PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi

Akif Ahmetoğlu
05-03-2006, 22:36
Unifeb'liler,Renkdaşlarım,Kardeşlerim...,
Yazılarınızda kalbimde yeşermesine izin vermediğim tedirginliği görüyorum.

Gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir,

AMA BUGÜN O GÜN DEĞİL.

Rakiplerimizin zaferi ve Şer ittifakları bekler FENERBAHÇEMİZİN çöküşünü,

AMA O GÜN BUGÜN DEĞİL.

Ve inanıyorum ki bizim için hiçbir zaman BUGÜN O GÜN OLMAYACAK.

BU GÜN KENETLENECEĞİZ,
BU GÜN SAVAŞACAĞIZ,

Bu dünyadaki tüm FENERBAHÇE taraftarları adına sizlerden yüreğiniz yettiği yere kadar FENERBAHÇE mizi desteklemenizi istiyorum

DESTEĞİN ANLAMINI ONLARA BİR KEZ DAHA ÖĞRETELİM

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAYDİ

Şabettin Doğan
05-03-2006, 23:05
BUGÜN KENETLENECEĞİZ

yapmamız gereken bu olmalı..

Bilal Aktan
05-03-2006, 23:09

Gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir,

AMA BUGÜN O GÜN DEĞİL.

AMA O GÜN BUGÜN DEĞİL.

BU GÜN KENETLENECEĞİZ,
BU GÜN SAVAŞACAĞIZ,

Bu dünyadaki tüm FENERBAHÇE taraftarları adına sizlerden yüreğiniz yettiği yere kadar FENERBAHÇE mizi desteklemenizi istiyorum

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAYDİ

valla bu akşam yazdıklarımda takımı eleştirdim ben taraftarın yine görevini yapacağını biliyorum. gs kupa maçı biletim cebimde tek dileğim bu temennini futbolcularında görmesi.. yüreklerini sahaya koyması.. bundan uzakta olduklarını görmeyi benim yüreğim kaldırmıyor.. tabi ki yine desteğimizi vereceğiz. çünkü biz fenerbahçeliyiz (bu takım 35 puan gerideykende fenerliydik evelallah küme düşsekte zaten burda yazı yazan kimsenin bunu inkar edeceğini sanmıyorum ama kötüye iyi demekte olmaz)

Aycan Yılmaz
05-03-2006, 23:20
Bu Çağrıya Kulak Verin!
« Mesaj ekle #26 - : Bugün 22:52:05 »
--------------------------------------------------------------------------------
İnanın bana su an mütiş hastayım ve bu akşam için bi çok kişi ye akşam çıkma teklifine de hayır dedim! Ancak eger bizimkiler evde olsaydı alıp arabayı gelebilecek ark.larla Sabiha Gökçe ne gidip sırf rahat batan onlara(futbolcular ve Daum) Fenerbahçe diye bağırıcaktım!
--------------------------------------------------------------------------------

Ve bişi daha, Fenerbahçe nin çok kötü olduğu döneminde stad tıklım tıklım olmadımı!? Onlara inat Fenerbahçe diye bağırmadı mı tribünler!? Şimdi destek olma anlamında ne degiştide stad bile dolmaz oldu!? Yada noldu da o stada girdiğim anda stadın enerjisiyle beni heyecanlandıran sey kayboldu!? Futbolcu yada bi takım teknik direktörü ne kadar yürekten Fenerbahçe li olabilir ki!? Onlara biz öğreticez bunu, ne kadar öğretebiliyorsak! Ama bu alınan sonuçlardan sonra homurdanarak olmaz! Sene sonuna kadar bu futbolcu ve teknik adam ile birlikte olucaz! Aksi varsa söleyin onu yapalım! Ama yok ne yazık ki! Eger boşuna bağırmıyorsak: "Bizler inandık Sizde inanın" diye!

Saygılarımla

Erkut Yeğen
05-03-2006, 23:26
Sevgi Eylem Gerektirir

Celal Tunalıoğlu
05-03-2006, 23:27
iyi günde herkes takımının yanında olur..
Kolaya kacmayın,skorbord taraftarı olmayın,kötü gün dostu olun.

Berat Elinç
05-03-2006, 23:38
Takımıma her zaman destek veririm ama onu kötüye sürükleyenlere asla

Forum Yönetimi
05-03-2006, 23:43

AMA BUGÜN O GÜN DEĞİL.

AMA O GÜN BUGÜN DEĞİL.

BU GÜN KENETLENECEĞİZ,
BU GÜN SAVAŞACAĞIZ,

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAYDİ

Değerli üyemiz Akif Ahmetoğlu,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Bilal Aktan
05-03-2006, 23:45
Takımıma her zaman destek veririm ama onu kötüye sürükleyenlere asla
bundan sonra 11 maçıda kaybetsek takım değiştirecek halimiz yok. dün fenerbahçeliydik bugünde,yarında.. ben özellikle 6s maçında fenerbahçe diye bağıracağım şahıslara değil. çünkü sevgim renkleredir, bu haldeyken onlara değil.. bu formayı bizim gibi sevip yeniden sarılıncaya kadarda değişmeyecek bu fikrim

Savaş Özmen
06-03-2006, 00:05
Her sene senle geldik her yere
Gönül verdik renklerine
Senınle cehennem cennet *bize
Öl de ölelim FENERBAHÇE!!!

Onur Aloğlu
06-03-2006, 00:11
Kaybettikçe desteğimiz, kazandıkça coşkumuz artacak...

