PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Christoph Daum

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Bekir Çelikten
21-02-2010, 01:18
Ya arkadaşlar Volkan'a kızmayın,sizin kızmanız gereken en önemli kişi Daum'dur.Arkadaşlar anlamıyorum dünyada başka antrönörmü yokki gidip gelip daumu getiriyorlar ,sakat değillerse eğer Önder ve Bekir'i oynatmamak hangi akla hizmettir,bizim yerli bir hoca olsa yemin ederim tefe koyarlar .Değişim zamanı gelmiştir bunu ne kadar kısa zamanda yapılırsa o kadar hayırlı olur.Kısır bir döngüdür gidiyor ,Allah aşkına hangimiz FB maçı olunca eskisi gibi heyecanlı oluyoruz,yok,yok,yok,çünkü FB değişim demek FB heyecan demek .Ben Başkanın heyecanını kaybettiğini düşünüyorum .

Bekir Çelikten
21-02-2010, 01:24
Sayın Aykut kocaman ,sizin bu işle ilgili saha fazla mesai yapmanız gerekiyor .Değişim şart ,bu takımın bazı oyuncularının değişmesi lazım ,dünya alem anladı siz anlamadınız Selçuk,Ail bilgin, Deniz ve Daumun bu bu takımdan gitmesi iazım.Her gün dua ediyorum bu selçuk bu takımdan gitsin diye inanın kadroda olduğu zaman canım maç seyretmek istemiyor.

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 22:16
Daum oyuncu böyle mi kazanılır.Formsuz oyuncuyu yem niyetine sahaya atıyorsun.Yine kötü oynuyor.Zaten taraftarın sabrı artık kalmamış,patladılar.Guiza'yı da daha kazanamamak üzere kaybettin.Böyle mi yönetilir takım.

Buğra Aykan
22-02-2010, 22:51
Güiza'yı tamamen kaybetcem diye takımı batıran Daumdan Allah razı olsun.

Emre Diler
22-02-2010, 23:21
inşallah şampiyon olamayızda sen de çıkıp gidersin

Bihter Balkuvar
22-02-2010, 23:22
daumla karşılaşmak isterim.. yahu bu adamdaki futbolcuyu ve taraftarı soğutma, doldurma, küstürme merakı nedir ya?! her seferinde mi aynı senaryo olur ya.. neden takımı yakmaya çalışıyosunki.. akrabanlarınla bi alıp veremediğin mi var??

Ufuk Coşkun
22-02-2010, 23:22
inşallah şampiyon olamayızda sen de çıkıp gidersin

Bugün gitse razıyım,Aziz başkan 2 sezondur öyle gereksiz işler yapıyor ki.Bari bir gerekli iş yap,ya Daum'un kulağını çek yada gönder.Yeter artık bizde insanız!

İlkay Şener
22-02-2010, 23:34
Bugün gitse razıyım,Aziz başkan 2 sezondur öyle gereksiz işler yapıyor ki.Bari bir gerekli iş yap,ya Daum'un kulağını çek yada gönder.Yeter artık bizde insanız!

3 Yıl ÜSTÜSTE şampiyonuz renkdaş sıkma canını :):)

Buğra Aykan
22-02-2010, 23:39
Oturt Güizayı bi kaç maç kenarda koy Gökhan ve ya Semihi. Onu da yapmıyor adam her maç direk 11

Emre Diler
22-02-2010, 23:40
adamın bahanesi var buğram adam kendi hatasını saklamak için guizayı sahaya sürüyor

İlkay Şener
23-02-2010, 00:01
Sergen ne güzel söyledi...Kadıköyde bile tek forvet oynuycaksan bu kadar çok Forveti neden alıyorsun...??

Yusuf İnan
23-02-2010, 00:02
yeter Christoph Daum yeter.

2-0dan sonra bizim arkamıza yaslanıp maçı rahat rahat izlememiz gerekirken Dahi teknik direktörümüz sağolsun bizi yalnız bırakmıyor. Takımı arkaya yaslayıp bizle beraber maçı izlemeye başlıyor hemde stadın en güzel yerinden. sonuç 3 haftadır olduğu gibi yine hüsran yine hüsran.
olan bize oluyor.

Oğuzhan Yılmaz
23-02-2010, 00:02
Sergen ne güzel söyledi...Kadıköyde bile tek forvet oynuycaksan bu kadar çok Forveti neden alıyorsun...??

iLk defa doğru bişey demiş... +1907

Kutay Soylu
23-02-2010, 00:25
Ya arkasına dönüp taraftara hayır diye kafa sallıyor böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar ya.Şok oldum maçı izlerken.Resmen diyor ki size inat yapıyorum bunu.

İlkay Şener
23-02-2010, 00:37
Ya arkasına dönüp taraftara hayır diye kafa sallıyor böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar ya.Şok oldum maçı izlerken.Resmen diyor ki size inat yapıyorum bunu.

açıklama yapmış bana hakaret etti semihin oyuna alınmasıyla ilgisi yok diye..

Gözde Karataş
23-02-2010, 00:57
daum, guiza, deniz hikaye... sorunların efendisi protokolde.

Eray Şen
23-02-2010, 01:32
severim Daumu ama çok ayıp etti bugün oyuncusuna çok..ıslıklanacağını bile bile oyundan çıkarttı..yazıklar olsun

Saygın Özkan
23-02-2010, 01:48
Bildiğimiz Daum, fazlasını beklememek lazım......

Abdurrahman Aksakal
23-02-2010, 01:49
göz göre göre Guiza'yı yem etti taraftara. bu kadar düşüncesiz bi hoca olabilirmi ya!

Fatih Özpınar
23-02-2010, 02:27
Taraftar Lillie maçında Guiza'nın gönlünü almalı. Guiza bunları haketmiyor. Ben o forma altında her ne kadar çok da gol kaçırsa aldığı parayı hakettiğine inanıyorum. Bu takımdan kimler geldi kimler geçti. Kezman kaçırdığı penaltı ile koca bir sezonu heba etmişti. Guiza'ya sinir olsam da kızsam da bağırsam da o çubuklu formayı giyen her futbolcu değerlidir. Guiza'ya destek zamanı arkadaşlar...Bir lafım da Daum'a...bu kaçıncı maç oldu öne geçip geçip puan kaybettiğimiz. bunun farkına varamıyorsan neden orada oturuyorsun. araştır bunun nedenlerini maç esnasında mı müdahale edersin maçlardan önce mi sonra mı ne yapacaksan yap artık. Henüz tren kaçmış değil !!

Cem Demirtaş
23-02-2010, 09:27
Sen zaten betersin de seni bulup geri getirenler senden beter..

Özgür Tütün
23-02-2010, 11:04
Daum'u mu yollicaksın sen mi gidiceksin başkanım ???

Akif Coşkun
23-02-2010, 12:55
hiç kimse sana küfür falan etmedi böyle seyircinin isteğine göre oyuncu çıkarıp alırsan bu takım hiçbirşey yapamaz!

Esra Kendi
23-02-2010, 13:50
hiç kimse sana küfür falan etmedi böyle seyircinin isteğine göre oyuncu çıkarıp alırsan bu takım hiçbirşey yapamaz!

Bugün o formanın altında ter döken guizaya yapılan terbiyesizliklerden sonra daumu ne kadar sevmesem dahi mabed dediğimiz yerde bunu yapanlar Daum'a tabiki de küfür etmişlerdir, diye düşünürüm ben.
Haa tabiki de Daum'un Guiza'yı o kendini bilmezlere inat çıkarmaması gerekmekteydi bu ayrı konu...
Tamamen yapılan şeyler terbiyesizlik ki bunu bizim taraftarlarımızın yapması çok üzücü...

Emre.Genç
23-02-2010, 14:07
Ya taraftarın ne suçu var it gibi bağırdık işte. Ama asıl suçlular Daum ve Bülent Yıldırım'dır. Her takdir hakkını Bursaya verip taraftarı galeyana getiren odur. Dauma gelirsek maç olmuş 2-0 çift forvete dönsene. 2-1 oldu takım korkak oynamaya başladı. Sonra malum 2-2. N'aptı Daum? Gökhan Ünal'ı aldı 86'da. Bunu benim dedem de yapar. Bizden ne farkı kaldı şimdi Daum'un. Marifet bu mu? Skora göre oyun değiştiren bir adam taktisyen olamaz. Bu adamın iyi becerdiği tek şey KONDİSYON. Onu da Roland KOCH yapıyo ya neyse. Güiza'ya gelince;boşuna vicdan muhasebesi yapmayın. Ona dün herkes küfretti. Ağladı diye evet ben de üzüldüm. Ama bunları düşünüp çalışıcaktı. Yürümeye dermanı yok adamın. Son olarak da ümidinizi kesin bu sene yine. Son 3 haftada 7 puan gitti. Şampiyonluk da gitti. "Malum takım" yine futbol oynamadan şampiyon oluyor. Kaderimiz bu!

Esra Kendi
23-02-2010, 14:48
Gol attığında sevinmeyede gerek yok, hangi taraftar istiyor Guizayı? Çoğumuz istemiyoruz ama bizim gibi taraftarlara bu yakışmaz..... Guiza çıktı da ne oldu.... Hepiniz ıslık çaldı da ne oldu???? Diğer oyuncular hiç bir şey olmamış gibi oyuna devam ettiler, kimseyi etkilemedi bu olay... Doğru sende haklısın....
Stadda yuhalarız, çıkıştada saldırırız .... Bunca sene övündüğümüz taraftarlığımızda bu zaten....

Buğra Aykan
23-02-2010, 15:37
Daum: 3 forvetten en iyi durumda olan Güiza'ydı o yüzden onu tercih ettim.

En iyi durumda ki forvetimiz bu ise diğer ikisi ne durumda çok merak ediyorum

Abdurrahman Aksakal
23-02-2010, 15:42
yahu daum efendi bidefa maça Güiza ile başlayarak hata yaptı sonra oyundan çıkararak taraftarın önüne yem etti. bu kadar yanlış bi davranış olabilir mi!? eğer biri gidecekse önce daum gitmelidir.. geçen hafta Aykut Kocaman için dolaylı yoldan söylediği şeyler.. bu hafta yaptıkları.. sürekli bi vukuat içinde.. yazık valla çok yazık..

Akif Coşkun
23-02-2010, 16:25
Bugün o formanın altında ter döken guizaya yapılan terbiyesizliklerden sonra daumu ne kadar sevmesem dahi mabed dediğimiz yerde bunu yapanlar Daum'a tabiki de küfür etmişlerdir, diye düşünürüm ben.
Haa tabiki de Daum'un Guiza'yı o kendini bilmezlere inat çıkarmaması gerekmekteydi bu ayrı konu...
Tamamen yapılan şeyler terbiyesizlik ki bunu bizim taraftarlarımızın yapması çok üzücü...

o açıdan demedim zaten bende tabiki küfredenler vardır ona ki en başında ben geliyorum ama o anda sana neden küfretsin birisi ama bu bahane değil seyirciye göre hareket etti ve bahane arıyor.

Emre Diler
23-02-2010, 16:43
senin inadın yüzünden takım ne hale geldi daum bey.Kes artık şu bilicayı guizayı denizi yeter daum yeter lille 3 önemli oyuncusu yok senin yüzünden yine yenilecez.Hala guizaya destek verelim yok deniz bizim çocuğumuz geç bu hikayeleri daum bey bıktık senin inadından

Birol Kösem
24-02-2010, 18:11
senin inadın yüzünden takım ne hale geldi daum bey.Kes artık şu bilicayı guizayı denizi yeter daum yeter lille 3 önemli oyuncusu yok senin yüzünden yine yenilecez.Hala guizaya destek verelim yok deniz bizim çocuğumuz geç bu hikayeleri daum bey bıktık senin inadından

Manisa'da Çift Forvete Dönmekte Geciktiği İçin, Bursa Maçında Da Sakatlanan Özerin Yerine Anlamsız Bir Tercih Yaptığı İçin Suçlayabilirsin En Fazla. Bilica'yı Kessin Diyosun Lugano'da Yok, Çıkıp Sen Mi Oynayacaksın Stoperde??? Bilica'nın Formsuzluğu Da Deniz'in Yetersizliği De Herkesin Gördüğü Bişey Ama Elimizde Daha İyisi Varmış Da Daum Oynatmıyomuş Gibi Konuşma. Tek Alternatif Deniz Yerine Önder Olabilir O Konuda Da Herkesin Görüşü Farklı Olabilir.

Kenan Ergün
24-02-2010, 19:47
Bir hoca, takımında 25 kişi de sakat olsa, benim 10 tane sağlam oyuncum var dememeli. "Takım" diyoruz. Çıkacak 10 kişi dışındaki oyunculara hakaret olarak görüyorum.

Buğra Aykan
24-02-2010, 19:50
Bir hoca, takımında 25 kişi de sakat olsa, benim 10 tane sağlam oyuncum var dememeli. "Takım" diyoruz. Çıkacak 10 kişi dışındaki oyunculara hakaret olarak görüyorum.
Aynen. Diğer oyunculara saygısızlık, küçük düşürücü laflar.

Fuat Rıhtım
24-02-2010, 20:01

Sanırım Daum'un demek istediklerini yanlış anlamışsınız siz.

Adam yarın ki maç için çıkaracağı kadrodaki çaresizliğini dile getiriyor. O kadar sakatım var ama benim hala 10 tane sağlam oyuncum var ve onlarada güveniyorum mesajı veriyor. Kalkıpta elimdekiler daha iyi demiyor. "Takım" olduğumuzu hatırlatarak, sakat oyuncularımızda olsa, takımın geriye kalanı bu yükü kaldırabilecektir diyor.

Umarım oynayacak oyuncularda onun yüzünü kara çıkartmaz.

Kenan Ergün
24-02-2010, 20:20
Valla okuyorum okuyorum hala öyle anlıyorum. Yoruma açıktır olabilir, fikrimi söyledim. Yoruma açık cümlelerde doğru-yanlış kavramı pek olmaz.

Fuat Rıhtım
24-02-2010, 20:26
-ANTRENMAN-

Antrenman öncesi Daum, saha kenarında futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Alman teknik adamın, yarın sahaya farklı bir 11'le çıkacaklarını söylediği ve ''Hepiniz Fenerbahçe'nin futbolcularısınız. Ben hepinize güveniyorum'' dediği öğrenildi.

