Orijinalini görmek için tıklayınız : Christoph Daum
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Ufuk Coşkun
23-05-2010, 13:31
Bu kadar eleştirilen Daum daha ne yapsın söyler misiniz.Bizde olduğu her dönemde kupada final ligde 2.lik her zaman garanti.Eğer şansızlık takımdaysa Daum ne yapsın.Bana göre O'ndada takımda da hata yok.Finallerde her sene aynıyız harika oynayan takım finalde çöküşe geçiyor.Şampiyonluk ise herkes gördü resmen trabzon kalesini dövdük top girmediyse Daum ne yapsın.Lütfen eleştirirken biraz insaflı olalım.Ayrıca Daum yetersizse sadece avrupada.bana göre sorun bundan ibaret..
Ben kupada final ligde 2.lik istemiyorum. Ben final maçlarında ezilip büzülen TD istemiyorum. Buradaki insanlar Daum'u Trabzonspor maçına göre değerlendirmiyor.
Anlamsız bir şekilde Guiza inadından tutunda, gol atıp takımı geriye çekmesine kadar herşeyini eleştiriyor. Şampiyonluk giderken, son 10 dk kalmışken bile çift forvet oynayamayacak kadar korkak olan Daum'dan bahsediliyor.Haklısın Daum daha ne yapsın.Fenerbahçe'yi katletti işte.
Süleyman Sovukluk
23-05-2010, 13:36
Ben kupada final ligde 2.lik istemiyorum. Ben final maçlarında ezilip büzülen TD istemiyorum. Buradaki insanlar Daum'u Trabzonspor maçına göre değerlendirmiyor.
Anlamsız bir şekilde Guiza inadından tutunda, gol atıp takımı geriye çekmesine kadar herşeyini eleştiriyor. Şampiyonluk giderken, son 10 dk kalmışken bile çift forvet oynayamayacak kadar korkak olan Daum'dan bahsediliyor.Haklısın Daum daha ne yapsın.Fenerbahçe'yi katletti işte.
Kardeşim haklısın da geriye dön bak kötü giden kezman ı inatla oynatan kimdi aynı şekilde kaliteli olmasına rağmen fenerbahçede tutunamayan anelkayı zorla oynatan kimdi bence iş telnik direktörde değil biraz geniş açıdan bak olaya...
Ufuk Coşkun
23-05-2010, 13:41
Kardeşim haklısın da geriye dön bak kötü giden kezman ı inatla oynatan kimdi aynı şekilde kaliteli olmasına rağmen fenerbahçede tutunamayan anelkayı zorla oynatan kimdi bence iş telnik direktörde değil biraz geniş açıdan bak olaya...
Tamam Guiza'yı Aziz başkan oynattırdı diyelim. Tek forvet oynayacaksın diyende mi Aziz Yıldırım? Korkaklığa bak. Sezonun sonu gelmiş. 10 dakika kalmış sezonun bitmesine ve gole ihtiyacın var. Tüm sezon inatla oynattığın, bazı maçlarda hiç değiştirmediğin Guiza'yı son 10 dk da çıkartıp yerine başka bir forvet alıyorsun. Kafası gitmiş sanırım o an. Sezonun başından beri 1-0 olana kadar takım çok iyi oynuyor, 1-0 olduktan sonra takımın durumuna bir bak. At yat.. Sonra karşı takım uyduruk bir pozisyondan golü atsın. Tüm sezonu berbat et. Sen geniş açıdan bak bence.Sadece Guiza yönünden değil sezon başından beri Daum'un yaptıklarına...
Süleyman Sovukluk
23-05-2010, 13:45
Tamam Guiza'yı Aziz başkan oynattırdı diyelim. Tek forvet oynayacaksın diyende mi Aziz Yıldırım? Korkaklığa bak. Sezonun sonu gelmiş. 10 dakika kalmış sezonun bitmesine ve gole ihtiyacın var. Tüm sezon inatla oynattığın, bazı maçlarda hiç değiştirmediğin Guiza'yı son 10 dk da çıkartıp yerine başka bir forvet alıyorsun. Kafası gitmiş sanırım o an. Sezonun başından beri 1-0 olana kadar takım çok iyi oynuyor, 1-0 olduktan sonra takımın durumuna bir bak. At yat.. Sonra karşı takım uyduruk bir pozisyondan golü atsın. Tüm sezonu berbat et. Sen geniş açıdan bak bence.Sadece Guiza yönünden değil sezon başından beri Daum'un yaptıklarına...
peki şuna ne diyeceksin kardeşim sezon başından beri takımı çıldırtan guiza öylesine bir kafa vuruşu yapıyor ki rakip takımın defans oyuncusu yapmaz ve böyle bir oyuncu için her zaman daum a tribünlerden tezahürat yapılıyor semih i oyuna alsın diye bir yandan oynat diyenler bir yandan oynatma diyenler hem bizim takımda çift forvet oynatacaksan alex i oyun dışı bırakmalısın sence bunu yapabilecek bir teknik direktör var mı türkiye de alex i bu takımdan çıkar gör bak sezonda fenerbahçe 10.luğamı yoksa 11.liğemi iniyor bizim takımda gelmiş geçmiş birşeydir bu eğer yüksek fiyatlı ve ya isim salmış bir oyuncu alırsan oynatmak zorundasın yoksa direk asarlar seni
Oğuzhan Yılmaz
23-05-2010, 14:03
Bu kadar eleştirilen Daum daha ne yapsın söyler misiniz.Bizde olduğu her dönemde kupada final ligde 2.lik her zaman garanti.Eğer şansızlık takımdaysa Daum ne yapsın.Bana göre O'ndada takımda da hata yok.Finallerde her sene aynıyız harika oynayan takım finalde çöküşe geçiyor.Şampiyonluk ise herkes gördü resmen trabzon kalesini dövdük top girmediyse Daum ne yapsın.Lütfen eleştirirken biraz insaflı olalım.Ayrıca Daum yetersizse sadece avrupada.bana göre sorun bundan ibaret..
Bence Türkiye'de de yetersiz elinde muhteşem bi kadro var. Şampiyon yapamıyor, kupa alamıyor. Tamam takım içerisinde de sorun vardır futbolcu gününde değildir, sakatın cezalın çoktur eyvallah; yalnız sen kendi evinde koskoca Fenerbahçe, Saraçoğlu'nda da tek forvet oynuyorsan. Oyuncu değiştirmesi gerektiğini futbolcular hatırlatıyorsa bir teknik direktöre, vs. bunun gibi şeyler... Bana göre Sıkıntı teknik direktördedir. Bu bu kadar açık ve net kimse de aksini iddaa etmesin derim. Bu konuda her türlü eleştiriye açığım.
Aziz başkan getirmesini bildiği gibi göndermesini de bilir benim şahsi düşüncem Daum'un kalmamasıdır. Bu taktikle bu manteliteyle biz daha çok göz yaşı dökeriz.
Saygılar
Alp Hacıoğlu
23-05-2010, 14:12
6. haftada kötü futbol oynuyoruz diye gelen eleştirilere en son 6'da 6'yı ne zaman gördünüz demişti Daum. 6'da 6 biz pek görmedik ama sayende 4 senede bir şampiyonluğumuz son maçta gidiyor. Ne bu dünya kupası mı?
Ama kabahat sende değil,
Kabahat hayalinde görmediğin bir kulüple,Hayatında görmediğin tesislerde
Hayatında görmediğin kadro zenginliğinde,Hayatında görmediğin bir büyük taraftarla
Hayatında görmediğin eurolarla seni buluşturan zihniyette.
Naciye Türkmenli
23-05-2010, 16:17
6. haftada kötü futbol oynuyoruz diye gelen eleştirilere en son 6'da 6'yı ne zaman gördünüz demişti Daum. 6'da 6 biz pek görmedik ama sayende 4 senede bir şampiyonluğumuz son maçta gidiyor. Ne bu dünya kupası mı?
Ama kabahat sende değil,
Kabahat hayalinde görmediğin bir kulüple,Hayatında görmediğin tesislerde
Hayatında görmediğin kadro zenginliğinde,Hayatında görmediğin bir büyük taraftarla
Hayatında görmediğin eurolarla seni buluşturan zihniyette.
kesinlikle..
Murat Karaman
23-05-2010, 16:22
Kocaman bir sezonda harcadığın emeğin karşılığını alabileceğin bir maçta Güiza'ya güvenmek hangi mantığın ürünüdür? Semih'e duyulan kin nedir ya? Sözleşme muhabbetinden dolayı bu derece mi baltalanır bir oyuncu?
Tuğba Tülü
24-05-2010, 01:26
Bu kadar eleştirilen Daum daha ne yapsın söyler misiniz.Bizde olduğu her dönemde kupada final ligde 2.lik her zaman garanti.Eğer şansızlık takımdaysa Daum ne yapsın.
Valla ben de kaçan pozisyonlar için olmuyorsa olmuyor demedim yoktan varedilmeliydi dedim ,demekki böyle final maçlarına takımı psikolojik olarak yeterince hazırlayamıyor ,maça bakıyorsun futbolcuların eli ayağına dolaşıyor trabzon kim ya Allah aşkına !
Eyüp Toktaş
24-05-2010, 03:01
Simdi kovalim Daum'u getirelim baska bir hocayi tüm sorunlarimiz bitsin.
Her sene ayni seyleri yazmaktan biktim artik , yoruldum artik ama
FB'nin bu bitmez tükenmez UFUKSUZ , VIZYONSUZ YÖNETICILERINDEN CEKTIKLERIMIZI kimseden cekmiyoruz
Gecen sene Aragones'i kovdular hani ne oldu ? 5 kupa birden mi aldik ?
Basarili giden Zico'yu kovdular ne oldu ertesi sene 10 kupa mi aldik ?
simdide Daum gitsin.
40 yasindayim 25 senedir ha bu sene ha bir dahaki sene diye ömrümüzü yediler
Ortada ne basari var nede kurumsallasma var
Nerede alt yapi ?
Nerede uzun seneler birlikte calisilan yöneticiler , teknik kadro ?
Daum'u kovarsak yine kaybeden FB olacak
Mehmet Sabırlı
24-05-2010, 03:19
FB'nin bu bitmez tükenmez UFUKSUZ , VIZYONSUZ YÖNETICILERINDEN CEKTIKLERIMIZI kimseden cekmiyoruz
simdide Daum gitsin.
Nerede alt yapi ?
Çok haklısın abi. Önce yönetici kafası değişicek doğru. Onunla beraber gerçekten vizyon sahibi, cesur, altyapıya önem vereb bir hoca getirip ona ne olursa olsun en azından sözleşmen bitene kadar bu takımın başındasın güvencesi verilecek ve en az 5 yıllık anlaşma yapılacak. Buarada da bizlerinde gerçekten çok sabırlı olmamız gerek. Bugünkü ManU efsanesini doğuşunun bir benzerini ancak bu şekilde yaparız.
Ama benim düşüncem bunu yerine getirecek yöneticide yok, taraftarda yok...
Yusuf Yavuz
24-05-2010, 12:29
İnşallah Daum kalır.
Emre Gençay
24-05-2010, 16:29
simdide Daum gitsin.
Nerede alt yapi ?
Yönetimin değiştirmesi gereken mantalitesi, daum un değişmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez ama abi...
Eyüp Toktaş
24-05-2010, 22:52
Yönetimin değiştirmesi gereken mantalitesi, daum un değişmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez ama abi...
Ben burada Daum kalmasi veya gitmesi icin hicbir yorum yapmadim dikkat edersen.
