PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetime Protesto Geliyor

Alp Hacıoğlu
05-02-2008, 15:47
Galatasarayla oynanan kupa maçında,
maraton alt ve migros tribününde bazı olaylar yaşandı.

Maraton Alt Tribünde ki ''lacivert tribün'' nam-ı diğer alex tribününde maç izleyen taraftarlarımız polis tarafından dövüldü.

Zaten kombine olan bu yere polis verilmiş 300 tane,
lacivert tribünün yarısı ediyor buda... Vermişsin benim yerimi polis amcaya, kucak kucağa maç mı seyredecek taraftar.

Sonra anonscu bağırıyor, merdivenleri boşaltın diye. Nerde izleyecek maçı taraftar?

Misafir tribünündeki mahluklar, bayanların çantasıyla içeri biber gazı sokar, wc'deki fayansları söker taraftara atar... Onlara bir şey yok ama...

Kaç kere galatasaraylı polis amiri boyanan pankartları içeri almadı...
Neden alıyorsunuz denildiğinde joplandı taraftar.

Son maçta bazıları kendi renkdaşlarını gambazladı alın bunlarıda alın diyerekten...

Ve en son gelişmeyi sizlere aktarıyorum.
Lacivert tribündeki Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Üyeleri ve bazı taraftar grupları; YÖNETİMİN TARAFTARA SAHİP ÇIKMADIĞINI DÜŞÜNEREK OFTAŞ MAÇINDA TRİBÜNLERİ BOŞ BIRAKMA KARARI ALDI...

Muhammet Budak
05-02-2008, 21:27
Olacağı buydu,bunlar iyi günlerimiz ne yazık ki...

Samet Koşar
05-02-2008, 21:45
İyi de ortada yönetimin bir yanlışı varsa takımın ne günahı var Allah aşkına? Protesto edilmesin demiyorum ama bunun yan etkilerini de düşünmeliler bence...

Mert Çubukçu
05-02-2008, 23:05
İyi de ortada yönetimin bir yanlışı varsa takımın ne günahı var Allah aşkına? Protesto edilmesin demiyorum ama bunun yan etkilerini de düşünmeliler bence...

ne alakası var kardeşim yonetim 3 senedir taraftara sahip cıkmıyor
her dakka polisten dayak yemek zorundamıyız.?
yönetim içeriye almıyoruz polisi dese polis zorla giremezki..
yönetimin büyük ayıbı yüzünden ordaki arkadaşlarımız coplanıyor.

Samet Koşar
06-02-2008, 00:17
ne alakası var kardeşim yonetim 3 senedir taraftara sahip cıkmıyor
her dakka polisten dayak yemek zorundamıyız.?
yönetim içeriye almıyoruz polisi dese polis zorla giremezki..
yönetimin büyük ayıbı yüzünden ordaki arkadaşlarımız coplanıyor.

Protesto konusunda bir şey demiyorum oradaki taraftarlarımızın coplanması tabiki hoşuma gitmiyor. Yönetimi savunduğum falan yok. Ancak tribünleri doldurma konusunda sıkıntı yaşandığı şu son zamanlarda bu eylem takımı yönetimden daha çok etkiler bence.

Bu durumu Protesto etme konusunda tamamen aynı fikirdeyim yanlış anlaşılmasın...

Sercan Tuna
06-02-2008, 00:49
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/taraftar/laciverttribun_olay_man%20%5BNvGGA8YK%5D.jpg?0.213 2561

Lacivert Tribün Oftaş Maçına Gelmiyor

Aşağıdaki kareler‚ bir deplasman maçına ait değil. Aşağıdaki kareler‚ 03.02.2008 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadı´nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşması sonrasında yaşanan olaylardan kısa bir kesit. Son yıllarda oynanan ve tribün açısından en olaysız geçen maçlardan birisi yaşandı dün akşam. Her iki taraftar grubunun ( FB ve GS taraftarları ) da birbirlerine karşı istenmeyen olaylar içerisine girmediği‚ fiili tacizde bulunmadığı‚ sadece birkaç tezahüratın spontone olarak geliştiği bir maç öncesi ve sonrası yaşandı.