Bu arada, toplantı sonunda futbolcuların, hep bir ağızdan ''Yarın gerçek Fenerbahçe'yi görecekler'' diye bağırdıkları duyuldu.

Ufuk Coşkun
24-02-2010, 20:29
Bu arada, toplantı sonunda futbolcuların, hep bir ağızdan ''Yarın gerçek Fenerbahçe'yi görecekler'' diye bağırdıkları duyuldu.

Hırs geldi takıma.İşte bunu bekliyoruz sizden.Yenilsenizde terinizi dökün,hırsınızı gösterin.Hırsı göstermeye başlamışlar.:)

Özgür Tütün
24-02-2010, 21:31
ilk avrupa maçından öncede ''avrupa biz geliyoruz'' diye bağırıyorlardı :)

Kürşat Pak
24-02-2010, 21:59
yarın ki maçı alırsak sadece daum sayesinde alırız.. ümidim yok ama olursada daum aldırdı helal olsun adama derim.

Eray Şen
25-02-2010, 00:33
Ya haftalardır kötü oynamıyoruz, Fenerbahçe'yi görüyoruz zaten..Bunu Aykut da söyledi..kazanalım yeter gerçek Fenerbahçe'yi falan istemiyorum yarınlık :D

Birol Kösem
25-02-2010, 01:56
Ya haftalardır kötü oynamıyoruz, Fenerbahçe'yi görüyoruz zaten..Bunu Aykut da söyledi..kazanalım yeter gerçek Fenerbahçe'yi falan istemiyorum yarınlık :D

Aynen Ya Ne Bursa Ne De Manisa Maçında Kötü Top Oynamadık Hatta Bazı Bölümlerde Sezon Boyu Oynamadığımız Kadar İyi Oynadık. Yine De Biz FENERBAHÇE İsek Kazanmayı Da Bilmemiz Gerekiyo. 2-0 Dan Maç Vermek Çok Sinir Bozucu. Lille Maçında Tek İsteğim Turu Geçmek Futbol Umurumda Bile Değil Bu Maçta. Özellikle De Çıkacak Kadroyu Düşündükçe :(

Ufuk Coşkun
26-02-2010, 00:37
Git artık takımı batırdın git!

Yusuf İnan
26-02-2010, 00:39
yazık çok yazık.

milyonlar inanmıştı turu geçeceğimize bir sen inanmamışsın.

Özgür Tütün
26-02-2010, 00:46
Bu taraftar artık seni ve oynattığın oyunu istemiyor DAUM İSTİFA !!!

Cem Demirtaş
26-02-2010, 00:46
O gülmede bir hayır olmadığı belliydi..

Ege Uysaler
26-02-2010, 00:47
dolaylı oyuncu değişikliklerine hastasıyım

Emre.Genç
26-02-2010, 01:15
artık yeter be. korum ben böyle teknik adama. kaç maçtır onun korkak futbol anlayışı yüzünden kötü sonuçlar alıyoruz. 1-0 ın üzerine yatarsan böyle koyar elin oğlu. biz bunun örneğini çok yaşadık. beceremiyoruz da. manisa,bursa şimdi de lille
Allah bizi senden kurtarsın Daum!!!
YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."

Murat Kükürtçü
26-02-2010, 01:21
Korkarak oynatırsan bir takımı alırsın çıkışını yollarlar süperlige. Yaa cok merak ediyorum açıklamasında şu cümleleri tekrarlayacakmı.

iyi oynadık ama şanssızdık. 7 eksige ragmen iyi mücadele ettik elimden geleni yaptım ama olmadı. Bunların dışında benim bildigim daum konuşmaz.
Böylesine korkak bir antrenörün günümüz futbolunda yeri az olmalıdır die düşünüyorum ve FENERBAHÇE'mizin Antrenör koltugunda da yakışmadığını düşünüyorum.
YETER gercekten YETER

Ufuk Coşkun
26-02-2010, 01:22
elimden geleni yaptım ama olmadı.

"Elimden geleni yaptım oldu,elenmemizi istiyordum zaten ve sonucunda elendik.Mutluyuz..."

Demesini bekliyorum.

Gözde Karataş
26-02-2010, 01:34
O gülmede bir hayır olmadığı belliydi..

benim sinir,stresten dizlerim titrerken gayrisamimi şekilde gülücekler atması..
bir zamanlar mağlup olduğunda ağlayan oyuncular, böyle maçlardan sonra gözleri dolu dolu olan bir teknik direktör vardı..

Metehan Özcan
26-02-2010, 01:37
"Elimden geleni yaptım oldu,elenmemizi istiyordum zaten ve sonucunda elendik.Mutluyuz..."

Demesini bekliyorum.

Lokal başarıya endeksli bir Aziz Yıldırım ve onun dalkavuğu Daum'dan başka ne beklenebilir ki

Gözde Karataş
26-02-2010, 02:11
neden hep 1-0 ın üstüne yatmak? böyle mentalite olmaz olsun. yeter artık.

Murat Karaman
26-02-2010, 02:13

Becerse anlam vereceğim ama onu da yapamıyor.

Gözde Karataş
26-02-2010, 02:19
büyüklerimiz boşuna dememiş, ''eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.'' diye..
olmuyor eskilerle olmuyor işte.

Murat Kükürtçü
26-02-2010, 02:52

zamanında lucescu yapardı 1-0 taktiği 70 dk yatardı son 20 dk bir gol mac 1-0 galip.

Ama bizde ilk 20 dkda gol at 70 dk yat. Yemezler bunu yemezler. Yada gelir kendi sahanda seni yerler!!!!!
Yazık yaa. Guiza hırsından ağladı eywallah ellerinden geleni yaptı olmadı dediler. Biz her sene formamızı alıyoruz kombineler alınıyor. deplasmanlara gidiliyor. Fenercell ve fenerbahçe kart müsterileriyiz. Takımın asıl destekçileriyiz asıl sahipleriyiz. Ama biz ağlayınca hep yarın nasılsa unutur düşüncesi var. unutamıyoruz. içime işliyor o acı. o ağlayan oyuncular bir maç iyi oynar üzüntüsü geçer. Ama bizim geçmiyor hep hatırlıyoruz kötü anıları.
Daumun gönderilişinide dün gibi hatırlıyorum. Geri çağırıldığında şaka dedim ama bize harbi şaka yaptılar ve geri getirdiler. Yakışıyormu bu takıma Daum gibi bir hoca bilemiyorum ama üzerinde fenerbahçe eşofmanı ile yedek klübeye geçince bişey diemiyorum. yaa biz futbolu bilmiyoruz. Yada gerçekten bu sefer Daum bizlerle dalgasını geciyor!!!!!

Görkem Demir
26-02-2010, 03:20
Son zamanlarda gözümde ne kadar küçüldüğünü anımsadım. Bu geceyi de devamlı anımsayacağım.

Tuğba Tülü
26-02-2010, 03:49
Ne desem ki hocam sana ya canım çok sıkkın desem yeter mi verem oldum yakında kanser olacam :(

Akif Coşkun
26-02-2010, 05:05
şimdi herkes anladımı guiza mı suçluymuş!!!

Osman Ulutaş
26-02-2010, 14:01
dün gece daum'un ne gibi bi yanlışı vardı anlamadım ben.dün gece zaten 11de oynayacak adam sayısı bile sınırlıydı.

daumun yaptığı yanlışlar doğrularından çok fazla da olsa dün gece yapabileceği zaten bu kadardı bu kadro yapısıyla.

Saygın Özkan
26-02-2010, 16:17
Oynayan takımı bozdu daha ne yapsın.. Güizayı çıkarıp neden Baroni'yi oyuna aldığını bir Allah'ın gazeticisi sormadı.. Madem çıkarıyosun, Semihi alması lazım. Korkak futbol oynayarak hiç bi şey elde edemeyeceğimizi anlayamıyor..

Fatih Demirel
26-02-2010, 16:22
Oynayan takımı bozdu daha ne yapsın.. Güizayı çıkarıp neden Baroni'yi oyuna aldığını bir Allah'ın gazeticisi sormadı.. Madem çıkarıyosun, Semihi alması lazım. Korkak futbol oynayarak hiç bi şey elde edemeyeceğimizi anlayamıyor..

Korkak futbol oynadı mı ?
Evet oynadı.
Ama Guiza'nın çıkmasının sebebi sakatlıkmış Daum'un dediğine göre. Niye Semih değil de Baroni ? Sanırım Guiza-Semih değişikliği zaten moralmen çökmüş bir oyuncuyu daha da yıpratabilirdi. Zira bir kaç dakika sonra da Semih oyuna girdi.

Selim Kul
26-02-2010, 16:37
Değişikliklerin ikiside oyuncuların kendi istekleri doğrultusunda yapıldı. Dün gece Daum'un bir suçu yoktu. ama bir marifeti de yoktu.

Saygın Özkan
26-02-2010, 16:41
Değişikliklerin ikiside oyuncuların kendi istekleri doğrultusunda yapıldı. Dün gece Daum'un bir suçu yoktu. ama bir marifeti de yoktu.

Evet sakatlıklar yüzünden oyundan çıktılar. Ama Güizanın yerine bir orta saha alıp, Emreyi uzun zamandır oynamadığı Alex pozisyonuna, Alexi de tek forvete geçiren Daumdur ve hatalıdır.

Selim Kul
26-02-2010, 16:50
Evet sakatlıklar yüzünden oyundan çıktılar. Ama Güizanın yerine bir orta saha alıp, Emreyi uzun zamandır oynamadığı Alex pozisyonuna, Alexi de tek forvete geçiren Daumdur ve hatalıdır.

Haklısın ama çok kısa sürdü bu taktik. En azından gol yemedik o süreçte.

Akif Coşkun
26-02-2010, 17:03
sırf guiza ile semih yer değiştirmesin diye baroniyi aldı öyle yapınca takımın defansı bozuldu!

Emre Diler
26-02-2010, 19:05
resmen yaptığı değişiklikler takımın düzenini kimayasını bozdu.Adam guizayı çıkartı baroniyi aldı sonra denizi çıkarttı semihi aldı.Sonra bir bakıyorsun emre sola gelmiş.Ya Emre basıyor top yapıyor ortasahada ama adam emreyi sola alıp bizi orta sahada selçuka emanet ediyor.Deniz geride basıyor topları kesiyor(adam uzun süredir ilk defa adam gibi oynamıştı) vederson ileride hücumlara çıkıyor ama daum bey onu da engelledi.Emreyle vederson hayatlarında doğru düzgün önlü arkalı oynamamışlar sonra bir bakıyorsun beş dakika sonra orda faul yapılıyor hemde faulü yapan bilica.Niye çünkü emreyle vederson önlü arkalı hiç oynamadıklarından anlaşamadılar ve kanadı bomboş bıraktılar.Yani Daum ben şu rotasyonu yazarken kafam karıştı sen hakikaten dahisin şu rotasyonu sağladığına göre.Becerdin işleyen düzeni bozmayı.Bravo:kizgin::kizgin:

Akif Coşkun
28-02-2010, 17:27
defol git artık yeter!

Ufuk Coşkun
28-02-2010, 17:34
İyi oynadık sanssizdik diyeceksin yine kesin.Artık sana diyecek hiç birsey yok.

Başar Deniz
28-02-2010, 17:38
en kötü, puan farkı 5 olur ki bu farkıda kapatırız, argones denen adama bunca sabrettiniz, birazda dauma sabır arkadaşlar galyana gelmeyin

Burçay Tiftikçi
28-02-2010, 17:42
Sözde baskı kuruyoruz nasıl baskıysa.Pozisyonumuz yok.

Hakemde maçın içine etti.Ama o kadar kötü oynuyoruzki hakeme laf edecek yüzümüz yok.

Kürşat Pak
28-02-2010, 17:44
en kötü, puan farkı 5 olur ki bu farkıda kapatırız, argones denen adama bunca sabrettiniz, birazda dauma sabır arkadaşlar galyana gelmeyin
ınanıyormusun bu dedıgıne cıdden ??:D

Gözde Karataş
28-02-2010, 17:50
denizden sağ açık yaratan bu adama sonsuz sevgi,saygılarımı iletiyorum.

Kürşat Pak
28-02-2010, 17:51
denizden sağ açık yaratan bu adama sonsuz sevgi,saygılarımı iletiyorum.
:D :D en azından hayal dünyası geniş amcanın:D

Alican Gülberk
28-02-2010, 17:52
şu sıfıra inip içeri orta yerden sert orta hanii?? artık bi deiştir şu takımı .Fenere karşı oynayan her takımın antrenörü Feneri kendi takımından daha iyi biliyo artık kaset falan izlemeye gerek yok

Hasan Bulut
28-02-2010, 18:08
Denizli oynatır Necip'i 6s oynatır Emre Çolak gibi birsürü genci acaba bizim pafta oynayan su Emre Çolak kadar Necip kadar hattta yarısı kadar oynayabilecek birtane mi gencimiz yok??

Burçay Tiftikçi
28-02-2010, 18:11
Denizli oynatır Necip'i 6s oynatır Emre Çolak gibi birsürü genci acaba bizim pafta oynayan su Emre Çolak kadar Necip kadar hattta yarısı kadar oynayabilecek birtane mi gencimiz yok??

Ne yazıkki yok.Senelerdir iş bilmezlere beceriksizlere emanet ederseniz altyapıyı böyle olur.

Ufuk Coşkun
28-02-2010, 18:11
Sayin Aziz Yildirim, illa bir teknik direktoru kovman icin sampiyonlugu kaybetmen mi gerekir? Son maca kadar beklemen mi gerekir ? Amaciniz ne sizin. Daum bu takimi sabote ediyor gorun artik.

Alican Gülberk
28-02-2010, 18:14
amaç istikrar(!)

Ufuk Coşkun
28-02-2010, 18:21
Turkcell Süper Lig'de 23. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktörü Christoph Daum, Alex'e kırmızı kart verilen pozisyonda hakem Fırat Aydınus'un kararını anlamadığını ifade etti.

Daum, "Mağlubiyetin değişik nedenleri var. Tempoyu ilk dönem yüksek tutamadık. Bireysel hataları çok fazla yaptık. İlk yarıda birinci golü atabilirdik. Şanssızlıklarımız da vardı. Deniz'in attığı golün ofsayt olup olmadığını bilmiyorum. Golü bulsak iyi olacaktı. İkinci yarıya ise Fenerbahçe gibi başladık. 1-1'i hak ettik. Alex'e verilen kırmızı kartı ise anlamıyorum. Fırat Aydınus bu pozisyona nasıl kırmızı kart verir? Sonrasında bu anı yeniden izleyeceğim" dedi.

