Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevilla maçı tribün organizasyonu için önemli duyuru!
Seçkin Çelik
12-02-2008, 16:39
Hepinizin bildiği gibi Fenerbahçemiz 20 Şubat Çarşamba günü İspanya'daki rövanş maçına avantajlı bir skorla çıkmak ve tarih yazmak için Sevilla ile karşılaşacak.
1907 ÜNİFEB ve Grup CK olarak bizler ise; futbolcularımız sahada tarih yazmaya hazırlanırken, sadece 1907 ÜNİFEB'in değil tüm Türkiye'nin hatta belki de Dünya'nın en büyük tribün şovlarından birini yapmak için hazırlanmaktayız. Bu maçta yapmaya hazırlandığımız kareografiden gerek burada daha önce açtığımız mekan arama başlığımızdan, gerekse dün akşam açılmış olan yardım başlığından haberiniz vardır.
Ancak mekan arayışlarımızın pek olumlu sonuçlanmaması ve hava muhalefeti yüzünden çizimlere ancak bugün başlanılabilmiş durumda. Maalesef zaman olarak da planlanan tarihlerin gerisindeyiz.
Her ne şartta olursa olsun Sevilla maçına kadar bu çalışmalarımızı bitirebilmek için sizlerin yardımınıza daha önce hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Sizlerden gelen yardımlarla boyumuzdan büyük bir işe kalkışmadığımızı tüm Türkiye'ye gösterebileceğimizden şüphemiz yok.
Bu nedenle yarın (13 Şubat Çarşamba) saat 10:00'dan itibaren stadımızda hava koşullarının elverdiği ölçüde çalışmalarımız devam edecek ve herşey planlandığı gibi gider ve sizlerin yardımı planladığımız şekilde yanımızda olursa haftasonu sonlanacak. Bu güzel tribün şovunda emeğinin olmasını isteyen arkadaşlarımızı, tribünlerde bu muhteşem görüntüler oluştuğunda bu organizasyonda emeği geçmiş olmanın verdiği manevi hazzı yaşamak için yarın ve ertesi günler Maraton Tribünü Fenerium'un önüne bekliyoruz. Gelmek isteyen arkadaşların bu başlığı yakından takip etmeleri, gerekli ayrıntıları ve buluşma saatlerini tam olarak öğrenmeleri için önemle rica olunur. Gelecek olanların Tribün Komitesine, okullarının sorumlulularına ya da tribün sorumlulularına geleceklerini haber vermeleri işlerimizi çok kolaylaştıracaktır.
Saygılar
1907ÜNİFEB Tribün Komitesi
Oya Küçük
12-02-2008, 16:58
burayada yazıyım.okunmamazlık olmasın.pankart hazırlamada yardımcı olabilirim.vaktim yeteri kadar uygundur.çarşamba 14.ten sonra ,perşembe tüm gün yardımcı olabilirim.gerekiyorsa bana ulaşabilirsiniz.
İlker Alıcı
12-02-2008, 22:29
Arkadaşlar yarın çalışmalara başlanılacağı kesinleşti. Gereken ilginin sösterileceğinden eminim. Çünkü bu organizasyonun parçası olmak herkese nasip olmaz :)
Görüşmek üzere..
Celal Tunalıoğlu
12-02-2008, 22:53
önemli bir mazeret,engel olmadıkca gereken hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum bende.
Maça daha çok var niye bu kadar erken diye düsünülüyor olabilir fakat oraya gidip gördüğünüzde neden erken baslanıldığını anlayacaksınız,gec kaldık bile denebilir.Gercekten Türkiye de bugüne kadar yapılmıs en büyük tribün organizasyonu olacak,dünyada ise sayılı işlerden birisi olur.
Faruk Can
12-02-2008, 23:35
Grup CK ile birlikte daha önce yaptığımız çalışmalar sırasında hayli emek harcamış ve yorulmuştuk. Fakat maç saati geldiğinde seromonide ortaya çıkan görüntü ve dışarıdan aldığımız tepkiler öyle güzeldi ki o yorgunluktan , bezmişlikten eser kalmıyordu hiç birimizde. İşte bunu biz yaptık diyebilmenin haklı gururunu yaşadık hep. Şimdi ise bugüne kadar yaptıklarımızın en iyisini yapmak için yola çıktık. Umarım eksiksiz hatasız biterebiliriz ve maç günü tribünlerde uygulayabiliriz. İşte bunu biz yaptık demek için hepimize bir fırsat doğdu. Hep birlikte çalışarak bu zor işin üstesinden de geleceğimizden şüphem yok. Hepimize kolay gelsin , işimiz rast gitsin.
Serhat Bahar
13-02-2008, 00:07
arkadaşlar bu sefer gelemıyoruz...size şimdiden kolay gelsin...gelecek olan herkesınde sımdıden ellerıne saglık...
Oya Küçük
13-02-2008, 00:18
yarın 10 damı başlanılcak stadda çalışmaya kaça kadar sürücek?14.00 gelsek orda olucakmısınız?bununla ilgili birileri bişeyler yazabilirmi?
Seçkin Çelik
13-02-2008, 00:39
yarın 10 damı başlanılcak stadda çalışmaya kaça kadar sürücek?14.00 gelsek orda olucakmısınız?bununla ilgili birileri bişeyler yazabilirmi?
Hava durumu çalışmalarımıza etki etmez ise eğer, çalışmalar tüm gün sürecek..
Oya Küçük
13-02-2008, 00:40
teşekkür ederim,ben geliyorum ozaman elimden geleni yaparım;)
Arif Şahin
13-02-2008, 00:44
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar. keşke orda olsam da yardım edebilsem.
Necati Mete
13-02-2008, 00:59
Orada olacağız.
Can Demir
13-02-2008, 01:00
Daha sonra "keşke bende orda olsaydım" dememek için bende yarın oradayım;) Bugün yarısı çizilmiş halini gördüm de o pankartın tamamlanmış halini düşünemiyorum,mükemmel bir pankart olucak ve bende o pankartın yapımında bulunucam...
Uğur Kaba
13-02-2008, 01:11
Daha sonra "keşke bende orda olsaydım" dememek .
eet.bu cumle bana bişeyi çağrıştırdı.ben de ordayım bu arada:D
Murat Şener
13-02-2008, 01:13
Daha sonra "keşke bende orda olsaydım" dememek için bende yarın oradayım;) Bugün yarısı çizilmiş halini gördüm de o pankartın tamamlanmış halini düşünemiyorum,mükemmel bir pankart olucak ve bende o pankartın yapımında bulunucam...
ama malesef ben keşke orada olsam diyeceğim hatta şimdiden diyorum keşke keşke keşke orada olabilsem :( o pankartın yazımında bende olabilsem :(
Ahmet Gülbahar
13-02-2008, 01:53
sabahtan dersimiz var ama öğleden sora gelsek olurmu?1.30 gbi!
böle bşiye katkıda bulunmak çok süper olurr
İlker Alıcı
13-02-2008, 01:54
Olur arkadaşlar gunun her saati gelebilirsiniz.
Onur Tarhan
13-02-2008, 02:46
arkadaşlar bugünki çalışmayla alakalı birkaç fotoğraf koyacaktım ama işin büyüsü bozulmasın diye vazgeçtim.. bugün 7 saat boyu imkanlar elverdiğince pankartı taşıma,açma ve çizim işinde bayağı bir yol katettik.. yarın sabah 10'dan itibaren de boyamaya başlıyoruz.. oluşacak tabloyu gördükten sonra keşke ben de bu pankarta bir fırça sallasaymışım dememek için yarın en yüksek katılımla orada olmalıyız.. işin çalışma kısmından öte eğlence kısmı da cabası... hele özellike lahmacun molası demedi demeyin:):) şunu da unutmadan belirteyim yarınki hava durumu nasıl olur bilmiyorum ama gelecek arkadaşlar biraz kalın giyinip gelin.. yarın görüşmek üzere...
Kaan Göktürk
13-02-2008, 03:26
Onur bize özelden gönder bilelim ne yapcağımızı maçta:D
Murat Şener
13-02-2008, 03:35
Onur bize özelden gönder bilelim ne yapcağımızı maçta:D
kaan ne güzel söyledin bee :D
İlker Alıcı
13-02-2008, 04:04
arkadaşlar bugünki çalışmayla alakalı birkaç fotoğraf koyacaktım ama işin büyüsü bozulmasın diye vazgeçtim.. bugün 7 saat boyu imkanlar elverdiğince pankartı taşıma,açma ve çizim işinde bayağı bir yol katettik.. yarın sabah 10'dan itibaren de boyamaya başlıyoruz.. oluşacak tabloyu gördükten sonra keşke ben de bu pankarta bir fırça sallasaymışım dememek için yarın en yüksek katılımla orada olmalıyız.. işin çalışma kısmından öte eğlence kısmı da cabası... hele özellike lahmacun molası demedi demeyin:):) şunu da unutmadan belirteyim yarınki hava durumu nasıl olur bilmiyorum ama gelecek arkadaşlar biraz kalın giyinip gelin.. yarın görüşmek üzere...
Arkadaşlar sizden ricam resim ve videoları son günlere belki de maç zamanına kadar koymamanız.
Murat Şener
13-02-2008, 04:49
ilker o zaman ufak bir tüyo verseniz :D
Osman Varlık
13-02-2008, 08:04
"keşke bende orda olsaydım"
keske orda olsaydım be kardesım:(:( benım yerımede bı ıkı fırca salla;);)
ama arkadaslar ufak bır tıyo verın barı sonucta hepımız ünifebteniz baska kımseye soylemeyız:D:D:D
Cem Demirtaş
13-02-2008, 08:46
gelmeyi ne kadar isterdim anlatamam ama malum ankaradayız artık maçta gösterinin bir parçası olacağız yapanların eline emeğine sağlık şimdiden
Necati Mete
13-02-2008, 10:47
Dışarıda kar yağıyor, acaba anadolu yakasında durum nedir ?
Çıkmadan önce foruma bakayım dedim ama birşey bulamadım, Bahçelievlerde kar yağıyorsa...
Ertuğrul Çolak
13-02-2008, 10:50
Üsküdar'da da kar başladı şu an
İnanç Gülfidan
13-02-2008, 11:52
Arkadaşlar hava koşulları sebebiyle bugünkü çalışmamız şimdilik iptal edilmiştir, gelişmeler buradan size duyurulacaktır.
Yarın hava koşulları ne olursa olsun çalışmalarımız en kötü ihtimalle Telsim tribünün kapalı olan koridorunda devam edecektir.