Ancak;

Müsabaka bitiminden sonra Maraton Lacivert Tribün önünde koğuşlanan Emniyet Güçleri ve müsabaka öncesinde Lacivert Tribün´de kombineli taraftarların koltukları üzerinde bulunan Emniyet Kuvvetlerinin maç sonrasında Fenerbahçe taraftarına karşı‚ anlaşılması mümkün olmayan tutum ve davranışlarda bulunması‚ sözlü ve fiili tacizi sonrasında birçok Fenerbahçe taraftarı darp görmüş‚ bu arkadaşlarımız da bugün işlerine gidememiştir.

Bizler Fenerbahçe taraftarları olarak‚ bütün kötü günlerde bile kulübümüzün yanında olmayı kendimize şiar edinmiş‚ bütün zorluklara rağmen deplasmanlarda bile takımımızı yanlız bırakmamaya gayret göstermiş‚ özellikle Lacivert Tribün müdavimleri olarak sadece futbol maçlarında değil‚ amatör branşlardaki müsabakaların tamamında bile‚ branş farkı gözetmeksizin Fenerbahçeli sporcuların yanında bulunmaya gayret göstermişizdir.

2006-2007 sezonunda BJK ile oynanan ve 1-1 berabere biten Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Karşılaşması esnasında Lacivert Tribüne polis girmiş ve müsabaka süresi içerisinde tribünde taraftarın takımına motive olmasına engel olmuştur. Bu durum‚ maalesef ki 2007-2008 sezonunun 12. haftasında oynanan ve 2-1 takımımızın galibiyeti ile biten BJK‚ yine aynı sezonun 15. haftasında oynanan ve 2-0 galibiyetimizle sonuçlanan GS‚ 17. haftasında oynanan ve 3-2 takımımızın galibiyeti ile sonuçlanan TS maçlarında da devam ettiği gibi‚ 03.02.2008 tarihinde oynanan Fortis Türkiye Kupası müsabakasında da tekrarlamıştır. Sürekli olarak polis baskısı ve tehdidi altında maç izlemek nasıl bir duygudur tartışılır ancak tartışılmaz bir gerçek vardır ki‚ Fenerbahçe taraftarı kendi stadında darp edilmektedir. Üstelik te o koltukların parasını veren‚ bütün fedakarlıkları sunan bir taraftardan bahsediyoruz.

04.11.2007 tarihli Sabah Gazetesi´nde BJK ile oynanan maçta yaralanan birçok Fenerbahçe taraftarının da resimleri yer almıştır. Ve o dönemde de bu konu‚ Fenerbahçe Yönetimine iletilmiş‚ bir sonraki müsabakada polisin tribünlerde olmayacağı konusunda da teminat alınmasına rağmen‚ bu uygulama maalesef devam etmektedir.

Fenerbahçe Stadı´nda Fenerbahçe taraftarı‚ üstelik te hiçbir suçu olmadığı halde joplanamaz. Darp edilemez. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur. Bizlerin güvenliğini sağlamakla görevli insanlara karşı bizler kendimizi güvenlik içerisinde hissetmez durumdayız ve bizlerin kendi aramızda "güvenlik timleri" oluşturma durumumuz yoktur. Taraftarın böyle bir görevi yoktur.

Fenerbahçe Yönetimi‚ bu uygulamanın sona ermesi konusunda somut adımlar atmadığı sürece‚ Fenerbahçe tribünlerinde efektif ve sinerjik ortam da git gide yerini‚ hepimizin şikayet ettiği ama hiçbirimizin sahiplenmediği‚ dahası çözümü konusunda sorumluluk duymadığı o "çök çökçü‚ çekirdekçi‚ ıslıkçı" taraftar profiline terketmek durumundadır.