Basit goller yediklerini belirten Alman teknik adam, rakiplerini kendi kalelerine davet ettiklerini ve her maçta gol atmalarına rağmen, gol yediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bu sıkıntısını ise şöyle özetledi:

"Olay basit. Oyun kurmaya çalışırken, basit kayıplara uğruyoruz. Rakibe boş alan bırakıyoruz ve sonrasında defansımızda büyük sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Daum son olarak, kendilerine acil bir galibiyet lazım olduğunu, Antalyaspor karşılaşmasında galip gelip ardından seri yakalayarak bu zor durumdan kurtulabileceklerini sözlerine ekledi.

Alican Gülberk
28-02-2010, 18:25
Turkcell Süper Lig'de 23. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktörü Christoph Daum, Alex'e kırmızı kart verilen pozisyonda hakem Fırat Aydınus'un kararını anlamadığını ifade etti.

Daum, "Mağlubiyetin değişik nedenleri var. Tempoyu ilk dönem yüksek tutamadık. Bireysel hataları çok fazla yaptık. İlk yarıda birinci golü atabilirdik. Şanssızlıklarımız da vardı. Deniz'in attığı golün ofsayt olup olmadığını bilmiyorum. Golü bulsak iyi olacaktı. İkinci yarıya ise Fenerbahçe gibi başladık. 1-1'i hak ettik. Alex'e verilen kırmızı kartı ise anlamıyorum. Fırat Aydınus bu pozisyona nasıl kırmızı kart verir? Sonrasında bu anı yeniden izleyeceğim" dedi.

Basit goller yediklerini belirten Alman teknik adam, rakiplerini kendi kalelerine davet ettiklerini ve her maçta gol atmalarına rağmen, gol yediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bu sıkıntısını ise şöyle özetledi:

"Olay basit. Oyun kurmaya çalışırken, basit kayıplara uğruyoruz. Rakibe boş alan bırakıyoruz ve sonrasında defansımızda büyük sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Daum son olarak, kendilerine acil bir galibiyet lazım olduğunu, Antalyaspor karşılaşmasında galip gelip ardından seri yakalayarak bu zor durumdan kurtulabileceklerini sözlerine ekledi.
bu bir bant kaydıdır ..

Ege Uysaler
28-02-2010, 18:29
denizden sağ açık yapan adamdan teknik direktör falan olmaz

Emrah Temiz
28-02-2010, 18:33
sadece alex'in pozisyonunu yeniden izleme büyük hatalarını ordan çıkaramazsın. Ayrıca olay o kadar basit değil senin görebildiğini bizde görüyoruz senin daha ötesini görmen lazım oyun kurmaya çalışırken demişsin kuralabilecek bir oyunumuz bile yok! Sende ölmüşsün ağlayanın yok...

İnanç Altan
28-02-2010, 18:34
Tek forvet oynayan hangi takımın iki kanat oyuncusu defansif olur?

Fatih Özpınar
28-02-2010, 18:44
Sayın Başkanımız 2008'de Fenerbahçe futbol takımını Avrupa'da hatırı sayılır bir yere getiren Arthur Zico'yu takımdan göndererek bugün yaşananların temelini atmıştır. Başkanımızın yıllardan beri süre gelen ( gerek futbolcu gerek teknik adam ) etiket merakı Fenerbahçe futbol takımının başarısız geçen onca yılına mal olmuştur. İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapan Aragones'in bu takımın başına getirilmesi ne denli büyük bir hata ise ( şampiyon olan İspanya kadrosuna göz atmanız yeterlidir ve her futbolcu topluluğunun ruhu, her futbol ülkesinin kültürü farklıdır. Futbol bu yüzden halen değerlidir. Toplumlar futbol oyunlarına kültürlerini de yansıtmaktadırlar. Bu nokta da Aragones yanlış bir seçimdi.) sezon başı göreve getirilen Daum'un da tekrar Fenerbahçe'ye dönmesi bir yönetim hatasıdır. Çünkü aynı suda iki kere yıkanılmaz.

Bunu ezeli rakibimiz Galatasaray'ın Fatih Terim'i ikinci kez göreve getirmesiyle yaşamıştık. Gs, Fatih Terim yönetimin de son 10 yılın en kötü sezonunu geçirmiştir. Fenerbahçemize tekrar dönecek olursak 2005 - 2006 sezonunda takım çok iyi gittiği halde şampiyonluğu son maçta ezeli rakibine veren teknik adam kimdi ? Daum ! Bize o acı travmayı yaşatan kimdi? Daum...Peki yönetimin bu davranışı taraftara yaptığı bir saygısızlık mı? Bence evet !! Ha taraftar önemli yönetim için gelsin stada takımı desteklesin, hasılata katkı sağlasın, Fenerium'dan ürün alsın bu yönden önemli taraftar. İlk önce kendisine saygısı olan bir insan - ki Daum'u şampiyon yapamadı diye gönderdi - kendine o başarısızlığı yaşatmış ( ne kadar Türkiye ligine hakim olursa olsun ) Daum'u bu takımın başına getirmez. Yıllardır yabancı teknik adamlarla haşır neşir olan Fenerbahçe yönetimi artık yönünü yerli hocalarımıza çevirmelidir. Başarıya aç, hırslı teknik adamlar Fenerbahçemizin başına geçmelidir. Bu takım sezon başındaki 8'de 8 performansını biraz şansa biraz da o zaman ki hırslarına borçludur. Bir teknik adamın hedeflerinin küçük olduğunu demeçlerinden, maç esnasındaki hareketlerinden den,den,den anlarsınız. Fenerbahçemiz 8'de 8 yaparken de kötü oynuyordu. O kötü oynadığı maçlardan birinde Daum eleştirilerin de dozu artınca şu akıl almaz açıklamayı yaptı ( zannedersem 6. ya da 7. hafta arasıydı ) : ''hayatlarında 6'da 6'yı kaç kere görmüşler''. Buyur Daum altıda altı yapan takımın işte ordata...şimdi bazı arkadaşlar adamın ne suçu var takım oynamıyor, bir sürü sakatımız var diyebilirler. Bugün oynadığımız İ.B.B'nin de sakatları vardı. Hafta içi oynadığımız Lillie'in de sakatları vardı. + bu takım tam kadro giderken Gs maçından sonra başlayan düşüşünde de takım tam kadroydu. 2008 yılındaki kadro 2 3 oyuncu dışında aynı sayılır. O takım nerede şimdiki Fenerbahçem nerede...2008'de takımın başında önce insan olan Zico vardı. Takıma kişilikli futbol oynatan Zico vardı. Futbolcuların sevdiği Zico vardı. Daum gibi takıntıları olmayan yeni şeyler keşfetmeye ihtiyacı olmayan Zico vardı. Peki yönetim onu niye gönderdi 3 5 kuruş fazla istedi ve takımı şampiyon yapamadı diye. Sayın başkanımız istikrardan yanayım diyordu ama malesef Zico'ya şans tanımadı. Gelen teknik adamlar 2 seneden fazla duramadı. İstikrarlar uzun süreli olur arkadaşlar kısa soluklu istikrar istikrar değildir. Bu satırları çok üzgün olduğum için yazıyorum sürçi lisan ettiysek affola. Bu takım kendini toparlar mı ? Şu anda zor görünüyor. Umarım toparlar ve şu yazdıklarıma karşılık ilerleyen haftalarda bir özür yazısı yazarım. Ancak son olarak şunu söylemeliyim yönetimimizin kendinisini, düşüncelerini, FB misyonunu, taraftarın istediğini tekrar gözden geçirerek yeni bir politika ortaya koyma zamanı gelmiştir. Daum belki gelecek sezonlarda da başımızda olacaktır olsun da ancak takımımıza sahip çıksın. İyi oynadığımız maçlarda skoru elde etmişken kaybediyorsak burda bariz sorunlar var demektir. İster takım psikolojisi,ister takım mentali, ister takım taktiği ne müdahele yapacaksa yapsın artık. Tüm renkdaşlarıma saygılar sunarım.

Akif Coşkun
28-02-2010, 19:29
Sayın Başkanımız 2008'de Fenerbahçe futbol takımını Avrupa'da hatırı sayılır bir yere getiren Arthur Zico'yu takımdan göndererek bugün yaşananların temelini atmıştır. Başkanımızın yıllardan beri süre gelen ( gerek futbolcu gerek teknik adam ) etiket merakı Fenerbahçe futbol takımının başarısız geçen onca yılına mal olmuştur. İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapan Aragones'in bu takımın başına getirilmesi ne denli büyük bir hata ise ( şampiyon olan İspanya kadrosuna göz atmanız yeterlidir ve her futbolcu topluluğunun ruhu, her futbol ülkesinin kültürü farklıdır. Futbol bu yüzden halen değerlidir. Toplumlar futbol oyunlarına kültürlerini de yansıtmaktadırlar. Bu nokta da Aragones yanlış bir seçimdi.) sezon başı göreve getirilen Daum'un da tekrar Fenerbahçe'ye dönmesi bir yönetim hatasıdır. Çünkü aynı suda iki kere yıkanılmaz.

Bunu ezeli rakibimiz Galatasaray'ın Fatih Terim'i ikinci kez göreve getirmesiyle yaşamıştık. Gs, Fatih Terim yönetimin de son 10 yılın en kötü sezonunu geçirmiştir. Fenerbahçemize tekrar dönecek olursak 2005 - 2006 sezonunda takım çok iyi gittiği halde şampiyonluğu son maçta ezeli rakibine veren teknik adam kimdi ? Daum ! Bize o acı travmayı yaşatan kimdi? Daum...Peki yönetimin bu davranışı taraftara yaptığı bir saygısızlık mı? Bence evet !! Ha taraftar önemli yönetim için gelsin stada takımı desteklesin, hasılata katkı sağlasın, Fenerium'dan ürün alsın bu yönden önemli taraftar. İlk önce kendisine saygısı olan bir insan - ki Daum'u şampiyon yapamadı diye gönderdi - kendine o başarısızlığı yaşatmış ( ne kadar Türkiye ligine hakim olursa olsun ) Daum'u bu takımın başına getirmez. Yıllardır yabancı teknik adamlarla haşır neşir olan Fenerbahçe yönetimi artık yönünü yerli hocalarımıza çevirmelidir. Başarıya aç, hırslı teknik adamlar Fenerbahçemizin başına geçmelidir. Bu takım sezon başındaki 8'de 8 performansını biraz şansa biraz da o zaman ki hırslarına borçludur. Bir teknik adamın hedeflerinin küçük olduğunu demeçlerinden, maç esnasındaki hareketlerinden den,den,den anlarsınız. Fenerbahçemiz 8'de 8 yaparken de kötü oynuyordu. O kötü oynadığı maçlardan birinde Daum eleştirilerin de dozu artınca şu akıl almaz açıklamayı yaptı ( zannedersem 6. ya da 7. hafta arasıydı ) : ''hayatlarında 6'da 6'yı kaç kere görmüşler''. Buyur Daum altıda altı yapan takımın işte ordata...şimdi bazı arkadaşlar adamın ne suçu var takım oynamıyor, bir sürü sakatımız var diyebilirler. Bugün oynadığımız İ.B.B'nin de sakatları vardı. Hafta içi oynadığımız Lillie'in de sakatları vardı. + bu takım tam kadro giderken Gs maçından sonra başlayan düşüşünde de takım tam kadroydu. 2008 yılındaki kadro 2 3 oyuncu dışında aynı sayılır. O takım nerede şimdiki Fenerbahçem nerede...2008'de takımın başında önce insan olan Zico vardı. Takıma kişilikli futbol oynatan Zico vardı. Futbolcuların sevdiği Zico vardı. Daum gibi takıntıları olmayan yeni şeyler keşfetmeye ihtiyacı olmayan Zico vardı. Peki yönetim onu niye gönderdi 3 5 kuruş fazla istedi ve takımı şampiyon yapamadı diye. Sayın başkanımız istikrardan yanayım diyordu ama malesef Zico'ya şans tanımadı. Gelen teknik adamlar 2 seneden fazla duramadı. İstikrarlar uzun süreli olur arkadaşlar kısa soluklu istikrar istikrar değildir. Bu satırları çok üzgün olduğum için yazıyorum sürçi lisan ettiysek affola. Bu takım kendini toparlar mı ? Şu anda zor görünüyor. Umarım toparlar ve şu yazdıklarıma karşılık ilerleyen haftalarda bir özür yazısı yazarım. Ancak son olarak şunu söylemeliyim yönetimimizin kendinisini, düşüncelerini, FB misyonunu, taraftarın istediğini tekrar gözden geçirerek yeni bir politika ortaya koyma zamanı gelmiştir. Daum belki gelecek sezonlarda da başımızda olacaktır olsun da ancak takımımıza sahip çıksın. İyi oynadığımız maçlarda skoru elde etmişken kaybediyorsak burda bariz sorunlar var demektir. İster takım psikolojisi,ister takım mentali, ister takım taktiği ne müdahele yapacaksa yapsın artık. Tüm renkdaşlarıma saygılar sunarım.

ne olacak lig sonunda şampiyonluk + kupa gitti sonuç bu süreç içinde tesisleşmeye önem verdik stadyum yaptık vs. :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:

Faruk Güler
28-02-2010, 23:38
tecrübe kazanıyoruz hala dimi ???

Bekir Çelikten
28-02-2010, 23:55
Bu tramvanın teek müsebibi aziz yıldırımdır,lafa geldiği zaman para var stad var ürün var bilmeme ne var ama takım başarısı yok ,neyleyim sarayı hanı benim olmayınca sayın başkan hata yaptınız ve hatanızı kabul edip özür dileyin. daumuda yanınıza alıp gidiniz size bu yakışır.sizin miladınız dolmuştur.