Onur Tarhan
13-02-2008, 12:56
evden çıkmadan son bir defa daha foruma bakayım dedim iyi de olmuş.. gelişmeler hakkında beklemedeyiz... İlker mesaj alındı pankartla alakalı herhangibir bilgi koymamak lazım...:)
Çağlar Çetin
13-02-2008, 16:24
Arkadaşlar burası sevilla maçının pankartıyla ilgili işlerin konuşulduğu bir bölüm lütfen bilet işlemlerini özel mesaj yoluyla tribün komitesiyle bağlantıya geçerek halledin.
Giray Kartal
13-02-2008, 18:47
Meteoroloji haftasonu için uyarı yapmaya hazırlanıyormuş haberlere göre. Buna göre planlamanın yapılması lazım. Söylemekte fayda diye düşündüm.
Faruk Can
13-02-2008, 22:28
Çalışmalarımız yarın (perşembe) kaldığı yerden devam edecektir.
Toplanma Saati : 10.00
Toplanma Yeri : Maraton Girişi
Alper Akay
13-02-2008, 23:54
ben sadece cuma aranıza katılabilirim...
herkese kolay gelsin..
Oya Küçük
14-02-2008, 00:25
perşembe günü kesin olarak çalışma yapılıcakmı? hava şartlarını ne olursa olsun ona göre gelicemde?
Faruk Can
14-02-2008, 00:33
Yarın çalışma her şartta yapılcaktır. Gelen arkadaşların sıkı gityinmesini tavsiye edrim.
İlker Alıcı
14-02-2008, 00:33
Sayılı günler kala hava koşullarının engel oluşturduğu zaman kayıbı hakkımızı kullanmış bulunuyoruz.Koşullar ne olursa olsun artık geceli gündüzlü çalışılacaktır.
Murat Şener
14-02-2008, 00:52
ilker bu çalışmalara tam gününde başlanıyor yanlız bir 14 şubat kutlayacakken bende orada olsam keşke :D
Zeynel Turna
14-02-2008, 01:51
Yarın görüşürüz arkadaşlar statta..
Uğur Kaba
14-02-2008, 11:51
özel işlerim nedeniyle şehir dışında bulunduğumdan çalışmara katılamayacağım maalesef:(
Can Demir
14-02-2008, 20:54
Yarın da devam edecek mi?
Onur Tarhan
14-02-2008, 21:35
evet arkadaşlar çalışam yarın da devam edecek.. yarın sabah 10'dan itibaren yine maraton tribün önünde buluşup çalışmaya başlıyacaz... bugün pankartın boyadığımız kısmı çok güzel bir hal aldı tamamı bitince mükemmel bişey olacak...
Alper Akay
14-02-2008, 21:45
yarın sabah orda olacağın inşallah... geç kalırsak problem olurmu?
Can Demir
14-02-2008, 21:47
Zannetmiyorum Alper...
Burçay Tiftikçi
14-02-2008, 21:54
Geç kalırsanız herhangi bir problem olmaz arkadaşlar.Tribün komitesindeki arkadaşlarla irtibata geçin gelmeden önce.Onlar size detaylı bilgiyi verir.
Seçkin Çelik
14-02-2008, 23:40
Çalışmalarımız yarın (Cuma) kaldığı yerden devam edecektir..
Toplanma Saati : 10.00
Toplanma Yeri : Maraton Girişi
Hikmet Ergün
14-02-2008, 23:59
bende geliom yine tam tertibat yine :D
İlker Alıcı
15-02-2008, 00:07
Harcanan emek ve zaman, gösterilen özveri, pekişen arkadaşlık bağları...Bugün gelen herkesin bunları yaşadığına eminim.
Bu organizasyonun bir parçası olmanın verdiği gurur ve mutluluktan dolayı artan çalışma hızı;
olumsuz hava koşulları, bir türlü tahsis edemediğimiz kapalı alan sorunu sebepli zamanın azalması ile ister istemez birbirimize sormaya başladığımız
"Acaba bitecek mi ?" sorusunu sildi attı.
Çok üşüdük esen rüzgarla, çok bekledik bu havada kurumayan boyaya, çok isyan ettik ısıtmayan ısıtıcıya... Ama herşey boyandıkça ortaya çıkan sonuçla unutuldu gitti...
Belki yarın çalışmalarımızın son günü olacak. Çünkü yarın aldığımız izin sayesinde Grup CK daki kardeşlerimiz ile çalışmalarımız sabaha kadar sürecek.
Bu manevi hazdan mahrum kalmamak için yarın gelebilen herkesi bekliyoruz.
Barış Kaleoğlu
15-02-2008, 00:15
Arkadaşlar İlker'in de dediği gibi hem Fenerbahçemiz'e destek olacak, hem belki de Dünya tribünlerinde bir ilke imza atacak hem de arkadaşlıkların pekişeceği bir çalışma olacak. Tribünde açıldığında benim de bu pankartta emeğim var demek isteyeceğiniz bir çalışma olacak hatta tamamlanan kısmına bakılınca oluyor zaten.
Saat 10'dan başlayıp ertesi güne kadar çalışılacak olması biraz yorucu gibi gözükse de yorucu olduğu kadar eğlenceli olacak emin olabilirsiniz.
Bu arada yarın ki Çaykur Rize maçımızı da pankart boyama çalışmasında bir mola olarak değerlendirip maçımızı da stadımızda izleyeceğiz.
Hem birlikte maç izlemek hem de bu büyük çalışmada birlikte emek harcamak için bütün 1907 ÜNİFEB'i stadımıza bekliyoruz.
Kemal Aktürk
15-02-2008, 00:22
Sabah 8 de işe gidecek insanların bile görülebileceği muhteşem organizasyon.
Görüşürüz arkadaşlar.
Celal Tunalıoğlu
15-02-2008, 00:38
Yarın büyük ihtimalle çalışmaların son günü olur,sabahlamayı da eklersek.
Ve bu calısma da Türk tribünleri acısından bir ilk olacak ve çıtayı gerçekten çok yukarılara tasıyacak.Tribünde acıldığı zaman bunda benimde tuzum var demek isteyen arkadasları yarın mutlaka stada bekliyoruz.
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)
Faruk Can
15-02-2008, 00:49
Şimdiden büyük konuşmak doğru olmaz belki ama düşündüğümüz şekilde uygulayabilirsek Allah'ın izniyle Türkiye'de ses getirecek bir çalışma olacak. Herkesten ricamız , koreografinin içeriği hakkında bundan daha fazla bilgi vermeyelim. Herkese , hepimize sürpriz olsun. Umarım herşey rast gider , anlımızın akıyla çıkarız bu işin altından.
http://img238.imageshack.us/img238/2987/girispo3.jpg
Emre Kıyak
15-02-2008, 01:14
Arkadaşlar İlker'in de dediği gibi hem
Bu arada yarın ki Çaykur Rize maçımızı da pankart boyama çalışmasında bir mola olarak değerlendirip maçımızı da stadımızda izleyeceğiz.
Şerefsizim benim aklıa gelmişti:D
söylemiştim hatta bugün maç esnasında veriliyo yarın da verilsin die:)
Şimdiden iştahım baya bi kabardı her yönüyle çok farklı ve zevkli bir org olacak..
Onur Tarhan
15-02-2008, 01:46
Arkadaşlar İlker'in de dediği gibi hem Fenerbahçemiz'e destek olacak, hem belki de Dünya tribünlerinde bir ilke imza atacak hem de arkadaşlıkların pekişeceği bir çalışma olacak. Tribünde açıldığında benim de bu pankartta emeğim var demek isteyeceğiniz bir çalışma olacak hatta tamamlanan kısmına bakılınca oluyor zaten.
Saat 10'dan başlayıp ertesi güne kadar çalışılacak olması biraz yorucu gibi gözükse de yorucu olduğu kadar eğlenceli olacak emin olabilirsiniz.
Hem birlikte maç izlemek hem de bu büyük çalışmada birlikte emek harcamak için bütün 1907 ÜNİFEB'i stadımıza bekliyoruz.
unutulan bir ayrıntıyı yazmadan olmaz... Barış'ın işten kaytarmak için açtığı büfesinde şekeri eritmek için çay kaşığı olmadığı için, pilot kalem kullandığımız davşan kanı çayını da düşünün arkadaşlar.... yani daha ne ister insan:):):)
Barış Kaleoğlu
15-02-2008, 01:47
Ne alakası var yahu herkesin bi' işi var. Bana da çay ocağı düştü. :)
Serhat Taşkın
15-02-2008, 01:49
çalışmada emeği geçenlere allah kolaylık versin keşke bizlerinde istanbul dışındaki kardeşlerimizinde elinden bişeyler gelseydide yapabilseydik...
büyük günü sabırsızlıkla bekliyoruz...
Serhan Siyahhan
15-02-2008, 01:50
off off.yanlış şehir...
Oya Küçük
15-02-2008, 01:56
ellerim fırça tutmaktan dizlerim dizimin üstünde yürümekten ağırsada yarın yine ordayım:)tüm çalışma azmimle...
sonuçta Fenerbahçe için herşeyyy.
Mert Erdoğan
15-02-2008, 02:11
arkadaşlar emeği geçen herkesin ellerine sağlık sanırım super bi show olacak
Osman Varlık
15-02-2008, 03:02
evden uzak olsun dıye uzak yer sectık ama mabedden de uzak olcagı aklıma gelmemıstı hıc :(:( keske orda olabılseydık emegı gecen herkese tesekkur edelım bızede bu dusuyor galıba :):)
Onur Aloğlu
15-02-2008, 03:18
Bir işe emek verip, onun yankılarını, size dönüşlerini duyabilmek ne muhteşem bir duygudur...
Bu muhteşem hazzı yaşamak herkese nasip olmaz.
Gönül, ta Ankara' dan atlayıp gelmek istiyor, ancak şartlar bazen mümkün olmuyor. İstanbul' un da emeğinizin de kıymetini bilin... :)
Skor kötü olabilir, iyi de olabilir. Fakat pankart, gecenin en iyilerinden olacak, şüphem yok.
Servet Güldeş
15-02-2008, 03:22
Herkesin eline sağlık şimdiden...
İnşallah sıkıntı çıkmadan güzel bir show olur...
Çok çok merak ediyorum showun ne olduğunu o gün büyük bir süpriz olacak inşallah...
Telsim erken bitince migrostan bilet almak zorunda kalan arkadaşlarımız bol bol foto ve video alırsa o da çok iyi olacak...