Bütün bu uygulamaları protesto etmek için;

09.02.2008 tarihinde oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği OFTAŞ müsabaksında Maraton Lacivert Tribün´de taraftarlar olarak bizler bulunmayacağız. Bu kararımızı ekseriyatla almış bulunmaktayız ve o tribünde olan birçok insanın üyesi olduğu Fenerbahçe Gönüllüler Derneği de bu kararımızı desteklemektedir. Ayrıca bu hafta içerisinde Fenerbahçe Gönüllüler Derneği üyelerine bu konu‚ e-mail ve sms yoluyla iletilecektir.

Fenerbahçe tribünlerinde şiddetin olmamasını‚ Fenerbahçe taraftarına karşı herhangi bir darpın olmamasını‚ sahibi bulunduğumuz kombine koltuklarında Emniyet Güçlerinin işgal ederek‚ 600 kişilik tribünde 300 kişinin olacağı yere iki katı insanın‚ nefes almakta dahi zorlanacağı bir ortamda maç izlememizi istemeyen bütün Lacivert Tribün müdavimlerini‚ bu karara uymaya;

Ayrıca yine Fenerbahçe Stadı´nın değişik tribünlerinde maç izlerken benzer olaylara maruz kalınmasını istemeyen diğer tribünlerdeki arkadaşlarımızı da bizlerin bu eylemine en azından kulübe bilgi mailleri‚ faksları geçmeye davet ediyoruz.

Fenerbahçe Kulübü faks numarası : 0216 5421960

Fenerbahçe Kulübü e-mail adresi : bilgi@fenerbahce.org

Yarınlarımızın selameti ve şampiyonluklarımızın teminatı olacak büyük Fenerbahçe taraftarının daha uygun ve müreffeh bir mekanda maç izlemek haklarının bekası için‚ bütün Fenerbahçe taraftarlarına saygılarımızla bu kararımızı bildiririz.

( Arkadaşlar; lütfen kimse burada hamaset edebiyatı yaparak‚ "takımımızı desteklememiz lazım" tarzından mesajlar vermesin. Bugün Lacivert Tribünde olanlar‚ -eğer önlem alınmazsa- yarınlarda diğer tribünlerde de olacaktır. Çünkü bundan 2 yıl önce Fenerbahçe tribünlerinde polis yoktu. Yukarıda da zikrettiğim gibi‚ özellikle Lacivert Tribün müdavimleri branş farkı gözetmeksizin zaten bütün maçlarda takımlarımıza desteği maddi/manevi sunmaktadırlar‚ OFTAŞ maçı hariç‚ bu destek devam edecektir. )

Hepinize teşekkür ederiz..

http://www.antu.com/images2007/fenerbahce/2007_2008/lacivert_olay1.jpg

http://www.antu.com/images2007/fenerbahce/2007_2008/lacivert_olay2.jpg

http://www.antu.com/images2007/fenerbahce/2007_2008/lacivert_olay3.jpg
(http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=34&kID=7989)

Mert Çubukçu
06-02-2008, 00:56
Protesto konusunda bir şey demiyorum oradaki taraftarlarımızın coplanması tabiki hoşuma gitmiyor. Yönetimi savunduğum falan yok. Ancak tribünleri doldurma konusunda sıkıntı yaşandığı şu son zamanlarda bu eylem takımı yönetimden daha çok etkiler bence.

Bu durumu Protesto etme konusunda tamamen aynı fikirdeyim yanlış anlaşılmasın...

yapılan bir sürü şeye yönetim hic bir karşılık vermedi belki taraftar giderse aklı başına gelir ama onuda sanmıyorum ya görücez bakalım.

Ali Yıldırım
06-02-2008, 01:06
Artık taraftarın haklı tepkisini göreceğiz önümüzdeki maçlarda.Çok haklı bir tepki.Yönetim taraftarına sahip çık!