Bekir Çelikten
28-02-2010, 23:56
Daum bizi üzdün inşaalah sende üzülürsün

Ege Uysaler
28-02-2010, 23:58
deniz seki, tarkan derken daumu da götürseler artık

Emre Diler
01-03-2010, 03:32
eğer bir takım oynadığı her maçta rakipin kalesine geldiği kadar gol yiyorsa bu takım çalışmıyor demektir.İlk dönemde oynadığımız maçlarda dahil 2.dönemde rakiplerimiz bize ne kadar geldiyse hep gol yedik.Bunları diyince aklıma 6 yediğimiz manchester 5 yediğimiz cincon 4 yediğimiz beşiktaş maçlarını hatırlıyor insan.O maçlarda da hatırlayın manchester 6 kere geldi,cincon 5 kere geldi,bjk 4 kere geldi gol yedik.Şimdi yine aynı ki bu Daum hep diyoruz eski daum değil savunma futboluna önem veriyor sürekli oyuna savunma alıyor eski daum 5 forvetle çıkardı diyoruz ama bakıyoruz gelen her top gol.Hangi savunmayı koyarsak koyalım yine her gelen top gol.Şimdi bu takımdan ben nasıl ümit bekleyim.Hocası da bu sorunu görmediği halde ben bu takımın seri yakalayacağına nasıl inanayım.Eee buna da sakat olanların yerine geçen vasıfsız topçuları da eklersek Rıdvanın dediği gibi şampiyonluk bize mucize.

Mucize:Az da olsa şans.
Yine de mucize gibi bir şansımız var.İlginç

Mustafa Ünal
01-03-2010, 10:06
Sözde baskı kuruyoruz nasıl baskıysa.Pozisyonumuz yok.

Hakemde maçın içine etti.Ama o kadar kötü oynuyoruzki hakeme laf edecek yüzümüz yok.

Uzun lafın kısası. Maç için yapılabilecek en güzel yorum.

Selim Kul
01-03-2010, 12:22
Sene sonu iki kupa alsak bile bu adam gönderilmeli. Misyonsuz birisi kendisi. O kadar çok hatası var ki düzenli olarak yazmak gerekir. Atlamayalım.

İlk başta aklıma gelenler;

*Hooijdonk'u eritmesi

*Anelka'yı harcaması

*Denizli'de giden şampiyonluk

*Takımın onu sevmemesi

*Tek forvet takıntısı

*Garip oyuncu mevki değişiklikleri

*Bir türlü oyunu rakip sahaya yıkamaması

*Genç oyuncuların yüzüne dahi bakmaması

*Yedekleri umursamayarak hazır tutmaması

*Deniz, Güiza ve aklıma gelmeyen başka oyuncuları taraftarın önüne atıp kendini kurtarması

*Avrupai futbol oynatamaması

*Tüccar ruhlu olması

...

Aklıma geldikçe yazacağım. Başımızda ne kadar büyük bir sorun olduğu görülmeli.

Berat Elinç
01-03-2010, 16:14
şu forumda iki kişiye acıyorum birincisi deniz barış ikincisi daum!!!
deniz barış stoperde bile sorunlar yaşayan bir adamken daum ondan sağ açık oynamasını bekliyor.deniz barışın ise kapasitesi belli olmuyor.adam fenerbahçe ayarında bir futbolcu değil ama forumda herkes denize atıp tutuyor.suçluyu deniz barış olarak görmek bence yanlış suçlu onu bu takımda tutan ve sağ açık oynatan daumdur.hesap sorulacak kişi deniz değil yine daumdur.

daum'a neden üzüldüğümü soracak olursanız benzer bir durumda onda var daum'unda belli bir kapasitesi var ama yönetim daha önceki terübelerine rağmen tekrar daum'u yani tek hedefi lig şampiyonluğu olan (gerçi yönetiminde vizyonu üç sene şampionluktan öte değil) bir hocayı getirdi.daumda fenerbahçede beklentileri yerine getirecek bir hoca değildir.şuanda bu durumda olmamızın sebebi yönetimdir.biliyorum şimdi bazı arkadaşlar yönetimi eleştirdiğim için kızacak stad diyecekler tesis diyecekler hemen bende onlara sadece şuan okudukları daum konu başlığında biraz gezinsinler diyeceğim şuan daum hakkında neler yazılmışsa bir kaç sene öncede üç aşağı beş yukarı aynı şeyler yazılmış.bundan sonrada farklı birşey olacağını kimse beklemesin

Selim Kul
01-03-2010, 19:51
*Hooijdonk'u eritmesi

*Anelka'yı harcaması

*Takımın onu sevmemesi

*Tek forvet takıntısı

*Deniz, Güiza ve aklıma gelmeyen başka oyuncuları taraftarın önüne atıp kendini kurtarması

*Tüccar ruhlu olması

*Oyunu okuyamıyor. Oyun başındaki kafasında kurduğu taktiğe maçta hangi gelişmeler olursa olsun müdahale etme yeteneğine sahip değil.

*Oyuncu değiştirme becerisi yok. Oyuncu değişiklikleri hakkını çok geç kullanıyor ve genel olarak yanlış kullanıyor.

Saygın Özkan
01-03-2010, 21:05
İstikrar adına yapılan en büyük istikrarsızlıktır Daumu teknik direktör yapmak.. Sadece Türkiye'de üst üste 3 sene şampiyonluk olmamalıdır Fenerbahçe'min hedefi.. Ve yöneticilerim yalan konuşmamalı, işini yapmalı..

Tuğba Tülü
03-03-2010, 02:42
Daumun ilk sezonunda takımın motivasyonu ve kondisyonu yüksek olurdu ,maç kötü giderken zamanında değişikliklerle aleyhimize giden maçı çevirirdik ,şimdi ise moral motivasyon kalmamış kenar yönetimi maça müdahele etmiyor taraftar istediği için değişiklik yapılıyor :???:

Ergin Toprak
03-03-2010, 18:50
ben daumu gönderip aynı yönetimin tekrar geri getirmesine anlam veremedim zatende, ayrıca daum bence ligde verilen 3 sene üstüste sözü için getirildi gibi, yani yıllardır avrupa avrupa diyen yönetim avrupayı 2.plana atar oldu gibime geliyor, tabi daumun avrupada başarılı olamadığınıda biliyoruz, her yenilgiden sonra tecrübe derdi..

Ferhat Adsız
03-03-2010, 19:54
ben daumu gönderip aynı yönetimin tekrar geri getirmesine anlam veremedim zatende, ayrıca daum bence ligde verilen 3 sene üstüste sözü için getirildi gibi, yani yıllardır avrupa avrupa diyen yönetim avrupayı 2.plana atar oldu gibime geliyor, tabi daumun avrupada başarılı olamadığınıda biliyoruz, her yenilgiden sonra tecrübe derdi..
Bir de "Hatalarımızdan ders çıkaracağız " yalanı her defasında...

Çağrı Erdoğan
05-03-2010, 00:04
*Hooijdonk'u eritmesi

*Anelka'yı harcaması

*Takımın onu sevmemesi

*Tek forvet takıntısı

*Tüccar ruhlu olması

*Oyunu okuyamıyor. Oyun başındaki kafasında kurduğu taktiğe maçta hangi gelişmeler olursa olsun müdahale etme yeteneğine sahip değil.

*Oyuncu değiştirme becerisi yok. Oyuncu değişiklikleri hakkını çok geç kullanıyor ve genel olarak yanlış kullanıyor.

Bence en bombası yanında onun işiyle alakası olmayan ama belki şu anda bu takımdaki krizi çözüp onu kurtarabilecek bir adama çok garip bir örnekle saldırması....Aykut kocaman- bierhoff meselesi

Emre Diler
07-03-2010, 22:39
adam hala Denizle Selçuktan medet umuyor.90 dakika Devidi sahada tutuyor.Gökhan Ünal oyuna dahil almıyor.Sen izle Daum sen izle.

Buğra Aykan
07-03-2010, 23:10
Semih'i cıkartıyorsun yerine Selçuk'u alıyorsun dk 70. 1 0 öndesin Antalya'ya karşı yatmaya geçiyorsun yazıklar olsun

Selim Kul
08-03-2010, 00:24
*Hooijdonk'u eritmesi

*Anelka'yı harcaması

*Takımın onu sevmemesi

*Tek forvet takıntısı

*Tüccar ruhlu olması

*Gökhan Ünal'ı bitirmesi. Çok iş yapabilecekken hırsı ortadayken son 10 dk bile oyuna almayıp bir gol kralını daha çöpe atması.

Tuğba Tülü
11-03-2010, 02:03
Futbolcularda özgüven eksikliği var ,daum bundan sonra yarışda bende varım diyorsa futbolculara ilk bunu kazandırmalı

Ahmet-Yılmaz
11-03-2010, 14:51
Bu adamla bu takımdan başarı beklemek boş hayaller kurmaktan başka bişey değildir..
eski daum la şimdiki daum arasında dağlar kadar fark var,allah sonumuzu hayır etsin..

Murat Yamalı
12-03-2010, 03:00
Daum' ne tur bır dusunceyle takımın basına getırdıler bılmıyorum.Aklıma gelen tek sey daha onceden takımı tanıması.Tamam takımı tanıyor lafımız yok ona ama Fenerbahçe'miz için ben su saate kadar (bu sezon için) olumlu hareketini göremedim inş ilerleyen haftalarda şaşırtır bizleri de kafa yapısında oynama yapar.Anlaması lazım artık Deniz Selçuk donemı bıttı o adamlar son demlerını yasıyor bu kulupte hala onlarda ısrar etmenın bı anlamı yok tamam sakat oyuncuların varken oynat ona kımse ses cıkaramazda gereksız zamanlarda da 1-0 kompleksine girip bu adamlardan medet umma kaliteleri ortada :S kumas bellı uzatmanın bı anlamı yok oncekı gelısınde yeterı kadar oynattın zaten.

1-0 kompleksıne ayrıca degınmek ıstıyorum.Nasıl bır teknık dırektor sezonun belkıde en onemlı macında 1-0 ondeyken guıza'yı cıkarıp 5 dakıka sonra Semih'i oyuna alır :S savunmamı yapıyosun ne yapıyorsun bellı değil artık oyle bir hale geldik ki;

Son 10 dakıkayı ızleyemıyoruz gol yeme korkusundan :( herkesin aha yedik aha yiyecez psikolojisine burundu

Daum artık lutfen gozlerını ac bu takımın basına bosuna getırılmedın beklentıler buyuk bu sene sampıyon olamazsak ki öyle bir ihtımal gormuyorum ama olur da oyle bır sey basımıza gelırse vay haline bunun tek sorumlusu da sen olursun.Ne guıza ne alex ne kalecı volkan kımseyı suclamam sen yonetıyosun bu takımı.form dusuklugu varsa oynatma forvetın mı yok.

Muammer Karapınar
13-03-2010, 21:59
Herşeyi geçiyorum ama bir yerde tıkanıyorum.... Seni biz niye getirdik sen nelerle uğraşıyorsun. Bırak hoca bu işleri...

Cem Demirtaş
13-03-2010, 21:59
Birinin bu adama oyuncu değişikliğinin Deniz'i oyuna almak olmadığını anlatması gerekiyor..

Kürşat Pak
13-03-2010, 22:03
kımse buraya yazamıyor no post alma korkusundan sanırsam :D

Ufuk Coşkun
13-03-2010, 22:08
4 gözle açıklamanı bekliyorum. Bu takımın bu kadar ruhsuz oynamasinin sebebi benim,o yüzden takımı bırakıyorum demeni bekliyorum.

Tuğçe Turan
13-03-2010, 22:10
:kizgin::kizgin:

Ufuk Coşkun
13-03-2010, 22:11
Turkcell Süper Lig'de 25. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum, şampiyonluk için avantajlı bir skor ile buradan ayrılamadıklarını ifade etti.

Daum, "Özellikle ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları kullanamadık. G.Birliği'ne karşı çok fazla pozisyon bulamayacağımız biliyorduk. Bulduklarımızı da değerlendiremedik" dedi.

Güiza'nın neden yedek kaldığı sorusuna ise Daum şu cevabı verdi:

"Neden sürpriz olarak nitelendiriyorsunuz. Gökhan Ünal da iyi bir forvet. İdmanlarda ve maç içerisinde görev aldığı dakikalardaki performansının karşılığını aldı. Gökhan bu hafta formayı hak etti. Güiza ve Semih de kaliteli oyuncular. Bir santrfora maç içerisinde biraz da şans gerekli. İyi oynamasına rağmen Gökhan'ın şansı yanında değildi" diyerek sözlerini noktaladı.

Burak Babacan
13-03-2010, 22:12
Biz neden göremedik ki o yakaladığımız pozisyonları :rolleyes:

Tuğçe Turan
13-03-2010, 22:14
zaten bi ara şut pozisyonlarinin sayisini gösterdi kaldim :( Gb 6/2 biz ise 7/0 :(

Ufuk Coşkun
13-03-2010, 22:18
Saka yapıyor sanırım . Pozisyon görmedim ben cidden ya. Gökhan'ın kafa vuruşu hariç mac boyunca pozisyon yok.

Ümit Öztek
13-03-2010, 23:10
malesefki ortada yorum gerektirecek bir futbol yoktu...yani %100 Futbolsuz bir futbol maçı oynandı...tekrar ediyorum...daumla bu iş olmaz...takımda başarısız olan bir hocayı yine aynı takımın başına getirir ve 3 yıl üstüste şampiyonluk sözü verirsen tam bir fiyasko elde edersin...
size çok basit bir istatistik vereyim...bursaspor takımının 9 maçı vaar...bunlardan 6 sını içerde bursa Atatürk stadında oynayacak..ve tek zorlu rakibi 8jk olacak...diğer 3 maçı dışarda ve yine tek zorlu rakibi 6s olacak...yani adamlar çok avantajlılar...düşünüyorumda acaba daum eline kağıt kalem aldığında bugün defans yapmaya mı karar verdi? eğer buna karar verdiyse ne mantıkla verdi...? biz liderizde 5 puan filan fark atmışsızda benim mi haberim yok...velhasıl daum gitmeli yönetim kafa yapısını yada kendini değişmeli...

Alican Gülberk
13-03-2010, 23:15
GİT DaUM !!

Hüseyin.Yıldırım
13-03-2010, 23:17
daumu getirenlerin hiç mi sucu yok sadece daum mu gitmeli ???

Alican Gülberk
13-03-2010, 23:20
daumu getirenlerin hiç mi sucu yok sadece daum mu gitmeli ???

getirenler tahtına kök salmış kökü derinde olmayan daum :rolleyes:

Emre Diler
14-03-2010, 00:01
sen futboldan anlıyorsan daum yazık şu futbolun düştüğü hale

Saygın Özkan
14-03-2010, 01:56
Heyecanını kaybetmişsin, yok inancını kaybetmişsin......

Hasan Bulut
14-03-2010, 02:03
bu taraftar sana saydırmaktan bıktı bi git artık daum.....

