PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Minik AYÇA İçin Elele...

Hüseyin Atik
19-02-2008, 00:58
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu buraya açmamın nedeni öncelikle durumun aciliyetidir. Daha sonra Sivil Toplum Hareketleri forumunun ilgisizlikten en son 2007'de girilmiş pek çok konusunun olmasıdır. Bu nedenle beni anlayışla karşılayacağınızı düşündüm.

Gelelim asıl konumuza AYÇA henüz 8 yaşında,2. sınıf öğrencisi minik bir kardeşimiz, Trakya Üniversitesi'nden mezun 1907unifeb Trakya'nın da üyesi bir sınıf öğretmeni arkadaşımızın öğrencisi ve malesef amansız bir hastalıkla mücadele ediyor. Minik Ayça lösemi hastası ve acilen tedavisi için maddi desteğe ihtiyacı var.

1907UNIFEB bugüne kadar yapmış olduğu sivil toplum hareketleri ve buna benzer yardımlarla her zaman öne çıkmış bir dernek olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Sizleri öncelikle facebookta Ayça'ya maddi ve manevi destekte bulunmak için kurulan gruba katılmaya davet ediyorum http://www.facebook.com/group.php?gid=10273556637 linke girip gruba katıldıktan sonra sizler de arkadaş listelerinize lütfen davetiye gönderin.

Ayrıca AYÇA için cuma akşamı okmeydanında bir yardım gecesi düzenlenecek,bu organizasyonun da davetiyeleri 10 ytl gibi cüzi bir rakam,yani kimisi için 60 kontör,kimisi için 2 bira parası veya arabası olan için 3 lt benzin parası vs. ben çarşamba günü Sevilla maçı öncesi her zamanki buluşma mekanımız Fasıl'da olacağım ve bu davetiyelerden bol miktarda yanımda olacak. Ben bu maçta da 2 bira az içip minik kardeşimizin hayatının kurtulması için yardım ederim diyen tüm 1907unifebli arkadaşlarımı Fasıl'a bekliyorum. 1907unifeb Trakya'dan da maça gelecek arkadaşlarımızla orada olacağız ve sizlerin yardımlarını toplayacağız organizasyon davetiyelerinden vererek,dileyen organizasyona da katılabilir. Dileyen okullar da maça şehir dışından gelecekler için önerim otobüs veya minibüste forma,bayrak vb. açıp bozuk,kağıt kimin gönlünden ne koparsa toplamaları ve maç günü yardımlarını bizlere ulaştırmaları,tabi madeni paraları içeri sokamayacağımız için stad dışında bize ulaştırmaları önemli! Teslim edilen miktar karşılığı kadar organizasyon davetiyesi verilecektir.

Umarım 1907UNIFEB ailemiz bu konuya duyarsız kalmayacaktır ve minik kardeşimiz için gereken yardım bir an önce toplanacaktır.

Bilgi almak isteyen veya topladığı yardımları elden ulaştırmak isteyen 0 555 710 64 14 nolu telefonumdan ulaşabilirler.

Sedat Keskin
26-03-2008, 14:10
(l)