Gecen sene Daum gelirken Türkiye liglerini taniyan biri olsun denildi ,
Zaman kaybetmeyelim dendi ,
Adami zorla arkasina düsüldü ve getirildi.dogru mu buraya kadar simdi ?
Simdide Daum gitsin deniyor, . Ayni senaryo Aragones icin icinde yazildi
Ben sadece sunu sormak istiyorum
- Bu adamlari pesine düsen biziz
- Davul zurna ile alip getiren milyon dolarlari ceplerine koyan biziz
- HANGI KRITERLERE GÖRE BU INSANLAR ALINIYOR ?
- BU INSANLARA HANGI SÖZLER VERILIYOR VE GELDIKTEN SONRA ADAMLARA VERILEN SÖZLER NEDEN TUTULMUYOR ?
- Birde hem milleti rezil ediyoruz hem de kendimizi rezil oluyoruz
Demek ki Alex Ferguson FB’ye gelse en fazla 2 sene calisabilirmis.
Cünkü adamin ortalamasi 2 senede 1 sampiyonluk bizde sampiyon olamayani hemen kovdugumuza göre bizde calisamaz Alex Ferguson
Yanlis transfer , eksik transfer , alt yapidan GERCEK FB RUHU TASIYANLARI A TAKIMA MONTE EDEMEMEKTEN dolayi ISTIKRARLI CIZGIYI YAKALAYAMIYORUZ
Nurullah Şakir
25-05-2010, 17:40
Arkadaşlar Daumu istemeyenlerdenim ve bunda Şampiyon olamamamızın hiç bir nedeni yok.Adamın belli bir saha dizilişi var her maça öyle çıkıyor ve mecbur kalmadıkça da oyuncu değiştirmiyor.Büyük maçlardan önce rakip takım teknik direktörlerine bu konuda çok açık veriyor aynı taktik aynı düzen her şey aynı iyi de gitse kötü de gitse değişmiyor.Trabzonla oynanan Türkiye Kupası maçından önce Eskişehir maçında takım muhteşem oynadı.Ancak final maçında da aynı taktikle sahaya çıkınca Şenol Güneşde kontratak ve pres odaklı futboluyla vurdu.
Fatih Karamustafaoğlu
17-06-2010, 13:58
devam kararı alınmış, ama maalesef FBTV yerine NTV Spor'dan öğreniyoruz bunu..
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:02
Daum'la devam ! Anlaşılan sezon ortası işler kötü giderse kovucaklar Aykut'u getircekler. Akıllıca:) Fb Tv'den açıklama yapılmaması da samimiyetsizliğin ne derece de olduğunu gösteriyor. Yakışır yönetime:)
Can Ayyıldız
17-06-2010, 14:10
:S :S :S :S :S Adam Kaldı !!!
Mustafa Çakıroğlu
17-06-2010, 14:13
Şimdi kovsa ne farkı var.Kalmasının tek sebebi tazminat ise.Sezon içinde kovunca aynı tazminatı yine verecek.Gitmeliydi daum efendi.
17-06-2010, 14:17
Diyelim bu sene de Daum yönetiminde son haftada kaybettik şampiyonluğu. O zaman nolcak? Düşünebiliyor mu acaba yönetim:)
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:17
Şimdi kovsa ne farkı var.Kalmasının tek sebebi tazminat ise.Sezon içinde kovunca aynı tazminatı yine verecek.Gitmeliydi daum efendi.
şampiyon olur da taraftarı kandırırız diye düşündüklerinden eminim:)
Ertuğ Asırcı
17-06-2010, 14:18
Para için bir sezon daha boşa gidecek gibi geliyor bana.
Umarım yanılırım.
Hakan Ateşler
17-06-2010, 14:19
daum gelmemeliydi, ama bu saatten sonra gidecek, aykut gelecek en küçük hatasında yerden yere vurulacak, acaba yeterli miydi soruları sorulacak... bana göre düzen için daum kalmalı. 2 kupa alınsaydı şu an bunların hiçbiri konuşulmuyor olacaktı. 2 kupa da son maçta gittiğine göre, konuşmanın mantığı yok. yine büyük hatalar yapılıyor. aragones'i nie gönderdin o zaman? onun elinde santos, topuz, özer, bilica mı vardı? 3 sene anlaşma imzalıyorsun ilk senesinde kovmaya çalışıyorsun, tazminat ödemek istemiyorsun. sora şampiyonluk, bir sonraki sezon maç kaybedince 10 sezon geriye gittik diyorsun...tutarsız işler hep...
Hakan Ateşler
17-06-2010, 14:21
Para için bir sezon daha boşa gidecek gibi geliyor bana.
Umarım yanılırım.
geçen sene aragones'i yolladılar 5 milyon küsur tazminat verip, şampiyonluk yine kaçtı... dolayısıyla parayı düşünmediler ama bir sezon daha gitti...
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 14:23
2 tane Şampiyonlar Ligi ön elemesi, ve iç sahadaki 2 maçın seyircisiz olduğunu, olası puan kayıpları ve elemeler halinde neler olacağını hele hele takımın başında Daum olduğunda neler olduğunu biliyordur herhalde yönetim en azından tahmin ediyordur
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 14:27
Son günlerde aldığım güzel haberlerden biri daha...
Sevindim açıkcası, eğer kesinse.
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:29
Son günlerde aldığım güzel haberlerden biri daha...
Sevindim açıkcası, eğer kesinse.
Bu seneye de yazık oldu. Önümüzdeki senelere bakıcaz artık:) Ligin 3. maçı şenlik var saraçoğlunda:)
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 14:29
Teknik Direktör hususunda anında açıklama yapan yönetim Daum konusunda 1 aydır açıklama yapmıyor. Öyle bir karar alınsa şu an çıkıp Daum takımla devam edecektir derdi. Burda farklı olaylar dönüyor, var bir şeyler.
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 14:32
Bu seneye de yazık oldu. Önümüzdeki senelere bakıcaz artık:) Ligin 3. maçı şenlik var saraçoğlunda:)
Daumun her geldiğinde enkaz gibi bir takımı alıp bi düzene sokması tesadüf olamaz. Bu sene çok daha başarılı olacağımıza ve eskisi gibi 80puan yapacağımızı düşünüyorum. Ligin 3.maçında da hocaya destek vereceğim, ok ?
Teknik Direktör hususunda anında açıklama yapan yönetim Daum konusunda 1 aydır açıklama yapmıyor. Öyle bir karar alınsa şu an çıkıp Daum takımla devam edecektir derdi. Burda farklı olaylar dönüyor, var bir şeyler.
Hali hazırda anlaşması devam eden hoca için yönetimin çıkıp devam edeceğiz demesi sanki gereksiz olurdu.. Zaten ortada var olan bi anlaşma var 3 yıllık. Aksi bir durumda yönetimden haber beklemek daha mantıklı gibi.
Yani mesela bugün çıkıp biz Luganoyla devam edeceğiz demek neyse Daumla devam edeceğiz deseydiler aynı olurdu.
Emre Diler
17-06-2010, 14:33
Ya kafayı yiyecem çıldıracam ya hala nasıl kalabiliyor bu adam takımın başında Aziz Yıldırım sen bizim sabrımızımı deniyorsun ya başka adam mı yok daumla devam ediyoruz fitir olacam ya çıldıracam.:kizgin::kizgin::kizgin:
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 14:35
Madem büyük teknik direktörsün, madem her seferinde enkaz devralıp zirveye oynatıyorsun, madem çıkıp Cristian hariç hiçbirisi benim istediğim transfer değildi diyorsun, madem işime karışılıyor diyorsun. O zaman ne diye istenmediğin halde takımın başındasın? Bu kadar büyük teknik direktörsen bırak git elbet çalışacak takım bulursun. O da biliyor kimsenin istemeyeceğini para diye diretiyor. He haksız mıdır değildir adamla 3 yıllık kontrat yapıyorsan -şampiyon olunamaması halinde yollayacağını bildiğin halde- sonuçlarına katlanacaksın. Bilmiyorum ama Daum'u hiç sevmiyorum. Teknik direktörlüğünden önce kişiliği olarak beğenmiyorum ve sevmiyorum. Umarım Fenerbahçem için en hayırlısı olur.
Ayrıca bence yollar ayrıldı. Eğer takımın başındaysan, resmen teknik direktörsen ne diye restaurantta basın açıklaması yapıyorsun_? Açıkça belli bir şey parayı almadan gitmek istemediği için sonuna kadar direniyor.
Onur Yıldırım
17-06-2010, 14:37
Daum'un havaalanindaki aciklamalarina ragmen, yönetimin devam karari aldigini gördük. Var bunda bir is, hadi hayirlisi...
Aykut Kocaman'dan rahatsiz oldugu aciklamalarindan belli. Isler cok karisacak...
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 14:40
Ntvspor'a göre yönetim şu an açıklamayı düzenliyormuş. Birazdan yönetim açıklama yapacakmış. Daum ise halen o restauranttaymış.
Kasım Duman
17-06-2010, 14:41
ve maalesef daumla devam
Murat Karaman
17-06-2010, 14:41
Üç yıl üst üste şampiyonluk sözü verip gitmeyenlerin, üç yıllık sözleşmesi olan bir insanı göndermek istemesi anlamsız. En başında gitmesi gereken Aziz Yıldırım'dır.
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:43
Daumun her geldiğinde enkaz gibi bir takımı alıp bi düzene sokması tesadüf olamaz. Bu sene çok daha başarılı olacağımıza ve eskisi gibi 80puan yapacağımızı düşünüyorum. Ligin 3.maçında da hocaya destek vereceğim, ok ?
ok:) enkaz derken daumun taraftarı 2006 da ve bu sene nasıl enkaza soktuğunu fark etmedn galiba.
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 14:45
ok:) enkaz derken daumun taraftarı 2006 da ve bu sene nasıl enkaza soktuğunu fark etmedn galiba.
Tamam hocam ben de o gün staddaydım. Ben de yıkıldım felan.. Ama 4 sene başımızda kalıpta, son 4 haftaya lider giriyorsak... Gelmeden önceki senelerin birisinde 6., diğerinde son hafta 3. olmuşsak.. İlk geldiğindeki kadro 3 sene sonra Appiah-Luciano-Aurelio-Anelka lı bir hal almışsa.. Bilmiyorum belki yanılırım ama bu sene umutluyum ben.
Emre Diler
17-06-2010, 14:47
Offf nasıl moralim bozuldu:( ya ne biçim yönetim bu ya hiç mi taraftarın isteğini önemsemez ya hiç mi ya:kizgin::kizgin:
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:47
Ya inanamıyorum arkadaş ya. yönetim taraftarı kandırıyor taraftar uyuyor hala. Stoch'a teknik direktör aykut kocaman demişler.. Her haltı yalanlamayı bilen yönetim gazetelerde bu kdar "daum gitti, kocamanla devam" yazılarına niye bi çıkp hocamızla devam edyrz demedi. Bu samimyetsizliğe akıl sır erdiremyrm ! Hele bunlara inanan taraftarımz içn üzlyrm.
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 14:50
Stoch'a teknik direktör aykut kocaman demişler..
kaynak ?
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 14:51
kaynak ?
Stoch'un kendi sitesindeki açıkalamlarında yazıyordu Teknik Direktör Aykut Kocaman diye.
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:53
kaynak ?
Çoğu gazetede çıktı bugün. Ya önemli bişey de değil ki bu. Yönetimin daumu istemediğini sen hariç herkes anlamış durumda arkadaşım. yok dysn lugano fln ne alakası var Allah aşkına.