Çağdaş Turak
14-03-2010, 03:02
daum cristian santos bilica we 3 sene şampiyonluk bu umutları dagıtan aziz yıldırım we yönetimi gitmeli artık

Yusuf Yavuz
14-03-2010, 11:58
daum devre arası transfer istedi.. as oyuncularımız gitti, olmaz dedi..
kimse sallamadı...

Faruk Güler
14-03-2010, 12:57
olmayan birseyi fazla zorlamanın anlamı yoktu.. gönderilen biri niye getirilir ki zaten ??

futbolcuların zico'yu dinlemesiyle daum'u dinlemesi arasında fark olcaktı tabi...zico'ya beyaz pele denirken daum köln leverkusen ..tarihimizdeki en büyük avrupa başarısını sağlayan zico'nun gönderilmesi ne kadar saçmaysa daum'un geri gelmesi o kadar saçma oldu... her sezon sonu hangi td. gelcek acaba diye düşünmek istemiyoruz.. istikrar gelsin şu takıma artık...

keske tek sorun td. olsada değişince düzelsek...

İlkay Şener
14-03-2010, 16:19
Daha önce kovaladığın adamı geri almak başlı başına hata zaten..Daum'un da fazla suçu yok bence..Aragones'e alternatif en çabuk getirilebilecek hocaydı..

Kenan Ergün
14-03-2010, 16:51
Ya belli ki gidişat kötü ya gözünü seveyim hoca eskiden maç içinde taktik değiştirirdin, kenarda hoplardın zıplardın çıldırırdın saçlarını savura savura, birkaç senede ne oldu sana böyle.

Emre Diler
14-03-2010, 19:19
daum artık fenerbahçeyi ekonomik olarak gelecek garantisi olarak görüyor hırsının olmamasının sebebi bu.

Tuğba Tülü
21-03-2010, 03:00
Daumun deniz ve selçuk aşkı terimin emre aşık ve sabri aşkına benziyor iyice ,hadi bu akşamki maçta derbiyi düşünerek emreyi oyundan aldın yerine mehmet topuz ,deivid ya da özer dururken selçuk ve deniz neden oynar çıldırmamak elde değil, takımın şeklini 360 derece değiştiriyorlar, inşallah haftaya gs derbisinde böyle saçma sapan değişikler yapılmaz

Birol Kösem
21-03-2010, 05:09
Haftaya Baroni Sakat. Selçuk Veya Deniz'den Birisi Seve Seve Oynayacak :(

Umarım Selçuk Oynar Deniz'den İyidir.

Berat Elinç
22-03-2010, 01:03
ah be unifeb hala daum niye selçuk ve deniz'de ısrar ediyor diye soruyorsun. siz daum'u tanımıyorsunuz galiba daum garanticidir daum bildiği adamdan başkasını oynatmaz daum gençlerle ilgilenmez ve daum isimlere takıntılıdır.
şu kadarını söyleyeyim yarın fener ntvspor'dan 130 okka olmuş sergen yalçın'la anlaşsın daum galatasaray maçında ilk onbir çıkarır.

Eray Şen
22-03-2010, 01:56
arkadaşlar lütfen! şu selçuk ve denizi beğenmiyoruz,yeterli görmüyoruz ki haklıyız da ancak bu kadar kötü bakmayalım adamlara..gaziantep maçında selçuk girdikten sonra oldukça etkiliydi,bir şutu kötü vurdu diye akıllarda o kaldı..ikinci yarı rakip sahada kaldıysak denizin müthiş presiyle oldu bu, ama yine biz üst üste attığı iki hatalı pasa takılmışız belli ki..iyi oynadıkları zaman da hakkını verelim bu futbolcuların lütfen çok mu şey istiyorum?

Süleyman Sovukluk
22-03-2010, 05:31
daum her maçta garip kadrolarla çıkardın takımı bari şu maç şu maç için iyi düşün lütfen ya ...

Osman Ulutaş
22-03-2010, 10:10
daum her maçta garip kadrolarla çıkardın takımı bari şu maç şu maç için iyi düşün lütfen ya ...

ne düşünürsen düşün bu maçın 11ini sokaktaki çocuk bile biliyo.sadece 1 pozisyon hariç (ön libero) kimlerin oynayacağı daha antep maçı bitmeden belliydi.daumdan süpriz ya da farklılık yaratacak bi hamle bekleme bence.

Saygın Özkan
29-03-2010, 02:43
Mehmet Topuz'un orta sahaya geçmesini kim Daum'a söylediyse yürekten kutluyorum onu.. Yine oyuncu değişikliklerini çok geç yaptı.. Daum'un da 1 hafta önceden dediği gibi, ona Galatasaray maçları öncesi pek iş düşmüyor..

Buğra Aykan
29-03-2010, 02:44
Ayrıca Özer'in kötü oynamasına rağmen kaç maçtır sürekli 11'de görev vermesi? Sakat tamam da o zaman koy Deivid'i.

Fatih Karamustafaoğlu
29-03-2010, 03:14
bence bu akşam Daum da teşekkürü hakeden isimlerden biriydi, ilk yarıdaki maçta olduğu gibi oyuncularımız çok iyi hazırlanmıştı özellikle de savunma konusunda..

İbrahim.Öztürk
29-03-2010, 13:00
Takımı Derbiye Çok İyi Hazırlamış Zihinsel Ve Fiziksel Olarak Rakibe Sürekli Üstünlük Kurduk. Çok Fazla Net Pozisyonlar Bulamadık Belki Çok Da Şahane Oynamadık Ama Oynamamız Gerektiği Gibi Oynadık. Daha Fazla Top Dolaştırdık Daha Organize Çıktık Ataklara. Güiza'nın Golü Verilse Daha Da Farklı Bitebilirdi. Kısacası Dün Daum'u Çok Beğendim. Yalnız Özeri Bu Kadar Uzun Süre Sahada Tutmasına Anlam Veremedim.

Emre Diler
29-03-2010, 13:46
takımı gerçekten derbiye hem taktik hem de mental anlamda çok iyi hazırladığı belli.Ama hala Emreyi antep maçında sakatlandıktan sonra sakt sakat manisa maçında da oynatıp tekrar sakatlanmasına sebeb olmasından dolayı çok kızgınım.Çünkü dün sahada emre olsaydı biz cinconu ilk yarıda bitirmiştik.Daum gerçekten bazen çok kötü bir şekilde ateşle oynuyor.Dün maçı almasaydık bence Fenerbahçedeki misyonu da bitmiş olacaktı.

Onur Yıldırım
29-03-2010, 13:57
Bence taktiksel bakımdan yine aynı Daum'du. Bu maçı kazandıran Alex'in oyunu istemesi ve bunun için iyi oynaması ve de Selçuk'un orta sahada diri oluşuydu. Bir de Volkan'ı unutmayalım :)

Tuğçe Turan
05-05-2010, 18:57
bu kadar erken(!!!) oyuncu mu değişirr ya bekle bi 90 +4 olsn sonra degiştirirsin....hep bu yanlişş taktiklerin yüzünden oluo bunlarin hepsiii heppp!!!! gitt artıkkkkkkkkkkkk

Emre Diler
05-05-2010, 19:09
adama gerçekten kızamıyorum çünkü eskişehir maçıyla tarbzon maçındaki kadro vedersonla aynı o maçta süper oyandık bu maçta çok kötü.Çünkü takımda ne hırs vardı ne ruh.Adam kimi oyuan koyarsa koysun bugün yenilgi bu ruhsuzlukla kaçınılmazdı

Nur Acar
05-05-2010, 19:13
mahvettin bizi daum mahvettin madem istemiyordun kupayı çıksaydın yedek ağırlıklı takımla yazık o sıcakta o çocuklarda mahvolmazdı bari hafta sonu için diri kalsalardı:(((

Ege Uysaler
05-05-2010, 19:15
dauma neden kızalım 77 de gol yiyip 86'ya kadar öle devam eden dauma neden kızalım

İlkay Şener
05-05-2010, 19:25
Suç daum'da değil onu bu takıma teknik direktör yapanda..

Emre Diler
05-05-2010, 19:32
ya millet daumdan en çok nefret eden adam benim buna emin olun ama adamın çıkardığı kadro 4 gün öncesiyle aynısı adam 4 gün önce oynattı takır takır şimdi takım oynamadı ben o zaman sorunu hocadan önce futbolcuda bulurum.Evet belki Bilica guiza olmasaydı Bekirle Gökhan daha iyi oynabilirdi ama 2 futbolcuyla takımın oyunu değişmezdi ben o yüzden adama birşey diyemeiyorum.Ya bugün Volkan Lugano Emre bile o kadar çekingen silik oynadılarki inanamdım bunlar takımın yıldızları adam daha ne yapsın.Daumu eleştiririm ama haksızlıkta yapamam bu kaadr ona

Alican Gülberk
05-05-2010, 19:48
ya millet daumdan en çok nefret eden adam benim buna emin olun ama adamın çıkardığı kadro 4 gün öncesiyle aynısı adam 4 gün önce oynattı takır takır şimdi takım oynamadı ben o zaman sorunu hocadan önce futbolcuda bulurum.Evet belki Bilica guiza olmasaydı Bekirle Gökhan daha iyi oynabilirdi ama 2 futbolcuyla takımın oyunu değişmezdi ben o yüzden adama birşey diyemeiyorum.Ya bugün Volkan Lugano Emre bile o kadar çekingen silik oynadılarki inanamdım bunlar takımın yıldızları adam daha ne yapsın.Daumu eleştiririm ama haksızlıkta yapamam bu kaadr ona

4 gün önce herşeyleriyle oynadıkları için bugün böyle oynadılar zaten bu sıcakta. bunu nasıl akıl edemez bi antranör anlamış değilim bide neden 86 dk da sokuyosun ya hemen sok yada bekle belki bi gol olur

Nur Acar
05-05-2010, 19:55
arkadaşlar niye inatla guiza biri bana bunu anlatsın lütfen kafayı yicem sen 1-0 öne geçmişsin al semihi tutsun topu karşı alanda çocuk yata yata pas tuttu öyle değişiklikmi olur tamam madem gökhanı alacaksın niye 86 da tam tutmuştuk kupayı bi uçtan evet takımda ruhsuzdu ona da dicek lafım yok ama kenarda canla başla oynayacak adam varken niye bu hamleler niye işte ben bunun için kızıyorum dauma yoksa söylediklerinizin hepsi doğru

Murat Karaman
05-05-2010, 19:59
Bu taraftar yeni bir Denizli vakasını kaldırmaz.

Berat Elinç
05-05-2010, 20:00
sezon başında geldiğinde de istemedim daumu bugün kupayı verdiğimizdede istemedim iki hafta sonra bu takım şampiyon olursa aynı sözleri tekrar yazacağım ben bu takımda daum'u görmek istemiyorum vizyonu daumdan ve edirneden öteye gidemeyen yöneticileride istemiyorum

herr daum sezon başında demişti ya siz hayatınızda üst üst 8 galibiyet mi gördünüz diye eve herr daum hayatımda türkiye kupasıda görmedim çık ve basın toplantısında bunuda söyle de ki fenerbahçe taraftarı hayatında türkiye kupası mı gördü.!!!!

Saygın Özkan
05-05-2010, 20:03
yazıklar olsun böyle teknik adama.. küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. 90 dakika boyunca güizaya nasıl sabreder, emreyi niye çıkartırsın ya, bi de 87de gökhan ünalı alıyosun, semihi sokmuyosun, yazıklar olsun daum yazıklar olsun !!!

Ufuk Coşkun
05-05-2010, 20:05
Emre neden çıkarıldı sakatlandı mı? Neden illa geriye düşmeyi bekledin Gökhan'ı oyuna almak için? Neden bu kupayı istemedin Daum? Böyle yapacaksanız niye finale çıkıp bizi umutlandırıyorsunuz? Ruhsuz olacaksanız niye bu takımın formasını giyiyorsunuz?

Ufuk Coşkun
05-05-2010, 20:10
"Trabzonspor hak etti"

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak kupaya veda eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristouph Daum, basın toplantısında oldukça üzgün gözüktü.
Daum, Trabzonspor'un kendilerine oranla galibiyeti hak eden taraf olduğunu belirterek, "Sadece üç gol attıkları için değil, 90 dakikada daha iyi oynayan takım oldukları için maçı hak eden taraf Trabzonspor'du. Biz üzüntülüyüz ama arkadaşım Şenol Güneş'i kutluyorum. Aynı zamanda Şanlıurfa halkına bizi sevgi, saygı ve candan karşıladıkları için teşekkür ediyoruz. Burada çok iyi bir organizasyon yapıldı. Maça gelince ilk yarıda tam anlamıyla maç değildik sanki. Trabzonspor ilk yarıda da bir iki gol atabilirdi. Biz son oynadığımız maçlarda rakibe çok fazla pozisyon vermiyorduk. Bugün özellikle ilk yarıda çok pozisyon verdik. Devre arasında bazı şeyleri konuştuk ve ikinci yarıda hak ederek 1-0 öne geçtik" diye konuştu.

Ee Daum sonuç?

Nur Acar
05-05-2010, 20:17
yani tebrik mi bekliyo şimdi en azından gerçekleri görebilmiş diye bence kupayı federasyon başkanı değil daum vermeliymiş daha iyi olurdu yaaa....

Abdurrahman Aksakal
05-05-2010, 22:28
daumun yaptıları gerçekten şaka ya.. başka bişey deil.. ayıptır 50 milyon gözün gördüğü şeyi daumun 2 gözü görmüyo.. takım dökülüyo bu yandan bakıyo.. tutuyo 3 dk kala gökhanı alıyo yazık yani ne diyim..

Emre Diler
05-05-2010, 22:39
ya arkadaşlar özür dilerim biraz önce Mourinhonun roma karşısında çıkardığı kadroyu görünce size hak verdim.Adam 3 gün önce yorucu maçtan çıktı diye tüm defans hattını yeniliyerek sahaya çıktı(cordoba materazzi) sahaya en ruhlu topçusu Materazziyi koydu sanırım birşeyleri gerçeten yapması gerekiyormuş Daumun bugün Gökhan Ünalın gazını kullanabilmek dinlenmiş Bekiri koymak gibi ama ben bunu ancak İnterin kadrosunu görünce anladım.Sahada 11 ruhsuzu görünce Daumua suç bulamadım ama biraz da salim kafayla düşününce galiba sizin dedikleriniz de haklılık payları çok fazla olduğu da görülüyor

Selim Kul
06-05-2010, 00:03
Şampiyon olsakta gitmeli.