Doruk Sarıkaya
15-02-2008, 03:25
İlker'in de dediği gibi,çalışmalar süresince oluşan arkadaşlık bağları, neşeli ortam insanın yorgunluğunu hissetmemesini sağlıyor ve her fırça darbesinden sonra ortaya çıkan görüntü gurur veriyor...
Bu pankartın Türkiye'de büyük yankı uyandıracağı kesin inşallah futbolcularımızda bu showu galibiyetle taçlandırır.
Osman Varlık
15-02-2008, 03:38
yanı bu saatten sonra sadece o pankartı gormek ıcın maca gelıyorum:D:D:D:D
Alpaslan Özçelik
15-02-2008, 10:30
Aksilik olmazsa yarin gun agardiginda bu seruven hayirlisi ile bitecek.
Sizlerden rica ... Maç bitene kadar tek kare resim koymamanızdır.İçeriği görüntülü veya farkli sekillerle disariya yansitmamaya özen gösterelim arkadaslar.
devam ...
İlker Alıcı
16-02-2008, 18:00
Bugun itibariyle pankartımız bitmiştir. Emek veren herkese teşekkürler..
Cem Demirtaş
16-02-2008, 18:08
elinize sağlık maçta bu güzel şova ortak olacak olmaktan dolayı çok mutluyum
Çağlar Çetin
16-02-2008, 18:39
Yorucu bir gecenin ardından pankartımız tamamlandı.Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
Damla Dinçşahin
16-02-2008, 18:46
emeği geçen herkese teşekkürler..
dün gece sabahlayıp, pankartı bitiren ve son halini gören arkadaşların yerinde olmak isterdim.. herbirinizin ellerine sağlık =)
Hikmet Ergün
16-02-2008, 18:49
Tebrikler arkadaşlar... Büyük bir özveriyle çalışan, sabahlayan, kafa patlatan bu insanlara saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
Onur Tarhan
16-02-2008, 19:15
dün gece sabahlıyamadım ama yapılan bu mükemmel pankartta benim de emeğim olduğu için inanılmaz gururluyum... çok güzel bir pankart oldu.. bu arada Hikmet fotoğraflarımızı alalım artık bir an önce:):)
Çağlar Çetin
16-02-2008, 19:22
Onurcum fotolar büyük ihtimalle maçtan sonra piyasaya sürülcek:DO zaman alırsınız:)
Hikmet Ergün
16-02-2008, 19:31
Fotoğraflar Perşembe gününden itibaren yayınlanacak. Görüntü almak isteyen Fb Tv kameramanına dahi rica ettik ve kısıtlı görüntü çekti. Sizlerdende bu güzel organizasyonun süpriz olması amacıyla anlayış bekliyoruz (en azından ben bekliyorum :D)
Neslihan Kemerkaya
16-02-2008, 19:50
gerçekten emeği geçen herkesin ellerine sağlık..sabahlayan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkürleri borç bilirim...çok güzel olucak :)
Doruk Sarıkaya
16-02-2008, 20:28
Türkiye'yi sarsacak nitelikteki pankart için sabaha kadar canını dişine takan arkadaşlarıma teşekkür ederim... Güne Fenerbahçe Stad'ında başlamakta ayrı bi zevk oldu :)Kendini bile ısıtmayan infrared teknolojisine sitemlerimi bir borç bilirim. Çarşamba günü pankart show'da görüşmek üzere ;)
Serhat Keskin
16-02-2008, 20:42
Emek veren herkesin eline sağlık çok güzel bir çalışmaya daha imzamızı attık,maç sırasında çıkacak tablo ile herkesin üzerinde olan yorgunluk ifadeleri hoş bir tebessüme dönüşecek,tekrardan teşekkürler.
Can Demir
16-02-2008, 20:48
Yavaş yavaş uyanmaya başlıyoruz anlaşılan:D Ben kalkalı 1 saat oldu valla:D Dün gece bir rüya gördüm ünifeb ve ck inanılmaz bir işe imza atıyolardı,stadda sabahı gördük kar yağarken ,ve ben çok mutlu oldum uyandığımda gerçekten mükemmel bir rüyaydı bu rüyayı gerçekleştiren bütün arkadaşlarıma teşekkürler,emeğinize sağlık;)
Berke Keklikoğlu
16-02-2008, 21:45
Emeği geçen herkese teşekkürler Ellerinize Sağlık ... Sanırım Bu Tribün Şovuyla fenerbahçemizle beraber bizde tarih yazıcaz ...
Oya Küçük
16-02-2008, 22:05
valla benimde emeğim geçti ama sabahlayan arkadaşlar bayaa sıkı çalışmışlar anlaşılan ,bittiğine göre,herkesin elline,emeğine sağlık.
umarım sonuçta iyi olur.
Selçuk İnce
16-02-2008, 22:21
arkadaşlar emeği geçen herkesin ellerine ve kollarına sağlık inşallah çarşamba günü karşılığını alırız
Berkcan Kösem
16-02-2008, 22:58
elinize emeğinize sağlık çarşambayı bekliyoruz
Necati Mete
16-02-2008, 23:01
Yer yerinden oynayacak :) Emeği geçen herkese teşekkürler ...
Esra Turgut
16-02-2008, 23:17
Emeği geçen herkesin eline sağlık, büyük bir merakla bekliyorum maç gününü.
Gönül isterdi ki bende orda olayım,ucundan köşesinden bir yardımım dokunsun ama yanlış zamanda yanlış yerdeyim malesef:)
Seçkin Çelik
17-02-2008, 00:33
Binlerce insanın sadece bir maç için neler feda edebilceğini bildiğim Mabed'imizde geceyi geçirmek, sabahın ilk ışıklarını görmek zaten başlı başına inanılmaz bir keyifti.
Pankart çalışmasında başından sonuna emeği geçen herkesin eline, yüreğine, emeğine sağlık..
Ege Uysaler
17-02-2008, 00:36
emegi gecen herkese tesekkurler
Seçkin Çelik
17-02-2008, 00:38
Bu arada arkadaşlar işimiz daha bitmedi, kartonların dizimi için yardımlarınıza ihtiyacımız olacak. Ayrıntılar buradan duyurulacak..
İpek Sezer
17-02-2008, 01:08
arkadaşlar çok merak ettim yaaa nasıl bir pankart bu?
Kemal Aktürk
17-02-2008, 01:10
Çarşamba gelmez artık. Uğraş veren herkesin eline ayağına sağlık.
Alper Akay
17-02-2008, 01:59
Gel Çarşamba Gel...
Kenan Şen
17-02-2008, 02:06
Gelenlerin ellerine, emeğinize sağlık arkadaşlar.
Çarşamba günü yer yerinden oynayacak.. flaşların patlamasını tüm tribünlerin alkışını hayal edemiyorum bile..
Fakat çalışmalar daha bitmedi Tribün Komitesindeki arkadaşlarımızın yaptığı duyurular doğrultusunda karton çalışmalarına geçilecek... kaçırmamanız tavsiyemdir..
Güzide Ören
17-02-2008, 02:40
Arkadaşlar ellerinize sağlık ya,ne desem az biliyorum...Çarşambayı 4 gözle bekliyorum,çalışmalarınızda başarılar...:)
Osman Varlık
17-02-2008, 02:45
ya bu kadar ınsan meraktan öldü burada bu yaptığınız mübahmı be:D:D:D:D
Emre Kıyak
17-02-2008, 02:53
Bundan sonra yapılacak tek şey pankartın açılmasında ve diğer işlemlerde sorun çıkmaması için dua etmek..
Çünkü herkes elinden geleni üstüne düşeni bence fazlasıyla yaptı..
Bazı arkadaşlar arasında resmen iş kapmak için savaş vardı:D
Çok fazla emek harcandıçok inşallah karşılığın alırız ve avantajlı bir skor elde ederiz..
Emeği geçen ve niyetlenen herkesin eline ve yüreğine sağlık...
Biz de bu çalışma olduktan sonra ileri gelenlerimizin de dediği gibi tek rakibimiz İtalyan tribünleri;)
Ertuğrul Bayındır
17-02-2008, 03:07
Msn den bile pankart çalışmalarına katılan arkadaşlarımız bilgi vermiyolar.. :)emegi gecen tüm arkadaşlarımızın ellerine sağlık istanbulda olup sizinle calışmalarda beraber olmak vardı ama neyse çarşambayı beklicez artık.. BAŞARILAR.
Miray Esen
17-02-2008, 03:24
Keşke az da olsa bi yardımım olabilseydi bu güzel çalışmada..
Çarşamba gecesi o kartonları kaldıracak olmak bile mutluluk verici..
Skor da, şovumuz da gönlümüzden geçtiği gibi olsun ;)
Serhad Kırcalı
17-02-2008, 14:47
arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. carsamba mükemmel olacak kuşkusuz
Faruk Can
17-02-2008, 14:53
Çalışmaların büyük bir bölümünün üstesinden geldik sanırım :) Ama henüz herşey bitmedi , hazırlık süreci çarşamba günü maç saatine kadar devam edecek. Maçtan bir gün önce yeni ve yine zorlu bir çalışmaya geçeceğiz. Bu çalışmada da katılımın yüksek olması gerekiyor , kar - çamur - soğuk demeden herkesin bu çalışmaya da katılacağından şüphemiz yok.
Buluşma yeri ve saati yakın zamanda yine bu başlık altından duyurulacaktır.
Emre Kıyak
17-02-2008, 15:07
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..
Son hamlenin de en iyi şekilde üstesinden gelmemiz lazım..
Aynı hassaiyeti göstermemiz lazım..
Cem Demirtaş
17-02-2008, 16:16
çarşamba çalışma olcaksa eğer katılabiliriz sanırım...
Oya Küçük
17-02-2008, 17:27
maçtan önceki gün çalışma varsa katılabilirim.her zaman müsaitim:)
Volkan Matur
17-02-2008, 17:31
Maç günü büyük bir ihtimal erken geleceğiz Kadıköy'e eğer bi yardımımız dokunabilirse ne mutlu bize.Şehir dışından gelecek arkadaşlar yani biz :) inşallah kötü bir havayla karşılaşmayız Bursa da çok kar var umarım çarşamba günü güzel güneşli bir hava olur
Oya Küçük
17-02-2008, 17:48
salıdan sonra havalar düzelicek deniyor ama nekadar doğru bilinmez yinede dışardan gelen arkadaşlar olabildiğince tedbirli gelseler ii olur sanırım.