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:54
Stoch'un kendi sitesindeki açıkalamlarında yazıyordu Teknik Direktör Aykut Kocaman diye.
Ben daha bişey demiyrm... Yaşasın YÖNETİM !
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 14:55
Çoğu gazetede çıktı bugün. Ya önemli bişey de değil ki bu. Yönetimin daumu istemediğini sen hariç herkes anlamış durumda arkadaşım. yok dysn lugano fln ne alakası var Allah aşkına.
Bence kesin karar hala verilmedi zaten ama, bu yönetim şimdiye kadar gerçekten istemediği kimi göndermediki. Avrupa şampiyonu hocayı bile gönderdi, çeyrek finalist hocayı bile gönderdi, Daumu mu gönderemeyecek ?
Ömer Özçetin
17-06-2010, 14:56
Bence kesin karar hala verilmedi zaten ama, bu yönetim şimdiye kadar gerçekten istemediği kimi göndermediki. Avrupa şampiyonu hocayı bile gönderdi, çeyrek finalist hocayı bile gönderdi, Daumu mu gönderemeyecek ?
Seve, Seve Gönderecek..! Sabrımızı zorlamasınlar artık.
Emre Diler
17-06-2010, 14:57
ya bir insanda gurur olur arkadaş sen kimsin ya fenerbahçe taraftarını karşına alıp hala takımın başında kalıyorsun nefret ediyorum daum senden.
Can Ayyıldız
17-06-2010, 14:58
Evet henüz resmi açıklama yok,az önce Daum'u dinledim,adam 'kalacağımı düşünüyorum' diyor...
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 15:00
Evet henüz resmi açıklama yok,az önce Daum'u dinledim,adam 'kalacağımı düşünüyorum' diyor...
Gitmeyeceğim ayağına yatıp tüm parasını almaya çalışıyor. Takımın başında kalma kararı çıksa bunu Daum'dan önce yönetim açıklardı.
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 15:07
Adam sözleşmedeki parasını istemekte haklı o ayrı konu zaten.
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 15:13
Adam sözleşmedeki parasını istemekte haklı o ayrı konu zaten.
Tabi ki haklı. Köln'de 800.000 Euro alan adamı buraya getirip 3.5 Milyon Euro verirsen, üzerine de bir sürü primidir ekstrasıdır verirsen adam gitmek istemez tabi.
İlkay Şener
17-06-2010, 15:15
Kaldığını açıklamış.
Tolga Sülün
17-06-2010, 15:36
Fenerbahçe Yönetimi'nin, Daum'un durumuyla ilgili kararı belli oldu.
Buna göre Teknik Direktör Daum'un, Rolan Koch dışındaki tüm yardımcılarıyla yollar ayrılacak. Aykut Kocaman sportif direktör olarak Daum'un üstünde görev yapacak!.. kaynak maraton.com.tr
Murat Sarıkaya
17-06-2010, 15:39
Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur.
Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.
Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.
Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.
Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.
Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Emre Diler
17-06-2010, 15:43
yeni sezonla ilgili tüm ümitlerim yıkıldı paramparça oldu.Bana göre bu saatten sonra bu hocayla şampiyonluk şansımız ve Şampiyonlar Ligine gitme ümidimiz yüzde 0.Bu adama inancım bu kadar fazla işte
Yusuf Yavuz
17-06-2010, 15:57
Şimdi kesinleşti sanırım, sevindim :)
İsmail Önal
17-06-2010, 16:07
kötünün iyisi oldu.. aykut gelse basın, rıdvana yaptığı gibi 5 haftada gönderirdi... kim ne derse desin shuster rijkaard fln yalan ligin favorisi gene daum'lu fenerbahçedir.
Kasım Duman
17-06-2010, 16:13
Bu duruma sevinen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Ortaya attıkları donelerde hakkaten gülünç,ikinci bitirdik,takım toparlandı, şampiyonluğu kıl payı kaçırdık,takım kondisyon sahibi oldu....vs
hani gülünç dememe alınmayın lütfen, siz başkası olsaydınız kaale bile alıp yazmazdım ama siz universite öğrencisisiniz,artık birçok spor yazarı kadar futbolun içerisinde yaşıyorsunuz.
Daumun bu kulübe bulaşmasından itibaren yarattığı tek bir değeri söyleyin bana, ben de yazımı sileyim mahçup olayım.
ve lütfen futbolu daha dikkatli takip edin, komik duruma düşmeyelim
Can Ayyıldız
17-06-2010, 16:13
Yapacak bişe yok bu saatten sonra 7 milyon Euro'ya devamlılık sağlanabiliomuş demekki :)
bkz.şampiyon yapamadı ama gitmiyor yani tabular yıkıldı :)
Aycan Yağanoğlu
17-06-2010, 17:01
guiza da kalmasın sonra? :(
Emrah Sandıkçı
17-06-2010, 17:04
O değilde biz şimdi Stoch'u boşuna almış olduk. Bu yaşta bir adam Daum'un kadrosuna giremezki. :(
Murat Karaman
17-06-2010, 17:06
Yapılan açıklamada sevindiğim tek nokta Ayhan Tumani'nin kulüp ile ilişkisinin kesildiği oldu.
Serkan Kılınç
17-06-2010, 17:09
guiza da kalmasın sonra? :(
guiza zaten bu 4+2+2 nin son 2sinde olacak diye tahmin ediyorum inş. tribüne geçsin belki orada bi faydası olur..
Serkan Kılınç
17-06-2010, 17:15
mesele Daumla devam edilmesi meselesi değil, mesele dauma önceki kadar rahatlık verilmemesi meselesi..
benim tahminim yönetim dauma eyvallah gel ozaman diyecek ve tüm ipleri Aykut kocamana verecek. Oluşacak tüm huzursuzluklara karşın daumun etkisi azaltılacak.. devam ettiği takdirde artık önceki gibi final maçında 80de forvet çıkarıp forvet alamayacak...
Fuat Rıhtım
17-06-2010, 17:19
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/esat-dergi-restauranta-dikkatSXTVQ16737SXQ?ref=ABML2
Ömer Özçetin
17-06-2010, 17:23
Roland Koch'un kalmış olması iyi haber. Bologna'da Gianni Nanni var onu da alsınlar:)
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın Daum gidiyor. Yardımcılarının gönderilmesi de bunun işareti zaten. Tamam Daum parasını alma konusunda haklı ona bişey diyemez kimse ama bu kadar onursuz olmasını beklemezdim. Yardımcıların gönderiliyor, istenmediğin açık açık ortada hala burdayım diyosun. İnşallah şu yardımcıları tazminat ödemeden göndermişizdir. Ödencek tazminatları da çok fedakar Başkanımız cebinden öder inşallah...
Onur Yıldırım
17-06-2010, 17:36
Daum'u ufak bir basarisizlikta gondermek icin zemin hazirlamis oldu yonetim(roland koch haricindekileri gondererek). Ya tum gonderecekti ya da ekibiyle calismasina izin verilmeliydi...
Daum donemi fazla surmez, goreceksiniz... Sene ortasinda degistirmek de bize zarar verecektir.
Karisik gunler bizi bekliyor...
Nur Acar
17-06-2010, 18:02
bu iş hiç hoşuma gitmedi tuhaf şeyler yaşayacağız gibi geliyor bana biz umut beslerken yenilikler için karşımıza çıkan şeylere bak hoşgeldin kara günler...
Emre Diler
17-06-2010, 18:23
Belli ki yönetim tazminat olayını çözemediği için dauma şimdilik evet demiş ama daumun kuyusunu kazmak için de çalışmalara hemen başlamış.Daumun Koch hariç tüm yardımcılarının gönderilmesi,transfer olayının Aykut Kocamana verilmesi,açıklamada üstü kapalı Aykut Kocamanın Daumun üstünde olduğunun belirtilmesi,Daumun kendisinden gitmesi için bişeyler yapıldığının açıkca belirtsi.Ama benim için önemli olan durum Ömer kardeşimizin de dediği gibi bir insanın bu kadar onursuz olamayacağı.Ya seni göndermek istiyorlar belli yardımcıların gitmiş sportfi direktöre senden daha fazla sorumluluk veriliyor.Sen hala anlamadın mı bu takımdan istenmediğini.Ama adam hala kalacam.Niye çünkü Fenerbahçeyi sevdiği için değil parayı sevdiği için kalıyor.Bu adama git sana istediğin parayı verecez gelme takımın başına deseler oohh ben zaten parama bakarım derdi.İşte Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp Aziz Yıldırımın başımıza getirdiği bu tür adamlar yüzünden sadece kendine büyük oluyor.Biz de her sene yazın böyle boş umutlarla yeni sezonu bekliyoruz.
Fuat Rıhtım
17-06-2010, 18:29
Belli ki yönetim tazminat olayını çözemediği için dauma şimdilik evet demiş ama şimdiden daumun kuyusunu kazmak için de çalışmalara başlamış.Daumun Koch hariç tüm yardımcılarının gönderilmesi,transfer olayının Aykut Kocamana verilmesi,açıklamada üstü kapalı Aykut Kocamanın Daumun üstünde olduğunun belirtilmesi,Daumun kendisinin gitmesi için bişeyler yapıldığının açıkca belirtsi.Ama benim için önemli olan durum Ömer kardeşimizin de dediği gibi bir insanın bu kadar onursuz olamayacağı.Ya seni göndermek istiyorlar belli yardımcıların gitmiş sportfi direktöre senden daha fazla sorumluluk veriliyor.Sen hala anlamadın mı bu takımdan istenmediğini.Ama adam hala kalacam.Niye çünkü Fenerbahçeyi sevdiği için değil parayı sevdiği için kalıyor.Bu adama git sana istediğin parayı verecek gelme takımın başına deseler oohh ben zaten parama bakarım derdi.İşte Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp Aziz Yıldırımın başımıza getirdiği bu tür adamlar yüzünden sadece kendine büyük oluyor.Biz de her sene yazın böyle boş umutlarla yeni sezonu bekliyoruz.
Aykut Kocaman zaten Daum'un üstünde bir mevkide. Transfer konusunda da asıl yetkili isim Aykut Kocaman'dır. Daum'la ortak çalışarak transfer edilecek mevkiler konusunda konuşulur ama son kararı sportif direktör verir her zaman. Tabi bu sistemi hala tam oturtabilmiş değiliz, orası ayrı.
Emre Diler
17-06-2010, 18:40
Aykut Kocaman zaten Daum'un üstünde bir mevkide. Transfer konusunda da asıl yetkili isim Aykut Kocaman'dır. Daum'la ortak çalışarak transfer edilecek mevkiler konusunda konuşulur ama son kararı sportif direktör verir her zaman. Tabi bu sistemi hala tam oturtabilmiş değiliz, orası ayrı.
aykut kocamanın sözleşmesine ve dauma anlatılana göre bu böyle ama en azından daumunda transfer de fikri alınırdı ama şimdi daumu kimse takmayacak;yönetim aykutu devreye sokarak ben istediğim adamı getiririm istemediğim adamı da gönderirim diyecek.Benim anlatmak istediğim bu fuatcım.Bana göre Aziz Yıldırım şimdiden Aykut Kocamanı hazırlıyor kim ne derse desin bu böyle olacak.