Esra Çetin
06-02-2008, 01:19
arkadaşlar yönetim hiç bi zaman taraftarını atıvermez..bi hata olmuştur evet,tepki göstermek hakkınız evet, ancak cümlelerimizi biraz daha dikkatli kurup yalnış anlaşılmalara sebebiyet vermezsek daha güzel olur ;)

Mert Çubukçu
06-02-2008, 01:39
arkadaşlar yönetim hiç bi zaman taraftarını atıvermez

bu konuda boyle birşey oldugunu henüz hic gormedim esra

Oğuzhan Demir
06-02-2008, 01:48
bencede artık yeter bu böle olmaz o kadar para verip kombine alınıyor taraftar her branşın maçına gidiyorlar karşılığı bumu

Ege Uysaler
06-02-2008, 02:47
arkadaşlar yönetim hiç bi zaman taraftarını atıvermez..
yönetimin taraftarı salladıgı yok sadece ondan aldıgı parayı salladıgı var yonetim sadece aldıgı parayı sayıyor gerisi yalan

Selçuk İnce
06-02-2008, 12:37
yönetimin taraftarı salladıgı yok sadece ondan aldıgı parayı salladıgı var yonetim sadece aldıgı parayı sayıyor gerisi yalan

arkadaşlar yönetimi hemen topa tutmayın lütfen her maçta bu olmuyo bi derbi maçı doğal olarak yoğun güvenlik önlemi alınır orda herkes anlayış içerisinde olsaydı belki olaylar bu kadar büyümezdi, yönetim taraftarı düşünmese arkadaşlar o soğukta ısıtmanın altında maç izledik tek biz rahat edelim diye

Ege Uysaler
06-02-2008, 13:02
arkadaşlar yönetimi hemen topa tutmayın lütfen her maçta bu olmuyo bi derbi maçı doğal olarak yoğun güvenlik önlemi alınır orda herkes anlayış içerisinde olsaydı belki olaylar bu kadar büyümezdi, yönetim taraftarı düşünmese arkadaşlar o soğukta ısıtmanın altında maç izledik tek biz rahat edelim diye
yönetimin yaptıkları ortada stad,tesisler bunlara diyecek lafımız yok sırf bunlara yaptıklarından dolayı aziz yıldırımın heykelini dikmek gerekir ancak tüm bunlar olurken de yonetimin yaptıgı en buyuk hata taraftarı onemsememektir,resmen bagıran taraftarı milletin gozunde kotu gostermiştir.taraftar profilini degiştirmiştir maçlara 5dk gec gelen trafige kalmamak için 10 dk erken cıkan 75 dk lık elinde purosu cebinde parası olan takım iyiyken alkıslayan,kotuyse yuhalayan tipler stada dolusmustur.ustune o kadar para verip orda bişey yapmak isteyen taraftarlar da bi de dayak yemişler adamlar haklı olarak yonetime sadece bu konuda tepki gostermeleri normaldir.

Erdal Futtu
06-02-2008, 13:23
polislerin nerede duracagı güvenlik toplantısında belirlenmiyor mu?
veya bi aksilik olursa polislerin nasıl hareket edecegi o toplantıda belirlenmiyor mu?
neden polislerin orada kalkan oluşturmasına izin verilir anlamıyorum!!!!!!!!!

Selçuk İnce
06-02-2008, 16:23
Kulübümüzün "Lacivert Tribün" Açıklaması

Pazar günü Galatasaray ile oynadığımız kupa maçı esnasında Maraton altta bulunan "Lacivert Tribün" çirkin görüntülere sahne olmuştu. Maç öncesi polisin taraftarlarımızın koltuklarına oturması ve taraftarlarımızın kalkmaları yönünde yaptıkları uyarılarla başlayan gerginlik, maç sonunda joplu, biber gazlı müdahaleye dönüşmüştü. Bunun üzerine Lacivert Tribündeki taraftarlarımız forumlarımızda bir bildiri yayınlayarak, yaşananları protesto etmek adına Gençlerbirliği Oftaşspor maçında tribündeki yerlerini almayacaklarını açıkladılar.

