PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shaq Phoenix'te...

Samet Koşar
07-02-2008, 03:40
Shawn Marion ve Marcus Banks karşılığında Shaquille O'Neil Phoenix Suns'ta arkadaşlar.

http://www.nba.com/media/suns/shaq_300_080206.jpg

dahası,

http://www.nba.com/suns/news/release_080206.html

Giray Kartal
07-02-2008, 12:31
Hala kimin karlı çıktıgına karar veremedim. Herkes ilk bakışta shaq nedeniyle phoenix diyecek ama phoenix'in hızlı hücumdan shaq nedeniyle set hücumuna dönmesi ve yavaşlama zorunlulugu olması bence bi süre zorluk yaşatacak. Bu süre sezonun bitmesine neden olabilir. Zaten anlaşma 2 yıllık, 36 yaşından sonra shaq tan şampiyonlugu getirebilecek verim alınabilir mi orası muamma. Miami ise yeniden yapılanma konusunda ilk adımını iyi attı. Bakalım görecez kim karlı çıkmış? :)

Cem Demirtaş
07-02-2008, 13:24
adı üstünde hızlı hücum yani sen 4 oyuncu koşturursan zaten bitirirsin bırakta shaq da koşmasın..ama oyun sete dönünce asıl farkı çıkacak ortaya shaq ın...4 numara amare 5 numara o'neil müthiş bi pota altı oldu gerçekten...bir kötü yanı var oda 2 3 sene oynayabilecek sadece

Muhammet Budak
07-02-2008, 15:22
Bu açık açık şampiyonluk hamlesi.Shawn Marion zaten ayrılmak istiyordu,Phoenixin de play offlar için pivota ihtiyacı vardı.Kaç senedir hep playoffda baş gösteriyordu bu sorun.Normal sezonda problem yaratmıyor çünkü San Antonio,Detroit gibi pota altı sağlam takımlar normal sezona fazla asılmıyordu ancak play offlarda çok net ortaya çıkıyordu bu sorun,yarı sahadaki oyun daha önemli ve bunun için de iyi bir pota altı şart.Bana göre Phoenix çok bariz karlı bu takasta,çünkü eksik orasıydı Phoenix için.Bu yıl playofflarda çok daha iddialı olacak takımım:)

Shawn Marionun da kontratı sezon sonu bitiyormuş,Miaminin Shaqin kontratından kurtulmaktan başka bir karı olduğunu düşünmüyorum bu takasta.

Play offda çok daha iddialıyız artık:D

Phoenixin hiç şampiyonluğu yok,Shaq de bir winner(4 şampiyonluk 2 final) bu da unutulmamalı...

Samet Koşar
07-02-2008, 19:53
13 defa All-Star Seçilip adını tarihe yazdırdıktan sonra bu yıl mola vermesi Shaq için de bazı şeylerin sinyali gibi duruyor. Saktlığı da etki etmiş olsa da yaşlanmaya başladığı, performansının Miamiyle birlikte azaldığı bir gerçekti. LAL' ın Pau takasıyla da birlikte bazı taşlar yerinden oynamaya başlamıştı. Bunun da telaşıyla bir takas olsa da olumlu sonuçlanacaktır.

Shaq' in ayrılması iki takım için de iyi oldu bence. Miami' nin bir kan değişikliğine Phoenix' in de bir "pivot"a ihityacı vardı. Her iki takıma da takaslar olumlu yansır ve takımlarına kolay otururlar diye düşünüyorum. Phoenix Marion'un yerini Amare'yle dolduracak. Miami' deyse Wade ile Marion iyi bir uyum sağlayacaktır. Marcus Banks' in ise guard havuzu bir takımda neler yapacağını göreceğiz...

Servet Güldeş
08-02-2008, 01:31
Marion zorlama bir 4 numaraydı... Amarede zorlama bir 5 numara...