İlkay Şener
17-06-2010, 19:09
arkadaşlar daum un kaldığı filan yok.daum la yönetim arasında adeta para savaşı yaşanıyor.daum tazminatsız gönderilmeye çalışıyor olay bundan ibaret ve ne yazık ki yönetim bunu Fenerbahçe Spor Kulubune zerre kadar yakışmayacak şekilde yapıyor.
yönetim bir yıl önce madem büyük bir cesaretle böyle ağır bir sözleşme imzaladı,şimdi de bir cesaret gösterecekti ve resmi siteden hiç laf cambazlığı yapmadan anlaşamıyorsa sözleşmeyi fesh edecek ve tazminat neyse ödeyecek.mümkünse ceplerinden ödesinler.
geçtiğimiz sezon yaşananlar,yapılan açıklamalar,mevcut sözleşmeler ortadayken aziz yıldırım,aykut kocaman,daum üçlüsünün bir arada çalışamayacağı aşikarken böyle şeylere girmeye hiç gerek yoktu.eğer cidden kalmasını istiyorsan 17 mayısta veya yapılan basın toplantısında açıklanacktı bu...
dediğim gibi Fenerbahçe Spor Kulübü ne yakışmayacak olaylara şahit oluyoruz.futbol branşının yönetimi çökmek üzere.
Neye dayanarak bu kadar kesin bir dille söylüyorsun tüm bunları ?
Resmi sitenin yayınladıklarına güvenimiz çok fazla yok ancak gene de en resmi kaynak o ??
guiza zaten bu 4+2+2 nin son 2sinde olacak diye tahmin ediyorum inş. tribüne geçsin belki orada bi faydası olur..
Yanımıza gelsin :D
Serkan Kılınç
17-06-2010, 19:22
yok İlkay okadarda değil:D:D hem türk telekoma girdiği an c bloka gelen kadar ohooo:rolleyes:
ona özel bi kafes lazım kimsenin dokunamayacağı;)
Bu olay bence para muhabbetinde çıktı yine. Daha önce aurelio da olduğu gibi Aziz yıldırım işi inada bindirdi ve bi şekilde restleşiyorlar. yoksa sanmıyorum bukadar oluşan zarardan sonra 3-5 milyon euro çokta etkilemez kulübü.. Bundan kimse fayda görmez. olan yine Fenerbahçemize olur...
Saygın Özkan
17-06-2010, 19:35
yazıklar olsun ya, sezon boyunca ne kadar kötü bir futbol oynadığımızı , yanlış oyuncu değişikliklerini görmeyen yönetime koca bir 0 .. Böylece Semihi de kaybettik. Hala başımızda olduğuna inanamıyorum..
Emrah Sandıkçı
17-06-2010, 19:40
Bu soğuk savaştan inşallah çok zarar görmeyiz. :(
Saygın Özkan
17-06-2010, 19:41
İşte karakter farkı ortaya çıktı. Zico şampiyonluğu kaçırdıktan sonra, yardımcılarının gönderilmesine rest çekmişti, Daum karara saygılı olduğunu açıklamış. Büyüksün Herr Daum, ne kadar saygılı bir insanmışsın.
Furkan Yılmaz
17-06-2010, 19:44
Bencede gidicek, yönetim yollamak için bahaneler üretmeye çalışıyor. Sağlık raporu, yardımcılarının gönderilmesi vs. ama adamın kulüpten alacağı büyük para, onun için diretiyor doğal olarak.
Bence çözüm yolu belli. Sevgili başkanımız hafriyat işlerine talip olmuştu, ordan gelecek parayla Daum'u gönderebilir, tabi kendi de giderse tadından yenmez.
Cevat Atasoy
17-06-2010, 19:45
daum madem kalacaktı niçin bir ay beklendi?
daum görevine devam ettiğini basın mensuplarını peşine takarak bir restaurantta açıklıyor.neden bir yöneticimizle stadda oturup açıklama yapılmıyor?madem kalacağı kesinleşti sezon açılışı yaklaşırken gelecek sezona dair hedefler çalışmalar ne olacak ne düşünülüyor bunlar ne diye açıklanmıyor daum tarafından? ya da aykut hoca ile birlikte?
daum un sözleşmesinin orjinal metni nette dolaşıyor,o sözleşmede daum sadece başkana karşı sorumlu olacağını yazdırmış yani aykut hocayı ve sportif direktörlük olayını resmi olarak tanımıyor.durum böyleyken yapılan açıklamada sportif direktörlüğe vurgu yapılıyor aynı zamanda mevcut sözleşme deniyor.burada bilerek bir çelişki yapılmış,yani dauma kalırsan aykut hocanın altında çalışırsın deniliyor-daumun bunu kesinlikle reddettiği bilindiği halde-.ayrıca daha dün kendisi iki başlılık fenerbahçeye zarar veriyor demedi mi?
ayrıca daum devam ediyorsa yardımcılarının görevini son vermenin mantığı nedir?açıklamadaki sağlık raporu meselesi nedir?eğer sezon başındaki sıradan bir olaysa bu açıklamada işi var bunun?yani sağlığında olumsuz bir durum varsa tazminatsız olarak gönderecekmiyiz daumu?bu sağlık raporu olayı buraya koyularak ne hedefleniyor?
daha nicesi..bunlara cevap verdiğim zaman daum kalmayacak diyorum. daum un kalması aykut hocanın kulupten ayrılması anlamına gelir ki böyle tarihi bir yanlış(kendi evladına sırtını dönmek) yapılır mı bekleyip göreceğiz.
daum mallorcadan geldi orada almissa kokain yada baska bir madde cikar kanda... hedefe gelince hedef belli, az tazminatla kurtulup tüm yetkiyi aykut kocamana vermek, madalyonun öteki tarafina bakarsak, fenerbahce'ye yakismadi bana göre... 6 milyon bizim takim icin büyük bir mevla olmamali...
Buğra Mutlu
17-06-2010, 19:53
Gerekirse kulüp binasının önünde toplanılsın istemiyoruz diye eylem yapılsın.Böyle bir saçmalık olabilir mi ya daha ne kadar tahammül edicez bu adama? Adam Türkiye'den ayrıldıgı andan itibaren Fenerbahce'yi ve yönetimini kötülüyor zaten buraya gelince yaranma cabaları.Futbolun f sini oynatamıyor bu adam.Bu sezon da gördük daumla olmuyor bu iş daha neyi bekliyor bu yönetim! Yazıklar olsun!
Gerekirse bi organizasyon yapılsın kulüp binasının önünde,eylem yapılsın! Yönetim göndermese de belki daum istifa eder de kurtuluruz!
Alp Hacıoğlu
17-06-2010, 19:56
Aykut Kocaman'ın yetkileri artırılmış,
ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam, bana verilen bu yetkilere dayanarak basar giderim... Böyle bir şey var mı ya?
Senin başından Aragones gibi bir bela geçmiş ki tıkır tıkır ödedik parasını,
yetmedi dava açıp kazandı şampiyonluk priminide ödedik. Toplamda 7 milyon euro...
sen gidip en ağır şartlarda Daumla sözleşme imzalamışsın. Bu tekrarlanan davranışın tek bir adı var onun adını da siz koyun.
Aziz Yıldırım, Aragones sözleşmesiyle Fenerbahçemin Mondoros Mütarekesini,
Daum'un bu sözleşmesiylede Fenerbahçemin Sevr anlaşmasını imzalamıştır...
Tez zamanda bu ikiliden kurtulmak dileğiyle...
Buğra Mutlu
17-06-2010, 19:58
Daum'dan kurtulmamız icin kulüp binası önünde eylem yapalım.Bir organizasyon düzenlensin de bizde kurtulalım Fenerbahçe'miz de..
Ömer Özçetin
17-06-2010, 20:27
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın Daum gidiyor. Yardımcılarının gönderilmesi de bunun işareti zaten. Tamam Daum parasını alma konusunda haklı ona bişey diyemez kimse ama bu kadar onursuz olmasını beklemezdim. Yardımcıların gönderiliyor, istenmediğin açık açık ortada hala burdayım diyosun. İnşallah şu yardımcıları tazminat ödemeden göndermişizdir. Ödencek tazminatları da çok fedakar Başkanımız cebinden öder inşallah...
Buğra Mutlu
17-06-2010, 20:36
Bence daumun gidicegi falan yok yol yakınken birşeyler yapılması lazım.Yönetimi anlamak da mümkün degil aragoneste aynı sorunu yasamısken nasıl olur da daumla da aynı sözleşmeyi imazlarsın.Daumun kalması biz taraftarlara bir hakarettir. Daumu takımın basında sahaya cıkarken görürsem bir kez daha kahrolurum bu sene için!
Murat Sarıkaya
18-06-2010, 00:59
Çok kötü be. Yakıştıramıyorum takımıma. Teknik Direktörün başarısız olduğu düşünülüyor -ki öyle bence- ama gönderemiyoruz. Ucuz numaralar yapıp yardımcısını oğlunu kovup sportif direktör mevkisine karşı çıktığını bildiğimiz için sportif direktörün emri altında çalışacak vurgusu yapılıyor. Kim ne derse desin ben bunu camiama yakıştıramıyorum bir türlü. Amatörce yapılan sözleşme nerelere getirdi
Gökhan Yalçınkaya
18-06-2010, 02:00
yarın saglık kontrolünde bişi cıkarması için doktora mı basvursak
Fatih Karamustafaoğlu
18-06-2010, 02:38
bütün bunlar olduktan sonra, yani yardımcıları gönderilmişken, İstanbul'a iner inmez Aykut Kocaman'ı istemediğini söylemesine rağmen Aykut Kocaman'nın Daum'un daha üstü olduğu yönetim tarafından ilk kez böylesine 'resmi' olarak açıklanmışken, taraftarlar Daum konusunda ikiye bölünmüşken, yapılan transferlerde kendisinin istemediği Aykut Kocaman'ın büyük etkisi varken, daha da muhtemelen bilmediğimiz pek çok şey olmuşken Daum'un hala başarılı olabileceğini beklemek de pek mantıklı gelmiyor bana.. umarım çok büyük sıkıntılar yaşamayız, özellikle CL ön elemesinde..
Kürşat Pak
18-06-2010, 10:36
Tuttu Alman inadı istenmediği bi yerde neden bir insan dururken.. herşey para için mi Daum!! istenmiyorsun açıkca sölüyorlar git artık!!
Murat Sarıkaya
18-06-2010, 11:34
İşe baksanıza takımın başında Daum var. Gitmesi için herşey yapılıyor ama gitmiyor kalacağım diyor, Aziz Yıldırım her konuda tek yetkili Aykut Kocaman diyor . Bilmiyorum ama bu ortamda bu sene başarı beklemek hayalinde ötesi olacak sanırım
Alp Hacıoğlu
18-06-2010, 15:09
Az önce Ntvspor'da bir gazeteci vardı. Daum'la hukuki bir süreç başladığını ve Fenerbahçe'nin Daum'un sözleşmesinde ki bir maddeden yararlanarak sözleşmeyi tazminat ödemeden fesh edeceğini ama işin her türlü FİFA'lık olacağını söyledi...
Daum'un sözleşmesinde ki madde şu:
-Daum, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün moral değerlerini zedeleyen açıklamalar yapamaz...
Bu maddeye göre kulüp bu sözleşmeyi fesh edebilir. Çünkü Daum'un DHA'ya yaptığı açıklamalar buna bir kanıt.Kulübün elinde 12 tane Daum ve Fenerbahçe arasında geçen resmi yazışmalar varmış. Tüm bunlara ek olarak Daum'un Alman ve Türk basınına yaptığı açıklamaların ses kasetleri kulübün elindeymiş. Bütün bunlar sözleşmede geçen maddeye kanıt olacak nitelikte...
Ayrıca gazeteci Daum ile yolların 3 gün içerisinde kesin olarak ayrılacağını söyledi...