Bu gelişmeler üzerine kulübümüz resmi sitemiz kanalıyla bir açıklama yayınlayarak, emniyet güçleri ile taraftarlarımız arasında yaşanan gerginliklerin kendilerini çok üzdüğünü ve yaşanan olaylar için imniyet güçleri ile üst düzey temasa geçildiğini açıkladılar. Kulübümüzün "Sorunlar Aşılacaktır" başlıklı açıklamasının tamamı şöyle:

Türkiye`nin en modern stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumumuzda son dönemde bazı maçlarda emniyet güçleri ile taraftarlarımız arasında yaşanan bir takım olaylar yönetimimizi de son derece üzmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü evinde maçı izleyenden, localardaki taraftarına ve stadyumun herhangi bir noktasındaki bir Fenerbahçeliye karşı eşit mesafededir ve taraftarına karşı sorumluluklarının bilincindedir. Amacımız stadyumumuza gelen tüm taraftarlarımıza rahat, konforlu ve güvenli bir ortamda maç izlettirmektir.

Bu noktada son dönemde bazı tribünlerde yaşanan ve taraftarlarımızın zor durumda kalmasına neden olan olaylar ile ilgili olarak yönetimimiz emniyet güçleri ile en üst düzeyde temasa geçmiş ve görüşmeler yürütmektedir. Bir takım sıkıntılar ve güvenlik problemlerinin bundan sonra da yaşanmaması için yönetimimiz maksimum düzeyde çaba göstermektedir. Taraftarlarımızın huzurlu ve güvenli bir biçimde maçlarımızı izleyebilmeleri için gereken her türlü önlem alınacak ve uygulanacaktır. Taraftarlarımızın da bu noktada gerek yönetimimize gerekse emniyet güçlerine yardımcı olacaklarından şüphemiz yoktur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Doğa Aydın
06-02-2008, 18:22
Sanki ilk kez oluyor bu olaylar. Lacivert tribunde sene basindan beri bu gerginlik var, her mac tartismalar cikiyor.
Stadin uzerinden ucan kusun goz rengini bilen yonetim, yeni mi farketmis bunlari? Maca gelmiyoruz deyince mi akillarina gelmis?

En hafif tabirle, terbiyesizlik bu! Insanlari resmen esek yerine koyuyorlar...

Mustafa Ünal
06-02-2008, 19:29
Fenerbahçe Tv'de geçen alt yazı da, yönetimin bu konuyu çözmek için uğraş verdiği yazıyor. Bilmem ne kadar doğru.

Özlem Göktürk
06-02-2008, 20:22
Kendi stadımızda kendi taraftarımızın polisten dayak yemesi çok kötü bir durum.Klup yaptığı açıklamayla bu konunun çözüleceğini söylemiş ama keşke taraftarına daha önceden sahip çıksaydı da bu görüntüler oluşmasaydı

