maçın ilginliği faul,ofsayt gibi şeylere fazla dikkat edilmeden serbest oynanmasıydı.
Artık çarşamba günü 12.adam olarak oyuna bizde dahil olunca nasıl olur görcez :)
Ozan Karaer
25-07-2006, 16:31
taktik idmanda oynattığı ilk 11 hem savunma olarak hem de hücum olarak güzel bi seçim...belki can yerine lucıano olabilir ama canın son maçlardaki özellikle valencıa maçındaki performansı lucıanoyu kesebilecek kapasitede...çarşamba akşamı hangi 11 çıkarsa çıksın farklı kazanmamız gerekiyo...
Aycan Yılmaz
26-07-2006, 03:20
Yarın ki macı kombine li ve bilet li 45.000 civarında seyirci nin izlemesi bekleniyormus. mabedi özledik.. takımı özledik.. birlikte bir mac günü gecirmeyi özledik.. özledikde özledik.. hadi hayırlısı artık.. macla birlikte baslayacak olan 100.yıl macları umarım hep diledigimiz gibi gecer.
Sinan Bıçak
26-07-2006, 10:25
arkadaşlar maç öncesi herhangi bi toplanma noktası var mı?
5-6 gibi fasıla gelmeye başlarlar sanırım...
Ozan Karaer
26-07-2006, 13:09
ve beklenen gün geldi...yaklaşık 2-2.5 aylık bi aradan sonra belki daha fazla mabedde tekrar bir araya geliniyor...hem de Avrupa arenası için...bu akşam belki rakip zayıf ama her rakibi ciddiye almak gerekir...nasıl başlanırsa öyle devamö edilri...umarım bu akşam FENERBAHÇEMİZ rövanş maçı için avantajlı bi skor elde eder...buna gönülden inanıyorum...
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ olarak belki orada bulunamayacağız ama kalbimiz statta...herkesin maç sonuna kadar takımı destekleyeceğine inanıyorum...hadi kolay gele...
Serhat Kılıç
26-07-2006, 15:04
* İnşallah dediğin gibi olur anelka'nın tekniğine ve tecrübesine ihtyiyacımız var.
bence anelkanın tekniğinden ve tecrübesinden çok ruhuna ihtiyacımız var
Ufuk Peker
26-07-2006, 16:57
100.yılımızın ilk resmi maçından 100ümüzün akıyla çıkmamızı temenni ederim.umarım ii başlar ve ii sonlanır.herkese hayırlı seneler diliyorum ;)
Atilla Çevik
26-07-2006, 16:59
bence anelkanın tekniğinden ve tecrübesinden çok ruhuna ihtiyacımız var
Evet haklısın ruhuda sahip çıkıp bu aşkı ona aşılamakla yapabiliriz. Nede olsa gerçek FENERBAHÇELİ artık :D
Sercan Okur
26-07-2006, 17:09
Maç için dün 42 bin bilet satıldığı bildirilmişti (kombine dahil). Az önce Telsim'in bittiği haberi geldi. İlk maçımızda dolu tribünlere karşı oynacağız inşallah.
Mustafa Gözkün
26-07-2006, 17:39
telsim biletlerinin bittiği haberi kesin mi? arkadaslar gelmek istiodu. gidip de kapıdan dönmek var. kesin bilgisi olan varsa acil cvp yazabilirse sevinirim
Sercan Okur
26-07-2006, 18:08
telsim biletlerinin bittiği haberi kesin mi? arkadaslar gelmek istiodu. gidip de kapıdan dönmek var. kesin bilgisi olan varsa acil cvp yazabilirse sevinirim
Biletix'e sormuş arkadaşım telefonla, Telsim'in bittiğini söylemişler.
Mustafa Kaplan
26-07-2006, 20:56
47000 bilet satılmıs dediler..
İlker Kökdemir
26-07-2006, 23:29
Güzel futbol iyi sonuç devamı gelecek inşallah
Baran Kutlu
27-07-2006, 00:18
özlemişim takımımı izlemeyi.ama en cok da 12 numaralı forma giyenleri yani klübün asıl sahibi olan TARAFTARımızı özlemişim..umut verici bir futbol sergilendi bu aksam.insallah en kısa zamanda takım tam olarak hazır olur da lig ve avrupada fırtına gibi eseriz..