BİLİYORUZ, İNANIYORUZ, ZAFERİ BİZ KAZANACAĞIZ!

Servet Güldeş
06-03-2006, 00:20
Hala +1 öndeyken...

Lütfen takımımızın yanında olalım...

Onur Baş
06-03-2006, 00:26
baarmakla destek vermek aynı şey deil

sezon ortasında o gitsin bu kalsın muhabbetlerini bırakalım.

adamların istediği de bu zaten tuzağa düşmeyin..

Şabettin Doğan
06-03-2006, 00:34
Unuttunuz galiba...Hatırlatırız... BİZ BURADAYIZ!!!
Evet iyi oynamıyoruz..Evet formda değiliz..Bunların farkındayız ancak farkında olduğumuz bir konu daha var. Bunlar geçici. Biz bu filmi daha öne gördük. Benzer manşeti 1.5 sene öne atmışız. İşte 21 Ekim 2004 yılında yazmış olduklarımız;

"Biz buradayız...HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
Fenerbahçe 1-2 kötü sonuç almaya görsün anında savaş baltaları çıkar, kelle avcıları seslerini çıkarmaya başlar. Onlar, Fenerbahçe'nin kötü sonuç alması ile beslenirler sanki. Şampiyonlar liginde aldığımız 1-2 kötü sonuçtan sonra pusuda duranlar hiç vakit kaybetmeden başlamışlar saldırmaya. Bugün basında günah keçisi Teknik Direktörümüz Sayın Christoph Daum ilan edilmiş. Şaşırmadık çünkü böyle bir şeyi zaten bekliyorduk. Alıştık artık Galibiyetler geldiği zaman pohpohlanmaya, mağlup olduğumuzda aynı takımın, aynı sistemin yerden yere vurulmasına. Bizler Fenerbahçe taraftarıyız. Bizim bunlara karnımız tok. Biz sizler gibi skora göre tepkilerimizi belirlemiyoruz. Bizler Fenerbahçe'nin doğru yolda olduğunu görüyoruz. Temellerin yıllar önce atıldığını, bunun meyvelerini toplamaya başladığımızı büyük bir keyif ile izliyoruz.

Bu süre sarfınca gayet tabiiki bazı istemediğimiz sonuçlar olacaktır. Bunun bilincindeyiz. Acı çekmeden, ders almadan büyük zaferlere imza atmak kolay değildir. Zaman gelecek Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Teknik Ekibimiz, Futbolcularımız hatta taraftarlarımız da formsuz olacaktır. Ancak bizler Fenerbahçe taraftarıyız bunu o kafanızdan çıkarmayın. Bizler birbirimize büyük inanç ve destekle kenetlenmiş durumdayız. O kalemlerinizi boşa harcamayın. Kelle verme günleri geride kaldı Sevgili Basın.

BİZ BURADAYIZ.. Size pabuç bırakacak değiliz. Taraftarlar olarak klubümüzün dimdik arkasındayız. Bırakın bulanık suda balık avlamayı. Gücünüz yetmez, aklınız yetmez.

HEP DESTEK TAM DESTEK'in ne olduğunu hala anlamadıysanız sizler adına üzgünüz.

Tekrar ediyoruz beyler tekrar ediyoruz. BİZ BURADAYIZ. Kafamızı kuma gömmeden, gerçekleri görerek desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Biz biliyoruzki doğru yoldayız. Biz biliyoruzki şampiyonluğa gidiyoruz. Biz biliyoruzki sezon sonunda bugünleri tatlı bir tebessüm ile hatırlayacağız. Bu taraftar her zaman takımının arkasındadır. Bu taraftar en kötü gününde takımına destek verecek ve bağrına basacaktır. Bunu asla unutmayın...

antu.com

ne güzel yazmışlar ellerine sağlık

Kayhan Özturk
06-03-2006, 01:07
Arkadaşlar bu takım 3-4 maçtır puan kaybediyor. olabilir 2.devrenin başından beri kötü oynuyor ama çok anormal birşey diil. her takımın kötü yada bocalama zamanları olabilir sürekli mükemmel olacak diye birşey de yok. önemli olan bu zor dönemlerde olabildiğince çabuk ve kolay bir şekilde bu zamanları atlatmak olmalıdır. bu takım 2 senedir şampiyon ve bu senede kesinlikle şampiyon olacaktır. buna başta taraftar olarak ve takımla birlikte kayıtsız şartsız inanmamız gerekiyor. artık max destek zamanıdır. haydi artık hep destek tam destek zamanı. unutma cincon karşında efsane var...

Hasan Muradoğlu
06-03-2006, 01:29
taraftarın kelime anlamı sadece bir takımı tutmak olabilir bazılarının lügatinde ama benim gözümde taraftarlık hep destek tam destektir...iyi günde...kötü günde...boşu boşuna avazımız çıktığı kadar,sesimiz kısılana dek bağırmıyoruz o tribünlerde...

Çağlar Çağatay
06-03-2006, 05:30
dönüm maçları vardır kötü dönemlerde kazanılırsa herşeyin unutulacağı aydınlığa çıkış maçlarıdır bunlar tıpkı bjknin bizle berabere kaldığı ve bianda ezikliğini unuttuğu gibi işte bizimde önümüzde kazanılması gereken maç 6s maçıdır hem yıllar süren kupa hasretine hem bitarafları kalkan 6sye verilecek en iyi cvptır bu...

Serhat Kılıç
06-03-2006, 12:51
arkadaşlar fenerbahçeli olmak sadece iyi günde sefasını sürmek değildir,kötü gündede cefasını çekebilmektir...ümit özat ve daumu hemen yarın gönderelim nolacak...yerlerine oğuz çetin ve abdullah ercanı mı koyacaz...tepkimizi ve elştrilerimizi yapıcı yapalım...daumda ümitte hatalarını zaten görüyolardır...biz desteğimizi verelim...hep onlara suç bulmakla olmaz...ümitte çıkar derki kaç maçta stad doldu bu sene...yada dolduktan sonra futbolcular yuhlandı...şunu iyi bilinki şuanda fenerbahçenin sol tarafında mahmut hanefi oynamıyorsa bunun suçlusu bursaspor maçında ona küfür ederek ağlatıp oyundan çıkaran bir grup kendini beğenmiş artist kendini taraftar zanneden kişilerdir...böle zaçmalıları dile get6irip medyanın tuzağına düşmeyin...biz fenerbahçeliyiz,biz daha çok kötü günler gördük ama yılmadık,yılmayız.Fenerbahçemizide içten ve dıştan bilerek ya da bilmeyerek yıkanlara izin vermeyiz...

Kerem Çalkılıç
06-03-2006, 13:51
Aslında çok da kötü olmadı bu durum bence, yani birkaç maç puan kaybetmemiz falan. En azından artık "seyirci"lerin çoğu maça gelip homurdanmayacak, yuhalamayacak, küfür etmeyecek, tribünlerde aramıza oturup çekirdek çıtlatarak sinirlerimizi bozmayacak.

İyimser miyim? Evet, ama iyimser olmamak için bir sebep göremiyorum.

Celal Tunalıoğlu
06-03-2006, 14:25
Kerem kardeş takım puan kaybetse bile düzelmiyor mücadele verıyor ama ne yaptıklarını bılmıyorlar bugune kadar umit özatın dogru durust bir orta yaptıgını gormedım nasıl 7 asıst yapmıs bunuda anlamadım umarım takım kendı hemen duzeltır ıyıkı bu cinconlarda para yok paraları olsa şimdi bize fark atmıs olurlardı...

Ümit Özat ilk sampiyon olduğumuz sene asist kralıydı.
İstatistiğe vurursakta yerine giden ortalar gitmeyenlerden daha fazla.

Murat Ünlü
06-03-2006, 15:36
çarşamba mabedde destek çıg gibi olacak.medya ve digerleri merak etmesin.fenerbahçenin sahipleri burada
hep destek tam destek

Atılım Eroğlu
06-03-2006, 15:50
kutsal ittifak başarılı olamayacak,sen 2 değil 12 puan öne de gecsen biz inandık şampiyonluğa,önce çarşamba günü,sonra 22 mart ve 33.haftada hesap kesilecek!!!

Onur Baş
06-03-2006, 16:02
2.5 senedir kazanıyoruz. böyle yorgunluklar olabilir.
bu çarşamba 6syi yağladık mı olay bitmiştir.

teknik direktör kesilmeyi de bırakın. kutsal ittifakın ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
sezon sonu konuşulur bunlar şimdi zamanı değil.

Muzaffer Eken
06-03-2006, 16:04
bencede biz şuan sadece işimizi yapalım destek olalım maça gidecek arkadaşların şimdiden ayaklarına,yüreklerine sağlık,kolay gelsin... hep destek tam destek !

Onur Bilgin
06-03-2006, 20:41
şimdi takım iyi giderken birileri burda taraftarlığın manifestosunu yazdı kendi kafasındaki taraftar profiline uymayan insanları suçlar gibi mesajlar okuduk.Fenerbahçe tribünlerini "seyirciler" ve "taraftartlar" diye ikiye böldü.sonra aynı kişilerden tribünlerin eski coşkusu kalmadı türünden serzenişlenmeler dinledik.şimdi bu kişiler yok ortada."benim futbolcuma benden başkası laf edemezciler" in" seyirci değiliz taraftarız biz"cilerin sesi soluğu çıkmıyor.gerçekten sağduyu sahibi insanlar "kenetlenme" çağrısı yapıyor.şu an için yapılması gereken bu ama böyle bir ortamda başarılı olacağına dair şüphelerim var.

sen hiç canını sıkma o adamlar yine buradalar.ama bazıları gibi sadece forumda atıp tutmuyorlar.olmaları gereken asıl yerde yani tirübündeler ;) bazılarının yapamadığı ve de hiçbir zaman yapmayacağı şeyleri yapıyorlar.forumda show yapmıyorlar üzerine düşen görevi yapıyorlar.stadlarda takımı destekliyorlar.sen merak etme utku dostum...

Celal Tunalıoğlu
06-03-2006, 20:47
sen hiç canını sıkma o adamlar yine buradalar.ama bazıları gibi sadece forumda atıp tutmuyorlar.olmaları gereken asıl yerde yani tirübündeler ;) bazılarının yapamadığı ve de hiçbir zaman yapmayacağı şeyleri yapıyorlar.forumda show yapmıyorlar üzerine düşen görevi yapıyorlar.stadlarda takımı destekliyorlar.sen merak etme utku dostum...

Ağzına sağlık..

Celal Tunalıoğlu
06-03-2006, 21:27
bence sen yanlış söyledin yerine gitmeyen orta giden ortadan daha fazla ümit ne zaman orta yapmıssa genellikle rakip takım futbolcularına gitmiş ROBERTO CARLOS gelsede kurtulsak bu adamdan sadece ümit degil bu takımda kalmayı haketmeyen cok futbolcu var çünkü FENERBAHÇE'nin isteklerini cevap veremıyorlar iyi oynamıyorlar....

Roberto Carlos'un actığı her orta gol pası mı oluyor ?
Acılan ortaların tabii ki büyük coğunluğu rakip defansa gidecek,defansın isi ne yoksa ?
Ümit Özatın da actığı ortaların buyuk coğunluğu doğru yere gidiyor,bu konuda elestirilecek bir sey göremiyorum..

Ha ille Ümit Özatı elestiricem derseniz,bindirme yaptıktan sonra geri dönemiyor dersiniz,bende hak veririm.

Çağrı Özmen
07-03-2006, 02:10
Kerem kardeş takım puan kaybetse bile düzelmiyor mücadele verıyor ama ne yaptıklarını bılmıyorlar bugune kadar umit özatın dogru durust bir orta yaptıgını gormedım nasıl 7 asıst yapmıs bunuda anlamadım umarım takım kendı hemen duzeltır ıyıkı bu cinconlarda para yok paraları olsa şimdi bize fark atmıs olurlardı...

ümit özat, ilk şampiyon olduğumuz senenin asist kralı...

bence sen yanlış söyledin yerine gitmeyen orta giden ortadan daha fazla ümit ne zaman orta yapmıssa genellikle rakip takım futbolcularına gitmiş ROBERTO CARLOS gelsede kurtulsak bu adamdan sadece ümit degil bu takımda kalmayı haketmeyen cok futbolcu var çünkü FENERBAHÇE'nin isteklerini cevap veremıyorlar iyi oynamıyorlar....

Ümit Özat geçen sene ligin ilk yarısının istatistiklerde en başarılı orta yapan adamı.ortayla en fazla asist yapan adam.

2.yarıyı bilmiyorum ama,Yine Ümit Özat'tır herhalde.Bilmiyorum o yüzden de ikinci yarı hakkında konuşmuyorum (!)

bazılarıda bilmediği şeyler hakkında konuşmasın (!)

Kerem Çalkılıç
07-03-2006, 09:19
ayrıca her maça gelenlerin forumda daha çok şey söylemeye her maça gelmeyenlere hakarate varan eleştiriler yapmaya tribünleri "taraftarlar" ve "seyirciler" diye ikiye bölmeye hakkı mı var?bu "çekirdek çitleyerek maç izleyip sinirlerimizi bozan" ne demek herkes sizin istediğiniz şekilde maç izlemek mecburiyetinde değil.

Okuduğumuzu anlamak diye bir bölüm vardı ilkokul Türkçe kitaplarımızda. Şimdi onun önemini daha iyi anlıyorum.

Benim seyirciden kastım her maça gelmeyenler değil, maça gelip de takıma destek olmayan, aksine her hatada homurdananlardır.

Herkes bizim istediğimiz gibi maç izlemek zorunda değil elbette ama zaten ben onların seyirci olduğunu söylüyorum, taraftar değil.

Şabettin Doğan
07-03-2006, 13:34
şimdi "bazılarının hiç yapmadığı şey" şey derken elinde tutar bir kaynağın olması lazım.her maça gelemiyorum evet ama beni maçlarda gören çok insan var.(adımı hatırlamıyor olabilirler ama yüz yüze gelince hatırlarlar).benim bu sezonda 3 5 maça gelmişliğim var ama bu forumdaki "her maça gelirim" tiplerini hiç tanımıyorum ???ayrıca her maça gelenlerin forumda daha çok şey söylemeye her maça gelmeyenlere hakarate varan eleştiriler yapmaya tribünleri "taraftarlar" ve "seyirciler" diye ikiye bölmeye hakkı mı var?bu "çekirdek çitleyerek maç izleyip sinirlerimizi bozan" ne demek herkes sizin istediğiniz şekilde maç izlemek mecburiyetinde değil.
trabzonda vanda ankarada okuduğu için hermaça icabet edemeyenler bu foruma yazmasın mı "seyirci"mi onlar?birçoğunun da sizin gibilerden çok daha kaliteli insanlar olduğuna eminim onur kardeşim(klavyeden atışmak olmaz birgün görüşelim varsa bir sorun halledelim bana "bizim mekanımız saracoğlu" gibi popülist laflar etme ama)

öncelikle onur un laflarını üstüne neden alıyorsun kimse sana ne kadar maça geldiğini sormadı neden bunları anlatma gereği duydun ki? onur orada maça gelmeyen (maça gelmek burada bir katkı ölçüsüdür) FENERBAHÇEMİZE hiç bir katkı yapmayan ama bir kaç puan kaybında forumda asıp kesen herkesi yerden yere vuran onu kovan buna defolsun diyen bir kitleye vurgu yapmıştır.sen öyle bir kitlenin içerisinde olduğunu mu düşünüyorsun ki?

ikincisi stada gelmenin en büyük amacı FENERBAHÇEMİZE katkı yapmaktır bu nasıl olur mesela bağırarak onları motive ederek o yüzden stada gelen her taraftar bağırmalıdır ki (çekirdek yemek yerine) FENERBAHÇEMİZE daha fazla katkı yapmış olsun bence.yapmayan da yapanlar tarafından tabi ki hoş karşılanmayacaklardır.bundan doğal ne vardır anlamış değilim.çekirdekçi taraftar her zaman normal bir taraftardan tepki görmüştür görecektir.

üçüncüsü kimse burada birine sen daha kalitelisin o daha kalitesiz insan diyemez burada FENERBAHÇE mize daha çok katkı yapan ve yapmayan insanlar vardır yapıcı olan ve yapıcı olmayan insanlar vardır.ben ve eminim birçok insan onura kefildir onur FENERBAHÇEMİZE imkanlar el verdiğince katkı yapan bir insandır.

son olarak bunları kalvyeden değil yüz yüze konuşmak istiyorsan onurla özel olarak mesajlaşır ve bunu bildirebilirsin.forum üzerinden yanlış anlamalara mahal vererek değil.

bana biraz mahalle ağzıyla ''gelde birgün hesaplaşalım görüşelim gerekirse dövüşelim'' tarzında geldiği için bunu söyledim.
yanlış anladıysam düzelt lütfen.

Celal Tunalıoğlu
07-03-2006, 13:47
şimdi "bazılarının hiç yapmadığı şey" şey derken elinde tutar bir kaynağın olması lazım.her maça gelemiyorum evet ama beni maçlarda gören çok insan var.(adımı hatırlamıyor olabilirler ama yüz yüze gelince hatırlarlar).benim bu sezonda 3 5 maça gelmişliğim var ama bu forumdaki "her maça gelirim" tiplerini hiç tanımıyorum ???ayrıca her maça gelenlerin forumda daha çok şey söylemeye her maça gelmeyenlere hakarate varan eleştiriler yapmaya tribünleri "taraftarlar" ve "seyirciler" diye ikiye bölmeye hakkı mı var?bu "çekirdek çitleyerek maç izleyip sinirlerimizi bozan" ne demek herkes sizin istediğiniz şekilde maç izlemek mecburiyetinde değil.
trabzonda vanda ankarada okuduğu için hermaça icabet edemeyenler bu foruma yazmasın mı "seyirci"mi onlar?birçoğunun da sizin gibilerden çok daha kaliteli insanlar olduğuna eminim onur kardeşim(klavyeden atışmak olmaz birgün görüşelim varsa bir sorun halledelim bana "bizim mekanımız saracoğlu" gibi popülist laflar etme ama)

Senede 3-5 maca geliyorsanız her maca gelenlerinde tribün hakkındaki yorumlarına saygınız olsun,stat cunku tv den gözüktüğü gibi değil.

Hic bir tezahurata katılmayan fakat ilk pas hatasında takımını ıslıklayan kendi futbolcusuna küfürler savuran enerjisini sadece negatif anlamda kullanan kitleye söylenebilecek en hafif kelimedir ''seyirci''.

Biz hep burdayız,iyi günde de kötü günde de.

Onur Bilgin
07-03-2006, 14:32

sana arkadaşalrımız gereken cvp.ı vermiş.eğer anlayabilme kapasitesen varsa ki burada olduğuna göre vardır ;) anlamışsındır niye kimine seyirci kimine taraftar dediğimizi...

ayrıca 1907 ÜNİFEB de kimse kimseye zorla bağır çağır demiyor.ama en azından bağırmayacaksan çağırmayacaksan da emek verenlere saygılı ol(o emek verenler senin sözde omuz omuza maç izliyorum deyip de seni hatırlamıyanlar,yani kendi üni.li ark.ların.onlar canını dişini takıyor.hayatının büyük bir kısmını maça harcıyor,hatta maç izleyemiyorlar sırf FB ye 1907 ÜNİFEB e bişeyler verebilmek için) bunu sadece sen ben o değil herkes yapmalı.doğrudan üzerine alınma.

senden benden çok çok daha fazla FB ye vede 1907 ÜNİFEB e emek veren insanlar.onlar bilmiyorlarmı futbolu onlar bilmiyorlarmı yanlış yapılanları onlar bilmiyorlar mı stada gidip o gitsin şu defolsun bu kazma futbolcu demeyi.hayır çok çok iyi biliyorlar yada en güzelini yapıp adabıyla eleştiri yapıyorlar hakaret etmiyorlar(bu geneldi)düşün bakalım onlar niye konuşmuyorlar gidip köstek olmuyorlar hala

son cümlelerine gelicek olursak bu çok klasik bir laftır.kimse kimseden FB li değildir.ama bunuda unutma hayatını FB ye veren burada çoook ark.ımız var(bunların içinde senede birkaç maça veya 5-10 maça gidnlerde var.ama hayatını FB ye 1907 ÜNİFEB e veriyorlar.sürekli hizmet etmeye çalışıyorlar)(bunlar bizden daha fazla hizmet ediyor FB ye 1907ÜNİFEB ) bazıalrı yatarken evinde birasıyla maç izlerken yatakta uzanarak maç izlerken stad da çekirdek çıtlatıp FB ye emek veren sahadaki bireylere saydıran.hele hele bunu hiç unutma onlar sadece maç zamanı değil diğerleri ense yaparken hep hizmet etmeye çalşıyorlar ;)

artistlik yaptığın belli(bu lafın içindi klavyeden atışmak olmaz birgün görüşelim varsa bir sorun halledelim )olmasa olayı buraya getirmezdin,özelden konuşur olayı çözer bir yerde anlaşırdık.burada yazdın burada cvp verdim bende.niyetinde belli.böylelerini çok gördük bu forumda doğru yolu bulup ya düzeldiler yada vazgeçtiler.unutma ki 1907 ÜNİFEB artistlik yapacak millete ahkam kesecek yer değildir ;)

topiğin özüne geri dönelim.zaman kenetlenme.eskisinden de daha fazla destekleme zamanı.herşeye gözümüzü kapamalı tirübünde hiçbirşeyden etkilenmeden takımımın yanında olduğumuzu göstermeliyiz.sene bittikten sona gerekli eleştirileride adabıyla hepimiz yaparız ;) FENERBAHÇELİLİĞİMİZİ asıl şimdi gösterelim arkadaşlar...

Emre Akça
07-03-2006, 15:02
Artık bu konulardan çok yoruldum. İsteyen gelsin bağırmaktan sesi kısılsın isteyen gelsin çekirdek çitlesin,İsteyen evinde ahkam kessin yada hemen foruma sarılıp onu bunu kötülesin.

Önemli olan maça gelmek değildir.Fenerium ürünü almak değildir.Önemli olan maçı bile izlemek değildir.Önemli olan Fenerbahçe mağlup olduğunda ve bunu duyduğunda kalbinden bir parça kopanlardır.30 puan gerideyken bile şampiyonluk için bir umudu olandır.
Ben ve benim gibi düşünenler sanmayınki takımı körü körüne destekliyor.Bizde futboldan anlıyoruz bizde yorum yapabiliyoruz. Ümit için diyoruzki çabuk küsüyor. Alex için formsuz . Tuncay için kendini boşa yoruyor vs diyoruz.Ama bu asla onlardan nefret ettiğimiz anlamında değil daha iyi nasıl olunabilir anlamında olur her zaman. Ben sarı lacivert formayı giyene sevmesemde saygı duyarım.Bir damla teri bir damla kanı kutsal formama bulaşana saygı duyarım.
Siz kötülemeye devam ettikçe sizden Daha iyi Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçeliyiz !!!!!

Fenerbahçe uğruna maddi manevi emek verenleri küstürmeyin.

Onur Bilgin
07-03-2006, 15:52
harbiden ya yeter artık.ben senden daha FENERLİYİME geliyor muhabbet yeter artık.burası destekçilerin forumu anlayamıyorsunuz sanırım.bu kadar da uzatmayalım artık

biz birbirimizi tanıyoruz biliyoruz.neyin ne olduğuda ortada.lütfen köstekleyecekler bu topicden uzaklaşın.tartışmayalım burası DESTEK TOPİĞİ .lütfen konuyu saptırmayalım

Muzaffer Eken
07-03-2006, 15:58
*harbiden ya yeter artık.ben senden daha FENERLİYİME geliyor muhabbet yeter artık.burası destekçilerin forumu anlayamıyorsunuz sanırım.bu kadar da uzatmayalım artık

* * * * * * * biz birbirimizi tanıyoruz biliyoruz.neyin ne olduğuda ortada.lütfen köstekleyecekler bu topicden uzaklaşın.tartışmayalım burası DESTEK TOPİĞİ .lütfen konuyu saptırmayalım

* * * * * * * * * * * *
+ 1907

Onur İlhan
07-03-2006, 20:51
Hep Destek Tam Destek...

Celal Tunalıoğlu
07-03-2006, 23:47
Çağrı kardeş senin bilmediğin çok seyi ben biliyorum ınanıyorumkı benım kadar fenerbahçeli değilsin ve bu sevgi içinde yoktur

Bu nedir ya ?
Kimsin arkadasım sen ?

Çağrı Özmen
07-03-2006, 23:54
Çağrı kardeş senin bilmediğin çok seyi ben biliyorum ınanıyorumkı benım kadar fenerbahçeli değilsin ve bu sevgi içinde yoktur Ümit Özat 2 yıl önce asist kralı olabilir ona bisey demem saygı duyarım ama artık futbol her yıl gelısıyor yerınde saymıyor butun takımlar kadrosunu guclendırıyor FENERBAHÇE külübü Dünya kulübü olacagına gore oyle basıt hatalar yapan futbolcuyu kadrosunda bulundurmasa hata...

sen sarı lacivert formayı giyen bir futbolcuya laf ediyosun,işte fenerbahçelilik...Ümit Özat'ı bitirenlerin tribünler olduğunun farkındasındır umarım...
Fenerbahçelilik konusuna birşey diyemeyecem,çünkü hayatımda hiç bir zaman, şu daha fenerbahçeli bu daha fenerbahçeli sözlerini sölemedim,herkesin ki kendine...ama emin olabilirsinki,Benim hayatımda ki en önemli amaçlardan biri Fenerbahçe yi desteklemek, sen Fenerbahçe için ne yaptın desem? eleştirmekten başka....

Serkan Özen
08-03-2006, 14:29
her üniversiteli Fenerbahçelinin bu forumda(yanlış da olsa) fikrini yazmaya tartışmaya savunmaya hakkı varmıdır yoksa birilerinin(her maça gelenler) daha mı çok şey söylemeye hakkı vardır onlar daha mı haklıdır daha mı çok Fenerbahçelidir.
Forumumuzda, kurallara uymak kaydı ile elbette her düşünce paylaşıp savunulabilir. Kötü giden bir şeylerin altını çizen kişiler desteği kesecek ya da destek olanlara engel olmak isteyecek gibi değerlendiriliyor nedense. Sırf bu sebepten, yazdıkları kurallara uygun olsa da, olumsuz konuların altını çizen insanların Fenerbahçe'liliğinin sorgulanması saygısızlığına kadar gidiyor iş. Açılan başlıklarda kişisel tartışmalar yaşanıyor vs.. vs.. Son zamanlarda forumumuzun hit sayılarında malesef biraz azalma var ve ben bu azalmayı bununla ilişkilendiriyorum.

Böylesine önemli bir maç için sinerji yaratıp, bizi coşturacak, motive edecek ve tribün desteğimizin artmasına sebep olacak bu başlığın bile sonunda bu konular konuşuluyor malesef. Vakit birlik olup, kenetlenip Fenerbahçe'yi desteklemek için elinden geleni yapma vakti.

Bu akşam sahada takımımıza, tribünlerde ise takımımızı destekleyecek onbinlerce Fenerbahçe'liye işlerinde başarılar.

Celal Tunalıoğlu
08-03-2006, 23:44
burada tribünler hakkında yorum yapılmıyor.burada Fenerbahçe tribünleri seyirci taraftar diye bölünüyor.birileri her maça geldiği için daha haklı olduğunu sanıyor.kendisi gibi düşünmeyenleri suçlayıcı yazılar yazıyor.herkesin kendi istediği gibi davranmasını bekliyor.
gfb tribünlerdeki ağırlığını kaybettiğinden beri Fenerbahçe tribünleri tezahüratı başlatıp yönlendirecek liderlik edecek bir grubun eksikliğini çekiyor.burada "biz yaparız bu işi" diyenler oldu.siz insanları seyirci ve taraftar diye ayıracaksınız.maratona giydireceksiniz "sosyete tribünü çekirdek çitleyerekmaç izleyen zenginler topluluğu" diye sonra bu insanlardan size saygı duyup tezahüratınıza katılmalarını sizinle aynı şeyi bağırmalarını bekleyeceksiniz nasıl olacak o iş?
şunu bir kesinleştirelim önce unifeb bütün üniversiteli Fenerbahçelilerin ortak platformumudur yoksa birbirini tanıyan birkaç kişilik bir arkadaş gurubununmudur.her üniversiteli Fenerbahçelinin bu forumda(yanlış da olsa) fikrini yazmaya tartışmaya savunmaya hakkı varmıdır yoksa birilerinin(her maça gelenler) daha mı çok şey söylemeye hakkı vardır onlar daha mı haklıdır daha mı çok Fenerbahçelidir.
seyircilikle itham etiğiniz adamların sizin onlara ne dediğniz umurunda değildir.ama yarın öbürgün birisi unifebin resmi yayın organında "onlar seyirci biz taraftarız" diye bir yazı okuduğunda- ki burada çok kesin çizgiler konulmuş(çekirdek çitleyerek maç izleyen,bağırmayan,yada maçlara gelmeyen, televizyon karşısından ahkam kesen...vs)bu adam "ha demek bunlar taraftar.demek bi de seyirci var..."diye düşünmeye başlar ve bu saydıklarınızdan en az birini yapan bütün Fenerbahçeliler kendisinde biraz seyircilik bulup size karşı tavır alır.siz olayı "onlar seyirci biz taraftarız" boyutuna getirirseniz olay ister istemez "birileri daha mı çok Fenerbahçeli" ye gelir.birileri de burada"ben her maça geliyorum ben hepinizden daha çok Fenerbahçeliyim"gibi tavırlarla yazılar yazarsa o işin içinden çıkılmaz.ya burda "En Fenerbahçeli kim" sorusunun cevabını arar bulur rahata ereriz yada bu tartışma sürer gider.
herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır.siz takımı seversiniz.başkası renkleri sever.başkası formayı sever ve o formayı haketmeyen adamın giymesini içine sindiremez.kimileri de Fenerbahçe Cumhuriyetini(yasak da olsa bu tanımlamayı kullanacağım) bir bütün olarak sever(yönetim teknik heyet takım tribünler taraftar seyirci)
iyi işler yapan iyi tepkiler alır kötü işler yapan kötü tepkiler alır.bu sadece futbolda değil hayatta da böyledir.bunun adı vefasızlık değildir!!!profesyonel futbolcunun iyi günlerde kendisini alkışlayan tribünler kötü futboluna tepki gösterdiği zaman tribünlere küsmek gibi bir lüksü yoktur.(onun için en ufak bir pas hatasından sonra tribünlerde kopan uğultudan hiç şikayet etmeyin yarında olacak)zaten 5 maç iyi oynatıp 1 maç kötü oynayan futbolcuya kimse laf etmez(bakınız alex)ama sen 3 maç iyi oynayıp 5 maç kötüysen o zaman iğneyi kendine batırıp bazı şeylere hazırlıklı olacaksın.
herkesten önce siz tribünleri"seyirci" ve "taraftar" diye böldünüz,şimdi tekrar birleştirmek için birlik çağrısı yapın.bakalım kim gelecek

Tribünler hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Futbolcuyu ıslıklama mevzusunda da aynı fikirde olmamız mümkün değil,çok farklı yerlerden bakıyoruz ama tek söyleyeceğim Fenerbahce formasını giyen bir futbolcuya küfür olmamalı.O futbolcu mac esnasında yuhalanarak assağılanarak demorolize edilmemeli,ne oluyor ıslıkladığınız zaman daha mı iyi oynamaya baslıyor ?

Bu zihniyet,bu kelle avcılığı kac senesini yedi bu kulübün akıllanmadık mı hala ?

Ümit Özat her mac - oynadığı futbola bakılmaksızın - günah kecisi oluyor.Burda birini savunurken baska bir futbolcuyu hedef göstermek istemiyorum ama gerekli su anda ''seyircinin'' zihniyetini acıklamak icin.Anelka kac mac oynadı su takıma geldiğinden beri ? Ümit Özatın 10 da biri kadar faydası dokunmus mu bu takıma ? Ümit Özatın sucu ne bonservisinin milyon eurolar olmaması mı ?

Akif Ahmetoğlu
16-04-2006, 10:56
Şimdi tam sırası : HEP DESTEK TAM DESTEK

HAYDİ

Ramazan Can
16-04-2006, 13:58
inanıyoruz başaracağız. açlıktan nefesi kokanlar şimdi sevinç çığlıkları ataroldu ama bu uzun sürmeyecek.takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.

Serhat Kılıç
16-04-2006, 19:31
allah aşkına haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...hep destek tam destek...bugün birlik olma zamanı....bugün istiklal ve çanakkale ruhunu diriltme günü...çünkü bugünde o zman olduğu gibi karşımızda kutsal ittifak var...

Kayhan Özturk
16-04-2006, 21:03
inancımız sonsuz herşey mükemmel olacak

Hasan Güler
16-04-2006, 21:19
iyi gün değil kötü günde fenerbahçeli olanların topluluğu unifeb fenerbahçeyi bu zorlu anlarda asla yanlız bırakmicak..sen şampiyon olmasanda kupaları almsanda seviyoruz işte var mı diyeceğin..?!

Ali Yılmaz
18-04-2006, 00:56
Bu ne yaa topik ne için açıldı nereye gitti konu hala aynı tartışmalar sıkılmadınız mı!!

Cumartesi şenlik var!!
Karımız cin con geliyor!!
Hazırlıklara başlayın!!
Annarsınız ya;D

Onur Vural
18-04-2006, 12:31

AMA BUGÜN O GÜN DEĞİL.

AMA O GÜN BUGÜN DEĞİL.

BU GÜN KENETLENECEĞİZ,
BU GÜN SAVAŞACAĞIZ,

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAYDİ

akif kardeşimizin yazısının üstünden 40 gün geçmiş o zaman şampiyonluğa 10 hafta varken bile biz umudumuzu yitirmedik şimdi 4 hafta var. 17. şampiyonlugumuza cok cok daha yakınız hiç birsey değişmedi sadece şampiyonluga olan arzumuz daha da arttı. gün bu arzumuzu dısa vurma günüdür. cumartesi ye kadar kimse buralarda yenilirsek lafları etmesin.

çok şükür inancımız tam şampiyonluğu bekliyoruz

Onur Vural
18-04-2006, 12:35
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Akif Ahmetoğlu
18-04-2006, 13:46
GEL 22 NİSAN GEL http://img100.imageshack.us/img100/2070/cinnet2jl.gif

Forum Yönetimi
18-04-2006, 17:09
GEL 22 NİSAN GEL http://img100.imageshack.us/img100/2070/cinnet2jl.gif
Değerli üyemiz Akif Ahmetoğlu,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Aycan Yağanoğlu
18-04-2006, 22:02
inandık size bu sene...

Aycan Yılmaz
23-04-2006, 17:09
10 günlük gövde gösterisinin ilkiydi oynanan maç. Galatasaray maçı geçti. Hafta sonu Trabzonspor, sonra da Beşiktaş ile kupa finalinde oynayacağız. Tanrı kullarının sadakatini zorluklarla sınarmış. Fenerbahçe de tüm rakipleriyle, sırayla oynuyor. Şimdi herkes susacak, kaderini sorgulayacak!!! Bakalım üç büyük mü yoksa tek büyük mü?!!

Akif Ahmetoğlu
15-05-2006, 16:41
Bence şimdi tam sırası

Emre Uygun
15-05-2006, 17:49
hadi arkadaslar pozitif düşünelim biraz yoksa boğulup gidicez kutsal ittifakın istediği gibi.
gün destek olma günüdür takıma herzaman olduğu gibi.

Serhat Kılıç
15-05-2006, 20:53
evet emre arkadaşım sana katılıyorum.onların istediği zaten buydu şampiyon yapmayıp karıştırmak bizi.belki 1 sene şampiyonluğa ara verdik ama desteğimiz daha da artmalı.göreceksin kursal ittifak.senin altından girip üstünden çıkacaz.biz sinirden ve sevgimizden ağladık sen acıdan ağlayacaksın

Mesrur Yersel
15-05-2006, 22:02
arkadaslar bence herkes antu'nun ittifak klibini izlesin. biz herseyin ocunu alan bi takımız bunun intikamını daalıcaz Allah'ın izniyle. bi de o kilpteki sarkıyı bilen varsa adını yazarsa sevınırım. bu arada eger appiah gıtmediyse bu buyuk futbolcuya bı ugurlama yapsaydık bızı dunya kupasında temsıledecek ne de olsa butun sene canla basla savastı bunu hakedıyo

Akif Ahmetoğlu
30-04-2007, 16:12
Bazen güzel şeylerin olması zaman alabilir.Ben bu sabrı hepimizin gösterdiğine inanıyorum.Artık herşey futbolcularımızın ellerindedir.Tüm temennim , Bizim için 100. yılın önemini kavramaları ve bundan sonra bu şuurda oynamaları .

Sibel Şarman
30-04-2007, 16:22
hadi arkadaslar pozitif düşünelim biraz yoksa boğulup gidicez kutsal ittifakın istediği gibi.
Arkadaşlar tartışmayı bıraksanız artık dün akşamdan beri eyterince etmediniz mi zaten??..Birlik ve beraberlik olma günüdür..Onların istediğide bu zaten bizleri birbirine düşürmek ama biz bunu yapmayalımm..

Fahri Ayçiçek
30-04-2007, 16:40
hepimiz karamsarlığa düştük,düşmedik değil ama ben inanıyorum ki ya da böle inanmak istiyorum diyeyim biz bu ezikleri inönüde yenicez....

Tuğba Tülü
30-04-2007, 21:40
+1907 ;) ;) ;)