Gazeteci çok net ve emin konuştu,
umarım ki bu olay gerçek olur. Gazetecinin adı da sanırım ki Tahir Kum.
Emre Diler
18-06-2010, 15:35
Yani ben şimdi diyecem bana kızacaksınız ama bu doğruya doğru.3 sene önce İspanyada rekabette olan iki hoca rakiplerimizde.Birisi başarısız oldu diğeri belli değil zaten mesele bana göre başarılı olup olmadıkları veya olmayacakları da değil.Mesele Fenerbahçe yönetiminin yıllardır süper yıldızlarla dolu bir takım kurarken başına şöyle esaslı kariyerli başarılı bir adam getirmemesi;ama bakıyorsunuz adamlarda para yok buna rağmen gidip bu hocaları getirebiliyor.Ve adamların borcu 200 küsür milyon dolar.Bizimse şu uğraştığımız konuştuğumuz şeye bak Daum gidecek mi.Ya 1 ay sonra şampiyonlar ligi ön elemesine çıkacağız elin bir Almanına defol bile demiyoruz.Sonra Aziz Yıldırım ve Tayfası yok ekonomimiz iyi büyük kulübüz felan filan.Gördük senin yarattığın büyüklüğü Aziz Yıldırım annemizin liginde başarı Avrupa önemli değil.Zaten Zicoda bu yüzden gönderilmedi mi.Zaten biz bu durumlara Zico gibi bir mazlumun ve adam gibi adamın ahını alarak gelmedik mi.
Mücahit Özocak
18-06-2010, 17:47
Hepsi Başkanın hatası sen gönderirken 1,2 mil verdiğin, köln de 900 bin euro alırken, 3,3 milyon primleriyle maliyeti 4 milyon euroyu geçen 3 yıllık bir sözleşme yaparsan olacağı bu. İkinci aragones vakası. 11 yıldır hala trasnfer yapmayı ve nasıl sözleşme hazırlanacağını öğrenemediler.. Mourinho veya capello ile böyle anlaşma yapılsa anlarımda söz konusu daum ve gönderdiğin adam ise anlamak mümkün değil. Daum kendi hakları doğrultusunda haklı. Daum u değil, her sene transfer hataları yaparak milyonlarca euro ve doları bozuk para gibi Fenere hiç bir katkı yapmayan yabancılara (aragones,maldonado, josico vb...) harcayan yönetimin bu kadar beceriksizliğine tepki verilmelidir.. Ben bu sene tepki olarak Fenerium dan alış veriş yapmayacağım. Maça girmek için bilet almayacağım. Yöneitm kimin parasını kine nereye hangi hakla bozuk para gibi harcıyor.Bunun hesabı sorulmalıdır. Bizim türk çocuklarına harcasalar bu kadar parayı tamam dicem de.. Yabancılara bu kadar para gidiyor ya.. yazıklar olsun...
Adem Gülnar
18-06-2010, 19:32
Bizim çok büyük hedeflerimiz var şampiyonlar ligi diyoruz ama takımımızın başına getirilen kişi daha önce takımdan kovulmuş bir isim. Hep aynı olgu çevresinde dönüp duruluyor. Ne yapılan transferlerde nokta atışı var, ne oyun sisteminde düzen var, ne teknik direktörde ne de anlayışta.. Nereye gidiyor bu takım anlamıyorum..
Hakan Ateşler
19-06-2010, 11:33
birbirlerine etmedikleri laf yok, herkes birbirini suçluyor ama sonra devam kararı alınıyor. tamam düzen için iyi bir şey, şampiyonluk gitti diye hoca kovmamak kötü değil ama bu kadar suçlamadan sonra huzurun olmadığı yerde aykut-daum, daum-yöneticiler nasıl çalışacak bilmiyorum.
aykut benm arkamdan oyun oynadı diyor, yönetim daumu suçluyor. bu nefret, daha önceden hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı... bu adamlar nasıl çalışacak. kaos içinde bir lig geçirebiliriz ya da herkes kasarasa çok ii de olabilir ama bir bilinmezliğe doğru gidiyoruz bence...
ben daumun kalmasından yanaydım ama bu kadar laf atışmasından sora kalmasa daha iyi, ama haziranın da 20si olduktan sonra aragones gibi son dakikada td getirmek de çok yanlış olur.
Allah sonumuzu hayır etsin. Bence Allah'a kaldık bu sezon
Utku Cenikli
19-06-2010, 12:09
aragonesden ders alamamısız ve boyle bır sozlesme ımzalamısız saka gıbı sankı mourınho yu getırdık bole agır sozlesme ımzalamısız cok yazık oldu
Emre Gençay
19-06-2010, 16:59
Bu adam ne yapmış ,kim ki yıllık 3.3 milyon euroluk sözleşme yapılıyo aklım almıyo yaa sora uğraş dur...
Eray Şen
19-06-2010, 17:10
birbirlerine etmedikleri laf yok, herkes birbirini suçluyor ama sonra devam kararı alınıyor. tamam düzen için iyi bir şey, şampiyonluk gitti diye hoca kovmamak kötü değil ama bu kadar suçlamadan sonra huzurun olmadığı yerde aykut-daum, daum-yöneticiler nasıl çalışacak bilmiyorum.
aykut benm arkamdan oyun oynadı diyor, yönetim daumu suçluyor. bu nefret, daha önceden hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı... bu adamlar nasıl çalışacak. kaos içinde bir lig geçirebiliriz ya da herkes kasarasa çok ii de olabilir ama bir bilinmezliğe doğru gidiyoruz bence...
ben daumun kalmasından yanaydım ama bu kadar laf atışmasından sora kalmasa daha iyi, ama haziranın da 20si olduktan sonra aragones gibi son dakikada td getirmek de çok yanlış olur.
Allah sonumuzu hayır etsin. Bence Allah'a kaldık bu sezon
Aynen bu düşüncedeyim. Sezon bittiğinde kalacak deseler tamam derdim ama bu zamandan sonra olmaz.
Kalacağını da düşünmüyorum.
Ferhat Adsız
19-06-2010, 20:54
Futbolda neden daha ileriye gidemediğimizin yanıtı Daum un kalması gibi alınan yanlış kararlar.Bir takım düşünün ki verilen inanılmaz desteğe rağmen geriliyor.Yazık çok yazık....
Eyüp Toktaş
19-06-2010, 22:33
Milyon defa yazdim yinede yazacagim
Baskanimiz SPOR KÜLÜBÜ YÖNETMEYI BILMIYOR.
Yaptigi transferlerde ortada , elimizden kacirdigimiz futbolcularimizda ortada
Kosan pres yapan FB’yi düz takim haline sokup
Her sene BASARISIZLIKLARINI HOCALARA YÜKLEMEYI BASARAN BASKANIMIZ VAR
Gecen sene Aragones’i kovdukda ne oldu ? Bu sene 10 kupa birden mi aldik ?
Simdi Daum’u kovalim gelecek sene Aykut’u kovalim sonra sira kime gelecek ?
Bu gidisle FB hoca bulamaz hale gelecek.
15-20 sene önce adimizi böyl böyle yaparak kötüye cikardilar.
Iste Hiddink’in aciklamalari ortada iste.Kim cikti da yok kardesim sen yalan söylüyorsun diyebildi ?
Gecen sezon Aragones’i kovunca yazmistim.Simdi aynilarini bir daha yazayim.
Simdi hoca olayini unutturmak icin gazetelerde 1-2 büyük futbolcunun adini gezdirecekler ( alinmayacagini herkes biliyor )
Sadece gündemi degistirmek ve yasananlari unutturmak istiyorlar
Nasil olsada taraftar bir süre sonra istedigimiz cizgiye gelir ,olaylar yatisir.
Her sene bomba transfer diyorlar aldiklari ortada iste.
Her gelen hoca ben sunu isterim diyor hocayi dinleyen kim TAPON KIM VARSA TOPLAYIP ALIP GELIYORLAR
Sonrada basarisizlik oluncada Hocalari suclu cikartiyorlar.
Her sene 5-10 milyon euro tazminat öder duruma geldik.Tabi ki Fb transfer yapamaz hale gelir
Transfere para lazim .Ama biz ne yapiyoruz her sene hoca konup adamlarin ceplerine 5- 10 milyon euro koyup gönderiyoruz.
BU YÖNETIMIN KULLANIM SÜRESI BITMISTIR
Ne transfer yapabiliyorlar nede getirdikleri Hocalarin yaninda durabiliyorlar.
Adamlara sözler verip buraya getirip bir de REZILEDIP GÖNDERIYORUZ
Gelenlerin hepside bir deger ama bize geldiklerinde rezil oluyorlar.
Adamlar cok mu merakli bize gelmeye ? Yok …
Biz adamlarin arkasina düsüyoruz sonrada rezil edip gönderiyoruz
Her gelenin cebine 3-5 milyon euro koymakla bu isler yürümyor iste.
Deivid 2,5 milyon alip koca bir sene yatti.Neymis 4 senedir bizdeymiste 1 sene cok güzel oynamis
Guiza aldigi paranin altinda kaldi iste
Baroni ve Dos Santos ’un ne aldiklarini cok merak ediyorum takima verdikleri katki herkesin gözü önünde iste
Yönetim artik gitmeli FB’nin yeni bir heyecana ihtiyaci var
Bu yönetimle sadece para yönünden iyi bir yerlere gideriz.
Yoksa Futbol Klübü yönetiminde HICBIRSEY YAPAMIYORLAR ISTE
Gözde Karataş
19-06-2010, 22:46
eskiye ragbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. geçen sene ki üzüntülerimiz tekerrür edecek, içim çekilecek. ne denebilir ki? kaçan şampiyonluğunun üstüne bi darbe daha... forvette guiza,kenarda daum,yönetimde aziz. söylenecek söz kalmıyor.
Mete Eker
20-06-2010, 01:24
Ayıp arkadaşlar ya.
Futbol hariç tüm branşlarda şampiyon olmuşuz.(ki futbolda da 2 dakka olduk :D )
Kabul futbolda çok başarılı yönetilmiyor klübümüz ama spor sadece futbol olmadığına göre yönetimimize genel olarak başarılı diyebiliriz.
Daum'dan ezelden beri nefret etsem de bu sene memnundum yaptıklarından.
Yeni kurulmuş sayılabilecek bir kadro ile gayet iyi gitti takım ama kadronun derin olmayışı ve forvetin guiza oluşu durdu önümüzde.
Futbolda çok kızsamda spor klübümüze toptan bakılınca yönetim fazlasıyla başarılı.
Eyüp Toktaş
20-06-2010, 01:43
Ayıp arkadaşlar ya.
Futbol hariç tüm branşlarda şampiyon olmuşuz.(ki futbolda da 2 dakka olduk :D )
Kabul futbolda çok başarılı yönetilmiyor klübümüz ama spor sadece futbol olmadığına göre yönetimimize genel olarak başarılı diyebiliriz.
Daum'dan ezelden beri nefret etsem de bu sene memnundum yaptıklarından.
Yeni kurulmuş sayılabilecek bir kadro ile gayet iyi gitti takım ama kadronun derin olmayışı ve forvetin guiza oluşu durdu önümüzde.
Futbolda çok kızsamda spor klübümüze toptan bakılınca yönetim fazlasıyla başarılı.
Mete’cím Futbol haric tüm branslarin sponsoru var .
Yani Aziz Bey YÖNETMIYOR ORALARI
YÖNETSEYDI ORALARDADA SAMPIYONLUK HAYAL OLURDU
Sorun su ki - ne yazik ki - bizde herkes herseyi biliyor.
Kimse demiyor ki yanima futboldan anlayan birilerini alayimda birseyler sorayim.