Suns bu hamleyle hem amareyi savunucusuna karşı fiziksel olarak büyük bir üstünlük sağlamasını sağlayacak... Shaq çok iyi bir pasör olması dış şutlarda çok etkili Suns çok rahatlatacak... Nash in çok iyi bir guard olması hızlı hucumlarda shaq etkinliğinin az olacağının farkındadır... Şampiyonluk için shaq ı motive etmesi gerektiğinin farkındadır...

Bence iki takımda çok olumlu hamle yaptı takımına...

Mustafa Ünal
08-02-2008, 01:48
Marion zaten tipten kaybediyordu :).. Shaq iyi olur Suns için..

Lakers'ta Gasol'u aldı. Memphis grubunda son sırada. Eğer Memphis'in koçu Yılmaz Vural olsaydı bütün suçu Gasol'e atardı kesin :)..

Abdullah Çalışkan
08-02-2008, 03:35
nihayet şampiyon olucas bu sene.. marion çok önemli bi oyuncuydu ama steve'in asistleri we shaqın smaçları.. gözümün önüne geldikçe tüylerim ürperiyo.. nihayet şampiyon olucas bu sene umarım..:)

Mustafa Ünal
08-02-2008, 04:48
nihayet şampiyon olucas bu sene.. marion çok önemli bi oyuncuydu ama steve'in asistleri we shaqın smaçları.. gözümün önüne geldikçe tüylerim ürperiyo.. nihayet şampiyon olucas bu sene umarım..:)

Yok yok , içmemiş bugün :).

İhsan Oğuztüzün
08-02-2008, 05:04
evet katılıyorum... artık bu sene de ıpı gogusleyemezsek bı daha hıc olmaz artık duncan yao vs korksun bızden cunku atesle kavrulucaklar :D ....diesel geldi diesel le ateş yan yana durmaz :) ...

Abdullah Çalışkan
08-02-2008, 12:03
Yok yok , içmemiş bugün :).
kemerden daha yeni gelmiştm onları yazarken saate baksana napiim..:D ii bildin naaptıımı..:p

Orhun Can
08-02-2008, 12:28
Marion zaten tipten kaybediyordu :)
Efsane bir yorum olmuş hakikaten :)

Demek ki Shaq bundan sonra Nash'i sırtına alarak antreman yapacak. Kağıt üzerinde süper gözüken bir takım daha ancak play-offlarda herşey göründüğü gibi olmuyor.

Abdullah Çalışkan
08-02-2008, 14:55
yaa bu takımın yapcak pek bişeyi yok ztn.. taktik belli shaq pota altına geçicek nash milimetrik pasları shaqın eline atıcak shaqta potaya bırakıcak topu.. o kadar basit..:D

Samet Koşar
08-02-2008, 19:07
Az önce Shaq in basın toplantısını dinledim de,

"Daha önce sistemi tam oturmamış bir takımda oynuyordum. İnsanlar benim koşmaktan hoşlanmadığımı zannediyorlar. Bu kesinlikle doğu değil. Motive olmuş bir Shaq çok daha tehlikeli olabilir. Amacım bu yıl sonunda yeni bir yüzüğü daha takmak. Sakatlığımın geçmesine yaklaşık iki hafta var. Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum..."

şeklinde bir konuşma yaptı. Sanırım en verimsiz sezonunu geçiriyor olmasının da etkisiyle şimdiden baya bir motive görünüyordu.. Gerçekten de motive olmuş bir Shaq ı kimse karşısında istemez herhalde...

Emincan Kahveci
09-02-2008, 22:31
px in marion la oturmuş düzeni de vardı şimdi sq ın gelmesiyle bu düzen nasıl işler iblinmez çünkü sq sistemi kendine çeviren bi oyuncu pnx in de hızlı hücümlara ve koşmaya daya lı bi takım olduunu unutmayalaım sanırım sq eer gerçekten bi yüzük daha istiyosa miami dekinden daha fazla koşmallı

Murat Karaman
30-03-2008, 22:22
Gece yarısı oynanan Phoenix - Nets maçında bi pozisyonda fileyi felan yırttı :)