Sercan Tuna
06-02-2008, 21:03
arkadalar bu oaly sadece lacivert tribün ile ilgili değil.Bugün onlara yarın bize... Öncelikle bu insanlar her branşta maç ayırmadan bizim gibi her maç tribünde yerlerini alan insanlar... deplasman maçlarının çoğunda da bulunuyorlar... tek amaçları Fenerbahçe'mize destek olmak... Yıllarını , haytalarını Fenerbahçe Tribünlerinde geçirmiş kişiler...
Benim o tribünden birçok tanıdığım var.Bu olay ilk değil.bundan önceki 2-0 lık 6s maçında polis ıoradaki koltukları gaspederek içeriye kombinesi olan birçok taraftarı almadı.Şiddet uygulandı darp edildi.Ben bizim yaşlarımızda bir gencin burnunun kırıldığını bile duydum... Hatta o tribünün önde gelenleri çevik kuvvet amiri(veya müdürü her ne haltsa) tarafından hakarete uğradı.(bu arada bu şahsın 6s li olduğu duyumunu da aldım).Hemde ağıza alınmayacak küfürler bunlar... Klüp yönetimi daha öncede bu konunun çözüleceğini söylemişti ama herşey ortada... Türkiye'de spor polisi olmadıkça bu kavram tribünlere yerleşmedikçe bu olaylar hep tekrarlanacak... Sorsanız çevik kuvvet kendini spor polisi oalrak görüyor.Hani parfüm sıkar gibi biber gazı sıkıp jopluyorlarya kendilerine göre bir nevi spor yapıyorlar... Kaç defa kendi kulaklarımla duydum staddan çıkarken bazı polislerin küfürler savurarak "anasını satıyım bugün de adam dövemedik" dediklerini...
Bu oaly 2. ve 3. lig maçlarında da aynı...m kısaca polsi abilerimizin biraz kafa yapılarını değiştirmesi lazım... tamam belki ağır şartlarda keelle koltukta çalışıyorlar.çok stresli bi meslekleri var ama onların işi beni seni onu kısaca BİZİ dövmek değil bizim güvenliğimizi sağlamaktır... Ama ben polislere bir türlü güvenemiyorum.Özellikle de ÇEVİK KUVVETe...:kizgin:

Bu oalyların yarın bizimde başımıza gelmeyeceği ne malum? bu yüzden duyarlı olalım bu konuya...

Çağlar Derin
07-02-2008, 00:59
buna bende katılıyorum bugün onlara yapılyorsa yarın bizede yapılır.
bence bizımde soylenecek bı cift sozumuz olmalı

Giray Kartal
07-02-2008, 01:13
Olayların benzeri son 6s maçında bizim tribünde de cereyan etti maalesef. Cfk grubunun içinde yaşanan ufak bi tartışmanın ardından polisin tribüne girip fütursuzca hareketleri bu da yetmiyormuş gibi bi de biber gazı sıkması herkesi çileden çıkardı. Bir an önce yönetimin ve emmiyetin bir takım kararlar alması gerekli.

Serhat Bahar
08-02-2008, 01:00
lacivert trubundekı arkadasların polis tarafından coblanması kabul edılemez.buna benzer bir olay bızım trubundede yasandı ve polisin mudahalesı bıraz sert oldu.bu stattakı polis taraftara hiçbirsekılde mudahale edemez.edıcekse de bunu yapacagı yer ne telsım tribunudur nede lacıvert tribun.bunun yapılacagı yer saygı durusunda mahluk gibi davranan ve beraberlige ahmakca sevınenlerın oldugu tribun olmalıdır.bu konuda yonetımın yıllardır sessız kalmasına anlam veremıyorum.deplasmanlarda yasanan sorunların ardından kendı stadımızda da bunları yasamak zorunda kalmamız artık yonetımı harekete gecırmelı ve gereken yapılmalıdır.protesto seklınıde son derece uygun buluyorum.umarım ılgılı yerlere sorunlar bu sekılde iletilir...

Ege Uysaler
08-02-2008, 03:39
bugunku volrybol macında da olaylar olmus yanılmıyorsam.

Erdal Futtu
08-02-2008, 11:26
dünkü volaybol maçında herşey çok güzeldı...özellikle 2. sette taraftarda havasındaydı takımda havasındaydı...
fakat 3. setin ortalarında tribünlerde bi kargaşa çıktı ve takımıda etkiledi gibi.zaten spikerde söylemiş....
ama ayrıntılarını bilmiyorum!!!!

Başar Kantar
08-02-2008, 14:13
dünkü volaybol maçında herşey çok güzeldı...özellikle 2. sette taraftarda havasındaydı takımda havasındaydı...
fakat 3. setin ortalarında tribünlerde bi kargaşa çıktı ve takımıda etkiledi gibi.zaten spikerde söylemiş....
ama ayrıntılarını bilmiyorum!!!!