Sonucta ne yazik ki iste böyle oluyor.
Murat Sarıkaya
20-06-2010, 12:49
28 Haziran'da kamp başlayacak kaldı 8 gün, ne yapacağınıza karar verin artık. Önceden kamplara yeni transferler yetişemiyor diye kızarken artık yeni transferlerde yok işin garibi hocada yok. Kovacaksanız kovun kaldı 8 gün.
Mete Eker
20-06-2010, 13:20
Mete’cím Futbol haric tüm branslarin sponsoru var .
Yani Aziz Bey YÖNETMIYOR ORALARI
YÖNETSEYDI ORALARDADA SAMPIYONLUK HAYAL OLURDU
Sorun su ki - ne yazik ki - bizde herkes herseyi biliyor.
Kimse demiyor ki yanima futboldan anlayan birilerini alayimda birseyler sorayim.
Sonucta ne yazik ki iste böyle oluyor.
Yapma Eyüp hocam
Sadece sponsorlar mı yönetiyor o takımları.M. Ali Aydınlar oturuyor söylediğine ama o da uzunca süre yönetimde bulunmuş ve hatta kendisi de diyor ki "fenerbahçe kulübü izin verdiği sürece kendilerine hizmet etmek istiyorum".
Yani oraya klüp görevlendirdi.
Futbol için yönetimi başarılı bulmuyorum tabi ki ama yanına futboldan anlayan birini de aldı Aziz Yıldırım. O da Aykut Kocaman...
Özellikle iç transferde Aykut Hocanın çok daha fazla faydasını görmeliydik diyorum ben.Bence yetersiz kaldı.
Mesela Gökhan Gönül'ü Rıdvan Dilmen'in önerdiği söylenir.Aykut Hoca da böyle gençler bulmalıydı ama yetersiz kaldı bence.
Eyüp Toktaş
21-06-2010, 02:40
Aziz Baskan tüm dünyayi bize güldürüyor.
Helal sana Aziz Baskan
http://www.aksam.com.tr/2010/06/20/haber/spor/7371/bu_sozler_kavga_cikarir_.html
http://www.milliyet.com.tr/alman-basinindan-fenerbahce-ye-agir-elestiri/spor/sondakika/20.06.2010/1253198/default.htm
Bu kafayla gidersek Aziz Baskan yakin bir zamanda kendisi hoca olacak FB'nin basina
Eyüp Toktaş
21-06-2010, 02:41
Yapma Eyüp hocam
Sadece sponsorlar mı yönetiyor o takımları.M. Ali Aydınlar oturuyor söylediğine ama o da uzunca süre yönetimde bulunmuş ve hatta kendisi de diyor ki "fenerbahçe kulübü izin verdiği sürece kendilerine hizmet etmek istiyorum".
Yani oraya klüp görevlendirdi.
Futbol için yönetimi başarılı bulmuyorum tabi ki ama yanına futboldan anlayan birini de aldı Aziz Yıldırım. O da Aykut Kocaman...
Özellikle iç transferde Aykut Hocanın çok daha fazla faydasını görmeliydik diyorum ben.Bence yetersiz kaldı.
Mesela Gökhan Gönül'ü Rıdvan Dilmen'in önerdiği söylenir.Aykut Hoca da böyle gençler bulmalıydı ama yetersiz kaldı bence.
Mete'cim 12 yil sonra mi anladi hatasini ve Aykut'u aldi yanina ?
Klüp görevlendirmis olabilir ama onlarin isine karismadigi icin orada basari var.
Eger karissa inan basari gelmez
Hakan Ateşler
21-06-2010, 15:59
hala teknik direktörümüz belli değil, aragonesin geldiği sene gibi geç kalınmaya başlandı. beni herkes bilir hep istikrarcıyımdır. ama bu kavgada bu karmaşada daum olmaz. tek seçenek aykut. o da neden? tanıyor biliyor, türkçe konuşuyor diye... yoksa yabancı TD de gelirse çok yazık olur. ama daum bu saatten sora bu kafayla bu huzursuzllukla çok zor...
Murat Sarıkaya
21-06-2010, 17:02
Stoch için 3. sınıf futbolcu demiş.
Soruyorum bu dahi teknik direktöre. Madem 3. sınıf futbolcu 2 Twente maçında da tutamadın bu adamı. Stoch 3. sınıfsa sen kaçıncı sınıf teknik direktörsün?
Ozan Karaer
21-06-2010, 17:11
Yüksek tazminatı yönetimin elini kolunu bağlamış durumda..Önceki dönemlerde teknik direktör ve oyuncular için verdikleri paralardan sonra,tekrar böyle bi durum yaşamak istemiyolar ama taraftar da Daum'u takımın başında istemiyor..2 final maçını öyle ya da böyle kaybeden,dönem içinde sayısızca hata yapan bir teknik adamı önümüzdeki sene yine izleyecekmiyiz acaba,merak ediyorum..Eminim yönetim kesinlikle bir formül bulma çabasındadır..Onların da tahammülü kaldığını düşünmüyorum..
Engin Kaşkaya
21-06-2010, 17:19
Bu Sene Takımın Başından Gideceği Kesin Daum'un.
Tazminat Vermemek İçin İstifa Ettirilmeye Çalışılıyor.Test Yaptırıldı Rutin Sağlık Kontrolü Deniyor Ama Acaba Daum Eski Alışkanlıklarına Devam Mı Ediyor Ediyorsa Gönderilmesi Kolaylaşacak.Varsayım Ama Medyaya Yansıtılan Bu İstemeselerde.
Murat Sarıkaya
21-06-2010, 17:22
İşin ilginci yönetim istemiyor, taraftar istemiyor, bence Daum'da kalmak istemiyor ama para herşeyin önüne geçiyor.
İlkay Şener
21-06-2010, 17:23
Stoch'u Aykut Kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. Fakat Stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. Mesela alınmasını istediğim Eden Hazard. Bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle birlikte Paris'te tam 8 saat Aykut Kocaman'dan telefon beklediler. Kendisini aradık ama cevap vermedi. Dolayısı ile Hazard'ı Chelsea kaptı.
Murat Sarıkaya
21-06-2010, 17:25
Stoch'u Aykut Kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. Fakat Stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. Mesela alınmasını istediğim Eden Hazard. Bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle birlikte Paris'te tam 8 saat Aykut Kocaman'dan telefon beklediler. Kendisini aradık ama cevap vermedi. Dolayısı ile Hazard'ı Chelsea kaptı.
O C sınıfı futbolcuyu 2 maçta da tutamadı. O zaman ya bize karşı Robben , Ribery oynasa ne yapacaktı büyük teknik direktör Daum efendi. Hazard'ın Chelsea'ye transfer olduğunu hiç sanmıyorum. Transfer gerçekleşse niye açıklanmasın ve Daum bunu nerden biliyor, yoksa Chelsea onay mı bekliyor Daum'dan. Bir Galatasaraylıdan ne kadar nefret ediyorsam aynı derecede bu Daum'dan da nefret ediyorum artık
Mert Yamalı
21-06-2010, 17:34
daum'u tartışmak istemiyorum, konu zaten malum ve kabak tadı verdi. ancak stoch konusunda niye böyle bir açıklama yaptığını iyi irdelemek lazım. stochu aramızda bize karşı oynadığı maçlar dışında izleyenimiz bir elin parmaklarını geçmez. mesela uğur boral da sevilla maçında sol kanatta ronaldo gibi oynamıstı o maç ama gerçek potansiyelini de biliyoruz.
stoch belkide gerçekten c sınıfı bir futbolcu, chelseanin o yaşta bir futbolcuyu niye bıraktığını ve bu muhteşem çocuğun slovakya gibi bir milli takımda niye ilk 11'e giremediğini şöyle etraflıca düşünmek gerek.
İlkay Şener
21-06-2010, 17:50
daum'u tartışmak istemiyorum, konu zaten malum ve kabak tadı verdi. ancak stoch konusunda niye böyle bir açıklama yaptığını iyi irdelemek lazım. stochu aramızda bize karşı oynadığı maçlar dışında izleyenimiz bir elin parmaklarını geçmez. mesela uğur boral da sevilla maçında sol kanatta ronaldo gibi oynamıstı o maç ama gerçek potansiyelini de biliyoruz.
stoch belkide gerçekten c sınıfı bir futbolcu, chelseanin o yaşta bir futbolcuyu niye bıraktığını ve bu muhteşem çocuğun slovakya gibi bir milli takımda niye ilk 11'e giremediğini şöyle etraflıca düşünmek gerek.
Çok doğru bir noktaya değinmişsin ayrıca benim takıldığım bir diğer konuda Hazard meselesi zira eğer Chelsea'ye transferi açıklanırsa değişik bir durum ortaya çıkacak.
Yusuf Yavuz
21-06-2010, 17:59
durmadan stoch hakkındaki yorumların üzerine gidileceğine, hazard konusundaki kısmını da irdelense ya..
Mert Yamalı
21-06-2010, 20:50
benim açıklamadan anladığım dauma inat bu oyuncunun alınmadığı. ya da daum sallıyor bilemiyoruz:) lakin hazard gibi bir oyuncuyu uygun ortam oluştuğu takdirde bizim yönetim kaçırmazdı.. chelsea ile anlaşmamışsa eğer mutlaka alınmalı
Mert Yamalı
21-06-2010, 20:51
bu arada stoch artık resmi olarak oyuncumuz, spekülasyonlar yerine elbetteki ilk bu konuyu konusmak daha mantıklı
Emre Diler
21-06-2010, 21:43
Adam resmen bizle dalga geçiyor ve bizim yönetimimizde saf saf onu izliyor.Şu adam kim oldu ki böyle konuşabiliyor ya kim:kizgin::kizgin:
İlkay Şener
21-06-2010, 21:48
Adam resmen bizle dalga geçiyor ve bizim yönetimimizde saf saf onu izliyor.Şu adam kim oldu ki böyle konuşabiliyor ya kim:kizgin::kizgin:
Yönetimin eli kolu bağlı Aragones faciasından kurtulmak için Daum ne isterlerse kabul etmişler belli ki yoksa tazminat olarak milyon dolarlar ödediğin bir teknik adamın hemen arkasından gelen adamın sözleşmesine de bu kadar tazminat maddesi konulur mu..
Fuat Rıhtım
21-06-2010, 22:11
Twente'yi bu sene taşıyan 2-3 tane futbolcu vardır. Bu oyuncu öyle 2 maçla izlenerek alınmamıştır. Tamam transfer konusunda beceriksizliğimiz var ama kalkıp Daum dedi diye bunu böyle bellemek yanlıştır. Stoch bize şampiyon bir takımın taşıyıcı oyuncularından olarak gelmiştir. Diğer etkili isimlerinden birisi Ruiz, Nkufo ve görünmeyen kahramanlardan olan Tiote'dir. Bu oyuncuyu izleyen çok az kişi var diye kötü oyuncu olacak değil.
Chelsea kadroda o oyuncuyu düşünmediğini sene içinde açıklamıştı. Çünkü kanatlarında gerçekten çok kaliteli isimler vardı. Taraftarları inanılmaz tepkide göstersede, Ancelotti istemediğini söyledi. Bu konular onlar için önemsiz çünkü paranın konuştuğu bir takımdan bahsediyoruz. Bizdende Abdülkadir çok kaliteli kumaşı olan bir oyuncuydu, hatta alt yapıda bulunan Okan Alkan'a, Gökhan Gönül'den bile iyi olacak deniyor ama ne hallerde olduklarını görüyoruz. Oynatmıyoruz, bitiriyoruz ve yolluyoruz. Chelsea ise kiraladı, kiraladığı yerde iyide bir verim aldı. Ha bizim gibi kariyerlerini bitirmedi ama sonucu yine aynı oldu. Kakuta'dan bile çok değer veriliyordu Chelsea taraftarlarından Stoch'a ama yollandı.