Fırat Yıldız
06-05-2010, 00:08
bekir ve gökhanla baslasa ya da baska bir takım sürse o zaman da vay efendim neden böyle oynattın.daumu ben de sevmiyorum..burada da söyledim defalarca ama bir takım 1 0 da öne geçmişse artık her seyini vermelidir.teknik direktörden geçiyor olay.ama gel gelelim daum efendi, rakip gol attıktan sonra savunmacı koyuyor sen son 3 dkyı bekliyorsun forvet almak için.ayıptır ya...

Hasan Bulut
06-05-2010, 00:54
durum 1-1 ken Emre'yi çıkarıp Deivid'i aldığın için, hiç birsey oynamayan takımda bu sıcakta aynı adamlarla devam ettiğin için, Dk. 79da 2-1 olmasına rağmen Gökhan'ı oyuna almayıp taaa 87yi beklediğin için bende seni tebrik ediyorum Daum....
şampiyon olsak bile git daum....:kizgin::kizgin:

Fatih Suvaydan
06-05-2010, 01:39
Şampiyon olsakta gitmeli.

Benim en büyük korkum Şampiyon olduğumuzda yine sayın profesör Daum'un KALMASI...kesinlikle ne olursa olsun gitmeli !!!!

Mehmet Sabırlı
06-05-2010, 02:18
Bence tek hatası Güiza'ya haddinden fazla sabrediyor. Şundan bir vazgeçseydi bugün kazanırdık. Semih-Gökhan dururken kulübede almadı. Gökhanı golden hemen sonra alsa veya Semihi alıp ilerde top tutmaya çalışsa burda şuan farklı şeyler yazılıyor olurdu...

Ufuk Coşkun
06-05-2010, 10:19
Bir teknik direktör, sahada amaçsızca koşan ,ayağında top tutamayan,bire bir kalıp adam geçemeyeceğini bildiği için şut çeken ve o şutu bile doğru düzgün çekemeyen ve takıma yarardan çok zarar veren 10 kişi oynamamızı sağlayan bir futbolcuya neden bu kadar tahammül eder?Kafasında ki düşünce nedir? Gerçekten artık çok merak ediyorum bunu.Ne yapmak istediğini anlamıyorum anlayan varsa banada anlatabilir mi?

Emrah Sandıkçı
06-05-2010, 13:09
durum 1-1 ken Emre'yi çıkarıp Deivid'i aldığın için, hiç birsey oynamayan takımda bu sıcakta aynı adamlarla devam ettiğin için, Dk. 79da 2-1 olmasına rağmen Gökhan'ı oyuna almayıp taaa 87yi beklediğin için bende seni tebrik ediyorum Daum....
şampiyon olsak bile git daum....:kizgin::kizgin:

Daum Lig şampiyonluğu için Kupa'yı feda edebilecek bir adam.Bence Emre'yi o yüzden çıkardı hem yıpranmasın hem sarı kartı vardı maçta sinirler yükselecekti kırmızı görmesin diye aldı dışarı.
Onun dışında tamamen haklısın.Değişiklik için 87yi beklemesi tamamen hataydı.Büyük ihtimslle uzatmaya gider diye düşünmüştür, ama Fenerbahçe gibi bir takımın uzatmayı değil golü düşünmesi lazım. :(

Engin Kaşkaya
06-05-2010, 13:16
Daum Lig İçin Çok Becerikli Ama Şampiyonlar Ligi vb İçin Yetersiz Bir İsimdir...

Yusuf İnan
06-05-2010, 13:35
Kupayı almak yine kısmet olmadı. Uzun lafın kısası; Takdir-i Daum.

Eray Şen
09-05-2010, 23:36
Malesef hep kötü günlerde birşeyler yazılıyor bu başlığa :) eğer bir takım 9 maçtır müthiş bir takım savunmasıyla gol yemiyorsa bu bir tesadüf değildir ve teknik direktörün büyük payı vardır. Tebrikler Daum.

İlker Aktaş
10-05-2010, 03:19
İyi zamanında iyi şeyler yazmak şart, ama ben hala vizyon olarak bu takımın çok çok altında buluyorum Daum'u!

Takımın 9 maçtır yenilmemesinde en büyük pay bence Samandıra'da kamp yapan yöneticilerin gibi geliyor bana niyeyse!..

Eray Şen
10-05-2010, 10:17
Sadece takıma gaz vererek 9 hafta boyunca gol yememeyi sağlayamaz kimse. Yönetimin takıma hırs katma anlamında payı büyüktür ama daum'un taktiksel katkısı da çok yüksektir.

Süleyman Köroğlu
10-05-2010, 10:35
Taktiğini beğenmesek de puan durumu her şeyi gösteriyor. Daum Ligde başarıLı.

Süleyman Sovukluk
10-05-2010, 12:36
ya daum bizi belki bazen çok üzüyor ama adam zirvelerin hocası ya en kötü ikincilik her zaman garanti teşekkürler daum :)

Gökhan Yalçınkaya
10-05-2010, 16:49
ya daum bizi belki bazen çok üzüyor ama adam zirvelerin hocası ya en kötü ikincilik her zaman garanti teşekkürler daum :)
Bu takımın bu ligde 2. olması ne kadar zirvedir ki ?

Serkan Şahin
10-05-2010, 18:00
Bizim için sorun bence taktiksel yetersizliği Daum'un.Gol attığımızda geriye yaslanması ve gerekli zamanlarda gerekli oyuncuları ısrarla almaması gibi sorunları herzaman yaşadık.Kimseyle kıyaslama yapmakta istemiyorum ama Zico dönemindeki gibi geriye düştüğümüzde bile bir şekilde öne geçebileceğimize inancım azaldı bu dönemde.O zamanlar oynadığımız futbola bakınca şimdi bu futboldan uzak kaldığımızı düşünüyorum.Yine bir deplasmanda 3 gol bulmak tabiki zordur.Ama atılan 2 golün kornerden diğerinin 40 metreden geldiğini unutmadan tespit yapmak gerek.Kötü oynadığımızdan değil belkide,Fenerbahçemizden beklentilerimizin daha iyi futbol sunması ihtiyacımızdandır.Eğer skor taraftarlığı yapacak olsak 9 da 9 yaptık susun oturun ses çıkarmayın derdik ama içim el vermiyor.Türkiye'de şampiyon oluruz olmayız orası ayrı bir konu ama benim endişem gelecekten.

Fuat Rıhtım
10-05-2010, 18:13
Bizim için sorun bence taktiksel yetersizliği Daum'un.Gol attığımızda geriye yaslanması ve gerekli zamanlarda gerekli oyuncuları ısrarla almaması gibi sorunları herzaman yaşadık.Kimseyle kıyaslama yapmakta istemiyorum ama Zico dönemindeki gibi geriye düştüğümüzde bile bir şekilde öne geçebileceğimize inancım azaldı bu dönemde.O zamanlar oynadığımız futbola bakınca şimdi bu futboldan uzak kaldığımızı düşünüyorum.Yine bir deplasmanda 3 gol bulmak tabiki zordur.Ama atılan 2 golün kornerden diğerinin 40 metreden geldiğini unutmadan tespit yapmak gerek.Kötü oynadığımızdan değil belkide,Fenerbahçemizden beklentilerimizin daha iyi futbol sunması ihtiyacımızdandır.Eğer skor taraftarlığı yapacak olsak 9 da 9 yaptık susun oturun ses çıkarmayın derdik ama içim el vermiyor.Türkiye'de şampiyon oluruz olmayız orası ayrı bir konu ama benim endişem gelecekten.

Herkes işini yapsa, taraftar Daum'un işine karışmasa emin olun bundan daha iyi durumda olurduk. Güiza'yı oynatma sebebi belli ama inadına hala Güiza neden oynuyor diye sorgulanıyor.

Daum'un defansa yaslanma taktiğini en müthiş şekilde uygulayan Lucescu'nun adı bile duyulmamış Shaktar ile yaşadığı 4 şampiyonluk, 2 Ukrayna Kupası, 2 Ukrayna Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası'da bu taktiğin o kadar kötü olmadığının göstergesidir. Daum'un yanlışı, geriye yaslanma taktiğini kullanırken, bu taktiği doğru şekilde uygulayacak oyuncuları takıma dahil etmemesidir. Bundan ötürüde taktiği doğru şekilde işleyememektedir.

Ha, gösterişli futbolu bende istiyorum ve Daum'un bu oyun yapısını bende sevmiyorum. Ama herkesin bir stili var. Unutmayın ki tek forvetli sisteme bizi Daum soktu ve Avrupa'da ne yaptıysak son senelerde, Daum'un sistemiyle yaptık.

Zico'dan bahsetmişsiniz ama şöyle birşey var. Daum ayrıldıktan sonra Zico geldiğinde, Daum'u aradı çoğumuz. Hatta daha sonrasında öyle bir kırgınlık olduki, 'I love you Zico' diye çağırdığımızda bile onu, tribünlere gelmedi. Zico macerası bitti bir şekilde. Doğrudur, yanlıştır. Çok tartışılır. Sonrasında Aragones geldi. Ne oldu? Bu sefer nerede Zico dedik yine. Aragones gitti, Daum geldi. 3-5 kötü sonuçtan sonra, Daum'un Aragones'ten ne farkı kaldı ki, Aragones'te aynı puanı toplamıştı, gitmeseydi ne farkederdi sesleri yükseldi bir zaman.

Yani uzun lafın kısası demek istediğim, gözler hep eskide kalanları arıyor. Kararların doğruluğu ve yanlışlığı tartışılır dediğim gibi. Ama eldekilerden nasıl verim alabiliriz onu düşünmek lazım ve medyayı yönlendirmeye çalışmak lazım sesimizi duyurabilmek için. Ağıt yakmaya kalkarsak, bu takımın bünyesindeki 2-3 kişi dışında hepsini yollamak lazım, ki böyle birşeyin imkansız olduğunuda herkes benden daha iyi biliyor.

Serkan Şahin
10-05-2010, 18:21
Genel olarak düşündüklerine saygım var.Bunlar tabi ki senin görüşlerin.Bende yazıma başlarken bence diyerek kendi görüşlerimi belirttim.Yalnız defans yaparak kazanmak vardır yoktur orası da tartışılır.Ama sadece demek istediğim futbol kalitemizin düştüğü.Shaktar'ı örnek vermişsin ama hocasının Lucescu olduğunu ve gerçekten her oyuncunun çok büyük yıldızlar olmadıkları halde büyük işler başardıklarını hepimiz gördük.Ben maçlarının kalitesiz ve defansif olduğuna katılmıyorum.Gayette iyi oynayarak ve hakederek uzanmışlardır kupalara.Futbol denildiğinde kazandıktan sonra herşey mübahtır olayı benim için geçerli değil.Demek ki hala o kadar profesyonel değilim ben...

Ufuk Coşkun
16-05-2010, 23:12
Güle güle .

Ufuk Coşkun
16-05-2010, 23:20
Bu takımın başına geçecek TD'miydin sen. Şampiyonluk kaçıyor ya şampiyonluk. Hala çift forvet oynamaya korkuyor. Forvet çıkarıp forvet alıyor,ortasaha çıkarıp orta saha alıyor. Bu kadar düz düşünen bir TD FB'ye yakışmıyor.

Murat Yamalı
16-05-2010, 23:43
Daum bu kulup her adama ıkı kez sans vermez sana verıldı ama kullanamadın yolun acık olsun.Bır takım nasıl olurda son macına bu kadar kotu taktıkle cıkar,8 haftadır gol yemıyoruz neden cunku oyun kontrolunu ele alıyoruz akıllı top oynuyoruz.Bu macta Allah ne verdıyse boş boş ataklar alan gıdıyor ne gerek varya akıllı top oynasa takım rahat alırdık macı ama olmadı.Canları sagolsun (Daum harıc )

Saygın Özkan
17-05-2010, 00:48
Azizi de al git...........

Erdi Bayrak
17-05-2010, 01:05
Durum 1-1, şampiyonluk gidiyorken Selçuk'un yerine Christian, Özer'in yerine Deivid giriyor.Taktiksel anlamda herhangi bir değişiklik yok.

Oyunun gidişatına göre taktik değiştirmemesi ve gol attıktan sonra takımı geriye yaslaması Fenerbahçe'nin şu duruma düşmesine sebep olan en önemli etmenler.

Bir de Guiza olayı var ki değinmeye gerek bile yok.

Mete Eker
17-05-2010, 01:09
Benim gözümde en az suçlu Daum.

Değişikliklerini beğenmiyoruz da, bir takım değişiklikleri daha çok öne çıkmak,daha çok hucum edebilmek için yapar biraz.
Takım rakip altıpasın içinde oynuyor ve topu kaleye atamıyorsa suç Daum'un değildir.

Hani futbolcularda o özgüven yoktu,Daum aşılamadı falan diyorlar.
Alex bile bunları kaçırdıysa Daum'a gık çıkaramam ben.

Sezon geneli kötü top oynamadık.
Sol açığının ayağında platin,forvetinin kafasında platin,sağ açığın sansasyonla gelmiş.Kadro sıkıntılı zaten.Yedek namına birşey de yok.
1 sene daha şansı hakediyor bence.
Bunları yazan ben azılı bir Daum düşmanıydım 1 sene öncesine kadar.

Doğaç Mengül
17-05-2010, 01:11
Şampiyon olsaydık da aynısını söyleyecektim, kesinlikle gönderilmelidir, rotasyonun r'sini yapmayan, yedeklerin yüzüne bile bakmayan, son dakikalara kadar oyuna müdahale etmeyen, inatçı, oyuncular üzerinde otorite kuramayan, korkak futbol oynatan bir teknik direktörü Fenerbahçemin başında görmek istemiyorum, açık ve net. Daum Fenerbahçe için zayıf bir teknik adamdır, bu takımın başına Fenerbahçe'yi kaldırabilecek, ismi de Fenerbahçe kadar büyük olan bir isim getirilmelidir.

İlkay Şener
17-05-2010, 01:39
Benim gözümde en az suçlu Daum.

Değişikliklerini beğenmiyoruz da, bir takım değişiklikleri daha çok öne çıkmak,daha çok hucum edebilmek için yapar biraz.
Takım rakip altıpasın içinde oynuyor ve topu kaleye atamıyorsa suç Daum'un değildir.