Sercan Okur
27-07-2006, 00:24
Çok özlemişim Mabed'i çok keyifli bir maç oldu. Özellikle Tümer'e hayran kaldım 40 yıllık Fenerli gibi oynadı o çıkınca da zaten pozisyonlar bitti. Anelka çok şansızdı keşke o da gol atıp moral bulsaydı. Zico ile her oyuncu hücümu düşünüyor özgürce oynuyor, defansı sağlama alırsak zevkli bir sezon bizi bekliyor. Umarım zayıf rakip bizi rehavete sokmaz daha da farklı olabilirdi ancak 4-0'da yeterli. Çok basit sarı kartlar gördük umarım ş.liginde sayılmıyordur bu kartlar.Taraftarda ilk maça nazaran iyi sayılırdı. Gelen herkesin ayağına sağlık.
Birol Uslu
27-07-2006, 00:43
keşke bende orda olsaydım ama şu bela sınawlar yüzünden gidemedim ah ulen ahh...:(:((
Emre Akgün
27-07-2006, 01:07
gercekten guzel bir gece yasandi. umarim devamida gelecek...
cok ozlemisim fenerbahceyi, taraftari ve mabedi..
Ufuk Peker
27-07-2006, 11:20
daha nice cm ligi galibiyetlerine ulaşmamız dileğimle...
Mehmet Yücel
27-07-2006, 13:23
düngrcekten ii maç oldu ama suda acıkki bi hedef forvet akviyesi şart bide dfns oyuncusu umarım 100, yıl basladığı gibi güzel biter
Oğuzhan Terzi
27-07-2006, 13:37
tümer in transferine itiraz edenleri bekliyrm tartışmaya adam hırs küpü resmen bu arada takım olarak çok ii dik ama nicolasa nedn gitmesin dememizin nedeni anlaşılmıştır
Sinan Bıçak
27-07-2006, 14:35
daha nice cm ligi galibiyetlerine ulaşmamız dileğimle...
;D
İlker Aktaş
27-07-2006, 15:43
Bence çok daha farklı olabilirdi ama bu skor da bize yeter gerçi orda da bu takımı rahatlıkla yeneceğimiz kesin ama..
Takım çok rahat bir maç çıkardı. Appiah sağ kanattan amc'ye her yerde oynayabilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi ama ikinci yarı yoruldu. Tümer hakikaten Mabed'le çok güzel bi tanışma gecesi yaşadı ve mükemmeldi ama Alex'le bi arada oynar mı oynamaz mı bence içerdeki rahat maçlarda oynar ama şampiyonlar liginde biraz zor ancak tek forvet oynarsak oynayabilir gibi. Tuncay bana hiç hazır gelmedi fazla hovardaydı her zaman olduğu gibi.. Takım olarak iyi işler yapacağımız kesin bir iki takviyeyle..
Bir parantez de taraftarla buluşan Zico'ya açmak istiyorum. Gençlere şans vereceğini formayı isimlerin değil hak edenin alacağını çok iyi gösterdi. Can ilk onbirde ilk maçına çıktı düşünün Daum bu adama en garanti maçlarda bile şans vermiyordu. Kerim ikinci yarı oyuna girdi ki bu da inanılmaz bizler için. Fenerbahçe gençleri çürütür diyenlere nazire yapar gibiydi Zico.. Bu gençler bizim geleceğimiz ve artık onlar da bu takımda 'Varım' diyebilecekler bunu bilmeleri bile güzel..
Kemal Aktürk
27-07-2006, 16:55
tümer in transferine itiraz edenleri bekliyrm tartışmaya adam hırs küpü resmen
Şahsım adına Tümer in futbolculuğuna,hırsına pek yorum yapmadım. Ama itiraz ettim. Hala da ediyorum. Sen bir camiaya küfür edeceksin. Daha sonra bu camiaya geldiğin de ise adını profesyonellik koyacaksın. Yemedim yemiyorum. Yiyene afiyet olsun.
Erşah Yılmaz
27-07-2006, 17:58
daha çook çalışması lazım takımın...
neler çıkıcak karşımıza...daha
Hasan Muradoğlu
27-07-2006, 18:30
Tümer Metin transferine karşı çıkan kişilerin geçmişteki yorumlarına bakılsın,bakılsın ve tekrar bakılsın...Eleştiriler Tümer'in oyun anlayışına mıdır,yoksa başka bir sebep mi var? Okuduğumuzu anlayalım,anladıkça kanıksayalım (Cem Yılmaz'ın dediği gibi:))
Bilmeyenler için söylüyorum,üstte "Arama" diye bir bölüm var,oradan bakabilirsiniz.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.