Stoch'u izlemediğiniz için böyle bir yorum yapabilirsiniz ama Stoch'un şu anda oynamamasının tek sebebi sakatlığıdır. Dizinden bir sakatlık geçirdi ve turnuvada olmayacağı bile söyleniyordu. Ama daha yeni Avrupa futboluna sunulmuş bir oyuncu, şampiyon bir takımın yorgunluğundan sonra birde sakatlık sonrası ilk 11'e giremedi. Bunda art niyet aramanın bir faydası olmaz kimseye.
Umarım Stoch hakkında biraz açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.
Bu arada teknik direktör konusunda ben Daum'dan çok, anlaştığımız ismi merak ediyorum. Daum süreci uzadıkça transfer sürecide uzuyor. Anlaştığımız ya da anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular varmış sanırım ama iyide olsa kötüde olsa bu oyuncular, Daum süreci uzadıkça bu anlaşmalarda sağlanamıyor.
Fatih Karamustafaoğlu
22-06-2010, 13:42
koskoca FENERBAHÇE'yle oyuncak gibi oynuyor daum efendi, kendisi a sınıfı ya !!
bu fırsatı ona verenlere yazıklar olsun..
Murat Sarıkaya
22-06-2010, 13:53
Ntv Spor spor servisi programına Fox tv spor genel müdürü katıldı ve daum ile yaptıkları röportajın gerçek olduğunu söyledi.Genel olarak söylenenler şunlar
*Evine gittik ama kamerayı almadı içeriye
*Kendine karşı kullanılabilir diye yalanladı bu röportajı
*Fox tv´den rica ediyor eğer bu röportaj yayınlamazsa ilerde Fox tv´ye görüntülü röportaj vericeğini söylüyor.(buradan daum´un gideceğini kendi bile bildiğini anlıyoruz)
-Bunlara sms attığını söylüyor spor müdürü yani ellerinde belge var.
Engin Kaşkaya
22-06-2010, 14:28
Hata Daum un Değil Fenerbahçe Yönetiminin.Ders Çıkarmak Gibi Bir Özellliği Yok Görev Alanların.Daha Geçen Sene Aragones İ Gönderene Kadar Kırk Takla Attılar.Yüksek Tazminat Başa Bela Olmuştu.Bu Senede Daum Geldi Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Tartışmayacağım.Ama Yeniden Görev Verilen Daum un Sözleşmesinde Yok Yok Aragones inkinden Daha Ağır Ev Kirası Giderleri Vb Bir Sürü Madde Var.Yapılan Anlaşmalar Genelde 3 Senelik Yapılıyor Hani İstikrar Olsun Diye.Ama Olmayıncada Gönderene Kadar Bin Dereden Su Getiriyoruz.
Yapılacak Anlaşmalar 1+1 Yıllık Ayrıca Şampiyonluk Yada Avrupa Başarısı Gibi Maddelerle Desteklenmeli.
Daum Bu Sene Fenerbahçe'nin Başında Olmayacak Bunu Artık Adımız Gibi Biliyoruz.Aykut Kocaman İsmi Fenerbahçe'de Görmek İstediğim Bir İsim.Ama Korkum Rıdvan Gibi Harcanması.
Fatih Demirel
22-06-2010, 14:49
Daum Bu Sene Fenerbahçe'nin Başında Olmayacak Bunu Artık Adımız Gibi Biliyoruz.Aykut Kocaman İsmi Fenerbahçe'de Görmek İstediğim Bir İsim.Ama Korkum Rıdvan Gibi Harcanması.
+ 1907
Ege Uysaler
22-06-2010, 14:58
kurumsal çingenelik yapıyor klüp iki yıldır adamlar şartları sunmuş sende kabul etmişsin o zaman cezasını çekeceksin daum sonuna kadar haklı kovmak istiyorsan sözleşme orda şartlar orda
"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."
Ferhat Adsız
22-06-2010, 15:07
kurumsal çingenelik yapıyor klüp iki yıldır adamlar şartları sunmuş sende kabul etmişsin o zaman cezasını çekeceksin daum sonuna kadar haklı kovmak istiyorsan sözleşme orda şartlar orda
Çok doğru .Hem Dauma 3 yıllık sözleşme imzalat hem de bu camiayı rezil et. Ayrıca ben de gelecek olan teknik adamı merak ediyorum Aykut Kocaman dışında biriyse eğer.Bizim yıllardan beri yaptığımız yanlışlardan biri de önce oyuncu alıp sonra teknik direktör getirmek.
Emre Gençay
22-06-2010, 15:55
daum demiş ki tazminatımın 4 te birini(2.4 milyon euro)talep ettim yönetim kabul etmedi...eğer bu doğruysa yönetim hakkındaki düşüncelerim cok değişir!!!
Mert Yamalı
22-06-2010, 16:23
Twente'yi bu sene taşıyan 2-3 tane futbolcu vardır. Bu oyuncu öyle 2 maçla izlenerek alınmamıştır. Tamam transfer konusunda beceriksizliğimiz var ama kalkıp Daum dedi diye bunu böyle bellemek yanlıştır. Stoch bize şampiyon bir takımın taşıyıcı oyuncularından olarak gelmiştir. Diğer etkili isimlerinden birisi Ruiz, Nkufo ve görünmeyen kahramanlardan olan Tiote'dir. Bu oyuncuyu izleyen çok az kişi var diye kötü oyuncu olacak değil.
Chelsea kadroda o oyuncuyu düşünmediğini sene içinde açıklamıştı. Çünkü kanatlarında gerçekten çok kaliteli isimler vardı. Taraftarları inanılmaz tepkide göstersede, Ancelotti istemediğini söyledi. Bu konular onlar için önemsiz çünkü paranın konuştuğu bir takımdan bahsediyoruz. Bizdende Abdülkadir çok kaliteli kumaşı olan bir oyuncuydu, hatta alt yapıda bulunan Okan Alkan'a, Gökhan Gönül'den bile iyi olacak deniyor ama ne hallerde olduklarını görüyoruz. Oynatmıyoruz, bitiriyoruz ve yolluyoruz. Chelsea ise kiraladı, kiraladığı yerde iyide bir verim aldı. Ha bizim gibi kariyerlerini bitirmedi ama sonucu yine aynı oldu. Kakuta'dan bile çok değer veriliyordu Chelsea taraftarlarından Stoch'a ama yollandı.
Stoch'u izlemediğiniz için böyle bir yorum yapabilirsiniz ama Stoch'un şu anda oynamamasının tek sebebi sakatlığıdır. Dizinden bir sakatlık geçirdi ve turnuvada olmayacağı bile söyleniyordu. Ama daha yeni Avrupa futboluna sunulmuş bir oyuncu, şampiyon bir takımın yorgunluğundan sonra birde sakatlık sonrası ilk 11'e giremedi. Bunda art niyet aramanın bir faydası olmaz kimseye.
Umarım Stoch hakkında biraz açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.
Bu arada teknik direktör konusunda ben Daum'dan çok, anlaştığımız ismi merak ediyorum. Daum süreci uzadıkça transfer sürecide uzuyor. Anlaştığımız ya da anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular varmış sanırım ama iyide olsa kötüde olsa bu oyuncular, Daum süreci uzadıkça bu anlaşmalarda sağlanamıyor.
ben sadece soru işaretleri taşıyordum açıkçası, böyle stoch u bilen, takip eden kişilerden alınan iyi yorumlar mutlu ediyor beni.
umarım daum bunda da yanılır, bekleyip görelim:)
Burhan Tektaş
23-06-2010, 09:01
Daum kalsın mı?
Hayır. Şampiyonluğun kaçmasında en büyük sorumlu Daumdur gönderilsin
27057 %75.52
Evet. Şampiyonluğun kaçmasının Daumla alakası yok kalsın
8768 %24.47
Toplam: 35825 oy
antu'nun anketi gayet herşeyi açıkca ortaya koyuyor sanırım...
Ferhat Durup
24-06-2010, 23:55
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/19234/ve-daum-gidiyor
ÇOK ŞÜKÜR....
Mehmet Sabırlı
24-06-2010, 23:58
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/19234/ve-daum-gidiyor
ÇOK ŞÜKÜR....
Bende aynı linki yapıştıracaktım. Çok şükür dediğin gibi. İnşallah fos çıkmaz haber...
İlkay Şener
25-06-2010, 09:01
Merak etmeyiniz gitse bile 2 sene sonra gelir tekrar başa..
Ömer Özçetin
25-06-2010, 13:34
Daum bugün gidiyor inş...
Gözde Karataş
25-06-2010, 15:26
inş geldiği gibi gitmesini de bilir.
Engin Kaşkaya
25-06-2010, 15:31
1 2 saate resmi açıklama gelecek diyor kaynaklar.hadi hayırlısı ondan sonra da transferler patlasın artık...
Arif Kocamanoğlu
25-06-2010, 16:06
Hayırlısı olur ...
Fatih Demirel
25-06-2010, 16:15
Bütün siteler 1-2 saate resmi açıklama gelir diyor. Öyleyse bye bye Herr Daum
Birol Kösem
25-06-2010, 16:42
Gelen Gideni Aratmasın Da Başka Bişiy İstemem.
Aykut Mu Gelicek Takımın Başına? Bilgisi Olan Var Mı ?
Özgür Okcu
25-06-2010, 16:55
Daum'un gideceğini söyleyen kaynaklar yerine Aykut Kocaman'ın geleceğini söylüyo.Hayırlı olsun şimdiden.
Fatih Demirel
25-06-2010, 17:06
Aykut Kocaman'ın gelmesini istiyorum ama Rıdvan gibi harcanmaz inşallah.
Burak Babacan
25-06-2010, 17:59
1 2 saate resmi açıklama gelecek diyor kaynaklar.hadi hayırlısı ondan sonra da transferler patlasın artık...
Bütün siteler 1-2 saate resmi açıklama gelir diyor. Öyleyse bye bye Herr Daum
Kulüp şuan sahaya çim ekmek ile meşgul rahatsız etmeyin başkanı :)
Burhan Tektaş
25-06-2010, 19:28
Kulüp şuan sahaya çim ekmek ile meşgul rahatsız etmeyin başkanı :)
benim aklımada benzer birşey gelmişti kısaca güzel özetlenmiş durum :D
Ömer Özçetin
25-06-2010, 20:37
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/international/2010/06/25/christoph-daum/vertrag-aufgeloest-bei-fenerbahce-istanbul.html
Daum ve Fenerbahçe Sözleşmeyi karşılıklı fesh etti.
"Boğaz'daki tiyatro nihayet bitti.Christoph Daum ve Fenerbahçe bir sözleşme kararı üzerinde anlaşmaya varmışlardır.Alman çalıştırıcı € 2.3 million teklif sonrası kabul etti.Türk kulübü ile bir gün boyu süren çamur savaşı sona erdi. Daum 56 yaşında bile muayene ve tıbbi sınava zorunlu tutuldu. Daum (hamile eşi) Marcel, Assi ve Tumani Kaleci koçu Gehrke'nin işi makul bir gerekçe olmadan sonlandırıldı. Görünüşe göre Türkler çalıştırıcıyı hatalara kışkırtmak, böylece sözleşmeyi haber vermeden ya da direk fesh etmek istedi. Ancak bundan sonra kulüp patronu Yıldırım klübünü kurtarabildi. Daum'un sözleşmesi 2012 yılına kadar devam ediyordu." BİLD
Fuat Rıhtım
25-06-2010, 22:34
Daum kulüp binasında.