Hani futbolcularda o özgüven yoktu,Daum aşılamadı falan diyorlar.
Alex bile bunları kaçırdıysa Daum'a gık çıkaramam ben.

Sezon geneli kötü top oynamadık.
Sol açığının ayağında platin,forvetinin kafasında platin,sağ açığın sansasyonla gelmiş.Kadro sıkıntılı zaten.Yedek namına birşey de yok.
1 sene daha şansı hakediyor bence.
Bunları yazan ben azılı bir Daum düşmanıydım 1 sene öncesine kadar.

Denizli de şampiyonluğu aynı sene beşiktaşta kupayı kaybettiğimizde de en az suçlu daumdu..Tarih tekerrür etti başrolde tekrar Daum !

Fırat Yıldız
17-05-2010, 02:28
sampiyon olacaksın gol atarsan ve sen hala tek forvet oynatıyorsun..her taraf karambol kaynıyor ve en iyi karambol topçunu(semihi) yanında oturtuyorsun..bunlar sadece küçük bir tespit..baska saymaya gerek yok.

hangi yüzle hala devam edeceksin?aldığın paralar ortada.mutfak masrafını bile biz karsıladık.bizim cebimizden çıktı bu paralar daum efendi..her ay 10bin euro uçak biletlerin ailenin her türlü giderini bu taraftar karsıladı.

az bişe şerefin varsa istifa edersin.

Ümit Öztek
17-05-2010, 03:14
istifa ettt.

Fatih Özpınar
17-05-2010, 05:09
Şimdi nereden başlasak nasıl eleştirsek neler yazsak doğru artık anlayamaz hale geldim. Şurası bir gerçek şampiyonluk tek maçla kaybedilmiş gibi gözükse de aslında bu maç bütünün bir parçasıdır. Parçadan bütüne doğru gidildiğinde de görülecektir ki Daum malesef bu sezon kaçan şampiyonlukta büyük pay sahibidir. Bazen kurduğu yanlış onbirler, bazen ısrar ettiği golcüler ve şu son maçta olan şansızlık faktörleri bu sezonun da hüsranla sonuçlanmasına yol açmıştır.

Daum'un değişmediğini ve hala aynı adam olduğunu ilk yarı da sergilediğimiz 8' de 8 lik performansı yakalarken görmüştüm. Hangi haftaydı hatırlamıyorum takım kötü oynayıp maçı kazanmıştı ancak eleştiriler çoğalınca Daum cevap vermekte gecikmedi: '' 6'da 6 lık seriyi ne zaman görmüşler''. Bu basit düşünmenin, geleceği görememenin ve vizyon eksikliğinin sonucu olan bir açıklamadır. Fenerbahçe futbol takımı 6 da 6 yaptık diyerek kendini göklere çıkaracak bir futbol takımı değildir. Fenerbahçe her maçını kazanmak için oynar. Ve önemli olan bu ligi sonuna kadar bir istikrar doğrultusun da götürmektir. 2. yarı ortaların da olmadık puanlar kaybedip sonradan toparlanıp şampiyonluğa ortak olmak belki başarıdır ancak en az 10 puan farkla ligi şampiyon tamamlamak varken bir puan farkla şampiyonluğu kaybetmekte ayrı bir başarısızlık öyküsüdür.

Daum ve ekibi bu takıma kişilikli futbol oynatmaktan yoksundur. Zico dönemin de gol yediğimiz maçlar da bile '' Nasıl olsa gol atarız '' öz güveni artık yok olmuştur. Zico ve o günler bir rüyaydı ve bitti. Ancak ben Daum'la bu kabusa devam etmek istemiyorum.

Zafer Duran
17-05-2010, 12:18
tekrar gelmesi hatydı verilen paralara yazık. istifa et!

Esra Kendi
17-05-2010, 14:26
Defolun gidin artıkkkk!!! Bu taraftara yapılan bu zulüm bitsin artık.... DAUM DEFOL GİT!

Fatih Suvaydan
17-05-2010, 14:39
ya arkadaşar bu adam bu saatten sonra gitse ne olucak ki..bu adam bize 2. kez yaşattı bu hüsranı...bu adamı kovup tekrar takımın başına getiren aziz yıldırım da değil mi suç..sen böyle bir hüsranı yaşatan bir adamı takımın başına getirirsen o adam sana aynı hüsranı yaşatır...gitmesine gitsin ama bu yaşananların hesabını kim verecek ???

Serkan Ege
17-05-2010, 14:51
yıllar önce pvh'u bitirmişti daum. şimdi semih'i bitirdi.
2006'da son haftada şampiyonluğu kaybettirmişti daum, şimdi 2010da.

kimse bana daum'u savunmasın. yemin ediyorum iyi oldu şampiyonluğun gitmesi. bizim büyüklüğümüz şampiyonluklarla ölçülü değil. hiç olmazsa bizim büyüklüğümüze yakışmayan daumdan kurtuluruz. ama umarım bu sefer kovulmayı beklemez. kendi istifa eder.

Esra Kendi
17-05-2010, 14:56

28.02.2010 da yazılan bir yazı.... Çok zaman geçmedi 16.05.2010....

Murat Karaman
17-05-2010, 14:57
Semih'e karşı neden bu tavır?

Semih'i ısınırken görüyoruz kenarda, oyuna Gökhan giriyor. Bunların sebebi; Semih'in sözleşme muhabbeti mi? diye sormadan duramıyor insan.

Muhammed Turan
17-05-2010, 15:07
Semih'e karşı neden bu tavır?

Semih'i ısınırken görüyoruz kenarda, oyuna Gökhan giriyor. Bunların sebebi; Semih'in sözleşme muhabbeti mi? diye sormadan duramıyor insan.

Güiza'nın geldiği günden beri, sırtı kaleye dönükken topları alamadığını, aldığı topları hemen kaptırdığını ve bu yüzden rakip sahada çoğalamadığımızı, Güiza'nın zaten böyle bir yeteneğinin olmadığını, oynadıklarında bariz bir şekilde görünen Semih ve Gökhan'ın böyle bir yeteneğinin olduğunu, bizler görüyoruz da çok sevgili Daum neden sezon başından beri göremiyor? diye de ben sormadan edemiyorum. Lanet olsun yaaa!!!

Hakan Ateşler
17-05-2010, 16:56
daum ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. t. direktör değişince düzen bozuluyor. alışana kadar puanlar kaybediliyor. yeni teknik adam gelecekse zico gibi genç ve hırslı t. adamlar lazım. onlarla da 1.5 değil en az 3 senelik imzalanmalı ama daum ile devam edilmeli. şu an yönetime ve teknik ekibe destek zamanıdır.

Fatih Özpınar
17-05-2010, 16:57
Daum görüyordur ama gücü yetmiyordur emin ol...3 5 hafta Guiza yerine Semih - Gökhan ikilisi top oynasın gol kralı olacakken kadrodan keser Daum efendi...keser değil kestirirler :) yönetim Guiza der onu oynat der. Aziz başkan der Guiza girecek ilk 11 e der. Çünkü başkanımız sivrilen karşı duran dediğini yapan teknik adamı sevmez. Yönetebileceği adamı sever. Daum'da böyle bir insandır.

Burhan Tektaş
17-05-2010, 17:08
git artık

İlkay Şener
17-05-2010, 17:12
ŞAMPİYONLUK maçında durum 1-1 iken ikinci forveti alamayan adam gitsin kokain çeksin bize ızdırap çektirmesin

Bu sözlerle ceza alırsın şimdiden söyleyim..

Ege Uysaler
17-05-2010, 17:15
Bu sözlerle ceza alırsın şimdiden söyleyim..
şampiyonluk gitmiş ceza alsak nolcak ilkay yeni sezona kadar ceza verebilirler

İlkay Şener
17-05-2010, 17:17
şampiyonluk gitmiş ceza alsak nolcak ilkay yeni sezona kadar ceza verebilirler

Sende haklısın tabi uyarım dedim :) Kötü niyetim yok yani..Hatta dünkü maçtan sonra hissizleştim hiç birşey düşünmüyor gibiyim..:o

Cansu Bilen
17-05-2010, 17:52
ŞAMPİYONLUK maçında durum 1-1 iken ikinci forveti alamayan adam gitsin kokain çeksin bize ızdırap çektirmesin

Aynen sonuna kadar katılıyorum..

Nurullah Şakir
17-05-2010, 18:19
Daum kesinlikle gitsin adam ne altyapıya önem veriyor ne de taktiksel oyuna.Bıktım artık doldur boşalt şişirme toplarla atağa çıkmaya çalışan takım görmekten.Gökhan Ünal gibi bir adamı da boşuna aldırmış adam zaten Semihi oynatmıyor Gökhan Ünal geldi geleli kaç dk oynadı acaba :S bu arada FENERHABER sitesine göre 6S VE Semih'in menajeri büyük oranda anlaşmış :S:S

Emre Diler
17-05-2010, 19:07
Ben sana değil seni getirene kızgınım!!!

Enes Erdoğan
17-05-2010, 19:54
Israrcılığından nefret ediyorum Daum. Bitirdin bizi.

Özgür Okcu
18-05-2010, 01:10
Şampiyonluğun kaçmasının tek olumlu sonucu Daum'dan kurtulacak olmamız.Altyapıya zerre kadar önem vermeyen, genç oyuncuların ve yedeklerin yüzüne bile bakmayan, inatları uğruna yanlış tercihlerine bizi mahkum eden, rotasyonun ne demek olduğunu bilmeyen, çift forvet oynamayı şartlar ne olursa olsun düşünmeyen, maç içinde taktik değiştiremeyen (bu liste daha uzar gider) bir adam Fenerbahçenin teknik direktörü olamaz.Roland Koch bi şekilde kandırılıp, o hariç Daum ve ekibi derhal gönderilmeli.

Emre Diler
18-05-2010, 01:29
ya ben bu adama kızamam çünkü bu adam hoca moca değil.Fenerbahçeye sadece para için gelen başkanına sürekli evet deyip fenerde kaldığı sene boyunca bir sistem oturtmayıp bu takımı sadece bir futbolcuya bağlayan bu takımda olduğundan beri altyapıdan bir futbolcu çıkarmayan bir adama ben nasıl hoca derim ya.Bu adamın 24 haftadır oynattığı futbola bakın birde Aziz Yıldrımın samandıraya indiğinden beri takımın oynadığı futbola.Sonra Fenerden gidecekmiş.Eeee lütfen bir zahmet

Ufuk Coşkun
18-05-2010, 02:13
İstifa hani! O kadarda mı yüzün yok Daum, kendini kovdurup tazminat mı alacaksın?

Cantekin Aktaş
18-05-2010, 02:28
türk futboluna beşinci büyük kazandırdığın için teşekkür ederiz. Bu taraftarı iki defa ağlattın,şampiyonluğu son maçta verdin. Yapamadıkların yaptıklarını da götürdü. Yolun açık olsun. Mümkünse o yolun fenerden uzak olsun.

İnanç Altan
18-05-2010, 10:13
korkak

Naciye Türkmenli
18-05-2010, 11:07
nasılsa paramı aldım şampiyon olsak da olmasak da göndericekler gitmeden önce son kazığımı da atıyım zihniyetiyle bizi bitiren adam (adam bile değil de neyse).Perşembenin gelişi çarşambadan belli oldu sonunda.Ligin başından beri çok basit hatalarla olmaması gereken maçlar kaybettik ve yine şampiyonluğu son haftaya bıraktık.Türkiye kupasında da aynı hatalar aynı yanlışlar.Hiç mi futboldan anlamıyodun yoksa anlamamazlıktan mı geliyodun çok yazık!
İstifa etmekten o kadar mı acizdin?Kovuldun sonunda istediğin oldu.
Şimdi al tazminatını da..

Serkan Ege
18-05-2010, 15:10
istifa etmeyecekmiş. çünkü istafa ederse tazminat alamayacak. bugün çıkar haberlerde de para için takımda kaldığı yazılıyor. bu adam bu kadar işte !!

Osman Ulutaş
18-05-2010, 15:13
küçük düşünen daumun ta sene başından üç kulvarda değil sadece tek kulvarda ligde olmak üzere yola çıktığını bilmek için müneccim olmaya gerek yok.o elde edemediği tek kulvardaki başarı sebebiyle de az da olsa kendine saygısı varsa artık istifa etmeli.etmiyorsa da bu camia onu gönderebilecek kadar gözü kara davranabilmeli.

Nur Acar
18-05-2010, 15:35
bittik gözün aydın bittik helal olsun...

Serkan Şahin
18-05-2010, 15:38
Uğrunda harcanan yıllar haram olsun...diyerek cümle tamamlansa abartmış olur muyuz bilmiyorum :)

Nur Acar
18-05-2010, 15:45
yok yok gayet güzel olur

Fatih Kaki
18-05-2010, 16:06
daumu getirecegimize lucescu getirilseydi simdi kacinci sampiyonlugu kutlardik sizce

Levent Yağcıoğlu
18-05-2010, 16:18
istifa etmeyecekmiş. çünkü istafa ederse tazminat alamayacak. bugün çıkar haberlerde de para için takımda kaldığı yazılıyor. bu adam bu kadar işte !!

Bir Alman'ın parası asla sende kalmaz. Neticede seni yemeğe davet edip, senin yediğini sana ödeten bir ırktan bahsediyoruz. :)

Serkan Şahin
18-05-2010, 16:58
Napolyon mübarek.Biraz gurur olsa koca sezonu heba ettim diyerek üstüne para verip ayrılması gerek ama nerde...

Ufuk Coşkun
18-05-2010, 17:04
Aziz Yıldırım şu adamı Fenerbahçe'nin başına musallat ettinya daha birşey söyleyemiyorum. Komplo kuruldu sanki bu takıma.

Salih Yoldaş
18-05-2010, 17:40
eğer ki istifa etmez veya görevden alınmazsa FENERBAHÇE taraftarı onu göndermeyi bilir bundan kimsenin şüphesi olmasın...

Saygın Özkan
18-05-2010, 19:45
Lig tvnin haberine göre avukatını çağırmış, ulan şerefinle istifa etsen en azından gözümüzde biraz da olsa yücelirdin. Yazıklar olsun, aldığın paralar da haram olsun!!

Servet Güldeş
18-05-2010, 20:01
Kaleye vurulan 37 şuttan 2 gol çıkaramamızdan da , maç sonu rezilliğinden sonra sonuç Daum istifa etmeliyi çıkardınız ya...