Erdal ayrıntılar vbgs oyuncusu Aysun bizim tribüne haraket yapmış sora bzimkiler ona laf atmış sora biri çıkmış ben kocasıyım demiş ortalık karışmış sora da Aziz başkan bzm tarftarlarla tatrtışmış küfürleşmeler olmuş...Kısaca bu yani ;)

Doğa Aydın
08-02-2008, 15:42
Aziz Yildirim'la kufurlesme olayi degil. Orada bulunan kimse Aziz Yildirim'a kufrederek haddini asmaz.
Kufur olayi tek tarafli yani kisaca...

Alp Hacıoğlu
08-02-2008, 20:40
Yanlışa yanlışla gidilmez,
Hele ki Fenerbahçemizin Başkanı Sayın Aziz Yıldırım bunu bizden daha iyi bilir.

Vurdurturum sizi demekle,
küfür etmekle olmaz bu işler başkanım

Serhat Bahar
08-02-2008, 23:19
uygulanan yasaklarla tribünlerin geldiği nokta ortada arkadaşlar.son gs maçında bunu çok iyi gorduk.taraftar değil seyırci,müşteri isteyenler sanırım amaçlarına ulaşmak üzere.bide bunun uzerine kendi sahamızda olan olaylar ve bunlara müdahale edilmemesi sabıırları tasırıyor artık...umarım bıran once bunlar aşılır...

Oğuz Ceran
09-02-2008, 00:48
Umarım bu tepki bişeyleri değiştirmek adına iyi olur. Dikkat çekeceğinden hiç şüphem yok. Fenerbahçe; seyircisi yanındaysa Fenerbahçedir!!!

Hasan Muradoğlu
10-02-2008, 19:32
Blogumda bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. Oraya bir de düşüncemi özetleyen bir resim attım, ama nereden bilebilirdim ki, o resmin Fenerbahçe forumlarında döneceğini. Biri de utanmadan Ortega yapmış bunu diye dip not iliştirmiş.

Çok korkuyorum Mary.
Vurdurtacaklar beni...

Hasan Muradoğlu
10-02-2008, 20:02
Yürü be Fanatik.. kim tutar seni :)

Başkan'a teşekkür yağdı

Bayan Voleybol Takımımızın Vakıfbank Güneş Sigorta ile oynadığı maçta rakip takım oyuncusuna küfür eden kendi taraftarını dışarı çıkartan Başkanımız Aziz Yıldırım, taraflı-tarafsız herkesin gönlünü fethetti. Fanatik Gazetesi'nin 10 Şubat tarihli haberine göre, taraflı tarafsız herkes Yıldırım’a büyük destek verdi. İşte o yorumlardan bazıları: “Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım’ı kutluyorum. Örnek alınması gereken bir davranış”, “Bir Trabzonsporlu olarak ne kadar kızsak da, tebrik ediyoruz Başkan, helal olsun size”, “Tebrikler Başkanım.”

‘Huzur böyle gelir’
“Bu güzel davranıştan dolayı Aziz Bey’e teşekkürler”, “Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım’ı tebrik ediyorum. Bütün kulüp başkanları böyle tavır almalı”, “Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Başkan’ı kutluyorum”, “Helal be Başkan”, “Bu güzel davranıştan dolayı Aziz Bey’e teşekkürler”, “O küfürü edenler de, o pankartı açanlar da gerçek taraftar değil. Başkan’ı destekliyoruz”, “Çok takdir ettim”, “Bu değişimi kabullenmek, hem takımımız hem de Türkiye için elzemdir”, “Galatasaraylıyım ama helal olsun, tebrik ediyorum. Zaten çok başarılı bir başkan” “Huzur, yaşam kalitesi ve keyfi ancak böyle yükselir.”

Kaynak: Fanatik

Erdal Futtu
11-02-2008, 01:35
ya lacivert tribün bu maçta dolu degil miydi?:???: :???: