Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB - Amatör Şubeler Çalışma Grubu
1907 ÜNİFEB
23-02-2008, 03:52
Son dönemlerde Fenerbahçe tribünlerinin amatör branşlara olan ilgisizliğinin 1907 ÜNİFEB'i de oldukça etkilediği aşikardır. Bu ilgisizlik ne yazık ki Fenerbahçemizin özellikle de basketbol ve voleybol maçlarında yalnız kalmasına sebep olmuştur. Bu sebeple 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu ile Tribün Komitesi uzun süredir ortak bir çalışma içerisinde bu soruna çözüm bulmaya çalışmıştır. Bu çalışmaların sonucu olarak 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu, amatör branşlara olan ilgiyi arttırmak, desteğimizi kalıcı kılmak ve ileride tribün odaklı olmayan projeler de üretebilecek altyapıyı oluşturmak için 1907 ÜNİFEB Amatör Branşlar Çalışma Grubu'nun kurulmasına karar vermiştir. Bu çalışma grubu amatör branşlara ilgili ve geçmiş dönemlerde 1907 ÜNİFEB içerisinde birtakım görevler almış olan Burçay Tiftikçi, Okan Uzunkaya, Doğa Aydın, , Emrah Demircioğlu, Fatih Dilber, İlker Kökdemir ve Sercan Okur'dan oluşmaktadır.Grubun sorumluluğunu Burçay Tiftikçi yapacaktır.
Amatör Branşlar Çalışma Grubu, özellikle basketbol ve voleybol branşlarına olan ilgiyi arttıracak çalışmalar yaparak Tribün Komitesi'ne raporlar sunacaktır. Bu raporlar doğrultusunda amatör branşlardaki takımlarımıza vereceğimiz desteği arttıcı çalışmalar yapılacak ve bu çalışmaların ileride tribün dışında da kulübümüze destek olacak projelere dönüşmesi için gerekli girişimlerde bulunulacaktır.
1907 ÜNİFEB Amatör Branşlar Çalışma Grubu'na çalışmalarında başarılar diler, sizlerin de fikir ve önerilerinizle destek olmanızı bekleriz.
1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu
Faruk Can
23-02-2008, 03:54
Hayırlı olur inşallah.
Barış Kaleoğlu
23-02-2008, 03:56
Amatör branşlara ağırlık verilmesi adına gerçekten güzel bir adın olmuş. Hayırlı olsun.
Servet Güldeş
23-02-2008, 03:57
Çalışma grubuna başarılar diliyorum... Yazılmış olan isimler bu sıkıntıyı en kısa zamanda giderecek isimler...
Yönetim kurulunuda bu sıkıntıyı giderecek önemli bir adım attığı için tebrik ediyorum...
Zeynel Turna
23-02-2008, 04:02
Bu çok güzel bir haber.. Çalışma grubundaki arkadaşlara başarılar diliyorum..
Ömer Birdal
23-02-2008, 04:05
Bugün Ankara da Bayan Basketbol Takımımızın maçında 2 elin parmaklarını geçemeyecek kadar insan tarafından temsil edilen 1907ÜNİFEB için üzerine belkide en çok titrememiz gereken bi konu hayırlısı olur inşallah ..
Murat Şener
23-02-2008, 06:11
bu çok güzel bir haber çalışma grubundaki arkadaşlara başarılar diliyorum nasıl bir yardım gerekirse en iyi şekilde yardım etmeye hazır olduğumu belirtmek isterim
Doğa Aydın
23-02-2008, 06:46
Yillardir 1907Unifeb icinde bireysel cabalarla ilerleyen Amator Brans takibini grup bazinda yayilmasi adina onemli bir adim. Umarim hedeflenen sonuclari verir.
Cok bilinen o lafi buraya da not dusmekte fayda var sanirim. Fenerbahce Spor Kulubu, sadece Futbol kulubu degildir.
Sercan Okur
23-02-2008, 09:48
Sadece 1907Unifeb'in değil genel bir sorun olan Amatör Branşlara ilgisizlik Yönetim Kurulu'nun attığı bu adımla olumlu projelere imza atılacaktır. Hayırlı olsun.
Muhammet Budak
23-02-2008, 11:01
Çok iyi bir düşünce.Hayırlı olacaktır mutlaka çünkü gruptaki bütün arkadaşlarımız yıllarını vermişler amatör branşlara.Kolay gelsin arkadaşlar.
Hüseyin Güler
23-02-2008, 11:47
hayırlı olsun, çalışma grubuna başılar..
Esra Kadıoğlu
23-02-2008, 13:00
Hayırlı olsun arkadaslar :)
Cem Demirtaş
23-02-2008, 13:34
valla dünkü bayan basketbol maçında da gördüm gerçekten böyle birşey lazımdı..hayırlı olur umarım..
Şafak Dülger
23-02-2008, 14:49
Başta Burçay Tiftikçi olmak üzere, Okan , Doğa ,Emrah , Fatih , İlker Kökdemir ve Sercan Okur yani Kısacası 1907 ÜNİFEB içerisinde uzun yıllar boyunca Tribünde desteğini esirgemeyen kardeşlerimin oluşturduğu bu grup Amatör branşlarda daha büyük çalışmalara imza atacaklardır.
Herşeyi sırf bu isimlere atmak yanlış olur.
Bize düşen görev ; FENERBAHÇE'mizin son yıllarda büyük ivme kazandığı ve gelen başarılarla birlikte Bu Grupla sadece Caferağa , Abdi İpekçi değil Tüm Anadoluda oyananacak maçlarda iletişim halinde olup AMATÖR ŞUBELERDEKİ TRİBÜN RUHUNU 1907ÜNİFEB'le birlikte yaşatmak...
Fenerbahçe neredeyse
Biz oradayız..!!
Mücadeleye Devam:)
Nadir Arslan
23-02-2008, 16:04
hepimize hayırlı ve uğurlu olsun
gerekli olan bi çalışma grubuydu...
Elimizden geleni yapmaya hazırız
Güven Yapıcıoğlu
23-02-2008, 16:15
Hayırlı uğurlu olsun, ihtiyacımız olan birşeydi, bu ekiple eski günlere tekrar dönülecektir, başarılar...
Atilla Çevik
23-02-2008, 17:02
Yerinde bir karar ile 1907ünifeb'in salonlardaki durgunluğuna çözüm bulunur ve Fenerbahçemiz için amatör branşlarda mücalede eden oyuncularımıza destek olunur. Yeni oluşan çalışma gurubuna başarılar diliyorum.
Furkan Demir
23-02-2008, 17:28
Fenerbahçemize ve 1907ÜNİFEB'e hayırlı olması dileğiyle. Görev alan arkadaşlara başarılar.
Ezgi Bağbozan
23-02-2008, 17:41
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar,gercekten ihtiyacımız vardı,verimli olacagına inanıyorum..komitede görev alan arkadaslara başarılar.
Necati Mete
23-02-2008, 20:09
İlaç gibi geleceğinden eminim. Hayırlı olsun.
Doruk Sarıkaya
23-02-2008, 21:57
Hayırlı olsun! Amatör branşlardaki durgunluğumuzun çözümü için yerinde bi çalışma olmuş. 1907UNİFEB ürünleriyle salonlarda görüşmek üzere...
Mert Akduman
24-02-2008, 00:08
Hepimize hayırlı olsun, umarım bu bir başlangıç olur ve diğer tribün grupları da tüm antipatik ve bezdirici davranışlara rağmen sadece ve hep Fenerbahçe'miz için salonlarda olacağımızı herkese gösterirler.
Güzide Ören
24-02-2008, 00:24
1907ÜNİFEB ailesine hayırlı olsun...
Hakan Arıduru
24-02-2008, 00:34
Umarım hayırlı olur, görev alan arkadaşlara başarılar..
Duygu Kanver
24-02-2008, 01:46
Çok başarılı olacaklarından emin olduğum çalışma grubuna başarılar diliyor, tüm 1907 Ünifeb ailesinin de onlara yardımcı olacağını umuyorum.:)
Emre Kıyak
24-02-2008, 02:12
Hayırlısı olsun.. umarım bu önemli soruna ilaç gibi gelir bu çalışma..
Onur Tarhan
24-02-2008, 19:05
1907ÜNİFEB ailesi için hayırlı olmasını diliyorum.. gruptaki isimler genel olarak amatör branş fanatiği arkadaşlar olunca da grubun başarılı oalcağından şüphemiz kalmadı... iyi çalışmalar..
Onur Aloğlu
24-02-2008, 19:57
1907 ÜNİFEB' e yeni bir ivme ve heyecan kazandıracak bir çalışma grubu, çok kaliteli bir kadro... Fazla söze gerek yok. Başarılar arkadaşlar.
Sercan Tuna
24-02-2008, 20:28
Kadıköy'ün göbeğinde olmasına rağmen amatör branşlara ilgi çok az.Birkaç kişinin demesiyle pek dolmuyordu tribünler ama böyle bir grubun görevde olmasının amatör branşlara faydası olacağını düşünüyorum.İnşallah amatör branşlara olan ilgisizliği bir nebze olsun azaltırız.Görev alan arkadaşlara başarılar.Hayırlı olsun
İlker Kökdemir
25-02-2008, 15:31
Hepimizin gayretiyle amatör branşlara olan katılım üst seviyeye çıkacak.Fenerbahçemize amatör branşlarda fayda getirecek projelere hepbirlikte imza atacağız inşallah.
İyi dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
Volkan Güler
25-02-2008, 20:45
Hayırlı olsun.Bizlerinde desteğiyle amatör branşlara olan ilgisizlik umarım en kısa zamanda ortadan kalkacaktır..
Ali Yıldırım
25-02-2008, 20:51
Hayırlı uğurlu olsun.Çalışma grubunda yer alan arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.Bu mükemmel grup sayesinde amatör branşlara ilgisizliğin son bulacağını ümit ediyorum.Hayırlı çalışmalar.;)
Engin Karakocaoğlu
26-02-2008, 19:25
amator branslardaki eksikliğin giderilmesi için yapılan çalışma gerçekten çok güzel. bu alanda Işık Üniversitesi olarak destek olmak için şileden de organizasyon yaparak destek olmaya çalışacağız. mümkün olursa bu amator branslardaki organizasyonları forum üzerinden erken duyurma yapabilirseniz Işık Üniversitesi içerisinde organzasyonlar düzenleyip yüksek katılım sağlamaya çalışırız...
Işıklı Fenerbahçeliler Kulübü Başkanı
&
Unifeb Işık Sorumlusu
Engin KARAKOCAOĞLU
Mustafa Kaplan
26-02-2008, 21:43
yerinde müdahalesinden dolayı yönetim kurulumuzu tebrik ederim. Yukarıdaki isimler amatör branşlardaki ilgisizliği ortadan kaldırma konusunda gerekli her türlü bilgi ve tecrübeye sahipler, yeter ki yönetim kurulundan gördükleri desteği diğer arkadaşlardan da görebilsinler.
Serhan Siyahhan
26-02-2008, 23:12
yaşasın amatör, yaşasın amatör ruh...
çalışma grubundaki arkadaşlara başarılar.herkesin desteğiyle...
Recep Yüce
27-02-2008, 11:44
Yerinde bir uygulama olmuş. Çalışma grubundaki arkadaşlara bakınca layıkını fazlasıyla yapacakları aşikar. Bundan sonra hepimize desteği sürekli artırmak düşüyor.
Mustafa Kaplan
12-03-2008, 22:36
http://video.google.com/videoplay?docid=-7180920540045146287
http://www.youtube.com/watch?v=YxrJ96WTu1U
Videoları Yüksel arkadaşımız hazırladı, ellerine sağlık Yükselcim.
Merve Ocak
12-03-2008, 22:56
ellerine sağlık yüksel:) youtube a atamamıştım ben videolar çok büyük olduğu için çok güzel olmuş bu hali:)
Kadir Topçu
13-03-2008, 00:52
eet bencede de amatör branşlara daha fzla destek gerekmektedir elimizden geldiği kadar hep destek tam destek:D
Esra Kadıoğlu
13-03-2008, 00:53
kameramanın sesııı (gulusu) cok cıkmıs, kamerada acaıp sallanmıs, arada baska goruntuler de cekılmıs :rolleyes: ammmmaaaa tum bunlara ragmen guzel goruntuler :)
ellerıne saglık Yukselcim ;)
Merve Ocak
13-03-2008, 01:00
yalnız ben anlayabilmiş değilim ya biz zıplarken karşıda kameraman da zıplamış yani bu ne tribün aşkıdır böyle çekim sırasında bile eşlik ediyor:D neyse geyikten dolayı men edilmiim topikten:) son zamanlardaki en iyi tribünlerden biriydi voleybolcuların bize eşlik etmesi ayrı bir güzeldi onların mutluluğunda bir parça bile katkımızın olması desteğin önemini anlatmaya yetiyor:)
Esra Kadıoğlu
13-03-2008, 01:05
yaa ıste yazık oralarda tek basına zıplamıs durmus bız karsıda eglenırken :D tabiii geyigi fazla uzatmamak lazım:p
her zaman hep destek tam destek her bransta ;) :)
İlker Kökdemir
13-03-2008, 18:27
Amatör branş müsabakaları taraftarla sporcunun birbirine en yakın olduğu,tribünde destek verildiğinde oyuncularımızı motive eden,hırslandıran,mutlu eden ve maç kazandıran bir yapıya sahip
Tribünde taraftarın olması rakip takımlar içinse tam bir kâbus oluyor,rakip servis kullanırken çalınan ıslıklar,çıkarılan gürültülü sesler moral bozucu küfürsüz sözler oyuncuyu etkileyebiliyor.Tribünde taraftarın etkisi bütün branşlarda kendi takımımız ve rakip için geçerli tabi
İstediğimiz sayıyla tribünde şuan için olamasakta,biryerlerden başlamak adına Ankaradaki 2 Voleybol maçıyla yavaş yavaş tribündeki katılımımızı artırmaya başladık,zaten uzun zamandır belli bir sayıyla amatör branş maçlarına gidiyorduk ama,amacımız Amatör Ruhun ölmediğini gösterip,amatör branşlara katılımı 1907 Ünifeb genelinde artırmak,inşallah hepimizin gayretiyle ve elbirliğiyle maçlara katılımı artıracağız.
Amatör branş müsabakalarına katılım olmalı diyoruz doğru ama 1907 Ünifeb ürünleriyle katılım göstermek işin en önemli parçalarından birini oluşturuyor.Herkesin üzerinde 1907 Ünifeb Ürünü olduğunda tribündeki görüntü gerçekten mükemmel,videolardada belli oluyor zaten,geçmiş yıllardaki futbol ve basketbol maçlarındada Ürünün önemini video kayıtları ve fotoğraflarla anlamış oluyoruz.
Ankaradaki Voleybol maçlarına,1907 Ünifeb ürünleri ile katılım gösteren,bizlere yardımcı olan,2 maçtada fotoğraf çekip,video kaydı yapan ve forumda bizlerle paylaşan arkadaşlarımıza teşekkürler.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.