Siz çok yaşayın Fenerbahçe taraftarı...

Fırat Yıldız
18-05-2010, 20:03
Kaleye vurulan 37 şuttan 2 gol çıkaramamızdan da , maç sonu rezilliğinden sonra sonuç Daum istifa etmeliyi çıkardınız ya...

sen de bu kadar insanın bu elestirileri sadece bu maç için yaptığını çıkardın ya sen de çok yaşa fenerbahce taraftarı..

Saygın Özkan
18-05-2010, 20:09

Saha içi müdahalelerini, sene başından beri hiçbir maçta doğru yapmayan bir adamı hala savunuyosan sen de çok yaşa Fenerbahçe taraftarı.. Hala Bilica'yı da savunuyosundur...

Emre Gençay
18-05-2010, 20:41
Şimdi nereden başlasak nasıl eleştirsek neler yazsak doğru artık anlayamaz hale geldim. Şurası bir gerçek şampiyonluk tek maçla kaybedilmiş gibi gözükse de aslında bu maç bütünün bir parçasıdır. Parçadan bütüne doğru gidildiğinde de görülecektir ki Daum malesef bu sezon kaçan şampiyonlukta büyük pay sahibidir. Bazen kurduğu yanlış onbirler, bazen ısrar ettiği golcüler ve şu son maçta olan şansızlık faktörleri bu sezonun da hüsranla sonuçlanmasına yol açmıştır.

Daum'un değişmediğini ve hala aynı adam olduğunu ilk yarı da sergilediğimiz 8' de 8 lik performansı yakalarken görmüştüm. Hangi haftaydı hatırlamıyorum takım kötü oynayıp maçı kazanmıştı ancak eleştiriler çoğalınca Daum cevap vermekte gecikmedi: '' 6'da 6 lık seriyi ne zaman görmüşler''. Bu basit düşünmenin, geleceği görememenin ve vizyon eksikliğinin sonucu olan bir açıklamadır. Fenerbahçe futbol takımı 6 da 6 yaptık diyerek kendini göklere çıkaracak bir futbol takımı değildir. Fenerbahçe her maçını kazanmak için oynar. Ve önemli olan bu ligi sonuna kadar bir istikrar doğrultusun da götürmektir. 2. yarı ortaların da olmadık puanlar kaybedip sonradan toparlanıp şampiyonluğa ortak olmak belki başarıdır ancak en az 10 puan farkla ligi şampiyon tamamlamak varken bir puan farkla şampiyonluğu kaybetmekte ayrı bir başarısızlık öyküsüdür.

Daum ve ekibi bu takıma kişilikli futbol oynatmaktan yoksundur. Zico dönemin de gol yediğimiz maçlar da bile '' Nasıl olsa gol atarız '' öz güveni artık yok olmuştur. Zico ve o günler bir rüyaydı ve bitti. Ancak ben Daum'la bu kabusa devam etmek istemiyorum.

tek kelimeyle gerçeklere tercüman olmuşşun kardeşim bravo...

Emre Gençay
18-05-2010, 20:44
önce yönetim aklını başına alacak,adam gibi profosyonel bir ekip getirecek takıma ve onun işine karışmıyacak şunu oynat bunu oynat demeyecek...daum a kızıyoruz da ,avrupayı 2.plana atan,vizyonu küçülten,ısrarla guiza gibi çakma forvetlerin üstünde duran,korkak,politik bir teknik direktörü yıllık 3.5 milyon avro gibi bi paraya takımın başına getiren yönetime ne demeli acaba??? Tercih neden daum oldu ? takımda kim oynar kim oynamaz ona daha rahat müdahale edebilmek için olmasın sakın??Ya sayın başkan ve arkadaşları şapkalarını önüne koyup düşünecekler,ya da biz klube kazandırabileceklerimizi kazandırdık (tesisleşme,stat,fenerium...vb.) diyip bayrak teslimi yapacaklar...Benim şahsi görüşüm.

Metin Dinçsay
18-05-2010, 22:19
Bir çok gazetenin sitesinde kovulduğu yazıyor.Doğru mudur acaba?

Burak Babacan
19-05-2010, 01:37
Profesyonel Futbol Takımımızın yardımcı antrenörlerinden Ayhan Tumani, FBTV eski çalışanlarından Zeynep Tandoğan ile Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan nikah töreninin ardından dünya evine girdi.
Çiftin nikah şahitliğini Mehmet Dayıoğlu, teknik direktörümüz Christoph Daum ve Asbaşkanlarımızdan Ali Koç yaptı. Yeni evli çifte mutluluklar dileriz.
Taraftar üzülsün millet dünya evine girsin

Nurullah Şakir
19-05-2010, 03:09
İnşallah gider sevmedim sevemiyorum bu adamı bazı şeylerde çok ısrar ediyor ve bu bize pahalıya mal oluyor...

Emre Diler
19-05-2010, 03:21
bugün o beğenmediğimiz Hıncal bile Semihin oynatılması gerektiğini söylüyorsa bu Daum hoca moca değil.Senden o kadar nefret etmişim ki şu an içimdekilieri döksem yine de öfkem sana dinmez

Ferhat Adsız
19-05-2010, 11:02
Şampiyon olsak kalacaktı.Kötü olaylardan böyle iyi şeyler de çıkıyor..

Emrah Sandıkçı
19-05-2010, 11:56
Bir çok gazetenin sitesinde kovulduğu yazıyor.Doğru mudur acaba?

Gideceği yazıyor yazmasına da, gelecek isimler için yazdıkları kişiler hiç iç açıcı değil. :(:(:(

Naciye Türkmenli
19-05-2010, 18:24
bugün o beğenmediğimiz Hıncal bile Semihin oynatılması gerektiğini söylüyorsa bu Daum hoca moca değil.Senden o kadar nefret etmişim ki şu an içimdekilieri döksem yine de öfkem sana dinmez

aynen yaa hem Türkiye kupasında hem lig maçında semihi sokmadı ya oyuna sayabilceğimiz herşey az gelir.

Serkan Ege
19-05-2010, 21:34
semih'i en son ne zaman oynattı, haberi olan var mı ?

Naciye Türkmenli
19-05-2010, 21:44
daum semihi harcadı.
11 de oynaması gerekirken yedeklikten bile sildi.

Levent Yağcıoğlu
19-05-2010, 22:00
Yönetim ile Daum arasında görüşmeler başlamış.

Kaynak: Resmi Site

Süleyman Köroğlu
19-05-2010, 23:46
Artık bassın gitsin bu takımdan, şehirden, üLkeden...

Birol Kösem
20-05-2010, 14:50
Aziz Günah Keçisini Buldu. Acaba Girilen Onca Poziyondan Bir Teki Girse Böyle Radikal Bir Karar Alabilirmiydi Çok Merak Ediyorum.

Hakan Ateşler
20-05-2010, 16:37
daum'un 2. kere gelmesi hataydı ama şu an gitmesi daha büyük hata olur görşündeyim. yeni teknik adam, yeni futbol mantaletesi, yeni sorunlar (belli olmaz ama genelde böyle oluyor), yeni futbolcular ve yine guiza ve maldonado gibi yapılması muhtemel hatalı transferler... oturmuş sistem bozulmamalı bana göre...

Birol Kösem
20-05-2010, 21:51
Daum Başrılıdır Demiyorum. Bizde 2.lik Asla Başarı Değildir Ama 10 Puan Gerimizdeki İki Ezeli Rakibimiz Bile İstikrar İçin Hocalarını Tutuyosa Biz Daum'u Sırf Birilerinin Koltuğu Sallanmasın Diye Göndermemeliyiz. Kaldi Ki Yerine Kim Gelecek. Eğer Mourinho, Capello Falan Gelecekse Sorun Yokta Tutup Da Aragonez Gibi Bi Adam Getireceklerse Hiç Yollamasınlar Daha İyi. Beni Korkutan Daum'un Gidecek Olması Değil Gelenin Gideni Aratacak Olması. Umarım Öyle Olmaz.

Eray Şen
20-05-2010, 22:15
Daum Başrılıdır Demiyorum. Bizde 2.lik Asla Başarı Değildir Ama 10 Puan Gerimizdeki İki Ezeli Rakibimiz Bile İstikrar İçin Hocalarını Tutuyosa Biz Daum'u Sırf Birilerinin Koltuğu Sallanmasın Diye Göndermemeliyiz. Kaldi Ki Yerine Kim Gelecek. Eğer Mourinho, Capello Falan Gelecekse Sorun Yokta Tutup Da Aragonez Gibi Bi Adam Getireceklerse Hiç Yollamasınlar Daha İyi. Beni Korkutan Daum'un Gidecek Olması Değil Gelenin Gideni Aratacak Olması. Umarım Öyle Olmaz.

Buna katılıyorum kesinlikle. Daum'u "bu kadar fazla" kötülemek biraz abartı oluyor. Bazılarına göre hiç birşey bilmyor. Aziz Yıldırım ne derse onu yapıyor. Fenerbahçe'deki 4 senesinde aldığı ortalama 78 puanı da adama hediye etmişler.

Yeterli mi orası ayrı. Ben de daha iyi bir hocamız olmasını isterim. Daum takımı iyi hazırlıyor ama oyuna etkisinin çok düşük olduğunu düşünüyorum,iyi bir taktisyen değil.

Bunun yanında Lucescu gelecekse Daum gitmesin,bu çok açık. Capello,Lippi gibi adamlar gelecekse arkasındayız. Bunlar gelmeyecek de ne olduğu bellisiz yabancılara gideceksek Türk teknik adam isterim.

Anıl Kırıl
21-05-2010, 10:54
yapılcak iş basit aziz çekecek elini diğer branşlarda oldugu gibi futboldan da verecek başına Aykut Kocaman ile Rıdvan Dilmen'i ikisi hem transferini yapsın hem topunu oynatsın bak o zaman neler oluyor madem kurtulamıcaz aziz'den mecbur böyle bi yöntem kalıyor geri. Yoksa yine aynı mantaliteyle hiç bir şey beklememek lazım taraftarı gene bi şekilde kandırır, gene bahaneler üretir, gene kafasında senaryolar yazar..

Aycan Yağanoğlu
21-05-2010, 12:05
bu futbolcular bu taraftar daumla bir daha asla final maçında rahat oynayamaz. Akıllara hep geçmiş kötü hatıralar gelir. Daum'la seneye bir final maçına çıkıldığını hayal edebiliyor musunuz?

Nurullah Şakir
21-05-2010, 15:58
bu futbolcular bu taraftar daumla bir daha asla final maçında rahat oynayamaz. Akıllara hep geçmiş kötü hatıralar gelir. Daum'la seneye bir final maçına çıkıldığını hayal edebiliyor musunuz?
Ben Daumla seneye bir final maçına çıkmayı Hayal etmekten öte yeni sezonun ilk maçında takımın başında Daum görmeyi hayal edemiyorum inşallah tez zamanda gider

Gökhan Yalçınkaya
21-05-2010, 16:56
Daum 9 valizle gitti!

FLAŞ! Fenerbahçe Yönetimi ile 2 gündür görüşmeler yapan teknik Direktör Daum, bugün İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-Lacivertli kulüp ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Alman hoca Attatürk Havalimanı'nda bir açıklamada bulunmadı. Ailesi ile birlikte tatile çıkan Daum'un Münih'e uçtuğu, yanında ise 9 bavul birden götürdüğü görüldü.Fenerbahçe kulübü de Daum ile yapılan görüşmenin detaylarını henüz kamuoyu ile paylaşmadı.

21.05.2010
Kaynak : DHA

..

Serkan Şahin
21-05-2010, 17:04
Gelecek için endişelendim bir an...

İlkay Şener
21-05-2010, 18:09
Ben Daumla seneye bir final maçına çıkmayı Hayal etmekten öte yeni sezonun ilk maçında takımın başında Daum görmeyi hayal edemiyorum inşallah tez zamanda gider

zaten 2 maç saha kapatmamız var :D

Yusuf Yavuz
21-05-2010, 18:26
daum'un 2. kere gelmesi hataydı ama şu an gitmesi daha büyük hata olur görşündeyim. yeni teknik adam, yeni futbol mantaletesi, yeni sorunlar (belli olmaz ama genelde böyle oluyor), yeni futbolcular ve yine guiza ve maldonado gibi yapılması muhtemel hatalı transferler... oturmuş sistem bozulmamalı bana göre...

katılıyorum.

Tuğba Tülü
22-05-2010, 02:23
Semihi harcaması ,her hafta form yakaladığında daha iyi olacak dediği sezon sonunu bir türlü form yakalamadan bitiren guızaya sınırsız limit tanıması, buna rağmen büyük umutlarla alınan gökhan ünala son 5 dakikayı layık görmesi ve en öenmlisi final fobisi benim en çok rahatsız olduğum konular oldu bu sezon daum adına !

İlker Kırıt
22-05-2010, 23:48
şampiyonlar ligi maçını izlerken yine andık seni herr daum!!!adam 60 .dakikada 3.forveti sokuyo sen tek forvetle şampiyonluk maçını bitiriyosun...1 hafta oldu hala kendime gelemedim emeği geçen herkse çok teşekkürler!!!

Murat Yamalı
23-05-2010, 02:14
Ins donmezsın DAUM. Bu takım senın ıcın 5 gomlek fazla sen Alman lıgınde ıkıncı sınıf takımları calıstırmaya devam et :D

Tuğba Tülü
23-05-2010, 03:08
Dauma final maçlarında derbi havası yaratılmalıydı,birileri bu bir lig maçı gs yada bjk ile oynuyoruz deseydi ,final karnesi zayıf ligdeki derbi karnesi müthiş işe yarardı belki ,yeni sene kalacak olursa uygulansın bence

Süleyman Sovukluk
23-05-2010, 13:24
Bu kadar eleştirilen Daum daha ne yapsın söyler misiniz.Bizde olduğu her dönemde kupada final ligde 2.lik her zaman garanti.Eğer şansızlık takımdaysa Daum ne yapsın.Bana göre O'ndada takımda da hata yok.Finallerde her sene aynıyız harika oynayan takım finalde çöküşe geçiyor.Şampiyonluk ise herkes gördü resmen trabzon kalesini dövdük top girmediyse Daum ne yapsın.Lütfen eleştirirken biraz insaflı olalım.Ayrıca Daum yetersizse sadece avrupada.bana göre sorun bundan ibaret..