Şahin Özçelik
17-02-2008, 17:56
Herkesin ellerine, emeğine sağlık arkadaşlar..
İnşallah hiçbir aksilik çıkmaz ve çarşamba akşamı Türk tribün tarihinin en iyi kareografisine tanıklık ederiz...
Faruk Can
17-02-2008, 23:52
Grup CK ile birlikte Sevilla maçında gerçekleştireceğimiz koreografinin son hazırlıkları 19 Şubat Salı akşamı stadımızda yapılacaktır.
Toplanma saati : 20.00
Toplanma yeri : Maraton Girişi
20.15' den sonra gelen arkadaşlar güvenlik nedeniyle içeriye alınmayacaktır. Bu yüzden buluşma saatine önem gösteriniz.
Mustafa Soysal
18-02-2008, 01:56
vallaha bu kar olayı çok kötü oldu yaa samsun istanbul yolu çok kötü herşeye rağmen bu tarihi maçı kaçırmak istemiyorum hele ki o pankartı hiç kaçırmak istemiyorum...
Onur Tarhan
18-02-2008, 02:33
salıdan sonra havalar düzelicek deniyor ama nekadar doğru bilinmez yinede dışardan gelen arkadaşlar olabildiğince tedbirli gelseler ii olur sanırım.
ben bu gece Manisa'ya dönecektim ama hava şartları nedeniyle gidemedim yollar kapalıymış sefer iptal olmuş dediler.. umarım maç günü bir sorun yaşamayız..
Osman Varlık
18-02-2008, 04:47
bugunde mugladan ıstanbula seferler ıptal olmustu:S:S:S ınsallah mac gunu bır sorun cıkmaz o tarıhı mac kacmaz:( :(
Cem Demirtaş
18-02-2008, 08:37
bolu nasıl ki???
Osman Varlık
18-02-2008, 08:48
vallaha ıstanbula seferler ıptal olmusken bolu kapalıdır gıbı gelıyor bana ama ınsallah hersey duzelırde kımse zahmet cekmez
Cem Demirtaş
18-02-2008, 09:03
tünelden gitcez işte tünel nasıldır o zaman???:D
Hikmet Ergün
18-02-2008, 15:03
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/10738/
stadın durumu böyle gelecek arkadaşlar sıkı giyinsinler...
İlker Alıcı
18-02-2008, 15:18
Beyler bayanlar,
1907 ÜNİFEB ve GRUP CK olarak yapılan ortak tribün organizasyonunun gizliliği için ne kadar uğraştığımız aşikar. Çalışmaya gelenler olsun, forum yoluyla olsun, msnden soranlar olsun hiçbir türlü bilgi alamadılar bu konuyla ilgili. Ama!! Kim olduğunun, hangi gruptan olduğunun er ya da geç öğrenileceği, bu ağzı sıkı olmayan, grup üyesi olmanın verdiği sorumluluğu kavrayamamış zayıf karakterli insan(lar) sayesinde pankart detaylarını Gsli tribüncülerden duymaktayız.
Yapılan emeğe saygısızlıktır, ayıptır ötesi yoktur!
Alpaslan Özçelik
18-02-2008, 15:22
Bunun daha ağırını bizim çocuklarada yazdım sizede adabıyla söyleyeyim.Elin Galatasaraylısından yapılacak organizasyonun detayını dinliyoruz.Organizasyon konusunda kendi üyelerimize bile bilgi vermezken, rakip tribünlerden bu tür şeyleri duymak hoş değil.Galatasaraylı elemanda olan erdem, malesef ki aramizda yer alan boş boğazda yok.Adam bunu açıklasa açıklar ama özelden bilgi vermekle geçiştiriyor.Kıssadan hisse... bu iki grup adına hoş olmayan bir karaktersizlik örneğidir.Çalışmalara katılıyorsanız, çalışmaların kurallarına uyacaksınız. 2*2 = 4 ötesi yok.
Uğur Kaba
18-02-2008, 15:26
bolu nasıl ki???
az önce alığım bilgiye göre:D bolu dağı ve tünelinde herhngi bi sorun yok arkadaşlar.
Kemal Koç
18-02-2008, 15:45
işte bizim kardeşliğimiz,HEP DESTEK TAM DESTEĞİMİZ...elinize sağlık arkadaşlar,elimden bişeyler gelseydi keşke :( en iyisini yaptığınızdan eminim.!
Emre Kıyak
18-02-2008, 15:56
Alınacak en kötü haber bu:kizgin:
Ali Yıldırım
18-02-2008, 16:02
Bunu kim neden yapar?Aramızda bu kadar zayıf karakterli insan(lar) olmamalı.Günlerdir bu konuyu takip ediyorum.Ne kadar çok merak ettiğimi tahmin bile edemezsiniz.Statta ne kaldıracağımızı çok merak ediyordum.Gece,gündüz,soğuk hava demeden organizasyona katılan kardeşlerimizin emeğine saygısızlıktır bu.Bunu yapan insan(lar) kısacası emeğe saygısızlık yapmışlardır!:kizgin:
Emre'nin de dediği gibi alınacak en kötü haber bu.:(
Cem Demirtaş
18-02-2008, 16:20
gerçekten neredeyse bu pankartı görmek bi parçası olmak için maça geliyorum...nasıl bi saygısızlıktır yapılan emeğe o kadar istedik ipucu diye burda kimse ağzını açmadı bide gslilerin haberdar olması ne alakaysa!!!çok yazık gerçekten ne yağıldığını iyi kavrayamamış bi insan olduğu kesin!!
Tuğrul Albayrak
18-02-2008, 16:24
bu kadar emeğe saygısızlık olmaz yazık onca insan sabaha kadar çalıştı soğuk demeden kış demeden bu kadar laçka ağızlı insan olmaz kim söylediyse kim yaptıysa yazık...yine de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Furkan Demir
18-02-2008, 16:27
Burda günlerdir herhangi bir bilgi verilmemesi konusunda uyarılar yapılırken gidip bunu bir de Galatasaraylı birisine söylemek en basitinden emeğe saygısızlıktır.
Yazıklar olsun..
Doruk Sarıkaya
18-02-2008, 16:40
En yakın arkadaşlarımızın bile merakla sorduğu sorulara "çarşambayı bekle" cevabını veriyorken,bu büyük organizasyonda emeği geçen insanlara saygısızlıktır bu! Yazıklar olsun!
Murat Şener
18-02-2008, 16:53
asıl sorun olan a takımının üyesinin veya b takımının üyesinin bunu öğrenmesi değil Alpaslan kardeşimizin dediği gibi bir çalışmaya katılıyorsan kurallarına uyacaksın buradan bir çok arkadaşımız içinde bende olmakla beraber bir çok ısrarımıza rağmen yapılacak organizasyon ile ilgili bilgi alamadık Lanet okumak bizlere yakışmaz ama bu hareketi yapan arkadaşımızın bunu yapmaması gerekirdi ...
Selçuk İnce
18-02-2008, 17:01
walla burda nasıl sabırslıkla o maçta kaldıracağımız pankartın ne olduğunu beklerken, o kadar emek harcamış kardeşlerimizin gecelerini gündüzlerini katıp hummalı bi çalışmaya girmişken sonucu bu olmamalıydı yazıklar olsun aramızda bu gibi arkadaş (lar)a
Murat Şahin
18-02-2008, 17:03
bu direk adilik hayinlik şerefsizliktir başka birşey diyemiyorum
Cem Demir
18-02-2008, 17:24
O kadr sogukta emek veren arkadaşlarımıza yapılan saygısızlık,vicdansızlık resmen... HAYİNLİK!!!
Kemal Aktürk
18-02-2008, 18:17
Korkulan oldu yapılan iş dışarı sızdı. Şu anda kimin katılıp kimin katılmadığı da belli değil tam olarak. Çünkü herkes işin ucundan bir şekilde tutdu. Adam bulunursa açık konuşuyorum daha yanımıza yaklaşmasın. Hatta tribüne girmeyi akıl etmesin. Bu kadar net.
Osman Varlık
18-02-2008, 18:31
şerefsizliktir başka birşey değil böylelerini guruba almayacaksın ama nerden bileceksin ki suratına bakınca serefsız oldugunu :kizgin: :kizgin: biz oradaki arkadaslarımızdan o kadar bılgı almaya ugrasırken hepsı carsambayı bekleyın dedı bızde zevkle carsambayı beklıyorduk ama bızım gurubumuzdakılerın bılmedıgı bırseyı ıleri zekalı bır kac mahluk gs trıbunlerıne soylemıs. yazıktır orada sabahlayanlara yazıktır....:kizgin: :kizgin: yınede herkese tesekkurler yıne aynı merakla o gunu beklıyoruz...
Batuhan Başel
18-02-2008, 18:32
Arkadaşlar..Spor Okulu Organizasyonumun broşür ve Kayıt çalışmalarıyla ilgilendiğimden,yapılan pankart boyama organizasyona katılamamış bulunuyorum.Bu organizasyonda emeği olan tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler..Ayrıca sölemeden edemeyeceğim..!!!Bu pankart çalışması ile ilgili bilgim olmadığı halde bende gs li taraftarlardan bu pankart çalışması ile ilgili bir kaç detay duydum..Kendi aramızdan birinin göstermiş olduğu bu cesaret (!)eminim ki çok kısa bir süre de gün ışığına çıkacaktır..Karakteri oturmamış ve yaptığı fedakarlığın verdiği haz ile yapılmış bu hareket kesinlikle affedilmezdir..
Bu olayda payı olan cesur (!) arkadaşlarımın ortaya çıkması ile ilgili elimdeki tüm kaynakları kullanacağımdan şüpheleri olmaması gerektiğini bildirmek istiyorum..
Salı akşamı karton yerleştirme organizasyonuna belirttiğim sebeplerden ötürü tekrar gelemeyeceğim..şimdiden özür dilerim arkadaşlar..Allah kolaylık versin
Faruk Can
18-02-2008, 18:40
Öyle ya da böyle bu organizasyonu başarıyla sergilemek için çalışmalara devam edeceğiz. Kimsenin hevesi kırılmasın. Ortada büyük bir emek var , zarar vermeye çalışsalarda kolay kolay yıkamazlar. Yarın akşam 20.00'de görüşmek üzere.
Çağlar Çetin
18-02-2008, 18:47
Çokta fazla üslübumuzu bozmadan yazmaya özen gösterelim arkadaşlar ortada yapılan büyük bir yanlış var ve bunu yapanlar en sonunda mutlaka ortaya çıkarılacak kimsenin şüphesi olmasın.
Biz önümüze bakalım Salı günü stadımızda görüşmek üzere..
Halil Kapan
18-02-2008, 18:48
Kimsenin hevesi kırılmasın.
yarın statta görüşmek üzere..
Ege Uysaler
18-02-2008, 19:07
şerefsizliktir başka birşey değil böylelerini guruba almayacaksın ama nerden bileceksin ki suratına bakınca serefsız oldugunu :kizgin: :kizgin: biz oradaki arkadaslarımızdan o kadar bılgı almaya ugrasırken hepsı carsambayı bekleyın dedı bızde zevkle carsambayı beklıyorduk ama bızım gurubumuzdakılerın bılmedıgı bırseyı ıleri zekalı bır kac mahluk gs trıbunlerıne soylemıs. yazıktır orada sabahlayanlara yazıktır....:kizgin: :kizgin: yınede herkese tesekkurler yıne aynı merakla o gunu beklıyoruz...
zaten burdaki yazıları okusa gelemez zaten :)
Onur Tarhan
18-02-2008, 19:26
biz 3 gün boyu orada bir yerimiz donarak çalıştık... harbiden cefa çektik bu görsel şov için.. ama bu hangi şerefsizdir bilmem kalkıp bunu dışarıya yansıtmış.. bu kimse harbiden çıkmasın ortaya gizli kalsın.. onun için en hayırlısı!!!
Neslihan Şeşen
18-02-2008, 19:43
Nasıl ya?Anlamadım şimdi:( galatasaraylılar nasıl bilebilir ayrıntıları:S
Bizler kendi içimizdeki insanlara dahi ayrıntı, ipucu vermezken...
Yazık hakkaten yazık...
Yine de muhteşem bir şov olacak..duymak ve görmek arasındaki farkı bir kez ortaya çıkaracağız;)
Şahin Özçelik
18-02-2008, 20:00
Arkadaşlar belki bunları söylemek bana düşmez ama söylemeden de edemeyeceğim.
Başından beri yazılanları okuyorum. Aramızdan biri çok büyük bir hata yapmış ve yapımına büyük emekler verdiğimiz pankartımızın detaylarını gs li bir arkadaşına anlatmış. Dediğim gibi bu yaptığı çok büyük bir hata ama adamın ne şerefini bırakmışsınız ne haysiyetini. Hain damgası yapıştırmışsınız bir de. Ne düşündü sizce bu adam. "Fenerbahçelilerin yaptığı pankartın detaylarını gslilere anlatıyım da pankartın hiçbir önemi kalmasın" diye mi düşündü. Böyle düşündüyse tabiki haindir ama siz aramızdan birinin böyle bir şey düşüneceğine inanabiliyor musunuz? Ben sadece birkaç aydır ÜNİFEB üyesi olmama rağmen herhangi başka bir ÜNİFEB ya da CK üyesinin böyle bir şey düşünebileceğine ihtimal vermiyorum. Olsa olsa kötü bir niyet taşımadan, hava atmak için anlatmıştır heralde.
Dediğim gibi, bu arkadaşımız çok büyük bir hata yapmış, ama insanlara bir sıfat yüklerken daha dikkatli olmalıyız bence. Biraz daha sakin olmalıyız. En önemlisi heyecanımızı kaybetmemeliyiz. Yarın akşam çalışmalarımıza kaldığımız yerden aynı hızla devam...
Mehmet Ekiz
18-02-2008, 20:08
Önemli olan bu projeyi sunmak yansıtmaktır arkadaşlar, olan olmuş bundan sonra şimdiye kadar yapılanların daha iyisiyle tribünde devam etmektir.
Ali Yıldırım
18-02-2008, 20:15
Şahincim ne olursa olsun bu affedilemez.Çünkü kimseye söylenmemesi gerekiyordu.Ben bu organizasyonu forumdan takip ediyorum.Yani organizasyona katılmadım.Konunun başından itibaren Tribün Komitesindeki arkadaşlarımız ''pankart hakkında kimseye bir şey söylenmeyecek'' uyarısını hep yinelediler.Buna rağmen pankart hakkında sağda solda insan(lar) konuşmuştur.Bence bu insan(lar) haindir.
Heyecanımızı kaybetmedik!
Murat Şahin
18-02-2008, 20:31
ali'ye aynen katılıyorum eğer bu pankart organizasyonu gizli olamsaydı zaten sitedeki herkesin haberi olurdu yapılan bir şey gizli ise o gizlidir hatta o işi bazen kendisinden bile gizlemesi gerekir gs liye hava atınca ne olucak onlara hava atmamıza hiç bir gerekçe yok çünkü dünya biliyorki biz zaten onalrdan üstünüz
Cem Demirtaş
18-02-2008, 20:46
resim çekipte koyamayan arkadaşlar var onlarda sabırsızlandı paylaşmak için bizim öğrenmek istememiz gibi ancak o gün ilk kez görünmesi gereken bişeydi bu hala görmedik açıkcası maç anına kadarda görmek istemiyorum çünkü en iyi şekilde maçta görüncek...
Şahin Özçelik
18-02-2008, 20:50
Yahu hava atmayı örnek olarak gösterdim ben. Detaylara takılmayalım..
Zaten o kadar azaldıkki tribünde.. Tribüncülerin yerini gün geçtikçe kendi futbolcusunu yuhalayan çekirdekçiler alıyor. Ve biz bu yoklukta hala birilerini daha kaybetmek için uğraş veriyoruz. Yapılan şeyin çok büyük bir hata olduğu konusunda hemfikiriz zaten. Ben sadece diyorum ki bir çırpıda silip atmayalım, kendi taraftarımıza, belkide en yakın arkadaşlarımızdan birine hakaret etmeyelim.
Eğer bu yanlışı yapan arkadaşımız ortaya çıkarsa, bir büyüğümüz çeker kenara, konuşur. Yaptığının yanlış olduğunu anlatır, bir daha yapmaması gerektiğini öğütler. Niyetinin kötü olduğunu anlarsa zaten o kişinin aramızda yeri yok. Ama durum dediğim gibiyse, bu arkadaşımızı kaybetmek yerine, kazanmalıyız.
Zaten burda yazılan onca şeyi okuduysa eğer, hatasını çoktan anlamıştır. Bir daha da buna benzer bir şey yapmayı aklının ucundan geçireceğini sanmam. Sonuçta kazanan 1907 ÜNİFEB olur, Grup CK olur, Fenerbahçe tribünleri olur...
Bu yazdıklarımın üstüne daha da bir şey yazmayacağım. Hala bizim dediğimiz doğru, bu adam şerefsizdir, haindir diyorsanız da siz bilirsiniz...
Herkese iyi akşamlar...
Murat Şahin
18-02-2008, 20:53
sende haklısın tabi kardeşim yanlış bişey demiyorsun tabiki ama işte konuya gs girince tepem atıyo kusura bakmayın
Kemal Aktürk
18-02-2008, 21:30
Malum Sevilla maçı bu. Galatasaraylılar öğrense ne olur? Öğrenmese ne olur? Sorun bu değil. Birçok kişinin sinirlendiği konu şu ; Demekki biz GS maçı için bir hazırlık yapsak gizli tutamayacağız.
Muhtemelen "adamın biri" arkadaşı , sevgilisi , kardeşi ile sohbet ederken şu diyalog yaşandı.
- Neredeydin bugün?
- Stad da.
- Ne stadı ya maç yok ki!
_ Pankart boyadık süper bir şey.
- Yapma ya nasıl bir şey?
- şlkfahşafhşalfhşahfşla şekli var.
Sonrası da şu şekilde gerçekleşti
- Biliyor musun abuzittin pankart boyamış
- Hadi ya ne varmış pankart da!
- şlkfahşafhşalfhşahfşla şekli var.
Fısıltı gazetesi ile birilerinin kulağına kadar gitti. Ama şuna emin olun. Bu kadar kişi söylemeyin paylaşmayın diyorsa bir bildiği var. Kötü niyet olduğunu iddia etmek "şu an için" tabi ki güç ama gereksiz derecede bir saflık - temiz kalplilik - sevgi kelebekliği durumu söz konusu.
İlla şu şekilde mi olmalı bu işler. Kapalı devre 10-15 kişi yapacak. Sonra komut verecek indir pankartı, kaldır kartonu. Emin olun böylesini yapmak gayet kolay. Çok çok 2 gün fazladan çalışılır. Ama yapılabilir. O da olmadı yapılmaz, kareografi ile mi doğduk sanki! Buradan duyuru yapılmasının ve arkadaşların davet edilmesinin bence en önemli amacı beraber bir şeyler paylaşmak, fikirler almak. Ama bunu anlamıyorsak yapacak çok fazla bir şey yok. Aidiyet duygusunu kimseye öğretemeyiz şu saatden sonra. Orada çalışanların en küçüğü 18-19 yaşında hiçbiri çocuk değildi. Ayıptır.
Ayçin Biran
18-02-2008, 21:36
yapılacak birsey yok bundan sonrasına bakmamız gerekiyor sanırım o kimse yada onlar kimlerse de ayıptır günahtır okadar emeğe yazıktır diyorum.çk kızdım belki ama daha cok üzüldüm.
Selçuk İnce
18-02-2008, 21:41
neyse bu saatten sonra yapacak bi şey yok söyleyen arkadaşta bu pankartta emeği geçen herkesten tek tek özür dilemesini bilmeli
Batuhan Başel
18-02-2008, 22:10
Yapan Arkadaş ortaya çıkmayacak ki özür dilesin..umarım ki yaptığı yanlışın farkına varır da bir daha bu kadar insanın emeğini hiçe sayacak bir hareketten kaçınır..
Onur Aloğlu
18-02-2008, 22:19
Lafa gelince kimse mangalda kül bırakmıyor şu meşhur "tribüncülük" adına...
Bu işler tribündergide orada burada yazıp, bu ve buna benzer ortamlardan kendin gibi iki tane adamla tanışmakla olmuyor.
Kim yaptıysa emeğe zerre kadar saygısı olmadığını düşünüyorum. İşin açığı gidip orada burada bu işi yumurtlayan adamın kendi emeğine de saygısı yok. Kendi emeğine saygı göstermeyen insanlardan neyi bekleyeceğiz ki?
Bulabiliyorsak bulalım. Artık gizli kalması gereken şeyleri deşifre etmenin de bir yaptırımı olsun bence.
Onur Tarhan
18-02-2008, 22:41
arkadaşlar şimdi kimse kalkıp da yapana neden hakaret ettiniz demesin.... olan olmuştur mantığına da karşıyım bu tamamen bizim grubumuza olan sadakatimizle alakalı bir durumdur.. elimizde belki görünce kahkahalar atacağımız çok güzel fotoğraflar var ama bir karar alındı Perşmebe gününe kadar hiçbirşekilde bunlar paylaşılmayacak diye... Kemal'in söylediklerine tamamen katılıyorum ; ''Demek ki biz GS maçı için bir hazırlık yapsak gizli tutamıyacağız..''
Kemal Koç
18-02-2008, 23:22
terbiyesizlik resmen,insanlara biraz saygılı olun kardeşim.o kadar emek verildi organizasyon için
Kenan Şen
18-02-2008, 23:27
yapılan çok büyük ayıp.. umarım herkes mesajı almıştır.. bir daha olmaması dileğiyle..
Altar Güvenç
18-02-2008, 23:30
bence de yapılan çok büyük bi hata. biz bi grubuz. aramızda böyle sızmaların olması hiç hoş değil. ama eminimki bunu yapan kişi veya kişiler şu anda acaip rahatsız hissediolardır kendilerini. keşke hiç bunlar yaşanmasaydı da. bizde çarşamba günü için hala bişeyler öğrenmeye çalışsak hevesimiz az da olsa kırılmasaydı... ama herşeye rağmen hala çarşambayı iple çekiorum. işalalh o yorulan emeği geçen arkadaşlarımızın hakettiği , bizlerin ümit ettiği kadar harika bi show olur...
Alpaslan Özçelik
19-02-2008, 00:00
Burada olayın söylenmesi değil, mantalitenin zayıflığı esas.Kemalin dediği gibi şayet bu açıklanmaması gereken gizliliğe dayalı bir organizasyon olsaydi ne olurdu ? Sevilla değilde x bir derbi öncesi sızsaydı neler yaşanırdı ? sorgulama bundan dolayıdır.Yoksa konuşan kişinin art niyetli olarak gidip anlatacağına ihtimal vermiyorum.Bu havada, o ortamda gelip fırça sallayan adamın art niyeti olamaz.Bunun adı bir anlık gaflettir.Sağlık olsun diyelim ve hem CK içinde hemde burada yolladığımız dolaylı mesajlar ile bu konuyu kapatalım.
Yapılması gereken işler henüz bitmedi.Bu iş ile ilgili kontrol elimizde, fazlasıyla takmayın.Şevkinizi, hevesinizi, isteğinizi aynen koruyup yaşananları ileriye yansıtmayın.
İlker Kökdemir
19-02-2008, 00:05
Söyleyecek birşey kalmamış olan olmuş malesef bu olaydan ders çıkarmaktan başka yapabilecek birşey yok.
Emekler boşa gitmedi Çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyoruz,bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler.
Doruk Sarıkaya
19-02-2008, 00:19
Bu organizasyonu büyük kılan başlıca etkenlerden biriydi gizlilik,fakat yaşadığımız bu talihsiz olay organizasyonda emeği geçen herkesi haliyle üzdü ve sanırım herkesin içinde benimki gibi bi burukluk olmuştur,ama artık buna izin vermemeliyiz,çünkü ben inanıyorum ki bizler çarşamba günü alnımızın akıyla başardığımız başarının gururunu yaşıyorken,birileri vicdan azabı çekiyor olacak!
Şükrü Güney
19-02-2008, 00:19
bu olay olmasa daha iyi olurmuş ama birisi çıkıp herşeyi anlattı diye yapılan bu çalışmanın değerinde hiç bir eksilme olmamıştır. bir çok arkadaşımız emek verdi. bu kötü olayı değil yapacağımız şovu konuşalım bence ;)
Serhan Siyahhan
19-02-2008, 00:25
evet konu dağılsın.
çarşambaya az kaldı.ve ben merakla bekliyorum çalışmayı.şimdiden düşesim var istanbul yollarına.
santrayla beraber omuzomuza...
Kenan Şen
19-02-2008, 00:32
artık moral bozmayalım. önümüzde alnımızın akıyla çıkacağımız bir şov var.. yarınki karton dizimine odaklanalım...
Arif Şahin
19-02-2008, 00:37
"o an" geldiğinde açılacak olan sadece bir pankart değil Fenerbahçe taraftarının "el emeği, göz nuru"dur. Yanınızda olmayı, bu çalışmada yer almayı çok isterdim.
Can Demir
19-02-2008, 00:50
Yahu hadi konuşulmuşken söyliyim ama ben burada kartonlardan bahsetmiyeyim diye bile çaba harcıyodum,sadece pankart konuşuluyor karton 2. bi süpriz olsun falan diye ama adam gitmiş benim çok yakın arkadaşlarıma dahi anlatmadığım bişeyi gs tribünlerinden adamlara anlatıyor.. Ya kendine saygın yoksa bizlere , grubuna saygın olsaydı be kardeşim...Yapılmamalıydı,ayıp edildi..Yinede bu yapılan pankartımızın çarşambaya etkisini azaltmıyacaktır.Ateşleyici güç olucaz ve bu maçın kazanılmasında büyük rol oynicaz inş.. Kar yağışı olsa da karton çalışması yapılacak mı?
Hikmet Ergün
19-02-2008, 00:54
ne yağmur, ne kar . bu alemde karton kral :) yapılır heralde
Okan Uzunkaya
19-02-2008, 00:55
Buradan yargısız infaza gerek yok. Ne olup bittiği kapalı devre soruşturulur; bir karara varılır. Kendi içimizde çözeriz bu konuyu.
Henüz ortada mahvolan birşey de yok. Aksine yarın halledilmesi gereken birçok iş var. Buraya yoğunlaşalım. Çarşamba gecesinden alnımızın akıyla çıkalım.
Cem Demirtaş
19-02-2008, 01:06
millet çarşamba çalışma olur mu???
Can Demir
19-02-2008, 01:14
Maç günü çalışmaya izin verilebileceğini sanmıyorum,sonuçta içeri giren bidaha çıkmayabilir di mi :D
Cem Demirtaş
19-02-2008, 01:21
biletimizi gösterir gireriz bizde :D
Celal Tunalıoğlu
19-02-2008, 01:23
Arkadaşlar moralimizi bozmadan aynen devam edelim,daha işin çok önemli bir kısmı duruyor.Yarın 8de baslayacağımız calısma cok cok önemli,herkesin gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyorum son görevimizide yapıp maç saatini bekleyelim yarından sonra.
Onur Tarhan
19-02-2008, 02:04
bu saatten sonra çalışmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok zaten... yarın oradayız..
Serhat Taşkın
19-02-2008, 02:40
Uzatmanın bi anlamı yok arkadaşlar olan olmuş sabırsızlıkla çarşambayı beklioruz... Bu karda bu kışta bu kıyamette yardımlarını esirgemeyen herkesin emeğine yüreğine sağlık...
Volkan Matur
19-02-2008, 04:21
Dün öğleden sonradan beri forumu takip edemiyordum fakat bu konuyu okuyunca gerçekten çok üzüldüm gerek ağabeylerim olsun gerek arkadaşlarım olsun gerek diğer tüm kardeşlerim olsun gece gündüz demeden çalıştılar emek harcadılar,biz onlara her ne kadar destek vermek yardım etmek istesek de edemedik.Emeğin bu şekilde harcanmasına inanamıyorum.Hemde bir iki kişinin düşük çenesi yüzünden yazık diyorum sadece bugün çenesini tutamayan bir adam yarın ne yapar bilinmez...Ben böyle adamların adamlığından şüphe ederim başka hiç bir şey yapmam.Artık olan olmuş herkesin emeğine, ellerine , yüreklerine sağlık iyiki varsın;ÜNİFEB!!!!
Kutay Soylu
19-02-2008, 04:24
arkadaslar hepinizin ellerine ayaklarına yüreklerine saglık bu güzel ve tarihi
organizasyonun içinde olamamak cok büyük bir burukluluk orada olup sizlerle beraber olmak isterdik ama mac günü verecegimiz destekle yaptıgınız sova katkı saglamaya calısacagız arada tatsız bi olay olmus buna sebebiyet veren arkadasın eminim icinde en ufak bir art niyet yoktu saglık olsun sov bizi bekliyor ins. alnımızın akıyla cıkacaz mabedden
Ahmet İnal
19-02-2008, 04:33
Herşeyde bir hayır vardır dua edelim bir derbi maçından önce gerçekleşmedi böyle bir hadise
Mehmet Ekiz
19-02-2008, 10:57
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=34&articleid=101162
Fanatik Gazetesi; Can Gebetaş'ın haberi
Derya Erdim
19-02-2008, 11:02
yazılanları üzülerek takip ettim. Cuma günü stada maç izlemek için gittiğimde bu organizasyon için şartları sonuna kadar zorlayan, soğuğa aldırmadan tüm gayreti ve sevgisiyle emeğini ortaya koyan arkadaşlarımı (faruk,kenan :serefe: vs.) gördüm. gizlilik konusunda bu kadar hassas davranılırken nasıl olurda bu denli dikkatsiz davranılır:???: bunu kestirmek güç. ama herşeye rahmen tüm sevginizle tüm şartları zorlayarak yaptığınız çalışma için kendinizle gurur duyup, tadını çıkarın.. hepiniz harika çocuklarsınız.. verdiğiniz emek için hepinize teşekkürler..
Nurten Küyük
19-02-2008, 12:41
yarın sovun ne büyüklükte olacağını hepimiz görecegiz, ama pankart cidden muhtesem gözüküyor, birde onun devasa büyüklükte olduğunu düşünürsek eger olağanüstü bir görüntü olacak.
herkesin emeklerine yüreklerine sağlık :)
Merve Ocak
19-02-2008, 13:23
Haberin çıkmasına ben de şaşırdım. Günlerdir ne acaba diye birbirimize sorup duruyorduk. Tahminlerde bulunuyorduk ama hep bi merak içindeydik. Olay duyuldu nasıl olsa diye haber çıkmış olabilir ama bu içimizdeki meraktan kaynaklanan heyecanı yok etti.
Can Demir
19-02-2008, 13:37
Arkadaşlar heyecanınızı neden kaybediyosunuz ki? Haberde çıkan kısım pankartın deve de kulak bölümü hatta o kocaman pankartta görülmicektir bile...Bu haber de korsan yapılmamıştır Ünifebden birilerinin haberi vardır diye düşünüyorum sonuçta Can Gebetaş da ünifebden birisi.Ayrıca o gece fb tv de kısa bir çekim yapmıştı yani pankartın küçük bi kısmı dahi gözükmicek diye bi anlayışımız olsaydı fb tv ye de çekim yaptırılmazdı diye düşünüyorum..(gerçi onlara da her tarafı çektirmedik ama...:))
Cem Demirtaş
19-02-2008, 13:47
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=34&articleid=101162
Fanatik Gazetesi; Can Gebetaş'ın haberi
al işte direk resim var umarım bu yarınki pankartın resmi değildir
Selçuk İnce
19-02-2008, 13:49
neyse arkadaşlar büyük gün yarın türkiye ağzı açık izleyecek tirübündeki şovumuzu ve müthiş futbolumuzu izleyecek
Şükrü Güney
19-02-2008, 13:52
fotoğraftaki pankart pek devasa durmuyor ama..
Selçuk İnce
19-02-2008, 13:56
bence sadece o pankartın ufak bi bölümü
Uğur Koçar
19-02-2008, 14:09
Maça az kaldı ve sabırsızlıkla bekliyoruz görsel şovu arkadaşlar...
Neslihan Kemerkaya
19-02-2008, 14:18
zaten pankartın hepsinin çekilmesine izin verilmedi,o yüzden devasa durmuyo....
Onur Tarhan
19-02-2008, 14:51
iyi de dikkat ettiysen o pankartın sadece grupların isminin yazılı olduğu yeri.. yani devede kulak bile değil devede burun felan gibi bişey.... boşuna devasa pankart demiyoruz.. yarın gördükten sonra bu yazdıklarınız azmış bile denilebilecek kadar güzel bir pankart oldu...
Murat Şahin
19-02-2008, 15:05
aynen katılıyorum onur abime pankartın katlanmış yerini görünce gözlerim yuvalarından fırladı sabırsızlıkla bekliyoruuummm:D
Onur Aloğlu
19-02-2008, 15:21
Herşey kontrol altındadır. Haberin imzası öyle diyor. Tasalanmaya gerek yok. :)
Selçuk İnce
19-02-2008, 15:29
Herşey kontrol altındadır. Haberin imzası öyle diyor. Tasalanmaya gerek yok. :)
ondan kuşkumuz yok zaten yarın için o pankartı kaldırmaya can atan o kadar taraftar varki ( örneğin ben )
Can Demir
19-02-2008, 15:34
Pankartı kaldırmak için heveslenme bence selçuk:D Haberi oku enazından :D
Selçuk İnce
19-02-2008, 15:50
Pankartı kaldırmak için heveslenme bence selçuk:D Haberi oku enazından :D
walla tek başıma niyetim yok zaten o kadar devasal az çok tahmin edebiliyorum tüm telsim tirübünü gözümün önüne geliyor
Cem Demirtaş
19-02-2008, 15:58
http://img514.imageshack.us/img514/762/boca28ew.jpg
belki böye birşeydir...boca'yı renklerden dolayı seçtim :D :dans:
Can Demir
19-02-2008, 16:00
Büyük ama basit bi pankart:rolleyes: Bizim pankartımız sadece büyük değil;) Bence daha fazla konuşmayalım pankarttan ya büyüsü kaçmasın:D
Ozan Ercan
19-02-2008, 16:04
Boca pankartında da "bizi taklit edebilirsiniz, ama asla bize denk olamazsınız" yazıyor :)
Selçuk Gerger
19-02-2008, 17:18
Herkesin içindeki garip ''Eyvah heyecan kaçtı'' gibi gereksiz olduğunu düşündüğüm yorumlardan sıkıldım.
1907 Ünifeb ve Grup CK yarın tarihi bir şova imza atacaksa, pankartın bir bölümünün görülmesiyle, haber olmasıyla, Galatasaraylıların duymasıyla heyecan azalmaz.
Maç geçse de doya doya fotoğraflara baksak, tebrik etsek birbirimizi;
ama daha 30 saat daha burada tasalanmaları, kınamaları okuyacaksak başlık kilitlensin;
asıl heyecan azaltan bu konuşmalar bence.
Pulat Yılancıoğlu
19-02-2008, 18:40
bugün için yardıma ihtiyaç varmı işten erken cıkacagım arkadaslar? sanırım karton dizimi olacaktı?
Ayçin Biran
19-02-2008, 18:43
saat 20:00 da maraton tribünün önünde buluşulacaktı en son yazılan hatta 20:15 den sonra gelen güvenlik nedeniyle alınmayacaktı stada bildiğim bu.
Alper Akay
19-02-2008, 21:03
heycan falan gitmez...
bu sevda bitmez..
Pınar Yıldırım
19-02-2008, 22:07
ellerinize sağlık arkadaşlar
yarın akşam inş bir aksilik olmaz da tüm show ekrandan izlenebilir
Orhun Can
19-02-2008, 22:08
Arkadaşlar moral bozacak birşey yok. Ben dahil açılacak bu pankartı bilmeyen bir çok kişi var. İşin özü süpriz ise hala aynı gizemi koruyor bence. Bu seferlik karaktersiz biri yüzünden sızıntı olmuş olabilir, en fazla ders alınır bu yanlışta.
Yarın son bir kaç maçta olduğu gibi efsane bir organizasyon olacağından şüphem yok. Ellerinize sağlık şimdiden. Yarın görüşmek üzere.
Murat Şahin
19-02-2008, 22:12
sabırsızlıkla yarın akşamı bekliyorum çok heycanlıyım yaaawww :D
Can Demir
19-02-2008, 22:22
Şuanda stadda karton dizmekle uğraşan arkadaşlara kolay gelsin...Bu başlık şuanda 20. sayfada birde pankart açıldıktan sonra görün siz;) Geçmiyor saatler ,vakit gelmiyor...
Murat Şahin
19-02-2008, 22:24
aynen katılıyorum geçmiyor zaman durdu adeta yaa ;)
Cem Demirtaş
19-02-2008, 22:31
yaklaşık 1 gün arkadaşlar hepimiz sabırsızız ben yarın 5te gidip oturmaktan korkuyorm :D
Murat Şahin
19-02-2008, 22:32
keşke bende orda olabilseydim yhaa :(
Ayçin Biran
20-02-2008, 02:05
ben staddan şimdi geldim arkadaslar yarın muazzam bir gösteri bizleri bekliyor ;)
Selçuk İnce
20-02-2008, 02:06
ben staddan şimdi geldim arkadaslar yarın muazzam bir gösteri bizleri bekliyor ;)
yaa şimdi yatcam kalkcam ama zaman geçmiyo
Cem Demir
20-02-2008, 02:07
bende şimdi geldim..aynen öle,gösteri süper olcak :)
Doruk Sarıkaya
20-02-2008, 02:09
Beni de inanılmaz bi heyecan aldı şimdiden,koreografi çalışmalarında bulunamadım ne yazık ki,emeği geçen arkadaşlara teşekkürler yarın emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah :)
Ayçin Biran
20-02-2008, 02:18
hakikaten gelen herkesi yürekten tebrik etmek isterim cünkü stadın soguklugu dayanılır gibi değil. ki suan da bildiğim kadarıyla hala calışmalar sürüyor .
Alper Akay
20-02-2008, 02:42
Bu kadar güzel ve bu kadar anlamlı bir pankart görmedim ben...
Bütün statta süper bir org. var.. en güzelide bizde olcak.
üşüdük ıslandık buzda kaydık ama o kartonları dizdik uçanları çifte bantladık :)
Onur Tarhan
20-02-2008, 02:43
şimdi döndüm staddan çalışmalar artık son aşamasına geldi.. mükemmel bir gösteriye çok az kaldı...
Samet Koşar
20-02-2008, 03:09
Verilen emeğe, emeği geçen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ellerine Sağlık. Umarım yarın yüzümüzün akıyla çıkarız. Bize yakışan da o:)
Ozan Çetinkaya
20-02-2008, 03:16
Tarihe tanıklık etmeye hazırmısınız :)
Hikmet Ergün
20-02-2008, 04:19
Birbirinden güzel 550 fotoğraf (1,36GB) :) Herkese teşekkürler...
Serhat Özcan
20-02-2008, 04:40
o emeğin sergilenmesini o anı görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık...
Baran Kutlu
20-02-2008, 04:42
canLı şahidi oLucam bu muazzam organizsayonun.hadi bakaLım Allah uzumuzu kara cıkarmasın.herkesın elıne koLuna sağLık..
Kemal Aktürk
20-02-2008, 05:54
İyi geceler. Yarın muhteşem bir şov bizi bekliyor...
Selçuk İnce
20-02-2008, 05:56
hadi uyuyalım artık maç saatini sabırsızlıkla bekliyorum bu muhteşem şov için
Cem Demirtaş
20-02-2008, 08:21
yola çıkmamıza az kaldı heyecandan uyuyamadım açıkcası...düşünüyorum şimdi başka tribünde olup bu gösteriyi canlı izlemek mi yoksa yapanların arasında bi parçası olmak mı daha güzel olur?? tabi ki telsimde olmak...
Volkan Matur
20-02-2008, 10:05
yola çıkmamıza 1 saat kaldı geliyoruz...:)
Alper Akay
20-02-2008, 13:27
nooolur uçmasınlar...
arkadaşlar en az 2 kez bantladık ama korkuyorum... ama süper olduğu kesin ;)
Batuhan Başel
20-02-2008, 15:12
Allah Yüzümüzü Kara Çıkarmasın Arkadaşlar..
Hasan Muradoğlu
20-02-2008, 15:41
Akşam 8'den Gece 2'ye...
Tribün vardiyası misali oldu ama değecek inşallah..
Allah utandırmasın
Kadir Gözütok
20-02-2008, 16:12
Az önce Lig Tv'de yaptığımız pankarttan övgüyle bahsedildi. Bugüne kadar Türkiye'de görülememiş el yapımı bir pankart. Avrupalı taraftarlarında örnek alacağı bundan sonra bütün sitelerde örnek olarak gösterilecek bir pankart olduğunu söylediler.Gurur duydum.