Galiba sözleşme feshediliyor.
Buğra Aykan
25-06-2010, 22:58
Daum gitti. Güle güle Daum!
Serkan Kılınç
25-06-2010, 22:58
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Bende tvde gördüm. Altyazı geçti son dk diye:D
Emrah Sandıkçı
25-06-2010, 23:05
Stoch'un geleceği kurtuldu. :D
Buğra Aykan
25-06-2010, 23:12
Teknik direktörümüz Sayın Cristoph Daum ve yardımcısı Sayın Roland Koch ile yapılan görüşme neticesinde kendilerinin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Sayın Daum ve Sayın Koch'a bugüne kadarki çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Burhan Tektaş
25-06-2010, 23:12
Gözümüz aydın :D
Fatih Demirel
25-06-2010, 23:13
Gitti :dans::dans::dans:
Mert Çubukçu
25-06-2010, 23:14
Teknik direktörümüz Sayın Cristoph Daum ve yardımcısı Sayın Roland Koch ile yapılan görüşme neticesinde kendilerinin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Sayın Daum ve Sayın Koch'a bugüne kadarki çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Burak Babacan
Bu başlığın hemen burdan taşınmasını rica ediyorum :D
Buğra Aykan
Bu başlığın hemen burdan taşınmasını rica ediyorum :D
+1907
İlkay Şener
25-06-2010, 23:15
Umarım Aykut Kocaman'la KOCAMAN mutluluklar yaşarız..
Emre Diler
25-06-2010, 23:15
çok şükür Allahım ya çok şükür büyük bir felaketten kurtulduk.Artık bu kulubden değil içeri maçlarını bile izlemessin inşallah
Olgu Gencer
25-06-2010, 23:16
Umarım Aykut Kocaman'la KOCAMAN mutluluklar yaşarız..
:dans:
Buğra Aykan
25-06-2010, 23:17
En çokta gençlerin önü açılcak yeni taktikler yeni oyuncular denenecek buna seviniyorum.
Ali Akdemir
25-06-2010, 23:18
3. defa gelmemesi dileğiyle..
Ufuk Coşkun
25-06-2010, 23:18
Oh be :) Güle güle Daum :)
Halil Didikoğlu
25-06-2010, 23:21
:kanka:Bu başlığın hemen burdan taşınmasını rica ediyorum :D
Alican Gülberk
25-06-2010, 23:22
:dans::reis:oh bee
Saygın Özkan
25-06-2010, 23:24
Geç oldu, güç oldu, ama sonunda bu dert de bitti, Allah başka sıkıntı yaşatmasın ..!
Halil Didikoğlu
25-06-2010, 23:28
iyi şeyler söylüyor en azından gerçi belki Daumda ülkeden çıkınca yada parası yatınca alman basınında sallamaya başlar bellide olmaz...
Kenan Ergün
25-06-2010, 23:52
Doğru söze ne denir?
Engin Kaşkaya
26-06-2010, 00:18
Hakkımızd Hayırlısı Neyse O Olsun.
Ömer Özçetin
26-06-2010, 00:56
Açıkcası Daum'a da üzüldüm. Onun hakkında da hayırlısı olsun. Fenerbahçe defteri zaten kapanmıştır.
Yarın kızımın mezuniyeti var ona gidicem demiş:)
Aldığı tazminata gelince o da bizim hatamız. Ders olsun bundan sonrası için.
Tolga Sülün
26-06-2010, 01:12
allahım sana şükürler olsun :D
Mehmet Sabırlı
26-06-2010, 01:46
Bir daha her önüne gelene 3'er yıllık sözleşme yapmaz inşallah Sayın Başkan...
Berat Elinç
26-06-2010, 04:36
aziz yıldırım kaldığı müddetçe buna hazır olmalısın :D
Muhammed Turan
26-06-2010, 10:03
İnşallah Lucescu'yu getirirler.
Nurullah Şakir
26-06-2010, 10:25
Çok şükür rezalet sona erdi.
Can Ayyıldız
26-06-2010, 12:18
İnşallah Lucescu'yu getirirler.
Yeni hoca Aykut Kocaman.
Baran Kutlu
26-06-2010, 15:27
Lütfen bu başlık derhal "dünyadan futbol" forumuna taşınsın.Yeter burda görmeyelim artık şu adamı..
Murat Sarıkaya
26-06-2010, 16:32
Ve kurtulduk.
Ozan Karaer
26-06-2010, 16:43
Daum'un gideceğini ilk geldiğinde Daum'la sözde yola devam kararı alındığı zaman tahmin etmiştim ve beklenen oldu.. Sanırım yeni sezonda tek yetkili Aykut olacak takımda,biraz endişeli bi durum olacak diye düşünüyorum..Aykut'a güvenemediğimden değil ama FENERBAHÇE için biraz erken karar değil mi diye düşünüyorum..
Neyse hayırlısı olsun artık,Daum'un gidişi takım adına,özellikle TARAFTAR adına çok sevindirici bir karar oldu..:)
Ferhat Adsız
26-06-2010, 18:39
Duygusal açıklamalar yaptı yine :)
Nur Acar
27-06-2010, 02:16
köprüyü geçene kadar meselesi alırız bi haftaya kadar beddua haberlerini
Ali Akdemir
27-06-2010, 15:28
aynen haftaya Bild gazetesine veriştirir :rolleyes:
Abdurrahman Aksakal
27-06-2010, 15:35
Lütfen bu başlık derhal "dünyadan futbol" forumuna taşınsın.Yeter burda görmeyelim artık şu adamı..
'dünyadan futbol' da olmaz direk çöp kutusu falan yokmu shift+del yapalım görünmesin ortalarda..
Emre Diler
27-06-2010, 16:37
'dünyadan futbol' da olmaz direk çöp kutusu falan yokmu shift+del yapalım görünmesin ortalarda..
aynen ya hatta öyle bir yere atılsın ki bir daha istenilsede bulunamasın:D:D
ohh be daum gitti keyfim yerine geldi:D:D:dans:
Kürşat Pak
27-06-2010, 17:36
3 hafta no post yedım bıde bunun için..
Fatih Demirel
27-06-2010, 19:58
3 hafta no post yedım bıde bunun için..
:D:D:D
Bugün Almanya-İngiltere maçına bakıyorum
Almanya 4-1 yeniyor ama hala gole gidiyor. Alman disiplini...Oyundan kopmuyorlar.
Acaba Herr Daum Alman değil miydi? :rolleyes:
Erkin Karadan
27-06-2010, 21:40
Almanya 4-1 yeniyor ama hala gole gidiyor. Alman disiplini...Oyundan kopmuyorlar.
güzel bir yaklaşım olmuş :D:D
Burhan Tektaş
28-06-2010, 00:12
İşin garibi bizim gönderdiğimiz Löw var takım başında. Ayrıca Daum nedense 1-0 olsun bizim olsun dedi. Bizim olmadı :S
Burak Babacan
28-06-2010, 16:39
Bu başlık neden hala burada.
Birol Kösem
05-08-2010, 15:50
Aziz Günah Keçisini Buldu. Acaba Girilen Onca Poziyondan Bir Teki Girse Böyle Radikal Bir Karar Alabilirmiydi Çok Merak Ediyorum.
Daum Başrılıdır Demiyorum. Bizde 2.lik Asla Başarı Değildir Ama 10 Puan Gerimizdeki İki Ezeli Rakibimiz Bile İstikrar İçin Hocalarını Tutuyosa Biz Daum'u Sırf Birilerinin Koltuğu Sallanmasın Diye Göndermemeliyiz. Kaldi Ki Yerine Kim Gelecek. Eğer Mourinho, Capello Falan Gelecekse Sorun Yokta Tutup Da Aragonez Gibi Bi Adam Getireceklerse Hiç Yollamasınlar Daha İyi. Beni Korkutan Daum'un Gidecek Olması Değil Gelenin Gideni Aratacak Olması. Umarım Öyle Olmaz.
Korktuğum Başımıza Geliyor Galiba. Aziz Yine Hoca Kovup Koltuğunu Kollamaya Mı Çalışacak Yoksa Bir Kez Olsun Hatasını Kabul Edip Valizini Mi Toplayacak? Bu Sorunun Cevabını Çok Da Merak Etmiyorum Çünkü Ne Yapacağını Adım Gibi İyi Biliyorum. Şampiyonluğun Kaçışının Faturasının Tek Başına Daum'a Kesilmesinin Yanlışlığını Bu Sezon Da Kahrolarak Çekmeyiz Umarım. Ne Oldu Yani Daum Gitti Dertler Bitti Mi ? Kaçan Şampiyonlukta Daum'un Payı Yönetimden Daha Mı Fazlaydı? Böyle Bir Tramvadan Sonra Aziz'e Bir Günah Keçisi Gerekiyordu O Da Bunu Fazla Uzaklarda Aramadı. Daum Gönderilebilirdi De Eyvallah Ama Yerine Gelen İsim Çok Daha Kariyerli Onun Gönderilmesine Değecek Birisi Olmalıydı. Aykut Kötü Hoca Değil Ama Buradaki Ağırlığı Kaldırabilmesi Çok Zor. Heleki Mevcut Yönetimle Başarılı Olması Benim Gözümde İmkansız. Bakalım Aykut'un Arkasında Ne Kadar Duracaklar? Young Boys Maçında Yönetim Aleyhine Yapılan Protestolar Sıklaşınca Göreceğiz.
Murat Karaman
22-03-2011, 14:53
E.Frankfurt'ta Skibbe'nin yerine teknik direktörlüğü getirildi.
Çağrı Erdoğan
22-03-2011, 17:18
E.Frankfurt'ta Skibbe'nin yerine teknik direktörlüğü getirildi.
2 haftaya 1-0'a yatırmaya başlar takımı=)
Alp Hacıoğlu
17-05-2011, 09:31
En son 7 maçta 3 puanı ne zaman gördün Daum :)
gittiği yerden de paketlendi
Murat Karaman
17-05-2011, 09:54
Durumu bugün netleşiyor bildiğim kadarıyla. Alamanya acı vatan :)
Bi de Avram Grant var. Yılmaz Vural gibi oldu durumu. Geçen sene Porstmouth'u, bu yıl West Ham'ı Championship'e gönderdi. Yılmaz Vural hoca ile yarışır bence, kazananı foto finiş belirler. :)
İlker Kırıt
17-05-2011, 10:26
Durumu bugün netleşiyor bildiğim kadarıyla. Alamanya acı vatan :)
Bi de Avram Grant var. Yılmaz Vural gibi oldu durumu. Geçen sene Porstmouth'u, bu yıl West Ham'ı Championship'e gönderdi. Yılmaz Vural hoca ile yarışır bence, kazananı foto finiş belirler. :)
bi sezonda 2 farklı takımı ligden düşürebilme yeteneği sadece yılmaz vuralda vardır
bence fotofiniş değilde yılmaz vurala ''beyaz bayrak ayna'' diyebiliriz:D
Murat Karaman
17-05-2011, 10:27
Avram Grant bir sezon ile kaçırdı bu büyük piyangoyu. :)
Emre Diler
18-05-2011, 00:44
Kimse kusura bakmasın diyecem
Beter ol Daum !!!
Murat Karaman
15-08-2011, 10:33
Cilt kanseri teşhisi konulmuş, umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.