Burcu Akkaş
20-02-2008, 16:43
çok merak ediyorum ben de, şüphesiz görülebilecek en güzel pankart açılıp en güzel tribün şova imza atılacak,keşke ben de orda sizle birlikte olabilseydim ama malesef bu maça gelemiyorum,emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık
Ayçin Biran
20-02-2008, 17:46
size iyi seyirler arkadaslar ben maça gidiyorum :D
Eren Tüter
20-02-2008, 21:13
arkadaşlar çalışmalara katılamadım, kurallarımız gereği organizasyonun içeriğinden de haberim yok ama eminim ki mükemmel bir çalışma ortaya çıkardınız.şimdiden hepinize teşekkür ederim güzel bir gece yaşatacağınız için.Düşünürken bile kıllarım tiken tiken oluyo:)
Murat Şahin
21-02-2008, 02:14
işte budur beeeeee FENERBAHÇE bu başka bi takımla karıştırılmaz. :D
Celal Tunalıoğlu
21-02-2008, 03:10
Bugünkü koreografide tuzu bulunan herkesin eline emeğine sağlık.
Sonuç güzel oldu,çekilen onca sıkıntıya değdi.
Artık arkamıza yaslanıp fotoğraflara bakma zamanı =)
Doruk Sarıkaya
21-02-2008, 03:12
Pankart açılıp kartonlar kaldırıldığında karşı tribünden yağan flaş'lar, inanılmaz bi his bu! Ortaya çıkan görüntüde emeği olan herkese tekrar tekrar teşekkürler! Başardık! ;)
Selçuk Gerger
21-02-2008, 03:14
Haydi fotoğraflar eklensin de masa üstüne hangisi daha çok yakışıyor seçelim:)
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
Çeyrek Final'e de şimdiden bir şeyler düşünmesi lazım Trikom'un...
İnşallah:)
Tahsin Dilber
21-02-2008, 03:22
:serefe: gerçekten mükemmeldi..
emeği geçen herkese teşekkürler..
İlker Alıcı
21-02-2008, 03:28
Çeyrek Final'e de şimdiden bir şeyler düşünmesi lazım Trikom'un...
boş gidilmez selçuk :)
Artık eserimizle övünme zamanıdır. Pankartta az da olsa emeği geçen 1907 ÜNİFEB üyesi herkesin ve Grup CK daki kardeşlerimizin emeğine sağlık. Daha nice büyük organizasyonlara...
Emre Karaca
21-02-2008, 03:50
http://farm3.static.flickr.com/2266/2279753143_f889c374f1_b.jpg
Emre Karaca
21-02-2008, 03:50
Maratondan sevgiler, emeklerinize sağlık arkadaşlar :)
Emre Karaca
21-02-2008, 03:52
bu arada hemen farkettim ( yanılıyorsam düzeltin ) :)
şu bizim askerin süngüsünü sapladığı düşman askerinin pantalonunun şeritleri sarı-kırmızı mıydı :D
Neslihan Şeşen
21-02-2008, 03:53
Bu sevdanın adı konulamazz;)
Hikmet Ergün
21-02-2008, 03:54
Resimler geliyor arkadaşlar :D az kaldı sabır..
Ayçin Biran
21-02-2008, 03:56
daha ancak geldim eve arkadaslar gazamız mübarek olsun süper bir maçtı.:D darısı deplasmana :)
Samet Erden
21-02-2008, 04:00
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=9917&p=36&rid=155
basinda da basladi mukemmel organizasyonun fotolari
Faruk Can
21-02-2008, 04:08
Günlerdir stadda devam eden çalışmalar sonrası orayı evimiz bellemiştik , tam da alışıyorduk. Bugün de çıkasımız gelmedi zaten , hadi başka birşey boyamaya devam edelim dedik kendi kendimize :). Çalışmalar süresince geçen günler her ne kadar yorucu da olsa , benim için son derece eğlenceliydi. El birliğiyle sıfırdan birşey yaratmanın keyfini yaşadık. Uzunca bir süre kafamızda kurduğumuz olacak mı , yapabilecek miyiz korkularını bu gece karşı tribünlerden üzerimize patlayan flaşları görünce defetmiş olduk. Onun yerine bir rahatlama ve huzur aldı sonunda. Ben tekrardan emeği geçen herkese kendi adıma tek tek teşekkür ederim. Daha nicelerini yapmak dileğiyle.
Alpaslan Özçelik
21-02-2008, 04:15
Bukadar karışık duyguyu bir arada yaşa deseler yaşayamazdık sanırım.İnanilmaz bir emek yarisi, inanilmaz bir özveri ve güzel bir sonuc ... Malum hava şartlarına rağmen, gece yarilarina kadar bu işe emek veren a dan z ye herkese teşekkürler.Belki ortaya çıkarılan tablonun tam farkinda değilsiniz ama kısıtlı imkanlarla olağan üstü bir iş çıkarıldı.Bu iş ortaya çıkarılırken yaşanan en güzel an ise kesinlikle CK ve Unifeb ayrımının yapılmamasıydı.Ortak nokta Fenerbahçe olunca nelerin yapılabileceğini gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler arkadaşlar.Emeğinize, yüreğinize sağlık.Bu özveri olduktan sonra, bu üretkenlik olduktan sonra, bu istek olduktan sonra yapılamayacak birşeyde olamaz.
Tekrar teşekkürler 1907Unifeb.
Necati Mete
21-02-2008, 04:21
Herşey harikaydı...
Umutlarımızı İspanya'ya taşıyoruz...
Serhat Özcan
21-02-2008, 04:24
Tek kelimeyle mükemmeldi,diken diken oturup o anı izledim...helal olsun elinize emeğinize yüreğinize sağlık...
Burcu Akkaş
21-02-2008, 04:32
tribün fotoğraflarının devamını merakla bekliyorum emeği geçen herkese tesekkürler
Samet Özbaş
21-02-2008, 05:29
Günlerdir çok zor şartlar altında çalışılan Efsanevi bir başyapıtı bu gece hepimizin işbirliği ile Tüm Avrupa'ya nasıl bir Taraftar olduğumuzu ve Tribün şovunun nasıl yapılacağını en güzel bir şekilde göstermiş bulunduk emeği gecen Group CK ve 1907Ünifeb'ten katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim :) ve bu galibiyet hepimize hayırlı olsun yaptığımız çalışmalarımızın karşılığı en uygun şekilde aldık :D bu yöndede ayrı bi sevinç var içimde :D
Volkan Matur
21-02-2008, 07:05
Maç gerçekten çok güzel geçti.Saat 5 ve şu anda evmize sağ salim yeni girdik.:) Bu galibiyet çok güzel oldu darısı sevillaya.Özellikle 1907 Unifeb ve grup CK nın hazırladığı görsel şovlar olağan üstüydü. Herkezin emeğine yüreğine sağlık...
Yanlız arkadaşlar benim anlayamadığım bir şey var gerek tribün komitesi olsun gerek tüm komiteler olsun ellerinden geleni yapıyorlar bizim için başımız sıkışıyor yetişiyorlar bilet sıkıntımız oluyor halletmeye çalışıyorlar.Her şekilde yanımızdalar fakat; biz onların yaptıklarına karşılık ne yapıyoruz??? Tribün sorumlusu sete çıkmış takımımız için sadece 90 dakika destek istiyor ve buda zaten bizim görevimiz veya içimizden gelen bir eylem olması gerektiğini düşünüyorum, sözüm meclisten dışarı ama orada kaç kişi gırtlak patlatıyorsa sesi kısılana kadar destek veriyorsa bizimde bunu aynı şekilde sergilememiz lazım diye düşünüyorum, bu yazıyı yazmadan önce gerçekten düşündüm ama içimden gelen gördüğüm şey içler acısından başka hiç bir şey değil lütfen eğer ön taraflarda duruyorsak takımımız için destek vermek için bir şeyler yapmaya çalışıyorsak elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız gerektiğine inanıyorum.Tabi ki bu bir tercih meselesi fakat ben bu şekilde tarihi bir maçta biraz daha fazla destek vermemiz gerektiğine inanıyorum.Umarım bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi tribün elde edebiliriz.Oturduğumuz koltuğun stadın hakkını veririz.
Sercan Okur
21-02-2008, 10:10
Gece, gündüz, soğuk demeden günlerdir yapılan yorucu çalışmaların meyvesi dün gece alındı, Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Cem Demirtaş
21-02-2008, 10:21
eline sağlık yapanların gerçekten şu anda eve girdim ve hemen fotoğraflara bakmak oldu işim...muhteşem olmuş bizde elimizden geldiğince kaldırdık indirdik falan işte...ama diğer tribünlerideki flşaların patladığı an muhteşemdi..ve pankartların açıldığı zaman stad ekranlarındaki görüntüyü görünce verdiğimiz tepkileri hayatımda çok az vermişimdir
Derya Erdim
21-02-2008, 11:23
Harika bir bir maçtı :dans: böylesine bir güne tanıklık etmek mükemmel bir duyguydu :serefe: unutulmayacak bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza tüm kalbimle tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız..
Pınar Ünal
21-02-2008, 11:53
uzun zamandır foruma giremiyordum. olan olaylardan habersizdim. ortada bir pankart vardı ama 1 dakika öncesine kadar sadece stadda skorboard seçebildiğim bir iki figür vardı aklımda... oysa şimdi birkez daha emeği geçen herkesle gurur duydum.
hem maç sonucu hem de taraftarım sayesinde iş yerindeki 6 gs li arasında yaşadığım mutluluğu hiçbir kelimeyle anlatamam :dans:
Kemal Aktürk
21-02-2008, 12:44
Emeği geçen,destekleyen,yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Daha nice organizasyonlara.
Bahriye Tekin
21-02-2008, 12:54
emeği geçenler dün akşam çok başka bir gurur yaşadılar eminim
bunun bi parçası olmak bile çok gurur verici
ellerinize sağlık
her şey mükemmeldi...
Hüseyin Güler
21-02-2008, 13:19
maçtan önce çekilmiş güzel bi fotoğraf emeği geçen herkesin ellerine sağlık..
http://i149.photobucket.com/albums/s58/khasunifeb/sevillapankart.jpg
masaüstü yapmak için : http://rapidshare.com/files/93551112/DSC_0275_kopya.jpg
not: fotoğraf alıntıdır.
Erkut Alperen
21-02-2008, 13:23
Elinize yüreğinize sağlık
Servet Güldeş
21-02-2008, 13:23
emeği geçen tüm arkadaşalara tebrikler...
kareografiyi tribünde güzel yansıtan herkesede teşekkürler...
Ali Yıldırım
21-02-2008, 13:24
Gönül isterdiki bizimde o pankartta fırça izimiz olsun.Bize kartonları kaldırmak düştü.Bir nebze dahi olsa bu organizasyonda bulunmak gurur vericiydi.Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.